B1 blogcsalád



A jobboldal legújabb konteója: nagyon lerántották a leplet a zaklatásos botrányok mögötti mestertervekről

2017. november 11. - nickgrabowszki

Mi a közös Donald Trumpban és Schilling Ápádban? Hát, hogy ők állnak a dolog mögött. De persze belekeveredik a Moszad is.fpg.gif

A jobboldalon (globálisan, de már halad a trenddel a magyar is) olyan nincs, hogy valami ne legyen megmagyarázva, hogy a dolgok esetleg csak úgy történjenek, ne legyen mögötte akarat, szándék, kimunkált terv. Vagy ha nincs, akkor gyorsan ki kell találni egyet, mert ha nem, akkor más teszi meg, és határozza meg azzal a napirendet.

Továbbá - ellentétben a baloldallal, ahol vak társadalmi erők ütköznek (úgymint osztályok vagy nemek) - a jobboldalon a világ úgy jelenik meg mint akarat és képzet, ami tudatos cselekvőket feltételez, nem személytelen csoportokat és erőket. Onnan nézve a világ voluntarista, a mindent legyőző akarat mozgatja, a szereplők antropomorfizált, tudatos cselekvők.

Innen nézve nagyon zavaró lehetett, hogy jobbról nem sikerült keretbe helyezni az utóbbi egy hónap szexuális zaklatásos bortányait.

  • Egyrészt azért, mert tényleg úgy tűnhetett, hogy itt nők (illetve férfiak) tiltakoznak nyilvánosan az őket ért szexuális abúzus ellen.
  • Másfelől meg azért, mert úgy tűnik, hogy a vádlókban és a vádlottakban egyaránt közös, hogy a politikai térfél baloldalán helyezkednek el.

A jobboldal pedig mintha csak tétlenül szemlélné, mi történik. A női szavazók miatt nem állhat ki nyilvánosan a védendő rassz preferált csoport, heteroszexuális, fehér, keresztény férfiak mellett (pláne, hogy nem is mindegyikük keresztény vagy heteroszexuális), de nem is támadhatta őket, mert az meg a többi szavazójuk erőszakos ösztöneivel ellenkezett volna.

Gyorsan ki kellett találni valami magyarázatot. Lehetőleg olyat, ami mindent magyaráz, de lehetetlen ellenőrizni. Le kell küzdeni az ismerethiányt, a fehér foltot, mert az nem lehet, hogy itt egyes emberek csak úgy bűnöznek, az áldozatok tiltakoznak ellene, a nézők-olvasók szeretik az ilyet, így hát a média foglalkozik a dologal. Többnek kell emögött lenn, valami nagyobb történetnek. (Például a vallások is remekül elvannak ezzel a stratégiával, amit mindközönségesen csak összeesküvés-elméletnek neveznek.)

A feladatot nem kisebb személy,mint Habony és Schmidt Mária közös jobbkeze, a szebb napok helyett egyszerű, propagandalappá züllött Figyelő főszerkesztője vállalta magára, aki senki által nem olvasott lapja helyett a hivatalos kormánymédia oldalán publikálta szösszenetét, ami szerint

a zaklatási botrányok mögött Donald Trump bosszúja áll.

Lánczi Tamás megállapítja,

  • Harvey Weinsteinről köztudott, hogy Obama és Clinton bőkezű támogatója,
  • aki már tavaly nyáron számított a botrányra.
  • Ezt megakadályozandó szerződött egy privát nyomozó céggel,
  • amelyben volt izraeli hírszerzők is dolgoznak. Továbbá eladta a cégét is.
  • Ezenkívül Kevin Spacey-t is megvádolták, aki szintén Clintont támogatta.

Ez a bizonyíték, ami igazolja az összeesküvést. Egymás mellé dobálja a ténymorzsákat, és úgy tesz, mintha ezek összetartoznának, de nem világítja meg, mi miért volt, és miért nem lehetett másként.

ltsm.jpegA szubsztantív érvekkel, ti. hogy történtek-e zaklatások valójában (a megnevezettek elismerték, hogy történtek), egyáltalán nem foglalkozik. Azt meg onnan lehet tudni, hogy Trump bosszúja és küzdelme az egész ügy Hollywooddal, hogy tavaly a kampányban Trumpot is pontosan ilyen ügyekkel gyanúsították meg.

Ilyen alapon persze a Kicsi bácsi is gyanús, mert a mélynövésű uszodai masszőrt is megvádolták már molesztálással.

Azért az hajmeresztő, hogy mindössze ennyi összefüggés elegendő valakinek egy komplett összeesküvés-elmélet felvázolásához, és ez a valaki ráadásul a NER egyik éceszgébere, aki politikai munícióval látja el az Orbán-kormányt cserébe a jellegüket éppen elveszítő közpénzek egy kisebb halmáért.

Az elmélete azt sem magyarázza, miként kerül a dologba Magyarország. Márpedig, ha ott összeesküvés történt, akkor itt sem mehettek a dolgok simán. Azért Marton László, Kerényi Miklós Gábor, Mikonya György vagy Szikora János ügyébe nehéz volna belekeverni Trumpot, aki Orbánról se biztos, hogy tudja, kicsoda, nála fontosabb emberekről se mindig van fogalma.

Itt siet Lánczi segítségére a szintén a kormánypropaganda hivatásosai által írt Spíler blog, ami problémának ezt a vetületét kísérli meg magyarázni.

Ezt tehetné akár tartalmi alapon is. Például, hogy ha megtörténtek, akkor miért a főként a színházi életet érintik, a művészvilágot, meg a szórakoztatóipart. És hogy milyen relevanciájuk van az évekkel, esetenként évtizedekkel ezelőtti történteknek.

De nem. A propagandasajtónak az nem fért fejébe, hogy akik megbuknak, azok ún. balliberálisok, és akik megbuktatják őket, azok szintén. (A jobboldali színésznőket valahogy nem zaklatták, vagy ők nem álltak elő a sztorival. Vannak egyáltalán jobboldali színésznők?)

Nehéz ügy. Egy leszámolásokkal teli maffiavilágban esetleg úgy is tűnhetne, hogy itt valami leszámolássorozat játszódna le (és egy maffiavilágban ez igaz is lenne).

Ebből kiindulva a Spíler blog meg is találja a magyarázatot, nincs itt semmi látnivaló, pláne hatalommal való visszaéles, szexuális zaklatás, meg nemi erőszak, hanem hatalomátvételi kísérlet van. Nem a szexuális zaklatásról kell beszélni, hanem a ballibekről.

És azonnal meg is találja az első mozgatót:

ez Schilling Árpád eddigi legjobb rendezése, aki át akarja rajzolni a balliberális erőviszonyokat.

sl_1.jpgAbból kiindulva, hogy se Schilling, se a felesége, Sárosdi Lilla nem veti meg a meztelenkedést a színpadon, azon át, hogy nem nem a NER hívei, eljut addig, hogy mesterien megterveznek egy lejáratókampányt, aminek a végén

Schilling és körei szépen nyugdíjba fogják küldeni a régi liberális elitet majd  elfoglalják annak pozícióit. Schilling megcsillantja zsenialitását és ezáltal elárulja magát.

(...) Gyomorforgató belegondolni, hogy ezek a liberális értelmiségiek, akik minden nap diktatúráznak itthon és külföldön egyaránt valójában mit is kezdenek azzal, ha egy kis hatalom is a kezükbe kerül.

Hogy tehát gyomorforgató, ha az áldozat tiltakozni mer. Szerintük nem az erőszakról kell itten beszélni, hanem egy puccsról. Aminek még a létezésére se utal semmi, már azon kívül, hogy Spíler azt állítja.

Hogy amúgy nem nagyon kellett tervezni, mert az alapsztori - Marton-féle magamutogatás - igaz volt, arról nem sok szó esik. Vagy hogy hogy mennyire életszerű ez a nyugdíjbaküldés? Schilling a Vígszínház főrendezője akarna lenni? Vagy az Operetté? Esetleg az ELTE dékánja? És kikből állnak az ő körei? Mindent elfoglal a Krétakör?

  • Trumpot is megvádolták, tehát összeesküvő.
  • Schilling is meztelenkedik, emellett zseniális, tehát összeesküvő.

Ha ennyi bizonyíték elég volt, hogy elő tudjanak állni egy (sőt: 2) komplett elmélettel is, akkor mostantól azt is készséggel elfogadom, hogy ezek valóban hisznek a Soros-terv létezésében, meg hogy a láthatatlan háttérhatalom irányítja a világot.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9213237623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LKerekes 2017.11.12. 01:00:39

Na sikerült belekeverni a Fideszt.
Hülye firkász.

Bicepsz Elek 2017.11.12. 02:11:38

Egyebkent ez igaz!!! Kiss Laszlo ugyet is Gyarfas Tamas ellen hasznaltak fel(Kiss csak paraszt volt ebben az ugyben, Aczel Bandi is belebukott), majd a Hosszu hazaspar is(bar hivatalosan ok nem keveredtek ebbe bele). Szerintem a szineszvilagban Schilling stb. megertette, hogy ez egy jo eszkoz.
Most en sem mondom, hogy jo dolgok ezek, de 15-20-40+ eves ugyeket elivenni? Talan megoltek valakit?
Nem csak a f..kat mutogattak/neg hasonloak/ez aztan q..nagy dolog!!!
A vilagon 100000++fontosabb buncselekmeny van!!!
Egyertelmu, hogy ebben (helyi)"politika" van es sikeresen meglovagoltak ezt.

Gróf Leninkoerúthy Taszyló 2017.11.12. 12:50:28

Nem minden összeesküvés elmélet!

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.11.12. 23:24:38

Szanyi kapitány is mentegette Martont. akrárcsak "erőből felszedő"-s Kovács Gábor. Egyik sem sorolható a Fidesz oldalhoz. Mellesleg Marton Demszky alatt19 évig volt színházigazgató..

Brix 2017.11.12. 23:58:35

Elítélem az ilyen cselekedeteket, de attól tartok, hogy most a liberàlnàcik összesküvéséről van szó...A cél: a férfiak kollektív megbélyegzése, es a hagyomànyos férfi- női kapcsolat tovàbbi rombolàsa...

Duplaxiii 2017.11.13. 00:10:21

Remek!
Most ez pont olyan, mint mostanában az aktivista vonal már nem rejtegetheti a neobolsevik jellegű neoliberális filozófiáját, erre azonnal Trumpot nevezik neoliberális bolseviknek.
Azt, aki ellen világméretű, globális lejáratókampányt folyatnak, hogy Trump antidemokratikus, szélsőjobbos, kirekesztő meg hasonlók.
Most amikor feketén-fehérem bebizonyosodott a zaklatási ügy ezérfonala, amikor mindenkit, aki nem a kötelező fújja, elhallatnak, és mindeki előtt meztelen lett a király, a feminista aktivista propaganda, a politikusok és a média pénz és pozícióalapú rárepülése a történetre, amikor már minen bűn ráhúztak a Lilla-történetre, amikor a lakosság 99%-a jelzi: ELÉG!, akkor ki történik?
Megfordítják és azt állítják, hogy nem is a feminista mozgalmak, a jogvédők, a landvai ildikók mondják bapi szinten az ATV-ben, az Indexen vagy a blog.hu-n a dolgokta, hanem a SZÉLSŐJOBB meg a fidesz, meg Trump.
Lassan habony, a TV2 meg a riposzt elbújhat a "demokratikus" oldal szélkakas jellegű hazudozásai mögött.
Szarok a fideszre, de ezek a stílusok azok, amiért minden eddigi ismerősöm elfordult a baloldaltól...

Duplaxiii 2017.11.13. 00:14:53

A bloggernek jelzen:
Ugyanannyi gennyes ügy van a világon mindenhol, mint 50-100-200 éve volt és ugyanannyi lesz is a jövőben!
És mindenhol mindig mindenféle kormányok, politika, egyház volt, van és lesz.
Tehát ha valaki ezt ráfordítja az aktuális ellenfelére, azza egyeszerűen megmutatja: hazudik a pilitikai céljai miatt!
Már az abszurd, el sem hiszem, hogy a posztoló véletlenül nincs tisztában a hazai feminista, gender vagy aktivistamozgalmak napi stílusával és egy ebbe 100%-ban beleillő folyamatot a tudatlansága miatt nevezi a másik oldal céljainak!
Azt állítja, hogy a mittoduménmilyen nevű feminista vezető hölgy, aki nemrég Puzsér műsorában égett porrá, mindet Trump és a szélsőjobb, a Fidesz utasítására tesz, mond...

kalbász 2017.11.13. 00:33:48

Az egyik legnyomorultabb dolog, mikor ilyeneket kell kitalálni a saját létetek igazolására.

A kedves lilla művésznő is már képzeletbeli zsidózást vízionál mindenhová és el is ítéli ezt, közben puzséron meg az ilyen nyomorult blogokon kívül senki sem csinált ilyet.

Szánalmasak vagytok. Az indexen egyébként hazugságokon kívül akkor már mást nem is lehet olvasni? Aztán csodálkozzatok, de nagyon miért nyer a fidesz és a sok-sok nem szavazó a fidesz helyett hát vajon miért nem rátok szavaz. Szerencsétlenek.

invalid user name 2017.11.13. 05:32:54

TÉNYLEG hisznek. Egész magas szinten is.

Gondolj Virág elvtársra és Bástya elvtársra. A részletekben ők maguk írták a hazugságok forgatókönyvét, de egy magasabb hazugságot ők is elhittek.

invalid user name 2017.11.13. 05:34:06

@kalbász:

...de ezt nem az index találta ki hanem Lánczi, és a magyaridok-ben jelent meg :-)))

invalid user name 2017.11.13. 05:36:10

Hát a kommentek elég nagy zavarodottságot mutatnak :-)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.13. 06:29:06

A téma nyilvánvaló: a femininácik és a homoklobbi koordinált kampánya ez a családok ellen.

bontottcsirke 2017.11.13. 06:29:33

Három mondatban össze tudná foglalni miről szól ez a bejegyzés?Sok beszédnek sok az alja.

midnightcoder2 2017.11.13. 06:45:36

@bontottcsirke: A jobboldal megint összeesküvést gyanít, miközben most esküdni mernénk hogy nem is esküdtünk össze.

midnightcoder2 2017.11.13. 06:51:04

Amúgy szerintem kb. annyiról van szó, hogy pár, többnyire zs kategóriás emberke úgy 30 év után ott ül otthon elfeledve, nézi a faszbúkon hogy még a szűkebb rokonság sem veszi fel őket az ismerősei közé, és már a kutyája is elköltözött mert nem akar vele egy fedél alatt lakni. Aztán látja a neten hogy #meetoo, és eszébe jut hogy pár évtizede lefeküdt a neves XY-nal ilyen vagy olyan előny megszerzése érdekében, amit aztán nem tudott kihasználni, ergo ki lett használva. Nosza, irány a 15 perc hírnév...

midnightcoder2 2017.11.13. 06:51:48

Ja, és persze ebből a baloldal szeretne magának tőkét kovácsolni, legalábbis idehaza, persze várhatóan elég mérsékelt sikerrel.

VaradiJanos 2017.11.13. 07:18:11

ez zsidó belügy, nem kéne beleszólni a gójoknak

Cycmen 2017.11.13. 07:51:15

Egytől egyig több éves, illetve évek óta folyó közismert történetek. A szereplők, valamint a tanúk mindegyik esetben jelezték, hogy az "elkövetők" közismertek voltak eme szokásaikról! Érdemben mégsem történ eddig semmi, kivéve néhány nagyon ismert alak nagy összegekkel lehúzását hogy ne legyen balhé!
Tehát eddig voltaképpen hagyták azt, ami most hirtelen nagy újdonságként előkerült!
Persze hogy irányított kirobbantása volt ennek a botránynak, csak úgy tűnik hogy kicsúszott nagyon a kezükből!

Cycmen 2017.11.13. 08:02:31

Látom már elkezdődött a jól bevált mantra! Ugyanis ismét nagy a baj, kezd összeállni a kép, világossá válik hogy kik mozgatják a szálakat, kiknek az érdekében történik ami történik! Jön tehát a duma, hogy ez csak véletlenek sorozata, hülye aki mást lát! És előkerül a kulcsszó, az ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET! És mindig ugyanazon körök szóba kerülésénél!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.11.13. 08:44:30

A Spiler az egy színvonalas blog, amely igazat ír, cserébe a ballib véleménydiktatúra erősen cenzúrázza pl az index blogketrecből is.

Szöges ellentétben a napi 10-szer címlapon bérrettegő és hazudozó b1 nevű szennyel, amit promóznak Soros pénzén.

2017.11.13. 09:06:57

@Cycmen: tehát fidesz közeli médiák azért írnak róla, mert a libsik támadnak? Azzal, hogy balos emberek buknak meg? És a UK jobboldali politikusairól azért derül ki disznóság, mert Demszki?

Aki teljesen hülye, automatikusan kap párttagkönyvet a fidesztől?

Cycmen 2017.11.13. 09:13:36

@Könnyen elkaptuk, uram!: Aki teljesen hülye, automatikusan kap párttagkönyvet a fidesztől?

Nem tudom, nem vagyok se fideszes, se hülye! Amúgy nem valószínű, mert különben neked már küldtek volna egyet!
És ha kérhetem, fogalmazz már meg normálisan egy kibaszott mondatot, mert alig érthető némelyik sorod!

MACISAJT 2017.11.13. 09:29:59

Térdeimet csapkodom a röhögéstől, ennyi farizeus képmutatás láttán...
Most naponta (többször)is feleszmélnek egyesek, hogy lám , évtizedek óta micsoda cúna dolgok történtek, többek között a teljes zsidó maffia uralma alatt levő Hálivúdban... weinstein után itt egy újabb, akik a mókusok elé vetnek:
index.hu/kultur/cinematrix/2017/10/23/38_no_vadolja_szexualis_zaklatassal_az_oscar-jelolt_filmest/
Igaz, ellensúlyként már egy gójt is muszáj volt elővenni aki zsidót molesztált( Spacey és Dreyfuss fia).

Miközben előtte évekig fürösztötték dicsőségben és díjakban pl. roman polanskit, vagy woody allent.
És ennyit ér a "tiltakozás'":
index.hu/kultur/cinematrix/2017/10/26/a_francia_filmintezetet_nem_erdekli_a_feminista_tiltakozas/
"'A filmintézet leszögezte, hogy nem változtat a programján és hangsúlyozta, nem dolga, hogy erkölcsi ítéletet hozzon Polanski ügyében. "

Itthon is, úgy tesznek mintha nem lett volna közismert mi folyik a színház-film és média világában.Hogy az előadóművészetről már ne is beszéljünk.
Most úgy tesznek mintha marton lászlóról senki nem tudott volna, mintha csak eszenyi csak úgy véletlenül került volna a helyére 2008-ban..:)

U.I. Ki lesz az a pionír, aki elsőként tárja fel, hogyan működtették a szereposztó díványokat pl. a homoszexuális potentát(ok)?
Akár Magyarországon?

6.Lenin 2017.11.13. 09:34:08

Ballibák vertek ballibákat.
Kiváncsi voltam, hogy mikor jönnek rá, hogy ez gáz.

Most jöttek rá. Beindult a mosoda.
Előjöttek egy konteoval, a jobboldal hibás ezért (is)

Cycmen 2017.11.13. 09:39:01

@6.Lenin: Ballibák vertek ballibákat.
Kiváncsi voltam, hogy mikor jönnek rá, hogy ez gáz.

Sajnos nekünk is gáz! Emlékezz, anno már Rákosiék is elkezdték egymást akasztgatni, az már a fegyveres harc előjele! Nagyon nem bírnak most sem magukkal!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2017.11.13. 09:43:34

"Le kell küzdeni az ismerethiányt, a fehér foltot, mert az nem lehet, hogy itt egyes emberek csak úgy bűnöznek, az áldozatok tiltakoznak ellene, a nézők-olvasók szeretik az ilyet, így hát a média foglalkozik a DOLOGAL."

You mean "dologgal"? Probably a typo...

#Grammarnazi

kasu 2017.11.13. 09:44:12

Mindenki tudja a szereposztó divány elvet, emellett nincs olyan közeg, munkahely, tevékenység, ahol ne lenne át, meg átszőtt szexualitás, zaklatás, abuzálás. Ez az élet rendje, csak most odakinn ámerikában érdeke volt valakiknek, hogy söpörjenek.
Mint itthon is csupán ennyi történt.
Akiket azóta ért inzultus, tegnap, ma, azok kussolnak majd, mert nekik is érdekük 1. karrier miatt, 2. ne égesség magukat, 3. még vannak terveik. Ezeket a "nagy" művészeket, akik mint Marton meg a többi hamar elhagyja a baráti érdekkör, mert ott a konc, a megüresedő helyek, lehetőségek és a pénz. Egy S. sose lesz itt meg ott főrendező, megmarad szennyes bulvárnál, tőle nem kell félni, több levegőt nem ront. Hagyjuk meg a művészetet a művészeknek. Egy operettszinházban pedig mindig egyben lesz a buzulás, a szex és a szimpla térdelés, mert a rendszer amióta a világ világ így működik. Ezzel kezdtem. Mit vagytok erkölcscsőszök? -szólt a letolt gatyájú taxisofőr. Mert ő amúgy le van szarva, és tudja is, neki szabad. Igazából senkit nem érdekel. Végül is matronék sem. Meg a síró picsogó fiúk-lányok sem...

gyurmicsek 2017.11.13. 09:50:56

16 éves barátnőt és vak komondort mindenkinek !!!

6.Lenin 2017.11.13. 09:58:32

@Cycmen:

Szerintem is ez már a végjáték. Nincs tovább. Rákosiéknak sem volt.
Ezért nyirták, nyirják egymást.

Néhány okos rájött, hogy ez nem jó. Nem lehet megállitani. Sok az éhes száj, akik szeretnének már előrelépni, ők nem látják a veszélyt, őket a hatalom érdekli, a konc.

Ez megy a pártoknál is, egymást tapossák, mit érdekli őket közös cél, meg ilyen marhaságok. A túlélés a lényeg. Már csak az ösztöneik vezérlik őket.

martineden 2017.11.13. 10:00:13

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ,,a femininácik és a homoklobbi koordinált kampánya"..szoval a katolikus papok es szerzetresek szovetseget kotottek a feministakkal?

MACISAJT 2017.11.13. 10:05:58

@kalbász: "A kedves lilla művésznő is már képzeletbeli zsidózást vízionál mindenhová és el is ítéli ezt, közben puzséron meg az ilyen nyomorult blogokon kívül senki sem csinált ilyet."

Bár nem tudom konkrétan mi az a "zsidózás", ha csak nem az a zseniális gumifogalom amit akkor alkalmaznak ha egy vagy több zsidó bárhol, bármilyen negatívnak nevezhető kontexusba kerül...
viszont azért ismerjük el(be), hogy a hazai és a nemzetközi művészvilágban amelynek berkein belül ez az affér , a szexuális hatalommal való visszaélés, abúzus majd egy évszázada amolyan "haladó hagyomány" a zsidók igencsak felülreprezentáltak...
A kero ügy kapcsán leírtakat(is) ajánlom:
kalmarpeter.wordpress.com/

6.Lenin 2017.11.13. 10:08:11

@martineden:

Igen, mindkettő mögött lehetnek belső hatalmi harcok. Nem zárható ki. Az egyik nem menti a másikat. Az egyház is bomlóban van, belülről is.

dtk74 2017.11.13. 10:15:42

@Brix: Megbélyegzik azzal amit nyiltan, vállaltan, némelyikük büszkén tesz??? Mitől lenne bélyeg amit ők normális viselkedésnek tartanak, és így éltek le aktív évtizedeket? Másrészről azt tartod hagyományos nő-férfi kapcsolatnak, amiről ezek az ügyek szólnak? Te így bánsz a nejeddel, munkatársaiddal, ismerőseiddel, vagy ha nő vagy, esetleg van édesanyád, lányod, feleséged, akkor nekik is azt mondod, hogy ez a sorsotok, nektek ez jár?! Ha valaki a farkát mutogatja nektek, legyetek büszkék rá, hogy titeket választott? Szar ügy.

Cycmen 2017.11.13. 10:19:28

@gyurmicsek: 16 éves barátnőt és vak komondort mindenkinek !!!

Csak nehogy a komondort dugd meg és a 16 évesen ess át! :D

Ravasz Figyelmeztetés 2017.11.13. 10:47:27

Nemcsak a Spíler, Puzsér is ugyanezt mondja, és el kell ismerni, hogy van az őrségváltás-elméletben logika.

Az új, radikális feminista, autoriter, szólásszabadság-ellenes PC-tolerancia-fasiszta baloldal leszámolása ez a régi, szociáldemokrata-liberális baloldallal. A régi baloldalnak kihullottak a fogai, eljátszották a történelmi szerepüket, ennyi tellett tőlük; a jóléti államot kiharcolták, de a fő célt, a kommunista utópiát nem tudták megteremteni, így menniük kell. A továbbiakban már nem hasznosak, így az újbaloldal szépen hátba döfte őket, és bejelentkeztek a vezető szerepre. A egyenlősítő kommunista utópiát immáron nem a hagyományos marxi tanok mentén, hanem a PC-ideológia, a kritikai elmélet, feminizmus, interszekcionizmus és gender- és queer-teória alapján kívánják elérni, így nyugodtan hívhatjuk őket neo-marxistának, hiszen lényegében annyit tettek, hogy új köntösbe öltöztették a marxizmust, a történelmet most már nem az elnyomott munkásosztály és a burzsoázia küzdelmeként, hanem a különböző elnyomott nemi, szexuális, rasszbeli vagy vallási kisebbségek és a gonosz fehér patriarchátus harcaként ábrázolják. Azaz kritizálják a fennálló hatalmi berendezkedést, amelyben minden pusztán társadalmi konstrukció, nem létezik objektív realitás, csak a hatalmi viszony, amely elnyomókra és elnyomottakra osztja az embereket, ami nemcsak hogy nyilvánvalóan egy banális és hamis leegyszerűsítése a valóságnak, de még az objektív biológiai realitást is tagadja, mivel egyenlőséget tételez fel ott, ahol nincs, és amikor az szembesül az egyes embercsoportok közötti, biológiából és evolúcióból eredő objektív különbségekkel, ott elnyomást kiállt. Minden szexista, minden rasszista, minden homofób, transzfób, és mindenhol rá kell mutatni! Ez a neomarxista vagy kulturális marxista baloldal posztmodern módszere egy új totalitárius rendszer létrehozására, miután a kommunista utópia a valóságban abszolút konzisztens módon, bizonyítottan minden esetben csúfos, 100 millió ember halálával járó horrorisztikus kudarcot vallott.

De sebaj, próbáljuk meg megint, mert az nem volt igazi kommunizmus!

2017.11.13. 10:55:51

@Cycmen: Igen, némi kreativitás kell hozzá. Talán indulj ki abból, hogy maga az egész téma kaotikus. Összeesküvés elmélet. Logikusnak tűnik, amíg kérdéseket nem teszel fel.

Tom66 2017.11.13. 10:58:52

Mindenesetre, Sárosdi és Schilling „performanszjai” elég elmebetegre sikerednek. Ezeket megnézve, nehéz elképzelni Sárosdi őszinte felháborodását és zaklatási történetét.

invalid user name 2017.11.13. 11:07:07

Nagyon szórakoztató volt olvasni, ahogy az olgino trollok itt szopják egymás faszát :-)

Fijjug, szerintem ez nem számít bele a napi penzumba. Ha meg lebuktok, hogy csaltok és egymással vitatkoztok, abból kirúgás lesz.

Cycmen 2017.11.13. 11:08:05

@Könnyen elkaptuk, uram!: Összeesküvés elmélet. Logikusnak tűnik, amíg kérdéseket nem teszel fel.

Itt a lehetőség, tegyél fel kérdéseket! Bár nálam a kérdés nem cáfolat, ellenérveket várok el! Menni fog?

MACISAJT 2017.11.13. 11:08:45

@Ravasz Figyelmeztetés: "A régi baloldalnak kihullottak a fogai, eljátszották a történelmi szerepüket, ennyi tellett tőlük; a jóléti államot kiharcolták, de a fő célt, a kommunista utópiát nem tudták megteremteni, így menniük kell. A továbbiakban már nem hasznosak, így az újbaloldal szépen hátba döfte őket, és bejelentkeztek a vezető szerepre. "

Valami hasonló észrevehető az un. nagypolitikában is:
nepszava.hu/cikk/1145233-nagy-n-peter-se-apak-se-fiuk

Ebből idéznék:
""Mind többen veszik észre, hogy az SZDSZ hangadó vezetőinek antibolsevista meze alatt bizony másfajta szív dobog.", írta Grezsa Ferenc 1990. március 31-én Csurka István Magyar Fórumában. Most a kormánypárti média gigantikussá növesztett frontvonalán ugyanezzel a logikával tüzelnek a Momentumra. Éppen a lényeget vétik el.

Tény, hogy a fiatal párt ismert emberei között szembeszökően sokan volt liberális, illetve szocialista politikusok gyermekei, unokái, de itt éppen a szívbéli szakítás a nyilvánvaló. Ahogy Göncz Árpád unokája, a politizálást az Együttben kezdő Benedek Márton fogalmazott: az ott kibontakozott összefogás-mánia megakadályozta, hogy a pártok a saját gondolataikról beszéljenek. Rajta kívül is családi-politikai indíttatással és jó minőségű képzettséggel egyaránt rendelkező emberek sora választotta politikai örökségével szemben a Momentumot.

Dinasztiatagadás

Így Donáth Anna, Donáth László evangélikus lelkész lánya. Édesapja 16 éven át volt a szocialisták által jelölt országgyűlési képviselő, nagyapja, Donáth Ferenc, a Nagy Imre-per másodrendű vádlottja. A már említett Benedek Márton a Millában kezdte, majd az Együtt 2014 egyik alapítója lett. Oxfordban magyar nemzetpolitikából doktorált. Szintén 56-os elítélt forradalmár leszármazottja Mécs János, Mécs Imre volt SZDSZ-es – és rövid ideig szocialista - politikus fia. Radnóti András édesapja, Radnóti Sándor filozófus, az SZDSZ országos tanácsának tagja volt. Tabajdi Péter Tabajdi Csaba, korábbi MSZP-s képviselő fia. Mindannyian fontos emberei a Momentumnak. (A szervezet elnöke, Fekete-Győr András is generáció-tudatosan választott, amennyiben vállaltan fideszes elkötelezettségű családjával szembement.)
Egy csapaton belül ennyi egy irányba vezető életút nem lehet a véletlen műve."

Megjegyzem
a) Csurkának 1990-ben (is) teljesen igaza lett, " az SZDSZ hangadó vezetőinek antibolsevista meze alatt bizony másfajta szív dobogott".
b)A régi apák, nagyapák fiainak, unokáinak mai "ennyi egy irányba vezető életútja sem lehet a véletlen műve."

6.Lenin 2017.11.13. 11:10:51

@Ravasz Figyelmeztetés:

Igen, ez lehet a lényeg + ez: "De sebaj, próbáljuk meg megint,"

Nem jött be, keressünk valami mást, az ár nem számit. A lényeg, hogy mindig mi legyünk a kezdeményezők. Mert mi mindig, mindent jobban tudunk, és mi képesek vagyunk tanulni a múlt(unk) hibáiból. Sőt el is tudjuk törölni, de sajnos nem mindig sikerül, sebaj (egyszer minden felejtődik).

Tom66 2017.11.13. 11:27:35

@MACISAJT: Csurka Istvánnak nagyon sok mindenben igaza volt, és sok „jóslata” beteljesedett. Kimondta a kimondhatatlant, a politikai korrektséget elvetette, ezért sokan gyűlölték. Mindenki fasiszta volt, aki nem tartotta ehhez magát, pontosan ugyanúgy, mint napjainkban.

Cycmen 2017.11.13. 11:31:04

@MACISAJT: Csurkának 1990-ben (is) teljesen igaza lett,

Nem először hallom ezt! Kár hogy halott, most jól jönne egy két meglátása a jövőt illetően!

Cycmen 2017.11.13. 11:34:55

@Tom66: Kimondta a kimondhatatlant, a politikai korrektséget elvetette,

Hát az az alap, hogy nem alkalmazod magadra az ellenség szabályait! Ha olyan hülye vagy, buktál is! És mi nem vagyunk!

MACISAJT 2017.11.13. 11:36:09

Cycmen, Tom66.

Csurka István egy csapnivaló politikus volt viszont egy kiváló elemző és vátesz.
Aki ebben kételkedik, olvassa el majdnem három évtized után a " dolgozatát":

mandiner.hu/cikk/20120204_csurka_nehany_gondolat_rendszervaltozas_MDF

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.11.13. 11:39:06

@Tom66: "nehéz elképzelni Sárosdi őszinte felháborodását és zaklatási történetét."

Ne zavarjon, hogy még tízen jelentkeztek hasonló esettel. (Ez nem történet. Egy történetnek van eleje, közepe, vége.)

De jelentkezhetnek ezren is, ha a fideszes gazdád azt mondja, hogy ilyen nincs, akkor azt vita nélkül beszopod.

Cycmen 2017.11.13. 11:47:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: (Ez nem történet. Egy történetnek van eleje, közepe, vége.)

És nem mindegy hogy melyik végén vagy a .....khm. ...történetnek!

Cycmen 2017.11.13. 11:58:24

@Republic Forever!: Az alapnickeden kevésbé vagy paraszt? Ez a négy éves alig használt nick nadon májer!

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.11.13. 12:03:23

@Cycmen: "Csak nehogy a komondort dugd meg és a 16 évesen ess át!"

:)) Síííírok.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.11.13. 12:14:50

@Cycmen: És nézd már, hozzám szólt a mocskos állatja az egyik recens nicjével.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.11.13. 12:19:05

@Cycmen: Cycmen
0 bejegyzést írt és 1601 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2016.12.14. óta tag.

"Ez a négy éves alig használt nick nadon májer!"

Ritkán írok. Mondjuk nem is nagyon van rá időm, veled ellentétben.

Ellenben ez az egyévessincs nicked a már 1600 feletti hozzászólásnál tartva igencsak jelez valamit.

kasu 2017.11.13. 12:30:08

A "gyerekek" azért tűnnek fel a mai -úgymond- mozgalmakban, mert így szocializálódtak. Az anyatejjel szívták magukba az érvényesülési tudást, a környezet megfelelt erre, a tanulmányok sikeresek voltak, hiszen egyenes út volt a legjobb egyetemekre is. Az értelmi képességek megvoltak, csak az eligazodás és értékkövetés volt -és ma is- fogyatékos.
Aztán van gyerek közülük, aki szembefordult, de tüsténkedik. Fidesz szülők, és ellenálló gyerekek, jól elb..ták a szüleik a nevelésüket. Persze a sokaság, Momentum stb. álmokat kerget, elmezavarban, míg mások aljasok voltak/és azzá lettek, miközben megvezették a plebset. Lásd Jobbik. De inkább " j"obbik. Tipikus esete a Sz.Csanád, a zsidógyerek, aki behazudta, hogy nem tudott róla. Mi a faszt keresett ott? Pénzt. Na jó, így már értem. Nem azért volt aljas, mert zsidó vér folyik az ereiben, hanem mert oda állt, ahova eleve nem is kellett volna. Ő nem egy megtévesztett köznép volt, basszus. És még hazudott is a végén. Szempillás meg a másik, ha kérdez is hamis. A mondatai végén csörög a pénztárgép.
Na most mondjatok jobbat, mint a regnálók. Baloldal? Eltévedtek, és a tenger nem akar kettéválni.
De! Már termelődik az az értelmiségi csoport, akik kinőhetnek, ha bejutnak a gazdasági hatalomba, megjelennek a politikában is. Lesz egy további út Orbán után, de neki a megerősödést meg kell köszönni. Vele jött el a szocializmus elmúlása.
Az viszont tuti, hogy térdelni kell majd sokaknak. Lesz nyúlkálás. S.Á-d a szemétdombra kerül, mert ocsmány szinház ez. Az egész abuzós, fiúcska-lányocska csacsogás elhallgat. Most kinyírják, akiket akarnak és persze újratermelődik. Az igazi hatalom nem a tárgyak fölötti, hanem a másik ember fölötti. Meg a szabadság, hogy azt tehet valaki, amit csak akar.

Petitprince 2017.11.13. 12:38:31

Nincs itt semmi összeesküvés, egy szimpla tömegpszichózis működik, mint szinte mindig, egyik eset generálja a másikat, olyan ez, mint régen a tiki taki volt, most pedig a fidget spinner, jó lenne, ha lassan kicsit felnőnénk, és lenne néhány önálló gondolatunk is, nem csak az aktuális trendin parádéznánk a nap 24 órájában...

Visceroid 2017.11.13. 12:42:28

"A jobboldalon (globálisan, de már halad a trenddel a magyar is) olyan nincs, hogy valami ne legyen megmagyarázva, hogy a dolgok esetleg csak úgy történjenek, ne legyen mögötte akarat, szándék, kimunkált terv. "

Ezzel szemben a baloldalon csak azt szabad észrevenni, amit az elftársak úgy gondolnak. Nincs itt semmi látnivaló kérem, oszoljanak. Még akkor sem, ha a melletted lévőt, vagy éppen téged vernek vagy rabolnak ki. "Egyedi eset, pszichiátriai kezelés alatt áll, klímaváltozás, a társadalom hibája, meg nem értett, nehéz gyerekkor, háború elől menekül", a lista végtelen.

tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2017.11.13. 12:52:50

"Másfelől meg azért, mert úgy tűnik, hogy a vádlókban és a vádlottakban egyaránt közös, hogy a politikai térfél baloldalán helyezkednek el."

Ez általános férfi gyűlölet, férfi üldözés, ami csak idő kérdése és a holokausztig fog vezetni.
Persze amikor lesz 3 milliárd halott, akkor még mindig a szegény nök elnyomásáról fognak üvölteni.

Treff Bubi 2017.11.13. 13:12:26

Ez a #metoo kampány kicsit félrecsúszott. A FB-verziója elsősorban egy bátorságpróba volt a zaklatott nőknek, akik kb. a melegségüket felvállaló homoszexuálisoknak kijáró (amúgy jogos és megérdemelt) lájkokat szedhették össze. Nincs ezzel gond, tényleg kell bátorság ahhoz, hogy valaki a megbecstelenítését nyilvánosságra hozza. A celebverzió viszont nagyjából azt sugallja, hogy ez a viselkedés perverz, buja színésztársadalom belterjes világára jellemző, és sajnos attól, hogy Kevin Spacey nem játszhat többet a tévében, az egyszeri Gipsz Jakab még ugyanúgy odadörgöli az ágyékát a lányokhoz a villamoson, a noname vállalati igazgató pedig ugyanúgy belengeti a "karrier" lehetőségét a noname asszisztensnek. Mert az ő zaklatásaikból nem lesz címplapsztori.

MACISAJT 2017.11.13. 13:17:55

@Tom66: "nehéz elképzelni Sárosdi őszinte felháborodását és zaklatási történetét."

Pedig azt kellene elhinned, hogy schilling azért teszi manapság művészileg a saját feleségét hogy színpadon két kézzel csattogva verje férfiak farkát, mert marton lászló 20 éve azt mondta neki hogy bukjon rá...

Muhaha

Tom66 2017.11.13. 13:27:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Olvasd el figyelmesen még egyszer, és próbáld megérteni a mondataimat, még ha nehezedre is esik. Lehetőleg, ne ragadj ki belőle neked tetsző mondatrészeket.

Valóban többen jelentkeztek, de ettől a ténytől még nem derül ki a pontos igazság. Vannak, akiket valóban erőszak ért, vannak viszont olyanok is, akik a karrierjük, előbbre jutásuk, céljaik elérésének érdekében tettek meg egyet-mást (ültek be autókba, mentek fel szállodai szobákba, stb), persze akkor önként és dalolva.

„Tudod, az embernek (...) ki kell állnia magáért. Más úgysem áll ki érte.”

De nem évtizedek múlva, ennyi idő távlatából elég nehezen lehet az eseteket precízen felderíteni. Természetesen, aki valóban, bizonyíthatóan erőszakot követett el, azt meg kell büntetni.

Tom66 2017.11.13. 13:30:24

@MACISAJT: Igen, az Ő esetében nagyjából erről van szó.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.11.13. 13:56:22

@Tom66: "Vannak, akiket valóban erőszak ért, vannak viszont olyanok is, akik a karrierjük, előbbre jutásuk, céljaik elérésének érdekében tettek meg egyet-mást"

És az utóbbi mennyiben örvendezteti meg az előbbieket?

Tudom, a fideszgecik bevédenek minden erőszakolót, gyermeklány és fiú megrontót, de most hiába mosdatod a szerecsent.

GyMasa 2017.11.13. 14:13:44

@Ravasz Figyelmeztetés:
...Minden szexista, minden rasszista, minden homofób, transzfób, és mindenhol rá kell mutatni!...
Latom neztel Anita Sarkeesian-t :-)

sas70 2017.11.13. 15:53:47

Ez is a chemtrail miatt van, ami a rendes emberekből is zaklatót csinál! Mert nagy a világ összeesküvése kis hazánk ellen.
A hatalomról meg csak annyit: Aki nem nyal, az szopni fog!

martineden 2017.11.13. 18:23:02

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hat te irtad a homok lobbyt, nem? Kik kozott van a legtobb beloluk?Nem a kat. papok es szerzetesek kozott?Sot, nem hogy homokosok, de pedofilok is.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.11.13. 18:27:28

@VaradiJanos: A sikszék visszatámadtak..:)) Lázadás ! :)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.11.13. 18:34:59

Volt egy érdekes stroy Sárosdi oldalán. Valaki beírta, hogy egy presszóban ült, ahol szintén jelen volt egy neves rockzenész és annak haverja. A nagy ember a haverját küldte oda, hogy asztalukhoz invitálja , közben nagy szemekkel stírölte a csajt. A lány azt mondta a havernak, hogy nem szeretne odaülni, mert nemsokára mennie kell (lekoptatós szöveg). Úgy 5 perc múlva a két férfi elindult kifelé, és a nagy ember egyszerűen kicsavarta a csaj kisujját- amiből később kezelés lett a balesetin- majd egyszerűen távoztak.

Ki lehet ilyet találni??

martineden 2017.11.13. 19:01:23

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Persze, persze, mellekeljek egy par cikkett?Egyebkent en nem gagogok veled ellentetben, aki zoldfulu szamar letere,beget.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.13. 19:22:40

@martineden:

Igen, a liberális bulvármédiák felfújták pár esetet, ez tény.

martineden 2017.11.13. 20:15:05

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ja, par eset, muhahaha. Nem par eset , hanem kirivoan sok.Nem fujta fol senki, sot , ahol tudtak , probaltak es probaljak eltussolni a mai napig.

2017.11.13. 21:54:53

@Cycmen: miért kéne bármit cáfolnom? Tettem fel kérdéseket, választ nem adtál. Mit cáfoljak? Hogy nem vagy fideszes?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.14. 06:17:44

@martineden:

Kevés, marginális eset, ez a nagy helyzte, gazdáid legnagyobb bánatára...
süti beállítások módosítása