B1 blogcsalád



Deutsch: Hollandia operettállam, nem kell őket leszopni

2017. augusztus 25. - ashwood

7-2.jpgDeutsch Soha Nem Drogoztam Tamás megint nem cifrázza túl az aktuálpolitikai véleményét. Ezúttal Facebook bejegyzésben tette tisztába a magyar-holland helyzetet.

Frappáns válaszairól híres ex-sportminiszter szofisztikált gondolatait adjuk közre azzal kapcsolatban, hogy Magyarország megszakította legmagasabb szintű diplomáciai kapcsolatait Hollandiával: "Szóval a haladókáim szerint továbbra is hagyjuk a francba a komoly viselkedést és azonnal szopjuk le azt, aki sértegeti a magyarokat, különösen ha egy operettállam távozó nagykövetéről van szó."

Minthogy Deutsch saját állítása szerint még soha életében nem drogozott, ezért nem tudjuk mentő körülményként felhozni azt sem, hogy esetleg túlszívta magát egy coffee shopban, mielőtt billentyűt ragadott.

Azt nem tudjuk pontosan, miért is lenne "operettállam" Hollandia – arról a nemzetről beszél így jó Tamás, amelynek minden ország közül a legrégebbi, változatlan a himnusza.

Azt sem értjük ezek után, mit is jelent deutschi értelemben a "komoly viselkedés", ha abból az vezethető le, hogy kit kell és kit nem orális örömökben részesíteni. Azt sem tudjuk, kinek kéne a távozó nagykövet elé térdelnie. Avagy most nyert igazán értelmet Orbán egykori, parlamenti beszólása: "Térdre!" - csak nem imához?

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy szegény Deutsch Tamás komoly szövegértési problémákkal küzd. Ezért is tarthatott 9 évig a diploma megszerzése. Az inkriminált interjúban ugyanis egyetlen egy szó erejéig sem sértegeti senki "a magyarokat". Meg úgy általában senkit nem sérteget a diplomata. Úgy általában "a magyarokról" ilyeneket mond a nagykövet: "ikonikus And­­rássy útja, amely remekül szimbolizálja Magyarország gazdag történelmét … honnan származnak a magyarok. A hollandoknak nincsenek ilyen gyökereik, számunkra ez kevéssé fontos, a magyaroknak viszont nagyon is számít … Hiányzik majd az ország. Főleg a természet, a vidék. Minden hétvégén utaztam, és igyekeztem felfedezni az ország eldugott részeit. Petőfi útját jártam, az Alföld a kedvencem, főleg a Kiskunság. I am a Kiskunság guy. … nagyon szeretem. Remélem, nem sértek meg senkit, de a sok kirándulás után ma már talán jobban ismerem az országot, mint sok magyar."

Nem, Gajus Scheltema senkit nem sértett meg. Nem ő az, aki megsért és megsértődik egyszerre.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4412778962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.25. 14:47:50

Mivel a zindeksz állandóan a külföldi (nyugati) politikusok f@szát szopja, egyértelmű, hogy KÜLFÖLDI ÜGYNÖKÖK.

Akik aktívan rész vesznek az Oroszország elleni amerikai háborús készülődésben és agitálásban,
valamint Európa elárasztásában az úgynevezett menekültekkel.

Szerintetetk a CIA, majd küld értetek különgépet, hogy evakuáljon benneteket?! :DDD

Ágyútöltelék vagytok, hasznos idióták, az elpárolgásért megéri az a párezer dollár havonta?

tegnaptuska 2017.08.25. 15:16:07

Operettállamban 4X akkora a gdp/fő, mint Stadionországban.

legeslegujabbkor 2017.08.25. 16:29:09

@Index isis alkaida mind CIA termék:
Nem aggódunk, mert a magyar hadsereg majd megvéd minket

Hard merchandise 2017.08.25. 16:40:16

@Index isis alkaida mind CIA termék:
Ja! Magyarországon a szíjájé meg a kágébé ügynökök csatáznak, de mi lesz velünk "belgákkal"?

Hard merchandise 2017.08.25. 16:44:40

+ büntiből leállítjuk a kurvák exportját Mátészalkáról, majd megnézheti magát a holland dzsídípí!

sinus67 2017.08.25. 17:19:46

@legeslegujabbkor:
Meg még a NER is megvéd. Meg még Orbán. Úgy megvéd minket, hogy az egészségügyre, oktatásra, nyugdíjrendszerre, stb. szóval az érdemi kormányzásra nem is marad ideje.
Meg még menjenek már az ilyen alkajidás szijájé (:D) idióták a jó édes mamucikájukba!

Kázmér Klára 2017.08.25. 18:03:48

Nem kell neki drog alapból ilyen !

viphulb 2017.08.25. 18:04:25

A holland nagykövetnek arról kéne legelőször beszélni, hogy az országa miért fehérellenes rasszista, és miért nem ad menedékjogot a holland ösökkel rendelkező búroknak? A búr földművesek szervezett, államilag, a dél-afrikai állam által támogatott népírtást szenvednek el. Annál nincs rasszistább állam, amelyik a saját vér szerinti fiait is beáldozza politikai célokért.

morpho 2017.08.25. 18:42:12

@viphulb: Tök igazad van! Erről kéne beszélnie először. Aztán már anyázhatná Orbánt is....

Sexual Harassment Panda 2017.08.25. 19:17:37

@tegnaptuska: biztos nem azért mert szènnr gyarmatosították a fél világot 2x.

A tudomány sosem téved! 2017.08.25. 19:43:14

hát igen
ez egyszerű, mint egy index címlapos blogposzt

A tudomány sosem téved! 2017.08.25. 19:44:27

@tegnaptuska: mert a hollandok szorgalmasan dolgoznak, nem úgy, mint a lusta szarmagyarok

chrisred 2017.08.25. 19:58:53

Szóval ez a holland tiszteli a magyarokat, de nem tiszteli a kormányt. Jobb, mintha fordítva lenne.

HaD 2017.08.25. 19:59:13

dajcs mesélje el majd recsken hogy hogy a kurva anyjában szerezte meg a kurva anyja/meg apja az mtk-t.az az anyu meg apu akinek állítólag 60 m2-es panelja volt és vegyész technikusként gyürték az ipart alkalmazotti státuszban...egyszer csak becsegengettek a hatodikra hogy nézd már dajcs rabbi van itt egy néhány milliárdos telek a Hungária körúton...mag van ott valami sportegyesület...nem kéne rabbi??? DE. valahogy így lehetett....aztán miután elmesélte dajcs elvtárs utána mehet a rézbányába a napi 16 tonna követ kikalapálni...

Janossz 2017.08.25. 20:01:55

@legeslegujabbkor:

"Nem aggódunk, mert a magyar hadsereg majd megvéd minket "
Megvéd??? Azt hittem, támadunk!:-)))

Janossz 2017.08.25. 20:03:56

@viphulb: Irigylem a problémáid. Nálunk például egy hete nincs búrkifli a kisboltban.
Biztos valami összeesküvés miatt.

Janossz 2017.08.25. 20:06:02

@A tudomány sosem téved!: "mert a hollandok szorgalmasan dolgoznak, nem úgy, mint a lusta szarmagyarok "
A szarmagyarok nem érnek rá dolgozni, kommentelnek napszámban. Tudhatnád.

lobster thermidor 2017.08.25. 20:11:18

Tomi jóval közelebb van Amszterdamhoz, mint Moszkvához. Nem kellene felcserélnie a munkaadójához közelebbi városra a telephelyét?

chrisred 2017.08.25. 20:12:51

@viphulb: Elég zavaros gondolatok. A menedékjognak semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen ősöktől származik a menedékkérő.

2017.08.25. 20:29:39

Kíváncsi lennék, mit szív ez a fasz orbán bőrcsongorán túl...

viphulb 2017.08.25. 21:16:03

@chrisred: Ha neked a tények zavarosak, akkor benned van a zavar. Ezek szerint te is rasszista vagy, mert a fehér kisebbség elleni atrocitásokat bagatellizálod és összemosod az összeesküvésekkel?

Punxsutawney Mormota 2017.08.25. 21:16:14

@viphulb: Ugye még új vagy a habonypincsik közt? Azért próbálsz ilyen szofisztikált lenni. Segítek, elég ha sorosozol, libsizel és kurvaanyázol és meglesz a napi betevőd! Na, hajrá!

viphulb 2017.08.25. 21:27:03

@chrisred: "A menedékjognak semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen ősöktől származik a menedékkérő." Ezek szerint mégis van, mert irtják a fehér farmereket a fekák rendesen, ráadásul a dél-afrikai kormány támogatásával, azonban politikai okból még egyetlen búr sem kapott hollandiától menedékjogot. Én beszéltem amúgy két dél-afrikából elmenekült fehérrel is, akikből harapófogóval is nehéz volt kihúzni bármit az ottani viszonyokról. Ami biztos, hogy egy fordított apartheid van arrafelé, ahol az állami cégeknél csak feka vezető lehet. Aki persze be sem megy dolgozni, hanem a fehér, indiai, stb. nációjú, a vezetőnél alacsonyabb fizetésű dolgozók végeznek csak tényleges munkát. Persze ezt a fajta elnyomást sehol nem honorálják menedékjoggal. A két fehér a mai napig retteg, hogy vissza kell mennie dél-afrikába. Attól félnek, ha beszélnek, megvonják az európai állampolgárságukat, és vissza kell menniük. Szinte minden európai ország fogad olyanokat, akik igazolni tudják, hogy az őseik abból az országból származnak. Hollandia nem ilyen, hanem megtagadja a saját fiait, azonban minden más nációt szívesen fogad.

viphulb 2017.08.25. 21:31:46

@Punxsutawney Mormota: Nem magyarországon élek, nem sok közöm van a fideszhez.

chrisred 2017.08.25. 21:52:55

@viphulb: Nem, a tény az, hogy a menekült státusz megadásának semmi köze nincs ahhoz, hogy a menedékkérőnek van-e leszármazási kapcsolata az elbíráló országgal. Aki ebből indul ki, annak lövése sincs a témáról.

Punxsutawney Mormota 2017.08.25. 21:58:04

@viphulb: Jajjj, édes Istenem! Igaz, hogy legalább két éve is annak ,hogy a Dél-Afrikai Köztársaságban voltam, és az is igaz, hogy két és fél hétnél többet nem töltöttem ott, de valahogy kurvára nem úgy tűnt, hogy a "feka" hordák vadásszák le a fehéreket.
Szerintem állítólagosan külföldön lakó kartárs, összetéveszti Zimbabwét Dél-Afrikával. Na, ott tényleg elüldözte az a félhülye Mugabe a fehér farmereket, meg is lett az eredménye. Hiperinfláció, az egykor Afrika éléskamrájának számító ország mára nettó élelmiszer importőr stb.
Persze, mi tudjuk, hogy valójában nem is Mugabe terve volt az egész, hanem Sorosé...
Az is elgondolkodtató, hogy vajon az Ön által vázolt genocídiumról, miért nem lehet olvasni?
Soros?
Valószínűbbnek tartom, hogy az Ön által ismertetett eset sokkal inkább arról szól, hogy két bűnöző lelépett az ottani igazságszolgáltatás elől.

Az állami cégek vezetői csak feketék lehetnek? Ön biztos jobban tudja, de Cathy Donaldson, Kevin Wakeford, Rory Voller, Deon Cloete, Henning Viljoen, Etienne Van der Walt, Gunvant Goolab... És ez csak az első 25-30 cégben található fehér vezetők neve.
Sokkal inkább arról van szó, hogy a lakosság arányait figyelembe véve patikamérlegen mérik ki a fehér és fekete vezetőket, és valószínűleg ugyanilyen arányok vannak a boardban is.
Néhány évtized apartheid után mit csodálkozik azon, hogy ha a dél-afrikai vezetés a feketéknek is esélyt ad?
Tudom, hogy egy olyan rasszista számára, mint amilyen maga ez a rémálom, de messziről el kell kerülni Afrikát és nem lesznek rossz álmai a sok "fekától".

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.08.25. 22:09:58

Hofi után, szabadon:
" Dajcs. Mindig ezek a Dajcsok!"
Büszkék lehetnek rá az MTK sportolói!

Brix 2017.08.25. 22:52:01

Szerintem igaza van Deutsch Tominak, Hollandia valóban egy komolytalan orszàg. Elég ha csak a droghoz, prostitúcióhoz, homoszexualitàshoz, vagy multikultihoz való hozzààllàsukat nézzük: mindenben szöges ellentétben vannak a magyar nagy àtlag, konzervatív-elutasító àllàspontjàval. Úgy is lehetne mondani: ideológia szakadék van közöttünk ezekben a kérdésekben. A nagykövet tiszteletben tarthatnà a többségi magyar véleményt ezekről a kérdésekről!

taga20 2017.08.25. 22:55:10

@Brix: szerintem igaza van dajcstominak! ez a kurva magyarország egy ilyen selejtet tudott kiszarni, mint ez a tompika.

te isten barma, a hollandok megesznek minket reggelire!

mi a kurvaanyádat olvasol te ruszki muzsik?

taga20 2017.08.25. 23:15:46

@MikeBoy: akkor elnézést, de én már minden kocsmában partizánt látok:)

viphulb 2017.08.25. 23:22:15

@Punxsutawney Mormota:
"és az is igaz, hogy két és fél hétnél többet nem töltöttem ott"
Egy túristának egy diktatúrában is paradicsomi állapotok vannak. Akkor kapna valós képet, ha elkezdene dolgozni mint dél-afrikai fehér állampolgár, akinek nincs más útlevele.
-
" de valahogy kurvára nem úgy tűnt, hogy a "feka" hordák vadásszák le a fehéreket. "
Hány farmon volt ez idő alatt, és hány ottlakót kérdezett meg?
-
"Az is elgondolkodtató, hogy vajon az Ön által vázolt genocídiumról, miért nem lehet olvasni? "
Mert fehér ember a világon sehol nem kap menedékjogot azért, mert fehér volta miatt üldözik. Politikailag korrekt beszédmód. Hallott már erről? E-szerint fehér ember nem lehet rasszizmus áldozata, csak színesbőrű. Kérném minimálisan tájékozódni, mielőtt ide írogatni méltóztatik.
-
"Tudom, hogy egy olyan rasszista számára, mint amilyen maga ez a rémálom, de messziről el kell kerülni Afrikát és nem lesznek rossz álmai a sok "fekától"."
Rasszista, aki elítéli a rasszizmust? Ez már a cinizmus csúcsa.
-
"Valószínűbbnek tartom, hogy az Ön által ismertetett eset sokkal inkább arról szól, hogy két bűnöző lelépett az ottani igazságszolgáltatás elől."
Mindkettő magasan képzett szakember. Aligha kaptak volna európai állampolgárságot, ha bűnöző multtal rendelkeznek, akik amúgy egymást sem ismerték.
-
"Sokkal inkább arról van szó, hogy a lakosság arányait figyelembe véve patikamérlegen mérik ki a fehér és fekete vezetőket, és valószínűleg ugyanilyen arányok vannak a boardban is. "
Vagyis az egyik mondatával elismeri amit a másikkal cáfol, vagyis hogy nem a rátermettség számít, hanem az arányok...

viphulb 2017.08.25. 23:33:36

@Punxsutawney Mormota:
Mellesleg a két ex dél-afrikai fehér azt is mondta, hogy fehérek elleni bűncselekményeknél egyszerűen nincs nyomozás, jogorvoslatra nem számíthatnak. Politikailag nem korrekt beszélni a fehérek elleni rasszizmusról, ezért nem hall az irányadó médiában semmit erről.

Punxsutawney Mormota 2017.08.25. 23:39:29

@viphulb: Drága Uram! Maga csúsztat! Előbb még azt mondta, hogy az a két jóember remeg, hogy ne kelljen visszamenniük Dél-Afrikába, most meg hirtelen európai állampolgárságot kaptak?
Egyáltalán, milyen az az európai állampolgárság? Pirézia bocsájtja ki? :D Maga egy vicc, tényleg.

"Vagyis az egyik mondatával elismeri amit a másikkal cáfol, vagyis hogy nem a rátermettség számít, hanem az arányok..."

Ezt kimondta, ózdijózsi? Maga azt mondta, hogy az állítólagos remegő barátai, akikről már kiderült, hogy európai állampolgárok (sic!) azt állították, hogy Dél-Afrikában már csak fekete lehet állami cég vezetője. Erre a csacska állítására rácáfoltam, az internet nevű csoda kb háromperces tanulmányozásával, ahonnan lekértem a dél-afrikai kormányzati cégek listáját, és csodák csodája, megkaptam a vezetők nevét is. Nem esett szó a rátermettségről, csupán megemlítettem, hogy lehet, van egy ilyen és ilyen közmegegyezés. Szóval ne tereljen a "rátermettség" kérdésével ózdijózsi, mert kurvára nem erről volt szó.
Ha már hazudik, akkor hazudjon olyat, amit nem lehet vagy csak aránytalanul nagy fáradtsággal lehet leellenőrzni.

"Mert fehér ember a világon sehol nem kap menedékjogot azért, mert fehér volta miatt üldözik. Politikailag korrekt beszédmód. Hallott már erről? E-szerint fehér ember nem lehet rasszizmus áldozata, csak színesbőrű. Kérném minimálisan tájékozódni, mielőtt ide írogatni méltóztatik."

Nem, tényleg nem. Akkor az a többezer angol farmer, akiket elüldöztek Zimbabwéból még mindig a Heathrow-n csövezik és mindennap ostromra indulnak a bevándorlási hivatal ellen?
Legyen már olyan kedves, egy-két hiteles újságcikket belinkelni. Jöhet angolul, franciául. A szuahélit is tűrhetően bírom.

Punxsutawney Mormota 2017.08.25. 23:46:20

@Brix: Azt még kihagytad, hogy mi elutasítjuk sorost, mert pártunk és kormányunk időben felfedte a hátterhatalom összeesküvését (Éberség elvtársak, éberség!) míg nyomorult és marihuana felhőben botladozó hollandok bekajálnak mindent, ami soros.

Csak azt tudnám, hogy ezeknek a végtelenül ostoba véglényeknek, hogy a fenébe lehet hatszoros a GDP-jük, ugyanannyi lakossal???

viphulb 2017.08.26. 00:27:25

@Punxsutawney Mormota:
" Előbb még azt mondta, hogy az a két jóember remeg, hogy ne kelljen visszamenniük Dél-Afrikába, most meg hirtelen európai állampolgárságot kaptak? "
Vajon hol itt az ellentmondás? Főleg, hogy előtte sem mondtam mást!!
Attól félnek, hogy megvonják az európai állampolgárságukat, és vissza kell menniük. Mi ezen a nehezen érthető? (az egyik brit, a másik német állampolgár amúgy)
-
"Legyen már olyan kedves, egy-két hiteles újságcikket belinkelni. Jöhet angolul, franciául. A szuahélit is tűrhetően bírom."
"A fordított apartheid is mindinkább teret nyer. A józan mandelai politikának hátat fordítva a kormányzó Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC) ifjúsági szervezetének vezére, Julius Malema például a bányák államosítását, valamint a fehér farmerek gazdaságainak kisajátítását szorgalmazza. Ha a zimbabwei példából indulunk ki, ahol ez a politika nem csupán az elűzöttek emberi tragédiáját okozta, hanem az addig a kon­tinensen élen járó agrárium, majd az egész gazdaság totális összeomlását is, ez a politikai irány nem sok jóval kecsegtet Dél-Afrika számára."
beszelo.c3.hu/cikkek/eltuno-szivarvany
-
www.youtube.com/watch?v=onSPdJwJJh4
-
www.youtube.com/watch?v=blDoIVf6Y1M
-
www.youtube.com/watch?v=qm9nUhTFYfM

Pop40 2017.08.26. 00:34:57

Gyenge műbalhé. A fideszes söpredék baromi nagy fejvakargatásban lehet, hogy mit találjon még ki, amivel a választásokig egyben tudja tartani a szellemi fogyatékos táborát.

A holland nagykövetnek tökéletesen igaza van, nem is csoda, hogy a hülyegyerek Szargyártó meg a maffiája a kijelentései közül egyedül a terroristáson pampog, az összes többiről méla kuss van.

Punxsutawney Mormota 2017.08.26. 07:59:08

@viphulb: Csodás. Van egy cikk, ahol egy feltűnési viszketegségtől szenvedő hülyegyerek nyilatkozik. Óriási.
Dél-Afrikában minden nap 55-60 ember lesz gyilkosság áldozata. Szóval az, hogy 91 óta 3000 fehér farmer halt meg, lehet sok, de lehet, hogy beleillik a statisztikákba.
Egyébként az eredeti marhasága az volt, hogy Hollandia nem akar menedékjogot adni ezeknek az embereknek. Hehehehehee. És az az érdekes, hogy a szegény, menedékjogot nem kapó emberek közül egy sincs, aki telesírta volna a BBC-t vagy a CNN-t? Ugyan már, kispajtás... Ezt maga sem hiheti komolyan!
De ha mindezekben hisz, akkor mi újság a gyíkemberekkel meg a chemtrail-lel?

A barátai európai állampolgárságukat illetően, ha továbbra is fosnak attól, hogy megvonják és visszaküldik, akkor továbbra is azt mondom, hogy ezek az emberek valami igen-igen rossz fát tettek a tűzre, ha állampolgárság megvonástól remegnek. Egy állampolgárságot nem olyan egyszerű megvonni, drága sztrovacsek barátom. Ráadásul az EU-s államok ódzkodnak átadni állampolgáraikat afrikai és ázsiai államoknak, ha börtönbüntetéssel vannak fenyegetve, mivel méltatlan börtönkörülmények vannak.

chrisred 2017.08.26. 09:40:22

@Punxsutawney Mormota: Még csak nem is az volt a probléma, hogy nem kapnak menedékjogot, hanem hogy senki nem kap a fehér bőrszínére hivatkozással politikai menedékjogot. Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy hányan kaptak ebben az évezredben csupán a bőrszínük alapján, lett légyen az fehér, barna vagy hupikék.

2017.08.26. 10:39:38

@taga20:

Mert Flinkeinstein szelleme kimosta az agyadat!
Egyébként én is csak tippeltem, hogy ironizál, valójában fogalmam sincs. :)

2017.08.26. 15:11:13

Tompika ! Neked olyan mindegy, hiszen régen is leszipkáztad a sorost, a pénzért, a sok csicskás társaiddal együtt , és most sem nagy kunszt, ha valakit lepipálsz..
Ez olyan nálad, mint ha két vagy három csikot felszivnál és a soha nem használt , de drágán vett beléptetőrendszerrel álmodnál, ahol te lennél a jegykezelő.

De csak halkan jegyzem meg, hogy olyan pocsékul nézel ki a képen, hogy a zsidó templomban az útálatos kép, hozzád képest egy csodálatos Mona Lisa !
Mond, iszol és szívsz te rendesen ? Mert borzalmasan sz@rul festesz. Hogy lehetsz ilyen igénytelen politikus létedre ?

taga20 2017.08.26. 21:18:36

@MikeBoy: én vettem a fáradságot és megnéztem miket ír.
van egy rossz hírem, nem ironizált a koma.

ezek bakker ilyen barmok, ezek nem festik magukat:)))
süti beállítások módosítása