B1 blogcsalád



A fideszes képviselő szerint azért van ilyen állapotban az egészségügy, mert rossz helyzetben van a gazdaság

2017. március 20. - nickgrabowszki

Kucsák László parlamenti képviselő arra reagált, hogy az emberek kétharmada inkább fizetne vizitdíjat is, csak javulnának az áldatlan állapotok.klov.jpeg

Valamit mondani kellett arra, hogy az emberek már megbánták, hogy a vizitdíj eltörléséért cserébe hatalomra juttatták a Fideszt, és Kucsák képviselő mondott is: hiteltelennek tartja a felmérést. Mert csak.

De a Hír Tv-nek legalább azt elismerte, van még mit javítani a területen.

Kétségtelen, hogy eredmények is vannak a kormány mögött ezen a területen, de rengeteg a tennivaló is. Egy – ahogy említettem –

ilyen rossz helyzetben lévő gazdaságban

sajnos nagyon gondosan kell mérlegelni azt, hogy mely területeken milyen lépésekben valósítható meg béremelés például.

A fideszes képviselő szerint tehát rossz helyzetben van a gazdaság.

  • Ami mondjuk nem így tűnik, ha csak Mészáros polgármester-frontember viharos gazdagodását vesszük tekintetbe.
  • Vagy azt, hogy az Orbán-kormány olimpiai rendezésre pályázott. Foci Eb-t, meg vizes vébét meg rendez is.
  • Itt csak úgy nőnek ki a földből a stadionok, és most már a versenyuszodák és óriástoronyugró-tornyok is.
  • A vizes vébé költségvetése már átlépte a 100 milliárd forintot.
  • Az új Puskás-stadion 200 milliárdba kerül majd.
  • A kormány továbbá Brüsszelhez fordult, hogy engedélyezze a látványsportoknak (nem az egészségügynek) adott kiemelt költségvetési támogatást.
  • Valamint Orbán Várba költözésére 25 milliárd forintot különítettek el.

A rossz helyzetben lévő gazdaságnak erősen ellentmond a kormánypropaganda is, amelyik évek óta sulykolja, hogy

Magyarország jobban teljesít, meg Magyarország erősödik.

Meg a miniszterelnök is, aki február végén biztatónak nevezte a magyar gazdaság állapotát, de - saját szavai szerint - csak azért nem jónak, nehogy a nép gyanakodni kezdjen.

(A képen balra Orbán, jobbra Kucsák. Forrás: Kucsák László/Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9312353277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bryan élete 2017.03.20. 12:57:04

Kucsák a kerületünkben volt alpolgi, vagymi.
Már akkor sem a pengeagyáról volt híres.
Igaz, a többiek is inkább a helyezkedési képességeikkel tűnnek ki.

2017.03.20. 18:02:28

Kortes beszéd a hordóról!

Az elmúlt nyóc évhez képest mindennap melegebb van! A hőmérő is jobban teljesít! A statisztika, és a hazugság vélt eredményei mindennap jobbak! Mindenki derül! Jobblétre, vagy napfényre, mikor itt van az ideje! A gondokat, felhőket elűzzük, ma tolcsy eltolja még ma! A gondok felhője nem tűrhető meg! Vár építéssel kívül rekesztjük a munkahelyet, ostromló tömegeket! Hazánktól távol tartjuk őket!
Kenyeret még nem tudunk adni, de futballcirkusz arénákat építünk, népünk és vezérünk igényei szerint! A kórházak pusztuljanak! Éhen! Csak fogyasztják, a stadionépítéshez szükséges pénzt, akadályozzák a nyugdíjkifizetések csökkenését! Legjobban az öndicséret bűze növekszik! Ebben mindenkit meg kell előznünk, hogy a választáson mi győzzünk! A tét a kőtségvetés! Nehogy már más arassa le, az általunk elvetett sulykot! Mi termésünket, mi akarjuk megenni! A népnek meg a kínai „nép termését” intézzük! Holmi levitézlett proletárhitűek mellettünk nem rúgnak labdába, Hát narancsba rúgnának mindennap! A mi narancsunk ezt is kibírja polgártársak! A rágalmazás penésze támadja csak, ami belülről támadja, de mi kiállunk saját kórokozóink mellett! Egy FIDESZES nem tolvaj, csak firneszes! Ellentétben (pop)simon elvtárssal mester(házy) nagyérdemű helyettese és tanítványával! Egyszóval senki a nyomunkba se léphet! A tévhite szerint jobbik, a balfácánok gyülekezete! Lehet Minden Paraszt polgár errűl álmodoznak a máshonnan kiszorult alkalmatlanok, miskárolt kanok! A mi eredményeink mindenben meghaladják elődeinkét!

Beköszönt

a jóravaló világ! Ígéret cunami! Aki nagyobbat mer, az nyer? Esélytelenek bátorsága! Beváltani úgyse kellesz, de jól hangzik! Potyalesők „beetetése” hátha horogra akad, mint a hal! Jövő vizionálás, (vízébe fulladáskésőbb! Kártyavetés! Cinkelt kártyákkal! Varázsgömb! Elvarázsolódik, aki hisz benne! Tenyérjóslás! Melyik tenyérben, mennyi tűnhet el? Új kiválasztás! Kiválasztási eredmények fogyasztása később! Befutó verseny! Ellen felek, építette akadályokkal! Mez rángatása, leleplezés, idegen anyagi támogatás dopping vádakkal! Egymást szurkolók, (kormozás, bélsározás, és ellendrukkerek! Gáncsvetés, keresztbe tevés! Részt vesz benne minden tévés! Távolra ugrás, valóságtól elrugaszkodással! Zuhanás után felrándulás bambi jampink módjára! Távoli célok, egész a súlytalanság állapotának eléréséig! Beválthatatlan ígéretek zálogjegyeinek kibocsátása! Fogd a pénzt és fuss vidám, felelőtlen játék! Felelősségre vonás követelése, kizárólag az ellenfelek részére!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.20. 18:55:34

"azért van ilyen állapotban az egészségügy, mert rossz helyzetben van a gazdaság"

Azért, mert a fideSS mindent ellop.

Van ennél lejjebb? A korrupcióra adott pénzt is ellopták. :))

Kristóf László 2017.03.20. 21:52:24

Ennyi idő alatt ilyen sokat még nem lopott, hazudott és herdált egyetlen kormány sem. Ráadásul, még arra sem képesek (vagy csak nem veszik azt a fáradságot), hogy az egyik hazugságot a másikhoz igazítsák. A NER-nél lejjebb még nem volt.

BiG74 Bodri 2017.03.21. 08:02:02

Ez a nép meg is érdemli, hogy az egészségügy, oktatás helyett stadionokba, strómanok cégeibe, felesleges rongyrázásokba menjen a pénz. Demokratikusan választott kurmányunk van, ez jár, ez jut.

stefan03 2017.03.21. 08:02:04

Lopást nem lehet tanulni vérében kell lenni az embernek. Lásd az első emberünket.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 08:27:04

Szánalmas ez a vizitdíj kampány.

Akkor is hazudtatok, amikor bevezettétek, és most is hazudtok, béna ballib marhák.

"Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza! [...] Nem akarhat igaztalan módon nyerni! Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet!"

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 08:28:58

magyaridok.hu/velemeny/valaszfele-kiss-tibornak-ii-1488964/
a 2010-ben megválasztott kormány örökölt egy valóban tönkretett egészségügyet, irtózatos és állandóan újratermelődő kórházi adósságokkal, végtelen várólistákkal, lepusztult intézményi hálózattal, rémségesen alulfizetett orvosi és szakdolgozói állománnyal. Ezt hagyták örökül az előző kormányzatok, továbbá bezárt kórházakat és szakrendelőket. Az volt az az időszak, amikor lakat került a Lipótra, szélnek eresztették a súlyos ideg- és elmebetegeket, az volt az az időszak, amikor bezárták a svábhegyi gyermekklinikát, és az akkori miniszter, egy Horváth Ágnes nevű elmebeteg bűnöző annyi megjegyzést fűzött az esethez, hogy „az asztmát ma már nem jó levegővel gyógyítják”.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 08:29:31

magyaridok.hu/velemeny/valaszfele-kiss-tibornak-ii-1488964/

Az utolsó öt évben a kormány 322 mil­liárd forintot szánt az egészségügyi intézmények felújítására, és ebből a pénzből nevezett intézmények hetven százalékát sikerült teljesen vagy részben rendbe tenni. Mindezeken túl ugyanebben az időszakban 105 milliárd forint jutott orvosi műszerek, berendezések vásárlására.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 08:31:11

magyaridok.hu/velemeny/valaszfele-kiss-tibornak-prozaban-1485112/

„A kórházak adósságállománya 2006 óta szignifikánsan nő, előtte összesen évi 3-4 milliárdos tartozásokkal küszködtek az intézmények (2002-ben a pénzügyi rendezésre mindössze 3 milliárdot fordítottak), stabilan azonban nem merült fel konszolidációs igény. Az adósságspirál kialakulásában sok minden közrejátszott, többek között a teljesítmény-volumenkorlát (tvk) 2004-es bevezetése és 2006. július elsejei szigorítása. Sinkó Eszter egész­ségügyi közgazdász szerint ez volt az egyik első lépés, amely elindította a kórházakat lefelé a lejtőn. Intézményekre és hónapokra le­bontva megállapították, hogy az egészségbiztosító maximum mennyi beavatkozást finanszíroz, és e 100 százaléknak tekintett tvk-limit túllépése esetén az adott intézmény – egy szabályozórendszer alapján – csökkentett forráshoz jutott. 2006-ban Molnár Lajos egészségügyi minisztersége alatt ezt az ún. degresszivitást eltörölték, a korábban megállapított 100 százalékot leszállították 95-re, és Sinkó Eszter szerint »befeszítették a rendszert, azon felül nem járt semmi, így kevesebb pénz került a rendszerbe«. 2006 és 2007 között például több mint 6 milliárddal nőtt az az összeg, amelyet a tvk-nak köszönhetően nem fizettek ki a kórházaknak.
Ennek hatását 2008–09 környékén kezdték érezni a szektor szereplői. A korábbi néhány milliárdos konszolidációk után 2009 őszén egy 24 milliárdos igényt fogalmaztak meg az intézmények az akkori kormányzat felé; ez végül 40 milliárdra kúszott föl, amit csak 2010 januárjában – a választások előtt – kaptak meg az az évi költségvetés terhére. Attól kezdve 25-35 milliárdot minden évben igényelt a rendszer az adósságok rendezésére.”

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.21. 08:44:20

@Ballib cenzúrázók réme 25: "magyaridok.hu"

Heeeheheeeee... Prostisrácok ma nem hazudott egy nagyot?

BiG74 Bodri 2017.03.21. 08:48:36

@Ballib cenzúrázók réme 25:
Értjük. Az az átkozott emút nyóc év. Mármint a hét évvel ezelőtt lezárult nyolc év. Azóta minden jobb, amit meg az emberek mondanak, éreznek az nem igaz, mert a párt már megmondta, hogy jobb. Különben is, vannak helyek ahol rosszabb, meg hát az isten pénze nem volna elég az egészségügybe, akkor meg már inkább lopjuk el, mármint aki épp hozzáfér.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 09:01:53

@BiG74 Bodri: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Konkrét számok és adatok.

Az igazsággal van nektek bajotok mint általában mindig.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 09:10:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem különösebben érdekel Soros bérrettegőinek mivel van problémájuk.
Akarsz róla beszélni ?

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.03.21. 09:23:39

Ez hihetetlen! Orbán Viktor még fel se hörpintette a reggeli pályinkáját, de ezek a mindenhol csak gyűlölködni tudó liberális csicskák már ontják is az újabb gyűlöletüket.
Mi az hogy baj van az egészségüggyel? Soha ilyen jó nem volt az egészségügy, mint most, sokkal jobban teljesít mint bármikor! Az egy orvosra jutó betegek száma megduplázódott, ezzel rekorderek vagyunk! És ezen sikerek fényében fanyalkodnak a Soros bérencek.
Mindenki tudja, hogy az elmúlt nyolc évben teljesen elkúrták az egészségügyet. Hát mi a fene csodát lehet akkor Orbán Viktortól várni? Hogy majd hirtelen mindenkire lesz mentőautó? Miközben nem is beteg a nyuggerje csak éppen nem akar busszal a városba menni.

Orbán Viktor nagyon jól tette, hogy a költségvetési 100 milliárdokat nem a minden pénzt elnyelő kórházakba öntötte, hanem közbeszerzésekbe, ahol végre valahára ki lehetett nevelni az eredeti tőkefelhalmozó nemzeti magyar nagytőkés osztályt.
Inkább ez a 4-5 nemzeti nagytőkés kapja meg a pénzeket, mint ezek a mindent elherdáló kórházak meg orvosok. A 888.hu meg a Magyar Idők rádásul megírta, hogy a kórházakat liberális orvosok vezetik akik direkt folyatják el a pénzt, ami meg az ő zsebükbe megy profit, azt meg kiviszik azországból. Hát ezért nem szabad több pénzt adni az egészs´égügynek.

Akinek meg ennél több egészség kell az elmehet. Elemehet Szlovákiába. Vagy Európába. Szabad az út, mehetnek!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.21. 09:27:53

@Ballib cenzúrázók réme 25: A Magyaridők fizet neked? Innen nem sok olvasót fogsz gyűjteni nekik, abban biztos lehetsz. De itt van egy kis olvasnivaló neked is:

index.hu/belfold/2017/03/21/titkosszolga_orosz_fenyegetes_romagyilkossag_interju/

Nem kell egyből reagálnod, megvárhatod, míg Habony megmondja, hogy a faszi:
a.: megkeseredett ember, akit kirúgtak
b.: sorosbérenc és gyurcsánykotta

Ostoba fideszesek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.21. 09:29:18

@Ballib Cenzúrázók Réme 26: "sokkal jobban teljesít mint bármikor! Az egy orvosra jutó betegek száma megduplázódott"

:))

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.03.21. 09:29:24

Egyet elfelejtettem: az egészségügyben azért nincs pénz a magyar emberekre, mert a migránsimádó álmagyar orvosok inkább a migránsokat gyógyítják mint a magyar beteget.
Mert a migráns nem csak azért jön Európába hogy elvegye nekünk magyaroknak a munkáját, hanem az orvosai ellátást is el akarják venni. A liberális álcivilek ennek persze örülnek, de Orbán Viktor könyörtelenül le fog számolni nem csak azálcivilekkel, hanem az összes migráns ábrázatúval akiket a kórházakban meglát!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.21. 09:30:38

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Nem különösebben érdekel Soros bérrettegőinek mivel van problémájuk.
Akarsz róla hazudozni ?"

Nem különösebben. :))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.21. 09:39:16

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Nem különösebben érdekel Soros bérrettegőinek mivel van problémájuk.
Akarsz róla hazudozni ?"

Nocsak te fideszmajma, akkor már végképp nem értem, hogy minek jársz nem fideszes weboldalakra... hacsak nem pénzért, persze, hogy terjeszd mindenhol a fidesz-szennyet, ott is, ahol senki nem kíváncsi rá. Gondolod, hogy aki a fidesz hazugságait akarja ma magyarországon olvasni, az nem találja őket magától meg?

sőőtnagyonis 2017.03.21. 09:41:46

Mindenki rosszul érti ! Magyarország ERŐLKÖDIK! Ezt el ismerem, csak azt nem mondja senki, az egészségügyet is meg lehet lopni. Olyan ez mint a koldusok kifosztása.
A magyar gazdagok legfőbb jövedelem forrása a kifosztottakon való élősködés.
Nincs gazdasági fejlődés, csak stanicliba csomagolt nyomorgatás.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 09:42:32

@Csuvakka a migráns vuki:

Olvastam.
Gyakorlatilag a ballib mantrát ismételgeti a srác, de azért mond 1-2 konkrétumot is.
Mivel a ballibek véleménye nem érdekel foglaljuk össze milyen konkrétumokat mondott:

1. Györkös, MNA, Orosz vonal. A szolgálatok 2003-tól tudnak a tevékenységükről, és nem mertek hozzájuk nyúlni.

2. Kiss Szilárd vízum biznisz, aminek már vége.

3. Galambos LAjos ügy:
"a magyar kémelhárítás 2004-2007 közötti vezetőjét megkörnyékezhették az oroszok, illetve több személy dolgozott abba az irányba...
Galambos tábornok úr lehetővé tette, hogy bolgár kollegák poligráfos vizsgálat alá vessenek aktív magyar kollegákat."

4. Cigánygyilkosságok:
"Ilyen beszervezett figura volt például Csontos István, aki a magyar katonai elhárítás egyik korábbi besúgójából lett a 2008-9-es, szélsőjobboldaliak által elkövetett romagyilkosságok egyik segédje."

----
Azaz a véleménén kívül, ahol Soros seggét nyalja, az összes titkosszolgálatok általi visszaélés, Oroszokkal kapcsolattartás a 2010 elötti MSZP-SZDSZ időre utal, kivéve a Kiss Szilárd féle vízum ügyet, és a Rogén féle letelepedési kötvényt.

De ezeket összevetni azzal, hogy a Gyurcsán érában Orosz ügynökök poligráffal hallgattak ki Galambos irányításával magyar ügynököket, avagy azzal hogy a titkosszolgálatok által irányított cigánygyilkosságok zajlottak, az meredek.

Nem gondolod ?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 09:48:13

@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

Saját nicken nem megy ?
Szerencsétlen Soros bérenc.

nem várt fordulat 2017.03.21. 10:00:48

Gondoltam érdemben hozzászólok, vagy valami ilyesmi, de amíg ez a fizetett bértroll meg fog jelenni itt, akárhányas számmal, köszönöm szépen, nem kérek belőle.

Majd írjatok egy emailt, ha kitakarítottátok innen, addig -1 olvasó. Nem arról van szó, hogy nem fogadom el más véleményét, érvelését, még akkor sem ha nem értek vele egyet, hanem arról, hogy egy ilyen kis bérkommentelő célba ér, és teljesen a témához nem kapcsolódó elmúltnyócévezéssel, meg (mi a faszom, Galambos Lajos hogy a retekbe jön ide?) egyéb baromságokkal sikerült széttrollkodnia a topicot.

További jó blogolást.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.21. 10:05:51

@Ballib cenzúrázók réme 25: Persze-persze. Tehát megvan már a fieszmantra: soros seggét nyalja. Köszi! Azt hiszem, te tényleg menthetetlen és / vagy fizetett vagy. De tudod mit? Fizetek annak, aki eltakarít téged az indexes blogokról. Várom a jelentkezőt. :-) Ha már a bloggazdának magától nem megy... szégyen.

konrada 2017.03.21. 10:07:14

@Ballib cenzúrázók réme 25:
Hagyd már rájuk!
Ha vizitdíjjal akarnak kampányolni tegyék azt! Inkább te is drukkolj nekik, hogy ezt majd a választási plakátjaikra is kitegyék, hiszen az emberek többsége azt akarja!

konrada 2017.03.21. 10:16:10

@Ballib cenzúrázók réme 25:
...mondjuk az számomra is furcsa volt, hogy szakemberként azon puffogott, hogy létezhettek olyan magyarországi fedőszervek (pl. a Györkös féle), amit megfigyeltek, és nem számolták már akkor fel, amikor semmit nem is lehetett volna rábizonyítani.

...pedig a hírszerző iskola 1. osztályában úgy tanítják, ha sikerül felfedni olyant, amit megfigyelhetsz, akkor tedd azt, mert ha felszámolod, úgy újra fel kell fedni, és az jóval nehezebb lesz, mert már tudják, hogy figyeled...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.21. 10:18:20

@nem várt fordulat:

Galambos Lajost a Csuvakka nevű közismert ballib bérrettegő hozta be a képbe az általa belinkelt tartalom által.

A többi belinkelt cikk, pedig konkért adatokat, tényeket tartalmaz a kórházakról, ami a téma ha nem vetted volna észre.
Hogy neked nem tetszik a valóság, és arra haragszol, aki azt közli, az a te problémád.
S mint ilyen lezsarható.

Egyszerűbb kicenzúrázni ezeket a tényeket, abban igazad van. Régi Rákosista módszertan szerint.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.21. 10:19:38

@konrada: Hja, milyen bizarr lenne, ha egy poltikai erő legalább részben őszintén... vagy legalább valami programfélével kampányolna, nem úgy, mint a fidesz szokott.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.21. 10:24:32

@Ballib cenzúrázók réme 25: Ismét, 100-adszor is: a kva anyád a ballib bérrettegő. Annyra hülye vagy, hogy 100-szor sem érted meg. De mutathatsz a 7000-ből akár egyetlen kommentet is tőlem, ahol a balliberális pártokat védtem. Az sem fog menni. Szóval ennyit rólad.

És arról mi a véleményed - ha már cenzúra - hogy a fideszesz weboldalakat általában kommentleni sem lehet, a FB-on pedig azonnal moderálnak, ha valaki mondjuk nem tapsikol Viktornak? Rákosista tempó, ugye?

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.03.21. 10:25:32

@Ballib cenzúrázók réme 25:

hess innen te gyökér ostoba Gyurcsány csicska. A Magyar Idők megírta, hogy egyre több fedett ügynök fog az internetre jönni, hogy álcivilként indítsanak külső támadást Orbán Viktor világrekorder sikerei ellen. Amiben nem csak a migránsoknak a nullára gyalulása van benne, hanem a vilagszínvonalúvá fejleszett magyar egészségügy is.

Szerencsére ez minden épeszű embernek világos, ezért nem lesz nektek liberális áliskolázottaknak ebben az országban soha semmi esélye. Az épeszűek száma ugyanis milliószorosan túlmúlja a ti összlétszámotokat.

BiG74 Bodri 2017.03.21. 10:31:17

@Ballib cenzúrázók réme 25:
A baj veled, meg a számaiddal annyi, mint mikor a gyurcsánynak mondták, hogy nem azt mondják feri, hanem, hogy menj a picsába.
Pontosan ezt mondom én is, a jelenlegi egészségügyi állapotok mellett nem azt mondjuk, hogy a számok, meg azelmúlt nyóc év, meg mi volt az egészségügyi luvnya anno, hanem, hogy most menj az egésszel együtt a picsába.

konrada 2017.03.21. 11:34:47

@Csuvakka a migráns vuki:
Jaja! Tényleg az lenne.
...mert az nem lenne politikai erő.
...nem véletlen nem kampányolt az MSZP se Bokros-csomaggal, Gázáremeléssel, vizitdíjjal... (Tudom, miért nem azokat írom, akik a valósággal kampányoltak? ...tán mert ha akadt is olyan, az még parlamenti párt sem lett...)

...de én speciel most tényleg veled együtt drukkolok, hogy lehetőleg a DK, vagy az MSZP mindenképpen tegye ki majd plakátjaira azt, hogy ha rászavaznak, bevezetik a vizitdíjat a nép akarata szerint!;))

sőőtnagyonis 2017.03.21. 17:35:15

@konrada: Te meg kampányolj a parkolási díjjal nagyokos ahol vásárolsz.:-DDD
süti beállítások módosítása