B1 blogcsalád



Gulyás Mártonék eldádázták, majd bepelenkázták a teljes magyar ellenzéket

2017. november 20. - Mr Flynn Rider

A hétvégén a Gödör klubban összehozták az egész ellenzéket, majd vasárnap több figyelemfelhívó akciót hajtottak végre. Közben a legfontosabb hír az MSZP-DK tájáról: egymásnak üzengetnek a pártelnökök. 

kozos_orszag_mozgalom_zsidaynal.jpg

 Mit csinált a Közös Ország Mozgalom a hétvégén?

  • elfoglalták Orbán Ráhel haverjának éttermét, felhívva a figyelmet a korrupcióra;
  • átnevezték az ügyészséget, felhívva a figyelmet a Fidesz-állam működésére;
  • bejelentették, hogy mind a 106 körzetben fel fogják mérni, ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt és egy asztalhoz ültették az ellenzéki pártokat.

Mit csinált például az MSZP és a DK a hétvégén?

Az MSZP vezetője, Molnár Gyula az "Európa, a nők esélye, 25 év" című, az Európai Szocialisták Pártja és a 25 éves fennállását ünneplő MSZP nőtagozatának közös rendezvényén azt ígérte: mire az "ünnepi díszek felkerülnek a fára", elő is készítik az ellenzéki megállapodást. Üzent is a tárgyalópartnereinek: "ne simliskedjenek, ne ügyeskedjenek", és ne használják ki, hogy pártja ennyire nyitott a megállapodásra. Kiemelte, a győzelemhez nem elég a "meglévők intelligens újraosztása", az együttműködés akkor ér valamit, ha képesek megállapodni közös jelöltekben és egy közös kihívóban.

A DK vezetője, Gyurcsány Ferenc Salgótarjánban kampányolt és azt ígérte a 600 fős közönségének: azt ígérte: összehozzák Magyarországot, hogy a haza, a nemzet sokak, mindannyiuk reménysége, a felemelkedés országa legyen.

Hihetetlen a kontraszt, ha a két hírt egymás mellé rakjuk.

Olyan, mintha a Közös Ország Mozgalom elkezdett volna alternatív ellenzékként működni, mert az ellenzéki pártok – mint a fentiekből kiolvasható – nem nagyon jeleskednek abban, hogy bármi érdemi változás történjen a 2018-as választásokon. Sőt, azt is kijelenthetjük az utóbbi hetek, hónapok hírei alapján:

az ellenzék feladta, már csak a második, harmadik, sokadik helyért küzdenek, nem a rendszer leváltásáért.

A Közös Ország azonban hiába működik alternatív ellenzékként, ez a maximum, amit megtehet: az ellenzéki pártok helyett nem nyerhetik meg a választásokat. (Pedig lehet, több esélyük lenne.)

Ezzel a tevékenységükkel azonban az a gond, hogy egyszerre segíti az ellenzéket, de egyben rá is mutat arra, mennyire töketlenek az ellenzéki pártok. Gulyás Márton mozgalma valószínűleg belátta, hogy a választási rendszert nem fog sikerülni megreformálni, ellenben rengeteg más támadási pontot hagy a NER magán, amit ki is használtak.

Az akcióik is ütősek voltak, ugyanakkor ötletesek: az aktivisták, közösen a Város Mindenkié-csoporttal először vasárnap a Budai Várban Zsidai Roy, Orbán Ráhel barátja és üzlettársa éttermébe ültek be transzparensekkel. Közölték a sajtóval:

"ma Magyarországon kizárólag a miniszterelnök családjának, azok tagjainak, és a hozzájuk szorosan kötődő strómanoknak van lehetőségük a gyarapodásra: nekik írják a törvényeket, számukra legalizálják a közvagyon megrablását jogszabályokkal, rendeletekkel, ahogy éppen a szükség kívánja".

Az étterem-hotelnek helyet adó épületet a Budavári Önkormányzat messze áron alul adta bérbe a vállalkozás tulajdonosainak, akik így szerintük "a közvagyont magáncélú profitszerzésre használhatják". A Mozgalom azt követeli, hogy az önkormányzat ne vállalkozóknak adjon olcsó bérleményt, hanem rászorulók kapjanak inkább lakást. 

"Ma Magyarországon pedig ez a rend: aki közel áll az Orbán-családhoz, annak nyílnak lehetőségek, sőt csak azoknak nyílnak lehetőség. Nekik szabadon lehet rabolniuk és megkárosítaniuk a közvagyont, nekik megadatik a gyarapodás"

- írták még az akció előtt kiadott közleményükben.

Az Index tudósítója szerint a rendőrök nem tudtak intézkedni, hiába hívta ki az étterem őket, mert a mozgalmárok csak beültek egy étterembe, ami nem jogsértő. Az akciót vasárnap este a főügyészségen folytatták, ahol a főügyészség tábláját kicserélték egy saját gyártású táblára, amire az volt írva:

Mészáros Lőrinc meggazdagodásáért és büntetlenségének biztosításáért felelős Legfőbb Ügyészség.

Az Indexnek nyilatkozó aktivisták azt mondták: úgy látják, a Legfőbb Ügyészség legfontosabb feladata ma nem a közrend és a közvagyon védelme, hanem az, ami a táblán szerepel. A rendőrség itt viszont már közbelépett: igazoltatták az aktivistákat, tájékoztatták őket arról, hogy szabálysértést követnek el a tábla kihelyezésével, majd leszedették a táblát.

Korábban, szombat délután a Gödör Klubba hozta össze az ellenzéket a mozgalom, hogy megbeszéljék, hogyan fussanak neki a jövő évi választásokra.

Az eseményről tudósító 444 meg is jegyzi: a Közös Ország hónapok óta próbálkozik azzal, hogy a rengeteg belső feszültségtől terhelt ellenzéki pártokat az összefogás, vagy legalább a minél szorosabb közös koordináció felé terelje. Ezt a célt szolgálta az Alkotmány utcában felállított Agóra is, ahol egy új, a jelenleginél jóval arányosabb választási törvény tervezetét rakták össze az ellenzéki pártok, illetve próbálkoztak közös tüntetés szervezésével is október 23-ára, de ebből végül több párt is kihátrált.

A szombati programra a szervezők a Jobbik kivételével hívták meg az ellenzéki pártok képviselőit, végül a Momentum és az LMP nem küldött senkit, így Gyurcsány Ferenc (DK), Fodor Gábor (Liberálisok), Gőgös Zoltán (MSZP), Kajdi József (MOMA) és Karácsony Gergely (Együtt-Párbeszéd) vett részt a rendezvényen.

A Közös Ország szervezői két projektbe próbálják most bevonni a pártokat.

  1. Megpróbálták összehozni az ellenzéki pártokat azokkal a szakmai szervezetekkel, rendszerkritikus mozgalmakkal, melyek az elmúlt hét évben egy-egy szakpolitikai téma mentén próbáltak tárgyalási pozícióba kerülni, fogalmaztak meg javaslatokat, de önmagukban nem jártak sok sikerrel.
  2. Három közvélemény-kutató, a Medián, a Tárki és a Závecz részvételével egy konzorciumot hoznak létre, és egy közösségi finanszírozási kampány segítségével január végén, február elején megmérnék a választókörzetekben, ki számít helyben a legesélyesebb ellenzéki jelöltnek. 

Gulyás elmondása szerint azt látni, hogy az ellenzéki pártok jelenleg nem akarnak vagy nem tudnak szorosabb szövetségi politikát folytatni, hiába van erre egy erős társadalmi igény. Ezek a közvélemény-kutatások szerinte abban segíthetnek, hogy a 106 körzetben ennek ellenére is javuljon a koordináció lehetősége.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8613321337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK11 2017.11.20. 13:23:24

szombaton az ellenzék elment a saját halotti torára, vasárnap meg a kisfiú játszótérnek tekintette a várost. előbb-utóbb valaki pofáncsapkodja, és hazaküldi :)

zsindex ISIS Alqaeda mind CIA projekt 2017.11.20. 14:15:11

Kulásmarciék konkrétan megakadályozták pártucat kőgazdag turistát meg budai milliárdost, hogy kedvenc éttermükben ebédeljenek.

A haza megmenekült!

2017.11.20. 15:38:02

"A hétvégén a Gödör klubban összehozták az egész ellenzéket"

..és nem volt senki, aki dobott volna egy kis földet rájuk? Most lehet várni újra a kedvező alkalmat... bár néha elnézve a performanszaikat, elássák ők saját magukat jövő tavaszra.

megamedve 2017.11.21. 05:32:20

Na tessék!
A három bértroll főköcsögön kívül senkit nem érdekelt ez a cikk. De ezek gyorsan betolták a faszságaikat, teljesítmény bérezés van, kérem!

2017.11.21. 06:02:01

@megamedve: Látod, legalább marad hely, hogy bővebben, elemzőn kifejtsd a leírtakkal kapcsolatos véleményed. Ne fogd vissza magad, várjuk az elemzést.

Európai téridő 2017.11.21. 08:16:31

És amikor a tulaj bezárta őket az étterembe, hogy lett a "végkimerülésig"-ből az, ami?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.21. 10:37:49

Gulyásnak kellene adni valamilyen kitüntetést, egyre sikeresebb és hatékonyabb a ballibák nevetségessé tételében.

Ha én lennék a Fidesz, megadnám neki a 200 milliót azonnal, minden feltétel nélkül.

ZX 2017.11.21. 10:43:52

Ha a fidesz 2018-ban mindent visz bármit csinál is az ellenzék akkor miért fröcsög itt össze-vissza a sok fizetett fidesztroll? Csak nem attól féltek, hogy lehet mégis bukta lesz és akkor azzal együtt akasztás meg börtön is?
Ha nem lenne igazság abban itt olvasható, akkor nem kellen lejárató kommentek özönét zúdítani ide.

2017.11.21. 10:56:03

@ZX: "Ha a fidesz 2018-ban mindent visz bármit csinál is az ellenzék akkor miért fröcsög itt össze-vissza a sok fizetett fidesztroll?"

Hmmm... talán mert nem fizetett fidesz-trollok, nem narancstálibok, csak szimpla gondolkodó emberek, akik figyelik a politikai harcokat, a közbeszédet és zavarja őket a sok hazugság ... vagy emberkék, akiket bosszant, hogy az ellenzék manifeszt idióták gyülekezete és emiatt minden marad a régiben.
Most hirtelen ez jutott az eszembe...

Cycmen 2017.11.21. 10:57:11

@ZX: Ha a fidesz 2018-ban mindent visz bármit csinál is az ellenzék akkor miért fröcsög itt össze-vissza a sok fizetett fidesztroll?

Szánalomból. Így élvezhető kommentek kerülnek a poszt alá és te is tudsz válaszolni, amivel kiérdemled a béredet és ma is telik piára! :P

Cycmen 2017.11.21. 11:06:16

Gyurcsány Ferenc azt ígérte: összehozzák Magyarországot, hogy a haza, a nemzet sokak, mindannyiuk reménysége, a felemelkedés országa legyen.

Hogy miaf..omat ígért? Ezt az ócska semmitmondó hablatyolást gyűlölöm a legjobban Gyurcsányban!

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.21. 11:10:00

@ZX: "Ha a fidesz 2018-ban mindent visz bármit csinál is az ellenzék akkor miért fröcsög itt össze-vissza a sok fizetett fidesztroll? "

Hát azért kellünk ide Soros bérenc mert tanultunk a történelemből, láttuk hogy bár Csaucseszkunak is megvolt a három harmada, aztán néhányan elkezdtek egyszer ordibálni és a demokratikusan megválasztott Csaucseszku családot a Soros és az USA által felbújtott tömegek kivégezték.

Most résen vagyunk hogy ez ne fordulhasson elő Orbán Viktorral.
Biztos ami biztos 2018 után az összes civillel le lesz számolva hogy nehogy Romániát csináljanak Orbán Viktor országából.

SOHA TÖBBET ELLENZÉKI KORMÁNYT MAGYARORSZÁGRA!

ZX 2017.11.21. 11:16:00

@Womb Raider: Hahhaha. Birca, Zsindex meg fcuk11 mint független megnyilvánuló. Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?

@Cycmen: Kösz, nekem van értelmes munkám. De te majd felveheted mind a 20 Forintod ezért a kommentedért.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.11.21. 11:29:17

@ZX:

Nézd meg a haverjaid ostoba ballib. Saját nicken már nem is írnak, csak nickhamisítással próbálkoznak. Pl itt is @Ballib Cenzúrázók Réme 26:

Vedd fel a pénzed, idd meg a piád, oszt rendben lesz minden, a ballibek népszerűsége az egekben meglásd, amíg megint ki nem józanodsz.

2017.11.21. 12:05:04

@Ballib Cenzúrázók Réme 26: "SOHA TÖBBET ELLENZÉKI KORMÁNYT MAGYARORSZÁGRA!"

Kicsi butus... annyira erőlködsz a nagy poéngyártással, hogy fel se tűnik, ha vicceset írsz.
Olyan nem volt, nincs de nem is lesz, hogy ellenzéki kormány....vagy esetleg arra céloztál, hogy az ország állampolgáraival ellenzékben állók kerülnének hatalomra? Mer' ilyen viszont volt... aztán aszonták a választók: Menjetek a picsába! (de ez már történelem)

ZX 2017.11.21. 12:05:55

@Ballib cenzúrázók réme 25: ballibezhetsz, ballibázhatsz, libsizhetsz ami tetszik. Az viszont nem változtat azon, hogy a gazzdáddal együtt egy ócska komcsi maradsz. Új Örmányország jobban teljesít. :P

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.21. 12:24:53

@Womb Raider:

Te meg mit okoskodsz itt te Gyurcsány csicska azzal a tőlem lopott @Ballib cenzúrázók réme 25 álnickeddel? Meg ezzel cycmannal? Milyen név már ez is, migráns? Hát ti hazaáruló Merkel seggnyaló ballib migráns imádok már ide is bedugtátok a pofátokat?

Vedd fel a pénzed, idd meg a piád, oszt rendben lesz minden, a ballibek népszerűsége az egekben meglásd, amíg megint ki nem józanodsz.

SOHA TÖBBET ÁLCIVILEKET A FÓRUMOKBA, AKIK MEGTÉVESZTÉSÜL ORBÁN VIKTOR SEGGNYALÓJÁNAK ADJÁK MAGUKAT!

2017.11.21. 12:31:35

Jééé... az előbb még volt egy B.C.R. 26 komment.. mostanra eltűnt. A ballibeknek is kínos már a faszi.

2017.11.21. 12:32:34

@Womb Raider: Puff...blogmotor monnyon le!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.11.21. 13:04:53

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ezen az alapon neked is kellene demokrácia kitüntetést adni, mert már mindenki hány az orosz propagandától neked köszönhetően.

Kreml propaganda osztály bérszámfejtés 2017.11.21. 13:10:59

Egy órával előbb küldtük az SMS-t a megjelölt blogról mint ahogy a kommentjét megírta. Kérem jobban figyeljen a munkájára! Az dicséretes hogy megelőzte a bircát.

DFK 2017.11.21. 13:26:27

@ZX: Ezért nem vagytok sehol. A nagyképű, lenéző dumátok miatt.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.11.21. 13:39:53

A reflektoron remekül leírták az okát ennek :

reflektor.blog.hu/2017/11/20/baloldal_a_baloldal_ellen
Az, hogy a baloldal elitistává vált és így tartalmilag megszűnt baloldalinak lenni, ahhoz vezetett, hogy anakronisztikus, a valóságtól elszakadt kulturális baloldalisága is elitistává vált, a népet lenéző, felvilágosult értelmiségi gőggé alakult át. Az élcsapatfelfogás, az arisztokratikus kiválsztottságtudat és felülről jövő modernizációba vetett hit (kulcsszavak: reform, szakértelem) végül kicsorbult a demokrácia próbáján. Az ígéretek be nem teljesülése, a nyugatos felzárkos elmaradása, és az, hogy ez a baloldali elit saját népszerűségvesztése mögött nem a saját korruptságát, a hatalomba való beleszokottságát és belekényelmesedését látta, hanem azt, hogy a nép nem fogja fel vezetői nagyszerűségét ezért leváltaná, ahhoz vezetett, hogy a támogatottsága végzetesen összeomlott.

ZX 2017.11.21. 13:44:36

@DFK: Írja ezt egy olyan valaki aki annak fidesznek a híve aki mindenkit lenéz, és félvállról vesz embereket.

Cycmen 2017.11.21. 13:52:24

@ZX: Ha a fidesz 2018-ban mindent visz bármit csinál is az ellenzék akkor miért fröcsög itt össze-vissza a sok fizetett fidesztroll?

Igaz! A ballibet baszogatni nekrofília!

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2017.11.21. 14:01:21

"Mit csinált a Közös Ország Mozgalom a hétvégén?"

Leginkább a Soros tervet probalják végrehajtani.
- Nemzetállamok szétverése.
-Europai egyesült államok létrehozása.
-Erőszakos betelepítés.
-Iszlamizáció.
-Sária törvények bevezetése.

Medgar 2017.11.21. 14:09:13

@ZX: nem fröcsög, röhög...

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.21. 14:11:03

@Libsik visítanak de az ország a miénk !:

Nógrádi György nemzeti tudatú biztonságpolitikiai szakértő és a sortüzelés sportág többszörös magyar bajnoka pedig azt is megtudta titkos forrásokból, hogy a muszlimok kasztráltatni akarják a magyarokat, hogy még ennyi gyerek se szülessen mint eddig.

Ez is a Soros terv része, a felgyorsított magyar kihalás, mert ez a Soros magyargyűlölő, azt akarja hogy a magyarok már 300 év aalatt haljanak ki a Kárpát medencéből, csak a liberális álmagyarok maradhassanak meg és akkor ő majd ott fog röhögni a végén.

ZX 2017.11.21. 14:21:22

@Medgar: Majd a ki a végén nevet...

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: Te viccesebb vagy mint B.C.R. 26.

NBarbieReloaded 2017.11.21. 15:03:06

Igazan jot rohogtem. :)
gulyas marcika (meg kell nezni, hogy szokott egni a libsi mantrak ismetelgetesenel tobbre nem kepes idiotaja az N1TV musoraiban :D) osszehozta blablabla a teljes blablabla ellenzeket blablabla nyalinyalinyali.
Majd par sorral lentebb: a Jobbik-ot nem hivtak meg. Tehat a hosszu ido ota legerosebb ellenzeki partot cask siman nem hivjak meg. Na nem azert, hogy elmennenek libsikkel bohockodni, de megis, mennyire hiteles ez az alanyalos cikk az ellenzeki osszefogasrol, mikor a legerosebb partot nem hivjak meg. :)

Medgar 2017.11.21. 15:24:11

@ZX: Most komolyan, Orbántól Lázártól Mészárostól és minden más fideszes f@sztól függetlenül, ezeket te válalható hiteles ellenzéknek - kormányváltó erőnek tartod?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.21. 15:36:07

@Medgar: "Orbántól Lázártól Mészárostól és minden más fideszes f@sztól függetlenül, ezeket te válalható hiteles ellenzéknek - kormányváltó erőnek tartod? "

A hazaáruló magyargyűlölő fideszt elnézve egy üres öltöny is hiteles kormányváltó erő.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2017.11.21. 15:39:25

@NBarbieReloaded: "gulyas marcika "

Hát ahogy elnézem, Gulyás Marcika vállalja a véleményét, érvel, meggyőz, válaszol, vitázik. Ezzel mérföldekre veri a csüngőhasú főnöködet, akinek még egy kérdést se lehet feltenni, függöny mögé bújik.

ZX 2017.11.21. 15:53:35

@Medgar: Korábban leírtam, hogy sok mindenkivel nem értek egyet. DE! Orbánék helyett lassan már egy csatornapatkányra is előbb szavaznék, mert az legalább gerinces.

Cycmen 2017.11.21. 16:00:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezzel mérföldekre veri a csüngőhasú főnöködet, akinek még egy kérdést se lehet feltenni, függöny mögé bújik.

Neki a tettei beszélnek!

NBarbieReloaded 2017.11.21. 16:02:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Csungohasu fonoke esetleg a jo qrva anyadnak. Elobb fogd fel, amit a masik ir, aztan ugassal te szerencsetlen.

nyerafidesz 2017.11.21. 16:07:50

Az ellenzéknek egy nagyon nagy hiányossága van. Nincs egy Orbán Viktorja. Viszont a kelleténél pont eggyel több Gyurcsánya. Amíg ez így van, nincs miről beszélni.

2017.11.21. 16:08:36

@NBarbieReloaded: A Parlamenten kívüli ellenzék és a Parlamenten belüli ellenzék nem szív egy levegőt.

BéLóg 2017.11.21. 16:12:15

@ZX: Röviden, nem.
Hosszabban: Hahahahahahahaha.

NBarbieReloaded 2017.11.21. 16:12:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az a baj en is kis ertelmi fogyatekoskam, ugyhogy nem is tudom miert lepodok meg kb. szazadszorra, hogy megint nem fogtad fel, amit valaki irt, csak reflexbol nyomod a fedeszesezest te szanalom csicska. :DDD

ZX 2017.11.21. 16:16:22

@BéLóg: Hát... Ceausescu is ezt hitte.

ZX 2017.11.21. 16:22:54

@Sándor Tury: A jobbiknak az lmp-nek az együttnek vagy a momentumnak mégis mi fasz köze van gyurcsányhoz? Amúgy a tolvaj hazug geci orbán már a gyurcsányi szinten van vállalhatóság szempontjából.

270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.11.21. 16:30:59

@ZX: "A jobbiknak az lmp-nek az együttnek vagy a momentumnak mégis mi fasz köze van gyurcsányhoz? "

Mindegyik beleertve jobbikot is, Soros Gyorgy segebol elomaszo aljas mocskos nemzetellenes, hazaarulo, libsi csocselek.

nemecsekerno_007 2017.11.21. 16:42:00

Asszem megint rúgtak néhány rögöt a Varité sírjára...

:)

Kreml propaganda osztály bérszámfejtés 2017.11.21. 16:43:28

@Cycmen: Helyes elvtárs, csak dolgozzon szorgalmasan, ez meg is fog látszani a bérpapírján!

127.Ο.Ο.1 2017.11.21. 16:50:43

@Cycmen: Szerintem Orbán neki nem főnöke.

127.Ο.Ο.1 2017.11.21. 16:54:33

@Libsik visítanak de az ország a miénk !:

Leginkább aZ Orbán tervet probálják végrehajtani.
- A nemzet teljes elbutítása
- Az országot Putyin vazallusává tenni
- Erőszakos, gátlástalan lopás
- Illiberalizáció
- A hatalmi ágak teljes megszállása
- A média teljes megszerzése

gigabursch 2017.11.21. 17:09:12

Index főcím:
"Gulyás Mártonék eldá­dáz­ták, majd bepelenkázták a teljes magyar ellenzéket"

Csak szeretném megkérdezni, hogy ez a nyikhaj buzi képese egyáltalán a saját farkát eldádázni?

Amúgy nagyjából senki nem kíváncsi rá, úgyhogy ideje lesz elmenni dolgoznia - utcaseprőként.
Arra talán alkalmas.

ulpius66 2017.11.21. 18:32:56

@gigabursch: "Csak szeretném megkérdezni, hogy ez a nyikhaj buzi Gulyás Manciképese egyáltalán a saját farkát eldádázni?
Amúgy nagyjából senki nem kíváncsi rá, úgyhogy ideje lesz elmenni dolgoznia - utcaseprőként."

Hát te hülye vagy!

Mán minek menne el dolgozni, amikor ezekért a "performanszokért" millákat kap a liberál-fasiszta SoroSS-elvtárstól?

ulpius66 2017.11.21. 18:35:04

Szerintem a Z/X maga a Gulyás Manci!
(agyilag kb. egyszinten vannak....)

ulpius66 2017.11.21. 18:42:45

Mega burs!

Mondjuk abban az esetben igazad lenne, ha a magyar kormány el tudná érni, hogy a liberál-fasiszta SoroSS-elvtárs NE TUDJON SENKIT TÁMOGATNI MAGYARORSZÁGON!!!!!!

Gondolom ebben az esetben több ezer linkóci, senki házi ballibsi, az élükön a Gulyás Mancival, éhen döglene......

Mert dolgozni, azt soha az életében NEM DOLGOZOTT, egyebekben meg semmihez sem ért!!!
(mán úgy értem, a szarkeverésen kívül.....)

ulpius66 2017.11.21. 18:46:54

A Gulyás Mancival NEM AZ A BAJ, HOGY BUZI, hiszen vannak jóravaló buzik is, lásd Varnusz Xavér, vagy Alföldi Roberta.....hanem az a baj vele, hogy SoroSS-patkány!!!!

guvat 2017.11.21. 18:51:44

Gulyás Marcinak egy kiskun faluban kellene a kocsmát elfoglalni, hogy végre a kétkedők is igazi tökös forradalmárnak tarthassák! Ha lehetne, egyenes adásban közvetítsék! Megnézem, ha éjjel lesz is....

127.Ο.Ο.1 2017.11.21. 18:52:39

@ulpius66: Hülye vagy, te kis buzi fideszpatkány.

ulpius66 2017.11.21. 19:02:42

@Kleptokraták örülnek hogy szétlopták az országot: "ulpius66: Hülye vagy, te kis buzi fideszpatkány."

DE JÓ! DE JÓ! DE JÓ!

Akkor máris egyszinten vagyok a kedvenceddel, a Gulyás Mancival.....

Ezt mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy a ballibsi kommentelők egyszintre helyeznek a ballibsik "zászlóvivőjével"!!!

Még egyszer köszönöm ezt a megtiszteltetést!!!!!!!!!!!!!!!

ulpius66 2017.11.21. 19:05:55

Gulyás Manci nélkül ez az egész ballibsi katyvasz halott volna!

ulpius66 2017.11.21. 19:08:20

Ingyenes javaslat a ballibsiknek!

Szerintem hívjátok vissza a Libás Gordont miniszterelnök-jelöltnek!!!

Aki ugyan tök hülye a Gulyás Mancihoz képest, azonban a NEVE MÉG MINDIG SZÁZEZREKET VONZ A BALLIBSIKHEZ!!!!!!!!

$pi$ 2017.11.21. 19:09:20

A képen látható táblákat könnyen le lehet fordítani hézköznapi nyelvre. Az van rájuk írva, hogy "aggyanak lakást". Volt olyan, hogy magyarországon adtak lakást, én mindig kimaradtam belőle. Mindig olyanok kaptak, akik nem voltak rászorulva vagy nem tettek semmit a társadalomért. Én tettem is a társadalomért, rá is voltam szorulva, tehát velem fizettették ki ezeket a lakásokat.

Marciék ezt akarják visszahozni, a fizessenek akik dolgoznak, a megélhetési proletárok meg kapjanak dolgokat az államtól. Hát ebből én rohadtul nem kéred.

Liberal left wing trash 2017.11.21. 20:26:35

Én eladnék fél millió deviánscigányt a Moldáv köztársaságnak, ha Orbán meglépné a köv. ciklusban, simán kiakasztanám a képét minden szobában, koronával, jogarral.

Nyilván fizetni nekünk kéne, de jó befektetés lenne, mindjárt felezhetnénk a TB járulékot.

Jakab.gipsz 2017.11.21. 21:23:50

Gulyás Márton megélhetési demokrata. Soros kitartott fiacskája.

127.Ο.Ο.1 2017.11.21. 21:45:28

@ulpius66: Ezen okádásod után ugatsz?

"A Gulyás Mancival NEM AZ A BAJ, HOGY BUZI, hiszen vannak jóravaló buzik is, lásd Varnusz Xavér, vagy Alföldi Roberta.....hanem az a baj vele, hogy SoroSS-patkány!!!!"

Leptis Magnaq 2017.11.21. 22:35:57

Eddig azt hittem, hogy a SOROS fiúk azok a kormánytagok, akik az ő pénzén tanultak! Vagyis tanulniuk kellett volna, de ők inkább mást csináltak Soros pénzén, aki meglehetősen bőkezű volt!

Bolshevik 2017.11.21. 23:06:17

@ZX: "Csak nem attól féltek, hogy lehet mégis bukta lesz és akkor azzal együtt akasztás meg börtön is?"

Az a vicc hogy ez már fel se tűnik senkinek, hogy a nulla egész nulla egy százalékos pártocska híve akasztást emleget. Kapjál már magadhoz, hülyegyerek...

VaradiJanos 2017.11.22. 06:47:46

Hajrá KOM, már régóta mondom, hogy női miniszterelnökre van szükségünk!

2017.11.22. 07:14:47

@VaradiJanos: "Hajrá KOM, már régóta mondom, hogy női miniszterelnökre van szükségünk!"
Nem lehetne pl. Gulyás Marcit átoperáltatni? Kettő légy egy csapásra...
@ulpius66:"Életében nem dolgozott, dsemmihez sem ért"
Naaaa...
" Budapest, 1986–magyar baloldali politikai aktivista,rendező a Krétakör alapítvány volt tagja és ügyvezetője, valamint a Független Előadó-művészeti Szövetség volt alelnöke. A Humán Platform nevű szervezet megalapításának ötletadója valamint aktivistája.2012-ben óraadó tanárként esztétikát tanított az Eötvös Loránd Tudományegyetemen."
Igazi mozgalmár.. szerintem az anyjából is úgy rágta ki magát.

Frick László Intézet 2017.11.22. 07:15:41

A megélhetési politikusi helyekért küzdenek. Természetesen a "Momentum" tamagocsipárt főbb emberei is. Már az olimpiakúrósat is, mint rossz szülők a gyereknek a házi feladatot, a véleményformlók csinálták meg helyettük. És aztán a véleményfromálók szépen meg is dícsérték a gyereket, milyen ügyike volt [=ők maguk].

Kacagás: Törökmárk alakúak rendjére bízni a politikaielitváltást, amikor eddig kicsibe azt csinálták, amit a politikai naccsibék nagyban :D

Botka ugye büdös volt, a másfél milliós szavazóbázisú MSZP mögé fegyelmezetten felsorakozni büdös volt, egységes orbánváltó képet mutatni büdös volt

pedig 2014. egyik tanulsága, hogy lehetetlen az MSZP-ről le-aggykirálykatonázni szavazókat

Erdőnek közelébe se, medve nyomát ütő bot se, nemhogy medveölő puska, szűcs se a reménybeli medvebőr kikészítésére, de már marakodni a kandallónál a medvebőrön hentergés előjogán

majd kisütni, hogy a medve a hibás... vagy a medve ügynöke a fővadász imázsú :D

és más kompenzációs önámítások.

Még ha Gulyás Márton, ahogy a szezonzárón vakáció előtt igérte, ám azóta sem teljesítette, írja az Új Választási Törvényt
a demokrácia működése akkor sem változik:
először el kell ejteni a vadat

majd megnyúzni

És az idén az ellenzék a megnyúzáson való soztozkodással kezdte és folytatja

pedig az osztozkodás a győzelem UTÁN-ra való

És milyen érdekes, a büdös Botka után nembüdös Vona esetében fel lehet vetni a majdani osztozkodást :D

Frick László Intézet 2017.11.22. 07:19:38

@VaradiJanos: Te megmondod és majd a szavazók is ikszelnek.

Eddig efféle szexista mesterkedés 1-szer jött be, A Jó Pasi Miniszterelnök Prozsekt-tel: 2002-ben 300000 olyan nő élt először szavazati jogával, aki addig a választásokon otthon maradt.
Ugye, hogy nem a Magyar narancs és Fekete-Győr (négyszeri) címlaplányosításával találta fel a spanyolviaszkot!
24.p3k.hu/app/uploads/2015/09/medgyessy_hocipo.jpg

Nőiminiszterelnökjelöltre nem fog mozdulni a magyar. Hacsaknem, ha címlap arc, akkor a papák vsizik magukkal a rejtekükre ... ahogy más címlap nőiarcokat :D

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.22. 07:23:52

@Leptis Magnaq:

Ballib mítosz.

Pl. Orbán az ország pénzén tanult (ahogy mindenki más is akkor), nem Soros pénzén.

Frick László Intézet 2017.11.22. 07:25:23

@Leptis Magnaq: A '80-as években is az amerikai adófizetők és adómegkerülők pénze volt és "Soros" 1986-ban is csak nyomdázott Civil Dotation nyomdával meg ma is.
1986-ban a Szocialista Tábor szétzúzása volt a CIA feladata, ma meg Európa anarchiába döntése.

A dolgok változnak. 1988-ban Orbán liberális volt és az SZDSZ is liberális párt. Az SZDSZ már 1994-ben áruló volt és posztmaóista.

Ezek az analóg demagóg megfeleltetések :D A dolgok fejlődnek: Gyurcsány sem volt mindig Orbán Ügynöke.

Vona sem volt mindig analógia Sztalinra :XD

Az 1956-os disszidens magyarok is migránsok voltak, csak ők nem segélyen akartak élni és heteken-hónapokon belül munkába álltak.

2004-ben az Ónió annyira fosott a magyar cigányoktól, hogy munkavállalói moratóriumot állított a magyar munkavállalóknak.
Amit 2010-be oldottak föl. :D

Párszázezer Únión Belüli olcsó munkaválló félelmes volt a Fejlett Jók és Igazaknak
pármillió segélyen élni akaró meg nem annyira? Muchachos!

Ambiorix 2017.11.22. 08:24:25

Étteremfoglalás? Jézusmária....
Ezektől tényleg csak ennyi telik?
Legalább lövöldöztek volna, mint Ságvári a cukrászdában. :P

Frick László Intézet 2017.11.22. 08:38:00

@Ambiorix: Az országban, ahol 67812-en voltak "egymillióan" és ebből konkrétan a fizikaipiacon is megjelenni-hajlandó 34781? Ahol 69802 ember a hereveregető kerevetjéről vagy a petefészekmelengetó szófájáról bezzegrománozott a bukaresti tüntetések kapcsán fektéből a tabletjéről vagy okostelókájáról?

Ahol felfedezték a világon először az ember nélküli robotmobot, amit otthon melegéből fekve lehet lájkolni?
hvg.hu/itthon/20170828_orban_szobor_a_nyugatinal

De, majd a Novemberi Ifjak kint maradnak a kurva hidegben, +3 Celsius fokban, 70% relatív páratartalom mellett, amikor nem is úgy voltak öltözve, csak 44444 Ft-os bőrjakiban :D

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.22. 09:20:41

@Frick László Intézet:

Az eddigi legsikeresebb ballib szervezet egyébként a Mila volt így is. 20-30 ezres tüntetéseket is szerveztek, majd Juhász átvette a vezetést, s működése eredményeképpen ezek létszáma 100 fő alá csökkent. Ma a Mila már csak egy Facebook-oldal.

2017.11.22. 09:30:53

@Frick László Intézet: "Ahol felfedezték a világon először az ember nélküli robotmobot, amit otthon melegéből fekve lehet lájkolni?
hvg.hu/itthon/20170828_orban_szobor_a_nyugatinal"

Tök érdekes, hogy folyton azon zünnyög a zellenzék, hogy 2007-ben mit mondott OV és most meg , 10 év múltán meg mást mond.. ééés? A világpolitikai helyzet nem valami örök, megkövült környezet, hanem néha meglepő dinamikával változik. Ez hozza magával azt is, hogy régi szövetségek felbomlanak és újak köttetnek. Kis országként ráadásul sokszor csak a relatíve kevésbé rosszat választhatjuk, igazán jól soha nem fogunk járni, főleg hosszú távon nem, a nagyokkal való szövetségünk kapcsán. Szívtunk már a németekkel összebútorozás kapcsán, volt gebasz bőven az oroszokkal és most szopat az EU.. ezzel együtt muszáj a lehető legtöbb (főleg a környező) országokkal kapcsolatban és semleges/baráti viszonyt ápolva kapcsolatban maradni, kereskedni, azonos célok mentén szövettségre lépni.

Ktinka 35 2017.11.22. 12:08:43

@ulpius66:
Veked az a baj, hogy érv helyett csak másokat minősítesz és fikázol.
Soros György rengeteget áldozott az ország támogatására, eszközöket vásárolt iskoláknak, kórházaknak, támogatta az iszap katasztrófa áldozatait, támogatta az akkor demokratának gondolt ellenzéket - nem az ő hibája, amivé lettek, ő azt támogatta, hogy demokratikus értékek mellett elkötelezett politikusok maradjanak.
A demokrácia minden állampolgár érdeke.
Normális államokban a kormányok támogatását élvezik a demokratikus értékrendet támogató civil szervezetelk, autokráciákban a legfőbb ellenség, mert, hatalmát korlátozza.

2017.11.22. 15:46:47

@Ktinka 35: Blablabla. Ha így is volt... azzal amit jelenleg tesz, nem csak a magyarok, de egész Európa érdekeit sérti. Főleg, hogy a kutya nem kéri rá. Apropo... említed a demokráciát.. mely ország , milyen választásán és kik hatalmazták fel Sorost, hogy tegye amit tesz?

Ktinka 35 2017.11.22. 16:26:49

@Womb Raider:
Sorosnak, semmilyen pozíciója nincs, hogy befolyásolja a magyar politikát - civil szervezeteket támogat, amelyek fellépnek a demokrácia és a demokraták védelmében.
A TASZ pl aktivistákat védett sikeresen bírósági tárgyalásokon.
A Sorosnak tulajdonított állítások hazugságon és ferdítéseken alapulnak, ne hagyd magad megvezetni!

24.hu/belfold/2017/09/29/mennyi-igaz-a-soros-tervbol-es-a-nemzeti-konzultaciobol/

2017.11.22. 16:32:20

@Ktinka 35: "Sorosnak, semmilyen pozíciója nincs, hogy befolyásolja a magyar politikát - civil szervezeteket támogat, amelyek fellépnek a demokrácia és a demokraták védelmében. "

Soros bevalottan (még a ballibek sem vitatják, sőt... számonkérik a hűséget,..) támogatta egykoron a Fidesz,a Fidesz vezérkarát/magját adó fiatal politikusokat és most pontosan ugyanezt teszi, csak másokkal. Ezen keresztül, közvetve beavatkozott és teszi újra és újra Támogatott 'civilek' tevékenysége jobbára kimerül a kormány baszogatásában (egyeseknél kiegészül pőolitikai karrier építgetésével) Mi ez, ha nem beavatkozás? Valamint nem egyszer , kapcsolatrendszeréből fakadó befolyását felhasználva közvetve, az Unió döntéshozóin keresztül igyekezett nyomást gyakorolni a magyar politikára/kormányra. (CEU és most a migricirkusz...)

Ktinka 35 2017.11.22. 16:43:00

@Womb Raider:
Reagálnál a belinkelt cikk állításaira, amelyben cáfolja a kormány hazugságait?

2017.11.22. 18:52:04

@Ktinka 35: Pontosan mire is gondolsz? Sorostól vett idézeteken mit cáfoltak? Vicces, hogy Orbánék nem érthetik, mire is gondolt a vén filantróp, de a cikk írója jólmeg tudja magyarázni. Most ugye nem várod, hogy sorról sorra elemezgessek egy háromoldalas nyámmogást, ami főleg ennyiből áll: "Írta,igaz, de nem úgy gondolta, most már egészen másként gondolja, nem kell azt komolyan venni" Meg azzal sem nagyon lehet mit kezdeni, hogy Soros állít valamit (pl. a nyílt társadalmak kapcsán) és a cikk írója szerint ezt értelmetlen kétségekkel fogadni és kritikával illetni, mert akad, aki szerint jó lesz az úgy... igen, meg legalább annyi aki szerint meg nem :) tekintély alapon érvel... a hülyéje.
meddig akarjátok rágni a gittet? SGY érdekelt abban, hogy nagy létszámban telepedjenek meg a világ minden égtájáról nagyjából ballasztnak alkalmas emberek, ezért is feszegeti folyton a segély kérdését, annak finanszírozását és az ahhoz folyósítandó hitelt, aminek tárgyalásában szíves örömest résztvenne. Mégis milyen alapon? Ki ez a sehonnai rablókalmár messiás? 70 éve még a saját népét fosztogatta, most megtért és kompenzál? vVagy inkább folytatja, amit akkor megkezdett.
Körbenyalhatod, a te dolgod, de ha nem muszáj, másokat ne buzdíts már erre.

Ktinka 35 2017.11.22. 21:34:28

@Womb Raider: a link nem azt tartalmazza.

Frick László Intézet 2017.11.23. 04:33:55

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Juhász története, persze kicsiben és nyomorúúúttt-ban benne van Peter Russo sémájában a House of Cards-ból.
A 66ezer, akik "Egymillió!"-an voltak -igen. Ebben láttam már kölyökkoromban a gondot, csak nem értettem: Meghalt Dr Erdős Péter és kiderült, hogy összesen annyi baj volt az öreggel, hogy nem a "lázadók" ültek a helyén. Konkrét Földes "Hobo" László élményem a hisztériázó primadonna kádergyerek.

Meghalt Aczél.. és mindenki kis Aczél szerett volna lenni. Pl Dr Dérczy Péter az Élet és Irodalomban, amikor prózaszerkesztő lett és a Kedves gyerekek! -felütésű nyíltlevelét megírta. "Nem lesznek regényrészletek!" Aztán lettek...

Az egyik súlyos probléma ez, hogy a "mozgalmakat" komplex-marketing kereteiben mint a bolsevikok és mint a maóisták (akik kb úgy voltak kommunisták, mint a mai kínaiak, amikor itt hakniznak Németország református tartományaiban, azt füllentik, hogy a példaképük a reformokban az a Merkanti :D ]

Nem véletlen, hogy a mára médiaillegalitásba és agyonhallgatásba szorult USA liberálisok, valódi liberálisokról beszélek, nini, milyen véletlen, a "lecsóban" lett Oliver Stone-nak is egy "zaklatási ügye"...Az USA liberálisai annyira elitélik a reakciós [szélső]jobbosan viselkedő szindikalista-szakszervezetis "felülrőlszervezés"-eket.

A baj az, hogy a magyar újságírónak nem sül le a bőr a pofájától azért, mert véleményformnáló. Ami: akkora szégyene az újságírónak, mint apácának az aktív fasszopás. Az újságírónak nem dolga a véleményformálás, az a politika leggeci-aljasabb reklám-marketing, azaz agitációs része. Az újságíró nem kampánymunkás.

Az olimpiaszéjjelkúrásban a Momentum úgy viselkedett, mint az elkényeztetett gyerekek: "apuék" csinálták meg helyettük a Házi feladatot, majd apuék (azaz a véleményformálók) megdicsérték a gyereket, milyen ügyikék voltak.

A Momentum hanta és üres duma. Gyerekek hülyéskednek, játszásiból hőbörögnek. Gulyás egy egzaltált direktmoralista [bővebben erről az attitüdről: www.hamvasbela.org/2011/11/hamvas-bela-direkt-moral-es-rossz.html ]
A Momentum az a felülrőlszervezésben és komplet kitalálásban, mint az X-Faktornak Radnai György producelése: a halála. Kifútt ez a móccer, ez a hetedik betöltése a présbe az üres törkölynek és már csak cukrosvízzel se működik.

Nem akarok olyan lenni, mint minden magyar Hogyannnemtudjukeztmegoldani országban.

Mutatom én, mi a faékszerű egyszerű megoldás: Van egy párt másfélmilliós szavazóBÁZIS-sal, erről a szilárd bázisról bebizonyosodott, hogy nem lehet leszakítani róla szavazókat, vagy A Pártra szavaznak vagy senkire.Egységet... legalább mímelni.. optimálisan begyűjteni mind az orbánváltó szavazatokat s AZTÁN osztozkodni.

Már 2009-ben , az elején, az is volt a tét, nehogy Orbánék nyerjék az előrehozott választásokat, hogy a konstruált,mesterséges LMP-t fel lehessen hozni. 2009-ben még nem biztos, hogy az LMP bejutott volna.

Az LMP-t még be tudták szopatni az emberekkel -de csúnyán elkurvították a lehetőséget és az esélyt, nagyon aljas volt kettészedni a pártot, már az azt bizonyította, hogy Semmi konferencia... semmi Más Lehet.. minden a régi...

Attól, hogy a tömegember ezt nem mondja ki, nem talál rá szavakat... nem merik megírni helyettük újságírók, még látják ezt az emberek.

Botka büdös volt és most Vona nembüdös: Heller Ágnes a maradék "baloldalit" is elundorította (biztos Orbán ügynöke :D )

Frick László Intézet 2017.11.23. 04:41:31

@Womb Raider: Nagyon nagy kár "Soros"-ra bármit fecsérelni. Ahogy mutatom: Soros terve annyi, hogy a Joint Vision 2020-at róla nevezzék el.És még ezt is a CIA találta ki. Nem konteo: Nyilvános és való, az Arab Tavasz óta semmiben nem fedett már a Joint Vison 2020. A cél Európa anarchiába döntése, hogy immár harmadjára az USA mint jó fehér testvér, "Na, micsinátatok má' megin'!" jelszóval "segítsen" Nem is ezen aggódom, számomra az az aggodalmas, hogy az USA olyan öregembernek látszik, mint a vén szaross, akinek ereje már nincsen és csak dumál és már csak szartkeverni tud, de az általa generált anarchiának sem ura már. Tele van már az Arab Tavasz is kezelhetetlen maradványokkal, Líbia, Egyiptom (ami Izrael végét jelenti, nem véletlen az izraeliek idegessége és az, hogy még a tökfej Trump-ban is messisát láttak, a régi békebeli szövetségest, ami a mai USA már nem! Izrael oda van hajítva a lecsóba...

Minden Szaúdián függ.. ha Szaúdia fordulna.. arra felé, amit szabadidejükben a hercegek csinálnak, az hivatalos állami álláspont is lesz, akkor Izraelnek annyi.

Most még sziveskedik Izrael a CIA-t "Soros"-nak becézni... De a védelmi miniszter Liberman az orosz párt vezére, egymillió olyan orosz áll mögötte, akik csak úgy vásárolták a zsidó papírjaikat a Szovjetúnióból emigráláshoz.. Liberman erős akcentussal beszél ivritül, de bajban anyanyelvén tárgyalhat Putyinnal. Ennyi.

Ó, a büdösruszki konteók! Liberman esetleg az orosz menekülteket tudja elhelyezni, de a többi izraeli menekült ide kénytelenkedne Európába... folytassam?
süti beállítások módosítása