B1 blogcsalád



CEU: hatalmasat koppantak Orbánék, aláírják a saját vereségüket is, "győzött Soros"

2017. augusztus 09. - Mr Flynn Rider

Hamarosan pecsét kerülhet a CEU-megállapodásra – írja a HVG. Az egész ügy addig volt érdekes, amíg botrányt lehetett csinálni belőle, lehetett harcolni. Most hivatalosan is elismerhetik a vereségüket. Természetesen Sorosnak az egészhez nincs köze, de jó ezzel a propagandadumával cikizni a fideszes trollokat. ceu_3.jpg

Ha nem

Európa egyik legnívósabb egyetemével szórakoztak volna,

emberi sorsokkal, tudományos kutatókkal, akkor simán beillett volna a retardált valóságshow-k közé is, amit a magyar kormány művelt CEU-ügyben, főleg a nemzetközi diplomáciában. Egészen addig fújták fel mesterségesen a konfliktust, amíg mindenkinek

  • az emberi jogi szervezetektől
  • a tudományos társaságokig,
  • az Európai Unió diplomatáitól
  • az Egyesült Államok kormányáig
  • a Nobel-díjasoktól 
  • a világ összes egyeteméig

ezer volt a vérnyomása, aztán amikor már nem tudtak többet kihozni a forgatókönyvből és az egész világ kifejezte az utálatát, egyszerűen hagyták érdektelenségbe fulladni. Kihátráltak belőle.

A HVG információi szerint ugyanis nem kergeti tovább a külügyminisztérium az amerikai szövetségi kormányt a CEU-ról szóló megállapodással, hanem beéri a New York állammal kötendő egyezséggel, amelyet hamarosan alá is írnak. Ezzel ugyan a saját maguk által hozott törvényt szegik meg, pedig ez volt végül az egyetlen érvük: hogy aki Magyarországon akar tanítani, az tartsa be a magyar törvényeket.

Végül ők nem tartják be a- saját maguk által hozott  - törvényeket.

A lap úgy tudja, hogy már csak a dokumentum pontos szövegét várja a kormány New York állam képviselőitől, és pár héten belül aláírhatják a megállapodást.

Korábban sokat írtunk a CEU-ügyről:

  1. Megírtuk, mi lehetett a cél: az üres feltűnősködés, a találkozó Trumppal. 
  2. Megírtuk, hogy a CEU-ügy végül teljes külpolitikai csőddé változott az Orbán-kormány számára.
  3. Aztán kiderült, hogy már maguk a fideszes szavazók sem egészen biztosak abban, hogy el kell-e üldözni a propaganda által „Soros-egyetemnek” nevezett oktatási intézményt.
  4. Kiderült, hogy még maga Áder János sincs tisztában azzal, mit beszél a CEU-val kapcsolatban.
  5. Egy hónapra a törvény elfogadása után elkezdték húzni az időt, megzavarodtak.
  6. Végül pedig a saját maguk által hozott törvényt szegték meg és beismerték a vereségüket. 

Amikor megszegték a saját törvényüket, szembeköpték a saját kommunikációjukat, meghazudtolták magukat teljesen, és megállapodtak egy másik hasonló intézménnyel, a McDaniel College-dzsel, Szijjártó Péter külügyminiszter persze ilyeneket mondott: a megállapodás azt bizonyítja, hogy a felsőoktatási törvényben előírt feltételek – melyeket mellesleg a Velencei Bizottság és Európai Bizottság is aggályosnak nevezett -  "teljesen normálisak és teljesíthetőek", semmilyen módon sem veszélyeztetik a felsőoktatás szabadságát.

„Ha valaki nem politikai balhét akar kreálni, hanem meg akar állapodni, akkor az nagyon gyorsan meg is tud állapodni a magyar kormánnyal a további működésről."

Szijjártó, ahogy az egész kormány, végig ezt a kettős beszédet alkalmazta: mindenki nagyon jól tudta, hogy csak a feltűnési viszketegségben szenvedő Orbán akar Trumppal találkozni és egy kézfogás-, meg aláírás kedvéért fotózkodni, persze ez azóta se jött össze neki. Lepattintották.

A diplomáciai fiaskót úgy oldották meg, hogy végül Trump oktatási miniszterének elutasító levelét a kormány valószínűleg betudja a  szövetségi kormánnyal kötendő, törvényben előírt „előzetes megállapodásnak”, a küszöbön álló aláírás azt is jelenti, hogy a CEU fennmaradásához immár nem kell tovább – hiábavalóan -  hajkurászni Washingtont.

Ezzel az Orbán-kormány hivatalosan is elismeri a vereségét

– a fideszes gyűlöletpropaganda terminus technicusával élve: "győzött Soros". Hiszen, ha idáig ő fenekedett a böcsületes magyar kormány ellen azzal, hogy volt pofája egyetemet telepíteni Budapestre (ahol a kormányszóvivő is végzett, hehe), akkor ezek szerint a megállapodással nem sikerült kitúrniuk az egyetemet Budapestről. (Pedig egész Európában szívesen vették volna, ha a CEU hozzájuk költözik - micsoda érvágás lett volna ez az egész országnak!)

Ezt a vereséget nem fogjuk sokat hallani a kormányzati propagandában, arra mérget vehet a kedves olvasó. Sőt: megint meghallgathatjuk majd valamelyik Mészáros-médiától, hogyan győzött ismét Orbán Viktor és igázta le az egész világot. A gonosz CEU-val, a Soros-egyetemmel pedig maga Orbán Viktor tartatja be a magyar törvényeket. (Természetesen, mint a fentiekből kitűnik, mindez egyszerű hazugság - de nincs más választásuk, kénytelenek ezt mondani. Így is mindenki tudja, mekkora arcvesztés ez: nemzetközileg is bunkónak, tudományellenesnek lenni, lepattanni még Trumpról is...)

A megállapodásnak csak egyetlen bibije van: az egyetem ugyanakkor csak az egyik, működését ellehetetlenítő feltételt pipálhatja ki: a lex CEU értelmében még New York-i kampuszt is kell létesítenie. Kíváncsian várjuk, hogy ettől a kritériumtól mikor tekint el a nagyságos magyar kormány, illetve hogyan fogja szabályozni, ellenőrizni, hogy egy nemzetközi egyetem mit csinál egy másik országban.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9012730168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2017.08.09. 13:43:58

Magam is azt jósoltam, hogy valamikor augusztusban fognak kapitulálni, amikor a kutya se figyel rájuk. Viszont a célját részben így is eléri az ügy. A kétmilliós tábornak beadták, hogy ők még az USA-t is helyrerakják, ha kell! Nekik senki nem fog "diktálni". Ezt a szavazótábor elégedetten nyugtázta, anélkül, hogy bármilyen fogalma lenne arról, hogy mi az a CEU?! A megállapodásról szóló információ viszont már nem fog eljutni hozzájuk, mert a pártmédia lehazudja és/vagy kiforgatja, ráadásul nagyrészt egyetemi épületet sem láttak még, nem hogy értelmezzenek ilyen kifejezéseket, hogy egyetemi akkreditáció, campus, vagy szövetségi állam? Az egészből annyi marad meg, hogy: Orbán jól odacsapott a jenkiknek! Nem teljesen vereség ez, ki volt ez találva. (nemzetközi szinten persze vereség, de a nemzetközi szint nem szavaz Magyarországon) Az már egy más kérdés, hogy milyen aljas az a kormány, akik tudatosan egy nemlétező konteóra alapozzák a politikájukat és egy konteót propagálnak a létező problémák helyett. Átbasszák a társadalom egy részét, hogy hatalmon maradjanak és ezek mutogattak Fletóra, hogy hazudott. Zseniális!

Csaba Szikora 2017.08.09. 15:16:52

baz'd meg te igióta ökör.Az első percről kezdve megmondta a kormány,ha betartfa az a genderképző fos a követelményt,akkor működhet tovább.Ez bakker annak a szarnak vereség mert beadta a derekát.

morpho 2017.08.09. 15:35:06

@Csaba Szikora: Nem narancskullancs! A lex CEU szerint az amerikai szövetségi kormánnyal kéne megállapodni. Ehhez képest New York állam kormányával tárgyalnak. Tényleg nem látod a különbséget?

a nagy hohoohooo 2017.08.09. 17:14:00

@Csaba Szikora: Kopp,kopp,kopp....az ostoba orbánseggszolgálatos birka meg szop:Orbán tárgyalni fog a magyar kormány az Usa kormányával.
Majd tárgyalni fogunk arról,hogy ők mit szeretnének,hopp és szop a birka..

Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.09. 17:30:42

Milyen Nóbel- díjasok?
Barak Husszein Obamaki Nobel békedíjas tömeggyilkos?
Esetleg közgazdasági (muhahaha!!) Nobel- díjasok?
Milyen legnívósabb egyetem?! Muhahaha... Remek orvosokat, tudósokat képeznek- pl:

spiler.blog.hu/2017/04/06/ime_10_veletlenszeruen_kivalasztott_ceu-s_diplomamunka

CEU egyetem= CIA- propagandaintézet, Szorosz pénzen.
Bezárni, sóval behinteni.

BAZINGA2 2017.08.09. 17:43:13

Nagy hűhó semmiért. Képzelem, milyen lázasan keresgélnek egy újabb botrány után.

szilmi 2017.08.09. 18:16:22

@morpho: .....egyetértek....óvodás értelmi szint...

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2017.08.09. 20:56:48

@Csaba Szikora:

miért van az az érzésem, hogy tavaly még fogalmad sem volt róla, mi az a CEU? "genderképző", idióta barom.

Napraforgó53 2017.08.09. 20:59:00

@morpho: Jó a kommented, nagyon! Szikora Csaba pedig, az "igióta ökör", hát... Nagy az Isten állatkertje, de ennyire!

vNHM 2017.08.09. 21:09:04

Természetesen Sorosnak van köze hozza, de jó ezzel az igazsaggal szopatni benneteket.

H.Sandor 2017.08.09. 21:46:43

Akkor most ki lesz a Soros utáni főellenség és milyen plakátokkal fog Orbán meghánytatni bennünket ??

Nyomortelepy 2017.08.09. 21:47:01

Akkor mégsem záratják be azt, amit nem is akartak bezáratni? Hű de izgalmas fordulat, nebaszki

2017.08.09. 21:47:31

Azert ezt a kormany veresegenek elkonyvelni LOL.
Ettol meg jovore a Fidesznek 2/3-a lesz.
De ha masnak lenne 2/3-a az ugyanolyan lenne. Politikus = ember = erdekvezerelt = gyarlo. Fuggetlen attol hogy balliba vagy illiba. A rendszert kell megvaltoztatni.

1ghost 2017.08.09. 22:19:00

Bizony! A korrupt, tolvaj orbánt szopórollerre tették a jenkik! Nem baj, hagy szokja!

Mert Jövőre jönnek a magyarok, s amit ez a mocskos fideszes bűnszövetkezet kapni fog azt nem teszik zsebre.

felső határ nincs 2017.08.09. 22:27:30

akkor Orbánra szavazok

mer majd csak kidobjak a ceut es sorost

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.09. 22:34:44

"de jó ezzel a propagandadumával cikizni a fideszes trollokat. "

Nem akarom elrontani az örömödet, de ettől még csúnyán meg lesztek baszva áprilisban..

Muhammad Balfas 2017.08.09. 22:42:03

@morpho: Miért? Mert a CEU mégis kénytelen lesz betartani a magyar törvényeket?

boborján20 2017.08.09. 22:44:38

@Ches Desmond: te istenbarma! eddig nem tartotta be a törvényeket? eszednél vagy droid?

morpho 2017.08.09. 22:48:07

@Ches Desmond: A baj az, hogy jelenleg a magyar kormány nem tartja be a magyar törvényeket. Pedig ők hozták, aztán, mégse tartják be. Azt javaslom, hogy legközelebb tájékozódj és nézd meg, hogy mihez szólsz hozzá! Sokat segít!

morpho 2017.08.09. 22:49:19

@felső határ nincs: Oszt az miért olyan nagyon jó neked? Te eddig se tudtál kettőig elszámolni. Miért jó neked, ha a hülyegyereked sem fog?

Fergio 2017.08.09. 22:51:01

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Senkinek sem rontottad el az örömét. Mivel 2020 után Te és a birka cimboráid is fizetni fogjátok a kedvenc kormányotok költekezése miatti adóemeléseket... (az a mocskos EU elzárja az Euro milliókat) akkor majd megint beszélgethetünk arról, ki van megbaszva és hogyan. Remélem akkor már nem leszek ebben az országban, de az Orbánrajongók biztosan, hiszen a nagy Vezírt nem csak akkor kell követni, amikor megy a szekér.... ugye?

birka menet 2017.08.09. 23:13:54

A fideszes prolik megostromolták az értelmiségi bástyát, majd csúfos vereséget szenvedtek.
Fel akarták számolni a tudományt, könyveket akartak égetni, az értelmiségi osztályt emigrációba akarták hajtani. Ehelyett a szarrá vert fideszes proli sereg lógó orral elkotródott haza és nem marad más, mint hogy megszégyenülten leigya magát kannás borral.

ÉS SOROS RÖHÖG A FIDESZEN A VÉGÉN!

felső határ nincs 2017.08.09. 23:18:08

@morpho: tenger pénze lesz a gyerekemnek akármikor vehet magának okoskákat

Gyűrött Papír 2017.08.09. 23:19:46

Gyakorlatilag csak trollok védik a mundért. Ez azért biztató.

birka menet 2017.08.09. 23:20:16

@Ches Desmond: Mert a CEU mégis kénytelen lesz betartani a magyar törvényeket?
@csentecsa: mert a CEU kénytelen lesz betartani a magyar törvényeket?

Nicsak nicsak, a segghülye fideszes csigaagyú troll egyszerre két nicken is nyomul. Annyira húgyagyú szegényke, hogy már arra se emlékszik, hogy 20 perccel ezelött a 40 nickje közül melyikkel nyomult.

SOROS RÖHÖG RAJTATOK FIDESZES PROLIK!
Orbán meg szomorkodik, hogy csak ennyire segghülye hívei vannak neki.

macitalp 2017.08.09. 23:27:09

Egy suttyónak a falusi kocsmában történt szocializálódását a Soros által fizetett, Oxfordban végzett tanulmányok, és az azóta eltelt évek sem tudták felülírni. Ma is azt hiszi, a nyugati világban is úgy mennek is a dolgok mint annak idején a faluvégi kocsmában. És van 1.5-2 millió hasonló suttyó az országban akinek ez tetszik.

felső határ nincs 2017.08.09. 23:29:29

@macitalp: és még kb. 150-200 millió nyugati orbán hívő aki bármikor lecserélné a führerét a viktorra

de nem adjuk!

Az EREDETI 2017.08.09. 23:29:39

fideszkullancsok, ti qrva elvetemült barmok vagytok. de lehet hogy csak vagy mert 107 nicken írogatsz.

macitalp 2017.08.09. 23:33:47

@felső határ nincs: gondolom ez "150-200 millió nyugati orbán hívő" személyesen írásban fordult kérelemmel hozzád. Amikor magadra hagytak az ápolók.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.09. 23:35:19

@birka menet: Nem kispajtás, mi röhögünk rajtatok áprilisban, immár harmadjára..;)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.09. 23:41:24

@Fergio: "Álmodik a nyomor.."-hogy a költő szavaival élek. Úgy hat éve szugeráljátok magatokat azzal, hogy a Zorbány megbukik, oszt ehhez képest néhány hónap múlva harmadszor veri el az arcotokat.
De sebaj menekülhettek olyan kis történetekbe, hogy nem a szövetségei kormánnyal, hanem New York állammal szerződnek CEU ügyben. Ide jutott a hajdan mindenható baloldal. Jó ezt látni.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.09. 23:44:29

@macitalp: Tehát, mert a Soros fizette az oxfordi tanulmányait, ezért örök időkre hűséget kellett volna fogadni neki ugye? Attól, hogy ti a pénze miatt szervilisek vagytok az öreggel, még nem mindenki gondolkodik így.

Sembertius2 2017.08.09. 23:47:07

@Csaba Szikora: Maga a hat általánosával csak ne foglalkozzon a felsőoktatással, nagyokos!

incognito ergo sum 2017.08.09. 23:53:40

Még nincs megoldva, campust kell nyitni new yorkban is.

Fergio 2017.08.09. 23:56:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Ki mondta, hogy én bármelyik párttal szimpatizálok? Tőlem szidhatod a baloldalt, meg a jobbat is, azok sem voltak/lennének jobbak... Nem tudja senki leváltani a Zorbányt, mert az ellenfelek nem fognak össze, mondjuk nem is nagyon tudna a baloldal a jobbikkal... De ahogy írtam az előbb, a nagypofájú, büszke, magyar, aki most még örül, mint majom a farkának, mit fog szólni akkor, amikor a frankón most degeszre gazdagodó Orbánc és csicskásai bejelentik majd, hogy "nem dübörög a gazdaság, és az EU miatt adót kell emelni"... merthogy mindannyian tudjuk ugye, hogy ennek az országnak se ipara, se versenyképes mezőgazdasága nincs... bár azt a rengeteg milliárdnyi pénzt "felzárkóztatásra" kaptuk... volna... (Az EU-tól kapott agrártámogatásokat a haverok biztosan a földjeik fejlesztésére fordítják...) Szóval ne örülj, én már most sírok. Ezt az egész népet úgy megvezették, hogy "öröm" nézni. De még nem most lesz ennek a böjtje, hanem csak évek múlva.

Fergio 2017.08.09. 23:59:36

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: És bezáratna egy olyan egyetemet - a hivatalos verzió szerint -, ahol a kislánykája Ráhelke ugyanúgy olyan diplomát kapott, mint amilyet a CEU is ad... hagyjuk már ezt a maszlagot.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.10. 00:06:43

@Fergio: Hasbe akarta volna záratni, már rég be lenne zárva..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.10. 00:08:18

@Fergio: Megkérdezhetem, hogy kire fogsz szavazni áprilisban, te mindentől nagyon független..?

Fergio 2017.08.10. 00:11:09

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Demokratikus országban 1991 óta működő egyetemet nem záratunk be a zsebdiktátor kénye-kedve alapján. (Az első Orbán kormány idején is már működött, érdekes módon, akkor még senkit sem zavart.)

Fergio 2017.08.10. 00:13:09

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Megkérdezheted. Ha így folytatódik ez a komédia a politikában, a legkevésbé unszimpatikus pártra. Ahogyan 8 évvel ezelőtt az LMP-re.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.08.10. 00:20:20

A Csúti Kisvasutasnak a CEU nem kampus, hanem krampusz!

Fergio 2017.08.10. 00:23:02

Még valami. Orbán azért folytat politikai hadviselést Soros ellen, mert "álítólag" Soros be akar hozni Európába évente 1 millió migráncsot. Tegyük fel, hogy ez érthető. Egy kérdésem volna: Putyin az elmúlt évek során a Kelet-Ukrajnát elszakítani próbáló "szakadár" erőket támogatva jónéhány kárpátaljai magyar katonát öletett meg a "háborúban". Nem kellene Putyin elleni is plakát-kampányt indítani, hogy ne ölje a magyar származású, magyar anyanyelvű embereket? Vagy az kevésbé fontos, mint az egymillió migráncs?

morpho 2017.08.10. 00:45:35

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "De sebaj menekülhettek olyan kis történetekbe, hogy nem a szövetségei kormánnyal, hanem New York állammal szerződnek CEU ügyben"

Az igazság elől miért is kéne menekülni? Ez egyedül téged zavar. Egyébként meg kurvára nem mindegy, hogy szárnyalás, vagy szarnyalás. Szerinted igen? Vagy csak lazán hazudtál az előbb narancskullancs?! Bagatellizálni kell a ceu ügyet? Ez van most kiadva? Nem nyomathatnád ezt a faszságot valahol máshol? Tényleg csak itt lehet? Ki a faszt akarsz itt meggyőzni, hogy veled együtt szopja Orbán faszát? Szólnod kéne a górénak, hogy tévedésből rossz pályára küldtek.

felső határ nincs 2017.08.10. 00:59:17

@Fergio: Putyin az elmúlt évek során a Kelet-Ukrajnát elszakítani próbáló "szakadár" erőket támogatva jónéhány kárpátaljai magyar katonát öletett meg a "háborúban".

pl. kit?

Világít a torony 2017.08.10. 01:58:04

@felső határ nincs: Megértem A fityesz vakhangyái között már bőven többségben vannak a funkcionális analfabéták. Meg a teljesen analfabéták. Jó helyre kerültél.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.10. 05:51:53

Nem lennék most a ballib megmondóemberek helyében: egymás után vesztik el legfőbb aduikat...

2017.08.10. 06:17:56

Lehet, hogy a Soros hiszti célja a Netanjahuval való találkozás, akivel aztán rá lehetett fordulni a valódi célpontra, Trumpra.

torró 2017.08.10. 06:50:51

Na ezért nem lenne jó politikusnak az itt kommentelők nagyrésze mert nem értettétek meg a lényeget. Pedig az Orbánék elmagyarázták mi volt a kifogás.A szavazóik mit láttak? Orbán rendet tesz. Innentől már őket nem igazán érdekli a történet, mert részben nem igazodnak el ezeken a jogi ügyeken, meg a lényeg a vezér szándéka. így aztán a történet utáni ellenzéki magyarázkodást csak az ellenzéki szavazók lájkolják, meg az itt komenntelők akik úgy hiszik Orbán pofára esett. Nem, Orbán célja a szavazó bázis érdeklődésének a fenntartása. Ez működik. Az ellenzék meg csak egymást ba....va tud mutatni valamit, ami nem fog új szavazókat hozni. Attól még persze le kel írni a véleményt, de ez már a kutyát sem érdekli.

2017.08.10. 06:53:04

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Birkuci ! Olvass már ne csak nézz !

Nem kell szégyelni, nem kell libsizni és nem kell mellédumálni, sajna szopás van, két pofára, mint a mohó torkosborznak és kész . A mesedélutánt azt most jobb lenne kihagyni, mert amit hozsannáztok, az most sajna nem más mint hogy orsós " vezír " beledurrantott a nullás lisztbe, ti meg szivjátok, mint a "marihónaalját ".

Jobb ha nem jogot akartok értelmezni, mert ez nem megy, inkább vályogot gyártsatok, petike vezetésével . Meg halottakkal földeladásról szerződést készitsetek, az talán még megy. A lózungos "rizsacsökkentéssel " együtt, ez biztos nagy hasznot hoz.

Nincs mit szépiteni, a soroscsicska lakájalakulat önmagát szopatta, mert buta, nem tud értelmezni csak nyafog és hazudik. Rajtatok röhög az egész világ, nem veszed észre ?

Leszarom hogy ki milyen párt tagja, szimpatizánsa, de hogy egy jogi végzettségű melldöngető, jogot--de talán inkább csúti vályogot--végzett vezető, ennyire buta, és agyhalott, ilyen talán az alkesz horn gabika és a szanyi vodkás szocik voltak egykor. Ez már attól is lejjebb van, és ez már a legalja a dakota politikának. A bányászbéka rajtatok ülve röhög , nem veszitek észre ?

Végül is soros ismét legyözte az ő pénzén--egykor-- élősködő " tanitványait ." Talán többet kellett volna suliba járni, mint bulizni, inni és spionkodni .
"Kell még valamit ehhez hozzáfűzni Ildikó "?

necrophil collins 2017.08.10. 06:56:41

jajmár, az egész arról szólt, hogy mivel nincs ellenzék, akivel harcolni lehet, kell, kreáltak egyet, ugyanis harc nélkül, felfokozott érzelmek nélkül még a törzsgárda is otthon marad választáskor. ezt a feladatot a ceus cirkusz tökéltesen ellátta, aki most vereségről beszél, kurvára nem érti, mi folyik a magyar politikában ...

apro_marosan_petergabor 2017.08.10. 07:08:50

- A politika lényege a rugalmasság, kétségtelenül gusztustalan, hogy a CEU kibujhatott a standard törvények alól, de nem meglepo, hogy a kis Magyarország nem tudta kényszeríteni a "világ liberoi egyesüljetek" jelszóval az USA hata mögé bujt patkánybandát egy az egyben arra, amire kellett volna, ezt hívják politikai kompromisszumnak.
Ennek értelmében egy kampuszt kell létesíteni New-Yorkban a "híres" egyetemnek, ha nem teszik a gondok kezdődnek elölről - joggal.
- Nem gond, majd Dzsordzsi bácsi vagy fiacskája kicsit a zsebébe nyúl(van ott elég lopott pénz, a bennfentes kereskedelemből), hogy ne legyen olyan csalós az egyetem, mind eddig.
- Az hogy a Közép-Európai egyetem lenne a legjobb egyetem Mo-on, még viccnek is gyenge (leginkább papír evőket és tintanyalókat képeznek ott)
- Kétségtelen, a Csehek ügyesebbek voltak, mert az egész gittegyletett el tudták hajtani Prágából - nem baj, mi is fejlődünk
- Dolgokat komplexen kell kezelni itt kicsit visszavonultunk, viszont megvédtük Mo határait Dzsordzsi csürhéjétől

annipann 2017.08.10. 07:20:44

Szánalmasan sötét hely ez a Magyarország.... Ez az egy biztos.

különvélemény2 2017.08.10. 07:24:23

"a saját maguk által hozott törvényt szegik meg" - a törvényben ez van, értő olvasás javasolt:

"Magyarország Kormánya és a külföldi felsőoktatási intézmény székhelye szerinti állam Kormánya által kötött – föderatív állam esetében, amennyiben a nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére nem a központi kormányzat jogosult, annak központi kormányzatával létrejött előzetes megállapodáson alapuló –nemzetközi
szerződés kötelező hatályát a szerződő felek elismerték"

Itt az előzetes megállapodás az az, hogy az oktatásért a tagállamok felelnek, nem az általad odafirkált demagóg fröcsögés.
Tisztán logikai alapon egyébként nem tagállami, mivel nem végez oktatási tevékenységet a ceu az usában, de a fidesz itt rugalmas volt.

Egyébként az eredeti 1993-as törvényben ez volt, amit az előző mszp-szdsz kormány szedett ki soros nyomására:

110. § (1) Külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon akkor folytathat rendszeres alapképzést, szakirányú vagy doktori képzést (önállóan, más szervezet keretében vagy azzal együttműködve), illetve akkor adhat ki külföldi oklevelet, ha
a) abban az országban, ahol székhelye van, az intézményt hivatalosan felsőoktatási intézménynek, az általa kiadott oklevelet (adományozott fokozatot) felsőoktatási oklevélnek (fokozatnak) ismerik el, és ezt hitelt érdemlően bizonyították;

Ennek sem felel meg a ceu, tehát mindig is törvénytelenül adott ki usa diplomát, csak az mszp-szdsz utólag törvényesítette.

"fideszes gyűlöletpropaganda"
Itt leginkább te gyűlölködsz, meg a követőid, elég végigolvasni a posztodat és a téged támogató kommenteket.

vpbarna74 2017.08.10. 07:41:15

@captaing: Nem vagyok MSZP-és, de ha jól tudom a Horn kormánynak 2/3 volt.....:)

$pi$ 2017.08.10. 07:41:39

@necrophil collins: "ugyanis harc nélkül, felfokozott érzelmek nélkül még a törzsgárda is otthon marad választáskor"

Okés, ez tényleg így van! Az egész baloldal mást sem csinál már 7 éve, mint az orbán ellen harcol. Naponta négy cikk jelenik meg az indexen is, hogy miért is kell m indenáron legyőzni, megbuktatni, megsemmisíteni orbánt, a fideszt, a nácikokat, a fasisztákat, az antiszemitákat.

Próbáld meg egyszer kitörölni a baloldal mondanivalójából azt, ami a fidesz elleni gyűlölködés, meglátod semmi sem marad. Semmi, csak pár százalék migránsok jók, éheznek a gyerekek meg jajj, de rossz nekünk.

2% A migránsok jók, aranyosak, okosak, becsületesek.
1% Éheznek a gyerekek, nyomorognak az emberek.
1% A magyarok alapból sz@r alakok.
96% MerazOrbán, MeraFidesz, mocskok, tetvek, bűnözők, tolvajok, aljasok.

vénkujon 2017.08.10. 07:47:08

@morpho: teljesen egyetértek a legfelső hozzászólásoddal +1

vénkujon 2017.08.10. 08:13:35

@$pi$:
csak próbálkoznak. anno a fidesz is kb. ugyanezt szajkózta, csak ügyesebben+egy válság hátszéllel. szépen leradírozták az ellenzéket. ennyi? ez volt a cél? :) vagy most viktor vár egy újabb, de most már sokkal minőségibb ellenzéket? egy olyat amivel elégedett? meg elégedett a fid. törzsközönsége? kell egyáltalán ilyen?:)

Fergio 2017.08.10. 08:18:20

@különvélemény2: Tudod mit hívnak "gyűlöletpropagandának"? Példáual ezt: "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" Olvass utána, mit jelent az, hogy propaganda, és utána ítélkezz.

hu.wikipedia.org/wiki/Propaganda

De szerencsére ezeket a plakátokat és szórólapokat nem EU-s támogatásból nyomtaták millió számra, hanem az adófizetők pénzéből. Tehát remélhetőleg a Tiédből is. Na, most már örülhetsz, hogy a hőn szeretett kormányod a REKLÁMFELÜLETEKET (amelyeket alapvetően kereskedelmi célból építették) politikai kampányára használja.

Netuddki. 2017.08.10. 08:31:40

@$pi$: Mér? A tolvaj fideszes vezérkar nem bűnözők gyülekezete? Most újat mondtál.

vénkujon 2017.08.10. 08:35:21

szóval, örüljünk annak, hogy a fidesszel szemben álló ellenzék egy műanyag lófaszt ér. meg nem tud érdemben beleszólni semmibe gyakorlatilag. de persze ez jó, mer így a karaván halad.
annyira jó, a kib. fidesz, hogy gyakorlatilag nem lehet belekötni. meg árad be az eu lóvé is. van még vagy 12 évük. (de persze ezt hozzákötném a focista létéhez, egészségügyi állapotához)
a közvetlen környezetemből kb. 7 kiskorút vittek máris külföldre tanulni. a nagyobb korúakból is hasonló a létszám. (a kicsikkel ugye, a család együtt ment külföldre) úgy érzem ilyesmi lesz a hozadéka a nagy harcnak. persze ez még csak egy halovány sejtés a részemről.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.10. 08:39:52

@jános515:

A lényeget nem érted. Soros szarvát meg kellett nyomni, ez a lényeg. Most picit helyre lett téve.

Mo-nak nincs meg az ereje, mint Oroszországnak, mely képes volt pár év alatt Soros teljes oroszország maffiahálózatát elehetetleníteni. Ami nem jelenti azt, hogy ebben bele kell törődni. Mindig lehet lépni, ha kicsit is.

necrophil collins 2017.08.10. 08:43:26

@$pi$: ennél azért több kell egy választás megnyeréséhez, a harc az kevés. a baloldal egyébként elköveti azt a hibát, hogy harcol ugyan, de a progresszív liberális morál szerint, tehát egy olyan morál szerint, amit az egyéni szabadságjogokból lehet levezetni. ez pedig az emberek nagyrészének semmit sem jelent. a migráns, gyurcsány, a zsidó üzletember, ezek könnyen értelmezhetőek. a másik démonizálási hiba, amit a baloldal elkövetett, az a rémfogalmak inflációja: ha egy nyilvánvalóan szabad választáson megválasztott kormányfőt elkezdesz diktátorozni, akkor a diktátor szó értéktelenedik el, nem orbánviktor.

viszonylag egyszerű ez, a baloldal, és ez a bejegyzés is arról szól főképp, hogy valamiféle morális, erkölcsi fölényt építsünkn a geci orbán ellenében, írjuk ki a normális emberek közül, és ha ez megtörtént, akkor majd megnyeri a legügyesebb és morálisan is helyénlevő aktuális jelölt balról. orbán meg választást akar nyerni, és kész. a baloldal nem tudja, hogyan kell ezt csinálni, gyurcsány tudta, a többi szoci győzelem az emeszpé és emeszempé társadalmi beágyazódottságának lassú felélése volt, de ilyen már nincs. ez a a féltudás bosszúja.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.10. 08:45:27

@$pi$:

Plusz van még ballib propanda:
- a nagytőke érdekei über alles,
- a magyarok kussoljanak, mert kis ország,
- a kisemberek le vannak szarva,
- a nyugatnak mindig igaza van,
- a liberális elveket akkor is be kell vezetni mindenben, ha atöbbség ezt nem akarja, mert a liberális elvek az igazság, s az igazság nem vitatéma.

Meg persza vannak az apróbb ballib mániák:
- Orbánt dicsérni személyi kultusz, míg másodrendű ballib politikusokat, lásd Árpi bácsit, az egekig magasztalni nem kultusz,
- fújj egyházak, kivéve Iványi,
- a rohadék jöttment határontúli magyarok takaradjonak, jöjjenek helyettük iszlamisták,
- ne szavazhassanak a külföldön élők, kivéve ha ballibek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 08:45:51

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Soros szarvát meg kellett nyomni" - Milyen perverz vagy te! Nem elég amit a gőzfürdőben művelsz a hapsiaiddal?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 08:48:15

@$pi$: ÉS a te mondanivalódban mi van azonkívül hogy a ballibek szerinted gyűlölködnek?

vénkujon 2017.08.10. 08:56:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: jaja. legyen is igaza a "nyugatnak". a putyini alternatívádnál tudsz esetleg jobbat? esetleg a világbékét?

1ghost 2017.08.10. 09:01:06

@$pi$: @apro_marosan_petergabor: @maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Na mi van te gerinctelen orbánista bérhazudozó? Már olyan hülye vagy, hogy önmagaddal diskurálsz?

különvélemény2 2017.08.10. 09:15:35

@Fergio:
Ha neked nem jön át a gyűlöletpropaganda, akkor nem tudod függetlenül szemlélni az eseményeket.

1993-as felsőoktatási törvényt idéztem fentebb, annak nem felet meg a ceu, de ahelyett, hogy írtak volna egy megállapodást, amit kétlek, hogy sorosnak problémát okozott volna elintézni, inkább kivetették a törvényből, mire a fidesz visszarakta.
Ez a történet.

Tehát abból, hogy a ceu 24 év alatt nem volt képes elintézni egy megállapodást az amcsi diplomájuk elfogadásáról, inkább politikai harcokba kezdett.
Beindult a gyűlöletpropaganda orbán és a fidesz ellen az összes haveri sajtóban, tele hazugságokkal és csúsztatásokkal.
Pl. a fidesz soha sem akarta bezáratni, el is mondták, hogy az amcsi diplomával, amit jogalap nélkül adnak ki, versenyelőnyhöz jutottak a tisztességes egyetemekkel szemben.
A ceu Mo-n akkreditált intézmény, a működését nem fenyegeti a törvény.
Nem a fidesz találta ki a törvényt soros ellen, csak visszaállította az eredeti állapotot, ami a normális állapot, mert az vicc, hogy egy egyetem kiad amcsi diplomát, mert ehhez van kedve, mindenféle megállapodás nélkül.

Na ebből csináltak egy full orbánellenes gyűlöletkampányt.
Pedig a tényeket nézve, csak az egyetem vezetésének mérhetetlen arroganciája látszik a történetben, akik először mézes-mázosan bírták rá törvénymódosításra az előző kormányt, majd agresszív hazugságkampánnyal próbálták rábírni az újat.
Pedig, mint írtam, csak be kellett volna szerezni azt a szaros papírt, ami megteremtené a jogalapját az usa diploma kiadásának.

Cheraups 2017.08.10. 09:20:48

Szegény lúzer ballibek, komolyan azt hiszik hogy győztek? :))))

Lipsikéim, hónapokig tematizáltuk ezzel a közvéleményt. Milliárdos lopásainkról, a gigantikus, 170 milliárdos vizes Vb-ről, diplomáciai kudarcokról, az egészségügy és az oktatás és a versenyképesség kudarcairól tereltük el a figyelmet, teljes sikerrel, mindezt ráadásul úgy, hogy a saját szavazóink körében megerősítettük a Soros-gyűlöletet.

Nektek ez diadal? :D Hogy karcolás nélkül megússzuk a támadást az ország legjobb egyeteme lenne, aminek csak ötletébe is belebukna máshol egy kormány? Mi meg csak terelésnek szántuk az egészet? Mit ünnepeltek? Ezt? :D

Végig a mi értelmezésünk és tematizálási szándékunk uralta a közéletet, végig a mi akaratunk érvényesült.

Ha munkagépekkel mennénk neki a CEU-nak és lerombolnánk, attól sem csökkenne a népszerűségünk egy százalékot sem, a szavazóink tapssal és virágözönnel köszönnék meg.

$pi$ 2017.08.10. 09:38:59

@Netuddki.: "Mér? A tolvaj fideszes vezérkar nem bűnözők gyülekezete? Most újat mondtál. "

Szerintem neked nem nagyon van fogalmad arról, hogy mit is mondtam. :D

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.10. 09:42:38

@vénkujon:

A nyugat véres háborút akar, ebben a tervében csak Kína és Oroszország békepolitikája gátolja őket.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.10. 09:46:50

@különvélemény2:

A ballibek az utóbbi időben túl sokat buknak.

Bebukták:
- az olimpiai népszavazást,
- a vízes vb-t,
- a zsidókártyát,
- az álcivelek ügyet,
- a Soros-egyetemet.

Egyetlen sikerük volt idén: az andorrai ballib focigyőzelem.

Tom66 2017.08.10. 09:47:40

"Pedig egész Európában szívesen vették volna, ha a CEU hozzájuk költözik - micsoda érvágás lett volna ez az egész országnak!"

Invitálták sokan, de valamiért nem akar Magyarországról elköltözni. Na vajon miért?

Le Orme 2 2017.08.10. 10:01:44

A CEU verseget szenvedett, súlyos presztízsveszteség érte őt és oktatói gárdáját, mert lelepleződött, hogy valójában egy álegyetem, mindenféle értékelhető tudományos tevékenység nélkül. Az ott folyó ideológiai migránssimogatás, a genderpropaganda, turbóliberalizmus, a magyarság és a magyar kormány elleni uszítás nem tudományos tevékenység.

1ghost 2017.08.10. 10:07:10

@Le Orme 2: Te idióta bérhazudozó, fidelitasos hülyegyerek! Mégis honnan a faszból gondolod, hogy a gazdád hazugságai ezen a nickeden hitelesek?

Mindenki csak rajtatok röhög te narancsbohóc! :)

Szaracén 2017.08.10. 10:10:48

A kommenteket olvasva úgy tűnik, nagyon sokan beszopták azt a kormánypropagandát, miszerint senki sem akarta a CEU-t ellehetetleníteni, egyszerűen csak rendet tettek a külföldi egyetemek háza táján és ez jó alkalom Soroséknak egy kis hírverésre.

Nos, akinek van internetje, az mindentől csak egy kattintásnyira van, legjobb, ha az eredeti forrásokig megyünk vissza. Olvassátok el az Oktatási Hivatal jelentését (http://www.kormany.hu/download/b/32/01000/Jelent%C3%A9s%20a%20k%C3%BClf%C3%B6ldi%20fels%C5%91oktat%C3%A1si%20int%C3%A9zm%C3%A9nyekr%C5%91l.pdf#!DocumentBrowse) ami miatt állítólag szükséges volt a meglévő törvényt módosítani. Nem hosszú, mindössze 12 oldal.
Aztán olvassátok el a törvénytervezetet, mely ugyanazon a napon (!) került fel az Országgyűlés honlapjára, amikor az OH jelentése. (www.parlament.hu/irom40/14686/14686.pdf). Végül pedig olvassátok el a végleges törvényt (www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK17053.pdf). Mindössze 2 oldal.
Több dolog is kiderül:
- Az OH jelentésében semmi olyan megállapítás nincs, ami végül bekerült a törvénybe.
- A törvénytervezethez képest a végleges változatban szigorítottak a határidőkön.
- A törvénytervezethez képest a szöveg úgy módosult, hogy ahol szövetségi kormányzat van, aott azzal kell megállapodni.
- A 48 hazánkban működő külföldi egyetem közül a CEU az egyetlen, melynek nincs az USA-ban kampusza, mert már 26 éve aszerint az üzleti modell szerint működik, hogy Magyarországon végzi az oktatást, de amerikai akkreditációval rendelkezik. Számos ilyen egyetem van még a világon.

Nem világos, hogy ez utóbbi feltételt - egy New York állambeli kampusz felállítását ezév októberéig miként fogja teljesíteni a CEU, valószínűleg sehogy.

Szóval, kedves kommentelő társak, vissza az eredeti forrásokhoz!

Le Orme 2 2017.08.10. 10:11:48

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
további turbóliberális júliusi bukták:
dagadtnégerezésből botrány
tusványosi "nőverés", az egész jobboldal nőverő

Egyallampolgar 2017.08.10. 10:12:54

@Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó:
Büdös tahó te, ennek így nincs értelme! Ha hazudsz legalább csináld végig rendesen.
Nem kültelki proli nickedre gondolok hanem a linkre amit te betettél.
Minek Obamázol te hülye? Senki nem beszélt róla!
Néhány vonatkozó Nobel díjas:
A. Michael Spence, New York University;
Alvin E. Roth, Stanford University, az Amerikai Közgazdasági Társaság elnöke;
Angus Deaton, Princeton University;
Bengt Holmström, MIT;
Edward C. Prescott, Arizona State University;
Eric Maskin, Harvard University;
George A. Akerlof, Georgetown University és University of California, Berkeley;
Lars Hansen, University of Chicago;
Oliver Hart, Harvard University;
Peter Diamond, MIT;
Robert Solow, MIT;
Thomas J. Sargent, New York University;
Robert Shiller, Yale University;
Roger Myerson, University of Chicago.

Az már csak külön öröm, amikor a söpredékből egy tahó a komment-falon elkezdi osztani az észt, hogy melyik Nobel díj értékes és melyik nem.

Mit linkeltél te nyomorult? 10 találomra képzés? Te hígagyú, bármilyen egyetemen kimazsolázhatsz 10 olyan képzést ami egy hozzád hasonló barom szerint értelmetlen. Az a szerencse, hogy te egy ilyen képzésre sem jártál. Az egyetemek tudományos szintjének mérésére vannak módszerek. Nem írom le neked mert téged nem érdekel, ha mégis utána olvasol. Ezen mérések szerint kimagasló a CEU itthon.

6.Lenin 2017.08.10. 10:15:03

@vénkujon:

Az, hogy te egy műanyag lófasz vagy, a Fidesz a hibás?
Ez nagyon jó!

CEU ügy, elejétől fogva az volt a cél, hogy mindenki tartsa be a többiekre érvényes szabályokat (kb 8 intézményről volt szó) A többiek nem cirkuszoltak, megegyeztek. A CEU ordibált egy darabig, most ők is megegyeznek a magyar kormánnyal.
Hol bukott itt a magyar kormány? Sehol nem volt szó arról, hogy semmiképpen nem működhetnek. Csak a részleteket kellett tisztázni. A CEU hangoztatta, hogy ők mindenképpen működni fognak, nem, teljesíteni kell nekik is az elvárásokat.
Ennyi történt.

Eddig szánalmas volt a cirkusz, most is az. Ezt vereségnek nevezni bármelyik részéről is csak beteg elme képes.

Le Orme 2 2017.08.10. 10:16:18

@Egyallampolgar: köszönjük a listát azokról, akiknek odaszóltak a CEUból, hogy valamit alá kellene írni

Nyers Fa 2017.08.10. 10:22:55

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Hasbe akarta volna záratni, már rég be lenne zárva." Téged egy cseppet sem zavar, hogy magyarországnak olyan miniszterelnöke van aki, ha neki olyan kedve van bezárathat egy egyetemet, a józan ész, a törvények, az ország érdeke és a nép ellenére? Pedig csak egy miniszterelnök vagy szerinted nem csak az?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 10:27:03

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "A nyugat véres háborút akar, ebben a tervében csak Kína és Oroszország békepolitikája gátolja őket."

Hehehe.. tiszta ötvenes évek propaganda.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 10:28:39

@6.Lenin: Még kába vagy a tegnapi metalkótól, vén munkásőr! Ne írogassál!

1ghost 2017.08.10. 10:34:05

@6.Lenin: Narancsos, bérhazug Lenyin eftárs bravo! Bravo!

Az a hazugsághalmaz, amit ide röfögtél simán elférne a Magyar Időkben! Esetleg a köztévén. S amíg te ezt leröfögted, vajon mennyit lopott a tolvaj korrupt, gazdád?

n3spr3ss0 2017.08.10. 10:46:23

@Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó: Igazad van, azért végzett ott több fideszes vezér patkány.

Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.10. 10:46:52

A CEU nevű amerikai liberális propagandaintézet és ügynökképző világszínvonalú egyetem:

spiler.blog.hu/2017/04/06/ime_10_veletlenszeruen_kivalasztott_ceu-s_diplomamunka

1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál

A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze.

2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről

A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének.

3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze

Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben.

4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában

Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül.

5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között

Ez a diplomamunka azt vizsgálja, hogy a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól.

6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon

A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba.

7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat

A dolgozat etnográfiai megközelítéssel, interjúkon keresztül mutatja be a londoni homoszexuális muszlim férfiak identitását.

8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok

A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket.

9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül

A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását.

10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon

A diplomamunka Kárpátalja térségén keresztül mutatja be a kor magyarországi antiliberalizmusát és antiszemitizmusát.

n3spr3ss0 2017.08.10. 10:48:48

@csentecsa: Amennyi eszed van, csoda hogy írni tudsz.

Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.10. 10:52:03

@n3spr3ss0:

CIA- spili-kém, melyik fideszes vezető végzett a CEU- n?
Amúgy a CEU- n nem is lehet "végezni" mert az csak posztgraduális képzést ad.
Gyengébb amerikai spicli- kommentelők kedvéért:
alapképzést NEM AD. Magyarul végezni se lehet, max. ráépíteni.

A fent felsorolt, komoly "tudományos" területeken :DDD
Meg persze: közgazdaság (áltudomány),
külkapcsolatok (áltudomány),
amerikanisztika (áltudomány)
és hasonló kamu- szakokon.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.10. 10:54:34

@Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó:

Mondjuk, ha élne Lukács elküldené a kurva anyjukba azokat, aki ökörségekre használják munkásságát.

Sok rosszat lehet mondani Lukácsról, de egy biztos: a liberalizmust elutasította.

ZX 2017.08.10. 10:57:12

@Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó: Neked szinte minden áltudomány. De csak azért mert annyira síkhülye vagy, hogy nem vagy képes felfogni.,

VaradiJanos 2017.08.10. 10:57:45

@boborján20: de betartotta a pajtikái által rájuk szabottat .... te anyádmajma

VaradiJanos 2017.08.10. 11:00:32

@ZX: igen, valóban nagyon komoly tudományos munkák születtek ott .... mondanál egyet, te parazita?

1ghost 2017.08.10. 11:03:10

@VaradiJanos: Te idióta bérnarancsfaszkalap! Hát te télleg olyan hülye vagy, hogy azt hidd nem ismerünk fel. Bűzlesz kilométerekről te félnótás orbáncsicska!

Tom66 2017.08.10. 11:06:27

@Szaracén: Elfelejtetted megemlíteni, hogy pl. Ausztriában milyen feltételek mellet működhetne a CEU, és egyáltalán nem véletlen az, hogy nagyon nem szeretne elköltözni hazánkból.

ZX 2017.08.10. 11:06:28

@VaradiJanos: Te tudsz fejből bármilyen tudományos munkát idelinkelni bármely random magyar egyetemről, faszkalap?

VaradiJanos 2017.08.10. 11:14:32

@ZX: tudnék, te kurvafia, de nem más egyetemet nyaltatok éppen körbe, hanem ezt a parazitaképzőt

VaradiJanos 2017.08.10. 11:15:12

@1ghost: a szaglásoddal nem lehet gond, tetves kutya

ZX 2017.08.10. 11:21:26

@VaradiJanos: Mi van nem vettek fel aztán most frusztrált vagy? :D

apro_marosan_petergabor 2017.08.10. 11:31:45

@Fergio: fogalom zavaraid vannak, nem tudod mi a különbség a gyűlölet és az elvetés között. Sajnos a libero agymosás komoly károkat okozott benned, de nem késő, az orvos még segíthet (pszich.)

Barbaarb 2017.08.10. 11:35:50

Ilyen idióta posztot!
Épp hogy az ellenzék csinált ügyet a CEU-ból, ők tolták a médiában, aminek ráadásul csak egy jelentéktelen mellékszála volt, hogy az USA-ával, vagy New Yorkkal kell tárgyalni.

Épphogy az ellenzék pofára esése ez, hiszen kiderült, hogy ezek szerint szó sincs a CEU bezárásáról, csak vihar volt egy lavór vízben. Ráadásul emlékeim szerint az is kiderült, hogy nem is olyan nívós ez az egyetem.

apro_marosan_petergabor 2017.08.10. 11:37:32

Tom66: Ne gondold, hogy egy libero mogyorónyi agyát gondolkodásra tudod késztetni, s meg tudod zavarni a tényekkel...:))

nnnnnnnn 2017.08.10. 11:40:48

szerintem mindenki tudta hogy a ceu-t sose fogják bezárni meg semmi ilyesmi, a ballib ellenzék viszont szépen felsorakozott soros katonájaként és hónapokig sivalkodtak a létező összes csatornán. eközben orbán hátradőlt székében és kért egy kávét, mi fideszesek meg röhögtünk a hülye ballibeken.

6.Lenin 2017.08.10. 11:48:51

@Barbaarb:

Szinte mindig szarból próbálnak maguknak várat építeni, de még az se akar összejönni nekik. Pedig keverni, az nagyon megy.

ZX 2017.08.10. 11:49:02

@Barbaarb: @apro_marosan_petergabor: @nnnnnnnn: Több különböző nicken nyomatni ugyanazt a baromságot ősi román szokás.

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.08.10. 12:03:05

A posztról a nyuszika jutott eszembe: ha van rajta sapka az a baj (be akarta tartatni a kormány az új törvényt a külföldi egyetemekkel), ha nincs (mégis kivételt tesz a ceu-val), az a baj.
(Itt azért meg kell jegyezni, hogy tudtommal a külügy köti meg az egyezményt NY-állammal. Kizártnak tartom, hogy a külügy aztán ne tartaná be a saját maga hozott törvényeket, mivel a külügy nem hoz törvényeket. A külügy a végrehajtó hatalom része, nem pedig a törvényhozóé. De ez itt tényleg apróság.)

Egyébként az nagyon helyes, hogy a ceu-ra is ugyanaz a törvényt alkalmazzák, mint másokra. Eddig ez rendben is. Amit nem értettem meg, hogy kormányszinten miért ragaszkodnak ahhoz, hogy szövetségi szinten lépjen be a dologba az USA. Ez fölösleges vagyok. És nem vagyok benne biztos, hogy az lett volna a célja (mmint egy Orbán-Trump találkozó), amit a poszt állít. Kizártnak tartom, hogy minden egyes külföldi egyetem kapcsán megkötött szerződés aláírásában a végrahajtó hatalom vezetői személyesen találkozzanak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 12:03:07

@VaradiJanos: A múltkor amikor leszoptál nagyon sokáig kellett mosnom, ezért inkább a kézimunka.

jaap 2017.08.10. 12:05:10

@különvélemény2: Javaslom olvasd el mégegyszer amit idéztél. Ha már elsőre nem sikerült értőn elolvasni. Főleg ezt: "annak központi kormányzatával létrejött előzetes megállapodáson alapuló..." Azaz szükséges előzetes megállapodás amire nincs joga az USA kormányának. Ennek megértése tartott hónapokig a csúti vajdának. Semmiféle rugalmasság nem volt itten a fidesz részéről.
A korábbi idézetnél nagyvonalúan elfelejted az akkori kormány és soros közti megállapodást ami lehetővé tette az egyetem létrejöttét és törvényes működését. Ja persze hiszen az nem szoci kormány volt. Na mindegy.

Barbaarb 2017.08.10. 12:30:13

@ZX: Meglepődnék, ha bizonyítani tudnád e feltételezésedet...

Barbaarb 2017.08.10. 12:32:44

@ZX: Ja, és mondjuk valami érdemi válasz is jó lenne, mondjuk, hogy miért baromság amit írok. A jelek szerint ugyanis nem zárják be a CEU-t, holott ezen lovagoltak a szoclibek hónapokig. De annak is után nézhetsz, hogy robbant ki ez a CEU "botrány", ugyanis ez nem a kormányhoz kötődik.

sas70 2017.08.10. 12:40:39

@nnnnnnnn: És közben elloptak 100 mrd-ot, tényleg pont a kávézásra való ügy!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.10. 12:42:22

Alaposan elmaradtatok. A koppanás és bukás keddre már megjön rendszerint.
CSütrötökön, már a Gyurcsnány csicskák a komrányalakításon törik a buksijukat.
Aztán felébrednek.

sas70 2017.08.10. 12:48:07

@Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó: Tudod mit mondtak anno a számítástechnikára? Azt, hogy áltudomány.
És ki az a hülye, aki bioinformatikáról beszél? Az is csak áltudomány.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.10. 12:50:42

@sas70:

Azért ne már.. Ne keverjük már az informatikát a gender szakos marhasággal, mert körberöhöglek! :DDDD

Ugyanis bioinformatika épp nincs a CEU-n, viszont gender baromság az éppen van.

konrada 2017.08.10. 13:00:28

@Barbaarb:
Na ja. Tényleg hatalmas koppanás lett...

...azoknak akik lila fejjel üvöltözték az éterbe - közöttük magukat az ellenzék vezetőjének tartó pártok vezetői is - hogy ez a kormány egyetemeket zárat, be de majd ha ők...
...azok az újságírók, blogolók, megmondó emberek, akik nem csak itt az indexen, de kapcsolataik révén más országokban ezen hisztiztek...

...na ők tényleg koppantak, mert komoly energiákat fektettek megint egy olyan projektbe, mely őket hitelteleníti...

Nem lenne jobb, ha végre komolyabb dolgokkal foglalkoznának, nem pedig olyan odadobott gumicsontokkal, amikről az első percben tudható, hogy csak azért dobták be, hogy legyen min morogniuk?
...mert így tényleg nem lesz olyan, aki hitelesen fellépve el tudná már végre zavarni ezt a mostani bagázst a ..csába...

1ghost 2017.08.10. 13:08:19

@konrada:

Na figyu te bérhazudozó faszkalap! Hát hanyadik nicken nyalod már itt a tolvaj korrupt gazdád valagát! Mondd nem szégyelled magad te ostoba kretén, hogy állandóan lebuksz?

ZX 2017.08.10. 13:09:48

@Barbaarb: ÓÓÓ, hát persze! A kormány igazából a médiából értesült arról, hogy a kormány olyan törvénysértéssel vádolja a CEU-t, mely törvényt csak a jövőben hoztak, és amely teljesen ellehetetlenítette volna a CEU működését. Te érted a saját logikádat?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.10. 13:13:20

@Fermentátor: Igazából sztem a kormány le akarta húzni a kommunikációs hasznot a történetből, és ez sikerült is. Ezt nem látja a sok retardált ballibsi görény. Ünnepelnek, miközben az egész tematizálás (CEU, Soros plakátok stb.) csak még jobban bebiztosította a baloldal totális vereségét 2018-ban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.10. 13:14:21

Az ócska libsiknek megint bilibe lóg a kezük :)
Genderszakos barmok.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.10. 13:16:30

@6.Lenin: Próbálják, próbálják, de mindig csak a pöcegödör sikerül a végén..:))

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.08.10. 13:16:39

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Nem tudom, talán így volt. Bár, elég rizikós lehetett sztem egy ilyenbe beleugrani.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.10. 13:17:12

@1ghost:

Ideges vagy Gyurcsány csicka ?
Fáj az igazság ?
Gender szakosként csak ennyire telik ?

FCUK10 2017.08.10. 13:18:04

a kormány pontosan a törvény szerint jár el. reméljük, a CEU is így fog, vagyis lesz ottani campusa, hiszen az a fair, ha mindkét oldal a törvény szerint játszik.

ja, hogy nem lesz? akkor mindegy is, aláírnak vagy sem :)

ZX 2017.08.10. 13:19:13

@enpera: Valamelyik barom mesélje már el mi a faszom az a gender-szak? Egyébként meg én erő-szakos vagyok. :P

Rwindx 2017.08.10. 13:26:23

lol

aztán megbuktak, lol

"Európa egyik legnívósabb egyetemével" megalol :D

Rwindx 2017.08.10. 13:28:46

@ZX:
Ahol ilyen szakdolgozatra kapsz diplomát:

Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon
A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat
Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon
Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál

vicc

ZX 2017.08.10. 13:33:42

@Rwindx: Pszichológia és szociológia. Probléma?

1ghost 2017.08.10. 13:51:04

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Na miven tebérhazudozó fidelitasos, hülyerek? Összekeverted a nickjeidet? Hanyatt vágódtál a saját hazugságaidban!
Mindenki csak röhög rajtad, ahogy itt folyamatosan benyalsz a velejéig korrupt, tolvaj, köpönyegforgató gazdádnak. :9

konrada 2017.08.10. 13:55:26

@1ghost: ...ó te szegény üldözési mániás! Azért elég szar lehet majd neked - amikor arról vagy meggyőznődve, hogy a tőled eltérő vélemény nem létezik, legfeljebb csak egyetlen embernél sokszorosítva - amikor qrva választások megint eljönnek....;)))

(Bár már tisztáztuk, te olyan vagy, mint az a nickhamisító, aki mások nickje alatt akarja lejáratni az azok által képviselt véleményt. ...te meg úgy csinálsz, mintha ellenzéki lennél, és így rémiszted el azokat - akik elolvassák beírásaid - hogy veled egyező platformon legyenek. Szvsz. ügyeeesss...;))

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2017.08.10. 14:35:15

@Fermentátor: Nem hinném. Sztem dekára kiszámolták. A lakosság nagyjából 99%-át nem érdekli különösebben a CEU sorsa, viszont a haladó baloldal előreláthatóan ugrott a témára mint tyúk a takonyra, és ismét sikerült megmutatni a legrosszabb arcukat.

konrada 2017.08.10. 14:44:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
...sajnos tényleg. Belesétáltak a csapdába. A keményebb kampány idején elég lesz majd a vezető ellenzéki politikusoknak bejátszani azon korábbi mondataikat, amiben vöröslő arccal kiabálták: "míg ez a kormány egyetemeket zárat be, mi majd...."
hogy azok utána a programjuk kifejtése helyett magyarázkodással töltsék el a rendelkezésükre álló vitaidőt....

Hajdú Peter 2017.08.10. 14:56:31

"Ezzel az Orbán-kormány hivatalosan is elismeri a vereségét"

Eddig nem arrol volt szo, hogy a fasiszta naci kormany minden egyetemet be akar zaratni az orszagban ? ? ? ? ? Most meg kiderul, hogy egyetlen egyetemet sem, meg egy ilyen KAMU egyetemet sem tud bezaratni, mint a CEU.
Hat megis mifele fasiszta diktatura ez ha meg erre sem kepes ? ? ? Pedig allitolag itt holokauszt van, es akkor kiderul, hogy a fasiszta naci diktator meg egy egyetemet sem tud bezarat.
Valami itt nem stimmel, egy diktatura az nem igy szokott mukodni.
Hanem ha valami gondja van a diktatornak, akkor tomegbe lovet. Persze nemreg 2006-ban volt tomegbe lovetes, de akkor meg allitolag liberalis demokracia volt, nem pedig diktatura mint most.

Llee 2017.08.10. 14:56:57

Olvasom a kommenteket.

Ebben az országban nincsenek Ellenségek, legfeljebb Ellenfelek.
Ellenséget a Fidesz kommunikációs csapata kreált, először "8 év", aztán hamarosan Gyurcsány-Bajnai plakátok, Simicska, majd a soros ellenség a Soros lett, várjuk a folytatást.

Nincs bal és jobboldali párt.
Példának okán a Fidesz is olyan, mint egy békebeli Zsiguli, ami újonnan vörös volt,de a nap kijavítottam a színét, így lett narancs színű.

Orbán Viktor TÖRTÉNELMI lehetőséget kapott, elkúrta, nem kicsit, nagyon...
Ez van, járt már így előtte más is.

A Lex CEU a mostani kormány gyermeke, így nem kellene úgy beszélni róla, mintha az már előbbről maradt volna itt és ők ügyesen alkalmazkodtak és persze cselekedtek a lehetőségek határain belül.

konrada 2017.08.10. 15:13:58

@Llee:
A lex CEU 2004-es törvény volt....

6.Lenin 2017.08.10. 15:14:34

@konrada:

"hogy azok utána a programjuk kifejtése helyett magyarázkodással töltsék el a rendelkezésükre álló vitaidőt.... "

De legalább egy másik hazudozást megúsznak, nem kell majd magyarázkodniuk, esetleg,ha lenne, aki még hinne is nekik.
(persze az más kérdés, hogy kivel is kellene vitázni? 1-2 %-os pártok vezetőivel? Miről is? Bármit ígérhetnek, úgysem kell megvalósítaniuk soha, hiszen esélyük sincs hatalomra kerülni. Mi értelme lenne egy "vitának"?)

ZX 2017.08.10. 15:23:00

@Hajdú Peter: Te ócska fideszes bérhazudozó! Ne csinálj úgy mintha nem tudnád, hogy mi és hogyan történik itt ebben az országban! Az meg egyenesen nevetséges, hogy úgy adod elő a 2006-os cselekményeket, mintha a pufajkások éles lőszerrel lőttek volna a tömegbe és minimum ezrek haltak volna meg. Én is utálom a maszopot, de azért nem kéne itt hazudozni össze-vissza!

Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.10. 15:34:16

Balliberális CIA- ügynökök hazugságai leleplezve:

Jacobs- módszerrel: 42 ezer tüntető a CEU melletti „felvonuláson”

magyarnarancs.hu/republikon/igy-szamolj-tuntetot-103469

azok is ilyenek:

coub.com/view/t7zgl
coub.com/view/tpto5

Llee 2017.08.10. 15:36:32

@konrada: Az konkrétan a Közép-európai Egyetemre vonatkozott, amit a CEU működtet 1991 óta...

Tom66 2017.08.10. 15:48:58

@Llee: @Llee: Ne maszatoljunk! Teljesen mindegy a megnevezés, a jobb és baloldal helyett hívhatjuk nemzeti vagy nemzetellenesnek is, bár a nemzeti szó hallatától a balliberálisokat kirázza a hideg.

Llee 2017.08.10. 16:00:21

@Tom66:
Rendben, ne maszatoljunk! Szerintem ez a felosztás sem igaz, de érdeklődve hallgatom, melyik párt a nemzeti és melyik a nemzetellenes??????

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.08.10. 16:20:58

@$pi$: "Próbáld meg egyszer kitörölni a baloldal mondanivalójából azt, ami a fidesz elleni gyűlölködés, meglátod semmi sem marad."

Próbáld meg egyszer kitörölni a fidesz mondanivalójából a gyűlölködést és meglátod, semmi sem marad.

2017.08.10. 16:28:25

Szerintem ez a cikk az önbecsapás tipikus esete.

Mi lehetett Orbán célja ezzel az egésszel?

1. A saját tábor ideológiai mozgósítása? Sikerült.
2. Soros ellenségként való meghatározása és ilyeténképp való beépítése a társadalmi tudatba? Sikerült.
3. Soros és a hozzá köthető szervezetek figyelmeztetése: "Tudom, kik vagytok és mit akartok."? Sikerült.
4. A Soros-hálózat mozgósítása és ezáltal valódi arcának és erejének demonstrálása? Sikerült.
5. A Soros ellenes - egyébként több országra kiterjedő - harc egyik vezérfigurájaként való fellépés? Sikerült.
6. A hazai ellenzék Soros-zsoldosokként való feltüntetése a saját tábor előtt? Sikerült.

John Lukacs írta: a történelemben az az igazán fontos, hogy az emberek mit gondolnak. Orbán soha nem az ellenzéknek játszik, hanem a saját szavazótáborának, illetve a bizonytalanoknak. A saját tábor, illetve a bizonytalanok egy része körében pedig a CEU-ügy, illetve Soros és hálózatának erre való reakciója pedig pont azt az eredményt hozta, amire Orbán számított. Mi több, a nemzetközi színtéren is sikerült elérnie, hogy az ismertsége tovább nőjön. Hangsúlyozom, nem érdekli, hogy az ideológiailag Sorossal egy oldalon állók mit gondolnak róla. Ez már nagyon rég nem kérdés, az "illiberális állam" meghirdetésével maga állt ki ennek a harcnak a porondjára. A saját itthoni táborában erősödött, illetve az európai jobboldali polgárok körében is tovább nőtt a nimbusza. Ehhez képest pont lesz@rja, hogy maga a CEU tovább működik-e és hogyan.

boborján20 2017.08.10. 16:44:44

@Balango: "Mi lehetett Orbán célja ezzel az egésszel?"

szétbaszni ezt a szerencsétlen országot? sikerült.

felső határ nincs 2017.08.10. 16:46:16

én nem csípema nihilista képzéseket

boborján20 2017.08.10. 16:51:27

@felső határ nincs: ako mi az anyádért csináltattuk meg a nyolc általánost neked?

mé nen szoltál előre!:)))

2017.08.10. 17:14:49

@boborján20: A CEU-ügy "szétbaszta ezt a szerencsétlen országot"? Ne viccelj. Elhiszem, hogy érzékenyen érintett, de azért vissza kellene térni a valóság talajára. Az ügy kirobbantása előtt a magyar lakosság 95%-a azt sem tudta, mi az a CEU.

Hajdú Peter 2017.08.10. 17:19:10

@boborján20: " @Balango: "Mi lehetett Orbán célja ezzel az egésszel?"
zétbaszni ezt a szerencsétlen országot? sikerült. "

Na de majd az evi 1 millio eroszakolo, kecskebaszo, terrorista az majd jol felviragoztatja az orszagot.

boborján20 2017.08.10. 17:22:48

@Hajdú Peter: petya, aszt vágom, hogy kátya kibaszott otthonról, me egy fasz vagy, de azé ne add má annyira le, mint ahogy előbb!

boborján20 2017.08.10. 17:26:32

@Balango: a magyar lakosság az se tudja, mi az a met vagy letelepedésikötvény, vagy mészaroslörinc, ecetera.

te tényleg ilyen elvetemült vagy?

HorseFucker 2017.08.10. 17:28:00

Birca a telibebbaszott rohadtkurva nyomorék hulladék kurvaanyádat baszd szájba !
Még mindig élsz te szardarab ?
Rohadt hazaáruló oroszbérenc fikadarab !

HorseFucker 2017.08.10. 17:29:32

@Hajdú Peter: A Ceuból migráncsok ? Te tetúbaszó nyomi fidess troll, a kurva cigánygeci faszád szopod baszdmeg,

Le Orme 2 2017.08.10. 17:30:50

@Balango: Kitűnő összefoglalás, köszönöm.

"Soros és hálózatának erre való reakciója pedig pont azt az eredményt hozta, amire Orbán számított. Mi több, a nemzetközi színtéren is sikerült elérnie, hogy az ismertsége tovább nőjön. Hangsúlyozom, nem érdekli, hogy az ideológiailag Sorossal egy oldalon állók mit gondolnak róla. Ez már nagyon rég nem kérdés"

Ez így helyes. Magyarországot belülről kell megcsinálni, az internacionalista turbóliberális csürhe véleménye nem érdekes.

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.10. 17:32:49

@Llee: " Rendben, ne maszatoljunk! Szerintem ez a felosztás sem igaz, de érdeklődve hallgatom, melyik párt a nemzeti és melyik a nemzetellenes?????? "

Baromi egyszeru:
Amelyik part megszunteti a munkanelkuliseget, emeli a fizeteseket, fellenditi a gazdasagot, vedi az orszag erdekeit a kulfoldi es belfoldi tamadasokkal szemben AZ NEMZETI PART.

Amelyik part honapokon at tarto 23 millio romanozassal gyuloletet szit a hataron tuli magyarok ellen, amelyik part embereket VAKITAT MEG, hogy eroszakkal a hatalomban maradjon, amelyik part csodbe viszi az orszagot, amelyik part megbuktatja a magyarok olimpiajat, amelyik part arab megszallokkal akar valasztast nyerni, AZ EGYERTELMUEN NEMZETELLENES ES MAGYARELLENES.

HorseFucker 2017.08.10. 17:37:34

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Remélem és kívánom, hogy dögölj meg a következő 20 évben, lehetőleg még az idén :)

Rwindx 2017.08.10. 17:40:03

@ZX: aha, pszichológia, még jó hogy nem atomfizika...., mindegy, konkrétan Gender Studies név alatt fut.

felső határ nincs 2017.08.10. 17:44:33

engem nem igazán érdekel se a nemzethy propaganda se a nihilista propaganda balról

*elég opportunista ember vk vállalkozó, ügyfeleim nyilván balosok is meg jobbosok is

igy én szimplán az ország és a vállalkozások pénzügyi helyzete és kilátásai szerint szoktam szavazni

es szerintem epeszü embernek eszebe sincs lecserélni Orbánt mo. 1990 óta soha nem volt ennyire stabil hely pénzügyileg és a vállalkozásoknak - de gondolom a zembereknek is - ez a fontos

nem a hantázás a diktatúrákról meg a demokráciákról

uff

boborján20 2017.08.10. 17:50:15

@felső határ nincs: határ, hozzád képest egy migráncs egy atomfizikus.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 17:59:44

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: "Amelyik part megszunteti a munkanelkuliseget,"

Na és mennyivel dolgoznak többen? Adatot!!!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 18:01:55

@6.Lenin: Te az orvosodnak magyarázd, hogy a májad nem a metalkótól ment tönkre amit a munkásőr gyűléseken vedeltél!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 18:03:27

@Rwindx: "Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon"

Ezzel mi a baj?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.08.10. 18:09:12

Jol kikapott ez az Orbán.
Nem lennek a helyében....
LoL

boborján20 2017.08.10. 18:13:09

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: "amelyik part megbuktatja a magyarok olimpiajat"

ez annyira szép haver, hogy eszt odarakom a kunbélás képem mellé!:)))

boborján20 2017.08.10. 18:14:52

@FILTOL: szerintem gyújcs rá egy zsitánra, kisköcsög filtol:)))

6.Lenin 2017.08.10. 18:41:36

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

Ez szerintem így nem igaz (Llee szerint legalább is). Mo-on a magyarok nem A Nemzet.
A nemzet a Dzsordzsi 'bá és baráti köre. Tehát aki őket támadja, az a nemzetellenes, aki a magyarokat, az tehát nem lehet nemzetellenes. Ők a mindig előremutató új világ hírnökei. Ők a nemzet, az Univerzum maga, mind az 5en, vagy még néhányan.

ben2 2017.08.10. 18:52:18

Na ez az írás a legjobb példa a ballib mikroblogokban dúló sötét demagógiának.

Az egész CEU hisztériakampány elején a kormány világosan megmondta, hogy nincs veszélyben a CEU, megállapodásra törekszenek az amerikai hatóságokkal.
És láss csodá, sikerül is a terv szerint megállapodni.
Erre mi a ballibek konklúziója?

Hogy csütörtök van, Orbán megbukott.
Egy hónapja még azért bukott meg, mert megszűnik a CEU, most azért, mert nem szűnik meg.

Minden esetre, ha a baloldal ezen a szellemi nívón folytatja, a Fidesz nyugiban készülődhet a 2022-es kétharmadra.

boborján20 2017.08.10. 18:55:54

@6.Lenin: lenyinevtárs, ön adott a vörösiszap katasztrófa kárvallottjainak egy csilliárdot, vagy csak az utána lévő fityeszes zabrálásban vett részt?

szerintem, maga fiksz kettes!

akkor mi a kurvaanyádat pofázol te szar, szemét fityeszes tróger?

prakp 2017.08.10. 19:17:05

@felső határ nincs: Lófaszt, dealer vagy max, abból is az idióta.

prakp 2017.08.10. 19:20:21

@VaradiJanos: Te kis nyommancs, csak meg akarod rázni a pofonfát? Olyan gusztustalan a stílusod, kisköcsög, ebből vassal nevelés lesz, komolyan mondom. Ki a faszom vagy te, kisceleb? Jössz ide, osztasz, aztán kapufa? Ennyit is érsz, bazd meg.

prakp 2017.08.10. 19:25:03

@boborján20: Na ja, az is szép történet.

boborján20 2017.08.10. 19:28:12

@prakp: haver, kemény vagy, mint a vidija:)))

birka menet 2017.08.10. 19:59:26

@6.Lenin:

de szép amikor ti ostoba takonyt nyaló aljamagyarok megbeszélitek magatokkal, hogy aki nem olyan agyhalott primitív proli mint ti, az már nem is lehet magyar.

Hú, most jöttem rá, hogy akkor miért is kurva jó nem magyarnak lenni!

birka menet 2017.08.10. 20:00:46

@ben2:

Merkel megbukott már te orbán faszszopó cseléd? Vagy minden csütörtökön arra vártok még mindig?

Fergio 2017.08.10. 20:23:59

@apro_marosan_petergabor: Sajnállak, hogy az idődet ilyen, vagy ehhez hasonló ostoba hozzászólásokkal töltöd. (Aminek semmi mondanivalója nincs.) Nem kéne inkább dolgoznod? Vagy ez a munkád? És mi lesz majd, ha a cigány vezíred már nem fizet ezért sem? Ó jaj, szopás lesz... Kb. 5 évet adok még ennek a bagázsnak, utána aki ebben az országban marad akkorát fog szopni, hogy öröm lesz nézni... és amikor majd sírtok, hogy "jaj, csalódtam Orbán Viktorban" mert rájöttök végre, hogy azt az illiberális szart, amit a Kádár korszak alapján elkezdett (még korán sincs vége), majd rátok - Fidesz hülykére - is alkalmaz, (meg a gyerekeitekre, szüleitekre) akkor ott leszek, és ezt a rengeteg mocskot, amit ide (is) hajigáltok a pofátokba fogom dörgölni, és kéjesen fogok röhögni valahonnan külföldről, ahol az emberek nem egymás ellen vannak, hanem egymásért. Igazi birka nép, megvezetnek Benneteket, és még büszkék is vagytok rá. Az MSZP is megvezette az embereket, az Antall-féle "rendszerváltás" pedig maga volt a legnagyobb vicc...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.10. 21:05:01

@boborján20: jaj kérlek!@6.Lenin: egy volt munkásőr, aki volt KISZ titkár, meg párttag is, aztán a sok metalkó elvette a maradék eszét is. Otthon nagy unalmában a davagitár olajozása, meg a pufajka naftalinozás mellett netezik is.

6.Lenin 2017.08.10. 21:14:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Áruld már el, hogy ilyenkor mit érzel? Kezd érdekelni.
Szerintem nagyon nyomorult életed lehet.
Nem szeretnék találgatni, tőled várom a választ.

Szaracén 2017.08.10. 21:20:09

@Tom66: Úgy tudom Bécs szerette volna átcsábítani a CEU-t, ahogy több balti főváros is.
Mivel a diákok zöme kelet-európai illetve harmadik világbeli, fontos tényező a megélhetés költsége, ebből a szempontból Budapest előnyösebb, mint Bécs.

6.Lenin 2017.08.10. 21:34:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Na akard,hogy én kezdjek el mostantól találgatni. Bárhol meglátom a neved, kérdezni foglak. Szerintem jobban jársz, ha őszintén bevallod az okokat.

illaim 2017.08.10. 21:42:49

Ahogy végig olvastam a beírásokat, meg kell hogy állapítsam! A fidesses tálibnál nagyobb barom nem létezik az Univerzumban! Kedves Fórumtársaim! A kutyaszarral nem vitatkozni kell, hanem átlépni! LOL

6.Lenin 2017.08.10. 21:50:08

@illaim:

"A kutyaszarral nem vitatkozni kell, hanem átlépni!"

Gondolom előtte mindig beleharapsz, megkóstolod, másként honnan tudod, hogy mi az?
(Ha nem értenéd. Ha nem vitatkozol, soha nem tudod meg, hogy igazad van, vagy tévedsz. Nagy az esély, hogy hülyén fox elpatkolni)

nyiktonyeatszusztvujet 2017.08.10. 22:14:57

@ZX: Mivan azt se tudod ,hogy mit oktat ez az egyetemnek nevezett szarkupac ,de ezerrel véded itt az oktatási programját ?

Barbaarb 2017.08.11. 07:06:50

@ZX: A törvényt értelemszerű, hogy a kormányoldal hozta, a belőle kialakult csinnadratta viszont az ellenzéknek köszönhető, ők verték miatta a tam-tam-ot. A jelek szerint fölöslegesen, mert nem lesz egyetembezárás.

ZX 2017.08.11. 12:02:47

@nyiktonyeatszusztvujet: Pontosan tudom, itt van feketén fehéren.

www.ceu.edu/academics/schools-departments
Amúgy meg nem tudom fejből felsorolni az összes képzést ami ELTE-n folyik, de azt is védeném ha be akarnák zárni, mert ez nem erről szól.

@Barbaarb: A fidesz terve volt a nagy csinnadratta, tudta, hogy felháborodás lesz belőle és lehet megint sorosozni ezerrel.

Llee 2017.08.11. 12:08:41

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:
Sok sikert a szavazáshoz.
A többihez nem akarok hozzászólni.
További szép napokat!

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.11. 13:44:20

@Fergio: "Ó jaj, szopás lesz... Kb. 5 évet adok még ennek a bagázsnak, utána aki ebben az országban marad akkorát fog szopni, hogy öröm lesz nézni..."

Azt ugye te is erzed ez mennyire szanalmas. Eloszor is szanalmas mert a libbantak szerint mar 8 eve katasztrofa meg osszeomlas van. Mar 8 eve visitanak, hogy a kormany bedontotte a forintot, meg gazdasagot, meg bovli orszagoznak. Ehhez kepest te meg adsz 5 evet, vagyis a legjobb esetben is 13 evvel kesebb dol ossze az orszag mint ahogy a libsik visitani kezdtek.
Ezenkivul meg duplan szanalmas, hogy a libbantaknak nincs mas tervuk a jovore, mint hogy valahogy majd csak osszedol az orszag, valamikor majd egyszer a tavoli jovoben, es akkor vegre johetnek a libbantak, es hozhatjak az arabjaikat.
Biztos sokan fognak ratok, szavazni ha ilyen remek valasztasi tervvel fogtok kampanyolni.

Fergio 2017.08.11. 14:19:45

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Bocs, de az a szánalmas, hogy bárkit, aki nem FIDESZ nyalonc, csak libsi, libbant, migráncs lehet szerinted. El tudod azt képzelni, hogy én egyikhez sem tartozom? Képzeld úgyanúgy elitélem a bal oldalt (én úgy hívom őket), a jobb oldalt, ahogyan a fideszt és a jelenlegi kormányt. És nem az a jó, hogy a fidesz elbukik, és akkor milyen jó lesz, mert újra jöhet Gyurcsány, vagy Isten tudja ki... sajnos akkor lesz a giga szopás. Mert ma Magyarországon csak és kizárólag olyan pártvezérek és miniszterelnökök élnek, akik a rendszerváltás óta is még mindíg arra hajaznak, hogy a közvetlen közelükben lévő támogatóikat és barátaikat a lehető legtöbb állami pénzzel kitömjék, miközben hoznak egy-két látszat intézkedést. Örülj neki, hogy akkor 13 évvel később dől össze az ország, mert legalább addig is építhetik Viktorék a stadionokat, kisvasutakat, rakhatják ki garmadával az óriásplakátokat az EU és a Te pénzeden. Tapsoljunk, éljen!!! És szavazzunk Orbánra még 20 évig! Trollkodjunk le mindenkit ész nélkül, mert nem értenek egyet a full korrupcióval és a pénzszórással! Hajrá magyarok!

Az EREDETI 2017.08.11. 21:46:53

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: "amelyik part megbuktatja a magyarok olimpiajat, "

ÚÚÚristen.... ki buktatta meg? hát a fidesz b+ visszalépett, saját magukat buktatták meg vele . senki nem buktatta meg csak úgy befostak egy népszavazástól, hogy rögvest visszatácoltak. (az más kérdés, hogy a vizes vb lopásokkal kicsi kárpótolták magugat.) és igen valóban csődbe vinnék az országo és tényleg arabok segítségével akarnak szavazást nyerni hiszen velük riogatnak, meg sorosoznak egyfolytában. mehetnének már hűsölni csakugyan

Pop40 2017.08.12. 07:07:21

Várható fejlemény. Az egész ügy amiatt robbant ki, mert a szerencsétlen kis csuti Geczy szeretett volna már végre Trump nyakába (és egyéb testrészeire) cuppanni, de Trump eddig is pont leszarta.

Most meg ugye elbukott az eü reformja, szorongatják a ruszki kapcsolatai miatt, küszöbön a háború a koreai hülyegyerekkel - sok dolog foglalkoztathatja most, de egy szerencsétlen kis tolvaj gipsy zsebnapóleon tuti nincs köztük.

Önmagában a balhé pedig sokkal többet visz, mint hoz. Az agyhalott söpredéket megnyerik vele, de az amúgy is az övék. 2 agysejt fölött pedig mindenki csak hányni tud, mikor látja, hogy a fideszes csürhe 2 lopás közt egyetemet záratna be.

Pop40 2017.08.12. 07:13:02

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

Nincs összeomlás egyelőre, mert a számolatlanul ömlő eus lóvé, a még a szocik alatt bejött autógyárak, és a kedvező nemzetközi környezet hatásai (világszerte alacsony infla, kamatok, stb) a felszínen tartják az országot, még a fideszes maffia dilettantizmusa és szabadrablása ellenére is.

Amíg ezek meg nem szűnnek, addig van ideje csápolni a magadfajta majmoknak a vajda seggéből. De csak addig.

Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.12. 09:46:49

@Pop40:
:DDD

Vagy talán mert lopsát egyelőre csak kedvenc D209- Lopcsány- Libajnai- Degesz/Demszkij- Atkári elvtársaid alatt állapított meg uniós, független OLAF.
- 166 milliárd a 4- es retró esetében
- 9 milliárdot Lopcsótány és nejének informatikai cége esetében

apro_marosan_petergabor 2017.08.12. 09:57:48

@Fergio: Akartál valamit írni? Mit is...?

apro_marosan_petergabor 2017.08.12. 10:14:00

Érdekes, bár nem meglepő - áttekintve a hozzászólásokat - hogy a libero hozzászólások túlnyomó része trágár, mocskolódó, tartalmatlan, kulturálatlan, diktáló.
sajnos ez megerősíti a meggyőződésemet, hogy a "liberoknak" semmi köze nincs a liberalizmushoz, a libero mindent tolerál, ami megegyezik a saját véleményével, ha attól eltér, agyon ütne, koncentrációs táborba zárna, leüvöltené a fejedet, agyon lövetne (régi AVH-s hagyomány).
Hasonlóan a kommunisták vezér jelmondatához - kicsit más aspektusból - "Minden ami a tiéd, az az enyém is, de ami az enyém, ahhoz semmi közöd". Igya zutána kommunisták és a liberok ragyogóan passzolnak egyáshoz, mint ezt be is bizonyították 1919 és 2010 között kis hazánkban is (Kún, Szamuely, Lukács, Rákosi, Gerő, Rajk, Révai, Apró, Marosán, Péter Gábor, Apró, Kádár, Aczél, Horn, d-209, Gyurcsány stb....)

Barbaarb 2017.08.14. 10:55:10

@ZX: Tehát a Fidesz kezdte a csinnadrattát, mert tudta, hogy az ellenzék csinnadrattázni fog? :D
Értem...

Ennél sokkal egyszerűbb a történet. A kormány a szabálysértések miatt megváltoztatta a törvényt, amely megszüntette a CEU korábbi privilégiumát (lex CEU). Ez nem tetszett Soros csapatának, és beindították a gépezetet.
süti beállítások módosítása