B1 blogcsalád



Kövér teljesen elborult: szerinte a Nyugat = a sztálini Szovjetunió

2017. november 24. - nickgrabowszki

Az Országgyűlés Hivatala rendezett konferenciát (már megérte megduplázni a fizetésüket) a sztálinizmusról, csak hogy a házelnök végre elmondhassa: ugyanazok támadják Magyarországot, akik a II. világháborúban.kl_3.jpg

Kövér szerint a sztálini Szovjetunió lényege egy politikai befolyásolást biztosító uralmi modell exportja volt, ami napjainkban is virágzik. Ezt igazolandó - az MTI tudósítása szerint - egyenlőségjelet tett a bolsevikok akkori és a nyugati liberális demokráciák mostani céljai között.

  • Zárt társadalom = nyitott társadalom.
  • Békeharc = terrorizmus elleni küzdelem.
  • Emberek identitásának megszüntetése = emberek identitásának liberalizálása.
  • Szólás-és véleményszabadság megszüntetése = a gyűlöletbeszéd korlátozása (az ún. politikai korrektség)
  • Állami tervgazdaság = magántulajdonra épülő gazdaság.

Ez számára mind egyenlő, nem véve tudomást arról, hogy pontosan az ellenkezőjét jelentik. Különösen szép teljesítmény, hogy ennek konklúziójaként le is szögezte, 

a 20. században jellemzően a közhatalmak igyekeztek exportálni az uralmi modelljüket, ma már a magánhatalmak érdekeit kiszolgálni hivatott úgynevezett demokráciák elengedhetetlen alkotóelemeinek minősített intézményi megoldások exportja zajlik.

Tehát a demokráciák a magánhatalmak érdekeit szolgálják.

Kövér szerint az emberek szolgálatára szegődött politikának és tudománynak világszerte az a feladata, hogy a múlt értelmezésének segítségével is megértse és elhárítsa azokat a jelenbéli veszélyeket, amik újabb barbárságok korszakával fenyegetnek.

Bár nem mondta ki, de ebből következik nyilván, hogy ha 1., a sztálinizmus elvetendő,  2.,a demokráciák is elvetendők, akkor az ellenfeleik, a náci Németország, a fasiszta Olaszország, Franco Spanyolországa, Salazar Portugáliája, a Antonescu Romániája és persze Horthy Magyarországa járt a helyes úton.

kovkonf.jpegA nyugati demokráciák és a kommunista Oroszország azonosítása egyúttal megoldja azt a régi rejtélyt is, hogy miképpen volt lehetséges, hogy szövetség jött létre annyira különböző berendezkedésű és világlátású országok, mint Nagy-Britannia, az Egyesült Államok és Franciaország, illetve a Szovjetunió között.

Kövér újraértelmezi (sőt, újraalkotja) a múltat: hát azért, mert egyáltalán nem voltak különbözőek. Sőt, 

ezek ugyanazok.

Hát nem pont ugyanezt mondta már a Führer és dr. Goebbels is? Csak ők még megpróbálták ezt az azonosságot le is vezetni valahonnan. Nekik még szükségük volt a demokráciák és a bolsevikok között valamilyen közös nevezőre (a zsidókra), Kövérnek már erre nincs. Neki éppen az bizonyítja az azonosságot, hogy teljesen ellenkező törekvéseik vannak (lásd még: zárt vs nyitott társadalom).

Körbeért tehát, aminek körbe kellett érnie, a demokratikus jelzőt egykor a nevében viselő Fidesz egyik prominens vezetője újraértékelte a második világháborút, és a nyugati demokráciák ellenében nyíltan a jobboldali (náci, fasiszta, autoriter) diktatúrák oldalára áll.

És útközben még a józan eszét is elveszítette valahol.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3913370317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2017.11.25. 13:27:43

@Dickon: te képmutató faszkalap!

ha előjön egy-két a gazdádra a gecire veszélyes jelölt, a rohadt hiéna gépezetetek egyből ráugrik, és kicsinálja!

Janossz 2017.11.25. 13:36:34

@taga20: Igen, szerintem az utolsó pillanatig ki kell várni a jelöltállításokkal. Nem adni időt a hazugsággyárnak a lejárató kampányokhoz.

Dickon 2017.11.25. 13:36:39

@taga20: Ez is csak szánalmas magyarázkodás. Egy köztiszteletben álló feddhetetlen előéletű jelöltet nem könnyű "kicsinálni", pláne úgy, ha köztudott az, hogy ellenfele egy hazug, tolvaj fideszes. Az a baj, hogy az ellenzék, ahogy te is, előre beletörődtök a vereségbe és már csak arra használjátok amúgy is szűkös erőforrásaitokat, hogy megfelelő magyarázatot találjatok a csúfos vereségre. És ez leginkább annak a fényében kínos, hogy a hazai ellenzék úgy hirdeti magát, hogy ők tehetséges, becsületes, szakmájukhoz értő és azt felsőfokon művelő, elhivatott hazafiak csoportja.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 13:37:57

@taga20:

Te is jól tudod, hogy ez nem igaz, édes boldog Soros-makákóm...

taga20 2017.11.25. 13:39:21

@Janossz: ezek a tetvek, ha bevisz nekik valaki egy gyomrost, pár napig össze-visszaszaladgálnak, aztán összeszedik magukat és teljes erővel támadnak.

lásd itt is a sok droidot!

Dickon 2017.11.25. 13:39:38

@Janossz: Ha utolsó pillanatig vársz, akkor hogy ismerteted meg a jelöltet a választókkal? Hogy tudja programját, terveit eljuttatni azokhoz, akik döntenek? Miért kell ekkora előnyt adni a Fidesznek? Ha csak nem az a terv, hogy 2018 bukó, és már 2022-re terveznek, arra helyezkednek.
Ez viszont a választok szembeköpése lenne.

taga20 2017.11.25. 13:42:11

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
"Te is jól tudod, hogy ez nem igaz, édes boldog Soros-makákóm..."

téged senki, engem soros?

birka, ha te eszt a szemét szar tevékenységed ingyé csinálod, akkor te bazdmeg romlottabb vagy, mint gondoltam!

ne égesd má magad szénné!:)

taga20 2017.11.25. 13:51:10

@Dickon: kit nézel te hülyének? nem egy nemzetikonzultációs faszságon vagy droid!

a fityeszes nyuggereket etesd ezekkel a baromságaiddal!

www.youtube.com/watch?v=qEWpCxYQGYs

Dickon 2017.11.25. 13:57:54

@taga20: Ha úgy gondolod, hogy felesleges ellenzéki jelölteket állítani, mert a fideszes gőzhenger úgyis "kicsinálja" őket, akkor mire számítasz? A Fidesz átadja a hatalmat a két szép szemetekért? Vagy Merkel mami Macron hátán lovagolva beront a Parlamentbe és levágja a gonosz Orbánt? Miért tépitek itt a szátokat, ha elmondásod szerint úgyis mindegy, mert legyőznek titeket? Ha úgy van ahogy mondod akkor pont ennyit értek:

www.youtube.com/watch?v=1Gwa4KQh0bs

Janossz 2017.11.25. 13:59:28

@Dickon: Gondolom, a több párt által támogatott közös egyéni jelöltek nem a 4711-es italboltból, vagy a híd alól kerülnek ki majd.
A saját körzetben ismert, sőt elismert, saját területén, vállalkozásában eredményes emberekre van szükség, nem a semmiből jött nagyot mondókra. A'la Fidesz.
És akkor pár hét/hónap nem számít.
"Ez viszont a választok szembeköpése lenne. "
A választók szembeköpése évtizedes gyakorlat. Na melyik pártnál is?

Dickon 2017.11.25. 14:03:57

@Janossz:
"A saját körzetben ismert, sőt elismert, saját területén, vállalkozásában eredményes emberekre van szükség, nem a semmiből jött nagyot mondókra."

Így van. Ez az ellenzék feladata, hogy ilyen jelölteket találjon és indítson. És őket nem kell "titkolni, rejtegetni", hisz a helyi fideszes jelölttel szembeni előnyüket ki kell használni. A Fidesz legyőzhető, csak megfelelő jelölteket kell felvonultatni ellenük.

taga20 2017.11.25. 14:04:23

@Dickon: komolyan mondom, hogy hülye vagy!

hol mondtam olyat, hogy nem kell ellenzéki jelölteket állítani?

azt mondtam itt többekkel együtt, hogy a választás előtt pár nappal kell előállni, hogy a tetves maffia bandád ne tudják kicsinálni!

zöd?

Dickon 2017.11.25. 14:12:31

@taga20:
Pár nappal... Aha...És ha pont valami tescos akció van, vagy az RTL Klub valami vadiúj tehetségkutató show műsor vetít éppen, akkor könnyen meglehet, hogy a derék ellenzéki szavazó lemarad a jelöltről és az a csúf helyzet áll elő, hogy úgy szavaz, mint a fideszesek, azaz mindegy ki a jelölt, ha a szeretett párt vagy pártszövetség állítja. Ebben az esetben igazad van. Elég az a pár nap, hisz a hívők becsukott szemmel szavaznak. És abban is igazad van, hogy így buktok, mert kevesebb hívőtök van, mint a Fidesznek, és pont azok nem szavaznak majd rátok, akik kíváncsiak az ellenzéki jelöltre, annak programjára, terveire. Vagyis csak ismételni tudom magam:

"Ha utolsó pillanatig vársz, akkor hogy ismerteted meg a jelöltet a választókkal? Hogy tudja programját, terveit eljuttatni azokhoz, akik döntenek? Miért kell ekkora előnyt adni a Fidesznek? Ha csak nem az a terv, hogy 2018 bukó, és már 2022-re terveznek, arra helyezkednek.
Ez viszont a választók szembeköpése lenne."

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.25. 14:15:54

@taga20:

Engem senki. Megvehetetlen vagyok. Az igazság oldalán állok.

guvat 2017.11.25. 14:28:19

Kár elemezni Kövér beszédét, mert ő ezt nem a Medgyessyt és Gyurcsányt megválasztó, a pannon pumában és a "bennünket irigyel egész Európa"-ban hívőknek, hanem az értelmes embereknek szánta!
Nektek ott van az Időkerék, meg a 60 centis kilátó + kutyawellness, azokat elemezgessétek...

FayRodisz 2017.11.25. 14:30:36

kövér elvtárs már nagyon rég egy idióta beteg állat. Pont mint minden fideSSjobbikos tetű.

FayRodisz 2017.11.25. 14:32:09

@taga20:

birka meggyőződésből idióta. Ez a legveszélyesebb fajta a komcsik közül.

Jakab.gipsz 2017.11.25. 14:32:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @taga20: @morpho: @belekotty:

Kövér László házelnök úrnak tökéletesen igaza van, akkor amikor egyenlőség jelet tesz a Sztálinista, (kommunista) világhódítók, proletár internacionalizmus és globalizmus hívei közé, valamint a neoliberális kioktatók és a mai demokrácia exportőrök, közzé.

Ezek az elmeháborodott fantaszták, ugyan azoknak az ateista zsidó-filozófusoknak a fiai és a leányai szellemi gyermekeik, akik egyszer már vérfürdőt rendeztek és kéjjel gyilkolták a védtelen és ártatlan emberek tömegeit a borzasztó huszadik század során.

Ami megtörtént az megtörtént, nem szükséges nagy ügyet csinálni belőle, egyenlőre nem a kihalás szélén áll az emberiség.

taga20 2017.11.25. 14:38:03

@Jakab.gipsz: szavak nincsenek arra, hogy mekkora kretén vagy.

ja és a buszbaleset áldozatainak családját zsidózod még, vagy lejöttél már arról a dologról?

kalahari ernő 2017.11.25. 14:38:19

"Szerinte a Nyugat = a sztálini Szovjetunió."
Finom kis aljas csúsztatás. Az EU egynémely (balos múlttal rendelkező) vezető politikusai viselkednek úgy mint hajdan a SZU vezetői. Nem igazán értem a fenti gyűlöletcunamit, hiszen mindez jól megmagyarázható a közös eszmei gyökerekkel, vagy csak simán a gyökerekkel. Egyikük, Barroso 10 éve elszólta magát: "tessék tudomásul venni, hogy birodamat építünk ...", meg kell szabadulni a nemzeti gondolat "téveszméjétől". Gyökérszintű IQ-val felfogható, miről van szó. És attól, hogy nem szeretjük Kövér Lacit, ebben még igaza lehet.

taga20 2017.11.25. 14:39:01

@FayRodisz: mikor a szorgalom a hülyeséggel párosul, az tényleg veszélyes:)

Janossz 2017.11.25. 14:39:46

@Dickon: "...buktok, mert kevesebb hívőtök van, mint a Fidesznek, és pont azok nem szavaznak majd rátok, akik kíváncsiak az ellenzéki jelöltre, annak programjára, terveire. Vagyis csak ismételni tudom magam:...

Van egy kis zavar az Erőben...Az ellenzéknek max. szavazói vannak, hívői Orbánnak.
El ne meséld már nekem, hogy az utolsó két Ogy választáson a "hívek" programok, tervek alapján szavaztak, merthogy olyanok egyáltalán nem voltak (ismertek legalábbis).
Tehát: Ha három-négy párttal a háta mögött elindul egy hiteles (vagy annak látszó) ellenzéki jelölt, és annyit ír a plakátjára : Norbán, az már fél siker.

Janossz 2017.11.25. 14:42:13

@Jakab.gipsz:" Kövér László házelnök úrnak tökéletesen igaza van, akkor amikor egyenlőség jelet tesz a Sztálinista, (kommunista) világhódítók, proletár internacionalizmus és globalizmus hívei közé,"
Ő csak tudja. Elég sokáig volt az MSZMP KB fizetési listáján, hogy ilyeneket tudjon.

rasztaszív 2017.11.25. 14:43:36

mondjon valaki egy példát a XX.-XXI. - századból,ahol a katolikus egyház elkezdett belefolyni a politikába,és nem fasizmus lett belőle.csak egyet!

Dickon 2017.11.25. 14:49:16

@Janossz:

"Az ellenzéknek max. szavazói vannak, hívői Orbánnak."

Ha csak az utolsó pár napban dobjátok be a jelöltek neveit, akik a választókerület szavazóinak semmit sem mondanak addig arról, hogy a rájuk bízandó kerületben mit tennének, akkor pont az "ellenzéki hívőkre" számítasz, akik név, program és jövőkép nélkül szavaznának bármire és bárkire...ami a nagybetűs ellenzékhez kapcsolódik.

"Tehát: Ha három-négy párttal a háta mögött elindul egy hiteles (vagy annak látszó) ellenzéki jelölt, és annyit ír a plakátjára : Norbán, az már fél siker."

Azt hittem, hogy ezen már túl vagytok, hisz pont ezzel a szlogennel buktátok 2014-et. De látom nem. Nem tanultok a hibáitokból és csak akkor győzitek le a Fideszt, ha ők megunják a kormányzással egybekötött lopást.

Uni1002 2017.11.25. 14:52:22

Előre a teljes elhülyülés útján!

dr. mesterséges színezék 2017.11.25. 14:53:59

Nem borult el teljesen, csak hagymás babot evett, ezért egy kicsit több és büdösebb szar dől a szájából. Egyébként szokásos üzletmenet.

Janossz 2017.11.25. 15:05:35

@Dickon: "Ha csak az utolsó pár napban dobjátok be a jelöltek neveit"
Ebben látod igazad van. Én például a legutolsó pillanatban, a szavazóhelyiségben fogom bedobni. :-)
Egyebekben meg kifejtettem véleményem, hogy okosabbnak tartanám a jelöltek nevét minél minél később nyilvánosságra hozni, a várható szutykos lejáratókampányok okán.
Ezt gondolom az ellenzéki pártok vezetői is tudják. Akik nem én vagyok.
Én egy civil vagyok, de ahhoz már elég tapasztalt, hogy a magadfajta agitátorral ne bonyolódjak hosszadalmas vitába.
Isten áldjon, Fiam!

igaz_ember 2017.11.25. 15:09:16

Lehet, hogy egyeseknek nem szimpatikus, de a nyugati liberalizmus szeretné rákényszeríteni magát Kelet-Közép-Európára. Már sikeresen gyarmatosította is, ebben volt gyakorlatuk hiszen gyarmattartók voltak egytől-egyig. Olcsó munkaerő, nyugati összeszerelőüzemek, mezőgazdaság, könnyűipar, feldolgozóipar teljes tönkretétele. Aztán EU-s pénzekkel teleszórni a betelepített cégeiket. Hozzá kellett egy ideológia is, aki nem követi rasszista, antiszemita, fasiszta, fideszes, tökmindegy, de rossz. Akinek más a véleménye az kuka. Már megnyerték a csatát, tökmindegy meddig tart, de létrehozzák a patrióták nélküli kontinenst. Ezek csak utóvédharcok itt az EU peremén. A szovjetek katonasággal tudták megoldani azt, amit most a tőkések pénzzel, és agymosással. Ahogy nézem a hozzászólásokat a siker szinte teljes. Az 1968-as generáció nagy vetése beérett, Daniel Cohn-Bendit az egykori vörös terroristával -Hans-Joachim Klein, aki Carlos társa volt - cimborázó politikus, napi szinten oktatja ki a magyar kormányt demokráciából. S még lehetne sorolni... de minek? Aki ellentmond a nyugati áldemokráciának, ahol a német a Russian Todayból tájékozódhat ha nem tudja megérteni miért kell neki most arab bevándorlókkal osztozni hazáján, hiszen oldalaktól függetlenül a nyugati média és a sajtó csak szakmányban hazudik a terrorizmusról akkor kár minden szó. Ám itt mégis jobb mert a saját véleményünket még leírhatjuk... ott már nem nagyon ha dolgozni akarsz és nem akarsz egy nagy fasiszta bélyeget a homlokodra. Az ottani demokrácia meg sajtószabadság a jó? Háááát... köszi, de nem igazán. Van agyam használnám amíg Párizs és Berlin hagyja.

taga20 2017.11.25. 15:32:09

@igaz_ember: nem akarlak elkeseríteni, de ahogy végig olvastam ezt a betűhalmazt, amit ide behánytál, szerintem nincs agyad.

direktebben, full hülye vagy ember!

igaz_ember 2017.11.25. 15:37:12

@taga20: Ahogy látom az agymosás nálad már elérte célját. :) Meg amúgy sem a hozzád hasonló nyomorékoknak írtam ezt, akik három osztályt végeztek összesen. Egyet kívül egyet belül, egyet meg körülbelül.:) Inkább vagyok full hülye, mert a hozzád hasonló kreténektől ez masszív dicséret.

taga20 2017.11.25. 15:45:35

@igaz_ember: "Ahogy látom az agymosás nálad már elérte célját. :) "

haver, remélem a konzultációs faszságot visszaküldted!:)

az a baj veled fityeszdroid, hogy neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg!

igaz_ember 2017.11.25. 15:48:43

@taga20: aham... igen pont a konzultációról írtam....:) Igazság szerint rólad kellene egy orvosi konzultáció...:) azt szívesen kitölteném.

Dickon 2017.11.25. 16:08:48

@Janossz:
:DDDD
Jobb lett volna ezt a mérhetetlen mennyiségű tapasztalatot az ellenzék vezetőivel megosztani, mert akkor nem téblábolnának olyan esetlenül, a következő orbáni csapást várva.

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.11.25. 16:16:41

"szerinte a Nyugat = a sztálini Szovjetunió"

IGAZA VAN !!!

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.11.25. 16:18:22

@Dickon: Még ha a Jobbik is lenne a mérleg nyelve április után, akkor is inkább a Fidesszel alakítanának kormányt, minthogy belemenjenek egy katasztrófa koalícióba Gyurcsánnyal, a balfasz szocikkal, meg Szél Bernivel..

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.11.25. 16:30:43

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Én inkább a haldokló Római birodalomhoz hasonlítanám.Szépen lassan el fog sorvadni az egész..Persze addig ki kell sajtolni belőle annyi pénzt, amennyit csak lehet..:)))

taga20 2017.11.25. 16:46:45

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: és te istenbarma, te hol élsz?

leningrádból nyomod?

"Szépen lassan el fog sorvadni" elvtás, eszt toljátok má ötven éve, nem unalmas még?

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.11.25. 17:12:24

@taga20: Nem vagytok hajlandók tudomást venni a tényekről, de a valóság-mint oly sokszor-most is rátok vigyorog majd előbb-utóbb..:))) ( Az külön teszik, hogy az EU-t azonosítod a kapitalizmussal.. Honnan nyomod az oviból..?:)

taga20 2017.11.25. 17:20:01

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !:
"Honnan nyomod az oviból..?:)"

haver, ha te értelmes lennél, akkor erre a faszságra mit válaszolnál?

tényleg érdekel, me szeretném megtudni, hogy egy agyhalottnak, hogy működik az agya:)))

2017.11.25. 17:23:19

@igaz_ember: "a nyugati liberalizmus szeretné rákényszeríteni magát Kelet-Közép-Európára. Már sikeresen gyarmatosította is"

Miért hazudsz? Ja, tudom: pénzért. Ha visszanézel az időben, akkor látni fogod, vakegér, hogy a volt szocialista államok önként és népszavazva léptek be az EU-ba. Akkor te hol voltál? Anyád csöcsét szoptad valószínűleg, de én inkább azt feltételezem, hogy apádtól szophattál ennyi tudást magadba.

"gyarmattartók voltak egytől-egyig. Olcsó munkaerő, nyugati összeszerelőüzemek, mezőgazdaság, könnyűipar, feldolgozóipar teljes tönkretétele."

És? Talán hazai szinten jobbak voltunk náluk? Voltak gyarmataink? Nem. Volt hadseregünk? Nem. Kultúr nép voltunk? Nem. Tudtunk bármit is jobban csinálni, mint ők? Nem. Hagytátok kivándorolni a nagy koponyákat, az orvosokat és a jó szakmunkásokat? Igen. A történelemben mindig. Akkor mi a faszt sírtok itt?

"A szovjetek katonasággal tudták megoldani azt, amit most a tőkések pénzzel, és agymosással. Ahogy nézem a hozzászólásokat a siker szinte teljes."

De azért a szovjetek jobbak voltak, ugye? Mert nem pénzeltek, hanem gyilkoltak, kisöpörték a padlásokat (mint ti is), gulágra hurcoltak és létrehoztak itt egy komcsi rendszert, aminek a fattya vagy. Csak nem kövérlaca elvtársat tisztelhetem benned, bazmeg?

"Az ottani demokrácia meg sajtószabadság a jó? "

Dehogy is, a Putyiné meg az Orbáné, te istenberma.

postumus mumus 2017.11.25. 17:35:50

Ebből a bajszos szarkupacból már soha nem lesz értelmes ember. Sőt, ahogy öregszik egyre hülyébb lesz ez a kommunista faszfej.

Ben Franklin 2017.11.25. 17:38:27

szeretem h lajos most is olyan mint 25 evesen, tele fideszes, antikommunista szenvedellyel
junker helyere való lenne

taga20 2017.11.25. 17:38:50

@postumus mumus: aszt ismered, hogy kommunista kutyából...:)

2017.11.25. 17:40:20

@Dickon: "csak az utolsó pár napban dobjátok be a jelöltek neveit, akik a választókerület szavazóinak semmit sem mondanak addig arról, hogy a rájuk bízandó kerületben mit tennének"

Jól látod. Majd lesz két név a listán: egy fideszes droid és egy közös ellenzéki jelölt. Akinek elege volt a fideszes bűnözőkből, az az ellenzékre fog szavazni. Nem kell mondani semmit, legfeljebb csak annyit, hogy ne hagyjuk ezeket tovább lopni. A fideszes választóknak semmit nem kell mondani, mert a szektatagok nem gondolkodás alapján szavaznak.
Értem én, hogy miért fostok. Ez a legjobb ellenzéki taktika: a lehető legvégére hagyni a közös jelöltek állítását, így dologtalanul fogtok toporogni, mert nem tudjátok kiket kell mocskolni, mint anno Bajnait. Ebből lehetne akár ellenzéki kétharmad, az meg kemény számonkérést és a teljes fideszpárt rabosítását jelentené. Csak mert Magyarországot bűntetlenül lerabolni nem lehet. Féltek, és én ezt megértem.

Ben Franklin 2017.11.25. 17:45:12

@kopasz barmok mindenhol: nagy eges lessz az ellenzeknek h 8 ev orban utan szerez 1/3ot, annak a felet a lipsik masik felet a fasisztak

ho ho ho

2017.11.25. 17:47:55

@Ben Franklin: "junker helyere való lenne"

Hülye vagy, bazmeg. Túl nagy kádárista komcsi ahhoz, hogy olyan jó liberálist alakítson. Ráadásul elmeroggyant, mint a Viktor, csak őt még nem kezelték. Nem tudom, mit kokszolhattak ezek anno a koleszban, mert most jön ki rajtuk, mint Dajcs Tompin.
:)

2017.11.25. 17:50:24

@Ben Franklin: Tusnádról kibasztak, szarkupac? Mit akarsz itt? Szereted a lisiket? Akkor gyere szépen, ide elém...

Ben Franklin 2017.11.25. 18:01:14

'Egy több éve munkaviszonyban álló szakápoló alapbére 2010-ben 91 400 forint volt, ez most novemberben 183 ezer forintra emelkedett, míg egy 19-21 éve a szakmájában dolgozó szakápoló alapilletménye a 2010-es 106 ezer forintról, 209 814 forintra nőtt - közölte az államtitkár.

A jövő évben további 8, majd 2019-ben újabb 8 százalékkal emelkedik az ápolók és a szakdolgozók bére, így összesen - a négy év alatt - 65 százalékkal lesz több a bére.'

Ezt kellett vóna csináni, lippsik. Nem adóssába rángatni, kizsigerelni a pógárokat. Most marad az óbégatás.

Ben Franklin 2017.11.25. 18:02:58

'Az orvosok esetében a múlt évi 107 ezer forintos emelés után idén egy újabb, 100 ezer forintos többlet jelentkezik a decemberi fizetésükben. '

Van itt pénz, ha nem loptok el mindent, úgy e? Lippsik?

taga20 2017.11.25. 18:05:03

@Ben Franklin: szarjál sült, te rohadt fityesz tróger!

has 2017.11.25. 18:11:29

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ha ezt állítod, akkor vagy kövért idézed, vagy ugyan olyan elmeháborodt vagy, mint ő.

taga20 2017.11.25. 18:11:50

@Ben Franklin: arról pofázzál droid, hogy a felcsúti focistáknak láccó tárgyak, mennyit visznek haza a közösből!

gondolom két milla alatt nincs alkalmazott nálatok. és gondolom a jegybevételből fedezitek aszt a szarkupacot, amit a geci a kertvégébe rakatott!

Ben Franklin 2017.11.25. 18:17:59

@taga20: Minden állami bevétel első körben Orbán Viktoré.

S ő már 11 év kormányzás alatt bizonyította: ha nem a lippsik osztják a pénzt, mindenre 10x annyi jut, s még az adósságunk sem dönt rekordokat!

2017.11.25. 18:23:16

@Ben Franklin: Hazudsz. Akkor lenne értelme a böfögésednek, ha 2010-ben emeltétek volna 100%-al a fizetéseket, amikor elkezdtetek lopni. Csak hogy akkor nem volt fontos, megvártátok, hogy az orvosok nagy többsége húzzon el külföldre. Addig is le tudtatok rabolni mindent,ami nem volt lebetonozva.
Szóval, ez nagyon gyenge érv ahhoz, hogy tovább lophassatok. Valami újat tudnál hazudni? De addig is tehetnél nekem egy szívességet.
Amúgy kövér elvtárs a téma. Szerinted, kell-e neki orvosi segítség? Neked már nem, tudom.

taga20 2017.11.25. 18:24:13

@Ben Franklin: "mindenre 10x annyi jut"

mit tolsz? agyá má belőle, me nagyon ütős lehet:)))

2017.11.25. 18:27:31

@Ben Franklin: Jaajaj, te vagy a kövérlaca vagy mindketten kokszoltatok.

Jakab.gipsz 2017.11.25. 18:32:25

@taga20:
1, Előbb tanulj meg el olvasni, egy nevet, azt követően vádaskodj! Felületes vagy!

2, Hol van az törvénybe iktatva, hogy tilos zsidózni azaz zsidó-filozófusokat ostoba hazudozóknak nevezni, sehol, ha a zsidóknak hazudós filozófusai vannak, szégyenkezzenek miattuk a zsidók.

És akkor mi van, igazság az van.

Hari Seldon 2 2017.11.25. 18:34:21

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !:
És amikor már nem lehet, majd AKKOR felvirágzik a tőke nélküli Kelet Európátok... - Hát persze.

orvell_mosolyog 2017.11.25. 18:41:33

„A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ”

más is érez némi azonosságot?

taga20 2017.11.25. 18:51:14

@Jakab.gipsz: jakab ne erőlködj!
egy kibaszott szemét tróger vagy, aki mások fájdalmát kihasználja!

remélem kínok közt fogsz megdögleni! és ez nem személyes, ne vedd annak.

Ben Franklin 2017.11.25. 18:57:49

@kopasz barmok mindenhol: a győzelmi számok ellen a lipsi blabla hatástalan

ezt a választási matematika is meg fogja majd mutatni, csakúgy, mint a fizetési papírok

Ben Franklin 2017.11.25. 19:00:16

Én pl. tejszínes fagyit kanalazok, miközben oltom le a lippsiket.

Pedig az egészségügyben dolgozom, nem is kiemelt munkakörben. Egy biztos, az egszségügyben senki nem szavaz a baloldalra. Nem mindenki Orbánra szavaz ugyan, van aki a fasisztákra, de ott is jó helyt van!

Hari Seldon 2 2017.11.25. 19:02:29

@kopasz barmok mindenhol:
Ezt annyira jól összefoglaltad, hogy engedelmeddel elmentettem, és terjesztem ha szóba kerül a téma.

Ben Franklin 2017.11.25. 19:02:52

A lippsi években az egészségügyben is 52 ezer volt a nettóm, minimálbéres voltam. Ha nyaltam volna a helyi pártember seggét, még kaptam volna ilyen olyan pótlékot, de ez nem volt teljesítményfüggő, csakis attó függött valaki lippsi-e.

Az volt 2006ban, ma 200 fölött van bruttóban csak az alapfizu.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.11.25. 19:05:44

@taga20: Pedig elég lenne csak magadat alapul venned, és láthatnád, hogy egy agyhalott is képes kommentelni előre gyártott paneleket. Elműködgetsz..:)

taga20 2017.11.25. 19:06:57

@Ben Franklin: szerintem te ápolt lehecc, nem ápoló!

taga20 2017.11.25. 19:13:09

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: te milyen vicces gyerek vagy. tiszta balogpáter vagy!

:))))

Hari Seldon 2 2017.11.25. 19:26:19

@kopasz barmok mindenhol:
Azért ne told Túl az anyagot. Abba az országban ahogy előtte jellemezted egyszerűen nincs igény se a fejlődésre, de a demokráciára.

2017.11.25. 19:30:54

@Hari Seldon 2: Ok, csak nem tudom mire hivatkozol.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:34:36

@Ben Franklin: " nem is kiemelt munkakörben." - Na az látszik is az értelmi színvonaladon.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:35:57

@Jakab.gipsz: Mesélj! Ma melyik szót fogod átnevezni? :-)) Ja!? Mi is az hogy átnevezünk egy szót?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:37:12

@Ben Franklin: Ne igyál annyit ott lent a kórházi mosodában a tisztítószerből!

taga20 2017.11.25. 19:43:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
hova gondolsz?!
maksz ánuszrózsa donor lehet a csóka!:))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:44:26

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Persze. Te vagy az internet világítótornya, a közíró, aki szovjet iskolában végeztél, egyházi vezető voltál és egyszerre a fidesz és az szdsz tagja. Tudjuk. És Szófiában a Bratovan utcai gőzfürdő a törzshelyed. :-))
A sebészeten pedig visszatérő beteg vagy ánusz repedés összevarrásával.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:46:12

@taga20: birca ánusza úgy is már generálra szorul. Illetve nem szorul, már túl tág, arra panaszkodik. Egy meggondolatlan seggrázás a gőzben és már be is szart. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.25. 19:47:38

@taga20: Pöckölgesd őket tovább! Nekem most egy kis dógom van.

taga20 2017.11.25. 19:48:43

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: te, ne baszogasd má a haveromat.

szar volt a gyerekkora! a komcsik üldözték, utána a kapitalisták, álmában meg a zsidók:)))

Hari Seldon 2 2017.11.25. 20:14:31

@kopasz barmok mindenhol:
Arra hogy azt hiszed, nyerhet Magyarországon más is mint a maffia... Persze elképzelhető, mondjuk 10 év múlva más nyer.
( - Miután előbb utóbb igazodni fog az a földrajzi térség magyarostól lengyelestűl a civilizációhoz. )

odysszeusz 2017.11.25. 20:21:35

@Jakab.gipsz: Üdv, Gipszjakab! Mindig a fedélzeten vagy...még mindig szereted az "Urakat"...a volt MSZMP selejtjét. Mélyen megértelek. Az elvtársból lett urak pont olyanok mint a munkásőrből lett kiscserkészek. Merugye a nyilasok is általmentek kommunistába vagy vörös verőlegénybe és a párhuzam akkor is ugyanez volt...A Párt a kebelére ölelte őket ez is meg az akkori is. Így van ez Gipszjakab és mindig így volt. Ezekhez képest a házatlan csiga egy gerincoszlop. Hiszed vagy sem...nagyon akartam a rendszerváltást...NAGYON!! De ezek közül egyiket se!! Szép estét Jakab...

Karipapa01 2017.11.25. 20:54:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Te vagy az internet világítótornya, a közíró, aki szovjet iskolában végeztél, egyházi vezető voltál és egyszerre a fidesz és az szdsz tagja."

Dehogyis! Csak egy pék, aki szerett volna újságíró lenni. De nem jött be ezért bánatában Bulgáriába disszidált. Azt hitte, hogy ott van az amerikai álom. De amilyen mákja van nyert, mert lassan Bulgária is fejlettebb ország lesz, mint Magyarország.

Jakab.gipsz 2017.11.25. 21:35:35

@taga20: Dögölj meg Te, éspedig úgy ahogyan megérdemled.

Tisztázom, nem az első helyen, egy tragédiával kapcsolatban mint amilyen a buszbaleset is, volt a részvét és az együttérzésen kívül, más megjegyzést, kinyilvánítani nem lehetséges.

Olvasd el ha tudni, akarod, még-egyszer, azt a bizonyos nevet Te barom, aki volt olyan gazember és gyalázkodott, és neki válaszolj.

taga20 2017.11.25. 21:41:32

@Jakab.gipsz: jakab, neked bajod vannak a vesszőkkel, me össze-visszadobálod őket?:)

aszt látom vágod, hogy miről pofázok?!

xclusiv 2017.11.25. 21:42:29

Ez az a kövér, aki a nagy büdös átkosban a Tárkiban dolgozott? Aminek teljes neve akkoriban az volt, hogy a "Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete"

kövér elvtárs jó elvtárs, nincs több kérdésem...

Ben Franklin 2017.11.25. 21:49:16

orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben, és egyre inkább a lázadó európáé

úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg!

taga20 2017.11.25. 21:53:02

@Ben Franklin: szerintem most má tedd le a kannást, me ez má gáz, amit ide szarsz ember!

Jakab.gipsz 2017.11.25. 22:30:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Még mindég nem érted, te kis csacsi, ezért ismételgeted a ugyan azt kérdést.

Ami így hangzik: Mesélj! Ma melyik szót fogod átnevezni? :-)) Ja!? Mi is az hogy átnevezünk egy szót?
Ám legyen te akartad: ismerd meg a neoliberálisok módszertanának egyikét.

A liberálisok kedvenc trükkjét, át nevezték a buzikat, melegnek, csak azért mert a buzi szó olyan csúnya és bántó.
Csakhogy egy adott buzi = meleg önmagát definiálja, önmagukról pedig nem szoktak hazudozni, azaz kedvelik a fenekek és a szaporító szerveket, nyalogatni és szaglászni hasonlómódon mint a kutyák. Továbbá ezekkel a test részekkel egyebeket csinálni, (ezt had ne részletezzem, talán felnőtt ember vagy) pusztán szórakozásból, ez utóbbi aktus a heretoknak ez utóbbi eszükben sem jut.
Azért mert a szaporító szerveink elsődleges természetes funkciója, a szaporodás és a fajfenntartás. Azt gondolom ez idáig érthető. Ezért ez a két funkció nem felcserélhető.

A liberálisok pedig átnevezik. éspedig úgy, hogy összecserélhető legyen, és persze tolerálható és demokratikusan jog-alap legyen.

Ti liberális demokraták azért kell, hogy elmenjetek a történelem süllyesztőjébe, mert a fel-nem-cserélhetőség elve, természeti törvény, olyan alap törvény amelyről, nem tudunk vitát nyitni, mert nem mi emberek találtuk ki.

taga20 2017.11.25. 22:33:54

@Jakab.gipsz: haver, te még nem próbáltad az análszekszet?
azé remélem az orál má mekvolt?

Ben Franklin 2017.11.25. 22:38:55

orban nem csak egy miniszterelnök, hanem a magyarság spirituális vezetője is egyben, és egyre inkább a lázadó európáé

úgy kell szavazni, hogy az eddigi eredményeket csak így tarthatjuk meg!

Ben Franklin 2017.11.25. 22:49:43

A balliberális globálisok el akarják pusztítani Európát, az európai demokráciát, azzal, hogy kőkorszaki szinten álló extremistákat kívánnak milliószám Európába, sőt, Magyarországra terelni.

Orbán a demokrácia egyik legfontosabb őrzője Európában, és az európai lelkiismeret fő manifesztációja.

rasztaszív 2017.11.25. 22:57:32

@Ben Franklin: a kőkorszaki szinten álló extremistákat orbán tenyészti.nekünk meg együtt kell élni velük...

BéLóg 2017.11.25. 23:01:01

Az hogy Brüsszel = Szovjetúnió, már vagy harminc éve, még a Közös Piac idején megmondta egy szovjet disszidens és SEMMIT nem tévedett.
Soha meg nem választott, soha senkinek nem felelő, magukat minden fölött állónak képzelő VEZETŐK hoznak százmilliók számára súlyosan káros döntéseket egy ESZME nevében.
Ja, azt is megmondták már, az EU KIZÁRÓLAG akkor él tovább, (mint a piramisjáték), ha ÁLLANDÓAN új tagok jönnek.
Ennek vége. Nem hiába akarták a 140 (vagymennyi) milliós súlyosan muzulmán népet benyomni az EU-ba.
Szóval, ahogy a SZU, úgy ez az EU is a végét járja.

Hamarosan (!) ami 10-15 év lesz egy Eurábia (vagy Eurisztán), Európa meg úgy Szlovéniától a balti tengerig vezető Orbán függönynek (:-)) nevezett fegyverrel védett kerítéssel fog kezdődni.

+1
Pillanatnyilag a labancok hovatartozása kérdéses, esélyes hogy megjön az eszük.
+2
Ha előbb kitörne egy fegyveres polgárháború az iszlám hódítók és az európai őslakosok közt, akkor borul a jóslat.
Igaz, akkor minimum 10-20 millió halott fogja átkozni azt a napot, amikor az első "szír" menekültet (bangladeshi, jemeni, eritreai, szomáliai, nigériai, pakisztáni, líbiai, marokkói, satöbbi szírek) behívta Németország.

Ben Franklin 2017.11.25. 23:11:23

A Soros terv Magyarország elleni támadása a legfontosabb hír a nemzetközi mértékadó médiában!

www.breitbart.com/london/2017/11/24/soros-launches-media-blitz-hungary/

Mindenki Magyarországgal érez, és sorost a pokolba kívánják, de a harc még nem dőlt el! Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen utoljára!
süti beállítások módosítása