B1 blogcsalád



Még Tarlósnak is gyomorforgató volt, ahogy a „szakértő” migráncsozott a fideszes tévében

2017. október 11. - Mr Flynn Rider

Földi László a külföldi hírszerzést irányító Információs Hivatal volt műveleti igazgatója nyilatkozott egy olyat az Echo TV-nek, hogy még Tarlós Istvánnak is sok volt. Le is tiltotta a civilek likvidálását propagáló „szakértőt”. foldilaszlo.jpg

A múlt héten a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV Informátor című műsora az magyarországi iszlámról forgatott egy anyagot, természetesen jól előadták a fideszes retorikát a nők megerőszakolásától, a terrorizmuson át és az "ide jönnek, nem dolgoznak és elveszik a munkánkat" című hülyeségig.

A műsorban megkérdezték Földi Lászlót is, aki régebben a külföldi hírszerzést irányító Információs Hivatal műveleti igazgatója volt, mostanában azonban két dologgal keresi a kenyerét:

  • a bevándorlók elleni, uszító nyilatkozatokat ad a médiának, mint „szakértő”;
  • tanácsadó a Fővárosi Önkormányzatnál

Földi az adásban a Helsinki Bizottság, a Migration Aid és a hasonló, menekülteken segítő civilekkel kapcsolatban nyilatkozott olyat, hogy „ezek a civil szervezetek nem egyszerűen csak kártékony munkát végeznek, hanem háborús bűnöket követnek el.” 

Egész pontosan ezt mondta:

„Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.”

Valószínűleg ez lehetett az a nyilatkozat, ami miatt a főpolgármester a Tarlósinfón az Azonnali kérdésére közölte:

„Amíg tanácsadó a fővárosi önkormányzatnál, addig soha többet nem nyilatkozhat migránsügyben.”

Tarlós szerint számára nem kellemetlen a kérdés, de Földinek van munkaköri leírása, ez alapján "neki nem a migránsokról való nyilatkozgatás a feladata és nem ezért kapja a fizetését sem."

Mint fogalmazott, nem likvidálják, de migránsügyben több nyilatkozatot már nem adhat, még akkor sem, ha hívják.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8912954403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikimackó 2017.10.11. 16:36:20

orbánc odaállt a garázdák, tarlós pedig a gyilkosságra felbujtó mellé......., a'la fidess !!!

BAZINGA2 2017.10.11. 17:07:34

Tarlós ha korrekt, akkor nem letiltja a nyilatkozatokról, hanem páros lábbal kirúgja!
süti beállítások módosítása