B1 blogcsalád



Orbán és Szijjártó a migránsok nagy barátjává lépett elő - és feláldozták a nemzetbiztonságot is

2017. február 21. - Mr Flynn Rider

Orbán bevándorlási rendszere az orosz és ukrán bűnözőknek kedvez – hogy lehet Szijjártó még miniszter? Nemzetbiztonsági kockázata is lehet annak, hogy a magyar miniszterelnök és társai ennyire pénzéhesek.

ukran_hatas.jpg

Ezerrel megy a gyűlöletkampány a migránsok ellen, de az ukrán maffia, vagy az orosz titkosszolgálat úgy járkálhat ki-be az országba, mintha az ajtó bárkinek nyitva állna. Csak azokkal van baja a miniszterelnöknek, akik dél felől közelítenek, akik keletről, Oroszországból, vagy Ukrajnából jönnek, ellenőrzés nélkül kaphatnak magyar igazolványt, útlevelet és mehetnek az EU-ban bárhová.

Mindezek a tények azt támasztják alá, hogy Orbánék a menekültellenességet csak belpolitikai kampánytémáként, propagandaként használják, egy pillanatig sem gondolják komolyan.

Hiszen akkor keleti szomszédunktól, vagy Oroszországból nem áramolhatnának be emberek az országba, minden ellenőrzés nélkül.

Ugyanezt támasztja alá a letelepedési kötvény biznisze, amit megszüntettek ugyan, de akinek volt pénze, bárhonnan megvehette és bejárhatott az országba és rajtunk keresztül az EU-ba is.

De nem csak a menekültekkel szembeni gyűlöletkampány és a pénzéhség az ami elítélhető.

Hanem az is, hogy ez a fajta nyitottság ténylegesen veszélyt jelent az ország, sőt az EU biztonságára nézve is.

Bárki beláthatja: sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy orosz és ukrán maffiózók lépnek be az ország területére ellenőrizetlenül, mint háborús menekültek a gyerekeikkel. 

Azon is csodálkozunk, hogy maradhat Szijjártó még miniszter ilyen körülmények között?

Ha én ellenzéki politikus lennék, ezt a gyakorlatot biztos bemutatnám Brüsszelben, rávilágítva a migráncsozás és az orosz beszivárgás közti összefüggésekre, illetve az EU biztonsági résére. Amit úgy hívnak: Magyarország.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5112277897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása