B1 blogcsalád



Washingtonból megüzenték Orbánnak, mikor fogadják a Fehér Házban

2017. december 19. - nickgrabowszki

Egy ajánlat. Vagy Amerika a választókon keresztül próbálja megbuktatni a rezsimet. melia.jpg

Az üzenetet Washington egy magyar interjúban, Thomas O. Melia korábbi helyettes államtitkáron keresztül küldte: (Orbán a fehér házi meghívót) 

épp úgy nem kapja meg most, mint tavaly vagy a korábbi években. 

Ezt Melia egy, a hvg.hu-n közzétett interjújában mondta, ami szignó nélkül jelent meg, ami arra utal, hogy fontosabb volt az amerikaiknak, mint a lapnak.

Melia a magyar közéletben főként arról, hogy ismert, hogy Deutsch Tamás nem ismerte ("ki a fasz a Thomas Melia"), vagy legalábbis lebecsülte a szerepét. Ehhez képest most már független elemzőként, egy think tank alkalmazottjaként is State Department álláspontját tolmácsolja, mégis szelídebben hangzik az ő szájából, mintha egy regnáló külügyi tisztviselő közölné.

Melia azt mondja, a washingtoni kritikáknak nem az a céljuk, hogy a magyar kormányt figyelmeztessék - azt megtették már sokszor, nem hallgatott rájuk. A volt külügyi államtitkár interjúban azt hangoztatja, céljuk a magyar nyilvánosság felrázása:

A Washingtonban, illetve a budapesti követségünk által tett kijelentésekben és közleményekben megmutatkozó diplomáciai üzenetek nemcsak azt a szándékot szolgálják, hogy a magyar kormánynak elmondjuk az aggodalmainkat. Az is a céljuk, hogy a közvéleménnyel tudassuk, az USA tudja, mi folyik, törődünk vele, és csalódást okoz néhány fejlemény, amelyek veszélyesek Magyarország demokráciájára, illetve gazdasági és társadalmi fejlődésére. (...)

Az USA, az amerikaiak és más külföldiek ugyanakkor nem fogják megváltoztatni Magyarország politikai irányát. Az a magyarok dolga. A diplomáciánk azt üzeni a társadalomnak, hogy az USA és az amerikaiak a barátai. 

Végig többes számban beszél, nem is titkoltan a State Department álláspontját közölve.

Ez nyilvánvalóan egy nem is annyira burkolt fenyegetés: Amerika belengeti, hogy komolyan gondolja a médiafinanszírozást, és hogy a választók felvilágosításán, tájékoztatásán, meggyőzésén keresztül akarja

megingatni az Orbán mögött álló szavazótábort.

Azonban azonnal hozzá is teszi:

Mindez nem oldja meg a problémákat, hacsak Magyarország arra a következtetésre nem jut, hogy akar valamit Amerikától, amit nem kap meg.

Hacsak.

Magyarország = Orbán, valami = fehér házi meghívó.

Orbán korábban nagy reményeket fűzött Trump megválasztásához, ő volt az első, aki neki drukkolt. Büszkén jelentette be, hogy Trump felhívta. Már a beiktatásra el akart menni, de később is nagyon várta a meghívót, ami csak nem akart jönni. (Utóbb már letagadták, hogy ambícionálták volna, de a hazugság könnyen lelepleződött.)

A Melia által mondottakat akár hadüzenetként is lehetne értelmezni, de az már korábban megtörtént. Például azzal, hogy nem küldtek új nagykövetet, vagy hogy beszállnak a médiafinanszírozásba. Amit Melia mond, abban ott van a fenyegetés, de mégis inkább egy békekötési próbálkozás.

Az utolsó.

Az amerikaik tudhatnak valamit Orbán szándékairól, amivel a választás után, újra a kétharmad birtokában maga alá akarja gyűrni az országot. És most megüzenték neki, ne tegye.

A kritikát Kostelancik ügyvivő is elmondhatta volna, a fenyegetést meg egy magasabb rangú washingtoni diplomata. Az ajánlatot Meliával küldték, hogy elutasítása után le lehessen tagadni, hogy egyáltalán lett volna ilyen.

Egy ajánlat Orbánnak:

kielégítik az egóját, pár éven belül meghívják a Fehér Házba, ha konszolidál, demokratizál és engedményeket tesz. Vagy elfogadja, vagy jön a háború.

Hogy milyen lesz, azt Melia burkoltan érzékelteti is: minden fronton, minden eszközzel meg akarják ingatni a rezsim legitimitását.

Egy ilyen eszköz például a Freedom House éves jelentése.  Melia az interjúban emlékeztet rá, Magyarország jelenleg a szabad kategóriában található, bár annak az aljára csúszott. Melia céloz azonban arra, hogy ez januárban, a következő jelentésben megváltozhat, és

Magyarország a részben szabad kategóriába eshet.

Melia szerint a magyar demokrácia még nem süllyedt Szaúd-Arábia, Egyiptom, Üzbegisztán vagy Oroszország szintjére, de, mint mondja: egyelőre.

Ez sokatmondó üzenet lenne a kormánynak és a választóknak egyaránt, innen nehéz volna védekezni a kormánypropagandának a diktatúra és az autokrácia vádja ellen.

Nehéz elképzelni, amint Orbán meghátrál egy meghívásért cserébe, de lehet, hogy az egója nagyobb, mint a hatalomvágya. Washington mindenesetre megpróbálta, most már Orbánon múlik.

Hogy elfogadta-e, azt a Freedom House januári jelentéséből fogjuk megtudni.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3913512221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2017.12.20. 20:16:55

@Helga Beauty Salon: ja meg kintornás:)

te nem érzed, hogy hova viszitek ezt az országot?
nincs nap, hogy valami kibaszott szemét dolgot ne csinálnátok.

ma például ez az egyik.

hvg.hu/gazdasag/20171220_Szep_megoldas_10_evre_titkositotta_a_kormany_a_BudapestBelgrad_vasutvonal_megvalosithatosagi_tanulmanyat

nem értem, hogy neked ez miért tetszik! nem értem.

morpho 2017.12.20. 20:21:21

@libsi nóta bárki unja: A magyar demokráciadeficitnek semmi köze a bevándorláshoz. Az hogy beenged valaki menekülteket ahhoz semmi köze a demokráciának. Te konkrétan hantázol.Európába évszázadok óta van bevándorlás, de ez nem kötődik személy szerint senkihez. A választók a CDU-ra szavaztak a legtöbben. Nem igaz, hogy a választók nagy többsége ellenzi. Hazudozol pubi! Hazudozol és mellébeszélsz!

Helga Beauty Salon. 2017.12.20. 20:28:02

@taga20: Baj hogy titkosították? Szerintem magas lenne neked! Képzeld az itteni marhákat is hogy megzakkantaná valami összetettebb szöveg amikor már tőmondatokat sem értenek meg! A saját érdeketekben van! :DDDDDDD

Helga Beauty Salon. 2017.12.20. 20:31:00

@morpho: Európába évszázadok óta van bevándorlás,

Akkor konkretizáld mikor jöttek ennyien egyszerre? Évszázadokról ugatsz, de rendes leszek, öt példa elég lesz! :D

taga20 2017.12.20. 20:34:39

@Helga Beauty Salon: baj. az is baj, hogy egy csomó mindent titkosítanak a fityeszmaffiádban.

ne haragudj, de hagy döntsem el én, hogy mit nem értek, ha elolvasom ezeket a magasröptű faszságokat. ha mészaroslölö megérti, akkor szerintem én is.

a másik, hogy lehet hogy neked tetszik ez a putyinféle társadalom felfogás, hogy egy-két
bűnöző(lásd a kágébést és a gecit) eldönti, hogy mi jó nekem/nekünk, és kuss.

saját érdekedben menjél el orvoshoz, mert beteg vagy:))))

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.12.20. 20:37:58

@morpho: Egy ilyen agymosott nép nem fogja egyik pillanatról a másikra megváltoztatni a véleményét, de a változás elindult nyugaton is: Az Afd pár éve egy mérhetetlen párt volt. Mára a harmadik legerősebb párt Németországban. Ausztriában bevándorláskritikus pártok jutottak kormányra. Ha lassan is de beindul az erőltetett muzulmánbetelepítésre adott immunválasz.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.12.20. 20:41:45

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Nem fáj, de ilyen méretű országoknak nyélbe kell ütni valami komoly üzletet Sam bácsival, hogy meglegyen az a meghívó.
Egyébként meg a Grippenek jobbak, mint a kiöregedett F-16-ok..

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.12.20. 20:45:57

@morpho: Ha mindent módosítasz azt úgy hívják hogy új..Ha Kossuth bicskáján kicseréled először a nyelet, majd a pengét, akkor hiába mondod hogy ez még mindig Kossuth bicskája, valójában egy új bicskáról van szó.Teljesen alkotmányosan történt minden: 2/3-dal lehet alkotmányozni. Ezt így találták ki Kis Jánosék..

taga20 2017.12.20. 20:50:34

@EU zászlót mindenhova!: döbbenet, hogy mit tolsz droid!

szégyen, hogy mekkora egy féreg vagy.

Helga Beauty Salon. 2017.12.20. 20:55:20

@taga20: a másik, hogy lehet hogy neked tetszik ez a putyinféle társadalom felfogás, hogy egy-két
bűnöző(lásd a kágébést és a gecit) eldönti, hogy mi jó nekem/nekünk, és kuss.

Kapaszkodj meg, de a világon már majdnem mindenhol pár nemzetközi bűnöző dönti el hogy mi lesz! Erre fossa össze magát a libsi banda hogy összeesküvéselmélet!

taga20 2017.12.20. 21:02:59

@Helga Beauty Salon: ne erőlkögy, te tényleg beteg vagy!

abban persze igazad van, hogy a geci is bűnöző:)))

Helga Beauty Salon. 2017.12.20. 21:08:34

@taga20: : ne erőlkögy, te tényleg beteg vagy!

Neked is örülne egy orvos ne aggódj! Az erőlkögy után meg ne nagyon reklamáld a macskakörmöt! :P

taga20 2017.12.20. 21:11:51

@Helga Beauty Salon: szerintem kettőnk köszt, téged találna droidnak, droid:))

nyelvtannácit meg ne jáccál, me nem áll jól!

libsi nóta bárki unja 2017.12.20. 21:35:39

@morpho:
A demokrácia szó szerint népuralmat jelent. Nem azt tehát, hogy egy elsáncolt politikai elit mondja meg mi jó a zembereknek. A "fejlett demokratikus" európai országok pártelitje nagyon is elsáncolt, így Németországban pl. nem sikerült áttörni mert megvédték magukat a nácikártya folyamatos kijátszásával, vagy Franciaországban az összefogással. De nem is reménytelen az áttörés, mint az osztrák példa mutatja. És lám ettől egy csapásra megbukik a migrincspátyolgatás, hazudsz tehát amikor azt állítod hogy ennek nincs köze a demokratikus alapjogok érvényesüléséhez

Elsáncolt politikai elit még inkább megtalálható az olyan áldemokratikus szervezetekben, mint pl. az Alkotmánybíróság, vagy a szélsőséges ballib migrincspátyolgató Strasbourgi bíróság, vagy obudsman, vagy a migrincsmosdatásban élenjáró médiaelit, amelyik mostanra a legjelentősebb demokratikusan nem kontrollált hatalmi ággá kezd válni

Ez mind demokráciadeficit, de azért nyugodtan sarkantyúzd csak tovább a kedvenc vesszőparipádat

igazi hős 2017.12.20. 21:38:43

Álomvilág. Orbán szavazóinak nem kellenek tények, nem érdeklik az ország érdeke, csak a nemzetvezető szavai számítanak. Nem érdekes, hogy ma éppen liberális vagy konzervatív, antiklerikális vagy keresztény, antikommunista vagy Putyin seggnyaló; nem számít, hogy mit mond vagy csinál, a szavazók elég nagy részének elég az "inkább Orbán mint ..." érv. És nem csak a 8 általánossal rendelkezők ilyenek (nekik a migránsozós-Sorosozós plakátok szólnak), hanem diplomások is. Stockholm szindróma, 2 millió pácienssel. Gyógyíthatatlan ez a ország. (Bár abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy pont az USA gyógymódjára lenne szükségünk. Bár inkább az USA, mint Oroszország. :-)

2017.12.20. 22:38:02

Iszonyú bűzt árasztanak itt a trollok!

morpho 2017.12.21. 02:28:43

@EU zászlót mindenhova!: Hitler is teljesen alkotmányosan került hatalomra.

@libsi nóta bárki unja: A demokráciadeficit nem úgy néz ki, hogy ha a nekem kedvesek vannak hatalmon, akkor belefér, ha meg a nem kedvesek, akkor nem fér bele és ennek nyomatékosítására elkezdek példálózni...

Utó Pista 2017.12.21. 05:47:59

Nem jó taktika. Lovat adnak a fidesz zombik alá. Majd jön a Soros kampány II.
Amúgy mi a faszt kaptunk mi Amerikáról a pofázáson kívűl?

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.12.21. 08:19:54

@morpho:
"Hitler is teljesen alkotmányosan került hatalomra."

Marhaság.. Hitlert soha nem választották meg.
Hindenburg-ot kényszerítették hogy adja át a hatalmat neki, majd a Hosszú kések éjszakájn kivégezte politikai ellenfeleit.

Azaz Hitler pont megszívta a demokráciát minden esetben. A politikai kompromisszumok voltak éppen amik hatalomba juttatták.

Ahogy a liberálnácikat manapság, akik az EU-ra erőltetik a migránsokat.

Viszketeg · http://zagyvasag.blog.hu 2017.12.21. 09:12:32

Az a baj, hogy ezzel csak lenne egy újabb ellenség, akivel szemben meg kell védeni az országot (ráadásul rá lehet fogni, hogy ez is Soros műve). Minden képzelt ellenség csak tovább erősíti az ostobák összefogását.

VaradiJanos 2017.12.21. 09:31:23

@taga20: “nem értem, hogy neked ez miért tetszik! nem értem.”

Én pedig nem értem, hogy miért nem érted, hogy a fideszt hatalomban tartók többségét is zavarja a herdálás és a korrupció, de a fajtád miatt mindezeket elfogadható járulékos veszteségnek tartja, csak nehogy ti kerüljetek a kormánykerékhez .... nélkületek esélye sem lenne orbánnak

conchita wurst 2017.12.21. 09:35:38

@Legeslegalja: ezt rosszul tudod, hitler alkotmanyosan kerult hatalomra

persze ez semmit se jelent, akkor mi legyen, mindenki menjen vissza kiralysagba mert hitler nem szerette a zsidokat?

en se szeretem oket, tudtommal nem kotelezo

anyadmajma 2017.12.21. 09:53:22

@VaradiJanos: ugyan már, te hazaáruló bolsevik geci, téged csak az zavar, amit mondanak neked a pártközpontból. Meg csak azt lehet csinálnod is.
Annyi agay sincs, hogy felfogd, mi jelent a lopás.:)
Ki hiszi itt le mait hazudtok folyamatosan? mert igazat nem mondtok soha.
A Gyurcsány hozzátok képest az igazmondó juhász.:)

élveteg 2017.12.21. 10:08:18

Ahol a jehova dörög, ott Mélia szintű emberkék pofázmányai csak annyi mint a légyzümmögés
Érdemes ezt elolvasni
Ez az igazi üzenet hogy ki lesz itt goré még akkor is amikor Mélia után már reptéri kutya se ugat

mno.hu/belfold/novemberben-budapesten-jart-orban-viktor-izraeli-informatora-2434977

VaradiJanos 2017.12.21. 10:24:21

@conchita wurst: sőt, az elkenkezője a kívánatos, arra épül egy iparág

VaradiJanos 2017.12.21. 10:25:05

@anyadmajma: szia könnyenelkaptukuram! Ma anyadmajma leszel?

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.12.21. 10:26:50

@conchita wurst:

Nem írtam, hogy alkotmányellenesen került hatalomra Hitler.
Azt írtam, hogy soha nem választották meg, ami igaz.
Azt is írtam, hogy politikai alkuk folytán mondatták le Hindenburg-ot, és így lett kancellár, ami szintán igaz.
Azt is írtam, hogy miután már hatalomba került ilyenformán, akkor kezdte a politikai ellenfleei likvidálsását, és a diktatúra kiépítésést, ami szintán igaz.

Azaz Hitler legnagyobb ellensége éépenhogy a demokrácia volt, és a politikai kompromiszzumok juttatták hatalomra.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.12.21. 10:27:24

@morpho: Igen csak aztán egy idő után nem írt ki választásokat. Te tényleg ettől félsz? Össze van készítve a bőrönd..? :)

2017.12.21. 10:29:10

@élveteg: szóval azt állítod, Orbán lepaktált a zsidókkal. Lehet, hogy ők irányítják?

2017.12.21. 10:31:43

@VaradiJanos: tévedésben vagy, mint mi ndig. Vedd be a gyógyszered, talán könnyebb lesz megkülönböztetni dolgokat.

VaradiJanos 2017.12.21. 10:37:23

@Könnyen elkaptuk, uram!: gyorsan visszaváltoztál, te szerencsétlen

2017.12.21. 10:43:52

@VaradiJanos: viszonylag könnyen kideríthető, hogy két különböző ip címről van szó, de még az ország sem azonos.
8 általánosod megvan?

libsi nóta bárki unja 2017.12.21. 11:05:35

@morpho:
Akkor te most saját magaddal vitázol, jó szórakozást

libsi nóta bárki unja 2017.12.21. 11:13:45

@EU zászlót mindenhova!:
A baromagyú hitlerezés úgy láccik kifogyhatatlan ezeknél. Még az se zavarja őket, hogyha Orbánt Hitlernek veszik, akkor most épp 1945-öt írunk, 12 övvel a hatalomrajutäs, aztän az Ermächtigungsgesetz, zsidótörvények, Anschluss, 6 évvel a háború kezdete után

Itt meg annyi történt, hogy csődbement a Népszabadság

conchita wurst 2017.12.21. 11:25:56

@Legeslegalja: abban a korszakban amikor Hitler ellensege a demokracia volt, a nemet kisemberek legnagyobb ellensege is a demokracia volt

ezert kerult hatalomra

ben2 2017.12.21. 12:26:49

"Az is a céljuk, hogy a közvéleménnyel tudassuk, az USA tudja, mi folyik, törődünk vele, és csalódást okoz néhány fejlemény, amelyek veszélyesek Magyarország demokráciájára, illetve gazdasági és társadalmi fejlődésére."

Na most képzeljük el ugyanezt a szöveget az USA-nak címezve, mondjuk egy iskolai lövöldözés kapcsán az USA fegyvertörveny kritikájaként. Mekkora balhét csapnának ugyanezek a megmondóemberek, hogy mégis milyen alapon avatkozik be egy állam egy másik állam belügyeibe?

"Egy ilyen eszköz például a Freedom House éves jelentése."

A szavazók többsége már most is magasról tesz a különböző külföldi, poltikai véleményformáló intézmények nyilatkozataira vagy besorolására. Azon kívül, hogy a magyar ballib ellenzéki gittegyletnek adnának némi muníciót az ajvékolására, egy elmarasztaló Freedom House jelentésnek zéró ráhatása lenne a hazai politikai erőviszonyokra.
Tegyük hozzá szerencsére, mert eleve abszurd, hogy egy állam - a gazdasági erőfölénye tudatában - más államokat rangsorol és magát teszi meg a demokrácia etalonjának.

Willkommenskultur 2017.12.21. 12:35:02

ezek az amcsik rohadt gyavak

nem mernek a kulugyminiszteriummal uzenni orr bannak, hanem azzal izennek akit kirugtak onnan

nem akakarjak osszeakasztani a bajuszot a csuti ordoggel

ha ha ha

ben2 2017.12.21. 12:35:37

@morpho:

" A demokráciadeficit nem úgy néz ki, hogy ha a nekem kedvesek vannak hatalmon, akkor belefér, ha meg a nem kedvesek, akkor nem fér bele és ennek nyomatékosítására elkezdek példálózni... "

Pontosan.
Pl. a szlovák nyelvtörvény, a magyar köztársasági elnök kiutasítása, vagy 2006-ban a tömegbe lövetés és ellenzéki képviselő eszméletlenre verése Budapesten lazán belefért a nyugati ballibeknek, viszont amint Orbán a bankok és a multik nyakára lépett, rögvest megindult a demokráciaféltés.

Nyers Fa 2017.12.21. 12:41:25

@élveteg: gondolom tisztában vagy a Jehova szó jelentésével.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.12.21. 13:40:20

@ben2: Ezen ne csodálkozz.A művelt nyugat már számtalanszor bebizonyította, hogy bármilyen sötét tömeggyilkos diktátornak megbocsát bármit, ha az ő gazdasági érdekeiket kiszolgálja. Ilyenkor nem szempont a "demokratikus alaprtékek védelme.." :)))

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.12.21. 13:44:14

@libsi nóta bárki unja: Illetve nem akadt senki, aki finanszírozta volna a veszteséges politikai napilap kiadást a Népszabi esetében. Ahogy teszi ezt Simicska a Magyar Nemzettel, és a szoci pártalapítványok a Népszavával..

meszena 2017.12.21. 13:45:15

Ez az írás sok sebből vérzik. Lássunk hármat.
1. Az informátorról nem tudjuk, hogy mindez kinek a véleménye. Miért ne lehetne a több érdekcsoportból olyan is, akik ott így gondolkodnak? Miért ne lehetne olyan befolyásuk, amivel egy meghívásnak keresztbe tudnának tenni? Ha így is lenne, az nem jelenti, hogy ez egy hivatalos álláspont.
2. Olyan ajánlat lenne ez, amiben a két választás pont ugyanazt jelenti. Ha Orbán nem tesz semmit, akkor majd jól megpuccsolják. Ha meg tesz, akkor maga alatt vágja a fát, és megint megpuccsolják. Elvtársak, ez elég komolytalan!
3. Nem avatkoznak bele a belpolitikába, csak beavatkoznak. Persze csak az ország érdekében. Ezt még valaki elhiszi?

meszena 2017.12.21. 13:47:19

@EU zászlót mindenhova!: De az ajánlat szerint, ha Orbán megerősíti az ellenzék sajtóját pl., az jó pont lenne, és ha addig le ki nem csinálja a balliberális média uralom, akkor talán, egyszer majd, beengedik a hátsó ajtón.

meszena 2017.12.21. 13:48:37

@ben2: Ebből is látható, hogy a Freedom House éves jelentése egy független és pártatlan jelentés, amit nem befolyásol senki :)

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.12.21. 14:08:35

Szomorúan tudatom veled, hogy ma sajnos még az első háromba se kerültél be, a bérrettegéseiddel.

1. Banditapolitika,
2. polgi
3. szeka

Ne add fel, legközelebb még nyerhetsz !

berrettegok.blog.hu/9999/12/31/napi_berretteges_2017_12_257

Scott Tenorman Must Die 2017.12.21. 14:32:52

@Könnyen elkaptuk, uram!: jaj hagyjad már, pár hete miután szépen lebuktál egy rövid lapítás után elismerted, h az anyadmajma nick is a tied

VaradiJanos 2017.12.21. 14:34:54

@Könnyen elkaptuk, uram!: miért szégyelled önmagad, anyádmajma? Vagy majomanyuka ismeri a szalonképesebb nickedet és félsz a nyaklevestől ha meglátja, hogy mi lett az eredménye a csak félig sikerült abortuszának?

VaradiJanos 2017.12.21. 14:38:47

@Scott Tenorman Must Die: az egyiket munkahelye vpn-jén nyomja a kis kretén, külföldi szerveren, de minek? Tényleg azt hiszik ezek a poloskák, hogy így többnek látszanak? Csak saját magukat verik át .... mint az “egymilliós “ fb-csoportjaikkal

taga20 2017.12.21. 15:03:58

@VaradiJanos: jani, te mi a faszt melózol, me te állandóan itt baszod a rezet?

VaradiJanos 2017.12.21. 15:13:53

@taga20: .... kérdezi a 35653 hozzászólásos gatya20

taga20 2017.12.21. 15:17:14

@VaradiJanos: én is váltogathatnám a nickjeimet, mint te faszkalap!
ráadásul engem még nem kaptál rajta azon, hogy hétköznap napközben itt lennék.

dunántúli gyerek 2017.12.21. 15:20:26

Hala a joistennek kiepult egy magyar tulajdonu kormanykozeli mediabirodalom.

Minosegre ugyan semmivel se jobb mint a nk-i ballib media, de legalabb a mienk.

A ballib media eloszor orosz volt, aztan nyugati, mikor milyen szelek fujtak, ezert fujja most a soros notat.

A gond az h soros notaval nemigen zarkoztunk fel a muveltnyugathoz 30 ev alatt, meg az ukranok, vagy az angolok is meselhetneknek a humanista tevekenysegerol a zoregnek. Ugyhogy koszonjuk nem erdekel, barmit arul.

VaradiJanos 2017.12.21. 15:25:05

@taga20: “én is váltogathatnám a nickjeimet, mint te faszkalap!
ráadásul engem még nem kaptál rajta azon, hogy hétköznap napközben itt lennék.”

Most nem hétköznap napközben van? Ez a nick-dolog az agyatokra ment.

taga20 2017.12.21. 15:26:39

@dunántúli gyerek: "Hala a joistennek kiepult egy magyar tulajdonu kormanykozeli mediabirodalom."

hála istennek? hogy rohadna meg, ha egy ilyen beteg rendszert és ilyen beteg barmokat, mint amilyen te is vagy, létrehozott!

össze-visszahazudozol rohadék!

VaradiJanos 2017.12.21. 15:26:57

@dunántúli gyerek: ha nem kéred, majd megpróbálják lenyomni a torkodon .... és közben hallgathatod a taga20-félék cincogását

VaradiJanos 2017.12.21. 15:28:01

@taga20: “hála istennek? hogy rohadna meg, ha egy ilyen beteg rendszert és ilyen beteg barmokat, mint amilyen te is vagy, létrehozott!

össze-visszahazudozol rohadék!”

Munka közben is iszol, kispöcök?

taga20 2017.12.21. 15:29:35

@VaradiJanos: tudtam te fogyatékos, hogy a mai napba fogsz belekapaszkodni.

ma kettőig melóztam, utoljára ebben az évben.

"Ez a nick-dolog az agyatokra ment."

mondod te bakker?!

taga20 2017.12.21. 15:37:08

@VaradiJanos: "Munka közben is iszol, kispöcök?"

te kérdezed kisgeci? te folyamatosan állatságokat tolsz:)

Scott Tenorman Must Die 2017.12.21. 15:49:49

@VaradiJanos: jaja, ráadásul minden lebukás után eltakarodik. de szerintem ezeket a nickeket többen is használják.

taga20 2017.12.21. 15:52:37

@Scott Tenorman Must Die: és bazdmeg, te eszt pont janinak mondod?

szakadok fityeszjobbágy rajtad:))))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2017.12.21. 16:06:43

USA inkább csak ne beszéljen demokráciáról...

taga20 2017.12.21. 16:12:51

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): ki beszéljen szerinted? putyinevtárs, vagy a geci?

eszednél vagy?

taga20 2017.12.21. 16:26:29

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): ako ki? segítsél már, me úgy látom, hogy te tudod:)

Scott Tenorman Must Die 2017.12.21. 17:13:43

@taga20: jaj ez csak azt bizonyítja, h téged senki sem szeret, kénytelen vagy a neten küldözgetni a buzi zenéidet, h egy kis figyelmet erőszakolj ki másokból

taga20 2017.12.21. 17:21:46

@Scott Tenorman Must Die: jáj, de okos vagy! jaj, de hülye vagy!

komolyan mondom, hozzád képest rezsiszilárd, vagy kósalala egy polihisztor.

ki nem szeret te istenbarma? a feleségem? a lányom?

ja és ha buzi a zeném, akkor mutass valamit fityeszdroid! neked mi a zenéd?

Scott Tenorman Must Die 2017.12.21. 17:37:18

@taga20: nem nem, ők csak max megtűrnek otthon :)))

(na és akkor most állok le, családdal nem fogok trollkodni)

www.youtube.com/watch?v=3KCbqhJt16k

www.youtube.com/watch?v=iCXkXyRWyPQ

www.youtube.com/watch?v=h7XPfmjgJFM

több zenét nem küldök, még a végén át akarsz jönni hozzám csereberélni (most mennem kell, üdv)

taga20 2017.12.21. 17:43:35

@Scott Tenorman Must Die: nem vagy menthetetlen, de azé nem fogok átmenni hozzád cserélni:)

na nesze, itt egy másik buzi zeném:)))

www.youtube.com/watch?v=78g6uhRlP-I&list=RD78g6uhRlP-I

Charls Tony 2017.12.21. 19:45:36

Pártonkívüliként döbbenten olvasom a blog bejegyzéseket. Rendkívül szomorú, hogy
Magyarország mennyire kibékíthetetlenül két pártra szakadt. Sajnos a pártpolitika
megmérgezi a normális emberi kapcsolatokat. Attól tartok, hogy egyes emberek nem a saját véleményüket írják le, hanem azt amire motiválják. Azt mondják, hogy Magyarország jelenleg nem demokratikus ország, pedig lehet OV-t szidni minden sajtótermékben, Web oldalon és blogokban. Bezzeg 2006 okt-ben Mo demokratikus állam volt, amikor a tüntetőket elhajtották a Kossuth térről vagy okt 23-n a tömegbe lőttek. Akkor a magyar sajtó mélyen hallgatott, a demokrácia őrzője (USA) demokratikus országnak ismert el bennünket holott akkori miniszterelnökünk GYF miniszterelnök Úr mondotta volt: "el.......tuk. Hazudtunk reggel, délben meg még este is". Annak ellenére, hogy igen komoly vezetési hiányosságok derültek ki GYF-ről miniszter elnök úrnak nevezem és nem trágár módon Ferinek v. egyébnek. Sajnos ebben a blogban primitiv emberek megengedik maguknak, hogy OV miniszter elnök Úrat csuti tahónak nevezzék. Megtehetik, ez a demokrácia. Valamikor úgy gondoltam hogy az USA a szabad világ védelmezője. Csalódtam. A Mexikói menekülteket a falnál nem visszakísérik a túloldalra, hanem lelövik mint a kutyát. Ne felejtsük el, hogy az USA sok államában a halálbüntetés érvényben van és intenzíven gyakorolják. ( a kivégzésre használt szerekből készlethiány várható ) Ne feledkezzünk el az USA
"áldásos Afganisztáni, Iraki, Libiai, Sziriai tevékenységéről. Mi lett belőle?????
Sajnos az USA-ban más országok megítélése attól függ, hogy S. Gyuri bácsi és a meglehetősen elfogult Bp-i nagykövet hogyan prezentálja a Mo-i viszonyokat.
Mo-n lehet szidni OV-t, Németországban kevésbé lehet szidni AM-t és a migrációt.
Miért?, Mert a demokrácia kiverte a biztosítékot.

Üdv: pártonkívüli

taga20 2017.12.21. 19:51:22

@Charls Tony: kösz fityeszdroid.

te olyan sötét vagy, hogy hozzád képest a halálcsillag egy gajdicsevtárs!

mennyé a kasszához és kasszájál!

taga20 2017.12.21. 19:53:21

@Charls Tony: "Sajnos ebben a blogban primitiv emberek megengedik maguknak, hogy OV miniszter elnök Úrat csuti tahónak nevezzék. "

te most a geciről pofázol?:)))

Charls Tony 2017.12.21. 20:09:56

Taga20 : Sajnos IQ nuku ilyen emberek jobb ha mélyen hallgatnak. (az irodalom az efféléket debilnek, v. idiótának nevezi)

taga20 2017.12.21. 20:15:36

@Charls Tony: na mesélj, a geci fogott meg vagy mészaroslölö, esetleg rezsiszilárd!

te ikuharcos!

taga20 2017.12.21. 20:25:08

@Charls Tony: toni, egyébként ki voltál tegnap? me ma egy fasz lettél!

Charls Tony 2017.12.21. 20:29:45

Tag20 Kedves barátom !
A stilusod mínősít ! Nagyon leragadtál OV-nál. Mond mi a véleményed CSF-ről AM-ről, az USA ról erről társalogj kérlek ha tudsz. Hány osztályt jártál ? Biztos nem sokat !

taga20 2017.12.21. 20:42:13

@Charls Tony: toni, toni, anyádat nézd hülyének!

hányat? nem sokat, de ahhoz épp eleget, hogy az olyan tetveket, mint te habonyturha egyből felismerjelek.

remélem nincs harang?:))

Charls Tony 2017.12.21. 20:45:35

Öregem gondoltam. Ismétlem párton kívüli vagyok, nekem senki sem fizet a véleményemet szabad akatomból írom meg, engem nem fizet SGY, aki több száz miliár dollárt áldoz arra, hogy Mo-t lejárassa. Vigyázz a hazádra !!!!

taga20 2017.12.21. 20:52:00

@Charls Tony: "nekem senki sem fizet a véleményemet szabad akatomból írom meg, engem nem fizet SGY, aki több száz miliár dollárt áldoz arra, "

te szerencsétlen agyatlan fasz, legalább a láccatra figyelnél!:))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.12.21. 20:53:37

@Charls Tony:

ADATOK
Charls Tony
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2017.12.21. óta tag.

Charls Tony 2017.12.21. 21:03:19

Kedves Taga20
Nagyon sajnálom. hogy leragadtál OV-nál. A levelemben néhány más témát is felvetettem, amit süket ember módjára nem kommentáltál. Szeretném ha nyilatkoznál a migráns
helyzetről, az Eu ezzel kapcsolatos álláspontjáról, valamin szeretném ha arról is írnál valamit, hogy helyes dolog-e a mexikói menekülteket kutyák módjára lelőni az USA határán, valamint emberek tucatjait méreg injenkciókkal halálba küldeni. Kedves barátom örülnék ha primitív jelzők nélkül erről írnál néhány sort, mert különben kénytelen vagyok azt hinni, hogy SZGY bácsi bérence vagy. Kérlek a kérdésre válaszolj és ne ordenáré módon szitkozódj

taga20 2017.12.21. 21:15:54

@Charls Tony: nem fogok szitkozódni.

de BASZD SZÁJBA A KURVAANYÁDAT!

Charls Tony 2017.12.21. 21:23:31

Taga20
Kedves barátom !
Nem akartalak megbántani. Úgy érzem, hogy néhány hozzá-szollásommal sikerült a blogot nagyjából megbénítani. Nem akartam mást, mint felhívni a figyelmet arra, hogy a kedves honfitársak ne OV-t szidják, hanem a hazájukat szeressék, ha van nekik ???????
Emellett kritikusan figyeljék a politikai eseményeket és a véleményük ne merüljön ki
néhány ordenáré útszéli megjegyzésben. Bár S.GY ezért sokat fizet hazaáruló barátaim

Üdv: Pártonkívüli

taga20 2017.12.21. 21:36:47

@Charls Tony: kedves toni!

nem akarlak mekbántani, de meg foglak.

miért nem baszod meg anyádat? miért nem szopod le minden órában a gecit, a gazdádat?

toni, ha aszt hazudod magadnak, hogy pártonkívüli vagy, és utána belenyomod a gazdád seggébe a fejed, az gáz!

üdv: taga:)

Charls Tony 2017.12.21. 21:47:24

Kedves barátom !
Minősítetted a szellemi képességeidet. Te erre vagy képes, te ennyire bunkó vagy.
Fájdalom hogy olvasom, hogy magyar honban léteznek ennyire tuskó emberek, akik próbálnak különböző blogban jó pénzért !!!!!! hazájukat gondolkodás nélkül elárulni.
Még mindig nem válaszoltál nagy ész !!!!! barátom a korábbi levélben feltett kérdésekre..
Tisztelt barátom te gondolkodni nem tudsz csak pénzért szitkozódni. Nagyon sajnállak.
Kérlek keress fel egy pszichiátert.
A következő válaszban mellőzd az ordenáré szitkozódást és ha minimális intelligenciával bírsz, akkor a korábbi kérdéseimre válaszolj ( mutasd meg a publikumnak, hogy te egy fasza gyerek vagy. Sajnos az hiaszem neked önálló gondolatot nincs, mert. minden megnyilvánulásod arra utal, hogy egy antimagyar tuskó vagy. Ne káromkodj, hanem
a kérdésekre válaszolj öreg!!!, ha van még egy-két jól működő agysejtet. Sajnos azt hiszem, hogy te másra nem vagy képes, mint hogy kritika nélkül szitkozódj. Szégyeld magad antimagyar ( én nem buzizok )

Pártonkívüli !!!!!!!!

taga20 2017.12.21. 22:05:55

@Charls Tony: kedves toni!

helyetted is szégyenlem magam.

maradok örök barátod, taga.

zene mehet a végére? mehet!

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0

Charls Tony 2017.12.21. 22:20:43

Kedves blog ! Többször kértem tisztelt ész nélküli blog társamat, hogy nyilvánosan vitatkozzon, de a Jóisten sajnos őt nem áldotta meg megfelelő intelligenciával.
Ez a Soros ügynök másra nem képes, mint más j.k. anyját szidja és más életét megfenyegesse, amit máris továbbítok a rendőrség felé- Tisztelettel kérem az index honlap illetékeseit, hogy ezt a blogot zárja be, mert. kretén antimagyar Soros ügynökök működése életveszélyes. Kérem nézzék meg a mellékelt youtube elérést ez életveszélyes
Értesítettem a rendőrséget. Kérem, hogy az ilyen agyatlan bloggeregel a rendőrség
kicsit beszélgessen el.

2017.12.22. 10:52:44

@Scott Tenorman Must Die: szerintem te Váradi vagy. Soha nem mondtam, hogy én lennék Anyádmajma. Ugyanis egyetlen nevet használok, mióta egyáltalán. Ha csak egy kicsi agyad volna, rájönnél. Nem nagy kunszt .
Így bukott le Birca is...
Visszafejthető.
Az meg külön pikáns, hogy eljutsz addig , hogy két nicket használok, de tulajdonképp tòbben vannak egy nick mögött....
Ezt az érvelést eddig a libsiktől hallottam....persze nem szokatlan, simán átveszitek a másik érvelését. Sajátra nem futja.

2017.12.22. 10:57:44

@Charls Tony: Érdekes felvetés. Vajon hogy lehetne koherens választ adni fideszes szemszögből arra a kérdésedre, hogy a határ védelme szögesdróttal, fegyverekkel, avagy a mexikói tiltott határátlépők lelövése a megoldás?

2017.12.22. 11:00:09

@Charls Tony: azért a magyar nyelv ismerete nem lenne elhanyagolható szempont , hamár antimagyarozol....
szerinted az anti magyar szó? Vajon van-e megfelelője a mi nyelvünkben?

2017.12.22. 11:02:54

@Charls Tony: a youtube videoról meg annyit, hogy skót gyermekmese feldolgozás....

2017.12.22. 11:10:20

@Charls Tony: Az biztosan elkerülte a figyelmedet, hogy Orbán elsőként üdvözölte Trump megválasztását. Hogy az usákok óriási pénzt ölnek a katonai bázisuk fejlesztésére Magyarországon.
A Paks 2 kivitelezés első kiválasztott beszállítója egy amerikai cég.
Hogy Trump fokozza a mexikói határ védelmét, amit Orbán követendő példának tart.
Gondolkozz. Pont ellentmond annak, amit te állítasz.

Charls Tony 2017.12.23. 00:47:50

Ez a kedves youtube előadás népmese, akkor kedves barátom minden nap ezzel altassa
a gyerekeit. Valószínű nem lesznek egészséges felnőttek. Ilyet csak egy beteg pszichéjű
ember állíthat. Mutassa be a videót a publikum elött.

Pártonkívüli

Charls Tony 2017.12.23. 00:49:04

Ez a kedves youtube előadás népmese, akkor kedves barátom minden nap ezzel altassa
a gyerekeit. Valószínű nem lesznek egészséges felnőttek. Ilyet csak egy beteg pszichéjű
ember állíthat. Mutassa be a videót a publikum elött.

Pártonkívüli
süti beállítások módosítása