B1 blogcsalád



Semjén delirált: a migráncsok levágják a prideosok fejét és mindezt Soros finanszírozza

2017. április 15. - Mr Flynn Rider

Ha azt hiszi, hogy Semjén viccelt ezzel a mondattal, téved. Ez az ember Magyarország miniszterelnök-helyettese. Most valaki odaengedte a mikrofon mögé. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

semjen_iszik.jpeg

Rettenetes világkép rajzolódik ki Semjén Zsolt interjújából az ATV-n: az egyik oldalon ott áll a világot a háttérből irányító Soros György, aki a „totális migárció” híve és el akarja pusztítani a nemzeteket, nemzetállamokat, szenvedést és ármányt hoz a világra, mint Szauron a Gyűrűk Urából; a másik oldalon pedig ott áll a hős magyar kormány, amelyik leleplezi a világösszeesküvést a magyar nemzet ellen.

A kerítés az egyetlen, ami meg tudja állítani a migráncshordákat és ha Soros nyer, a kerítést lebontják és Magyarországot elborítja a terrorizmus, a fundamentalisták és persze mindezekhez a zsidóknak semmi köze.

Az interjút olvasván olyan szavak jutottak az eszünkbe, mint

  1. paranoia
  2. összeesküvés-elméletek
  3. antiszemitizmus
  4. csúsztatások és hazugságok
  5. nyers és kimondott fajgyűlölet, fasizmus

Ennek fényében nem kívánjuk senkinek, hogy végigolvassa, vagy egyáltalán végignézze Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes interjúját az ATV-n. Ezért összeválogattunk pár mondatot, ami az egész interjúra különösen jellemző és amiből kiviláglik:

Semjén Zsolt valószínűleg nem ezen a világon él vagy nagyon erős pszichoaktív szerek hatása alatt beszél. Félre.

 

Nézzük a legszebb mondatokat:

 

A CEU-ról:

„A CEU leányegyeteme egy amerikai egyetemnek, de ez az anyaegyetem nem létezik. A CEU egy olyan leány, akinek nincs anyja.”

 

„Az Open Society-nél van kiírva egy cédula, hogy ez a CEU, de ott egyetem nincsen, következésképpen ez így szélhámosságnak tűnik.”

 

A CEU-val kapcsolatos és a civileket megbélyegző törvényről:

„Mi a józan ész alapján hozunk törvényt.”

Semjént nem érdekli, hogy milliárd forintot adóz a CEU Magyarországon, vagy a tudományos kutatások és -teljesítmények, a nemzetközi projektek, az ösztöndíjak: 

„Azzal kapcsolatban egyetlen épeszű érvet nem hallottam, hogy Magyarországon miért ne a magyar törvények legyenek érvényesek. Hogy Magyarországon úgy működhessen egy másik ország anyaegyetemének a magyarországi leányegyeteme, hogy erről a két ország megállapodik, és ilyen anyaegyetem létezzen. Ezek evidenciák. Ehhez képest, ezzel kapcsolatban egyetlen érv nem volt. Egy politikai indíttatású hisztériakeltés zajlik, ami a napnál világosabban mutatja a Soros-hálózat mozgósító képességét. Ami megfontolandó nemzetbiztonsági szempontból is.”

 

Az interjú haamr átment abba, hogy Semjén Soros Györgyről kezdett el beszélni, mint valmai patás ördögről, akinek Semjén szerint az az érdeke, hogy destabilizálja Magyarországot:

„Először is ideológiailag mélységesen szemben áll azzal a nemzeti, keresztény, konzervatív értékrenddel, amit mi képviselünk.

Ezt mondta valahol?

Erről szól az egész mesterkedése kezdetektől. Másodszor meg kell nézni a migrációkérdésben való álláspontját. Nem csinált belőle titkot, hogy az ő ideálja a totális migráció.”

 

 

Soros betelepíti a migráncsokat és a liberálisok migrációt akarnak: 

„Ennek a következménye az lesz, hogyha a Soros-befolyás nő, és az általa támogatott szervezetek és ez a politikai irányultság meghatározóvá válik, akkor le fogják bontani a kerítést, mert az ő céljuk a migránsok betelepítése Magyarországra. Ez ellentétes a mi céljainkkal és ellentétes a magyar nemzet legalapvetőbb életérdekeivel. A Soros-féle mesterkedés ellentétes a magyar nemzet életérdekeivel. Ezért a Sorossal szembeni védekezés alapvetően nemzeti ügy, mégpedig azért, mert mi nem akarunk tömeges migrációt, ők pedig akarnak.”

 

Az interjúban ugyan rákérdeztek, hogy mégis, hogy kaphatott a Fidesz és személy szerint Orbán Viktor is annyi milliót Sorostól, hogy tanulhassanak, de a miniszterelnök-helyettes erre nem válaszolt.

 

Ez az egész nemzetbiztonsági kérdés: 

„Hogyne lenne nemzetbiztonsági kérdés az, amikor ő fizet kiadványokat és szervezeteket, akik a magyar törvények megsértésével illegális migránsokat zúdítanak az országra? Hát ha ez nem nemzetbiztonsági kérdés, akkor semmi.”

 

A totális migráció és Soros kapcsolatáról, meg a fejek levágásáról:

„Én csak azt tudom mondani azoknak a magyaroknak, akik hajlanak itt a Soros-féle ideológiára és így a korlátlan migrációra és az ezt képviselő pártoknak a támogatására, hogy senkinek ne legyen illúziója: hogyha a balliberális oldal hatalomra kerülne, akkor lebontanák a kerítést. És ha lebontanák a kerítést, ránk zúdulna az illegális migráció. És csak azt tudom nekik mondani, hogy ezek a balliberális emberek, akik ma ennek a legfőbb szószólói, azoknak a fejét fogják először levágni.”

 

Jobb, ha tudja: a melegeket ölik meg először a migráncsok: 

„Volt egy tanulságos beszélgetésem nem olyan régen, ilyen Pride-os emberrel, aki a tömeges migráció lelkes aktivistája. Mondtam neki, hogy barátom, a te fejedet fogják először levágni, ha itt tömeges migráció és a végén sarija lesz. A miénket majd csak a sor végén. A liberális ideológia és – mondjuk így – életforma az az iszlám fundamentalizmus szempontjából a legnagyobb ellenség, ami csak létezik. Következésképpen, azok vannak a legnagyobb veszélyben, paradox módon, akik ultraliberális alapon a legnagyobb hívei a tömeges bevándorlásnak.”

 

A civilek a magyarok, de vannak idegen civilek is, ezt fontos tudni; éberség, elvtársak! 

„Egy rövid pontosítás: mások a civil szervezetek, és mások az NGO-k. Ez sajnos a magyar nyelvben összemosódott, holott itt két teljesen különböző dologról van szó. A civil szervezet az, amikor magyar emberek összejönnek, és létrehoznak egy egyesületet. Az NGO ezzel szemben egy külföldi szervezet, aminek nemzetközi hálózata van, és aminek Magyarországon ügynöksége van. A kettő messze nem azonos.”

 

A világrontás eszköze a tömeges migráció: 

„A nemzeti önvédelem megerősítése az életösztönből következik. És itt jutunk el az ügy szívéhez: a Soros-doktrínához, hogy ő milyen világot akar, milyen világot akar ránk kényszeríteni. Ő egy szimbolikus figurája mindennek, nemcsak egy organizátora. Ő egy olyan világot képzel el, amiben nem lesznek nemzetek, végképp nem lesznek nemzetállamok, eltűnnek a tradicionális értékek, a vallás legfeljebb a magánéletbe szorul vissza. Ennek a nemzet- és világrontásnak eszköze: a tömeges migráció.”

Sorosnak ügynökhálózata is van és az amerikai zsidó-magyar üzletember ránk fogja kényszeríteni a fundamentalista iszlám törvénykezést, ezt jobb, ha tudja: 

„Mi nem akarunk a saría árnyékában élni, ezért meg fogjuk védeni határainkat, meg fogjuk védeni a magyar nemzetet és annak a biztonságát. Erre ma a legnagyobb fenyegetés Soros és az ideológiája és ügynökhálózata.”

 

Az interjú elolvasása után le kell szögeznünk, lehullott a szemünkről a hályog és minden reménységünk Semjén Zsoltban, meg a kerítésben maradt…!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8612428383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2017.04.15. 14:34:20

Hülye szegény, (vagy hazudik) de szórakoztató nagyon :))) Nagyon jót röhögtem :))

Spectroli 2017.04.15. 14:46:57

És az ember kormányzati pozícióban van! Mondjuk nem értem, hogy min is lepődök meg, hiszen van itt még nekünk Rezsi Szilárd, Maffiás Tóni, Lézer János stb.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.04.15. 18:23:18

Az ilyen képmutató ájtatos manóknak már beszólt Ferenc pápa is közvetlenül Orbán látogatása után.
Egyébként vicces, amikor egyesek szerint a legnagyobb zsidó párt vezetője antiszemita, hiszen a Fidesz-KDNP vallási alapon van kettéosztva református és katolikus-zsidó részre...

@morpho: Az a probléma, hogy nem kabaréban, hanem a kormányban szerepel...

@Spectroli: A jelenlegi garnitúrán túl súlyos probléma, hogy a rendszerváltás utáni kormányok is ugyanolyan kontraszelektáltak, mint amilyenek előtte voltak...

morph on deer 2017.04.15. 18:25:46

Azért fura, hogy aki Isten - nála a létezéste mindenképpen méltóbb - teremtményeit szemrebbenés nélkül képes és hajlandó tömegével lemészárolni, holmi lefejezéssel ijesztget :))) Ráadásul az a legjobb érve, hogy bezzeg az ő feje később lesz levágva, mint a 'Pride' résztvevőké..!

Jó, ha a részvételt nézzük, talán még igaza is lehet, nem vitatom. Mindenesetre, ha valaki a dolog "érdemi" részéből indul ki, akkor már távolról sem vagyok ebben ennyire biztos...

Inkább nem kéne ezt a kérdést ennyire forszírozni, még akkor sem, ha Terryke elhagyta a helyszínt. Ez nem jött be már Kerényinek sem, hogy csak egyet említsek..!
Na mindegy.
Sajnálatra méltó, így is, úgy is.
:(

morpho 2017.04.15. 18:36:14

@Online Távmunkás:

Igen, ez valóban probléma...nem is kicsi... (ráadásul én régen ezzel a fasszal együtt horgásztam, de ezt csak marginálisan említem meg)

@morph on deer:

Nehezen tudom "érdemben" kezelni azt a felvetést, hogy ha az arabok átveszik az uralmat Magyarországon, akkor előbb a buzikat fejezik le és csak utána a keresztényeket. Ez olyan szinten primitív és ócska, hogy vagy nem veszed komolyan, vagy kapásból elküldöd Semjén elvtársat az anyjába, minden "érdemi" elemzés nélkül.

Csak hogy azért írjak valami érdemit is: Az külön vicces, hogy Magyarországra nem akar jönni senki, mert egy szar hely. Csak át akarnak menni rajta. Az meg, hogy a németek kit fogadnak be, ahhoz a magyar kormánynak semmi köze. Akkor hogy a picsába fogja Semjén, a magyar kormány és a kerítés megvédeni Európát és leginkább kitől?

morph on deer 2017.04.15. 19:20:06

@morpho:
A dolog "érdemi" része alatt azt értem, hogy lehet ugyan, hogy valaki épp nem vesz részt a Pride fesztiválon, vagy még az is lehet, hogy valaki saját maga előtt sem mert még kijönni a gardróbból, de ettől még lehet, hogy protekciós lesz a sorban...

morpho 2017.04.15. 19:50:06

@morph on deer:
Vannak meleg keresztények? Az meg hogy lehet?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.04.16. 00:09:38

@morpho: Az ne feledd, hogy a németek és a svédek ide szeretnének visszazsuppolni egy rakás migránst, de a magyar kormány a görögökhöz küldené őket.

morpho 2017.04.16. 00:12:02

@Online Távmunkás:

Az lehet, hogy ők ezt szeretnék, de a migránsok sem ide, sem a görögökhöz nem akarnak menni. Ha kirakják őket a svédek, majd kerülőúton visszamennek... A kerítésnek nincs ehhez semmi köze.

BAZINGA2 2017.04.16. 16:00:42

Szerintem ezt ledobta a lova, attól lett ilyen síkhülye!!!!! Elmebeteg...

Punxsutawney Mormota 2017.04.17. 12:59:12

Kíváncsi lennék, hogy ki volt az Pride résztvevő / szervező, akivel beszélgetett ez a futóbolond, hol történt a beszélgetés? A miniszterelnök-helyettesi irodában, a Szécshenyi gőzfürdőben, esetleg valamelyik melegbárban? :D

Galicius 2017.04.30. 11:00:00

A Semjén Zsotti úgy bólogat a Viktorka mellett a Parlamentben,mint annakidején a Wartburg meg a Trabant hátsó ablakában a műbőr kalap mellé rakott bólogató kutya.
süti beállítások módosítása