B1 blogcsalád



Simicska megüzente Török Gáborral: Orbán mondjon le, mert ha nem, azt nem éli túl

2017. április 05. - nickgrabowszki

Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. tg.jpg

Lehet talán máshogy is értelmezni a politikai elemző a 24.hu-nak adott interjúját, de ha tudjuk azt, hogy a Fideszben úgy gondolják,

  • Simicska a Jobbik mögött áll
  • a Jobbik mögött Török Gábor áll,

akkor mégsem érdemes, mert akkor a Jobbik közös nevezőre hozza Simicskát és Törököt, és akkor a politológus

Simicska nevében beszél, mondhatni az üzenetét közvetíti.

(Sok jelét mondjuk - a puszta tagadáson túl - se az oligarcha, se az elemző nem adja annak, hogy ne lenne köze a Jobbikhoz, Simicska épp a minap közölte, hogy minden szimpátiája az övék, Török meg örül a mérséklődésüknek.)

De mégha úgy is volna, hogy Török nem Simicska hírvivője, akkor is tudnia illene, hogy a Fideszben ezt fogják gondolni róla. Minden bizonnyal tudja is. Mégse tesz semmit, hogy ne tegyék. Nem hangsúlyozza túl, hogy amit mond, az a magánvéleménye. 

Hovatovább egyáltalán nem hangsúlyozza. Sőt, még csak nem is utal rá. Semmit nem tesz azért, hogy ne így gondolják, noha az interjúben maga is utal a látszatok tudatos használatára a Simicska-Jobbik relécióban.

Innentől nyugodtan vehetjük úgy, hogy amit Török mond, azt Simicska mondja. Az elemző az oligarcha higgadtabb, moderáltabb verziója.

Innen nézve tűnik nagyon figyelemreméltónak Török interjúja, amelyben, Török gyakorlatilag felszólítja Orbánt a lemondásra:

Az is elképzelhető, hogy a konfliktusnak csak az vet véget, ha Orbán már nincs a politika színpadán. jelenleg ez tűnik az egyetlen sérülésmentes megoldásnak. (...) Jelenleg ez tűnik az egyetlen sérülésmentes megoldásnak.

A Simicska-család a héten kétszer-háromszor is erősen beleszállt Orbánba, Török viszont kétszer is utal arra, hogy a Fideszben elengedték a fülük mellett a korábbi, igen éles hangú és durva figyelmeztetést:

  • "Simicska Lajos megszólalásai után a Fideszben is dekódolási problémák vannak, mindenki próbálja értelmezni, hogy mi történik, miért most történik, mi a motiváció, van-e mögötte stratégia, és mi a következő lépés."
  • "Amikor Simicska Ádám azt mondja, hogy milliméterenként fogják levágni a fideszeseknek, és ezt még élvezni is fogják, az már szinte elmegy a fülünk mellett."

Pedig Simicska-terv nagyon egyértelműnek tűnt, mi itt írtunk róla. Nehéz nem úgy látni, hogy az elemző mostani megszólalása éppen ezeknek az üzeneteknek a megismétlése, nagyon erősen hangsúlyozza, hogy Simicska megszólalásait komolyan kell venni.

  • "De Simicska körül az a legenda – amit jobb híján kénytelenek vagyunk elfogadni –, hogy egy hosszú távra gondolkodó ember. Ráadásul ezt azok mondják, akik a legjobban ismerik, és akik most az ellenségeivé váltak."
  • "Az a Simicska Lajos, akit a fideszesek különlegesen okos embernek írnak le, lejáratná magát a nyilvánosság előtt, kitenné a családját egy ekkora balhénak azért, hogy ezeket a vagdalkozásokat elmondja, anélkül, hogy valódi cselekvés követné a szavait? Ennek mi értelme lenne? Akkor értelmezhető, amit tesz, ha elfogadjuk, hogy keresztes háborút vív Orbán Viktor ellen."

Szerinte több van Simicskában. És ezt úgy mondja, mintha tudná is:

"Amit eddig láttunk, az csak rombolta Simicskát. Az az ember, akitől féltek, a titokzatos, okos szürke eminenciás, akinek a második Orbán-kormány idején sokan a nevét sem merték kiejteni, most kint van a napon. Akik nem ismerik, inkább csak nevetnek rajta. Ha ebben tényleg csak ennyi van, Simicska Lajos mégsem a legokosabb emberek egyike, ahogy Orbán Viktor nevezte 1998-ban, hanem karikatúra, vicc. Persze éppen tőle tudjuk, hogy hülyének lenni állampolgári jog."

Kérdés persze, hogy Simicska a G-nap után miért várt 2 évet az Orbán elleni támadással. Töröknek erre is van válasza. Ráadásul olyan magabiztos, mintha nem csupán feltételezné, hanem egészen biztosan, mondhatni első kézből tudná a szereplők motivációit:

  • "Simicska is tudja, hogy Orbán Viktor kivételes képességekkel és ma már páratlan erőforrásokkal rendelkező politikus, aki szinte minden helyzetet a maga javára tud fordítani, ezért ha ártani akar neki, azt akkor tudja hatásosan megtenni, ha már nincs idő kezelni a válságot."

És többször utal arra, hogy milyen természetű fenyegetésekkel kell szembenéznie Orbánnak:

  • "Orbánnak leginkább attól kell tartania, hogy az, akivel közösen építette fel a politikai hatalmát, elvesztette a józanságát, és mindenre képes a célja elérése – azaz Orbán Viktor megbuktatása – érdekében."
  • "Simicska nem csak olyan dolgokról tudhat, amikben maga is részt vett.Ismerhet például személyes történeteket. Azt állítja, hogy a 2014-es győzelem másnapján találkoztak Orbánnal – ennél jobb példa nincs arra, hogy mennyire összeforrt az életük. Bár a Fidesz most próbál így tenni, Simicska nem a Holdról jött, abban, hogy az lett, aki, Orbán Viktornak jelentős szerepe van, és persze fordítva. Szinte mindent tudhat, amit a hosszú együttműködésük idején fontos volt tudni."
  • "A politikai háttérvilágban sokan beszélnek különféle felvételekről, arról, hogy a szakítás nem váratlan, hanem előkészített esemény volt, és arról is, hogy Simicska mindig igyekezett különböző eszközökkel bebiztosítani magát. Mi történik, hogy ha van olyan felvétel, ami igazolja Simicska szavait? Mi történik, ha több ilyen is van, és úgy adagolja azokat, hogy vállalhatatlan helyzetbe hozza a kormányfőt?"
  • "Politikai értelemben ez a legnagyobb fenyegetés, ami eddig érte a miniszterelnököt. A Fideszt a saját táborán belül fellépő bizonytalanság rongálhatja. Olyasmi, ami alapvetően kezdi ki és kérdőjelezi meg a miniszterelnök kompetenciáját, tisztességét, hozzáértését. Ha végiggondoljuk, ilyesfajta veszélyt csak Simicska Lajos jelent, az ellenzék nem. Ha csak egy része igaz annak, amit a háttérben terjesztenek a lehetséges fegyverekről, akkor Simicska okozhat meglepetéseket."
  • "Ha a háború elkerülhetetlen – márpedig semmi nem utal békülésre –, akkor a miniszterelnöknek arra kell készülnie, hogy komoly sebeket kaphat. Nem biztos, hogy politikai értelemben halálosat, de ez sem kizárt."

És mindezek után vázolja az orbáni opciókat. Kb. úgy, mintha maga is részt vett volna a haditerv (amiről itt írtunk) kidolgozásában:

  • "Orbán előtt két út áll: vagy megvívja a csatát minél előbb, minél távolabb a választás napjától, vagy elvonul a csatamezőről. Csak ő tudja igazán, számára mekkora fenyegetést jelent Simicska. Neki kell ezt mérlegelnie."

Eddig az üzenet. Egy olyan politológustól, akit a nyilvánosságban, és pláne annak fideszes részében, és inkább magában a Fideszben összekötnek Jobbikkal és a Jobbikon keresztül Simicskával, és akinek Simicskáról egy rossz szava sincs, sőt, magasztalja a milliárdost.

Egy okos hosszú távon gondolkodó, briliáns stratéga, aki idejekorán bebiztosította magát, valamint a felvételek és a személyes történeket ebből az következik, hogy 

Török gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem mond le, napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról.

És akkor itt jussanak eszünkbe Simicska Ádám szavai arról, hogy nem nekik kell coming outolni. Meg gondoljunk arra is, hogy milyen összefüggésben szokás használni a kifejezést.

Érdekes hetek elé nézünk. Izgalmas lesz, és lehet, hogy véres is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3012403399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jelentenem kell rólad Lajos ... 2017.04.06. 12:43:47

"Jelentenem kell rólad Lajos... " összevág sok más egyéb dologgal is.

Trackback: Jelentenem kell rólad Lajos ... 2017.04.06. 12:38:11

"Jelentenem kell rólad Lajos... " összevág sok más egyéb dologgal is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSL 2017.04.06. 13:09:53

Amíg ott van Gyurcsány, meg az impotens baloldal, ezeket nem váltja le senki!

Pop40 2017.04.06. 13:17:26

@Emilia Mátray:

"Hazaárulókra nincs szüksége a magyar népnek !"

Bizony nincs.

Mégis itt vagytok.

Pop40 2017.04.06. 13:19:08

Nekem ez a verzió elég fura.
Aki bombát akar robbantani, az nem figyelmezteti előre a célszemélyt, hogy MOST robbantok, készülj rá.

2017.04.06. 13:20:22

baromság tg egyáltalán nem tett ilyen utalásokat simicska nevében. ő csak hangosan gondolkodik. az hogy örül a jobbik cukisodásának, attól még nem jobbik szimpatizáns. ő inkább fidesznek szurkol.

2017.04.06. 13:24:55

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!): "Meg gondoljuk végig azt is, hogy a zsindekszen egyfolytában nyomatott titkosszolgálati anyagok (persze bizonyítékok nélkül, verbális állításokkal) vajon kiktől, hogyan kerülnek állandóan ehhez a CIA- csicska médiához..."

-ezt hívják úgy hogy oknyomozás barátom. nincs benn semmi különös. de neked elég komoly üldözési mániád van...

2017.04.06. 13:29:36

@Judit Kondricz: Egyetértek, Orbán soha nem fog önként lemondani a hatalomról. Viszont annak megtartásáért bármire képes.

Pop40 2017.04.06. 13:30:57

@Online Távmunkás:

" fideszesek szerint a haza a Fidesz. A ballibek szerint a haza az egész világ. Várom egy olyan párt jelentkezését, akik szerint a haza Magyarország és a magyar nép érdeke nem egy tucatnyi haver zsebének tömését jelenti..."

Remekül összefoglaltad. Igen, kb ez lenne a lényeg.

fidesz maszop dk egykutya 2017.04.06. 13:31:26

@Tiszteltetem Brüsszelet: ja, jó nekik a fideszes hazaáruló is.

Most is MSZPSZDSZ van.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.06. 13:37:03

@Emilia Mátray: Ha Simicska hazaáruló, akkor Orbán is.

elemes 2017.04.06. 13:39:06

Köszi, hogy szemlézted a Török interjút.

Az összeboronálási gondolatmenet a poszt elején, hát az nagyon gáz, sületlenség.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.06. 13:45:01

@olsza: Én gondolkozom. És semmiképpen nem akarok egy Európától távolodó Putyin / Erdogan féle puha-diktatúrában élni, mely felé minden jel szerint kormányozza az országot. Ráadásul ő is hitelből, és nekem a szovjet hitel nem jobb, mint az európai. Viktor számomra és a családom számára fontos(abb) értékeket veszélyeztet, amikor pl az EU-t támadja és bomlasztja Putyin érdekének megfelelően. Vannak az EU-nak hibái, de a legfontosabb a béke, és momentán úgy tűnik, hogy az EU ennek a záloga volt az elmúlt évtizedekben.

pamut 2017.04.06. 13:53:53

Elég nehéz lenne lejáratni a Fideszt/Orbánt, lévén a saját híveik is pontosan tudják hogy egy hazaáruló maffia az egész patkányfészek, és ezt már nem is nagyon titkolják.

pamut 2017.04.06. 13:55:03

Amúgy a poszt komolytalan, Török nem simics szóvivője.

Pop40 2017.04.06. 13:57:10

@furious ewok:

Nem hinném, hogy ilyesmire gondolt Simi, már persze ha ebben gondolkodik.

Aki Vityának komolyan ártani akar, az nyilván nem azzal jön elő, hogy a fiának volt valami homokos kalandja, vagy a lánya szendvicsben denszelt a soundon. Politikailag ez semmi, még akár részvétet is kelthet.

Amúgy Simicskának messze nem ugyanaz a vesztenivalója, mint Vityának, tehát ő azért bőven kijöhet azoknál kényesebb ügyekkel, mint sokan feltételezik. Vitya egyedül a "népszerűségéből" él (ami persze csak a debil hívei között értelmezhető) Simicska viszont nem, őt nem érdekli, népszerű e, részint mert nem olyan alkat, részint meg mert soha nem is volt az.

Pop40 2017.04.06. 13:59:55

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Ó, a komcsi fajtád ezt harsogja kb az 50-es évek óta.

A "hanyatló Nyugat" ennek ellenére tök jól megvan, a komcsi diktátorok meg azóta mind eltűntek, már csak Vitya tartja magát (remélhetőleg ő se sokáig.)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.06. 14:01:23

@Legeslegalja: Ezért jó a Momentum, mert ők se Orbán, se Gyurcsány, se Vona! Velük esély lenne elzavarni és elszámoltatni az eddigi politikai maffiózókat és bevezetni végre a demokráciát. :)))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.06. 14:02:46

@Tiszteltetem Brüsszelet: De lesz. Csak a hülye zsebdiktátorunk miatt mi már nem leszünk a tagjai. Igaz, lehet, hogy ha ki akar kormányozni minket az talán felrázza az oszágot és akkor menekülnie kell.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.06. 14:05:01

@Felchutty Bugrisch: Attól függ. Ha 1 éven belül az olaszok vagy a franciák kilépnek, ami sanszos, akkor nem lesz miből támogatást fizetni az EUnak, ergo minden V4 ország ki fog lépni

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.06. 14:06:02

@Pop40: annyira jól hogy az EU politika kiüldözte a közösségből a 2. legerősebb EUs gazdaságot

és semmit nem tanult belőle

Pop40 2017.04.06. 14:06:35

@pamut: Lehet azért ezügyben alakítani, pl valami kétséget kizáróan bizonyított lopással.

Ugye az egységsugarú fideszes hívő még mindig abban a hitben él, hogy Vitya szegény, mint a templom egere, egy rozzant kisbusszal jár, és annyi a vagyona, amennyit beleír a vagyonnyilatkozatába.

Amekkora maffiózó Vitya, tényleg az a világvége, ha Simicska legalább egy nagy ügyet nem tud prezentálni.

Pop40 2017.04.06. 14:10:10

@Frady Endre: Ez igaz, a Momentummal mindössze annyi aprócska gond van, hogy ha még az lmp-vel sem képesek összefogni, akkor abból kicsit nehézkesen lesz 2/3 :-)

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.06. 14:12:52

@Felchutty Bugrisch: Mert LePen győzni fog. Utána népszavazás lesz az euróról és az EU tagságukról. S a franciák eléggé német-ellenesek és migráció-kontroll pártiak.

Az olaszok pedig közel állnak az államcsődhöz, bár ez náluk normális. Ott egy szélsőbalos pártnak van esélye, nyilván főleg akkor, ha bedől a gazdaság.

Pop40 2017.04.06. 14:13:10

@Tiszteltetem Brüsszelet:

És ebből egyenes következmény az eu összeomlása?:-)

Mondjuk ha az eu összeomlana, Vitya meg a tolvajai megnézhetnék magukat. Mészáros meg a többi tolvaj magától nehezen tolná meg a gdp-t :D

Pop40 2017.04.06. 14:14:36

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Ja, Le Pen győzni fog - az első körben.

A másodikban viszont, ahova csak a 2 legtöbb szavazatot kapott jelölt jut be, leszavazzák, mint a szart.

Pop40 2017.04.06. 14:17:09

@Egéridomár:

Azért, mert a helyesírás ballib métely, és Soros aknamunkája.

Mi sem jobb bizonyíték erre, mint hogy a CEU-nál is helyesen írnak.

Tiszteltetem Brüsszelet 2017.04.06. 14:18:40

@Pop40: Mint Trumpot.

Nem fogják leszavazni őket, sőt a britek most úgy besértődtek hogy már ők is LePent tolják, nem csak Putyin.

ati27 2017.04.06. 14:23:12

Azé valami készül. Mert a seggnyalo médija màr készítí fel a híveket, hogy valami mocskos imperialista szivàrogtatàs készül. Meg a slepp, asszem lézerjani nyilatkozta, hogy beza mocskos kampàny készül. És ugye màn csak 1 év. Szal kezdödik. Simitöl megugye egy kis gecizésen kívül nemsokmindent làttunk...

átlátó 2017.04.06. 14:47:29

Győzike só.
Amúgy anno voltak a hős falvak, ahol szavaztak a hovatartozásról...nem e lehetne e ezt e most e repetázni?
Ugyanis szarok én az állampolgárságra akkor, amikor egyetlen életemben a minőség a fontos és nem az, hogy sas, vagy turul van rajta dikkmá.
Bohócok ezek mind, mondom, hogy Győzike só, amibe beszállt egy Pumped Gabó is.
Ha van Isten, akkor az asszonyok is összeugranak egy kis hajtépésre, ahol a Soros lesz a bíró. Nyolcvanhat éves, vizelési gondjai is lehetnek már, szóval biztosan nem akarja kúrni is őket.

Pop40 2017.04.06. 14:48:48

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Milyen őket?
Hányan van Le Pen?

Amúgy nem is tudtam, hogy a francia választáson a britek is szavaznak.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.06. 14:49:58

@ati27:

Simicskát már nem kell lejárati.

Immár teljesen negligálta magát, és a legabszurdabb, hogy lelkes ballibek, akik antiszamizizmust évek óta zászlón lengető demokraták, izgulnak fel a nyíltan zsidó ellenes Jobbik pártfogójának böfögéseitől.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.06. 14:51:21

@Tiszteltetem Brüsszelet: "1 év múlva nem lesz EU."

... mondta Hruscsov, majd hosszú agónia után kimúlt a ... SZU. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.06. 14:52:53

@Pop40: "Amekkora maffiózó Vitya, tényleg az a világvége, ha Simicska legalább egy nagy ügyet nem tud prezentálni."

Simicskánál van a csúti geci vagyonának egy része. Saját magát nem jelenti fel.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.06. 14:54:57

@Tiszteltetem Brüsszelet: "Az olaszok pedig közel állnak az államcsődhöz"

Bangladessel verekszünk a lefejlelettebb elmaradott ország címéért, és te Olaszország miatt aggódsz?

helyén találta a szöget 2017.04.06. 15:04:02

Szerintem ha Símacska akar valamit, meg van valamije, azzal majd 2018 februárja környékén áll elő, amikor már közel lesznek a választások.

2018-ra ugyanis már elül a CU-botránytól kezdve minden, amiről ma még beszélnek, olimpiai sikkasztás, netadó-tervezet, minden.

A választás előtt kell bedobni a követ a tóba, hogy ne tudjanak elülni a hullámok.

Hacsak addig a Símacska-család valami rejtélyes körülmények között meg nem hal.
Amire ugye a baráti Oroszországban láthattunk példákat, nem egyet az utóbbi pár évben.
Nem lennék meglepve, ha Lajosunk többször főbe és szíven lőné magát, miközben autójával akkora tempóban rohan egy 100 éves tölgynek, hogy az autó is meg a tölgy is beleesik a közeli Dunába, Lajos meg nem tud kimászni, mert biztonsági okokból körültekerte a nyakán a biztonsági övet. És aztán véletlenül pont ez történik a gyerekeivel is.
Orbán a hatalomért mindenre képes.

Szóval remélhetőleg Símacska erre az esetre is felkészült, és az adott doksik, ha vannak neki, már postán vannak, adott időre szóló kézbesítéssel az összes nagyobb és néhány kisebb magyar és külföldi médiának.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.06. 15:17:51

@Pop40: Ne keverjük a lehetetlent a valószínűtlennel! Nehéz-nehéz, de szülni sem könnyű, oszt' mégis mennyi gyerek szaladgál a Földön... ;-)

driopios 2017.04.06. 15:17:59

Remélem nem Öszödön találkoztak és a Lajos felvette. Magyarország nem bírna el még egy öszödi beszédet.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.06. 15:19:14

@Legeslegalja: Nem olyan abszurd az. Mostanra a leghülyébbeken és a narancs-lopási haszonélvezőkön kívül mindenki látja, hogy Viktortól szabadulni kell. Ennek eszköze lehet Simics. Én se tartom sokra, főleg, hogy Vityát is neki köszönhetjük jórészben, de ha segít abban, hogy az ország visszatérjen az optimális útra Viktor nélkül, akkor várom, hogy mi sül ki belőle.

Sean MacTíre 2017.04.06. 15:44:03

Nehezen tudok elkepzelni olyan szitut, amit a meg mindig Fideszesek elfogadhatatlannak tartananak Orbantol. Ha a szemuk elott aldozna az o szuz lanyukat, azt is a ballibak hazugsaganak tartanak. Szerintem ez buko, max ha aktivizalja a nem szavazo ertelmes lenyeket.

2017.04.06. 15:44:31

@Tiszteltetem Brüsszelet: a hazaárulók ti vagytok, akik kormányon tartjátok putyin magyar helytartóját.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.06. 16:09:57

@Legeslegalja: "...a legabszurdabb, hogy lelkes ballibek, akik antiszamizizmust évek óta zászlón lengető demokraták, izgulnak fel a nyíltan zsidó ellenes Jobbik pártfogójának böfögéseitől."

Nem ingyencirkusz ez te! Fizetünk mi ezért nagyon sokat, akkor miért ne élveznénk?

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.06. 16:12:34

@átlátó: "Győzike só."

A győzik e nem egészen pontos, de a lényeg benne van. Mi még győzzük. Mármint a belépő fizetését.

Emilia Mátray 2017.04.06. 18:44:39

@Pop40: REMÉLEM , REMÉLJÜK , NEM SOKÁIG ! KIS ARANYOS !!!

2017.04.06. 18:58:24

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!): csak nem egy gerinctelen, hazaáruló náci gazemberhez van szerencsém, becstelen személyedben?

19540511 2017.04.06. 19:02:20

@Endre Hídvégi: Nem értem, hogy miért Simicskát akarod likvidálni és miért nem örülsz, hogy Orbánnal valóban a saját fegyverével lehet le számolni, erre pedig a legalkalmasabb Simicska. Én ugyan nem szeretem egyiket sem, de ha Simicska leszámol Orbánnal, az mindenkinek jó lesz, leginkább Magyarországnak és a magyar embereknek. Drukkolok Simicskának, hogy sikerüljön kicsinálnia Orbánt.

Mókuci 2017.04.06. 19:04:08

@nagybátyád: Azért mert fikázol,ha jól sejtem a Te gyökereid is e földben voltak ! Mi sem vagyunk rád büszkék,ha ez egy cseppnyit is érdekelne ! Amúgy mutasd a helyes utat ó fényességes lámpásunk :))))))))))))))))))

Mókuci 2017.04.06. 19:07:57

Emilia Mátray
Tudom,ha rajtatok múlna még sok évig terrorizálná az embereket ez a Félkegyelmű Gonosz Törpe,de szerencsére ide másoknak is lesz egy két keresetlen szava ! Azért ne búsulj,hanem csókolgasd a kezét,mert azt szereti :((((((((((((((((((

furious ewok 2017.04.06. 19:10:17

@Pop40: "Amúgy Simicskának messze nem ugyanaz a vesztenivalója, mint Vityának, tehát ő azért bőven kijöhet azoknál kényesebb ügyekkel, mint sokan feltételezik. "

Értem mire gondolsz, de ha kiderül valami, amiben S.L. is benne volt, az az ügyészségnek felhívás lenne keringőre... És azt még ő se nagyon akarja.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.06. 19:13:46

@furious ewok:

Még sem Simicskának van jobb poziciója, ő kevesebbet veszíthet.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.06. 19:14:32

@furious ewok:

Úgy akartam írni, hogy még is Simicskának van jobb esélye.

Mókuci 2017.04.06. 19:22:41

@helyén találta a szöget: Szerintem nem lesz ezzel gond. Simicska nagyon is jól tudja,hogyan műxik Orbán. Megoldja,hogy ne kerülhessen bajba ha mégis,azt leginkább Orbán és családja fogja bánni.
Ebből a helyzetből már tisztán nem kerülhet ki Orbán !
Nem kedvelem Simicskát,de ha segít elhajtani a Lopós Törpét és barátait,az én szememben Ő lesz a XXI. század hőse és a Magyarok megmentője !
Nincs más vágyam,csak az,hogy ezek a félresiklott agyú emberek,jó sok évet elmélkedhessenek a magán cellájukban a történtekről,miközben a kinn maradó családtagjaik közmunkával keresik meg a napi betevőjüket ! Természetesen a család és a stróman csapat teljes vagyonelkobzása után !

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.04.06. 19:32:01

Most tényleg az van, hogy a senki által meg nem választott Simicska fenyegetőzik, és ultimátumot ad a demokratikusan megválasztott miniszterelnöknek?
Ez nem terrorizmus? Nem a regnáló magyar kormány megzsarolása? Nem az alkotmányos rend megdöntésére irányuló kisérlet?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.04.06. 19:34:44

@Mókuci: "Nem kedvelem Simicskát,de ha segít elhajtani a Lopós Törpét és barátait,az én szememben Ő lesz a XXI. század hőse és a Magyarok megmentője !"
Hát igen. Van akinél annyira elhatalmasodott a fóbia, hogy már minden mindegy.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.04.06. 19:40:52

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Ha tud Orbán bármilyen disznóságáról, akkor az közérdekű információ, végtére is nagy hatalmú politikusról van szó. Aztán ha kiderül, hogy rágalom, de Orbán emiatt veszít, akkor úgy járt. Így működik a politika, egy miniszterelnöknek abszolút feddhetetlennek kell lennie.

Janossz 2017.04.06. 20:27:13

@Legeslegalja: "...akik antiszamizizmust évek óta zászlón lengető demokraták..."
Kik azok? Nem szeretik a szamócát?

morpho 2017.04.06. 20:27:25

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

"a demokratikusan megválasztott miniszterelnöknek" Attól most tekintsünk el, hogy Orbán a hatalmát Simicskának köszönheti, mert én szívem szerint börtönbe zárnám mindkettőt, lehetőleg közös cellába. Viszont a magyar miniszterelnököt nem választják közvetlenül. A parlament választja, mint az államfőt, vagy az alkotmánybírókat. Ez csak azért érdekes, mert a nép megkérdezése nélkül le is válthatják.

Mókuci 2017.04.06. 20:32:39

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Azt,hogy demokratikusan lett e megválasztva Orbán ,nem kevesen vitatjuk. AZ Orbánék által össze vissza kavart az ő érdekükben átdolgozott bohózatot csakis a fideszi kommunikáció tartja demokratikus választásnak ! A nyakunkon élősködnek már 7 éve.Menekül az országból aki nem szeretne diktatúrában élni.Kinek jó ez a pénzeket elsíboló fideszes holdudvaron kívül ? Kezd már leáldozni a csillagotok,ha tetszik és ha nem akkor is. Simicska segít a folyamat felgyorsításában.Mindenkinek jobb,ha inkább előbb mint utóbb adunk túl az országunk tönkretevőin ! Stadionosi Viktornak már régen csak rossz emléknek kellene lenni !

Janossz 2017.04.06. 20:37:23

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Ti azt hiszitek, hogy milliók fóbiája csak úgy lett, egyszer, hirtelen?
Nem. Hosszú évek kemény munkájával érdemelte ki bálványotok.

Tom66 2017.04.06. 21:19:20

@Mókuci: Értem én ezt a nagy elkeseredést, de jelen állás szerint 2018-ban ismételten Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt. Ezen a tényen pedig a sok kis gyökértelen pártocska sem tud változtatni. Van egy hatalmas réteg az országban, akik rühellik az EU-t, mint intézményt és emiatt soha nem szavaznának az EU-t kiszolgáló balliberális pártokra.

Visceroid 2017.04.06. 21:27:10

Úgy sem tud Orbánról durvább dolgot szivárogtatni, mint amit anno Gyurcsány csinált, szóval ezzel Simlicska nagyon elkésett.

"Van egy hatalmas réteg az országban, akik rühellik az EU-t, mint intézményt és emiatt soha nem szavaznának az EU-t kiszolgáló balliberális pártokra. "

Ööö, akkor miért vagyunk még mindig bent?

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.04.06. 21:27:58

@Mókuci: Orbán ha 7 évig semmit sem csinált volna a KERÍTÉSEN kívül, akkor is nyerne 2018ban, pláne hogy a ballib kifejezetten akarta ide az arabokat meg Sorost.

Ha semmi egyéb nem történt volna már akkor is mardna Orbán.

morpho 2017.04.06. 21:31:30

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

"a ballib kifejezetten akarta ide az arabokat meg Sorost." :))) Buta narancskullancs :)))

Bicepsz Elek77 2017.04.06. 21:34:26

@Tom66:
Ehes diszno makkal álmodik!!!
Orbannak nincs alternatívája igy maradni fog addig, amig nem lesz. Zembereket meg az se sokkolja, ha kiderulne, hogy pedo kejgyilkos vagy hasonló, mert nincs Jobb(ik).

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.04.06. 21:34:27

@morpho: Mér feri nem volt kerítést bontani?

Van aki emléxik még...

pefe 2017.04.06. 21:38:07

Török Gábor amúgy főállásban Csányi Sándor tanácsadója. Aki viszont messze nem Simicska embere. És akkor most nyugodtan húzzuk le ezt a cikket a slozin.

Bicepsz Elek77 2017.04.06. 21:43:18

@pefe:
Szerintem Csányi is szívesen latna egy gyenge kormanyt, hiszen oligarcha o is!!

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.04.06. 21:46:00

@Bicepsz Elek77: Valószínüleg, hisz Soros majdnem bedöntötte az OTP-t.

helyén találta a szöget 2017.04.06. 21:54:03

@Frady Endre:
Rossz hírem van.
A Momentum = Fidesz. Fideszes nacsalnyikok kölykei.
Meg kell nézni a vezérüket: nagypofájú, borostás, jogász, focista.

Nem emlékeztet senkire 1989-ből?

Tisztességes Természettudomány 2017.04.06. 21:57:32

A Simicska-Orbán ellentétet Habony találta ki. Valójában a legjobb spanok.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.04.06. 21:59:51

'A CEU eltökélt szándéka, hogy Budapesten maradjon, abban a városban, amely több mint két évtizede otthona, ezt írta Leon Botstein, a CEU kuratóriumának elnöke'

- naná hogy itt akar maradni az askenázi tetühintás a rasszistafasiszta kirekesztők között, nagyon érdekes.

helyén találta a szöget 2017.04.06. 22:02:30

@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!):
Jó tudni.
Neked ez a hozzászólás melyik részéből jött le?

Csak hogy legközelebb odafigyeljek rá.
Elintéznéd nekem, hogy az Index fizessen is valami havi apanázst, ha már így tolom a szekerüket?
De fizethetnek a zsidók is, nekem mindegy, ki adja, ha pénz, csak sok legyen.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.04.06. 22:09:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ha tud Orbán bármilyen disznóságáról, akkor az közérdekű információ, végtére is nagy hatalmú politikusról van szó. Aztán ha kiderül, hogy rágalom, de Orbán emiatt veszít, akkor úgy járt."

Ha tud valamiről, amit csak akkor hoz elő, ha ő éppen úgy hozza érdeke, az zsarolás, az ország belügyeibe való beavatkozás. Ezen kár bármit is szépítgetni. Ha te tudod, hogy a szomszédod kislányokat tart a pincéjében, de csak akkor mész a rendőrségre, amikor neked éppen úgy jó- akkor minimum bűnrészes vagy.
Egy ország demokratikusan megválasztott vezetőjét pedig nem akarja senki ultimátumokkal eltávolítani. Ehhez pedig a nagy balos demokraták ne tapsikoljanak.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.04.06. 22:16:11

@morpho: ""a ballib kifejezetten akarta ide az arabokat meg Sorost." :))) Buta narancskullancs :)))"
Nem így volt? Hány cikket kéne előrántani, ami azt taglalta, hogy mennyire jó a multikulti, hogy milyen tündérek ezek a migráncsok, hogy mennyire kellene az orvosmérnökök tudománya, stb? Szerintem Fletó még posztolt egy olyat is, hogy "én is ali vagyok", de hogy elmagyartázta, hogy a gyurcsányok is bevándorlók, az kurva élet.

je suis Louis (törölt) 2017.04.06. 22:21:27

Ezt is meg kellett érnünk, Simicska mint Ludas Matyi, bakker....

BAZINGA2 2017.04.06. 23:05:42

Hűha!... Várom a 2018 -as választást! Kíváncsi vagyok, hogy ki nyer???.....

helyén találta a szöget 2017.04.06. 23:05:44

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Dehogy.
Csak egy alapítvány létrehozásának kezdeményezése.

Punxsutawney Mormota 2017.04.07. 00:07:55

@Legeslegalja: Érted is, hogy mit írsz, vagy csak dobálod egymásra a szavakat, mint a gépelő csimpánzok?

Jakab.gipsz 2017.04.07. 00:13:12

@Felchutty Bugrisch:
Bocs a kései válaszért.
Tök mind egy ki Orbán ki hívója, ebben a csihi-puhiba nem győzheti le senki sem , a sors "Viktor főnöknek" ( royal-flush lapot osztott), csak még nem tudja, ezért mulyáskodik.

Mókuci 2017.04.07. 02:09:07

@Visceroid: Mert se vele se nélküle ? A pénz az bezzeg nagyon is kellene.Majd meglátjátok mi lesz ha kiléptek.Egy biztos,hogy mi nem fogjuk azt itt megvárni ! Akkor majd a sok EU szkeptikus szépen megeheti egymást,mert semmi nem lesz Magyarországon. Akik valamit érnek és termelni képesek azok mint a hangya szétrúgott bolyból úgy menekülnek el innen. A XXI. században már nem lehetséges a rabszolgatartás,pedig ezek arra spekulálnak .Az itt maradó csókosokat az Orbán által milliomossá tett réteg nem fogja eltartani,ők is lelépnek.Na akkor majd lehet utálni az EU-t és a menekülteket ! Ezért van ez a szervezetten történő iskola elbutítás,a kórházak leamortizálása és a leszakadó rétegek halálba lehetetlenítése . A közmunka már a jövő elképzelése szerint van megszervezve.A kerítés nem a menekültek ellen van,hanem a menekülők itt tartása lesz hamarosan a funkciója :(((( Mert semmi kétség,a röghözkötést sem ússzátok meg :(((( Erre van szükségetek ?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.04.07. 02:20:02

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

"Hány cikket kéne előrántani, ami azt taglalta, hogy mennyire jó a multikulti, hogy milyen tündérek ezek a migráncsok, hogy mennyire kellene az orvosmérnökök tudománya, stb?"

Nem kizárt, hogy ezek a posztok már rég eltűntek, hiszen a szerzőik bármikor törölhetik őket.

Mókuci 2017.04.07. 02:20:09

@helyén találta a szöget: Lehet ez felbujtás,de nem te vagy az egyetlen akinek ilyen vágyai vannak! Ha már a vágyainkért is visz a TEK,hát hamar kevés lesz a börtöneink kapacitása ! Mert nem kell ahhoz még csak baloldali beállítottságúnak sem lenni,hogy ezt a Gonosz elme roggyant Putyin csicskát szétszerelve képzelnénk magunk elé ! Csak azt csodálom,hogy akik még mindig rajonganak érte ,azok miért nem látják amit művel ?És ne gyertek nekem a feljelentéssel ! Mert arra itt az országban esély sincs !

Mókuci 2017.04.07. 02:23:19

@Tisztességes Természettudomány: Ja spanok :)))))))))))))))))))))))))Menj orvoshoz !

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.04.07. 02:36:17

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

"Ha tud valamiről, amit csak akkor hoz elő, ha ő éppen úgy hozza érdeke, az zsarolás, az ország belügyeibe való beavatkozás. Ezen kár bármit is szépítgetni."

Természetesen hétköznapi értelemben zsarolás, ebben igazad van. Ám jogilag szerintem nem az, bár ezt csak egy jogász tudná biztosra megmondani.

Simlicska csak akkor lenne bűnrészes, ha

1) maga is részt vett az Orbán által esetleg elkövetett bűncselekményelben

vagy ha

2) olyan bűncselekményt nem jelentett a hatóságoknak, amelyekre feljelentési kötelezettség vonatkozik, pl. hazaárulás - természetesen olyan hazaárulás, amit a törvény és a bíróság is annak ítél, mert ugye a ballib szerint Orbán naponta követ el hazaárulást... A legtöbb köztörvényes bűncselekmény jelentésére az állampolgárt nem kötelezi a törvény.

Ezzel persze nem Simlicskát védem, mert az ember egy aljas geci féreg. Ez volt róla a véleményem már akkor is, amikor még Orbán köreiben volt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.04.07. 02:58:47

Kérem a bloggazdát, hogy NE TÖRÖLJE a gyilkosságra felbujtó kommentet, mert az egy bűnvádi eljárásban bizonyíték lehet, a bizonyíték megsemmisítése pedig szintén bűncselekmény, miáltal a bloggazda is bűnrészessé válik.

A közeli napokban megteszem a szükséges lépéseket a feljelentés érdekében.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.04.07. 09:32:35

@helyén találta a szöget: Mostantól ezt kell mantráznia a Hablaty Árpi vezette papagájkommandónak? :)
A Momentum különb, mint a kezdeti Fidesz, mert nekik nem a pofájuk nagy, hanem a munkatapasztalatuk. Ők tudják, mint jelent versenyszférában dolgozni, vállalkozni. Egyedül ki tudnak tölteni egy adóbevallást. Megoldották az aláírásgyűjtést.
A fidesznyikeknek fogalmuk sincs arról, mit jelent dolgozni. A Soros támogatta iskolapadjaikból egyenest mentek a parlamentbe ingyenélni.
Hajrá Momentum! :)

egy igazi barom vagy mária 2017.04.07. 10:50:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egy ország kormányáról beszélünk. Ha azzal fenyegeted meg, hogy ha nem mond le akkor te ezt vagy azt csinálod az az alkotmányos rend elleni támadás. Terrorizmus. Simicska ezzel a választói akaratot rűgja fel, és a saját akaratát előrébb teszi 10 millió emberénél.
Egyébként épeszű kormány erre nem reagálhat, mert akkor holnap másik ezer terrorista fog gyerekek fejéhez fegyvert fogni. Aztán jöhetnek a szalagcímek, h orbán annyira ragaszkodik a hatalmához, hogy gyerekek életei sem számítanak.

Beer Monster 2017.04.07. 12:05:12

@Pop40: " Vitya egyedül a "népszerűségéből" él"

Azért ez így túlzás. Van 742 000 forint megtakarítása is.

CrimeHunters 2017.04.07. 20:53:16

@Mókuci: Nagyon-nagyon igazad van, de nem örülök neki!

CrimeHunters 2017.04.07. 21:01:03

@BAZINGA2: "Hűha!... Várom a 2018 -as választást! Kíváncsi vagyok, hogy ki nyer???....." Már most megmondom: mi nem, az biztos! Erre csak akkor lenne esély, hogyha az összes pártot és politikust elzavarnánk... oda!!!

Cicuskám légy jó hozzám 2017.04.08. 01:02:19

@egy igazi barom vagy mária: Ez nagyon Fideszes fejtegetés.Miféle 10 millió emberről beszélsz ? Ezt a kormányt három millióan ha támogatják.Ne éld már bele magad,hogy a megvásárolt szavazatok is embereket takarnak ! Nézd már meg az Románoktól ide szavazók közül hány olyan van aki azt sem tudja,hogy a nevében szavazatot adtak le :( Azután meg az sem a kormányod rajongója akinek a szavazata ígérettel lett megvéve és utána nem teljesítették ! Az épeszű kormányt sem tudom kire értetted,mert ezek nem azok ! Ja és Orbán mondta korábban,hogy azt a kormányt amelyik a népe ellen tevékenykedik,a népnek joga van elzavarni ! Nos akkor hogy is van ez ? Miért is ne lehetne lemondatni őket?

Cicuskám légy jó hozzám 2017.04.08. 01:15:23

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ----Ne csinálj már úgy,mintha egy normális ember lennél ! Nyugodtan fel lehet jelenteni,mit is érsz el vele ?Akkor majd kevesebben fogják a halálát kívánni ??? Tenni meg úgysem egy fenyegetődző ember fog a megsemmisítéséért :)))) Neked amúgy a lánykori neved Budai Gyula ? :))))))) Ő volt az ügyeletes feljelentgető :)))

Amúgy ez a"" feljelentem mert a nagy vezírről csúnyán szólt"" nagyon is élesen idéz egy korszakot a Magyar Történelem könyvemből :((( Még a fejét kellene kopaszra borotválni a felcsúti Napóleonnak :))))

odysszeusz 2017.11.19. 00:26:19

Ez a Simliska mégsem lehet annyira okos, hogy az "atomot" meglepetésszerűen használja a megfelelő időben. Az amik...nem ugattak előre...Mert ha tényleg "atom" van a kezében akkor vigyázhat magára és a családjára. Persze lehet, hogy mások "tájojják" azt a "jettentő" infojmációt. Esetleg az óvodában Viktorka bepisilt vagy mi!!? Az egész ország nyugodt lélekkel nézi Viktorék gátlástalan országlását...ugyan mi az a nagy dörrentés ami ezt a sok vizibarmot eltántorítaná...Ráadásul ezek helyett a "nemzethi zsebtolvajok" helyett nem nagyon találni épeszűeket...akkor kiket fogunk üsmét a nyakunkba venni?? " Valaki mondja meg...valaki mondja meg miért van".

Pattaya 2017.11.28. 19:32:29

@Emilia Mátray:
Bármelyik fórumon szó van a szerelmedről, rögtön ugrasz megvédeni! Neked megfelel a plátói szerelem? Mert ilyen vénasszony már maradjon meg magának!

Emilia Mátray 2017.11.29. 01:44:31

Kedves Pattaya !

Köszönöm a tiszteletteljes sorait !
Nagyon meglepett , ismeretlenül írt levélkéje !

Ha Ön intelligens , úriember lenne nem sértegetné a hölgyeket !
Vénasszony az ídesanyja ! Ha volt is , vagy van is esetleg !
Az meg tuti , hogy a családjában nem is szocializálódhatott egyik szülőjétől sem , hiszen ők sem különbek a Deákné vásznától !

Köszönnöm én nagyon boldog , kiegyensúlyozott hölgy vagyok !
Nem vagyok kíváncsi a gyűlöletet sugárzó , emberi méltóságomat is megsértő
véleményére !

Ami meg a személyiségét illeti : nem meri még a pofikáját sem megmutatni ???
Kis ARANYOS ? Talán fél valamitől , vagy valakitől ?
Egy becsületes , intelligens ember vállalja önmagát !

Üdv , kis ARANYOS !
süti beállítások módosítása