B1 blogcsalád



A kormány imád vádaskodni, de a bizonyítékait rejtegeti

2017. június 02. - ashwood

20150327lazar-janos38.jpgBizonyosan nem éli meg Soros György, hogy megtudja: milyen bizonyítékok alapján vádolja őt a magyar kormány. 2045-ig kell várnia annak, akit érdekel: mint derített ki a titkosszolgálat az állítólagos Soros-hálózatról.

Tavaly november közepén vetette be a kormány a titkos fegyvert a civilekkel szembeni háborúban. Egy november 17-i kormányinfón közölte Lázár János, hogy a titkosszolgálatok – úgy általában – jelentést készítettek a "Soros-hálózatokról" és befolyásolási kísérleteikről. A titkosszolgálat emlegetése mindig hálás: nagyságrendekkel komolyabbnak tüntet fel bármit, amibe belekeverednek, plusz épp titkosságuk miatt bármit lehet róluk mondani. E szervezetek nem fognak perelni, nem lépnek ki a fényre, jelentéseik pedig titkosak, így bármit rájuk lehet húzni.

Azóta is többször hivatkozott már a kormányzati kommunikáció a titkosszolgálati anyagra, amely - állítják - minden vádjukat alátámasztja.

Azóta persze sokat finomodott a helyzet. Kiderült, hogy nem általában a titkosszolgálatok, hanem egyészen konkrétan a Lázár János által felügyelt Információs Hivatal készítette az anyagot. Ez annyit jelent, hogy a polgári hírszerzés "dolgozott" az ügyön. Az a szervezet, amely nem nyomozhat Magyarország határain belül. Ez azért elég sokat levon az állítólagos honi titkos szervezkedések lebuktatására szánt anyag értékéből.

Most az is kiderült, hogy a nyilvánosság, ide értve a leginkább érintettet, Soros Györgyöt is, legkorábban 2045. december 31-én ismerheti meg a jelentés tartalmát. Addig titkosították ugyanis a jelentést. A most 87 éves milliárdos ezt már bizonyosan nem éri meg. De Orbánnak is egészségesebben kellene élnie, hogy eléldegéljen 82 éves korárig.

Mindez Demeter Márta független országgyűlési képviselő kitartó érdeklődésére derült ki egyáltalán. S még az is lehet, mást is sikerül kipréselnie a hatóságokból, illetve az illetékes parlamenti bizottságból, ugyanis hivatalosan kérte az Információs Hivatal vezetőjétől,. illetve a parlament nemzetbiztonsági bizottságának az elnökétől, hogy képviselői jogaival élve, betekinthessen az iratokba. 

De addig is csak az a biztos, hogy  a kormány úgy döntött: vádaskodásait a következő évtizedekben nem igyekszik bizonyítékkal alátámasztani.

Úgy tudjuk, nem véletlen a titkolózás, ugyanis a jelentés sok mindenre alkalmas, csak arra nem, amire szánják. Ugyanis – állítják, akik olvashatták, illetve meghallgathatták az IH beszámolóját róla – semmiféle titkos adatgyűjtést nem végeztek a hírszerzők, mindössze a magyar, kormányzati paranoia diktálta prekoncepció mentén egy dossziéba gyűjtötték a külföldi, nyilvános adatokat – amelyek leggazdagabb forrása épp az átláthatatlansággal vádolt civil szervezetek voltak. Egyszerűbben: megnézték a környező országokban mely alapítványokat, szervezeteket támogatott a Nyílt Társadalom, majd ezeknek a szervezeteknek a beszámolóiból készítettek egy dokumentumot.

Ezt óvják, védik a nyilvánosságtól 2045 szilveszteréig.

Megértjük: ha előbb pukkan ki a lufi, még felelni kellene azért, mert pártcélokra használják a titkosszolgálatot és kormányzati propaganda-megrendelések kötik le az erőforrásaikat. Ja, és megint bebizonyosodna, hogy úgy hazudnak, mint a vízfolyás.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7612559951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK4 2017.06.02. 20:35:46

Aki látta, nem beszélhet róla, hiszen titkos. Ha beszél mégis, fel kell jelenteni, hiszen államtitkot sért. Az exmszps csaj is feleslegesen akarja megnézni, éppen ezért. Ami meg azt illeti, ha külföldről jön a lóvé, meg a feladat mellé, kinek kellene vizsgálódni? Még jó, hogy hosszú hétvége lesz, rátok fér a pihenés, b1 :)

morpho 2017.06.02. 21:49:03

@FCUK4: Ubi, nem toltad elég mélyre a nyelved! Ki fogsz kapni!!

Jakab.gipsz 2017.06.03. 12:13:47

@morpho:
Ha titkos a Soros viselt dolgairól szóló jelentés, akkor titkos: a B1 pedig találgat, lufikat ereget. Nem szükséges válaszolni rá.

Ha a kormány valóban "tud valamit" erről a szkizoid barom Sorosról, valóban jobban teszi ha titokba tartja, (még abban az esetben is ha nem mindent).

Egy egész népet egy barom miatt kellene meghurcolni, mi végre ?

Az Ellenálló 2017.06.03. 13:11:45

@Jakab.gipsz: Már miért lenne skizoid? Csak mert ellentétes a véleménye a Kormánnyal?

Másrészt pont azért titkos, hogy több mindent bele lehessen gondolni, mint az igazság. Ezek a civil szervezetek Soros György pénzéből tevékenykednek ugyan, s lehet, hogy az alapelveket Soros fektette le, de nincsen semmi titkos a működésükben, a pénzekről a Kormánynak eddig is tudomása volt, csak játsszák a hülyét. Ami azt illeti pont itt lenne az ideje új ellenséget találni maguknak, mert kezd egyre unalmasabbá válni a folytonos Sorosozás.

FCUK4 2017.06.03. 13:48:51

@incze: én azt sokkal durvábbnak érzem, hogy "lebontaná a kerítést" :)

Spermahajder 2017.06.03. 13:53:45

@Jakab.gipsz: "Egy egész népet egy barom miatt kellene meghurcolni, mi végre ?"
Igazad van, orbán nem ér annyit.

Bikkfanfutyulo 2017.06.03. 15:23:06

Kitudódott: - megfigyelték Deutsch Tamás nagymamáját... :-)

Jakab.gipsz 2017.06.03. 15:35:04

@Az Ellenálló: Hagyjuk el végre ez a "vélemény relativizmust" kompromisszum keresgélést, nincs alku.
Ne csak azt nézd mit mond aki beszél, hanem az embert is aki mögötte van.
Soros pedig semmit sem változott maradt aki volt, egy kis neveletlen hullarabló lelenc gyerek, egy lelkiismeret nélküli kis geci. Ennyi.
Akit gyötör a bűntudat és most túl akarja kompenzálni ön magát ezzel az Egyesült Európai Államok őrületével.
Egy olyan világ-államot vizionál, amit feltölt majd az alvilág lebutított söpredékével.

Csakhogy a világ megváltozott, Soros pedig az maradt aki volt, egy kis parazita pondró.

@Spermahajder:
Magyarországot és a magyarokat ne féltsd, nem róluk van szó.

Se a Fideszt és Orbánt se hibáztasd.
Soros agyréme már akkor készen volt amikor ez a korosztály még meg sem született.

Vagy amiatt aggódsz, hogy Soros egy távoli rokon?

incze 2017.06.03. 15:43:51

@FCUK4: az igazán durva az a sok duplaszögedróttal körbetekert agy. csak hüledezem, van már egy csomó ember, aki valósággal szerelmes abba a nyomorult kerítésbe, és büszke rá.

nemsoká fotózkodni is fognak ott, kerítéses jelvényeket fognak viselni, saját bonsai kerítéseket nevelgetnek virágcserépben, a debreceni egyetemen lesz kerítésépítő szak.

morpho 2017.06.03. 15:46:22

@Jakab.gipsz: A fidesz hazudik és terel. Hazudik, mert nincs semmi abban a jelentésben. A fideszt ismerve, bármi terhelő lenne benne, már rég körbeplakátolták volna vele az országot. Olyan ez, mint a nemlétező "megfigyelési ügy". Ezt találták ki, hogy leplezzék a semmit. Végtelenül átlátszó és ócska egyébként. De vicces az "érvelésed". Semmi értelme, de vicces.

morpho 2017.06.03. 15:49:45

@incze: Ez tényleg agyrém egyébként! A kerítéseket lebontani kell, nem felépíteni. Ráadásul ennek a kerítésnek a populista kampányon kívül semmi funkciója nincs.

FCUK4 2017.06.03. 15:52:06

@incze: te otthon mindig nyitva hagyod az ajtót-ablakot, nem? Ha valaki be akar menni, hadd menjen alapon:)

Netuddki. 2017.06.03. 16:58:36

A fidelitasos hülyegyerekeknek megint komunistaszombat van? Ja, értem, bünti van a múltkori videó miatt. Szánalmas lúzerek! Muhaha!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.06.03. 17:23:05

@Jakab.gipsz: Sorosnak most éppen igaza van: maffiakormány. Ahogy egy pár éve talpas gázszerelő egy év alatt 100 milliárddal gazdagszik és ez semelyik hatósági szervnek nem érdekes, annak már egyértelmű papírja is van róla, hogy maffiakormány vezeti. Az egy más dolog, hogy vannak olyan setét faszok, akiket ez nem zavar, sőt még tapsolnak is hozzá.

incze 2017.06.03. 17:29:14

@FCUK4: ezzel az érveléssel olyanoknál kereskedjél, akiknek a tájékozottsága kizárólag a nagy kék plakátokról származik, és az onnan tudottakat rakják össze 50 alatti iq-val. az eddigiek alapján te is nagyjából ebben a körben mozogsz.

ha vizuális típus vagy, és van kedved egy percre kihúzni a fejed a szarból, akkor kezdd pl. itt: searchingforsyria.org/en/

FCUK4 2017.06.03. 19:58:36

@incze: majd ha időd engedi, linkelj már egy térképet, ahol jól látszik a magyar-szír határ. Addig meg kuss;)

morpho 2017.06.03. 20:13:05

@FCUK4: Hipergáz amit művelsz ubi! Valami eredetiséget vigyél már bele! Ezt a gagyi terelést minden hülye troll kisujjból hozza! Voltak már neked jobb pillanataid! Mit az egyensúly-ellensúly paradoxon. Na az például színvonalas humor volt! Szedd össze magad végre!

FCUK4 2017.06.03. 20:24:35

@morpho: ha a témához nem tudsz, inkább maradj csendben. Kösz.

morpho 2017.06.03. 20:34:57

@FCUK4: Ez egyre rosszabb ubi!! Mi történt? Hova tünt a humor és az energia? Életedben nem szóltál még hozzá érdemben egyetlen poszthoz sem. Ami neked nem megy, azt ne máson kérd számon! Inkább szeđd össze magad!

ezta 2017.06.03. 21:40:42

@Jakab.gipsz: olvasd el, mit gondol Soros az Egyesült Európáról, es ne a közmédiából "tájékozódj", mert mily meglepő: epp az ellenkezőjét sujkolja a sok kis lelkes seggnyaló pártkatona. Esküszöm hihetetlen, hogy nem fogtok gyanút, csak mert a Viktornak tényleg mindenre ez a "nemzetközi spekuláns", meg "rejtőzködő milliárdos" a válasza. Phászthmhek, vicc.

siriq111 2017.06.03. 23:33:23

legutobb torten, hogy feljelentettek soros-t itthon, nem volt eljaras mert a feljelentesben megfogalmazott vadak a kormany es masok reszerol csak es kizarolag a sajat velemenyuket tukrozik , mindenfele valos teny es adat nelkul. A tortenetnek igazabol vege van. A lenyeg pedig a hatarozatban olvashato ha van kedve valakinek rakeresni.

siriq111 2017.06.03. 23:36:06

Az meg mar csak "poen" az egeszben, hogy nem egy ,hanem eszmeletlen mennyisegu kampanyt inditottak ebben az orszagban szimplan valos tenyek es adatok nelkul.

siriq111 2017.06.03. 23:38:03

Jah, errol birosagi dontes is szuletett. Mar mint, hogy valos tenyek es adatok nelkul nyomja a kormany a kampanyat. :D

KukuxuBucsu 2017.06.04. 00:34:12

@Jakab.gipsz: Skizoid Soros?! Az a baj, hogy elvakít, mennyire konzekvens a magyar politikai elit, Viktor annyira megrögzötten hisz az elveiben, hogy mellette mindenki skizoidnak tűnik, de nem az, Viktor túlságosan egyenes, őszinte és megrendíthetetlen erkölcsi/elvi kérdésekben, áldja az isten őtet érette.

Jakab.gipsz 2017.06.04. 13:51:29

@ezta, @KukuxuBucsu: : Eszem ágában sincs a csak a közmédiából vagy az ellenzéki médiumokból tájékozódni.
Rendszerint annak kell utána nézni ki, mikor, mit állít, elsősorban ön magáról, ez utóbbi rendszerint igaz, (önmagunkról ritkán hazudunk).
Ezt követően már csak könyvtárazni kell, ugyanis amit tudunk, egymástól tudjuk, tehát könnyű egymást átverni, ha mindenki vagy hazudik, vagy csak tévedésben van, ezért kell annak is utána nézni, mikor mit, ki talált ki.

Igen Soros György szkizoid, minta hogyan a filozófiája is, (egy skizofrén nem tudja önmagáról, hogy Ő szkizoid), továbbá azt sem, hogy mások érzékenységére közömbös, ezért pszicho és szociopata is egyben, mentségére legyen szólva. Szóval őröljön Soros györgy, ha megússza Hágát és a bíróságot, (az emberiség ellen elkövetett bűnök soha sem évülnek el).

Orbánnal más a helyzet, nem az a baj, hogy „túlságosan egyenes, őszinte és megrendíthetetlen erkölcsi/elvi kérdésekben", hanem az, hogy műveletlen! Ami akkor érthető, ha figyelembe veszed a következőket.

Életének egyik felét a kommunista cenzúra alatt, töltötte, a másik felét pedig a már elrontott, politikailag korrekt, modern nyugati demokrácia bűvkörében.
Ezért nem tudja ezt a brüsszeli bürokrata bandát, lenyomni egy sima politikai vitában, pedig "minden lap az Ő kezébe van (egy még talonban) nyugodtan húzhatna tizenkilencre lapot a bank ellen" csak hát "Viktor főnökünk" egy béna balfax és csak mulyásodik.
Nem nekünk van szükségünk Trump -ra, hanem nekik miránk, a magyarokra és a tudósainkra, ha jó takar önmagának az amerikaiaknak és a világnak.

Azért mert: én és te vagy bárki közülünk tévedhet ez emberi dolog.

Ámde egy Bólyai és egy Neumann ők nem tévedtek, reájuk támaszkodhatunk és bennük megbízhatunk, márpedig ők úgy, mint mi magyarok, magyarul álmodtak és gondolkodtak, a tudományos felismeréseiket is csak magyarul érthetőek meg.
Épen ezért talán még sem puszta véletlenségből vagyunk mi magyarok, permanens stressz helyzetben tartva (baxszogatva), Soros Gyuri sisere hada által, hogy ne tudjunk gondolkodni, csak beszélni, csak locsogni, parttalan vitákat folytatni.
süti beállítások módosítása