B1 blogcsalád



Hurka-Gyurka-burka: a Magyar Fórum a szocialista reklámipar szóviccével hergel a migráncsok ellen

2017. szeptember 23. - Mr Flynn Rider

Közel 5000 lájkot kapott egy béna miépes szóvicc, a kommentekben pedig a szokásos náci szellemi mélyrepülés. Rossz helyesírással. Hódít a politikai retró! 

csurka-istvan-tury-gergely-fotoja-2004.jpg

(Csurka István - Túry Gergely fotója 2004)

A Csurka István által létrehozott MIÉP-es lap is beállt a Fidesz mögé, tolni a bevándorlásellenes kampányt. (Bevándorló ugyan nincs, sőt, munkaerőhiány van, de ez a gazdasági probléma nem érdekel senkit. Inkább szeret a primitív magyar a saját gyűlöletében fetrengeni, mintsem az ország igazi problémáival foglalkozni.)

A MIÉP ugyan még létezik, de a tagság nagy részét először a Jobbik szívta fel, majd az egyre szélsőjobboldalibb Fideszhez, esetleg a hungarista mozgalmakhoz pártoltak át.

Vagy egyszerűen kiöregedtek a politizálásból. 

A MIÉP-es propagandalap, amely annak idején Dávid-csillaggal hozta le Surányi György arcát, figyelmeztetve a „zsidóveszélyre”, most egy harminc éves, szocialista időkből származó szóviccel próbált gyűlöletet kelteni és óriási tapsvihart kapott a kommentekben a nyugdíjas munkásőrök és házmesterek pártjának rajongótáborától:

 

Az a kár, hogy ezt a szóviccet már tényleg elsütötték:

  

Zabáljátok, nemzettestvérek!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8412887800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tegnaptuska 2017.09.23. 11:55:30

A Magyar Fórum nem miépes, hanem fideszes. Annyira azért nem náci, inkább fasisztának nevezném, némi náci beütéssel.

morpho 2017.09.23. 13:33:05

@tegnaptuska: Ez így azért tényleg más! Legyünk precízek!

BAZINGA2 2017.09.23. 14:17:41

Azt hittem, hogy Csurka halálával kimennek a divatból...
süti beállítások módosítása