B1 blogcsalád



A kormány minden eszközzel próbálja letagadni Simicskát – de esélyük sincs

2017. június 20. - ashwood

10772795_74e02ca45f22a7e73adb242178b18195_wm_1.jpg"A Fideszben úgy tudják, hogy Simicskának minden pártban vannak emberei" – e veretes sorokat olvashatjuk Habony szennylapjában. Ha igazat is állít a 888, akkor személyesen Simicskától van az infó és Orbán utasítására "vannak emberei" mindenhol.

Elképesztő az a vehemencia és arrogancia, amivel a Fidesz és nyalonc szennymédiája próbálja levakarni Simicska Lajost a pártról. A "csicska-kampány", amelyhez immár egy mindennél fontosabb törvénytervezet is párosul mutatja a Fidesz elszántságát: a látszatra sem adva teszik a politika szolgálólányává a törvényhozást, csicskává a köztársasági elnököt, aki csak azért küld vissza egy törvényt, hogy arról újra lehessen szavazni. Szánni való az igyekezet - főleg a tények ismeretében.

Biztosítani kell "a párt finanszírozását úgy, hogy a Fidesz ne függjön külső erőforrásoktól ... Mivel ezek a lobbik nem karitatív szervezetek, a Fidesznek a megalakulásától kezdve nem voltak külső támogatói. El akartuk tehát kerülni mind a belföldi, mind pedig a külföldi csoportok gyámkodását, viszont így saját forráshoz kellett jutnunk. … A politikához ugyanaz a három dolog szükséges, mint a háborúhoz." Simicska Lajos szavai ezek, még 1994-ből, amikor hivatalosan is a Fidesz gazdasági igazgatója – úgynevezett pénztárnoka. Igaz, e saját források megteremtése - Simicska vezetésével például a székházüggyel, amiből egyszer csak gánti bányák lettek - '94-ben még kudarcot hozott Orbánnak. A kedves vezető azonban kitartott kitartója mellett: 1998-ban az adóhatóság szervertermének ajtaját tárta előtte szélesre, nem feszegetve Kaya Ibrahim vagy Yosip Tot hollétét.

De Simicska jótéteményeiből mindenki kapott: Mészár Lőrinc saját bevallása szerint Lajos egyengette kezdeti szárnypróbálgatásait az üzleti életben, amikor földije kellően megemelte a pályát - úgy 2010 környékén. De egykor a CÖF-nek is jutott ám ingyen plakáthely a Mahírnál - ami most a Jobbiknak dukál.

A pletykák szerint egyedül Habony Árpádot rühellte Simicska már az elejétől fogva. Nem véltelen hát, hogy a habonyi bithalmaz, a 888 viszi a prímet a Simicska-gyalázásban. Mindent elkövetve, hogy kollektív agymosás során röpke negyed századot tegyenek semmissé a Fidesz alig hosszabb történetében. Most szólunk: nem fog sikerülni.

Mészáros Nem Stróman Lőrinc kicsavarhatja Simicska kezéből - ahogy erről a legfrissebb hírek szólnak - a veszprémi kézilabda csapatot is. Ettől még Orbán és párjának eredendő bűne és az azt követő, évtizedes tapicskolása a Simicska-vezérelte korrupcióban nem merül feledésbe. Legfeljebb újabb nevek kerülnek fel az "akikre büszkék vagyunk" narancsszín tablóra: Mészáros, Habony, Vajna, Töröcskei és társaik. Hosszú a lista - de még hosszabb a bűnlajstrom.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2312608351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pyrrhus 2017.06.20. 17:23:34

Soros, Simicska.
g.O. és a Fidesz rákos daganatai.
Mert belőlük nőttek ki.

FCUK6 2017.06.20. 18:36:53

""A Fideszben úgy tudják, hogy Simicskának minden pártban vannak emberei" – e veretes sorokat olvashatjuk Habony szennylapjában. Ha igazat is állít a 888, akkor személyesen Simicskától van az infó és Orbán utasítására "vannak emberei" mindenhol."

ezzel csak annyi a baj, hogy a G-nap óta Simicska önjáró, az MSZP viszont folyamatosan megújul. ha tehát most is vannak Simicskának emberei a pártban, ahhoz Orbánnak már semmi köze.

sinus67 2017.06.20. 21:51:25

@FCUK6:
Dobjál be szappant is! Mosdatáshoz az is kell! :D

FCUK6 2017.06.20. 22:12:28

@sinus67: miért mosdatás az, ha rámutatok, hogy hülyeség, amit írnak itt?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.06.20. 23:08:26

Simicska és Gyurcsány nélkül a 2006-os vereséget nem élte volna túl a Fidesz, Orbán nekik köszönheti a milliárdjait és a hatalmát. Viszont a választó gyorsan felejt, jövőre már arra se fog az átlagember emlékezni, hogy idén tavasszal mi volt a plakátokon...

sinus67 2017.06.20. 23:28:47

@FCUK6:
Pedig Orbánnak van köze hozzá! Ha megtartotta volna Lajost első számú strómannak, akkor most - ha van embere az ellenzéki pártokaban - nem lett volna ennyire fontos! A töketlen ellenzéket téglák nélkül is simán lebontaná Orbán! Így kicsit nehezebb dolga lesz!

Egyallampolgar 2017.06.21. 06:49:58

@sinus67:
"Ha megtartotta volna Lajost első számú strómannak"
Szerintem nincs igazad. Akkor még volt egy gazdasági és egy politikai hatalom a pártban. Lajos és Viktor. Lajos intézte a pénzügyeket, hogy könnyebben intézhesse a megtették APEH elnöknek is egy időre.
Aztán Viktor tovább lépett. Látta hogy Putyin és Berlusconi esetében ez a két szerep egyszerre is elvégezhető. Ezzel viszont az volt a baj, hogy ő a Kádár-rendszer hangulatát akarta visszahozni a puritán vezetőről aki atyáskodva szembeszáll a kapitalista rezsidémonnal.
Ezért kell a fogyatékos Pénztáros Lőrinc, hogy papíron ő legyen a gazdasági hatalom, míg Viktor látszólag csak politikai.

Gyorgy Nagy 2017.06.21. 14:21:06

A havanna lakotelepen felnövö seggnyaló szopos Habony kártyázini jár macaóba?Rohadjon meg a köcsög okj-s restaurátor .

sas70 2017.06.21. 16:57:53

Nem baj, majd megveszi neki roszatom, ami a fideszeseknek jóatom!
süti beállítások módosítása