B1 blogcsalád



A gödi speciális otthon mögötti botrány mögött is Soros György áll – állítja a Magyar Idők mögött álló paranoiás idiotizmus

2017. május 05. - Mr Flynn Rider

Nem vicc. A Magyar Idők megírta, hogy erről is Soros György tehet. A logika, a ráció és az értelem egymás vállára borulva zokognak hangosan. Jó, hogy nem azt írták meg, hogy Soros György személyesen kínozta a gödi fogyatékos otthonban lakókat, mert már csak az lett volna szürreálisabb.

screen-shot-2015-08-10-at-10-49-29-pm.png

Két nappal ezelőtt jelent meg a MDAC (Mental Disability Advocacy Centre) brutális körülményeket feltáró jelentése a gödi Topház otthonról, ahol több mint kétszáz testi- és értelmi, főként többféle és súlyos fogyatékossággal élő gyerekeket, felnőtteket ápolnak. (Az Index összefoglalója itt olvasható, aki lemaradt volna.) Akkora botrány lett belőle, hogy éppen kirúgják a vezetőt, Lantosné Berkes Juditot, ami effektíve a beismerése annak, hogy ami a jelentésben van, igaz.

A beismerés ellenére a Magyar Idők szerkesztőségében felbuzgott ismét a kormányféltés, és kis Google-keresés után rábukkantak, hogy a jelentést elkészítő Mental Disability Advocacy Centre-t a Soros-féle Open Society Foundations alapította 2002-ben és azóta is a szervezet egyik támogatója. (Nagyon nehéz volt, mert a szervezet honlapján, a Rólunk fül alatt büszkén hirdetik.)

A reakció borítékolható volt, a Magyar Idők elővette az ötvenes éveket és a Szaabd Népet, tett hozzá egy kis orwelli 1984-et, fűszerzete egy kis némethszilárdi bunkersággal és kész lett a cikk:

„Soros György áll azon szervezet mögött, amely azt állítja, a gödi TopHáz Speciális Otthonban a fogyatékos ellátottak rossz körülmények között élnek. A Mental Disability Advocacy Centre megállapításai tegnap tényként jelentek meg a The New York Timesban.”

Innentől persze tudjuk, mi következik:

  1. A MI is megírja, hogy elindult a vizsgálat az otthonban, de azt elhallgatják, hogy a vezetőt azonnal leváltották;
  2. vádolja a New York Times-t, mint nem megbízható lapot, amelyik hitelt ad egy nemzetközi szervezet megállapításainak és jelentésének;
  3. ezzel a jelentéssel (amivel napok óta tele van a sajtó) szembehelyez névtelen (!) facebook-os forrásokat (!), illetve egy névtelen édesanyát, akik persze mind azt állítják, hogy

„A gyermekek érdekeit maximálisan szem előtt tartó dolgozókkal találkozott, bántalmazásnak, elhanyagolásnak a nyomait nem fedezte fel. Az ön- és közveszélyes gyermekeknek vannak sebeik – ez kétségtelen. Szerinte minden rágalom, és ő minden fórumon hajlandó visszaállítani az otthon becsületét.”

  1. A MI eztán gyorsan leírja, hogy a kormány hány milliárddal kezeli a problémát, minden meg van oldva (Mészáros Lőrinc ingatlanmutyiját, hogy pl. a fóti gyerekotthont ő kapja meg, meg sem említi)
  2. Végül még egyet próbál rúgni a nemzetközi szervezetbe azzal, hogy az egyik tréningjük három napos volt. (Igen, vannak olyan tréningek, amik egy, kettő, vagy akár három naposak is. Ez valamiféle… érv?)

Gratulálunk a Magyar Időknek ezért a gyalázatos rákosista cikkért, amivel megpróbálták megvédeni azokat a gödi otthonban dolgozókat, akik fogyatékos embertársainkkal bántak kegyetlenül, illetve a minisztériumot, amely évekig nem tett semmit és tétlenül nézte a kegyetlenkedéseket.

Külön Varga Attila szerző nevét említsük meg, aki mindezt a förmedvényt összehozta: szégyellheti magát!

 

UPDATE: a Magyar Idők sztorija már csak azért is teljesen hiteltelen, mert a gödi otthon dolgozói már tavaly jelezték, hogy nagy gondok vannak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8012482877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinus67 2017.05.05. 14:01:20

Hát hol a picsába jelent volna meg? A Pravdában? Vagy a Heti Válaszban?
Oda nem fér el egy ilyen cikk, mert a Pravda Putyin bátyuska dicsőítésével, a Heti Válasz meg, Orbán méltatásával és a rengeteg nemzeti konzultációs kérdőív "helyes" kitöltéséhez szüksége propagandával van tele!
Az MI ahelyett, hogy felháborodna honfitársai gyalázatos életkörülményein, sorosozik!

Nem is értem, miért háborít fel, mikor ez teljesen megszokott a talpnsaló média részéről?

sinus67 2017.05.05. 14:04:18

Annyira elmentek már hülyébe! Nagyon a vesztüket érzik. Valami nagy durranás lesz év vége felé, vagy 2018 elején! Lassan már Soros lesz a hunyó a rossz időjárásért is!
Szégyentelen szarjankók!

morpho 2017.05.05. 14:16:46

@sinus67:
Tényleg nagyon hülyék már! Egy idő után nem fogják tudni a hívek, mi az igazság és mi a kamu...

Punxsutawney Mormota 2017.05.05. 16:07:42

@morpho: Nem az a céljuk, hogy megtudják. Az a céljuk, hogy egy olyan mátrixot fessenek fel, ahol a hívő, nemzethy hülye elhiszi, hogy virágoznak a barackfák -miközben minusz 37 van éppen odakinn - ha éppen a kedves Vezér úgy rendeli megírni.

morpho 2017.05.05. 16:35:38

@Punxsutawney Mormota:

Nyilván, csak nem fogják tudni azt se csórikáim, hogy mikor vannak a mátrixban és mikor nem? Aztán majd meglepődnek. Nem fogják érteni, hogy mi a fasz van, amikor szembe jön a valóság. Itt van például Mészáros Lőrinc, a nemzet gázszerelője. A habonymédia le nem írja és ki nem mondja a nevét. A magyar társadalom kb fele, azt se tudja, hogy van egy ilyen nevű figura. Amikor megtudják, akkor ér véget Orbán meséje. És nem lehet örökké dugdosni...

Punxsutawney Mormota 2017.05.05. 17:00:49

@morpho: Tekintetetes Mészáros Lőrinc jó srác, azt sem tudja, hogy melyik bolygón áll. Úgy 12-13 évvel ezelőtt, az egy barátom társasházi építkezésén volt alvállalkozó a XI. kerületben, ott tette a dolgát az embereivel együtt. Váltottunk néhány szót. Tényleg jó gyereknek tűnt, kissé egyszerű, de jó gyerek.

Janossz 2017.05.05. 21:52:14

".... illetve egy névtelen édesanyát,...""Szerinte minden rágalom, és ő minden fórumon hajlandó visszaállítani az otthon becsületét.”
Névtelen katonák, mi?
Nem vállalják maguk, a rezsim mellett szólva? Mitől félnek?
Vagy csak a "sajtó" szüleményei? A minden fórum, ott kezdődött volna, hogy bemutatkozik.
Egyre kevesebben vállalják nyilvánosan a fidesszeségük. Nem csodálom.

Punxsutawney Mormota 2017.05.05. 22:14:32

@Janossz: Igen, a névtelen édesanyát felhívhatták az önkormányzattól és megemlíthették neki, hogy könnyen eleshet a sérült gyerek után járó extra családtámogatástól, ha...

morph on deer 2017.05.05. 23:04:25

Tényleg nem a személyes szimpátia miatt, de nem kéne már egy támogató tüntetés Soros mellett, a hibbant zombiktól való elhatárolódás jegyében?

Nem viccelek!
Megmutatni a geciknek, meg a csinovnyik jellemű talpnyalóiknak, hogy nem mindenki az orbáni agyrémekre gerjed - legfeljebb már tőlük!

És itt nem elsősorban a Soros személyéről van szó - bár szerintem ő is megérdemelné, hogy végre egy magyar kiálljon már mellette azért, amit Magyarországért tett, - hanem főleg amiatt, hogy megmutassuk: ilyen mérvű aljasságnak nem vagyunk a részesei és nem is akarunk a részeseivé válni!

A droidoknak mondom: ebben az összefüggésben engem qrvára nem érdekel sem a Majdan, sem az angol font, sem semmi ilyesmi!
Én arról beszélek, hogy Soros évtizedek óta támogat ebben az országban boldog boldogtalant, horible dictu, magát orbánt is, és cserébe ezt a gusztustalan, aljadék viselkedést kapja - a legszemetebb tolvaj bandától amelyik valaha is kormányon volt az elmúlt hatvan évben!

Én el tudnék viselni egy szolidaritási megmozdulást Soros Györy mellett, és a fentihez hasonló csúszómászók és tenyésztőik ellen, minden további nélkül!

Ha másért nem, legalább jelezni, hogy nem minden magyarnak van takonyból a gerince!

Szúrófény 2017.05.06. 03:36:48

A magyar sajtó:

Az igazságtól, valóságtól: független
Hazugság közlésében: teljesen szabad!
Testvéri gazemberek iránt: elfogult!
Torzításban: felülmúlhatatlan!
Félrevezetésben: utolérhetetlen!
Szemérmetlenségben: egyedülálló!

Liszt véleménye

„Birtokba vették a szépirodalom és az újságírás terét. Mint sáskasereg rohanták meg a sajtót, hatalmukba kerítették az időszaki iratokat, magukhoz ragadták a gondolatok vezérlését, s meg fészkelni látszották magukat a közvélemény-árulásban.
"A kiválasztott" munkakerülő nép!

2017.05.06. 06:19:09

Szegény szerencsétlen embereket ilyen körülmények között tartani bűn !
Lehet itt majd a seggnyaló csicskalitas és narancscsicska agyhalottaknak ugatni, de ennyire aljas és moslék csakis a csúti pohos banda lehet Balog segédmunkás, műhely takaritó pappal az élen.

De gratula Balognak, Dömötörnek, Csepreghynek Hídvéginek és a keresztényi értékek őrzőinek--élükön Hollik agyhalott patkánynak. Igy most ország világ látta hogy milyenek a magyar eü viszonyok. De miért nem a stadionokba viszik őket és ott tartják a szerencsétlen embereket ? A pohos lókupec legalább látná a sikeres országot !

Az pedig hogy minden rendben volt ezelőtt, hazugság. Annak az intézetnek nem lehetett volna megkapni a működési engedélyt sem. Hiszen nincsenek biztonságosan zárható ágyak, csak matracokon aludtak a betegek és a fapadló helyett, minden helyiség és folyosó--betonból kellett volna hogy készüljön, mert azt lehet csak naponta fertötleniteni, felmosni.Nincs meg a megfelelő működési feltétel szikrája sem .

Végül csak egy kérdés ? Már bocsánat--de sz@ros ruhában, embereket, udvaron, ilyen körülmények között tartani, ez volna a keresztényi szeretet ? Bakker !
Mocsok aljas és zsivány csicska fidesz, innen is ellopta a pénzt a lókupec és a még sz@ros pénztárába ! Remélem őket is igy látjuk hamarosan !

Larry SiIverstein 2017.05.06. 17:10:10

Mi van lipsik? Hiába rejtegetitek, rájövünk hogy a Soros van mögöttetek és kiszolgáljátok a nemzetközi karvalytőkét. Csak a magyar szívű kormány élén álló nemzetmentő Orbán Viktort próbáljátok meg besározni minden botránnyal.

Pelso.. 2017.05.06. 17:26:31

@Larry SiIverstein: a magyar idők írása egyediben is, de az egész fideszes média elmúlt egyéves ócska vergődése, kapkodása egyértelműen jelzi: a ner rohadása látványosan felgyorsult.
Nagyon egyedül maradtok majd.

miketbeszéltek 2017.05.06. 17:37:45

@Larry SiIverstein: A mai mainstream kommunikációban eldönthetetlen, hogy ezt ironiának szántad-e....

Magentax 2017.05.06. 17:43:20

Ez egyáltalán nem baj.
Egyre nagyobb mértékben járatják le saját magukat és az ilyen f@szságokkal még az is észbekap, hogy "ezek itten hülyének akarnak nézni minket, kéremszépen" - akik eddig elhitték, hogy Soros a pokol bugyraiból emelkedett fel, direkt Ovi bosszantására.
Meg aztán már nem lehet elmútnyócévezni, meg Gyurcsányozni, kell egy ügyeletes ellenség, akire mindent rá lehet kenni.

elemes 2017.05.06. 18:08:57

szerintem a Magyaridők fontos dologra mutatott rá.

"tényként jelentek meg"

valóban. BÁRKI ellenőrizte, hogy az állítások valósak? Vagy csak elhittük mert jólesett?

ogli dzsí 2017.05.06. 18:32:41

A kérdés az, mit keres a médiában egyáltalán a MDAC jelentése? Eddig mit csinált az MDAC Magyarországon?

Így müködik ugye a soros barát ballib média.

Willkommenskultur 2017.05.06. 18:40:34

Ha egy soha nem hallott külföldről pénzelt 'civil szervezet' egyszercsak hallatja a hangját és Orbánozik, elég alap hogy utánanéznek.

Erre jövőre már nem lesz szükség, hiszen minden 'jelentésükre' és brossúrájukra rá kell majd írniuk: Soros csicska vagyok. Mint ahogy az egyértelmüen kiderült ebben az esetben.

Addig is azonban, fontos ez az oknyomozás.

morpho 2017.05.06. 18:41:02

@ogli dzsí:
Mit jelent az, hogy soros barát ballib média?
Csak hogy tudjam, hogy mi működik így? Tényleg, ha már kiderül, hogy mi az, akkor azt is fejtsd már ki, hogy hogy működik?
Köszi.

Netuddki. 2017.05.06. 18:42:47

A Sorosozás az új elmúlt8évezés. Úgy látszik ennél nem tudnak jobbat kitalálni a tolvaj mocskok...

morpho 2017.05.06. 18:42:50

@Willkommenskultur:
Addig fontos, de ha már tudod, hogy soroscsicska, akkor már nem fontos? Te érted, hogy mit akartál írni?

ekitep67 2017.05.06. 18:43:54

@elemes
Csak az nem látta, aki nem akarta.
Egyértelmű fényképek jelentek meg.
A jelentés nyilvános (www.mdac.org/sites/mdac.info/files/straightjackets_and_seclusion_-_mdac.pdf)
Egy nappal később felfüggesztették az igazgatót.
Kiderült, hogy az ott dolgozók már egy éve jelezték, hogy bajok vannak.
Te pedig a jelentést készítő szervezet szavahihetőségét kérdőjelezed meg?

Netuddki. 2017.05.06. 18:47:34

@morph on deer: Soros melletti szimpátiatüntetés? Minek?

Láthatólag magát Sorost sem érdekli ez a csuti tahó, bármennyire is Sorosozik. Annyira, hogy még arra se veszi a fáradtságot, hogy beperelje. Nem egy ligában fociznak, na, hogy a kis balfasz fidesztrollok is megértsék miről van itten szó...

ekitep67 2017.05.06. 18:49:11

@ogli dzsí
@Willkommenskultur

Szóval nem az a lényeg:
- hogy embertelenül bántak e szerencsétlenekkel,
- hogy szakmailag alkalmatlan-e az igazgató,
- hogy alulfinaszírozott-e az intézmény,
- másra herdáltuk el az erre a célra kapott Uniós pénzt,
- hogy működésképtelen (hazug, alkalmatlan) az ellenőrzést végző kormányzati szerv
- hanem az, hogy külföldről kapta-e a pénzt a civil szervezet?

miketbeszéltek 2017.05.06. 18:55:36

@ekitep67: Látod, milyen jó befektetés a Göbbelsi/kommunista módra lebutító kommunikáció! (Bár nem reprezentatívak a beosztott Fidesz sajtósok megnyilvánulásai.)

ogli dzsí 2017.05.06. 18:56:12

@morpho: Mit jelent az, hogy MDAC?

A fake news-os Index azt nézte, mit mond az MDAC. Azt hogy mi az MDAC, azt nem nézte.

Érdekes, ugye?

anyadmajma 2017.05.06. 18:56:30

@Tibi !: Nem is Gyuri bá'nak kell a tüntetés, hanem a gyökerek ellen:)
Csak hogy lássák, hogy nem ők vannak többen.
Amúgy meg az igaz, hogy Soros cége odavágott néhány gazdaságnak. Csak persze azt felejtik el hozzátenni, hogy az öreg mindig jó előre szólt, hogy szarul csináljátok, mert ha valaki így csinál, ti úgy fogtok rábaszni. Majd miután leszarták mit mond, és mielőtt más lépte volna meg, hát mégiscsak pénzből élünk, Gyuribá meglépte.
Utána meg sírtak, mint a fürdős kurvák, hogy dehogyezmáhogylehet?

ogli dzsí 2017.05.06. 18:57:18

@ekitep67: Mármint az MDAC szerint, amiről nem tudjuk meg micsoda, ha nincs a Magyar Idők.

Így meg már senkit sem érdekel mit hazudik.

ogli dzsí 2017.05.06. 18:59:21

@morpho: Így van. Kit érdekel Magyarországon Soros Gyuri véleménye? Gulyás Marcit meg a CEU dolgozóit?

ekitep67 2017.05.06. 19:06:03

@ogli dzsí
Szóval a sebekkel borított, csontsovány, mocskos, lepedőcsíkkal kikötözött értelmi fogyatékos az rendben van.
A fényképet hamisították.
Az igazgatót a magasságos, általad csontig nyalt minisztérium meg azért váltotta le, mert ő is sorosbérenc volt.
Logikus.
Azért logikából ne akarj megélni.

exterminador 2017.05.06. 19:07:12

Vörösmarty milyen aktuális lett:

A hazának nincsen háza,

Mert fiainak nem hazája;

Büszke fajnak küzdő pálya,

Melyen az magát rongálja,

Kincsnek, vérnek rosz gazdája.

És oh szégyen! roszra, jóra

Még szavazni jár dobszóra.

Ura s rabja millióknak

Kik gyűlölnek és dacolnak;

Zsarnok, szolga egy személyben

Ki magával sincs békében.

S vaseszével

Jégszivével

Fölmerűl a külfaj árja,

A meleg vért általjárja,

És a nemzet áll fagyottan

Tompa, zsibbadt fájdalomban.

Nincsen egy szó

Összehangzó

Honfiaknak ajakáról,

Nincsen egy tett

Az eggyé lett

Nemzet élete fájáról.

A hazának nincsen háza. Mért?

Volt idő, midőn nevére

Fölkelének, s amit kére

Nem keresvén cifra szóban,

Ami a szív legmélyén van,

Adtak drága bért,

Adtak érte vért.

Most midőn leszállt a béke

S a vérontó harcnak vége,

S a hazának,

Mint anyának,

Aki gyermekei körében

Áll ragyogva örömében,

Földerűlne boldog napja:

Most fejét szenny s gyász takarja.

Földön futva,

Bujdokolva,

Mint hivatlan vendég száll be

A szegény s kaján telekbe,

Hol nevét rút ferditésben

Ismerik csak átokképen.

Neve: szolgálj és ne láss bért.

Neve: adj pénzt és ne tudd mért.

Neve: halj meg más javáért.

Neve szégyen, neve átok:

Ezzé lett magyar hazátok.

1846. június - augusztus

ogli dzsí 2017.05.06. 19:11:15

@ekitep67: Az ilyesmi normális egy fogyatékos otthonban ahol vannak önveszélyes fogyatékosok is.
A fotó és videóhamisítás nem áll távol a ballibmédiától, de itt talán csak sima érzelmi befolyásolásról van szó, mint a tavalyi partra mosott ahmedkéről, vagy a családját a sínek közé lökő 'rendőrök áldozata vagyok' hisztimoszlimról - a ballib sorosmédia ott is körbehazudozta a világot a képekkel, mire kiderült az ellenkezője.

Ezt a dolgozók is elismerik, akik komplett hülyeségnek nevezték a jelentést.

ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.05.06. 19:13:29

Na most ebbe mar biztosan belebukik a patas Orban.
Igaz hogy volt par sikertelen kiserlete az ellenzeknek az utobbi evekben, de ez most tutti lesz, garantaltan ez lesz az utolso bukasa az orbanrezsimnek.

anyadmajma 2017.05.06. 19:26:58

@ogli dzsí: mit neveztek minek, te hazaáruló bolsevik geci? pont, hogy ugyan ezt panaszolták tavaly, csak a gazdáid leszarták(mint a te fejedet). Most meg sírtok, mint a fürdős kurvák, hogy hát a Soros fizeti az intézetet, a vizsgálatot, a vizsgálódó szervet, meg még Krisztus koporsójának őrzését is.
Szánalmasak vagytok még mindig.

Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.05.06. 19:28:10

"A gödi speciális otthon mögötti botrány mögött is Soros György áll – állítja a Magyar "

Az egesz ugy, a szokasos gonosz libsi demagogia, amivel az orszagunkat akarjak lejaratni.
Es eleg nyilvanvalo, hogy Soros es az altala penzelt szervezetek allnak az dolog mogott.
Barmikor, barmilyen, nalunk 10-szer gazdagabb orszagban lehetne talalni arvakat, betegeket, serulteket, szegenyseget.
Ez ugyanaz, mint mikor kijelentik, hogy hajlektalansag KIZAROLAG 2010 ota van magyarorszagon, es elotte meg a szot sem ismertuk.
Mar elore lehet tudni, hogy amikor a CEU ugyet elbukjak a libsik, (mert elfogjak), akkor majd azonnal eloveszik az ehezo gyerekeket, amiert szemely szerint Orban lesz a felelos.

ekitep67 2017.05.06. 19:28:33

@ogli dzsí
Szóval elmekórtani és ápolási szakértő is vagy, nem csak logikaprofesszor.
A kényszerítésnek, mozgáskorlátozásnak vannak szakszerű módjai. A jelentés nem azt vonta kétségbe, hogy jogos-e a szabad mozgás korlátozása, hanem a módját, szakszerűségét.
Attól ,hogy valaki ön- és/vagy közveszélyes, még kaphatna enni, és be lehetne kötözni a sebeit.
Gratulálok, sikerült idemigráncsozni egy kicsit, lehet kasszához fáradni.
Gyurcsányozni még nem sikerült, várom következő hozzászólásodat.
A felfüggesztett igazgatóra elfelejtettél okosat mondani, még a te szintedre is leszivárgott, hogy erre már nem lehet, marad a hallgatás, igaz?
Mellesleg ez a szervezet egész Európában monitorozza az ilyen jellegű intézményeket, és minden jelentésük nyilvános, de még a költségvetésük is.
Példát kellene venni róluk, nem?
Mellesleg jegyzem meg, hogy a magyar idők nevű dezinformációs pénzlopolda valahogy mégis csak megpróbálta Sorosra kenni a gödi történéseket - amik szerinted nem is történtek meg, vagy ha mégis, akkor úgy voltak jól..., ha meg mégsem Soros volt, akkor nem is történtek meg, de akkor is Soros az oka.
Hogy is van ez?
Először rajzold le magadnak, tudod, kis karikák, nyilak, használhatsz színeket is (bár az már bonyolítja), hogy ki, mit csinált, miért felelős, ebből mi jó, mi rossz. A gyíkemberek és a balliberális média, Soros és Gyurcsány legyen azért benne, mert másképp nem lesz fizu! Ha ez megvan, próbálhatsz érvelni is, de kövesd a nyilakat, nehogy szembe menj magaddal, vagy a pártutasításokkal. A logika nem számít, azzal már ne törődj.

ogli dzsí 2017.05.06. 19:29:08

@anyadmajma: Ennyivel kevesebb melója lesz a Magyar Időknek jövőre, hiszen kötelező lesz kiírni a soros csicskák jelentésére, hogy ez a soros csicskák jelentése.

Ez azért igazán üdvözlendő dolog, legalábbis azoknak, akik, hozzám hasonlóan az átláthatóságért küzdenek.

Pop40 2017.05.06. 19:35:09

Nyilván Soros a hibás. A rossz időért is Soros a hibás.
A bolsevik fideszcsürhe kommunikációja mostanra már annyira az aljára süllyedt, hogy meg se kell kérdezni őket, akármi a téma, a végére oda kell írni, hogy "a fidesz szerint Soros" és kész.

Nyilvánvaló, hogy a világtól 100%-ig elszigetelt, tájékozatlan, Rákosi-korszakból ittragadt ex-munkásőr szavazóbázisán kívül Vitya meg a csürhéje már senkinek semmit nem akar mondani.
Nem is tud, de nem is akar.

Ez a kontraszelektált rendszer szerencsére halálra van ítélve, mert új szavazók nem lépnek be (maximum 1-2 agyhalott náci, akiket taszít a Jobbik cukisodása.)
A meglévők viszont -szó szerint- kihalnak, csak meg kell nézni a képeket, kik csápoltak Vityának 2002-ben, és kik csápolnak most.

Kérdés, hogy a fideszes bolsevik maffia agóniája milyen hosszan nyúlik el, és mekkora kárt okoznak addig.

ogli dzsí 2017.05.06. 19:36:58

@ekitep67: 'Szóval elmekórtani és ápolási szakértő is vagy, nem csak logikaprofesszor.'

Miért kéne annak lennem? Viszont engem nem Soros fizet, mint az árulkodósokat, lehet ez is számít, vagy mégse?

'A kényszerítésnek, mozgáskorlátozásnak vannak szakszerű módjai. A jelentés nem azt vonta kétségbe, hogy jogos-e a szabad mozgás korlátozása, hanem a módját, szakszerűségét.'

Abból hogy Soroscsicska szervezet írta épp MOST, amikor a Soros-gyülölködésnek van szezonja, ez kicsit sem hiteles.

'Gratulálok, sikerült idemigráncsozni egy kicsit, lehet kasszához fáradni.'

A migrisimogatásért fizet Soros, a migránsozásért nem. Ez csak világos, nem?

'Mellesleg ez a szervezet egész Európában monitorozza az ilyen jellegű intézményeket, és minden jelentésük nyilvános, de még a költségvetésük is.'

Érdekes, eddig a kutya nem hallott róluk. Mert akkor hamarabb kiderült volna hogy ez csak egy soros csicska szervezet a többi között.

Sorost, ezt a vállalhatatlan magyargyülölő spekulánst és a migriket támogatni tavaly sem volt menő, hazafias dolog. Nulla támogatót nyert vele a balliberrált oldal.

Gondolod idén másképp lesz?

Pop40 2017.05.06. 19:39:06

@ogli dzsí:

"Ez azért igazán üdvözlendő dolog, legalábbis azoknak, akik, hozzám hasonlóan az átláthatóságért küzdenek."

Rád ne szakadjon már a pártház plafonja, elvtárs. Vitya lopott már székházat, biztos nem örülne, ha most miattad kéne lopnia egy másikat.

A magyaroktól ellopott közpénzből kitömött cöfnél, meg a csak tavaly százmilliárdot ellopó Mészárosnál és egyéb fideszes maffiózóknál küzdj az átláthatóságért.

miketbeszéltek 2017.05.06. 19:42:24

@ogli dzsí: Mondjátok: Nem okoz Nektek lelkiismereti problémát a göbbelsi/kommunista mintájú lebutító kommunikációban részt venni-még ilyen szerencsétlen fogyatékosok kapcsán is?

Pelso.. 2017.05.06. 19:43:03

@ogli dzsí: a fideszmédia és propaganda közpénzből finanszírozása mikor lesz átlátható?

Pop40 2017.05.06. 19:43:31

@miketbeszéltek:

Iróniának szánta.

Más kérdés, hogy igazad van, a fideszes majmok már olyan blődségeket dumálnak, hogy lassan nem lehet olyan iróniát beírni, amit a fideszmaffia legalja szintre esett kommunikációja túl ne szárnyalna.

morpho 2017.05.06. 19:46:18

@ogli dzsí:
Te az átláthatóságért küzdesz? Eddig azt hittem narancskullancs vagy! Küzdjünk együtt! Engem így elsőre a felcsúti Puskás Akadémia TAO elszámolása érdekelne, amit két bírósági ítélet ellenére sem árulnak el!

Pop40 2017.05.06. 19:48:05

@ogli dzsí:

"Az ilyesmi normális egy fogyatékos otthonban ahol vannak önveszélyes fogyatékosok is."

No igen, ebben a témakörben hajlok rá, hogy elfogadjam az okfejtésed.
Ha van bárki, aki képben lehet az ön- és közveszélyes fogyatékosokról, az a fideszes maffia farturkásza :D

ogli dzsí 2017.05.06. 19:48:48

@Pop40: Ellopott közpénz sosem égett rá Orbán kormányra vagy Orbánra, pedig 30 éve csúcspolitikus és senki nem kormányzott annyit, mint Orbán, mióta van miniszterelnöki tisztség, vagyis 1848 óta.

Ellenben minden Orbán gyülölő lopott, és papírja van róla.

Ennyit a tényekről.

dare 2017.05.06. 19:48:50

A Magyar Idők akkora ostobaságot csinál az ilyen cikkekkel (a kormányról már nem is beszélve), mivel a rengeteg rágalmazás miatt sokan már lassan erkölcsi piedesztálra emelnék Soros urat, és ha jól látom szimpátiamenetelést is akarnak már érte végrehajtani.
Azt azért megnézném személyesen is, kik vennének részt ezen a menetelésen.
Csak a vizuális élmény miatt, semmi rosszra nem kell gondolni, csak tényleg érdekelne.
Száradjon le mind a 2 lábam, ha egy lépést is tennék ezért a jóságos, igazságos, talpig becsületes szegény emberért.

ogli dzsí 2017.05.06. 19:50:34

@morpho: Ez túlegyszerüsítés.

Nekem a lényeg, hogy magyargyülölő-gyülölőkre szavazokk a legszívesebben, azaz legalább 3/4et szerzek jövőre a választáson.

Hogy melyik nemzeti párt lesz a kedvencem, még elválik.

Pop40 2017.05.06. 19:51:28

@ogli dzsí:

"Mármint az MDAC szerint, amiről nem tudjuk meg micsoda, ha nincs a Magyar Idők.

Így meg már senkit sem érdekel mit hazudik."

No akkor, csak hogy tisztázzuk:

Ha az MDAC azt mondja, hogy kék az ég, akkor a magadfajta majmok majd nekiállnak kampányolni, hogy dafke zöld az ég, mert Soros? :D

ogli dzsí 2017.05.06. 19:52:39

@dare: 'mivel a rengeteg rágalmazás miatt sokan már lassan erkölcsi piedesztálra emelnék Soros urat, és ha jól látom szimpátiamenetelést is akarnak már érte végrehajtani. '

Hát, a CEU töntetések sem lendítettek sokat a magyargyülölők ügyén, de a Soros szimpátiatüntetés az még hiánypótló lenne.

Pop40 2017.05.06. 19:52:47

@ogli dzsí:

"Ellopott közpénz sosem égett rá Orbán kormányra "

Mondd, te magadtól vagy ilyen hülye, vagy szívsz valamit mellé?

miketbeszéltek 2017.05.06. 19:54:17

@dare: Éppen én is akartam írni, hogy azért is kártékony ez a kommunista Fidesz-kommunikáció, mert a végén a valódi problémák (pld. migránskérdés) túltolásával , szimpla demagógává züllesztésével félő, hogy egy idő után betelik a pohár, és ellenkező irányba esünk át a lovon....

Pop40 2017.05.06. 19:57:09

@ogli dzsí:

"Hát, a CEU töntetések sem lendítettek sokat a magyargyülölők ügyén, "

No ez speciel igaz.

Elég ránézni bármely Bp-i időközin hogy teljesített a magyargyűlölő fideszhordád 3 éve, és hogy teljesít most.

Becsüljétek meg azt az 1 milla agyhalott komcsi vérnyuggert, aki még rátok szavaz, és imádkozzatok, hogy jövőre még el tudjanak vergődni az urnáig :D

ogli dzsí 2017.05.06. 20:10:16

@Pop40: Az hogy a ballib média lopást mond meg hogy vmi el van lopva, az 2 külön dolog.

Különben, akár esélye is lenne bárkinek nyerni Orbán ellen így 12 év uralkodás után.

morpho 2017.05.06. 20:11:42

@ogli dzsí:
Tehát lophat a magyaroktól, csak hazudja azt, hogy gyűlöli a nemlétező migráncsokat vagy Soros Györgyöt és rendben van. Te se leszel már sokkal bonyolultabb!

morpho 2017.05.06. 20:13:04

@ogli dzsí:
Te nem látod a lopást? Minden média nélkül. Csak úgy.

Duplaxiii 2017.05.06. 20:14:49

@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:
Ismered a régi viccet?
Amikor dobolja a hírnök, hogy az ellenség 2000 katonát, 150 ágyút vesztett...
Kérdi a király: És mi?
A válasz: Az ODAÁT dobolják!
.
Szóval csicska, hogy máshol mi van, az egy dolog, de az nem teszi meg nem történtekké a nálunk tapasztaltakat...
További jó országrombolást!

Duplaxiii 2017.05.06. 20:18:15

Ez a cikk csak egyet igazol:
A aktuális hatalom és az azt kiszolgáló kollaboráns hazaárulok nyiltan felvállalják a náci, fasiszta ideológiát.
Mert most sem az a lényeg, hogy volt-e vagy sem galádság, hanem az, hogy erről írni mert valaki. És az a hibás.
Itt örüljön a nép, hogy a fogyatékosokat nem lövik egyszerűen a Dunába!
A klasszikus filmben, a Fészkes fenevadakban kérdi John Cleese, amikor a nem veszélyes állatokat le akarja lőni, hogy
"És szórakozásból meg sem kínozhatom őket?"
Na ez a magyar kormány, a kdnp és a MI újságíróinak a vágya!

Duplaxiii 2017.05.06. 20:20:02

Olvasgatom a fideszes söpredék kommentjeit, nikik hívnám fel a figyelmüket arra, hogy a Trump haverság nem jött be!
Ja figyelitek a várható francia góré nyilatkozatait, akkor elég nagy gáz elé nézünk!
Tehát hajrá! Csak szépen, tovább a hazavesztés útján!
Csak nehogy lógjatok...

morph on deer 2017.05.06. 20:21:00

@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:
"Az egesz ugy, a szokasos gonosz libsi demagogia, amivel az orszagunkat akarjak lejaratni."

Na mesélj még szivi, melyik az "országotok", és kiknek is az országáról beszélsz?
Csak a pontosság kedvéért, hogy tisztán lássuk azokat a fránya ügynököket, és nehogy összekeverjük mondjuk a másik fránya ügynökökkel..!
Mert ugye nem mindegy, hogy a mi ügynökünk hazudta ezt, avagy az "övék" - akárkik is legyenek, - mert az egyik esetben ez mind igaz, a másikban meg ugyanez mind hazugság!
Szóval?

Pop40 2017.05.06. 20:24:40

@ogli dzsí:

" Az hogy a ballib média lopást mond meg hogy vmi el van lopva, az 2 külön dolog."

Ha te mondod, biztos úgy van. Mészáros nyilván azért gazdagodott csak tavaly százmilliárddal, mert okosabb mint Zuckerberg, ugye :-)

Magától értetődik, hogy az a fideszes korrupció, amit az ex-fideszes képviselő Polt nem talál meg, az nincs is.

Hisz a választási bűncselekményt elkövető, köztörvényes fideszes kopaszok ellen is milyen ügyesen nyomozott:

index.hu/belfold/2017/05/04/botranyosan_gyenge_volt_a_kopaszok_elleni_nyomozas/

Meg különben is, Soros a hibás!

Pop40 2017.05.06. 20:27:22

@Duplaxiii:

Igen, szegény vajda nemigen így képzelte 2017-et.

Trump, akit csontig szopott, le se szarja, most jön Macron is, a belpolitikában is sikert sikerre halmoz...

2017-et a lázadás évének várta.
Ez lehet, h bejön, csak épp a lázadók személyét nézte be kicsit. :D

ogli dzsí 2017.05.06. 20:29:08

@morpho: Az emberek inkább úgy szavaznak majd, hogy a lopás nem létező - kivéve ha van vmi bizonyíték mint DemszkyMegyó metrójánál - és a migriprobléma létező.

A ballib oldal gondolom érzi már egy ideje, hogy ezen meséjeiket csak írástudatlan arabok vennék be, ezért ragadnak rá a vállalhatatlan témákra.

Pop40 2017.05.06. 20:34:10

@ogli dzsí:

Így van, bolsi.

A szabolcsi-borsodi nyugdíjasnak a migránsprobléma eléggé létező.

Csak nem olyan irányban, ahogy ti hazudoztok róla, hanem úgy, hogy csak skype-on látja a full családját, akik rég dobbantottak a "hanyatló Nyugatra".

Meg valós probléma még neki az, hogy a vajdád meg a maffiája mindent ellop, ami nincs lebetonozva, rohad az oktatás, az eü, nekik meg kilátásuk sincs semmi másra, csak jobbágyi sorsra az országot szétlopó fideszes maffia uralma alatt.

ogli dzsí 2017.05.06. 20:35:49

@Pop40: Megintcsak ott tartunk, hogy ki szerint lett Mészáros gazdagabb 100 milliárddal, és mióta törvénytelen dolog ez?

Simicska, és újabban Mészáros cégei építették fel fél Magyarországot, s ezek a vállalkozók nem ballibesedtek el, így haragszik rájuk, aki nem kap annyi megrendelést, mint eddig.

Ez a demokrácia rendes menete.

'az a fideszes korrupció, amit az ex-fideszes képviselő Polt nem talál meg, az nincs is.'

Teljesen törvényes, hogy ex-fideszes képviselő legyen a főügyész, semmi sem tiltja ezt. Mellesleg más főügyészek sem találtak Orbán ellen semmit.

Az átlátszó szintén Soros-csicska szervezet, jövőre ezt már rá kell pecsételniük a cikkjeikre: index.hu/belfold/2017/05/04/botranyosan_gyenge_volt_a_kopaszok_elleni_nyomozas/

A zavarosból ólálkodás nem való magyar úriemberekhez, nem is élnek vele.

Gacsaj Pisti 2017.05.06. 20:37:01

Nem tudtátok, hogy Soros a gödi intézménybe fektette be az anyját meghalni?
Állítólag így akart megszabadulni tőle, mert kellett az örökség!

ogli dzsí 2017.05.06. 20:44:39

@Pop40: A nyugdíjsok, a szegények, a gazdagok, a határon inneniek és túliak, a vállalkozók és a közmunkások, mind a Fideszre szavaznak.

A baloldal elbliccelte a kifehéredést, meg is lesz az eredménye.

Normális esetben 12 év kormányzás után az ellenzék előnye mindenhol hatalmas, már az elhasználódás miatt is, mo-n pláne, ahol egy 4 évet egészben kihúzó balliba miniszterelnök már kuriózumszámba megy.

Meglepetten tapasztalja a tisztelt lakosság a fidesz óta, hogy egy kormányzati ciklus nem csak megszorításokkal érhet véget...

morpho 2017.05.06. 20:50:52

@ogli dzsí:
Az, hogy Mészáros 100 Mrd forinttal gazdagabb lett azért törvénytelen, mert Orbán lopta össze neki. Máshogy ugyanis ez nem lehetséges. Te miért véded a tolvajokat? Az ordzág megkárosítóit? A te pénzedet is lopják, neked ez miért jó? Tényleg, narancskullancsnak lenni miért jó??

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.05.06. 20:52:11

Mindenki tudja, hogy orbán szavazói rétege a csőcselék.

Ebből is adóidik, hogy a csőcselék pofájába nem könyvet kell nyomni, meg latin mondásokat, hanem a kibaszott magyar bunkóságokat. A csőcselék csak ezt érti, ezzel kell etetni a segghülye fajtáját.

vajdasagi 2017.05.06. 20:56:49

@Larry SiIverstein: Én újra és újra elgondolkodok, hogy te csak trollkodsz, és ezzel a gyalázatos stílussal azt akarod elérni, hogy minél többen megutálják a jelenlegi rezsimet, vagy komolyan gondolod, amiket írsz.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.05.06. 20:57:27

@ogli dzsí: "Meglepetten tapasztalja a tisztelt lakosság a fidesz óta, hogy egy kormányzati ciklus nem csak megszorításokkal érhet véget..."

Hát elvtárs, ez annyira jó volt itt a 4 milliós mélyszegénység 27%-os áfa meg 50 különadó, meg a tranzakciós adók, meg a mindennapi megszorításokkal tönkrevert állami szférak világában, hogy ezzel elnyerted A nap hülyéje! címet.

Nem semmi ez fideszkomcsi elvtárs, mert nálatok a szellemileg totál leroggyant fidióta cselédnépségnél hatalmas ám a konkurencia!

vajdasagi 2017.05.06. 20:58:33

@miketbeszéltek: Érdekes: én is pont ide jutattom, Larry "barátunkról" és le is írtam, még mielőtt a Te kommentedet is elolvastam volna. Most így utólag be kell ismernem: a Tiéd a jobb :-)

Pop40 2017.05.06. 20:58:49

@ogli dzsí:

"Megintcsak ott tartunk, hogy ki szerint lett Mészáros gazdagabb 100 milliárddal, és mióta törvénytelen dolog ez?"

Ne fárassz a hülyeségeiddel, elvtárs. Én nem valamelyik birkamenetes haverod vagyok.

"Simicska, és újabban Mészáros cégei építették fel fél Magyarországot"

Ejnye, bolsikám. Ezt elbasztad. Simicskát már köpködnöd kell, mióta legecizte a vajdád. 3 évvel ezelőtti lemezt tettél fel, ezt súlyosan levonja majd Habony a béredből.

"Teljesen törvényes, hogy ex-fideszes képviselő legyen a főügyész, semmi sem tiltja ezt."
Muhahahaha :D

"Az átlátszó szintén Soros-csicska szervezet, jövőre ezt már rá kell pecsételniük a cikkjeikre:"

Mo-n egyetlen Soros-csicska szervezet van, a vajdád fidesz néven futó maffiája.

444.hu/2017/04/13/soros-1991-ben-a-fideszt-tartom-a-jovo-igeretenek

"Soros alapítványa később pártokat már nem támogatott, de az akkoriban formálódó Fideszt még jelentősen támogatta: közel 4 millió forint értékű eszközállmányt és 4,2 millió forint készpénzt kaptak, ez mai értékén 125 millió forint. Teljesen kizárt, hogy a rendszerváltás előtt a Fidesz bárhonnan máshonnan ekkora forrást tudott volna szerezni megalapításához. A formálódó párt ebből alakította ki kezdeti infrastuktúráját, aminek köszönhetően elindulhatott az országos hálózat kiépítése."

Teljesen igazad van, az ilyen mocskos Soros-csicska szervezeteket, mint a fidesz, azonnal be kell tiltani!

anyadmajma 2017.05.06. 21:26:43

@ogli dzsí: átláthatóságért küzdesz? te fasz.
Kezd a met-tel, ahonna a gazdád off-shore cégen keresztül lopja magyarok pénzét és adja vissza putyinnak.
Mer ez a met 2010 előtt nem volt.
Ja, meg kezgyed a takonyárpi vagyonnyilatkozatával, hogymibű lett neki lóvé kokainbulira meg közhazugság fröcsögő médiabirodalomra?
Átláthatóság:)
Az, hogy átnéznek rajtatok az emberek, nem azt jelenti, hanem hogy semmibe vesznek. Ahogy a kisgazdád mondta: annyit is értek.

ogli dzsí 2017.05.06. 22:37:14

jaj gyerekek, ez az orbán lop mészáros lop simicska lop

lop stop

ez igen szegényes, ezzel a 2014es eredményeket sem tudjátok majd hozni

Nekem mindegy, hogy Orbán vagy Mészáros vagy Simicska vagy egyéb hazafi lesz a következő kormányzó, a lényeg csak az, hogy a ballib-maszop-szadesz elqró maffia soha ne kerüljön kormányra!

Ebben a szellemben küzdök s szavazok s a haza fényre derül!

morpho 2017.05.06. 23:06:50

@ogli dzsí:

Tehát te tolvajokat támogatsz! Milyen magyar vagy te? Te egy hazaáruló tróger vagy, aki el akarja veszejteni Magyarországot és tolvaj gazembereket akar a hatalomban tartani! Neked nem az számít, hogy tisztességes emberek vezessék az országot, akik nem lopják a hazafiak pénzét baszod! Neked az a lényeg, hogy Orbán és bandája kormányozzon! Ezzel te is gazemberré válsz! Hazaáruló takony vagy!

ogli dzsí 2017.05.06. 23:16:07

@morpho: A kérdés az, hogy én melyik tolvajjal járok jobban.

Mivel a ballib maffiakoalíció éves szinten 2000-3000 mrd-os deficitet halmozott fel, Orbánék pedig az ország nyereségének egy százalékából építgetik a gazdasági hátterüket, nem kérdés, hogy Orbánékkal nyerek többet.

Amit azon is érzek hogy sokkal alacsonyabb az adó, magasabb a nettó, kevesebb a migri ésatöbbi. Valójában kampányolni is csak a 2/3 miatt kell, hogy a lippsik csak a blogjaikon nyüszíthessenek még hosszú évekig.

Ez a pax hungarica alapfeltétele.

morpho 2017.05.06. 23:41:00

@ogli dzsí:
Orbánék sokkal több pénzt loptak ki az EU kifizetésekből mint bárki más! Az egész rendszerük a lopásra épül, az tartja egyben. Ezt el is ismerik ráadásul! Egyébként normális ember egyik tolvajt sem akarja. Olyan nincs, hogy az jó lesz mert kevesebbet lop. Csak egy hazaáruló narancskullancs firkál ilyen hülyeségeket! Gazember vagy!!!

ogli dzsí 2017.05.06. 23:52:07

@morpho: Az EU kifizetéekből egyedül Demszky és Megyó lopott nagyobb összeget, a többi a ballib migrik handabandázása.

morpho 2017.05.07. 00:22:09

@ogli dzsí:

A hazudozásod nem érdekel. Magyarországon mindenki tudja, hogy a fidesz lopja a pénzt. Tényleg, miért nem perelték be a jobbikot a plakátjaik miatt?? Te egy undorító féreg vagy, aki kurvára nem az országért, hanem Orbánért dolgozik. Te Orbán nyomoronc kullancsa vagy, ha tisztességes lennél, nem támogatnád a tolvajokat. Egyébként le fogtok bukni csúnyán. Csak szólok.

morpho 2017.05.07. 00:26:19

@ogli dzsí:

"amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája"
(Lánczi András a Századvég Alapítvány elnöke)

ogli dzsí 2017.05.07. 00:29:20

@morpho: 'Egyébként le fogtok bukni csúnyán. Csak szólok.'

A jogban, politikában nincs jelentősége, hogy a már lebukott Demszky és Megyó pártja, az ellenfelének lebukást jósol.

Úgy is mondhatjuk, ez maga a paródia kategóriás ballenzéki politizálás csimborasszója!

ogli dzsí 2017.05.07. 00:36:52

@morpho: FAKE NEWS

Az ellenzék állandóan a korrupcióval támad, de Lánczi szerint "a mit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája". Olyan célokat tűzött ki a kormány, mint a hazai vállalkozói réteg kialakítása, de tárt karokkal várják az itt beruházó külföldieket is.
"A korrupciónak van 13-14 kidolgozott társadalomtudományi értelmezése. Ám az nem szerepel köztük, ha a nemzeti érdekért tesszük ezt vagy azt, az eleve korrupció."
Az ellenzék "annyira túlméretezi a gyűlöletből fakadó helyzetmegítélést, hogy ez legfeljebb egy viccpártnak lehetne az intellektuális háttere, csak ők a végén el is röhögik magukat"

ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.05.07. 04:03:10

"A gödi speciális otthon mögötti botrány mögött is Soros György áll – állítja a Magyar Idők mögött álló paranoiás idiotizmus"

Soros Gyorgy akit spekulanskent allamfonek kijaro felhajtassal fogadjak az Europai unioban, semmit es senkit sem befolyasol, de persze Putyin az minden hol ott van, mindent iranyit.
süti beállítások módosítása