B1 blogcsalád



Németh Szilárddal kormányprogram szintéjre emelkedett az össze-vissza beszélés

2017. július 27. - ashwood

15759771_47644421618230162c72a991fa4d7655_wm.jpgA forgatókönyvet már jól ismerjük: Orbán kiadja az utasítást, Németh Szilárd pedig dekódolja a népnek a vezér emelkedett szavait. Az egybites végrehajtó képtelen két összefüggő mondatot kinyögni - de folyamatosan minősít és vádol.

Orbán, a hivatásos paranoid Tusványoson régi-új ellenfelekre építve hirdette meg az aktuális háborút: Soros, NGO-k és a sajtó. (Jeleztük korábban: nehéz eldönteni, hogy a kedves vezető valóban hiszi, amit állít, vagy csak hatalma megtartása érdekében hazudik gátlástalanul híveinek. Mindkét verzió egyformán ijesztő és kétségbeejtő.) A kormány hivatásos iszapbirkózója, az orbáni üzenetek lefordítója a nép egyszerű fiai számára Németh Szilárd. Az egybites politikus mintapéldánya, aki annyira ráállt a parancsvezérelt üzemmódra, hogy még véletlenül sincs saját gondolata, illetve bármikor kész és képes önmagának ellent mondani egy mondaton belül.

Ezúttal természetesen már nem csak a civilek, de a sajtó ellen is megindította a maga verbálattakját. A civilekkel szemben, az addiginél keményebb fellépést ígérő orbáni mondatot azonnal le is akarta tagadni - majd amikor e kísérlete lebőgött, olyan ámokfutásba kezdett, ami még tőle is szokatlan volt.

Németh szerint ugyanis a civilek folyamatosan törvényt sértenek és eljöhet az idő, amikor ezt számon kérik majd rajtuk. Ez lenne az állítólagos keményebb fellépés. Na de milyen törvényt is szegnek az NGO-k. Mert ugye, ha jogállamban élünk és törvények mindenkire egyformán érvényesek, akkor már most is le kellene csapni rájuk. Nem lehet kormányzati magatartás a törvénysértés némán tűrése. (Mintha ez a kormány bármit is szeretne-akarna némán tűrni. Emlékezetes, miként lépett fel a kormány a norvég alapnál - alaptalanul - sejtett törvénysértésekkel szemben. Ezek után mennyire életszerű, hogy más civileknél kivárnának.)

Németh Sziszi szerint a civilek "a hazai jogszabályokkal és az európai uniós jogszabályokkal Soros NGO-i teljes egészében szembemennek". Jóember, de milyen törvényekkel??? Mire a Fidesz zsenije: "megsértik a schengeni törvényeket."

A miket? És hogyan? És máris a szokásos vízen evez a zseni: hát szervezetten hozzák át a menekülteket. Régi vád, de hogy mi erre a bizonyíték, azzal máig adós a kormány. Kiderül ugyanis, hogy ezzel "nem vádoljuk, ők folyamatosan ezt csinálják" - Németh agyában. Meg Szicíliában. Ezt még ki tudja nyekeregni a birkózó.

Összefoglalva: a civilek Szicíliában szervezetten szállítják a menekülteket, ezzel sértik meg Magyarországon a magyar NGO-k a törvényt, de nem marad el a lecsapás. Rájuk. Még véletlenül sem Némethre és bandájára.

De az újságírók is megkapják a magukét. Németh korábban nem volt hajlandó válaszolni arra: Orbán mely médiumokat sorolja Soros maffiahálózatához. "Tudják azt maguk" - szól a válasz. Nem, nem tudjuk - így az újságíró. De - nem - de - nem. Emelkedett eszmecsere. És a vége: Németh Szilárd szerint nem újságírók, hanem "hivatásos rendbontók" próbálták megtudni tőle, mely lapok tartoznak a szervezett bűnözés (merthogy a maffiahálózat ezt jelenti) köreihez. Tegyük hozzá: bűnözőnek titulálni valakit, az a magyar bírói gyakorlat szerint nem vélemény, hanem tényállítás. Ha ezt nem tudja az kijelentő alátámasztani, súlyos milliókat bukhat. Ezzel szemben Németh az ATV-ben kijelentette: "Azon megsértődni, hogy egyébként az ember elmondja a véleményét, azon nem lehet megsértődni".

Mi nem azért nem mondjuk el őszintén a véleményünket Németh Szilárdról, mert félünk, hogy megsértődne. Sokkal inkább a jólneveltségünk okán nem aljasodunk le az ő szintjére.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1012694307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2017.07.27. 14:16:14

Összehív egy sajtótájékoztatót és amikor kérdéseket tesznek fel neki, akkor megsértődik, mint egy fürdőskurva és elkezdi minősíthetetlen stílusban minősítgetni az újságírót. A kérdésre persze nem válaszol. Aztán elkezdi taglalni az index tulajdonosi szerkezetét és az újságírót kutyának veszi (gazdája van) Anyádnak van gazdája Szilárd! A kurva anyádnak! Sőt, nem is újságíró, csak a sajtó mőgé bújik! Hogymi???Aztán az indexes újságírót vonja felelősségre, hogy egy politikai aktivista bement az origóba? Mi van??? A konteó, amit előad meg annyira gáz, hogy nekem volt kellemetlen az egész! Egyébként ezért nem kell sajtótájékoztatót tartani. Ki kell osztani a pártmédiának, meg a narancskullancsoknak a direktívát, oszt jónapot.
Azt meg már véleményezni sem lehet, hogy a kormányzó párt összes mondanivalója egy konteó. Erre akarják alapozni jövőbeni hatalmukat? Az ufókra? Ezt így most tényleg?

Punxsutawney Mormota 2017.07.27. 15:02:12

@morpho: Valaki azt írta egy kommentben: a kormány azért alkalmazza RezsiSzilárdot, hogy Kósa kifejezetten okosnak tűnjön mellette.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.27. 15:06:05

Rezsiszilárdot azért tolták előre, mert már nagyon gáz volt, hogy Kósalala a leghülyébb nyilatkozó.

morpho 2017.07.27. 15:16:16

@Punxsutawney Mormota: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ebben lehet valami, de attól még ennyire posvány ember nem volt a magyar politikai palettán a rendszerváltás óta, pedig igyekeztem végigmenni a Csurka-Torgyán-Csintalan-Gyurcsány tengelyen. (bár lehet, hogy ezt a darab szart még Kádár sem engedte volna pártalelnöki pozícióba) Azért veszélyes nagyon, mert szellemi szintje az átlag fideszmagyar szellemi szintjén van és azonosulni tud vele egy csomó ember, aki azt hiszi, hogy érti. Habonyi logikával rakták oda, és igen kb Kósa helyére.

Punxsutawney Mormota 2017.07.27. 15:20:39

@morpho: Most Ő tűnik a legaljának, de hidd el, ha csak ezen múlik, akkor a feltörekvő fiatalok között mindig akad néhány takonygerinchúros, aki simán alámegy.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.27. 15:27:23

@morpho: Azért állították ide ezt a szellemi toprongyot, mert rezzenéstelen arccal tudja nyomni a hazugságait. Nem emelném ki, mert a fideszmaffia minden tagja ugyanilyen bűnös. Náluk csak a vezérek bűnösebbek. Innen nem tudom megállapítani, hogy Rezsiszilárd irányító is, vagy csak végrehajtó. Valójában nem nézek ki belőle annyi észt, hogy bármit is tudna irányítani, ez a védelmére szól.

morpho 2017.07.27. 15:48:06

A rezsibiztos bírkózó bunkót nyilván kitalálták. Sajátból semmire nem vinné, kettőig nem tud elszámolni. Az igazi gazember nyilván az aki odaállította! Egyébként Orbán előszeretettel alkalmazza ezt a módszert. Konkrétan, hogy gyakorló elmebetegekkel hergeli a politikai ellenfeleket, meg a sajtót. Kosztolányi "Piton" Dénes, Grespik "Beperellek" László, Németh "Hájfej" Szilárd. Mind ugyanazzal a géppel lettek legyártva. Rezsisziszinek arra azért felhívnám a figyelmét halványan, hogy Orbán hülyéi korán halnak...

FCUK8 2017.07.27. 17:08:12

Lehet Szilárdon jót röhögni, de én inkább a Tárki-felmérés ellenzékre vonatkozó részein röhögök. Nektek meg gondolkodni kellene rajta, lehet inkább az ellenzéken röhögnek az emberek mint Szilárdon?:)

2017.07.27. 17:14:00

Az ilyen agyhalottakkal, mint sziszi is, pótolni lehet a beton tuskókat. Arra talán még használható. Bár lehet hogy a cement "bedöglene", sziszitől.
Szegény futóbolond, mindig szalad, ha kérdezik és mindig nagy mellénnyel vauzik, ha orbitális baromságokat hadovál . Mert ezt nagyon tudja ám .

De a lényeg hogy hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.07.28. 01:37:50

"Tegyük hozzá: bűnözőnek titulálni valakit, az a magyar bírói gyakorlat szerint nem vélemény, hanem tényállítás. Ha ezt nem tudja az kijelentő alátámasztani, súlyos milliókat bukhat. "

Lehet csurni csavarni a szavakat, a lenyeget elerte a fidesz, hogy 18-as valasztasig, mar nem lesz itt annyi arab, hogy veluk a valasztast nyerjen a baloldal.
Ez lett volna a baloldal nagy terve, de ez nem jott ossze.

morph on deer 2017.07.28. 01:58:40

@FCUK8:
"... lehet inkább az ellenzéken röhögnek az emberek mint Szilárdon?"

Nem lehet.
Az emberek nem az ellnzéken nevetnek. A fideszesek nevetnek az ellenzéken.

morph on deer 2017.07.28. 02:04:32

@ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI:
"Ez lett volna a baloldal nagy terve, de ez nem jott ossze."

Szóvel ez lett volna a terv, de nem lett ez?
Tehát nem ez volt a terv, csak lett volna?

Hálistennek te azért kiválóan tájékozott vagy baloldal meg nem tervezett terveit illetően, sőt, még érted is, amit mondasz!

Te legalább...

Kristóf Hidvégi 2017.07.28. 05:20:09

@ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI: ezt kifejtenéd, de komolyan? annyira vicces lenne.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2017.07.28. 07:32:16

@Kristóf Hidvégi:

Soros és az MSZP "behoz" 2 millió arabot, állampolgárságot ad nekik (most ne vesszünk el a részletekben, hogy hogy), aztán megnyerik a szavazataikkal a választást, egyszerű nem?

nem tudni, mi ijesztőbb, hogy a kormánypropaganda idáig züllött, vagy, hogy ezeknek a szellemi élőhalottaknak a fejében tényleg ez az alternatív "valóság" van.

mindenesetre Mo-n elmeháborodott, vagy korrupt, de főleg tehetségtelen és lelkiismeretlen politikusból sosem volt hiány, de a legnagyobb baj sajnos mindig a mögöttük álló, félanalfabéta, amorális, a jogot vagy a demokráciát értelmezni is képtelen mocsári ork tömeg.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 08:08:24

Német Szilárdnak teljesen igaza van.

A migránsseggnyaló ballib offenzíva Európa pusztulásához vezet.

Azért az valahol röhejes, hogy Soros saját maga által kimondott, több helyütt megjelent tervét, ma milyen bőszen tagadják a morpho és morph on deer féle seggnyalói (Bár ez ugyanaz a nick).

idokjelei.hu/2016/04/soros-azt-javasolja-hogy-az-eu-vegyen-fel-kolcsont-a-menekultek-finanszirozasara/
Soros úgy gondolja, hogy az európai vezetőknek ?nagyon gyorsan? kell felvenni az általa javasolt hiteleket, hogy elkerüljék a politikai ellenállást.

A kölcsönvett pénzt Soros szerint a migránsokat segítő jóléti vagy segélyprogramokra, valamint “a menekültválság legveszélyesebb következményeinek kezelésére” kellene költeni, amibe “beletartozik a tagállamokban tapasztalható migránsellenes hangulat, ami tekintélyelvű politikai pártok megerősödéséhez vezetett.”

gmihaly621 2017.07.28. 08:10:52

Jó, nálunk kerítés van, amit már a pártok közül csak a liberálisok nem akarnak, állítólag. Az is igaz, hogy az NGO-k embercsempészeket segítő akciói a Földközi-tengeren zajlanak, ami - ugye - nem Magyarország. De ugyanazt a szöveget nyomatják hozzá, mint a mi "civiljeink". Ez a "civil" is szómágia, ugyebár, hogy ne az NGO-t kelljen használni. Az NGO is egy a sok firkászkommunikációs átverés közül. A bajkeverő (...kavaró) firkászokat illetően Bródy Tini után szabadon: "Szolídan húzz a francba el"...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 08:15:11

@gmihaly621:

Mindenki védi magát, ahogy tudja. Az osztrákok és franciák is segget csinálnak a szájukból, miközben minket kritizálnak a kerítés miatt:

index.hu/kulfold/2017/07/12/menekult_migrans_olaszorszag_aradat_problema/
...
A helyzetre az osztrákok is reagáltak, a védelmi minisztérium páncélozott járműveket indított az olasz határ felé, a védelmi miniszter pedig arról beszélt, hogy az osztrák hadsereg „támogató műveleti tevékenységére” számít az olasz határon, és összesen 750 katona áll készen határvédelmi feladatokra.
...
Svájc is megerősítette a déli határát, a franciák is kutyákkal és drónokkal őrzik az olasz határt az összegyűlt migránsok ellen Ventimigliánál, az „olasz mini-Calais-nál
...
És ha ez nem lenne elég baj az olaszoknak, közben az afrikai bevándorlók kőkemény maffiát építettek maguknak, írja a Newsweek. A Fekete Fejsze nevű, nigériaiakból álló szervezetet 2016-ban felszámolták a hatóságok, de máris a helyükbe léptek a Vikingek.
Ők a Cosa Nostrával összejátszva az elkeseredett menekülteket próbálják behúzni a „családba”, illetve jó bizniszt csinálnak a menekültcsempészettel és a szexmunkáshálózat működtetésével.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 08:28:52

@morpho:

Aham..
Szóval te is egy indexes hivatásos hírhamisító vagy Simicska seggében.
Ezért akadtál ki az igazságon.
Értem.

BiG74 Bodri 2017.07.28. 08:37:41

@morpho:
Mindig van lejjebb! Ennél a hülyénél is tudnak majd méghülyébbet előásni, és a fidesznyikek komálni fogják, meg a hasonló parasztok.

szemétpasi 2017.07.28. 09:12:35

Aztakurva. Mindig elképedek, hogy hogy képes bárki is komolyan venni a Fideszt amikor ilyen Németh féle beszélő disznósajt képviseli a párt arculatát, aztán elolvasom a kommenteket és rájövök, hogy vagy nagyon jól fizetnek a Fidesz hívőknek, vagy csak simán vannak olyan meggyőződéses hülyék hogyha Orbán személyesen koncolná fel a családjukat a szemük előtt azt is megmagyaráznák, hogy Soros és az elmúttnyóccév hibája.

rovid 2017.07.28. 09:19:40

@Punxsutawney Mormota: ez így igaz! lásd hollik és a nézőpont, századvég, alapjogokért??központ manapság a közrádióban lakcímet szerzett fiataljai!

rovid 2017.07.28. 09:22:21

azon mindig elképedek, hogy ennyi tapasztalás után, mi visz rá egy újságírót, hogy odamegy egy szilárdcsótány sajtótájékoztatóra? nem lehetne ezeket semminek tekinteni?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 09:25:23

@szemétpasi:

Így van..

A közvéleménykutatók hazudnak, mindenki Gyurcsány hívő, csak választásokon a rejtőzködő, nem szavazunk virtus erőt vesz sajnos mindig a ballibeken. :DDD

Nagyon sokat röhögök a ballib agyhalottakon.
Már a héten kétszer is megbukott Orbán csak ebben a blogban... :DDD

MZ/x 2017.07.28. 09:28:09

Őszintén, én azon csodálkozom, hogy ilyen ember által tartott sajtótájékoztatóira elmennek az újságírók. Sőt, behívják a médiába. Nem kellene plusz teret adni nekik, helyette valós problémákról írni, beszélgetni, s nem hozzájárulni a hülyeség sulykolásának lehetőségéhez. Ha meg ilyen riport, válaszok keletkeznek, azt egy humoros műsorba le lehet adni sűrítve, amennyiben arra még elégséges. Itt még a média dolgozóinak is hová fejlődni. Az ilyen politikusoknak kár teret adni! Van nekik médiájuk ahol a paneljeiket folyamatosan ismételgethetik, a kiadottaknak megfelelően.

nu pagagyí 2017.07.28. 09:29:08

Az NGO-k majd azokat a törvényeket fogják megsérteni, amin most agyal az állampárt. Pont úgy, ahogy a CEU-val történt.

Már régóta gondolom, hogy a következő választásra Sorost kérje fel az ellenzék miniszterelnök jelöltnek. Egyrészt számíthat további masszív ingyenreklámra a diktátor csapatától, ami jól jönne a kizárólag ellenzéket sújtó, korlátokkal teletűzdelt áldemokráciánkban. Amellett kiválóan megtestesítené az igazi választást: egy földhözragadt korrupt, keleti diktatúrát szeretne-e a magyar ember, vagy polgári szabadságot és az egész világot.

déjá vu39 2017.07.28. 09:35:09

@Ballib cenzúrázók réme 25:
2 megjegyzsés:
- Az olaszoknak sokkal nagyobb probléma a menekültek áradata. Hosszú tengerpart és sokan ott is akarnak maradni. Magyarországon meg senki....
- Maffia volt, van és lesz. Mindig arra, amiből sok pénzt lehet csinálni (Nálunk más típusú, állampárti maffia van). A menekültek áthozása ilyen ügy. És persze, a tengerparti országok szükségképpen jobban érintettek.

déjá vu39 2017.07.28. 09:37:43

@Ballib cenzúrázók réme 25: Adj már legalább egy linket a Soros tervről. In englsih pleasa - ne magyar ferdítésben.

igazi hős 2017.07.28. 09:39:42

Jegyezzük meg ezt az embert, ő (meg Nemvagyokaminiszterelnökrokona Flórián, Nemstróman Lőrinc, Nemközszereplő Árpád) a NER emblematikus figurája. Azt csinálják, amit Orbán mond, cserébe a képességeiket messze meghaladó hatalomban és pénzben van részük. Jól működik ez, csak automatikusan kizárja a tehetséges embereket, hiszen aki saját eszéből/munkájából is képes lenne megélni, az nem megy le kutyába (vagy csak nagyon sok pénzért, lásd 1-2 korábbi szóvivőt). NER-rel még a régi, de önálló Fideszesek sem kompatibilisek, lásd Pokornit.

déjá vu39 2017.07.28. 09:40:33

@ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI: Világos. mind az 1300 ide osztott migránsnak gyorsított eljárásban vett volna állampolgárságot Soros, hogy eldönthesség a választást. Gratula, most már ismerem a Soros tervet.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.28. 09:41:34

Rémes, hogy van olyan szavazó, aki ezt a pacákot igényli. De a fidesz már rég lemondott az értelmiségről, csak az ország legaljára gyúr.

BiG74 Bodri 2017.07.28. 09:45:16

@Orbán Hazaáruló Viktor:
Illetve egy részét levitte a legaljára.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.28. 09:45:54

@Ballib cenzúrázók réme 25: Ha az osztrákok azt mondták volna hogy Magyarországon a legmagasabb az áfa akkor ugyanúgy fröcsögnétek migránsokról még Sorosról. Ez az értelmi színvonalatok, meg Német Szilárd.

felucca02 2017.07.28. 10:21:45

Az a nagyon nagy baj, hogy a Fidesz tényleg a legaljára gyúr, de azon vitatkozhatunk még, hogy azok az orkok, akik halvány fingjuk nincsen a világról, és egy társadalom tűrhető működéséről, a választásra jogosultak felét teszik csak ki, vagy a 80%-át? Tehát, aki a legaljára gyúr, az egy igen széles bázisra gyúr. Az, hogy az értelmiség mit szól mindehhez, az mindegy. Az értelmiség a többségnek szitokszó, absztrakt dolog, irígység és gyűlölet tárgya.

Tehát most ez az ország igenis elvész, aztán évtizednyi sárbanhempergőzés után majd talán talpraáll, talán integrálódni is tud európába, de az nem megy, hogy a tanulópénzt senki ne fizeti meg. Mondjuk erre az én életem rámegy néhány tetű miatt, de a történelem nem ismer ilyen sajnálatot, tehát mindegy.

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.07.28. 11:07:54

A kamu egyetemeket végzett liberálisok iszonyúan féltékenyek Német Szilárdra, mert az ő kisujjában több műveltség van mint a Ceus áldiplomás balliberális álértelmiségben. Nem csoda, hogy Német Szilárd minden sajtótájékoztatón úgy mossa le a kötekedő Soros bérenc álsajtót, hogy azok már kérdezni se tudnak tovább, megálla a levegő bennük attól amit hallanak. Német Szilárd meszólalásaiól reszket az egész Simimcska által felbérelt álellenzék, mert ami az ő szájából kijön, azt kontrázni nem lehet!

Egyetemek dőlnek össze amikor kiderül, hogy Német Szilárd egymaga olyanokat mond, hogy mellette egész tudományok kezdhetnék el felszámolni magukat, mert értelmük sincsen, hogy egy Német Szilárd mellett akárcsak egy mukkot is szóljanak.

A Soros bérenc álmagyarok minden nap hatalmas szellemi vereséget szenvednek Német Szilárdtól, nincs az a nap, hogy ne néznének úgy Német Szilárdra, mintha akik nem láttak volna még hülyét.

IMÁDOZZATOK ORBÁN VIKTORRAL EGYÜTT MERKEL GYÖZELMÉÉRT HOGY A MIGRÁNSOKAT LE TUDJA TELEPÍTENI EURÓPÁBA!

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.07.28. 11:13:02

@déjá vu39: "mind az 1300 ide osztott migránsnak gyorsított eljárásban vett volna állampolgárságot Soros, hogy eldönthesség a választást. Gratula, most már ismerem a Soros tervet."

Te hülye Soros bérenc liberális, a Soros tervben az is benen van hogy minden betelepített arab legalább tízezer magyar nőt erőszakolt volna meg mert ezek már csak ilyenek és ha mindegyik arabnak 8 gyereke lenne (ott náluk ez a minimum), akkor ezek is választók leszenek és akkor máris túlszaporodták a magyarokat és onnatól at arabok döntik el hogy ki lesz a szultán Magyarországon.

Ez a teljes Soros terv, amit az álmagyar liberális ballibekkel akar megvalósítani, de ezt szerencsére Orbán Viktor és Német Szilárd felismerte és meg fogják akadályozni hogy így legyen.

Attilajukkaja 2017.07.28. 11:16:35

@FCUK8:
"Lehet Szilárdon jót röhögni, de én inkább a Tárki-felmérés ellenzékre vonatkozó részein röhögök."
Szerintem senki nem röhög Rezsiszilárdon. Inkább sírva fakad tőle az ember. A gyerekek már akkor, amikor meglátják, a felnőttek, meg amikor kinyitja azt a kis csókos száját.

@Orbán Hazaáruló Viktor:
"a fidesz már rég lemondott az értelmiségről, csak az ország legaljára gyúr."
Jól látod! Az ő "értelmiségi" rétegük a Skicc Palikból, Mocsai Lajosokból meg Kósa Lalákból áll.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 11:31:08

@déjá vu39:

Ott van a forrásmegjelölés a cikkben.

Dehát tagadni a létezését Soros elszólásainak egyszerűbb, mint kattintani kettőt ugyi ?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 11:32:22

@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

Na itt a kedvenc nickhamisítóm.

Ismert ballib taktika.

Ugyanígy cáfolják Soros csicskái a többi hírt is. Ők maguk írnak egy álnicken egy álhírt, aztán erre hivatkozva tagadják le az igazságot.
Szánalmas.

morpho 2017.07.28. 11:34:02

@Ballib cenzúrázók réme 25: A piramisokat szerinted is az ufók építették pubi?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 11:38:39

@morpho:

Pontosan erről beszélek..

Itt az eredeti hír:
idokjelei.hu/2016/04/soros-azt-javasolja-hogy-az-eu-vegyen-fel-kolcsont-a-menekultek-finanszirozasara/
Soros úgy gondolja, hogy az európai vezetőknek ?nagyon gyorsan? kell felvenni az általa javasolt hiteleket, hogy elkerüljék a politikai ellenállást.

A kölcsönvett pénzt Soros szerint a migránsokat segítő jóléti vagy segélyprogramokra, valamint “a menekültválság legveszélyesebb következményeinek kezelésére” kellene költeni, amibe “beletartozik a tagállamokban tapasztalható migránsellenes hangulat, ami tekintélyelvű politikai pártok megerősödéséhez vezetett.”

------

Itt a hivatkozás, amit Soros maga saját kezűleg írt le:
www.nybooks.com/daily/2016/04/09/europe-how-pay-for-refugees/

-----

Aztán itt vannak a morpho féle ballib agyhalottak, akik letagdnak bármit ha érdekük úgy kívánja.

Szánalmas.

Attilajukkaja 2017.07.28. 11:47:40

@Ballib cenzúrázók réme 25:
" ballib agyhalottak, akik letagdnak bármit ha érdekük úgy kívánja"
Ez a fidesz agyhalottaknál is pont így megy. :o(
A Soros cikk pedig nagyon érdekes megoldásokat javasol, hogy Európát gazdaságilag ne döntse be a menekültáradat. Tényleg érdemes elolvasni.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 11:54:04

@Attilajukkaja:

Az lehet hogy számodra érdekes információkat tartalmaz.

De hogy az index és a többi hírhamisító média (HVG, 444, ...) cirka 10 cikkben és 3 videóban fejenként, plussz a morpho féle ballib Soros csicskák,

A CIKK LÉTEZÉSÉT IS TAGADJÁK,

az azért lássuk be több mint érdekes !

Vélhetően azért mert vállalhatatlan, a tény, miszerint Soros magyar állampolgárok eladósítását követeli a menekültek befogadása érdekében !

Attilajukkaja 2017.07.28. 12:05:57

@Ballib cenzúrázók réme 25:
Egy neten fent lévő cikk létezését hogy lehet letagadni???

"Soros magyar állampolgárok eladósítását követeli a menekültek befogadása érdekében"
Nem a menekültek érdekében, hanem Európa megmentése érdekében:
"The refugee crisis poses an existential threat to Europe. It would be irresponsible to allow the EU to disintegrate without utilizing all the resources it has at its disposal. The lack of adequate financing is the main obstacle standing in the way of successful programs in the frontline countries."

Nagy különbség!

morpho 2017.07.28. 12:06:19

@Ballib cenzúrázók réme 25: Az megvan, hogy Paul McCartney 40 éve halott és egy dublőr helyettesíti?
Holnap indulok a Ness tóhoz szörnyvadászatra! Majd mesélek!

ZX 2017.07.28. 12:14:50

@Ballib cenzúrázók réme 25: És melyik bank ad pénzt a sorosnak? Matolcsy Nagyobbik Bankja vagy Matolcsy Kisebbik Bankja? MNB v. MKB hogy felfogd!

DR. Smit Pal 2017.07.28. 12:21:01

@szemétpasi: "hogyha Orbán személyesen koncolná fel a családjukat a szemük előtt azt is megmagyaráznák, "

En attol meg siman, gondolkodas nelkul szavaznak Orban Viktorra, mert az alternativa, hogy a libbantak az arabjaikkal elfoglaljak az orszagunkat, milliardszor rosszabb lenne.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 12:21:22

@Attilajukkaja:

Soros azt írta, hogy
- A migránsokat milliószámra be kell fogadnia az EU-nak, és szét kell osztani őket
- A tagországok hitelből finanszírozzák a beilleszkedésüket.

Hogy milyen körítést lökött hozzá az leszarható, de tény, hogy ezt írta.

Ezt tagadják a ballib agyhalottak, most is.

morpho 2017.07.28. 12:21:43

@ZX: Az atlantiszi takarékszövetkezet és a sithek közösen fogják finanszírozni!

ZX 2017.07.28. 12:23:36

@DR. Smit Pal: Ez esetben nem ártana bevenni a gyógyszereidet.

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem unod még, hogy naponta itt rontod a levegőt hazudozva és kiárusítod a saját országod egy mocskos tolvaj bandának?

morpho 2017.07.28. 12:25:15

@Attilajukkaja: Soros leírta a vélenényét: " Attila sírját az 51-es körzetbe telepítené át a Margitszigetről! Ezt mi igaz magyarok nem hagyhatjuk! Indulhat a plakátkampány 16 milliárdért!

ZX 2017.07.28. 12:25:48

@morpho: esélyes, sőt annyira bombabiztos üzlet, hogy eladom minden vagyonom és kölcsönadom. A megtérüléséig meg az utcán lakom a családommal. Ja nem, a családom is eladom. :D:D

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 12:33:35

@Attilajukkaja:

"Egy neten fent lévő cikk létezését hogy lehet letagadni???"

Csak az indexen Így:
index.hu/kulfold/eurologus/2017/07/17/kiakasztotta_a_sorosozas_az_eb_alelnoket_timmermans_orban_1_millio_migrans/
"Szinte zavarba ejtő, hogy reagálni kell rá, annyira röhejes – reagált Frans Timmermans az állításra, hogy Soros György egymillió migránst hozatna Európába az EU-val."

index.hu/kulfold/2017/07/22/orban_beszed_tusvanyos/eljott_a_sorosozas_ideje/
Szerinte létezik egy Soros-terv, ami négy pontból áll. Ennek a lényege, hogy évente be kell hozni egymillió migránst Európába.

index.hu/belfold/2017/07/25/nemeth_szilard_tusvanyos_ertekeles_soros_brusszel_media/

index.hu/belfold/2017/07/27/beszolt_szijjartonak_az_osztrak_frakciovezeto/
A miniszter szerint létezik egy "Soros-terv" arról, miként kell fenyegetéssel rávenni országokat arra, hogy migránsokat fogadjanak be.
Az APA-nak nyilatkozva Schieder Szijjártó kijelentéseit színvonaltalannak nevezte.

index.hu/belfold/2017/06/30/ha_nemeth_szilardnak_igaza_van_az_osszes_soros-civilt_bilincsben_viszik_el_hamarosan/
Soros György ezekkel a „maffiahálózatokkal” akarja végrehajtani azt a tervét, hogy évente 1-1,5 millió bevándorló érkezzen Európába – fogalmazott Németh Szilárd

...

Csillagszemű Juhász 2017.07.28. 12:34:06

@szemétpasi: nyugi, olvastam már ilyet... Ha Orbán személyes írtaná ki a családját, akkor is rá szavazna, mert a bajjibsik, meg a Soros bla bla :).

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 12:34:50

@ZX:

Idegesít mi téged is, hogy Soros gazdidnak a saját kézzel megfogalmazott irományával igazolom a Soros terv létezését ?! :DDDD

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 12:36:02

És mégegyszer, hogy nehogy elsikkadjon a Soros csicskák agynélküli tagadása mellett a lényeg:

Itt az eredeti hír:
idokjelei.hu/2016/04/soros-azt-javasolja-hogy-az-eu-vegyen-fel-kolcsont-a-menekultek-finanszirozasara/
Soros úgy gondolja, hogy az európai vezetőknek ?nagyon gyorsan? kell felvenni az általa javasolt hiteleket, hogy elkerüljék a politikai ellenállást.

A kölcsönvett pénzt Soros szerint a migránsokat segítő jóléti vagy segélyprogramokra, valamint “a menekültválság legveszélyesebb következményeinek kezelésére” kellene költeni, amibe “beletartozik a tagállamokban tapasztalható migránsellenes hangulat, ami tekintélyelvű politikai pártok megerősödéséhez vezetett.”

------

Itt a hivatkozás, amit Soros maga saját kezűleg írt le:
www.nybooks.com/daily/2016/04/09/europe-how-pay-for-refugees/

Attilajukkaja 2017.07.28. 12:45:54

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Soros azt írta, hogy
- A migránsokat milliószámra be kell fogadnia az EU-nak, és szét kell osztani őket
- A tagországok hitelből finanszírozzák a beilleszkedésüket."
Kár, hogy te magad nem olvastad el a belinkelt Soros cikket, mert akkor tudnád, hogy nem ezt írta.
" But the Commission’s proposals still rely on compulsory quotas that serve neither refugees nor member states. That will never work. " [George Soros]
Vagyis Soros a kötelező betelepítési kvóta ELLEN érvel. Aztán azt mondja, hogy csak legális menekülteket szabad befogadni Európának max. 300-500 ezer főt egy évben.
Ennek a gazdasági megoldására pedig több verziót is felvet, amelyikből az egyik a kölcsönök felvétele.

"Hogy milyen körítést lökött hozzá az leszarható, de tény, hogy ezt írta."
Na ez az, ahol megbuktál, mert elrugaszkodtál a leírt tényektől. Ráadásul ezt azután írta, hogy Európában már itt volt több, mint 1 millió menekült. Erre keresett megoldásokat.

"Ezt tagadják a ballib agyhalottak, most is."
Nem tagadják, csak azt a kiforgatott, félremagyarázott verziót, amit te is próbálsz itt beadni a többieknek.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.28. 12:55:22

@Attilajukkaja:

Sehol nem rugaszkodtam el a tényektől és nem forgattam ki semmit.

"Soros azt írta, hogy
- A migránsokat milliószámra be kell fogadnia az EU-nak, és szét kell osztani őket
- A tagországok hitelből finanszírozzák a beilleszkedésüket."

Évi 300-500 ezer migráns ugyanis már most több mint 1 millió a 4 év alatt, de tekintve hogy eddig legalább 3 millióan jöttek már az elmúlt 3 évben, így nem is értelmezhető a 300-500 ezeres szám, a valóság kapcsán.

"- A tagországok hitelből finanszírozzák a beilleszkedésüket."
Erre pedig konkrkét tervet is ír, ami a hitel finanszírozását illeti:
"Az új adóbevételek különböző forrásokból származhatnak, beleértve az egész EU-ra kiterjedő HÉA-t is, amely már bevételt biztosít az EU-nak; A benzinre kivetett különadó, amint Schäuble miniszter úr javasolta; Vagy az EU-ba való utazásra és a vízumkérelmekre vonatkozó új adó bevezetése"

---

Szóval itt csak az hazudik, aki letagadja a tényeket. Pl Index, HVG, meg a Morpho féle Soros csicskák.

Attilajukkaja 2017.07.28. 12:58:10

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Szinte zavarba ejtő, hogy reagálni kell rá, annyira röhejes – reagált Frans Timmermans az állításra, hogy Soros György egymillió migránst hozatna Európába az EU-val."
Persze, mert ez nem is igaz!

"Szerinte létezik egy Soros-terv, ami négy pontból áll. Ennek a lényege, hogy évente be kell hozni egymillió migránst Európába."
Hazug, félrevezető Orbán propaganda.

"A miniszter szerint létezik egy "Soros-terv" arról, miként kell fenyegetéssel rávenni országokat arra, hogy migránsokat fogadjanak be. "
Sijjártó is csak az Orbán propagandát nyomja.

"Az APA-nak nyilatkozva Schieder Szijjártó kijelentéseit színvonaltalannak nevezte."
És akkor még szépen fogalmazott! Hiába, ő egy kultúrember.

"Soros György ezekkel a „maffiahálózatokkal” akarja végrehajtani azt a tervét, hogy évente 1-1,5 millió bevándorló érkezzen Európába – fogalmazott Németh Szilárd"
Nehogy már azzal gyere, hogy ez igaz, mert a Sziszi mondta. :o))))

Attilajukkaja 2017.07.28. 13:04:15

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Évi 300-500 ezer migráns ugyanis már most több mint 1 millió a 4 év alatt"
Soros sehol nem írta, hogy ennyit BE KELL hozni Európába, hanem hogy max. ennyit bír el Európa.

"de tekintve hogy eddig legalább 3 millióan jöttek már az elmúlt 3 évben, így nem is értelmezhető a 300-500 ezeres szám, a valóság kapcsán."
Honnan van ez a 3 milliós szám? Csak nem a Sziszitől?

"Erre pedig konkrkét tervet is ír, ami a hitel finanszírozását illeti "
Pontosan. Hogy Európa elkerülje a gazdasági összeomlást.

"Szóval itt csak az hazudik, aki letagadja a tényeket. "
Nehéz úgy vitatkozni, hogy nem is ismered a tényeket. Pl. nem olvastad el Soros szóban forgó cikkét. Nekem Orbán meg Németh Szilárd nem egy hiteles forrás, amikor Soros politikájáról beszélünk. Vagy bármi másról.

Csabye 2017.07.28. 13:04:57

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Tehát, ha viktor, vagy valamelyik csatlósa ilyet mond, akkor az már úgy is van, nem igaz?
Figyelj öreg, valld be, hogy el sem olvastad az angol szöveget. Nem baj, ha nem megy az angol. viszont, ha sikerült lefordítanod, akkor meg funkcionális analfabéta vagy. Sajnálom, de nincs jobb szó erre.

ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.07.28. 13:13:00

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Soros és az MSZP "behoz" 2 millió arabot, állampolgárságot ad nekik (most ne vesszünk el a részletekben, hogy hogy), aztán megnyerik a szavazataikkal a választást, egyszerű nem?"

Ez terv pont annyira nem letezik, mint ahogy kotelezokvota sincs mar 2 eve. Megis 2 evvel a nem is letezo kvota utana meg mindig fenyegetik az orszagot, ha az allitolagos nem is letezo kotelezokvotat nem tarjuk be.
Soros evi egy millio arabja pont igy nem letezik. Valosagban csak azert nincs itt az evi egy millio arab, vagyis 18-ra osszesen 3 millio, mert az Orban sikeresen feltartoztatta oket.
Most persze mar tagadjak hogy ez volt a tervuk, de ha sikerult volna, akkor dagadna a melluk a buszkesegtol, hogy kibasztak az Orbbannal.

morpho 2017.07.28. 13:13:23

@Ballib cenzúrázók réme 25: Komoly gond van baszod! Megfagyott a jeti! Nem tudom mi lesz, mert Soros azt találta ki hogy egymillió bigfoot helyére kétmillió jetit akar betelepíteni Ugandába, de Magyarországon keresztül. Ez a legújabb Soros terv!!!! Nehogy már Soros nevessen a végén!!!

morpho 2017.07.28. 13:17:23

@Attilajukkaja: Szerintem ne vedd ennyire komolyan, mert a végén még elkezdesz buckalakókat telepíteni az Alderaanra! (Soros is ezt akarja, csak még nem merte megírni Junckernek)

Attilajukkaja 2017.07.28. 13:18:50

@morpho:
"kétmillió jetit akar betelepíteni Ugandába, de Magyarországon keresztül. Ez a legújabb Soros terv!!!!"
:o)))) De hülye vagy! :o)

Attilajukkaja 2017.07.28. 13:21:41

@morpho:
"Szerintem ne vedd ennyire komolyan, mert a végén még elkezdesz buckalakókat telepíteni az Alderaanra!"
:o))) De ha egyszer jól esik leírni az igazat! Szegény 25-ős számú rém saját dugájába dőlt azáltal, hogy belinkelte az eredeti Soros cikket. ;o)

morpho 2017.07.28. 13:30:25

@Attilajukkaja: Azt hallottad, hogy holnap a Városligetben 300 bevándorló jedi küzd meg 30000 középkori offshorelovag ellen? A sorosjedik ellen csak plakátokkal védekezhetünk!!! Aki magyar velünk magyar! Mindenki hozzon magával még egy sorosplakátot! A tréfák nem nőnek az égig! Disznósajtból van a Hold! A haza nem lehet laza!
A helyzet drámai! Soros és betelepülni készülő brigádja le is modellezte, hogy zajlik majd a magyarság megroppantása! Így!: index.hu/mindekozben/poszt/2017/07/28/300_jedi_30000_kozepkori_lovag_ellen/

Attilajukkaja 2017.07.28. 13:38:07

@morpho:
Nem rossz! :o)))
És tudtad, hogy már Franciaországban is megjelentek a kék plakátok?
jylljylljyll.tumblr.com/image/162869758749

morpho 2017.07.28. 13:51:39

@Attilajukkaja: Ez kurvajó!! :)) Végre Macron is belátta, hogy profihoz kell fordulni! Októberben jön majd sírva a receptért! Azt azért jó lenne tudni, hogy Német "kőbunkó" Sziszit vajon ki a fasz telepítette be Magyarországra????

morpho 2017.07.28. 14:02:15

@Attilajukkaja: Az érdekelt, hogy vajon helyben gyártották valami genetikai módosítás melléktermékeként, vagy találták valahol és ránézésre Magyarországra hozták? De ez a megoldás jónak tűnik. Le se tagadhatná a rokonságot. Bár lehet, hogy a varangy tiltakozna...

Attilajukkaja 2017.07.28. 14:13:57

@morpho:
Szerintem a magyargyűlölő Soros szabadította ránk a németszilárdokat, hogy végleg elpusztítsa dicső nemzetünket!
nepszava.hu/picture/114023/normal/455/00455569.jpeg

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.28. 15:44:39

@Attilajukkaja: ez nem kérdés, Soros fizette a fideszesek tanulmányait, Soros féle alcivil szervezet védte a fideszt Gyurcsány ellen, Nemet Szilárdot pedig disznózsírral eteti titokban. Rafkós ez a Soros. A fidesz pedig mindenről tud!

Gyorgy Nagy 2017.07.28. 16:04:29

Csepel SZÉGYENE BUKOTT POLGÁRMESTER egy volt SZAR ifjusági birkozó akit nem is jegyeztek ki seggnyalásban Orbán felé elsö nem érdemel egy sortsem.Egy biztos .EGY JÓ LAKOTT MANGALICA hozzá képest egy csontsovány ÁLLAT .

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.07.28. 16:10:57

Soros nem a magyarokat nem szereti, hanem az olyan fideszes rasszista, fasiszta állatokat, mint ez a folyékony szilárd. Soros átélt már ezekhez a zsírsertésekhez hasonlatos pondrókat ezen a földrészen, tudja hogyan kell velük bánni. Végülis az egész családját az ilyenek irtották ki annak idején.

Attilajukkaja 2017.07.28. 16:36:25

@bluebear:
Nem is nagyon reagál Orbán agymenéseire, vagy ha igen, nagyon kulturáltan teszi. Hiába, menekültként is volt gyerekszobája. :o)

ZX 2017.07.28. 16:47:14

@Attilajukkaja: Minél többet ajvékolnak ezek a fideszes patkányok Sorosról, annál szimpatikusabb az öreg.

Attilajukkaja 2017.07.28. 16:53:16

@ZX:
De legalábbis annál többet tudunk meg róla és a tevékenységéről. Ami egyáltalán nem baj. :o)
Én pl. nem is tudtam, hogy filozófusként végzett és irt is pár tanulmányt a témában. Gondolom onnan jön az a meggyőződése, hogy a demokráciát meg kell védeni.
Nekem eddig is szimpatikus volt. Annak idején én is kaptam tőle támogatást. :o)

ZX 2017.07.28. 16:55:37

@Attilajukkaja: Csak ezek szerint te Anakin Skywalker maradtál. :D

Attilajukkaja 2017.07.28. 17:01:42

@ZX:
"Csak ezek szerint te Anakin Skywalker maradtál."
Hoppá! Most lebuktam. Nem vagyok Star Wars rajongó. :o(
De ha valami olyanra utalsz, hogy most nem próbálom sok-sok magyar jótevőjét hátba szúrni, akkor igazad van.

morpho 2017.07.28. 18:09:36

@Attilajukkaja: Gyanítom arra gondolt, hogy nem álltál át a sötét oldalra. Nem lett belőled Darth Veder.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.07.28. 18:25:53

@Attilajukkaja: Soros azzal lett gazdag, hogy előre, nagyon kis hibaszázalékkal meg tudja jósolni az eseményeket, egy tőzsdei spekulánsnak főleg ehhez kell érteni. Pár éven belül Európa legfőbb gondja a fiatal munkaerő lesz. Ezt menekültekkel lehet a legjobban pótolni rövid időn belül. A pszichopata orr bán álma, hogy dugással akar több millió plusz adózó magyar állampolgárt létrehozni, egyszerűen nonszensz. Legalábbis 10-20 év távlatában. Szaporodással max. 50-100 év múlva lehet létrehozni annyi magyart. Esetleg ha hangyák lennénk, azt mondanám lehetséges. A másik meg hogy soros nagyon jól látja, mi Európa legfőbb gondja, fejlődésének akadálya: a rengeteg kis nemzet, akik mindig keresztbe tesznek a közös folyamatoknak, mint orr bán. Ezeket rövid határidővel fel kell számolni. Sorosban még él az első és második világháborút kirobbantó nemzetiségi villongás, fajgyűlölet, ezt mindenképpen el lehet kerülni egy nemzetek felett álló Európával. Engem mondjuk személy szerint kurvára nem érdekel, hogy magyar vagy európai állampolgár vagyok. Illetve az érdekel, hogy szegény magyar vagy gazdag európai vagyok-e. Az USA-ban sem kérdezi senki, hogy akkor mexikói, kínai vagy magyar USA állampolgár, aki ott él, hanem mindenki egységesen amerikai.

morpho 2017.07.28. 19:06:13

@bluebear: Komoly egyetértésben vagyunk.

Attilajukkaja 2017.07.28. 22:07:24

@morpho:
"arra gondolt, hogy nem álltál át a sötét oldalra."
Valami hasonlót sejtettem, de azért köszi a segítséget! :o)))

@bluebear:
"Soros azzal lett gazdag, hogy előre, nagyon kis hibaszázalékkal meg tudja jósolni az eseményeket, egy tőzsdei spekulánsnak főleg ehhez kell érteni."
Minden bankember spekuláns, sőt minden civil is az, aki pénzt fektet be valamibe egy jobb hozam reményében. Csak van, akinek van hozzá egy harmadik érzéke is, mint Sorosnak. :o)

"Pár éven belül Európa legfőbb gondja a fiatal munkaerő lesz."
Nálunk már most ez a helyzet!
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/iszonyatos_bajban_van_a_magyar_ipar.257929.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

"Ezt menekültekkel lehet a legjobban pótolni rövid időn belül."
Ez is egy opció, de vannak más lehetőségek is. A menekültek kiképzése elég hosszú időbe telik.

"A pszichopata orr bán álma, hogy dugással akar több millió plusz adózó magyar állampolgárt létrehozni, egyszerűen nonszensz."
Tényleg az! :o))))

"soros nagyon jól látja, mi Európa legfőbb gondja, fejlődésének akadálya: a rengeteg kis nemzet, akik mindig keresztbe tesznek a közös folyamatoknak, mint orr bán. Ezeket rövid határidővel fel kell számolni."
Az lehetetlen. Ezt Soros sem gondolja így.

"Engem mondjuk személy szerint kurvára nem érdekel, hogy magyar vagy európai állampolgár vagyok."
Ebben egyetértünk!

"Az USA-ban sem kérdezi senki, hogy akkor mexikói, kínai vagy magyar USA állampolgár, aki ott él, hanem mindenki egységesen amerikai."
Az állampolgárság egy dolog, de ha kimész dolgozni, akkor valóban nem azt nézik, honnan jöttél. A lényeg, hogy mennyivel járulsz hozzá az eredményességükhöz. Aztán, hogy zöld kártyás vagy állampolgár vagy-e, az már egy további adminisztrációs probléma, ... ami idővel nagyon is fontos lehet.

sinus67 2017.07.29. 00:11:11

@bluebear:

És azt sem kell elfelejteni, hogy akik ördögtől valónak állítják be Sorost, mint spekulánst, hogyan szerezték a vagyonukat.
Sorosnak esze volt hozzá, ezek meg hatalommal szerezték. Mert ahhoz nem kell harmadik érzék, hogy hatalmon a haver nevére lenyúlunk mindent, megveszünk mindenkit! A család meg a saját (népe) lábán áll!

@ZX:

Ismerek valakit, aki nem maradt "Anakin". Asszem Te is ismered! Csak benne nagyobb volt a hatalomvágy, nem kellett hozzá Palpatine. Pedig Yoda még anyagilag is támogatta a Jedi akadémián, mert meglátta benne a demokrácia iránti elkötelezettséget.
Hát a legjobb mester is tévedhet!
:)

felucca02 2017.07.29. 05:44:47

@Ballib Cenzúrázók Réme 26: Na, most ezzel a németszilárd és a műveltség témájú hozzászólással pillanat alatt bebizonyítottad, hogy reménytelenül esélytelen veled bármiféle kommunikációt folytatni, mert nem beszéled a nyelvünket (sem). Nem tudsz ítélni, nem tudsz mérlegelni, nem tudsz következtetni, a másodlagos nyelv ismerete nulla szinten van nálad. Úgy is mondhatnán, hogy szimplán nagyon ostoba vagy, amit te úgy értékelsz persze, hogy csak te és szilártd vagytok a helikopter, de egy közepesnél alacsonyabb műveltségű magyar állampolgárnak is leesik az első öt mondat után, hogy kivel áll szemben és felfüggeszti a veled való társalgást. Magam részéről további jó sorosozást kívánok, nyerjétek meg a választást, aztán rohadjon a fejetekre az egész ország, megérdemlitek. Szerencsére a műveltebb embereknek nem kell ennyire lemenni kutyába, nekik ugyanis van szellemi hátországuk, amiben még akkor is jól ellesznek, amikor Szilárd lesz a miniszterelnök, mert nem kétséges, hogy hová tart ez a gyémántdisznósajt.
süti beállítások módosítása