B1 blogcsalád



"10 perc gyűlölet" a Délmagyarország című propagandalapban

2017. május 24. - Mr Flynn Rider

A mai számban egész oldalas uszítást láthatnak az olvasók. 

A "10 perc gyűlölet" egyébként egy olyan szeánsz volt az 1984 című könyvben, amikor kötelező volt nézni a propagandát. Mint a Szabad Nép-félóra a kommunizmusban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1112536793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikhail Ignatyev 2017.05.24. 13:31:47

Mi is itt a Gyűlölet?

Dzsordzs Szorosz nyíltan kifejtette, többször is: évi 1,5 milió "menekültet" kellene Európának befogadnia, ő pedig azon dolgozik eközben, hogy a nemzetállamokat, határokat megszüntesse.
Ha már gyűlölet:

www.youtube.com/watch?v=-LD2BGT26qI

barátilag,

Mikhail Ignatyev, a CEU rektuma, orosz ügynök s.k.

sinus67 2017.05.24. 14:13:14

@Mikhail Ignatyev: Hát az kurva nagy gyűlölet, hogy fogadjunk be 1,5 millió menekültet! Az is hatalmas gyűlölet, ha valaki azon dolgozik, hogy ne legyenek határok és a nemzetállamok megszűnjenek!
Természetesen Te, mint don Fülig di Ignatyev hekker azt gondolod, hogy ez holnap bekövetkezik és vége a világnak.
Rossz hírem van! Nem lesz!
A menekültek befogadására tett számszerű adat Soros felől csupán a munkaerőpiaci gondok megoldásának egyik módja lenne, szerinte. Rádásul a sorosozás és migránsozás közben elkerüli a figyelmedet, hogy Soros soha nem mondott olyat, hogy mindenféle ellenőrzés nélkül jöjjön ide boldog, boldogtalan! Egyébiránt legfőképpen a szakemberhiányra és az ún. alantas munkák esetében lévő hiányra lenne ez egyfajta megoldás! Egy büdös szóval nem mondta, hogy fogadjunk be bűnözőket, terroristákat!
Enny erővel a fidesz is ezt szeretné! Varga Miska mondta nem olyan régen, hogy a magyarországi munkaerő és népesség problémákat az EU-n kívüli munkavállalókkal kell megoldani. Számot is mondott, de arra nem emlékszek.
Az európai nemzetállamok megszűnéséről csak annyit, hogy nem holnap, még csak nem is a következő évben, évtizedben, hanem nagyon-nagyon soká valósulhatna meg, még akkor is, ha Soros az egész vagyonát erre tenné fel.
Valamikor régen, az emberi történelem során rengeteg népcsoport, törzs adta fel az identitását egy "magasabb cél" érdekében. A világ ilyen! Fejlődik változik.
Hogy ezekben mi a gyűlöletkeltő számodra és elvtársaid számára, azt fel nem foghatom?
Megjegyzem Szent István királyunk és jóapja Géza jóvoltából a magyarságnak igen erőteljesen megváltozott a nemzeti és vallási identitása! Micsoda gyűlöletkeltő két alak volt, mi?

sinus67 2017.05.24. 14:18:35

@sinus67: Hogyan is szoktátok mondani Ti mélymagyar, jobbos, nem rasszista, toleráns, elfogadó emberek?

Nem kell mindenért ajvékolni csak azért, mert valakinek más a véleménye!

FCUK1 2017.05.24. 15:15:22

egész oldalas hirdetés, amely tényeket tartalmaz. mi ezzel a baj?

sinus67 2017.05.24. 17:44:47

@FCUK1:
Szomjazom a tényekre! A hirdetében állítások vannak. Hol vannak a tények? Az nem tény, hogy ezeket mondja Orbántól Rezsi Szilárdig minden fidesz prominens. Mondott már sokmindent a kormány, ami nem volt igaz! Ennyi erővel tényként kezelhetjük, hogy pl. Rogán Tóni tolvaj!

Szóval tényeket pubi!

FCUK1 2017.05.24. 17:54:21

@sinus67: a hirdetésben olvashatod. Az unió változtatási szándékáról határozatok szólnak, a pereskedő civilek meg nyertek is pert. Ezért állíthatjuk, hogy ezek bizony tények. Amit Rogánról írsz, arról csak cikkek vannak, ítélet nincs. Osztjónapot.

morpho 2017.05.24. 18:45:31

@FCUK1: Ki kell, hogy ábrándítsalak rasszista barátom. A brüsszeli bürokraták nem követelik, hogy Magyarország változtassa meg a bevándorláspolitikáját. Azt követelik, hogy tartsa be az EU döntéseit. De a történet a bíróság előtt van, úgyhogy talán várjuk meg az ítéletet, mielőtt hülyeségeket írogatunk egy hirdetésbe. Továbbá elemezzük már egy kicsit, hogy mi a faszt is jelent ez a mondat: "Egy Soros György pénzelte szervezet Brüsszelt támogatva pereket indít hazánk ellen." Mi az, hogy Brüsszelt támogatva??? Ez mit jelent?? Ki az a Brüsszel??? Értelem nem van mondat neki!! Ezen kívül. Az talán föl sem merül, hogy a magyar kormány törvénytelenül járt el? Vagy a magyar kormányt tilos perelni? Egyébként a magyar kormányt. A magyar kormány nem egyenlő a hazával! Ebből az egészből semmi nem igaz pubi! Ennyit a "tényekről" Muhaha!! Ez a szokásos fideszes hanta!

FCUK1 2017.05.24. 19:00:56

@morpho: nem vagyok a barátod, ha ismernélek, akkor is letagadnám :D

a magyar politika az, hogy nem fogadunk be senkit. amennyiben az európai politika végrehajtását követelik, akkor a változtatást akarják.
a hirdetésben, még egyszer mondom, csak ismert tények szerepelnek.
ha valami nem tiszta, kérdezd meg a hirdetés feladóját, de annyit segítek, hogy akinek szól, az érti.
perek: soha nem a kormányt perelik, hanem a magyar államot.
a hazát nem tudom, minek hozod ide már megint, nem tudom, a tiéd hol van, de hogy nem Magyarországnak hívják, az tutifix.
és kértem már máskor is, hogy ha értelmesen nem tudsz, inkább ne. hozzám meg egyébként se. majd ha megtanultál igazat mondani, átgondolom. tudod, 2005-ben nem volt leértékelés, csak egy :) az meg nem számít :D

sinus67 2017.05.24. 19:55:17

@FCUK1: "...nem fogadunk be senkit. amennyiben az európai politika végrehajtását követelik, akkor a változtatást akarják."
Na ez a mondat már nem igaz! Befogadunk, mindegy kiket csak fizessenek! Letelepedési kötvény. Igaz, azok sem igen maradnak itt. Megvették a "pénzért mindent" kormányunkat, hogy járkálhassanak európában.
Kinek éri meg annyi pénzt fizetni?
1. Nemzetközi bűnözői hálózatok embereinek.
2. Unión kívüli országok hírszerzőinek.
3. Terrorista cselekmények értelmi szerzőinek, pénzelőinek.
4. Olyan üzletembereknek, akik valami fura oknál fogva nem szeretnek vízumért folyamodni, ha elakarnak jutni pl. Németországba.
5. Olyan kurva gazdagoknak, akik az életüket féltve jönnének biztonságos helyre. (Ez mondjuk fikció, mert ennél olcsóbban is elmehet biztonságos helyre.)
Más nemigen létezik, akinek megér ennyi pénzt, hogy békés helyről odejöjjön.
Tehát semmit nem kell megváltoztatni.
A hozzáálláson kívül.

FCUK1 2017.05.24. 20:01:58

@sinus67: akkor meg fogsz lepődni, de a legtöbb kötvényt kínaiak vették. Ha meg gondot okozott volna, egész Európa tiltakozott volna a kötvény ellen. De ugye nem tették, vajon miért?:)

sinus67 2017.05.24. 20:17:57

@FCUK1:
A legtöbb kötvényt kínaiak vették. Mennyit? Mennyit vettek mások?

Tehát, ha az EU tiltakozik valami ellen, akkor az gázos dolog igaz? Ha nem, akkor jöhet?
Azért elég furcsa, hogy itt az EU tiltakozásával takarózol! Amikor meg tiltakozik valami ellen, akkor SOROS!

Na haggyámáááááá!

alfahir.hu/2017/05/02/lukacs_laszlo_gyorgy_letelepedesi_kotveny_jobbik_demeter_marta_arnyekbizottsag

FCUK1 2017.05.24. 20:29:34

@sinus67: felreérted, én azt mondom, hogy ha az EU SEM, akkor mit idegeskedsz? Nyugi van;)

sinus67 2017.05.24. 20:38:08

@FCUK1: Speciel nem ezt írtad, úgyhogy nyugi, nem értettem félre! Azt értettem, amit odaírtál!

Ennyi! Ne gombolyítsd, mert összegubancolódik!

FCUK1 2017.05.24. 20:41:50

@sinus67: Ha meg gondot okozott volna, egész Európa tiltakozott volna a kötvény ellen. De ugye nem tették, vajon miért?:)

Példa: migránsok. Gondot okoz, szólnak. Ettől igazuk nem lesz, de gondot okoz nekik. Jogod van hülyének lenni, csak magadban intézd, kösz.

morpho 2017.05.24. 20:45:47

@FCUK1: "2005-ben nem volt leértékelés" Olvastál valami termékkatalógust? Akciós a gáz vagy mi a fasz van? Amikor modellt álltál az ostobaság szobrához, akkor keverted össze az ellensúlyt, az egyensúllyal és az azóta is beakadt. Nem tudsz belőle kikeveredni. Hogy kinek mit jelent a haza, azt talán ne te ítéld meg nyomoronc. Ráadásul ha legközelebb leírják neked, hogy milyen hazugságok vannak egy hirdetésben, akkor nem elég annyit mondani, hogy hazátlan és különben is a magyar államot perelik. A magyar állam döntéseit ki hozza? A magyar állam címe micsoda? Nálad egyszerűbb prokariótát ritkán látni a blogtérben. Egyébként ha leminősítésre gondoltál, akkor valóban az egyik hitelminősítő leminősítette Magyarországot már 2005-ben. Beismerem tévedtem. Ha gondolod hamut is szórok a fejemre és megszaggatom a ruháimat. Csak az egésznek semmi értelme, mert te tudatosan hazudozol itt éjjel nappal és soha nem kérsz érte bocsánatot. Akkor nekem miért kéne?
A végére egy gyors kérdés. Habony Árpád, aki ezt az egész migránsozós plakátkampányt kiagyalta és gyűlöletet szít Magyarországon a fidesz választási győzelme érdekében, ez a Habony Árpád miért Londonban él?? A migráncsok közt?? A terrorveszélyben??? Magyarország már nem is jó neki?? Hogy van ez pubi?

sinus67 2017.05.24. 20:48:27

@FCUK1: Megtennéd, hogy belinkeled azokat a határozatokat, amik a bevándorláspolitikánk megváltoztatásáról szólnak? Az istennek sem találom őket.
Esetleg még azt is, hogy melyik az a szervezet, amelyik Soros által pénzelten Brüsszelt támogatva indít pereket? Hiteles bizonyítékokkal, hogy Soros pénzeli és Brüsszelt támogatja.
Ja! És a perekről is valamit, ha lehet!

Mint említettem a tényeket szeretem, ha tényként aposztrofálják azokat. A francba se találom ezeket! Lehet nincsenek is ilyen tények?
Állításokat találtam, de sajnos a fidesz vezérkar embereinek és seggnyaló "újságíróinak" a véleményére sem adok, nem, hogy az állításaikra!

Szóval, lécci lécci lécci!

morpho 2017.05.24. 20:51:38

@sinus67: Én gyorsan el is húzok. Ápolgasd a lelkét a blogtér leghülyébb narancskullancsának!

sinus67 2017.05.24. 20:52:28

@morpho: Megyek én is! Meccs van! :D

FCUK1 2017.05.24. 23:08:45

@morpho:
1. ha hazugságon kapnak, kiderül, hogy te mindig csak tévedsz. túl sokszor fordul elő :)
2. mondtam már, senki vagy, tőlem felesleges kérdezned. szép estét!
3. ronadaniel.blog.hu/2017/05/24/median_napi_t_rend_a_lex_ceu_tarsadalmi_fogadtatasa jó szórakozást :)

FCUK1 2017.05.24. 23:12:19

@sinus67: nem linkelem, ott az uniós honlap, keresd ki a múlt szerdai döntést, amelyben a parlament határozott, tudod, ami a 7. cikkelyre is utal. például.
Helsinki Bizottság
2 bangladesi nyert velük, folyamatban van több hasonló per, és folyamatosan keresik az újabb "áldozatokat", ezt meg ők mondták.

nem keresel elég keményen, kisember :)

morpho 2017.05.24. 23:25:27

@FCUK1: Attól hogy hazudozol és csacsiságokat firkálgatsz még nem leszel tényező pubi. Értem én, hogy zavar, hogy mindig belenyomom a narancskullancs arcodat a saját szarodba, de ez van pubi. Az arcodból nehogy visszavegyél. Így pont jó! Azt játszom a haverjaimmal, hogy meg kell tippelni, hogy mit fogsz válaszolni egy felütésre. Van egy cimbim, aki 80%!!!-ban előre kitalálja. Most például borítékolták a megfutamodást. Én tiltakoztam, de tévedtem. Ez van. Előfordul. Viszont te mint világírótorony állsz az éjszakában és mutatod az utat mint fáklyaláng!

FCUK1 2017.05.24. 23:35:49

@morpho: a megfutamodás, meg az, hogy nem tekintelek vitapartnernek, két különböző dolog. Csak nem érted meg, ezredszerre sem.

morpho 2017.05.25. 00:00:41

@FCUK1: Vitapartnernek??? Te engem?? :)))) ugyan már pubi! :)) Te próbáltál már valaha az életedben igazat mondani? Anyádnak? Magadnak tükör előtt? Vagy bárkinek bárhol? És sikerült? Buta kullancs! Keresed az ellensúlyt az erőben?? :)) Te vagy a kedvenc hülyém! Nem szeretném, ha felszívódnál! Aszongya a cimbi, hogy az "ezredszerre sem" szófordulatot rendszeresen használod, ennek ellenére átlagban csak minden második esetben használod magyarul. Ezt még nem néztem, de mostantól figyelni fogom! :)) Zseni vagy pubi!

atomic power 1986DucaDuca 2017.05.25. 01:03:08

@FCUK1:

Gondolod, hogy amikor bizonyitekok csatolásat kerik a magyar kormany bevandorláspolitikajanak unio altal kikényszerített megvaltoztatasara és a S. Gy. által pénzelt szervezet magyar allam ellen indított perevel kapcsolatosan, akkor ezt azert teszik, mert nincsenek tisztában ezekkel a tényekkel?

A cél a lejáratásod, bármi áron!

A valosagot annyira különböző módon éljük meg, hogy egyszerűen nincs kózöttük átjárás, így meddő minden vita velük.

Meg a tényeket is tagadják! Minden masodik szavuk a szemelyes sertés, mert racionalis ervük nincsen! Csak a verbalis agresszióhoz ertenek. Csodálom a türelmed!

sinus67 2017.05.25. 02:38:58

@FCUK1: Na kérlek!
A múlt szerdai EU Parlament ülésén és a szavazáson nem a bevándorlási politika megváltoztatása volt a téma. Valóban a bevándorlás politikával kapcsolatos dolgok is elhangzottak a Magyar Kormány bírálatában, azonban az általad említett 7. cikkely életbeléptetésének kezdeményezése nem a bevándorlási politikánk megváltoztatásának kényszerítés, pusztán az, hogy a kormány sorozatosan megsérti az ezzel kapcsolatos uniós jogot, valamint az a kettős beszéd (pl. itthon Brüsszel ellenes, Brüsszelben meg megszavazza ami ellen itthon lázít), amit az Orbán-kormány művel, meg még lehetne sorolni. A szavazás eredménye ne adjon okot neked az örömre, mert Orbánék pártfrakciójának többsége csak azért szavazott nemmel, nehogy szavazó számot bukjanak Orbánék esetleges elvesztése esetén.

A Helsinki Bizottság nem támogatja Brüsszelt, mert az egy város. Az Európai Parlamentnek az Európai Tanácsnak az Európai Bizottságnak és az Európai Unió Tanácsának nincs szüksége jogvédő szervezetek támogatására, kiváltképpen, hogy a Helsinki Bizottság az Emberi Jogok Európai Bíróságára vitte az általad említett ügyeket. Ennek a helye nem Brüsszel, hanem Strasbourg.

A Helsinki Bizottság Soros általi támogatásáról nem találtam mást csak állításokat a lakájmédiában.

Szóval, még mindig várom a tényeidet!

FCUK1 2017.05.25. 02:51:01

@sinus67: egyrészt kő alatt élsz. Másrészt olyan dolgokról beszélsz, amiket én csak nem is érintettem, de a véleményed sem kérdeztem róluk. Mellesleg nem fogsz meggyőzni, felesleges próbálkozni. Mint ahogy én sem akarlak meggyőzni. Azért járok ide, hogy a balfasz b1 hazugságaira rámutassak, hogy ha bizonytalan tévedne ide, lássa, hogy megint nem olyan oldalt talált, ahol megmondják neki a tutit.

sinus67 2017.05.25. 03:05:48

@FCUK1: Na bakker! Megint írtál valamit, aminek se füle, se farka!
Tényeknek mondtad a postban szereplő propaganda anyag szövegét. Megnéztem, amiket ténykén megjelöltél:

"nem linkelem, ott az uniós honlap, keresd ki a múlt szerdai döntést, amelyben a parlament határozott, tudod, ami a 7. cikkelyre is utal. például.
Helsinki Bizottság
2 bangladesi nyert velük, folyamatban van több hasonló per, és folyamatosan keresik az újabb "áldozatokat", ezt meg ők mondták."

Erre reagáltam, hogy nem frankó. Persze, hogy ilyenekről nem beszéltél, de amit ajánlottál ott nem az szerepelt, amit Te meg a propaganda plakát mantráztok.

Szóval még mindig várom a tényeket a fenti plakát állításait igazolandó!

Nem tudsz tényeket közölni kisember? :)

FCUK1 2017.05.25. 03:07:52

@sinus67: lásd fentebb. Nem vitázni járok ide, pláne nem vakokkal és süketekkel. Jó éjt!

sinus67 2017.05.25. 03:14:15

@FCUK1: Hát ezt buktad haver! Ha bizonytalan téved ide azt látja, hogy nincsenek tények! Amit most csinálsz, Atom haverod azzal vádolja a "vitapartnereidet". Engem is!
Nem akarlak meggyőzni, mert elvakultakat nem lehet meggyőzni.
A bizonytalan látogató pedig azt látja, hogy megfutamodsz.
Na mindegy! Majd legközelebb!

Jó éjt!

AussieBloke 2017.05.30. 22:00:03

Meg vagytok ti hibbanva?
Pont a Délmagyaron elverni a port, amikor ez az egyik szabad megyei napilap? Ugyanezeket a hirdetéseket a klasszikus baloldali lapok is hozzák, egyszerűen a bevétel miatt. A Délmagyar mindössze 2-3%-ban részesül a diktatúra hirdetési megrendeléseiből. Jobb lenne, ha Pannon Lapok sorsra jutna?

Vagy ti az elveitek miatt mindig visszautasítjátok a fizetéseteket, nagyokosok?

Ahhoz, hogy túléljünk, előbb élni kell.

Szúrófény 2017.06.13. 04:02:41

@sinus67: Emlékezzünk régi, előző "bevándorlóinkra
A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!

"Egyetlen ország sem engedheti meg magának a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlást, amely megrengetheti a társadalom alapjait. Fizikailag és másként is veszélyes. Joby Warrick, a Washington Post"

Széchenyi „ez a népcsoport ( megnevezése tabu) a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa!
Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a tabu szemlátomást való szaporodása. Mely országban a tabu népe megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** "Kölcsey Ferenc: Országházi beszédéből!
Ma is szükséges lenne!
A nép végre tulajdoni és polgári jogot nyerjen, s ez által a polgári alkotmányban 700.000, puhaság és szegénység által elaljasított lélek helyett 10 milliom felemelkedhetőt nyerjen Kölcsey!

"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között tabu laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése." Liszt Ferenc
"A tabut felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom." Széchenyi

kakukkboy 2017.07.19. 18:32:34

Nehéz középen állni, és jobbról-balról kapni a pofonokat.
Ez itt épp egy fizetett prolitikai hírdetés, ocsmányteszt.
Nekem se tecc, de az oldalt fölhasználtam némi gyűrögetés után. Alig lett kék a se.gem.

gretzki 2017.09.05. 12:00:46

@kakukkboy: Megvolt még a májusi újság? :-)

schlumbergerna 2017.10.27. 08:31:29

Már a Délmagyar sem szabad, független újság...

csi szi 2017.12.22. 14:03:42

@sinus67:

"csupán a munkaerőpiaci gondok megoldásának egyik módja lenne, szerinte.""Egyébiránt legfőképpen a szakemberhiányra és az ún. alantas munkák esetében lévő hiányra lenne ez egyfajta megoldás!"

Na most melyik? Szakember kell, vagy segédmunkás? Egyébként nem az a mantra, hogy a robotizáció, automatizáció miatt nem kell se szak- se segédmunkás lassan? És ezért elhibázott a mocsokorbán oktatáspolitikája, mert semmi szükség nem lesz szakemberekre pl. az iparban, csak ELTE TáTiKás szociológusokra? Vagy értsük úgy, hogy évi 1,5 millió programozót tud biztosítani Afrika és a Közel- és Közép-Kelet?

"Egy büdös szóval nem mondta, hogy fogadjunk be bűnözőket, terroristákat!
Enny erővel a fidesz is ezt szeretné! Varga Miska mondta nem olyan régen, hogy a magyarországi munkaerő és népesség problémákat az EU-n kívüli munkavállalókkal kell megoldani. Számot is mondott, de arra nem emlékszek."

A probléma az a liberálisokkal, hogy valamiért mindenáron fekete-afrikaiakkal és muzulmánokkal képzelik ezt el, más népességek szóba sem jöhetnek náluk. Ez pedig azért arra enged következtetni, hogy a valódi céljaik nem gazdasági problémákra vezethetők vissza.

"Az európai nemzetállamok megszűnéséről csak annyit, hogy nem holnap, még csak nem is a következő évben, évtizedben, hanem nagyon-nagyon soká valósulhatna meg"

Na, legalább te nem tagadod, hogy ez végcél... Szerintem a fentiek is ezen célt szolgálják, nem a munkaerőhiány enyhítését meg ilyenek. Tudod, Kalergi ezt már leírta elég egyértelműen anno...
Tudom, szerinted nemes cél, meg elkerülhetetlen, ahogy a szép és beszédes nevű Avramopulosz EU-biztos is kifejtette mostanság ismét.

sinus67 2017.12.26. 20:54:11

@csi szi:
Olvasd el még egyszer, aztán még egyszer, amit írtam!
Amikor megértetted, akkor fogalmazd át az irományod. Rövidíts!
Egyszerűen csak libsibolsizz! Abba nem lehet belekötni, mert hülye állításokkal nem lehet vitatkozni.
Ha nem ez a célod, akkor:

Ízlelgesd, azt a szót, hogy valósulhatna! Vajon mit jelenthet a feltételes mód!
Ízlelgesd azt is, hogy hol a retekben írtam az általad hivatkozott hozzászólásomban a mocsokorbán (tényleg az, de most nem ez a lényeg) oktatáspolitikájáról! Sőt, hogy nálunk kell megoldani az "alantas" munkáknál tapasztalható munkaerő hiány problémát!

imi60 2018.05.31. 20:55:25

@Mikhail Ignatyev: látszik hogy vágysz a kommunizmusra. Még mindig határ problémáid vannak. Beléd ragadt ez mint kutya seggébe a szar. Nyugaton már rég elfelejtették, hogy olyan is volt !! Mióta nem kell útlevél , nem kell a határon megállni gyakorlatilag Soros nélkül is oda tartunk, hogy nincsenek határok.Eltűnnek.A Benelux államokban már évtizedek óta azt sem tudják mi az. Nemzetállamok? Hol van olyan állam Európában ami tisztán nemzetállam? A határokon átnyúlnak a népek.Magyarok nem csak Magyarorszégon élnek, németek nem csak Németországban élnek és sorolhatnám.

Botond99 2018.11.28. 11:53:08

@Mikhail Ignatyev: Soros már évekkel ezelőtt visszavonta ezt a javaslatát, de te azért csak szajkózzad tovább, és játszd a hülyét (vagy add önmagadat), mint aki erről véletlenül nem hallott.

Abrakadabra777 2020.09.01. 18:08:10

HAGYJUK MÁN' GYUJIKÁT!!!
ALTERNATÍV ORBÁN VIKTOR ŐSZINTE-ANTISZEMITA VÉDŐBESZÉDE 2020. 10. 06-án!!!
„…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek totális védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára - fogalmaz G. OVi miniszterelnök "az ún. Ellie Wiesel által kiötlött 1978-ban megírt ún. zsidó holokauszt áldozatainak" emléknapján közzétett nyilatkozatában, amelyet sajtófőnöke, a szintén kettős állampolgár zsidó Havasi Bertalan juttatott el az MTI-nek.

"Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 70 éve szűnni nem akaró zsidó agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt" - rögzítette G. Orbán Viktor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy "a magyarországi zsidóság soha se használhassa ki újból és túrhassa ki a honvisszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait saját hazájukból”!!!
web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3
süti beállítások módosítása