B1 blogcsalád



Simicska a választások előtt Orbánra nézve kompromittáló, karaktergyilkos dokumentumokat hozna nyilvánosságra

2017. március 18. - nickgrabowszki

Ezt ő maga terjeszti "közéleti szereplőkkel" folytatott beszélgetéseiben. Legalábbis ezt állítja a Hetek egy hosszabb cikk egy eldugott mondatában. Meg azt is, hogy a Fideszben tartanak a dologtól.gnap.jpg

Azt pillanatnyilag nem lehet tudni, hogy ezek az állítások mennyire az ATV-HírTV, azaz a Simicska és Németh Sándor egyháztulajdonos közötti médiaháború részei, de ha igaz, akkor

Orbán egykori pénztárnoka tényleg beveti a leggyilkosabb fegyvert, ami csak rendelkezésére áll, és amire már legalább két éve vár Orbán ellenzéke.

Simicskánál - talán Lévai Anikón kívül - senki nem ismerni jobban Orbánt, egészen biztosan sokat tud róla. Kérdés persze, hogy mit tud ebből bizonyítani.

És a másik kérdés, hogy milyen jellegű dokumentumok lesznek ezek. A Hetek cikke arra utal, hogy

az ügynöküggyel, Orbán állítólagos ügynökmúltjával kapcsolatosak.

A hetilap amúgy szinte csak mellékesen érinti ezt a szálat, a cikke főleg a Jobbik-Simicska kapcsolattal foglalkozik, amire a kormánypropaganda is felfűzi az ügyet, mintha ez valami meglepő újdonság volna, és Orbán nem ezzel vádolta volna meg Vonát néhány hete, amikor arról beszélt, hogy nem ő, hanem a Jobbik elnöke szokott férfiak szoknyája mögé bújni. (A szoknyázás amúgy nem buzizásnak indult, Vona emlegette először, hogy Orbán ne bújjon Tarlós szoknyája mögé olimpia-ügyben.)

Az ügynökügy amúgy nem érdekel ma már senkit - széles választói csoportokat legalábbis. Más a helyzet azonban, ha Magyarország miniszterelnökének esetleges besúgói múltjáról van szó.

Vona hétfőn, Áder elnökké választása után Orbán arra szólította fel, mondja ki egyenesen, hogy ügynök volt-e, vagy sem. Egészen az volt az ember érzése, azért kell az amúgy kategorikusan tagadó válasz, hogy ezzel majd

szembesíteni lehessen a miniszterelnököt, miután előkerültek az állítását meghazudtoló, az ügynökmúltját bizonyító dokumentumot.

Ha előkerülnek egyáltalán.

A Fideszben azonban alighanem tartanak ettől. A helyzet annyira komoly, hogy a Hetek szerint a napirend előtti szóváltás után

Orbán Viktor tágabb csapatában tanácskozást tartottak arról, hogy mire játszhat Vona Gábor.

Ha Orbán olyan érintetlen lenne, mint Semjén Zsolt biológiakönyve, akkor nem lett volna szüksége tanácskozásra. Valami ilyet neveznek válságstábnak.

A Hetek azt írta, 

Simicska egyébként ezeken a beszélgetéseken (az ún. közéleti szereplőkkel folytatott beszélgetésein - B1 blog) rendre adomaszerűen elmeséli Orbán Viktorral való szakításának a körülményeit, illetve azt, hogy kötelességének érzi, hogy mindent megtegyen a miniszterelnök megbuktatásáért, és utalgat arra, hogy milyen koncepcióval rendelkezik ennek a kivitelezéséhez.

Eszerint a választásokhoz közeledve Orbán Viktorra nézve súlyosan kompromittáló „karaktergyilkos dokumentumokat” hoznának nyilvánosságra, aminek következtében megrendül a Fidesz eddig töretlen népszerűsége. Ennek a politikai „kataklizmának” pedig a Jobbik lesz a haszonélvezője. 

És ez már magyarázhatja azt, hogy Simicska fia, Ádám, miért állt elő a héten a nagyhangú nyilatkozatával. miszerint a Jobbiknak kétharmada lesz a következő évi választáson. 

Eszerint a stratégia a következő:

  • előállnak az ügynökpapírokkal,
  • a Fidesz-szavazók egy része kiábrándul és elpártol Orbántól,
  • majd nyilván a Jobbikhoz áll,
  • ahová becsatlakoznak a kormányváltás akaró balosok, mint akik Vonától várják Orbánt leváltását.

Ez volna a Simicska-féle mesterterv.

Ettől várják a kétharmadot, már a jobbikos kétharmadot. Vagy legalább a választási győzelmet.

De ehhez mindenképpen kell valamilyen kataklizmaszerű változás a magyar politikában, mert pillanatnyilag Orbán és a Fidesz simán vezet, a Jobbik meg csak a harmadik. Az MSZP önállóan is megelőzi, a baloldali ellenzéki szavazók jelenleg kb. kétszer annyian vannak, mint a kormányváltást akarók, de jobboldaliak.

Simicska amúgy két éve már egyszer előállt Orbán ügynöksztorijával. Akkor azt állította, Orbán azt mondta neki, alá akartak íratni vele, de ő ellenállt. 30 éven át elhitte neki, de most, hogy csak úgy simán kivágta a hatalomból, már nem tudja, mit gondoljon.

Akkor az nem rengette meg Orbánt. Talán elültette a gyanút, de nem bizonyította meg a vádat, és nem tántorította el a jobber szavazókat a Fidesztől.

Ezúttal valami erősebb dologra lesz szükség, valamilyen egyértelmű bizonyítékra.

Vona most az atv.hu-nak azt mondta, nem beszélt Simicska Lajossal a parlamenti felszólalása előtt „az ügynök ügyről”, így – a miniszterelnök ádáz ellenségévé vált egykori harcostárs – nem is adott semmilyen muníciót neki Orbán Viktor megszorításához. Nincs olyan információja,  ami túlmutat a már ismerteken. „De ha bármi lesz, azt azonnal nyilvánosságra fogom hozni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9912348065

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jelentenem kell rólad Lajos ... 2017.03.19. 17:53:53

"Jelentenem kell rólad Lajos... " összevág sok más egyéb dologgal is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2017.03.19. 19:25:46

Azért a simlicska, a fidesz pénztárnokakaént elég sok kompromittáló adathoz hozzájuthatott. Ha van egy kis esze, akkor egy csomó bizonyítékot is összegyűjtött. Főleg arra az esetre ha "történne vele" valami.
A nagy kérdés az, hogy hajlandó-e áldozatot is hozni a régi haverja megbuktatása miatt. Van-e akkora a sérelem ami akár erre is ráveheti.
A másik kérdés, hogy ezzel az orbán mennyire van tisztában, ami még akár a kibékülésükhöz is vezethet a választások előtt.

Az orbán ügynök múltja egy hajszál a levesben, de egy esetleges "öszödi beszédének" a felvételének a nyilvánosságra kerülése, az alaposan átrendezhetné a választások előtt az erőviszonyokat.

Egy másik, összeesküvéselméleti eshetőség meg a vona és a lobbik kiiktatása, aminek keretében csak színjáték a nagy összeveszés, és arra megy ki, hogy pont a választások előtt csinálnak hülyét a vonából.

pamut 2017.03.19. 19:34:37

@Voznyák Pista2:

1. A lényeg mindig a "de" után van. Ami előtte van az a blabla. Tehát téged (sem) zavarna egy csöppet sem Orbán ügynökmúltja. Ahogy a többi fideszest sem, pont ahogy írtam.

2. Ma már konkrétan az Orbánmaffia az MSZMP utódpártja. Orbán pedig az új Kádár.

3. "pártok is tele vannak olyan emberkékkel, akik, vagy akiknek valakije egykori párttitkár, vagy besúgó vagy ez, vagy az volt."
Ahogy a fideszmaffiánál is, sőt ott sokkal inkább. Pontosan azt bizonyítod amit írtam: titeket csak más párt esetében zavar a múlt a lopás, a korrupció, az offshore, stb. A saját bandádnál le se szarod.

J.R. Ewing 2017.03.19. 19:46:41

A patkány dagadt zsidó tetű. Előbb adja vissza az Orbán által hozzá eljutott milliárdokat, aztán hozzon bármit is nyilvánosságra.

J.R. Ewing 2017.03.19. 19:47:45

@pamut:

te még mindig micsoda elképesztően egy sötét, buta állat vagy.

Netuddki. 2017.03.19. 19:49:38

@pamut: "Orbán pedig az új Kádár."

Az a helyzet, hogy én ezt már kábé 10 éve mondom...

Netuddki. 2017.03.19. 19:51:20

@J.R. Ewing: Majd köt vádalkut, mint a szíjgyártó gyereknek a "jó" szülei, akiknek a luxusvilláját köszönheti. Muhaha! Szorul a hurok, nem csodálom ha idegesek vagytok...

Egy Hun Hunniából 2017.03.19. 20:03:07

Ott volt a kisgömböc is a buzibártban a "cukrosorrú" homér tanácsadójával? És éppen szopára ment?

Voznyák Pista2 2017.03.19. 20:04:20

@pamut:

Nem figyeltél amit írtam. Zavarni zavar, a dolog, de ez alapján nem kerülnek nálam kedvezőbb helyzetbe a szocik, vagy a libsik.

Ennek egy oka van, mégpedig a kormányzásuk minősége.
94-98 ciklus, Bokros csomag, (nekem nagy cumi volt).
2002-2006 eladósodás költsévetési gondok.
2006-2010 politikai instabilitás, államcsőd közeli állapot.
Ezzel nyugodtan szembe lehet állítani a legutóbbi 7 évet. Amelyet a pénzpiacok, és a nemzetközi minősítők is respektáltak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.19. 20:11:20

@Voznyák Pista2: "a legutóbbi 7 évet. Amelyet a pénzpiacok, és a nemzetközi minősítők is respektáltak."

Aha. Annyira, hogy lerontották az adósbesorolásunkat. Aztán mikor megbukott az Eltolcsy, akkor visszaszívták. A versenyképességünk ose volt ilyen rossz. A kilátások siralmasak, egyre rosszabb a PISA eremény. Stb. Stb. ...

A habonymédia hazugságai itt nem mennek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.19. 20:13:44

@J.R. Ewing: "adja vissza az Orbán által hozzá eljutott milliárdokat"

orbánnak vagy a nemzetnek?

Kelly és a szexi dög 2017.03.19. 20:19:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát ez az, egyik sem hiteles - nehogy má elhiggyek valamit is, amit ezek a szemetek mondanak!

baldoc 2017.03.19. 20:45:24

@Voznyák Pista2: "2006-2010 politikai instabilitás, államcsőd közeli állapot."
Ki miatt volt politikai instabilitás???
2008-as GAZDASÁGI és PÉNZÜGYI VILÁGVÁLSÁG, ugye kikerülte Magyarországot?
Jól emlékszem?

pamut 2017.03.19. 21:20:19

@J.R. Ewing:
"te még mindig micsoda elképesztően egy sötét, buta állat vagy."

hm, zseniális érvelés, kifinomult polgári stílus: rákérdezek, te ugye fideszes vagy? :D

@Tibi !:
ügyes vagy, nekem csak pár éve esett le.

pamut 2017.03.19. 21:25:54

@Voznyák Pista2:
Akkor ismét, mert nem figyeltél amit írtam:
"A lényeg mindig a "de" után van. Ami előtte van az a blabla. Tehát téged (sem) zavarna egy csöppet sem Orbán ügynökmúltja. Ahogy a többi fideszest sem, pont ahogy írtam."

Olyannyira nem zavarna téged Orbán ügynök-múltja, hogy bár még ki sem derült, bár ez még csak egy egészen halvány ötletelés, találgatás, te már most, ELŐRE legyártottál magadnak egy hivatkozási alapot, ideológiát hogy miért nem zavarna az se ügynök lett volna :) Ennél jobban nem is bizonyíthatnád amit írtam :)

És a legszebb hogy (igazi fideszeseként) még önmagadnak is hazudsz.... eljátszod magadnak hogy zavarna, miközben messze ordít rólad hogy dehogy...

A másik téma, amit egyébként szintén hamis önámító önigazolásnak hoztál fel, és semmi köze a másik témához:
A kormányzásuk minősége: tragédia. Még a szociknál is SOKKAL rosszabbak, pedig azok is rosszak voltak. Ha gondolod kérésre szívesen alátámasztom, nagyon könnyű... te valami fideszes dezinformációs burokban élsz, ezért hitették el veled hogy nem kurva szar az orbánmaffia kormányzása....

Sean MacTíre 2017.03.19. 21:46:17

Nehezen tudom elkepzelni h van olyan barmekkora aljassag amit a fidesz szavazok egyaltalan elhinnenek vagy zavarna oket.

Leonard Zelig 2017.03.19. 22:07:10

Az megvan, hogy "Nem baj, Pista!"?

morpho 2017.03.19. 22:53:07

@Sean MacTíre:

Talán ha hang, vagy videofelvétel lenne róla..akkor talán...bár a fasz tudja, lehet, hogy akkor sem. Mindenesetre belebukna. Gyurcsány sem azért bukott meg, mert a hívei kihátráltak, hanem mert az egész ember puszta létezése politikailag vállalhatatlanná vált...

2017.03.19. 23:25:46

@baldoc: viccelsz? Mindenki tudja, hogyGyurcsányahibás!
Nomeg Soros....ő döntötte be Amerikát. Aztán nagyobb kihívás után nézett, Orbánt akarta megdönteni, de ő nem egy hajnaltímea.
A magyarok ellenállnak neki, csak Angliát és az usákokat tudja megszivatni. Orbán nem szív!

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.20. 00:42:31

@Voznyák Pista2: jaja, respektáltak, már majdnem oda felminősítették az országot mint ahol a kormányváltáskor volt :D tehát sikerült a válság után évekkel elérni a válságbeli minősítést.

KukuxuBucsu 2017.03.20. 02:33:19

Szerintem bizonyítani fogja, hogy Orbán nyakán egy segg van álarcban, de nem hiszem, hogy sokan lennénk, akinek ez nem világosabb a napnál is mára, a fideszesnek meg édes mindegy, ők repülnek a szar szagra

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.03.20. 06:01:16

@J.R. Ewing: " Előbb adja vissza az Orbán által hozzá eljutott milliárdokat"

Mégis micsoda vádakkal illeted te a miniszterelnököt?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.03.20. 06:04:25

@ben2: "Orbánt annyian és annyi féle módon próbálták már félreállítani, hogy ha Simicskának bármilyen értékelhető információja lenne, azt már egész biztosan nyilvánosságra hozta volna más."

Csakhogy Orbán a mostani ciklusban került szembe Simlicskával és ha vannak bizonyítékai, azt 2018 februárjában-márciusában érdemes nyalvánosságra hoznia.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.03.20. 06:44:31

A kommunista jelentgetők így Gyurcsány vádol másokat jelentgetéssel.

Ez már annyira szánalmas hogy elmondani is nehéz.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.03.20. 07:17:08

"Régi ballibsi technika: "vádold meg ellenfeledet azokkal a gazemberségekkel, amiket te magad követtél el..""

Pontosan így van. Rákosi óta a Gyurcsány és MSZP komcsijai fikarcnyit se változtak.
Gyurcsány két jelentgetés között elment vizsgázni, ahová az MSZMP KB leszólt, hogy meg ne bukjon.

Majd 30 évvel később azokat vádolják ügynök múlttal, akiknek a lakására (Orbánék lakására) a hozzá hasonló spiclik lehallgató berendezést szereltek.

dr kíváncsivagyok 2017.03.20. 08:13:41

Melyik verziónak van több esélye ?
1.) SL - nak nincs semmi bizonyíték OV - ral szemben...,mert már nyilvánosságra hozta volna !
2.) SL- nak rengeteg bizonyítéka van OV- ral szemben , csak a megfelelő időpontra vár...

dr kíváncsivagyok 2017.03.20. 08:15:01

@Legeslegalja:
Hé,..faszikám...nem tudtad, hogy már nem Gyurcsány az ellenség, hanem Vona ?

Ladomérszky Leventéné Tóth Szilvia 2017.03.20. 08:21:05

1. Karaktergyilkosság vagy igaz? Egy karaktergyilkos önmagát lövi bokán, kivéve ha elfogult a bíró.

2. Nem ballibsi technika hanem elkövetői technika.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 08:44:08

Nos, azért vannak konkrétumok is:

Amíg Gyurcsány jelentgetett a Pécsi Dialógus csoportról rendszerváltás környéként az MSZMP KB-nek, és cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira ezért
(videó: www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA )

Addig Orbánt és feleésgét, ugyenezek a GYurcsány féle besúgók lehallgatták, mint minden ellenzékit:
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget

konrada 2017.03.20. 09:13:33

...hát Simicskánál könnyen lehet valami, de valszeg nem ügynökös, mert azt ellőtte volna már rég Gyurcsány. (Aki anno az Apró család archivumaiból jutott hatalomra.)

...viszont az is biztos, hogy Magyarországban (se) lehet hatalomba jutni megfelelő pénzügyi támogatás nélkül, és azt itt sem lehet viszonzatlanul hagyni.
...azaz ott biztosan lehet támadható felület...

...meg hát a politikus is ember - s ráadásul nem is a legjobb fajtából - így egy hosszú pályafutás alatt mindegyikkel történhet olyan, amit nem szeretne, ha kiderülne (ilyesmi lehet magánéleti, mentális, üzletmeneti...)

Azaz könnyen lehet olyan Simicska kezében, mellyel nagyot üthet.

...viszont: nem biztos hogy megéri neki. Mert most köpködnek egymásra, kicsit alápakolnak a másiknak, de tudják szorongatni egymás tökét.
De ha az egyik kivégzi a másikat egzisztenciálisan, úgy a másik is, ha már nincs mitől félnie.
...Simicska azért ennyire nem hülyült meg: acsarkodik, de nem csinál öntökön lövést...

John Doe3 2017.03.20. 09:25:22

@JGDus: én is valami egzotikus afrikai méregre tippelek, esetleg a klasszikus változatra: szökés közben többször nagy távolságról hátbalőtte magát.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 09:30:47

@konrada:

Szerintem nincs semmi nála, de hamarosan megtudjuk.

Tud pár dolgot kétségtelen, elsősorban azt hogy ő milyen módon, kartellekben, és alkukban gazdagodott meg.
Milyen politikai alkuk árán irányította a rábízott média halmazt.

Ezek nagyrésze közismert, napi blog téma volt már akkor is.

kanász 2017.03.20. 09:35:30

Vészforgatókönyvek karaktergyilkosság esetére:

a.) Simicska Lajos hazát rontó Soros bérenc, nyilvánvalóan Soros György pénzeli.
b.) A vak is látja, hogy Soros Györgyöt Simicska Lajos pénzeli.
c.) Minden körülmények között Gyurcsány a hibás.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 09:37:15

@kanász:

Az ember azt hinné, hogy Simicskát már a ballibek lekaraktergyilkolták cirka 2000-2014 tartományban, erre kiderül hogy az egy szent ember, akit csak ma kezdenek legyilkolni.. :DDD

nu pagagyí 2017.03.20. 09:40:58

@Sean MacTíre: A fanatikus Fidesz szavazók kevesen lesznek, ha azok is szavaznak, akik az utóbbi két választáson távol maradtak. Orbán kártékonyságáról és megbuktatásának lehetőségéről őket kell meggyőzni, nem a fideszes birkákat.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 09:49:16

@nu pagagyí:

Ezek a kedvenc szövegeim:

Választások elött: Aki nem szavaz Orbánra szavaz !
Választások után: Több ember nem szavazott a Fideszre, mint ahányan rá szavaztak.

Nem uncsi ?

A valóság az, hogy a bizonytalanok és nem szavazók körében is pont ugyanolyan arányban vezet a Fidesz, mint a biztos szavazók között.

És ennek mégcsak nem is a fanatizmus, vagy a Fidesz melletti eltökéltség az oka, hanem leginkább az elkúró ballib siserehad elleni eltökéltség.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.03.20. 10:50:15

Simicska nyilván tud egy csomó Orbánt érintő gazdasági bűncselekményről, csak az a bibi, hogy abban ő maga is vastagon benne lehet, így nehéz előállnia vele...

BALTAZÁR 2017.03.20. 11:02:31

Amennyiben Simicskának van ütős lejáratésra alkalmas bizonyítéka Orbánról -
és miért ne lehetne? - az semmi esetre sem az állítólagos ügynökmúltal állhat kapcsolatban.
Sokan felvetették már előttem, ha lenne ilyen adu ász az MSZMP közeli MSZP-sek már
régen előjöttek volna vele.
Ettől még lehet persze pár részeg bulifotó, esetleg nőkkel - nem Anikó - megtűzdelve.
Azt is el tudom képzelni, hogy üzleti machinációkkal kapcsolatos dolgokat rejteget Simicska, de akkor ezekben ő maga is érintett lehet, szóval ezekkel kockázatos előjönni.
Szerintem ez egy jól eltervezett "sugalljunk valamit, az sem baj ha nem igaz" kampány, de ez Obán ellen édeskevés lesz.
Vona kétharmadára semmi esélyt nem látok.
A Jobbik egyszerűen teljesen elfogadhatatlan a választók többségének, és akkor sem szavaz rá ha esetleg Orbán ellen előjönnek egy adu ász-al. Max a nem szavazók száma nő majd, ami megint csak a Fidesznek jó.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2017.03.20. 11:06:23

Látom megérkezett Ballib cenzúrázók köcsöge 93 is!

Na mi a helyzet Batyukám?

2017.03.20. 11:09:02

@Ballib cenzúrázók réme 25: Orbánékat Stumpf apósa, a kommunista belügyminiszter védte minden zaklatástól, ők voltak a hatalom egyik kiszemeltje a hatalom átmentésére. Nem véletlen, hogy az összes ex-MSZMP-s, ex-ügynök, ex-munkásőr mára fideszes lett.

Jakab.gipsz 2017.03.20. 11:24:48

Tök mindegy mi van Simicska tarsolyában Orbán ellen, nem kell miatta aggodalmaskodni, felesleges.
Simicska régi-új főnökét Soros Gyurit a filozófus-fenevadat kell "saját fészkébe agyon verni" .
Itt a filozófia tudományának a területén kell és lehet csak meg semmisíteni, az elmebajos fantazmagóriáival egyetemben. Tehát nem Soros Gyurit az eltévedt embert kell bántalmazni, hanem csak az általa propagált "Nyitott társadalom és ellenségei" című agyrémet kell meghaladni.
És ekkor talán Simicskának is benő a feje lágya, többekkel egyetembe.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.03.20. 11:27:25

komoly lehet a helyzet

az MSZMP 25 évig kussolt Orbán ügynökmúltjáról, de most Simicska kiderített mindent...

jó reménykedést, elvtársak

Jimbo75 2017.03.20. 12:18:52

Mindegy, hogy mit tárnak a fideszbirkák elé, majd odaböfögik, hogy hamisítvány. Gyurcsány hamisította Soros pénzéből Brüsszelben. Ez lesz a válasz.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 12:26:45

A ballib hírhamisítás folytatódik:

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 12:27:29

A ballib hírhamisítás folytatódik:

magyaridok.hu/kulfold/nincs-trump-putyin-osszeeskuves-de-elhallgatas-van-1501870/
NINCS TRUMP-PUTYIN ÖSSZEESKÜVÉS – DE ELHALLGATÁS VAN
Devin Nunes, az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke vasárnap a Fox televíziónak nyilatkozott vasárnap.
„Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trump és csapata összejátszott volna Oroszországgal”.
A bizottság rangidős demokrata párti politikusa, Adam Schiff csalódottságának adott hangot.
A BBC tényszerűen közölte a hírt, ám a hazai balliberális média, így az Index, a 444 és a Hvg is mélyen hallgat róla.

Irbisz 2017.03.20. 13:17:46

@pamut:
"Ez inkább csak álmodozásnak látszik.
De ha meg is valósulna, nem csökkenne, hanem nőne a fideszes hívek szimpátiája Orbán felé. "

szerintem is, mert igen komoly reszük teljesen kadarista nezeteket vall, inkabb egy mszmp 2-be lenne a helyük, mint egy nevleg jobboldali parteban.
persze orbant nem erdekli hogy felkommunista, valosagsokon elhülyült nosztalgiazok tartjak öt hatalomban, igy ez mellekes szempont.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 13:26:38

@Irbisz:

Jaja...

Vélhetően ezért van, hogy 2000 óta, az MSZP-SZDSZ szavazók (így az összes ballib párt) magját, ma is az egykori MSZMP-s káderek, pufajkások, és munkásőrök adják.

nol.hu/archivum/archiv-34233-23036
A nyugdíjasok fele MSZP-szavazó

-----
Megjygezem ahogy halnak ki az exkomcsik, úgy csökken a ballib hazaárulók támogatottsága, és éppen ez a te nagy problémád.. :DDD

NBarbieReloaded 2017.03.20. 13:35:44

Mivel Simicska ugy gondolom egyaltalan nem hulye, biztos vagyok benne, hogy van valahol egy pancelszekrenyben komoly municio orban ellen. Es itt nem (csak) ugynokmultra gondolok. Konkret bizonyitekok lopasokra, elrejtett vagyonra, kompromittalo hang/video felvetelek stb. Es nem csak orban, mas fideszes tolvajok ellen is. 30 ev alatt gyujtogethetett eleget es kisebb osszeget tennek fel ra, hogy gyujtogetett is. Kerdes, hogy ebbol mennyit mer/akar nyilvanossagra hozni es, hogy van-e olyan kaliberu ugyre bizonyiteka, ami oszodi beszed szintu, igy jo idoben bedobva okozhatja orbanek eltakaritasat. Masik kerdes, hogy ha van is ilyen neki, de o is erintett benne, akkor is hajlando-e nyilvanossagra hozni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.20. 13:41:16

@NBarbieReloaded: "mennyit mer/akar nyilvanossagra hozni"

Ha nem lenne már sitten ülne. Egy lövése van, és azt önvédelemre tartogatja. Te mondtad, hogy nem hülye.

Az Ellenálló 2017.03.20. 13:41:36

@Ballib cenzúrázók réme 25: A kommunistának köze nincs a liberálishoz, de sebaj, mivel gondolom te is úgy kommunistázol, hogy közben egyik irányzat mögötti tartalmat sem tudod.

Mindegy mije van Simicskának, esélytelen vele támadni Orbánt, mert azok akik mára a hívei maradtak semmivel el nem tántorítható, egysíkon gondolkodó emberek, akiket az se zavarna, ha Orbán tömeggyilkos volna.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.20. 13:47:21

@Elvetemült ellenálló: "az se zavarna, ha Orbán tömeggyilkos volna."

Eh, ezeket az se zavarná, ha a családját közpénzen hízlalná, tönkretenné az oktatást, vagy 10 milliárd euróért eladná az országot az oroszoknak.

Khonsu 2017.03.20. 13:49:15

Attól tartok, bármit is ásnának elő Orbánról, már olyan előrehaladott az agymosás, hogy akkor is megválasztanák.

Megszoksz vagy megszöksz, itt már nem látok más alternatívát. Ez a harc elveszett, meneküljön mindenki, amíg lehet, vagy tagozódjon be a rendszerbe, ha épp arra van gusztusa.

NBarbieReloaded 2017.03.20. 13:49:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ha okosan csinalta, akkor sajat maga ellen nincs nagyobb volumenu ugyre bizonyitek senkinel, nala viszont kell, hogy legyenek ilyenek, nem hiaba van besz@rva a fidesz.
Ha en lennek a helyeben, en ugy allnek hozza, hogy milliardos vagyok, egy ideje mar ugyse kapok allami penzeket, de a vagyonombol meg ha nem is lesz tobb, vigan eleldegel meg az unokam is. Es ha mar igy, akkor nosza teritem az ugyeket a kedves "baratom" ellen, aki 30 ev baratsag, egyutt mutyizas utan hatba tamadt.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.03.20. 14:01:51

@Irbisz: az hogy jobb vagy baloldali édesmind1

a nép tudja mit szokott csinányi orbán viktor lévén 11 éve kormányoz

azt is tudják a komcsik mit szontak csinányi 12 évet kormányoztak

ettől még orbány nyer 2/3dal megint, nem azért mert baloldali, vagy mert jobboldali hanem mer a zembereknek tetszik, amit csinálni szokott, és nem tetszik, amit a kommunisták csinányi szoktak

ennyi

BALTAZÁR 2017.03.20. 14:02:52

Az is érdekes lehet, hogy vajon Orbán mit rejteget Simicskával kapcsolatban.
Mivel régi "harcostársak" oda-vissza lehetnek a páncélszekrények mélyén kellemetlen
hang és egyéb felvételek. Amennyiben az egyik előjön a farbával akkor a másik sem fogja majd vissza magát.
Lesz itt 2018-ban annyi lejárató cucc, hogy a tisztelt választók azt sem tudják majd hol áll a fejük, végül marad minden a régiben.
Simicska annyira arctalan, és a mostani mosolyszünet ellenére annyira kötődik Orbánhoz hogy nem fog ő itt borítani.
Hacsak nem akar mindent elveszíteni. Láttunk már ilyet.

konrada 2017.03.20. 14:09:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ebben meg egyetértünk.
...s ezért nem fogják sosem olyan mértékben fingatni a fidesz oldalról, hogy arra a lövésre szükség legyen.
(Magától meg nem érdemes lövöldözésbe kezdenie, mert a másiknak van annyi municiója, hogy abba ő is belepusztuljon...)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.20. 14:11:03

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: "a nép tudja mit szokott csinányi orbán viktor lévén 11 éve kormányoz"

1998-2002: módjával lopott. "Ne mi nyerjük a legtöbbet"

2010-2014: a demokráciát lebontotta, a gazdaságot tönkretette, szétlopta az országot

2014-...: a demokrácia lebontását folytatta, a gazdaságnak némileg megkegyelmezett, az Eltolcsy-t kirúgta, az ország szétlopását folytatja.

A nép menyiket tudja?

orbán se tudja, hogy holnap internetadót vet ki, vagy csökkenti az ÁFÁ-ját, kinyitja vagy bezárja a boltokat, rendez-e olimpiát... A nép persze tudja előre. :))

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.03.20. 14:13:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hát okos vagy hogy lebuktattad Orbánt de annyira nem vagy okos, hogy látnád, hogy nem fog 2/3dal győzedelmeskedni a hitvány komancsokon.

BéLóg 2017.03.20. 14:29:27

Ennek semmi értelme, hiszen Orbán már ezerszer meg fog bukni, legutóbb tegnap.

BéLóg 2017.03.20. 14:35:12

Mi lenne ha azon gondolkodnátok, hogy Orbán és Simicska a legjobb haverok? Ha én lennék izé, hát OLYAN kritikusokat és ellenzéket csinálnék, amelyet igazából én vezetek.
Ha tehát én csesztetem magam, akkor gyakorlatilag saját magammal kvaterkázok, a nép meg boldog.
Ameddig a rohattorbánosok NEM a balliberárisokhoz és nem a Jobbikhoz mennek, mégis MITŐL is kell orbánnak félnie?
Osztán mégis, nektek sosem fordult meg a fejetekben, Mészáros Lőrinc lehet akár SIMICSKA (!!!) strómanja IS!
Ti meg itt hörögtök.
Orbán legnagyobb strómanját Gyurcsány Ferencnek hívják, SOSEM lenne ilyen magasságokban a népszerűsége, ha ElQúró nem nyomná fullba a kretént!
Orbán/Gyurcsány
Mészáros/Simicska
Ti meg szépen bekapjátok, Gőte Fausztját.

nu pagagyí 2017.03.20. 14:39:38

@BéLóg: Nem kell túlbonyolítani ennyire a dolgot, mert még begolyózol.

nu pagagyí 2017.03.20. 14:41:49

@BALTAZÁR: Simicska nem akar miniszterelnök lenni.

Peterpapo 2017.03.20. 14:43:27

Nem tudom kérdezte-e már valaki, de miért csak akkor? Miért nem most, vagy miért nem korábban? Minden egyes nap, amit Viktor a politikában tölt, évekkel veti vissza az országot.

NBarbieReloaded 2017.03.20. 14:55:32

@Peterpapo: Mert a valasztok sajnos tul hamar lesznek amneziasok. Lasd amikor ujra megvalasztotttak a ballibeket vagy amikor orbant. Mert 4/8 ev alatt az atlag valasztonak sajnos minden emleke megszepul a mar akar tobbszor is bukott partokrol.
Ezert valasztasok elott par hettel kell valami nagyot dobni, az mar nem ul el addig.

Punxsutawney Mormota 2017.03.20. 15:04:31

@Sean MacTíre: Ha egy átlag fidesz birkát nem érdekelt, hogy a 3000 milliárd forintnyi ellopott, lenyúlt MANYUP egy tisztesebb öregkor záloga lehet, akkor pont arra is szarni fog, hogy ha Lajosunk kipakol mindent Orbán baba és a negyven rablójának a cégbirodalmáról, meg az ügynök múltájáról, meg arról, hogy egyszer részegen a Nagyvezír belehúgyozott a Szent Koronába :D

tomfree 2017.03.20. 15:32:32

@nu pagagyí: az orosz vonal abban az esetben lehetséges, ha ők a Jobbikot szeretnék hatalmon látni. Biztos van kompromittáló infó az oroszoknál amit kiadhatnak Simicskának. Ezért mondhatta a kis Simicska hogy a Jobbik kétharmadot fog szerezni. Ezen a szálon érdemes gondolkodni. Talán az sem véletlen, hogy miért dörgölőzik OV az oroszokhoz, talán sejt valamit. Persze ez csak találgatás.

@Punxsutawney Mormota: nem hinném, hogy nem rázná meg az országot egy bizonyított lopás mondjuk. A magyar néplélek olyan, hogy sokáig tűr és egyszer csak robban, amikor senki sem gondolná.

Punxsutawney Mormota 2017.03.20. 15:35:48

@tomfree: Remélem a próféta szól belőled :)

$pi$ 2017.03.20. 15:42:29

Vicces, akik éveken keresztül hörögtek, hogy orbán karaktergyilkos és az milyen erkölcstelen nagy gyökérség azok most majd beleélveznek a gatyájukba ha csak elképzelik, hogy orbánt lekaraktergyilkolják.

Akkor mégse erkölcstelen dolog? :D

$pi$ 2017.03.20. 15:44:44

Ja, igen, a másik, hogy Simicska pár hónap alatt mocskos hazug bűnözőből abszolút igazmondó, megbízható erkölcshuszárrá vált. Mert összeveszett orbánnal és aki utálja orbánt az mind igazmondó juhász.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 15:46:06

@Punxsutawney Mormota:

Jelenleg a prioritás, hogy

1: A honfoglaló migránsokkal ne árasszák el az országot Soros Gyuri bérencei.
Azaz a legfontosabb, hogy a ballibek, akik hazánkba pakolnának több tízezer nőket erőszakoló muszlimot, ne kerüljenek hatalomra.

2: Az egész EU-ban legszarabb gazdasági mutatókat produkáló MSZP-SZDSZ-es elkúrók ne kúrhassák el újra, mert 54%-ról 82% fölé növelt államadósság mértékét nem bírja el mégegyszer az ország. Eközben megduplázták a munkanélküliésget, az EU legdrágább rezsijét fizettük, két számjegyű infláció és banki kamat volt, IMF hitel, és mindent elprivatizáltak.

3: Azok között akik az első két feltételnek megfelelnek, azaz
- NEM HOZNAK MUSZLIM MIGRÁNSOKAT MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE SOROS GYURI TERVEI SZERINT, és
- NEM KÚRJÁK VÉGLETESEN EL
, azok közül, azt kell választani aki kevesebbet lop.

MIvel az első két kritériumnak se felel meg, egyik hazaáruló ballib pártszerű képződmény sem, így kormányképes erő egyenlőre más nem nagyon van.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 15:49:18

@$pi$:

Az semmi.

De eközben annak a Simicska által vezényelt karaktergyilkosságának szurkolnak,
akit együttérzéssel vegyes félelemmel mentenének meg a szerintük várható karaktergyilkosság alól,
aminek ők ágyaztak meg folyamatos karaktergyikosság formájában cirka 15 éven keresztül,

Irbisz 2017.03.20. 15:53:43

@Ballib cenzúrázók réme 25:

ne maszatolj hazaarulo, a fidesz 7 eve gancsolja ahol tudja az ügynökakatak nyilvanossagra hozatalat.
es ezt nem lehet az mszp-re, szdsz-re akarkire kenni, 4 evig ketharmaduk volt, ha akartak volna mar regesreg nyilvanos lenne a besugolista.

lehet talalgatni miert szavazza le a fidesz az ilyen tartalmu kezdemenyezeseket :(
(jopar prominens erintett, es nem egyszerü mszmp-tagkent ...)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 15:58:13

@Irbisz:

Erre az MSZP-SZDSZ-nek is volt 12 éve.
Azt azért rájuk kenhetem ?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.20. 16:08:07

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Erre az MSZP-SZDSZ-nek is volt 12 éve. "

Ez mennyiben menti a hazaáruló fideSSt?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 16:22:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A magyarázatok az érdekesek ebben az ügyben.

Az MSZP-SZDSZ meg se próbált indokot adni miért nem hozza nyílvánosságra az iratokat, viszont ipari mennyiségben tüntették el, az MSZP-SZDSZ kormányra terhelő iratokat, és készítettek üres aktákat, pl Kuncze vezetésével is.

A Fidesz pedig éppen azt mondja hogy az egykori Gyurcsány, Medgyessy féle spiclik, Horn féle pufajkások, kénye-kedve által meghamisított és/vagy eltüntetett irathalmaz nyílvánosságra hozatalának nem sok értelme van. És ha lesz ilyen akkor a megrendelői kört is ismerje meg a világ (Kovács, Horn, Lendvai, Apró család, ...)

Én egyébként nyílvánosság párti vagyok. De a Jobbikra nem szavazok. Te igen ?

NBarbieReloaded 2017.03.20. 16:40:49

@$pi$:
"Vicces, akik éveken keresztül hörögtek, hogy orbán karaktergyilkos és az milyen erkölcstelen nagy gyökérség azok most majd beleélveznek a gatyájukba ha csak elképzelik, hogy orbánt lekaraktergyilkolják."

Mar a cikkben is rossz a szohasznalat: itt nem karaktergyilkossagrol van szo, az a fidesz szinvonala (tudod, lebuziztatas, mindenfele nougyek botranykent talalasa stb.). Helyesebben ugy kell volna irni, hogy fog-e Simicska orban es haverjai bunozeseire, lopasaira bizonyitekokkal szolgalni.

"Ja, igen, a másik, hogy Simicska pár hónap alatt mocskos hazug bűnözőből abszolút igazmondó, megbízható erkölcshuszárrá vált. Mert összeveszett orbánnal és aki utálja orbánt az mind igazmondó juhász. "

Az meg nevetsegesebb, hogy Simicska kb. 30 evig orban es a fidesz penztarosa, mutyihaverja, azzal nem volt gond. Most, hogy osszerugta a port viki meg Lajos, mostmar a Jobbik-ot kell ugymond csufolni vele (hozzateszem barmi bizonyitek nelkul), hogy a Jobbik Simicska zsebeben van. O, tenyleg? Ha azert mert Vona meg Simicska ketszer lattak egymast meghivottkent egy-egy rendezvenyen meg egyszer beszeltek 3 percet, a Jobbik maris Simicska zsebeben van, akkor a fidesz, 30 ev mutyihaversag utan hol is van? Simicska s*ggeben? Vagy visszafele, raadasul ez teny, mar nem mukodik ez a fideszes logika?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.20. 16:49:42

@NBarbieReloaded:

Készséggel elhitte mindenki, hogy Simicska az Orbán puszipajtása, vélehtően, azért mert a történeteknek (Simicska kormány tisztviselői állásaitól kezdve a meggazdagodásáig) csak így volt értelme.
Azaz vélhetően így is volt.

Szerintem azzal sincs gond, hogy Simicska beáll a Vona mögé, és Vona meg cukiságkampányba kezd, rabbikhoz jár bűnbocsánatért könyörögni, és a Hír-TV meg Magyar-Nemzet jelesül a Jobbik pártlapjává vállik.
De ezeknek a történeteknek csak akkor van értelme, ha ők ketten összeálltak, nem gondolod ?

hoplita 2017.03.20. 17:03:17

@Frady Endre:
Csakhogy ami egy, a politikán kívűli Simicskának kicsit kényelmetlen-kellemetlen procedúra, az orbánnak halál.
Nem ugyanazon a pályán játszanak...hogy a sporthasonlatot ne felejtsem el.

hoplita 2017.03.20. 17:05:15

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Csá, Tigeri...:)

Ez egy mekkora köcsög, mi?
Ekkorát nem is lehet korongozni. Én csak tudom, a nagyobbik lányom keresztanyja fazekas.:)

NBarbieReloaded 2017.03.20. 17:06:56

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Készséggel elhitte mindenki, hogy Simicska az Orbán puszipajtása, vélehtően, azért mert a történeteknek (Simicska kormány tisztviselői állásaitól kezdve a meggazdagodásáig) csak így volt értelme.
Azaz vélhetően így is volt."
Pontosan igy volt. Ez teny. Nincs is azzal, gond, hogy nagy baratok voltak. De, hogy mindezek utan meg a fidesz simicskazza a Jobbikot, raadasul szokas szerint bizonyitek nelkul, hat az a pofatlansag netovabbja.

"Szerintem azzal sincs gond, hogy Simicska beáll a Vona mögé, és Vona meg cukiságkampányba kezd, rabbikhoz jár bűnbocsánatért könyörögni, és a Hír-TV meg Magyar-Nemzet jelesül a Jobbik pártlapjává vállik.
De ezeknek a történeteknek csak akkor van értelme, ha ők ketten összeálltak, nem gondolod ? "

Nem gondolom. Az altalad felsoroltak egyikebol sem kovetkezik a Vona-Simicska szovetseg.
Vona csak Simicska hatasara kezdhet un. cukisagkampanyba? Ugyan mar.
Nem jart semmilyen rabbinal bunbocsanatert konyorogni.
A HirTV, meg az osszeveszes elott ugyanugy viszonyult a Jobbik-hoz, mint a tobbi TV (radio, ujsag), elhallgattak oket. Most, hogy mar nincs Simicskan viktor parancsa, a HirTV, egyebkent torvenyi kotelezettsegenek eleget teve, neha mar meghivja oket. Ez az elozo, totalis elhallgatashoz kepest nyilvan soknak tunik. De ebbol megint alkura celozgatni? Ugyan mar.

hoplita 2017.03.20. 17:18:13

@tomfree:
"....Biztos van kompromittáló infó az oroszoknál amit kiadhatnak Simicskának. ..."

Jó régen volt, amikor egy gyenge pillanatában d-209 elköpte, hogy az egyetlen, valóban hiteles ügynök és egyéb lista Moszkvában van.
Aki azt hiszi, hogy Sirov egy szál faszban ballagott haza 91-ben, az nagyon hülye.

Nzoltan 2017.03.20. 17:27:14

Vicces, hogy az ellenzék a simicskában bízik, ahelyett, hogy a választókat szólítaná meg valami értelmes programmal, és nem pl. a migránsok jogaiért küzdene. Ugyanis aki szarik a választóira, arra ritkán szavaznak.

hoplita 2017.03.20. 17:31:40

@Ballib cenzúrázók réme 25:
Jól fizetnek ezért a trollkodásért, faszkalap?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.03.20. 17:46:54

@hoplita: A bűncselekmény az minden résztvevő számára az... Esetleg vádalkut köthetne, hogy őt futni hagyják és azután kezdhetne el beszélni... :)

hoplita 2017.03.20. 17:59:17

@Frady Endre:

Ugyan már, hol élsz te?

NBarbieReloaded 2017.03.20. 18:01:52

@Ballib cenzúrázók réme 25: Ez az index cikk, attol fuggetlenul, hogy talalgatasok egymas utan fuzese, egyaltalan nem szol az allitolagos Simicska-Vona alkurol, holott errol beszeltunk.

1ghost 2017.03.20. 18:48:56

Simicska nem hülye! Nem lövi el a puskaport addig, amíg nincs értelme. Majd közvetlenül a választások előtt egy-két hónappal, amikor a felcsúti tolvaj már lőtávolban van.

Addig pedig kiváló stratégia a pszichológiai hadviselés, hogy valami lesz, de nem tudni mikor és mi, s lám az egykor kiváló szónokból mára egy mekegő, makogó üvöltöző, az elemi tényeket keverő szánalmas bohóc lett.

Mégis mit gondoltok, mi a faszért öregedett orbán az elmúlt 2 évben huszat. Reszket a gané, és ezer oka van rá, az ügynökmúltja csak egy, emellett még garmadában állnak a gazemberségei.

A gericntelen fidesztalpnyalók meg hadd reménykedjenek 2018-ig. Oszt akkor jön majd a meglepi! :)))))

balfa 2017.03.20. 19:33:57

orbánnal nem az a fő baj, amit 90 előtt csinált

occam borotvája 2017.03.20. 22:28:46

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: S hát te is itt vagy te kurvaanyázó fasszopó köcsög.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2017.03.20. 22:28:56

hehehe, szoval a simicska fia megmondta mi lesz, es ez hivatkozasi alap az mszp-nel. ez kb olyan szintu vicc, mintha valaki azt irna, hogy hogy kb 14 ev alatt (az aktualis kiadasok fedezetenek elvonasaval) kotelezoen osszekuporgatott 1 (egy) evi nyugdijkiadas egy tisztesebb oregkor zaloga lehetne :D

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.03.21. 00:30:11

@J.R. Ewing:
Ha valaki felgyújtaná a fejedben a villanyt - a tihanyi visszhang mellett - arra is rájönnél, hogy nem a kedvenc vezénylő tábornokod, hanem a Simicska szerezete a dohányt és etette az éhes szájakat!
@Legeslegalja:
Valóban a kor jellemzője volt, KISZ és párttitkárok lakását lehallgatni!
@ nickgrabowszki :
Ha tudta, hogy egy ge.i, akkor mást is tud róla. A Simicska nem piskóta gyerek, amióta otthagyta a homokozót, a pisisek kapkodnak és hibát hibára halmoznak!

tomfree 2017.03.21. 10:57:17

@hoplita: az egy dolog amit a ruszkik elvittek, de tulajdonképpen nagyon el sem mentek innen. Lásd az index mai főcikke meg Gyurcsány elmélkedése a 6-800 orosz ügynökről hazánkban. Szóval vastagon rendelkeznek infókkal. Még az USA elnökválasztásába is bele tudtak nyúlni.

BéLóg 2017.03.21. 17:52:49

Namégegyszer.

BIZTOSAK vagytok abban, hogy Simicska összeveszett Orbánnal?
BIZTOSAK vagytok abban hogy Mészáros Orbán strómannja?
Mert én nem.

Ha sosem vesztek össze és a Mészáros kétfelé tejel és kárpótolja a Simicskát, akkor mindenki pofára esett, hiszen most az orbánellenesek NEM a balliberálisokhoz társulnak, hanem a Jobbikkal kezdtek szimpatizálni, akiket viszont náculások miatt nem biztos hogy mernének támogatni! Vagyis ezzel egyetlen Orbántól elforduló szavazó sem fog balra szavazni, miközben biztosak lehettek benne, hogy még Izraelből is a náci Jobbikot fogják ütni a választások előtt.

Egyébként Orbán politikai strómanja egyértelműen Gyurcsány Ferenc.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.21. 18:09:39

@BéLóg: "BIZTOSAK vagytok abban, hogy Simicska összeveszett Orbánnal?"

Én sose hittem el igazán.

"BIZTOSAK vagytok abban hogy Mészáros Orbán strómannja?"

Nyilvánvaló, mindenki tudja.

"Orbán politikai strómanja egyértelműen Gyurcsány Ferenc."

Persze.

2017.03.23. 16:03:39

Orbánban nincsenek meg Kádár kvalitásai. Az is tény, hogy csak ebben az országban nem történt meg az igazi rendszerváltás, csak annak látszata. Arról sem szabad elfelejtkezni, hogy Moszkvát a nemzetközi pénzkartell váltotta fel sosem látott adósrabszolgaságba taszítva az országot. Nincsenek tőkeerős nagy cégeink és amire Orbán játszik, abban visszaköszönnek az első mondataim.
süti beállítások módosítása