B1 blogcsalád



20 ezer bevándorlót fogad be a Fidesz

2017. november 08. - nickgrabowszki

Az Orbán-kormány a menekültek ellen kampányol, de ha a saját embercsempészeinek fizet a bevándorolni kívánó, akkor jöhet.ra_3.jpg

A számok úgy néznek ki, hogy

  • 6211 külföldi tkapott letelepedési engedélyt a magyar állampapír vásárlásért cserébe a Fidesz- (Rogán-, Habony-, etc.) közeli cégeken keresztül a letelepedési kötvényprogramban.
  • További 13 ezer azon családtagok száma, akik a kötvény vásárlásáért cserébe állampolgárságot kapott rokonukhoz csatlakozva családegyesítés címén juthatnak magyarországi letelepedési engedélyhez.
  • Ebből 10 ezren már megkapták, 3600 engedély még elbírálás alatt van.

Ha minden kérelmező megkapja, akkor

19 ezer bevándorló kap letelepedési engedélyt Magyarországon, csak azért, mert baksist fizetett a Fidesz-klientúrának.

 

Az adatokat a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adta ki Demeter Márta LMP-s képviselő követelésére, és elsőként a Magyar Nemzet közölte. A lap szerint

egy 300 ezer eurós kötvény vásárlásával – amelyet harmadáron, 125 ezer euróért is meg lehetett venni – akár nyolc bevándorló is letelepedési engedélyt kaphatott Magyarországon. Ebben az esetben fejenként 4,8 millió forintot kellett a letelepedésért fizetni, vagyis aligha nevezhetők gazdag befektetőnek a kötvényes bevándorlók. Ennyit nem ritkán az embercsempészeknek is fizetnek a menekültek.

A Fideszhez kötődő offshore cégek a programon 145,9 milliárd forint bevételre tettek szert, és ehhez jön az a 9,6 milliárd forintnyi nyereség, amelyet Habony Árpád, a kormányfő informális tanácsadójának és Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszternek az ügyvédje, Kosik Kristóf zsebelt be.

Eközben a magyar állam majdnem 18 milliárd forintot bukott a 2012-ben Rogán Antal által beterjesztett, idén felfüggesztett kötvényprogramon.

A magyar állam tehát bukott, a Fidesz-klientúra azonban hatalmasat nyert a letelepedési kötvényeken. És míg az Orbán-kormány embertelenül bánik a menekültekkel, és a bevándorlás ellen kampányol három éve, eközben

a Fidesz hangadóihoz kötődő cégek maga is beszálltak az szervezett embercsempészetbe,

és csaknem 20 ezer bevándorlót hoztak Magyarországra.

Ez 14-szer annyi, mint az az 1294 fő, akik eljárásának átvállalását az Európai Bizottság kérte a magyar kormánytól. Pedig nem letelepíteni kellett volna őket, csak azt eldönteni, kaphatnak-e menedékjogot. De a Fidesz-kormány ezt is megtagadta, inkább bíróságra ment. (Ahol persze elbukta a keresetét.)

De ebből azért kitűnik, önmagában nem a bevándorlással van baja a Fidesznek, csak azzal, ha a bevándorlók nem nekik fizetik a baksist.

Nem arra kell figyelni, amit mondanak, hanem arra, amit közben csinálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7913205499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csobi2011 2017.11.08. 15:02:36

Egyre izzadságszagúbbak ezek a posztok. Egyre távolabb kerültök a valóságtól. Mondanátok egyetlen esetet amikor egy kötvényes erőszakos büncselekményt követett el? Mert a koszos migránsok zaklatják, megerőszakolják a nőket, verekednek, terrorcselekményeket követnek el. Csak azért jönnek hogy segélyből éljenek, szipojozzák az európai embereket. A kötvényesek nagy része sosem akar idejönni egyszerűen pénzügyi befektetésként tekint az egészre. Mért is akarna idejönni ha bárhol élhet gazdagon. Nem fog segélyért sorba állni és mecsetet építeni. Szóval ezt a két dolgot összemosni nevetséges. Nem véletlen hogy ez az egész blog kezd a teljes érdektelenségbe fulladni. Az utolsó tíz írásnál egyszer sem érte el a kommentek száma a százat és ebbe benne vannak azok is amit néha én irogatok ide.

morpho 2017.11.08. 15:15:41

@csobi2011: Te mit hazudozol itt összevissza? Magyarországon kik erőszakoltak meg nőket? Kik követtek el terrorcselekményeket?
Itt nincsenek migránsok, viszont vannak kötvényesek. 20 ezren. Az mind tiszta becsületes derék ember mi? Te tényleg be akarsz adni egy ilyen maszlagot? Te firkálgatsz izzadságszagról, mikor messziről bűzlesz?

csobi2011 2017.11.08. 15:43:00

@morpho: azokról beszélek akik Mo-on mentek keresztül és utána nyugat eu-ban azt tették ami tettek. Jó lenne a ha külföldi sajtót is követnéd nem csak ennek a blognak az alternatív valóságában élnél. Egyébként a migránsokat mindenki rühelli csak néhány liberális játsza itt az agyát. Erről az a vicc jut eszembe, hogy a Gyurcsányhoz is pont akkor csöngetett be a CNN mikor egy estére befogadott néhány migránst. Vagy ez nem vicc volt? Na mindegy, szerencsére az európai választások is kezdik megmutatni hogy az emberek mit gondolnak a migránsokról. Egy kicsit lassan mennek a dolgok de legalább a jó irányba. Gondolom te akkor sem láttál migránst amikor akeletiben csöveztek. Szerencsére a balkáni utvonal lezárult sokban a magyaroknak köszönhetően. Nem is akarom tudni hogy mi lett volna ha a gyurcsány a vezető. Mindenkinek be kellett volna fogadni egy migránst. Egyébként külföldi hírcsatornákat nézel akkor láthatod a gumicsónakkal eu-ba özönlő sisere hadat. Ott látni ahogy a 6 hónapos csecsemőt a tenger fölé tartja az anyja hogy beledobja ha fel merok tartoztatni. Én nem tudom hogy neked mért hiányzik hogy ez a sok érzelmes lény itt trapoljon át, de ez legyen a te dolgod. Szóval a kötvényesek közül ki milyen büncselekményt követett el itt vagy az eu-ban? Mert a migránsok által elkövetett sok mocsok dologra nem elég a napi félórás hiradó.

morpho 2017.11.08. 15:52:18

@csobi2011: Itt Magyarországról van szó! Nem olvastad a posztot? Mert mindenféle országokkal haknizol, amik nem érdekelnek. A németek majd aggódnak saját magukért. Egyébként nem aggódnak. Jól élnek. Több százezer magyar ment ki a migránslakta nyugatra jobban élni! Ők nem félnek, csak Gizi néni Lökősházán, aki életében nem látott bevándorlót és nem is fog! Nevetséges az egész! Szóval mit hazudozol itt? 20 ezer kötvényesről van szó. Ők mind tisztességes emberek, akik a jobb boldogulás érdekében euroszázezreket fizetnek az eu-s állampolgáságért. Aha:))

csobi2011 2017.11.08. 16:22:15

@morpho: azt nem tudom hogy a kötvényesek tisztességesek-e de azt igen hogy alapos átvizsálás után kapják csak meg a papírokat. Még ez a cikk is elismeri hogy több ezer kérvénny van elbírálás alatt. És itt aki hazudozik az te vahy mivel nem kapnak állampolgárságot, nem hogy eu-sat, de még magyart sem. Csak letelepedési engedélyt, ami bármikor visszavonható ha kockázat merülne fel. Még ez a cikk is csak ennyit állít de te azért fröcsögsz itt rendesen. Szóval legalább az alap infokkal legyél tisztában mielőtt osztod itt az észt. Mikor a sok százezer migráns a veteményeseken átgázolva haladt át minden papír nélkül az szerinted kisebb biztonsági kockázatot jelent mint aki hivatalos papirokkal kérvényt kitöltve, nemzetbiztonsági átvilágítás után kap egy letelepedési papírt. Érdekes a gondolkodásmodod.

legeslegujabbkor 2017.11.08. 16:35:09

@csobi2011:
"Hiába a kormány által szigorúnak mondott szabályok, a Magyar Nemzet talált egy orosz állampolgárt, akit adócsalásért korábban jogerősen elítéltek. A börtönviselt orosz úgy játszotta ki a magyar hatóságokat, hogy a karib-tengeri adóparadicsom, Saint Kitts és Nevis hatóságától szerzett be erkölcsi bizonyítványt. Ezt legálisan megtehette"

"A letelepedési kötvény vásárlóinak ellenőrzésére a hatóságoknak amúgy sem marad elég idejük: miután beérkezett a kérelem, a bevándorlási hivatal 30 napon belül meghozza a letelepedésről szóló döntést. "

morpho 2017.11.08. 16:48:27

@csobi2011: Az állampolgárság faszság volt. De a többi stimmel! Hiába kapálódzol!

ulpius66 2017.11.08. 17:12:50

Morfológus!

Figyusz!

Foglalkozz a SoroSS-tervvel! az a ti bizniszetek!

ulpius66 2017.11.08. 17:14:55

forbes.hu

"Letelepedésikötvény-biznisz: olcsójánosok vagyunk"

A letelepedés és az állampolgárság az EU-ban is jó üzlet. Magyarország elég olcsó.

Nem újkeletű biznisz az állampolgárság vagy a letelepedés, a Karib térség miniállamai már a 80-as években meglátták benne a lehetőséget. Sőt, ma már az EU-s államok sem szégyellősek, ha az útlevélért pénzt kell kérni. Magyarország ebből a szempontból a legolcsóbb, de azzal is kilóg a sorból, hogy közvetítőkre bízva a boltot az állam lemond a haszonról. Az is átláthatatlan, kik is keresnek valójában azzal, hogy belépőt adunk a schengeni övezethez.

Az általunk összegyűjtött 19 célországban a letelepedéssel együtt vízum is jár, csak olyan országokat szedtünk össze, ahonnan elérhető ilyen formán az EU, vagyis a schengeni övezet. A legtöbb ország befektetést kér, van, ahol azt is kikötik, hogy pontosan mibe kell invesztálni, mondjuk ingatlanba vagy egy adott kötvényfajtába, állampapírba. A letelepedésből bizniszt építő egzotikus miniszigeteken viszonylag gyors az ügyintézés, pár hónap, illetve ha a leendő állampolgár nagyobb adományt folyósít az adott ország egy erre a célra létrehozott alapítványának, az üzletmenet gyorsabb is lehet. Az ügyintézési díjak viszont elég borsosak mindenhol, így a minimum befektetésekre érdemes még rászámolni 20%-os felárat.

Magyarország az infografikánkon jelzett 19 ország közül a 14- legolcsóbb, az EU-ból csak a teljesen legatyásodott görögök követnek minket."

ulpius66 2017.11.08. 17:17:33

"A ciprusi kormány uniós állampolgárság-kereskedelmi gyakorlatát bíráló sajtócikkek egy része felveti, hogy nemcsak a szigetország keresett eurómilliókat azon, hogy – gyakran kétes előéletű – ukrán és orosz üzletembereket jó pénzért uniós állampolgársághoz juttatott. Az ár – a magyar letelepedési kötvényeknél borsosabb – kétmillió dollárnál kezdődött. Ennyit kellett a ciprusi állampolgárságot megszerezni óhajtóknak Cipruson ingatlanba, vállalkozásba vagy államkötvényekbe fektetniük, azért, hogy az Európai Unió egész területén szabad mozgást és munkavállalási jogot jelentő dokumentumhoz jussanak."

ulpius66 2017.11.08. 17:20:50

Azt meg mán teljesen természetesnek veszem, ha teszem azt a magyar kormány kimaradt volna a letelepedési kötvényekből, akkor ugyanez a ballibsi bagázs másról sem írogatna, MINT, HOGY MILYEN BÉNA A MAGYAR KORMÁNY, MÉG A LEGJOBB PÉNZSZERZÉSI MÓDRÓL, A LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYRŐL IS LEMOND!!!!

De mink már ehhez hozzá vagyunk szokva! A ballibsik mán csak ilyenek .... ittem minden szar! Sőt! ...... mindennek az ellenkezője is!!!!!!!!!!!!!!!!

csobi2011 2017.11.08. 17:24:24

@morpho: nem kapálódzom, csak a tényeket és a véleményemet próbáltam leírni. Én továbbra is azt mondom hogy nem lehet egyenlőség jelet tenni a migráns és a kötvényes közé. Én láttam migránsokat a keletiben, szinte haználhatatlanná tették az egész pályaudvart néhány nap alatt. És ha nézem a külföldi sajtót láthatom hogy teszik élhetetlenné a görög szigeteket, számos olasz vagy német várost. Hogy kell vizágyukkal kimosni a mocskot a római belvárosból. Én nem örülnék ha ez lenne újból Budapesten is.És te láttál már kötvényest, csak mert annyira félsz tőlük. Írd már meg hogy milyenek, ha szembe jön egy az utcán akkor szeretnék időben félreugrani.

ulpius66 2017.11.08. 17:57:35

@csobi2011:

Hol élsz te??????

Akik 2-300.000 euróért vettek letelepedési kötvényt, azoknak mit gondolsz milyen palotájuk van otthon???? (Ukrajnában, Oroszországban, Kínában, Törökországban.....stb.)

Azt hiszed ezek lakni jönnek Magyarországra, az otthoni luxusból??????

NEKIK ENNYI PÉNZÉRT CSAK, ÉS KIZÁRÓLAG AZ EU ÚTLEVÉL KELLETT, AMIT LEGOLCSÓBBAN MAGYARORSZÁGON TUDTAK "MEGVENNI"!!!!!

Ennyike!

sinus67 2017.11.08. 18:08:08

@csobi2011:
Ezt írtad a jó előbb:
"A kötvényesek nagy része sosem akar idejönni egyszerűen pénzügyi befektetésként tekint az egészre. Mért is akarna idejönni ha bárhol élhet gazdagon."

Ha pénzügyi befektetés, akkor minek a család egyesítés. Hatezer akármennyi a kötvényes, akkor 13000 családtag minek jön letelepedni, ha az egész CSAK üzlet.

Egyébként akivel/akikkel vitatkozol már számtalanszor leírták, hogy a bevándorlással ők sem szimpatizálnak, azonban a MENEKÜLTEKNEK oltalmat kellene nyújtani.
Annak megállapítása, hogy valaki menekült-e a megfelelő hatóságok feladata. Tök mindegy, hogy 1 millióból 10 menekült, vagy 100 ezer. A többi mehet vissza.
A Te Orbánod és bandája ezzel szemben harmadik éve rémísztgeti a magyar lakosságot a migránsokkal, akikből annyi van nálunk, mint szőr a békán. Ez másra nem jó, mint arra, hogy a bivalybasznádi Marika néni, meg Józsi bácsi is féljen, majd szavazzon az országot a migránsoktól megmentő fideSS-re.

Mellesleg a kötvény a legjobb belépő a maffiózók és titkosszolgák részére. Pont azért, mert némi ellenőrzés akad. Még ha nem is teljes.

ulpius66 2017.11.08. 18:10:30

@sinus67: "Ha pénzügyi befektetés, akkor minek a család egyesítés. Hatezer akármennyi a kötvényes, akkor 13000 családtag minek jön letelepedni, ha az egész CSAK üzlet."

Színuszom!

Ezt melyik mesében olvastad?

morpho 2017.11.08. 18:16:21

@csobi2011: Az a baj, hogy migránst nem lehet látni Magyarországon, mert NINCS!!! Ismered ezt a szót? NINCS! Hogy mi van Európa többi országában, az lényegtelen, nem érdekel, leszarom! Hány szinonimát írjak, hogy felfogd?? Azt is leszarom, hogy mi volt pár napig a Keletiben! Tatárjárás is volt! Viszont kötvényest sajnos szintén nem láttam, pedig szeretnék. Szeretném tudni, hogy milyen emberek telepednek ide, meg azt is, hogy mi lett a sorsuk. Már csak azért is, mert már lassan 20 ezren vannak és amit fizetnek, az közpénz! Jó lenne egy név szerinti listát olvasni róluk és családtagjaikról, ahol az átvilágításuk eredménye is olvasható. Ez sokkal nagyobb probléma, mint a nemlétező migráncsok! Ez ugyanis valós probléma. Te viszont a nemlétező migráncsokról akarsz beszélgetni mindenáron! Ezt ne ezen a felületen próbáld, mert ki fognak röhögni. Lassan kurva fárasztó vagy amúgy!

2017.11.09. 06:38:38

@morpho: " Az a baj, hogy migránst nem lehet látni Magyarországon, mert NINCS!!! Ismered ezt a szót? NINCS! "

Aha... kár, hogy nem jársz mostanában a győri Árkádban... mutathatnék neked néhányat :) ücsörögnek, kávéznak, nyomják veszettül a mobiljaikat, meg akkora szatyrokkal vonulnak néha, hogy a Hindenburg simán , tanuló vezetővel is megfordulhatna bennük.

A kötvényeseket, na azokat nem láthatod, mert talán még soha nem is voltak a határainkon belül, nem is fognak jönni, jobb dolguk is van. Nekik az uniós útlevél kelett, nem koszt/kvartély/ingyenwifi és örökélet. Szóval csak nyomjad a műbalhét, csinálj magadból hülyét.
Mellékesen azért megkérdem... ma hány menekült árvát tervezel örökbe fogadni? (A tegnapi kvóta megvolt?)

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.11.09. 11:43:00

Ez a letelepedési kötvény, hogy jó-e vagy rossz, az vita tárgya, valóban. Azonban, hogy létezik, az önmagában egyáltalán nem mond ellent a fidesz migránspolitikájának. Ugye, amely azt hangsúlyozza a migránskvóta esetében is, hogy Magyarország beleegyezése, szándéka ellenére ne jöhessen senki! A letelepedési kötvények esetében pedig ugye, engedéllyel jönnek... (Más kérdés, ismétlem, hogy az jó-e vagy rossz nekünk.)
Ráadásul a letelepedési kötvénnyel érkezők száma korlátozott és bármikor megszüntethető. A migránsáradat, a modern kori népvándorlás vége viszont nem belátható.

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.11.09. 11:45:39

@csobi2011: Hagyd el! Én is azt mondom már, ebből a morphoból csak a mocskolódás jön, érvelni csak néha, véletlenül szokott. Én is beleestem abba a csapdába, h szóba álltam vele - hiba volt, mert sehová nem vezet.

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.11.09. 11:52:10

@sinus67: "A Te Orbánod és bandája ezzel szemben harmadik éve rémísztgeti a magyar lakosságot a migránsokkal, akikből annyi van nálunk, mint szőr a békán."

Ez kicsit olyan, mint mikor valaki azon morfondírozik, hogy hülyeség volt beadni a kanyaró elleni védőoltást, hiszen nem is lett kanyarós...
Nálunk viszonylag kevés a migráns - éppen azért, mert nem engedjük be és át őket ellenőrzés nélkül.

morpho 2017.11.09. 13:53:31

@Fermentátor: "A migránsáradat"
Magyarországon? Szándékosan összemosod az Európa más országait érintő problémát Magyarországgal. Ez is mocskolódás a részemről mi? Nem pubi, te egyszerűen nem mondasz igazat, más szóval hazudozol és közben hangulatot keltesz fidesz módra! Magyarországon jobban rettegnek a migránsoktól, mint azokban az országokban, ahol jelen vannak. Ennyit számít a fidesz hazug propagandája, aminek te is erősen besegítesz. Tényleg azt hiszed, hogy ezt nem veszik észre? Azt gondolod, hogy ilyen hülyeségekkel , hogy én "mocskolódom" ezt el lehet ütni? Szerinted ez a bíróságon megállna!
-Jön a "migránsáradat!
-Nem jön, maga hazudik!
-Bíró úr, maga mocskolódik!
Muhaha!

Egyébként a magyarok a letelepedési kötvényes ezrektől is rettegnek! Csak gondoltam mocskolódom, meg hisztizek még egy kicsit!
Egyébként te vagy a legsértődékenyebb narancskullancs a praxisomban. Ilyen hülyét, aki ahelyett, hogy védeni próbálná az álláspontját, inkább besértődik, mint egy fürdős kurva még nem láttam. Te nem vagy alkalmas a netes kommenetelésre pubi! (na ez volt a személyeskedés)

segons 2017.11.15. 21:26:27

Több mint húszezer,a Fidesz szerint , fizető-migráns jött be Magyarországra ! Hát akkor ezt tudassák az EU-val,hogy az eddigi húszezerrel,16 szorosan túlteljesítettük az EU-elvárásait-így 16 évig mentesülünk minden betelepítési kvótától !!!!!----Vagy ez a húszezer ez valakinek a zsebébe fizetett ,és így nincs neki nyoma ? Akkor ez egy huszonegyedik századi "Panama",és hol az EU .,,

2017.11.16. 07:00:18

@segons: " fizető-migráns jött be Magyarországra"
Nem, nem jött be azoknak még a tizede sem.. A fizetős migráció az EU-s útlevél vásárlás modern módja.
Mellesleg jelenleg is folyamatosan kerülnek menekült, oltalmazott, befogadott státuszba bevándorlók, úgyhogy panaszra ok nincs. Havi szinten többszáz kérelmet adnak be, csak pl. egy jelentős részük nem hajlandó teljesíteni alapvető feltételeket... pl: nem hajlandó ujjlenyomatot adni...
Végül: gyakorlatilag eddig egyetlen ország sem teljesítette a kirótt kvótát, még a németek sem :) Akkor mi is a gond?

BAZINGA2 2017.12.03. 15:08:22

Remélem, eljön az idő amikor Rogánékat elszámoltatják! Jó sokáig fognak pihenni.

2017.12.04. 07:02:39

@BAZINGA2: A Mikulástól mit kértél?

LKerekes 2017.12.04. 17:23:48

A 20 000 ember közül 2000-nél kevesebb az arabvilágból jött. Ezek főleg üzletemberek, orvosok, programozók ( akiket 2015-ben hazudtak a sásákákról! ) akik dolgozni akarnak és nem rombolni, élősködni.
A legnagyobb részük kínai. A kínait a világon mindenütt befogadják, mert üzletemberek, szorgalmas munkások és a bűnözést nem növelik.
És a lényeg, hogy azt engedünk be, akit akarunk és nem azokat akiket ránklőcsölnek.

2017.12.05. 07:23:52

@LKerekes: A kínai bűnözés azért legendás, mármint a szervezett bűnözés, de jobbára "családon" belül marad az erőszakosabb vetülete, viszont sok területet ellenőriznek..
Amúgy tényleg igazad van, ezek a bevándorlók nem a kerítésen átmászva, nem követelőzve, hanem az alapvető elvárásoknak, feltételeknek megfelelve telepedhetnek le. Bár jelentős részük csak az útlevélért csinálja, ide nem is jön életvitelszerűen.
A muszlim brigádból meg jószerivel a resztli maradna nekünk, mert az épkézláb , dolgozni akaró, tudó és jó szakmával, megfelelő végzettséggel rendelkező rögtön a magasabb fizetési szintű országokban marad. Hozzánk azért nem fog jönni, hogy két év után továbbálljon a németekhez..

Kanyarfúró 2017.12.11. 16:58:53

@ulpius66: A gond hogy ebbúl az államnak, állampolgároknak és (többek között Önnek) kéne hogy haszna legyen. A magyar rendszer ezzel szemben a pénzautomata néhány politikusnak és havernak, az állam(polgárok)nak meg nettó bosszantás. Az érdekes, hogy ezen ötletek kiagyalóit - akik szinte mindenkit idegesítenek - mégis sokan űjraválasztják.

Csizmi 2018.01.07. 11:00:57

@csobi2011: "alapos átvizsálás után kapják csak meg a papírokat."
Na ja, mint a tisztesség jelképe is, Gaith Pharaon, ugye?

Lacapapa44 2018.04.30. 18:36:41

A hülyék maradjanak inkább a terépcsecsőnél, vagy kígyózzanak a 3,14csába!

ankica 2018.05.30. 15:55:29

@csobi2011: Veled mindenben egyetértenék ha nem most találtam volna rá írásodra. A napokban jelent meg, hogy 179 milliárd forintba fog ez nekünk fájni amit vissza kell fizetnünk, ehhez képest az állam kasszába egy forint nem sok annyi nem került be. Ezt megint nekünk kell vissza fizetni, nekünk fog és már fáj is. E közben letelepedést kaptak az Isten tudja kik ami nekünk biztos hogy nem jó. Egy kicsi ország vagyunk és eddig sem volt mindenki magyar e hazában, kell ez nekünk?

2018.06.19. 06:53:21

Remélem ,ha a pénzen vett letelepedési kötvényt szerző migránsokat visszatoloncolják ide hozzánk, akkor azokat mind mind majd antilop tónyó, orsós és a kiccsalád fogja befogadni. De tessenek majd adni belőle lézerjaninak is, a hugyozósnak is és takonyéknak is adni a migránsokból. Mert a pénz az nekik is jó volt, akkor legyen jó a pénzen vett vendég is.

Majd ultizás közben elosztják hogy kik és kinél fognak lakni, és ki viszi el őket kirándulni. Ja és el ne felejtsem, a kötvénypénz visszafizetésére már lehet gyűjteni, kéregetni, mert az a kamatokkal együtt visszajár. Javaslom a közösbe bedobni ceciliát, timikét , és a neves és kedvenc kedves jógaoktatót is . Bizunk benne, hogy esetleg beszámitják a kamatokba.

Talán egy fél kecskét adnak értük. Hogy egyenként vagy összesen, azt majd eldöntik az orsós, pénzen érkezett barátai, egy ima utáni teázás közben. De szerintem, hozomány nélkül, még a fél kecske is sok ezekért a csámpikért ! Kecskét őrizni, vizet hordani és tevét vezetni talán még használhatók lesznek.
süti beállítások módosítása