B1 blogcsalád



M. Richárd, az Aranypolgár: egyik kéz a kormányon, a másik a szilikonciciken

2017. augusztus 24. - Mr Flynn Rider

Lecserélhetnénk a Hősök terén Magyarország védőszentjét. A helyére egy kigyúrt kopasz csávót kellene állítani, aki kokót szív, eltöri a Ligetvédők ujját és a belvárosban száguldozik a mercijével, jogsi nélkül, majd halálos balesetet okoz. seychelles3_zomcsavo.jpg

Vessünk egy pillantást erre a képre!

Nézzük meg jól, mert ez Magyarország egyetlen képben: a kigyúrt kokszos a cicababájával nyaral. A Seychelle-szigeteken.

A kép jobb oldalán az erőszakos és ostoba barátnő, aki videóra veszi, ahogy megver egy másik nőt, eztán felrakja a Facebookra, mert annyira ostoba, hogy nem jön rá, hogy saját magát jelenti fel.  

Biztosra vehetjük, hogy kevés Bachot és Schubertet hallgat otthon, illetve elvégezte a 8 általánost. Négyszer az elsőt és négyszer a másodikat. De ugyanannyi időt tölthet a fitneszteremben és a kozmetikusnál, mint Vajna Timike. Ugyanaz a kategória, csak Timikének jobb fogása akadt.

A kép bal oldalán a szénné gyúrt, agyontetovált kopasz, az ostoba verőember ideáltipikus mása. Ezek azok az emberek, akiket fel lehet bérelni, hogy a Választási Irodánál csúnyán nézzenek, vagy eltörjék a Ligetvédők ujját, esetleg elfoglaljanak egy éttermet.

Ismerjük ezt a típust. Mindannyian találkoztunk már vele: a lecsúszottabbja ott áll a karszalaggal a kezén a metrómegállóban és rosszabb napjain kidobja az elaludt utasokat a végállomáson a kocsiból, hogy az arcukon érjenek földet, esetleg a társaival együtt rátérdel a mellkasára annak, akiknek nincs jegye és nem alázkodik meg eléggé. Vagy visszaszól, amikor először hangzik el a „kurvaanyád, szétbaszom az arcod”.

A kevésbé lecsúszottabb állhat valami éjszakai szórakozóhely bejáratánál, esetleg a Fradi B-közép mellett egy meccsen és verheti a részeg tiniket, akik saját piát mertek becsempészni és inni odabent, vagy a részeg szurkolókat, akik úgyse a meccsre, inkább a balhéra kíváncsiak.  

A felkapottabb politikai- vagy maffia-megrendeléseket teljesíthet és nyaralhat a Seychelle-szigeteken. Két nyaralás és testépítés között pedig csúnyán néz Nyakóra a Választási Bizottság irodája előtt, vagy üti-rúgja a Ligetvédőket. Száguldozhat az új mercijén, amit nyilván tisztán, adózott jövedelméből, bejelentett munkaviszonyából vett meg. Nyilván, hosszú ideje gyűjtögette a kis malacos perselyben, a komódon, amire a barátnője horgolt nyilaskeresztes motívumokkal díszített terítőt.

m_richard_napirajz.jpg

Forrás Index / Napirajz

Arany élete van.

Magyarország adta meg neki.

Elég egy jó ügyvéd, néhány politikai kapcsolat és már hopp, kint is van az ember, akkor is, ha valószínűleg ő a felelős két másik haláláért. A következő héten újabb luxusautóval száguldozhat, belőve, jogsi nélkül. Egyik kéz a kormányon, a másik kéz a szilikonciciken. Zsebből kifizetjük a zsernyákokat, vagy ha valaki nagyon szívózik, úgyis feltűnik még pár hasonló egybenyakú, hogy megvédje ezt a gorillát.

Nem csoda, hogy elemi erejű a felháborodás: M. Richárdot eddig a tenyerén hordozta Magyarország. És nem ő az egyetlen.

Vajon mi lehet az, amit ezekben az emberekben vonzónak talál a magyar társadalom?  Miért jutalmazza őket, miért kivételezik velük?

 

Magyar Nemzet: Elfogása előtt turistaparadicsomban nyaralt a Dózsa György úti gázoló

A Seychelle-szigeteken nyaralt egy hétig a két halálos áldozattal járó közlekedési baleset okozásával gyanúsított M. Richárd, akit néhány nappal a hazatérése után, szombat délután vettek őrizetbe a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A férfi a gyanú szerint idén május 15-én, érvényes jogosítvány nélkül vezetett autójával a budapesti Dózsa György úton karambolozott, majd gépjárművével egy buszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítását követően életét veszítette, ketten pedig súlyosan megsérültek. M. Richárd ellen nyomozás indult, de nem került előzetes letartóztatásba, és – bár jogosítványa továbbra sem volt – egy hónap múlva a 444.hu videofelvétele szerint már ismét egy luxusautót vezetett. Ráadásul a Pesti Srácok szerint előtte egy héttel a rendőrök az utcán az autójában érték tetten jogosítvány nélküli vezetésen, és 90 ezer forintos pénzbírsággal sújtották. M. Richárdot 2007-ben 8 éves börtönbüntetésre ítélték, mert egy bűnszervezet tagjaként erőszakos cselekményeket koordinált. Szabadulása után a 444.hu szerint a titkosszolgálat előtt Gyurma fedőnéven ismert férfinak korrupt rendőrökkel lehetett kapcsolata. 

Az Indiai-óceánon található, egzotikus turista-, és adóparadicsomként ismert Seychelle-szigetekre M. Richárddal tartott barátnője, K. Szilvia is, utóbbi közösségi oldalán találhatóak a közös nyaralás fotói. M. Richárdról az első kép augusztus 13-án került fel, de szombati elfogása napján, augusztus 19-én már csak K. Szilvia látszik egy fényképen. Ennél talán még érdekesebb, hogy K. Szilvia ellen szintén nyomoz a BRFK. A nőt súlyos testi sértéssel gyanúsítják, mert a Bors szerint egy júliusi éjszakán Budapesten, a nyílt utcán összevert egy nőt. A bántalmazásról bizonyító erejű videó készült, amit K. Szilvia megosztott saját közösségi oldalán. A BRFK lapunk kérdéseire korábban azt válaszolta, hogy K. Szilvia esetében nem állnak fent az előzetes letartóztatás törvényi feltételei. Az MNO megkérdezte a BRFK-t, hogy az ellene folyó nyomozás ellenére M. Richárd miért távozhatott külföldre, illetve hogy elrendelt letartóztatása tudatában tért-e haza, de még nem kaptak választ.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3212776262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeesfeher 2017.08.24. 22:49:22

@tamarisk: "A szer kérdés eldőlt"

Mondjuk nem dőlt el, mert ezt pusztán a gyanusított állította.
Minden ittas vezető azzal jön, hogy tegnapelőtt ivott egy sört ebédnél, beismeri, de nem is érti, miért jelez a szonda.
Majd a tárgyaláson dől el.

Indriq 2017.08.24. 22:51:47

@tamarisk: tőlem úgy próbálhatod védeni ahogy akarod, csak ne hazudozz, a többség itt nem meglincselni akarja, hanem a fals és nyakatekert véleményedről mondja, hogy kamu.

Indriq 2017.08.24. 22:56:33

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: örülünk neki, hogy egy 10 napos nick 514 bejegyzéssel a saját véleményét hangoztatja és nem a habony művek mantráit. De lehet tévedek? :)

Etniez 2017.08.24. 22:58:36

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Aztán, a balesetben megosztott volt a felelősség, a másik autó nem adta meg az elsőbbséget. És a kresz alapján az útnak kell elsőbbséget adni, nem annak, hogy azok ki milyen szabályosan vagy szabálytalanul közlekedik."

Ez pont nem így van, nem ártana olvasni írás előtt :D A sebességtúllépés mértékétől függ a felelősség, ha tényleg 130 km/h volt M. Richárd sebessége, akkor övé a felelősség.
Ebből kifolyólag a kanyarodó autó szabályos volt, nem számíthatott a belváros középen autópálya tempóra.

Etniez 2017.08.24. 22:59:36

@Indriq: Propaganda Minisztérium mindig munkára kész :D

2017.08.24. 23:00:47

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: te, házi őrizet alatt autót vezetni, jogosítvány nélkül, külföldön nyaralni? Nem vagy te kicsit elfogult?

Zola_ 2017.08.24. 23:02:51

@tamarisk: nyomkövetőt csak "bűnözőkre" raknak?
No és hogy tetszik definiálni a bűnözőt?
Mikor büntetőjogi felelősségét maga is elismerte az illető? Ráadásul kiderült, hogy a baleset előtti napokban drogozott, és utána újra vezetett jogsi nélkül, tehát nem éppen a jogkövető magatartásról adott bizonyosságot. Értem én, hogy ez egy közlekedési baleset, ahol még bőven folyik az eljárás, de vegyük már észre, hogy kik a részesei.
Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a másodfok az ügyészi fellebbezésre...

2017.08.24. 23:03:52

@tamarisk: namost azt citáltad, hogy a jelentős sebességtúllépés miatt a felelősség egyértelműen Ricsfiúra száll.

2017.08.24. 23:08:37

@tamarisk: te kit nézel hülyének? ?Mert mi téged. Nem állt már a szer hatása alatt, napokkal előtte szedett....
Mondja, valamilyen szer lehet a szervezetében?
Á, NAPOKKAL EZELŐTT SZEDTEM...
Teljesen életszerű...

Honnan tudjuk, hogy kokainozott? Ő vallotta be a rendőröknek????
Elég kicsi az esélye. Azért ennyire nem kéne hülyének nézned a Ricsit.

2017.08.24. 23:26:36

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Megszületett a szakértői vélemény.... onnan tudjuk.
(vér és vizelet vizsgálat volt)

2017.08.24. 23:27:58

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Kéne olvasni a híreket, .... különben ilyen könnyen elkapjuk uram!

feketeesfeher 2017.08.24. 23:30:08

@tamarisk: "Megszületett a szakértői vélemény.... onnan tudjuk"

A szakértői vélemény csak a fogyasztást állapította meg biztosan. A hatást még nem.

BiG74 Bodri 2017.08.24. 23:36:47

@tamarisk:
Ritkán jutok el idáig, de elmész te a picsába!
Ránk sütöd, hogy lincselni akarunk, mert VELED és a TE véleményeddel vitában állunk, azért, hogy kihozhasd belőle: "Azaz sokkal inkább állatok, mint ez a gyorshajtó... ". Közben mindent tagadva védesz egy drogos alvilági alakot, úgy hogy a cikk is a körülményekre és azáltal a társadalmi megítélésre tért ki, nem konkrétan csak a balesetre. Sikeresen tetszelegsz a tükör előtt, mint erkölcsi és jogi bajnok? Mert eddig inkább a hulla mivolt jött ki. Ne válaszolj, nem kell, az ilyeneket én a továbbiakban nem szoktam figyelembe venni.

2017.08.24. 23:53:46

@FayRodisz:

"A balesetet az elsőbbség meg nem adása okozta. Ilyenkor tök mindegy a sebesség,"

Nem égetted volna magad, ha nem írsz semmit.
Nyilván lövésed sincs az egészről, de mi alapján írod le akkor, amit írsz?
Megérzés vagy mi a franc?

Zola_ 2017.08.25. 00:00:27

@tamarisk: a sajtóhírek hasznosak tudnak lenni, csak nem elegendőek a teljes képhez
Még el sem kezdődött a bírósági szakasz, csak az előzetesről döntöttek.
Feltételezem, hogy a sértetti oldalnak is van jogi képviselete. Valószínűleg szakértő is lesz még kirendelve, bizonyítás is lesz lefolytatva. Egy jó ideig nem aludhat nyugodtan a száguldozó elkövető. Akárhol is lakik.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.25. 00:02:11

@Indriq: Nem, te nyilván nem szoktál, hiszen annyi eszed van, hogy még az évet sem tudod...
2016.08.14. óta tag.

Egyébként, Habonyárpi mégis hogy a lófaszba került ide, sötétke?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.25. 00:04:27

@Könnyen elkaptuk, uram!:
Nincs túl sok eszed, ugye?
Nyaralás után volt a bírósági meghallgatás, ami alapján elrendelték a házi őrizetet.
Azért házit mert azt a bíróság úgy ítélte meg, hogy nem fog búnismétlést elkövetni.

Magyarország Europa jovője 2017.08.25. 00:08:24

"pedig csúnyán néz Nyakóra a Választási Bizottság irodája előtt, vagy üti-rúgja a Ligetvédőket. "

Szerintem ennel sokkal valoszinubb, hogy 2006-ban M.Richard kek rendorsegi gyakorlo ruhaban AZONOSITO NELKUL lovoldozott a tomegbe, kezeket labakat tort, megbilincselt, magatehetetlen embereket vert felholtra.
Azota is mindenki azt kerdezi, hogy azok a beazonosithatatlan, tomegbe lovoldozo kekruhasok azok vajon rendorok voltak, vagy a liberalisok veroembereket bereltek fel ? ?
Valoszinuleg megtalaltuk a liberalisok egyik emberet.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.25. 00:08:54

@Indriq: Egyébként, árulj már el valamit.
Elolvasol egy blogot. Vannak kommentek. Ami neked tetszik, az oké, azzal semmi gond nincs. Aki viszont mást mond mint amit te, azt rögtön megnézed, hogy mikor regisztrált, hány hozzászólása volt, és ebből megállapítasz.... valami baromságot.
Mi a fasznak? Ezzel meggyőzöd magad, hogy aki nem úgy látja a világot, mint te, az fizetett ügynök?
Kezeltesd magad.

birka menet 2017.08.25. 00:30:55

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

mi van köcsög fidelitaszos, ég a pofád a fidesz szektához tartozásod miatt? Tudjuk rólatok hogy napo 50 szólás a minimális adagotok, ráadásul úgy hogy már az első hozzászólásnál is látszik hogy önálló gondolat nélküli habonydroidok vagytok.
Ezt megmondhatod reggel a váltásnál a soros (Soros!) fideszes troll kartácsodnak.

dukeekud 2017.08.25. 00:53:51

@tamarisk: "A sebesség túllépés ellenére elsőbbsége volt!
EZÉRT alapvetőn az elé kanyarodó a hibás a balesetben.

A JELENTŐS sebességtúllépés ezen annyit módosít
csak, hogy részben a gyorshajtó is hibás lesz. "

Egy NAGY LOFASZT ! Aki a megengedett sebeseg HAROMSZOROSAVAL szaguld, annak NINCS ELSOBBSEGE, mert fizikailag KEPTELENSEG megaddni neki az elsobbseget.
Elsobbseget annak jarmunek lehet addni, ami LATHATO. Egy ilyen EXTREM sebesseggel erkezo jarmu olyan messzirol indul, hogy nem eszlelheto, vagy olyan messze latszik, hogy epeszu ember nem gondolja, hogy 2 masodperc mulva a keresztezodesben lehet.
Ha ennek a degeneraltnak elsobbsege volt, akkor egesznap mindenki allna a keresztezodesekben, es tavcsovel kemlelne a horizontot, hatha valami DROGOS elmebeteg, egy repulogep sebesegevel, a keresztezodes fele tart egy masik varosbol.
SZOVAL NEM VOLT ELSOBBSEGE, MERT AZ ELKEPESZTO SEBESSEG MIATT LEHETETLEN LETT VOLNA MEGADDNI.

Roan 2017.08.25. 00:54:02

@Magyarország Europa jovője: :D :D :D

Élénk a fantáziád :D Ezek szerint a liberálisok intézték el azt is, hogy az ő brigádja védje Rogánt és Németh Szilárdot a lakossági fórumon? Jujj, jobb lesz vigyázni, ezek a liberálisok már a spájzban vannak :)

Dan da Man 2017.08.25. 01:38:00

@tamarisk: Tudod mi az a pszichopata? És tudod, hogy hogyan lehet megállapítani valakiről?
Na, akkor szerintem Neked sem ártana részt venni egy ilyen vizsgálaton.

Vagy csak egy szánalmas troll vagy, aki provokálja a jónépet, és kurva nagy sikerélményként éli meg, amikor azok ugranak.

Soha jobb élményed ne legyen!

És soha olyan élményed sem, hogy Te vagy a családtagjaid esnek áldozatul egy ilyen faszszopónak, mint ez a csávó. Mert akkor érdekes módon nem lennél ennyire "objektív"!

yotta 2017.08.25. 01:45:21

@BiG74 Bodri: "Közben mindent tagadva védesz egy drogos alvilági alakot, úgy hogy a cikk is a körülményekre és azáltal a társadalmi megítélésre tért ki"

A helyzet az, hogy a demokrácia akkor működik az ember - ember, mint társadalom viszonyban, ha egy ilyen ügy megítélésekor nem játszanak olyan tényezők szerepet, mint, hogy "drogos", "alvilági", illetve a cikk szerinti társadalmi megítélés!
Így aztán minden összekeveredik mindennel, oszt egyszer csak pártpolitikai vitává sikerül kanyarintani egy ilyen bűnügyet...

Pedig hááát... ez lehetne inkább szakmai vita! Volt már anno hasonló balhé egy akkor közismert énekes körül, akiről szintén kimutatták a bódult állapotot, miután elütött egy sárga BMW-vel egy rendőrt, aki meghalt. Azt hiszem 1év körüli letöldendőt kapott az illető, ami nevetségesnek tűnt akkor...

Dan da Man 2017.08.25. 01:47:45

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Ne haragudj már, de Te mész a pofonért, ha a posztból ezt sikerül hazavinned. Mert azt figyeled, hogy ki mondja és nem azt, hogy mit. Innentől meg ne csodálkozz, ha betalálnak azzal, hogy "habonyművek". Mert még ha nem is így van, az érveiddel akkor is egy visszaeső bűnözőt védesz, aki láthatóan szarik a társadalmi együttélése szabályaira - csak azért, mert politikailag másképp gondolkodsz. Szóval arról magyarázol, hogy más hogyan torzít - a saját torzításodat ignorálva.

Aztán meg puffogsz, hogy miért rúgnak Beléd kettőt indokolatlanul...

yotta 2017.08.25. 01:59:35

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: " És a kresz alapján az útnak kell elsőbbséget adni, nem annak, hogy azok ki milyen szabályosan vagy szabálytalanul közlekedik."

A KRESZ szerint az úton a jármű, járműnek adja meg az elsőbbséget, tehát nem az útnak. Valóban az elsőbbségadási kötelezettség független a védett útvonalon közlekedő jármű sebességétől - egy bizonyos szintig; egy közlekedési szakjogász szerint ahhoz, hogy az elsőbbségi viszony létrejöjjön, szükséges egy észlelés. Amennyiben az észlelés lehetősége korlátozódik, nincs értelmezve az elsőbbség adási kötelezettség: minek? Hiszen nincs ott semmi, aminek elsőbbséget kell adni! És valószínű, ez ebben az esetben is ilyen bírói megítélés alá fog esni.

Molnár Richárd (mercédeszes ricsi) 2017.08.25. 02:29:27

"az ostoba verőember ideáltipikus mása. "

Leszarom a hazaorizetet, te kis blogos geci, ha osszefutunk, kivasallak a vadi uj mercedeszemmel.

tpl 2017.08.25. 05:55:40

Az ügyvéd, aki elintézte, hogy előzetes helyett szabadon lófráljon, a Helsinki Bizottság hazai tagja és jópár, a szocikhoz köthető gengszter képviseletét látta már el.

2017.08.25. 06:38:15

patkány egy banda a gazságügyi miniszterrel és a sintér olajos sanyival együtt.
Bizom benne hogy az olajszőkesanyi és a locsolkodó bakkecske a következő a sorban akit majd jogsi nélkül, drogosan és száguldozva elütnek.
Milyen szép temetésük lesz !

menjünk a moziba be 2017.08.25. 06:45:08

Miert Császár Előd esete más volt?

Ő egy RENDŐRT ölt meg bedrogozva!
Es lazán megúszta párhónapossal az is felfüggesztve.

Ez egy ilyen ország. Hogyan is írta Kertesz Imre? szolga nép.
(a gazdag urak előtti hajbókolást szokta meg)

___
www.origo.hu/itthon/19981218csaszar.html
www.origo.hu/itthon/19981219csaszar.html
www.origo.hu/itthon/20010504felfuggesztett.html

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.25. 07:24:53

És b+ a jól ismert fideszes nickek tényleg bevédik a fideszközeli maffiózó kafferbivalyt. Amikor olyan blogbejegyzés születik, amely nem is igazán a kormányt, vagy egyes tagjait / döntéseit támadja, hanem valamelyik közvetett haszonélvezőről szól, hogy mi lesz a fideszes reakció. Mindig meglep, hogy egy fideszes milyen mélyre képes süllyedni a a narancs bűnszervezet védelmében.

Kelly és a szexi dög 2017.08.25. 07:32:41

Ha nem veszed be, hogy tanulj és dolgozz rendesen, akkor most te is ilyen alakú csajjal nyaralhatnál luxuskörülmények között!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 07:33:33

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Hát ezt beszoptad.
A Ricsit védő FayRodisz nevű szaralak, ugyanolyan menekült seggnyaló Soros bérenc mint te magad.
Persze a ballibek vannak a legtöbb Budapesti maffia, és kopasz mögött, az olajozás óta, így ebben semmi meglepő nincs.

Itt van pl egy hozzászólása:
diplomaciamagyarul.blog.hu/2017/08/03/eljott_az_isis_vege#cdiv33529688

-----

Megjegyzem M Ricsi pusztulásra érett, és kivégzést érdemel.
Mondom mint egy a ballibeket rühellő szavazó.

vpbarna74 2017.08.25. 07:58:15

@tamarisk: Teljesen igaz lenne, ha jogosult lett volna autót vezetni....De ne is ülhetett volna a volán mögé, mivel nem volt érvényes jogsija. Az hogy kábítószerezett, csak egy újabb, különálló ok. A sebességet túllépve, pedig szabálysértést követett el. Szerencsétlen ember,(ek) akik pedig egy szabálytalanságot elkövetve, valószínű a gyorshajtásból adódóan, meghaltak, és még rájuk húzzák a vízelepedőt?!? Ha 50km/h-val 100m-ről kikanyarodsz valaki elé, akkor valószínű be tudod fejezni a manővert. Ez 100km/h -nál már csak 50m.. És akkor a KRESZ azt írja hogy bízunk abban, mindenki betartja a szabályokat.
Szóval, bár a csávót ne ismerem, de legalább 8 évet adnék neki ezek alapján. (és ez is kevés, ha azt vesszük, tudatosan tette amit tett, és megölt két embert)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 07:58:21

@menjünk a moziba be:

Császár anyja az az ÁVO-s tiszt volt a belügyminisztériumban, aki azt nyilatkozta hivatalosan 1994-ben, hogy az ÁVH-nál nem történtek kínzások.

Még szép hogy az 56-os Nagy Imre kivégzését irányító hóhér, jelesül Apró Antalnak, a leszármozottjainak családja, unokájának veje, aki a hóhér zsidóktól elkobzott Szemlőhegyi lakásában lakik ma is, jelesül Gyurcsány Ferenc, elintézte neki, hogy megússza.

2017.08.25. 08:04:59

@Ballib cenzúrázók réme 25: nem tudtam, hogy Pintér ballib. Bár nekem , veled szemben, ez egyre megy.

Átlag János · http://atlagjanos.blog.hu 2017.08.25. 08:12:33

Normális országban ezt szándékos emberölésnek minősítenék. Nálunk is be kéne vezetni, hogy az alkohol, drog automatikusan 100%-os felelősséget jelent, mindegy, hogy mi történt. Az eltiltás hatálya alatti vezetés is.

FayRodisz 2017.08.25. 08:12:46

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Nem tetszik az igazság, kiskomcsi? Ne is foglalkozz vele, majd jön ellenőrizni putyin elvtársad és elmondja miről mit kell hinned, a gondolkodással és a valóság megértésével meg ne próbálkozz, hülye vagy hozzá.

Amúgy amit idéztél abból láthatóan egy szót sem értettél meg, és az iróniáról sincs fogalmad.
Nem véletlenül lettél kommunista seggnyaló.

Torvenytisztelo polgar 2017.08.25. 08:15:40

Gyerekek, mirol beszeltek amugy ?? VPBARNA74 JOL VAZOLTA ELOTTEM

1. az embernek nem volt ervenyes vez.engedely, jogsi nelkul vezetett.
NEM VEZETHET JOGSI NELKUL , ES ITT BE IS LEHETNE FEJEZNI AZ OKOSKODAST ES FEJTEGETESEKET- PONT . EZ MAR ELEG . FARADJON BE AZONNNAL EGY 23 EVRE.....

2. kabitoszer volt kimutatva nala.
SZINTEN NAGYON SULYOS SZORZO
3. gyorsan hajtott
MEG EGY SZORZO
4. KETTEN MEGHALTAK ERTELMETLENUL,
EZ ANNYIRA SULYOS DOLOG, HOGY ERTELMES -EPP LELKULETU EMBER
NEM ERTHETI MEG EZEK UTAN ,HOGYAN ES MIERT LEHETSEGES ENNEK A SZ....
EMELYNEK SZABADON MARADNIA..--NYOMKOVETO SEM KELL RA ALLITOLAG, MERT ANNYIRA MEGBIZHATO , HOGY NEM LESZ VELE GOND..............

nem kell sebessegrol vitazni, meg elsobsegadas, stb,stb amikor ketten meghaltak mr-miatt

A SZ----EMELY NEM LEHETETT VOLNA AZ UTAKON AUTOT VEZETVE . ENNYI

MEDVE1978 2017.08.25. 08:46:00

No, akkor mindenki boldog. Ja, akik meghaltak miatta, meg a családjuk nem.
Van bőr a pofáján az "úriembernek", először újra vezet, aztán meg elmegy nyaralni. Remélem a bíró értékeli majd látványos megbánását...

He57u57 2017.08.25. 09:08:51

Én abban bízom, hogy okoz neki egy-két álmatlan éjszakát az azoktól való félelem, akit Gyurmaként feldobott.
Még valmami: egyik korrigált arcú miss plastic universe sem fogja öreg korában (ha megéri) pelenkázni! Hanem addig is jó sok pénzre lenyúlja.

tegnaptuska 2017.08.25. 09:48:03

M. Ricsi és barinője mindent megtestesít, ami ma a hivatalos Magyarország: kivagyiság, prosztóság, felelőtlenség, megalázás, cinizmus, következmények nélküliség, a fidesz védőernyője... Teljesen mindegy, hogy Ricsire nézek, Orbánra, bármelyik miniszterre, Kövérre, helyi fideszesre, mindről ezek a pozitív jelzők jutnak eszembe.

cselaxi 2017.08.25. 09:48:50

Csak hogy értsük: Egy lakott területen belüli útkereszteződésben balra, nagy ívben elkezdesz kanyarodni, miután meggyőződtél, hogy sehonnan senki. Egyszer csak azt észleled, hogy zúgva-bőgve megjelenik mögötted cca. 110-zel egy másik autó, és az előzésedbe kezd. Senki nem tud semmit tenni, a baleset elkerülhetetlen. Te vagy a hibás. Megtörtént eset.

blöff 2017.08.25. 09:50:48

@FayRodisz: tökmindegy? Hát nemigazán. Ne hazudj. Nyilván elvárható, hogy egy nehezen belátható útszakaszonvalaki 100-al többel megy, mint, lehet, te biztos le tudok reagálni te szennyláda.

elvis56 2017.08.25. 10:14:33

Már várjàk a kigyurt köcsögőt a sitten csicskát csinálnak belőle .

Roan 2017.08.25. 10:20:08

@menjünk a moziba be: Stohl meg börtönbe került, pedig nem ölt meg senkit. Rezesova meg előzetesbe került a háziőrizetből (igaz, csak akkor, amikor Rogán elfüttyentette magát, hogy ez így nem jó). Változó, hogy ki mit kap.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.25. 10:38:40

@Dan da Man:
"Mert azt figyeled, hogy ki mondja és nem azt, hogy mit. Innentől meg ne csodálkozz, ha betalálnak azzal, hogy "habonyművek". " - Mivel az egész poszt arról szól, hogy KI csinált és nem arról, hogy MIT. Az egész arra van kihegyezve, hogy nagy, izmos, szép autó, nagymellű nő.

"Mert még ha nem is így van, az érveiddel akkor is egy visszaeső bűnözőt védesz, aki láthatóan szarik a társadalmi együttélése szabályaira - csak azért, mert politikailag másképp gondolkodsz." - Ennek kurvára semmi köze a politikához. Igazsághoz, igazságszolgáltatáshoz már inkább. És kurvára nem védtem- csak elmondtam az igazat.

Etniez 2017.08.25. 10:39:50

@menjünk a moziba be: Elődnek nem csak jó ügyvédje volt, hanem mentségei is.
A rendőr a kocsi elé lépett, elfogadták, hogy nem tudta volna kikerülni. Továbbá volt jogosítványa és soha nem volt büntetve.
Ezzel szemben M. Ricshárd gyorshajtott, jogosítvány nélkül, lehet hogy drog hatása alatt vezetett és megölt 2 embert. Továbbá büntetett előéletű.
Szóval nem teljesen ugyanaz az eset. A közös pont a sok pénz és a drága ügyvéd.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.08.25. 10:40:44

@Torvenytisztelo polgar:
Csak hogy a műkedvelő jogász-énedet csesztessem, mutass már arra precedenst, hogy aki jogsi nélkül vezet 23 évet kapott.

Etniez 2017.08.25. 10:41:26

@Átlag János: Én is annak vagyok a híve, hogy az ilyen esetek kerüljenek át közlekedési baleset kategóriából a gondatlanságból elkövetett emberölésibe.

CoolKoon 2017.08.25. 10:57:15

Jé, látom, mára az összes lezüllött, alkesz Fideszes troll ide lett beosztva. Kíváncsi lennék ara, hogy akkor is védenék-e ezt az emberszerű szemetet, ha mondjuk a trollkommentelők saját anyját ütötte volna el, bekokózva. Amilyen elkeseredett szolgalelkű csúszómászók, gondolom, igen.

Egyébként érdekes, hogy a néoharag valahogy sose az ilyen (a blogposztban szemléltetett) alantas férgek (meg részhalmazuk, a taxisok) ellen irányul. Valahogy ezeket mintha soha senki nem akarná (rajtam kívül) lámpavasra húzni, és meglincselni. Érdekes dolog ez. De nem baj, legalább az vígasztl a dologban, hogy az ilyenek előbb-utóbb úgyis golyó általi halált halnak. Mivel senkik, így feláldozhatóak is egyben. Vagy ha véletlenül mégis túlélnék, legalább a szteroidoktól krepálnak be még ötvenéves koruk előtt. Kár, hogy ezt ki kell várni, és nem jöhet a tarkónlövés rögtön, mint Ceausescu-ék esetében....

Jakab.gipsz 2017.08.25. 10:58:44

M. Richárd, az Aranypolgár: egyik kéz a kormányon, a másik a szilikonciciken.

Ricsi ellen-tétje a liberális filozófus.

Soros Gyuri neki is mindent szabad, demokráciát exportálni, NGO kat finanszírozni, elnököket meg buktatni, tudománnyal kufárkodni, ő osztja a jog-állami diplomát, stb.

Jakab.gipsz 2017.08.25. 11:00:16

Ricsi ellentéte a liberális-filozófus, azoknak is mindent szabad. Lásd a Soros-féle egylet.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 11:12:41

@CoolKoon:

Nézz már szét te szerencsétlen.

A magadfajta migránsseggnyaló Soros bérencek védik a Ricsit csak és kizárólag !

Pl itt is:
@FayRodisz:

Putyinozik, miközben Ricsike retkes kokós farkát mossa tisztára.
Mint az agyatlan ballib gyűlölködők általában.

CoolKoon 2017.08.25. 11:35:57

@elvis56: "csicskát csinálnak belőle" - Sajnos nem. Az ilyen tetveknek mindig vannak a sitten is haverjai. Meg hát mivel ő is a fideszes "haverok" közé tartozik, így vsz. a smasszerek se fognak annyira betenni neki. Úgyhogy ilyesmiben a helyedben nem reménykednék.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 11:40:57

@CoolKoon:

Az olajos ballib maffia tagja..
Azért védik Gyurcsány csicskái itt is.

CoolKoon 2017.08.25. 11:42:52

@Ballib cenzúrázók réme 25: "A magadfajta migránsseggnyaló Soros bérencek védik a Ricsit csak és kizárólag !" - Nos, először is: a "Soros-bérencek" szó kötőjellel írandó (magyarban legalábbis mindenképp, oroszban nem tudom, hogy hogy van). A sorrend pedig pont fordított: az "a Ricsit csak és kizárólag" résszel kellett volna kezdened a mondatot, és utána jön csak a többi.

De hogy a csapnivaló helyesírásodon (és magyartalan mondatszerkesztéseden) túl a hozzászólásodon belüli ellentmondásra is rávilágítsak: milyen érdekes, hogy amikor a "migránsseggnyaló Soros bérencek" (sic!) voltak hatalmon, valahogy nem fenyegették mindenféle kopaszok az utca emberét, mint most. Úgyhogy akkor megkérdem: ha a te anyád/apád feküdne a hullaházban (jó keményre fagyva) emiatt a tetű féreg miatt, akkor is itt sorosoznál/migránssimogatóznál ezerrel? Meg eeemúttnyóccév? Meg Gyurcsány?

A sorosbérencezéshez még annyit, hogy szemmel láthatóan te még nálam is jobban tudod, hogy honnan jön a fizetésem. Felmerül a gyanú, hogy honnan vagy ilyen jól informált....

CoolKoon 2017.08.25. 11:46:29

@Jakab.gipsz: "Soros Gyuri neki is mindent szabad, demokráciát exportálni, NGO kat finanszírozni, elnököket meg buktatni, tudománnyal kufárkodni, ő osztja a jog-állami diplomát, stb. " - Képzeld, én még sose hallottam arról, hogy "Soros Gyuri" 120-szal száguldozna a belvárosban, bekokózva, jogosítvány nélkül, és ártatlan gyalogosokat ütne el (amolyan sakkosan). Talán (miután kijózanodtál, meg)érzed, hogy a két dolog kissé eltérő súlycsoport....

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 11:57:04

@CoolKoon:

Összevissza beszélsz és magyarázkodsz.

Tény, hogy a gázolót csak ballibek védték. Legaktívabban a @FayRodisz: nevű Soros bérenc.

Megjegyzem te kezdted a hullákat a Fidesz nyakába varrni, mint minden esetben ahol szerencsétlenséggel végződött valami, gusztustalan módon.

Épp csak felsültél, hisz hazudtál, mert csak ballibek védik az olajos maffia ballib Ricsi nevű tagját.

6.Lenin önálló gondolata 2017.08.25. 12:12:40

@tamarisk: "A közlekedési baleset ezen esete nem bűncselekmény."

Jobb lenne ha nem írnál semmit, mert hülye vagy hozzá.

"A közúti baleset okozása bűncselekmény akkor valósul meg, ha a gépjárművezető a KRESZ megsértéséből adódóan úgy okoz közlekedési balesetet, hogy másnak vagy másoknak súlyos testi sértést, azaz nyolc napon túl gyógyuló sérülést okoz. Ha a sérülés 8 napon belül gyógyul, a tettes szabálysértés elkövetése miatt vonható felelősségre.

Kérdése van? A közlekedési ügyvéd válaszol!
06 20 806 16 06

A közúti baleset okozását csak olyan személy követheti el, aki a közúti közlekedési szabályok hatálya alatt áll. Nem tartoznak e körbe az utasok, gyalogosok.
Az elkövető, a járművezető szempontjából nincs jelentősége annak, hogy a baleset bekövetkezésekor rendelkezett-e jogosítvánnyal vagy sem. Ha csak a gépjármű vezetője sérül meg, bűncselekményről nem beszélhetünk. Megvalósul azonban a cselekmény, ha a gépjárművezető szabálysértése miatt bekövetkezett balesetben a gépjárműben mellette ülő utasa szenved nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket."

CoolKoon 2017.08.25. 12:16:03

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Megjegyzem te kezdted a hullákat a Fidesz nyakába varrni" - He?!?!?! Te mégis miről beszélsz?! Szerintem nagyon gyorsan állj le a szerrel, míg nem késő....

"csak ballibek védik az olajos maffia ballib Ricsi nevű tagját" - Ezt hányszor fogod még elismételni? Mi van, minden ismétlésért külön fizetnek, vagy mi? Az még fel se merült a tyúkagyadban, hogy az olajszőkítésben mind a két garnitúra (és az őket kiszolgáló csőcselék) VASTAGON benne volt?

"Tény, hogy a gázolót csak ballibek védték." - Milyen érdekes, hogy te ránézésre meg tudod állapítani mindenkiről, hogy "ballib-e" vagy sem. Tisztára mint a Superman....

6.Lenin önálló gondolata 2017.08.25. 12:17:10

@Jakab.gipsz: Látom egyből eljutottál a Sorosozásihoz. Még arra sem voltál képes hogy egy logikai lépést beiktassál.

FayRodisz 2017.08.25. 12:34:06

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Hol védtem te nagyon agymosott putyinbérenc?
Nullás szintű szövegértésed nem kicsit vezet félre amikor hülyeségeket beszélsz.

FayRodisz 2017.08.25. 12:36:49

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Legaktívabban. Ezen jót röhögtem.
Te nagyon hülye, fél óra alatt többet migránsozol, mint amennyit én szerinted egy nap alatt védtem. Veled van tele a fórum, meg a többi neveddel amin saját magadat bátorítod, hogy ne csokizz a fotelbe.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.08.25. 12:42:40

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: A baleset után, amit most már nyilvánvalóan jogosítvány nélkül okozott és utána másik milliós Mercedes kabrióban látták, szintén jogosítvány nélkül akkor valószínüleg nem várható a bűnismétlés veszélye. Vagy te ennyire hiszel egy ilyen embernek?

BiG74 Bodri 2017.08.25. 13:02:48

@yotta:
Ne haragudj, de ez hülyeség. A demokratikus elvek kicsit sem sérülnek egy ügyben, ha az oda illő részek is beszámításra kerülnek. Egyrészt itt kialakult egy közlekedésügyi vita, mely a balesettel foglalkozna. A baleset megítélésénél miért akarod negligálni a drogfogyasztás, és a gyorshajtás, és a már bebizonyított felelőtlen közúti viselkedést? Másrészről egy másik vita, mely szerint egy ember aki ilyen körülmények között, ilyen balesetet okozott, hogy a francba élheti a magyar aranypolgár életét?
A politikai vonatkozás pedig annyi, hogy az úr a fityiszhez köthető, de a jól ismert fityisz nickek azonnali védelembe kezdtek, majd látván a védhetetlenséget, már át is tukmálták a liberális oldalra, csakmint a régi nagy védnöküket simicska úrat!
De köszönjük, hogy valaki még védelmébe veszi a demokratikus értékrendet, melyet említettél!

N. Barbie 2017.08.25. 13:21:44

@Kelly és a szexi dög: "Ha nem veszed be, hogy tanulj és dolgozz rendesen, akkor most te is ilyen alakú csajjal nyaralhatnál luxuskörülmények között! "

Ertem, tehat senki ne tanuljon, senki ne dolgozzon, mindenki bunozesbol tartsa el magat, a szilikonkurvajat es abbol nyaraljon.
Attol fuggetlenul, hogy ha az elvarasod szerint mindenki bunozesbol fog elni, akkor ki marad, akit lehuzhatnak, te nooormalis vagy?

N. Barbie 2017.08.25. 13:25:50

@The Ghost Wolf: Es pluszban tegyuk hozza, hogy mindezek elott mar valamiert a jogsijat is elvettek, ami nyilvan nem egokeszlet hianya volt.

Tehat, valami sulyosabb dolog miatt elveszik a jogsijat, lesz@rja, megis vezet, gyorshajtasa miatt meghal 2 ember, lesz@rja, mindezek utan ismet autoban latjak.
Es a birosag szerint ennek ellenere nem all fenn a bunismetles veszelye.
Igen jo kapcsolatai lehetnek Ricsikenek...

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.25. 13:38:19

Remelem hogy a figurat legkesobb a felmento itelete napjan, meg a birosag elott meglincselelik az emberek. Mert az hogy nem tartoztattak le, az valoszinusiti, hogy max egy felfuggesztettel megussza a gyilkosagokat.

Jakab.gipsz 2017.08.25. 14:26:31

@Nanáhogydе: A párhuzamos egyenesek a végtelenben találkoznak. Nem tudtad?

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2017.08.25. 14:40:47

Elsőrendű példa arra miként rombolta 0-ra Ricsike emberi mivoltát a sanyarú gyerekkor, majd az éjszakai élet milliárdjai a politikai és rendőri "hátszél". Olyan magasról szarik mindenféle törvényre, hogy az csak na. Mi itt pofázhatunk, de röhögni ő fog. Mivel elvesztette a társadalom a "rossz elnyeri büntetését" példaképet mostanra az ehhez hasonló életet tekintik az emberek annak és követendőnek.
Ennek a Ricsinek a tükörképei nap mint nap futkorásznak izomverdákon, arcoskodnak méregdrága éttermekben, képünkbe röhögve érintethetetlenségüket. Amikor ezek 1 óra alatt keresnek annyit mint rendünk büszke őre, mit is várjunk??? Intézkedik vagy elfogadja a lét, ha netán meg meri állítani a Brabus merdzsót.....
Egy biztos, egyszer ezek közül egy lesz rossz helyen és rossz időben. Remélem.

HaD 2017.08.25. 14:44:47

mondjuk az un. vagyonosodási vizsgálat miért várat ilyeneknél(is)magára????? gondolom agysebészet mellett van ideje a mesternek ilyen életvitelre...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.08.25. 14:46:37

@Ballib cenzúrázók réme 25: Olajos ballib maffia? Az meg mi? Én csak egy olajos maffiáról tudok, még a 90-es évekből. Annak van vezetője, aki ma miniszter, nem szokás azzal vádolni, hogy ballib. Erre gondolsz?

Peetee 2017.08.25. 14:47:36

Csak a vak / ostoba / demagóg ember nem látja, hogy mennyire kettős a mérce. Átlagember ilyen cselekedetért már régen megrohadt volna a sitten előzetesben. Életszerű az, hogy eg átlagos állampolgár rommá tör egy 40-50milliós néhány hónapos, felső kategóriás sport-csúcsmodellt a Mercedes palettájáról jogsi nlkül, kokain-származékokkal a vizeletében (tehát a baleset idején NEM volt befolyásoltság alatt!), az szabadlábon tombolhat tovább, és a következő héten egy még drágább, még sportosabb (+50LE) luxusautóval mászkál tovább...jogsi nélkül természetesen?! Ez normális, ez életszerű? Aki nekiállt védeni ezt a polgárpukkasztó vadembert, az nem lehet más, mint a fidesz által pénzel bértollnok, aki a józan eszét és a reális ítélőképességét tette félre a pártja és a vezére érdekében. Sajnálom, hogy ilyen sokan vannak. Nem, nem is éltem a rendszerváltás előtt, tehát nem lehetek se komcsi, se szoci....csupán gondolkodom, nem az előre megrágott és a számba tett maszlagot böfögöm vissza....elnézést kérek ha ez valakinek csípi a szemét. Szép napot!

Bálint Bátori 2017.08.25. 14:51:21

Egyenként elkezdhetnénk végigmenni ezeken és NAV-ilag, meg rendőrileg, hogy mégis miből és hogyan lett pénze, miből tartja fenn magát, mutasson be számlákat. Hopp valami nedves...jaj beleért az ujjam a bilibe.

dukeekud 2017.08.25. 14:56:58

Ebben az ugyben tenyleg az a verlazitoan felhaborito, hogy ettol ocsmadek feregtol, pont az ilyen szaguldozas es balesetek okozasa miatt vettek el a jogositvanyt, tiltottak el a vezetestol. De ezt a gatlastalan elmebeteget, ez a legkevesbe zavarta, hanem siman autozgatott jogositvany nelkul. Es akkor nem valamelyik mellek utcaban sunyog 40 -el. De hogy is, az minimum hogy `150-el szaguldozik a suru forgalomban.
Megis mit lehetne csinalni egy ilyen kozveszelyes orulttel ? Azon kivul, hogy AGYONVERNI termeszetesen. Hogy lehetne megfekezni, valakit, akivel szemben az atlag emberre szabott torvenyek, szabalyok tokeletesen hatastalanok ?

FayRodisz 2017.08.25. 15:12:21

Érdekes, sem az újságfirkász, sem úgy más nem gondolta végig a mai egyik hírt.
A szakértők szerint az egyik tanú, aki a citrom mögött haladt, azt vallotta, hogy már előre látta, hogy baj lesz, mert a Merci akkora sebességgel érkezik. Tudom, az orbán nevű tudatmódosítón lógó agyhalottak akik felső utasításra most mocskolják az alomtársat, nem igazán problémáznak ezen, de egy normális ember megkérdezi, akkor a citromos miért nem látta, ha még a mögötte haladó is.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 15:14:49

@FayRodisz:

Védd csak a drogos férget.
Összetartoztok vele, mint minden agyatlan ballib hivatásos gyűlölködő.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.25. 15:16:25

@Peetee:

Te sem tudsz olvasni mi ?

A Ballib haverod, aki hozzád hasonlóan Soros parancsra nyalja a migránsseggeket, @FayRodisz: védi a férget, nem a jobboldaliak.

metax 2017.08.25. 15:24:27

@tamarisk: "Naaa... nem ölt embert.

Az emberek balesetben hunytak el.
Nagy különbség!"

Nem, ez gondatlanságból elkövetett emberölés. Remélem ezzel a bíró is egyet fog érteni.

Peetee 2017.08.25. 15:32:34

@Ballib cenzúrázók réme 25: Én végigolvastam a kommenteket. Rengeteg a ballibantozó ember, aki nekiáll mindenféle KRESZ-szabályok alapján bevédeni a kopaszt és felelőssé tenni a halottakat. Ráadásul kettőnk közül nem én tolok ki magamból napi 500-600 hozzászólást, mindenféle következetesség és gondolkodás nélkül....bocs, ha ez neked kellemetlen.

metax 2017.08.25. 15:37:57

@Indriq: "...azt nem feltételezem, hogy szándékos emberölés volt."

Közúti baleset ritkán történik meg szándékosan. Még egyszer: ez gondatlanságból elkövetett emberölés. Vagy közúti veszélyeztetés.

Utóbbi minősített esetei:

-súlyos testi sértést okozó közúti veszélyeztetés

-maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást, vagy tömegszerencsétlenséget okozó közúti veszélyeztetés

- halált okozó vagy halálos tömegszerencsétlenséget okozó közúti veszélyeztetés

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%BAti_vesz%C3%A9lyeztet%C3%A9s

Tehát halálokozás esetén ez is kiszabható. Mivel a bűncselekmény közlekedési szituációban történt, a szóban forgó ügyben inkább a közúti veszélyeztetés bűntette állja meg a helyét.

metax 2017.08.25. 15:47:45

@Peetee:" Átlagember ilyen cselekedetért már régen megrohadt volna a sitten előzetesben."

Jó, de ez egy Kubatov-katona, te is tudod. 2006 őszén az ilyen dobálta kővel a rendőröket, gyújtogatta a kocsikat és a tévészékházat, pakolta ki a székház büféjét. Azt meg, hogy milyen hadra volt fogható 2010 óta, a poszt szerzője foglalta össze röviden és tömören.

metax 2017.08.25. 15:56:00

@metax: Ja, és tegyük hozzá, jogsija sem volt. Ez plusz súlyosbító körülmény.

FayRodisz 2017.08.25. 16:34:40

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Mi van kis ratyi? Fáj az igazság?
Ha nem tűnt volna fel rajtad röhögök nem veled.
Azt is magaddal kell tisztáznod, hogy az egyszerű, buta fajtád most felsőbb pártutasításra ezerrel gyalázza az alomtársat akit előtte még habzó pofával védtetek a csúnya ballibsiktől.

Semper Fidelis 2017.08.25. 16:43:48

@FayRodisz: "2017.06.29. óta tag"

Neked ezért fizetnek?

FayRodisz 2017.08.25. 18:00:21

@Semper Fidelis:

A te fajtád blogol fizetségért.
Amúgy elkopott az idő homályában a jelszavam a régi névhez azért van ez az új. Ami ha egy kicsit is figyeltél volna nem új, de ha téged ez megnyugtat, akkor igen, új, és fizetnek érte. Az igazsággal meg ne foglalkozz, a fajtádat nem érdekli.

FayRodisz 2017.08.25. 18:05:26

@BiG74 Bodri:

Csak ez. Elég sokat járok arrafelé, és még ezen ikonikus eset előtt is keményen kellett figyelni a sok agyhalott idiótára akik magasan tojnak az elsőbbség megadására. Nem véletlen ott a sok baleset, a hülye nem néz, csak megindul amikor a belső sávban megáll valaki, ész nélkül fordul be a külső sávban akár szabályosan érkező elé is.

A koma balesete nem tényében volt kérdéses, hanem időpontjában, szerencsétlenségére (vagyis az utas szerencsétlenségére) most egy gyorshajtó elé ugrott be...

Amúgy megnyekkent vagy nem? Mert itt azt firkálják, hogy a sofőr túlélte.

Semper Fidelis 2017.08.25. 18:16:35

@FayRodisz: Programozó vagyok 16 éve, elég jól keresek, szerencsére nekem ezért nem fizet senki.

A fajtám meg félig székely, félig tót, bár ez nem tudom hogy jön ide.

Amúgy meg csak azért kérdeztem, mert gyakorlatilag mást sem csinálsz ezzel az üggyel kapcsolatban, mint a tagot mentegeted. Holott már mint több sajtótermékben is olvasható, igenis a nagy sebesség számlájára írja a szakértő is az esetet. Te meg továbbra is fújod az elsőbbség meg nem adásos szöveget. Akárki leírja neked, hogy egy lakott területes forgalomban NEM számíthatsz ilyen sebességű járműre, hiszen így a sebesség becslésed is hibás lesz, te csak a magadét nyomod. Pont ma olvastam valahol, hogy 100% sebességtúllépés esetén a gyorshajtóé a felelősség. Ezt próbálták sokan leírni, de téged ez sem zavart.

ErrorFlyn 2017.08.25. 18:16:52

Buzi lipsi amikor a vén geci kommunista vérbírókat a Fidesz el akarta zavarni, egyként sivalkodott az egélsz bal-lib csürhe. Na szóval Ricsikét ahogy a kokainos kurva T.K. Petrát-akiről azóta is kuss van!!! a rohadék bíró hagyta futni, az ügyesség mindkét esetben többször is felebezett, amit a a lefizetett aljas gané bírók mindig lesöpörtek, és Magyarországon bírói függetlenség van, Rogán is kifejezte a rosszallását de sajnos a kormány nem szólhat csak úgy le felülről, ez nem 2006 amikor a csonttörő, szemkilövető rendőrállatokat mind felmentették mert jött felülről az ukáz! Úgyhogy a Ricsiket, Petrákat a magatok oldalán kéretik számonkérni!
Talán egy jó fog kisülni ezekből a balhékból, a népharag miatt végre sikerülni fog most a kormánynak elzavarni végre a halál faszára a sok vén szar bírót .

Zola_ 2017.08.25. 18:52:33

@ErrorFlyn: azt azért tisztázzuk, hogy az elkövető csak nyomozási bíró előtt járt, hogy a háziőrizetéről dönsenek.
A büntetőügy bírósági szakasza még nem kezdődött el, ne prejudikáljunk, hogy milyen ítélet fog születni.
Úgy kezdődik, hogy a rendőrség és az ügyészség elvégzi feladatát, és történik egy vádemelés.

Punxsutawney Mormota 2017.08.25. 18:55:28

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Csapottvállú, buzzancs kendermagosok? :D Látom, alaposan tanulmányoztad magad a tükörben miközben leírtad ezeket a szavakat. Belesűrítetted az összes frusztrációdat és gyűlöletedet azok iránt, akiknek nem bértrollkodás a szakmájuk és megengedik maguknak a gondolkodás luxusát.
Ezeket a kommentjeidet Rogán fizeti zsebből, vagy még a munkaköri leírásod része?

Punxsutawney Mormota 2017.08.25. 18:58:56

@FayRodisz: Hm, tévedsz. Ha csak kismértékben lépi túl a sebességet, akkor igazad van. Ha 50%-ban, akkor fifty-fifty-re hozza ki a bíróság, közös felelősséget állapít meg. Ennél nagyobb sebesség túllépésnél (a hírek bőven több, mint 100%-ról szólnak) viszont már nem számít, hogy védett pozicióban vagy, téged fognak kihozni hibásnak.

Janossz 2017.08.25. 18:59:06

Most mondták a hiradóban...Tudjátok, mennyit ült Kulcsár Attila?
Ma szabadult ugyanis. Hat hét után.
Öt évet kapott, de leszámolták belőle az összes előzetese-háziőrizetes-lakhelyelhagyásos idejét, és ez jött ki.
Erre megy ki a játék. Házi őrizet, nem túl szigorú szabályokkal, az ügyvédek meg elhúzzák a várható ítélet hosszáig a pert, és otthon elhéderelget a páciens egy-két évet.
Addig nem megy egzotikus szigetekre. Na bumm!

Punxsutawney Mormota 2017.08.25. 19:03:05

@Magyarország Europa jovője: Kezeket-lábakat tört! Ahaaa, sőt! Tankkal gázolt át a tömegen. Többek között rajtad is, azóta vagy kórós hazudozó. Egyéb kérdés, takongerinchúros éhbértroll?

yotta 2017.08.25. 21:32:34

@BiG74 Bodri: "Ne haragudj, de ez hülyeség. A demokratikus elvek kicsit sem sérülnek egy ügyben, ha az oda illő részek is beszámításra kerülnek."

Csak, hogy ebben a közlekedési balesetben is minden felet (értsd: a balesetben résztvevő) megillet az objektív vagy annak látszó jogi eljárás és a helyzetértékelés. Ergo, önkényes bizonyos részek odaillőnek tekintése, mint például a fényűző élet, a deviáns viselkedés vagy a pártszimpátia.
Ha egy lépést teszel hátra és mérlegeled saját írásod, rögtön látható mi az, amiről beszéltem, hiszen az egész bizonyítja, ami ellen berzenkedtem.

"A baleset megítélésénél miért akarod negligálni a drogfogyasztás, és a gyorshajtás, és a már bebizonyított felelőtlen közúti viselkedést?"

Talán, ha volnál szíves rámutatni, mely mondataim negligálják a drogfogyasztást és a gyorshajtást, amikor rajtam kívül senki nem említette a piroson való áthaladást, ami generálta valószínű a gyorshajtást. Néhány hozzászólással fentebb megjegyeztem, hogy a közös felelősség lehetetlen ez ügyben, mert a gyorshajtás mértéke ezt lehetetlenné teszi. A drogfogyasztásról pedig egy szót sem szóltam, ugyanis valahol azt olvastam, hogy 3-4 nappal a baleset előtt drogozott az illető, amely időtávnak még a legnagyobb rosszindulattal sem lehetett hatása a balesetre!

"Másrészről egy másik vita, mely szerint egy ember aki ilyen körülmények között, ilyen balesetet okozott, hogy a francba élheti a magyar aranypolgár életét?"

Na, ez az amiről beszéltem: ha ezen az optikán keresztül óhajtod az illetőre rábizonyítani a teljes felelősséget, sérül a demokratikus elv.

"A politikai vonatkozás pedig annyi, hogy az úr a fityiszhez köthető, de a jól ismert fityisz nickek azonnali védelembe kezdtek, majd látván a védhetetlenséget, már át is tukmálták a liberális oldalra, csakmint a régi nagy védnöküket simicska úrat!
De köszönjük, hogy valaki még védelmébe veszi a demokratikus értékrendet, melyet említettél!"

Húha, ez már annyira zavaros, hogy inkább nem próbálom kibogozni, hogyan kapcsolódik egy két halálos áldozatot követelő balesethez, amikor a magyar internet közel 60 ezer politikával foglalkozó fórumot kínál...???

yotta 2017.08.25. 21:47:56

@FayRodisz: "A szakértők szerint az egyik tanú, aki a citrom mögött haladt, azt vallotta, hogy már előre látta, hogy baj lesz, mert a Merci akkora sebességgel érkezik. "

Épp ez a probléma a nagyon nagy sebességgel, hogy tudniillik nem mindenki észleli egyformán azt a nagy sebességet. Nem beszélve arról, hogy az elől haladónak még több más dologra is figyelnie kellett az adott pillanatban: gyalogos, másik sávban érkező jármű, jelzőlámpa... stb.
süti beállítások módosítása