B1 blogcsalád



Megszívja, akinek az ügye szegedi bíróságra kerül

2017. augusztus 17. - Spectra

downloa7d_aspx_1.jpg

Nincs bizonyíték Czeglédy Csaba ellen, mégis meghosszabbítják az előzetes letartóztatását. Egyre inkább úgy tűnik, hogy mindenki megszívja, akinek az ügye Szegedre kerül. Összegyűjtöttünk 7 indokot, ami ezt alátámasztja.

A szegedi járásbíróság nyomozati bírója úgy döntött az előzetesről, hogy nem volt semmi bizonyíték az ügyészek kezében. Ráadásul a nyomozati bíró azóta meg is hosszabbította Czeglédy előzetesét. Egyáltalán nem meglepő ez az aggályos döntés. Legyen szó az ítélőtábláról, járásbíróságról, vagy törvényszékről, Szeged régóta híres arról, hogy aránytalanul súlyos ítéleteket hoz a Fidesz számára fontos, politikailag kényes ügyekben.

Aránytalanul súlyos ítélet

A Szegedi Törvényszék még a laikus számára is aránytalanul súlyosnak tűnő ítéleteket hoz. Tavaly ősszel 10 év fegyházbüntetést szabtak ki a legfontosabb migránsperben, a röszkei zavargás miatt terrorcselekménnyel megvádolt szíriai férfire, Ahmed H-ra.

Fideszes rokonok döntenek

Az Ahmed H. ügyében ráadásul az a Nagy Andrea hozta az ítéletet, akinek élettársa fideszes kapcsolatai miatt ismert. (Ha ez nem lenne elég: közös irodában dolgozik egy volt Fidesz-KDNP országgyűlési képviselővel, és azzal a bírósági vezetővel, aki Nagy Andreára osztotta Ahmed H. ügyét.) Visszanyomozható tehát, hogy Szegeden ezeket az aránytalanul súlyos ítéleteket Fideszes rokonok hozzák.

Nem lehet ellentmondani a kenyéradó gazdának

Szegeden azonban messze nem Nagy Andrea bíró politikai-családi-kapcsolatai a legaggályosabbak. Itt lehettünk tanúi az elmúlt év legbizarrabb személyi összefonódásnak, amikor a Szegedi Ítélőtábla elnöke, Harangozó Attila kifejtette, hogy az OBH elnök a kenyéradó gazdája, akinek nem lehet ellentmondani.

Gyanús összefonódás a legfelsőbb körökben

A gyanús összefonódásokat egyébként már a legfelsőbb bírói körökben is megfigyelhetjük. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke ugyanis még büszke is arra, hogy több évtizedes barátság fűzi Orbán Viktorhoz. Ezek után nem meglepő, hogy az elnökasszony nagy szerepet játszott Orbán politikai leszámolásaiban: az OBH elnök által törvénysértő módon kijelölt bíróságok - így a szegedi bíróságok is - sorra ítélik el a koncepciós perek vádlottjait.

Más az ítélet, ha Handó jelöli ki a bíróságot

A Fidesz elszámoltatási pereiben a  fővárosban rendre felmentő ítéletek születnek. Budapesten ugyanis látványosan máshogy kezelik azokat a vallomásokat a bírók, ahol felmerül a nyomozó szervek szakmaiatlan működése. Ezzel szemben mindjárt más az ítélet, ha Handó Tünde jelöli ki a bíróságot. Nem véletlen tehát, hogy a Hunvald-ügyet, a Hagyó-pert és a Sukoró-ügyet (és úgy általában a Fidesz számára kulcsfontosságú politikai ügyeket) addig-addig helyezgetik át az országban, míg mindegyik Szegeden kötött ki.

Még az elsőéves jogi tananyaggal sincs tisztában a Szegedi Ítélőtábla

A Szegedi Ítélőtábla jogsértő módon kétszer akarta elítélni ugyanabban az ügyben Hunvaldot Györgyöt. A volt szocialista politikust ugyanis Szegeden 2015-ben jogerősen 2 év hat hónap börtönbüntetésre ítélték egy olyan ügyben, amiben egyszer már született felmentő ítélet - tették mindezt annak ellenére, hogy még az első féléves joghallgatók is tisztában vannak a kétszeres eljárás tilalmának elvével.

A BKV-per főpróbája?

Felmerül a kérdés, hogy vagyon a Hunvald-ügy volt a BKV-per főpróbája?  A volt VII. kerületi polgármester ellen is rengeteg eljárás indult. Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyetteshez hasonlóan az Orbán - elmúltnyolcév őt is megvádolta a klasszikus vesztegetés - hivatali visszaélés - csalás - hűtlen kezelés kombóval.

Hiába bizonygatta ártatlanságát Hunvald, hiába hoztak más ítéletet korábban elsőfokon, mint másodfokon. Hunvaldot végül két és fél év börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla a példastatuálás jegyében.

A Fidesz számára kulcsfontosságú BKV-pert is a Szegedi ítélőtáblán tárgyalják másodfokon. Továbbra is nyitott a kérdés, hogy mire számíthat Szegeden egy ilyen nagy horderejű koncepciós per. Mindent az fog eldönteni, hogy az ügyben döntő bíró a törvényhez vagy kenyéradó gazdájához lesz hű.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5912751236

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tények önkényes értelmezése szabad a hazai bíróknak 2017.08.18. 09:26:08

A tények bírói önkényes értelmezése Magyarországon NEM bűncselekmény, ezért a magyar igazságszolgáltatás NINCS bűnözők kezében.

Trackback: Bírói önkényuralom kialakulása 2017.08.18. 09:25:43

Ha a hatalomnak nincs semmilyen kontrollja, illetve csak is saját maga, akkor a rendszer törvényszerűen önkényuralomba torkollik. - Bírói Önkény Ellen mozgalom

Trackback: Bírók megfigyelése? 2017.08.18. 09:25:15

Végül is, ha ezt a bírói bűncselekmények felszámolása miatt született az új megfigyelési törvény, akkor még megbocsátható és érthető is. Persze a kameráktól a bírók félnek a legjobban, mert úgy nem tudnának jegyzőkönyveket hamisítani.

Trackback: Bíróságon videózni 2017.08.18. 09:24:45

Videózni tárgyaláson? A legtöbb esetben szigorúan tilos! Hogyan tudna különben a bíró jegyzőkönyvet hamisítani. Bírói Önkény Ellen mozgalom figyelemfelkeltő anyaga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK10 2017.08.17. 18:48:35

Vagyon az volt? Jó kérdés. :)

Most kezdetek előre mosni Fletót, aki helyett ülnek? Fölösleges. Terroristát védeni is. Nem mutogatni kell Szegedre, hanem nem kell bíróság elé kerülni.

szalmakazal 2017.08.17. 18:56:02

Politikai pedofília, hányinger kerülgeti az embert ebben a mocsokkal teli világban, és ennek szerves része a igazságosztó bagázs mindenestül. Sajnos.

Cpeti123456 2017.08.17. 19:15:26

T. Posztoló,

Lehet, hogy igazad van.
Ahmed H. meg mi a francot keresett ultimátumott adva a Királyi Rendőrséget.
Egyébiránt tisztelettel érdeklődöm, hogy ügyében a volt igazságügy minisztert "amiről lemaradt az i" vaj'h ki fizeti?
Apátok faszát...

VaradiJanos 2017.08.17. 20:52:31

Püspök bácsi, Gyuri bácsi, morphok, kurtok, attilayukkácskák, taszok és haverjaitok!
Katalán barátaink üzenik, hogy köszönik az ajándékotokat. Ti és gyermekeitek lelkére rohadjon rá az újabb tizenhármak emléke és családjaik fájdalma!

Csigafattyú 2017.08.17. 21:05:34

Csak a szegedi bíróság ilyen? Jó reggelt, az összes ilyen! Képzetlen háziasszonyok ítélkeznek össze-vissza, és az egyetlen cél, hogy mindenki el legyen ítélve, tekintet nélkül bűnösségre, bizonyítékra. A legelemibb jogi ismeretek hiányát mutatják fel nap mint nap ezek a "bírók". Nekem pl. itt van egy levél a Budakörnyéki Járásbíróság elnökhelyettesétől, amelyben udvariasan megmagyarázzák, hogy a házi őrizetem alatt adminisztratív okokból sajnos nem tudnak bírósági felülvizsgálati lehetőséget biztosítani. Van vagy féltucat olyan levelem is, amelyben különböző bíróságok megmagyarázzák, hogy az Európai Emberi Jogi Bíróság döntései nem relevánsak Magyarországon. Jó reggelt, az egész igazságszolgáltatást lerombolták, még a tíz évvel ezelőtti állapotokhoz képest is!

Csigafattyú 2017.08.17. 21:13:22

@FCUK10: Papa, az nem olyan egyszerű. Ha bekerülsz a célkeresztbe, akkor visznek és kuss. A zárkatársam az előzetesben egy 65 éves öregúr volt, akit a saját lakásában négyszer szúrt meg a támadója. Visszaütött, torkon találta a csávót, meghalt. Kapott hat évet emberölésért. A saját házában késsel rátámadó bűnöző "meggyilkolásáért".

Volt bent egy másik srác is, az kamionsofőr volt. 2015 elején került be. Szegedről jött fel Pestre a kocsival, és nem vette észre, hogy az alvázra felkapaszkodott egy migráns. Pont úgy, ahogy Calais-nál csinálják. Budaörs körül kiszúrta a rendőr, hogy valaki lóg hátul, lemeszelte. Rögtön ráfogták, hogy embercsempész, ráadásul "a csempészett személy sanyargatásával". Másfél évig előzetesben volt, azt nem tudom, hogy el is ítélték-e.

Vagy ott volt egy Ausztriában élő csecsen arc, aki egy Pest melletti benzinkútnál várta a bátyját, hogy felvegye, és menjenek haza. Letartóztatták azzal, hogy embercsempész, és a kuncsaftjait várja, akiket Németországba kellett volna vinnie. Nem is volt kocsija! Migránsok nem jöttek, hiába várták őket a rendőrök, jött viszont a bátyja, aki csodálkozva magyarázta el, hogy mi van. Ennek örömére őt is letartóztatták. Mivel semmit sem tudtak rájuk bizonyítani, megúszták egy hónap előzetes letartóztatással és felfüggesztett börtönnel. Enyhítő körülmény volt, hogy a bűncselekmény nem volt bizonyítható!

Tele van ilyenekkel a Venyige utca. Egyszer te is bekerülhetsz, vagy a gyereked, aztán majd lesz hű, meg ha. Szíre-szóra baszkodják be az embereket. Az előzetes letartóztatottak legalább fele vagy ártatlan, vagy elkövetett valamit, de messze nem azt, amit ráfogtak. (Lopásból csináltak nekik rablást, stb.) És mivel a váderedményesség 98% körül van, ami kb. 20-30%-kal meghaladja az európai átlagot, ezeket az embereket túlnyomórészt el is ítélik. Kivéve persze, ha alumíniumgyárat igazgattak, és hatalmas ipari katasztrófát okoztak. Az más, azt tényleg nem lehet bizonyítani.

FCUK10 2017.08.17. 22:28:45

@Csigafattyú: a rács mögött mindenki ártatlan, nem tudtad?:) érdekes módon a társadalom túlnyomó többsége nem kerül oda;)

Csigafattyú 2017.08.17. 23:47:05

@FCUK10: Hát, igen, ez a legegyszerűbb, ám igen cinikus válasz. És csak az mond ilyesmit, aki még nem volt ott. Hát képzeld el, odabent senki nem csinál belőle titkot, ha csinált valamit. A csibészek nem szégyellnek semmit, lebuktak és kész. Nyíltan beszélnek róla. Azt csak a magadfajta beképzelt "becsületes állampolgárok" hiszik, hogy ez máshogy van.

Még lehet, hogy nem kerültél oda, de nem véletlenül mondják odabent, hogy a börtön falában mindenkinek van egy téglája. Nem tőled függ, odakerülsz-e. Nem kell hozzá bűnözőnek sem lenned. Pont azért írtam ezt a három példát, hogy lásd, mennyire nem a te döntésed. Lehet, hogy holnap kiszalad eléd az útra egy cigánygyerek, elgázolod, és lesz harminc tanú, hogy szándékosan rágyorsítottál. Lehet, hogy holnap megpróbálják ellopni a telefonod, fellököd az illetőt, és ő bociszemekkel fogja behazudni a rendőrségnek, hogy minden ok nélkül rátámadtál, meg akartad ölni, be akartad lökni a busz alá. Mondom, ott fogsz pislogni, mikor a fejedre olvassák az ítéletet.

Egy polgárőr barátom a VIII. kerületben lakott. Egy éjjel arra ébredt, hogy cigány suhancok ugrálnak a kocsiján. Lement rájuk szólni, összeverték, eltörték a karját, betörték a bordáját. Az ítélet: a cigányok ártatlanok, neki nem volt joga rájuk szólni, mert a VIII. kerületben köztudott, hogy ilyesmi megesik, ezt tudnia kellett volna, mikor odaköltözött. A srácot elmeszelték garázdaságért, kapott két év felfüggesztettet.

Kívánom, hogy egyszer te kerülj így a fasz rossz oldalára. Akkor majd meglátjuk, ugyanilyen öntelt vigyorral ítélkezel-e.

DFK 2017.08.18. 06:39:16

Kedves B1-esek! Megint megöltetek 13 embert. Barcelonában.

Semmitnemérszakitiltással · http://kilatas.great-site.net 2017.08.18. 07:18:21

LOL, meglepődik valaki?

"Nem véletlen tehát, hogy a Hunvald-ügyet, a Hagyó-pert és a Sukoró-ügyet (és úgy általában a Fidesz számára kulcsfontosságú politikai ügyeket) addig-addig helyezgetik át az országban, míg mindegyik Szegeden kötött ki."
Ahhoz képest a Hagyót ki kellett engedni :D Sárosak ezek, de a narancs még ahhoz is kevés, hogy leültesse őket :D
Érdekes, hogy a szavazóiknak nem tűni fel, hogy az utált MSZP-sek, akiknek a lecsukását ígérték, vígan elvannak (esetleg beálltak a kormányoldalhoz).

"Hiába bizonygatta ártatlanságát Hunvald," - mondjuk nem is ártatlan...

@DFK: Az ISIS terroristái.

midnightcoder2 2017.08.18. 07:23:03

@Semmitnemérszakitiltással: "Érdekes, hogy a szavazóiknak nem tűni fel, hogy az utált MSZP-sek, akiknek a lecsukását ígérték, vígan elvannak"

Holló hollónak nemigen vájja ki a szemét. A gengszerváltás óta ezermilliárdok tűntek el mindkét oldalon, és ehhez képest csak pár piti csirkefogó lett lecsukva ideig-óráig.

Proud Mary 2017.08.18. 07:31:28

@Csigafattyú: te, ezek akkora kamu sztorik

Csigafattyú 2017.08.18. 07:50:08

@Proud Mary: Igen? Hát akkor hívd fel mondjuk a váci börtönt, és kérdezd meg, hogy Gajdácsi Zoltán, nyilvántartási száma EV-5957, vagy ha úgy jobban ismerik (és ez alapján rá is kereshetsz) az apaji gyilkos (vigyázat, kettő is volt) miért van bent. Az alábbiak közül egyébként melyik a hihetetlen számodra, onnan a fotelből:

- hogy olyasvalaki írogat neked, aki volt már sitten (bár el nem ítéltek, csak előzetesben voltam)
- hogy a magyar bíróságok ugyanolyan faszkalapok gyülekezete, mint a rendőrség
- hogy vannak emberek, akiket olyan körülmények között ítélnek el, ami minden civilizált országban felmentést eredményezne?

Mert azt, gondolom, fenntartás nélkül elhiszed, hogy kurva sokan nincsenek börtönben, akiknek ott kellene lenniük. A fordítottja mitől olyan elképzelhetetlen neked?

És sokan vannak, akik fél-egy évig, de akár három-négy évig is guggolnak előzetben (ami egyébként szigorított fegyház, tehát sokkal rosszabb, mint a sima börtön) mire az elfoglalt bíró urak kegyeskednek meghallgatni őket? Az én ügyemben is két évvel az események után kezdték faggatni a tanúkat. Ki az, aki ennyi idő után pontos emlékeket vár? Ezt elmondod egy nyugati jogásznak, legyen az brit, francia, német vagy amerikai, nézni fog rád, mint a moziban, hogy mi van? Ennyi idő után náluk már rég kidobja az ügyet a bíróság, továbbá fejek hullanak, mert ez megengedhetetlen. A briteknél 14 napon belül bíróság elé állítják a letartóztatott személyt, különben akkora szarvihar lesz, hogy megemlegeti az egész bírósági hierarchia.

Nálunk? Hát, majd elkezdjük két-három-négy év múlva, eltárgyalgatjuk még három-négy évig, de közben a bíró még 100-120 ügyet visz, szóval mire a következő tárgyalásra kerül sor, arra sem emlékszik, hogy volt-e előző, és a végén majd összemolyol valamit. Tekintve, hogy nálunk az ítéletet az utolsó tárgyaláson, azon melegében szokás kihirdetni, szó sem lehet arról, hogy esetleg visszavonuljon a tisztelt tanács, és még egyszer átolvassa a vallomásokat, átnézze a bizonyítékokat, mint mondjuk az USA-ban - ott két hónaptól fél évig is mérlegelgetnek, gyakran egy piti tyúklopási ügyben is - és csak utána döntenek egy ember sorsáról. Á, dehogy! A magyar bíró té-ved-he-tet-len. Ha mégis téved, akkor a törvény rossz, és el kell tekinteni az alkalmazásától.

Tudod, mire kaptam egyszer két év felfüggesztett börtönt? Önbíráskodás bűntette. Hogyan? Tartozott nekem valaki, elmentem a lakására, megkérni hogy fizessen. Nem géppisztollyal. Sőt, vittem a zsebemben diktafont, nehogy utólag kitalálja, hogy fenyegettem vagy erőszakoskodtam. A felesége volt csak otthon, vele váltottam pár szót, közölte hogy pénz nincs. Én is közöltem, hogy akkor végrehajtó lesz, aztán arra hiába csapkodja az ajtót, mert rátöri. Ennyiben maradtunk. Hazajött a csávó, és kifőzték az asszonnyal, hogy kihívják a rendőrséget, azt fogják hazudni, hogy én berúgtam az ajtót, berontottam, nekilöktem a nőt a falnak, satöbbi. Volt is nagy helyszínelés meg minden, aztán a rendőrség lezárta az ügyet, hogy ez egy faszság, örüljenek, hogy nem basszák meg őket hamis vád bűntette miatt. De az ügyészség leszólt, hogy erőltessék az ügyet, mert csak. Jó, nyomoztak még pár hónapot, megint lezárták, hogy itt semmi nem történt. Megint rájuk parancsoltak, hogy erőltessék, aztán vádat emeltek ellenem. Mindez három évig ment.

Beidézték a nőt, aki a rendőrségen elmondta, hogy kurva szó nem igaz az egészből, a férje rendszeresen verte, ő kényszerítette, hogy hívja a rendőröket. (Addigra elváltak.) Csakazértis vádat emelt az ügyészség. A bíróságon még elbaszkodtunk három évig, még az atyaúristent is beidézte a bíróság, hogy valahogy rám húzza az egészet. A csaj ott is határozottan állította, hogy semmi nem történt. Én meg átadtam a hangfelvételt, egy igazságügyi hangszakértő írásos szakvéleményével, hogy az nem vágott, nem kamu, stb.

Eredmény? Elítéltek a picsába egy év börtönre, két évre felfüggesztve. Indokolás: A nő vallomását nem lehet figyelembe venni, mert biztos haragszik a volt férjére. Ja, hogy kéne bizonyíték, hogy egyáltalán történt valami? Mert ez esetben is csak egy állítás van? Kit érdekel! Másodfok helybenhagyta, kúriai felülvizsgálaton átment. Mondjuk ma már leszarom, mert épp a napokban járt le, és automatikus mentesítéssel járt. De két évig priuszos voltam. Meg persze hat évig baszogattak.

Ilyen ítéletek vannak, ilyen bírók vannak. Senkit nem érdekel, hogy mi történt! Sok a munka, amit az ügyész leírt, az lesz az ítélet és kész. Az egyszerűbb, mint nyomozgatni. Meg pofára ítélkezni, az is megy. Ha cigány, akkor csak a felét kapja a büntetési tételnek, nehogy valaki rasszistának nevezze a bíróságot. Ha nem szimpi a vádlott, akkor százezer év.

Meséltem már a srácról, aki három év letöltendőt kapott, mert egy focimeccs után feldobott a levegőbe egy papír kávéspoharat? A bíró szerint a rendőrök felé dobta, tehát hivatalos személy elleni erőszak, és ugye sportmérkőzésen, tehát kúrjuk szét az életét szerencsétlennek. Láttam a videót, ami alapján lenyomták. Röhej.

Proud Mary 2017.08.18. 08:12:54

@Csigafattyú: én is voltam, csak én a rács másik oldalán. épp ezért mondom, h oltári nagy kamu

Csigafattyú 2017.08.18. 08:14:49

@Proud Mary: Nem, te a büdös életben nem voltál a rács túlsó oldalán. Mindössze próbálsz jólértesültnek és különlegesnek tűnni. Magyarán trollkodsz. Köszönöm a beszélgetést.

Csigafattyú 2017.08.18. 08:21:54

@Proud Mary: Ennyi? Tudsz te többet is, ne frájerkedj. Egy ilyen kemény sittes szóljon be rendesen.

Proud Mary 2017.08.18. 08:24:56

@Csigafattyú: mondom, h nem sittes voltam, nálam volt a kulcs.

Csigafattyú 2017.08.18. 08:55:35

@Proud Mary: A tököt volt, Marikám. Azt mondtad, a rács másik oldalán voltál. Ne kamuzzál összevissza, hol ez vagy, hol az. Egyik sem voltál.

Proud Mary 2017.08.18. 09:21:45

@Csigafattyú: te egy veréb vagy. nem tudom mit nem értesz, nem azon az oldalon voltam, ahol te, vagyis a másikon. na puszi, unalmas vagy a kamu sztorijaiddal.

Frenk12 2017.08.18. 10:14:41

Érdekelnek otthoni munkák, pénzkeresési lehetőség? (Nincs MLM, piramis, egyéb visszataszító dolog :) ) Amivel találkozhatsz: YouTube partner program és nézettség növelés, Instagram Marketing, Fordítási Munkák, Freelancer munkák (bármi, programozástól kezdve, videó vágás, amit el tudsz képzelni), Ingyenes Domain szerzés, Ingyenes VPS :)
Csekkold: valodi-otthoni-penzkereses.blogspot.com/

Deák Sándor 2017.08.18. 10:16:40

Csigafattyú igazat ír,aki nem hiszi majd rájön...

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2017.08.18. 10:21:49

Bírói Önkény Ellen facebook oldal!;

A bírói önkény és a bírói bűnözés társadalmunk legveszélyesebb problémája. / Hazánkban nem csak a papok, bankok, a politikusok, gázszolgáltatók, de a bírók és a bíróságok is nagyon elkurvultak. / Magyarországon a törvénykezés és a bírósági gyakorlat is a bűnelkövetés eszközévé is vált. A politikusokat nincs aki visszatartsa bűnöző törvények meghozatalától és a bírák meg nem függetlenek, hanem önkényeskedők.

www.facebook.com/BiroiOnkenyEllen/

2017.08.18. 11:45:54

"Nincs bizonyíték Czeglédy Csaba ellen" - és mégis mindenki tudja, hogy lopott

kb ugyanezt kapnátok, ha sikerülne a fideszt leváltani, tudná mindenki, hogy loptak, csak nem lehetne bizonyítani

Remixedsoul2016 2017.08.27. 23:39:19

@FCUK10: Hunvald és Hagyó szerepel a cikkben. Ők ,,ülnek Fletó helyett"?? :-D ...na, ennek fuss neki még egyszer, mert valamit összekevertél! :-D Gyurcsány amúgy nem is szerepel ebben a bejegyzésben. Elég nehéz lenne így ,,mosni" őt. :-)))

Remixedsoul2016 2017.08.27. 23:47:33

@Semmitnemérszakitiltással: ,,Sárosak ezek" ,,Mondjuk nem is ártatlan." Honnan vagy olyan biztos ebben?? Nem hinném, hogy alaposabban ismernéd ezeket az ügyeket...

Remixedsoul2016 2017.08.27. 23:50:53

@FCUK10: Olcsó közhely... Bár biztos ezért is fizet valaki. :-) Ha ,,érvelés" is van, akkor biztos magasabb a tarifa. :-)))

Remixedsoul2016 2017.08.27. 23:55:28

@VaradiJanos: ,,attilayukkácskák" :-))) Tolmácsot kérek... vagy növényhatározót! :-D

Margitka1 2018.10.31. 18:12:37

@Deák Sándor: @Csigafattyú: Igazatok van. A híres írót akit a mai napig szívat a bíróság szinte ugyan azt írja le az író, csak mások a szereplők, Letartoztatták jogtalanul. Elítélték törvénytelenül. Állandóan nemzetközi körözést adtak ki ellene. Lecsukták és soszor azt sem tudta miért. Olvassátok el a szegedi bíróság aljasságait. www.birosagibalhe-szeged.hupont.hu/

Margitka1 2018.11.18. 14:25:55

Jó lenne ha jelentkezne olyan jogi vagy nem jogi személy aki tud adatokat a bírói szexuális ügyekről. Bírók a bírókkal, szexelnek, vagy szeretőjük mellett a párjuk is létezik. Könyvemben már nagyon sok adat van leírva a kurva bírónőkről és a kurafi bírókról. Értesítést a ritter.hongrois.a@gmail.com emailra kérném. Természetesen ha kérik a neveket elhallgatom. De lehet hamis emailon is írni ami ma a legbiztonságosabb. A freemail.hu, vagy a citromail.hu nem kéri a telefonszámokat, tehát titokban maradhat a személy neve, csak az adat legyen hivatalos. Köszi.

Margitka1 2018.11.18. 14:27:43

@Margitka1: Emailban kaptam ezt az írást a ritter Anatrole Hongrois-tól. . Ha tudtok erre választ adni, nekem is megírhatjátok.
süti beállítások módosítása