B1 blogcsalád



A demokrácia halála a Jobbik betiltása

2017. október 06. - ashwood

jobbik_manifestation_budapest_23_x_2012_2.JPGNem fájna a szívünk a szélsőjobbról befelé húzó, de újnyilas hagyományait azért ápolgató formációért. A politikai ellenfél államhatalommal való megfélemlítése, vegzálása és akár betiltása azonban a magyar demokrácia végét jelentené.

Mindenek előtt tisztázzuk: nem fájna a szívünk, ha a Jobbik eltűnne a magyar közéletből. Múltja és vezetői okán ez a formáció nem lesz soha az a jobbközép, konzervatív párt, amelyre amúgy valós igény mutatkozik a társadalomban. Értjük és látjuk a Fidesz szélső jobbra tolódása keltette centrum-vákuumot, amelybe Vona belavírozná pártját – ám erre sem a jelenlegi tagság, sem a vezetőség nem teszi alkalmassá. A pártvezető politikai hitelességéről pedig jobb nem is beszélni. Jellemző kórtünete a közéletnek, hogy még így is képes a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt lenni.

Amit azonban a fidesznyik hatalom művel valóban túlmegy minden határon. Mármint minden demokratikus, jogállami határon. Természetesen Orbán kedvenceinél, Putyinnál és Erdogánnál ez még csak a kezdet. Moszkvában és Ankarában fel sem tűnne, hogy mi történik. Nálunk még igen. Még.

A történet röviden: az Állami Számvevőszék saját ütemterve szerint idén ellenőrizte volna a Jobbik 2014-2016 közötti gazdálkodását. Ám láss csodát: hirtelen inkább az idei, plakátolással kapcsolatos számlák kezdték érdekelni a szervezetet. Az ÁSZ szerint jogszerű kérésük ellenére a párt nem adta ki a kellő bizonylatokat. Ezzel szemben a Jobbik azt állítja: maguk vitték be a kért anyagot a számvevőknek, akik azt nem vették át.

Az ügy kipattanása után nem sokkal a kormány alfeléből kipislogó Alapjogokért Központ felvetette: az ügyészség akár nyomozhatna is a Jobbik ellen az ÁSZ vizsgálat akadályozása miatt, végül pedig fel is oszlathatná a szervezetet.

Minő meglepő fordulat: pénteken az ügyészség bejelentette, hogy nyomozást kezd a Jobbik ellen az ÁSZ vizsgálat akadályozása miatt.

Az Állami Számvevőszék elnöke Domokos László, a Fidesz országgyűlési képviselője kinevezéséig. Az ügyészség vezetője: Polt Péter, a Fidesz volt képviselő-jelöltje. Van még kérdés?

Talán csak annyi: ha az ÁSZ sajtóhírek alapján vizsgálatot indít a Jobbik esetében a plakátjaik miatt, miért nem járt el ugyan ilyen serényen, amikor kiderült: a Fidesz meghamisította a 2010-es választási kampány-költéseiről szóló hivatalos jelentését. Utóbbi valahogy sem az ügyészséget, sem a számvevőszéket nem érdekli. Elképzelhető, hogy ennek köze lehet a vezetők párthovatartozásához? Ugyan! Kizárt, hogy Magyarországon a hatalomtól független, sőt, épp a hatalom ellensúlyaként létrehozott, a közéletet ellenőrizni hivatott szervek hajtanak végre pártutasítást. A törvények szellemével és betűjével is szembe menve.

A kormány természetesen nem akarja betiltani a Jobbikot. Esze ágában sincs. Hisz ebben az esetben mártírt faragna Vonából. Bőséggel elegendő a bizonytalanság fenntartása a párt körül - ezzel is taszítva annak szavazóit.

Persze a folyamat és az eredmény kevésbé érdekes, mint az: a hatalom elvben független intézmények megszállásával, jó autokráciához méltóan igyekszik bürokratikus úton leszámolni politikai ellenfeleivel. És ez esetben mindegy is, kit nézett ki magának Orbán, kire füttyenti rá az államhatalmat.

Bárkire.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7712933831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pop40 2017.10.07. 17:19:06

@Colonel H. Stinkmeaner:

"Még a Fideszt se szabadna betiltani, pedig ott aztán vannak köztörvényes gazemberek."

A szervezett bűnözést, mint a fidesz, jobb helyeken lesittelni szokták, nem a betiltásáról elmélkedni.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.10.07. 17:28:36

Libsikék sem gondolták volna úgy 8-10 éve, hogy egyszer majd Vonát fogják nyalni Simicska médiájában..:)))) Nagyon jó ! :)

2017.10.07. 17:46:57

@aleksz róz: :) No, szerintem itt az ideje, hogy kipiszkáld a csipát a szemedből..zavar a látásban. Egyben lehet igazad... kettőnk demokráciáról alkotott elképzelése nem egyezik és így könnyen lehet, én nem olyan demokráciára vágyom, mint te. De piszok nagyvonalú leszek és akár ki is átkozhattok... nekem (ha ilyen a demokrácia) nem kell olyan rendszer, amelyben a többség arra rendeuzkedik be , hogy törvényesített eszközökkel kifossza a dolgozni, tenni szándékozó , fogyó létszámú kisebbséget. 4 millió dolgozik (ebből effektíve a fele fizet adót) a maradék meg risztel a befolyt zséből. Ez engem hellyel-közzel a rabszolgatartásra emlékeztet, deha hunyorítok, az esti szürkületben némi kommunista beütést is beleképzelhetek abba, amit te demokráciának nevezel.
(Hogy más irányból is megvizsgáljuk a dógot... itt elmondásotok alapján 7-7.5 éve illiberális diktatúra tombol (hála az égnek, a barna eső elcsendesedett egy ideje) Akkor mostan hogyan is szűnhetne meg újra a demokrácia????)

Brix 2017.10.07. 17:53:32

Szerintem a Jobbik- ellenes vizsgálat és média-fellépés teljesen felesleges és kontraproduktív a Fidesz részéről. Talán a a durva plakátokra adott politikai bosszú része lehet, de éppen nincs erre szükség, amikor sima kormánypárti győzelem készül...Hacsak el nem szúrják..Másik hülyeség volt, Botka eltávolítása, hiszen vele szép nyugodtan vereséget lehetet volna méni az ellenzékre ...Most az MSZP szavazók egyik része, a vidéki szegények, be fognak állni a Jobbik táborába...Másik részük meg az LMP-hez megy, vagy a DK-hoz...
Ebből akár- kicsi eséllyel- egy kormányváltás is kijöhet, ha nagyon összeállnak a dolgok ellenzéki oldalon. Ehhez el kell fogadni Szél Bernadettet miniszternök-jelöltnek, és a Jobbiknak is, beállni mögé... Ő az egyedüli személy , hidat képezhet , és aki jelenleg meg tudná verni Orbánt, nem Vona Gábor ....A Fidesz most 23-24% körül van, a Jobbik 12%, az LMP-t most 5-7%-on mérik, az Mszp olyan 11%-köröl, plusz még a néhány százalék kormányt váltani akaró...A recept egyszerű: össze kell állni a váltani akaróknak, és a legkevésbé elutasított legyen a közös miniszterelnök-jelölt...A másik fontos dolog lenne a kormányt váltani akaróknak: közösen kiállni az illegális migráció ellen..

midnight coder 2017.10.07. 18:23:39

@Colonel H. Stinkmeaner: "Még a Fideszt se szabadna betiltani, pedig ott aztán vannak köztörvényes gazemberek."

Mert az MSZP-ben és a DK-ban aztán csupa angyalka, és kerekasztal illetve Jedi lovag ül...
A gengszerváltás idején úgy eltüntették egy ország vagyonát két ciklus alatt, hogy nyoma nem maradt.

midnight coder 2017.10.07. 18:25:26

@Brix: "Ebből akár- kicsi eséllyel- egy kormányváltás is kijöhet, ha nagyon összeállnak a dolgok ellenzéki oldalon. "
És szerinted egy ilyen koalíció hány óráig maradna működőképes ha hatalomra kerülnének ?

midnight coder 2017.10.07. 18:34:25

@Visceroid: A kukaborogatást és a székházgyújtást anno szinte biztos, hogy az MSZP szervezte. Mivel akkor és ott senki másnak nem volt érdeke a füstfüggöny 56 ötvenedik évfordulója előtt, csak nekik. Nekik viszont nagyon, így szépen meg tudták ideologizálni, hogy miért is verték szét a békés tüntetőket másnap. A CNN pedig nem azzal foglalkozott, lám a magyaroknál 56 ötvenedik évfordulóját az a párt ünnepli, aki anno a szovjet közbeavatkozást kérte a forradalom leverésére. Erre kellett a műsor és nem másra, senki más nem profitált és nem is profitálhatott belőle. Ha egy országban ma puccsot akarsz, akkor nem pár futballhuligánnal próbálod elfoglalni a 0 nézettségű közszolgálati médiát. Ráadásul egy EU-ban max. akkor lehet puccsal hatalomra kerülni, ha azt a CIA is úgy akarja, lásd ukránok. Orbánnak ezt nemigen nézték volna el, és ezt ő pont úgy tudta mint bárki más. Szóval, ha a kukaborogatókat keresgéled, akkor szerintem a saját táborod környékén kutakodj.

Amúgy egy értelmes ellenzéki pártra valóban szükség lenne, sokan szeretnénk leváltani Orbánt. Csakhogy ilyen nincs. Vannak a vörösnáci pártocskák, amivel egyrészt az a baj, hogy a jelenlegi gondjainkra itt ebben az országban, se Európában sem igazán van baloldali megoldás. Ezért aztán nem is nagyon van értelmes politikus a baloldal házatáján. A Jobbik lehetne még remény, de a legutóbbi béruniós hülyeségük ott is szépen megmutatta, hogy nem egy IQ bajnokok. Mondjuk ezt amúgy eddig is lehetett tudni róluk, de ez szépen demonstrálta is.

Így aztán, bármennyire is lenne igény Orbán leváltására, sajna nemigen van kivel.

2017.10.07. 18:45:01

@Dorottya Veres RLDD: tiszta sor.
csak azt nem értem, hogy neked milyen rendszer kell:
a) ahol egy törpe minoritás kifosztja a dolgozni, tenni akaró többséget? (fidesz)
b) ahol a dolgozó nép kizsákmányolását megkönnyítő (lásd rabszolgatartás) törvényeket hoznak (fidesz)

2017.10.07. 18:52:03

@Dorottya Veres RLDD: "Akkor mostan hogyan is szűnhetne meg újra a demokrácia????" - látod, ez egy nagyon jó kérdés, kincsem.
de nem azért, mert a liberálisok sikongatnak, hogy állítsuk vissza a demokráciát, hanem azért, mert eleve nem is volt demokrácia. csak másféle diktatúra.

sinus67 2017.10.07. 19:00:04

@midnight coder:
Hámostakkóóó nem a zOrbán kerítése, meg maga a zOrbán véd a Soros-terv beteljesülésétől!
Mereddig azvót! Mosmegmáá a törökök meg a líbiaiak?
Háthogyvanez?

bontottcsirke 2017.10.07. 19:06:34

@eßemfaßom meg áll: magyarázatképp; a többi mitól az?

ben2 2017.10.07. 19:20:59

@Pop40:

Tehát hörögsz, hogy oda a jogállam, de azért politikai szimpátia alapján (mert hogy bizonyítékod ugyebár nincs) simán lesittelnél bárkit. Gratulálok.

ben2 2017.10.07. 19:25:36

@Brix:

Egy működőképes összellenzéki koalícióhoz nem ártana tudni, hogy a koalíciós felek mit akarnak kezdeni a kormányzással.
Aztán meg kellene állapodniuk a választások _előtt_, hogy mi ebből a közös minimum

... és itt vége is szakadna a koalíciózásnak.

indeksz ISIS Al Qaeda mind CIA projekt 2017.10.07. 19:28:21

Pár hónapja még KGBélázott a CIA- csicskasajtó-
most meg a Jobbik farkincáját töveli be :DDD

Ilyen ez az amerikai báb csicskasajtó:
'80- ban Szaddam Husszeint farkát szívták, vegyi fegyverekkel látták el Irán ellen
majd 23 évvel később már rossz diktátor lett.

Vigyázzon a Jobbik, hogy kiknek fogadja el a "szövetségét".
A transzatlantiak már mindenkit hátbaszúrtak, felnégyeltek, felhasználtak, aki korábban szövetségesük volt.

Ingyen vót a tanács.

2017.10.07. 19:52:40

@aleksz róz: "csak azt nem értem, hogy neked milyen rendszer kell:
a) ahol egy törpe minoritás kifosztja a dolgozni, tenni akaró többséget? (fidesz)
b) ahol a dolgozó nép kizsákmányolását megkönnyítő (lásd rabszolgatartás) törvényeket hoznak (fidesz)"
Kapaszkodj....
A fidesz kormány idején annyira ki van fosztva a dógozó, hogy csökkent az adóék, nőttek a reálbérek :) és nőttek a megtakarítások.
A második opció... az nekem ne karajon mesélni a demokrácia szépségéről, aki 13. havi nyugdíj ígéretével óhajt szavazatokat vásárolni, mely 13. havi nyugdíj fedezete természetesen a versenyszféra 2 millió munkavállalójának adójából lenyesett nagyobbacska szelet.
Nincs a fidesznek épkézláb alternatívája, a legkisebb költséggel az jár, ha maradnak, csak az ellenzék próbáljon végre felnőni és kontrollálni őket. :)

2017.10.07. 19:54:03

@ben2: De legalább egyelőre nem tervezi az Andrássy úti kandeláberekre való akasztások újbóli rendszerbe állítását.

taga20 2017.10.07. 20:00:50

@indeksz ISIS Al Qaeda mind CIA projekt: mi van arabgeci, nick nevet váltottál?:))

hogy hűlne rád a bőr, te tróger!

taga20 2017.10.07. 20:04:15

@Dorottya Veres RLDD: az mekkora mikor két fityeszes barom egymás vállát lapogatja!

gratula doroti, szerintem aktuális egyre jobban a borotválkozótükör!

Pop40 2017.10.07. 20:10:57

@ben2:

Tudsz olvasni, elvtárs? Vagy csak hülyeségeket irkálni?

""Az Állami Számvevőszék elnöke Domokos László, a Fidesz országgyűlési képviselője kinevezéséig. Az ügyészség vezetője: Polt Péter, a Fidesz volt képviselő-jelöltje. "

Mire kéne bizonyíték? Erre?

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.10.07. 20:12:40

@ben2: Régi bolsi szokás.. Ők is a népi demokratikus jogrend elleni szervezkedés miatt akasztottak.

2017.10.07. 20:13:42

@Dorottya Veres RLDD:
egy: mert szerinted kitől lopják el az ország pénzét, ha nem a dolgozó néptől?
kettő: az, hogy némileg javult a dolgozók anyagi helyzete (miközben nőtt a kiszolgáltatottságuk), nem jelenti azt, hogy nincsenek továbbra kifosztva és kizsákmányolva

én nem óhajtok 13. havi nyugdíjat, kincsem, szóval hiába püfölöd a szalmabábot

Pop40 2017.10.07. 20:16:33

@midnight coder:

"A kukaborogatást és a székházgyújtást anno szinte biztos, hogy az MSZP szervezte. "

Igen, az biztos.
Fletónak kellett egy jó nagy balhé épp a választások előtt (melyik kormány ne örülne egy lángokban álló fővárosnak választás előtt, ugye) úgyhogy megkérte a vele közismerten jó viszonyt ápoló Toroczkait, Satut, meg még pár száz fideszes - jobbikos focihuligánt egy kis balhéra.

Igen, csak így lehetett.

2017.10.07. 20:16:48

@Dorottya Veres RLDD: "az ellenzék próbáljon végre felnőni és kontrollálni őket" - ha már önkontrolljuk nincs

taga20 2017.10.07. 20:21:59

@EU zászlót mindenhova!: szerintem öcsém, égesd el az ejuszászlótad, me neked a geci paksimogyorója az életed!

taga20 2017.10.07. 20:24:11

@Dorottya Veres RLDD: "Nincs a fidesznek épkézláb alternatívája, a legkisebb költséggel az jár, ha maradnak, csak az ellenzék próbáljon végre felnőni és kontrollálni őket. :)"

ekkora szemét trógert rég láttam, aki ingyé ekkora féreg!

döbbenet vagy doroti!

zia77 2017.10.07. 20:37:28

Érdekes, hogy az amerikai McKean szenátor már 2010.-ban fasisztának nevezte Orbán Viktort és rendszerét. Végül a NER is egy Mein Kampf szerű jelenség. Valóban a Jobbik esetleges betiltása nem egyszerűen a demokrácia halála, hanem nyílt fasizmus. Nem lehet ezt másként minősíteni. Nem szívlelhetem a Jobbikat. A mai Magyar Hírlapnak nyilatkozó gyökér Kövér László nyilas tempónak nevezte a Jobbik tevékenységét. Érdekes, amikor a csürhe a TV-t ostromolta, és Orbán Viktor Londonból támogatásáról biztosította őket, nem nyilasozott az a remek ember. Több, mint 10 éve írom, hogy a Fidesz egy neobolsevik párt, amely a Rákosi kort idézi, néhányan már a Fidesznél is kezdenek erre rájönni.

eßemfaßom meg áll 2017.10.07. 20:50:14

@aleksz róz:
- Rabbi, miért van az, hogy a zsidók minden kérdésre kérdéssel válaszolnak?
- Hát miért ne kérdezhetne az a szegény zsidó?

Bolshevik 2017.10.07. 20:52:34

Izzadhat rendesen az egyszeri libsi, hogy most melyiket kell mondani:

1. a Jobbik fasiszta párt, tisztességes demokráciában az ilyet nem tűrik!

2. a Jobbik betiltása a demokrácia halála!

Bolshevik 2017.10.07. 20:54:43

@Pop40: "Fletónak kellett egy jó nagy balhé épp a választások előtt "

má melyik választások előtt

taga20 2017.10.07. 20:59:06

@Bolshevik: éjszakai műszak droid? szombaton? téged szopatnak a központból!:)))

eßemfaßom meg áll 2017.10.07. 21:11:09

@taga20: Habony nem tud neked ezért eleget fizetni

taga20 2017.10.07. 21:15:46

@eßemfaßom meg áll: szójá má az érdekembe, me látom te ott vagy a porcukor közelében!:))

mi a kurvaanyádat akarsz te kibaszott szutyok szar tőlem?

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.10.07. 22:01:03

@taga20: Nem égetem el. Ha nem lennél bekenderezve, láthatnád, hogy wc papíron vannak a sárga csillagocskák..:)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.10.07. 22:02:35

@taga20: Nyaljad csak Vona ánuszát. Ha jól hallottam, szereti ő az ilyesmit..;)

taga20 2017.10.07. 22:12:14

@EU zászlót mindenhova!: azé finkelsteint megsirattad ,mi?:))

mekkora egy tetves szar lehecc!

taga20 2017.10.07. 22:15:14

@EU zászlót mindenhova!: te akkora tetves szar vagy, hogy nem is érted.

egyik kommentedben sárga a csillag, a következőben vona az uram.

bazdmeg droid, te még a kecskénél is hülyébb vagy!

kurva arab:)))

pa-lee 2017.10.07. 22:32:10

Ezek a hozzászólások most tényleg, de komolyak, és nem trolloké????
Úgy látszik sokat elbír az internet “homálya” és a személytelenség mögé bújás lehetősége. Több mint szánalmas és nevetséges, gyerekes amit művelnek emberek az internet homályába burkolózva.

Pop40 2017.10.07. 22:59:17

@EU zászlót mindenhova!:

Mi az, Vitya valaga már nem elég?

Duplaxiii 2017.10.07. 23:05:58

Azért a bloggertársadalom és az ellenzék figyeljen már egy picit!
Fordítsa már megfelelő irányba a kormánykerekeket, és gondolkodjanak el!
1) elindult a verbális propaganda a választások előtti utcai megmozdulásokról
2) nyiltan megneveznek már ellenzéki embereket!
3) nekiugranak az elsőszámú ellenfélnek a hatalom összes eszközével.
4) felvetik a jobbik betiltását
5) a választások előtt betiltják a jobbikot
6) ez 99,9%, hogy utcai megmozdulásokhoz vezet
7) ez ellen "jogszerűen" veteik az eszközeiket akár a szükségállapotokig is eljutnak
8) felfüggesztik, eltolják a választásokat
9) megkezdik az ellenzéki erők hangadóinak, vezetőinek a begyűjtését.
Csak ennyi jutott eszembe a török folyamatokról.
Mindennek már van előzménye!!! Az orbán rezsim már előkészítette az egészet a jogszabályokkal és jelenleg a propaganda zajlik.
Nácik, bolsevikok, most a törökök és az oroszok.
Mindenhol ez a menetrend működött, de a mi ellenzékünk még pufogtatja a közhelyeket, a sztendert demagóg baromságaikat.
És minden 1% párt miniszterelnököt jelöl.

taga20 2017.10.07. 23:12:33

@Duplaxiii: "Mindenhol ez a menetrend működött, de a mi ellenzékünk még pufogtatja a közhelyeket, a sztendert demagóg baromságaikat.
És minden 1% párt miniszterelnököt jelöl."

szerinted hány százalék felett jelölhet egy párt me-t?

baszod!:)

DR. Smit Pal 2017.10.07. 23:31:46

Elkepeszto, hogy a balliberalisok odaig jutottak, hogy mostmar jobbik a testesiti meg a demokraciat. Par eve meg azt uvoltottek, hogy fasiszta es azonnal be kell tiltani, es ha csak tehettek osszemostak a fidesszel.
Kivancsian varom, az ujabb fordulatot. Szerintem par honap mulva eljutnak odaig, hogy kijelentik, a keritest ok epitettek, es az Orban felhaborito modon vegig ellenezte, ezert azonnal le kell mondania.
Ez most rohejesnek tunik, de nem lenne nagyobb fordulat, mint amit jobbik megiteleseben tettek. Biztos vagyok benne, hogy a valasztasra mar ott tartanak, hogy a keritest, balliberalis vivmanykenyt fogjak unnepelni, ami segitette a menekulteket, mert a megfelelo iranyba terelte oket.

BiG74 Bodri 2017.10.07. 23:35:43

@DR. Smit Pal:
Az értő olvasás az nem nagyon megy igaz? Mondjuk ezzel a nickkel nem is csodálom!

taga20 2017.10.07. 23:45:40

@DR. Smit Pal: elképesztő, hogy snittpali féle droid itt izmozik!

a rohatt kurva anyád verjen keresztbe, te keresztény!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.08. 01:26:55

@pa-lee: És téged így anyakönyveztek? Nagyon utálhatott anyád hogy így kibaszott veled. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.08. 01:29:24

@midnight coder: "A kukaborogatást és a székházgyújtást anno szinte biztos, hogy az MSZP szervezte. " - Ja. gyurcsány vette rá Orbánt, hogy üljön be a Fradi B-középbe.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.08. 01:31:33

@indeksz ISIS Al Qaeda mind CIA projekt: Pár éve meg Orbán még ötmillió bevándorlót akart, na meg liberális is volt.

DR. Smit Pal 2017.10.08. 02:00:09

@taga20: Na elmesz te a fasz szopo, sorosberenc libbant kurvaanyadba.

2017.10.08. 06:47:13

@DR. Smit Pal: Heheh.... ugye, milyen vicces? Még a végén új politikai kategória születik: fasiszta demokraták/demokrácia... esetleg reformfasiszta szociál-liberalizmus... neoliberális szociál-fasizmus..
Az látszik, hogy a lib/bal oldal számára ez már a vég kezdete. Hasonló kínokat talán az SzDsz-MSZP koalíciót megelőző napokban élhettek át :) Amikor már letolt gatyával készülnek megfogni a bokájukat... jelen esetben egy kopaszfejű, bőgatyás gárdistáét :)
Ez van, meg kell tenni, amit a Haza elvár.

@taga20: "a rohatt kurva anyád verjen keresztbe, te keresztény!"

Ez annyira szép, falvédőre kéne hímeztetni... én azért a helyedben megvártam volna a Karácsonyt...

@Duplaxiii: Engedelmeddel ezt elmentem, aztán fél év múlva újra sorra vesszük a jóslataidat. :) 8 éve az volta a nóta, ha győz a Fidesz, azoonal áááállamcsőd, az ENSZ azonnal deportálja Magyarországot a Kuyper övbe, lehet csomagolni a bőröndökbe, menekülni mert előtte még minden zsidót a Dunába lő Orbán saját kezűleg a Parlamenti dolgozószobája ablakából és lesöprik a padlásokat. Minden ház lapostetejű lesz.
Szóval ha legalább 30%-ot sikerül elérned, már bérelt helyed van a BP TV-n.
(Addig kűggyé pénzenergiát!)

taga20 2017.10.08. 07:26:23

@Dorottya Veres RLDD: neked és a bandádnak minden nap karácsony van.

szét lopjátok az országot, össze-visszahazudoztok, persze vasárnap kurvára meggyontok mindent, aztán hétfőtől minden mehet tovább!

na ezt is rakd ki a falvédődre, idióta fityeszdroid, a geci képe mellé!

$pi$ 2017.10.08. 07:38:36

@zia77: "Valóban a Jobbik esetleges betiltása nem egyszerűen a demokrácia halála, hanem nyílt fasizmus."

Ja, kár, hogy a fidesz soha nem akarta betiltani a jobbikot, az az szdsz volt vagy tíz éve. :D

rnz 2017.10.08. 07:50:05

Majd újraalakulnak Bal-lik néven, úgy is ők már a legerősebb baloldali párt. :)

Visceroid 2017.10.08. 08:15:32

@midnight coder: "A kukaborogatást és a székházgyújtást anno szinte biztos, hogy az MSZP szervezte. "

Te tényleg elhiszed, amit leírsz?

1ghost 2017.10.08. 08:18:43

Hát ez kurva jó! A fideszkomcsik már pártok betiltására készülődnek, a fideszes ügyészség a fideszes lopásokat védi és a demokráciát üldözi.

A következő lépésben talán a TEK ellenzéki politikusokat fog elvinni éjjel fekete autóval. A korrupt, tolvaj orbándiktátor ide jutott, ezektől a bűnözőktől minden kitelik.

S mindez azért van mert az életükért küzdenek, annyit loptak, hogy ha veszítenek az egész bandára letöltendő életfogytiglan vár.

Csak aztán nehogy addig feszítsék a húrt, hogy lámpavason végezzék.

eßemfaßom meg áll 2017.10.08. 09:55:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Pár éve meg Orbán még ötmillió bevándorlót akart,"

A hír igaz, csak nem Mercedest hanem Ladát és nem osztogatnak hanem fosztogatnak

444.hu/2015/09/02/orban-viktor-par-eve-tenyleg-tobb-millio-bevandorlot-szeretett-volna-magyarorszagra

nem 5millióról hanem többmillióról és nem bevándorlókról hanem határontúli magyar nemzetiségű munkavállalókról beszélt

taga20 2017.10.08. 10:06:33

@eßemfaßom meg áll: "nem 5millióról hanem többmillióról és nem bevándorlókról hanem határontúli magyar nemzetiségű munkavállalókról beszélt"

te és a gazdád, a geci, ki akarjátok üríteni kárpátalját, erdélyt, vajdaságot, és a felvidéket?

gratulálok!

u.i.: elmész te a kurvaanyádba, a 888, a riposzt, az ekotv, a pestikurvákkal együtt, mikor
elkezdesz jerevánirádiózni!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.10.08. 10:19:47

Nem kedvelem a jobbikot, akkor sem ha cukiskodik. De utálom azokat, akik visszaélnek a túlhatalmukkal, ahogy a fidesz teszi napról napra. Abban bízom, hogy a jobbiknak azért kellően erős a bázisa, hogy bármit ne lehessen vele megtenni. Van mondjuk 1 millió szavazójuk, ha annak csak a harmada hajlandó mobilizálni magát mondjuk egy tüntetésre, az a többszöröse lesz a legnagyobb fideszes "békemenet" valós létszámának. És ha minden kötél szakad, ha ebből a tömegből csak minden ötödik hajlandó erőszakra is, akkor a fidesz nem tud mit tenni ellenük. 2006-ban 1-2 ezer főnyi fideszes csőcselék mekkora galibát bírt okozni. Kíváncsi lennék, hogy a vajda mivel lövetne (nem csak szemeket), ha mondjuk ennek a 10-szerese kérné számon rajta a folyamatos cigánykodást.

indeksz ISIS Al Qaeda mind CIA projekt 2017.10.08. 10:33:18

Öröm nézni a CIA- csicskasajtó és a kommancsok sivalkodását a Jobbikért :DDD

Magyarországon- Franciaországgal, Belgiummal ellentétben- a határon van Rendkívüli Állapot, nem országosan.

Szóval, bármennyire szeretnétek is kommancs- lippsik senki nem fog bebörtönözni, megverni, szemmagasságba kilőtt gumilövedékekkel kórházba juttatni titeket.

Azt a kiskedvenc iszlámista szarszínű- és szagú kedvenceitek tennék meg veletek;
de ez a kormány még titeket is megvéd ettől a hordától.
Nincs mit.

www.youtube.com/watch?v=ZV315xqbRK8&feature=youtu.be&t=10s

torró 2017.10.08. 10:35:59

Na ha ezért nem leszek leokádva, akkor semmiért:DDD

Tegnap az egyik legolvasottabb amerikai konzervatív hírportál, a Breitbart is beszámolt arról, hogy Donald Trump elnök a magyar kormányfő erejét és bátorságát méltatta. A cikkhez számtalan hozzászólás érkezett, az alábbiakban ezek közül válogattunk.

Orbán és az országa lenyűgöző, a valódi országvezetés és nemzeti büszkeség iskolapéldája”. (Robert Kuntz)

“Trumpnak el kéne kezdenie Magyarország melletti Twitter-üzeneteket írni. Hangosan és büszkén. Tudatnia kell az EU-val, hogy az Egyesült Államok megbünteti őket, ha nem hagyják békén Magyarországot, Lengyelországot és Csehországot”. (trobrianders)

“Orbán egy valóra váló csoda. Isten áldja!” (Iwasonemore)

“Trump és Orbán - nagy emberek a politikai nyúlbélák korában”. (Old Goat)

“Talán Orbán odaadhatná Trumpnak a [határkerítés] tervrajzait”. (Rick Jones Deplorable)

“Vakációzzunk Magyarországon! Gyönyörű ország ezeréves történelemmel! És az egész család számára biztonságos”. (Beach girl)
“Így van, ráadásul vendégszeretők, a nők pedig bámulatosak”. (Gino Santanglo)

“Orbán szembeköpte az ördögöt. Imádom!” (Anita Rabar)

“Ausztrál vagyok, és mi nagyon is tudunk Orbánról. Az új világ hőseinek csarnokába jutott és őszintén hálásak vagyunk a [magyar nemzet] bátorságáért és áldozataiért”. (Vivian Tzamis)
“Én is ausztrál vagyok, és [Orbán] megtestesíti a különbséget az önző politikus és az országát szolgáló államférfi között”. (Mike)
“Higgyétek el, akik igazán szeretik a hazájukat, azok tudják, ki Orbán. Egy valódi hős, a magyarok pedig nagyon szerencsések”. (Artaxerxes)

taga20 2017.10.08. 10:43:30

@indeksz ISIS Al Qaeda mind CIA projekt: haver, te órabérben, vagy teljesítménybérben nyomod?

me akkora fasz, mint amilyen te vagy, még nem baszott a magyarföld!

tényleg érdekel, hogy neked mi abban a jó, hogy minden nap szénné égeted magad.

taga20 2017.10.08. 10:47:41

@torró: szerintem igaza van kimdzsodzsuvának.

megérett az atomháborúra a világ.

egy vátesz ez a csóka:))))

2017.10.08. 11:28:08

@torró: Ehhh... putyinbérenc hekkerek megen meghekkelték a szabad világot..

2017.10.08. 11:30:00

@taga20: Kurvára megy a pénz... mondogatta apám is, anyám is csak más-más hangsúllyal.

taga20 2017.10.08. 11:31:02

@Dorottya Veres RLDD: te melyik vagy, öreglány? remélem mindent meggyóntál, és nem basztad át a papbácsit!

valld be, hogy má várod a világvégét, me a gecit nem lehet megkoronázni!:))

remélem a meccset azé nézted!

taga20 2017.10.08. 11:33:46

@Dorottya Veres RLDD: mit mondott apád-anyád, aki ogévé?

megy a pénz svejcbe, vagy az ofsorba? vagy?

doroti, neked jézus smafu? neked az ördög kell? a geci?

félelmetes, hogy milyenek vagytok!:)))

2017.10.08. 11:35:41

@1ghost: "Csak aztán nehogy addig feszítsék a húrt, hogy lámpavason végezzék."

Viszket a tenyered, igaz, kicsi ÁVO-s.. a vér nem vált vízzé. A liberális demokrácia nyitányaként levernétek a lakatot az Andrássy út 60. pincéjéről, Bauer Tamás előszedi a parketta alól a papa instrumentumait és kezdődhet a buli. Elevenítsük fel a családi hagyományokat...

2017.10.08. 11:37:24

@taga20: Jajj...de hosszú lesz neked az eljövő 8 év.. ha megéred persze és nem üt meg a guta már holnap délután.

taga20 2017.10.08. 11:51:08

@Dorottya Veres RLDD: te örülsz annak, hogy gondolkodó emberek, akik utálják a gazdádat, még 8évig szenvedhetnek?

ja és ne aggódj, nem fog megütni a guta!

csak azon csodálkozom, hogy annyi nagyszerű embert izzadott ki ez a szarfaszú nemzetünk, erre te is közénk keveredtél!:)))

de hogy lásd, hogy a hülyéket is szeretem, elküldöm a harmadik nótámat.

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g

taga20 2017.10.08. 11:53:06

@Dorottya Veres RLDD: orbángyőzőpárttitkárevtárs meg a bikacsököt:)))

várod má, mi?

2017.10.08. 12:01:37

@Dorottya Veres RLDD: miért ütné meg a guta? 8 évig biztosan megmarad itt a kis mellékállása

taga20 2017.10.08. 12:07:59

@aleksz róz: párdon?

mi a fasz bajod van velem?

1ghost 2017.10.08. 12:13:07

@Dorottya Veres RLDD:

Hát ezt tövig beszoptad! 56-ban az ÁVO-sok is valami ilyesmit mondtak. Biztos apádtól hallottad. :)
Mindenesetre van okod félni! Imádkozz, bár a korrupt tolvaj, despota fajtádon az sem segít.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.10.08. 12:33:07

@eßemfaßom meg áll: Az 5 millió és a több millió között nagy a különbség, mi? :-))

Annyi eszed van mint egy marék lepkének. Ja és külföldiekről beszélt.

"ORBÁN VIKTOR TÖBB MILLIÓ BEVÁNDORLÓT VÁR
Magyar Hírlap
Bayer Zsolt

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."

2017.10.08. 12:33:27

@1ghost: Annyira, de annyira vicces, ahogyan a demokráciáért olyannyira aggódó, azt áhító szarházi balosok meg a liberális haverjaik habzó szájjal fröcsögve várják, hogy végre lincselhessenek :)))) Kilátszik a fogatok fehérje, ti vagytok az igazi veszély a demokráciára.
:)))))

2017.10.08. 12:37:33

@taga20: semmi, szerkesztő úr...

csak arra vagyok kíváncsi, mennyire kell ahhoz frusztráltnak lenni, hogy ide jöjjön valaki a saját blogjára anyázni, aztán ha valaki visszaszól, jól kitiltani? :D

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.10.08. 12:37:55

@DR. Smit Pal: Tudod, ha az anyádat támadná valaki aljas méltánytalan módon, a hatalmával visszaélve, én akkor is a pártjára állnék. Tudod, az ember próbálja védeni, akit megtámadnak, a fideszes meg örömködik, ha másnak rossz.

Most gondolj bele, hogy a "pufajkás" Horngyufának is volt 2/3-a, simán kinyírhatta volna hasonló aljadék trükkökkel az éppen csak sarjadzó, frissen székház lopott fideszt. Tette? Nem. Erre a nagyvezér feddhetetlen Orbánvajda mit csinál? Na gondolkozzál szépen.

2017.10.08. 12:37:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Csak az nem mindegy, kik is azok a bevándorlók... a számok lehet, kicsit túlzóak, de mindegy, szerintem sehol nem lehet kiolvasni se a sorokból, se azok közül, hogy semmire sem használható, ellenséges, képzetlen, primitív és ingyenélésre bazírozó, veszélyes ideológiákon szocializálódott (tudom,némileg ellentmondásosnak hat) csürhét vár.
Foglalkoztatható, beilleszkedni képes, aktív és a szabályainkat elfogadó emberekre gondolt, nem olyanokra, akik a saját világukat kényszerítenék ránk egy idő után.
(De tudod te ezt, csak nem tudom,miért próbálod elhitetni, hogy taga20 szintjén mozogsz..)

taga20 2017.10.08. 12:52:01

@aleksz róz: milyen szerkesztőúr vagyok?

bakker, te keversz valakivel ember!

taga20 2017.10.08. 12:57:51

@Dorottya Veres RLDD: gondolom ferencpápáról is azt gondolod, amit rólam.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.10.08. 13:00:51

@torró: Meghatódtam. De azért orvoshoz ne itt menjenek el. A gyerekeiket ne itt taníttassák, és nehogy vállalkozzanak, mert ha megtetszik Lőrincnek a bizonisz, akkor államosítva és újraosztva lesz az egész iparág. Amúgy mindehol vannak emberek, akik ugyanúgy fogékonyak a legalja propagandára, mint az itthoni fideszes csülkök. Ez van, idézhetsz is tőlük. Az olasz nevű meg húzzon a picsába, ne a mi nőinket akarja megcsinálgatni. :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.10.08. 13:58:40

@aleksz róz: Én nagyon szeretnék a valóságnál maradni, de a fidesz megint közpénzből teleplakátolja az országot, hogy rettegjünk egy 90 éves vénembertől. Szóval...

indeksz ISIS Al Qaeda mind CIA projekt 2017.10.08. 16:31:56

Dzsordzsi bács alapítványai jelentős pénzeket kapnak az amerikai külügytől is a USAid(s)- en keresztül.
A CEUtanázia ( a Világ legjobb egyeteme- muhahahahaaa!) Nomentum és Helszinki, Migszol, stb min valójában az amerikai titkosszolgálatoknak dolgoznak. Ennyit a függetlenségükről.

www.demokrata.hu/hir/kulfold/soros-kiraly-aki-meztelen

"– Minden, amit láttam, azt mondatja velem, hogy azok az NGO-k, amelyeket Soros szponzorál Magyarországon, a pénzelt aktivistái, propagandakampányai és a kapcsolt amerikai kormányzati propagandakampányok Orbán Viktor ellen irányulnak. Legújabb könyvemben, amelynek címe NGO-zsarnokság, ismertetem a CIA és egyéb kormányszervezetek mély titokban zajló együttműködését olyan szervezetekkel, mint George Soros Nyílt Társadalom Alapítványai, amelyek most egyértelműen meg akarják buktatni Orbán Viktort. A magyar kormány nagyon helyesen tette, hogy felsőoktatási törvényét keresztül akarja vinni úgy, hogy az a budapesti Soros-egyetemre ugyanúgy vonatkozzon, mint a többire. Ez az az egyetem, amely esetében dokumentált tény, hogy az amerikai Nemzeti Demokrácia Alapítványtól is kapott pénzen aktivistákat képeztek színes forradalmak végrehajtására. Teljesen egyértelmű, hogy egy szuverén országnak meg kell védenie saját érdekeit. Ezért démonizálták Orbán Viktort, és igyekeznek kényszeríteni, hogy visszavonja a törvényt. Soros mindent megtesz, hogy aláássa a demokratikusan megválasztott kormányt Magyarországon. Ugyanakkor hiszem, hogy az emberek Magyarországon okosabbak annál, hogy ezen ne lássanak át."

Interjú F. Willam Engdahl geopolitikai szakértővel, egyetemi tanár, közgazdásszal

2017.10.08. 16:37:19

@indeksz ISIS Al Qaeda mind CIA projekt: Áhhh... habonyművek...putyincsicska...mit is kell még ilyenkor mondani?

2017.10.08. 16:39:47

@taga20: eddig még nem is gondoltam arra, hogy kettőtök között valami párhuzamot vonjak, vagy, hogy egyáltalán bárminemű összehasonlítást tegyek . Még az is komoly erőfeszítést okoz, hogy egy kontextusba tegyelek vele. Nem mintha vallásos lennék...

taga20 2017.10.08. 17:13:25

@Dorottya Veres RLDD: ilyenkor aszt kell mondani, hogy a gecinek megint igaza volt, me a migráncsok megint betettek a magyar válogatottnak, és elpicsáztak ötkettőre.
grác felkészül!

kreativitás nermajom!
ezé a teljesítményért nem kapsz jutalom bérletet a csútigőzösre:))))

eßemfaßom meg áll 2017.10.08. 22:25:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a 444-es linket elolvasni meg tiltja a vallásod mi?

"a 2001-es hír egy MTI-s anyagra épített, amit később helyreigazítottak, csak ez a helyreigazítás nem került be a Magyar Hírlap cikkébe, amit átvett az Origo. És e helyreigazítás szerint Orbán Viktor nem egyszerűen bevándorlók befogadásáról beszélt 2001-ben, hanem határontúli magyarokéról, azaz a szomszédos országokból akart munkaerőt átcsábítani. Ez a magyarázata most annak a cikknek, amit olyan sokan osztanak meg a napokban."

2017.10.09. 06:05:22

@eßemfaßom meg áll: Mondhatnánk, hogy alijázásra biztatta a környező országokban ragadt magyarokat. Mi ebben az ördögtől való?

torró 2017.10.09. 07:28:22

Azt hittem már nincs itt senki:)) Tegnap nem értem rá mert a Balcsi közepén horgásztunk. A Jobbik nem tűnik el teljesen, bár Vona szaktárs erőssen rajta van:))). Szerintem most az MSZP-n taszított Botka nagyot. Úgy látszik csöppent abból az 54 milliárdból valami. Hiába, zajlik az élet.Ja! Csintalan meg jelentkezett a vályúnál, hogy újra ott szeretne inni.:)) (mszp) . Rendet akar tenni.?????. Molnár meg csak kapkodta a fejét!Hűha! Van bőr, van bőr!

2017.10.09. 07:34:28

@torró: "Csintalan meg jelentkezett "

Dzsízisz... mi lesz itt? Összeáll a nagy csapat egy búcsúkoncertre? Szegény Gyula... még jó, hogy ezt már nem érte meg.
süti beállítások módosítása