B1 blogcsalád



Semmi jele, hogy a Fidesz észhez tért volna – egyenesen menetelünk az oroszok karmaiba

2017. április 15. - Mr Flynn Rider

A februári Putyin-Orbán találkozó óta fordultak Orbánék ismét a diktatúra felé. Egyre nyilvánvalóbb: a háttérből Putyin irányítja Orbánékat és megpróbálja Magyarországot visszatéríteni az orosz érdekszférába. Az sem látszik egyelőre, hogy felfognák, tömegtüntetések folynak ellenüktunti_a_hosok_teren.jpg

Az utóbbi hét kormányzat kommunikációja ugyanabban a paranoid és szélsőségesen idegenellenes, gyűlöletkeltő formában és ugyanazzal a tartalommal (Soros György, CEU, civilek) folyt, mint korábban.

A kormányzat és a vele egyenértékű kormányzópárt, tehát a pártállam nem fogta fel, hogy az országot nem lehet ezzel hülyíteni.

 

Amikor pl az ATV-sek megpróbálnak érdemi kérdésre értelmes választ kapni, egyik kormányzati politikus sem ad semmi választ, a puszta propagandaszövegen kívül.

Bárkit hallgat meg a politikát fogyasztó a Fidesz oldalán,

  1. mesterségesen felfújt ál-problémákkal találkozik („a törvénytelenül működő egyetem”, ill. „idegen érdekeket szolgáló civilek”), amiről már többször megírtuk, hogy hazugság;
  2. éppen valaki ellen gyűlöletre uszítanak (migráncsok, civilek, zsidók, muszlimok, melegek, cigányok, jogvédők, Soros György, Soros György és Soros György);

Vonjuk le a konzekvenciát:

A Fidesz teljesen eltávolodott a magyar valóságtól

és egy olyan ál-valóságba próbálja a közbeszédet terelni az általa elfoglalt / közpénzből felvásárolt médiumokon keresztül, ahol

  • nincs elehetőség semmilyen párbeszédre,
  • gonoszok és jók vannak, mint valami buta mesében,
  • és egyáltalán nem reflektál a hétköznapi problémákra.

A Fidesztől évek óta nem tudunk meg semmit arról, hogy éreznek-e bármilyen felelősséget az ország szétlopásáért, a szétzüllesztett egészségügyért, vagy a lerombolt oktatásért. Nem tudjuk, hogy a Fideszen és a közpénzmilliárdokból felépített körítésen (médiafelületek, politikai elemzők- és tanácsadók, seggnyalók és megmondóemberek) belül van-e valami kiforrott álláspont azzal kapcsolatban, mi lesz ezzel az országgal két hónap, vagy két év, vagy két évtized múlva. 

A legrosszabb, hogy valószínűleg ők se tudják, de nem is érdekli őket. A Fidesznek egyetlen cél maradt, hogy a magyar féljen, ne gondolkozzon és félelmében húzza be az ikszet a párt neve mellé a következő választásokon.

A gond csupán az, hogy a tömegtüntetésekkel egyértelműen kiderült: a magyar átlát ezen az olcsó és buta stratégián. Talán még a Fidesz és Orbán feltétlen hívei sem értik, miért kellene folyamatosan félniük és gyűlölniük.

Tudjuk jól, hogy a Fidesz-kormány régóta egyáltalán nem kormányoz, hanem kampányol. A folyamatos kampány azonban egyre kevésbé találkozik a hétköznapi emberek hétköznapi problémáival. Viszont a feszültség nőttön nő a meg nem oldott problémák, az ellopott milliárdok és az egyre pofátlanabb hazugsággyárnak „köszönhetően”.

Vajon mi lesz ennek a vége? Mikor látja be Orbán, hogy ez így nem mehet tovább?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3312428747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egypasas 2017.04.16. 06:59:41

"stop operation soros"
Biztos vagy a "villany" ügyben? S abban is, hogy nem nyugat felől jön az orosz gáz?
Egyébként mennyiért írogatsz?

István Tamasi 2017.04.16. 07:07:59

A mostani előtt Szálasi kormánya nevezte magát nemzeti kormánynak, nemzeti erőnek.

István Tamasi 2017.04.16. 07:08:33

Sokáig éljen a putyincsicska Orbán Viktor - börtönben!

Csaba Szikora 2017.04.16. 09:54:43

Én speciel szeretnék amcsi gázzal fűteni,biztos jobb a hőértéke,de nem igazán hozzák derék országunkba az amcsik.Azok inkább demokráciát exportálnak.Most észak Koreába viszik.Tudjátok hány millió indul majd útnak onnan?

imi60 2017.04.16. 10:10:02

csaba Szikora-tudod egyáltalán, hogy hol van Észak-Korea?

imi60 2017.04.16. 10:53:59

Miből gondolod, hogy lesz nukleáris háború? Atomreaktorok? Szerinted Észak-Koreának , hány atomreaktora van? A miegymás-t azért még gondold át :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 10:56:22

@Csaba Szikora: "szeretnék amcsi gázzal fűteni"

Akkor repülj ki amcsiba, és hozz magadnak egy palackkal. :))

Istenem, milyen sötétek ezek a fideszes trollok! Miért exportálna az USA, ha fel tudja használni. Katar lesz kénytelen máshova eladni a cseppfolyósított földgázt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 10:58:17

@stop operation soros: "leolvadt atomreaktorok, összeomlott társadalom"

Azért ne vegyél rá mérget, hogy megépítik Paks2-t. Ha mégis, akkor majd kezdhetsz parázni.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.04.16. 11:40:14

Azért elég messze vagyunk az igazi tömegtüntetésektől, 10-20 ezer ember összejön a CEU és a nemzetközi civil szervezetek érintettjei közül is. Az emberek többségét nem érdekli az ügy...

imi60 2017.04.16. 12:57:02

@stop operation soros: Látom soha nem voltál katona , hogy ekkora baromságokat beszélsz.Teljesen más harcmodort igényel.Mondjuk a szovjetek is elhúzták a belüket onnan.De azért próbálok valami fényt vinni a sötétségbe ami a fejedben van. A háborúhoz mi kell? Pénz, pénz, pénz. kiképzett katona aki tudja kezelni a lehető legjobb fegyverzetet,megfelelő hátország. stb. A soros motort is be kell tiltani szerinted mert az is soros? Hülye vagy csak ezt apád, anyád elfelejtette neked megmondani

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 12:58:56

@stop operation soros: "Az Egyesült Állatok párezer könnyen felfegyverzett tálib harcost sem volt képes legyőzni, 15 év alatt."

Az imádott Oroszországod ezt sokkal gyorsabban, 10 év alatt érte el. Mármint, hogy véres fejjel távozzon. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 14:07:46

@stop operation soros: "egyetlenegy háborút sem volt képes megnyerni."

Ellenben a szerelmetes Oroszországod egyszer győzött Ukrajna ellen, elfoglalta a Krímet, és a második háborúban is nyerésre áll ellene.

Igaz, a szankciók miatt erősen izzad Putyin gazdád. :))

Na majd hazaárulók, ti is izzadni fogtok, mikor az orosz tankok elfoglalják Magyarországot, és a Nyugat nem fogad be menekültként.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.16. 15:00:03

@stop operation soros: "Európára szakadó terroristák- akiket a CIA képzett ki."

Nekünk csak Szíjgyártó által behozott pár ezer, a KGB utódszervezetei által kiképzett orosz ügynök jut. Meg sok ezer terrorista meg maffiózó, aki Arogán zsilipel be. Hova férne még ide CIA ügynök?

imi60 2017.04.16. 16:51:41

@stop operation soros: Mi mikor nyertünk utoljára háborút? Mi mindig csak a saját nemzetünket baszogatjuk. Mennyivel jobb.Mennyivel többre mentünk. haha
Izmozik Koreánál. Kicsi fiú mi még izmozni se tudunk. Szerelhetünk ágyút mondjuk a felcsúti kisvasútra de attól még azok is halálra röhögik magukat. Mondjuk nagyvezíredet, meg szíj ártót, meg Debrecen eszét, meg a többit bevethetnénk Koreában hátha megpusztulnak tőlük :)

András Kató 2017.04.16. 19:30:46

Putyin és Orbán beszélgetnek:

- Te Viktor, kérdezhetek valamit?
- Persze, hogyne. Barátok vagyunk.
- Ha egy nap egy használt óvszerrel a seggedben ébrednél az erdő közepén - elmondanád valakinek?
- Hmm... izé... nem. Biztosan nem.
- Hmmm. Helyes. Kérdezhetek még egyet?
- Persze, Vlagyimir, kérdezz csak.
- Eljössz velem medvére vadászni az erdőbe?

És ez igy megy... Vitya meg minket kúrogat.

miva? 2017.04.16. 19:32:21

@stop operation soros: a titkosrendőreitek, akik csajokat követnek nagy komolyan, komoly karriert futnak be a fb-on. Szánalmas komcsi pufajkás tolvaj csürhe vagytok, de jó rajtatok röhögni. Majd Orbán menti meg a világot az atomháborútól, mi? Amit a kedvenc USA elnöke okoz. :)
Te jó ég, milyen egy szánnivaló senkiházi ostoba seggnyaló ...

miva? 2017.04.16. 19:44:12

Különösen vicces, hogy mikor a tankönyvszakmától a kiskereskedelmi láncokon keresztül a médiáig mindent feldúltatok, és közben véletlenül sem tárgyaltatok az ELLENSÉGGEL, most az ellenséggé lett rokkantak, diákok, falusi boltosok, stb. elégedetlenségét épp a permanens mocskos és demagóg gyűlöletkampányotokkal akarjátok orvosolni, holott épp ez az irántatok érzett undor fő oka. Csak így tovább!

pamut 2017.04.16. 20:01:51

Kádár Jáno.... hopsszácska, pontosabban: Orbán Viktor III/III-asai követik a diáklányt civil ruhában, folyamatosan váltva egymást, aki meg felveszi őket a telefonjával:
index.hu/belfold/2017/04/16/egy_tunteto_levideozta_ahogy_civil_ruhas_rendorok_kovetik/

Orbán kurucinfóba oltott Pravdája, a 888 nevű hazugság és gyűlölet-oldal újságírója valós munkahelyét letagadva, hazudozva kér interjút:
index.hu/belfold/2017/04/16/a_888_ujsagiroja_inkabb/

Amit ezt a gigantikus Soros-hisztériát illeti: ez EGY AZ EGYBEN a középkori boszorkányhisztériák, boszorkányüldözések fideszes megfelelője. Egyben a fideszesek megőrjítésének, szellemi rabságba vetésének eszköze.

pamut 2017.04.16. 20:07:19

Az megvan hogy a maffiakormány elkezdi csökkenteni a tanárokkal szembeni szakmai-képzettségi elvárásokat mert ennyire nincs már elég képzett tanár? Mivel azok a pénzhiány miatt elvándorolnak (akár külföldre, de belföldre is máshová ahol többet kapnak)?

Tehát azok után hogy már a PISA-eredmények is bizonyítják hogy ÁRTOTT a magyar oktatásnak hogy sok stadionnyi pénzt vontak ki belőle, ezek után ahelyett hogy visszatennék bele a kivett pénzt, egyszerűen elkezdik felhígítani már a tanári kart? :DDD

Mi ez bazdmeg ha nem az oktatás további TUDATOS RONTÁSA?

Hé, mocskos fideszese gecik!!!!!
Örültök?
Örültök ugye????
Örültök ugye hogy a SAJÁT GYEREKEITEK is rosszabb minőségű oktatást kapnak mert Orbánra szavaztok, mert ti JOBBAN SZERETITEK Orbánt mint a saját gyerekeiteket, ezért még a gyerekeitek képzését is feláldozzátok Orbánért???

Ja, meg más, normális magyar emberek gyerekeinek képzését is beáldozzátok, de őket nyilván magasról telibeszarjátok hisz fideszesek vagytok, szóval azt nem is említem, de hogy még a saját gyerekeitekét is???

pamut 2017.04.16. 20:11:36

Az Orbánmaffia maygarellenes , a nemezti oktatás-ellenes lépései:

1. Pénzkivonás az oktatásból + szakmai követelményekkel is rontani, szabad tankönyválasztás helyett kommunista egyentankönyvek, stb. -->> ROMLÓ oktatás

2. PISA-teszt eredmények után a szöveg: Soros a hibás!

3. A LEGJOBB magyar egyetem, a CEU likvidálása, mert Soros. Ez azonnal a teljes felsőoktatás általános minőségének rombolása, mivel a mostani eredmények, a mostani átlag a CEU-val együtt jön ki, ami felfelé húzta az egész rendszert.

4. És MOST meg a tanári karral szemben képzettségi elvárások csökkentése.

Persze tudom a fideszes nem bánja ha a saját gyereke is gyengébb oktatást kap, a lényeg hogy gyűlölje sorost ő is, más nem számít, igaz faszfejek?

de let e ... 2017.04.16. 20:44:34

@stop operation soros: Ja akárcsak az oroszok ... meg mindenki az elmúlt háromezer évben ... ott senki nem tudott győzni .

morpho 2017.04.16. 21:06:09

@stop operation soros:

Ez a 2006-os puccskísérlet, vagy valami focimeccs?

pamut 2017.04.16. 21:06:15

Héééééééééé, EMBEREK!!!!!! :D

Az megvan hogy már ott tart a fideszmaffia Soros-őrülete, hogy elérték hogy anya a saját gyermeke ellen fordul? :DDD

Aki követi a politikát, az tudja hogy ma publikálták az orbánmaffia Soros-ellenes nagykönyvét, a Soros-hisztéria Bibliáját, amit Schmitt Mária írt. Benne a CEU mint ördög-képző jelenik meg, a Gonosz Birodalma és Főhadiszállása.

Na és kinek a saját gyereke járt a CEU-ra? :DDDDDDDDD

Hát csak nem a Schmitt "Őrült" Marcsikáé? :DDD

Már a saját gyerekét is az ellenség ügynökének nézi, KÉSZ, az elmebaj TOTÁLIS, a fideszesek a tomboló agyhalál állapotában vannak :DDDD

Pop40 2017.04.16. 21:21:00

@pamut:

"Mi ez bazdmeg ha nem az oktatás további TUDATOS RONTÁSA?"

Nincs ezzel gondjuk, sőt. Akármilyen hülye a gyerek, fideszes szavazónak jó lesz.

Sőt, abban a pártban, ahol kósa lajosok meg rezsiszilárdok (!) az asztal leszedésén kívül bármi egyéb feladatot kaphatnak, ott eleve hendikeppel indul az, aki gondolkodni is tud. (Bár ez a veszély nem sok fideszest fenyeget.)

Janossz 2017.04.16. 21:26:29

@pamut: Á, biztos csak nem kapott professzori kinevezést a diplomája mellé, az fáj Anyunak.
Ezek a rohadt libsik, mindenre képesek!

pamut 2017.04.16. 21:31:21

@Barak Huszein Obongo:

batyuka, te patkány fideszbérenc troll, te III/III-as orbánspicli, gratulálok, ez az EZREDIK kamunikked, annak is az első kommentje!

Szólja Habonynak, ezért prémium jár! :D

teéjesenmindegy 2017.04.16. 21:53:07

@pamut:
"Orbán Viktor III/III-asai követik a diáklányt civil ruhában, folyamatosan váltva egymást, aki meg felveszi őket a telefonjával:"
:D:D:D:D::D:D
Jajj, te ostoba bérrettegő szarjancsi.

pamut 2017.04.16. 21:56:59

@teéjesenmindegy:

ma hány nikkről tolod egyszerre batyuka, te féreg orbánügynök? :)

te is megtagadod ugye anyádat-apádat-gyermekedet ha Orbán azt kéri majd tőled, ahogy Schmitt Marcsika is teszi? :)
Vagy már meg is tetted, mert belőled kapásból kinézem batyuka.

Pop40 2017.04.16. 21:58:15

@Barak Huszein Obongo:

Oké, most annyira megijedtem, hogy már nincs is gond azzal, hogy Vitya meg a maffiája szétlopja az országot.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.04.16. 22:02:16

"A Fidesz teljesen eltávolodott a magyar valóságtól"
Csak a Zorbán!
A többi, csak mint a csiga bűzös nyála húzódik utánna.

teéjesenmindegy 2017.04.16. 22:40:56

@teéjesenmindegy: Tudod, már ez az egy is túl sok. Teljesen értelmetlen megpróbálni a gyűlölettől átitatott fejedbe némi észt verni. Azt azért tudd, hogy ha megbukik a zorbán, attól a te összes problémád megmarad, te szerencsétlen nyomorék.
Na, rettegj tovább, nézz be az ágy alá, hátha ott is ott vannak a patás ügynökei

pamut 2017.04.16. 23:41:36

@teéjesenmindegy:
nem véletlenül címezted magadnak, Freudi elcímzés volt, rád jobban igaz :D
Amúgy amin röhögtél eredetileg, te szar féreg orbánbérenc spicli, abban az indexes cikkben videó is van a dologról, de azért csak vihorásszál, agyhalott :D

a kérdést se felejtsd el:
te is megtagadod ugye anyádat-apádat-gyermekedet ha Orbán azt kéri majd tőled, ahogy azt Schmitt Marcsika is teszi? :)
Vagy már meg is tetted, mert belőled kapásból kinézem batyuka.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.17. 00:18:19

@teéjesenmindegy: "ha megbukik a zorbán, attól a te összes problémád megmarad"

Abban a pillanatban abbamaradnak az orbitális lopások, és lesz lehetőség rá, hogy valaki végre vezesse az országot. A ruszkik is elmehetnek a picsába.

siriq111 2017.04.17. 00:50:12

Minnel jobban nyomja a propagandat a szarban annal jobban erositi az ellenallast. Nyomja csak :D
Ott van az a sok fizetett netes troll. Bar lenyegeben egy szuk retegrol beszelunk. Ez , mind a ket reszen megfigyelheto es en bar elkotelezett hive vagyok a normalis rendszervaltasnak , a fizetett trolloknak nem. Tok mindegy melyik oldalrol kommentelnek.

Nzoltan 2017.04.17. 03:38:10

Ne legyetek elfogultak. Ti ellenzék sem vagytok hajlandóak a pàrbeszédre. Sōt, még a választók véleménye sem vagytok kíváncsiak. Aztán megy a csodàlkozàs, hogy senki nem szavaz rátok.

Nzoltan 2017.04.17. 03:47:24

Nem, az ellenzék távolodott el a valóságról. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az ōszi népszavazás. Hogy miért lehetséges ez? Mert a belterjes véleménybloggerek és közönségük zárt klubjainak tagjai olyan fenn hordják az orrukat, hogy nem alacsonyodnak le a többségi társadalom problémàihoz.

Nzoltan 2017.04.17. 03:54:46

Az is tévedés, hogy a fidesz nem kormányoz. Pedig de. Különben hogyan hoznà a számolat? Csak nektek nem tetszik, amit csinál. De hát ti azért vagytok ellenzék.
Aki nem kormányozott, az a fletó volt. Na, ō volt az igazi szájkaratés. Minden héten új programot hírdetett, de a csináljuk meg!-bōl soha nem lett semmi. Még be is vallotta, hogy akkora böszmeséget még senki nem csinált.

Nzoltan 2017.04.17. 04:01:06

A szétlopásrōl meg annyit, hogy az igazi szétlopást privatizáciōnak hívták. Ott meg nem a fidesz jeleskedett, hanem a mai ellenzék, vagy annak felmenōi. A munkásosztály még emlékszik azokra, hogy a messiásként várt külföldi hogyan számolta fel az üzemeket, vagy hogy miért csak minimálbért fizet?
De ti ott a körúton belül mindig is köptetek a munkásosztályra.

morpho 2017.04.17. 04:18:50

@Nzoltan:
Már bocs, de mi köze van az egykori munkásosztálynak ahhoz, hogy Orbánék a jelenben lopják a közpénzt? Ez neked miért jó? Miért véded a lopást????

Nzoltan 2017.04.17. 05:24:53

@morpho: Nem védem a lopást. Csak nem jól áll a legnagyobb tolvajok szekértolóinak a tolvajozás. És ezt nem csak én gondolom így.

Habony Árpád. 2017.04.17. 05:29:14

" hogy a magyar féljen, ne gondolkozzon és félelmében húzza be az ikszet a párt neve mellé a következő választásokon."

Csak irigykednek lipsik, hogy mi megfelemlitessel ratudtuk venni az embereket, hogy rank szavazanak, ok meg nem.
Nem nyavajogni kell, hanem tessek annyira megfelemliteni az embereket, hogy a liberalisoktol, jobban feljenek, mint a fidesztol, es akkor majd rajuk szavaznak. Ez ilyen egyszeru.

Habony Árpád. 2017.04.17. 05:51:43

"belül van-e valami kiforrott álláspont azzal kapcsolatban, mi lesz ezzel az országgal két hónap, vagy két év, vagy két évtized múlva.
A legrosszabb, hogy valószínűleg ők se tudják, de nem is érdekli őket."

Mar hogyne tudnank. 18-ban a valasztas megnyerese utan, Farkas Bertalan vezetesevel inditjuk az UJ MAGYAR URPROGRAMOT.
Ugy valagba rugjuk a libbantakat, hogy foldkoruli palyara allnak.
Igy tisztelgunk a hos urhajosnak, es egyuttal megszabadulunk a hazaaruloktol.

mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17. 07:40:55

Semmi jele, hogy a balliberális söpredék észhez tért volna-
egyenesen a CIA- csicskasajtóhoz és Szarosz papa EP- spiclijehez rohangál feljelentgetni.

europeanpost.co/leaked-document-reveals-soros-potential-allies-at-the-european-parliament/

Pop40 2017.04.17. 07:53:46

@Nzoltan: Igen, a migráció jelenleg valóban a többségi társadalom problémája. Tele az ország fekákkal.

Az viszont szerencsére csak egy marginális réteget érint, hogy a fideszmaffia szétlopja az országot, oktatás, eü romokban, mindenki megy külföldre hosszú tömött sorokban, stb.

No de majd a Viktor megmondja, mi a probléma. Gondolkodással ne is erőltesd magad.

Pop40 2017.04.17. 07:55:53

@Habony Árpád.:

"Igy tisztelgunk a hos urhajosnak, es egyuttal megszabadulunk a hazaaruloktol."

Ezek szerint akkor vissza se jöttök?
Jó ötlet, de meleg ruhát vigyél, hideg van kint, pláne Orbán seggének bársonyos melegsége után.

Pop40 2017.04.17. 07:57:37

@mérsékelt CIA terrorista:

Remélhetőleg a hazaáruló hordádat 2 hét múlva úgy basszák ki a Néppártból, hogy a taknyotokon csúsztok vissza Vitya valagába. :-)

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.17. 08:05:06

@Online Távmunkás:

Így igaz. S ma már ennyi sincs, szombaton 2 ezer fanatikus volt csak kint.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.17. 08:07:26

@pamut:

Ez mítosz. A CEU eddig se oktatott, szerepe minimális. Ráadásul Soros gazdád megmondta: marad Bp-en az egyetem, teljesíteni fogják a jogszabályi feltételeket.

Dummy Druggist 2017.04.17. 08:23:23

Azt gondolom, sőt azt remélem, hogy Orbán megbuktatásának(sic!) fő oka az orosz orientáció eröltetése lesz. Sokan élünk még azok közül, akik orosz katonai megszállás alatt éltünk, itthon! Nem kérünk belőle mégegyszer.
A magyar ember zsigereibe van kódolva az ooszellenesség. Közös emlékezetünkben ott van Paszkievics, aki eltiporta az 1848-as forradalom és szabadságharc hőseit, győzelme okán 150 évig nem koccintottunk sörrel.
Ott van közös emlékeinkben, a Bruszilov gőzhenger, országunk azóta tele van az I. világháború magyar hősi halottainak emlékművével.
Szülink, nagyszüleink személyes élményeiket mesélték el nekünk, Malinovszkij, Tolbuhin, stb., szovjet tábornokok martalóchadseregének bevonulásáról, a megerőszakolt asszonyok, lányok tömegéről, a pince-padlás kifosztásokról, a davaj-gitárról, a malenkij robotról. Ez utóbbi következményeként sokan évek múltán vánszorogtak haza, többségük rokkantan, sokan ma is Szibéria fagyos földjében nyugszanak, névtelenül.
1956-ban az Ivan Konyev marsall, a Varsói Szerződés akkori főparancsnokának utasítására orosz haderő vonult be és verte le a felkelést, mellesleg ismét lerombolták Budapestet.
Neeem Viktor!
Ebből nem kérünk mégegyszer....

Hogy a Szovjetúnió és Putyin Oroszországa nem ugyanaz?
Dehogynem!

mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17. 08:46:44

Magyar "tüntetők":

ibb.co/et0bGQ
ibb.co/drBGGQ
ibb.co/nEmu35

Szarosz papa ügynökei jópénzért idejöttek, de még törik a magyart rendesen,
akárcsak a vén Schwartz bácsi.

histar007 2017.04.17. 09:08:24

Értem én, hogy a politika nem jog, itt nem kell bizonyítani az állítást/hazugságot/rágalmat de légyszi valami bizonyítékot tegyetek már az asztalra. Mitől is Putyinizálódunk? Csak mert szóbaáll vele? A világ 2. legnagyobb emberével? Kínában nincs is demokrácia mégis lehet velük tárgyalni. Persze meg ök nem annektálták a Krímet. Tibet? Az USA a békés jófej? Hány helyen buktatott kormányt az utóbbi evtizedekben? Hány háborút kezdett és ennek nyomán hányan halltak meg? Obama és a Béke Nobeldíjja? Majd diszkréten alágyujtott az egész Közel-Keletnek. A stabil diktátorokat sikerült polgárháborúra cserélni. Az egyik elnyomja ellenzéket a másik legalább megkínozza mielőtt kivégzi.
Ezzel szemben itthon kinek milyen joga sérült? Juhász Péterre 3-4 rendőr vigyázott, nehogy sípolás közben elbotoljon vagy félrenyeljen, de ha elharapja a nyelvét az is Orbán műve. 40ezres tömeg? Amit ők akarnak az demokratikikus? A ti logikátok szerint aki nem szavaz Orbánra az MIND ellene van. Eszerint aki nem ugrált az utóbbi napokban az utcán az mind vele van ugye?
Melyik jogotok sérült, amikor napok óta bejelentés nélkül kószáltok fel alá a városban esténként lezárva azt az utat amelyiket csak gondoljátok. Sikerült kidekorálni a miniszterelnök kerítését anélkül, hogy bárki megkérdezte volna, hogy mégis mijáratba éjnek évadján. Vannak háklisabb diktatúrák ahol ez nem ilyen könnyű.
A Kossuth téren szabadon lehetett lökdösni a rendőröket, akiknél a képek tanulsága szerint SEMMILYEN támadó/védő eszköz nem volt. Csak tűrtek. 2006-ban bezzek volt gumilövedék meg lovasroham.
A legszabadabb USA-ban ha átmászol a kerítésen lelőnek, ha megdobsz egy rendőrt festékkel az terrorizmus. A határőr pedig egyedül fordít vissza a határon, ha nem vagy szompatikus. És nem csak Trump megválasztása óta,
Nem vagyok fideszbérenc és fenntartom a jogot, hogy elmondjam a véleményem szabadon. Remélem ez senkinek nem ellenkezik az elveivel.

2017.04.17. 09:17:57

Kedves pamut, a fideszes káderek gyerekei nyugaton tanulnak és keletet sztárolják.

atomic power 1986DucaDuca 2017.04.17. 10:13:24

@Dummy Druggist:

"Szülink, nagyszüleink személyes élményeiket mesélték el nekünk, Malinovszkij, Tolbuhin, stb., szovjet tábornokok martalóchadseregének bevonulásáról, a megerőszakolt asszonyok, lányok tömegéről, a pince-padlás kifosztásokról, a davaj-gitárról, a malenkij robotról."

Ugye ezekről is tudsz?

nepszava.hu/cikk/1079356-elszabadulo-eroszakspiral

tablet.hvg.hu/itthon/20130306_A_magyar_katonak_nepirtast_hajtottak_veg

nol.hu/belfold/ungvary_krisztian_a_magyar_katonak_buneirol_es_a_multtal_valo_szembenezesrol_-1374095

Az 1849-es fegyverletétel kapcsán ezt is illik megjegyezni:

Világos után az osztrákok véres megtorlásba kezdtek. Több száz katonát és civilt ítéltek halálra és még többet várfogságra. A foglyul ejtett katonákat (a tiszteket lefokozva) erőszakkal besorozták az osztrák hadseregbe. 1849. október 6-án Aradon kivégezték a magyar forradalom 12 tábornokát és egy ezredesét, az aradi vértanúkat. Ugyanezen a napon főbe lőtték Batthyány Lajos első magyar miniszterelnököt is.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.04.17. 11:06:11

@MaxVal BircaMan HJCD: 2 ezer fanatikus? Eddig csak 10 ezret és 20 ezret hallottam...

mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17. 11:19:38

Németország az Északi Áramlattal 55 milliárd m3 orosz gázra tart igényt.
A német befektetések Oroszországban soha nem látott mértékben nőnek.

Az NSA- főspicli Merkelmutti úgy látszik egyenlőbb az egyenlőknél.

legfrissebb.info/nemetorszag-atverte-europat-a-legjobbkor-jott-a-leleplezes-oriasi-botrany-van-kialakuloban/

Netuddki. 2017.04.17. 11:26:41

@Csaba Szikora: "az amcsik.Azok inkább demokráciát exportálnak.Most észak Koreába viszik."

Ezek szerint egyetértesz azzal ami Észak-Koreában folyik?

Netuddki. 2017.04.17. 11:36:52

Vazzeg, közben új műfaj keletkezett? A politbulvár:
www.origo.hu/itthon/20170417-igy-locsolkodott-orban-viktor.html
Slepp, slepp, slepp...

Netuddki. 2017.04.17. 11:37:42

Más. Qrvára idegesítő ez az alsó, felugró sor a blogok alján.

Dummy Druggist 2017.04.17. 12:00:18

@atomic power 1986DucaDuca: Hogyne tudnék, sőt az újvidéki mészárlásról is tudok, és az erről szóló Hideg napok című filmről is. Arról is tudok, hogy a Habsburgok hívták az orosz cárt segítégül. Arról is tudok, hogy a németek oldalán harcoló magyarok katonák mit műveltek, ezért nem is értem Orbán Horthy imádatát. Nem értem miért kell a rádióban az Így harcolt a magyar katona című förmedvényt, ami netto szerecsenmosdatás, de legalább az I. vh-ról szól. Mindezek után végképp nem értem, mi a f@xomat keresünk mi az oroszok oldalán, megint. NATO és EU tagként szégyellem,,hogy a hintapolitikának nevezett árulás a magyar kormány vezérfonala.
Orbán nem kapott erre felhatalmazást, sem 2010-ben sem 2014-ben!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.17. 12:10:03

@Online Távmunkás:

A nagy tüntetésen 35 ezren voltak, a későbbieken már kevesebben.

nemecsekerno_007 2017.04.17. 12:52:13

Ti mit szedtek? Mert ennyi baromságot csak valami tudatmódosító szerrel lehet írni :)

Punxsutawney Mormota 2017.04.17. 13:06:09

@Nzoltan: Hozza a számokat. Eladósítja az országot (még jobban), ellopja az EU-s fejlesztési pénzeket, és meghamisítja a statisztikákat. Ezt is hívhatjuk kormányzásnak, ugy dunántúli gyerek?
Bár egy hozzád hasonló takongernicű, fizetett habonypincsinek a faszt magyarázok. Miért nem vállalsz egy olyan munkát, amire az anyád is büszke lehet? Ha nem fizetnének érte, akkor is ezt mondanád? Ugyehogyugye? :D

Punxsutawney Mormota 2017.04.17. 13:07:13

@MaxVal BircaMan HJCD: Akkor nem 70 ezren, ugye kedves bulgár KGB-rezidens elvtárs?

H?P? 2017.04.17. 16:53:23

@Tibi !: "Más. Qrvára idegesítő ez az alsó, felugró sor a blogok alján. ""

Ebben az egyben egyetertunk, kurva idegesito az a mozgo szar.
Es bar te egy hazaarulo lipsi vagy akit 18-ban ugyis a dunaba lovunk. Addig is itt a megoldas leirasa, orulj neki, mar ugysincs sok idotok.
: ideologiailagkepzetlen.blog.hu/2017/04/13/egy_zaszlo_mind_folott#comment-form

mérsékelt CIA terrorista 2017.04.17. 20:43:13

Jacobs- módszerrel: 42 ezer tüntető a CEU melletti, első vasárnapi „felvonuláson”

magyarnarancs.hu/republikon/igy-szamolj-tuntetot-103469

ebből mennyi lehetett külföldi, hivatásos, felforgató, színes forradalmár:

imgur.com/a/Ffa8q

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.18. 09:04:25

@mérsékelt CIA terrorista: "külföldi, hivatásos, felforgató, színes forradalmár"

:))

Kihagytad, hogy "és akit Soros György saját magán repülőgépével hozott Magyarországra". :))
süti beállítások módosítása