B1 blogcsalád



Helyreigazíttat a László kórház: előre eltervezetten zártak be

2017. július 06. - Mr Flynn Rider

Helyreigazítási kérelmet küldött a László kórház orvosigazgatója, Dr. Müller Péter a B1 blognak, mondván: legutóbbi cikkünk a Semmelweis Egyetemen tapasztalható anomáliákról sérti az ő kórházuk jó hírnévhez való jogát. 

szent_laszlo_korhaz_logo.png

Korábban azt írtuk: a Semmelweis Egyetemnek kell átvennie az egyesített Szent István és Szent László kórház betegeit, mert ott hivatalosan ugyan felújítások zajlanak, valójában nyílt titoknak számít, hogy a kórházak megfelelő osztályait azért zárták be, mert egyszerűen nincs orvos a betegek ellátására. Ugyanakkor a Semmelweis Egyetem is túlterhelt, ott is kaotikus állapotok uralkodnak és az orvosok tömegesen szeretnének felmondani, mert nem bírják a terhelést. Ráadásul az ÁNTSZ be is záratott ott egy részleget, gombás fertőzés miatt, a fertőzésre akkor bukkantak, amikor túl sok gyerek halt meg a klinikán.

A Semmelweis Egyetem sajtósa visszahívott bennünket és későbbre ígért tájékoztatást az ügyben. (Azóta is tájékoztat.) Viszont a Szent László kórház az alábbi levelet küldte nekünk az üggyel kapcsolatban:

 

helyreigazitasi_kerelem.png

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9812645685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása