B1 blogcsalád



7 jel, hogy Orbánék teljesen elborultak és elveszítették a kontrollt

2017. június 30. - Mr Flynn Rider

Az utóbbi évek ahelyett, hogy a konszolidációról szóltak volna, a Fidesz és Orbán Viktor szélsőjobbra tolódását hozták. Az Orbán-kormány teljesen elszakadt a valóságtól és nyáladzva-hörögve keres magának újabb és újabb ellenségeket. Eközben mindent visznek, ami nincs lecsavarozva. 

1_focuspoint_926x504.jpg

Aggasztó mértéket öltött a gyűlöletre épülő propaganda és politika. Senkit nem érdekel már az ország sorsa: nyíltan adják-veszik a fideszesek az ország vagyonát, használják az igazságszolgáltatást, vagy a lakájmédiát az ellenfeleikkel szemben. Olyan, hogy „közjó”, vagy „közakarat”, már régóta nem is létezik, senki sem próbál megfelelni neki. Mostanra már tisztességesnek sem kell látszani: egyetlen mérték maradt az országban, hogy valaki hűséges-e Orbán Viktorhoz és a Párthoz.

 

  1. Senki sem lehet független: Ádert is térdre kényszerítették

Ha azt gondolja, hogy Orbán csak a civilek , vagy az EU ellen harcol, téved: a köztársasági elnöknek nem volt választása sem a plakáttörvény, sem a civiltörvény esetében. Nem küldte vissza a törvényeket a Parlamentnek, sem normakontrollra az Alkotmánybíróságra. Ádernek is be kellett állnia a sorba, hogy köztársasági elnök maradhasson. Sosem volt Magyarország köztársasági elnöke. Ő is csak Orbán embere, akárcsak Polt.

Mindennek egyértelmű az üzenete: senki sem lehet független. Mindenkinek el kell döntenie: Magyarországot választja, vagy Orbánt?

 

  1. Nyers fasizmus: újabb és újabb uszító plakátkampányok és spotok készülnek

Még egy év van a választásokig, de a gyűlöletpropaganda a civilek és a menekültek ellen 1000%-on pörög. Egymás után jönnek az újabb és újabb plakátok, az újabb és újabb sorosellenes hülyeségek, amiknek már rég köze sincs a valósághoz. A Fidesz kampányait teljes mértékben be lehet illeszteni a fasiszta propagandakampányok sorába.

 

  1. A fidesz igazi arca: Németh Szilárd lassan minden nap hörög

A gyűlölet és a bunkóság arcát folyamatosan tolják előre: a fideszes Németh Szilárd lett a Fidesz „arca”. A politikus ma is tahó, agresszív módon buzdított gyűlöletre: szerinte a Soros György által fizetett „álcivilek” a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet támadják azzal, hogy a külföldi szervezetek átláthatóságáról szóló törvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak.

Németh egészen nyers módon adja elő a mindenegybenblog-szintű összeesküvés-elméleteket a gyűlöletpropagandával és a hazugságokkal mixelve: szerinte Soros György ezekkel a „maffiahálózatokkal” akarja végrehajtani azt a tervét, hogy évente 1-1,5 millió bevándorló érkezzen Európába.

 

  1. Nincs kontroll a pártmédián, az ellenzék egyre jobban undergrounddá válik

Míg a pártmédia a mi adónkból hízik, gyarapodik és bővül, adják-veszik, addig egyre-másra alakulnak félig underground független szerkesztőségek és szaporodnak a partizánakciók (mint a Momentum akciója az Origóban). A hatalom mostanra teljesen az elnyomásra koncentrál: ha az Indexet nem „mentette volna meg” Simicska, mostanra azt is bedarálták volna. Ellehetetlentik még az Aurórát is, mert ott találkozik az ellenzéki értelmiség.

 

  1. A hatalom fél a saját népétől

Kövér László házi hadseregének, amely elvileg a Parlament törvényes működését kellene segítse, már vállról indítható rakétája is lehet. A TEK védi már Polt Péter legfőbb ügyész családtagjait is. A hatalom egyértelműen fél attól, hogy Magyarországon lázadás tör ki.

 

  1. A törvényeket nem tartják magukra kötelezőnek

Már amikor elkezdtek visszamenőleges törvényeket alkotni és a nyugdíjpénztári pénzeket ellopni, akkor látszott, hogy ez a bűnbanda saját magára nézve nem tartja a törvényeket érvényesnek. A legutóbbi akciójuk, a plakáttörvény, vagy a civilörvény is ilyen: a CÖF-re, vagy a kormányra egyik sem érvényes. Vagy nézzük meg a menekülteket: miközben folyik a fasiszta uszítás, a kötvényprogrammal ellenőrizetlenül ömlenek be az EU-n kívülről olyanok, akiknek van pénze bevásárolni magát Európába. Ezen persze az ország veszít, növekszik a terrorveszély és Rogán körei gazdagodnak. De ezer esetet sorolhatnánk a Várba költözéstől kezdve a Liget Projektig, az úszóvébétől az olimpiáig, aminek a beruházásait így is meg fogják valósítani, hogy lopni lehessen. 

 

  1. Nincsenek független, demokratikus intézmények, hivatalok

Mostanra még az ÁNTSZ-t is az EMMI alá rendelték be, megszűnt a független Alkotmánybíróság, ügyészség, rendőrség, a bíróságokkal hosszan elhúzódó lövészárokháborút vív a kormány. Csak azért nem vették még be a bíróságokat teljesen, mert az végképp a nyílt diktatúrát jelentené, illetve nincs is rá szükség: manapság senkinek nem kell betartania a törvényeket, ha elég pénze, vagy jó kapcsolatai vannak.

Olyan hivatalok szűntek meg, mint a műemlék-védelem, vagy a környezetvédelem. Ahogy az első pontban megírtuk: nem lehet senki sem független, nem lehetnek önálló személyiségek az orbáni rendszerben. Mindent arra tettek fel, hogy rövid távon bekebelezzenek és ebben semmi ne állhasson az útjukba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5712631457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter Götz 2017.06.30. 16:59:06

Szar ország,hitvány emberek karmaiban.....

Pop40 2017.06.30. 17:34:34

Szentigaz.
Ugyanakkor a kettesben elírtátok, nem sportot, spotot.

Kádert meg sose kellett térdre kényszeríteni, térden volt ő mindig is. Nagyjából ugyanaz a kaliber elnökként, mint Polt ügyészként: a fideszes maffia beépített téglája, aki a fideszes csürhét képviseli az ország ellen.

Emlékszünk még ugye, mikor pár éve a "nagyon független" közt elnök Káder elvtárs még fideszes frakcióvezetőként a "vakondokat" kergette a szavazáson? Ugye, ugye.

BAZINGA2 2017.06.30. 17:39:24

Pedig egyszer minden hosszú véget ér. Semmi sem tart örökké. Áder, mitől köztársasági elnök? Már nem vagyunk köztársaság, csak simán Magyarország! Ő minek az elnöke?

megamedve 2017.06.30. 18:46:45

És mi itt a váratlan?
A fogatlanok, és/vagy imaláncosok már most is lenyomták az országot.
Ennyi.

2017.06.30. 18:50:18

2. lassan 30 éve tombol a fasizmus

Brix 2017.06.30. 19:24:48

Ha ennyi hibát követ el a kormány, akkor miért ilyen népszerű? Mert úgy néz ki, hogy minden párt szavazókat vesztett az utóbbi időszakban, a kormánypártot kivéve...A relatív többség - azok akik hajlandók kifejezni a véleményüket és el is mennek szavazni- még támogatja a kormány politikáját... Azok szavazatára kár várni az ellenzéknek , akik soha nem szavaznak... Nekik mindegy , hogy ki vezeti az országot a korrupció úgysem fog csökkenni, bárki legyen hatalmon... A középosztály meg el fog menni, és leszavaz Orbánra, mert félti az egykulcsos adót és a migrókat sem szeretné a határon belül látni....Az országban egyre növekszik a jólét , ami szintén nem a kormányváltást támogatja..

morpho 2017.06.30. 21:50:26

@Brix: Nagyjából ezt írtad le:
Az ellenzék fos
A középosztály Orbánra szavaz
Féltik az egykulcsos lófaszt
A migrókat el innen (kár hogy nincsenek)
Az országban egyre növekszik a jólét

Ezt csinálja az Orbán brigád, veled együtt. Na erről szól a poszt. Örülök, hogy segíthettem két és fél tonna nettó kormánypropaganda között!

taga20 2017.06.30. 21:57:08

@Brix: "Az országban egyre növekszik a jólét "

ember, merre kéne néznem?
a hármasmetró felé, vagy törökország felé, vagy csak matolcsipurdé felé?

eszednél vagy?!

BillEvans 2017.06.30. 23:00:02

@taga20:
Nem kéne nézni semerre, csak kinyitni a szemed, de ha valaki arra született, hogy mindenütt és mindenben a saját hiedelmeit akarja (bele)látni (nehogy a kognitív disszonancia esetleg tovább rombolja az amúgy sem épp elméjét), akkor lehet tovább tolni ezt a fröcsögést a hasonszőrűekkel (pl. blog írója) egyetemben.

bcrics 2017.06.30. 23:01:35

@morpho:

Novekszik a jólét valoban.
A matolcsy-habony-rogan-meszaros ésatöbbi körökben.

A viktor mar a hatralevo nyugdijas eveket elokeszitette, van itt
- kertek alatt stadion
- kisvasut
- saját lábon álló gyerekik
- felhizlalt bankszamlak es stromanok

Dehát lesz itt meg elszamoltatas, nagyon-nagyon remelem mert polgarhaborut nem szeretnek latni.

mrperfect 2017.06.30. 23:20:22

jövőre itt a választás.. mindenki arra szavaz amire akar..

zia77 2017.06.30. 23:23:14

Amiről a cikk szól csak annak meglepetés, aki nem élt a Rákosi korszakban. A korábbiakról a fasizmusról csak olvastam. valószínűleg hasonló volt.

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2017.06.30. 23:34:44

Érvek: kb 0.
Gyűlölet: az viszont "1000%-on pörög".

Azt hiszem, erről ennyit.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.30. 23:51:25

@Fermentátor: "Érvek: kb 0.
Gyűlölet: az viszont "1000%-on pörög"."

Teljesen egyetértek. A fideSS átment a szélsőjobbra, a Jobbikon is túltesz. A fideSSes bakancsok a magyar demokrácia utolsó morzsáit tapossák szét. Érvek semmi, nem is lehet, bevallottan törvénytelen törvényeket hoznak.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.06.30. 23:52:34

@mrperfect: "jövőre itt a választás."

Addig is fideSSes szabadrablás.

Infamous 2017.07.01. 01:25:18

A nemeth szilard egy sudribunko, falusi kotekedo.
Ki a f.szom szavaz az ilyenre??

Infamous 2017.07.01. 02:09:41

@FCUK6: "mindenki".
Jólvan. :D :D

chrisred 2017.07.01. 05:29:26

@mrperfect: Nem. Csak azokra lehet szavazni, akik elindulnak a választásokon. Én a magam részéről arra akarok szavazni, hogy egyetlen párt képviselője se kerüljön be a parlamentbe. Sajnos, ilyen verzió nem lehetséges.

nu pagagyí 2017.07.01. 05:57:43

@Brix: "a korrupció úgysem fog csökkenni, bárki legyen hatalmon"
Ez az egyik hazugság, amit lenyomnak az emberek torkán. Jelenleg nem is korrupció van, hanem a hatalom által szervezett szabad rablás. A korrupció egyéni műfaj, büntethető, ez nem. Soha nem volt ilyen a rendszerváltás óta. Ahogy a cikk is írta, a közjó kérdése fel sem merül a hatalom részéről, egy új maffiaszerű elit bebetonozása folyik.

A rezsim pártállamot hozott létre, amiben a demokrácia elve már nem működik. A hatalmi párt minden kulcsfontosságú intézményt, gazdasági pozíciót elfoglalt. A társadalmi élet szinte minden területét centralizálta, saját hűbéreseit állítva a korábbi autonómiák helyett létrehozott szervezetek élére. Demokrácia a hatalmi pártban sincs, mindenki a Kedves Vezető kegyétől függ. Orbán kizárólagos hatalmat birtokol. A falvakban totális hatalmat gyakorol a párttitkár/földesúr kombó, de nekik is mindennap bizonyítaniuk kell a Kedves Vezető iránti hűséget, különben őket is leselejtezik.

Az emberek azért nem mennek szavazni, mert nem látnak valós alternatívát. A hatalom által elfoglalt média azonnal szarral ken be mindenkit, aki alternatívát jelenthetne. Ömlik a hazugság, a burkolt fenyegetés. Ahol teljes szakmák élén a rezsim által kinevezett kegyurak állnak, félni kell. Nincs másik iskolarendszer, ami felszívná a politikai okokból, vagy csak úgy kirúgott tanárokat. És nem lesz másik színház, újság, stb.. sem rövidesen. A független, polgári élet minden zugát felszámolják. Már nem jár semmi állampolgári jogon, csak kapható, ha jól viselkedsz. Nincs jogegyenlőség, saját adódból csak a Kedves Vezető jóindulatából látsz vissza valamit.

Ez már nem a polgárok állama, nem köztársaság és demokrácia, hanem a hozzád hasonló agymosott és/vagy reszkető alattvalók szükség lakása. Aki megunja ezt a bornírt rendszert, normális életre vágyik és érez még magában valami ambíciót, az odébbáll ebből a siralomvölgyből, lásd tömeges kivándorlás. Minden tiszteletem azoké, akik itthon maradnak és próbálnak alternatívát nyújtani. Utóbbiak tulajdonképpen az életüket, egzisztenciájukat kockáztatják. Felkerültek már azokra a listákra, akiket majd "gülenizmussal" fognak megvádolni.

A te színvonalad az óriásplakátok hazug világa. Nem sokára ismét elolvashatod mi legyen a véleményed olyan dolgokról, ami egyébként nem érint, nehogy levegőt vegyél és közben gondolkozzál. Nem kell egyébként elmenni szavazni, ha nem látsz alternatívát. Egyelőre nem kötelező. De ha elmész és a rezsimre szavazol, te is bűnrészes leszel.

chrisred 2017.07.01. 06:56:49

@P. J. Fry: Természetes dolog, hogy valaki kritizálja azt, aki arra vállalkozott, hogy az ő pénzéből az ő érdekében munkálkodik, de rosszul végzi a dolgát. De a civilek esetében fordítva történik, a hatalom azokat támadja, akiknek a pénzén élősködik és akiknek az érdekeit képviselnie kellene.

nu pagagyí 2017.07.01. 07:40:11

@P. J. Fry: "És közben sérelmezik, hogy a fidesz plakátol?"
Csak a lényegben hazudsz. Nem a Fidesz plakátol, hanem a formailag a kormány (állam), közpénzen. Azt persze jól érzed, hogy a Fidesz érdekében kampányol az állam, ami egyébként nettó bűncselekmény egy formailag "demokráciában".

taga20 2017.07.01. 08:21:30

@P. J. Fry: egy képmutató barom vagy. undorító amit toltok 7 éve, te és gazdád a geci.
putyin és erdogán pusziltat!

nu pagagyí 2017.07.01. 08:33:36

@P. J. Fry: "Én nem azt mondtam, hogy a fidesz plakátol, hanem azt mondtam, hogy egyesek azt sérelmezik"

Ismerős a mellédumád a "nemzeti konzultációról". Abban szokás "egyesek" véleménye mögé elbújtatni a pártállam akaratát. Ja, az egyesek egyébként nem más, mint a szintén állami pénzből, több milliárddal működtetett agitációs és propaganda műhely, a Századvég.

nu pagagyí 2017.07.01. 08:41:47

@legyetek5ó6éú2: Lassan itt a szocializmus. Jobb lenne, ha fizetnénk, mert mindennek ára van. Ha kifizetünk egy munkát, akkor legalább tudjuk miért fizetünk. Ha a közműcég, állami hatóság "ingyen dolgozik", akkor adóban szedik be azt a pénzt, amivel majd kompenzálják az ingyenmunkát, ha éppen olyanja van a hatalomnak, függővé, életképtelenné és átláthatatlanná téve mindent.

nu pagagyí 2017.07.01. 08:45:08

@P. J. Fry: Az egyéb összehordott baromságodra nem akarok reflektálni. Csak egy konkrét hazugsággal kapcsolatban írtam, amit megpróbáltál becsempészni a dumádba.

gmihaly621 2017.07.01. 08:52:11

@Peter Götz: Inkább te vagy az, aminek mondod az országot.

nu pagagyí 2017.07.01. 09:01:46

@P. J. Fry: Hogyne érteném. Te sem tudsz különbséget tenni a hatalmi párt és az állam között. Nem probléma neked, hogy állami pénzből keltenek gyűlöletet kedvenceid. Azzal viszont bajod van, ha magánemberek, magánpénzből felhívják erre figyelmet. Agymosott barom! A Jobbik például nem bújt el egy kefegyártó mögé, feltünteti a plakátjain, hogy az egy párt véleménye. Az állam mögé bújó fideszed viszont hatóságilag zaklatja azt aki nem illik a NER kórusba. Hol állam, hol párt. A valóság az, hogy ez egy szaros diktatúra. Te meg valamilyen haszonélvező lehetsz.

taga20 2017.07.01. 09:06:40

@P. J. Fry: "Ráadásul olyan hihetetlenül ostoba vagy, hogy azt gondolod én is a hatalmi elit tagja vagyok."

ha te ezt ingyen és dalolva csinálod, akkor még rosszabb a helyzet, mint gondoltam.

te és a fityeszmaffia hosszú évek óta fulra járatjátok a szemétséget, ha valaki szóvá teszi, akkor úgy picsogtok, mint a szűzkurvák.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2017.07.01. 09:11:26

@legyetek5ó6éú2:

jajdejó! hol lehet kezet csókolni a Kegyelmes Uraknak??? hát emberek, ELTÖRÖLTÉK A KÖZMŰBEKÖTÉS DÍJÁT!!!
magyarország jobban teljesít

chrisred 2017.07.01. 09:18:09

@P. J. Fry: Nézd öregem, se neked, se nekem az égvilágon semmi közünk nincs ahhoz, hogy egy harmadik polgár kinek az érdekeit tartja fontosnak vagy veszélyeztetettnek. Mi valószínűleg nem azokat az ügyeket választanánk, amiket ők, de ez fordítva is igaz. De az a helyzet, hogy az államhatalom nem válogathat a polgárok között, hogy melyiket tartja szimpatikusnak (legalábbis egy demokráciában), hanem ugyanazokat a jogokat kell biztosítania mindegyiküknek.

chrisred 2017.07.01. 09:24:09

@P. J. Fry: "Az ellenzéknek már eszébe sem jut magát eladni, már csak arról szól az egész, hogy gyűlöletet keltsenek a fidesz ellen."

Emlékeim szerint talán utoljára a 98-as választás volt az, amikor nem ez volt a választások központi témája.

Visceroid 2017.07.01. 09:40:10

"7 jel, hogy Orbánék teljesen elveszítették a kontrollt"

....és holnap Orbán ismét megbukik. Oh, wait...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.01. 09:40:47

Érdekes, hogy mindegy egyszerre érkeznek meg a fideszes fika-nickek. Vajon riadólánc van, vagy ugyanaz az ember nyomja több nicken?

A bejegyzés amúgy jól összeszedi a problémákat, amelyikre az említett fidesz-nickek hozzászólásai nem jelentenek választ. Csak terelés, mintha a szocik akkori bűnei bármiféle feloldozást, vagy mentséget jelentenének a fidesz uralkodására és arra, hogy gyakorlatilag egy bűnszervezet state-capture-olta az országot.

Janossz 2017.07.01. 09:45:11

@legyetek5ó6éú2: "Az a szemét fidesz éppen most törölte el a közműbekötés díját."
A szokásosat hozzák. Megtámogatják újfent azokat, akiknek nincs szüksége igazán rá.
Kinek van pénze mostanság egy építkezésbe belevágni?? Nekik, meg a holdudvarnak.
Az adófizetők meg kifizetik a közmű bekötéseiket. Ilyen alapon ingyen telket is oszthatnának (egymás közt).

Netuddki. 2017.07.01. 09:52:50

@Brix: Wishful thinking.
Mellesleg magad döntöd el, hogy ehhez a tetves tolvaj maffiához valónak tartod-e magad, vagy nem.

Netuddki. 2017.07.01. 09:57:18

@P. J. Fry: "hanem azt mondtam, hogy egyesek azt sérelmezik, hogy fidesz plakátol."

Fidelitasos kisköcsög! Nagyon jó, hogy még szerintetek is a tolvajfidesz plakátol. Közpénzből. Ami gyakorlatilag hűtlen kezelés és tiltott párttámogatás, normális országokban börtön jár érte az elkövetőknek.

Janossz 2017.07.01. 09:58:54

@guvat: "Jó látni, hogy ugyanaz az egyre dühödtebben vonító falka őrjöng a karaván gyorsuló haladása miatt!"
Aztán hova tart az a gyorsuló karaván, jómadár?
Tadzsikisztán, Türkmenisztán a végállomás?
Ez az ország egyszer már jó rég eldöntötte, hová tartozik. Nyugat, nem Kelet.
Róma, nem Bizánc.
Ezen se kétharmad, se fülkeforradalom nem változtat.

taga20 2017.07.01. 10:00:39

@legyetek5ó6éú2: kicsirigó! mészaroslörinc, rogánytoni, stb. csókoltat:)))

szerinted a fityesz nem vesztette el?
a geci tegnap adta elő a férfi szerelmet erdogánnal!!!

és szerinted minden rendben van?

margit!

Janossz 2017.07.01. 10:01:24

@legyetek5ó6éú2: Bármilyen viccesnek találod, NINCS INGYENEBÉD. Amit te térítés nélkül kapsz, mivel nem az égből szállt alá, Isteni adományként, valaki valahol megfizeti az árát. Bonyolult ez neked?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.01. 10:09:48

Államadósság:
2010 május 19330 milliárd forint
2017 május 25895 milliárd forint

közben eltűnt 3000 milliárd forint manyup
és 3000 milliárd forint devizatartalék (10 milliárd euró)

Az egy főre jutó reáljövedelem 1990-hez képest 2006-ban 115 százalék, 2015-ben 110 százalék volt.

A GDP arányos adószint 2009-ben 39 százalék volt, 2016-ben 37,7.

Az euró 2010 májusában 265 volt, 2017 június 310.

taga20 2017.07.01. 10:11:28

@Janossz: szerintem ne fáradj a droiddal!

ezek a gecivel az élen, azt hiszik, hogy a közpénz a sajátjuk.

taga20 2017.07.01. 10:14:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: aszt azé remélem tudod, hogy a tények bolsevik trükkök!:)))

Janossz 2017.07.01. 10:16:35

@taga20: Sajnos a jelek szerint jól hiszik. És komoly támogatást élveznek hozzá.:-(

taga20 2017.07.01. 10:21:50

@zsindeksz izisz alkajda mind CIA projekt: haver ez fasza volt. mehecc a kasszához, és felmarkolhacc 100 rubelt+mehecc egy kört a felcsúti kisvasúttal.

és most kaptam az infót, utána leszophatod a gecit!

taga20 2017.07.01. 10:27:01

@Janossz: én egyébként tudod mit várok?
ha bedől ez a szar, amit ez a geci és bandája összehordott, akkor hogy el fognak tűnni az ilyen fizetett szarok, mint plö. ez a legyetek szarcsimbók.

persze azé nincsenek illúzióim, mert ezek egyből feljönnek a szarból, mint stefkaevtárs, vagy pozsgaievtárs és társai.

1ghost 2017.07.01. 10:35:17

Iszonyatosan jó cikk, minden szava szentírás, egy vitatható mondat sincs benne.

Sajnos tényleg ez a helyzet! Ez mocskos, korrupt fideszmaffia leszarja nagy ívben a haza sorsát, s polipként telepedik az országra, a vérünket szívja a parazita fideszslepp, fiataljainkat elüldözi, idős honfitársainkat, nagyszüleinket pedig idő előtt halálba küldi.

Két dolog érdekli csak ez a mocskos orbánbandát: hatalomban maradni, és gennyesre lopni magukat.

Annyit rabolni, hogy ezer év múlva is azok dúskáljanak a jólétben, akik ezer évvel korábban az orbáni bűnszövetkezet tagjai voltak.

Ennél aljasabb, pusztítóbb kormánya emberemlékezet óta nem volt a hazának.

Ezért aki ezt a rohadt, gerinctelen, országkifosztó, diktatúraépító fideszbandát támogatja, ellene szavát nem emeli, sőt mentegeti őket, az ócska, hitvány ember, a magyarok ellensége, s hazaárulója ennek az országnak.

A fidesz hatalomból történő elkergetése, valamennyi bűnös felelősségre vonása pártpolitikán túlnyúló, elsődleges nemzeti feladat. Ez immár mindenek felett áll!

A becsületes, tisztességes magyarnak nincs hova hátrálnia! Polgártársak egységbe! Magyarország múltja és jövője egyaránt erre kötelez bennünket!

taga20 2017.07.01. 10:36:33

@P. J. Fry: na meséjj a cöfről, te fizetett droid, meséjj!!!

Billy Hill 2017.07.01. 10:49:37

@BAZINGA2: Alaptörvény "Alapvetés" rész, B cikk, 2. bekezdés: "Magyarország államformája köztársaság."

Janossz 2017.07.01. 10:51:08

@taga20: Ezekből percek alatt lesz ellenálló.
Mint 90-ben, mikor kiderült, a fél MSZMP tagság csak a belső bomlasztásért volt ott. Előmenetel, karrier, kedvezmények, lakás, ilyesmi soha meg se fordult a fejükben.
Jól mondja Bródy, ezek ugyanazok.

Janossz 2017.07.01. 10:59:07

@P. J. Fry: " Ha te vezetsz egy civil szervezetet ugyanazok a jogaid m int amikor én vezetek egy civil szervezetet."
Ennyire ne tettesd már hülyének magad! Nem áll jól.
Ha az én civil szervezetem hetente meglátogatja az állig felfegyverzett rendőr/adónyomozó osztag, mondvacsinált okokkal, a tiédhez meg dől az állami vállalatoktól nyilvánvaló pártpropagandára odairányított milliók tömege, az a jog csak írott malaszt marad.
Nagyok vagytok ebben : Szörnyjoggal szentesíteni minden gazemberséget, majd széttárni a kezeket: Hiszen jogszerű volt...

taga20 2017.07.01. 11:50:53

@legyetek5ó6éú2: haver csinájjunk úgy, mintha nem a lendvai uccából kapnád a fizút.

aszt szeretném tőled kérdezni, hogy szerinted rendben van az, hogy mészaros egy év alatt 100csilliárdot lop, vagy hogy a letelepedési kötvény egy kibaszott nagy lopás, vagy a vízesvébé, vagy az hogy úgy kell kiperelni a közérdekű adatokat ebből a kibaszott maffiából, stb. reggelig tudnám sorolni.

szerinted ez rendben van?

taga20 2017.07.01. 11:56:43

@kunzoo: ember, az a musztafa aki robbantgat, az itt héderelt budapesten mielőtt párizsba ment.

szerinted az égei tengerben, merre felé lenne jó kerítést telepíteni? csak azé kérdezem, me te olyan szakembernek nézel ki.

Tomiko 2017.07.01. 12:08:07

@Brix: "Az országban egyre növekszik a jólét , ami szintén nem a kormányváltást támogatja.."
Már gondolom arra gondoltál, hogy amióta nem mérik és publikálják félelemből a szegénységi mutatókat, azóta úgy tűnik növekszik a jó lét? Annyira jó élünk, hogy a kerítés sem akadályozza meg a több százezer honfitársunkat abban, hogy elhagyja az országot. Menekülnek a jóból. Kell a kihívás....

taga20 2017.07.01. 12:12:37

@P. J. Fry: "az enyém meg vastag pénzeket kap az államtól?"

szavak nincsenek arra, te redvás fityeszes hiéna, hogy mennyi pénzt lenyúltok a közösből. és pökhendi módon még kérkedsz is vele.

hogy hűlne rád a bőr te parazita!

sinus67 2017.07.01. 12:14:34

@P. J. Fry:
A hatalom kritikája nem gyűlöletre buzdít. Ha a kritika megnevezi a főbűnöst (szerinted gonosz) az szintén nem gyűlöletre buzdít. Különösen annak fényében, hogy valóban csak a holdudvar, a haverok, család gazdagodik. Közpénzből, közbeszerzések útján, törvényesítve. Ráadásul ezen közbeszerzések időközben, nagymértékben emelkedő költségei azt jelzik, hogy az Isten pénze nem elég.
Ha ennek kritizálása szerinted gyűlöletre buzdít, akkor minden egyes vádirat, a nyomozások eredményei, mind, mind gyűlöletre buzdítanak, hiszen megnevezik a gyilkost, csalót, tolvajt, stb.
Nem! Kedves Fry! A gyűlöletre buzdítás az a burkolt (néha nyílt) rasszizmus /akkor is, ha az "elkövetői" tagadják/.
Az ellenségek kikiáltása pusztán megbélyegzés által. A hazaárulózás, pusztán azért, mert nem hiszem el a sok moslékot, amit elém vetnek!
És ezt az egész ország területén, közpénzből folytatják. És amikor már a fülemen jönnek ki az uszításra alkalmas plakátszövegek, akkor jön a nyugi: erős és büszke...
Azután nyári szünet és újra gyűlölni kell valakit, mert megtámadott minket!
Okádok már attól, hogy a fidesz hívők az ellenzéket gyűlöletre buzdítással vádolják, miközben évek óta fröcsögik a pofánkba, hogy mindenki szar, mindenki ellenség, csak a fidesz a korrekt, jól kormányzó, toleráns entitás.
Miközben egy hazug, tolvaj banda, akik ellopják a jövőnket!

taga20 2017.07.01. 12:18:35

@legyetek5ó6éú2: félelmetes a logikád.
te összeméred a nokiás dobozt a letelepedésikötvény bizniccel?

a sok szemét tróger fityeszes szar, minden nap kiderülő száz és ezer milliárdos lenyúlását pl. tocsikkal?

én nem értelek, hogy miért jobb ez a nagyságrendekkel nagyobb lopás, mint az, amit ugyan úgy a börtönbe kívántam!

Tomiko 2017.07.01. 12:19:33

@nu pagagyí: Hiába igaz amit leírtál, ez a valami úgy tudott kiépülni, hogy komoly támogatottsága volt és van jelenleg is. Demokrácia. A többségnek ez tetszik, az erőből politizálás, a fenyegetés, ellenségkép, mások hibáztatása olyan klassz kis valóság show. Ez fontosabb a magyarok többségének, mint a valódi kormányzás. Az unalmas. Ott nincs megszégyenítés, kiközösítés, meztelenkedés. Milliók csak azért választanak pártot, mert emocionális a kötődés. Nem is Orbán szeretete, ellene fellépők sokaságának gyűlölete az igazi kincs. Szóval dögöljön a szomszéd tehetne, akkor minden rendben van. Sajnálom, hogy ezt kellett leírnom. Rosszul esik, de ezt látom.

taga20 2017.07.01. 12:20:36

@legyetek5ó6éú2: nem tévedsz. ha kiköt görögországban, ako szerinted mit kéne vele tenni? me úgy gondolom valamit kell ezekkel a szerencsétlenekkel csinálni.e mit

te mit tennél velük?

taga20 2017.07.01. 12:23:25

@kunzoo: te egyébként megnézted az égeitengert?

ha olyan egyszerű lenne, mint ahogy előadod, akkor szerinted nem csinálták volna meg?

2017.07.01. 12:45:15

Orbán szerint Brüsszel veszítette el a kapcsolatát a valósággal.

jolka40 2017.07.01. 12:49:25

@nu pagagyí: Minden szavával egyetértek.

taga20 2017.07.01. 12:54:57

@legyetek5ó6éú2: haver, gondolom olyan németszilárdos vagy kósalalás figura lehecc.

haver, inkább fizetek, csak ne agy tanácsokat!:))))

sinus67 2017.07.01. 12:57:25

@P. J. Fry:
Ha én vezetek egy 207-ben alakult középvállatot, ugyanazok a jogaim a közbeszerzéseken való indulásban, mint a Mészáros Lőrinc 2010 után alakult bármelyik tevékenységi körű cégeinek!
Bármelyik civilszervezet vezetője ugyanannyi joggal kér kormányzati támogatást, mint a CÖF vezetője!
Bármelyik szervezetnek ugyanolyan jog alapján fizeti ki a kormány a vezetője által elsikkasztott hiányzó pénzeit, mint a Farkas Flórián vezette szervezetnek.

Ja?! Nem!

taga20 2017.07.01. 12:58:04

@P. J. Fry: bakker, most hogy mondod, vaj van:))

még az a szerencse, hogy megjött a hidegfront.

egyébként neked nem a prájnál kéne lenned, és nem dobálnod kéne a homárokat?

szívesen, hogy szóltam:)))

taga20 2017.07.01. 13:01:38

@sinus67: tezsvérem, most mé vegzálod kalános frájt? tehet arról, hogy imádja a geci ánuszrózsáját!:))

szaki83 2017.07.01. 13:22:13

Orbán az EU-nak köszönheti a hatalmát, mivel az egyén szempontjából tekintve sokkal egyszerűbb és kifizetődőbb összepakolni a bőröndöt és egy országgal arrébb menni, mint otthon kimenni az utcára és érvényesíteni az érdekeit.
Akinek viszonylag jó helye van otthon, még akkor sem fog komolyan tiltakozni, ha amúgy a t*ke tele van a fidesszel. Ez ennyire egyszerű.

Persze sajnálom, hogy így van, de különösebben nem érdekel. Nekem kicsit nehezebb,de a gyerekem már osztrák oviba fog járni. Ha megérem a nyugdíjas kort, akkor veszek egy nyaralót a balcsi partján, ahol a mostani fideszbirkák fogják nyírni a füvet apróért.

taga20 2017.07.01. 13:26:07

@P. J. Fry: haver, ha aszt mondanám, hogy megleptél, ako hazudnék.

neked bakker vannak emberi megnyilvánulásaid, én aszt hittem, hogy te egy számítógépvírus vagy, egy petya:)))

ja és!

"Ne légy előítéletes, nem ismersz, nem tudod, hogy mi a véleményem a világról. :D"

én utóítéletes vagyok. csak abból tudok következtetni a jellemedre, amit írsz.

sinus67 2017.07.01. 13:26:18

@legyetek5ó6éú2:

1. Van munkám! 21 éve ugyanaz.
2. Nőtt a fizetésem, mint ahogy mindennek az ára is nőtt.
3. Összegszerűen csökkentek bizonyos költségeim, azonban újak is keletkeztek. (Ingatlanadó, ebadó, stb.)
4. Soha nem voltak veszélyben a szeretteim eddig sem!
5. A balolfali szomszédom ugyanaz az elmebeteg alkoholista seggfej 16 éve. A jobboldali szomszédom 16 éve a 86 éves, dolgos Bözsi néni. (Tényleg így hívják. Ja?! Neki is tele a púpja a kormány nyomulásával.)
6. Az ügyeimet gyorsabban intézem, azonban az elvileg azonnal végrehajtandó műtétemre 8 hónapot vártam. Így a másik térdem is tönkre ment.
7. Tervezhetek jövő évre, de pl. továbbra sem tudom kicserélni a rozzant tetőt a házamon hitel nélkül. Továbbra sem tudom megfizetni a magán eü-t, hogy IDŐBEN ellássanak. És továbbra sem tudok tervezni a közelgő nyugdíjam összegére, mert továbbra sem tudom mi lett azzal a közel 4 millió forint magánnyugdíj pénzemmel, amit e remek kormány lenyúlt.

Ezekre a kérdésekre én adom a választ nem a fidesz, kivéve a 6. pontot.

Az édesanyám annyira orbánista, hogy otthon kitette a képét a csúti ... (na mindegy, hagyjuk)
Mikor néha-néha vitázunk, elkezdett régen gyurcsányozni, mostanában sorosozik, meg simicskázik.
Ezeket a kérdéseket nem teszi fel sem magának, sem másnak. Nem fogja fel, hogy miért árt, ha a közpénzek - akár törvényesítve is - EGYESEK meggazdagodását jelentik csak a kormánynak. Nem érti, hogy mik azok a civil szervezetek, a TV-ben (M1, Duna TV, Echo Tv, és tettestársaik) azt mondták, hogy el akarják veszejteni a Viktort és az országot. Nem vágja, hogy a nyugdíjemeléssel, ill. annak kommunikációjával át van vágva!
És van még ilyen ember dögivel. Egy a szerencse. A fideszt támogatók létszáma viszonylag állandó! Egyszer elfogynak azok, akiket a csalódottak helyére még betud szipkázni és lőn káosz az országban, mert ezt a sok szart kurva nehéz lesz kilapátolni.

taga20 2017.07.01. 13:36:47

@sinus67: "Az édesanyám annyira orbánista, hogy otthon kitette a képét a csúti ... (na mindegy, hagyjuk)"

haver, részvétem! én meg aszt hittem tegnap fűnyírás közben, hogy nálam keményebb élete nem is lehet senkinek:))

zene, ha meg nem sértelek!:))

www.youtube.com/watch?v=B3a5aLsBxfg&list=RDB3a5aLsBxfg

sinus67 2017.07.01. 13:51:39

@P. J. Fry:
"...bevallott célja, hogy megbuktassa a kormányt? "

Had látom a vallomást!

guvat 2017.07.01. 13:56:02

Janossz!
A jól bevált "nyugati"=liberális úton járás annyira sikeres volt, hogy a föld lakósságának 1%-a megtöbbszörözte a vagyonát, a glóbusznak több mint fele már az övék. Mindez a sima hülyék és a hasznos idióták boldog tapsától kísérve.
Talán eljön a változás? Érted?

taga20 2017.07.01. 14:03:56

@guvat: komolyan mondom, hogy én nem értem.

homályosícs má fel, lécci!

Bikkfanfutyulo 2017.07.01. 14:18:31

@guvat: Ahhoz az előző rendszert kellett volna megvédeni az ilyen orbánféléktől meg az önjelölt kerekasztal-lovagoktól.

taga20 2017.07.01. 14:23:38

@kunzoo: anyádat se zavarta, hogy ilyen korlátolt gyereke lett. és most is itt téped a szád.

ember, te olyan korlátolt vagy, hogy hozzád képest egy afrikai menekült csoport, egy kibaszott felüdülés!

guvat 2017.07.01. 14:52:08

Bikkfanfutyulo!
Az"előző rendszer" feladata volt, hogy nagy tömegű tőke és termelőeszköz nélküli olyan embereket állítson elő, akik csak a puszta munkaerejükkel jelenhettek meg a "piacon", amikor visszalöktek bennünket a kapitalizmus farkastörvényei közé.
Sikerült...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.01. 14:57:45

@guvat: Nahát! Orbánék libsik? Nem ők soxorozták + a vagyonukat?

Zoltan Hazafi 2017.07.01. 15:00:03

@legyetek5ó6éú2: Ingyen ebéd nincs. Csak más fizeti. Ne legyél ennyire demagóg. Lehet, hogy te is fizetni fogod...

taga20 2017.07.01. 15:00:45

@kunzoo: lehet hogy túltoltam, nem mondom.

de neked az erdogán putyin féle ország teccik?

Lady Scarlett 2017.07.01. 15:01:38

Hajdú Petike egykori műsorában anno megkérdezte egyszer Viktort, hogy kivel akar kormányt alakítani. Ez 2010 elején, volt. Akkor azt mondta senkivel nem akar együttműködni és a 2/3-ot is azért akarja, hogy abszolút többsége legyen, hogy ne korlátozza őt senki és semmi. Mégis megválasztotta ez a nép, mégis meglett a 2/3-os többsége. Pedig már akkor megmondta mit akar. Egyeduralmat. Ez a sudribunkó magyar nép meg megszavazta. Erre sok mindent nem lehet mondani, amit a nép akart az lett.

Zoltan Hazafi 2017.07.01. 15:03:36

@kunzoo: Azzal, hogy eltűnt a múltkor egy csapatnyi (összes...?) fizetős migráns adata - egy nagy adag pénzzel együtt - ők ellenőrizhetetlenné vagyis illegálissá váltak.

taga20 2017.07.01. 15:39:05

@kunzoo: köszönöm az őszinte válaszod.

de te kicsit arra a csurkapistára hasonlítasz, akinek zsidó volt a hentese.

te egyébként érted aszt, hogy nem lehecc liberális, ha megveted a mostani nyugati(magyar?) berendezkedést?

egy kérdés haver, me látom rajtad, hogy nem egy németszilárdba oltott semjénzsoca vagy!

te mit tennél a menekültekkel, a terroristákkal, a be nem tudó egyedekkel?

Janossz 2017.07.01. 15:48:53

@guvat: "A jól bevált "nyugati"=liberális úton járás annyira sikeres volt, hogy a föld lakósságának 1%-a megtöbbszörözte a vagyonát,"
Te nem vagy kispályás, madár! Mindjárt a Föld lakosságának 1 %-a?? Kezdetnek. Miért nem a Galaxis? :-)
Én nagyon elég lennék, ha az ORSZÁG lakosságának 1 %-a, az a felső, tudod elszámolna az utóbbi évek vagyonosodásával. Sose fognak, nem is tudnának.
Pedig nem is liberálisok. Akkor mit is akartál mondani?

taga20 2017.07.01. 16:49:46

@P. J. Fry: bakker, arról nem volt szó, hogy a droidoknak még humornak láccó része is lesz:))

megkísérlem veled a zenének hívott valami átadását.
mjuzik, droid!:))

figyelsz?:)))

www.youtube.com/watch?v=Y1aEGtreQWM&index=1&list=RDY1aEGtreQWM

Bikkfanfutyulo 2017.07.01. 17:06:29

@guvat: Az nem volt feladata az előző rendszernek, de miután a termelőeszközök köztulajdonból elvesztették "köz"-jellegüket, az emberek termelési ismeretei is elértéktelenedtek, és mint tudjuk, nincs pótolhatatlan ember. Főleg mióta a lojalitás előbbre való, mint a szaktudás.

Janossz 2017.07.01. 17:27:25

@taga20: Próbálod humanizálni? Dícséretes, de nem fog menni. Egy csöppnyi jó érzés, ha lenne ezekben, nem fikáznák itt a biztos hatalomból a másképp gondolkodókat.
Gusztustalan. Könnyen lehet ez a vége:www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI

vNHM 2017.07.01. 18:54:24

Mit toltok, gyerekek? Jó a szer?

taga20 2017.07.01. 19:26:12

@Janossz: ez kurva jó. minden héten meghallgatom:)

eszt ismered?

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w&list=RDRNU2rTn161w

Janossz 2017.07.01. 20:06:37

@taga20: Hogyne. Még fekete lemezen is megvan.
Részemről a szerencse. Nem te örültél egyszer a német kis robotembereknek?
Na jó. Bosszúból ezt még, ugyanonnan, bár nem élünk halott autóban, de néha úgy néz ki, vakvágányra tolnak minket:

www.youtube.com/watch?v=0g8wWOrvWgU

taga20 2017.07.01. 20:22:29

@Janossz: aszt látom, hogy van érzéked a zenéhez, csak nem vágod:)))

ezé küldöm a hetedik nótámat:)))

www.youtube.com/watch?v=jS826PwLHdQ&index=1&list=RDjS826PwLHdQ

Janossz 2017.07.01. 20:29:33

@taga20: Frankó. Többet ér tíz Fidesznyaloncnál!!

taga20 2017.07.01. 20:36:20

@Janossz: bakker haver, veled nem lehet vitatkozni!

remélem erre azé csak berágsz:)))

küldöm a harmadik nótámat!

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0&list=RDj3qIBHStUc0&index=1

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.01. 20:42:24

@Brix: Remélem elvisz egy kórházi fertőzés...

taga20 2017.07.01. 21:02:29

@Orbán Hazaáruló Viktor: ne basz, hogy te ilyen olcsón meguszatnád vele eszt a hétéves szart!

én aszt kívánom neki, hogy a geci törjön belé minden nap!:)))

Janossz 2017.07.01. 21:10:40

@taga20: Szép, vidám dalocska...
De, ha így szétoffolod ezt a mélyenszántó gondolatokkal tűzdelt fórumot, téged úgy fognak kivágni innen, mint macskát muzsikálni.:-)

Janossz 2017.07.01. 21:21:29

@vNHM: Neked meg mi bajod van?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.01. 21:22:33

@csentecsa: És ki beszél GDP arányos államadósságról? Adószintről írtam, te barom!

taga20 2017.07.01. 21:38:46

@Janossz: kik? akik nem szeretik a zenét?

és én mit offolok szét? én érdemben szólok hozzá, nem csak úgy lárpullár.

na áruld el nekem a kedvenc nótádat! nem szégyen, ha egy dzsimis nóta!:)))

zene! csak azért is!:)))

www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc&index=2&list=RDj3qIBHStUc0

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.07.02. 08:13:06

Szerencsére Orbán kedden lemond! Kedden IS!
Ez már tény, mint az evolúció elmélet.
Hiszen minden héten megírják az igazmondo index címlapján.

Tamás Csacsicska 2017.07.02. 08:16:14

Orbánt választásokon nem lehet legyőzni, mert ha rossz eredményt sejt, akkor nem lesznek választások. Majd jön valami „terror fenyegetés”, „migráns roham” vagy a TEK által végrehajtott valódi támadás – Orbánnak még csak szólnia sem kell, a maffia tagok maguktól is megrendeznek ilyet. Végül is – ha Orbán bukik – ők is mindent elveszítenek. Talán még az életüket is.

Orbánt CSAK megdönteni lehet és erre kizárólag a budapestiek képesek. A vidéki falvak, de még a nagyobb városok is elszigeteltek, az emberek jobban ismerik egymást – és reálisan tartanak attól, hogy sikertelenség esetén személyes bosszú áldozatai lesznek. Ennek ellenére érdemes rájuk is figyelni, mert Orbán (+Kövér, +Áder, +Matolcsy) magán-hadseregei létszámukba korlátozottak és valamennyien budapesti objektumokhoz kötődnek – a vidéket ebből a szempontból hanyagolják. Márpedig jó lenne, ha a hatalom eszközeit területileg is megosztanák – ezen alaposan el kell gondolkodni.

Végeredményben a budapesti fiatal felnőttek – diákok – lehetnek a kezdeményezők, mert nekik nincs egzisztenciális kockázatuk és a létszámuk jelentős. Esetükben azonban aggályos, hogy a Jobbik jelentős befolyással bír közöttük (HÖOK).

Én azt hiszem, hogy az összes „ellenzéki pártra” kár egy percet is pazarolni: ők még nem jutottak el odáig, hogy Orbántól a hatalmat EL KELL VENNI. Ők még mindig azt hiszik, hogy lesznek választások (méghozzá tisztességesek) és most arra gyúr mindegyik, hogy egyénileg mire tudnak jutni. Azon spekulálnak, hogy kivel és mikor fogjanak majd össze. Ezekre kár egyetlen pillanatot is vesztegetni – eszetlen birka valamennyi.

Mindezek felül felhívnám a figyelmet arra, hogy külpolitikailag Orbán elszigetelt – megdöntése nem keltene nagy felháborodást sem Európában, sem világpolitikai tekintetben. Orbánnak nincsenek külföldi szövetségesei, még a barátai (mindenféle -sztán, Törökország, Putyin, stb.) is lenézik őt, és senki sem kockáztat azért, hogy egy ilyen kis, szánalmas országért fasírtba menjenek.

Összességében: Orbánt meg kell dönteni – ha politikailag nem lehet, akkor forradalommal. Ezt végre nyíltan ki kell mondani, mert a Fidesz is egészen nyíltan lop és a hatalom kizárólagos birtoklására törekednek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.02. 08:57:14

@wmiki: Szia miki! De régen láttunk! Hálistennek... Párolog már a víz?

forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=239

"wmiki
Hozzászólások: 153
Miért párolog el a víz? (7780)
HozzászólásSzerző: wmiki » 2010.11.29. 12:34

Azt már megállapították itt a fórumon, hogy a tudomány sosem téved.
És nyilván mindent tud a világról.

Engem most az érdekelne, hogy egy 20 C fokos szobában (vagy az 1-2 Co szabadban) miért párolog el a víz? a szent könyvek szerint az csak 100 Co felett lesz légnemű.
akkor hova tűnik?"

taga20 2017.07.02. 09:06:21

@zsindeksz izisz alkajda mind CIA projekt: azé neked se lehet könnyű az életed. mindig csak a meló, még vasárnap is.

nem baj, szerintem megkapod a jutalmad, és egyszer mehecc egy kört a felcsúti szellemvasúttal:)))

within 2017.07.02. 09:09:12

@legyetek5ó6éú2: bizonytalanság van most is...

Janossz 2017.07.02. 09:56:43

@taga20: Nagyon depis számokat hallgatsz, vagy ezzel akarod elvenni a propagandisták életkedvét...?
Kapsz egy másik veteránt, akinek jó nője van, sose vénül meg.
www.youtube.com/watch?v=64UXanfRL9A

guvat 2017.07.02. 11:17:53

Tamás Csacsicska!
A "Csacsikát" a jelek szerint teljes joggal lecserélhetnéd valami jellemzőbbre! Indulhatnál a "barom"-tól, aztán onnan egyre lejjebb....

taga20 2017.07.02. 12:10:00

@Janossz: ne feszüjj haver, hanem inkább dobj be egy hejnekkent vagy egy gösszert!:))

egészségedre!

www.youtube.com/watch?v=ObHm1dLuWWs&list=RDObHm1dLuWWs

Janossz 2017.07.02. 12:49:44

@taga20: OeTTINGER PILS volt, szíves engedelmeddel...Prost! :-))

birka menet 2017.07.02. 12:50:28

@zsindeksz izisz alkajda mind CIA projekt: "Majd mehettek menedékkérelemmel az amerikai nagykövetségre."

Mi van te Putyin csicska, annak örülsz hogy te már a ruszki nagykövetségen vagy aztán vigyáz rád a köztörvényes bünöző Putyin?
Egyszer majd nem kellesz neki mert semmit nem értél él, aztán te is megkapod a polónjiumot a teádba. Illebeknél már csak ez a szokás.

birka menet 2017.07.02. 12:54:46

@Nagyorrú Barbi:

Hallom Barbi hogy néppárt lettél! Legalábbis ezt állítja rólatok aljanép nácikról a Putyin csicska Vona gazdid. Te, ha a te ostoba náci fajtád lenne itt a nép, akkor nektek a szeméttelepen van a helyetek.

sinus67 2017.07.02. 12:58:04

@birka menet:
Elég lesz neki egy kaktusz a seggébe!
:))))

taga20 2017.07.02. 12:58:58

@Janossz: azé ti lipsik tuttok élni!:))))

Janossz 2017.07.02. 13:20:26

@taga20: "azé ti lipsik tuttok élni!:))))" Miért, te milyen izmusban izmoskodol?
Az élni tudáshoz tartozik, még, hogy kaptam, hűbéri szolgálatként, de a jobbágy se fizetett érte 40 Centnél többet/ üveg.
Ezt meg az itt nyomuló nyomorultaknak, de nem fogják megnézni, be vannak oltva kultúra ellen, sajna. Pedig férne rájuk.
www.youtube.com/watch?v=H72yZgrWbxU

taga20 2017.07.02. 13:33:01

@Janossz: iróniáról hallottál má? a ti, az nálam a mi:)))

azenéd viszont fajint, nem ismertem őket.

egyébként, ilyenkor jövök rá, hogy a jó pap a holtáig tanul:)))

zene!

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g&list=RDXXr4Wq4HX-g

Janossz 2017.07.02. 14:16:05

@taga20: Valamikor a városunkban (úgy hatvan éve) minden vasárnap délelőtt térzene volt, a helyi tüzoltó-zenekar által prezentálva. Nagyapám ki nem hagyta vona egyszer sem. A Mama is jól járt, nem kellett a piacra küldeni az öreget.
Hol van ma ilyen? Itt nincs. Trianon-emlékműre, ilyesmire telik mindig, ilyen filléres dolog nem fér bele. Szar világ ez.

taga20 2017.07.02. 14:34:39

@Janossz: a világ mindig szar volt, és az is lesz.

de lásd meg a szépet!

én pl. délelőtt kimentem az asszonnyal a levendulaföldre itt a faluhatárába, az égen gyönyörű felhők voltak, az arcomat a nyári szél cirógatta, a kutyánk a dongókat kergette.

bárki bármit mond, szerintem az élet szép:)))

zene!

www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI&list=RDOyMA84-mowI

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.02. 14:36:45

@taga20: De mégis h a faszba képzeled jobbágy, h csakúgy sétálgacc Pénztáros Lőrinc levendulafőggyén, ahol még a napsütés is az övé? A dongóról nem is szólva!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.02. 14:40:08

@Nagyorrú Barbi: Mi nem vagyunk Orbán csicskák, mi te, akiben az Orbán szar pasztilla rágcsálása boldogság hormont szabadít fel.

Janossz 2017.07.02. 14:44:03

@taga20: Besszarábia!!!
Mikor gyerek voltam, volt egy (ruszki) mesekönyvem. Az volt a címe: Visszajött a répa.
A nagyon kedves, szolidáris kis állatok mindig továbbadták a répát valaki másnak, míg a végén visszaért az eredeti tulajdonosához...Ez a nótát tegnap tőlem kaptad, bitang!!:-))
Az élet persze szép, csak lehetne sokkal szebb is, ez a deficit, ami zavar.
Többek között. Itt meg kelnek a csibék, az se rossz...:-)

taga20 2017.07.02. 14:45:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: éreztem, hogy elszaladt velem a ló:)

vissza is állítottam mindegyik fűszálat, amire ráléptem:)))

Janossz 2017.07.02. 14:45:15

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyszer már megtörtént. Ezzel az úri modorommal...:-))

taga20 2017.07.02. 14:50:00

@Janossz: csurdigung! tudod örekszem, plusz lehet hogy túl sok kolát ittam tegnap este, ezé nem emlékszem mindenre:)

enézésképpen küldöm a negyedik nótámat, ha má az életről dumálunk:)))

www.youtube.com/watch?v=QUvVdTlA23w&list=RDQUvVdTlA23w

Janossz 2017.07.02. 15:10:22

@taga20: Kösz, ehhez én túl öreg/konzervatív vagyok. Alice Cooperig tudtam követni ezt a vonalat, ez már nekem sok. Meg szar is, már bocsánat.
Mai nóta ez:www.youtube.com/watch?v=IzTTw8rsvBY
Kimegyek, meghallgatom.

taga20 2017.07.02. 15:18:31

@Janossz: a méreg, azt én is bírom.

na még egyet küldök, a harmadikat, és ma már nem fárasztalak tovább:))

www.youtube.com/watch?v=MPjy55Y6hWU&list=RDMPjy55Y6hWU

2017.07.03. 10:29:57

@Janossz: A szar világ azért lett szar világ, mert a törtetők rabszolgának használják a becsületes embereket, akiket még hülyének is néznek. Egy kanadai kutatás alapján kiderült, azokban az országokban a legboldogabbak az emberek, ahol a politika nem önös érdekű, hanem az emberekért van. Orbán ezt csak kommunikálja, de ne is figyeljetek arra, mit mond csak arra, mit tesz. Az pedig kritikán aluli.
süti beállítások módosítása