B1 blogcsalád



Orbán Tusványoson meggyávult - olcsó kampánybeszédet tartott, abból is az unalmasabb fajtát

2017. július 22. - ashwood

dnand20170722008.jpgA sötétség és a fény erő csapnak össze Európában épp úgy, mint Magyarországon. Ördög és angyal csatája ez. És még hosszan sorolhatnánk a duális példákat - feleslegesen. Orbán sem erőltette meg magát idén: felmondta a szokásos paneleket, de a propagandán túl nem merészkedett.

Hosszan lehetne sorolni, mi mindenről beszélt Orbán Tusványoson - és lesz, aki majd azt sorolja, amiről nem szólt. De mindkét irány fölösleges. Aki az elmúlt egy évben akárcsak tíz percet is hallott a miniszterelnök bármelyik megszólalásából - legyen az közrádiós észosztás vagy tésztagyárátadás – már mindent hallott. Volt itt elmúltnyolcév, bezzegmi, migránsok és Soros, vaskos brüsszelezéssel nyakon hintve. Mert ez a kormány 2010 óta mindent megtett, csak épp a demográfiai trendeket nem sikerült megfordítani. De erről nem is Orbán tehet, mert - mint mondta - "erről a nők döntenek". Úgyhogy kedves nők, tessék végre úgy dönteni, hogy szülnek.

Lényegében programadó beszédként is felfoghatjuk az idei Tusványost: folytatjuk - copyright 2014. Biztosak lehetünk tehát abban, hogy jövőre sem bíbelődik majd a kormányoldal, hogy egy kis füzetecskébe vésse legalább jövőbeni elképzeléseit. (Mondjuk arról tényleg nem volt szó, hogy korábban ígértek-e G napot, Habonyt Rogánnal, Mészáros Lőrincet és helikopterpolgárokat - de legalább most már biztosak lehetünk benne, hogy ez is folytatódna a Fidesz győzelme esetén.)

Márpedig győznie kell a Fidesznek és személyesen Orbánnak, máskülönben migránshordák hátán fogja meggyalázni a keresztre feszített Krisztus urunk szent testét a Brüsszel felől vágtató Soros György, szennyes hálózatát maga mögött húzva. Mert minden, de minden - "világméretű összeesküvés-elméletek mellőzése" mellett - Orbán és a magyar, népben, nemzetben és keresztségben gondolkodó kormány ellen fenekedik kizárólag. Minket kell csak eltakarítani az útból, és Soros ördögi - nem túl bonyolult, 4 pontos - terve izibe valóságba fordul.

Ennyire cizellált az orbáni gondolkodás.

Nem volt itt az illiberális gondolat bedobásához mérhető eredtiség (?). Csak egy szokásához ragaszkodott a kedves vezető: ismét markáns véleményt fogalmazott meg egy választási kampánnyal kapcsolatban. Ezúttal kimondatlanul - ezt akár fanyalgásnak is felfoghatnánk - Merkel mellett tette le a voksát. Ehhez persze korántsem kell olyan bátorság vagy vakmerőség, mint a Trumpnak drukkoláshoz.

Orbán nem ígért mást, mint mi lényege: harcot. Bárkivel. Brüsszellel, Sorossal, a médiával (?). Mindegy, csak harcolni lehessen. Elemében van.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2712680415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2017.07.22. 20:00:08

Az is nagyon fasza, amikor azt mondta az ember a vizes vb kapcsán, hogy Magyarország bármit meg tud rendezni. Na ja! Ha pénz nem számít, akkor bárki bármit meg tud rendezni. 3 Mrd forintért egy állványzat??? Ki a fasz hiszi ezt el??? De örüljünk inkább a vébének és kussoljunk, mert mi semminek nem tudunk örülni. Ez nem igaz! Én például kurvára örülnék, ha a narancsmagokat dobálnák az állványzatról a Dunába. Aztán Mohácsnál kihalásznák őket! Az elég nagy flash lenne!

boborján20 2017.07.22. 20:01:31

@Philip F. Queeg: szia filip. te szombat délután arra recskázol, hogy engem kibasztak innen? gondolom a geci az istened, miért nem róla pofázol?

szar egy életed lehet!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.22. 20:02:31

Orbán fosványos megint. De legalább most nem mondott olyat, amitől 20%- ot gyengül a Ft.

morpho 2017.07.22. 20:05:24

@Le Orme 2: Mátyás király alatt miért voltunk olyan kurva jó helyzetben? Szarrá adóztatták a jobbágyokat, hogy fenn tudják tartani a hadsereget. Kíváncsi lennék, hogy mit mondott volna erről egy paraszt 1480-ban? Aztán a Bethlen féle konszolidáció, az utolsó boldog békeév?? A Kádár féle legvidámabb barakk?? Akkor nem élt 3 millió ember mélyszegénységben. Most viszont igen. Mert kurva jó a helyzet! Ha az EU nem adna pénzt, sajátból nem futná se kisvasútra, se járdára, se csatornára. Orbán valahogy elfelejtette ezt az EU-nak megköszönni!

boborján20 2017.07.22. 20:06:24

@morpho: haver, eszt mikor agya a dumatévé? megnézném:))

Philip F. Queeg 2017.07.22. 20:07:31

@boborján20: Látod, így jársz, amikor elhagyod a Varánusz akol biztonságot nyújtó langymelegét. Ami Orbit illeti, itt leírják a lényeget, hogy miért következik újabb négy év fideszes kormányzás:
hafr.blog.hu/2017/07/22/egy_kozepes_orban-beszed_is_boven_eleg#comments

boborján20 2017.07.22. 20:08:33

@morpho: te most komolyan elkezdesz érvelni ennek a fasznak? margit!:))))

morpho 2017.07.22. 20:10:53

@boborján20: Lehet, hogy a tv2 adja, még nem tudom, de az biztos, hogy adófizetők pénzét lopják el hozzá! Érvelek, de nem komolyan :) Csak úgy by the way. Inkább magamnak írom le, nehogy elfelejtsem :)

boborján20 2017.07.22. 20:12:32

@Philip F. Queeg: egy szánalmas fasz vagy haver, ahogy a többi fityeszes droid!

és bazdmeg még büszkék is vagytok a lopásotokra!

remélem a műanyaglakat rohad rád és a gecire, a mészarosra, a vitrinesre, a hörcsögre, stb.

undorító amit műveltek evvel az országgal!

morpho 2017.07.22. 20:14:35

@Philip F. Queeg: Nem ezért következik újabb négy év fideszes kormányzás, hanem mert meghekkelték a rendszert. Csak ők nyerhetnek. Tehát nem négy, hanem 20 év fideszes kormányzás következik. Viszont te ennek miért örülsz ilyen kurvára? Neked miért jó az, hogy autoriter illiberális államot csináltak Magyarországból? Normális ember ennek nem örül.

boborján20 2017.07.22. 20:16:37

@morpho: értelek tezsvérem:)

egy kérdés. szerinted mikor lesz ennek vége? mikor fogynak el a filipek, bircák, a wikusok, a gfg-ék, a németszilárdok, a smitmariskák? mikor?

u.i.: tudom, hogy soha.

Philip F. Queeg 2017.07.22. 20:24:37

@boborján20: Nézd arról nem a Fidesz tehet, hogy az ellenzéki pártocskák képtelenek megegyezni, képtelenek összefogni. Már rég arról kellene harsognia minden hírportálnak, hogy XY, az ellenzéki összefogás közös jelöltje mennyire jó arc, micsoda tehetség és mennyire jól járunk majd vele. Ehelyett még mindig arra vártok, hogy Merkel mami, Juncker , Trump vagy az EU válogatott majd rendet tesz és megszabadít titeket Orbitól.
Állítólag az emberek nagy része változást akar. Többségben vagytok, mert Orbinak csak 2 millió birkája van. Nincs más dolgotok, mint összefogni és 106 olyan egyéni jelöltet állítani, melyek győzhetnek. A jelenlegi választási rendszerben, ha 96 jelöltetek győz, mint 2014-ben a Fidesznek, akkor kétharmad közeli helyzet áll elő számotokra.
Mit akartok még?
Mire, kire vártok?

morpho 2017.07.22. 20:28:15

@boborján20: Minden szar összeomlik egyszer. Aztán jönnek új filipek, bircák, a wikusok, a gfg-ék, a németszilárdok, a smitmariskák, stb, csak nem így fogják hívni őket. Ha megnézed a magyar történelem elmúlt 500 évét, kiderül, hogy mindig is ez ment. Volt egy két kivételes figura, aki nem lopott és tényleg hazafi volt, de nem túl sok. Itt van például Deák, aki a kiegyezést összehozta. A kiegyezés az egyik, ha nem A legsikeresebb politikai és gazdasági korszak volt a magyar történelemben. De mi nem ezt ünnepeljük, hanem a vesztes '48-as forradalmat és Kossuth kollegáról van elnevezve minden utca/tér/nyilvános wc/művészeti díj. Miközben ő ellenezte legjobban az amúgy sikeres kiegyezést, de előtte belevitte az országot egy tök értelmetlen háborúba, majd lelépett és elkezdett Görgeyre mutogatni. Mi mégis imádjuk. Miért? Kódolva van a hülyeség a magyarokban. Egyébként az is csoda, hogy ezzel a mentalitással létezik még az ország. Zsugorodik rendesen, az is igaz... Persze arról is más tehet. Mi sosem tehetünk semmiről. Amíg ez a szemlélet megmarad, megmaradnak a Bircamanok is. Ő egyébként kiváló példája a magyar hülyének. Mintaegyed. Csak sajnos ilyenből van még kétmillió.

Philip F. Queeg 2017.07.22. 20:34:35

@morpho: Az általad tök értelmetlennek nevezett háború egy szabadságharc volt. Ha az nincs, Deáknak esélye sincs kiegyezni.

2017.07.22. 20:38:54

@Philip F. Queeg: a 48-as szabadságharc egy átkozott nagy mutyi volt, nézd már meg az aradi tábornokok névsorát bakker, alig van köztük magyar. előre felosztották a monarchiát. Széchenyi nem hiába gyűlölte Kossuthot

morpho 2017.07.22. 20:39:31

@Philip F. Queeg: "Nézd arról nem a Fidesz tehet, hogy az ellenzéki pártocskák képtelenek megegyezni, képtelenek összefogni."
Nézd de igen! Olyan a választási rendszer, hogy jelen esetben nem nyerhet senki más. Ráadásul a kis pártok simán kollaborálnak a fidesszel, ha valami pénzhez akarnak jutni. Nincs valódi ellenzék, nem is tudna létrejönni, ezért nem is akar. Most éppen a Momentumosok kicsinálásán dolgoznak, a végeredmény hamarosan látható lesz. Szegények azt hiszik, amit te, hogy demokrácia van. Ne álltasd magad ezzel!
A körzetek átrajzolása, a második forduló eltörlése, a párt és kampányfinanszírozási törvény átírása ellehetetlenített minden pártot, akik 2011-ben nem voltak éppen kormányon. Az ellenzék már akkor lebukott, amikor elindultak ilyen rendszerben a '14-es választáson és felesküdtek a fidesz egypárti alkotmányára. Lehet írni, hogy hány jelöltnek kéne győzni, de ez csak elmélet. A gyakorlatban lehetetlen megcsinálni akkor is, ha sokkal több támogatója van a többi pártnak. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ha valamilyen csoda folytán mégis elvesztené a választást a fidesz, azonnal aktivizálódnának az ezer évre bebetonozott háttéraknák. Legfőbb ügyész, alkotmánybíróság, jegybankelnök, államfő, ombudsman, médiakuratórium, választási bizottság, akik teljesen ellehetetlenítenék az új kormány munkáját. Pár hónap alatt megbuktatnának bárkit, aztán új választást kéne kiírni egészen addig,, amíg Orbán újra nem nyerne!

Philip F. Queeg 2017.07.22. 20:41:03

@je suis chauve: Mind egy független, szabad Magyarországért harcoltak és adták életüket. Ők számomra mind magyarok.

morpho 2017.07.22. 20:41:37

@Philip F. Queeg: Kossuth viszont meg sem próbálta, ráadásul pontosan tudta, hogy létezik egy Szent szövettség nevű izé, így esélyünk sincs. Egyébként nem történelemórát akarok tartani, csak írtam egy példát arra, hogy a magyarok hülyék. Írhattam volna még tíz másikat is.

2017.07.22. 20:43:36

@Philip F. Queeg: figyi, alapoktatásban szerzett tudással, általános iskolai március 15-el, nem lehet hiteles véleményt mondani a 48as szabadságharcról, ehhez el kéne olvasnod egy csomó Széchenyi által írt doksit, levelezéseket, politikusok, tábronokok levélváltásait...

boborján20 2017.07.22. 20:44:12

@Philip F. Queeg: haver, látom leugrottál a személyeskedés vonatáról. köszi.
persze nem szégyenlem magam, csak unalmas, ha egymás régi dolgait idebasszuk, és ezt csak mi ketten értjük. remélem értjük egymást!

egy kérdés hozzád, mert azért van igazság abban, amit ide hánysz.

szerinted rendben van amit a geci és bandája csinál itt?

pl. nézd a vizesturhát! mekszikó azé dobott hátast, me 100misi dellár nem fért bele nekik.

mi bazdmeg mekcsináltuk öccör ennyiből!!!! kurvakirály!!!

na zene!:)

www.youtube.com/watch?v=8TfTHxqxnx4&list=RD8TfTHxqxnx4

2017.07.22. 20:47:05

@Philip F. Queeg: el tudod képzelni mi maradt volna a független Magyarországból egy győztes szabadságharc után? ha a mai mérete maradt volna örülhetnénk, és ezen kívül a további háborúk a feldarabolt Kárpát medencéért

Le Orme 2 2017.07.22. 20:49:53

@morpho: A középkor adóterhei jelentéktelenek voltak a maiakhoz képest. Mátyás rendkívüli hadiadói jobbágytelkenként (nem személyenként) akkorák voltak, ami 10 nap munkával előállítható. Ezen kívül tized, kilenced.
Mindezzel együtt Mátyás bevételei alapján Magyarország az akkori világ három legnagyobb gazdasága közé tartozott; csak éppen nem volt egy militarizált rablóállam, mint az akkori Törökország.

Philip F. Queeg 2017.07.22. 20:49:56

@morpho: Ha igaznak vesszük amit írsz és nincs valódi ellenzék, arról nem a Fidesz tehet. Mit akartál mondani? Hogy a DK, az Együtt, a Párbeszéd, a Momentum, az MSZP kollaborálnak a Fidesszel? Hogy nem akarnak változást? És te, és ti ezekre akartok szavazni? Ezekből válogatsz?
És elég a terelésből és a szánalmas kifogáskeresésből! A jelenlegi választási rendszerben is legyőzhető a Fidesz! Akár kétharmaddal is. Csak megfelelő jelöltek és ellenzéki összefogás kell hozzá. Ha egy jelölt nyer egy körzetben, akkor a választási rendszer "sajátosságai" miatt szinte mindent visz. Nem igaz, hogy nem lehet megcsinálni! Ha nem tudjátok megcsinálni még úgysem, hogy a társadalmi támogatottságotok nagyobb, akkor az nem a Fidesz hibája, hanem az ellenzéké, a tiétek.
Csak a kifogásokat keresitek...

2017.07.22. 20:53:41

@Philip F. Queeg: a morpho szerintem egy átlag szavazópógár, nem az ellenzék

morpho 2017.07.22. 20:56:33

@Le Orme 2: A füstadót kihagytad... Azért kíváncsi lennék egy korabeli jobbágy véleményére.

2017.07.22. 20:58:49

@Philip F. Queeg: teljesen hiteles amit a morpho ír, ennek a rendszernek az alapja, hogy az elit kvázi pártokat alkot, amelyeknek ugyanaz az érdeke, hogy nép ne tudjon alulról építkezni, ne legyen önrendelkező ereje. A Kádár rendszer előnyeit élvező értelmiségi réteg átmentette a hatalmat és elcsalta a rendszerváltást. Ebben a kontextusban hülyeség ellenzékről, hibáról, szavazásról beszélni.

Philip F. Queeg 2017.07.22. 21:00:34

@morpho: Kossuthnak nem volt lehetősége kiegyezni, nem véletlenül lett ez lázadás, forradalom, szabadságharc. Nem kell példákat írnod. Ha úgy gondolod, hogy a magyarok hülyék, akkor írd azt. Vállald fel.

@je suis chauve: Ha úgy gondolod, hogy Széchenyi, a tábornokok és még nagyon sokan nem akartak egy független, szabad Magyarországot, egy önálló magyar államot, akkor csak el kellene kezdeni azt az általánost. Erre a lehetőség csak egy forradalom, csak egy szabadságharc árán volt. Ne felejtsétek el, hogy a kiegyezés után sem lettünk függetlenek.

2017.07.22. 21:01:27

@morpho: az a gyanúm, hogy mondjuk egy 12. században, Reims környékén élő jobbágy pár heti turistáskodás után a 21. században hanyatthomlok menekülne vissza a tizenkettedikbe.

2017.07.22. 21:02:40

@Philip F. Queeg: figyi, hagyjuk szerintem...

Philip F. Queeg 2017.07.22. 21:02:49

@je suis chauve: Se te , se én nem tudom, hogy mi lett volna, ha a szabadságharc sikeres és az 1800-as évek közepétől egy önálló magyar állam alakul. Csak azt tudjuk ami történt...

morpho 2017.07.22. 21:03:37

@Philip F. Queeg: Egyrészt én nem vagyok párt, nem vagyok jelölt, sőt jelenleg nem nagyonlátok olyan pártot, akire szívesen szavaznék. Tök felesleges leírni, amit fennen leírtam,.mert az Orbánhívők szeretik azt hinni, hogy a magyar egy frankós demokrácia és Orbánék annyira jók, hogy mindig nyernek. Leírtam, miért nyernek mindig. "A jelenlegi választási rendszerben is legyőzhető a Fidesz! Akár kétharmaddal is. Csak megfelelő jelöltek és ellenzéki összefogás kell hozzá." -írod, de ez sajnos nem igaz. Nem győzhető le a fidesz! Húsz év múlva térjünk vissza a kérdésre. Ha még mindig Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt, akkor talán neked is gyanús lesz a dolog. Talán.
Egyébként mutass légy oly drága egy európai demokráciában egy pártot, amit 25!!! éve ugyanaz az ember vezet! Mutass egy olyan demokratikus pártot, ahol a vezér akkor is a helyén marad, ha elveszti a választást! Mutass egy olyan demokratikus pártot, ahol a vezér akkor is a helyén marad, ha két választást veszít el egymás után. Neked itt nem fura valami?

boborján20 2017.07.22. 21:06:14

@Philip F. Queeg: igazad van kisgeci!:)))

csak azt nem veszed számba, hogy az olyan ostoba féreg ember, mint amilyen te is vagy, vagytok 2misin.

boborján20 2017.07.22. 21:10:51

@morpho: hülye vagy?!
ahol mészarolörinc a mai széchenyi, ahol a miniszterelnök egy lótolvaj, ott mi a kurvaanyánkról beszélünk?

morpho 2017.07.22. 21:11:16

@Philip F. Queeg: A magyarok szeretnek forradalmasdit játszani. Ebben is vadul burjánzik a hülyeségmutató. Valamiért imádjuk a forradalmakat. 500 év alatt 10 forradalmat sikerült összehozni és ebből mind elbukott. Volt ami 12 napot élt, volt ami 8 évet, de végül kivétel nélkül mind bukta volt. Listát írjak?

Philip F. Queeg 2017.07.22. 21:13:32

@morpho: Miért nem győzhető le? Mi tartja viszza XY megye hatos választókörzetének szavazóit attól, hogy a rendkívül tehetséges és felettébb alkalmas Kis Pistára, az ellenzéki összefogás jelöltjére szavazzanak?
Ha legyőzik Orbit, akkor most már visszavonulna. A Fidesz nélküle szétesik. Itt a lehetőségetek! És akkor már nem kell azzal a 25 évvel foglalkozni.

@boborján20: Állítólag ti sokkal többen vagytok! Mossatok le minket!

Philip F. Queeg 2017.07.22. 21:15:30

@morpho: És még hány nemzet kelt fel szabadságáért! Hány nemzet küzdött az önkény ellen, az önállóságért! Volt akinek sikerült. Volt akik elbuktak.
Ők is mind hülyék voltak?

BAZINGA2 2017.07.22. 21:16:14

Nem tudom, hogy kiírja a beszédeit, de ennyi ostoba hablatyolást rég nem hallottam. Odament kampánybeszédet tartani, természetesen közpénzből. Annyira szánalmas volt az egész erőlködése, hogy majdnem megsajnáltam. Szerintem orvosi kezelésre szorul.

morpho 2017.07.22. 21:16:20

@boborján20: Nem is vagyok haszonélvezője a jelenlegi rendszernek, de ami nagyobb baj, hogy aki szól, hogy valami nem stimmel, azt kezdik baszogatni, nem azt, aki csal/lop/hazudik. Nézd meg Horváth "zölddosszié" Andrást, vagy ezt a 18 éves srácot a BKK bérlettel. Ennek az az üzenete, hogy kussoljál, ha észreveszel valami szabálytalanságot, mert téged fogunk vegzálni. Ez az üzenete, bezony!

morpho 2017.07.22. 21:20:18

@Philip F. Queeg: Majd akkor "dumcsizok" veled, ha elolvasod és értelmezed, amit leírok. Ne haragudj, de se időm, se energiám nincsen a te szövegértésed fejlesztésére. Ennyi felesleges szabdságharcot/forradalmat/felkelést egyetlen más nemzet sem vívott Európában. Ebben világcsúcs tartók vagyunk. Meg az alkoholisták és öngyilkosok számában. Lehet van valami összefüggés...

boborján20 2017.07.22. 21:21:16

@morpho: az bizony! és akkor még nem is dumáltunk, hogy guttmann arnold a vizes vébék első királya volt!

mekkora egy szar ország lettünk, és hagytuk!

szar vagyok én is.

boborján20 2017.07.22. 21:24:07

@Philip F. Queeg: filip, mennyé oda a tükörhöz és köpjél!

te ilyen országban akarsz élni, mint ami most van?

Philip F. Queeg 2017.07.22. 21:30:50

@morpho: Felesleges forradalom? Azt mondjátok, hogy Orbi diktátor, hogy rendszere fasisztoid vonásokkal rendelkezik, hogy itt nincs demokrácia. Ez ellen nem akartok tenni?
Mondjuk úgy, hogy megszervezitek azt a többséget, ami elemzések, közvélemény kutatások és mérések szerint rendelkezésetekre áll? És ezzel a többséggel legyőzitek ebben a választási rendszerben, mert bizony így is legyőzhető. Egy komolyan vehető érvet sem hallottam tőletek, hogy ez miért nem sikerülhet.
Azt hiszem, ha ti 1848-ban élnétek, akkor nem lenne forradalom. Azt várnátok, hogy valaki megszabadít titeket a sógoroktól. Vagy egyszerűen jó nektek így. megszoktátok az elnyomást. Alkalmazkodtatok és már létezni sem tudtok nélküle.

És még néhány kérdés?
Mennyi forradalom kredittel rendelkezik egy nép? Hány szabadságharcra, hány, az önkény és az elnyomás ellen vívott felkelésre van lehetősége? Mikor mondják azt, hogy most már elfogyott, nem sikerült és leírtak titeket?

Le Orme 2 2017.07.22. 21:31:31

@morpho: "Ebben világcsúcs tartók vagyunk. Meg az alkoholisták és öngyilkosok számában."
Hazudsz.

Philip F. Queeg 2017.07.22. 21:33:27

@boborján20: 2018-ban tehetsz ellene, hogy ne érezd magad szarnak. Elmégy, több millió társaddal együtt, és szavazatoddal teszel róla, hogy eltűnjön a Fidesz, hogy jobb legyen az ország.

Kezdem azt hinni, hogy arra vártok, hogy Orbi feladja. Azt tanácsolnám, hogy erre ne fogadjatok.

boborján20 2017.07.22. 21:33:38

@Le Orme 2: erre igyunk, me az olyan kurucos, te kis geci!:)))

boborján20 2017.07.22. 21:36:15

@Philip F. Queeg: kezdem azt hinni, hogy a geci az istened, te istentelen szaralak.

egyébként bírlak, me ha rád olvasok, ako rájövök, hogy van élet az agyhalálon túl is:))))

Philip F. Queeg 2017.07.22. 21:42:22

@boborján20: Beszéljünk komolyan. Nagyon gáz, hogy a gyíkon is boborjánként nyomod.
Legalább ott csináld vissza. Olyan, mintha legyőztek volna. Olyan, mint egy vereség beismerése. Légy férfi, az ég áldjon meg!

morpho 2017.07.22. 21:47:28

@Philip F. Queeg: Te tényleg nem érted? Nincs olyan, hogy mi! Én vagyok, én meg én. Aranyos ez a királyi többes, de nem tartozok akolba. Én nem mondtam, hogy tilos forradalmat csinálni. Csak hülyeség. Mindenki azt csinál, amit akar. Pontosan leírtam, hogy rendszerszinten nem nyerhet más, írtam egy halom érvet, de te ott tartasz, hogy: "Egy komolyan vehető érvet sem hallottam tőletek, hogy ez miért nem sikerülhet" Maradjunk ennyiben. Húsz év múlva visszatérünk a kérdésre.

boborján20 2017.07.22. 21:48:24

@Philip F. Queeg: cica, téged nem kúrtak meg rendesen az elmúlt évben?

ha akarod beszélgethetünk így is ma este, ha akarod akkor normálisan, nálad a bogyesz!

zene, me az oldja a feszkot!:)))

www.youtube.com/watch?v=4Uvk4TgQWzI&list=RD4Uvk4TgQWzI

morpho 2017.07.22. 21:48:39

@Le Orme 2: Ha hazudok, akkor cáfolj meg! Ez így önmagában egy kövér lófasz.

morpho 2017.07.22. 21:49:31

@boborján20: Tök jó zenéket tolsz be!

Philip F. Queeg 2017.07.22. 22:01:33

@morpho: Ellenzéki közhelygyűjteményt nevezel érveknek. Azt hiszed, hogy ezek 20 év múlva jó borrá nemesednek?
Közvélemény kutatások és felmérések szerint az ország többsége változást akar. Ez a többség bőven több, mint a Fidesz 2 millió birkája, amivel kétharmados többséget ért el. Tehát abban a választási rendszerben, amiben a Fidesz alig több, mint 2 millió szavazóval győzni tudott, az ellenzék egy ennél nagyobb szavazatszámmal is tud. Ennyi. A többi kifogáskeresés az ellenzéki széthúzás, az összefogás és az alkalmas jelöltek hiánya miatt. A labda már jó régen az ellenzék oldalán pattog. Nekik kell megjátszani, nekik kell a gólt belőni.

Le Orme 2 2017.07.22. 22:02:40

@morpho: Mondom, hogy hazudsz.
Az öngyilkossági ráta a világelső országban több mint kétszer akkora, mint Magyarországon. Ezzel szemben te azt írta, Magyarország világelső. Hazudtál.
Ugyanezt tetted az alkoholfogyasztással kapcsolatban: hazudtál. A WHO és az OECD felmérése szerint Magyarország elől van, de nem az élmezőnyben, számos más ország megelőzi.

Öngyilkossági ráták:
Both sexes
rank Country Both sexes Male
rank Male Female
rank Female Male to Female
ratio
1 Sri Lanka (more info) 34.6 1 58.8 9 13.3 4.42
2 Guyana (more info) 30.6 5 46.0 1 15.5 2.97
3 Mongolia 28.1 2 48.2 21 9.2 5.24
4 Kazakhstan (more info) 27.5 3 48.1 17 9.6 5.01
5 Cote d'Ivoire 27.2 8 38.8 3 14.4 2.69
6 Suriname 26.9 6 41.6 11 12.6 3.3
7 Equatorial Guinea 26.6 7 39.1 10 13.2 2.96
8 Lithuania (more info) 26.1 4 47.1 30 8.1 5.81
9 Angola 25.9 9 38.1 5 14.3 2.66
10 South Korea (more info) 24.1 10 36.1 8 13.4 2.69
11 Sierra Leone 22.1 16 29.7 2 14.7 2.02
12 Bolivia 20.5 21 26.7 3 14.4 1.85
13 Central African Republic 19.6 15 30.3 20 9.3 3.26
14 Belarus 19.1 11 35.0 81 5.4 6.48
15 Poland 18.5 12 32.7 93 4.9 6.67
16 Zimbabwe 18.0 20 26.9 12 10.3 2.61
17 Russia (more info) 17.9 13 32.2 72 5.6 5.75
17 Swaziland 17.9 18 27.3 17 9.6 2.84
19 Cameroon 17.5 19 27.1 26 8.5 3.19
20 Latvia 17.4 14 31.9 95 4.8 6.65
21 Ukraine (more info) 16.6 17 28.7 54 6.2 4.63
22 Burkina Faso 16.5 25 25.1 13 10.1 2.49
23 Belgium 16.1 30 23.4 23 9.1 2.57
24 India (more info) 16.0 65 17.9 7 14.2 1.26
25 Hungary 15.7 23 25.8 42 6.9 3.74

Philip F. Queeg 2017.07.22. 22:02:51

@boborján20: Ne nagyzolj. Ma még nem volt egy normális kommented sem. Hát nem pont ezért a stílusér basztak ki? Nem tanulsz sosem...

boborján20 2017.07.22. 22:05:08

@morpho: ha fityeszes lennék, ako aszt mondanám, hogy tudom:)))

zene! csak szikoraevtárs meg ne neszelje!:)))

www.youtube.com/watch?v=QUvVdTlA23w&list=RDQUvVdTlA23w

boborján20 2017.07.22. 22:06:24

@Philip F. Queeg: nem tanulok, ahogy a gazdád se!

ember, neked volt?:))))))))))))))))

boborján20 2017.07.22. 22:08:34

@Le Orme 2: na erre iszom!:))))))))))

te egyébként hülye vagy, vagy értelmes vagy? eddig számomra nem derültél ki.

a faszt nem, egy csicska fityeszdroid vagy!

Philip F. Queeg 2017.07.22. 22:11:43

@boborján20: Én csak annyit szeretnék, ha esetleg megint kitesznek, akkor ne engem hibáztass.
Te soknevű...
:)

boborján20 2017.07.22. 22:18:09

@Philip F. Queeg: kettő az a soknevű. taga20, és boborján20.

én csak annyit szeretnék, hogy az olyan hulladék, mint te és a birka, ja és a geci a bandájával és családjával, a szeméttelepen végezzétek.

zene!

www.youtube.com/watch?v=7j_dSJRhI98&list=RDjS826PwLHdQ&index=21

Philip F. Queeg 2017.07.22. 22:22:48

@boborján20: Nem figyelsz, csak irkálsz. Már mondtam:

"Állítólag ti sokkal többen vagytok! Mossatok le minket!"

:)

boborján20 2017.07.22. 22:32:48

@Philip F. Queeg: az volt má, hogy mennyé má a kurvaanyádba?

haver, te rosszabb vagy, mint németszilárd!

de, hogy ne halj meg olyan bénán, ahogy létezel, nesze egy jó zene.

ebben benne vagyok/vagyunk:)))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0

boborján20 2017.07.22. 22:38:22

@Philip F. Queeg: az volt má, hogy mennyé má a kurvaanyádba?

haver, te rosszabb vagy, mint németszilárd!

de, hogy ne halj meg olyan bénán, ahogy létezel, nesze egy jó zene.

ebben benne vagyok/vagyunk:)))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0

morpho 2017.07.22. 22:48:50

@boborján20: Érdekes opció :) Az Animals sehol nincs! :)

morpho 2017.07.22. 22:51:22

@Le Orme 2: Ráéreztél, Sri Lanka és Elefántcsontpart! Ezek közül melyik is van Európában? Ja és mikori ez az adat? Az elmúlt 500 év átlaga? Bocs, de hülye vagy! Hogy lehet valaki ennyire hülye??? Hogy?? Titeket tenyésztenek valahol????

atyus45 2017.07.22. 23:07:24

Randa dagadt beképzelt dölyfös méltó utódja a "zseniális" nagy testvérnek.Csak törpe és beteges kiadásban.

boborján20 2017.07.22. 23:15:31

@je suis chauve: remélem ez valami pozitív izé lehet. nem vagyok olyan korszerű, mint te.

ha fasz vagy aszt mondom, ha depesmod vagy aszt mondom:)

zene!

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU&list=RDjQcNiD0Z3MU

Le Orme 2 2017.07.22. 23:23:55

@morpho: "Ebben világcsúcs tartók vagyunk." Ezt hazudtad.
2015-ös adat, de korábban sem voltunk világcsúcstartók.
De ha most Európára hivatkozol, Európában sem vagyunk csúcstartók, Belgium és hat (6!) másik európai ország megelőz minket.

morpho 2017.07.22. 23:40:59

@Le Orme 2: Nem tudsz olvasni? Ezt írtam: "Ennyi felesleges szabdságharcot/forradalmat/felkelést egyetlen más nemzet sem vívott Európában. Ebben világcsúcs tartók vagyunk. Meg az alkoholisták és öngyilkosok számában. Lehet van valami összefüggés..."

Ha erről neked tényleg Sri lanka ugrik be, akkor hülye vagy! Valszeg gyárilag. Továbbá előtte meg: "500 év alatt 10 forradalmat sikerült összehozni és ebből mind elbukott." Az öngyilkossági alkoholista ráta nem a múlt héten lett első, hanem az elmúlt 500 évben! Juteszembe, amit te idetoltál az mikori adat? Nem kéne beleugatni mások beszélgetésébe, mert nem érted, miről volt szó! Idióta!

Le Orme 2 2017.07.23. 00:04:41

@morpho: Köszönöm, a mellébeszéléseddel elismerted, hogy hazudtál.
De azért mutasd azokat a 17. századi öngyilkossági statisztikáidat!

morpho 2017.07.23. 00:11:12

@Le Orme 2: Te még egy átlag narancskullancshoz képest is minősítetten hülye vagy! Ok, nem sírok Birka után, akkor már inkább te, de legalább egyetlen kurva gondolatod lehetne néha baszod! Ok, hogy a szövegértés nem megy, de valami témát bedobhatnál, azon túl, hogy engem hazugozol, meg bután kötözködsz. Ez olyan orbános. Ő pont ugyanezt csinálja. Kössél belém akkor rendesen ha már, de ne Sri lankával, amikor Európáról beszélünk baszod!

morpho 2017.07.23. 00:12:01

@Le Orme 2: Ja, annyit még, hogy te hazugoztál le engem, a vádnak kell bizonyítani! Csak a miheztartás végett!

boborján20 2017.07.23. 01:03:40

@je suis chauve: kösz, biztos jó, de én kicsit így vagyok vele, mint evvel:)))

www.youtube.com/watch?v=537yHK1T34k&list=RD537yHK1T34k

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.23. 07:32:28

@boborján20:

Normális ember nem gondolkodik, hanem papagájént ismétli a ballib agytröszt szövegét?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.23. 07:35:10

@je suis chauve:

Egy PR-tanácsadó sose kulcsember. Ő tanácsokat ad, hogyan lehet a terméket a legjobb fényben feltüntetni, minek mi lehet a következménye, de nem ő dönt.

Sir Galahad 2017.07.23. 09:19:15

@morpho: Én még igazat mondó politikust nem láttam, úgyhogy ebben sincs semmi különös.

Le Orme 2 2017.07.23. 10:01:14

@morpho: Nemcsak hazug vagy, de ostoba rágalmazó is, aki újabb hazugságokkal akarja menteni kiinduló hazugságát.

boborján20 2017.07.23. 10:42:49

@Le Orme 2: azé neked van bőr a pofádon, mint a geci gazdádnak.

remélem, te csak egy számítógép vírus vagy, me ha nem, akkor nagy a baj!:)))

Le Orme 2 2017.07.23. 10:44:27

@boborján20: Eltévesztetted a címzést.

boborján20 2017.07.23. 11:02:52

@Le Orme 2: tűpontos volt cím, mocsadék.

je suis chauve (törölt) 2017.07.23. 11:10:45

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: pedig te is az ő szellemi termékét nyomod, és a felfogásod szerint amit más esetekben tálalsz, ez a szellemi termék sátáni eredetű. Oké hogy gagyi csűrt csavart dumával ki akarsz bújni a nyilvánvaló sátáni kollaboráció felelőssége alól, de ha egyszer már gyarló politikusokat lesátánozol, akkor a szellemi apádat minek nevezhetjük, aki minimum egy hasadt elméjű gerinctelen pokolfajzat? :)

boborján20 2017.07.23. 11:15:10

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:
Normális ember nem gondolkodik, hanem papagájént ismétli a fityeszmaffia agytröszt szövegét?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.23. 13:41:43

@je suis chauve:

Szellemi atyáim között nincs egyetlen magyar politikus se.

boborján20 2017.07.23. 13:55:14

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: az a kurva velencei tükör barikám, csak az ne lenne? mi!:))

je suis chauve (törölt) 2017.07.23. 14:24:01

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Finkelstein nem magyar, viszont letagadni nem tudod, mivel a mondanivalód szinte minden eleme az ő szellemi munkáját tükrözi.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.23. 14:30:15

@je suis chauve:

Nem mindegy Finkelstein nemzetisége? Nem ismerem, így mondandóját sem tudom.

boborján20 2017.07.23. 15:08:15

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: luk, megtagadod apádat, te anyaszomorító?!:))

morpho 2017.07.23. 15:34:14

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: "Nem ismerem"

Te nem láttad a kormány propaganda plakátjait? "Ha Magyarországra jössz..." "Nem leszünk gyarmat" "Állítsuk meg Brüsszelt" "Nehogy Soros..."
Mert ha láttad, akkor ismered. A nemzetisége meg azért fontos, mert egy zsidó ember építi neked a keresztény Magyarországot. Aki ráadásul meleg is! Ami bűn, hiszen "Jézus is homofób volt" Te őt követed ebben. Nincs ilyenkor zavar az erőben Burka? Aztán Habonyért is imádkozol, hogy megtalálja az ibizai utcákat? Ő is keresztény Magyarországot épít! A te országodat! Közben meg rajtad röhög Londonban :)

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.23. 15:40:59

@morpho:

Orbán nem keresztény Mo-ot épít, ennek semmi értelme se lenne. Viszont elősegíti a kózjót, S semmi gond, hogy segítik munkáját külföldiek is.

Semmi gond azokkal a homokosokkal, akik ezt a 4 fal kozött teszik. Ez az ő bajuk ebben az esetben.

morpho 2017.07.23. 16:47:07

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Te tudod hogy most mire reagáltál? Mert hogy az én kommentemre nem az tuti. Veled se lenne semmi baj, ha négy fal közt maradnál offline!
süti beállítások módosítása