B1 blogcsalád



Orbán maga írta alá, hogy a kormányzati propaganda hazudik

2017. május 03. - Mr Flynn Rider

Levélben tett hitet amellett, hogy az Európai Unió és a nyílt vita híve. Közben Magyarországon turbóra kapcsolt az unió-ellenes propaganda és a gyűlöletkeltés. 

orban_viktor_europai_parlament_vita.jpg

Explicit köpönyegforgatást művelt a magyar miniszterelnök az utóbbi napokban:

amikor érzékelte, hogy az Európai Unió politikusai nem nézik jó szemmel, amit Magyarországon művel, kifelé hirtelen báránybőrbe bújt.

Jávor Benedek, a Párbeszéd Európai parlamenti képviselője szerezte meg azt a levelet, amit Orbán írt az Európai Zöld frakció vezetőjének, miután véres fejjel jött haza Brüsszelből, az Európai Parlament üléséről. Ebben a levélben Orbán hitet tesz az „európai párbeszéd és a nyílt vita” mellett.

Eközben Magyarországon:

brusszel2.jpg

Jávor Benedek a levél láttán azt a kérdést tette fel, félig magának, félig a Facebook-olvasóinak:  

 A gátlástalan, cinikus és gerinctelen hazudozásnak ez a minősített esete persze minket, magyarokat már se nem lep, se nem ráz meg, de joggal merül fel a kérdés, hogy vajon meddig lehet ezzel a gyomorforgatóan képmutató kettős beszéddel megetetni az európai döntéshozókat?

 orban_levele.jpg

 

A bejegyzéshez még ezt a kommentárt fűzte az EP-képviselő:

Hétvégén Budapesten voltam, és szinte még be sem tettem a lábam az országba, a rádióból már ömlött az "Állítsuk meg Brüsszelt" szennypropaganda. Mindeközben Orbán Viktor levélben arról biztosítja a múlt heti EP-beli Magyarország-vita résztvevőit - köztük Philippe Lamberts-et, a zöldek társ-frakcióvezetőjét - hogy, mindig készen állnak a nyílt eszmecserére és vitára "annak érdekében, hogy megkönnyítsük a tényszerű és méltányos dialógust a minket közösen érdeklő ügyekről."

A gátlástalan, cinikus és gerinctelen hazudozásnak ez a minősített esete persze minket, magyarokat már se nem lep, se nem ráz meg, de joggal merül fel a kérdés, hogy vajon meddig lehet ezzel a gyomorforgatóan képmutató kettős beszéddel megetetni az európai döntéshozókat? Philippe Lamberts a zöldek részéről mindenesetre válaszolni fog a levélre, és bőven lesznek kérdései azzal kapcsolatban, hogy ezt így mégis hogy?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7712476153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK 2017.05.03. 13:35:08

"Philippe Lamberts a zöldek részéről mindenesetre válaszolni fog a levélre, és bőven lesznek kérdései azzal kapcsolatban, hogy ezt így mégis hogy?" és akkor be kell szarni, vagy mi? egyébként nem tudom, mi lehetne nyíltabb és őszintébb a plakátoknál, nem titokban csinálnak propagandát, nem szájról-szájra terjed az álláspont, hanem nyíltan. Jávor Benedek inkább azzal foglalkozna, hogy szublimáltak a szavazói.

morpho 2017.05.03. 16:22:30

"Explicit köpönyegforgatást művelt a magyar miniszterelnök az utóbbi napokban"

Az utóbbi napokban???? Évtizedek óta!! A többi stimmel!

morpho 2017.05.03. 16:23:22

@FCUK:
Szerintem te ne mondd meg senkinek, hogy mivel foglalkozzon! Inkább tanulmányozd a fékek és ellensúlyok rendszerét!

sinus67 2017.05.03. 19:58:54

@FCUK: "...nem szájról-szájra terjed az álláspont, hanem nyíltan."

Ja! Itthon nyíltan! Amiről meg a lakáj média nem tájékoztat nyíltan, azok az ilyen levelek, meg az, hogy ami ellen itthon propagál, azt Brüsszelben megszavazza!

Beszarni meg majd akkor kell, amikor a pénzcsapot elzárják, Paks II-t meg el kell kezdeni törleszteni! Na akkor lesz kakukk az egykulcsos adónak, meg a családi adókedvezményeknek! Nyöghetjük majd a csökkentett nyugdíjakból a Mészáros félék gazdagodásának az árát!

FCUK 2017.05.03. 20:15:04

@sinus67: az általad lakájmédiának nevezett sajtó beszámol olyan dolgokról, amikről a "független"-nek csúfolt ballib szar nem számol be. ezért olvasunk sokan ballib szarokat, hogy tudjuk, mivel etetnek benneteket :) és egyúttal azt is megtudjuk, a másik oldal mit mond, hiszen semmilyen pluszt az élethez ez az oldal nem tesz hozzá, csak a jobboldalt szidja. semmi innováció :)

pénzcsapot elzárják? nem látok pénzcsapot. pénzt kapunk, mert leépítették a hazai gazdaság jó részét, használják a munkásainkat, és nem alkalmazunk vámokat. ez üzlet.
Paks II-re meg az EU is rábólintott, vajon ők nem tudnak számolni? a további rettegésed meg nem is értem, eddig itthon még csak a baloldal alatt csökkentek a nyugdíjak.

morph on deer 2017.05.03. 20:30:59

@FCUK:
"és nem alkalmazunk vámokat. ez üzlet."
Aaasztaa!
Merthogy 'MI' nem alkalmazunk vámokat?
Az únióban?

Már ne haragudj, de ez marhaság!
Miért, ki alkalmaz vámokat?

Ez kb annyira mérvadó indok, mint az lenne, hogy 'bezzeg nálunk ingyenes a levegő'..!

Meg a "használják a munkásainkat" !
Mert megengedtük nekik?
Vagy eladtuk őket, ha már a mi munkásaink?
Ez ugyancsak hülyeség, próbáld meg végiggondolni!

Munkát adnak - amilyet mi magunktól nem tudnánk, ugye, - a munkásnak tehát van itthon bevétele, ami után itthon adózik és itthon költ, ami után ugyancsak itthon adózik, stb.!
Szóval ki tesz szivességet kinek?

Rossz ez a duma, nagyon rossz.
A legrosszabb az, hogy roggyant agyú vezérünk után mindenki gondolkodás nélkül csak ismételgeti a marhaságokat...

Tényleg csak ennyire telik?

FCUK 2017.05.03. 20:33:53

@morph on deer: jaj, (a)morph, mondtam már, hogy ha valamit nem értesz, ne kommentáld :) tényleg csak ennyire telik? :D

:(

morph on deer 2017.05.03. 21:57:28

@FCUK:
Igazad lehet ;)
Ezért nem vagyok orbanista, látod!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.03. 23:52:39

Az a szomorú, hogy az ellenzék már megint nem azzal kampányol, hogy a plakátokon és a konzultációs kérdőíveken baromság van, hanem azzal, hogy szeretjük Brüsszelt...

fotelfasiszta 2017.05.04. 09:43:07

@Online Távmunkás: Nincs ezzel semmi gond, előbb vagy utóbb végre mindenki oda kerül ezzel, ahova való: a süllyesztőbe.

sinus67 2017.05.04. 09:43:47

@FCUK: Látszik, hogy a mantrát mondod!
Elkezdtem írni a válaszomat, de hosszú lett! Ekkor rájöttem, hogy Ti Orbánfanok csak egyszerű jelszavakban tudtok befogadni információt.
Nos! Amit írtam fenntartom, kiegészítve azzal, hogy
- Mi pedig azért járunk ide olvasni a híreket, hogy megtudjuk a kormány már megint kivel, kikker akar kibaszni! Lásd pl. a minap az objektíven tájékoztató, csupa innovációval felszerelkezett közszolgálati média egy büdös kukkot nem mindott, vagy írt a munkaidő-keret tervezett 3 évre emeléséről.
A közszolgálati médiából már az is tud a Soros "napigonosz" György által a kormány ellen pénzelt CEU ügyéről, akit nem érdekel a felsőoktatás helyzete (bár, hogy mi is az a CEU azt nem tudja), azonban nem értesült ezen mértéktartó és mértékadó orgánumokból, hogy az új fényességes, világonalegjobb munka törvénykönyv arról rendelkezik, hogy a szabadság iránti igény 3 év alatt elévül.
Szóval, akkor a (feltételezem a multikra gondoltál) használják a munkásainkat (proletárjainkat), vagy a kihasználják és leszarják a munkásainkat a jobb? Ha már ennyire félted a munkásosztályt?
Paks II. esetében nem az EU bólintás a lényeges, bár választ várnak egy csomó kérdésre ez ügyben, hanem az lényeges, hogy Putyin bácsinak leszünk az adósai! Putyin bátyuska nem bank, vagy EU, így a kölcsönnek a kamaton felül egyéb feltételei is lesznek! Hogy mik lehetnek, abba belegondolni is rossz annak tükrében, hogy ez a jóságos bátyuska miket művel mostanában!
Egyszóval, ha ide jársz tájékozódni, akkor értelmezd is azt, amit ilyen innováció-mentes helyeken írnak és ne csak arra használd, hogy vezéredet miképpen tudod mosdatni!
Mellesleg a szélsőjobbos médiákban nagyjából ugyanezeket olvashatod, csak ott egy kicsit más a (lincs)hangulat!

Állítsuk meg... Teréz anyut! :D

sinus67 2017.05.04. 09:44:42

@sinus67: Hát ez is hosszú lett! Nem baj!

Yoss 2017.05.04. 09:44:59

@morph on deer: Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy tényleg csak ennyire telik. És ez elég borús jövőképet fest ennek az országnak. Itt már nem lehet akkora hazaárulást elkövetni, hogy kiverje a biztosítékot és a nép elzavarja ezt a mocskos maffia bandát..

Zoxo 2017.05.04. 09:56:29

A hülye viktátor azt hiszi, hogy a követségeken nincsenek sajtófigyelő szolgálatok! :-)

Kivlov 2017.05.04. 10:01:39

Azért mert benne vagyunk az EU-ban, még nem kell minden intézkedésükkel, tervükkel egyetérteni.
Egyébként meg az ellenzék végre mutathatna alternatívát is, a károgás, hőbörgés helyett...

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.04. 10:27:07

Nem értem a problémát.

Leírta a levélben hogy készek vitázni.

Ugyanis ez áll benne.

Kezdetektől fogva mást se tesznek, csak a Soros bérenc EU-s politikusokkal, akik migránsokat erőltetnének Európára, és Magyarországra, azokkal vitáznak.

Ez a dolga.

Fura is lenne, ha Soros parancsának engedelmeskedve vita nélkül engednénk be a migránsokat, ahogyan azt a ballib szarházi hazaárulók tennék !

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.04. 10:28:25

@Yoss:

A ballib maffiabandát elzavartuk.

A migránsneggnyaló Soros csürhét nem engedjük soha többet a hatalom közelébe, nyugi !

Ló Elemér 2017.05.04. 10:53:38

Orbán csak akkor nem fog már hazudni, ha azt a lovat kezelik Grazban, amelyik a sírjáról legelt.

2017.05.04. 10:59:02

@Legeslegalja: Na és mi van akkor, ha őket választják meg? Ki nem engedi?

user friendly 2017.05.04. 11:04:26

@Kivlov: persze, hogy nem kell mindennel egyetérteni. de akkor ott nyissa ki a száját, ne itthonról plakátokon üzengessen. ez olyan, mint az egyszeri munkavállaló, aki a főnöke előtt behúzza fülét-farkát, otthon meg bátran kitapétázza a falat azzal, hogy üzeni a főnöknek, hogy bekaphatja.

citrix 2017.05.04. 11:07:55

A kedves vezető saját maga dicsekedett a publikum előtt milyen ügyes pávatáncot tud lejteni. Ezt csinálja, itthon a fideszbirkák isszák a szavait mint az anyatejet.

John Doe3 2017.05.04. 11:13:04

@Legeslegalja: mutasd már meg légy szíves azt a parancsot. Tudod, azt, ahol írva vagyon: "Én, I. (Soros) György, megparancsolom, hogy a magyarok vita nélkül engedjék be a migránsokat (bárkik legyenek is azok). " Hiszen nyilván van ilyen, ha hivatkozol rá!

Kivlov 2017.05.04. 11:13:32

@user friendly:
ott is kinyitotta.
V4-ekkel együtt elmondta, hogy ide ne jöjjön az arab csürhe ellenőrizetlenül. pl.

PonDrow 2017.05.04. 11:31:55

" Orbán hitet tesz az „európai párbeszéd és a nyílt vita” mellett." így is van. Vita és párbeszéd korlátlan mennyiségben lehetséges. De Magyarországon akkor is az lesz, amit ő akar. :) Nem hazudott, mert azt nem mondta, hogy a "vita és párbeszéd" bármilyen hatással is lenne rá.

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.05.04. 11:34:22

Senki ne higgye el hogy ezt a levelet Orbán Viktor írta alá! Ez egy hamisítvány, amit a Soros bérenc Gyurcsány csicska norvég álnihilsta álcivilek hamisítottak oda miután meghekkelték Orbán Viktor mobil laptopját.

Senki ne bizonytalanodjon el, Orbán Viktor továbbra se kollaborál se a zöldekkel, se Brüsszellel, az irány továbbra is világos: Moszkva, Erdogán és a töbi sikerország!

SOHA TÖBBET ZÖLD KORMÁNYOKAT MAGYARORSZÁGON AKIK LETÉRNÉNEK AZ ORBÁNI ÚTRÓL!

2017.05.04. 11:54:48

@FCUK: hát téged sem az eszedért tartanak.
Mert ugye, ha nem EU, akkor a magyar ipar meg a mezőgazdaság világhírű.
Ne gondolkozz, az látható elváltozásokkal jár.

FCUK 2017.05.04. 11:58:47

@Könnyen elkaptuk, uram!: senki nem mondta, hogy itthon használják a munkásainkat, senki nem beszélt világhírű magyar iparról vagy mezőgazdaságról. rád is vonatkozik, hogy kuss, ha nem érted.

2017.05.04. 12:10:56

@FCUK:

Hogy téged senki nem ért meg itt....

Egéridomár 2017.05.04. 12:11:48

Valóban nagy a gond fideszéknél, érzi is főni meg a csicskái. Az összes fideszgeci 0-24-ben tolja a propagandát minden létező fórumon, amit nem tudtak maguk alá gyűrni.
Kurva jó látni ezt a vergődő igyekezetet :)
Hajrá fideszgecik!!! Így tovább, amit csináltok, szerencsére már naggggyon kontra produktív! :D

FCUK 2017.05.04. 12:15:31

@MikeBoy: a senki nem igaz, csak a gyengébb értelmi képességűek nem:)

2017.05.04. 12:17:38

@FCUK:

A meg nem értett zsenik keresztje.

morpho 2017.05.04. 12:19:22

@FCUK:
Nálad mindenki gyengébb értelmi képességű. Nincs miről beszélni.
Tényleg, a fékek és ellensúlyok rendszerének utánanéztél már?

Attilajukkaja 2017.05.04. 12:45:17

@FCUK:
" és akkor be kell szarni, vagy mi? "
Nem muszáj. Én előbb le szoktam tolni a gatyámat. Már hosszú évek óta bevállt ez a módszer. Próbáld ki egyszer te is!
A beszarás különben sem Philippe Lamberts válasza lesz, hanem az a sok pofátlan hazudozás, amit Orbán szemrebbenés nélkül nyom itthon és Brüsszelben is. Orbánnak egyszerűen ismeretlen a lelkiismeret fogalma, mert neki olyanja soha nem volt.

tireless treehugger 2017.05.04. 12:59:29

Én nem látok ebben kettősséget, amennyivel erősebb a hazai bázisa annyival könnyebben tudja az akaratát kifelé érvényesíteni.

belpolitika vs külpolitika.

És 2millió birkát még csakcsak elterelget, a többivel úgysem tud mit kezdeni, nem nekik szól a reklám, engem sem ragad meg a tampon reklám, nektek sem kellene ezen rágódni, inkább saját megoldást összehozni. mert azt még megértem hogy lemorzsoljátok az orbánhívőket, de az én személyes tapasztalatom hogy aki "valami ellen" küzd az mindig alulmarad a "valamiért" ellenében. Amikor orbán hátországot épített akkor neki is megvoltak a "pozitív" (idézőjelben!!!) hívószavai, talán nektek is inkább saját irányt kellene találnotok, pl mit szólnátok egy "miért jó európa?" mozgalomhoz?, és azzal könnyedén tudnátok semlegesíteni az ellenpropagandát és közben még saját hátországot is épít hozzá. Mert azt azért el kell felejteni hogy lövészárok nélkül menni fog, az (önző) pesti elit sohasem lesz egy oldalon a vidéki leszakadóval, de milliók(nagytöbbség) várnak arra hogy legyen saját közösségi céljuk.

Attól függetlenül ez már a végjáték, az európa pártiak egységfrontja le fogja nyomni a nacionalistákat, ez csak egy gyenge kisérlet volt a világfolyamatok megállítására, na meg semmi köze egy valós igényeken alapuló tömegmozgalomhoz, távolból indukált zavarkeltés, a kelet-nyugat hábor aprócska eseménye csupán.

De hogy a folyamat mennyire lesz békés és kellemes az bizony rajtunk múlik. Mert nem mindegy hogy körülmények kényszerítő hatásaként leszünk európaiak vagy pedig önként és célorientáltan.

_Ske_ 2017.05.04. 13:01:00

@Legeslegalja: Magas lóról hatalmasat lehet esni. Érdekes, hogy pont ti nevezitek maffiabandának a másik felet? Elképesztő az önkritika hiánya. De nem baj, ne aggódj, a Topházat bezárják ugyan, de majd lesz másik hely, ahol meghúzhatod magad. :)

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.04. 13:29:35

@FCUK:

EZ pontosan így van..

A ballibek és Soros bérencek napi agymosott bérrettegése ellenére is a ballibek a legelutasítottabbak Magyarországon.

Ezen már senki nem tud változtatni, még Soros pénze és fizetett csicskásai ügybuzgalma se.

Szerencsére.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.05.04. 13:31:34

@tireless treehugger:

Amíg nem eresztik el a ballibek a migránsseggnyalást, amit számukra Soros megparancsolt, és a határontúli honfitársaink ellen küzdenek mint a kommunista diktatúrában tették, akkor nem lesz esélyük.

tireless treehugger 2017.05.04. 14:06:30

@Legeslegalja:

a migráncsozás jelentéktelen, a népszavazási részvétel a felkorbácsolt hisztéria ellenére is alacsony volt, rávilágított mennyire felfújt propaganda.. Ez csak a negatív üzenetek felhasználása a kifulladt fülkeforradalom életben tartására, tuképpen kárt okozott maguknak, mert innen már nincs hova tovább fokozni az őrjöngést. Közben minden faluban van már kínai bolt, a kisboltban németül is kiírják az üzeneteket, a szomszéd marcsinak arab fiúja van, a hétvégi programban kebabozás és bhangra tánc, szóval a világ ránk rúgta az ajtót.

ps, Vágyálmaidat a 888-on sokkal jobban kiélheted, hasonló közönségben jelentősnek látszatok.

Attilajukkaja 2017.05.04. 14:06:46

@Legeslegalja:
"amit számukra Soros megparancsolt"
Tudom, te csak azt ismered, amikor parancsra kell cselekedni, de vannak, akik önállóan is el tudják dönteni, mit gondoljanak és mit csináljanak. Ez persze számodra elképzelhetetlen!
" a határontúli honfitársaink ellen küzdenek"
Én elsősorban a határon belüli agymosottakkal küzdök. Nagyon sokan vannak, a határon túliakra már nem nagyon marad energiám.

hümhüm 2017.05.04. 14:14:24

Jávor Benedek vagy teljesen hülye, vagy szándékosan értelmez úgy, ahogy neki megfelel.
(a poszter szégyellhetné magát... ennyi szövegértése neki is lehetne...)
Az idézett levél egy sima, diplomáciai udvariassággal megfogalmazott levél, amely semmi konkrétumot nem mond (így semmiféle hazugságról nem lehet beszélni), mindössze arról nyilatkozik, hogy nem utasítja el a párbeszédet és a kulturált ("európai") vitát. De nem szól arról, hogy pl. diktátumokba beleegyezik, vagy ultimátumoknak megfelelően fog cselekedni, és arról sem szól, hogy a vita és a párbeszéd abból állna, hogy az európai úniós grémiumok megmondhatják egyoldalúan a tutit, Orbán meg csak hallgat.
Szóval faszság az egész poszt, Jávoré nemkülönben.

Larry Silverstein 2017.05.04. 14:15:25

Orbán tényleg a közvetlen vita híve, múlt 7en mosta fel velük a padlót Brüsszelben.

Nem ígérte hogy itthon nem fogja felmosni velük a padlót, hiszen ez alapvető emberi jog.

Orbán a fék és egyensúly a brüsszeli önkény ellen, minden szabadságszerető európai ikonja.

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.05.04. 14:18:38

@Attilajukkaja:

Csak ti liberális Soros ügynök Gyurcsány csicska norvég álcivil nemzetárulók vagytok agymosottak. De tisztára. Semmi önálló gondolatotok sincs. De ha nincs, akkor legalább fel tudnátok mondnani amit Orbán Viktor üzen a hazának és a határon túliaknak a magyarokra leselkedő világ veszedelmekről. De ti még ezt se tudjátok visszamondani, annyira selejt Soros bérencek vagytok. És még ti jártok egyetemre!

Azt hiszitek a ceutokkal, hogy majd Amerika elszívja az agyatokat és majd mehettek külföldre megélni? Hát ebben ne reménykedjetek. Amerika megpróbálta az agyelszívást velünk is, Orbán Viktor híveivel, de teljes csődöt mondtak. Nem tudott minket megbomlasztani, úgy ragadunk Viktorra!

Nem leszünk Amerika gyarmata és elszívottjai!

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.05.04. 14:21:34

@Larry Silverstein: "Orbán a fék és egyensúly a brüsszeli önkény ellen,"

ezek olyan hülyék ezek az álnihista libsik ezzel a fékekkel meg egyensúlyokkal hogy az na. Minden óvodás tudja, hogy ha fékezek az autóval, akkor megbillen az egyensúlyom. Hát akkor ki olyan hülye hogy fékezni akar? Hát persze hogy a Gyurcsány csicskák. Nem normálisak ezek már ezek a liberálisok, tisztára betegek attól, hogy Orbán Viktor hatalma örökké fog tartani.

Attilajukkaja 2017.05.04. 14:24:28

@Larry Silverstein:
" múlt 7en mosta fel velük a padlót Brüsszelben."
:o))))
Akkor azért jött haza egy fejére húzott csöpögő felmosóvödörrel Brüsszelből?

morpho 2017.05.04. 14:39:05

@Larry Silverstein:

Fék és ellensúly! Az egyensúly értelmetlen bunkókám! Ezt beszéld meg @FCUK barátoddal, ő a téma szakértője :))
Ez viszont zseniális: "Orbán tényleg a közvetlen vita híve, múlt 7en mosta fel velük a padlót Brüsszelben" Ez a nap mondata :))))

morpho 2017.05.04. 14:40:37

@Legeslegalja:

Te vagy a legszórakoztatóbb narancskullancs ma!! :)))
Még szeretnék néhány tutifrankós aranyköpést! :)))) Sokat! :)))) Légyszi!! :)))

Netuddki. 2017.05.04. 15:28:34

@Legeslegalja: Osztánek, ha nem lesz esélyük a "ballibeknek", akkor az a magadfajta tolvaj fideszes mocsoknak csak jó lehet nemde? Akkor meg minek aggódsz állandóan miatta?

biohouse 2017.05.04. 15:56:34

Jávor Benedek "monnyon" már le! Mi az a PM? Mit akar? Miben más, mint az LMP ideológia? Minek robbantották szét a pártot?
Tennivaló: Mindent felajánlani az LMP-nek, zsíros állásokat, párttámogatást, aztán várni az ítéletükre. Minden más esetben mennek a levesbe, egy-két évig még gittegyletet játszva, amivel pusztán ökológiai lábnyomuk lesz nagyobb.

sakkosfx 2017.05.04. 16:17:32

Orbánunk, azért mondom így, mert ha tetszik ha nem az Ő akarata érvényesül ezért mindenkié! Ha alá írta valóban, akkor nem is hazudott csak az igazságot rejtette el, ami azért nagy különbség!

Attilajukkaja 2017.05.04. 16:54:45

@sakkosfx:
"nem is hazudott csak az igazságot rejtette el, ami azért nagy különbség"
És ez mire vall?
Amúgy meg hazudott, mert egyáltalán nem nyitott semmilyen párbeszédre. Lásd CEU, vasárnapi boltbezárás vagy bármi más. Nem vállal semmilyen nyílt vitát, nem válaszol, csak az általa kiválasztott újságíróknak, amit csak lehet, titkosít a saját népe előtt.

Attilajukkaja 2017.05.04. 16:57:08

Csak nekem furcsa, hogy úgy írta alá az angol nyelvű levelét, hogy Orbán Viktor és nem Viktor Orbán?

Nzoltan 2017.05.04. 17:03:53

@morpho: A fékekkel és ellensúlyokkal az a baj, nogy 2010 elōtt lerángatták a gazdaságot a betonba. Fletóékkal együtt. Bár az nem olyan nagy probléma.

Nzoltan 2017.05.04. 17:09:01

@Attilajukkaja: Te egy màsik csatornát nézhettél. Orbán ellenfelei felkészületlenek voltak. Nem is értem, hogy hogyan nem borul ki eddig a bili a verhofstadt félék szavazóbázisánál, hogy egy papírból olvasó fajankó képviseli ōket?
Minden nyugati politikus elmondta a szokásos közhelyeket.

morpho 2017.05.04. 17:17:18

@Nzoltan:

A fékek és ellensúlyok a gazdaságot? Aha... De az is lehet, hogy egy újabb ragyogó narancskullancs hülyeséget virítottál. A demokráciából viszont kurvára hiányoznak a lebontott fékek és ellensúlyok. De hál istennek te nem vagy demokrata, ezért nem zavar.

morpho 2017.05.04. 17:19:08

@Nzoltan:
Az megvan, hogy a felkészületlen ellenfelek felszólították Orbánt, hogy vonja vissza aCEU törvényt, amit a baromira felkészült Orbán vissza fog vonni? Ezt így összeraktad? Ez aztán a győzelem hűbazmeg!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.04. 17:20:37

"@Attilajukkaja: Te egy màsik csatornát nézhettél. Orbán ellenfelei felkészületlenek voltak."

Nem szívesen vagyok egy fideszessel közös platformon, de most @Nzoltan: -nak igaza van. orbán összevissza hazudozott, és egy nyögésük nem volt ellene.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.04. 17:24:17

@Attilajukkaja: "Csak nekem furcsa, hogy úgy írta alá az angol nyelvű levelét, hogy Orbán Viktor és nem Viktor Orbán?"

Helyesen írta, végül is ez a neve. Én mindig fordítva írom a nevem, szigorúan ékezet nélkül. De nem tudom, ha egy kis ország felfuvalkodott kormányzója lennék, élet és halál ura, egy hivatalos levélre hogy írnám. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.04. 17:29:31

@morpho: "vonja vissza aCEU törvényt, amit a baromira felkészült Orbán vissza fog vonni?"

Abban nem vagyok egészen biztos. Mindenesetre elhúzza, hogy a lehető legnagyobb kárt okozza, már most sem tudják az oktatók és a hallgatók, hogy miafasz van, lesz.

A lehető legnagyobb világraszóló győzelem akkor lesz a csúti geci felett, ha mégsem teszi teljesen tönkre az egyetemet, hanen egy vállrándítással odébbáll, hogy a civilek eltakarításán dolgozzon. :(

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.05.04. 17:32:03

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: "ha fékezek az autóval, akkor megbillen az egyensúlyom. Hát akkor ki olyan hülye hogy fékezni akar?"

:))

Attilajukkaja 2017.05.04. 17:50:33

@Nzoltan:
"Te egy màsik csatornát nézhettél. Orbán ellenfelei felkészületlenek voltak."
Úgy érted, hogy a Néppárt frakció Orbán ellenfele?

Attilajukkaja 2017.05.04. 17:55:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"orbán összevissza hazudozott, és egy nyögésük nem volt ellene."
Mert nem akartak konfliktusba keveredni vele. A nyáj fekete báránya, de mégis csak a sajátjuk.

"Helyesen írta, végül is ez a neve. Én mindig fordítva írom a nevem, szigorúan ékezet nélkül."
Angol nyelvterületen én is mindig más sorrendben írom a nevem, hogy világos legyen, melyik a kereszt- és melyik a vezetéknevem. De ha amúgy a helyes, akkor jó.

"Abban nem vagyok egészen biztos. Mindenesetre elhúzza, hogy a lehető legnagyobb kárt okozza"
Ebben viszont biztos lehetsz!!!!

willcox 2017.05.04. 19:00:28

@FCUK: Te a közmédiától okosodtál meg ennyire. Kérlek taníts még!

FCUK 2017.05.04. 19:12:56

@willcox: hogy is szoktátok mondani? a közmédiumokat nem nézi senki. akkor ez ugye kizárva... egyébként tényleg nem szoktam

morpho 2017.05.04. 19:34:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @Attilajukkaja:
Vissza fogják vonni. Majd valamikor a nyáron, amikor nemigen tűnik fel senkinek. Hétfőn a parlamentben már az igazságügy miniszterre mutogatott, mikor megkérdezték, hogy mi lesz a törvénnyel? Nem ő a főnöke? Na mindegy. Sőt szerintem a civil törvényt végül annyira átalakítják, hogy nem marad belőle semmi. Úgy tűnik, azért azt mégsem lehet megcsinálni az EU-ban, mint Moszkvában. Mondjuk igény se nagyon van rá...

morpho 2017.05.04. 19:35:27

@FCUK: Inkább csinálod mint nézed mi? Egy fék és egy ellensúly között.

miért 2017.05.04. 21:27:30

@Larry Silverstein: Gyönyörű szöveg! Akár Sztálinról is írhatták volna hatvan éve!

miért 2017.05.04. 21:28:55

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Ócska komcsi szöveg egy Takonyárpitól!

Világít a torony 2017.05.04. 23:08:43

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: "Nem leszünk Amerika gyarmata és elszívottjai!"
Emlékszel még rá, hogy pár éve még Gazprom gyarmat nem szeretett volna lenni a fidióta bagázs?

Sir Gombóc 2017.05.04. 23:51:32

@Tibi !: Na ez az, ha szerintük minden oké, másnak nincs esélye, akkor mégis mitől fosnak? Csak tán nem lételemük a rettegés?

Sir Gombóc 2017.05.04. 23:55:34

@Attilajukkaja: Nincs ebben semmi furcsa. Ez a neve. Nem kell felcserélni a család és utónevet.

sinus67 2017.05.05. 00:42:17

@FCUK: "...leépítették a hazai gazdaság jó részét, használják a munkásainkat,..."
Szóval senki nem írta? Legalább emlékezz mit írtál!
Olyan vagy, mint főnököd! Ő is elfelejti miket beszél, aztán 3-4 évente homlokegyenest mást csinál és mond.

FCUK 2017.05.05. 01:03:37

@sinus67: hol írtam olyat, hogy itthon használják a munkásainkat? századszor mondom, ha valamit nem értesz, kussolj :)

Attilajukkaja 2017.05.05. 09:17:05

@Sir Gombóc:
"Ez a neve. Nem kell felcserélni a család és utónevet."
OK. Ebben nem voltam biztos, mert nekem külföldön (kivétel Kína, Kórea) mindig felcserélik a sorrendet, hogy ne legyen belőle kavarodás.

@morpho:
"Vissza fogják vonni. Majd valamikor a nyáron"
A próféta szóljon általad, mert most nagyon nem úgy néz ki a dolog. Most még a csakazértis szakaszban vannak.
süti beállítások módosítása