B1 blogcsalád



Orbán bevallotta, mi volt az olimpiai pályázat visszavonásának valódi oka

2017. február 24. - nickgrabowszki

Csúfos kudarc lett volna, ha Budapest versenyben marad: lehet, hogy egyetlen szavazatot se kapott volna.ovi_2_1.jpg

Az népszavazás egy magyar ügy, de az olimpiát nem Magyarországon kell megnyerni. Az olimpia megnyeréséhez nemzetközi szinten nem többség kell, hanem egység. Ezért nincs népszavazás Párizsban és Los Angelesben. Nincs arra példa a nyári olimpiák történetében, hogy olyan város kapja meg a rendezést, ahol erről népszavazás volt. Ha ott áll egy vitákból odaérkező Magyarország, ki fog ránk szavazni? Kérdéses, kaptunk-e volna egyetlen szavazatot is. Ez nagy szégyen. Kikapni lehet, de nem lehet akárhogy kikapni. Ronggyá vertek volna bennünket, ennek nem lehet kitenni bennünket, mert ennél többet érdemlünk

Ezt mondta a miniszterelnök pénteki reggeli rádióinterjújában. Augusztus óta először szólalt meg az olimpiai pályázat ügyében, és rögtön kitört belőle az őszinte, legfeljebb a felelősséget kenne másra.

Az olimpiát nem Magyarországon kell megnyerni.

Ez egy őszinte állítás állítás Orbántól, amelyik rámutat arra, csak áttételesen volt köze a pályázat visszavonásának az aláírásgyűjtéshez és esetleges népszavazáshoz: a 2024-es játékokra Magyarországnak soha egy pillanatig nem volt esélye.

De korántsem azért, mert elfogyott mögüle a választói támogatás.

Nem a választók döntenek ugyanis az olimpiai helyszínekről (kivéve természetesen azt az esetet, amikor a pályázat visszavonását kényszerítik aki valamelyik jelentkezőtől), hanem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjai.

Jelenleg ők 95-en vannak, de csak 88-an szavazhatnak szeptemberben, a limai ülésen a 2024-es helyszínről, a 2-2 magyarnak (Schmitt Pál és Gyurta Dániel, Aján Tamásnak már nincs tagsága) és franciának, valamint a 3 amerikainak tartózkodnia kell. (Amennyiben a 3 kandidáns maradt volna, persze. A magyar pályázat visszavonása után Schmitt és Gyurta is szavazhat.)

Ilyenformán a helyzet meglehetősen egyszerű volt: 45 NOB-tag szavazata elegendő a győzelemhez. Ha valakik nem mennek el Peruba, akkor kevesebb is.

Őket kellett volna meggyőzni, megkörnyékezni, vagy - ahogy az már szokásos ezekben a körökben - csábító ajánlatokkal a pályázat mellé állítani.

Kérdéses, kaptunk-e volna egyetlen szavazatot is.

Az teljes kamu, hogy a NOB tekintetbe venné a pályázatok támogatottságát a jelentkező ország vagy város közvéleményében.

  • Egyfelől azért, mert a NOB mint testület nem vesz tekintetbe semmit. 
  • Másrészt meg azért, mer nem a NOB dönt, hanem a NOB tagjai. Méghozzá titkos szavazással.

Tehát minden egyes NOB-tag úgy dönt, ahogy akar. Azt vesz figyelembe, amit akar. Ez teljesen a belátására van bízva. Egyszemélyi döntéséért nemhogy felelősségre nem vonható, hanem a döntése meg sem ismerhető. (Mert titkos.)

Ez alapján azt állítani, hogy majd pont a társadalmi támogatottságot veszik tekintetbe, és nem a pénztárcájukat, legalábbis a valóságtól elrugaszkodottnak tűnik. Magyarország és Budapest nyugodtan pályázhatna még jelenlegi helyzetben is, az összegyűjtött aláírások számát tekintve is (persze ha nem járt volna le a határidő), a hagymázos álmokat nem a társadalmi támogatottság, hanem a NOB-ban mért támogatottság tudná szertefoszlatni.

Innen nézve világos, hogy

szimpla hazugság 

azt állítani, hogy Magyarország volt a 2024-es játékok legfőbb esélyese, mint ezt a kormánypropaganda napi rendszerességgel teszi.

  • Hazugság Kósától, hogy 70 százalékról 30 csökkent  Budapest esélye az aláírásgyűjtés miatt.
  • Hazugság Fürjestől, hogy ha nincs egység, már pályázni sincs értelme.
  • Meg hogy megnyerhettük volna.

Szerencsére nem nyerhettük volna meg.

Nemzeti egység ugyan soha nem volt az olimpia mögött, az ellenzők aránya 40 és 60 százalék között ingadozott, de ez a föntebb mondottak miatt nem is számított soha semmit.

Bár a titkos szavazás várható eredményeit nyilvánvalóan legfeljebb becsülni lehetett, azért az mégis jelzésértékű volt, hogy Thomas Bach NOB-elnök (bármennyire is Schmitt Pál barátja), az aláírásgyűjtést, a várható népszavazást és visszalépést kommentáló vasárnapi nyilatkozatában arról beszélt, hogy

Budapest a kevésbé esélyesek közé tartozik.

(Az is jelzésértékű persze, hogy az MTI elfelejtette idézni a nyilatkozatnak ezt a részét. Bár ez valójában semmi újat nem ad: az állami médiában teljesen rutinszeren hazudnak, tagadják le és másítják meg a valóságot.)

A Bach-nyilatkozat amúgy azt is jelenti, hogy ha valaki háromból tud a kevésbé esélyesek közé tartozni, akkor annyi esélye van, mint Szálasinak népbíróság előtt vagy Schmitt Pállnak a doktori vizsgán (már ahol nem ő jelöli ki az opponenseket).

Ha mástól nem, akkor Bachtól megtudtuk,

rég elbukta már Budapest és Magyarország, illetve Orbán és a Fidesz a 2024-es olimpiát,

ami valószínűleg azt is jelenti, hogy soha egyetlen pillanatig sem volt valós esélye, gyenge volt a lobbiereje. Párizsnak és Los Angelesnek több a lekötelezettje. (És akkor igyekeztem ezt nagyon finoman megfogalmazni.)

Hogy Orbán és a Fidesz is tudta, el fogják bukni a límai szavazást, több jele is volt az utóbbi hónapokban.

  • Például Orbán nyilatkozata még Rióban arról, hogy a riválisok megmutatták az erejüket.
  • Vagy az, hogy augusztus óta csak egyszer ejtette ki a száján az olimpia szót, az MTK-stadion átadásán, és akkor se a pályázattal összefüggésben.
  • De az is, hogy Bienerth Gusztáv turisztikai kormánybiztos új mellékállást keresett magának, és ő lett Gyárfás utóda az úszószövetség élén. Pedig addig ő volt az olimpiai pályázat szavazatszerzésért felelős embere. De már ráért, mert a szavazatszerzésen nem kellett dolgozni.

Innen nézve az is érthető, miért akart kitúrni a Fidesz Borkait a MOB éléről. Nem azért, mert nem támogatta eléggé az olimpiát, hanem épp ellenkezőleg: nem volt hajlandó arcát adni a kudarchoz, úgy tenni, mintha ő állt volna Orbán álma mögött.

Tarlós viszont a politikai túléléséért cserébe vállalta, hogy nevét és arcát adja az előre látható buktához, de aztán a Momentum aláírásgyűjtése alkalmat adott arra, hogy az ellenzékre, az ellenzéki szavazókra kenve a lehető legkisebb vesztességgel jöjjön ki a Fidesz a dologból.

Persze a Momentum mögött nem a Fidesz állt, de az utólag jól látszik, hogy Orbánéknak egyáltalán nem volt ellenére a visszavonás kikényszerítése.

Legalább lehet kire fogni a vereséget.

És minden bizonnyal hamarabb lecseng így az ügy, nem lesz napirenden még a következő 7-8 hónapban, meg utána egészen a választásig. A kampányra nem fog már emlékezni arra senki, hogy a Orbán és a Fidesz elbukta az olimpiát.

A visszavonás mellett persze lehetett volna egy opció az is, hogy a kormánypropaganda nem kis számú eszközeivel beleállnak a népszavazásba, és megpróbálják megnyerni.

Ha beleállnak és kampányolnak, akkor két eset van.

  • Az ügyük veszít a népszavazáson. Egy évvel a választások előtt nagyon kínos, ha kiderül, hogy a kormány nem a nemzet kormánya, csak annak egy csoportjáé, szemben azzal, amit magukról állítanak. A nemzet ellenben leszavazza a kormány ügyét.
  • Ha meg nyernek, akkor még kínosabb, ha utána Limában szavazatot se kapnak, vagy csak nagyon keveset. A nemzetközi presztízs látszata is szertefoszlott volna.

Orbán úgy bukta el ezt az olimpiát, hogy ahhoz semmi köze nem volt az ellenzéknek. Sőt, még a magyar választóknak sem. Ez tőlünk függetlenül dőlt el. Nem sikerült elég szavazatot szerezni a NOB-ban. Nemhogy 45 körülit, de lehet, hogy még tízet sem.

Akkor már jobb megelőzni a látványos pofáraesést, és önként visszalépni.

A helyzet tehát az, hogy a Fidesz nem rendez olimpiát 2024-ben. Az aláírásgyűjtés azonban menekülési utat jelentett számára. Alkalmat adott arra, hogy ne kelljen szembesülnie egy kínos kudarccal Limában.

A saját bázisa van annyira szilárd és befolyásolható (eufemizmus!), hogy készséggel elhisz neki bármit, még azt is, hogy az ellenzék, sőt az ellenzéki választók a hibásak azért, hogy

a Fidesz és Orbán elkalkulálta nem szervének méretet, és belebukott az olimpiarendezési vágyálomba.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1712282699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rex 2017.02.24. 15:12:14

Az a baj a cikkel, hogy eleve hülyeségből indul ki:

"Az olimpiát nem Magyarországon kell megnyerni" != " Magyarországnak soha egy pillanatig nem volt esélye."

Már pedig hülyeségből kiindulva csak hülyeség lehet a "végeredmény".

És most lényegtelen hogy volt-e esély vagy sem, a mondat arra utalt, hogy a népszavazás Magyarországon lenne, de akár mi is az eredmény a límai döntést nem befolyásolja. Legegyszerűbb megérteni úgy, ha itt ne adj' úristen az olimpia melletti szavaztok nyertek volna, nem jelentette volna automatikusan hogy miénk a rendezés joga.

És most akkor újra a mondat hogy értsd: "Az népszavazás egy magyar ügy, de az olimpiát nem Magyarországon kell megnyerni."

Hm?

miva? 2017.02.24. 15:18:10

Akkor szegény miniszterelnök úr nem lesz olimpiai aranyérmes az ellenzék miatt? Megérdemelné pedig. Ilyen szép személyi kultusz a XXI. században ritkaságnak számít. Árulók miatt nem nyer olompiát szegény!

6.Lenin 2017.02.24. 15:19:44

Akkor mi a faszért kéne eleve népszavazni, ha értelmetlen az egész?
Elég lenne lefizetni a NOB tagokat.
Hát....izé....
És ilyenek szeretnének hatalomra kerülni.
Beszarás.

sas70 2017.02.24. 15:21:50

Ha nem volt esélyünk, akkor miért basztunk el rá egy csomó pénzt?
Nem lett volna rá több esélyünk, ha korábban rendezünk egy népszavazást? Ja volt is népszavazás, csak még egy kérdést oda kellett volna biggyeszteni, hátha azt mondta volna az isten adta nép, hogy rajta, próbáljuk meg!? Tudom, hogy az országos népszavazás volt, de annál nagyobb felhatalmazást adott volna, ha többen vannak mellette, mint ellene, még akkor is ha nem lett volna érvényes!

pamut 2017.02.24. 15:35:49

Ugye jól gondolom hogy az orbánsajtó ( azaz a sajtó 90%-a) titkolja, tusolja, cenzúrázza azt a tényt, hogy 3 hete orbán megígérte hogy lesz népszavazás az olimpiáról ha az emberek úgy akarják?

pamut 2017.02.24. 15:37:13

ja, maffia-tagoktól kérdem:

a Momentum ellen milyen aljas-mocskos-geci rágalmazásokkal, karaktergyilkossággal készültök?

Gyurcsányozás, sorosozás, brüsszelezés, ballipsizés, buzizás: na, melyikkel készültök, patkányok?

OrbanseggenLorincz 2017.02.24. 15:39:15

Miert is nem akarnak olimpiat? Mert a politikai elit szetlopna. Nagy szegyen bizony, csak nem ertem hogy nem sullyedt el, mikor azt ugy fent kiengedte a szajan.

apterus 2017.02.24. 15:40:17

2006 egy különleges év volt, mert a baloldal egy győztes választást követően néhány szó miatt úgy pukkant ki, mint egy lufi. a következő három évben már csak a lufi hosszas agóniája folyt. Talán ez az oka annak, hogy a baloldal az elmúlt 7 évet egyfajta csodavárással töltötte. Majd jobboldalon is eljön AZ ÜGY, ami miatt orbán hatalma úgy omlik össze, minta a kártyavár. Ügyek pedig voltak szép számmal, kezdve az ősbűnnel, a magánnyugdíj pénztárral, és azt követően a médiatörvény, a gránitba vésett alaptörvény, az új választási törvény, az iskolák államosítása, a KERITÉS, eljön putyin, majd Merkel mama idejön és elzavarja, a kitiltási botrány, a jó öreg vasárnapi zárvatartás, az internetadó, Móra Veronika, Bayer kitüntetése (emlékszik még valaki?) és most az olimpia. Mindegyik gyakorlatilag azonos forgatókönyv alapján zajlott le, a baloldal nyomta, mint süket a csengőt, orbán vagy beleállt, vagy kifarolt, az élet meg ment tovább. Csak a rendszer nem akar összeomlani sehogyse, annak a stabil két és félmillió agyatlan vidéki fidesz szavazónak valahogy fontosabb a javuló foglalkoztatás, csökkenő infláció, brutális gyermekedvezmények, CSOK, stb, mint az amnesty international.
Azt gondolom, hogy a választási kampányban az olimpia ugyanúgy meg sem lesz említve,mint pl, most nem téma a vasárnapi boltzár. A fidesz szavazók jelentős része (mert ugye evidens, hogy aki fideszre szavaz, annak nem kell feltétlenül támogatnia az olimpiát) megkönnyebbült, és íly módon a tábor szerintem még erősödött is.
Kellemes hörgést mindenkinek.

pamut 2017.02.24. 15:42:25

szintén a maffiózóktól kérdem: ugya azt is cenzúrázza a komcsi sajtótok hogy a Puskás stadion ára hopp-hopp, megduplázódott?

hogy csak úgy rábasztak 90, azaz KILENCVEN milliárdot????

hogy a világ legdrágább stadionjainak egyik lesz?

ti tényleg kamionnal loptok bazdmeg.

orbán szépen bosszút állt a magyarokon, ha nem lophat olimpiából akkor rádob egy 90 milliárdot bazdmeg, ennyivel többet lop a puskásból.

ja, az olimpia költségvetése nem szállt volna el ugye, hazaárló tolvajok? :D

pamut 2017.02.24. 15:46:02

:DDDDDDDDDDDDDDDDd

Az Orbánmaffia már NEM IS TITKOLJA hogy a szemünkbe hazudik!!! :DDD

"Kormánybiztos: Blöff volt a Dagályról készült látványterv"

Gyertek zombik, idő van, dolgozzatok a mocskos béretekért, védeni kell a védhetetlent! javaslom felső C hangfekvésben sikítsátok kórusban üvöltve hogy gyurcsáááány meg sorooooos meg brüsszeeeeel, az biztos működni fog :D

6.Lenin 2017.02.24. 15:47:19

Mondjuk tele a poszt sületlenségekkel amivel nem is érdemes foglalkozni, de...

"A helyzet tehát az, hogy a Fidesz nem rendez olimpiát 2024-ben."

Az olimpiát Budapest rendezte volna.
Tehát az sima ügy, hogy a Fidesz lesz hatalmon 2024-ben.
Ezek akarnak hatalomra kerülni?
Beszarás.

2017.02.24. 15:59:00

@pamut: "hogy csak úgy rábasztak 90, azaz KILENCVEN milliárdot????" - azt nem csak úgy rábaszták, kisköcsög, a világpiaci árak indokolják

2017.02.24. 16:04:09

@pamut: ne hergeld fel ennyire magad, papám, mi lesz veled később, 2018-ban se nyer az mszp, agyvérzést fogsz kapni

pamut 2017.02.24. 16:08:45

@aleksz róz:
jajaja, a világpiaci, árak aha :DDDDD

szerintem inkább sorosozzál, az talán működik :DDD

pamut 2017.02.24. 16:09:55

@aleksz róz:
te kapsz pár morzsást ebből a mostani 90 milliárdos közpénz-lenyúlásból, vagy akkora ostoba balek vagy hogy ingyen nyalod a milliárdos fideszmaffiózók seggét? :D

ember100 2017.02.24. 16:12:45

@aleksz róz:
Helló !

Ne nevettess meg megszakadok és kár lenne Értem :)
Melyik világpiaci ár ment föl ?
A melósok bére a kétszeresére ?
A váci cement ?
A vezír apjának kövei ?
A homok ?
A villanykörte ?
A vasbeton vasa ?
VAGY MI ?????

lippsi e vagy? 2017.02.24. 16:17:07

"Szerencsére nem nyerhettük volna meg." a rendezés jogát

Ha a poszter szerint eleve nem volt semmi esélye hogy odaítéljék a rendezés jogát, akkor mire kellett az aláírásgyűjtés?

Egyébként meg azt is rosszul tudja, hogy a NOB döntése nem függ a rendező városon belüli támogatottságtól. Erre külön felmérést szokott végeztetni a NOB, csak nem hozzák nyilvánosságra

lippsi e vagy? 2017.02.24. 16:21:02

@6.Lenin:
A következő két ciklusról ezek szerint már eleve lemondtak a lippsik. Így tulajdonképpen fölösleges is lenne az egész erőlködés, de azért mégse teljesen az. Amíg Soros bácsi meg Norvég bácsi fizet, addig legalább a látszatot fenn kell tartani

pamut 2017.02.24. 16:31:51

@lippsi e vagy?:

"Ha a poszter szerint eleve nem volt semmi esélye hogy odaítéljék a rendezés jogát, akkor mire kellett az aláírásgyűjtés?"

1. nem a poszter gyűjtött aláírást.
2. tudod vannak olyanok is akik a magyarok és a magyar demokrácia oldalán állnak, nem az orbánmaffiáén, és úgy gondolják kérdezzék meg a magyarokat is mire bassza el a maffia a pénzüket.

6.Lenin 2017.02.24. 16:32:11

@lippsi e vagy?:

Szerintem nem mindig tudják felfogni még azt sem, amit ék írnak.
Soros néha (?) nagyokat káromkodhat, hogy tolja a lóvét, ezek meg.....

18-ra lesz itt annyi 1 %-os pártocska, hogy meg se tudjuk számolni őket, és tele lesz az ország aláírásgyűjtő bódékkal, minden köcsög népszavazni akar.

Mókás év elé nézünk az már tuti.

pamut 2017.02.24. 16:36:08

Há fideszesek, ugye ti annak is örültök hogy a kormány a ti pofátokban is belehazudott?:

"Elismerték: blöff volt a Dagály látványterve"

Mert azt hogy a magyarok szemébe is belehazudott a kormány (sokadjára...) azt tudom hogy támogatjátok.
Sőt, igazából azt is tudom, hogy nektek még önmagatokkal szemben sincs még annyi igényetek sem, hogy a ti szemetekbe ne hazudjon a kormány :)

burgener 2017.02.24. 16:37:06

@6.Lenin: És mondd, te személy szerint miben nem értesz egyet a fidesz-szel?

2017.02.24. 16:40:30

@pamut: most hirtelen mi bajod van a világpiaci árakkal, ti mindig erre hivatkoztatok...
felment a stadionok világpiaci ára, ez is pont olyan jó indok, mint a ti mellébeszélésetek volt

pamut 2017.02.24. 16:41:01

"Budapesti olimpia: már a pályázat lefújása előtt látták az elszálló költségeket"

"a pályázat harmadik szakaszának dokumentációs anyagát nem hozták nyilvánosságra, bár a NOB-nak már bő három hete megküldték ezt az anyagot."

Az Olimpiai Játékok Szervező Bizottság a várható kiadásokat "2,96 milliárd dollárra (jelenlegi árfolyamon 862,2 milliárd forintra) becsülték, a friss anyagban azonban információink szerint ennél forintban százmilliárdos nagyságrenddel nagyobb tétel szerepel."

Nocsak, nocsak..... :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 16:41:39

@aleksz róz: "azt nem csak úgy rábaszták, kisköcsög, a világpiaci árak indokolják "

:))

Komolyságot elvtársak, ne vicceljük el!

pamut 2017.02.24. 16:42:36

@aleksz róz:
jól van kollaboráns, mesélj, mely tételek ára ment fel és mennyivel hirtelen a duplájára? :DDD

és ismét kérdem:
te kapsz pár morzsát ebből a lopásból, vagy akkora balek vagy hogy ingyen nyalod a milliárdos fideszmaffiózók seggét?

2017.02.24. 16:42:38

@pamut: még mindig jobb érzés, mint amikor ti hazudtatok/hazudtok a pofánkba, hazaárulók

Nzoltan 2017.02.24. 16:43:02

@pamut: Nem mindegy mi áll a növekmény mögött. A vizes aréna sem lett drágább. Csak az ellenzéki sajtó hozzácsapott néhány másik beruházást is, de ezt már elfelejtette részletezni. Ez a (tényektől) független újságírás mintapéldája is lehetne.

Bambano 2017.02.24. 16:45:24

"ennél többet érdemlünk": örülök, hogy a miniszerelnök úr eljutott erre a megállapításra, most már csak a konzekvenciákat kellene levonnia.

ők is többet érdemelnek...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 16:46:01

@lippsi e vagy?: Ha volt nagy társadalmi támogatottsága, akkor miért vonták vissza a pályázatot? Mert néhény tornából felmentett hipszter gyűjtött pár aláírást?

2017.02.24. 16:46:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ehehehe nem tetszik a kollégának a világpiaci árak alakulása, láthatod, csak akkor szereti, ha ő hazudhat vele :-)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 16:47:43

@Nzoltan: "A vizes aréna sem lett drágább."

:))

Csak a négyszerese.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 16:48:21

@aleksz róz: "nem tetszik a kollégának a világpiaci árak alakulása"

Pamut komolyan vitatkozik, te meg csak trollkodsz.

2017.02.24. 16:48:47

@pamut: "te kapsz pár morzsát ebből a lopásból, vagy akkora balek vagy hogy ingyen nyalod a milliárdos fideszmaffiózók seggét?" - nekem elég jutalom az, hogy az ország jobban teljesít

Nzoltan 2017.02.24. 16:49:05

@pamut: Simán lehet. Bár az aggődás túlzó mivel csak a tavalyi költségvetési többletből kijönne a költségek harmada.

lippsi e vagy? 2017.02.24. 16:49:11

@6.Lenin:
Sokba fognak ezek még kerülni íSorosnak, de ameddig a magyar GDP-t növeli vele, addig ez még jó hrnek is tekinthető. A vén anarchizátor 100% hogy nem éri meg a kormány leváltását, de ha értelmesebb célra nem bírja elszórni hát csak költsön a hazai lippsikre

Akkor lesz majd bajban Orbán, ha már nem lesz Gyuri bácsi, és a hazai lippsik kipukkadnak

pamut 2017.02.24. 16:53:10

@aleksz róz:

batyukám, te már magadnak is hazudsz, éppen most is :))))

ennyire fáj szembesülni vele hogy a saját példaképed is megvezethető hülyének néz téged? :D
igen, ennyire fáj neked... :)

pamut 2017.02.24. 16:54:42

@Nzoltan: szóval az ellenzéki sajtó állítja hogy hirtelen a duplájára emelték a puskák költségvetését? :DDD nem mondod? :DD na és hol a szélsebes cáfolat? :D sőt, miért nem perli be a kormány a csúnya hazug "ellenzéki sajtót"? :D

Jakab.gipsz 2017.02.24. 16:55:32

Persze mert az Orbán-kormány találta ki a NOlimpia szlogent és plakátolta tele a várost.

Gondolom a zöld kabátos szőröstől is Orbán lopta el a borotvát, elvégre egy patás ördögtől az ilyesmi kitelik.

Tök mind egy mi igaz mi nem: az Orbán kormánynak buknia kell.

2017.02.24. 16:56:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Pamut komolyan vitatkozik, te meg csak trollkodsz." - az lehet, hogy kicsit komolytalan vagyok, de egy vad fanatikust úgysem lehet semmiről meggyőzni, lepereg róla minden

pamut 2017.02.24. 16:56:44

@aleksz róz:

"nekem elég jutalom az, hogy az ország jobban teljesít"

:DDDDDDDDDDDDD

ja, lopásban, abban a maffiád jobban teljesít.

közben meg az országgal ez van:
"Lázár: Brutálisan romlott a versenyképesség"
index.hu/gazdasag/2016/11/24/lazar_brutalisan_romlott_a_versenykepesseg/

InteriorLulu 2017.02.24. 16:58:52

@lippsi e vagy?:
"Ha a poszter szerint eleve nem volt semmi esélye hogy odaítéljék a rendezés jogát, akkor mire kellett az aláírásgyűjtés?"

Ezt az aláírásgyűjtő szervezetektől kérdezd, ne a posztertől. Egyébként meg egyrészt (elsősorban) azért kellett, mert túlságosan nagy horderejű a dolog ahhoz, hogy az adózó szavazópolgár feje felett döntsenek. Utóbbiak körébe amúgy feltételezem, te magad is beletartozhatsz. Másrészt pedig azért, hogy egy sikeres gyűjtés révén politikai vonalon is elindulhasson egy friss, tisztamúltú, Orbán korrupt és antidemokratikus rezsimjét leváltani szándékozó szerveződés.

"Egyébként meg azt is rosszul tudja, hogy a NOB döntése nem függ a rendező városon belüli támogatottságtól."

A poszter világosan leírta: nem a NOB dönt, hanem az egyes NOB-tagok titkos szavazással, kizárólag saját személyes érdekeik és meggyőződéseik szerint. Márpedig az ilyenekbe nyilvánvalóan nem tartoznak az olyasmi dolgok bele, mint a kandidáló városok lakosságának attitűdjei. Egyszerűbben fogalmazva széles ívben szarnak az ilyen szempontokra.

pamut 2017.02.24. 16:59:11

@Nzoltan:
Szóval téged sem zavar, hogy a maffiakormány visszatart infókat hogy manipulálja a magyarokat, köztük téged is? na akkor ideális alattvaló, jobbágy van, pont az ilyeneket szereti orbán :)

az meg pláne nem zavar téged hány ezer milliárdot bukott volna az ország, a magyar nemzet az egyébként is tévút olimpián, de hát te az orbánmaffiával vagy, nem a magyarokkal, neked nem fáj az ország vesztesége, csak a maffia járjon vele jól, ugye?

martineden 2017.02.24. 16:59:22

@aleksz róz: epitesi ara: 390m font
aki nem tudna, ez az arsenal stadionja nem bantunegerek epitettek.

masik pelda a kinai olimpiai stadion:
en.wikipedia.org/wiki/Beijing_National_Stadium
epitesi ara: 399m euro
jo sok ember belefert, aszem minden igenyt kielegitett.

puskas stadion:
ara 190 milliard, 310-es euroval elosztva (ma eppen 306 ft az euro) 612,9m euro.
tehat cirka masfelszerese a ket fenti stadionnak. nalunk biztos dragabbak a munkasok, mint angliaban, vagy fenyuzobb lesz, mint a kinai olimpiai stadion. van ez ugy...

pamut 2017.02.24. 17:00:24

@Jakab.gipsz:

"Persze mert az Orbán-kormány találta ki a NOlimpia szlogent és plakátolta tele a várost."

batyuka, ki állította ezt?

már a sorosozás sem megy, ennyire gyengén tolod a félrebeszélést?

pamut 2017.02.24. 17:03:02

@martineden:

tegyük hozzá hogy lesz még drágább is a Puskás stadion, a vizes VB is folyamatosan drágul és még az is mesze van a végétől :)

azt ne hidd már hogy @aleksz róz: -t zavarja hogy gátlástalanul szétlopja a magyarokat az orbánmaffia, hogy még világszinten nézve is hiper-drága lesz a stadion.
ugyan.
még örül is neki.... ő ugyanis a maffiával van, nem a magyarokkal.

2017.02.24. 17:15:05

@pamut: "közben meg az országgal ez van:
"Lázár: Brutálisan romlott a versenyképesség"
index.hu/gazdasag/2016/11/24/lazar_brutalisan_romlott_a_versenykepesseg/"

1. most meg már hirtelen a lézerjanó is szavahihető lesz számodra?
2. olvass utána, milyen "versenyképességre" hivatkozol valójában, el fogsz csodálkodni... mi a célja, kik értékelnek, milyen országok és milyen mutatókban előznek meg minket
3. feltéve (de meg nem engedve), hogy a legfontosabb dolog ez az ún. "versenyképesség": nincs min csodálkozni, alapjaiban vertétek szét az országot, érik a termése... a sok közül az a néhány valamit érő intézkedés, amit a fidesz hozott és minden erőtökkel elleneztetek, nem sokat változtatott a folyamaton

6.Lenin 2017.02.24. 17:17:09

@lippsi e vagy?:

Utánpótlás mindig lesz még egy ilyen kis országban is. 10-15 % -a egy országban mindig elüt a "normálistól", és ez így van jól.
Ezek a pártok egymástól veszik el a szavazókat, ha az egyik növexik, a másik annyival csökken. Mára elérték a csúcsot.
Mire Orbán kiesik a politikából, addigra lesz több alkalmas személy is a pótlására, agy nem. Ilyen az emberiség története, de majd a kor kitermeli magának az akkor alkalmas személyt.

2017.02.24. 17:18:46

@pamut: "a maffiával van, nem a magyarokkal"- nem, én a magyarokkal vagyok, te meg a hazaárulókkal. én szeretem a magyarokat, te meg utálod. láthatóan azt kívánod, minél rosszabb legyen nekünk.

pamut 2017.02.24. 17:21:07

@aleksz róz:
:DDDDD

te még szarabb vagy mint valaha batyukám! :DD

most komolyan pápább akarsz lenni a pápánál, nagyobb seggnyaló akarsz lenni még Lázárnál is? :D már a kormány is hazudik amikor nem azt mondja hogy erősödik az ország, meg "jobban teljesít"? :DDD

na, te aztán ideális jobbágy vagy, még akkor se hiszed el a rossz híreket amikor a saját gazdád mondja :DDD

ja, hol vannak a világpiaci árak, hazug fideszes? miért ment fel a duplájára a stadion? már azon túl hogy loptok mint a gép?

pamut 2017.02.24. 17:22:51

@aleksz róz:
ne, te vagy a maffiával, én vagyok a magyarokkal. te vagy a hazaáruló kollaboráns, aki itt és most is a tolvaj maffiád lopását véded minden erőddel.

mennyit kapsz a szajréból amit elloptok a magyaroktól? annyira csak nem vagy ostoba balek hogy ingyen nyald a maffia seggét?

Netuddki. 2017.02.24. 17:24:58

@pamut: Maszopozással, az alkesz már elkezdte...

2017.02.24. 17:25:37

@martineden: "aki nem tudna, ez az arsenal stadionja nem bantunegerek epitettek" - dehogynem, az építők nagy része bizony bantunéger volt

Netuddki. 2017.02.24. 17:27:20

@aleksz róz: Hát, szerintem nagyon sokan vagyunk akik úgy gondolják, hogy erre az országra ráférne egy csótányirtás. A becsületes magyarok és az ország érdekében minél előbb meg kellene szabadulni a tolvajfideszes fajtádtól.

2017.02.24. 17:31:44

@pamut: nem, nem. én magyar vagyok és a magyarokkal vagyok, te kozmopolita vagy és ellenünk vagy. az elvtársaid lopását véded és támogatod a hazaárulásukat. itt hisztizel a fórumon és szégyentelenül szidod az igaz magyarokat.

2017.02.24. 17:32:57

@Tibi !: és berakni a tolvajfidesz helyére a tiszta erkölcsű balliberálisok, igen-igen

Brumm Brumi 2017.02.24. 17:34:51

Ennyi kényszeres marhaság összehordása helyett elég lett volna leírni az ismert tételt:

Magyarországnak még ballib hazaárulóból is hagyományosan csakis a legalja jutott.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.02.24. 17:36:31

Orbán becsokkantott, ez a helyzet. :-)

2017.02.24. 17:36:34

@Brumm Brumi: de arra senki se ugrik

igazi abramovics 2017.02.24. 17:40:27

ÁLOMGYILKOSSÁG RÉPÁVAL
(tanmese)

volt egyszer egy faluszéli ház.
abban lakott egy erőszakos természetű durva ember a feleségével.
született nekik egy gyerekük.
ember gyerek forma volt, legalábbis úgy nézett ki
így aztán a durva erőszakos apja nem tudta, hogy valójában egy VÉRNYULAT nemzett, s a pólyában lévő gyerekforma valaki egy
.
IGAZI VÉRNYÚL.
.
persze furcsállották, hogy a gyermek szinte mindig nyakig szaros, de ezt a jó emésztésnek tudták be, ami érthetetlen, hiszen parasztok lévén tudniuk kellett miként is táplálkoznak a nyulak.
a nyulak legelészve összegyűjtik a zöld táplálékot, majd a vackukon azt kiszarják, s ekkor egy hátraarcot csinálva eszik meg valójában. ilyen az emésztése a nyúlnak.
a VÉRNYÚLNAK is.
nem is volt gond ezzel a kis VÉRNYÚLLAL, míg csak otthon tartották.
amikor viszont bekerült az embergyerekek közé a VÉRNYÚL megtudta, hogy ő nem ember. a többiek normálisan tudtak étkezni, viselkedni, játszani, de a VÉRNYÚL erre képtelen volt.
a kis VÉRNYÚL ekkor rettenetesen megharagudott a világra, s mivel örökölte apja durva erőszakos természetét, hogy ne derüljön ki az emberek számára, hogy ő nem ember, elkezdett mindenkivel durváskodni, erőszakoskodni.
a gyerekek nem szerettek vele játszani, mert foci közben is mindenkit rugdosott, durváskodott a többiekkel.
mint a nyulak, a VÉRNYÚL is gyorsan futott, ugrált ide-oda, mindenkibe belerúgott a többiek elkerülték, s ebből ő azt gondolta tehetséges a futballban.
ekkor a VÉRNYÚL álmodott egy nagyot!
azt álmodta magának magáról, hogy ő egy világhíres focista, akinek a lábai előtt hever a világ
később, amikor az embergyerekek nőttek, s a VÉRNYÚL meg nem nőtt, az embergyerekek lehagyták focitudásban, mert tehetségesek voltak, meg fizikálisan is erősebbek.
a VÉRNYÚL viszont, mint az erőszakos, durva apja rettenetesen kitartó volt, s elhatározta, az álmát keresztülveri az embereken akárhogy is lesz.
úgy döntött, hogy előbb király lesz, s utána teleépíti a királyságát stadionokkal, ahol majd focizhat, s a nép csodálni fogja.
később úgy döntött, hogy a stadionok száma nem elég, kell még a királyságnak egy olimpia is!
és elkezdte szórni az emberek pénzét az álmaira, közben pedig amit tudott ellopott.
és ez így ment sokáig.
egyszer csak az emberek egy része észrevette, hogy a „bátor király” nem más, mint egy rettegő VÉRNYÚL, aki erőszakosságával, durvaságával uralkodik a népen.
úgy döntöttek, hogy a répájukat, ami náluk van, azt a VÉRNYÚL szájába tömik, hátha a sok répába belepusztul, s az emberek visszavehetik az országot.
ekkor sok ember, legalább 250 ezren, elővették a répájukat, s elindultak a VÉRNYÚL felé.
a VÉRNYÚL megijedt a sokaságtól, s azonnal nyúlcipőt ragadott, és elinalt, mert valójában sohasem mert senkivel, semmivel szemben bátran fellépni, csak a hazugságai miatt tőle rettegő alattvalóit uszította mindenre, mindenkire.
így gyilkolták meg az emberek a VÉRNYÚL álmát.
ekkor ért véget a hazug, gyáva VÉRNYÚL uralkodása az embereken.
itt a vége, fuss el véle!
.
.
osszátok meg ahol csak tudjátok!

2017.02.24. 17:43:34

@pamut: "már a kormány is hazudik amikor nem azt mondja hogy erősödik az ország, meg "jobban teljesít"?" - ez relatív. nem hazugság, viszonyítás kérdése (a ballib kormányokhoz képest)
számodra pedig nyilvánvalóan rosszabbul teljesít, mert nem folytatódik a ballib hazaárulás

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 17:47:37

@aleksz róz: "versenyképesség"

orbán kiemelt célja volt a versenyképesség javítása. Minden évben pár helyet RONTOTTUNK!!!

Vergődhetsz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 17:48:44

@aleksz róz: "én szeretem a magyarokat"

Faszt. Mindig örömködsz, mikor orbán rúg egyet a magyarokba.

pamut 2017.02.24. 17:50:59

@aleksz róz:
hiába hazudsz egyfolytában, az összes kommented bizonyítja hogy a magyarellenes, a magyarokat szétlopó, a magyarok szemében hazudó orbánmaffiával vagy. tehát hazaáruló maffiakollaboráns vagy, támogatod a népem kirablását. tőled akár 300 milliárddal is emelhetnék a stadion költségvetését, az sem zavarna, akkor is a kirablóink oldalán állnál, ahogy most is ott állsz, hazaáruló.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 17:51:19

@Brumm Brumi: Az haggyán. De nézd, fideSS fasszopókból milyen gyenge a kihozatal. :))

2017.02.24. 17:51:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: kb akkora hazafi, mint rideghváry a kőszívű ember fiaiban

lassan már ide se lesz érdemes járni, olyan lesz ez a fórum is, mint az origo, humortalan, magukat véresen komolyan vevő fanatikusok fröcsögnek
bár pamut az origóra is átjár hazát árulni :D

na további jó szórakozást

pamut 2017.02.24. 17:52:14

@aleksz róz:

batyukám, ugye érzed ahogy szanaszét égeted magad, ahogy közröhejt csinálsz magadból, hogy már Lázár Jánosnak is ellentmondasz csak hogy nyalhasd a maffiád seggét? :DDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 17:52:44

@aleksz róz: "ide se lesz érdemes járni"

Ide nem érdemes hazudni járni, mert rajtakapunk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 17:53:26

@aleksz róz: "ez relatív. nem hazugság, viszonyítás kérdése"

A hazugság az hazugság, hiába vergődsz.

pamut 2017.02.24. 17:54:20

@aleksz róz:
"én szeretem a magyarokat"

batyuka, te a pénzünket szereted, ezért támogatod a pénzünk ellopását.

ha egy csepp pozitív érzés is lenne benned a népem iránt, felháborodnál a maffia lopásain, hazudozásain, egész ámokfutásán, tolvajkodásán. de nem, te pont ellenkezőleg, még a magyarellenes maffia oldalára állsz. te magad bizonyítod hogy magyarellenes vagy.
de azért vergődj csak batyuka, megérdemled....

2017.02.24. 17:57:02

@pamut: ugyan kérem, felesleges így beleizzadnod a felháborodásba, elvtársaiddal nagyságrendekkel többet ártottatok az országnak...

kiraboltátok és kiraboltattátok a népet, rabszolgasors, éhező árvák, ezt hagytátok magatok után

mígnem kiemelkedett közületek a nép megmentője, és szembefordulva hazaáruló bandátokkal az ország megmentésére sietett, a népünket eltiporni vágyó martinsulcok ellenében is kitart és felvirágoztatja az országot

wega 2017.02.24. 17:58:50

@aleksz róz: Nos, nem. Nem jobb.

Minden intézményes "pofánkba hazudás" undorító (meg nevetséges, kisstílű, ostoba, stb...) tett. (nem bontom ki a jelzőket, legyen házi feladat)

Csak jelzem, volt már olyan rendszere ennek az országnak (is), amiben azt kellett (volna) mindenkinek tapsikolni, amit a "kedves vezető" kinyilatkoztatott.
Megbukott.
Ennek fényében még inkább, tűnik ostobaságnak az ami jelenidőben folyik, bár nem meglepő, hiszen adott mindkét fél. A "kedves vezető" és csahosainak jelentős hányada is a fenn említett "rencerben" szocializálódott. Igyekszik ezt is otthonosan berendezni.
Ez is meg fog bukni.
(Sajnos a gerinctelen, buta férgek akkor is maradni fognak, de kapnak esélyt a változásra, az is valami.)

2017.02.24. 18:00:54

@pamut: "ha egy csepp pozitív érzés is lenne benned a népem iránt" - mi közöm neked a te népedhez, én magyar vagyok... engedtessék meg nekem, hogy magyarként a magyarok iránt tápláljak pozitív érzéseket, ne a te néped iránt

Ne zavarj! Éppen a diktatúrát döntögetem! (törölt) 2017.02.24. 18:07:39

Könyörgöm, ne csináljunk már úgy, mintha az olimpia csak valami díj lenne. Amit megnyerünk, valaki kimegy átvenni, mi meg fürdünk a nemzeti öntudatban. És most a gonosz ballibek ebbe beletapostak, hogy ne legyen nemzeti érzés.

Ne csináljatok már úgy, mintha nem tudnátok, hogy belerokkanna az ország gazdaságilag! Igen, képesek lettünk volna megcsinálni. 2024-ig minden fejlesztés attól függött volna, hogy kell-e az olimpiához, vagy sem. Semmi másra nem jutott volna pénz. De meg tudtuk volna rendezni. Igen

De most ott akarunk olimpiát, ahol egy metróvonal felújítása 7 éve húzódik azért, mert a kormány és a főváros nem tud megegyezni a finanszírozásról? Ahol a kormány nemes egyszerűséggel nem ad pénzt buszbeszerzésre, ha nem az általa kiszemelt gyártó és üzemeltető cég nyer? Ha ennyire számít a nemzeti büszkeség, akkor az olimpia előtt nem az ilyen ügyeket kéne rendbe tenni?

És az nem a nemzeti érzés semmibevétele, hogy amíg a sportolóink jól elvannak a sok 10 milliárdos stadionokban, addig mi órákat várunk a düledező orvosi rendelőkben, a gyerekeinek meg a fűtetlen és beázó iskolákban ülnek? És amikor neked kell bevinni gyógyszert a kórházba, mert nincs pénz rá? Az sem a nemzeti érzés letaposása, hogy egy jól kereső munkavállaló megkapja itthon azt a fizetést, amit kint egy takarító? Mindeközben hasonló árakon vásárolunk. És a kormány a munkabérek emelése helyett szervezi az olcsó ukrán munkaerőt? Ilyenkor hol a nemzeti érzés?

Az olimpiát olyan nagyon szívügyüknek tekintő kiválóságaink vajon mennyit szánnak erre az ügyre a saját pénzükből? Töltsenek már egy hónapot egy borsodi faluban, az ottani átlagfizuval a zsebükben. Majd utána akarjanak olimpiázni...

pamut 2017.02.24. 18:10:13

Micsoda féreg ez az Orbánamffia! :D

Mint tudjátok Mikola István unokaöccse, egy orvos, miután kidobta a szeretője, egy napon odament a lakására, injekcióval elkábította, levetkőztette, és maró lúggal locsolta le a pináját hogy szétroncsolja. Aztán elvitte a telefonokat a lakásból és még be is zárta, hogy ne is tudjon segítséget hívni a nő ha majd felébred.

Mikola pszichopata unokaöccsét emiatt el is ítélte a bíróság első fokon, bár gyalázatosan kevés, mindössze 4 évre, amiből ráadásul csak 2 év 8 hónapot kellett leülni.

Az ügy már eddig is fura volt, mintha láthatatlan erők segítették volna a mocskos fideszes állatot, pl. hiába fogta el a rendőrség szinte azonnal a támadás után, az ügyészek néhány hónappal később kiengedték, és meg akarták szüntetni ellene a nyomozást, mert szerintük ellentmondásosak voltak a bizonyítékok. Az eljárás csak az áldozat panasza után indult újra.

De most újabb fordulat van: az ügyész az ítélethirdetés előtti napon az egyik fontos bizonyíték kizárását kéri. Ugyanis a vadállat kocsijában megtalálták a kábításhoz használt fecskendőt. És most az ügyészség ezt akarja kizárni a bizonyítékok közül. Nem, NEM A VÉDELEM, hanem az ügyészség! :DD

Pont mint amikor Rogán folyamatos bűnügyei kerülnek az ügyészség elé, de azokkal soha nem foglalkoznak, mert nem bírnak egyikbe sem semmi rosszat belelátni, most Mikola unokaöccse érdekében átállnak a védelem oldalára és ki akarják záratni az egyik kulcsfontosságú bizonyítékot....

Ilyen országgá sikerült züllesztenetek Magyarországot, mocskos kurva magyarellenes fideszesek. Ahol a hatalom rokonsága, a fideszes unokaöccsök szabadon követhetnek el ilyen gyalázatot, mert a haveri ügyészség még ebből is kimossa őket. A jó édes kurva anyátokat, mocskok.

pamut 2017.02.24. 18:12:04

@aleksz róz:
látom még szánalmasabb akarsz lenni még az eddigieknél is, hazaáruló :)

ettől még tény:
az összes kommented BIZONYÍTJA hogy a magyarellenes, a magyarokat szétlopó, a magyarok szemében hazudó orbánmaffiával vagy.
maffiakollaboráns vagy, támogatod a népem kirablását.
tőled akár 300 milliárddal is emelhetnék a stadion költségvetését, az sem zavarna, akkor is a kirablóink oldalán állnál, ahogy most is ott állsz, hazaáruló.

pamut 2017.02.24. 18:13:12

@aleksz róz:
nem, te nem magyar vagy, te fideszes vagy, tehát magyargyűlölő. én vagyok a magyar, és ha egy csepp pozitív érzés is lenne benned a népem iránt, felháborodnál a maffia lopásain, hazudozásain, egész ámokfutásán, tolvajkodásán. de nem, te pont ellenkezőleg, még a magyarellenes maffia oldalára állsz. te magad bizonyítod hogy magyarellenes vagy.

vergődj csak batyuka, megérdemled....

pamut 2017.02.24. 18:15:23

@Ne zavarj! Éppen a diktatúrát döntögetem!:

"Ne csináljatok már úgy, mintha nem tudnátok, hogy belerokkanna az ország gazdaságilag!"

Egy fideszes ezen csak röhög, és pont leszarja Magyarországot.

Napi Maflás · http://napimaflas.blog.hu/ 2017.02.24. 18:18:52

"Orbán elkalkulálta nem szervének méretet" - Benneteket nem zavar, hogy értelmetlen mondatokat írtok? Kiemelve... :(

A Momentum kiütötte orbánt 2017.02.24. 18:20:13

Már megint hazudik ez a beszari vén felcsúti diktátor. Nem kell hozzá nagy ész, hogy az ember lássa, hogy egy népszavazáson a fideszmaffiával felmosták volna a padlót.

Orbán diktátorra elment volna szavazni max. 400 ezer birka. Miközben ellene már most nem félt 260 ezer névvel és címmel tiltakozni. Ezekhez jött volna még majdnem dupla ennyi, akik azért a névtelen cetlin el merték volna küldeni Orbánt a felcsúti tolvaj falujába.

A végén tehát kijött volna, hogy a FIDESZMAFFIÁT KÉTHARMADDAL IS MEG LEHET VERNI. Hát ezért futamodott meg újra a felcsúti tolvaj a nyilvános megmérettetés elől.

De jön majd 2018, ott aztán megkapja a behívóját a börtönbe. Akkor már csak Moszkvába fog tudni majd megfutamodni,

Janossz 2017.02.24. 18:22:18

@6.Lenin: "Mire Orbán kiesik a politikából, addigra lesz több alkalmas személy is a pótlására, agy nem."
Höhö. Vagy ittál, vagy bevettél valami igazságszérumot, vagy csak klavid alkotta meg az első mondatod, amivel egyet lehet érteni.
Magyarul ember lesz, ész nem, az most sincs...:-)

CIA cenzúrázás zsindex 2017.02.24. 18:33:34

Most már teljesen biztos, hogy megbukik a Zorbán.
Elvégre már péntek van.

pamut 2017.02.24. 18:36:37

@CIA cenzúrázás zsindex:

"CIA cenzúrázás zsindex 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

Szánalmas vagy batyuka, mint mindig :)

pamut 2017.02.24. 18:40:42

Itt a pár másodperces kis videó, amiben Orbán saját szájával ígéri hogy az olimpiáról lesz szavazás ha összegyűlnek az aláírások, szó szerint ezt mondta:

"Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak."

coub.com/view/rj4q3

A pofátokba hazudott kedves fideszesek :)
Átbaszott titeket, hülyére vett titeket :)

Minket magyarokat nem tudod átverni, mert mi azt se hisszük amit kérdez, de ti nyilván nem gondoljátok hogy a saját imádott vezíretek a pofátokba hazudik :)

És a legszebb hogy titeket ez kicsit sem zavar, mert ti tényleg annyira kretének vagytok hogy már arra sincs igényetek hogy ne nézzen átbaszható hülyének titeket a gazdátok :)

CyberPunK 2017.02.24. 18:49:25

Én sajnálom, hogy nem lesz olimpia Budapesten.

Ugyanitt frissen alakult project, építő és airbnb-vel foglalkozó cég eladó.

6.Lenin 2017.02.24. 18:56:50

@Janossz

Rossz a laptopomon a v, de nem volt kedvem javítani a szöveget.

2017.02.24. 19:11:12

@pamut: nem, nem. te sose voltál magyar, én vagyok a magyar, te hazaáruló balliberális vagy. az ország kifosztását támogatod sötét idegenlelkű kozmopolita szíveddel, mindennek örülsz, ami a magyarok ellen van, dicsőséges olimpiánkat is gyűlölted, és nem szeretnéd, hogy merjünk nagyok lenni, és ráadásul odaadnád az indoeurópaiaknak becsületes magyarok fizetését is, amit véres verítékkel kerestek meg kizsákmányoló istentelen multicégek bérrabszolgáiként, a nemzetközi karvalytőke oltárán áldoznád fel ősi szíriuszi vérünket, rabok legyünk vagy szabadok, ez a kérdés, válasszatok!

pamut 2017.02.24. 19:14:30

@aleksz róz:

aranyos a gyáva hazudozásod, látszik hogy hazaáruló fideszes vagy :))

főleg az a gyávaságod vicces, ahogy ahogy a nyilvánvaló tényeket direkt levegőnek nézve sulykolod a hazudozásodat :) pedig TÉNY: a kommentjeid BIZONYÍTJÁK hogy a magyarellenes, a magyarokat szétlopó, a magyarok szemében hazudó orbánmaffiával vagy.
maffiakollaboráns vagy, támogatod a népem kirablását.
tőled akár 300 milliárddal is emelhetnék a stadion költségvetését, az sem zavarna, akkor is a kirablóink oldalán állnál, ahogy most is ott állsz, hazaáruló.

na, hazudj még, hazaáruló kollaboráns ;)

pamut 2017.02.24. 19:16:03

HOPPPPPPÁ!!!!!

EZT OLVASSÁTOK:

"Mészáros Lőrinccel összefonódott cégek építhetik a méregdrága Puskás Stadiont

Megvan, hogy ki építi a százmilliárd helyett hirtelen 190 milliárd forintért készül új nemzeti stadion. Óriási meglepetés: a Magyar Építő Zrt. és ZÁÉV Építőipari Zrt. konzorciuma. Mindkét cég kapcsolatba hozható Mészáros Lőrinc érdekeltségeivel. A ZÁÉV-vel a Mészáros érdekeltségek szinkronban nyerik a közbeszerzéseket, Szíjj Lászlóval, a Magyar Építők tulajdonosával számos közös cége van a felcsúti polgármesternek, a céget Mészáros veje vezeti. "

Én megmondtam hogy Orbán bosszúból máshogy fog kirabolni minket, s lám.....

1ghost 2017.02.24. 19:18:13

@CIA cenzúrázás zsindex:

Hahaha... idióta bérnarancsfaszkalap.... az új nickeden is segghülye vagy.

BRAAJEN 2017.02.24. 19:18:29

@aleksz róz:
te mit ittál? vagy szívsz valamit?
csabakirályfit már a hívei is lesz@rják..
lerabolta a tejutat is...

1ghost 2017.02.24. 19:19:52

@rex:

Rexi fiam te olyan rémisztően buta vagy, hogy a klaviatúra helyett inkább a fejedet ütögesd, lehetőleg egy jó kemény falba.

1ghost 2017.02.24. 19:25:19

@aleksz róz:
"mi közöm neked a te népedhez, én magyar vagyok."

Hogy mi vagy te? Magyar? Te mint orbán ócska, hazug szolgája, magyar? Te még embernek is hitvány vagy, nemhogy magyarnak!

Mr. Waszabi 2017.02.24. 19:27:11

Tök mindegy, hogy mikor mit mond, egy dolog tudható felőle biztosan: amikor megszólal, akkor a szárnysegédei vagy lopnak, vagy alakítanak valami orbitális lopást. Ott volt pl. a dollárkötvények kibocsátása 2011-ben - agyonhajszolták azon a tavaszon az Alaptörvény módosítását - miközben olyan feltételek mellett adósították el az országot 30 évre, hogy a szeme is kiesne akármelyik néhai komcsi vezetőnek is, ha bevállalta volna. Orbánnak nem megy a matek, de ezt a hiányosságát erőszakkal igyekszik pótolni. Meg a szakemberek mellőzésével. Nagy hiba sztem.

Mr. Waszabi 2017.02.24. 19:29:50

@pamut: olcsóbb lenne, ha kényszerkezeltetnénk őt állami pénzen Grazban. Vagy akr Moszkvában. Csak akkor okoz igazi kárt, amikor itt intézkedik, ezért gondolom, hogy sokkal jobb lenne, ha nem lenne itt.

Nzoltan 2017.02.24. 19:31:47

A népszavazás elkésett dolog. Ha most nekifeküdnének. akkor leghamarabb július elején lenne népszavazás. Ha éppen nem fellebbez valaki. A kvótanépszavazás fletóék beadványa miatt csúszott hónapokat. Persze a végén mindegy lett, mert a teszetosza EU bürokraták azóta sem jutottak semmire.

2017.02.24. 19:35:22

@pamut: tökmindegy, mit csinál orbán, nem veszitek észre, mi? ti vagytok a legnagyobb barátai, egyedül ti tartjátok hatalmon.
arról van szó, hogy titeket már semmikép sem akarnak visszarakni a hatalomba. ígérhettek bármit, úgyse követik el még egyszer az a hibát, hogy rátok szavazzanak, akármilyen lánglelkű próféta is vagy itt a fórumon.

inkább fel kéne oszlatni a pártjaitokat és szépen visszavonulni az összes tagnak és támogatónak. akkor esetleg jöhetnének új emberek és pártok, akár ilyen kisköcsög momentumosok is (közülük is mindenképpen kiszórva azokat, akiknek az apja/keresztapja/apósa stb. valaha szerepet vállalt valami szarban) akik legyőzhetnék a fideszt simán kétharmaddal 2022-ben...
persze a liberális maszlagot sajnos el kell felejteni, azzal nem lehet nyerni még vagy 30 évig, álcázhatjátok kutyapártnak vagy bárminek.

de hát vagy hülyék vagytok hozzá, vagy annyira ragaszkodtok ahhoz a kicsi és egyre kisebb szardarabhoz amit megkaptatok, hogy görcsösen szorítjátok... ha meg kicsúszik a kezetekből, ami benne maradt, megpróbáljátok rákenni a többiekre, merő irigységből... és mindenki szarszagú lesz, aki a bandátok közelébe kerül. csoda, hogy nem akar a kutya se titeket?

pamut 2017.02.24. 19:37:28

@Nzoltan: mi van az atv-n, és mire akar ez érv lenni?

apropó:
azt olvastad hogy Mészáros építi dupla áron a puskást?
és azt hogy az ügyészség mentegeti a pinát savazó fideszest?

Narancsos kommunizmus 2017.02.24. 19:40:11

A fidesznyikokat az sem zavarja ha OV nekik is hazudott és leszarja a saját szavazói véleményét. Ehhez aztán tényleg agyhalottnak kell lenni.

2017.02.24. 19:41:31

ballib miniszterelnökjelölt minimálbércsökkentéssel kampányol, ballib főfilozófus migránsok tízezreinek befogadásával kampányol, mintha direkt akarnának ellenzékben maradni

pamut 2017.02.24. 19:41:47

@aleksz róz:

hehehehe :))))
a fideszesek MINDIG akkor szociznak kétségbeesetten (te már teljesen kibukva :D) amikor védhetetlen mocskaik kerülnek szóba, ezzel ismerik be hogy nem tudnak mit mondani, ezzel ismeri be hogy védhetetlen hazug magyarellenes maffiájuk aktuális gaztette-lopása-hazudozása védhetetlen :)

és lám, te is gyáva vagy reagálni, te is csak a szánalmas szocizásba menekülsz, miközben még rajtad és érezni hogy te sem hiszel a saját hazudozásodban csak kínodban kántálod fejhangon hogy szociiik :DD

köszi a beismerést, biztos voltam benne hogy gyáva vagy ezzel is szembenézni, hazaáruló :)

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 19:56:11

@pamut:

"Itt a pár másodperces kis videó, amiben Orbán saját szájával ígéri hogy az olimpiáról lesz szavazás ha összegyűlnek az aláírások"...........

A videóban nem említ szavazast. Lehet, hogy nem a megfelelő rész lett becsatolva?

2017.02.24. 19:56:35

@pamut: elvakult vagy sajnos, és még ezt sem látod be
(pedig ezt még a b1 történetének legbutább fórumozója, a gyűlölködő uszítás/miért nincs minden mszp és fidesz tolvaj börtönben fedőnevű elvtárs is hetekkel ezelőtt belátta)

egyszerűen nem léteznek olyan valós érvek, amikkel meg lehetne győzni az embereket, hogy rátok szavazzanak, ezért szépen nyom nélkül el kéne tűnnötök
mert bármi, amivel támadtok, visszahullik rátok, mert emlékszik rá a paraszt, hogy ti még sokkal szarabbat csináltok:
- sokat lop a fidesz. igen? ti elloptátok az egész országot.
- nem akarja beengedni az arab meg néger migránsokat. igen? ti nem akartátok beengedni magyarokat.
lehetne folytatni
vagy maradtok a közéletben és tűritek szépen tovább a fideszt

pamut 2017.02.24. 20:07:38

@atomic power 1986DucaDuca: Nocsak, a fideszes sajtó nem hozta le ezt a hírt? nahát! :D

ez egy sajtótájékoztatón volt január végén, ahol az olimpia kapcsán a népszavazásról kérdezték orbánt, és erre válaszolta ezt hogy:

„Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak.”

akkor ugye még nem lehetett tudni hogy meglesz-e 139 ezer aláírás, és nyilván abban bízott hogy felsülnek az aláírásokkal, de hát ő sült fel, mert telibeszarta hogy ennyi ember akar népszavazást, és ígéretét elárulva mégis ő döntött.... nahát! :)

pamut 2017.02.24. 20:11:01

@aleksz róz:
:DDDDDDD

és FOLYTATOD a beismerést, nagyon jóóóó! :DDD
Köszi hogy minden szavam ismét visszaigazolod batyuka! :DD

Ugye nem tud annyit lopni orbán hogy azt te egy kis szocizással ne nyeld le? :D
Neked már nem is kell mosni az agyadata, te mosod magadnak! :DDDD

na, szocizz még batyu, hazudj még magadnak is, bizonyítsd be újra és újra hogy gyáva vagy szembenézni a gazdád gyalázataival :DDD

ja, és sorosozz is, te azt is beszopod! :D

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 20:16:49

@pamut:

Az emberek döntöttek. Nepszavazas nelkül. Az, aki a "Nem az olimpiara" standnal alaírt, annak a túlnyomó többsege nem akart olimpiát. Ez eleg meggyőző volt, meggyőzöbb, mint egy reprezentatív közvelemenykutatas.

pamut 2017.02.24. 20:19:13

@atomic power 1986DucaDuca:

ja, ez az infó megvan múlt hétről, vagy ezt is cenzúrázza az orbánmédia? :)

Lázár János, Kormányinfó:

"a kormány azt akarja, hogy a nép döntsön a olimpia sorsáról – az lesz, amit az emberek akarnak a népszavazáson. "A miniszterelnök egy nagyon-nagyon bátor ember, nem szokott megfutamodni semmitől", jelentette ki Lázár."

Különösen az "A miniszterelnök egy nagyon-nagyon bátor ember, nem szokott megfutamodni semmitől" - részt javaslom mindenkinek, önfeledt kacagás és szórakozás céljából! :DDD

pamut 2017.02.24. 20:24:58

@atomic power 1986DucaDuca:
juj....

nagyon sok baj van ezzel a kommenteddel....

1. "Az emberek döntöttek."
Dehogy döntöttek. 10 millió ember él az országban 8 millió szavazókorú, és ebből egész pontosan nulla számú embernek biztosított lehetőséget Orbán a döntésre. NULLA darab ember döntött, erről csakis Orbán döntött.

2. "Az, aki a "Nem az olimpiara" standnal alaírt, annak a túlnyomó többsege nem akart olimpiát."
Az aláírást a népszavazásért gyűjtötték, nem az olimpia ellen. A Momentum olimpia-ellenes, és ezt nem is titkolták soha, de a íveket aláírhatták olimpia-támogatók is, sokan alá is írták, mert támogatták hogy a nép szavazhasson az olimpiáról. Te nem tudhatod és nem tudod hogy az aláírók milyen arányban voltak olimpia ellenes vagy éppen pártiak.

3. Ráadásul ez a 266ezer ember elenyésző kisebbség az ország egészéhez képest, tehát ha kivétel nélkül mind olimpia-ellenes lenne, az sem jelentene semmit, még Budapesten is csak alig 20% ennyi ember, hát még az egész országra vetítve.

Tehát nem döntöttek az emberek, mert nem dönthettek. Ez van, Orbán hazudott.
Fut a gyáva...

odamondó 2017.02.24. 20:32:29

El tudom képzelni, hogy az egész momentum orbánék ötlete így nem 100%-ban az ő bukásuk hanem belföldi politikai civakodásnak lehet előadni.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 20:32:54

@pamut:

Minden józanul merlegelő ember latja az alairasgyűjtésből, hogy az olimpianak nincsen meg jelenleg a szükseges társadalmi tamogatottsaga. Akkor minek a nepszavazas. Az, hogy valamibe belemenni irracionalis, az nem gyavasag. A kormany hibaja az, hogy nem merlegelte korabban, hogy egy nepszavazas semmikeppen nem szolgalja a palyzat erdekeit.

6.Lenin 2017.02.24. 20:36:47

@pamut:

Kiírják a népszavazást, 3-4 hónapig téphetnéd itt a szád teljesen feleslegesen, hiszen a poszt se adott esélyt a nyerésre, csak újabb néhány milliárd menne el feleslegesen.
Akkor persze azért habzanál itt, hogy Orbán megint szórja a pénzt.

Ha eddig nem értetted meg, hogy miért is vonták vissza, vagyis a közgyűlés dönt majd. akkor már a büdös életben nem fogod megérteni.

Kezelőorvos-gyógyszerész a helyes útvonal neked.

pamut 2017.02.24. 20:39:20

@atomic power 1986DucaDuca:

Ez a kommented sem sikerült, sőt, hamis és buta állítások halmaza:

1. "Minden józanul merlegelő ember latja az alairasgyűjtésből, hogy az olimpianak nincsen meg jelenleg a szükseges társadalmi tamogatottsaga."
Nem igaz. 8 millióból 266 ezer írt alá, és ezekről sem tudod milyen arányban állnak az olimpia mellett vagy ellen.

Amit viszont kifejeznek az aláírások, és ez TÉNY, nem pedig spekuláció, mivel szó szerint ezt írták alá, az az hogy hogy a budapestiek jelentős része NÉPSZAVAZÁST AKAR.

2. "Akkor minek a nepszavazas."
Azért, mert ezt akarják a magyarok, erre van demokratikus igény.

3. "Az, hogy valamibe belemenni irracionalis, az nem gyavasag."
Ez színtiszta gyávaság, Orbán menekül a nép szava elől.
És Lázár János maga mondta:
"a kormány azt akarja, hogy a nép döntsön a olimpia sorsáról – az lesz, amit az emberek akarnak a népszavazáson."
Na meg ezt is mondta:
"A miniszterelnök egy nagyon-nagyon bátor ember, nem szokott megfutamodni semmitől"
Tehát maga Lázár János is megfutamodásnak minősíti Orbán tettét.... nem is lehet ezt tagadni, oly nyilvánvaló, ne erőlködj, ezzel csak magadat járatod le....

4. "kormany hibaja az, hogy nem merlegelte korabban, hogy egy nepszavazas semmikeppen nem szolgalja a palyzat erdekeit."

Ez is óriási butaság, egy népszavazás kifejezetten szolgálná a pályázat érdekét, ahogy erre van is nemzetközi példa.

pamut 2017.02.24. 20:41:30

@6.Lenin:
- semmit sem cáfoltál abból amit írtam, te szerencsétlen
- népszavazás párti vagyok
- Orbán gyáva, fut, és megszegi a szavát, ezek tények, fentebb idéztem tőle
- ismerve téged a következő, vagy a következő utáni kommentedben állsz neki a fröcsgésnek, a köcsögezésnek?

Narancsos kommunizmus 2017.02.24. 20:43:05

@aleksz róz: Elakadt a tű a lemezen hogy mindig csak a szocikat tudjátok emlegetni? Kit érdekelnek a szocik, a ti dolgotok lett volna börtönbe vágni őket. De ti inkább futni hagytátok, mert tudtátok, ha megteszitek, veletek is ezt teszi a következő banda.
Reméljük egy cellába kerültök velük.

pamut 2017.02.24. 20:45:02

@pamut:

ja, mielőtt valamelyik fideszes féreg hisztérikusan rávetné magát az alábbi mondatmora hogy kiforgassa:
"Ez is óriási butaság, egy népszavazás kifejezetten szolgálná a pályázat érdekét, ahogy erre van is nemzetközi példa."

Természetesen úgy értem, hogy az olimpia-pártiak győznének a szavazáson, akkor szolgálná a pályázat érdekét. Mondjuk józan ésszel is nyilvánvaló hogy így értettem, de vagytok ti olyan aljasok hogy amit ki lehet forgatni azt kapásból, egyből kiforgassátok....

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 20:45:13

@pamut:

Csak budapesti nepszavazas jöhetett szóba. Budapesti viszonylatban sok az alaírók szama. Azon lehet vitatkozni, hogy az alaírok hany szazaleka olimpia parti es hany nem. Valószinűleg az olimpia ellenzők voltak többségben, ezt a közvelemenykutatasok alatamasztjak. Nem beszelve az ellenzeki partok nagy reszenek olimpia ellenessegeről. Ilyen aranyokkal nem lehet nekivagni egy monstre vilagesemenynek.

6.Lenin 2017.02.24. 20:47:04

@pamut:

Megkérdezik a népeket az olimpiáról.
A népek (budapesti) úgy döntenek, hogy legyen olimpia.
A Fidesz meg ugyanúgy ellopja a pénzt, amit az olimpiára szántak.

Te meg habzó szájjal, meg 1 véres fakarddal rohangálhatnál a Vérmezőn, de minek?

Egy népszavazás semmiben nem befolyásolná az esetleges lopást -siker esetén.
Egy sikertelen, igen, de most is ez történt.
Nem lesz olimpia, nem lesz lopás, te mégis ordibálsz itt.

A Fidesz 18-ban ismét nyer, sőt 22-ben is.

Te mit fox csinálni?

6.Lenin 2017.02.24. 20:52:03

@pamut:

Képviseleti demokrácia van még jelenleg Mo-on.

Amennyiben a képviselők szinte egységesen támogatnak egy kérdést, minek népszavaztatni? Akkor miért választunk képviselőket?

pamut 2017.02.24. 20:58:12

@atomic power 1986DucaDuca:
Az a probléma, hogy nem mondasz igazat.

1. Egyáltalán nem csak bp-i szavazás jöhetett szóba.... sőt a visszavonás előtti napokban többször ki is mondták, hogy országos népszavazás kellene. ami egyébként jogos is lenne mivel az egész ország állná a cehhet.

2. Igen, bp-i mércével szép sok az aláírás: a népszavazásért....

3. tök mindegy kik voltak többségben az aláírók közül, mivel Bp. 80%-a egyáltalán nem írt alá. róluk nem tudsz mondani semmit.

4. "Ilyen aranyokkal nem lehet nekivagni egy monstre vilagesemenynek."
nem tudsz semmit az arányokról, arról meg pláne nem, hogyha kiírják a népszavazást, akkor Orbánék egy kampány során hány embert tudnak az olimpia, a csodás nemzeti ügy, az ország felemelkedésének záloga mellé állítani?

5. a lényeg:
Bár vért izzadsz hogy terelj róla, és csak pont a LÉNYEGRŐL ne beszélj, arról volt szó, hogy Orbán a szavát adta hogy ha lesz elegendő aláírás, akkor lesz népszavazás. ez a TÉNY. És pont ezt árulta el a hazug gyávája:
„Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak.”

Tök mindegy hogy próbálod hamis érvekkel megracionalizálni a megfutamodást, a saját szavainak elárulását, a magyarok szembehazudását, nem tudod meg nem történtté tenni.

2017.02.24. 21:02:15

@Narancsos kommunizmus: nem érted a lényeget. te is olyan elvakult fanatikus vagy, mint a pamut haverod

mutass alternatívát! azt mondjad papám, hogy mitől lenne jobb a ballib pártokra szavazni... de nincs mit mondanotok a fröcsögésen kívül, ez a szomorú valóság

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 21:02:35

@pamut:

Valószínüleg igazad van abban, hogy egy nepszavazas elösegítene a palyzat sikeret. De csak akkor, ha, amint irtad, többsegben lennenek az olmpiai tamogatoi. Hozzatennem: meggyőző tóbbsegben. Na ez az, ami ma Magyarorszagon nincs, mert a kózvelemykutatasok nem ezt mutatjak. Az, hogy az ellenzeki partok egy resze kihatralt az olimpia tamogatasa mögül, megi is pecsetelte annak sorsat. Egy nepszavazas soran az MSZP es a DK az olimpia ellen mozgósítottak volna. Ez vezetőik nyilatkozataiból egyertelműen kitünik. Tehat partpolitikai csatava valt volna a nepszavazas, mint a "kvóta nepszavazas".

6.Lenin 2017.02.24. 21:07:10

@pamut:

„Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak.”

Ezt az egyszerű kijelentést nem érted?

A pályázatot az emberek nem vonhatják vissza, csak a Bp.i közgyűlés, kormány, MOB közös döntése, akik a pályázatot beadták.

Az emberek döntöttek-aláírtak- a pártok képviselői kihátráltak- megszűnt az egység.
A pályázat visszavonására jogosultak eldöntötték a visszavonást.

Pontosan az történt, ami le van írva.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 21:13:57

@6.Lenin: "Az emberek döntöttek-aláírtak-"

Nem érted. Dönteni akartak, azért írták alá.

"A pályázat visszavonására jogosultak eldöntötték a visszavonást."

Igen, orbán döntött. Mellékes körülmény, hogy ezzel ellentéteset ígért.

Göntér László 2017.02.24. 21:16:54

Hogy néz ki az a forgatókönyv, ahogy én látom az eseményeket?
1. Viszavonták az olimpiai pályázatunkat, de a népszavazási kezdeményezést nem.
2. A népszavazáson győznek a visszavonás pártiak.
3.Nyertünk, mert mi már régebben visszavontunk.
4. A népszavazáson győznek a visszavonást ellenzők.
5. Visszavonjuk a visszavonásunkat, persze a NOB nem minket választ az előzmények miatt.
6. Nyertünk, mert a NOB lehet az új ellenségünk, aki ellen vívhatjuk a következő évi harcunkat.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 21:19:16

@atomic power 1986DucaDuca: "Az emberek döntöttek. Nepszavazas nelkül"

Nem, csak a 20% balippsi írt alá. A 80% fideszes nem írt alá, ők olimpiát akarnak, nem akartak népszavazást a visszavonásról. Ők nemmel szavaztak volna a visszavonásra, és M.o. nyert volna.

6.Lenin 2017.02.24. 21:21:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

De, hát azzal, hogy aláírtak döntöttek is. ennek hatására a pártok kihátráltak. megszűnt a támogatás a pályázat mögül. mire kellett volna még várni?

Sem érvénytelen, érvényes szavazás nem hozott volna más eredményt ebben a helyzetben. az indulásnál talán lett volna értelme, de a kihirdetés előtt, semmi.

Miért? kinek kellett volna döntenie?

Dönthetett volna Orbán egy érvényes és sikeres szavazás esetén a visszavonásról?
Vagy érvénytelen esetén a pályázat fenntartásáról?

pamut 2017.02.24. 21:23:27

@atomic power 1986DucaDuca:
Ismét nincs igazad. Példa van rá, hogy egy sima 62%-os többséggel megnyert népszavazás után egy város elnyerte az olimpia rendezésének jogát.

Egy olyan kormánynak, amelyiknek olyan (amúgy velejéig hazug, rohadt, aljas, pénzmosásra is használt, nem csak agymosásra) óriási médiabirodalma, és a közpénzek gátlástalan megdézsmálásából fakadóan bőséges forrása is van a kampányra, bőven esélyes lehetett volna ha - ismétlem: HA - tényleg hisz az olimpiában ÉS nem gyáva mint a szar.

Annál szánalmasabb félrebeszélés, hogy a kicsi, szétesett, népszerűtlen ellenzéket hibáztatod, miközben a fideszmaffia messze vezeti a felméréseket, ráadásul a Jobbik is olimpia-párti, azzal együtt meg bőven többségben vannak, nos, ez igazán gyáva félrebeszélés kedves duca... :)

nincs merszed szembenézi a pártod és orbánod gyávaságával, ugye? :)

mekkora képmutatás kell már ahhoz hogy a sok-sok éve folyamatosan lesajnált, megvetett, lekicsinyelt mszp-re kenjed hogy biztosan nem lehetne megnyerni egy népszavazást? :DD mi van, hirtelen az mszp-t valami nagy, 50% körüli pártnak akarod láttatni amelyik eldöntene egy népszavazást? :DDDDDD
eszem azt a képmutató álszent kis hazudozásodat....

ja, a lényeg... arról ugyanis nem mersz beszélni... csak remegve beszélsz másról.... a lényeg az ez:

"a kormány azt akarja, hogy a nép döntsön a olimpia sorsáról – az lesz, amit az emberek akarnak a népszavazáson. "A miniszterelnök egy nagyon-nagyon bátor ember, nem szokott megfutamodni semmitől", jelentette ki Lázár."

a lényeg tehát:
1. Orbán (és Lázár is) HAZUDOTT, elárulta saját szavát, elárulta saját híveit is akik hittek nekik, adott szavukkal ellentétben NEM lesz népszavazás.
2. Orbán egy gyáva nyúl.

pamut 2017.02.24. 21:24:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
megszántad csóri lenint, dobsz neki pár falatot? :D

6.Lenin 2017.02.24. 21:26:34

@pamut:

Mi van? Miért nem te válaszolsz? Gyáva vagy? Menekülsz?
Fröcsögni fox ezután?

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 21:27:18

@pamut:

"Egyáltalán nem csak bp-i szavazás jöhetett szóba.... sőt a visszavonás előtti napokban többször ki is mondták, hogy országos népszavazás kellene."

Biztos tudod, hogy a Kúria allasfogalt a nepszavazas ügyeben. Orszagos nepszavazas nem rendelhető el.

" tök mindegy kik voltak többségben az aláírók közül, mivel Bp. 80%-a egyáltalán nem írt alá. róluk nem tudsz mondani semmit.

Vannak közvélemeny kutatasok. Ha ez nem eleg, akkor ott van az a teny, hogy partpolitikai szintre helyződött az ügy, amikor az ellenzeki partok egy resze beallt az olimpiat ellenzők mögé. Ez nyilatkozataik alapjan egyertelmű. Az ellenzeki partok jelentős reszenek tamogatasa nélkül nem lehet olimpiat rendezni. Nem tudjuk pontosan, hogy milyen aranyok alakultak volna ki egy nepszavazason, de az ellenzek ezen reszenek szembenallasa az olimpiaval akkora ellenszel, hogy így nem lehet megrendezni.

"nem tudsz semmit az arányokról, arról meg pláne nem, hogyha kiírják a népszavazást, akkor Orbánék egy kampány során hány embert tudnak az olimpia, a csodás nemzeti ügy, az ország felemelkedésének záloga mellé állítani?"

Meg ha nyert is volna az olimpia ügye a nepszavazason - amiben nem hiszek - akkor sem lett volna olyan aranyú, ami elvarhato es meggyőző lenne.

"Bár vért izzadsz hogy terelj róla, és csak pont a LÉNYEGRŐL ne beszélj, arról volt szó, hogy Orbán a szavát adta hogy ha lesz elegendő aláírás, akkor lesz népszavazás. ez a TÉNY."

Ismétlem: nem beszelt szavazasról. Lazar beszelt róla.

Írhatod, hogy hazug, gyava, megfutamodott, ezzel nekem nem lesz rosszabb.

kokuszpok1960 2017.02.24. 21:51:17

@6.Lenin: Ne beszélj butaságokat! Ennyi pénzünk nekünk nincs. Ha elverjük a NOB-delegátusok lefizetésére, akkor mi marad ellopni a haveroknak?! Majd szépen előkészülünk a 2028-as, 2032-es....2400-as pályázatra addig is önszorgalomból felhúzzuk a stadionokat és legalább nem lesz meg annak a kockázata, hogy valami "okostojás" külföldi rákérdez, hogy az eredetileg tervezett 10 milliárdos létesítmény végül mitől lett 49.8 milliárd.

kokuszpok1960 2017.02.24. 21:51:20

@6.Lenin: Ne beszélj butaságokat! Ennyi pénzünk nekünk nincs. Ha elverjük a NOB-delegátusok lefizetésére, akkor mi marad ellopni a haveroknak?! Majd szépen előkészülünk a 2028-as, 2032-es....2400-as pályázatra addig is önszorgalomból felhúzzuk a stadionokat és legalább nem lesz meg annak a kockázata, hogy valami "okostojás" külföldi rákérdez, hogy az eredetileg tervezett 10 milliárdos létesítmény végül mitől lett 49.8 milliárd.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:00:10

@6.Lenin: "De, hát azzal, hogy aláírtak döntöttek is."

Dönteni szerettek volna a népszavazásról.

"ennek hatására a pártok kihátráltak. megszűnt a támogatás a pályázat mögül."

Látod, úgy gondolkozol, mint orbán. Ezért verték pofán. Nem a pártok támogaják vagy nem az olimpia megrendezését, hanem a nép.

"Sem érvénytelen, érvényes szavazás nem hozott volna más eredményt ebben a helyzetben."

De, egy érvényes szavazás, amiben a magasan a 2/3 nyer, erős érv lett volna, hogy Budapest rendezhesse az olimpiát. Pláne, ha a másik két város visszalép, és egyedüli jelölt marad. Kishitű vagy. Merjünk nagyok lenni!

"kinek kellett volna döntenie?"

A népnek. Ezt nevezik demokráciának.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:01:32

@pamut: :))

Bár nehéz értelmezni. Már szokatlan ez a bolsi mentalitás.

arturdent 2017.02.24. 22:02:45

Üdv!
Ez a poszt netto baromságok tárhelye. Lehetett volna népszavazást kezdeményezni a kérdésről de mondjuk 3 évvel ezelőtt. Most pont a célegyenesben ilyenekkel foglalkozni már teljesen értelmetlen. Ezek a gyerekek akik ezt kezdeményezték nem építeni akartak, hanem rombolni, azt könnyű, nos nálam örökre elvágták magukat és remélem még sokaknál. Szerintem semmi jót nem jelent valami negatív dologgal berobbani a politikába.
Az olimpia jó alkalom lett volna egy pártoktól független egységre ahol a sport a lényeg.
A másik, a pályázat visszavonása a Budapestieknek is szívás, mert az olimpia nem csak a stadionokról szól, hanem a város infrastruturájában is lehetett volna egy komoly lépést tenni. A presztizsről nem is beszélve, jó pár évig lehettünk volna a világ figyelmének központjában. De legalább most kiderült, hogy kik is azok akik az árkokat ássák, és kik is a szemforgatok, remélem majd a jóérzésű emberek dijjazzák ezt jövőre.

6.Lenin 2017.02.24. 22:04:18

@kokuszpok1960:

Miért nekem címezted?

"Nem a választók döntenek ugyanis az olimpiai helyszínekről (kivéve természetesen azt az esetet, amikor a pályázat visszavonását kényszerítik aki valamelyik jelentkezőtől), hanem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjai."

"Ilyenformán a helyzet meglehetősen egyszerű volt: 45 NOB-tag szavazata elegendő a győzelemhez. Ha valakik nem mennek el Peruba, akkor kevesebb is.

Őket kellett volna meggyőzni, megkörnyékezni, vagy - ahogy az már szokásos ezekben a körökben - csábító ajánlatokkal a pályázat mellé állítani."

Ezeket nem én írtam.
Igaz, én is kissé rajta, de......mind1 már.

Billy Hill 2017.02.24. 22:12:25

Nem hülye a Zorbán, nem hiába van már több négyéves ciklus a háta mögött... Időközben jól megtanulta (a háttéremberei megtanulták), hogy mikor érdemes visszavonulót fújni. Egy-két hónapig arcvesztés nekik, egy-két év múlva a (gyengébb képességű) szavazópolgár nem is emlékszik az adott égésre. A nagyobb cél érdekében (hatalom) már képesek feláldozni itt-ott néhány kisebb állást (lásd netadó). Valakik ott elég alaposan figyelik a társadalom hangulatát: Tesztelik a tömeget itt-ott, aztán a "mégsem annyira fontos" ügyekben engednek. A 2010-es évek Orbánja már egy T-1000 modell, a 2002-ben bukott verzió ehhez képest egy 800-as modell volt csak... ;-)

A Momentum kiütötte orbánt 2017.02.24. 22:16:20

@arturdent:

maradj te csak továbbrea is orbán seggén belül, akkor majd nem érnek sokkhatások: Nem úgy, mint amikor néha kidugod az orrod a szabad levegőre. A gazdidnál nagyobb politkusi bünözője 1100 év alatt nem volt még ennek az országnak ti fideszes hazaárulók!

A Momentum kiütötte orbánt 2017.02.24. 22:21:30

@atomic power 1986DucaDuca: "Az ellenzeki partok jelentős reszenek tamogatasa nélkül nem lehet olimpiat rendezni."

Te mondd már meg, hogy ti orbán hívök miért hívjátok a fideszes nagyüzemi lopást "olimpiának"????????

Aztán meg miről hablatyolsz itt az ellenzék támogatásáról? Az ellenzék nélkül is szét lehetett lopni a földeket, a trafikokat, a kaszinókat meg az összes közbeszerzést. Az ellenzék támogatása nélkül is lehetett offshore oligarchát csinálni a falubeli gázszerelőből vagy a fatolvaj vejből. Mihez kell ide ellenzék támogatása katicabogár?

6.Lenin 2017.02.24. 22:24:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Na, igen.

A Parlamentben a képviselők egyhangúan leszavazzák az olimpiai pályázatot, a budapesti közgyűlés képviselői szintén, a MOB úgy dönt, hogy a magyar sportolok semmi esetben sem vesznek részt a következő olimpián.

A KMSZ aláírásba kezd, hogy legyen népszavazás olimpia ügyében. 14 825 632, 5 szavazásra jogosult az IGEN-re szavazott, 3,5 NEM-el, és 1 tartózkodott (nem tudott x-elni, mert nem tudta, hogyan is kell)

A Kúria döntése a szavazás megtartására kötelezte Orbánt, pedig ő 15 mp-ig térden állva könyörgött a megsemmisítéséért.

A népszavazást megelőző tömegverekedéséből kifolyólag 3560 honfitársunktól megrendítő gyászszertartáson búcsúztak a hozzátartozók. Több ezer rágalmazási per egy része még folyamatban van, de a szavazásra várhatóan lezárásra kerülnek.

a szavazáson az IGEN-ek 124 %-ot kaptak.

A NOB egyhangúlag elutasította a pályázatunkat.

Győzött a demokrácia, mindenki hepi. 2050-től munkaszüneti nap lesz a szavazás eredményének kihirdetési napja.

Pamut nevezetű honfitársunk egy véres fakardal inzultált el egy fostos macskát a Vérmezőn. Az ATV egyenesben közvetítette, a HirTv csak az éjszakai híradóban.

pamut 2017.02.24. 22:26:01

@atomic power 1986DucaDuca:

hű, ez még bénább kommeneted mint az eddigiek :D
na mindjárt szétszedem :D

BiG74 Bodri 2017.02.24. 22:26:46

Nem lehetne egy kicsit elengedni már ezt a témát?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:28:03

@Göntér László: "5. Visszavonjuk a visszavonásunkat, persze a NOB nem minket választ az előzmények miatt."

Visszavonjuk a visszavonásunkat, persze a NOB egységes döntéssel Budapestet választja, mert a másik két jelölt visszalépett.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 22:29:36

@pamut:

"Ismét nincs igazad. Példa van rá, hogy egy sima 62%-os többséggel megnyert népszavazás után egy város elnyerte az olimpia rendezésének jogát."

A NOB figyeli, hogy mekkora az olimpia melletti elkötelezettseg.Nem csak akkor elégedetlen a NOB, ha a társadalom többsége konkrétan nem szeretne olimpiát rendezni. Akkor is elégedetlen, ha csak kicsivel vannak többen azok, akik szeretnének. A döntési folyamatot ismerők szerint a NOB 75 százalék körüli támogatottsággal elégedett.

"Egy olyan kormánynak, amelyiknek olyan (amúgy velejéig hazug, rohadt, aljas, pénzmosásra is használt, nem csak agymosásra) óriási médiabirodalma, és a közpénzek gátlástalan megdézsmálásából fakadóan bőséges forrása is van a kampányra, bőven esélyes lehetett volna ha - ismétlem: HA - tényleg hisz az olimpiában ÉS nem gyáva mint a szar."

Ha ilyen hatalma van, akkor nincs oka a gyavasagra.

"Annál szánalmasabb félrebeszélés, hogy a kicsi, szétesett, népszerűtlen ellenzéket hibáztatod, miközben a fideszmaffia messze vezeti a felméréseket, ráadásul a Jobbik is olimpia-párti, azzal együtt meg bőven többségben vannak, nos, ez igazán gyáva félrebeszélés kedves duca... :)"

Ez azt mutatja, hogy teljesen partpolitikai alapon közelítesz a dologhoz és nem nemzeti ügyként. Abban igazad van, hogy az ellenzek kicsi es szetesett, de a tóresvonalak nem itt huzodnak.

"nincs merszed szembenézi a pártod és orbánod gyávaságával, ugye? :)"

Nincsen se partom, se orbánom. Csak azzal nem ertek egyet, hogy gyavasagnak tartasz egy racionalis döntest.

"mekkora képmutatás kell már ahhoz hogy a sok-sok éve folyamatosan lesajnált, megvetett, lekicsinyelt mszp-re kenjed hogy biztosan nem lehetne megnyerni egy népszavazást? :DD mi van, hirtelen az mszp-t
valami nagy, 50% körüli pártnak akarod láttatni amelyik eldöntene egy népszavazást? eszem azt a képmutató álszent kis hazudozásodat...."

Szoval a közvelemenykutatasok kepmutatasok?

"a lényeg tehát:
1. Orbán (és Lázár is) HAZUDOTT, elárulta saját szavát, elárulta saját híveit is akik hittek nekik, adott szavukkal ellentétben NEM lesz népszavazás."

Erről majd a hívei fognak íteletet momdani. Megegyszer: a M. E. nem beszelt szavazasrol.

"2. Orbán egy gyáva nyúl."

A realitas alapjan döntött a fővaros, a BOM es a kormany.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:30:56

@atomic power 1986DucaDuca: "Az ellenzeki partok jelentős reszenek tamogatasa nélkül nem lehet olimpiat rendezni."

Népszavazáson nem a pártok döntenek, hanem a nép. Ezért is hívják népszavazásnak, és nem pártszavazásnak.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.24. 22:33:27

@pamut: "Megvan, hogy ki építi a százmilliárd helyett hirtelen 190 milliárd forintért készül új nemzeti stadion. Óriási meglepetés: a Magyar Építő Zrt. és ZÁÉV Építőipari Zrt. konzorciuma. "
És az is megvan, hogy még így is olcsóbb árat adtak mint a Strabag? Hm?
index.hu/sport/futball/2017/02/24/megvan_ki_epiti_az_uj_puskas_stadiont/

A nyílt nemzetközi közbeszerzési eljáráson két ajánlat érkezett. A STRABAG Építő Kft., STRABAG-MML Magas- és Mérnöki Létesítmény Építő Kft., STRABAG AG közös ajánlattevők 3,3 százalékkal drágább ajánlatot adtak, mint a Magyar Építő Zrt és ZÁÉV Építőipari Zrt. közös ajánlattevők.

6.Lenin 2017.02.24. 22:33:33

@BiG74 Bodri:

Valóban nem sok értelme van már, de ez legalább mutatja azt is, hogy mi is lenne itt a népszavazásig. Olyan mocsokáradatot még a Tisza se tudna produkálni, ami itt zajlan néhány hónapon keresztül.
Kinek hiányzik?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:34:19

@arturdent: "Lehetett volna népszavazást kezdeményezni a kérdésről"

2015-ben Tarlós nem engedte, túl korainak tartotta.

"már teljesen értelmetlen"

orbán mostanáig nem engedte.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:35:52

@Billy Hill: "jól megtanulta (a háttéremberei megtanulták), hogy mikor érdemes visszavonulót fújni"

Igen, ha jól pofánbasszák.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.24. 22:38:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
És ha az ellenzéki pártok folyamatosan valami ellen kampányolnak, akkor az nem befolyásolja a népet?
Itt okoskodtok, hogy gyávaság - miért? Megbukik a kormány, ha Budapest az olimpia ellen szavaz? Hmmm... Hamburg is leszavazta nem? Megbukott a német kormány?
Van bármi értelme a szavazásnak, ha nagy valószínűséggel érvénytelen lesz, és jó nagy százalékban nemet mondanak? Mindegy, hogy 30, 60, vagy 90% Akkor is látszik, hogy nincs egység.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 22:38:43

@A Momentum kiütötte orbánt:

Hozzaertők szerint a NOB nem csak egy szimpla, par szazalekos tamogatast var el, hanem minimum 75%-ot. Ha az ellenzek legjelentősebb partjai az olimpiat ellenzik, akkor az kudarcra van ítelve. Ennek nemzeti ügynek kell lenni. Úgy nem lehet olimpiat rendezni, hogy az ellemzek ne legyen erdekelt annak sikereben.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:40:45

@atomic power 1986DucaDuca: "minimum 75%-ot."

Akkor a nagy része megvan a 2/3-dal. Még pár százalék szavazót kell csak meggyőzni. Legutóbb 98%-ot sikerült.

6.Lenin 2017.02.24. 22:43:42

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

"És ha az ellenzéki pártok folyamatosan valami ellen kampányolnak, akkor az nem befolyásolja a népet? "

Ezért vannak a béka seggénél, de nem értik meg. Ezért fog nyerni 18-ban is a Fidesz.
Kár minden szóért, de ez az ő bajuk (?).

pamut 2017.02.24. 22:44:24

@atomic power 1986DucaDuca:

1. "Biztos tudod, hogy a Kúria allasfogalt a nepszavazas ügyeben. Orszagos nepszavazas nem rendelhető el."
Nos nem, nem tudok ilyenről. Szerintem nincs is ilyen.
Ha mégis lenne, annak sem lenne semmi jelentősége: részint lehetne csak Bp-i szavazást kiírni (úgyis erről szólt a momentum kezdeményezése...), részint lehet törvényt is változtatni úgy, hogy olyan kérdést írjanak ki, ott és úgy ahogy akarják. Orbánnak eddig sem volt semmi gátlása a törvényeket a saját önös érdekeihez szabni.
Szóval egy nagy nulla ez az érved.

"Vannak közvélemeny kutatasok."
Igen vannak. És? Láttad azokat, vagy csak blöffölsz? Szerinted mi van azokban a kutatásokban? És mit számítanak tekintve hogy még semmilyen kampány el sem indult?

"partpolitikai szintre helyződött az ügy, amikor az ellenzeki partok egy resze beallt az olimpiat ellenzők mögé."
Így van. És? Az előbb már kiröhögtelek a szocizásod miatt, miközben a fidesz és a jobbik is olimpia-párti, és gigantikus a fidesz média és kampány-forrás túlsúlya is.
szóval min erőlködsz?

"Az ellenzeki partok jelentős reszenek tamogatasa nélkül nem lehet olimpiat rendezni."
:DDDDDDDDDDD

Azt ugyan MIÉRT NE LEHETNE? :DDDDD

"az ellenzek ezen reszenek szembenallasa az olimpiaval akkora ellenszel, hogy így nem lehet megrendezni."
Ismét kérdem: MIÉRT? :DD
Tán az ellenzék lezárná a város egy amúgy az olimpiát pártolók által megnyert népszavazás után? :D vagy kitörne a forradalom, vagy mégis miért? :DDD

Áruld már el mi a faszt nem tud lenyomni Orbván ennek az országnak a torkán bármikor, miközben az orrunk előtt lopja szét az egészet tök nyíltan és veri szét a demokráciát és nagy ívben tesz az ellenzék folyamatos tiltakozására?

"Meg ha nyert is volna az olimpia ügye a nepszavazason - amiben nem hiszek - akkor sem lett volna olyan aranyú, ami elvarhato es meggyőző lenne."
És ezt mégis mire alapozod? :DDDD Látod a jövőt? :DD Te már teljesen alaptalan hülyeségeket leírsz, már a látszatra sem adsz hogy védhető a kijelentésed? :D

És nem mellesleg ha egyszer BE LETT ÍGÉRVE a népszavazás, akkor MIT SZÁMÍT hogy szerinted vagy akárki szerint melyik oldal mekkora többséggel nyert volna?

"Ismétlem: nem beszelt szavazasról."
HAZUDSZ. Ott link, VIDEÓFELVÉTEL VAN RÓLA.

"Lazar beszelt róla."
Igen, ő IS beszélt róla, ráadásul a Kormányinfó, ismétlem: KORMÁNYinfó nevű humorfesztiválján, azaz a KORMÁNY NEVÉBEN ígért népszavazást, hivatalopsan, a parlamentben. És nem mellesleg gyávának bélyegezte előre orbánt arra az esetre ha megfutamodna. S lőn....

"Írhatod, hogy hazug, gyava, megfutamodott, ezzel nekem nem lesz rosszabb."
Ó, tudom én hogy nincs az a hazugság, lebukás, lopás, hazaárulás amit te önként ki ne magyaráznál orbán helyett :)) igazi, tökéletes alattvaló vagy, orbánnak ezek a kedvencei, ezeket hülyíteni sem kell, hülyítik ezek saját magukat.

és leszarom, magasról hogy veled mi van. azt ne hidd már hogy én nem szarom le a te közérzetedet. hidd el: leszarom. vastagon.

a TÉNY ettől még az Orbán ELÁRULTA saját ígéretét, ELÁRULTA a szavazóit, és nem mellesleg: gyáva.
Ezek igazolt, tagadhatatlan tények. Ez van.

Ahogy írtam már: Tök mindegy hogy próbálod hamis érvekkel megracionalizálni a megfutamodást, a saját szavainak elárulását, a magyarok szembehazudását, nem tudod meg nem történtté tenni.

Az hogy te pedig gyáva vagy szembenézni a tényekkel mert annyira feladtad önmagad a fideszért, hogy már ilyen szánalmas önámító hazudozásokkal hülyíted és alázod magad, hogy már akkor sem látod meg orbán szarát amikor már kitakarja az egész horizontot, illetve látod, de még önmagadnak is letagadod, nos azt a te személyes tragédiád és szégyened, bár szarok rá.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 22:47:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Népszavazáson nem a pártok döntenek, hanem a nép. Ezért is hívják népszavazásnak, és nem pártszavazásnak."

Te is jól tudod, hogy a partok befolyasoljak, mozgósítjak a híveiket. Vagy nem, ha az erdekük azt kívanja. Lasd "kvóta nepszavazas"

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.24. 22:47:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Soha senki nem állította, hogy az ország 2/3 a a fideszt támogatja.
Mellesleg a fidesz szavazók között miért ne lehetne olyan aki nem akar olimpiát? Pont ugyanúgy ahogy a 98% ban miért nem lehetett balos szavazó? Meg jobbikos.

Annyira szánalmasan primitív a gondolkodásod, hogy az félelmetes. Szerinted attól mert XY nem akar olimpiát rögtön átkapcsol, és megszavazza Gyurcsányt? Vagy a momentumos kisgyerekeket?

pamut 2017.02.24. 22:49:34

@atomic power 1986DucaDuca:

"Hozzaertők szerint a NOB nem csak egy szimpla, par szazalekos tamogatast var el, hanem minimum 75%-ot."

1. Kik ezek a "hozzáértők", cicuska? :))) ja, hogy csak kamuzol a világba, fideszeském? :))) hazudsz te már mindent totálisan szégyentelenül, nyíltan...

2. Konkrétan NEM IGAZ hogy 75%-ot várnak el a NOB, már kapott rendezési jogot olyan város, ahol volt népszavazás és nem 75, hanem csupán 62%-kal nyertek az igenek.
(ha léteznének szakértők pont emiatt nem mondanának ilyen 75%-ot, szóval hazudtál, mások mögé bújva)

3. A fideszmaffia totális médiabirodalmával, és a lenyúlt közpénzmilliárdjaival, mozgósítási potenciáljával (ami illegális kubatovlistákon alapul, mindegy, téged nem zavar ha a maffia szegi meg a törvényt...), na azzal együtt hogy a JOBBIK is olimpia-párti, simán hozható lenne a győzelem, szép nagy arányban.

Megmondom én miért süketelsz összevissza :) Mert te is TUDOD hogy Orbán hazudott és hogy gyáva, de ki akarod valami szar hazugsággal magyarázni ;)

pamut 2017.02.24. 22:50:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

be ne szopd már a fideszes hazudozó 75%-os blöffjét :)
itt eggyel fentebb már cáfoltam.

de hisz tudod: fideszes, tehát hazudik.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 22:52:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem logikus az erveles. Ha ilyen könnyünek talasz egy "olimpiai igen" győzelemet a nepszavazason, akkor miert tartjatok gyavasagnak azt, hogy nem lesz kiirva a nepszavazas. Ha meg nem igaz, hogy ekkora többseget el lehet erni -ami szerintem így van-akkor meg felesleges kiírni, mert a NOB-nak az mar nem lesz eleg.

1ghost 2017.02.24. 22:53:17

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Röhejesen nézel ki a tolvaj, korrupt, hazug orbángazdád seggével a nyelveden. De hát neked ennyire futotta!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:54:33

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Soha senki nem állította, hogy az ország 2/3 a a fideszt támogatja."

Biztos csak álmodtam.

"a fidesz szavazók között miért ne lehetne olyan aki nem akar olimpiát?"

De, biztos van olyan is. Majd pótolja a nagyszámű jobbikos olimpiarajongó.

Annyira szánalmasan primitív a gondolkodásod, hogy az félelmetes, azt hiszed, ha tegnap még nagy többség támogatta az olimpiát, mára pár momentumos gyerek nulla kampánnyal megfordíthatta a többségüket.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 22:57:33

@atomic power 1986DucaDuca: "miert tartjatok gyavasagnak azt, hogy nem lesz kiirva a nepszavazas"

Mert gyáva megfutamodás.

"a NOB-nak az mar nem lesz eleg. "

A NOB baromira ürülne egy nagyobb támogatottságnak. Ha meg közben a két másik jelöt visszalép, akkor végképp mindegy.

MIx 2017.02.24. 23:03:15

Az úgynevezett nemzeti egység soha sem volt meg. Orbánnak kifejezetten jól jött ez a helyzet, így ki tudott hátrálni (úgysem nyertünk volna!) úgy, hogy az "álomgyilkosokat" és az ellenzéket hibáztathatja.
Jó lenne, ha OV felébredne álmából, és megkérdezné az ország 10 legjobb közgazdászát, mi a valóság, hol tartunk ma Európában, és mit is kéne csinálni!?
Vagy most már az a jelszó, hogy "mi lopjuk a legtöbbet, s utánunk az özönvíz?"

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 23:06:14

@pamut:

Az Iranytü Intezet napokban elkeszült közvelemeny - kutatasabol:

alfahir.hu/2017/02/23/olimpia_budapest_2024_nepszavazas_iranytu_intezet

"Az emberek 62,1%-a fontosnak tartja a népszavazás megrendezését, 34,2% vélekedett úgy, hogy az inkább nem fontos. A kérdésben még a kormánypárti szavazók is megosztottak: náluk 47-48 volt a támogatók és az elutasítók aránya.

Egy most vasárnap tartandó referendumon az emberek 59,5%-a biztosan, 20,1%-a valószínűleg részt venne, a népszavazás tehát jó eséllyel eredményes lett volna.

Az olimpia elutasítottsága országos szinten 59,3%-os, a támogatók aránya 35,4%. Mindössze az emberek 5%-a nem tudott vagy nem akart állást foglalni a kérdésben.

Budapesten az elutasítók és a támogatók aránya 63-33%."

pamut 2017.02.24. 23:07:57

@atomic power 1986DucaDuca:

cicuska!

tök mindegy te mit tartasz feleslegesnek és mit nem, ha összegyűlik az elégséges aláírás, akkor KÖTELEZŐ kiírni a népszavazást!
az hogy ez így demokratikus, az csak egy bónusz!
az hogy Orbán még a szavát is adta rá, az csak egy bónusz!

az egész olcsó hazug színjátékotok, a tied meg a fideszé, CSAK arról szól hogy behazudjatok valami kamu ürügyet, hogy miért szegitek meg a törvényt a demokráciát, az adott szót, miközben CSAK arról szól az egész hogy telibeszarjátok a törvényt, a demokráciát, mindent, nektek most ez pártpolitikailag nem előnyös, ezért akadályozzátok a demokratikus népszavazást.
ENNYI!

Minden más csak ostoba, kamu, szuper-átlátszó gyáva hazudozás. Ez vagy te.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 23:12:17

@pamut: "Budapest kandidálása a hivatalos (2015. szeptemberi) bejelentés óta megosztja a közvéleményt, a Medián felmérései szerint az ellenzők minden időszakban többségben voltak, de fölényük soha nem volt akkora, mint most, 2017 elején. 2015-ben még háromszor annyian voltak, akik inkább irreálisnak érezték a kezdeményezést, és bár most is masszív többségben vannak a kételkedők, a különbség már csak másfélszeres. Az sem nem növelte az olimpiarendezés híveinek számát, hogy a vetélytársak sorozatos visszalépésével egyre inkább komolyra fordult a dolog. A polgárok egy része vélhetően éppen ezért érezte át a kérdés igazi tétjét."

24.hu/belfold/2017/02/22/ha-a-nep-dont-nem-lesz-olimpia/

pamut 2017.02.24. 23:13:42

@atomic power 1986DucaDuca:

alfahír bazdmeg, ALFAHÍÍÍR? :DDDD te a ruszki titkosszolgálat oldaláról tájékozódsz, és még hitelesnek is tartod meg linkelsz róla? :DDDD

hát te még annál is sokkal nagyobb barom vagy mint eddig hittem! :DDDD

és ha még véletlenül valami igaz cikket is vettek volna át valahonnan, AKKOR MI VAN???

hányszor fogsz még úgy tenni mintha nem tudnád te is pontosan, meg le is írtam, hogy még kampány sem volt az olimpia mellett, és hogy micsoda óriási médiafölényben van a maffia a kampányban is? :D

az milyen "érdekes" már hogy GYÁVA vagy reagálni arra hogy lebuktattam a 75%-os hazudozásodat? :DDD

ugye nem is szégyelled magad, hazudtál, lebuktál, kész, szarsz rá ugye? :D neked igényed sincs rá hogy ne nézzenek egy darab hazudozó szarnak, ugye?

ja, és főleg:
MIT SZÁMÍT bármilyen felmérés, ha egyszer kötelező is kiírni a népszavazást, na meg be is lett ígérve? Erre se mersz válaszolni ugye? :DD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 23:15:00

@atomic power 1986DucaDuca: "Az olimpia elutasítottsága országos szinten 59,3%-os, a támogatók aránya 35,4%."

Na ugye!

Korábban se támogatta a többség az olimpiát, pláne nem 60% vagy 75%.

0,00001% támogatta, orbán, ez számított.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 23:16:11

@atomic power 1986DucaDuca: "a Medián felmérései szerint az ellenzők minden időszakban többségben voltak"

Na ugye!

pamut 2017.02.24. 23:18:07

@atomic power 1986DucaDuca:

:DDDD

hazugságaid:

1. tagadod a tényt hogy Orbán szavát adta a népszavazásra, noha még videó is bizonyítja (micsoda önmagelázás ez részedről, atyaég....)

2. Behazudtál egy 75%-os többségű elvárást, ami nem igaz.

3. Azt hazudod hogy az ellenzék miatt nem lehet népszavazni, ami vakítóan szürreális barom hazugság.

4. Folyamatosan azt hazudod mintha a népszavazás kiírás azon múlna hogy annak van-e értelme, stb, noha nem azon múlik, izomból félrebeszélsz egyfolytában.

És biztos van még pár, olvasd vissza.

Istenem de szánalmas vagy, hazudsz te mindent csak az imádott orbánodat kimosd az árulásából :) azt hiszed nem vagy átlátszó az egész kamu erőlködéseddel, mint a víz? ez komoly? :D

pamut 2017.02.24. 23:19:36

@atomic power 1986DucaDuca:

hahóóóó!!!

agyalágyult, tudsz olvasni????

EZT ÍRTAM, semmi köze a válaszodnak ehhez, ERRE válaszolj!! (bár úgyis gyáva leszel hozzá...):

"cicuska!

tök mindegy te mit tartasz feleslegesnek és mit nem, ha összegyűlik az elégséges aláírás, akkor KÖTELEZŐ kiírni a népszavazást!
az hogy ez így demokratikus, az csak egy bónusz!
az hogy Orbán még a szavát is adta rá, az csak egy bónusz!

az egész olcsó hazug színjátékotok, a tied meg a fideszé, CSAK arról szól hogy behazudjatok valami kamu ürügyet, hogy miért szegitek meg a törvényt a demokráciát, az adott szót, miközben CSAK arról szól az egész hogy telibeszarjátok a törvényt, a demokráciát, mindent, nektek most ez pártpolitikailag nem előnyös, ezért akadályozzátok a demokratikus népszavazást.
ENNYI!

Minden más csak ostoba, kamu, szuper-átlátszó gyáva hazudozás. Ez vagy te."

pamut 2017.02.24. 23:22:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

De épp az a lényeg, hogy tök mindegy milyen arányban támogatja vagy utasítja el a népesség az olimpiát, a népszavazást KÖTELEZŐ KIÍRNI, mivel megvan hozzá a kellő számú aláírás.

Nem olyan országban élünk, ahol a törvény azt mondja ki, hogy csak akkor lehet népszavazni, ha azon Orbán tutira nyer.....

Ja, és amúgy Orbán is szavát adta hogy az emberek dönthetnek, csak hát - minő meglepetés - elárulja adott szavát, elárul mindenkit aki elhiszi egy szavát is :)

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.24. 23:28:08

@pamut:

A Fővárosi Közgyűlésnek kell kiirni a helyi nepszavazast, nem a kormanynak. Először az alairasokat elenörzi. Az alaírások ellenőrzése után elrendeli a népszavazást az olimpiai pályázatról, majd a döntést azonnal meg is támadja a bíróság előtt okafogyottságra hivatkozva. A bíroság ennek nagy valószínűseggel helyt fog adni, és vegül megsemmisíti a nepszavazast elrendelő határozatot.

A miniszterelnök nem beszelt szavazasról.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.24. 23:29:33

@pamut: Hát ahol visszamenőleges törvényeket hozni, és alkotmányellenes népszavazást kiírni, ott bármi megtörténhet. :(

pamut 2017.02.24. 23:32:57

@atomic power 1986DucaDuca:
:DDD
Az az álszent hazug képmutató büdös fideszes fajtádat, mintha nem tudnád te is 10000%-osan hogy úgyis az lesz amit Orbán akar :DDD

Az az álszent hazug képmutató büdös fideszes fajtádat, mintha nem tudnád te is 10000%-osan hogy Orbán kézivezérli a fővárosi fideszt is :DDD

És mintha nem tudnád te is 10000%-osan hogy Orbán ha akarna kiírhatna népszavazást tök függetlenül a fővárostól is, ahogy ezt tavaly meg is tette, amikor érdeke volt....

na, hazudj még te képmutató.....

ja és ismét, a lényeg, te gyáva:
az egész olcsó hazug színjátékotok, a tied meg a fideszé, CSAK arról szól hogy behazudjatok valami kamu ürügyet, hogy miért szegitek meg a törvényt a demokráciát, az adott szót, miközben CSAK arról szól az egész hogy telibeszarjátok a törvényt, a demokráciát, mindent, nektek most ez pártpolitikailag nem előnyös, ezért akadályozzátok a demokratikus népszavazást.
ENNYI!

pamut 2017.02.24. 23:35:02

@atomic power 1986DucaDuca:

ja... hé, te fideszes... hozzak pár gyalázatos hírt, csak az elmúlt 1-2 napból, amit a komcsi orbánmédia elhallgatott, természetesen gyalázatosak, és te is letagadod majd mindet? :)

pamut 2017.02.24. 23:44:30

@atomic power 1986DucaDuca:
:DDDD

ezt már fél órája leírtam neked, itt van fentebb, már azt is hazudod hogy nem látod amit neked írtak? :DDDD

nesze, ezt írtam:
"hazugságaid:

1. tagadod a tényt hogy Orbán szavát adta a népszavazásra, noha még videó is bizonyítja (micsoda önmagelázás ez részedről, atyaég....)

2. Behazudtál egy 75%-os többségű elvárást, ami nem igaz.

3. Azt hazudod hogy az ellenzék miatt nem lehet népszavazni, ami vakítóan szürreális barom hazugság.

4. Folyamatosan azt hazudod mintha a népszavazás kiírás azon múlna hogy annak van-e értelme, stb, noha nem azon múlik, izomból félrebeszélsz egyfolytában.

És biztos van még pár, olvasd vissza.

Istenem de szánalmas vagy, hazudsz te mindent csak az imádott orbánodat kimosd az árulásából :) azt hiszed nem vagy átlátszó az egész kamu erőlködéseddel, mint a víz? ez komoly? :D"

ja és ehhez csapd hozzá a legújabb hazudozásodat, hogy a fővárosra próbálod tolni a hazug színjátékotok terhét, te gyáva :D

pamut 2017.02.24. 23:55:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

figyeled az "aleksz róz" nevű orbánügynök hogy felszívódott, amikor a párt küldte a váltást atomic képében? :D

pamut 2017.02.24. 23:57:33

Na akkor ÚJRA A VIDEÓ arról, ahogy Orbán 3 hete megígérte, hogy ha akarnak, akkor az emberek dönteni is fognak az olimpiáról:

coub.com/view/rj4q3

"Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak."

Még a sajátjainak is a képébe hazudott..... ;)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.25. 00:02:47

@pamut: :))

Talán csak nicket váltott. Gusztustalan munka ez a hazudozás, nehéz lehet rá embert találni.

Meg olyan kell, aki figyel. Múltkor Lenin elbaszta, azzal érvelt, hogy mészaros annyit lopott, hogy alkalmazottanként átlag 58 millió hasznot hoztak a cégei. Ő persze ezt mészaros zseniére hozta példának. :))

Billy Hill 2017.02.25. 00:06:36

@pamut: Ja, csak 14 hónap múlva már tök mindegy lesz. A sajátjai sem fognak rá emlékezni (ők főleg nem), de más sem. Hol lesz már az idei hó? Illetve ha a DK meg az MSZP továbbra is ilyen szorgalmasan zárogatják ki egymást (meg néha a Fodor Gábort is) a zösszefogásukból, akkor semmi épkézláb ellenfele nem lesz ezeknek, és befigyel még négy év Orbán... Előre is gratulálok szinte minden kedves létező magyar pártnak a nagyszerű tevékenységéhez! U.i. Most sikerült valami ellen összefogni, ez jó, ez kb. kettes alá szint. Majd amikor egyszer valami mellett sikerül együttműködnie nagyobb néptömegeknek, az lesz a honi demokrácia nagy ünnepe. Már így is késik 30 évet...

VT Man 2017.02.25. 00:09:12

@pamut:
Hihetetlen, hogy a "ne legyen olimpia" hivok most, hogy nem lesz olimpia, azon verik magukat, hogy de miert nem lesz nepszavazas, meg hogy az kotelezo.

Normalisak vagytok!?!?

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.25. 00:16:24

@pamut:

"hazugságaid:

1. tagadod a tényt hogy Orbán szavát adta a népszavazásra, noha még videó is bizonyítja (micsoda önmagelázás ez részedről, atyaég....)"

A videoban szavazasról, nepszavazasról nem beszelt, te pedig mindig nepszavazasra hivatkozol.

"2. Behazudtál egy 75%-os többségű elvárást, ami nem igaz."

Ezt egy cikkből ideztem, nem en talaltam ki.

24.hu/kozelet/2017/02/14/a-varos-ahol-nyertek-az-igenek-a-nepszavazason-megsem-rendeztek-olimpiat/

"3. Azt hazudod hogy az ellenzék miatt nem lehet népszavazni, ami vakítóan szürreális barom hazugság."

Ilyet nem írtam. Azt irtam, hogy az ellenzeki partok nagy resze az olimpia ellen van es ez egy nepszavazasi eredmenyben oly módon mutatkozna meg, ami nagyon kedvezőtlen lenne a palyazat szempontjabol.

"4. Folyamatosan azt hazudod mintha a népszavazás kiírás azon múlna hogy annak van-e értelme, stb, noha nem azon múlik, izomból félrebeszélsz egyfolytában."

En magam irtam, hogy a törveny szerint a Fővarosi Közgyűlesnek kell kiírnia a helyi nepszavazast, mert az az illetekes.

"ja és ehhez csapd hozzá a legújabb hazudozásodat, hogy a fővárosra próbálod tolni a hazug színjátékotok terhét, te gyáva :D"

Nem értem miről beszelsz. Ki tol ra kire, mit?

Idezet a nepszavazasi törvenyből a helyi mepszavazasra:

"52. § A polgármester a törvényben foglalt feltételeknek megfelelő kezdeményezést a 43. § (2) bekezdése vagy az 50. § szerinti tájékoztatás kézhezvételét követő legközelebbi testületi ülésen bejelenti.
53. § A helyi népszavazás elrendeléséről az 52. § szerinti bejelentést követő harminc napon belül dönt a képviselő-testület."

Mit hazudtam még?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.25. 00:20:49

@VT Man: "a "ne legyen olimpia" hivok"

Inkább "mi dönthessük el, hogy legyen-e olimpa" hívők.

Ezt úgy hívják, demokrácia.

pamut 2017.02.25. 00:30:12

@VT Man:

266 ezer ember fejezte ki akaratát hogy legyen népszavazás, erre bazdmeg telibe akarod szarni az emberek akaratát?

Normális vagy ????

bonasera 2017.02.25. 00:39:36

Ahhoz képest, hogy Orbán szerint megvolt a Nagy Nemzeti Egység, az ellenzéki pártok elég hamar aktivizálták magukat aláírást gyűjteni.

pamut 2017.02.25. 00:42:57

@atomic power 1986DucaDuca:

Tudtam én hogy tovább fogsz hazudni ;)

1. Az egy kérdésre adott válasz volt. És pont a népszavazásról szóló kérdésre adott válasz. Nem igaz hogy nem tudsz rákeresni.
Bár a videó ÖNMAGÁBAN is totál egyértelmű, az hogy elhazudod a magyar mondat jelentését csak téged minősít :)

A videó BIZONYÍTÉK rá hogy Orbán szavát adta a népszavazásra, és most ezt szarja telibe.
Te meg akkor féreg vagy hogy nyíltan letagadod ami a videóban is kerek-perec benne van.

2. Tehát nem tudsz nem hogy több, de még egy "szakértőt" sem megnevezni, csak valami névtelen cikket :) miközben TÉNY, hogy 62%-os többségű szavazás után is adtak oda olimpiát :) Szóval hazudsz vagy sem, fideszes?

3. Épp az a hazugságod hogy azt hazudod hogy a pici baloldal döntő hatást tudna gyakorolni az eredményre a fidesz-jobbik koalícióval szemben. Hazugság.
de a fő hazugságod, hogy egyáltalán bármit is számít a várható eredménye a szavazásnak abból a szempontból, hogy ki kell-e írni a szavazást magát? akárhányszor dumálsz félre: nem, nem számít.

4. "En magam irtam, hogy a törveny szerint a Fővarosi Közgyűlesnek kell kiírnia a helyi nepszavazast, mert az az illetekes."
Ezt a vakító, pofátlan, gátlástalan hazudozásodat már külön kommentben cáfoltam. Formailag persze igaz, csak hát pörög a szemgolyód annyira álszent mert te is tudod hogy csakis orbán akarata dönt, pont.

Képmutatásból színjeles vagy, le se tagadhatnád hogy fideszes vagy te féreg :D

"Nem értem miről beszelsz. Ki tol ra kire, mit?"
lololololooolollllolol :DDD
a kis rohadék álszent :DDD
hogy nem sül le a pofádról a bőr :DDD

akkor ismét a pofádba te hazug, bemásolom újra, nesze:

"Az az álszent hazug képmutató büdös fideszes fajtádat, mintha nem tudnád te is 10000%-osan hogy úgyis az lesz amit Orbán akar :DDD

Az az álszent hazug képmutató büdös fideszes fajtádat, mintha nem tudnád te is 10000%-osan hogy Orbán kézivezérli a fővárosi fideszt is :DDD

És mintha nem tudnád te is 10000%-osan hogy Orbán ha akarna kiírhatna népszavazást tök függetlenül a fővárostól is, ahogy ezt tavaly meg is tette, amikor érdeke volt....

na, hazudj még te képmutató....."

Istenem órákon át hazudozol csak mert orbánfanatikus vagy, miközben még önmagadnak is hazudozol folyamatosan, hihetetlen ez a torzulás, hogy hová bírsz süllyedni, még az önalázást sem bánod orbánért :) remélem kurva sok pénzt kapsz ezért, csak nem vagy akkora balek hogy ingyen nyalod a seggét....

BiG74 Bodri 2017.02.25. 00:54:53

@Billy Hill:
Ez csak nézőpont kérdése, hogy az álláspontunk valami mellett, vagy valami ellen lett kialakítva. Kár a kurmányzati nézőpont soft vàltozatát nyomni.

Billy Hill 2017.02.25. 01:06:15

@BiG74 Bodri: Bocs, hogy volt egy véleményem! Legközelebb nem fog előfordulni! :-)

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.25. 01:27:08

@pamut:

"A videó BIZONYÍTÉK rá hogy Orbán szavát adta a népszavazásra, és most ezt szarja telibe."

Nem mondta ki azt, hogy nepszavazas kereteben döntsön a nép. A közvélemenykutatasok es az alaírasgyüjtes sikere alapjan nyilvanvalova valt az olimpia elutasitottsaga. A nepszavazasról a bírósag fog dönteni, nem a miniszterelnök.

"2. Tehát nem tudsz nem hogy több, de még egy "szakértőt" sem megnevezni, csak valami névtelen cikket :) miközben TÉNY, hogy 62%-os többségű szavazás után is adtak oda olimpiát :) Szóval hazudsz vagy sem, fideszes?"

Nem kell elhinned a cikk tartalmat, de én legalabb hivatkoztam valamire. Te nem tudtál.

"3. Épp az a hazugságod hogy azt hazudod hogy a pici baloldal döntő hatást tudna gyakorolni az eredményre a fidesz-jobbik koalícióval szemben."

A "kvota nepszavazason" az ellenzek ezen resze eleg sok valasztora gyakorolt hatast. Ervenytelenne tudta jogilag tenni a bojkottal.

"de a fő hazugságod, hogy egyáltalán bármit is számít a várható eredménye a szavazásnak abból a szempontból, hogy ki kell-e írni a szavazást magát? akárhányszor dumálsz félre: nem, nem számít."

Törvenyileg ki kell írni. Írtam. Az mas kerdes, hogy lesz e belőle nepszavazas.

""4. "En magam irtam, hogy a törveny szerint a Fővarosi Közgyűlesnek kell kiírnia a helyi nepszavazast, mert az az illetekes."
Ezt a vakító, pofátlan, gátlástalan hazudozásodat már külön kommentben cáfoltam. Formailag persze igaz, csak hát pörög a szemgolyód annyira álszent mert te is tudod hogy csakis orbán akarata dönt, pont."

Ha formailag elismered, hogy igaz, akkor nem hazudtam. Az mas kerdes, hogy informalisan ki az igazi dönteshozó.

"Képmutatásból színjeles vagy, le se tagadhatnád hogy fideszes vagy te féreg :D"

Köszönöm a jelzőket. Ez gyengeseged jele. Nem tehetsz róla, hogy gyermekkorodban nem kaptal eleg szeretetet. Be is fejezem ezt "beszelgetest", mert nagyon alacsony nívón kommunikalsz.

pamut 2017.02.25. 01:44:12

@atomic power 1986DucaDuca:
1. Ez komoly? :DDD Már oda süllyedsz hogy direkt levegőnek nézed amit írtam, ennyire félsz tőle? :DDD

Sebaj, újra: Ezt mondja a videóban Orbán:
"Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak."

Ez ÖNMAGÁBAN IS egyértelmű, TAGADHATATLAN. és te, pofátlan fideszes, letagadod a tényt.... mert egy szar vagy.

De ráadásnak egy kérdésre válaszolta, amiben pont a népszavazásra kérdeztek rá, tehát ezt 100%-osan arra értette.
Meddig fogod még tagadni a TÉNYT te hazug? :DDD

"A közvélemenykutatasok es az alaírasgyüjtes sikere alapjan nyilvanvalova valt az olimpia elutasitottsaga. "
Kibaszottul nem egyértelmű, ezt már sokszorosan cáfoltam fentebb, és az arányokon még lehet is változtatni.
Ezeket már eddig is elírtam, ugye hogy nem csak hazug vagy de gyáván hazug is hogy úgy teszel mintha már ezeket nem írtam volna le? :D Ezt a gyávát bazdmeg :DDD

"A nepszavazasról a bírósag fog dönteni, nem a miniszterelnök."
Már ezt is cáfoltam :)
Hiszel benne ugye hogy ha lehajtott fejjel sulykolod a magadét akkor egyszer csak igazzá válnak a hazugságaid? :DDDDD

2. "Nem kell elhinned a cikk tartalmat, de én legalabb hivatkoztam valamire. Te nem tudtál."
Hahóóóóó!!!!
Idióta elvtáááárs!!!
van ott benn valakiiiii? :DDDDD
BESZÉLSZ MAGYARUL? :DDDD

Móricka, ééééérted ezt a mondatot, FEL BÍROD FOGNI A JELENTÉSÉT?:
"TÉNY, hogy 62%-os többségű szavazás után is adtak oda olimpiát :)"

Most komolyan linkeljem neked hogy 2003-ban Vancouver 62 százaléka mondott igent a 2010-es téli olimpiára, mert akkora debil vagy hogy nem tudsz egyedül rákeresni? :DDDDD

IGAZ VAGY NEM IGAZ hogy már 62% is elég a rendezés elnyeréséhez?????
Na, hazudj még, te szar :D

3. "A "kvota nepszavazason" az ellenzek ezen resze eleg sok valasztora gyakorolt hatast. Ervenytelenne tudta jogilag tenni a bojkottal."
:DDDDDDDD
Te honnan tudod hogy az az ellenzék hatása volt idióta? :DDD Szerinted az ellenzéknek 60%-a van mert 60% nem ment el szavazni, te ostoba kretén, ennyire még te sem lehetsz hülye! :DDDD
És nem is vagy, tudod jól hogy HAZUDSZ.
És van bőr rá a pofádon NYILVÁNVALÓ hazugságot sulykolni.... aztán csodálkozol hogy tisztességes ember csak köp ha meglátja a féreg fajtádat bazdmeg, hogy nem sül le a bőr a hazug pofádról.

"Az mas kerdes, hogy lesz e belőle nepszavazas."
Na és, szerinted lesz? :D na, gyerünk, hazudj megint :D

"Ha formailag elismered, hogy igaz, akkor nem hazudtam."
Lófaszt nem hazudtál fideszes. mindenki telibeszarja a formaszínházat, a lényegről beszél mindenki, csal te nem, vajon miért ha nem hazudni akartál?

és akkor ismét:
órákon át hazudozol csak mert orbánfanatikus vagy, miközben még önmagadnak is hazudozol folyamatosan, hihetetlen ez a torzulás, hogy hová bírsz süllyedni, még az önalázást sem bánod orbánért :) remélem kurva sok pénzt kapsz ezért, csak nem vagy akkora balek hogy ingyen nyalod a seggét....

pamut 2017.02.25. 01:56:39

@atomic power 1986DucaDuca:

Na te HAZUG FIDESZES!

Mivel te mindent elhazudsz, kikerestem az egész videófelvételt, ahol elhangzik az újságírói kérdés is. Itt van az egész sajtótájékoztató, tekerj 23:25-ig, ott a kérdés, majd egyből rá Orbán válasza is:

www.atv.hu/belfold/20170130-nezze-eloben-orban-viktor-es-botka-laszlo-sajtotajekoztatojat

Idézem, a kérdés:
- "Támogatja-e azt, hogy az emberek népszavazáson dönthessenek a budapesti olimpia rendezéséről?"

Orbán válasza:
- "Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak."
És még ezt is hozzáteszi: "a kormány tudomásul veszi, hogy olyan formában születik meg a döntés, amilyen formában ezt az emberek akarják."

Na, fogadunk hogy ezt is elhazudod, fideszes? :DDDDDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.25. 02:01:31

@atomic power 1986DucaDuca: "Nem mondta ki azt, hogy nepszavazas kereteben döntsön a nép. A közvélemenykutatasok"

:)) Vergődsz. Nemrég én is felsoroltam egypár hazugságodat, akkor is ezt csináltad.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.25. 02:16:53

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Megbukik a kormány, ha Budapest az olimpia ellen szavaz?"

Nemtom. Lehet, hogy orbán ezt gondolja, azért gyávult be.

VT Man 2017.02.25. 05:46:03

@pamut:
"266 ezer ember fejezte ki akaratát hogy legyen népszavazás"

Ja, értem, tehát õk tkp. mind akartak olimpiát, de ezt egy népszavazáson akarták bizonyítani? A no olimpia pedig nem azt jelenti, hogy "nem olimpia"?

Ez a szemét orbán tényleg elvette a cumitokat.

n3spr3ss0 2017.02.25. 06:26:07

@aleksz róz: Meg a minimálbér adóztatásának eltörlésével.

n3spr3ss0 2017.02.25. 06:27:11

Fideszbirkák,most Paks következik!

apro_marosan_petergabor 2017.02.25. 07:24:48

Egy kis libero öklendezést láttunk. Szokásos hírtorzítás, félremagyarázás, anyázás.
Az index süllyedési folyamatába ez belefér.

apro_marosan_petergabor 2017.02.25. 07:28:29

Volt már az utóbbi tíz évben olyan libero birka-katona, aki feltudott mutatni egy önálló gondolatot? Esetleg a gondolkdás ismérvei kimutathatóak rajta? Vagy csaka Soros-PC main streame-et tudja öklendezni...
Ezt most amerika kiköpte, ide ez mikor gyűrűzik be?

$pi$ 2017.02.25. 07:50:27

Látom azért ez a pamut nevű rokkantnyugdíjas alaposan a kezébe vette ezt a blogot is. Ha hozzávesszük a másodlagos nickjeit is, akkor kiderül, hogy kétharmada van az index blogokon.

Kár, hogy egy idióta. :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.25. 08:25:26

@$pi$: Ezt pont te mondod, aki odaég minden poszton ahol hozzászól. :-))

1ghost 2017.02.25. 08:37:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Pontosan ráadásul nickjei tucatjain. De erre a mocskos, gerinctelen bérhazudozóra mostanság nehéz idők járnak. Szarban van akár a gazdája, mindenki csak röhög rajta, ha már leköpni nem tudják.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.25. 08:41:22

@pamut:

Amikor az ominózus mondatot mondta a M.E., akkor a nepszavazasra kerdeztek ra, de nem azt valaszolta, hogy nepszavazas lesz. A nep a döntesi jogat ervenyesitheti az altala valasztott kepviselői útjan. Ez a Fővarosi Közgyűles. Ha a Fővarosi Közgyülés visszavonja az olimpiai palyazatot, akkor eleget tesz a közvelemeny túlnyomó többsegenek az akaratanak. Nem a közvelemeny akarata ellen cselekszik , hanem azzal szinkronban. Teljesül a nep akarata. Ha a Fővarosi Közgyűlesben többsegben vannak azok, akik a palyazatot vissza akarjak vonni, akkor ezt megtehetik, mert a lakossag tóbbsege is ezt akarja. A nepkepviselet utjan ervenyesül az emberek akarata.

Athénban annak idején 95 százalékos támogatottságot mértek. Pekingben a helyiek és a NOB mérései szerint is 95 százalék körüli volt az olimpiat tamogatok aranya.

A NOB-nak nem elég a hajszálnyi többség. A 2016-os játékokra pályázó Tokiónál alacsonynak mondták a 2009-ben mért 55 százalékos támogatottságot. Rióban 85 százalék allt az olimpia mellett. Madridban 85 százalékos többség volt.

Tokió a 2020-as játékokat mar 70 százalékos támogatassal szerezte meg.

Mi ahelyzet nalunk?

A Medián szerint mar 2015 év végén csökkent a magyarok körében az olimpia támogatottsága, a budapesti rendezésnek kevesebb volt a támogatója (41 százalék), mint az ellenzője (53 százalék). A Nézőpont Intézet szerint is csak 53 százaléka pártolja a rendezést. A Publicus 2016. augusztusban vegzett mérést. A megkérdezetteknek csak 45 százaléka támogatta az olimpiát, 35 százaléka határozottan nem akarta, 15 százaléka pedig inkább nem támogatta a felmeres szerint.

""A közvélemenykutatasok es az alaírasgyüjtes sikere alapjan nyilvanvalova valt az olimpia elutasitottsaga. "
Kibaszottul nem egyértelmű, ezt már sokszorosan cáfoltam fentebb, és az arányokon még lehet is változtatni. ""

Én a közvélemeny kutatóknak jobban hiszek, mint neked.

"A nepszavazasról a bírósag fog dönteni, nem a miniszterelnök."
Már ezt is cáfoltam :)"

A nepszavazasi törveny nem erről szól. Olvasd el. Ha a nepszavazas okafogyotta valik - marpedig ha viszavonjak a palyazatot, akkor az lesz- bírósag fog dönteni arról, hogy ki kell-e írni. A birósag el fogja dönteni, hogy van-e meg ertelme nepszavazast kiírni egy olyan kerdesben, amely az olimpia megrendezese elen iranyult, de a rendezesre vonatkozo palyazatot viszavonjak.

"Móricka, ééééérted ezt a mondatot, FEL BÍROD FOGNI A JELENTÉSÉT?:
"TÉNY, hogy 62%-os többségű szavazás után is adtak oda olimpiát :)"

Kanada elnyerte 62%-al, mi mit kezdjünk a 45%-al? Lasd Publicus. Szerintem azota csak romlott a helyzet, mivel az ellenzek nagy resze is kihatralt az olimpia mögül. A NOB nem fog kockaztatni.

""3. "A "kvota nepszavazason" az ellenzek ezen resze eleg sok valasztora gyakorolt hatast. Ervenytelenne tudta jogilag tenni a bojkottal."
:DDDDDDDD

Te honnan tudod hogy az az ellenzék hatása volt idióta? ""

Nem en, hanem az ellenzek allitotta ezt. Akik otthon maradtak, azok szerintük mind a bojkottnak engedelmeskedtek. Azota mi valtozott?

rigolya2 2017.02.25. 09:20:56

@lippsi e vagy?: A népszavazás az ellen kellet, hogy ne egy olimpiai költekezés nagyságrendekkel nagyobb költségvetéséből lopkodjanak orbáni fidesznyikjei, hanem kénytelenek legyenek sok "kis" projektből... mint a stadionok vagy M3, netán valami eü vagy oktatásbeli fejlesztés...

Jakab.gipsz 2017.02.25. 09:22:36

Orbán bevallotta (az Andrási út 60 -ba) az Olimpia pályázat vissza vonásának valódi oka: mert a libsik megfúrták, és elkúrták.

Építeni nem tudnak még az állomásainkat (metró) is ellopják.

Világos!

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2017.02.25. 09:39:53

Wow Orbán és hatalmi elit hazudott mi ebben a meglepő?

arturdent 2017.02.25. 09:42:57

@A Momentum kiütötte orbánt:

Te meg szopogassad a libsi barátaid faszát. Hozzád képest egy fekete lyuk is világít.

histar007 2017.02.25. 09:47:21

A saját hzugságoknál két dologra kell vigyázni:
- nem szabad belezavarodni
- nem szabad elhinni
Lipsi elvbarátaink szerint Orbán vesztette el az olimpiát. Ő vesztes. Nos ahogy eddig is sokszor, ebből is ki fog tudni jönni talán még jobban. Az olimpiai rendezést kevés helyen övezi elsöprő támogatás, viszont ha csinálni kell beleállnak és végrehajtják. Menet közben jön valami büszkeség féle is, mert a legtöbb ember magát is nagyobbnak érzi, ha valami nagy dolgon dolgozhat.
A szavazás menete kétség kívül olyen, ahogy le van írva. A NOB nem lett átláthatóbb egy centivel sem, bármikor dönthet egy rakás afrikai küldött, hogy a gyerekei inkább az USC és az USLA ösztöndíját válasszák a SOTE és a BME helyett. Ha az USA versenyben van a rendezésért az garancia a verseny tisztaságáért, Salt Lake City sem volt korrupt és Atlantához sem volt semmi köze a Coca Colának. Ha LA nyerne majd gondoljunk erre. A sportllóik pedig ugye nem doppingolnak, legalábbis is nem buknak meg (csak ki ne derüljön az ellenőrzés hiánya).
Póker nyelven Orbán kapott két jó lapot a kézbe. Megadta a vakot, páran megadták még,, sokan dobtak. Jött a flop és tovább emelt. Ezt már csak ketten adták meg. Majd jött az aláírásgyűjtés (mintha megmutattak volna pár dobott lapot) és ez már nem kellett. Simán elengedte. Mutatnia sem kellett és All Inre sem kellett mennie.
Sosem tudjuk meg milyen támogatott volt s pályázat itthon és sosem tudjuk meg, hogy valóban kikaptunk-e volna és ha igen akkor mennyivel.
A nép ezt akarta(?) meg is kapta. Nem ment szembe velük.
Amúgy meg aligha grantálhatta volna, hogy még 2 választást meg tud nyerni, ha pedig kikap akkor az ellenzéknek nem az első dolga lett volna visszalépni.
Ha felülkerekedik a "not in my backyard" szemlélet, akkor az emberiségnek reszeltek

SJobs 2017.02.25. 10:08:43

En Haris Evara, arra a retekfeju liberalis kurvara fogom a vereseget. Kivanok vidam 2%-ot a Momentumnak es ezuton uzenem nekik, hogy a szelsosegek nem szoktak nagyobb tomegeket elerni. Amellett, hogy azert sem rajongunk ha jon egy baloldali ex-maszopos es uj kontosbe probalja csomagolni a degeneralt, beteg, europaban bukott ideologiajat.

n_dy 2017.02.25. 10:40:38

avval persze ne törődj, hogy a NOB kis országok számára fogadta el a "Olympic Agenda 2020" elnevezésű reformprogramot, amely a három jelentkezettből kizárólag Budapestre illik.
demagóg cikkecskédet viszont ekkor nem tudtad volna megírni...

2017.02.25. 10:49:50

@apro_marosan_petergabor: nem az index változott, papám, hanem te látod másképp a dolgokat :D

ben2 2017.02.25. 10:57:31

Most komolyan még mindig az a téma, hogy egy "Nolimpia" néven futó aláírás gyűjtő akció eredményeként visszavonják az olimpia pályázatot?
Ezen megy a sírás?
Abszurd.

Megmondtuk előre, hogy Orbán ebből csak jól tud kijönni:

1. Mindenki tudta, hogy eleve esélytelenül indultunk a pályázaton, a cél az volt, hogy bekerüljünk a komolyan vehető jelöltek közé és később valódi esélyekkel induljunk. A kormány tehát nem veszít semmit a pályázat visszavonásával, az aláírásgyűjtéssel csak a jövőbeli esélyeinket buktuk el (biztos megérte).
2. A ballib pártok újfent segget csináltak a szájukból. Ugyanezt csinálták Paks 2-vel, ott is maximumra járatták az ellenkampányt, miközben előtte megszavazták. Meg is lett az eredménye - fidesz kétharmad 2014-ben, miközben a csapból is a "Putyin pincsije" kampány folyt. A ballib ellenzéknek most ismét sikerült lenulláznia a hitelét egy évvel a választások előtt. Gratulálok.
3. De legalább a balosoknak újabb mikroszervezettel kell osztozniuk a maradék szavazóikon, így a "ki kivel nem fog össze" szappanoperához újabb szereplő csatlakozott, Fodor Gábor helyét pedig megkaphatja a Momentumos csóka.

fidesz maszop dk egykutya 2017.02.25. 11:01:13

@$pi$: ezért aztán te is előveszed a nickjeidet :D

Netuddki. 2017.02.25. 12:15:02

@aleksz róz: Tegnap nem azt írtad, hogy elhúzol innen a picsába? Akkor most mégis mit keresel megint itt?

Netuddki. 2017.02.25. 12:16:40

@ben2: Tolvajfideszes wishful thinking...

pamut 2017.02.25. 12:22:54

@VT Man:

Ember, tényleg ennyire hülye vagy? :D

A 266 ezer ember nem az olimpia ellen írta alá, hanem a népszavazás mellett. Az a társaság amelyik ezt szervezte, nyíltan az olimpia ellen volt, de ez egy másik dolog, ettől még az aláírás a népszavazásért volt. Komolyan képtelen vagy ezt a két dolgot megkülönböztetni egymástól? :DDD

ember, sok olimpia-párti is akar népszavazást, mert nem olyanok mint orbán hogy erőből letoljanak az ország torkán bármit, hanem van bennük igény a demokráciára, mert magyarok és azt akarják hogy mi magyarok szavazhassunk a saját hazánkban.

könyörögöm, ez neked tényleg túl magas? :D

Netuddki. 2017.02.25. 12:30:07

@VT Man: "Ez a szemét orbán tényleg elvette a cumitokat."

Aha.

Inkább azt bizonyította, hogy egyszemélyben, tolvaj bűnöző diktátor módjára, egyedül dönti el mi történjen ebben az országban.
Érdekes, amikor pályázni kellett a zolinpinára, állítólag Budapest közgyűlése szavazta meg az egészet. Erre a vajda eldönti (a tarló és a másik csak biodíszletnek volt ott), hogy vonják vissza a pályázatot? Nem a főváros közgyűlésének kellett volna eldönteni?
Hát, a jó qrva anyátokkal szórakozzatok orbángecik!

Netuddki. 2017.02.25. 12:32:33

@pamut: Az a baj az úgynevezett ellenzékkel, hogy simán kihagyják az olyan ziccereket, amit az előző hozzászólásomban is említettem. Mégis kijafsz ez az orbán, hogy csak úgy eldönti, egyedül?, akkor mégse legyen zolinpina?

pamut 2017.02.25. 12:40:07

@atomic power 1986DucaDuca:

EMBER!!!!

KAPJ MÁR A FEJEDHEZ!!!!

Meddig alázod még magad orbán kedvéért?
Nincs igényed arra hogy ne csinálj magadból idiótát?
Bármekkora féreggé nyomorítod magad orbán kedvéért???
Meddig süllyeszted még magad ember?

Könyörgöm, ugye pénzt kapsz hogy hazudj?? Mert az még mindig a kisebb rossz lenne! Mert ha magadtól torzultál ilyen emberi ronccsá, az a lehető legrosszabb verzió!

Nem, nem, nem, nem tudom elhinni hogy létezik olyan anya aki arra tanítja a gyerekét hogy hazudjon, hogy alázza magát, hogy csináljon patkányt magából! a te anyádról sem bírom ezt elhinni! gondolj már anyádra te nyomorult! a szemébe tudnál most nézni???? erre tanított téged bazdemg? nem hiszem el! a saját anyádat is elárulod ennyi hazugsággal ember!

mi ez a szánalmas hazug baromság amit összehordtál???

AD 1.: Eddig tagadtad hogy a népszavazásra ment volna a válasz, eddig erre építetted a hazudozásodat, most hogy itt a teljes videó, most meg totálisan új dologgal jössz elő! Ez már önmagában leleplez téged, mert az eddig csak a riporter kérdésének hiányára hivatkoztál, bezzeg amikor az megvan akkor már hirtelen tök mást találsz ki! Mi ez a dedó? Nem szégyelled magad? Anyád hazudni tanított?

AD 2.: Hazudsz, hazudsz, hazudsz. Totális kiforgatása orbán válaszának amit te mondasz! MAGYARUL BESZÉLT BAZDMEG! Nem tudod eltagadni! És nem csak azt mondta, hogy "Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak.", hanem még EZT IS hozzátette:
"a kormány tudomásul veszi, hogy olyan formában születik meg a döntés, amilyen formában ezt az emberek akarják"

TUDSZ MAGYARUL???
BÍROD ÉRTELMEZNI???

NEM TUDOD ELHAZUDNI!!! Ezt nem lehet kiforgatni, félremagyarázni, ha vért izzadsz, ha összeszarod magad az erőlködésben akkor sem, te nyomorult :D

És TÖK MINDEGY mit mutatnak a felmérések, NEM EZ A KÉRDÉS, hanem az hogy az emberek szavazni akarnak!!!
De egyébként is simán kihozhatná a fidesz+jobbik a 62%-ot, amit TÉNY hogy elég, akármeddig HAZUDSZ, mert már van rá példa hogy elég volt!

De a lényeg hogy a nép akarata a népszavazás volt, EZT ÍRTÁK ALÁ, erre tett ÍGÉRTETET orbán, és ez nem teljesül!
Akármeddig hazudsz, ez a TÉNY!

Komolyan, meddig alázod még magad atomka?
Miért hazudsz???
Megéri ez neked?
Mi a motivációd, ember?
Azt hogy anyád tanított volna a hazudozásra, azt nem hiszem el.
Istenem, add hogy pénzért csináld, mert ha már olyan emberi torzó vagy, hogy direkt önként alázod önmagad, hogy már kifejezett célod az emberi mivoltod megtagadása, az a legmélyebb tragédia....

2017.02.25. 12:46:04

@Tibi !:
mi közöd hozzá, akkor és azért gondolom meg magam, amikor és amiért csak akarom.
az csak extra öröm, ha a hozzád hasonló pártkatona agyhalottakat bosszantja. mert ugyanolyan hülyék vagytok ti is, mint az origón a gondolkodni képtelen habony-bérencek.

pamut 2017.02.25. 12:47:27

@atomic power 1986DucaDuca:

:DDDDDDDDDD

Ja, csak most látom a 3. témában a válaszod :DDDD

aszondod te hazug, hogy "Nem en, hanem az ellenzek allitotta ezt. Akik otthon maradtak, azok szerintük mind a bojkottnak engedelmeskedtek. Azota mi valtozott?"

Szóval ha éppen az szolgálja érdeked, hogy kitalálj valamit, amiben te egy percig sem hiszel, de belahazudod más szájába, és aztán úgy hivatkozol rá, mintha a te saját véleményedet támasztaná az, amiben egyébként te sem hiszel? :DDDDDDDDD

Ember, hogy nem sül le a pofádról a bőr?
Már arra hivatkozol amit te magad sem hiszel? :D

mesélj, milyen érzés hogy egy darab szart csinálsz magadból, miközben embernek születtél?

milyen kibaszott trauma ért téged az életed során hogy már ide züllesz bazdmeg? apád megerőszakolt? megalázott a nő akibe belezúgtál? egy centis farkad van és minden nő röhögőgörcsöt kap amikor előveszed? vagy csak simán ráesett a fejedre egy tégla és azóta vagy ilyen?

Áruld már el, milyen borzalmas pusztító erő, milyen irtózatos személyiségtorzulás kellett ahhoz hogy ide süllyedj?

pamut 2017.02.25. 12:48:30

@aleksz róz:

nyugodj meg batyuka, senki nem hisz el egy szavadat sem, szóval tök mindegy mit hazudsz éppen :)

zaphodbeebthe1st 2017.02.25. 13:11:23

Esélyek, latolgassa mindenki maga a saját értelmi képességei alapján.
De!
1. a világ legkorruptabb szervezete a NOB (illetve a vezetői) második az UEFA/FIFA.
2. Az egyes városok/országok vállalnak infrastruktúrális fejlesztéseket amiket az üzleti körök értelemszerűen valamilyen mértékben támogatnak. Ennek mértéke a várható haszon mértéketől függ, de nem a működtetés a lényeg mert az tuti veszteséges lesz, hanem az építés haszna a lényeg. Ennek érdekében a negyvenvalahány szavazó NOB tagot különféle módon és mennyiségben korrumpálni kell. Ez megoszlik az üzleti körök és a kormányzatok között, kinek milyen mértékben állnak rendelkezésére rábeszélő eszközök (pénz, diplomácia, zsarolás-fenyegetés potenciál, esetleg régi barátságok - bár ez utóbbi az első miatt megy a levesbe). A korrució sikerességtől függően alakul a rendezés joga.
3. Nálunk az építésben részt vevő üzleti körök és az állam ugyanaz a családi szövetkezet, itten kellene jó mélyen a fekete kasszába nyúlni a szavazatok megszerzéséhez. Hülyék lennének ebből adni pl. afrikai senkiknek. A diplomáciai út se járható ilyen smitt-szíjjártó alakokkal, zsarolási potenciálunk sincs, mert nem régóta putyinozunk.
4. Nálunk mindent teljesen az adózók fizetnének már az első körben. Hogy nézne ki egy kiperelt fizetési lista amin ilyen tételek szerepelnének: afrikai banánköztársaság NOB elnöke: x.jóska.béla 2.000.000EUR, utaztatás,kaja,pia: 100.000EUR, luxusprostik 10.000EUR, stb. és ilyenekből sok A4-es oldal teleírva...

Béláim, szép napot!

2017.02.25. 13:11:33

@pamut: ugyan kérem, kár felizgatnod magad. másolgasd be szépen amit a 444-en olvastál, megkapod a kis pénzedet az ország ellen végzett tevékenységedért, oszt jónapot, nem kell még agyvérzést is kapnod érte

pamut 2017.02.25. 13:17:04

@aleksz róz: hahaha, hogy vergődsz te kis orbánbérenc hazaáruló, folytasd csak had röhögjek még :)))

2017.02.25. 13:21:55

@pamut: igen-igen, azt írsz amit csak akarsz, hazudhatsz nevető karaktereket, de mindketten tudjuk, hogy a fogaidat csikorgatod közben...
dolgozzál szépen, megkapod úgyis a kis pénzedet érte, senki nem várja el, hogy higgy is abban amit ideírsz.
vagy jutalékot kapsz a "megtérített" emberekért, azért görcsölsz annyira?

pamut 2017.02.25. 13:36:17

@aleksz róz:
na, ez egész jó volt, mármint a te nyomorúságos szintedhez képest, kapsz rá két pontot a százból, ez neked nagy siker, becsüld meg jól! :))

Sir Gombóc 2017.02.25. 13:38:42

@aleksz róz: Te egy kommunista kollaboráns vagy. Hazád elárulója.

2017.02.25. 14:08:48

@Sir Gombóc: ez az új szlogenetek? nem valami fényes...
mert eléggé kontraproduktív, amikor az ország érdekei ellen anyagi ellenszolgáltatásért tevékenykedő emberek hazaárulóznak

2017.02.25. 14:12:19

@pamut: ne görcsölj egyedül, papám, hívjál inkább segítséget

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.25. 14:17:59

@pamut: "Szóval ha éppen az szolgálja érdeked, hogy kitalálj valamit, amiben te egy percig sem hiszel,"
öö. a baloldali ellenzék mondta, hogy aki otthon maradt az miattuk maradt otthon.

pamut 2017.02.25. 14:25:36

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

te nem beszélsz magyarul? nem vagy képes értelmezni azt a mondatot amit idéztél?

pamut 2017.02.25. 14:26:54

@aleksz róz:
na máris visszaestél, ez még egy pontot sem ez egy nagy nulla, annyira sajnálom :(
nem igaz már hogy nem tudsz sorosozni, ballipsizni, hörögni, hazudni ahogy szoktál, szedd már össze magad batyu! :D

2017.02.25. 14:33:00

@pamut: adok neked egy jó tanácsot, papám, de most komolyan
kis időre hanyagold a fórumozást, mert láthatóan túl komolyan veszed és már bele vagy betegedve

Bolsi Buster 2017.02.25. 14:36:07

a bolsik megsemmisítő leverése vezérelte Orbánt a vsszavonásra

nem fogja egy idióta olimpia miatt kockára tenni a 2/3-át és a bolsiik mindennapos megalázását

pamut 2017.02.25. 14:48:15

@aleksz róz: jaj, ez még az előzőnél is szánalmasabb volt, hát ennyire kurva szar vagy? :(

2017.02.25. 14:50:11

@pamut: mondtam. ne idegeskedj, vegyél ki szabadságot, rád fér. a fórum nem az élet, papám.

pamut 2017.02.25. 14:59:48

@aleksz róz: batyuka, akkor mégis mit keresel itt, és miért csinálsz állandóan hülyét magadból, nyomoroncka? :D nyugodtan elhúzahtsz a picsába, hidd el senkinek nem fogsz hiányozni egyik nikkeden se :D

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.25. 15:16:56

@pamut:

Gratulalok irodalmi munkassagodhoz! Gyalazkodasban biztos az elsők között vagy. Csak így tovabb, ez valakiknek biztos jól jön, de az nem te vagy meg a hozzad hasonlók.

2017.02.25. 15:25:39

@pamut: hát rajtad nem lehet segíteni, az már biztos.
szomorú dolog ez, az interneten élni az életedet és teljesen elszakadni a valóságtól, személyes interakciók hiányát az internetes fórumok névtelen hozzászólásaival pótolni kényszerülve szomorú magányban, az életben való sikertelenséget fórumtársakra kivetíteni, velük harcolni és amikor még a látszólagos győzelem sem adatik meg, körmöt rágva és fogat csikorgatva hajszolni tovább szánalmas kis célokat...
csak sajnálni tudlak mindezért

1ghost 2017.02.25. 17:49:17

@aleksz róz:

Hehe... amikor a tolvaj, korrupt orbán gazdád seggéből nyelvedet kihúzod, majd a net felé ömleszted a cuccot, nos fontos ezt minekünk látni?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2017.02.25. 18:46:00

@pamut: Én beszélek. Te viszont rettenetesen szarul fogalmazol.
Azon túl, hogy hülyeségeket beszélsz.

pamut 2017.02.25. 18:58:12

@atomic power 1986DucaDuca:

pontosan azt kaptad amit megérdemeltél.

hogy nem sül ki a szemed amikor LETAGADOD a tényeket...

hogy, hogy, hogy van bőr a pofádon hazudni? ott a videó, ott a szöveg, 100% egyértelmű, és elhazudod?

anyád forog a sírjában....

pamut 2017.02.25. 18:59:38

@aleksz róz: :DDD
most komolyan ezzel a szánalmas közhellyel próbálkozol mókuska? :DD
és akkor most jobban érzed magad? :D azt hiszed most kurva jól megmondtad, te szerencsétlen barom? :D

pamut 2017.02.25. 19:01:06

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

nem picinyem, te nem beszélsz magyarul. és ezt be is bizonyítottad azzal, hogy láthatóan nem fogtad fel ennek a mondatnak az értelmét:
"Szóval ha éppen az szolgálja érdeked, hogy kitalálj valamit, amiben te egy percig sem hiszel"

szerinted mégis mit jelent ez, hm, okoska?

1ghost 2017.02.25. 19:39:37

@pamut:

Ne mérgelődj! Ez a narancsos geci minden nickjén ezt csinálja, egy ócska hazug szaralak aki egész életében, a nap minden szakában, a neten rohad, szar egy élete van, de megérdemli. Jövőre viszont már a sitten lesz, de legkésőbb 2019-ben.

2017.02.25. 20:36:43

@1ghost: ha nem tartod fontosnak, ne olvasd el

2017.02.25. 20:39:13

@pamut: "azt hiszed most kurva jól megmondtad" - nem. egyszerűen közöltem a tényt, amit az egész fórumos tevékenységed bizonyít.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.25. 21:33:59

@pamut:

"Itt a pár másodperces kis videó, amiben Orbán saját szájával ígéri hogy az olimpiáról lesz szavazás ha összegyűlnek az aláírások"...........

Innen indult a vitank, amiben hazugsaggal vadoltal. En azt írtam, hogy a videoban nem említ szavazast. Expressis verbis nem említi. Amiatt vadoltal meg hazugsaggal, amiert azt allítottam, hogy a szavazas, nepszavazas szó nem szerepel a valaszaban. Es nem azt allítottam, hogy nem a nepszavazassal kapcsolatban feltett kerdesre valaszol. Kepesnek kellene lenni finomabb distinctio ertelmezesere.

Tovabbiakban idezted, hogy az olimpia kapcsán a népszavazásról kérdezték a M. E. -t és erre válaszolta ezt hogy:

"Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak."
.....a kormány tudomásul veszi, hogy olyan formában születik meg a döntés, amilyen formában ezt az emberek akarják."

Ez mar magaban foglalja egy nepszavazas lehetőseget.

"Orbán a szavát adta hogy ha lesz elegendő aláírás, akkor lesz népszavazás. ez a TÉNY. És pont ezt árulta el a hazug gyávája:"

Mint írtam a Fővarosi Közgyűles törvenyi kötelezettsege a nepszavazas kiírasa. Ha visszavonjak a palyazatot, akkor bírósag dönt arról, hogy lesz -e nepszavazas. Nem a M.E.

Nagyon durva szemelyiseged van a hozzaszolasaid stílusabol ítelve. Minden hatart tullep, hogy meg a csaladomat is a szadra veszed. Szant szandekkal verbális agressziót gyakorolsz a vitapartnerrel szemben, hogy szandekosan megsertsd.

Ezt írtad:

"anyád forog a sírjában...."

Válaszom: Isten nem ver bottal.

pamut 2017.02.25. 22:32:38

@aleksz róz: :DDD istenem már ténymondónak állítja magát be a kis orbántroll aki a 120. kamunikkjén trollkodja szét az egész neten a 30 ezüstért :DDDD

pamut 2017.02.25. 22:41:57

@atomic power 1986DucaDuca:
Na idefigyelj atomka.

Sok szar hazug fideszzombit láttam már, de nálad hazugabbat még nem :)
Te a legalja vagy. Még fideszes mércével is, pedig az már eleve a legaljáról indul.

Az elvtársaid is hazudnak. nem kicsit, sokat. nem sokat, egyfolytában. De azt bazdmeg, azt az önalázó szégyent amit te hozol összes, hogy LETAGADOD még azt is amit a szemeddel látsz, amit a saját füleddel hallasz, ekkora patkány hazudozás még az egyébként hiperlajas elvtársaidra sem jellemző, amikor ilyen cáfolhatatlan tényt mutatok nekik, akkor inkább elhúzzák a büdös belüket vagy átállnak egy jó kis ballibezésre hogy megnyugodjnak (olyan betegek hogy nekik ez működik).

De te? :D te bazdmeg? :DDD Te letagadod fényes nappal a Napot az égről. ott van, világít, de te közlöd hogy nincs ott és kész :DD
És tudod miért teszed? mert van bőr a hazug pofádon. mert már olyan emberi torzó vagy, hogy neked ez is felfér a pofádra. ezért.
és akkor még csodálkozol hogy szerintem anyádnak ég az arca a szégyentől? azért írom ezt mert őt nem tartom olyan extrém aljasnak mint téged. róla feltételezem hogy ember tudott maradni. te viszont kiállítottad magadról a bizonyítványt.

ismétlem: a legnagyobb fideszférgek közül a legaljasabb vagy. pedig hidd el: láttam már sokat. nagyon sokat. szóval gratulálok, a legsötétebbek mezőnyében lettél te a legsötétebb.

pamut 2017.02.25. 22:44:00

@1ghost:
ugyan, szépen feltörlöm a rohadt orbánspiclikkel a padlót, nem probléma :)

és tudod miért kapják ezt? mert megérdemlik :)

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.26. 00:08:36

@pamut:

"Itt a pár másodperces kis videó, amiben Orbán saját szájával ígéri hogy az olimpiáról lesz szavazás ha összegyűlnek az aláírások"...........

Ezt allítottad. Ezzel a mondattal ket problema van.

1./ Amit a M. E. - a te szavaidat hasznalva - "sajat szajaval igér" abban sem az a szó nem szerepel, hogy "szavazas", sem az a mondatresz, hogy "ha összegyűlnek az alaírasok." Ez nem szó szerinti idezese az elhangzottaknak. Ezt en kifogasoltam, joggal, te ezt hazugsagnak vetted.

A videobol csak egy mondatot jatszottal be:

"Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak."

Ez meg mindig nem jelent egyertelmüen nepszavazast.

Ez lemaradt:

.....a kormány tudomásul veszi, hogy olyan formában születik meg a döntés, amilyen formában ezt az emberek akarják."

Ez mar jelenthet nepszavazast, de ezt senki sem cafolta! Tudsz különbseget tenni a kózött, hogy azt allítom, hogy nem szerepelt benne az a szó, hogy népszavazas es a között, hogy a szö egből kikóvetkeztethető a nepszavazas? Es te ezt a kúlónbseget nem vagy kepes felfogni es a leggyalazatosabb módon hazugsaggal vadolni? Nem vagy képes finom nyelvtani distinctiokra.

Lehazugozol azert, mert egy cikkre hivatkozva megírtam, hogy a NOB elvarasa 75%-os tarsadalmi tamogatottsag! Becsatoltam a forrast. Te pedig nem csatoltal be semmit a vancouveri olimpiarol. Jól esne, ha ezek utan hazugsaggal vadolnalak?

Tudod mit! Nem is foglalkozok veled. Te csak feketen-feheren latod a vilagot es a frusztraltsagod miatt nem vagy kepes normal, emberi stílusban vitatkozni. Maradj abban a hiszemben, hogy mindenben neked van igazad. Csak aztan nehogy nagyot koppanjal. Befejeztem veled a vitat, mert belőled hianyzik minden differencialt megkózelítes. A gyűlölet az ellenkező velemenyűekkel iranyaban tejesen elvette az eszed.

Pyrrhus 2017.02.26. 02:22:14

Viktor és az miért kudarc?
Te se kaptál egyetlen szavazatot se a legutóbbi két választáson.
Pedig az kettő is népszavazás volt.
Csak gyáva voltál még elindulni is rajta.

Pyrrhus 2017.02.26. 02:37:44

Viktor!
Olyan hülye vagy mint a segg! A nemtanácsadó Habonyoddal együtt.
Két évvel ezelőtt, a pályázat beadása előtt, egy népszavazás, döntő többséggel az olimpia melletti eredménnyel zárult volna.
Ezt is elkúrtad! Elkúrtátok!

Pyrrhus 2017.02.26. 02:41:55

Több lopás > kevesebb Olimpia.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.26. 09:33:15

@atomic power 1986DucaDuca: ""Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak."
Ez meg mindig nem jelent egyertelmüen nepszavazast."

Érdekelne, hogy egyértelműen mit jelent.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.26. 10:02:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Jelenthet nepkepviselet utjan történő döntest is. A M. E. következő mondata utal nepszavazas lehetősegere, szerintem:

"...a kormány tudomásul veszi, hogy olyan formában születik meg a döntés, amilyen formában ezt az emberek akarják."

6.Lenin 2017.02.26. 10:22:16

@pamut:

Nem töröltél még fel senkivel, semmit. egyet tettél eddig, elárasztottad a netet egy bűzös semmit mondó, senkinek nem használó valamivel, ami még egy torz, elfogult véleménynek sem nevezhető .
Talán te sem tudod, hogy valójában mi is ennek a lényege, mert, hogy bárkit is meggyőznél az igazadról azt kétlem, mert akkor nem fordulnál a hasonszőrűekhez a biztatásodért.
Az ellenzéki oldal támogatottságán világosan látszik, hogy amit csináltok, annak semmi haszna, vagy egyedül a kormánypártot segíti, mert ki is szavazna az olyan köcsögökre, akiket ilyen alakok védenek,támogatnak, mint te, cicus meg hasonszőrűek.
Ne áltasd magad, hogy te itt bárkivel, bármit feltöröltél.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.26. 10:42:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a nepszuverenitást valasztott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja. Alaptörveny [2§ (2) bekezdés].

A magyar parlamentaris rendszer az alkotmanynak megfelelően a nepképviselet útjan történő hatalomgyakorlas elsődlegessegenek elvén alapul. Képviselő-választás maga is egy közvetlen demokratikus forma, amely meghatározza a kepviseleti szerv összetételét és felhatalmazast ad a kepviselőknek egy ciklusra a közügyekben való döntésre. Ezert gondoltam, amit gondoltam.

6.Lenin 2017.02.26. 10:59:16

@atomic power 1986DucaDuca:

Már ne haragudj, hogy beleszólok ismét, de már 1x írtam, ezek a felületek nem arról szólnak szerintem, valamilyen értelmes vita legyen a különböző nézetű polgárok közt.

Ezek másról szólnak, bár az értelmét nem látom világosan, hiszen az eredménye pont ellenkező, mint amit az ember elvárna.

Itt a másik hiteltelenítése, megalázása zajlik. Amennyiben ugyanazt a stílust alkalmazod, rögtön hivatkoznak is rá: na, ilyenek ezek.
Szerintem túlságosan komolyan veszed ezeket,cicus, pamut, nem érdemes, ők nem vitázni szeretnének. Ők valami mást szeretnének igazolni, bizonyítani.

Tévedés, ha azt hiszed ők nem ismerik a valós adatokat-hiszen vannak kész válaszaik -valószínűleg hatalmas adatbázissal a háttérben. Ismerik a törvényeket is.
Szerintem van köztük jól felkészített ......... is, csak azt nem látják még be, eddig, hogy ellenkező a hatása, de ez legyen az ő bajuk.
Bocs, hogy beleszóltam.

2017.02.26. 11:21:00

@pamut: bizonyíték az egész fórumon tevékenységed, akár itt, akár az origón.
szánalmas.

2017.02.26. 11:22:34

@pamut: feltörölted velük a padlót, mint a fekete lovag arthur királlyal

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.26. 12:20:43

@6.Lenin:

"Már ne haragudj, hogy beleszólok ismét, de már 1x írtam, ezek a felületek nem arról szólnak szerintem, valamilyen értelmes vita legyen a különböző nézetű polgárok közt."

Dehogy haragszom. Sőt! Ertekelem hozzaszolasaidat es az azokban megnyilvanuló elettapasztalatot.

"Itt a másik hiteltelenítése, megalázása zajlik. Amennyiben ugyanazt a stílust alkalmazod, rögtön hivatkoznak is rá: na, ilyenek ezek."

Szomorú, hogy a megalazas a cel. A tv csatornakon gyakran latok politikai vitaműsorokat, amikor különböző vilagnezetű emberek kulturaltan, tisztelettel tudnak vélemenyt cserelni. Nem tudom, hogy ezen a szinten ez miert nem megy. Ez nagyon rossz fenyt vet rank, kisemberekre. Az egyenesen felhaborító es aljas dolog, hogy egyesek meg a masik csaladjat is a szajukra veszik. En akkor sem tudnek magamból kivetkőzni, ha valakit hazugsagon kapnek.

"Szerintem túlságosan komolyan veszed ezeket,cicus, pamut, nem érdemes, ők nem vitázni szeretnének. Ők valami mást szeretnének igazolni, bizonyítani."

Igen, de amint latom te sem tudod megallni, hogy neha ne szólj bele. Aztan te is kapsz olyanokat, amit nem erdemelsz meg.

"Szerintem van köztük jól felkészített ......... is, csak azt nem látják még be, eddig, hogy ellenkező a hatása, de ez legyen az ő bajuk."

Igen, ezt en is eszrevettem. Mi, akik csak neha szólunk hozza, hatranyban vagyunk azokkal, akiknek lehetősegük van - ezt nem is pozitív ertelemben mondom - folyamatosan a forumokon lenni. Csak elgondolkodtat az, hogy akkor miből élnek?!

"Bocs, hogy beleszóltam."

Nem kell ezert bocsanatot kerni, örülök, hogy egyezik a velemenyünk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.26. 16:08:16

@atomic power 1986DucaDuca: "nepképviselet"

Akkor sem az emberek döntenek, hanem a (néha csalással) megválasztott képviselők.

Ezt nem nyelvtanozod ki. :))

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.26. 17:21:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem akarok nyelvtankodni, mert ez demokracia felfogas kerdese. A kepviseleti demokracia temaköreben nagyon sok tudomanyos munka keszült es sok a vita is körülötte.

En el tudom azt fogadni a képviseleti kormányzással kapcsolatban azt, hogy annak egyik ismerve, hogy a politika mennyire reszponzív, azaz mennyire érzékeny a választók többségének preferenciáira, mas szoval mennyire felel meg a mindenkori választói akaratnak. A nepkepviselet annal reprezentatívabb, minél érzékenyebben követi az egyes ügyekben a mindenkori közvéleményt. Azaz a közvélemény￾kutatások eredményeinek megfelelöen működik.

Ha ezt nem fogadod el, azzal nincsen semmi baj. Egyebkent teljesen feleslegesen vitazunk, mert a vegső konklúzióban, abban, hogy mit mondott a M.E. , nincs közöttünk vita. En csak a legelső mondatanak latom többfele ertelmezeset.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.26. 17:27:31

@atomic power 1986DucaDuca: Felesleges veled vittatkozni, te is csak egy kibaszott robot vagy, mint a Birka.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.26. 18:11:32

@atomic power 1986DucaDuca: Nem személyeskedés. Ez a határozott véleményem. Értelmetlen veled vitatkozni, mert csak ugyanazokat a paneleket puffogtatod, nem veszed figyelembe, amit mondok. Pont, mint a Birka. Egyszer hosszan vitáztam a Birkával, ugyanilyen robot módon viselkedett, másodszor nem dőlök be nektek.

atomic power 1986DucaDuca 2017.02.26. 19:12:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN

"Értelmetlen veled vitatkozni, mert csak ugyanazokat a paneleket puffogtatod, nem veszed figyelembe, amit mondok."

Ezeket mondtad:

"Érdekelne, hogy egyértelműen mit jelent."

Leirtam, hogy jelentheti a nep velemenyenek ervenyesíteset az altaluk valasztott kepviseleten keresztül.

"Nem"

Indoklas nelkül!

"Akkor sem az emberek döntenek, hanem a (néha csalással) megválasztott képviselők.

Ezt nem nyelvtanozod ki. :))"

De mi alapjan döntenek a kepviselők? Leírtam, hogy a velemenyem szerint miert.

A nepkepviselet követi az egyes ügyekben a valasztói akaratot a közvelemeny kutatasok alapjan.

En minden velemenyemet megindokoltam. Te nem. Akkor miert vagyok "robot"?

pamut 2017.02.27. 21:55:57

@atomic power 1986DucaDuca:

:DDD

azt a rohadt mindenedet :DD látom a beteges hazudozás, majd a gyáva hazudozás után átmentél a betegesen szarrágó hazudozásba :)))
Valami döbbenetesen mocskosul szánalmas vagy :) letagadni mindent, a tényeket, a napot az égről, ennyit tudsz, aztán meg vért izzadni hogy valójában nem is nappal van hanem éjjel :D komolyan bazdmeg nem tudom hogy a gyávaságod, hazudozásod, vagy a pitiáner szarrágásod a legnagyobb szégyened :D és nem, nem sül ki a szemed... tudod te annyira torz vagy hogy szerintem még magadat is meggyőzöd a hazudozásiaddal... végighazudozták egy csomó kommentet, videóval bizonyítottam hogy hazudsz, ami persze már az első perctől fogva világosan bizonyított volt, de még mindig neked áll feljebb :DDD
figyu mókuska, szavazz orbánra, és beszéld be magadnak hogy nem is néz téged egy átbaszható hazugságokkal röhögve átbaszható baleknak :DDDDDD mindekketten tudjuk hogy törpe vagy te ahhoz hogy elviseld az igazságot, ezért nyomorítod még önmagad is a vergődő hazudozásaiddal :D

pamut 2017.02.27. 21:57:20

@aleksz róz: tudod te egy felmosórongy vagy, szóval veled padlót szokás törölni :) majd ha ember akarsz lenni, növessz magadnak gerincet, bár szerintem te nem csak nem vagy erre képes, de ambíciód sincs rá... :D

pamut 2017.02.27. 22:00:50

@6.Lenin:
:)))
szeretnéd ha valaki legalább szarna rád ugye leninek, mert most még csak le szarnak, neked már egy leszarás is előrelépés lenne :D
nincs ember a földön akinek a kommentjeiből több keserűség, depresszió, frusztráció ömlene, mint a tieidből, lerí rólad hogy magaddal van bajod, nem kicsi, hanem óriási, na meg az egész elkúrt, elbaszott életeddel, és nem is tudsz te ezzel megbirkózni... erőlködj csak, de továbbra se érsz még annyit se hogy leszarjalak. ez van. na jó, néha egy kicsit sajnállak, ennyit bírsz elérni, de aztán eszembe jut mekkora faszfej vagy és akkor arra gondolok hogy megérdemled önmagad.
csá :)
süti beállítások módosítása