B1 blogcsalád



Náci viccet közölt a kormánypropaganda

2017. január 17. - nickgrabowszki

A Mészáros Lőrinc-, Fidesz- és Orbán-közelbe került veszprémi Napló hozta a jobbos sajtó mára szokásossá vált formáját.vnkz.jpeg

Nem attól lesz szélsőjobboldali a kormánypropaganda, hogy Bayer Zsolt átszerződött a Magyar Hírlaptól a Magyar Időkhöz, az volt már eddig is.

Csak mostantól már nincs mérték és nincsenek határok.

A kormány és a Fidesz sajtója csak követi a kormány és a Fidesz politikáját, kommunikációját és stílusát.

Ilyen vicceket eddig csak a Kurucinfó közölt.

Lehet, hogy ezt is onnan kopizták. Mostantól majd az idős, vidéki, sőt, falusi szavazók elérését szolgáló megyei lapcsalád is fog. Sőt, kötelező lesz.

Bármi mehet, ami népszerű, ami kell az embereknek (vagy egy jelentős, nem túl iskolázott, intelligens és szofisztikált, de meglehetősen számos csoportjának), nincs mérték, ízlés vagy a következmények tekintetbe vétele.

A Fidesz - és sajtója - nem az új MIÉP - vagy a Magyar Fórum -, már jobbról előzi azt.

Köves Slomó, aki olyan ékesszólóan kikelt a baloldali ellenzék és a Jobbik esetleges választási szövetsége ellen, vajon tiltakozik-e majd a nácik vicceket közlő kormánypropaganda ellen?

Mondjuk, tekintve, hogy a Magyar Időkben tiltakozott, nem valószínű. Az egyik kormánylapban nem lehet bírálni a másikat.

(Kép: Kész Zoltán/Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7012133527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skankhunt42 2017.01.19. 14:24:20

Sőt, közvetlen a nyilas csillagjegy mellé rakták be a viccet. Ez már dupla nácizmus! Éberség poszt szerző, éberség!
süti beállítások módosítása