B1 blogcsalád



Zseniális kampányfogás, irritáló közpénzszórás: kitöltöttük a Nemzeti Konzultációt Gipsz Jakab nevében

2017. október 11. - Mr Flynn Rider

Aztán ugyanazzal a géppel, ugyanazt az email-címet beírva, a Rózsaszín Párduc nevében.

Aztán Miki Egér nevében.

Kitalálhatja, hogy mi történt.

nemzeti_konz2.jpg

Semmi.

A Nemzeti Konzultáció (már azt se tudjuk, hanyadik), amely ismét sok milliárd adóforintunkból készült el

egyszerű csalás. Kampányfogás.

Bárki, bárhányszor kitöltheti, még magyarul se nagyon kell tudni hozzá.

Ön még azt gondolta, tényleg kíváncsi a Fidesznél bárki a véleményére? Hehe. Hehehehe.

  1. Aki látott már internetes kérdőívet, tudja, hogy így nem szabad csinálni.

Nincs semmilyen ellenőrzés, a kérdőívet tényleg bárhányszor ki lehet tölteni, bárkinek a nevében. (Próbálja ki, ha van öt perce!) Vagyis: különösebb informatikai képzettség nélkül meg lehet hamisítani az eredményt.

Manapság, ha az ember be akar indítani egy vállalkozás, tíz perc alatt vesz magának több ezer török követőt a Twitteren. Egy átlagos hacker öt perc alatt meg tudná oldani, hogy mind a 10 millió magyar kitöltse a kérdőívet.

Amikor pár hét, hónap múlva feláll valamelyik fideszes mameluk, hogy ennyien és ennyien töltötték ki a kérdőívet és 102,5% arra szavazott, hogy a Soros-tervet ne lehessen végrehajtani, gondoljon arra:

pont ugyanígy mentek a „szavazások” a kommunizmusban.

Mindig az MSZMP jelöltje győzött, mert másra nem is lehetett szavazni. És a részvételt is mindig meg lehetett hamisítani.

Mivel bárki bárhányszor tölthet, mindenfajta ellenőrzés nélkül, így az eredmény is csalás lesz. Arra hivatkozni pedig hazugság.

  1. A Fidesz a saját választóit is hülyének nézi ezzel a kérdőívvel.

Ne gondolja, hogy a Fidesz vezérkara nem tudja mindezt. A csalás lehetőségét egy négy éves gyerek is átlátja. (És akkor még nem beszéltünk a kérdések színvonaláról.) A Fidesznél tudják, hogy az egész kamu és nem is csinálnak titkot belőle: ők maguk költenek el milliárdokat a mi pénzünkből, sokadszorra, hogy hülyének nézzenek minket. Fel sem merült, hogy gondolkodni képes felnőtt embereknek néznék a magyar választópolgárt. Fel sem merült, hogy valódi kérdés tegyenek fel igazi nemzeti ügyekben, olyanokban, mint például Paks2, vagy az igazságos választási rendszer.

Valószínűleg a Fidesznél arra kíváncsiak, mi az a minimum szellemi színvonal, az a minimális logika, racionalitás, amikor az embereknek feltűnik, hogy átverik őket. Amikor az emberek dühvel reagálnak az átverésekre, a hazugságra, mint pl. 2006-ban, az őszödi-beszéd idején.

Úgy látszik, még mindig nem tartunk ott, pedig a Fidesz már többször elmondta a maga őszödi-beszédét. Többek között ezzel a kérdőívvel:

nemzeti_konz1.jpg

  1. A Soros-terv bemutatása is kamu.

Olvassa el az Index kis összesítőjét a Soros-tervről. Létezni létezik, de amit a Fidesz Soros-tervnek gondol és mutat be, köszönőviszonyban sincs azzal, amit Soros György szeretne.

  1. A „konzultáció” elterelés a valós magyar problémákról.

Alacsony fizetések, munkanélküliség, egészségügy, oktatás, szegénység - soroljuk, hogy milyen problémákkal lehetne foglalkozni.

Csak akkor nem nyerne a Fidesz.

Egyszerűbb félelemben tartani és átverni az embereket, mint a valós problémákkal foglalkozni. Meg, közben lehet jókat lopni is.

Ehelyett a magyar kormány – megint csak fontos hangsúlyozni – a mi pénzünkből költ arra, hogy egy magyar származású milliomos mit ír különböző újságokba. Ne mondjuk már, hogy ez a legégetőbb probléma Magyarországon. Probléma, ha nincs CT, vagy wc-papír a kórházban, ha magadnak kell bevinned a gyógyszereidet és moslékot adnak a betegeknek enni. Probléma, hogy nem a gyerekek jövőjéről beszélünk az oktatásban, hanem arról, hány lőtér létesül az adóforintjainkból, ahol a gyerekek megtanulnak lőni. Tényleg egy olyan készség, ami zombiapokalipszis esetén jól jön, de mi inkább az angol nyelvet és az informatikát helyeznénk előtérbe, meg a kreatív problémamegoldást, a kritikai gondolkodást, vagy szimplán az olvasás élvezetét.

A Soros-tervnek és ennek a konzultációnak semmilyen kihatása nincs ma a magyar emberekre, erre minden fillér elköltése pénzkidobás csupán.

  1. Manipuláló kérdések, hazug válaszok.

Még nem beszéltünk a kérdésekről és az arra adható válaszokról. Itt megint nem finomkodik a fideszes propaganda: ellenőrizhetetlen, hazug állítások, félretájékoztatás, csúsztatások, torzítások mindegyik kérdésben. Ráadásul úgy fogalmazták meg mindegyiket, hogy az eleve az ember szájába adja, mit kell válaszolnia.

Nem az a lényeg, hogy a kitöltő mit gondol, hanem, hogy a Fidesz a folyamatos kampányban eszközként használhassa fel a konzultációt. Így válik mindenki, aki kitölti a kérdőívet, maga is a választási kampány élharcosává, a Fidesz eszközévé. 

  1. Frissül a Kubatov-lista.

Nem történt semmi más, csak a Kubatov-lista frissítése. Ha visszaküldi a saját nevén kitöltve, a saját email-címével, biztos lehet benne, a Fidesz szerverén újabb név kerül abba a hosszú Excell-táblába.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2212953735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2017.10.11. 14:06:23

Igen, amiről a poszt szól az nyilvánvaló. Minden pontja korrekt! Kiváncsian várom a narancskullancsok "magyarázatát"!

schevaa 2017.10.11. 14:38:06

Nem vagyunk kíváncsiak a magyarázatra, azt hiszem. Inkább arra, hogy ki engedélyezte a kifizetést, ki igazolta a teljesítést, melyik az a cég, amelyik csak ennyire képes.
Ki a felelős megint a közpénzek elherdálásáért? Bűnszövetkezetben...
Szégyen, gyalázat.
A nevére ugyan nem emlékszem, de egy szoci figura 6 évet leült 50 milliós hűtlen kezelésért..., úgy hogy ráadásul az utolsó pillanatban visszafizette a pénzt.

BAZINGA2 2017.10.11. 14:40:47

Elvből nem levelezek senkivel! A véleményemet megtartom magamnak. Máskülönben 4 évente el is mondom... behúzom az X -et, ahova kell!

rovid 2017.10.11. 17:36:33

rászántam 5 percet! 7 történelmi alak nevében konzultáltam! mindenre igent írtam! megköszönték! brávó! legyen már 25 millió szavazat!

vaffanculo 2017.10.11. 21:13:13

Én Geci Viktor néven tölteném ki :)

vaffanculo 2017.10.11. 21:33:19

Amúgy ez nem zseniális, hanem köpedelem...

morph on deer 2017.10.11. 21:39:45

“A Fidesz a saját választóit is hülyének nézi ezzel a kérdőívvel.”

Ne mááá...! Csak neeem?
:D

csobi2011 2017.10.11. 21:48:09

Lehet ezen kínlódni, de a levélben visszaküldők száma is kétmilllió fölött szokott lenni. Én értem hogy a ballibek számára ezek felfoghatatlan számok, de hát ez van. Én azt nem értem, hogy mért fáj ez az egész konzutáció annyira az ellenzéknek ha azt senki sem küldi vissza és az egész csak egy nagy égés a kormánynak. Pont hogy az ellenzéknek kéne lelkesen tapsolnia, hogy mennyire lejáratja magát a kormány és még csak fizetni sem kell érte. De valószínűleg ők is érzik, hogy nem ilyen egyszerű a történet. Az jut erről eszembe, hogy mennyire örült az ellenzék az érvénytelen migránsos népszavazásnak, miközben senki nem foglalkozott azzal, hogy 3,4 millió ember mire szavazott. Hiszen mért is érdekelné a néhány százezer szavazattal rendelkező ellenzéki törpepártokat ennyi ember véleménye. Ők győztesnek érezték magukat. Holott 3,4 millió ember egyirányú szavazatára ők az elkövetkező húsz évben biztos nem számíthatnak. Így van ez a konzultációval is. Azon görcsölnek, hogy biztos hamis az egész, mert el sem tudják képzelni, hogy valamely párt mögött valóban ekkora társadalmi bázis van. Addig jó amíg az ellenzék ennyire buta, mert ez csak azt igazolja hogy a fidesznek meg sem kell erőltetnie magát a győzelemért.

morph on deer 2017.10.11. 21:53:50

Aki érti az angolt annak őszintén ajánlom!

Figyelemre méltó a stílus, ahogyan Nick Thorpe hangsúlyossá tudja tenni Kovács Zoltán mellébeszéléseit és hazugságait!
Még annyit, hogy Nick Thorpe ősrégi fidesz és orbán szimpatizáns.
Volt? Hmmmm...

index.hu/mindekozben/poszt/2017/10/10/kovacs_zoltan_szerint_politika_agymosas_hazugsagok_terjesztese/

bernivan 2017.10.11. 21:55:59

Én beírtam emailnek, hogy "akasszukfel@viktort.hu"-t...remélem, nem küldik rám a TEK-et.

morph on deer 2017.10.11. 22:04:15

@csobi2011:
“és még csak fizetni sem kell érte”

Te most ugye csak viccelsz?
Van fogalmad róla, hogy mennyibe kerül ez az ostoba porhintés?

Bolti - lista - áron kb. 4,8 milliárd HUF!
Ha csak fele annyi lenne is irdatlan sok, a te- meg az én zsebemből!

Ennyiért akár mégegy felcsúti stadiont is lehetett volna építeni, hogy a viktor sztereóban tudja nézni a meccseket!

És, hogy hogyan ég rongyként a “hazai” csapat, ahol lassan már alig beszélnek magyarul!
Ja kérem, így van ez a Sorosbérenc migránsokkal! Már a focipályákon is egyre többen vannak!

Mert ott nem védjük a keresztény Európát, azért!
Meg is látszik!

morph on deer 2017.10.11. 22:05:35

@bernivan:
“remélem, nem küldik rám a TEK-et.”

Ne aggódj, úgy sem találnak oda!

Habony Árpád. 2017.10.11. 22:50:59

"Egyszerűbb félelemben tartani és átverni az embereket, mint a valós problémákkal foglalkozni."

Hat ha ez olyan egyszeru, akkor mi a problema tessek utanozni, a fideszt es akkor libsiknek is lesz 2 millio szavazojuk.

Most jut eszembe evek ota Putyinnal, meg a voroshadsereggel remisztgetik az embereket , aztan megsincs eleg szavazo.
LEHET HOGY MEGSE EZEN MUULIK ? ?

morpho 2017.10.11. 23:11:31

@csobi2011: @Habony Árpád.: ..és akkor most kurvajól lereagáltátok azt, hogy az egész "konzultáció" egy hazugság, egy gigantikus átverés. Illetve erre mintha nem reagáltatok volna, csak a narancskullancsos mellédumálás ment népszavazásról és libsikről. Szerintetek tényleg létezik amiről "konzultálni" akarnak? Szerintetek van ennek az egésznek értelme? Szerintetek így kell egy ilyet levezényelni? Szerintetek szolgál ez bármi mást Orbán hatalomban maradásán kívül?

Hanem ez érdekes: "Azon görcsölnek, hogy biztos hamis az egész, mert el sem tudják képzelni, hogy valamely párt mögött valóban ekkora társadalmi bázis van."
Milyen párt pubi? Ez nem nemzeti konzultáció? Elszóltad magad ostoba narancskullancs!

megamedve 2017.10.12. 05:37:43

Engem nem engedett 2x ugyanarról a gépről.

freemanowe 2017.10.12. 08:22:55

Az sajnos védhető, hogy 1 gépről miért lehet többször kitölteni. Viszont, ha a szavazáshoz is valamiféle arcképes igazolvány kell, itt is be kéne kérniük valami egyedi azonosítót és annak valódiságát ellenőrizni is. Az e-mail címet is előre kéne kérni és arra megküldeni a kérdőív kitöltéséhez szükséges linket.....és még sorolhatnám szakmai oldalról hogyan lehetne fokozni, hogy az egésznek bármi hitele lehessen.
Erre csak azt lehet mondani, hogy ennyi pénzért már egy rendes felületre is futotta volna...

chrisred 2017.10.12. 09:22:15

@csobi2011: Személyesen számoltad meg a levélben beküldött válaszokat? Azt is ellenőrizted, hogy mindegyik különböző személytől származott?

aptikjampó 2017.10.12. 09:42:44

@morph on deer: Van fogalmad róla, hogy mennyibe kerül ez az ostoba porhintés?
Bolti - lista - áron kb. 4,8 milliárd HUF!

Legalább jó helyre megy! Nem szeretném, ha a lóvénk valami taknyos orrú libbancs vállalkozásnál kötne ki!

Európai téridő 2017.10.12. 10:12:12

Azért az Önök szerint helyes kérdések sorát is fel kellene rakni, alternatívaként.

csobi2011 2017.10.12. 10:13:30

@morph on deer: Én nem azt mondtam, hogy a konzultáció ingyenes, hanem azt, hogy a magát demokrtikusnak hazudó ellenzéknek ez ingyen reklám. Itt mindenki azt mondja, hogy nem is küldi vissza senki a konzultációt, és mekkora ökörség az egész. Akkor itt az "ingyen lehetőség" az ellenzéknek, hogy fikázza a kormányt.

A sok milliárdos költésről csak annyit, hogy annak nagy része az állami tulajdonban lévő postához kerül, illetve hirdetés formájában a piaci szereplőkhöz. De ezt itt hiába magyaráznám. A libsik mindig csak azt szajkózták, hogy minden állámi céget el kell adni külföldieknek, hogy azok monopol helyzetben, irreális profitokat vihessenek külföldre. Mert az nagyon jó Magyarországnak. Persze 8 évig képtelenek voltak az éves hiányt 3 % alá vinni. Ez a mostani kormánynak néhány év alatt sikerült és ott is tartja. Persze a mostaniak mindent ellopnak, ezért jobb az államháztartás helyzete mint bármikor az elmúlt 15 évben. Tökéletesen logikus ballib gondolkodás.

FCUK10 2017.10.12. 10:23:42

"Olvassa el az Index kis összesítőjét a Soros-tervről. Létezni létezik, de amit a Fidesz Soros-tervnek gondol és mutat be, köszönőviszonyban sincs azzal, amit Soros György szeretne." Soros szeretne valamit? Európában? Még csak nem is uniós állampolgár! Plusz nem kérdezte senki. Ehhez képest nézzük azt, hogy van-e Soros-terv,mindjárt más a leányzó fekvése.

Egyébként az a röhej, hogy a ballibák nem értik a konzultáció lényegét. Ezért a sok szöveg, hogy a kormány átveri a saját szavazóit, meg hazudnak, stb. Közben az a helyzet, hogy nem verik át. A konzultáció lényege ugyan is mindössze abban rejlik, hogy visszaküldjük a papírt, mert utána a kormány el tudja, mondani, menyien megtették, és együtt röhögünk velük, mert olyan számokra tudnak hivatkozni, ami a balosok legszebb álmaiban sem szerepelnek. 2 millió? Vagy akár másfél? Ahogy elnézem a felméréseket, lassan az 1 milla is elérhetetlen távolságba kerül. Na ezért küldjük vissza. Ti meg próbáltok ennél nagyobb mögöttes értelmet találni. Segítek, nincs. Pont ennyire vagytok egyébként bent az erdőben az ország egyéb ügyeit illetően is. A választók meg látják ezt, és szavaznak olyanra, aki a való világban él, nem úgy mint ti.

konrada 2017.10.12. 10:26:34

Nem kell itten terelni, fikázni!
Beszéljünk inkább a SÖRÖS TERV-ről!

...én este hazamegyek, kinyitom a hűtőt....

Peetee 2017.10.12. 10:48:08

@FCUK10: Én a való világban élek, és nem kérek sem a migránsokból, sem a korrupcióból, ami rekordokat döntöget minden héten. Miért nem tudja a Fidesz úgy megvédeni a Zembereket, hogy közben nem lopja szét az országot? Miért nem foglalkozik az egészségüggyel, miért építi le az oktatást, miért ad teljhatalmat a felsővezetői (saját emberek, betonbiztos pozíciókban) kezébe, miért emelte a világon a legmagasabb szintre az Áfa-t, miért fulladt kudarcba a szocialista kormányok elszámoltatása, miért mindent Mészáros Lőrinc nyer meg...aranyáron és még annál is dgárábban? Soroljam tovább?

1ghost 2017.10.12. 11:06:32

@FCUK10:

Te retkes bérhazudozó Fidesztroll! Kapd már elő a többi nickedet is, mert ez így baromi kevés, a korrupt, tolvaj gazdádtól ezért egy rohadt pennyt nem kapsz.

Bár az is igaz, hogy tök mindegy, hány nicken írsz, mindenki csak köp rátok már az egész országban, ezért nektek hitvány, jellemtelen, országkifosztó fideszeseknek reszeltek, már készítik a celláitokat, ott fogsz megrohadni, mészárossal, rogánnal együtt.

csobi2011 2017.10.12. 11:13:22

@Peetee: Vicces a hozzászólásod. Először leírod, hogy te a való világban élsz, majd utána felvázolsz egy álomvilágot. Sehol a világon nincs olyan ország, ahol tökéletesen működik az egészségügy és oktatás, ahol nincs korrupció, és ahol a politikusok nem akarják az embereiket berakni kulcspoziciókba. Ha a világ legfejlettebb országaiban (Svájc, Norvégia, Skandináv államok) meghallgatod a választási kampányt, minden párt jobb egészségügyet, oktatást ígér, illetve a korrupció felszámolását. És bárki nyer, az emberek továbbra is elégedetlenek lesznek az egészségügy színvonalával, az oktatással és fel lesznek háborodva, hogy még sosem láttak ekkora korrupciót. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell foglalkozni ezekkel a területekkel, de az biztos, hogy a társadalom többsége sosem lesz elégedett ezekkel a területekkel. Ezért azok a politikusok akik valóban reálisan gondolkodnak, elsősorban arra koncentrálnak, hogy az emberek egy picit jobban éljenek, valamilyen szinten biztonságban érezzék magukat, kiszámíthatónak érezzék azt a környezetet ami körülveszi őket. Ebben jó a fidesz. Emelkednek a bérek, nő a foglalkoztatottság, stabil az államháztartás és persze a migrációs helyzet felnagyításával biztonságérzetet keltenek. Meg sem próbál jelentős reformokat csinálni az egészségügyben mert abba csak belebukni lehet. Sok százmilliárd elköltésével sem lehet érezhető változást elérni. Ha csak kicsit is ismered az Obamacare dolgot az USA-ban (és ők egy kicsit jobban állnak:)) akkor tudod, hogy az amcsiknál nagyrészt ebbe buktak bele a demokraták.

morpho 2017.10.12. 11:30:08

@csobi2011: Hagy rohadjon az egészségügy, hisz rohad máshol is! Bravó narancskullancs! Az hagyján, hogy a párhuzamaid nevetségesek, de így még egyetlen kollégád sem próbálta elkenni a korrupciót! Bravó kullancs, szép munka! Jár a pacsi!

csobi2011 2017.10.12. 11:39:39

@morpho: Én csak a politikai racionalitásról írtam, de látszik hogy ezt te nem fogod. De ez nem baj, szerencsére az ellenzék sem érti. Ti csak álmodozzatok tovább, hogy 2018-ban kétharmaddal kell nyernie az ellenzéknek ha jelentős változásokat akar. Közben meg már 10 százalékos párt sincs a demokratikusnak mondott ellenzéki oldalon. Ti csak álmodozzatok tovább én csak jót mosolygok rajtatok. Itt van ez a blogbejegyzés, amihez egy nap alatt 30 hozzászólás érkezett kb. ugyanatól a 10 embertől. Óriási ez a népharag, felháborodás ami a fidesszel szemben tapasztalható.

citrix 2017.10.12. 11:47:15

Orbán és pártja kommunistább a kommunistáknál. Legjobb barátja, hű harcostársa a putyini szovjetoroszország és a fejlődő országok. Ott szeretik Vikit ő cserébe pénzt ad nekik és jőféle megrendeléseket mindenre ami szovjet. Nemzeti itt a budipapír is, a konzultáció azt jelenti: pénz a haveroknak és telehazudjuk a médiát a 98%-os nemzeti egyet értéssel. Éljen a Párt!

citrix 2017.10.12. 11:56:24

@csobi2011: Nicolae Ceaușescu 1918. január 26. –1989. december 25.) román kommunista politikus, a Román Kommunista Párt vezetőjeként Románia diktátora 1965-től 1989-es kivégzéséig.
Októberben voltam kint ismerősöknél, senki (pláne a kárpátok géniusza) nem gondolta hogy decemberben Game Over. Aztán mégis pedig papíron, a média szerint elképesztően szerette a népe.

FCUK10 2017.10.12. 12:13:45

@Peetee: inkább a Fidesz lopja szét az országot, de legyen jobb állapotban, mint a balosok, és menjünk csődbe megint. ugye.

Az áfás kérdésre viszont tudom a választ: mert az SZJA meg az egyik legalacsonyabb. többet viszel haza, elkölteni meg úgyis elköltöd. csak te döntöd el, mire, azt a többet, amit hazavittél. nekem ez így jobb, mint az alacsonyabb áfa, magasabb szja kettős.

és még egy: nem mindent nyer Mészáros, nagyon nem, csak másokról nem ír senki, mert az nem hír. az sem, ha balos vállalkozók nyernek valamit. pedig nyernek azok is.

FCUK10 2017.10.12. 12:15:21

@1ghost: imádom, amikor előtör az igazi éned, morpho :-)
egyébként a többi nickemmel nem tudok írni, mert mindig valahogy le leszek itt tiltva, hosszútűvon csak a ballibákat engedi a b1 :) de ezt neked minek is magyarázom, te is onnan vagy :)

ZX 2017.10.12. 12:18:06

@FCUK10: "inkább a Fidesz lopja szét az országot"

Szerintem meg senki ne lopja szét az országot. Az ilyen ócska megalkuvó pöcsök miatt tartunk ma itt.

csobi2011 2017.10.12. 12:22:08

@citrix: Ha csak papíron erős a fidesz, akkor mért mondja számos baloldalhoz közel álló közvéleménykutató is ugyanezt. Az meg külön vicc, hogy Ceaucescuhoz hasonlítod a mostani rendszert. Gondolom a média egyik fő sodra az ő ideje alatt is ellenzéki volt (mint nálunk az rtlklub, index, magyar nemzet, hírtv, atv, stb.). És ha ma valaki ki akar menni tüntetni a kormány ellen akkor az életével játszik.:) Tényleg erre a blogra kell járni olvasgatni ha röhögni akar az ember.

morpho 2017.10.12. 12:29:00

@csobi2011: Most ezzel megmagyaráztad amiről a poszt szól? Ki a faszt érdekelnek a pártok, meg a választások? Meg mi az, hogy álmodozzatok?? Kedves a királyi többes, de tök egyedül ülök itt a klaviatúrát figyelve. Szóval mi a véleményed a "nemzeti konzultációnak" hazudott hakniról? Mi a véleményed arról, hogy bármilyen név alatt ki lehet százszor tölteni ezt a szart. Szerinted tényleg létezik a "Soros terv"? Szerinted ez létező probléma Magyarországon? Vannak Magyarországon migránsok? Szerinted nem egy hatalmas politikai hakni ez az egész? Szerinted nincsenek káros hatásai ennek a kampánynak a társadalomra? Szerinted ezt így kell csinálni?

FCUK10 2017.10.12. 12:33:00

@ZX: szerintem se lopja szét senki, de nem is mondtam, hogy a Fidesz csinálja, ez egy feltételezés a részetekről, amiben még az OLAF sem ért egyet. mindössze azt mondtam, hogy ha úgy lenne, akkor is lehetőség van választásra. elméletben. mert gyakorlatban a választás: fidesz vagy senki.

chrisred 2017.10.12. 12:36:22

@FCUK10: Ez nem igaz, a munkát terhelő adók és járulékok aránya is a legmagasabbak közé tartozik az Unión belül.

konrada 2017.10.12. 12:40:52

@csobi2011:
Mert itt viktatúra van, és ezért azok a közvélemény-kutatók is csak azt írhatják le, amit a cenzúra enged!
De nyugodt lehetsz, olyan többségben vannak a baloldali szavazók, hogy elsöprik majd tavasszal azokat, akik olyan terror légkört teremtettek, ami miatt nem mernek az utcára kimenni tiltakozni!

...s ha mégsem seprik el, hát tudjuk választási csalás miatt. (Hiszen az eszük a balos listát támogatta volna, de olyan buta birkákká válnak a csalásos hipnozistól,, hogy kezük rossz irányba mozdul el...*

*Jó, tudom hogy ez már kicsit túlzás, és az igazság valahol ott van, hogy a külhoni 200 ezres listás szavazat miatt nyernek, mert a kimenekült 1 milló meg nem szavazhat, s persze láncszavazás meg egyéb kékcédulás csodák... de a buta birkázást nem lehet kihagyni egy ilyen reális esélyközléskor...

citrix 2017.10.12. 12:42:05

@csobi2011: Az nevet aki utoljára nevet. Sose tudhatod mit hoz a holnap, a fidesz korántsem olyan magabiztos mint gondolod. Különben miért tolná közpénzt égetve számolatlanul a gyűlöletkampányt választástól választásig minden nap?

Cicmen. 2017.10.12. 12:47:34

@ZX: Szerintem meg senki ne lopja szét az országot.

Akkor ikszeld be 18-ban a Fidesz-KDMP-t!

Cicmen. 2017.10.12. 12:52:26

@citrix: Különben miért tolná közpénzt égetve számolatlanul a gyűlöletkampányt választástól választásig minden nap?

Előbb kérdezd meg hogy Gyurcsótányék hova tették a közpénzt, meg annak az árát amit eladtak, meg az IMF hitelt! Aztán kérd vissza! Aztán ugathatsz! 2018 Fidesz forever! :D Kuss!

Cicmen. 2017.10.12. 12:54:02

Töltsétek ki b@lfasz jeligére is, az hiteles lesz!

chrisred 2017.10.12. 12:54:38

@Cicmen.: Akkor végre bekerül az elnevezésbe a Munkáspárt kifejezés?

1ghost 2017.10.12. 12:54:45

@FCUK10:

Te jellemtelen orbánista bérhazudozó, még mindig itt vagy? Itt rohadsz a neten éjjel-nappal, és csak nyalod a korrupt, tolvaj köpönyegforgató gazdád seggét, de hiába, mert titeket ócska gazembereket kiismertek a magyarok, mindenki már csak köp rátok hatalmasat, jön az elszámoltatás jövőre, s végre megkapjátok amit érdemeltek.

citrix 2017.10.12. 13:01:42

@Cicmen.: "Aztán ugathatsz! "
Látod, ez a fidesz hívők és Orbán nyelve. A kárpátok géniusza is így állt a témához és beszakadt alatta a jég. Van ez így.

Cicmen. 2017.10.12. 13:05:39

@citrix: Jojj egyem meg megsértődött! Csúnyán beszélt veled a bácsi?
1. Ebből értetek.
2. Csipkebokor vessző! :D

Cicmen. 2017.10.12. 13:08:46

@1ghost: jön az elszámoltatás jövőre,

Nem jön, mert feloszlik az MSZP és megszűnik a bűnözés! Ha még ti is elmentek másik országba végre, akkor a hülyeség is megszűnik!

morpho 2017.10.12. 13:11:13

@Cicmen.: Már bocs nagytudású/nagypofájú narancskullancs, de az, hogy más is lopott, mennyiben menti fel a fidesz lopásait? Csak egy egyszerű kérdés.

ZX 2017.10.12. 13:12:17

@FCUK10: Mi az, hogy feltételezés? A Napnál világosabb, hogy ez egy kibaszott maffiahálózat. Aki ezt nem látja az vagy vak, vagy egy ócska hazudozó fidesznyik.

ZX 2017.10.12. 13:12:54

@Cicmen.: Hahhahahaa. Remélem ezt te is csak viccnek szántad.

Cicmen. 2017.10.12. 13:26:55

@morpho: Én nem mondtam hogy más is lopott a balliben kívül, már megbocsáss! Kérdezd már meg hogy hol a lóvé? Abból tudnátok venni lélegeztetőgépeket, meg kaját az éhezőknek, meg miegymást amit most reklamáltok, akkor meg leszartátok!
Hol a pénz amit elloptatok????

ZX 2017.10.12. 13:36:58

@Cicmen.: Hol a lóvé? Kérdezd már meg a pénztáros lőrincet ugyan miből telik neki annyi mindenre? Meg az eltolcsi haverokat és rokonokat, hogy ugyan már honnan van a kamatmentes "hitelük" Sajna nincs annyi hely amennyi kellene, hogy fel lehessen sorolni a fidesz tolvajlását.

citrix 2017.10.12. 13:39:04

@Cicmen Magadat minősíted a hozzászólásaiddal. Tőlem aztán lehetsz bácsi vagy néni vagy maga a Herkó páter is: olyan vagy amilyen. Ezen dehogy sértődök meg, ha ilyennek szereted magad hát nosza. Orbánt imádni hit kérdése, semmi helye ott a kételkedésnek. Kár hogy nyolc éve regnál de még mindig mindenért az elmúttnyócév a hibás. Meg a tatárjárás is talán.

1ghost 2017.10.12. 13:55:27

@Cicmen.: @konrada: @FCUK10:

Na, mi van te hitvány orbánista bérhazudozó fidesztroll? Hol hagytad a többi nicked, he?

Gondolod, ha mindössze három nicken mentegeted a tolvaj, korrupt gazdádat, akkor is megkapod csicskapénzt?

Cicmen. 2017.10.12. 14:07:20

@ZX: : Hol a lóvé? Kérdezd már meg a pénztáros lőrincet ugyan miből telik neki annyi mindenre?

Akkor ne kérdezd hanem mond meg mit lopott és hogy! Hol a konkrét lopás?
A négyes metró, az lopás, meg a majdnem velencei kaszinó ugyebár, itt történt hasonló? Csak hát nagyon nem építettek semmit, ezért voltak a nokiás dobozok mi?

Cicmen. 2017.10.12. 14:10:09

@1ghost: Tényleg nem ez az alapnickem mert tegnap tiltottak, viszont mellélőttél a két kollégával mert az nem én vagyok! :P Találgass, már "beszélgettünk" párszor!

Cicmen. 2017.10.12. 14:14:25

@citrix: Magadat minősíted a hozzászólásaiddal.

Mindenáron a lelkiismeretemre próbálsz hatni? Nem fog menni, veletek szemben OFF módban van, pont az ilyen ghost meg ZX figurák miatt!

ZX 2017.10.12. 14:18:54

@Cicmen.: Na most akkor én is írjam, hogy "jajj egyem meg, megsértődött" (vagy mi a faszt írtál valakinek)? De kösz, hogy elismerted, hogy ellentétben velünk, neked nincs lelkiismereted. Mondjuk egy fidesznyiknek ez szerintem nem is választható opció.

citrix 2017.10.12. 14:28:45

@Cicmen.: Jó humorod van, dehogy próbálok olyasmire hatni ami nincs. Egy valamid van: a hit amit Orbán iránt érzel és ez minden józanságot (ha volt is valaha) régen elnyomott. Érezd jól magad így, de abba a téves hitbe ne ringasd magad hogy ameddig világ a világ addig itt a fideszé lesz a kontrollálatlan teljhatalom.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 14:28:57

1.) Ez konzultáció, véleménygyűjtés, nem egy népszavazás. Az nem változtatja meg lényegesen az eredmény összképét, ha az a pár puhapöcs, aki tavaly a kedvenc zsírkrétakészletével ment népszavazni, hihetetlenül nagyon szellemesen összefirkálva az akkor bizony komoly szavazólapot is, itt is csak trollkodik.

2.) A kormány kérdéseket tesz fel az embereknek, és reméli, hogy azokra értelmes emberek válaszolnak, akik értik, hogy a kérdéskör miről is szól. Aki ehhez még éretlen, az sajnos csak beleszarik az egészbe, és utána bárgyún heherészik azon, hogy milyen vicces volt. Ezt én nem tudnám dicsőségnek érezni, én inkább kurvára szégyellném magam.

3.) VÉGÜL: posztoló, te nagyonhülye, te tényleg azt képzeled, hogy ha a weblap kódjába betett egyszerű program nem szűri ki a baromságaidat, akkor azt később egy utána lefuttatott komolyabb elemzőprogrammal már nem is lehet kiszűrni? El sem tudod képzelni a csöpp kis agyaddal, hogy a kapott adathalmot nem így, egy az egyben használják fel, hanem fél perc alatt kidobálják belőle a szemét egyszerűbbjét, meg a már tényleg nyilvánvalóan fals IP-egyezéseket? Az ilyen korlátoltak tényleg csak ezen a B1-en szoktak irkálni.

Cicmen. 2017.10.12. 14:30:05

" ugyanazzal a géppel, ugyanazt az email-címet beírva, a Rózsaszín Párduc nevében.
Aztán Miki Egér nevében.
Kitalálhatja, hogy mi történt."

Mi történt? Ráébredtél hogy egy infantilis hülye vagy? Hiba volt nem "gyökérbiztosra" megcsinálni a konzultációt, mert most ezen élvezkedtek!
Az ilyenek szokták felhívni a vasedényt turmixgépért, aztán boldogan kacarásznak a saját hülyeségükön!

konrada 2017.10.12. 14:31:34

@1ghost:
Psszt!
...már tisztáztuk, hogy te egy olyan troll vagy, aki szándékosan akarja lejáratni a másik oldalt azzal, hogy vállalhatlanul trágár és egysíkú vagy, nálad ez a szar kazmus...;)

ZX 2017.10.12. 14:31:54

@Androsz: "A kormány kérdéseket tesz fel az embereknek, és reméli, hogy azokra értelmes emberek válaszolnak, akik értik, hogy a kérdéskör miről is szól."

Na meséljél már ugyan miről szól? Egyetlen értelmes, komolyan vehető kérdés vagy válaszlehetőség sincs az egészben.

Cicmen. 2017.10.12. 14:35:26

@ZX: Jól kitértél a hol a lóvé amit a ballerok elloptak kérdés elől! Nem engedi a lelkiismereted hogy válaszolj? :D

konrada 2017.10.12. 14:35:32

@Androsz:
Értelmes egy nagy lóf.szt.
Szerinted értelmes embereknek úgy kell elkezdeni feltenni minden kérdést hogy a "SOROS TERV"... ???

..azért ez elég gáz...

ZX 2017.10.12. 14:51:22

@Cicmen.: Nem tértem ki. Biztos ott van a volt és jelenlegi országgyűlési és önkormányzati képviselők és családtagjaik zsebében. Ha csak rajtam múlna én kiverném az összesből akármelyik pártban is van.

1ghost 2017.10.12. 14:56:00

@Androsz: Szóval egy újabb nicken nyalod a tolvaj, korrupt gazdád seggét te nyomorult bérhazudozó orbántroll!

Persze épp erről beszéltem. Dolgozz meg csak szépen a csicskapénzedért, és nyugodtan el is ihatod, nem kell félretenned, mert jövőre koszt és kvártély is lesz a hűvösön.

Cicmen. 2017.10.12. 14:56:10

@ZX: Ha csak rajtam múlna én kiverném az összesből akármelyik pártban is van.

Abban segítenék én is!

Peetee 2017.10.12. 15:16:07

@csobi2011: Nézd, ezeket én sem látom másképp, nálunk az eszement módon eltolódott arányokkal van gond. Persze, tiszta sor, hogy a Németeknél meg a skandináv államokban is van korrupció...csak éppen ott a pénz 80%-ából kihozzák a lehető legjobbat és elcsalják a 20%-ot. Nálunk a 20%-ból építenek valami sz@rt, az se baj ha tök haszontalan és a 80%-ot elcsalják. Ezzel van a gond!

morpho 2017.10.12. 15:18:47

@Cicmen.: Az a lóvé hol van, amit Orbán és bandája lop el folyamatosan? Egy bíróságon nem állna meg amit művelsz pubi! Jobban terelsz, mint a kanadai curling válogatott! Viszont mindenki tudja Magyarországon, hogy Orbánék lopják a közpénzt és a korrupció állami szintre lépett. Rendszerszintre! Ezt még a fidesznyikek is tudják. Te milyen szocikról beszélsz narancskullancs? Nincsenek is szocik Magyarországon. Csak a fidesz van!

morpho 2017.10.12. 15:22:49

@citrix: Semmilyen hite nincs ennek a narancskullancsnak. Pénzért hazudozik, meg terel. @Cicmen.: Bíróság mondta ki, hogy nem volt nokiás doboz. Lemaradtál, vagy hazudozol?
@Androsz: "Értelmes emberek válaszolnak" :)) Te vagy ma a nap hülyéje! :))

csobi2011 2017.10.12. 15:31:02

@morpho: Nos a Soros tervről csak annyit, hogy nem az elnevezés számít, hanem az hogy mindenki tudja mi van mögötte. Érdemes lenne néha küllföldi hírcsatornákat is nézned. Akkor tudnád, hogy mióta az olaszok szigorúbban lépnek fel a Soros által pénzelt civil szervezetek ellen, azóta 85%-al csökkent a Földközi tengeren érkező migránsok száma. Ezeknek a civil szervezeteknek az volt a legjobb szórakozása, hogy migránsokat vettek fel a Líbiai partok közelében, majd elvítték őket a nemzetközi vizekre, ahol riasztást adtak az olasz parti őrségnek. Aztán már fordultak is vissza a következő adag migránsért. Szóval egyértelmű, hogy az Európába irányuló migráció 85%-ért ezek a Soros szervezetek felelősek, hiszen ennyivel csökkent a számuk a Soros szervezetek "áldásos" tevékenységének befejeztével. Vagy mindenhol megszűntek a háboruk és nincs éhínség. Ha csak az ATV-t nézed még ezt is bemagyarázzák neked. Nem érdekel, hogy Soros tervnek hívjuk, vagy másnak. A lényeg, hogy ezt a liberális, migránsokat beengedő politikát minél hamarabb meg kéne állítani. Szerencsére már vannak pozitív jelek (német választások eredménye, a várható osztrák választás eredménye stb.) Az hogy Magyarországon nincs menekült az a magyar politikának köszönhető. Sajnos csöveztek itt a keletinél is migránsok és ha nézed a híreket akkor láthatod, hogy Róma belvárosát is vízágyukkal kell tisztára mosni. És ne beszéljünk a francia dzsungelről (Calaisnál), arról hogy a dánok is visszaállították a határellenőrzést a német határon mert elegük van ebből a sok mocskos bevándorlóból. És folytathatnám a sort. Szóval csak te nem látod a bevándorlókat. De azért mert te vak vagy, nem muszáj mindenkinek bűnhödnie.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 15:34:39

"Olvassa el az Index kis összesítőjét a Soros-tervről. Létezni létezik, de..."

Köszönjük. Akkor erről ennyit.

Mostanában egypár bogyóagyú ellenzéki jellegű seggfej elkezdte követelni, hogy azonnal mutassák meg nekik a Soros-tervet. Az EU politikusai is azt magyarázzák, hogy náluk NINCS NAPIRENDEN semmilyen Soros-terv. Ettől még kerülhet napirendre, csesszétek meg, zsenik, ennyit minden hülye kiolvas a mondatból. Tényleg azt hiszi valaki is, hogy Soros odaadott valami főfejesnek egy szépen bekötött kis irományt, amelyen az a cím állt arany betűkkel, hogy "SOROS-TERV"? Miért kellene ilyennek megszületnie? Soros elmondta, hogy ő mit szeretne megvalósulni látni. Évente egymillió szutykost szétteríteni Európában, satöbbi. Ennek ő nem adott semmilyen címet, csak beszélt a terveiről. Merkel persze boldogan tartja oda neki a micsodáját, mert mindkettejük érdeke Németország gazdaságának rontása, hiszen a jelenleg túl stabil gazdasági állapotú Németországon a világtőzsdei manipulátorok és külföldi beruházók nem tudnak sok pénzt kaszálni. Soros csak elmesélte újságíróknak, hogy mit szeretne ahhoz, hogy ismét rengeteg pénzt tudjon kaszálni. Aztán elugrott az EU főfejeseihez is, a fülükbe susogta a kívánságait, és ennyi. A mostani hőbörgők is jól tudják ezt, csak ismét látványosan tudnak időt húzni azzal, hogy úgy csinálnak, mintha ők a szenvedő népet jó nagyon képviselnék a hazai és világpolitikában, a gonosz Orbán-kormánnyal szemben. Tudják, hogy sosem létezett az, amit hangoskodva kutatnak, a kormány sem mondta soha, hogy létezik ilyen irat, de az ellenzéknek el lehet vele szórakozni, játszva a sunyi cirkuszi mutatványt. A kormánygyűlölő droidok pedig beszopják ezt az egész mutatványt, már ha nem részi ők is a propagandafolyamnak.

@1ghost: @morpho: Figyelem egy ideje a hozzátok hasonló kommentrobotok színvonalát, de egyelőre nem látok javulást. Megrekedt a fejlesztés?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 15:36:40

@morpho: "»Értelmes emberek válaszolnak« :)) Te vagy ma a nap hülyéje!"

Való igaz, a poszt is azt mutatja meg nagy büszkén, hogy nem csak értelmes emberek válaszolnak. Pedig azt lenne a remélt cél.

morpho 2017.10.12. 15:41:54

@csobi2011:
" Nos a Soros tervről csak annyit, hogy nem az elnevezés számít, hanem az hogy mindenki tudja mi van mögötte"
Kurvára nincs mögötte semmi. A kormány azt hazudja, hogy van. Ergó mégiscsak az elnevezés számít! TE MEG ITT HAZUDOZOL! Ugyan már Pubi! :)

"mióta az olaszok szigorúbban lépnek fel a Soros által pénzelt civil szervezetek ellen, azóta 85%-al csökkent a Földközi tengeren érkező migránsok száma"
Tényleg van olyan hülye, aki ezt beszopja, vagy csak szeretnéd, ha lenne? Ebből egy kurva szó nem igaz! Ezt nekem akarod beadni? :)) Muhaha!

Ez is óriási!
"Az hogy Magyarországon nincs menekült az a magyar politikának köszönhető"
"Szóval csak te nem látod a bevándorlókat. De azért mert te vak vagy, nem muszáj mindenkinek bűnhödnie"
Szóval nincsenek migránsok, de ezt csak én nem látom, ezért mindenkinek bűnhődnie kell! :)) Zseniális vagy Pubi!! Méééééééééééééééééééég ilyet sokat!! Bearanyoztad a napomat! Ugye nem gond, hogy ezt a gyöngyszemet átküldtem néhány cimborámnak. Hagy röhögjenek ők is!!! :)))

Cicmen. 2017.10.12. 15:43:02

@morpho: Az a szomorú, hogy a jövő évi választások miatt te még hülyébb leszel!

morpho 2017.10.12. 15:45:28

@Androsz: Szeretem amikor a narancskullancs bérhazudozók lekommentrobotozzák a többi kommentelőt :))
Ugyan már pubi! Ha befeszülsz, akkor sincs semmilyen "Soros terv" :)) Ez a rendszerváltás óta eltelt magyar politikai időszak legnagyobb hantája! Ott van nektek 2 millió agyhalott, az elég lesz a választások megnyeréséhez, most mi a fasznak csinálsz hülyét magadból tök feleslegesen? Ebben a körben csak körberöhögnek a "Soros terveddel" együtt. :)) Buta narancskullancs! :))

morpho 2017.10.12. 15:47:17

@Cicmen.: Az az én bajom. Viszont te már most súlyosan hülye vagy és fogalmad sincs róla. Ez sokkal nagyobb baj. Esetleg van egy olyan opció is, hogy tudatosan hazudozol, de akkor meg egy hazaáruló hitvány, ócska ember vagy, ami még sokkal rosszabb!

ZX 2017.10.12. 16:11:20

@Androsz: Remek mesemonó vagy. Ha rajzolnál is hozzá kiadhatnád könyvben. :P

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 16:30:48

@ZX: Mondani akartál valamit?

@morpho: "Szóval nincsenek migránsok, de ezt csak én nem látom..."

Legalább elolvasnád, amit @csobi2011: írt. Te valószínűleg csak pár hívószóra vagy beprogramozva, olvasni már nem tudsz. Magyarországon nincsenek migránsok, Olaszországban és Franciaországban viszont rengeteg, de te azokat mintha te nem is látnád. Ez volt írva. Fogod már? Elég szomorú, hogy a kormányelleneseknek a hozzád hasonlókra van szüksége a liberó propaganda fenntartásához.

ZX 2017.10.12. 16:41:04

@Androsz: Hát olyat amit te írtál, olyat én is költök bármikor. Lássuk csak. Igazából nem is Soros áll a dolgok mögött, hanem a Brunei szultán utal át Trumpnak egy titkos alapjába. Ezt a pénzt viszik titokban Soros számlájára, hogy a Boko Haram harcosainak továbbutalja akik lövik a népet, hogy északra meneküljenek. Ezután a Norvég alapból pénzelt NGO hajók szállítják tovább a feketéket, hogy partot érve Merkel 100.000 Eurót tegyen mindegyik számlájára. ezzel bomlasztja az EU-t, hiszen maga is inkább Putyin párti és azt akarja, hogy Oroszország újra foglalja el Kelet-Németországot.

Na innen már szerintem te is tudod folytatni a mesét hiszen remek a fantáziád. Ha esetleg rajzolsz, Putyin bácsi fejét rajzold nagyobbra, hogy lássák a gyerekek milyen okos.

ZX 2017.10.12. 16:42:26

@Androsz: Ja, de aképek közül azt azért ne hagyd ki amikor te a Putyint szopó Orbánt szopod jó?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 17:07:54

@morpho: Tessék, egészen friss. "Thomas de Maiziere német belügyminiszter csütörtökön jelentette be, hogy Németország fenntartja a Dániával és Ausztriával közös határainak ellenőrzését. Ennek egyik fő oka, hogy Németországba továbbra is Ausztrián keresztül vezet a menedékkérők egyik fő európai útvonala. A politikus szerint az Európai Unió külső határainak védelme továbbra is hiányosságokat mutat, ami miatt jelentős számú illegális bevándorló tartózkodik a schengeni övezeten belül." Forrás: Index (index.hu/kulfold/2017/10/12/dania_nemetorszag_hatar_ellenorzes_menekultek/)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 17:10:12

@ZX: Kihúztam a kommentedből azt, ami nem ide tartozik és ami hülyeség. Nem maradt semmi. Inkább mond valami értelmeset, a témáról.

csobi2011 2017.10.12. 17:17:43

@morpho: Hát azt bebizonyítottad hogy külföldi sajtót nem követsz, ami nem meglepő hiszen ahhoz idegen nyelvet is tudni kéne. Ha nem tudsz arról hogy jelentősen csökkent a migrációs nyomás mióta az olaszok keményen fellépnek a Soros féle NGO-ok ellen, akkor nincs miről beszélni. Azt hogy megosztod a beírásaim a barátaiddal azt külön köszönöm. Így a végén nem kétharmada hanem háromnegyede lesz a fidesznek. Köszönöm! Olyan vagy mint a Kálmán Olga vagy a Bolgár Ģyörgy. Észre sem veszik hogy a kitartó munkájukkal milyen sok százalékot hoznak a fidesznek. Te is maradj kitartó mert a végén még csak 70 %-os többsége lesz a fidesznek. Szóval kitartást.

ZX 2017.10.12. 17:19:23

@Androsz: Miért te mi értelmeset mondtál? Felböfögted amit a zorbán a szádba adott. Ha már friss hír, a jobbik feljelentette Soros Györgyöt. Most az ügyészségnél a labda. Ha nem nyomoznak akkor az egész egy nagy blöff. És biztos, hogy nem fognak téynlegesen nyomozni.

index.hu/belfold/2017/10/12/a_jobbik_feljelentette_sorost_hogy_kideruljon_van-e_soros-terv/

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 17:30:21

@csobi2011: "Észre sem veszik hogy a kitartó munkájukkal milyen sok százalékot hoznak a fidesznek."

Ez igaz, én sem bánom, ha ezek segget csinálnak a szájukból. Viszont én nem örülnék annak, ha a Fidesz megszerezné a kétharmadot. Annyira igazán nem megbízhatók, hogy szinte teljhatalmat adjunk nekik.

morpho 2017.10.12. 17:44:30

@Androsz: "Olaszországban és Franciaországban viszont rengeteg" És mi a fasz közöm van az olasz bevándorláshoz? Orbán ahelyett, hogy segített volna az olaszoknakinkább kamukampányra költia pénzt. Te meg itt hisztizel és aggódsz az olaszokért. Ez itt Magyarország pubi! Csak szólok!
Nem érdekel a németek problémája sem. Mauritániáról nem tudsz valamit? Ott hogy áll a Soros terv végrehajtása? A nemzethalál közelőzik már? Egyébként nem valami Orbán nevű engedett be 300 ezer ellenőrizetlen bevándorlót Ausztriába? Á nem , ő biztos nem, ő kerítést épített!
@csobi2011: Ha tudnád, hogy háűny nyelven beszélek, mit dolgozom és hol, akkor most saját magadat is kiröhögnéd! Addig csak én röhöglek ki figyelj! Muhahahahahahhahaha!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))

morpho 2017.10.12. 17:46:26

@Androsz: Nem akarsz teljhatalmat adni a fidesznek? Eszem a zúzádat! A fidesznek 2010 óta teljhatalma van. Eddig nem zavart? Segget egyedül te és narancskuzllancs haverjaid csinálnak a szájukból ezzel az állandó vérprimitív sorosozással és migráncsozással! Csórikám ócska kullancs!

csobi2011 2017.10.12. 18:11:20

@morpho: Nálad ez a kullancs dolog valami fóbia? Csak mert minden hozzászólásodba vagy ötször beleszövöd. Hozzád képest a kormány Sorosozása sehol sincs. Te a kullancsoktól félsz a legjobban és azt hiszed hogy ezzel mindenki így van. Szerintem kezeltesd magad. Én nem szívom a fidesz vérét, a kormány magától adja a sok zsét. A 15 %-os SZJA-val, a családi adókedvezménnyel, a rezsicsökkentéssel, a devizahitel rendezéssel, stb. Szóval nem kell szívni senki vérét, csak tanulni majd szorgalmasan dolgozni kell és dől a lé. Persze ezt te nem érted neked a balos alapjövedelem tetszik. Semmi munka csak pöcsvakarás és néhány hülye hozzászólás itt. És ezt természetesen fizessék azok akik dolgoznak. Ez a mai ballib gondolkodás. Szerencsére belátható időn belül ez nem valósulhat meg.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 18:27:00

@morpho: "Nem akarsz teljhatalmat adni a fidesznek? Eszem a zúzádat! A fidesznek 2010 óta teljhatalma van. Eddig nem zavart?"

De.

Következő kérdés?

"Nem érdekel a németek problémája sem."

Nekem így is jó. De azért kicsit ciki volt, hogy nem vetted észre, hogy a kommentnek az a mondata nem a magyar helyzetről szólt. Túlságosan leköt téged a fröcsögés. Próbáld ki a gondolkozást is, érdekes élménynek fogod érezni.

morpho 2017.10.12. 18:53:28

@csobi2011: Aki Orbánt bírálja, az autómatikusan balos. AAha és nekem van fóbiám. Az nem baj, hogy narancskullancs vagy, de miért nem vállalod fel ami nyilvánvaló? Ha valaki pénzért kúratja magát, akkor mondhatja, hogy ő nem kurva, csak ki fogják röhögni.

@Androsz: Ez nem csak a külföldiekre vonatkozik:
"Sajnos csöveztek itt a keletinél is migránsok és ha nézed a híreket akkor láthatod, hogy Róma belvárosát is vízágyukkal kell tisztára mosni. És ne beszéljünk a francia dzsungelről (Calaisnál), arról hogy a dánok is visszaállították a határellenőrzést a német határon mert elegük van ebből a sok mocskos bevándorlóból. És folytathatnám a sort. Szóval csak te nem látod a bevándorlókat. De azért mert te vak vagy, nem muszáj mindenkinek bűnhödnie."

Ez Budapest, Roma, Calais, Dánia, Németország. Ki nem tud szöveget értelmezni pubi? Házhoz jöttél a lófaszért. Bravó! Ostoba seggfej!!! :))) Muhahhaa!!! Ekkora isten barmát! :)))

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.10.12. 19:22:29

@morpho: CsövezTEK. Most nem csöveznek, mert itthon nincsenek. Az általad is ügyesen felsorolt helyeken viszont vannak. Te ebben korábban súlyos ellentmondást reklamáltál. Nincs ellentmondás. Ha az ordenáré ordítozás helyett kipróbálnád az olvasást, nem égetnéd magad.

morpho 2017.10.12. 19:42:54

@Androsz: Maradjunk annyiban, hogy A eleme B. Ez egy felsorolás ami Magyarországra IS vonatkozik. Te azt állítottad, hogy ez a magyar helyzetre nem vonatkozik. Pedig sajnos de. (amúgy nem igaz az egész, de ettől az apróságtól most tekintsünk el) Egyébként ha ez a legnagyobb problémád a kommentjeimmel, akkor olyan nagy gond nincs. Viszont sajnos meguntam a primitív kötözködésedet. Ez van, bocs.

Rugovicsvalagba 2017.10.12. 20:53:10

@csobi2011: "Gondolom a média egyik fő sodra az ő ideje alatt is ellenzéki volt" Olvass sokat, tanulj. Lövésed sincs róla, hogy mi volt a valóság akkor.
süti beállítások módosítása