B1 blogcsalád



Magyarországon gusztustalanul, állami támogatással folyik a holokauszt revizionizmusa, Soros pedig kitűnő bűnbak Orbán számára

2017. március 21. - Szelestey

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. március 21. 

A hangos sajtószemlét itt hallgathatja meg. 

Tabletmag.com

„Magyarország gusztustalan, állami támogatással zajló holokauszt revizionizmusa”. Ezzel a címmel közöl kivonatot a portál az ismert amerikai újságíró, James Kirchik most megjelent könyvéből, amelyet a Yale Egyetem adott ki. Az „Európa vége” című kötetből a honlap szerkesztői azt a részt vették ki, amely a budapesti Szabadság tér szobrain illusztrálja az ország hányattatott történelmét, a szovjet, illetve a német megszállási emlékművel, Horthyval és Reagannel. Volt itt minden, kommunizmus, nacionalizmus, fasizmus és demokrácia. A német bevonulás áldozatainak tiszteletére emelt szobor feloldozza a magyarokat a vészkorszakban viselt felelősségük alól, hiszen

ebben az ábrázolásban a nemzet a náci ragadozó kollektív áldozatának számít.

Csakhogy elhomályosítja a holokauszt kifejezetten zsidóellenes természetét és azt, hogy a magyar állam aktívan közreműködött a tömeggyilkosságokban. Félreértés nem lehet, hiszen a nacionalista magyar kormány 2010 óta kampányt folytatott, hogy elferdítse a történelmet a zsidók kiirtása ügyében. Próbálta minimalizálni a magyarok bűnrészességét, egyben pedig rehabilitálni Horthyt, aki eszerint önzetlenül védelmezte a nemzet függetlenségét.

Oroszországon kívül egyetlen más európai állam sem manipulálja történelmét olyan szemérmetlenül, politikai megfontolásokból, mint Magyarország.

Mindkét hatalom úgy írja át a múltat, hogy közben a jövőre tekint. A tömegeket nacionalizmusra, irredentizmusra, intoleranciára nevelik. A magyarok még inkább a tekintélyelvűség felé haladnak, ám a revizionizmus aggasztó kihatással van az európai kilátásokra is. Mert ha egy állam tudatosan hazudik a saját múltjáról, nemzedékeket önt nyakon a nemzeti ártatlanság, a folyamatos áldozatiság és az elvesztett nagyság mítoszával, az felhatalmazást jelent felelőtlen és veszélyes tettekre. Orbán és Schmitt Mária el akarja mosni a különbséget áldozat és tettes között. A kormányfő a múlt század 30-as éveinek nyelvezetét használja és immár elég bátornak érzi magát, hogy véghezvigye soviniszta programját. A szerző reméli, hogy egy szép napon a Szabadság téri emlékmű is odakerül, ahová való: a nagytétényi Szoborparkba.

 

New York Times

new_york_times.jpg

A lap Szlovákia példáján mutatja be, hogy korábban ugyan árnyékban voltak, de napjainkban ismét feljövőben vannak az újfasiszták, így Magyarországon is. A szlovákoknál újra kultusza van Tisonak, az ország 2. világháborús náci vezérének, az Újjászületés Mozgalom pedig be akar kerülni a parlamentbe. Hívei bejutottak több önkormányzatba. De a hasonszőrű Kotleba-féle párt tavaly már 14 helyet szerzett a törvényhozásban. Igaz, tagjai már levették rossz emlékeket idéző egyenruhát, viszont a zsidók helyett immár a migránsokat és a romákat támadják. Ami a többi országot illeti, csak a görög Arany Hajnal és a német AfD hangoztat nyíltan neofasiszta nézeteket.

A Jobbik szélsőséges, de tartózkodik az egyértelműen náci megnyilvánulásoktól.

Ezeknek az erőknek a hatása inkább azon mérhető le, hogy a nagy pártokat határozottan a nacionalista irányba tolták, főként a bevándorlás kapcsán, mivel azok igyekeznek lassítani saját táboruk leapadását.

Meszezsnyikov, egy liberális pozsonyi kutató intézet vezetője azt mondja, hogy a szélsőségesek és a fasiszták mostanra a rendszer részei lettek. A Transparency International ottani képviselője pedig arra mutat, rá, hogy náluk jelenleg már bárki nyíltan beszélhet fasiszta-barát érzelmeiről. Az érintett pártok azt sugallják, hogy jobb volt a fasiszta kormány idején. Kotleba pártjának törzshelyén, Besztercebányán a múzeumigazgató úgy látja, hogy a politikus átvette Mussolinitől az erősember ideálját, Hitlertől pedig azt tanulta meg, miként kell befeketíteni a kisebbségeket. Így elutasítja a magyarokat, az amerikaiakat, a zsidókat, a feketéket és a sárgákat. Viszont a feltörekvő Újjászületés Mozgalom első embere cáfolja, hogy  neonácik lennének, szerinte egyszerűen csak próbálják megbélyegezni őket.

 

New York Times/Newsweek/Reuters

reuters.jpg

1. Már a szombati, jubileumi csúcsértekezletre készített záróközlemény előszavában szerepel a jogállam és a demokratikus jogok fontossága, ami a hírügynökség szerint arra emlékeztet, hogy Brüsszel aggódik a tekintélyelvű magyar és lengyel folyamatok miatt. Meg azért is, mert a földrészen végigsöprő nacionalizmus eltörölheti az eddigi vívmányokat. A hangsúlynak azért van szerepe, mert mindössze kétoldalas nyilatkozatról van szó. A kulcselem az egység a brit kilépés sokkszerű hatása után. A szöveg azt hangsúlyozza, hogy nagyok a kihívások, így a terrorizmus és a tömeges migráció, az (amerikai) protekcionizmus, de az EU-t közösen kell erősebbé tenni, a szorosabb összefogás és szolidaritás révén. Utóbbi részben arra utal, hogy el kell osztani a menekülteket. Azt is tartalmazza a dokumentum, hogy szükség van a többsebességes Európára. Mint ismeretes, ezt az elképzelést a keleti tagok úgy veszik, hogy azzal az ő támogatásukat és befolyásukat igyekeznek csökkenteni.

2. Nagyon úgy néz ki, hogy Magyarországon az önkényuralmi jelképek elleni harc miatt nehéz helyzetbe kerül a Heineken vörös csillaga. A választásokra készülő, jobboldali Orbán-kormány azt állítja, erkölcsi kötelessége betiltani az olyan logók használatát a kereskedelemben, mint a horogkereszt, az ötágú csillag, valamint a sarló és kalapács.

A lépés beleillik az unortodox politikába, ami különadókat vetett ki külföldi tulajdonban lévő cégekre.

A Heineken jelképe szinte folyamatosan látható a sör címkéjén, amióta a 19. század 2. felében megalakult az üzem, a színe a 30-as években változott vörösre, egyébiránt a gyártási folyamat különböző fázisait kívánták jelezni vele. Viszont a 2. világháború után fehér lett, csak a szegélye maradt vörös. majd 1991-ben ismét bevörösödött. Sem a vállalat, sem Kovács Zoltán nem kívánt nyilatkozni az ügyben, viszont Semjén Zsolt nem tagadja, hogy az ügy összefügg a Csíki sör körül kirobbant jogi vitával. Ugyanakkor a náci jelképekkel ellentétben a kommunista időszak szimbólumait lehet használni a cseheknél, a lengyeleknél és a románoknál is.

 

FT

financial_times.jpg

Magyarország azon van, hogy 28 évvel a rendszerváltás után törvényen kívül helyezze a Heineken vörös csillagát, miután a holland cég Erdélyben megnyerte a márkanév ügyében lezajlott jogvitát. A törvényjavaslat illeszkedik az Orbán Viktor által előnyben részesített gazdasági hazafisághoz. A miniszterelnök jó pár diszkriminatív lépéssel, illetve adóval veszi célba a külföldi vállalkozásokat, mert szeretné növelni a magyar ellenőrzés arányát a magánszektorban. Elsőként egyébként a szélsőséges Jobbik hívott fel bojkottra, amikor egy román bíróság eltiltotta a Csíki sör nevének használatától a többségi magyar kézben lévő kinti üzemet. Lázár János pedig nem sokkal később meglátogatta a telepet. Kovács Zoltán azt mondja, a készülő tilalom, minden cégre vonatkozik, amelynek címkéjén látható valamilyen totalitárius jelkép. A Heineken viszont arra hivatkozik, hogy az ötágú csillagot a sörfőzők a középkor óta használják és az az ital fő összetevőire utal. Ám esetükben semmiféle politikai tartalmat nem hordoz. Ha átmegy az Országgyűlésen a javaslat, akkor várhatóan jogi csata indul a magyar és az európai bíróságokon. A márkajelzések használatát lehet korlátozni, sőt be is lehet tiltani, csak éppen megfelelőképpen meg kell indokolni. Az uniós jog azonban kimondja, hogy a kereskedelmet nem lehet gátolni a tagállamok között.  

 

Süddeutsche Zeitung

suddeutsche.jpg

Megvan az előtörténete a több hónapja tartó torzsalkodásnak a magyar kormány és a Heineken között, csak most már a 2. fordulóba kanyarodott a küzdelem. Budapesten arra hivatkoznak, hogy erkölcsi kötelesség megtiltani az önkényuralmi jelképek felhasználását a kereskedelemben. Ám a lépés bőven lehet bosszú vagyis a politikai ügy mögött húzódhat meg gazdasági megfontolás. A kormány ugyanis bojkottot hirdetett a Heineken ellen az erdélyi névvita miatt. Magyarország védhatalomnak tekinti magát a határon túli magyarok számára. Egyidejűleg azon dolgozik, hogy állampolgárságot adjon e kisebbségek tagjainak. De az is belejátszik a viszályba, hogy Orbán újabban ismét erőteljesen fellép a külföldi kereskedelmi láncok ellen. Azt hányja szemükre, hogy gyengébb minőségű portékát árulnak Magyarországon, mint a nyugaton. Olyan hírek vannak, hogy a hatóságok meg akarják bírságolni ezeket a cégeket.

 

Der Standard

der_standard.jpg

A tekintélyelvű politikusok számára nélkülözhetetlen az összeesküvők rémképe, Orbán Viktor szemében Soros György egy személyben jeleníti meg az ideális bűnbak minden vonását – írja Paul Lendvai. Soros zsidó, amerikai állampolgár, pénzügyi befektető, a vagyona 25 milliárd dollár. A menekültválság óta egyfolytában a legveszélyesebb ellenségként kezeli a miniszterelnök és a sajtóapparátusa is. De más korrupt kelet-európai politikusok is beszálltak a kampányba, mert a védett ellenfelek fenyegetést jelentenek. Soros liberális emberbarát, aki a 80-as évek óta 12 milliárd dollárt adott a Nyílt Társadalom alapítványoknak és emberi jogi szervezeteknek. Ám veszélyben van az általa alapított, tekintélyes Közép-Európai Egyetem is.

Hogy Orbán vagy akár Kovács Zoltán és sok más magasrangú Fidesz-vezető is egykor Soros ösztöndíjas volt, az hálás téma volna egy disszertáció számára, amely a bűnbakokról és a politikai szélkakasokról szólna.

 

 

Guardian

guardian.jpg

Nemzetközi közösségi médiahálózatán keresztül Magyarországról, illetve Szerbiából kívánja támogatni a skót függetlenséget egy szélsőjobbos milliomos, aki korábban Trump mellé állt. Jim Dowson a szélsőséges Brit Nemzeti Pártot is segítette anyagilag, az amerikai elnökválasztás véghajrájában pedig a Trump számára kedvező híreket nyomatta, ideértve, hogy több összeesküvés elméletet tett közzé Hillary Clintonról. Az üzletember Észak-Írországban lakik, de a hírügynöksége miatt sok időt tölt Kelet-Európában. Azt állítja, hogy anyagai 50 millió embert érnek el. Úgy gondolja, hogy Nagy-Britanniának vége, ezért a skótok megérdemlik, hogy különválhassanak. Nem csak a muzulmánok és a bevándorlás miatt, hanem azért is, mert az Egyesült Királyságot szerinte a toryk uralják a következő 30 évben. Dawson egyébként nagy híve a keresztény, nacionalista, migránsellenes szervezeteknek Európában, egyébiránt pedig odavan Putyinért. Az egyik antirasszista szervezet ugyanakkor rámutat, hogy a milliomos a közösségi média nagy szereplője lett a budapesti hírközpontból, amely ontja a gyűlöletet. 

 

Die Welt

die_welt_1.jpg

A lap szerint Orbán Viktornak eddig nem volt riválisa, de most lett a Momentum vezetőjének személyében. A tudósító úgy találta, hogy Fekete-Győr András rendkívül gyakorlatiasan tekint a politikára, nem törődik a jobb- és baloldali felosztással, viszont mozgalma egyre erősödik – az összes többi párt rémületére. Ideértve a megcsontosodott, ötlettelen szocialistákat, a Jobbikot, sőt a Fideszt is, amely valószínűleg látja, hogy itt komoly és váratlan kihívó jelent meg a színen. De hogy a Momentum hol áll ideológiailag, azt nehéz meghatározni. Fekete-Győr nem engedi, hogy bármelyik fiókba betegyék őket. Viszont Orbánra már vereséget mért az olimpia elleni aláírásgyűjtéssel, ami mögött olyan mozgósítási képesség és profizmus húzódott meg, amire jelenleg egyetlen más ellenzéki erő sem volna képes. Talán még a Fidesz sem. De azért jövőre csupán kezdeti dinamikus sikert lehet várni tőle, a győzelem még messze van. Illetve a pártvezető most már arról beszél nyilvánosan, hogy saját erőből nyerni akarnak.

Új nemzedék bukkant fel, amely hallatni kívánja a hangját. A Momentum minden párt hívei között talál szimpatizánsokat, de leginkább a bizonytalanokat vonzza. Természetesen főleg a fiatalokat, de meglepően sok nyugdíjast is. Fekete-Győr egyébként a német keresztény-szociális politikus, Hans-Peter Friedrich irodájában dolgozott egy ideig. Nagy vihart kavart Gyurcsány-ellenes kijelentésével, a DK puszta létezése akadályozza a balliberális oldal egységes fellépését. Viszont a Momentum első embere úgy látja, hogy csak a Fideszre, a Jobbikra és esetleg az LMP-re érdemes odafigyelni. Ugyanakkor támogatja a menekültek befogadását, az ország társadalmi hajlandóságával arányban. Elismeri, hogy inkább konzervatív nézeteket vallanak, noha programjuk az országos kampány eredményeként még módosulhat. De fontos, hogy rájöttek: lejárt a hagyományos politizálás ideje. A Facebook-nemzedék bele akar szólni a dolgokba. Szóval mindent egybevéve úgy tűnik, hogy a Momentum új társadalmi közepet igyekszik teremteni, polgári alapon, liberális elemekkel, túllépve a bejáratott pártokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7212357599

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Működnek a Gyógyító Vakcina Gondolat Vírusaink. 2017.03.22. 09:35:11

"Jézus is egy mesehős" ezt terjesztik már a Keresztyén Humor fb oldalon is. Beértek a Gyógyító Vakcina Gondolat Vírusaink.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.21. 18:07:20

Nah, nem hangzottak el olyan dolgok, amiért Kubatovnak ide lenne érdemes küldeni a fizetett trolljait. Mert nem hiszem, hogy a pénzhiány lenne az oka.

FLAZZ 2017.03.22. 03:56:32

Szórakoztató, hogy még mindig vannak olyanok akikhez nem jutott el az információ arról, hogy a tollnok mindig azt írja le, amit a gazdája diktál.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 04:54:03

Már mindenki legyint az ilyen lberális hamishírgyártó médiák fantáziáira.

Túlélő ... 2017.03.22. 06:48:39

... külföldön átlátnak azon, amin itt folyik.

2017.03.22. 06:50:58

Van annak némi diszkrét bája, hogy bár Izraelt rendre - de egyébként nevetséges indokkal - Európához tartozónak tartják, de bezzeg itt meg sem említik.

Pedig Izrael jelenleg is területrabló, agresszív és rasszista, apartheid politikát folytat, amivel teljesen aláássa a közel-keleti békefolyamatokat, önhatalmúlag és önös célból befolyásolja a környező országok életét.

Viszont a 72 éve történt eseményekből szépen megél a mami napig is, holott apáink bűne semmiképpen nem szállhat rá a fejünkre.

Már az én generációm sem bűnös, hát még a mostani 20 évesek!
Nem is értik, hogy nekik miért és meddig kell még "jóvátételt" fizetni olyasmiért, amiről ma már csak halvány fogalmuk van, és az is egyoldalú, hamisított és annak bárminemű megkérdőjelezése büntetést von maga után.
Inkább erről írnának ott az USA-ban!

Ennyi.

midnight coder 2017.03.22. 07:07:11

Elég vicces az, amikor az USA a más szemében a szálkát keresi, a sajátjában viszont a gerendát sem látja. Az amcsi újságírónak először az USA által elkövetett emberiség ellenes bűnökkel kellene szembe néznie mondjuk Hiroshimai élő emberes atombomba teszttől a vietnami háború során elkövetett csintalanságokon át Irak lerohanásááig. Nem beszélve a közelmúlt eseményeiről: egy oknyomozó újságíró esetleg találhatna érdekes dolgokat Pl. az ukrajnai konfliktus kirobbantása vagy a szír háború mögött is.

Zsuzsi25 2017.03.22. 07:21:26

Vicces! A nemetorszagban elo rokonaim/barataim (diplomas emberek) nem egeszen ezen a velemnyen vannak,hanem azon hogy "vegre valahara valaki kimondott dllgokat" (illegalishatartlepo terrorizmus oszefugges, ciganysaggal kapcsolatos realis attitud es stb)
Bar ok ugye nem latjak, hogy ezen kivul mit mutyizik/lop el. De legalabb van jo oldalala is......Minden kart helyre lehet majd hozni egy masik kormannyal, de ha ide illegalis hataratlepo arab dogoket engednek, azokat soha az eletbrn nem tudjuk makd kisoporni az orszagbol.

HaD 2017.03.22. 07:30:46

Lásd még Eviani konferencia/1938 :). Amúgy meg persze hogy mindíg azok a leghangosabb soviniszták akik maguk is cigányzsidók:) Így azt hiszik megússzák. Jelenleg ügyik mert a keresztények és arabok ölik egymást(miközben még csak egy szar kis rakétával sem találták el a dzsihik izraelt...hmm...hmmm). Ez nekik tök jó mert így senki nem figyel arra hogy az emút húsz évben mit műveltek a világgazdasággal. A nyomor amit hagynak mindig maguk után az meg tök jó táptalaj a háborúkra csak eddig ők is megszívták rendesen..de azért tanulékonyak mint egy csótány. Ja és persze a magyar "elit" mint mindig az utóbbi 200 évben most is az eminens ha ki kell szolgálni a nagy őt:)

roxxtar 2017.03.22. 07:53:57

Kedves posztiro. Egy nyomorek vagy.

Pilotax 2017.03.22. 07:55:07

Tele van a tö...m a mindennapi holokauszttal, és tartok tőle nem csak az enyém. Rohadtul szar lehetett az egész, ha mindennapi hír, hogy százéves túlélők vannak százszámra. Általában a leírt szenvedések igen csak meg szokták rövidíteni az emberi életet kivéve a ....! Rasszizmus? Antiszemitizmus? Izrael?

Exploiter 2017.03.22. 07:55:28

Na nézzük:

"A német bevonulás áldozatainak tiszteletére emelt szobor feloldozza a magyarokat a vészkorszakban viselt felelősségük alól, hiszen ebben az ábrázolásban a nemzet a náci ragadozó kollektív áldozatának számít.
Csakhogy elhomályosítja a holokauszt kifejezetten zsidóellenes természetét és azt, hogy a magyar állam aktívan közreműködött a tömeggyilkosságokban."

A kijelentés értelme:
A német megszállás nem történt meg.
Ha mégis, akkor nem voltak magyar áldozatok.
Ha mégis, akkor megérdemelték.
Ha mégsem, akkor sem szabad erről beszélni, mert "elhomályosítja a holokauszt zsidóellenes természetét".

Akkor néhány gusztustalan tény:
- A II. világháború nem csak a holokausztról szól. Sőt, egyáltalán nem arról szól, az csak egy mellékes terméke volt. Mint a neve is mutatja, egy globális háború volt.
- A II. világháborúban nem csak zsidók haltak meg, hanem milliónyi fiatal a lövészárkokban, civil a bombázásokban, kegyetlenkedésekben, éhezésekben ésatöbbi.

A történelemhamisítást az követi el, aki mindezt figyelmen kívül hagyja és a világháborút a zsidó népirtással azonosítja. Elárulom, a 30-as, 40-es években pont senkit nem érdekelt a zsidók sorsa, még a szövetségeseket sem.

gmihaly621 2017.03.22. 08:07:16

A holokauszt egy amerikai importból származó "szakszó". A hazai zsidóság egészen addig, amíg ez a kifejezés "le nem nyomta", "vészkorszakot" emlegetett. A "holokauszt-túlélők" joggal méltányolható, elfogadható "gyászmunkájának" része a mostani "emlékezetpolitika" is. Az "eleven emlékmű", és a többi megnyilvánulás az érintettek mély érzelmeire építve tulajdonképpen egy pindurkát kegyeletsértő. És a mostani megnyilvánulások nem segítik az emlékezet "békévé oldását", mert túlságosan belengik aktuálpolitikai mellékzöngék, amelyekre a külföldi "baráti média" szíves-örömest rárepül. Pedig az antiszemitizmus Endlösungig történő elfajulásának kutatásában máraz osztrák szintig való eljutás is eredmény lehetne, ha nem is elégséges. Eklatáns példa a feltáratlanságokra az 1915-ben az oroszok által ideiglenesen megszállt Galíciában végrehajtott pogromok miatti menekültek ("galíciánerfrász") Ausztria részéről elért, és 1924-ig tartó visszaköltöztetése. Korreláció: Benes 1915-ben a "Zúzzátok szét Ausztria-Magyarországot" címet viselő párizsi előadásai egyikén elhencegett azzal, hogy rengeteg cseh baka állt át ott az oroszokhoz. Felmerülő kérdés: És mi történt a Magyarországra menekült galíciai zsidókkal ? Az 1941-es események talán valamit felvillantanak belőle, "kipattanásának" történetét Korn-Horváth Zsuzsa megírta a Szombat 2001. december 1-i számában "A Szirtes-ügy" címmel, fent van a neten a cikk. Az eddig erről megtudottak további kutatást tennének szükségessé, helyette a hiányos eredményekkel megelégedve babérjaikon ülnek azok, akik előhozakodtak vele, sőt propaganda-színdarabot írtak belőle. Amúgy melegen ajánlom a MTA Történettudományi Intézetének 1968-as forráskiadványát, "A Wilhelmstrasse és Magyarország" című alapos tanulmányozását, valamint Juhász Gyuláékét a magyar-brit titkos tárgyalásokról 1943-ból, illetve, ha még nem vették le, a Youtube-on keressék meg Szent-Györgyi Albert interjúját, aki a "hintapolitikust" igaz magyar embernek tartva részt vett azokban. Mert a szovjetek sztálingrádi győzelme és a Teheráni Konferencia között még lehetett spekulálni azon, hogy az "angolszászok" partra szállnak a Balkánon is, és Jugoszlávia után Magyarországot is ők szabadítják fel. Ez Sztálin Teheránban egy tollvonással "megfúrta", helyette lett a Tito-féle jugoszláv partizánmozgalom, a Vörös Hadsereg szabadított fel minket, volt még egy görög polgárháború is, és 45 évig tartó elvtársvilág térségünkben és sok más borzalmas disznóság. Egyelőre ennyi a lapszemle címének ürügyén.

VaradiJanos 2017.03.22. 08:31:05

Csak kiharcolják maguknak a következőt.

kommentes nikk 2017.03.22. 08:31:51

Úristen, Lajos lapszemléi még a Klubrádióban is elviselhetetlenül pofátlanok voltak, ráadásul minden hírhez hozzáköltötte a saját elméleteit, sajtóetikailag borzalom volt, amit művelt, úgy látom nem hagyott fel vele.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 08:35:02

Az ember azt hinné, hogy a "BŰNÖS NEMZET" fogalomkörén embereket megsemmisítő, komcsi tetvek eltakarodtak már rég.

De ilyenkor látszik, hogy a nácik bűnével egy nemzetet hibáztató ballib szarháziak soha nem adják fel.

Fogjátok fel !
Itt nem volt és soha nem is lesz náci !
Itt egyedül ti vagytok a bűnösök, akik el akarjátok hitetni egy néppel hogy Hitler bűneiért fleelniük kell !

Nem kell !
Szarnuk rátok tetvek !

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 08:37:27

@Exploiter:

Pontosan ezt teszik. A ballib szubkultúra lényegi eleme, a magyarok hibáztatása a nácizmus bűneiért.

Holott a magyarok voltak az egyetlenek a nácik által megszállt Európában Horthy vezetésével, akik legtovább ellenálltak hitlernek, és a zsidók deportálásának.

Ezért cserélték le Horthyt Szállasira, és a NYilasokra, akik később a kommunista diktatúrát üzemeltették, és a myagarokat hibáztatták saját bűneikért !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 08:39:34

@Exploiter: "A kijelentés értelme:
A német megszállás nem történt meg. "

Segítek értelmezni, mert látom, egyedül nem megy.

A német megszállási "emlékművel" a csúti geci az összes felelősséget a németek nyakába varrja, gyerekesen azt az ordas hazugságot mantrázza, hogy "nemmivótunk".

"Magyarország német megszállása tehát nagyobb atrocitások nélkül történt: részben igaznak bizonyult tehát Weichs vezértábornagy híressé vált szófordulata, miszerint Magyarország megszállása harc nélkül 24, harc esetén 12 órát fog igénybe venni, mert akkor elmaradnak az üdvözlő beszédek. A német áldozatok nem haladták meg az 50 főt, míg a magyar honvédelem kevesebb mint tíz személyt veszített. Történt mindez úgy, hogy a megszállás során a magyar katonaság mindvégig számbeli túlerőben volt: nyárra a fokozatos német csapatkivonások eredményeképp a megszálló erők kevesebb mint 50 ezret számláltak."

mult-kor.hu/20140318_igy_zajlott_magyarorszag_nemet_megszallasa?pIdx=3

"A német hadsereggel együtt Magyarországra érkezett az ún. különleges bevetési egység (Sondereinsatzkommando - SEK), melynek feladata az ország "zsidótlanítása" volt. A SEK vezetésével a holokauszt fő szervezőjét, Adolf Eichmann SS-alezredest bízták meg, aki a Birodalmi Biztonsági Főhivatal (RSHA) deportálási ügyekben egész Európára kiterjedő hatáskörrel rendelkező zsidóügyi részlegét (RSHA-IV/B/4) vezette. A SEK mindössze 20 tisztből és több mint száz kisegítő erőből (őrök, sofőrök, titkárnők, stb.) állt. Nyilvánvaló volt tehát, hogy az alakulat önmagában képtelen megszervezni mintegy 760-780 ezer ember gettósítását és deportálását a 170 ezer négyzetkilométer területű országból. A magyar hatóságok együttműködése nélkülözhetetlen volt.

Horthy Miklós kormányzó néhány nappal a megszállás után német nyomásra új, a náci érdekeket kiszolgáló kormányt nevezett ki a korábbi berlini követ, Sztójay Döme vezetésével. A Sztójay-kabinet új belügyi vezetése (Jaross Andor belügyminiszter, Baky László és Endre László államtitkárok) nem várt készséggel működött együtt a németekkel. Megkezdődött a "zsidókérdés végső megoldása Magyarországon", amely a németek számára is meglepő hatékonysággal haladt előre: április közepe és május vége között lényegileg az ország teljes zsidó lakosságát gettókba és gyűjtőtáborokba zárták, május 15. és július 9. között pedig a holokauszt legnagyobb deportálási akciójának keretében mintegy 430 ezer embert hurcoltak - 10-15 ezer kivételével - Auschwitz-Birkenauba. Az a gyorsaság, mellyel a magyar hatóságok kitaszították a zsidókat a társadalomból, kifosztották, gettósították, majd deportálták őket, még a holokauszt történetében is páratlan volt.

Október 15-én a németek átvették a kezdeményezést, lemondatták Horthyt és Szálasi Ferenc nyilas mozgalmát jutatták hatalomra. Az újdonsült "Nemzetvezető" megindította a deportálásokat: november és december folyamán mintegy 50 ezer budapesti és munkaszolgálatost zsidót vittek Németországba - javarészüket gyalogmenetben hajtva az összeomló Birodalom területére. A Budapesten maradt zsidókat két gettóba zárták. A fővárosban állandósult a terror, nyilas fegyveresek zsidók ezreit gyilkolták meg."

www.degob.hu/index.php?showarticle=31

"A II. világháborúban nem csak zsidók haltak meg, hanem milliónyi fiatal a lövészárkokban, civil a bombázásokban, kegyetlenkedésekben, éhezésekben ésatöbbi."

Így van. Viszont a Bonsai Duce történelemhamisítása ezeket nem nagyon érinti.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 08:45:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Azért varrja a németek nyakába,mert ők a felelősek.

A magyarok ugyanolyan áldozatok, mint az összes többi megszállt ország Európában.

Senki nem tudja már elhitetni azt a HAZUGSÁGOT, hogy bárki is fleelős lenne ma Magyarországon a holokauszt okán !

Ez csak a kommuista diktatúra fenntartására szolgáló elmebetg önsorsrontó ballib hazugság, amit a komcsik ma is előszeretettel hangoztatnak !

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 08:46:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Mikl%C3%B3s_(korm%C3%A1nyz%C3%B3)

Hitler követelte is a többször Klessheimbe látogató Horthytól, hogy váltsa le miniszterelnökét és szigorítson a zsidókkal szemben alkalmazott bánásmódon. A kormányzó azonban kiállt Kállay mellett. A zsidóságot érintve antiszemitizmusát bizonygatva próbálta kikerülni Hitler kérését a deportálásukra vonatkozóan. Mivel Hitler hajthatatlan maradt ebben a kérdésben, így Horthy saját meggyőződésének megfelelően kénytelen volt kérését megtagadni.[81]

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 08:49:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A kommunista propaganda és a magyarok hibáztatására irányuló történelemhamisítási kísértletek mára elbuktak !

hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Mikl%C3%B3s_(korm%C3%A1nyz%C3%B3)

1944. július 6-án meg nem akadályozták Baky úgynevezett „csendőrpuccs”-át; Horthy ekkor tiltotta meg a budapesti zsidóság deportálását. A kormányzó és a magyar katonák akciója volt az egyetlen eset a Hitler által megszállt Európában, ahol egy Németországgal szövetséges ország reguláris hadseregét arra használták fel, hogy megmentsék a zsidókat.[105][106][107][108]

1944. július 18-án Horthy kezdeményezésére a magyar kormány ajánlatot tett a még nem deportált zsidó származású magyarok (különösen a gyermekek) külföldre történő evakuálása érdekében (főként Palesztinába és Svédországba), valamint a nemzetközi segélyszervezeteket a koncentrációs táborokba irányuló segélyszállítmányok küldésére ösztönözte Svájc budapesti külképviseleténél. A kezdeményezés, amelyhez meglepő módon a németek is hozzájárultak, elbukott, mivel az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság politikai okokból sokáig késlekedett a döntéssel és így a hadi helyzet változása miatt végül nem kerülhetett sor az akcióra. A Jad Vasem szerint azonban a kudarc ellenére a Horthy-ajánlat jelentős hatással volt a magyarországi zsidómentő tevékenységre

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 08:50:21

@midnight coder: "az USA által elkövetett emberiség ellenes bűnökkel kellene szembe néznie mondjuk Hiroshimai élő emberes atombomba"

Az USA rendkívül emberségesen vetett véget a japánok elleni háborúnak a két atombomba segítségével. Ezzel teremtették meg a lehetőséget, hogy a japánok becsletük elvesztése nélkül letegyék a fegyvert - nem volt ismert számukra, hány atombombája lehet még a amerikaiaknak. Az alternatíva az lett volna, hogy végigmennek a japán szigeteken, minden katonát, és a civilek jórészét megölik, a maradék meg öngyilkos lesz. Sok tízezer amerikai katona, és sok millió japán katona és civil életét mentették meg. Egy tokiói bombázásban többen haltak meg, mint Hirosimában.

Végigjártam a hirosimai múzeumot, tényleg szívszorító. De az alternatíva százszor borzalmasabb lett volna.

marcogo 2017.03.22. 08:51:58

@Látens Inszinuáció:
talán segitene, ha bizonyos arab államok és szervezetek elismernék Izrael állam létét. Meg az eddig viselt hivatalos háborukat sem az izraelik kezdték. Én még emlékszem Nasszer kijelent´´esére, hogy "a zsidókat besöpörjük a tengerbe"

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 08:53:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ennyit tudtok meg a neveteket.

Az atombombát ledobó Amerikaik seggét nyalni, akik annak idejéna Horthy által kezdeményezett zsidómentő akciót megtagadták !

Meg a magyarokat hibáztatni azért, mert a nácik megszállták az országot !

Gusztustalan férgek vagytok !

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 08:55:49

@marcogo:

Miért ismerné el bárki is ?

Te elismernéd azt az államot, mely Izraelből kihasított területen, az erősebb kutya baszik elve mentén követelne magának elismerést ?
Miközben folyamatosan csatolna magához onnan területeket ?

Izrael pontosan ezt tette, és teszi.

marcogo 2017.03.22. 08:58:20

@Ballib cenzúrázók réme 25:
De azért még nincs neki Yad Vasemben emlékmüve (mármint Horthynak). Miután rekordidö alatt a vidéki zsidóságot deportáltatta (Eichmann legmagasabb elismerése mellett), megmondták neki szépen, hogy ha igy folytatja, akkor a 2. VH után nem marad el a büntetés, nincs nyugalom Portugáliában. Innen indul a kiugrási kisérlet is.
Horthy háborus bünös (Don-kanyar) és tömeggyilkos. Mellékesen az antiszemitizmus abszolut elöharcosa.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:00:55

@marcogo:

Kommunista propagnada anyag.

Horthy volt aki egyedül nemet mondott Hitlernek a nácik által megszállt Európában.

Ő volt az, aki a zsidóság kimenekítésére tervet készített, és az Amerikaiak, meg Angolok késlekedése okán hiúsult meg a terv.

Való igaz. Mikor a nácik megszállták az országot, akkor beindították a deprtálásokat, és Horthyt a kivégzéséig zsarolták megfélemlítették mint a teljes magyar vezérkart !

A náci megszállás bűneiárt a MAGYAROK NEM FELELŐSSÉK.

A kommunista propaganda megbukott !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:01:14

@Ballib cenzúrázók réme 25: Horthy ellentmondásos személyiség. Simán belement a német megszállásba, a zsidók nagy részének deportálásába. Viszont a budapesti zsidók nagy része mégis neki köszönheti az életét.

"A nemzetközi nyomás és a megváltozott katonai helyzet hatására Horthy 1944. június 26-ára koronatanácsot hívott össze, melyen javasolta a deportálások beszüntetését."

hu.wikipedia.org/wiki/Zsid%C3%B3_holokauszt_Magyarorsz%C3%A1gon

Vagy nem nyugodott a lelkiismerete, vagy rájött, hogy ezért fel is akaszthatják. Sose tudjuk meg.

A tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:
- Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek elmesélek nektek egy történetet:
Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:
- Tudjátok gyerekek, tegnap csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.
És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:01:31

@marcogo:
hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Mikl%C3%B3s_(korm%C3%A1nyz%C3%B3)
Hitler követelte is a többször Klessheimbe látogató Horthytól, hogy váltsa le miniszterelnökét és szigorítson a zsidókkal szemben alkalmazott bánásmódon. A kormányzó azonban kiállt Kállay mellett. A zsidóságot érintve antiszemitizmusát bizonygatva próbálta kikerülni Hitler kérését a deportálásukra vonatkozóan. Mivel Hitler hajthatatlan maradt ebben a kérdésben, így Horthy saját meggyőződésének megfelelően kénytelen volt kérését megtagadni.[81]

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:03:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Kommunitsa propaganda anyag. Ballib önsorsrontó hazugságok, amik a MAGYAROK ellen irányulnak.

A valóság:

hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Mikl%C3%B3s_(korm%C3%A1nyz%C3%B3)
1944. július 18-án Horthy kezdeményezésére a magyar kormány ajánlatot tett a még nem deportált zsidó származású magyarok (különösen a gyermekek) külföldre történő evakuálása érdekében (főként Palesztinába és Svédországba), valamint a nemzetközi segélyszervezeteket a koncentrációs táborokba irányuló segélyszállítmányok küldésére ösztönözte Svájc budapesti külképviseleténél. A kezdeményezés, amelyhez meglepő módon a németek is hozzájárultak, elbukott, mivel az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság politikai okokból sokáig késlekedett a döntéssel és így a hadi helyzet változása miatt végül nem kerülhetett sor az akcióra. A Jad Vasem szerint azonban a kudarc ellenére a Horthy-ajánlat jelentős hatással volt a magyarországi zsidómentő tevékenységre.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:04:13

@Ballib cenzúrázók réme 25: "
A 2,5 milliós Norvégiában mindössze 1700 zsidó élt, ezért az országot 1940 tavaszán elfoglaló németek egy ideig nem is törődtek velük. Norvégiában a nácik az egykori norvég hadügyminiszter, Vidkun Quisling Nemzeti Egység Pártjára támaszkodhattak. A kollaboráns mozgalomnak 1940-ben csak 15 ezer tagja volt, de hamarosan a rendőrök jelentős része is belépett az 1942-ben miniszterelnökké kinevezett Qiusling pártjába. A wannseei konferencia napján, 1942. január 20-án a norvég rendőrség megkezdte a zsidó állampolgárok személyi igazolványainak "J" betűvel való lepecsételését. Tavasszal megindult a zsidók adatainak összegyűjtése, októberben pedig megkezdődtek a letartóztatások. Novemberben az oslói kikötőből egy hajó 532 zsidót szállított el, 1943 elején újabb 158 zsidót hurcoltak el. Valamennyien Auschwitzba kerültek. Az akciók miatt több püspök visszavonult, a lutheránus egyház nyilvánosan tiltakozott és a templomokban is imádkoztak a zsidókért. A zsidóüldözések hatására Svédország kijelentette, hogy eddigi véleményével ellentétben hajlandó a norvég zsidók befogadására. Az ellenállási mozgalom és a lakosság segítségével 930 zsidó menekült ért svéd földre. A nácik és norvég cinkosaik 770 norvég zsidót deportáltak, közülük 28-an élték túl a háborút. A deportálás és a helyi atrocitások összesen 762 norvég zsidó életét követelték.

Dániában 8 ezer zsidó élt, befolyásuk és vagyonuk jelentéktelen volt. A németek 1940 áprilisában ellenállás nélkül foglalták el az országot, ráadásul a norvégokhoz hasonlóan a dánokat is árjáknak tartották, ezért a megszállók az első két és fél évben mérsékelten viselkedtek. A dán király, a kormány és a közigazgatás a helyén maradt. Amikor a Birodalmat 1942 novemberétől Koppenhágában képviselő Werner Best felvetette, hogy a "zsidókérdést meg kellene oldani", a dán kormány kilátásba helyezte lemondását, ezért Best nem erőltette az ügyet. 1943-tól erősödött fel a dán ellenállási mozgalom tevékenysége, augusztusban a német megtorlások miatt a kormány lemondott. Hitler szeptemberben engedélyezte a zsidók deportálását, ezt azonban több tényező is akadályozta: a Dániában állomásozó Wehrmacht erők parancsnoka ellenezte az akciót, és nem engedte, hogy katonái részt vegyenek benne, a dán zsidók vezetőit német diplomaták és magas rangú dán hivatalnokok egyaránt tájékoztatták a nácik terveiről.

A zsidók összeszedése 1943. október1-én indult. A németeket kísérő dán rendőrök megakadályozták, hogy a nácik bemenjenek a zsidók lakásába, ezért csak azt vitték el, aki a dán rendőrök figyelmeztetése ellenére ajtót nyitott. A razzia csekély eredménnyel járt: mindössze 477 zsidót fogtak el, őket sem Auschwitzba, hanem a theresienstadti "mintagettóba" szállították. A deportálások hírére szinte az egész dán társadalom a zsidók védelmére kelt, és megkezdődött Svédországba menekítésük. Tiltakozott X. Keresztély dán király, több egyházi vezető. A zsidókat elrejtette a lakosság, a rejtekhelyekről taxisok ingyen szállították őket a kisebb kikötőkbe, a hajósok ingyen keltek át velük a Dániát Svédországtól elválasztó tengerszoroson. Ha a zsidóknak mégis fizetniük kellett, akkor a dánok összeadták a viteldíjat. A tengeri mentési akciót segítette a német haditengerészet is, amely egyszerűen úgy tett, mintha nem venné észre a megélénkült vízi forgalmat. Három hét alatt 7200 dán zsidó érte el a megmenekülést jelentő svéd partokat. A dán kormány folyamatosan érdeklődött a deportált dán zsidók helyzete felől, 1944 nyarán a Nemzetközi Vöröskereszt delegációjával együtt dán küldöttség ellenőrizte a theresienstadti viszonyokat. Eichmann gondosan előkészítette a propaganda szempontjából fontos látogatást: a munkaképteleneket Auschwitzba vitette, a gettó házait kifestették, az utcákat kitakarították, a fejadagokat megnövelték, nagy sietséggel mozit, kávézót nyitottak. A vizit a nácik szempontjából sikeres volt, a nemzetközi küldöttség elégedett volt a látottakkal. A dán zsidókat távozásuk után sem merték bántani. A holokauszt során 60 dán zsidó halt meg "

www.holokausztmagyarorszagon.hu/index.php?section=1&chapter=13_5_1&type=content

Skankhunt42 2017.03.22. 09:05:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: jaj kérlek történelmi kérdésekben ne foglalj állást, a Szent Szövetségnél is butuska módon beégtél te ki Szakértő úr :))

marcogo 2017.03.22. 09:07:31

@Ballib cenzúrázók réme 25:
elöször is nem öriztünk kecskét a legelön együtt, ugy hogy marad a magázás.
A maga (és jelentös arab körök) hozzállásával viszont a folyamatos béke "biztositott" a Közel-Keleten.
Lehet vitatkozni, hogy ki volt ott elöbb.
Viszont a realitást el kell fogadni, ugy mint pld. a trianoni revizionistáknak is.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:11:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Csakhát mivel a Magyaroknak minden szomszédja élen járt a zsidók deprtálásában, és nem volt olyan szomszéd, ahová menekülhettek volna, mint Dániából.
Miven minden megszállt területen a környzeetünkben csak mi mondtunk ellen Hitlernek.
Ezért kellett szövetkezni az Amerikai, és Angliai erőkkel, a kimenekítésüket illetően Horthyéknak.

Amit aztán ezek nem tettek meg.

----

Megjegyzem a Szlovák, Román, és a többi szomszédos országban javában deportálták a zsidókat, mikor Magyarország még ellent tudott állni a náciknak.

Mégis ma is, a magyarokkal szemben akarják elhitetni a ballib hazaárulók, hogy BŰNÖSÖK, nem a románokkal, vagy a szlovák nácikkal.
Mi ennek az oka ?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:13:07

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Horthy volt aki egyedül nemet mondott Hitlernek a nácik által megszállt Európában."

Talán szentté kéne avatni, mert csak 400-500 ezer zsidó ember halálában segédkezett? Pedig a többit is lelövethette volna.

"Európa nyugati felén a legtöbb zsidó Franciaországban élt. Számuk 1939-ben körülbelül 350 ezer volt ... Pétain marsall 1943-ban megtagadta a francia állampolgárságú zsidók deportálását ... míg a francia állampolgárságú zsidók túlnyomó többségét nem vitték el, a külföldről ide menekült zsidóknak viszont majd a felét deportálták. ... A holokausztnak Franciaországban mintegy 78 ezer áldozata volt."

www.holokausztmagyarorszagon.hu/index.php?section=1&type=content&chapter=13_5_3

marcogo 2017.03.22. 09:13:11

@Ballib cenzúrázók réme 25:
ez olyan mint amikor valaki az autópályán rossz irányban megy és panaszkodik, hogy ezrek jönnek szembe.
Van olyan, hogy független, objektiv történetirás is, sok ország kutatói részvételével, a tények kinos ellenörzésével.
De hát persze komcsi, Soros, Gyurcsány..
Nivótlan vagdalkozás.
nem kell reagálni, vége.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:15:29

@marcogo:

A relaitás az, hogy az erősebb kutya baszik.

Ezért van Izraelnek állama. Semmiféle jogalap, vagy egyéb nemes eszme, duma, és hablaty, nem jogosít fel senkit más területének elvételére.

Ezért veszik el ma is a területeket, mert megtehetik.

És azért nem vesszük mi vissza aterületeinket, mert nem tehetjük meg.

Ennyi a történet.

De a holokuszt okán a NÁCI-k bűneiért a MAGYAROK hibázatatása ellen minden magyarnak fel kell, és kötelessége fellépni !

Nem tűrjük a ballib hazugságokat tovább !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:15:50

@Ballib cenzúrázók réme 25: "mivel a Magyaroknak minden szomszédja élen járt a zsidók deprtálásában, és nem volt olyan szomszéd, ahová menekülhettek volna, mint Dániából."

Ezt már ismerjük: gyurcsányahibás. orbán 7 év kormányzás után se vállal felelősséget az ország leszakadásáért. Mindenki hibás, a Párhuzamos, a zsidó háttérhatalom, a négy évszak, csak ő nem. :))

Skankhunt42 2017.03.22. 09:16:18

@marcogo: olt barátnőm felmenőjének sincs emlékműve, pedig mentett zsidókat. kedves félművelt libsi, a Horthy családot a hálás zsidóság által létesített alapítvány tartotta el a száműzetésben, nem egyszer felkeresve őket Portugáliai száműzetésükben! biztos ezt az ufók rakták oda: m.cdn.blog.hu/kk/kkbk/image/01/horthy-zsidok2.jpg

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:18:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A kommunista országokban a holokauszt áldozatainka száma úgy növekedett, ahogyan azt a politikai akarata, és a győzetesek elvárása azt diktálta.
Így lehet hogy szinte évente 0.5-1 millióval emelkedett a végszám, a kezdeti PONTOS becslésekhez képest.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 09:18:55

@Ballib cenzúrázók réme 25:

"Horthy volt aki egyedül nemet mondott Hitlernek a nácik által megszállt Európában."

Ez sajnos nem igaz.

Nem mondott ellent, amikor lehetősége lett volna: a németek bevonulásakor.

A későbbi ellentmondása több százezer ember deportálása után történt, későn.

Még Szálasi is képes volt erősebben ellentmondani Hitlernek, pedig őt a németek segítették hatalomba.

Horthy egy iszonyúan rossz, gyáva, elemezni klptelen politikus volt.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:21:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Arra daj magyarázatot, a Román Nácik, és Szlovák Nácik miért nem hibásak ?

Miért csak a magyarok felelőssek a náci megszállás rémtetteit illetően, mikor a Szlovákok, és Románok azonnal behódoltak Hitlernek, és mi tartottunk ki a térségben a legtovább a deportálásokat illetően is ?

Kivel akarod ezt a szart megetetni hogy ma bárki felelős lenne itt a nácizmus bűneiért, és mi okból ??

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:21:38

@Skankhunt42: "a Szent Szövetségnél is butuska módon beégtél"

Elment az a maradék kicsi eszed is? Idézz tőlem, hazug narancsgeci!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 09:22:19

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Ez sem igaz sajnos. A románok NEM deportálták a háború előtti területeikről a zsidókat, azok román lágerekbe kerültek, ahol nagy részük túlélte a háborút.

A korabeli román politika különbséget tett az őshonos, "jó" zsidók és az idegen, "rossz" zsidók között. Így míg az előbbieket nem bántották, utóbbiakat szisztematikusan gyilkolták, pl. a mai ukrán megszállási területen.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:23:35

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Miért csak a magyarok felelőssek a náci megszállás rémtetteit illetően"

Én nemtom, ez a te állításod. Még csak hasonlót se mondtam.

Skankhunt42 2017.03.22. 09:25:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: :D :D :D tudtam, h letagadod te nyomorult :D vicces egy figura vagy, még a látszatra sem adsz te húgyagyú

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:26:23

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

" Romániából Ion Antonescu marsall 1942 közepétől megtagadta a zsidók deportálását, a román hadsereg és a Vasgárda brutális kegyetlenséggel maga kezdett neki a népirtásnak.[91][92] Emiatt kb. 70 000 zsidó menekült a szomszédos országokból Magyarországra."

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:26:31

@Skankhunt42: Nem tudom, miről beszélsz. Valakivel keversz. Ha nem vagy aljas hazudozó, akkor idézel tőlem.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:27:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Rendben..

Akkor kijelenthetjük, hogy a magyarok nem felelősek a náci megszállás okán elkövteett deportálásokért.

Azaz a posztíró egy tetves magyarellenes hazaáruló !

Skankhunt42 2017.03.22. 09:35:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: minek idézzek? aki emlékszik rá az emlékszik. mint ah köztudott!!!!!!, h kubi által fizetett bérhozzászólók vannak az indexen, hisz bevallották de amúgy is köztudott Mr Szent Szövetség szakértő úr! buzi morpho szextársad még keres?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:36:34

@Ballib cenzúrázók réme 25: "kijelenthetjük, hogy a magyarok nem felelősek a náci megszállás okán elkövteett deportálásokért."

Ha PISA negatív agyhalott vagy, akkor igen. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:37:57

@Skankhunt42: Jah, már a memóriád se a tégi? orbán fasszopása közben az agyadat is kivitte a huzat. :))

Idézz tőlem, hazug narancsgeci!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:42:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ha akarod érezd magad bűnösnek.
De engem hagyjál a marhaságaiddal és önsorsrontó hazugságaiddal békén !

A magyarok nem felelősek a nácik bűneiért !

A komcsik bűneiért is legfeljebb az a párszázezer agyhalott ex-munkásőr, akik ma is a magyarokat akarják bűnösnek beállítani a nácizmusért.

A többieknek semmi köze a nácikhoz, és soha nem is volt.
Ballib önsorsrontó hazugásgok ezek.

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.03.22. 09:44:38

És ne menjünk el szó nélkül amelett sem, hogy pont azok a hazaáruló Gyurcsány csicskák örvendenek a legjobban amikor a nyugat a lesújtó magyar állapotokról irosgál, meg azok a Gyurcsány csicskák merik ügynök múlttal meg széles ügynök rokonsággal vádolni Orbán Viktort, akik tudják, hogy KISZ-es korában Gyurcsány Pécsen jelentgetett a pártnak a Diabetikus csoportról. Eközben Orbán Viktort annak ellenére megfigyelték és lehallgatták az állampártiak, hogy az MSZMP-s belügyminszter tiltotta ezt meg. Ilyen kíméletlenül üldözték már akkor is a nem EU seggnyalásban gondolkodó Orbán Viktort. A komcsiknak meg különösen nem tetszett, hogy Orbán Viktor összeállt (de csakis a cél érdekében) a diktátorok legnagyobb ellenségével, a liberaliznussal. Eközben Gyurcsány tejben vajban fürdött, a lakásába vett csillárnak az Afáját pedig levonta és ebből meggazdagodott. A 888.hu és a Magyar Idők hitelesen megírták Orbán Viktor üldözésének minden mozzanatát.

www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika

Skankhunt42 2017.03.22. 09:47:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hányan használjátok ezt a nicket, h még a tegnapi böszmeségeidre sem "emlékszel"?

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.03.22. 09:49:22

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "Már mindenki legyint az ilyen lberális hamishírgyártó médiák fantáziáira."

Biztos ami biztos, mi meg visszatámadunk a mi hírgyárainkkal, jöjjön az tőlünk, Moszkvából vagy Bulgáriából. Esélyük sincs a Soros csicskáknak hogy úgy megmossák az emberek agyát, hogy azok ne a mi hírgyárainknak higgyenek, hanem beszopják, hogy sokkal jobb nyugaton élni mint Orbán Viktor illiberális országában.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:52:10

@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

kedves nickhhamisító..

A hivatkozások linkjeit elrontottad:

Amíg Gyurcsány jelentgetett a Pécsi Dialógus csoportról rendszerváltás környéként az MSZMP KB-nek, és cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira ezért
(videó: www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA )

Addig Orbánt és feleésgét, ugyenezek a GYurcsány féle besúgók lehallgatták, mint minden ellenzékit:
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget

De ez már történelem..
Csak nem értem a magadfajta komcsik miért próbálják elhazudni .. :DD

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:52:55

@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

Problémád van a wikipédiával nickhamsiító barátom ?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 09:53:09

@Ballib cenzúrázók réme 25: "érezd magad bűnösnek"

Te teljesen hülye vagy? Miért kéne bűnösnek éreznem magam? Nem is éltem akkor.

Veled ellentétben magyar hazafi vagyok. Büszke vagyok Istvánra, Mátyásra (az igazságosra, nem a kopaszra), Rákóczira, Széchenyire, a zsidó és nem zsidó tudósainkra, nóbeldíjasainkra, Rubikra, Sorosra. Nem vagyok büszke a "kalandozásokra", széthúzásokra, árulásokra, és a magyarok második világháborúban játszott szerepének nagy részére. Szembe kell nézni ezekkel a dolgokkal, kibeszélni, nem pedig elhallgatni, még kevésbé tagadni, hazudozni oktalanul. Meg kell tanítani az ifjúságnak a múlt jó és rossz dolgait is, hogy ismerjék a múltjukat, és tanuljanak belőle.

A te tanáraidat meg - ha voltak egyáltalán - ki kell rúgni alkalmatlanság miatt. :))

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 09:56:04

@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

Egyébként mi a problémád ezzel anickeddel ?

"@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN"

Vagy a "a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt" nickeddel ?

Esetleg a @n3spr3ss0 avagy @Tibi ! -vel ?

Ha az enyémen könnyebben megy a ballib hisztériázás, használd egészséggel ! :DDDD

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.22. 10:00:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A kommunsita diktatúrában még csak csak el lehetett hitetni velünk, hogy hibásak vagyuk a nácizmusért, a zsidók deportálásáért, hisz ezt hírdettétek, ez volt a hamsiított törikönvyeitekbe, és ezt súlykolták a diktatúra hűbéresei, fenntartói a diákokba, belénk.

Ma ezt a szart már senki nem veszi be, és ettől te nagyon szenvedsz ! :DDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 10:07:38

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem szenvedek, csak szomorú vagyok, hogy ilyen félanalfabétákat kienged az iskolarendszer, mint te.

A tájákozatlanságodat magyarázza, hogy annyit buktál, hogy 16 évesen közmunkára mehettél az ötödikből. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 10:11:15

Pedig még az orosz propagandista Birka is figyelmeztette, hogy baromságokat beszél. Még az oroszok is jobban otthon vannak a magyar történelemben, mint a Ballib25. (Egy jó pont a Birkának a tíz rossz mellé.)

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 10:16:05

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Ez is volt, mégis a román állam NEM deportált a német táborokba. A háború után Észak-Erdélyben nem maradt zsidó, Dél-Erdélyben igen.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 10:17:13

@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

A liberók ideje lejárt, pont. Láthatta anép munkájuk gyümölcsét, s nem kér belőle, pont.

NBarbieReloaded 2017.03.22. 10:18:53

Milyen aranyos, hogy az osszes idezett liberalis/szelsoliberalis ujsag nagy egyetertesben van a temaban. De meglepo. :)
Mintha megkerdeznenk a nyulakat, es csakis a nyulakat, hogy szerintuk a farkas rossz-e. Nevetseges.

fotelfasiszta 2017.03.22. 10:20:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Ez azt bizonyítja, hogy Szombathelyi parancsa nélkül a csapatok egy része automatikusan szembeszállt volna a megszállókkal. Ez az ország függetlenségének megmentésére nem, de a német erőszaktétel bizonyítására a nemzetközi közvélemény előtt elég lett volna. Ennek ellenére a katonaság, köztük a vezetőség döntő többsége belenyugodott a megszállásba."

DFK 2017.03.22. 10:22:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: tipikus libsi relativizálás. Nem tudom, más ipari méretű gyilkolásra is használható-e az érved? Ugye nem?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 10:23:45

@NBarbieReloaded: "az osszes idezett liberalis/szelsoliberalis ujsag"

:))

A gugli első-második találatiból szemezgettem. Most te a libsiket dicséred?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 10:38:30

@DFK: Egyáltalán nem relativizálás. Nem védem az amerikaiakat, hogy ledobták az első atombombát, és mikor a japánok nem adták meg magukat még erre sem, ledobták a másodikat.

Dicsérem az amerikaiakat, hogy némi (japán) áldozat árán több tízezer amerikai, és sok millió japán életet mentettek meg.

Az alternatíva az lett volna, hogy hagyják a fenébe a japánokat. El se tuom képzelni, mi lett volna ennek a következménye.

És nem következett 4 évtizednyi elnyomás. Kizsigerelés. MacArthur tábornok még valamiféle demoktaikius-szerű alkotmánnyal is megajándékozta őket.

Azt tudod, hogy mit jelent a V alakban feltartott mutató és középső ujj? A amerikaiaknak "győzelem". Ezt mutogatták a japánoknak. És tudod, a japánoknak mit jelent? BÉKE!

Tudod, hol van a világon a legtöbb szabadságszobor? Japánban. :))

NBarbieReloaded 2017.03.22. 10:38:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A kutya nem szolt hozzad, fingom nincs mit irtal vagy mibol szemezgettel,

konrada 2017.03.22. 10:49:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ezek szép történetek olyan országokról, amelyekben nem olyan rasszista-nácista népek éltek, mint a magyarok.
...igaz: az egyik ország összlakosságának 0,1%-a volt zsidó, a másiknak 0,2%-a, a harmadiknak meg 0,7%-a.

...én csak azt nem értem, miért ebbe a rasszista-nácista országban telepedtek közel 7%-os arányban, a felsoroltak helyett?
Tényleg annyira üldözés-mániás nép, hogy direkt odamentek, ahol rossz nekik?
...mert arra gondolni sem merek, hogy az arányok közötti különbségben vaskosan benne van, melyik mennyire befogadó nép, elvégre már meg beszéltük, a magyarok rasszista-nácisták...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 10:50:22

@NBarbieReloaded: "mibol szemezgettel, "

A gugli első-második találatából. :))

Skankhunt42 2017.03.22. 10:52:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: önts tiszta vizet a pohárba Szakértő úr!!! morpho buzeráns barátoddal együtt.

konrada 2017.03.22. 10:57:27

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
...de Románia katonai megszállása nem is történt meg egészen kiugrásig, onnan meg hetek alatt kitolták őket a határig, de voltak Romániának deportáló táborai a zsidókra.
...nálunk meg a megszállásig nem is volt ilyen.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 11:09:25

@konrada: "miért ebbe a rasszista-nácista országban telepedtek közel 7%-os arányban"

Ezt nem tudom, mindenesetre ez volt a hazájuk. De a többi nemzetek is hasonlóan cselekdtek. Anyanyelv szempontjából a következõképpen oszlott meg 1910-ben az ország lakossága: 10,050.575 (48.1%) magyar, 2,037.435 (9.8%) német, 1,967.970 (9.4%) tót, 1,833.162 (8.8%) horvát, 1,106.471 (5.3%) szerb és 472.587 (2.3 %) rutén.

www.bibl.u-szeged.hu/ha/gazd/stat/ezerev39.html

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 11:10:34

@Skankhunt42: Morpho eszét büszkén vállalnám, ha az enyém lenne. :))

Ne terelj! Idézz, tőlem, hazug narancskullancs!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 11:15:44

@konrada:

Mi a nagyobb bűn: emberek internálása vagy kiirtó táborba deportálása?

Ha Horthy azt mondta volna Hitlernek, mi magunk megoldjuk a zsidókérdést, nem adunk ki magyar állampolgárt, viszont minden zsidót gettóba költöztetünk magyar tereületen, ma Horthynak szobra lenne Jeruzsálemben...

Egy Hun Hunniából 2017.03.22. 11:17:45

juden raus!
(az Ő vére rajtunk, s fiainkon!)

konrada 2017.03.22. 11:27:30

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Nem volt ilyen opció. Pont úgy nem, ahogyan a többi megszállt országban sem.
...s ezzel nem Horthyt védem, csak jelzem, hogy akkor se történt volna másként a dolog, legfeljebb Szállasi hamarabb kormányra került volna. Ez meg szvsz. még rosszabb opció lett volna...

konrada 2017.03.22. 11:32:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
No igen. Nem úgy, mint a felsorolt nem rasszista-nácista országokban, ahol a nemzetiségek aránya összességében is alig érte el az 1-2%-ot.
...lehet hogy igazad van: azért mert ez a hazájuk volt a többi nemzetiséggel együtt, nem olyan "nem fasiszta-nácista" nemzetállamok, ahol a XX. század elejére a nemzetiségeiket erőszakosan beolvasztották, vagy eleve nem is fogadtak be idegeneket...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 11:50:08

Radnóti "zsidó" Miklós
NEM TUDHATOM

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülõhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belõle nõttem én, mint fatörzsbõl gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, vöröslõ fájdalom.
Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,
s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály;
annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát,
de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát;
az gyárat lát a látcsõn és szántóföldeket,
míg én a dolgozót is, ki dolgáért remeg,
erdõt, füttyös gyümölcsöst, szöllõt és sírokat,
a sírok közt anyókát, ki halkan sírogat,
s mi föntrõl pusztítandó vasút, vagy gyárüzem,
az bakterház s a bakter elõtte áll s üzen,
piros zászló kezében, körötte sok gyerek,
s a gyárak udvarában komondor hempereg;
és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma,
a csókok íze számban hol méz, hol áfonya,
s az iskolába menvén, a járda peremén,
hogy ne feleljek aznap, egy kõre léptem én,
ím itt e kõ, de föntrõl e kõ se látható,
nincs mûszer, mellyel mindez jól megmutatható.
Hisz bûnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költõk is bûntelen,
és csecsszopók, akikben megnõ az értelem,
világít bennük, õrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval õk felelnek.

Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg.

(1944)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 11:53:35

Azt gondolják, hogy az éji fellegget azért kívánta, hogy a bombázók ne találjanak ide.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 12:06:47

@konrada:

A tények nem ezt mutatják.

Hitlernek a legfontosabb nem a zsidókérdés volt, hanem a szövetségesi hűség. A magyar haderő pedig kint harcolt a fronton a német érdekekért.

Horthy egyszerűen behúzta fülét, farkát, s nem csinált semmit. Pont amolyan Kádár-módta. E két szar politikus szinte ikertestvére egymásnak a módszereket illetően.

Egy igazi államfő sose engedi meg, hogy saját állampolgárait más állam elszállítsa a fenébe, ez egyszerűen megengedhetetlen. Ez sokkal rosszabb, mint a hadsereget harcolni küldeni idegen érdekekért.

Szálasi nem lett volna rosszabb. Nézd a tényeket: Szálasi simán nemet mondott a német követelésnek a zsidók deportálására, s ehelyett gettósított. Ha Szálasi nem mondott volna nemet, ma nem lennének zsidók Bp-en, gondold végig ezt.

Azaz a báb Szálasinak is több mersze volt, mint Horthynak.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 12:08:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Atya Isten, Radnóti fasiszta volt! Nem támogatta az angol-amerikai szövetségesek bombázását!!!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 12:35:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Eddig úgy tudtam a ballib médiákból, hogy aki a vh. alatt bármilyen módon ellenállt a szövetségeseknek, az hitlerista. Azaz Radnóti náci bértollnok volt. Pont. Ha ezzel nem értesz egyet, te is fasiszta vagy, figyelmeztetlek!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.22. 12:48:09

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Mindenki partizán volt. El is hangzott, egy dzsemborin, hogy "ha ennyien lettünk volna, a Vörös Hadsereg segítsége nélkül kivertük volna a németeket." :))

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2017.03.22. 17:04:07

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Dolgozni tovaris!

Terjeszteni hogy Magnyitszkij és Gorohov halála semmilyen összefüggésben nincs a jelenlegi orosz vezetéssel!
süti beállítások módosítása