B1 blogcsalád



Helsinki bizottság: Amit Németh Szilárd mondott, az a demokrácia nyílt tagadása

2017. január 11. - Mr Flynn Rider

Porig alázta a Helsinki Bizottság Németh Szilárdot: bele akarunk szólni a politikába, és ez alkotmányos jogunk. 

helsinki.jpg

Németh Szilárd tegnap úgy nyilatkozott: megengedhetetlen, hogy egyes civil szervezetek támadják a magyar kormányzati álláspontot, ezért ezeket a szervezeteket „minden eszközzel vissza kell szorítani”, és Magyarországról „el kell takarítani”. Tegnap az ATV-ben – a Magyar Helsinki Bizottságot kifejezetten megemlítve – tovább részletezte, mi az alapvető kifogása ezekkel a szervezetekkel szemben: bele akarnak szólni a politikába, mégpedig mindenféle „legitimációs részvétel”, azaz a választásokon való indulás nélkül. 

Rossz hírünk van Németh Szilárd számára: a politikába mindenkinek joga van beleszólni, nem csak a szavazóknak négyévente és nem csak a választásokon induló pártoknak

– hívta fel a figyelmet a Magyar Helsinki Bizottság.

Nem véletlenül hívják Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányának azt az 1966-ban elfogadott nemzetközi egyezményt, amelynek 19. cikke a véleménynyilvánítási jogot, 21. cikke pedig a szervezetek szabad létrehozását biztosító egyesülési jogot nyilvánítja ki. Ezek ugyanis politikai jogok. Az egyének és szervezetek azon szabadságát garantálják, hogy fontos közügyekben véleményt formáljanak, megnyilvánuljanak, és törvényes eszközökkel – tüntetéssel, nyílt levelekkel, pereskedéssel – megpróbálják érvényre juttatni a meggyőződésüket, azaz politizáljanak. Ezeket a jogokat biztosítja az Alaptörvény is, éppen azért, hogy a hatalom ne legyen korlátlan – írja a civil szervezet.

(Németh Szilárd, aki tanítóként és könyvtárosként végzett, iskolaigazgató is volt, ezt elvileg tudnia kellene, de láthatóan nem tudja - a szerk.)

Fel lehetne vetni, hogy Németh Szilárdnak miért nincsen gondja azokkal a választásokon szintén nem induló szervezetekkel, amelyek a kormány érdekében akarnak beleszólni – nem egyszerűen a közügyekbe, hanem egyenesen – a pártpolitikába (ld. a CÖF választási plakátjait). Vagy a baloldali kormányok idején a Fideszt miért nem zavarta, amikor a kormányzati álláspontot támadtuk – teszi fle a kérdést a Helsinki Bizottság. (A 2006-os eseményeket vizsgáló, fideszes vezetésű parlamenti albizottság egyenesen a Helsinki Bizottság állami kitüntetésére tett javaslatot.) 

A civil szervezet szerint ennél most súlyosabb a helyzet.

Eljutottunk oda, hogy a vezető kormánypárt magas rangú politikusa kimondja: akik nem értenek egyet a központi hatalommal, azoknak nincs joguk beleszólni a közügyek folyásába, sőt, nem is kívánatosak ebben az országban.

Nem véletlen, ha ismerős ez – mondjuk az államszocializmusból.

Amit Németh Szilárd mondott, az a demokrácia nyílt tagadása, ráadásul olyan stílusban – hiszen „kitakarítani” a szemetet szokták –, amely a más véleményen lévőktől az emberi minőséget is elvitatja.

 

A Helsinki Bizottság közölte: Mi azonban maradunk, és továbbra sem mondunk le arról, hogy gyakoroljuk alapvető politikai szabadságainkat: beleszólunk a közügyekbe, és – ahogy megalakulásunk óta minden kormány alatt megtettük – számon fogjuk kérni, ha a hatalom megsérti az emberi jogokat. Végül is, a Helsinki Bizottság már akkor fellépett az állammal szemben a menekültek jogaiért, amikor a Fidesz még liberális ellenzéki párt volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8612119177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boross Bence 2017.01.11. 20:33:05

Vegyük észre - most Soros politikai nézeteit nem minősítem, attól függetlenül mondom -, hogy nem szerencsés, ha magyar politikai szervezeteket külföldről finanszíroznak, irányítanak. Ha nincs igény Magyarországon egyfajta politikára, akkor azt ne hozzák ide külföldről! Nem kell az ideológiai import! Márpedig a külföldi finanszírozás azt jelenti, hogy itt nincs pénz formájában is kifejeződő társadalmi igény rájuk.

És itt nem arról van szó, mint mondjuk Afrikában, ahol nincs forrás semmire, és az NGO-k rászorulnak a külföldi támogatásra. Magyarországon bőven el kell tudnia tartania magát minden politikai szervezetnek a tagdíjakból és a hazai támogatóktól jövő adományokból. Ha ilyenek nincsenek, akkor az azt jelenti, hogy nincs rájuk szükség ezekre a szervezetekre.

schlumbergerna 2017.01.11. 22:22:17

No akkor az egyházaknál hogy van ez?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.11. 23:16:53

"Németh Szilárd, aki tanítóként és könyvtárosként végzett, iskolaigazgató is volt"

Tipikus fideszes értelmiségi. :))

Tivadar Romhányi 2017.01.11. 23:47:32

Áder János csendes, újra csendes,
Elzúgtak fogadalmai...
Szégyen reá! lecsendesült
Megbecsülésünket ezzel nem vívja ki…
(parafrázis)

megamedve 2017.01.12. 06:45:44

@Boross Bence: amit mondasz abban még lenne is logika. Gondolom az üresen pangó stadionok is csak a belépőjegyekből tartják fenn magukat, illetve az katolikus egyház is csak a hívek adományait kapja. Meg a CÖF-nek nevezett gecitál alakulat is csak a gecihívő-polgári zsebpénzekből csinál országos hazugság plakátkampányt ugye?

Lehet, hogy külföldről kapják a megélhetésüket a gecik által utált szervezetek, de amit írnak, az akkor is (jórészt) igaz.

FF 2017.01.12. 08:26:38

Keleti a módszer, de nyugatra tart / És nem állja útját se tenger, se part ...

Hörömpő cirkusz világszám 2017.01.12. 08:37:27

Porig alázták Németh Szilárdot, oké, igazuk van. De vajon Németh Szilárdot, valamint pártunkat és kormányunkat érdekli ez? Egy szart! Meg akarják csinálni, hát meg fogják csinálni. Putyin és a lengyelek tapsolni fognak, Trumpot nem érdekli, az EU picit csikorgatja a fogát, de egyéb következménye nem lesz, esetleg néhány potenciális beruházó másik országot keres, oszt annyi. Mi meg csöndesen nézzük, ahogy a diktatúra utolsó tégláit is a helyükre teszik a fiatal, keresztény demokraták.

@Boross Bence: amit írtál, ugye a Jobbik orosz finanszírozására is igaz?

vaki78 2017.01.12. 08:39:14

@Boross Bence: segítek, Magyarországon a pártok - igen, jól olvasod a RENDES politikai pártok, ide értve a Fideszt is - sem tudnák eltartani magukat a tagdíjakból és adományokból. Ezért kell az állami pénz, a mutyis közbeszerzések stb. stb.

ember100 2017.01.12. 08:47:29

@Boross Bence:
Helló !

Látod látod kevered a szezont a fazonnal.
Ezek ás úgy általában a civil szervezetek NEM poitizálnak.
Egyfaja ellnsúly tükörként mutat rá a kormány állam hibáira ige igen a MSZP , SZSZ,. MDF most FIDES de ha ljön egy másik legrosszabb esetben Jobbikos kormány AKKOR is elmondják mi a rossz , mi a törvénytelen.

chepunk 2017.01.12. 08:52:33

Szóval Romániából, Szlovákiából, Szerbiából is Németh Szilárd kitakarítja a Magyarországtól, vagy magyar emeberktől is támogatást kapó magyar civil szervezeteket? Érdekes! Ja mivan azokkal a civil emberekkel (nem katona, rendőr stb.) akik külföldön dolgoznak tehát, külföldről pénzelik őket? Ők nem politizálhatnak, esetleg elveszik a szavazati jogukat? Valószínű csak rezsi szilárdnak van úgymond politizálási engedélye. Tényleg lesz ilyen? Esetleg letiltanak külföldi rádió, tv, adókat is és akik ilyet hallgatnak titokban azokat majd a szomszéd jól feljelentheti? Bizony az ország egyre lakhatatlanabb, élhetetlenebb! Nem lehet csodálkozni, hogy a fiatalok menekülnek ahogy bírnak, a Fidesz nem igazán az orsdzágot, de a magyar nemzetet azt bizony szétcseszte!

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 08:56:35

Azt azért nehéz megmagyarázni, hogy miért jó a ballib agyhalottaknak, ha Soros Gyuri és alibi szervezetei akkor minősítik fel az országot, ha a szmukra kedvező formáció van hatalmon, és akkor le, ha nem az.
Pl:
valasz.hu/itthon/ezert-titkoljak-hogy-kik-minositettek-le-magyarorszagot-113703
magyarhirlap.hu/cikk/64066/Hazank_biraloi_Soros_szovetsegesei

Vagy ha Soros Gyuri és Civil szervezetei megfigyelik a netezési szokásokat, és politikai befolyásolásra használják az eredményeket:
888.hu/article-soros-titkok-iv-internetes-megfigyelesen-dolgozhat-az-open-society
Soros-titkok IV.: Internetes megfigyelésen dolgozhat az Open Society

Vagy ha egész egyszerűen ellopják a Kelet Európai Blokk civiljeinek járó Norvég pénzeket, és az összeset saját szervezeteiknek osztják szét:
mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-behalozta-a-civileket-1249601
Nemcsak Magyarországon, hanem a többi közép- és kelet-európai országban is az Egyesült Államok, illetve Soros György spekuláns pénzelte, alapította a norvég „civil” pénzek szétosztását felügyelő szervezeteket – derítette ki lapunk.
Romániában például a Román Ökotárs Alapítvány az egyik pénzosztó, melynek a magyar Ökotársból ismert volt LMP-s politikus, Foltányi Zsuzsa is tagja. A másik pénzosztó szervezet a Civil Társadalom Fejlesztési Alapítvány, amelynek vezetője, Catalin R. Cretu,korábban a New York-i és a Columbia Egyetemen tanult, és a HSBC Bank USA-nál töltött be vezető pozíciót. Lengyelországban a Soros György által 1988-ban alapított Báthory István Alapítvány osztja a norvég „civil” pénzeket. Észtországban a Nyílt Észt Alapítvány felügyeli a támogatások megfelelő kezekbe juttatását, ezt a szervezetet is Soros hozta létre 1990-ben, és része az amerikai spekulánshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának.

-------------

Ez senkinek nem lehet érdeke a ballib hazaárulókat leszámítva.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.01.12. 09:05:42

@ember100: Csakhogy ezeknek az emberi jogok csak ürügy és álca arra, hogy Soros kesztyűbábjaiként a neomarxista ideológiájukat terjesszék. Feminizmus, melegházasság, gender-agymenés, transzexuálisok jogai, mind-mind egy-egy szög a nukleáris család koporsójába, és ha sikerül lerombolni a nukleáris családot, akkor annak a társadalomnak vége, és jöhet a marxista forradalom. Ez a terv és menetrendje ezeknek a kulturális marxistáknak és ezért kell veszniük. Mondjuk csak ki nyíltan, kik is ők: külföldi ügynökök, akik ember-, család- és társadalomellenes szélsőséges ideológiát terjsztenek, hogy a társadalom különböző csoportjaoit egymásnak ugrasszák, és mikor már teljes a káosz, átvehessék a hatalmat marxista diktatúrát kikiáltva.

vaki78 2017.01.12. 09:06:05

@Ballib cenzúrázók réme 21: ha alibi szervezet, akkor nem tökmindegy, hogy mit minősít fel, vagy éppen le? Nyilván ha alibi szervezet akkor ezt mindenki tudja, és tojik a véleményére, ha meg véletlenül nem, akkor nem alibi szervezet...
A 888.hu meg az mno.hu valószínűleg hiteles forrás lehet a fent említett kérdésekben. Amúgy meg az a kérdés, hogy a Fidesznek az fáj, hogy nem ők osztják a civil pénzt a saját haverjaiknak, vagy az hogy a civil szervezetek egy részének más véleménye van?

Sir Galahad 2017.01.12. 09:09:22

Rezsiszilárd mondandója tényleg nem hangzik valami szépen, de a politikus ilyen: nagyot mond, handabandázik a show kedvéért. Ténylegesen viszont nincs szó a civil szervezetek betiltásáról, csak arról, hogy amelyiket külföldről pénzelik, az ezt tüntesse fel. Ez miért baj?

vaki78 2017.01.12. 09:10:29

@Ravasz Figyelmeztetés: oh te jó ég.... Ha neked elég sokat mondogatják, hogy a melegházasság jó dolog, akkor máris mész lecserélni az asszonyt?? Gondolkodni nem szokás?

2017.01.12. 09:14:07

@Ballib cenzúrázók réme 21: 888-at idézel és elfogulatlanságról prédikálsz töki? XD
Ha annyira bénák és hülyék a libbantak, akkor miért bérrettegsz minden blog kommentszekciójába? Nem irigyellek, keményen meg kell dolgoznod a mindennapi betevőért. Miért nem vállalsz rendes munkát, mint a jó emberek? Lehetnél gázszerelő Felcsúton pl. :-D

Hajrá kleprokraták, hajrá jobbantak!

Hard merchandise 2017.01.12. 09:14:27

@Ravasz Figyelmeztetés: Látom megkaptad a direktívát! Ügyes vagy, leülhetsz! De egyébként érted is amit leírtál?

vaki78 2017.01.12. 09:15:17

@Sir Galahad: nem egészen, azt akarják hogy a civil szervezetek VEZETŐI is tegyenek vagyonnyilatkozatot. A szervezetek költségvetése ugyanis bármilyen meglepő is, de nyilvános.
Bár ha azok a vagyonnyilatkozatok ugyanolyan "komolyak" lesznek és hasonló szankciók vonatkoznak a be nem tartásra mint a politikusok esetében, akkor tökmindegy...

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.12. 09:16:56

@Ballib cenzúrázók réme 21: komcsikáim, dolgozzatok ki rövidebb anyagot, és azt másolgassad. Ezt senki sem olvassa el, még az sem aki még nem ismer titeket moszkovitákat :)

pamut 2017.01.12. 09:23:51

@Sir Galahad:
"Ténylegesen viszont nincs szó a civil szervezetek betiltásáról, csak arról, hogy amelyiket külföldről pénzelik, az ezt tüntesse fel."

Hazudsz kollaboráns.
Orbán szó szerint azt mondta a hóhérával üzenve hogy el akarnak takarítani civil szervezeteket, majd meg is nevezték konkrétan melyikeket.

Linkeljem a videót is ahogy Orbán kopasza ezt bejelenti?

Miért hazudsz?
Miért hazudsz bazdmeg?
Miért hazudsz bazdmeg, miért támogatod a magyarok elleni nyílt támadást?

Gyűlöld a demokráciát, vagy a magyarokat, vagy mégis mi bajod van te nyomorult, és ha ennyire imádod a diktatúrákat akkor miért nem húzol el a ruszkikhoz vagy északkoreába?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.01.12. 09:23:54

Nincs mese, Orbán holnap is lemond.
Egymilliószorra is megmondta az értelmiségi, index címlapos "civil" blog.
Vagyis ez már sziklaszilárd tény, mint az evolúció elmélet, vagy az, hogy az atom egy, és oszthatatlan, illetve a menekültek több diplomás mérnökök, akik megduplázzák a GDP-t.

BitPork 2017.01.12. 09:24:51

Két dolog:
1. Érdekes ha a civilszervezet kap külföldről támogatást az baj. De az EUs pénz kormány általi lenyúlása és a köz veszejtésére való felhasználása nem baj... aha.
2. Az LMBT jogok alapjogok. Az egyház adómentessége , na az külön jog, ami nem illetné meg őket.

Végezetül megjegyezném, hogy aki szerint itt nincs igény a haldokló nyugat eredményeire, az legyen olyan kedves visszatérni a videoton TVC-re , mert nem kell neki a szar nyugati liberális számítógép, meg ne vásároljon íbéjen meg minden kukim. Ja és ne legyen rest kimondani azt sem, hogy az a cca 800'000 ember aki elmenekült nyugatra a megélhetés miatt, az eredetileg Moszkvába indult, csak rossz vonatra szállt fel.

legális 2017.01.12. 09:25:54

Boros Bence elég jól levezeti, hogy a liberális álcivil szervezetre itthon sem kereslet sem forrás nincs. Ahogy a politikai pártokra sem sok (MSZP, DK és az 1%-osok). - ők sípolnak, mert még a vagyonnyilatkozat is túl sokat elmond álságos működésükről.
A valódi civil szervezetek valódi működése többnyire önnfentartó módon elketyeg. - őket nem zavarja a vagyonnyilatkozat, mert a civil támogatók civil tevékenységéből képtelenség gyerapodni (ha valakinek mégis sikerül, az minimum kijátszotta a többieket).
A jobbos szervezetek bevallhatják forrásaikat, amik szerintem nem túl elegánsak, de nem gondolnám, hogy a vagyongyarapodásuk lenne.

Brix 2017.01.12. 09:26:59

A Helsinki Bizottsàg csak maradjon csendben! Nekik explicit céljuk, hogy Európàt nem kívànt migrànsok embermillióival feltöltsék...A többség akarata nem szàmít nekik, csak az ideológia elveik erőszakos terjesztése.

Sir Galahad 2017.01.12. 09:27:01

@vaki78: És az miért baj, ha vagyonnyilatkozatot tesznek? Azt egy porfészeki önkormányzati képviselőnek is kell, pedig nyilván kevésbé korrupciós célpont, mint mondjuk egy befolyásos országos szervezet elnöke. Ettől függetlenül a szervezet ugyanúgy működhet, mint eddig.

PonDrow 2017.01.12. 09:27:49

@Boross Bence: majd ha a Fidesz is csak a tagdíjakból tartja el magát, és kampányidőszakban valóban 1M forintot költ jelöltenként, akkor beszéljünk újra. :)

pamut 2017.01.12. 09:28:25

@Ballib cenzúrázók réme 21:

Megjöttél te komcsi hazaáruló, főállású blog-romboló szarember?

Kádár III/III-as ügynökei, azok a mocsok férgek legalább nem verték fél téglával a mellüket büszkén a féreg melójukra, de te, Orbán III/III-as spiclije, te büszkén rombolsz, hazudsz, rágalmazol...

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:29:29

@Dr. Trejo:

És azt ugye vágod hogy arról a Soros Gyuriról beszélünk, aki bedöntötte több ország valutáját, és több bank részvényét puszta nyereségvágyból.

Légyszi ne akarad bedumálni, hogy puszta jószívűségből lopja el a valódi civilek elől a Norvég pénzeket egész Kelet-Európában, és osztja szét saját álciviljei között a lóvét, mert körberöhöglek.

Szerencsétlen ballib GYurcsány csicskák azért közdenek, hogy Soros ellopjha a valódi civielk elől az összes forrást.
Hazaáruló tetű banda.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:31:08

@pamut:

Hazudsz Pamut ahogy szoktál.

A Fidesz csupán csak és kizárólag a Soros Gyuri álviljeit akarja feloszlatni, akik ellopják a valódi civielk elől a pénzeket, forrásokat, és ballibek politikai céljainak elérésére használja.

Boross Bence 2017.01.12. 09:31:21

@Hörömpő cirkusz világszám: Igen, a Jobbikra, az MSZP-re és a DK-ra is vonatkozik, amit írtam.

pamut 2017.01.12. 09:32:03

@Sir Galahad:

1. Ne hazudd hogy vagyonnyilatkozatot kell tenni, mert az egy kamu színjáték, Orbán strómanjától Pénztáros Lőrinctől egészen Rogán féregig jópár maffiózó lebukott már hogy hamisítja a vagyonbevallását, utóbbiról évek óta köztudott hogy többet költ mint amennyit keres. Ennek ellenére bevédtétek, pont a héten akadályoztátok meg Rogán kivizsgálását.

2. Ne hazudd hogy azt sem hogy ez a vagyonnyilatkozatról szól (egy fideszes jön ezzel bazdmeg, a milliárdosok maffiájának embere, looooooooooooooooooooool), ez konkrétan előre bejelentett tisztogatás. Hagy abba a hazudozást Orbán-spicli!

VaradiJanos 2017.01.12. 09:32:59

Porig aláztàk? Legfeljebb ti így szeretnétek láttatni, de senki mást nem érdekel ez a gittegylet. És nem NSZ-t tartom sokra, hanem a HB mókusorsöt nullának.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:34:24

@megamedve:

Azért az valahol röhejes hogy ilyen ügyesen átlátod a függőségi viszonyt a CÖF esetén, és a fejeledet a homokba dugod, mikor Soros Gyuri civiljei lopják a pénzt, és indítanak politikai akciókat úgy, ahogy a ballibek parancoslják.

pamut 2017.01.12. 09:35:01

@Ballib cenzúrázók réme 21:

TE VAGY AZ ÁLCIVIL Orbán-spicli, te fizettet blogromboló Orbántroll.

Sorosnnak nincsenek álciviljeim, már csak azért sem mert Soros maga is civil, szemben mondjuk Orbán vagy Puytin álciviljeivel, a pénzt TI LOPJÁTOK folyamatosan, milliárdszámra, ti nyomorult maffia, és most a magyar demokrácia maradékát is tönkrebasszátok, ti hazaáruló, mocskos komcsi férgek.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2017.01.12. 09:35:43

Magyarországnak vannak ellenségei, ellenfelei, rosszakarói, politikai és gazdasági téren egyaránt. Senki nem kérdőjelezheti meg és senki nem vitathatja el a mindenkori kormányzatának azt a jogát, hogy megóvják az ország biztonságát, amíg ez nem ütközik össze az általuk hozott vagy általuk is aláírt, érvényben lévő hazai és nemzetközi jogszabályokkal.

Európa (is) valószínűleg tele van olyan legálisan bejegyzett, hivatalos jóváhagyással működő szervezetekkel, alapítványokkal, civil közösségekkel, szektákkal stb. amelyek valójában a szervezett bűnözés és a terrorizmus, vagy éppen más országok fedőszerveiként, pénzmosodájaként működnek, és ezeket folyamatosan megfigyelés, ellenőrzés alatt tartják, és nyílt lapokkal való játszmára kényszerítik a megfelelő törvényekkel. Az átlátható, transzparens viszonyok megteremtése minden demokratikus kormányzat lételeme és létszükséglete.

Talán nem véletlen, hogy Orbán Apánk hurkás tarkójú ökle ennyire szeretné megszorongatnia pl. a TASZ-t, akiknek a tevékenysége erről a nyílt, átlátható társadalomról, a közpénzek elköltését és a döntési mechanizmusok nyilvánosságának elősegítését célzó törekvése tökéletesen ellentétes az ő mindennapi kormányzati és politikai gyakorlatukkal.

De ettől még az alapelvet illetően nincs baj. A kormányzat ezt csinálhatná/csinálhatja civilizáltan, politikailag támadhatatlan módon is.

Attól tartok ez utóbbival lesz baj.

vaki78 2017.01.12. 09:36:47

@Sir Galahad: kevésbé korrupciós célpont egy önk. képviselő??? Muhahahaha, szerintem ezt gondold át még egyszer.
Mi a lóf***nak fizetne le bárki is egy civil szervezetet, vagy annak vezetőjét? Ha szeretne befolyásolni, akkor alapíthat saját civil szervet, vagy adhat adományt a megfelelőnek (aminek fejében esetleg beleszólhat a dolgokba)

pamut 2017.01.12. 09:38:23

Az Orbánmaffia egyszerűen azt jelentette be hogy eltakarítja azokat akik nem értenek vele egyet.

Eddig csak azt mondtam hogy Magyarországon nincs demokrácia (ez rég nyilvánvaló volt), ellenben autokrata maffiaállam van.

Mostantól Putyin kottájából kimásolt diktatúra fog következni. Az vegytiszta diktatúra, ahol az aljas és gátlástalan magyarellenes hatalom felszámol neki nem tetsző szervezeteket.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:39:46

@pamut:

MAgad leplezed le ostoba hazaáruló.
Soros az ellopott Norvég pénzeket a hozzád hasonló fizetett bérrettegők fenntartására fordítja.
Politikai megfigyelési szoftver létrehozásán dolgozik, amivel feltérképezheti a társadalmat, és befolyásolhatja szájíze szerint, ahogyan az kiderült a kiszivárgott levelezéséből.

Csak a magadfajta hazaárulók védik a Norvég pénzek ellopóját, aki a valódi civilek munkáját lehetetleníti így el, és a Gyurcsány csicskák érdekeit szolgálja.

pamut 2017.01.12. 09:40:56

@Ballib cenzúrázók réme 21:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Látom beleőrültél abba hogy Orbán ügynökeként évek óta hazudsz és uszítasz.

Boross Bence 2017.01.12. 09:42:33

@PonDrow: Ez jó terelési kísérlet, de most nem jött be. A Fidesz legitimitását a választók biztosítják, a Fidesz politikájára jól látható igény van Magyarországon. Legutóbb például 3,3 millió ember vette a fáradságot, hogy a Fidesz álláspontját támogassa. Jó közelítése lehet a Soros György politikáját támogató magyarországi lakosok számára a kvótanépszavazáson igennel szavazók 56 ezres létszáma.

Mármost ha ez az 56 000 ember nem tudja adományaival eltartani a TASZ-t , az Amensty-t, az Átlátszó.hu-t, az X Kommunikációt, a Helsinki Bizottságot, az Eötvös Károly Intézetet, a 444.hu-t meg a többieket, akkor ezekre a szervezetekre nincs szükség Magyarországon.

Sir Galahad 2017.01.12. 09:43:32

@vaki78: Ha meg senki nem fizetné le őket, még kevésbé értem a tiltakozást. Őszintén szólva a szabályozás ezen részét az első hsz-ban azért nem említettem, mert teljesen jelentéktelennek tartom. Szerintem a lényeg a külföldi finanszírozás kérdése.

pamut 2017.01.12. 09:44:13

Fideszes hazaáruló férgek!

Olvassátok el legfőbb trollotok, Orbán első számú IIII/III-as ügynökének, @Ballib cenzúrázók réme 21: -nek kommentjét!

Látjátok már hová züllöttetek basszátok meg?
Ezt más már begombázva, bepálinkázva, fejen állva sem tudná produkálni!
Ez már nem csupán a Kádár-kori hagymázas, debil komcsi propaganda szintje, ez már az észak-koreai elszabadult gyűlölet-őrület szintje!

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:44:16

@pamut:

Ismétlem Pamut.
Ez Soros Gyuri személyes leveleézésből derült ki. Letagadni nehéz.

888.hu/article-soros-titkok-iv-internetes-megfigyelesen-dolgozhat-az-open-society
Soros-titkok IV.: Internetes megfigyelésen dolgozhat az Open Society

felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Angolul eredeti kiszivárgott forrásból is idézve:
dailycaller.com/2016/08/29/leaked-soros-document-calls-for-regulating-internet-to-favor-open-society-supporters/

pamut 2017.01.12. 09:46:20

@Boross Bence:
Mi van bazdmeg? :DDD te akarod megmondani milyen szervezetek létezhetnek Magyarországon és milyenek nem? :DDD

Miközben a CÖF-ön keresztül milliárdokat mostok tisztára bazdmeg?

Te is Kádár nagy híve voltál ugye te sötét komcsi?

Boross Bence 2017.01.12. 09:46:51

A Fidesz 2,8, az MSZP 1,2, a Jobbik 1,1 milliárd forintból gazdálkodott 2014-ben, lásd:

www.blikk.hu/aktualis/belfold/te-parttag-vagy-ez-ma-mar-eleg-ciki/sxj8vkg

Ez csak a pártkassza, mert emellett a képviselők, önkormányzati képviselők, állami potentátok mind fizetést kapnak az államtól és mind államilag fizetett szakértőket tarthatnak, nem ritkán valamelyik rokonukat. Sokszor jár még hivatali autó vagy egyéb természetbeli támogatás is nekik. Tehát a nagy pártok működési költsége biztosított, a kampányköltségekre viszont nincs elegendő forrás, innen ered a minden oldali korrupciót hajtó erő.

Boross Bence 2017.01.12. 09:47:59

@pamut: Légy szíves, vegyél vissza ebből az alpári hangnemből!

pamut 2017.01.12. 09:48:24

@Ballib cenzúrázók réme 21:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Azt a cikket te írtad, te hazug habony-csicsa, Habony saját lapjában :DDD

Mi "igaz" még, mesélj, hogy Vona homoszexuális orgiákon vett részt, ugye, mert a másik Orbán-pravda meg azt mondja? :DDDDD

Miért gyűlöld ennyire a magyarokat te mocsok állat?
Miért akarsz itt is orosz-mintájú diktatúrát, te büdös Orbán-kurva?
Hány forintért lettél hazaáruló, te spicli?

konrada 2017.01.12. 09:48:55

@pamut:
Lebuktak! Úgy ahogyan írod, ebben teljesen igazad van!

...de tudod miért buktak le a vagyonnyilatkozaton?
Mert volt olyanjuk.
...s azért nem buktak le a vagyonnyilatkozatukon az olyan civil szervezetek, mint az ÖRO, vagy a Gyermekrák Allapítvány vezetői, mert nem volt nekik olyanjuk...

...szóval: szvsz. jobb, ha nem lopja el a rábízott pénzt se az, aki közpénz felett rendelkezik, de az se, aki mások adományait kellene kezelnie.

Azért remélem ebben egyetértünk... (a többiről meg tudom a véleményed, kár pazarolnod a karaktereket.)

pamut 2017.01.12. 09:49:12

@Boross Bence:

Légy szíves, vegyél vissza a hazaárulásból, magyargyűlölő féreg!!!!!!

Kovi1970 2017.01.12. 09:51:01

Nézem hogy a szervilis lakájmédia mit a fenét művel ebben az országban, és azt látom hogy egyre mélyebbre süllyed. A matolcsy féle origo egyszerűen a putyini propagandát tolja trump ügyben, minden kommentet kiszednek amit az orosz véleménybírák sem tolerálnának (eleve a kényes tegnapi napot átaludták egy az egyben).

Szégyen amit művelnek, nem egyszerűen a túlerővel van a baj, hanem amit művelnek, az sokkal rosszabb....

pamut 2017.01.12. 09:51:37

@konrada:
És hol a következmény fideszes???
Miért nincs még Rogán maffiózó börtönben????

A civilek nem közpénzt használnak (KIVÉVE: CÖF), milyen alapon akarsz turkálni civilek civil pénzei után, már azt is el akarjátok lopni???? neked hol a vagyonbevallásod?

és miért HAZUDOD hogy ez a vagyonbevallásról szól, amikor Orbán hóhéra már előre bejelentette név szerint melyik civil szervezetek eltakarítása céljuk???

Sir Galahad 2017.01.12. 09:52:16

@Boross Bence: Ne fáradj vele, ő ilyen, nem változik. Érdemesebb levegőnek nézni és csak a kulturált hangnemben írókkal vitatkozni.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:53:24

@pamut:

Beteszem neked megint, mert láthatóan nagyon zavar az igazság.

Kezdem egy google kereséssel, ami több ezer találatot adott ki, mely bizonyítja, hogy kedvenc Soros nevű hazaáruló főnököd, az emberek internetes megfigyelésén dolgozik, és ezt a saját levelezése buktatta le:
www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Soros+Internet+control

És magyarul a lényeg:
888.hu/article-soros-titkok-iv-internetes-megfigyelesen-dolgozhat-az-open-society
Soros-titkok IV.: Internetes megfigyelésen dolgozhat az Open Society

felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Egy példa angolul eredeti kiszivárgott forrásból is idézve:
dailycaller.com/2016/08/29/leaked-soros-document-calls-for-regulating-internet-to-favor-open-society-supporters/

legális 2017.01.12. 09:53:33

@pamut: Zavar valami? Ideges vagy?
Kulturáltan megfogalmazott véleményekkel nem tudsz mit kezdeni?
Az alaptémához visszatérve: Boros Bence pl. civil mentalitással részt vesz egy beszélgetésben, te meg soroSS-csicska álcivilként beleröfögsz. Nem szép dolog.
Amúgy a HB tevékenységéről nem sokat tudok, de ami eléri, az itteni bloggerek ingerküszöbét, abban még nem volt olyan amit támogatnék egyetlen fillérrel sem. Lehet az ilyenek miatt van szükség a kinti zs-re.

pamut 2017.01.12. 09:53:51

Aki támogatja a magyar demokrácia maradékán is elpusztítását: HAZAÁRULÓ

Aki támogatja a Putyin-féle diktatúra magyarországi bevezetését: HAZAÁRULÓ

Aki támogatja Orbánt a magyar demokrácia elleni háborújában: HAZAÁRULÓ

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 09:54:16

@pamut: Vonát amilyen gusztustalanul támadják, már szinte rokonszenves a fideSS kutyákhoz képest. Szerintem direkt csinálják, hogy a jobboldali szavazók rá szavazzanak. Az is jobb, mint ha a baloldalra szavaznának, jobboldali párt híján.

pamut 2017.01.12. 09:54:33

@Ballib cenzúrázók réme 21:

Válaszolj hazaáruló!!!!!!!!

Mi "igaz" még, mesélj, hogy Vona homoszexuális orgiákon vett részt, ugye, mert a másik Orbán-pravda meg azt mondja? :DDDDD

Miért gyűlöld ennyire a magyarokat te mocsok állat?
Miért akarsz itt is orosz-mintájú diktatúrát, te büdös Orbán-kurva?
Hány forintért lettél hazaáruló, te spicli?

Gyűrött Papír 2017.01.12. 09:55:48

@Ballib cenzúrázók réme 21:
"Csak a magadfajta hazaárulók védik a Norvég pénzek ellopóját, aki a valódi civilek munkáját lehetetleníti így el"

Ezt hogy kell érteni? Ha nem az álcivileknek adja Soros a pénzét - mert nem lesznek - , akkor a CÖF-höz fogja adni?

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:56:17

@Boross Bence:

Pamutot azért fizetik, hogy széttrollkodja a fórumokat, tagadja le a közismert tényeket, és személyeskedjen agresszívan agynélkül.
70 IQ-t igénylő munka, épp neki való.

pamut 2017.01.12. 09:56:45

@legális:
Ideális diktatúra-támogató vagy, tehát ezek szerint fideszes vagy.

pamut 2017.01.12. 09:57:41

@Ballib cenzúrázók réme 21:
:DDDD
Magadról beszélsz Orbán-spicli.

Válaszolj hazaáruló!!!

Mi "igaz" még, mesélj, hogy Vona homoszexuális orgiákon vett részt, ugye, mert a másik Orbán-pravda meg azt mondja? :DDDDD

Miért gyűlöld ennyire a magyarokat te mocsok állat?
Miért akarsz itt is orosz-mintájú diktatúrát, te büdös Orbán-kurva?
Hány forintért lettél hazaáruló, te spicli?

pamut 2017.01.12. 09:58:55

"Németh Szilárd kritériumai alapján a CÖF sem legitim szervezet, hiszen őket sem választotta senki – még ha az állami részvétel a pénzügyi támogatásban jelen is van."

"Mindazonáltal a CÖF rendszeresen véleményt nyilvánít politikai kérdésekben, sőt, kampányokat folytat."

index.hu/velemeny/2017/01/12/nemeth_szilard_civil_szervezetek_cof_soros_gyorgy_harc_autokracia_illiberalizmus/

ja, Orbán munkásőrségének persze lehet, ugye hazaárulók?

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 09:58:58

@Gyűrött Papír:

Vannak Civilek Soros Gyurin, és a Fidesz fiókszervezetin túl.
Valódiak.
Én veled ellentétben pontosan tudom kik függnek, és kitől. Kik dolgoznak politikai megrendelésre és kik lopják el a valódi civielk elől a nekik járó összegeket.

Aze egyik ilyen a CÖF pl.
A másik meg a Soros féle csapat.

Csak valamiért a ballibek szemlesütve nézik, hoyg Soros álcivieljei lopják el a pénzeket a valódi civilek elől.
Mi ennek az oka, hogy ezt preferáljátok ?

pamut 2017.01.12. 10:00:05

sziasztok, geci CÖF-ös hazaárulók.

"a CÖF rendszeresen véleményt nyilvánít politikai kérdésekben, sőt, kampányokat folytat.

Amikor a Fidesznek az volt érdekében, akkor Bajnai ellen indított országos plakátkampányt. Jelenleg óriásplakátokon támadja a Jobbikot, véletlen pont abban az időben, amikor a kormánypárti politikusok is rászálltak a szélsőjobbos pártra."

index.hu/velemeny/2017/01/12/nemeth_szilard_civil_szervezetek_cof_soros_gyorgy_harc_autokracia_illiberalizmus/

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:00:20

@pamut:

Azt ugye tudod Pamut, hogy Vona szekszuális szokásairól Terry Black nevű transzvesztita vallott színt, még 2010-ben, mikor egyúttal azt is kifejtette, hogy Horn Gyuszi és Gyurcsány a kedvencei, majd pár évre rá MSZP-s képviselőjelölt lett ?

bazalt 2017.01.12. 10:01:43

"Németh Szilárd tegnap úgy nyilatkozott: megengedhetetlen, hogy egyes civil szervezetek támadják a magyar kormányzati álláspontot"

Amit az ún. "Helsinki bizottság" mondott, az a valóság nyílt tagadása. Ugyanis nem azt nyilatkozta. Hanem ezt:
"Azért hozzák létre ezeket a szervezeteket, hogy befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon" (és ezt a posztban is elismerik)
Meg ezt:
"A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött." (ez meg a cselekedeteikből egyértelmű)
És valami ilyesmit, amiről érdekes módon sehol se találok konkrét idézetet, de attól még sok helyen írják:
"Példaként beszélt az illegális bevándorlással kapcsolatos magyar kormányzati álláspontról, amelyet ezek a civil szervezetek "ezerrel támadnak", ami szerinte megengedhetetlen."

Vagyis a baj nem a kormányzati álláspont támadásával volt, hanem azzal, hogy a nagy jogvédők mindenáron rá akarták kényszeríteni a kormányt, hogy engedje be a robbantgatós, fickifickizős, tömegbehajtós agysebészeket. Milyen meglepő, a trapistafaszistajóskapista, kirekesztőnáci Magyarországon nem csináltak semmilyen merényletet a drágalátos "menekültek", csak az ultraliberális, gigamegademokratikus, überbefogadó államokban. De az nem baj, mert néhány ember cselekedete alapján nem szabad megítélni egy egész népet, igaz? Igaz, kivéve ha a liberósok ítélnek meg másokat, szintén néhány ember cselekedete alapján, mert nekik szabad.

Bónuszként tessék megnézni azt a hisztit amit a klingonnét támogató média rendez az usában, épp azért mert külföldről támogatott szervezetek szóltak bele a politikába. Ugyanis a liberósok szerint más országok belügyeibe való beleugatás csak akkor jó ha azt ők csinálják. Ha más csinálja, akkor rossz.

pamut 2017.01.12. 10:02:40

@Ballib cenzúrázók réme 21:

hazaáruló, ha szerinted bárki lop ebben az országban, miért nem loholsz a rendőrségre, te karaktergyilkos rágalmazó?

tán félsz hogy Polt Péter a civilek mellé állna? :DDDDDDDD

És mégis milyen pénzt "lopna el" bárki, tán ha Soros vagy bármelyik másik magánember odaadja a pénzét annak akinek akarja, az hol lopás, te hazugsággép? :DDD

A LOPÁS az amikor KÖZPÉNZT MOSTOK TISZTÁRA A CÖF-ön át, ti az orbánmaffia.

MILLIÁRDOKAT loptok el tőlünk, magyaroktól.

Gyűrött Papír 2017.01.12. 10:03:00

@Ballib cenzúrázók réme 21: De hogyan lehet ellopni? Hogyan tudja Soros pénzét a HB ellopni a CÖF elől?

pamut 2017.01.12. 10:04:09

@Ballib cenzúrázók réme 21:

jaja, szóval Vona buzi, és szexuális orgiákon vett részt, hát hogyne :DDDDDDDD

Nincs az a mocsok hazugság amit ne kéjes örömmel terjesztenél ugye, te főállású rágalmazó karaktergyilkos hazaáruló?

pamut 2017.01.12. 10:05:35

@Gyűrött Papír:

te logikát keresel Orbán első számú netes spiclijének hagymázas ámokfutásában? :DDDD

szerintem mindjárt azzal jönnek hogy Soros meg a többi magánember pénze "elveszíti magánpénz jellegét", és már az övék, és ha nem arra megy amire ők akarják akkor az lopás :DDDDDD

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:06:14

@Gyűrött Papír:

A Kelet-Európai blokknak járó NBorvég pénzeket lopja el Soros Gyuri az erre szakosodott álcivil szervezetei segedelmével.
Ez valódi civileknek járna, de mivel csak a Soros szervezetek finanszírozásától függ, hogy ki kapja ezeket, így csak azoknak adnak, akik politikailag a Soros féle irányzatnak elkötelezettek.
(Lásd migránsseggnyalás pl.)

Ezek a szervezetek alibi felmérésekben a behódoló kormányokat felminősítik, azokat akik nem hódolnak be, leminősítik (lásd Lengyelek, Magyarok).

Ezekről linkeket adtam.
Mit nem értessz még ?

Boross Bence 2017.01.12. 10:06:21

Természetesen megjelenhetnek új vagy kezdetben marginális politikai témák Magyarországon, hiszen mindig vannak újdonságok. Én csak azt szeretném, hogy a külföldi pénzből élő ideológiai zsoldosok, komisszárok, sz..keverők tűnjenek el, ha nincs rájuk hazai igény.

Például amikor a szociáldemokrácia megjelent Magyarországon, akkor a szakszervezeti díjat szedtek a tagjaitól, hogy működhessenek. Senki sem mondta, hogy külföldről erőltetik a szociáldemokráciát Magyarországra.

Vagy Széchenyi a saját vagyonából fizette a kezdeményezési jó részét, illetve gyűjtéseket indított. Senki sem mondta, hogy külföldről erőltetik a nemzeti liberalizmust és a reformokat Magyarországra.

Egész egyszerűen a liberalizmus támogatottsága annyira lecsökkent Magyarországon, hogy csak marginális formákban tudja magát fenntartani. Ha nem lenne Soros György, rég ugyanolyan szinten lenne a megjelenése a nyilvánosságban, mint például a legitimizmus vagy a sztálinizmus.

De Soros György él, kapcsolatai révén el tudja látni olyan - például titkosszolgálati - információkkal is a magyarországi balliberális sajtót, amit az ellenzék nem tehet meg. Klientúrája révén folyamatosan bomlasztani tudja a társadalmat, az államrendet és a hagyományokat, most éppen a Fideszt támadják a bérencei, de 2010 előtt - igaz, kisebb mértékben, mert jórészt azonos platformon álltak vele szociokulturális kérdésekben - az MSZP-t.

Most tehát a balliberális oldal örül, hogy az amerikai "nagybácsi" elvégzi helyettük a romboló politikai munkát, nekik csak karba tett kézzel kell várniuk 2018-at vagy 2022-t, és a hatalom majd szépen automatikusan az ölükbe hull. Érthető, ha nem szeretnék, ha a "nagybácsit" kipenderítenék az országból a siserehadával együtt. De azt nem értik meg, hogy Soros nézeteinek nincs támogatottsága, ezért pozitív jövőképet - jól csengő szóval: narratívát - nem tud adni nekik, vagy csak olyat, amit az emberek elutasítanak. És amíg nincs ilyen pozitív jövőkép - márpedig Sorosé nem kell az embereknek - , addig ők sem lesznek visszaszavazva a hatalomba, akármennyit is lop-csal-hazudik a Fidesz.

pamut 2017.01.12. 10:06:22

Olvassátok, mocskos hazaáruló férgek:

"A CÖF elkötelezettsége abban is látszik, hogy maga is támadja a kormány által eltakarításra ítélt szervezeteket. Gyűjtésünk szerint csak decemberben harmincszor jelentek meg valamelyik kormánypárti médiumban, hogy szót emeljenek a kormányt kritizáló civil szervezetek ellen.

A CÖF és a többi civil közt tehát a lényegi különbség, hogy az előbbi támogatja, az utóbbi pedig kritizálja a kormányt.

Ami pedig azt a sötét képet vetíti elénk, hogy a Fidesz azt takarítaná el, aki nem ért vele egyet."

index.hu/velemeny/2017/01/12/nemeth_szilard_civil_szervezetek_cof_soros_gyorgy_harc_autokracia_illiberalizmus/

Nagyorrú Barbi 2017.01.12. 10:07:16

Ej,de szar lesz nektek büdös bolsik a taszotokkal,meg a helsinki bizottságotokkal együtt. '18-ban megint FIDESZ győzelem lesz. Kíváncsian várom jövőbéli fröcsögésteket...

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:07:43

@pamut:

Nem én terjesztem Pamut, hanem a Terry Black nevű Gyurcsány hívő, MSZP-s képviselőjelölt.
Én csak elolvasom amit az MSZP-s Gyurcsány csicska haverod terjeszt róla.

pamut 2017.01.12. 10:09:04

@Ballib cenzúrázók réme 21:

A folyamatos hazudozásaidban még abban IS hazudsz. hogy téged zavarna bármilyen lopás is.

TE ÉVEK ÓTA MINDEN FIDESZ-LOPÁST TÁMOGATSZ.

Mert ebből élsz.

Nem volt olyan fideszbűnözés, amit ne támogattál volna 200%-osan.

Neked csak EGY bajod van bármiféle lopással: ha nem a te maffiád lopja el!
Neked már a szocik lopásaival sem a lopással volt a bajod, hanem hogy nem ti lopjátok el a pénzt!

Boross Bence 2017.01.12. 10:09:52

Magyarországon kb. 65 000 civil szervezet van, Soros csapata pedig a legkisebbeket is beleszámolva kb. 60 szervezetből áll. A "civilek elleni támadás" 64940 civilszervezetet nem érint.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:09:55

@pamut:

A CÖF és Soros fiókszervezetei ugyanúgy magáncélokra használt, politikai álcivil banda, akik valódi civileknek járó pénzeket lopnak el.
Soros Gyuriák a Kelet-Európai blokk Norvég pénzeit, a CÖF állami forrásokat.

Egykutya.

vaki78 2017.01.12. 10:10:44

@bazalt: ezt ugye ti sem gondoljátok teljesen komolyan? Ha véletlenül én lennék Viktor magasról leszarnám, hogy a civil szervezetek mit szövegelnek a menekültek befogadásáról, vagy be nem fogadásáról... Mi a lókukiért nem lehet ezt ignorálni? Szerinted BÁRMELYIK civil szervezetnek van olyan hatalma, hogy átvigyen egy parlamenten vagy kormányon olyan intézkedést, amit az nem akar?

Hihetetlen a Fidesz, van egy majdnem 2/3-os többségük, van mondjuk 3 milla szavazójuk és olyan szervezetekkel foglakoznak, amiknek marginális támogatottsága van. Most ezzel, hogy nekikmentek meg csináltak nekik jó nagy médiafelhajtást. Mi a f**nak volt ez jó? Inkább ültek volna nyugodtan a seggükön...

pamut 2017.01.12. 10:10:47

@Ballib cenzúrázók réme 21:
:DDDD
Már hogyne terjesztenéd, idióta, a fideszmaffia tagja vagy és reggeltől estig linkeled a hazug mocskos szennymédiátokat, amiknek minden mocskos szavát igaznak hazudod, és amiken keresztül amúgy neked is számláznak a blogrombolói aljamelódért.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:10:59

@Boross Bence:

Viszont ez a 60 Soros féle szervezet lopja el a civileknek járó pénzek 90%-át.
Ezért hozta létre őket Soros Gyuri, többek között.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:12:24

@vaki78:

Te nem olvasol újságot ?
Soros Gyuri álcivieljei révén benyelte a teljes médiát Amrikában, melyek egyként álltak Clinton mögé és Trumpf ellen.
Az egyetlen probléma, hogy ez sem volt elég.
Ott sem.

pamut 2017.01.12. 10:13:39

@Ballib cenzúrázók réme 21:

A CÖF valóban LOP, mivel KÖZPÉNZT mos át rajta tisztára a maffiád, a te támogatásoddal! Te TÁMOGATOD a magyarok pénzének ellopását!

A sok más mellett soros által is támogatott civilek viszont SEMMILYEN KÖZPÉNZT NEM KAPNAK.

És akármennyit hazudsz, a hazaáruló diktátor maffiádnak nem a pénzzel van a baja, egyszerűen el akarjátok takarítani azt aki nem tetszik nektek, be is jelentette a gazdád hóhérja, a többi csak kamu ürügy!

istenem mekkora féreg vagy bazdmeg, mekkora aljas hazug féreg....

pamut 2017.01.12. 10:15:00

Magyargyűlölő férgek, ez nektek is szól:

"Kérdéseink a civil szervezetek eltakarításáról

1. Mit jelent, hogy egy civil szervezet bele akar szólni a nagypolitikába? Hogy véleményt nyilvánít olyan ügyben, ami a kormány számára kiemeltnek számít? Hogy a véleménye nem egyezik a kormányéval?

2. Miért baj, ha egy civil szervezet bele akar szólni a nagypolitikába?

3. Miért csak az szólhat bele a politikába, akit megválasztottak?

4. Német Szilárd úgy fogalmazott, hogy az eltakarítandó civilszervezetek „az élet összes területén jelen vannak, és annak kell történnie, amit ők akarnak”. Volt olyan döntés, amit azért hozott meg a kormány, mert valamely civilszervezet ezt javasolta?

5. Honnan tudják, hogy azért hozzák létre ezeket a civil szervezeteket, hogy az adott ország politikai rendjét támadják? Titkosszolgálati jelentések utalnak erre?

6. Miért nincs az eltakarítandók körében a CÖF? "

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:15:19

@pamut:

Dehogynem. A cifvileknek járó Norvég pénzeket lopják el Soros fiókszervezetei az egész Kelet-Európai blokkban:

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-behalozta-a-civileket-1249601
Nemcsak Magyarországon, hanem a többi közép- és kelet-európai országban is az Egyesült Államok, illetve Soros György spekuláns pénzelte, alapította a norvég „civil” pénzek szétosztását felügyelő szervezeteket – derítette ki lapunk.
Romániában például a Román Ökotárs Alapítvány az egyik pénzosztó, melynek a magyar Ökotársból ismert volt LMP-s politikus, Foltányi Zsuzsa is tagja. A másik pénzosztó szervezet a Civil Társadalom Fejlesztési Alapítvány, amelynek vezetője, Catalin R. Cretu,korábban a New York-i és a Columbia Egyetemen tanult, és a HSBC Bank USA-nál töltött be vezető pozíciót. Lengyelországban a Soros György által 1988-ban alapított Báthory István Alapítvány osztja a norvég „civil” pénzeket. Észtországban a Nyílt Észt Alapítvány felügyeli a támogatások megfelelő kezekbe juttatását, ezt a szervezetet is Soros hozta létre 1990-ben, és része az amerikai spekulánshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának.

----

Ebből a lopott pénzből építi az internetes megfigyelő szoftverét, mely kiszivárgott levelezéséből:
888.hu/article-soros-titkok-iv-internetes-megfigyelesen-dolgozhat-az-open-society
Soros-titkok IV.: Internetes megfigyelésen dolgozhat az Open Society

felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Angolul eredeti kiszivárgott forrásból is idézve:
dailycaller.com/2016/08/29/leaked-soros-document-calls-for-regulating-internet-to-favor-open-society-supporters/

vaki78 2017.01.12. 10:17:05

@Boross Bence: static.fidesz.hu/newsite/documents-file/230/1461848788-skm454emel16042809230.pdf itt a Fidesz 2015-ös beszámolója. E szerint a tagdíjakból és adományokból a kiadások 21,5%-át tudnák fedezni...

pamut 2017.01.12. 10:18:42

"2010-ben még állami kitüntetést akart adni a Fidesz a Helsinkinek és a TASZ-nak"

:DDDDDDD

vaki78 2017.01.12. 10:19:11

@Ballib cenzúrázók réme 21: hahaha, és ment vele valamire? Ezek szerint nem, mert a választást Trump nyerte. Vagyis olyasmitől fél a Fidesz, amit még az USA-ban sem tudtak megcsinálni, hát ez k...va jó :)))

pamut 2017.01.12. 10:20:10

@Ballib cenzúrázók réme 21:

MIÉRT NEM TETTÉL MÉG FELJELENTÉST HAZAÁRULÓ, HA LOPÁSRÓL TUDSZ???????

Fideszes szemmel a "lopás" szó jelentése: olyan magánpénz, amihez egyelőre nem tudnak hozzáférni hogy ők lopják el.

bazalt 2017.01.12. 10:20:23

@vaki78: "Mi a lókukiért nem lehet ezt ignorálni?"
Érdekes, ha mondjuk ténylegesen ignorálnák valamelyik taszkalap szervezetet, akkor az még nagyobb fokozatba kapcsolná a hazai és külföldi lejáratókampányt. Szóval ez eléggé vansapka-nincssapka.

"marginális támogatottsága van"
Tényleg??? Akkor mégis miért visít gyakorlatilag a teljes ballib média itthon és külföldön is?

pamut 2017.01.12. 10:21:56

Komolyan fideszes spiclik: bő 6 éve loptok reggeltől estig.

Bő 6 éve lop a maffiátok annyit, amennyit a magyar történelemben maffiakormány még nem lopott.

Ti minden egyes nap kiálltok minden egyes fidesz-lopás mellé.

És most azon hörögtök hogy más a saját magánpénzét "ellopja" :DDD

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:22:36

@pamut:
Te láthatóan hiszel a feljelentésekben, ha lopást észlelsz..
Hány feljelentést tettél Pamut eddig a témában ?
Merthogy napi 100-szor lopásozol alsó hangon.

2017.01.12. 10:24:03

@Ballib cenzúrázók réme 21: Amennyiben a magyar nyelvet használod, tisztelj meg minket azzal, hogy helyesen írod le a szavainkat.

Mit érdekel téged a magyarok sorsa? Egy fizetett hazaáruló vagy, egy biobullshit generátor. Komolyan azt gondolod, van olyan egyén, aki egy pillanatra is komolyan veszi az idehányt hülyeségeidet?

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:24:04

@pamut:

Szolgalelkűségedet hűen jelzi, hogy a magyarországi civil szervezeteknek járó pénzeket Soros Gyuri magánpénzeként emlegeted.
Abban igazad van, hogy Soros Gyuri ellopja ezeket, így magán pénzévé teszi a Norvég alap forrásait.
Abban viszont nincs, hogy ez erkölcsös, tisztességes, és törvényes.

pamut 2017.01.12. 10:24:50

Na itt egy VALÓDI lopás.

Az Orbán-klán 3 milliárd Ft közpénzt lopott el:
index.hu/gazdasag/2017/01/05/tiborcz_uzlettarsa_allhat_az_otszoros_aron_vett_melygarazs_mogott/

700 milliáért vették a mélygarázst, 3,7 milliárd közpénzért "vette meg" az Orbánvezett állam a saját vejének haverjártól.

na ez az a tipikus LOPÁS, amit ti támogattok.

nektek SOHA nincs bajotok a lopással, csak ha más teszi, nem ti.

vaki78 2017.01.12. 10:26:01

@bazalt: milyen lejáratókampányt??? Történt valami lejáratókampány 2015-16-ban a kormány ellen a civilektől? Ha történt is, csökkent a Fidesz támogatottsága? Nem, nem csökkent. Egyedül az agyament népszavazást nem tudták átnyomni a népen...

Most azért visít a média mert a Fidesz volt olyan hülye, hogy nyíltan nekiment ezeknek a civil szervezeteknek valami hülye agymenésből kifolyólag. Szerinted a népesség akárcsak fele tudná, hogy ki a Helsinki Bizottság, meg a TASZ, meg akárki? Nem hiszem, erre most ingyenreklámot kapnak úgy hogy nekik semmit nem kellett csinálni érte...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 10:26:02

@vaki78: "a Fidesz 2015-ös beszámolója. E szerint a tagdíjakból és adományokból a kiadások 21,5%-át tudnák fedezni..."

Hát a 2016-os beszámoló szerint már csak a 0,0215%-át, mert bejön a gyűlöletkampányra elköltött tízmilliárd forint. (Az tízezerszer egymillió. Vagy ezer darab nokiás doboz. Egy teherautónyi pénz.)

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:26:12

@Dr. Trejo:

Nekem úgy tűnik, az elmúlt két választás, és a jelen közvéleménykutatások alapján, hogy a magadfajta SOros csicskák vannak magasról leszarva, már ami a közvélemény befolyásolási kísérletét illeti, Amerikától, Magyarországig.

Úgyhogy ha saját észrevételed komoylan gondolod, akkor hagyd abba a megrendelt Soros féle migránsseggyganláűst, és egyéb marhaságok netes közlését, mert láthatóan nincs sikere, és eredménye a hazugságaitoknak.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:27:42

@vaki78:
Hogy milyen lejárató kampány ?
valasz.hu/itthon/ezert-titkoljak-hogy-kik-minositettek-le-magyarorszagot-113703
Sasszem olvasónk időközben jelezte, hogy ha nagyon akarjuk, megtudhatjuk, Magyarországról kik vettek részt a jelentés elkészítésében. A Nations in Transit függelékében, a köszönetnyilvánítás résznél ugyanis ömlesztve fel van sorolva egy regiment ember, akinek a Freedom House a háláját fejezi ki a közreműködésért. Ha pedig rákeresünk a Hungary kulcsszóra, megkapunk nyolc nevet – az anonimitás legnagyobb dicsőségére.
– Dane Taleski (Közép-Európai Egyetem)
– Marina Popescu (Közép-Európai Egyetem)
– Goran Buldioski (Nyílt Társadalom Alapítvány)
– Yervand Shirinyan (Nyílt Társadalom Alapítvány)
– Andrej Nosko (Közép-Európai Egyetem, Nyílt Társadalom Alapítvány)
– Halmai Gábor alkotmányjogász (ELTE)
– Váradi Balázs (Budapest Intézet)
– Charles Kovács (Híd Rádió Zrt.)
Tekintve, hogy a nyolc személyből legalább hét – a Soros György-féle Közép-Európai Egyetem, illetve a Nyílt Társadalom Alapítvány képviselőjeként, liberális alkotmányjogászként, a Magyar Narancs egykori publicistájaként – egy akolból származik, a Freedom House pontozását kénytelen vagyok leminősíteni,

-------------

magyarhirlap.hu/cikk/64066/Hazank_biraloi_Soros_szovetsegesei
Hazánk bírálói Soros szövetségesei

Titkos lista készült az Európai Parlamentben a spekulánsnak megbízható képviselőkről

A napokban nyilvánosságra került Soros-dokumentumok azt leplezik le, hogy a rossz hírű spekuláns az Európai Unió tagországaiban mely szervezeteket támogatott a 2014-es európai uniós választások befolyásolására és egyéb politikai céljaira.

pamut 2017.01.12. 10:28:15

@Ballib cenzúrázók réme 21:

hogy HAZUDSZ bazdmeg :DDD

Mintha nem tudnád hajszálpontosan hogy én a te maffiád lopásairól beszélek, miközben kinyírtátok a magyar igazságszolgáltatást is, és a maffiátok embere, Polt fedezi a lopásaitokat :)

Mindezt kb ezerszer leírták a neten sokan, én is, oszt te hazug féreg úgy teszel mintha nem tudnád.

ellenben ha nem a maffia lopásairól van szó, akkor a maffia ember, Polt nagyon aktív tud lenni, a maffián kívülállókkal boldogan leszámoltok. szóval te hazug, mocskos féreg ismét kérdem: ha tudsz bármilyen lopásról miért nem tettél feljelentést????

vaki78 2017.01.12. 10:28:26

@vaki78: by the way az ignorálás az én szótáramban nem azt jelenti amit most Rezsiszilárd csinált, hanem azt, hogy szövegeljenek a civilek azt amit akarnak egyszerűen nem kell rá válaszolni semmit és természetesen a tanácsaikat sem kell megfogadni.

pamut 2017.01.12. 10:29:26

@Ballib cenzúrázók réme 21:

Amint lesz FÜGGETLEN MAGYAR ügyészség, teszek!

Egyelőre a maffiád ellopta a magyaroktól!

te pedig támogatod mind a lopást, mind Magyarország pusztítását!

pamut 2017.01.12. 10:31:34

@Ballib cenzúrázók réme 21:

MIÉRT NEM TESZEL FELJELENTÉST HA LOPSRÓL TUDSZ, te hazug rágalmazó mocskos Orbá-spicli?

Komolyan, te rohadt geci géza: mennyit kapsz ezért bazdmeg? anyád tudja hogy hazudsz reggeltől estig? hogy szarember lettél? hogy újkomcsi hazudozó vagy? mi a fasztól lettél te ilyen emberi torzó?

legális 2017.01.12. 10:31:45

@vaki78: Mit akarsz ezzel mondani?
A fidesz nem civil szervezet.
Ha valaki politizálni akar, lehet több féleképpen is.
Ha pártot hoz létre, kötelezően kap állami támogatást. Egy dolog kell hozzá - támogató szavazó. Ha nincs támogatás nincs állami pénz. Senki nem gátolja meg a civil szervezeteket, hogy párttá alakuljon. Csak azzal a hátországgal amik nekik vannak, nem lenne meg a létszám még egy 1db önkormányzati képviselő megválasztásához sem, nem még az állami támogatáshoz.
Ezért is fals dolog az ilyen marginális gittegyletek politikai megjelenése, mert támogatottság szinte semmi, sajtómegjelenésen keresztül befolyásolási szándék sok, valós tevékenység nulla.
Nem mellékesen az igazi civil szervezetek lakossági megítélését rombolja, kár érte.

pamut 2017.01.12. 10:33:46

Az milyen már hogy a TASZ képviselte Orbán Viktort, egy korábbi perében? :DDDDD

ja, akkor nem volt büdös, amikor Orbán érdeke volt, de most hogy továbbra is következetes a magyar nemzeti jogállam mellett állnak ki, most már büdös putyin pincsijének.

Boross Bence 2017.01.12. 10:33:55

@vaki78: Az állami támogatást a választásokon elért eredmény függvényében kapják a pártok, vagyis abban is a társadalmi támogatottság jelenik meg, csak közvetve. A TASZ, Amnesty stb. stb. mögött csak Soros György áll, és az elvileg velük egyetértő kb. 56 000 ember. Támogatom, hogy ez az 56 000 ember bármilyen törvényes formában politikai aktivitást fejthessen ki, de ellenzem, hogy Soros György végezzen Magyarországon helyettük és/vagy az érdekükben politikai tevékenységet.

vaki78 2017.01.12. 10:35:04

@Ballib cenzúrázók réme 21: és történt valami attól, hogy a Freedom House leminősített minket? Szerintem leginkább semmi...

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:35:38

@pamut:

Amint lesz független bíróság teszek feljelentést.

De láthatóan a közismert bűnözőket és tolvajokat, mint Hunvald, Hagyó, Molnár GYula, Gyurcsány felmenti a bíróság.
Az MSZP által kifizetett pofátlan végkielégítéseket Brüsszel ítélte vissza.

Clintonék a CIA, és FBI úgy ugrál, ahogy Soros fütyül.

Addig nincs értelme.

Soros Gyuri egy mocskos tolvaj, aki ellopja a Norvég pénzeket, ezt tények bizonyítják, és ettől te agyfaqszt kapsz.

pamut 2017.01.12. 10:35:51

@legális:
Nincs politikai megjelenése a diktátor által eltörlése ítélt civil szervezeteknek, nem akarnak párttá alakulni.

A CÖF viszont a fidesz része, a fidesz ökle és karaktergyilkosa, illetve pénzmosodája is.

Csa Csago 2017.01.12. 10:36:56

Ha fidesz és Orbán anno elfogadta Soros támogatását, akkor most mit kifogásolnak?
A saját farkatokba haraptok. :)

pamut 2017.01.12. 10:39:08

@Ballib cenzúrázók réme 21:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EMBEREK, ez a kretén féreg végleg megőrült!!!!!!!!!!

Azt állítja hogy a szocik kezén vagy az ügyészség!!! :DDDDDDDDDDDDD

vaki78 2017.01.12. 10:39:46

@legális: azt akarja jelenteni, hogy a tagdíjakból és adományokból SEMMILYEN szervezet nem tudja fenntartani magát. Onnantól kezdve nyilván lehet vitatkozni azon, hogy az a jó ha külföldről kap pályázati vagy adománypénzt, illetve az ha ugyanezt a magyar államtól kapja... mert nyilván egyik sem jó.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:39:51

@Csa Csago:

Akkoriban még Soros Gyuri saját pénzéből finanszírozta a kommunista diktatúrát megdöntendő a civileket.

Megjegyzem ezt már ekkor azért csinálja, hogy később minden civileknek járó összeget bezsebeljen, és ezekre rátegye a kezét.

Munkája sikerrel járt.
Jelneleg a teljes Kelet-Európai blokkban ő lopja el, és osztja szét kénye kedve szerint a Norvég pénzeket.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 10:40:05

Ez annyira szomorú. A civilek saját pénzből egy csomó állami feladatot hajtanak végre, és nagy-nagy köszönet helyett gyűlölködést kapnak a fideSS fasszopó csahos kutyáitól.

legális 2017.01.12. 10:40:21

@pamut: kettősmérce. De most legalább nem anyázol.
Van politikai megjelenése, sőt csak az van. Azért nem alakulnak párttá, mert pártként kevés állmi támogatást kapna egy 19 fős szervezet, viszont nem kaphatna a sorosapanázsból.

pamut 2017.01.12. 10:40:46

@Csa Csago:

Bármiféle logikát, következetességet vársz el egy épp kiépülő diktatúrától? :)

Megmondom én neked mi benne a logika, mert van, csak kicsit másképp mint várnád: akkor jól jöttek orbán elvtársank a civilke, most meg nem jönnek jól tehát kiirtandó ellenségek.

Ennyi, pont mint Putyin Oroszországában.

2017.01.12. 10:41:20

@Ballib cenzúrázók réme 21: a 888 mint hiteles forrás feltételes módban fogalmaz. Ezt te kijelentésnek veszed.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:41:40

@pamut:
Nem tudsz olvasni Pamut.

A bíróság van a szocik kezén. Az egykori állampárt idején dolgozó komcsi bírák ma is ott ülnek, és sorra mentik fel a Hagyó, GYurcsány, Molnér Gyula, Hunvald féle mocskos tolvajokat.

Nem véletlenül sírtak az MSZMP utódai (Gyurcsányék, és az MSZP) mikor ezeket nyugdíjazni szertték volna.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 10:41:46

@pamut: "@Ballib cenzúrázók réme 21:
EMBEREK, ez a kretén féreg végleg megőrült!!!!!!!!!!
Azt állítja hogy a szocik kezén vagy az ügyészség!!! "

Nyugi! Te a 10-esre gondolsz. A 21-es a 10-est figurázza ki. Tök jól csinálja, nem?

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:43:18

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ez Soros GYuri személyes levelezéséből derült ki:
Itt van több ezer link, ha nem tetszik a 888:

www.google.hu/search?q=Soros+Internet+control&oq=soros+

Csa Csago 2017.01.12. 10:43:19

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Beragadt a Soros-verkli? :) Más nagyobb problémád nincs is?
Tudod mi az az adóforint? Például, a CÖF az én adóforintjaim herdálja el. Ha pl. egy civil szervezet herdál(na), ha igaz lenne, tegyük fel, akkor neked és nekem az nem kerülne semmibe.
Így érthető? Segítek szívesen megérteni csak kérdezz nyugodtan. :)

pamut 2017.01.12. 10:43:33

@legális:
hazudsz, nem pártok, nincs politikai megjelenésük.

Az hogy valaki politikai véleményt mond nem jelenti hogy megjelent volna a politikában, ilyen alapon minden egyes ember "megjelent a politikában" aki elmondja a véleményét a politikáról, én is, te is, és sok millió ember aki véleményt nyilvánít.

Ez nem más, mint a szólásszabadság, amit te és a diktátorod el akartok venni a maygaroktól.

Levi999 2017.01.12. 10:43:58

@Boross Bence: "Nem kell az ideológiai import!"

Magyarország egész történelme folyamán önként importálta nyugatról az ideológiákat olyan időszakokban, amikor a nyugat nem volt éppen az ellenségünk. Persze nem mindent: mi döntöttük el, hogy mit importálunk, és mit nem. Ugyan nem érdemes általánosítani belőle, de volt olyan korszak is, amikor a nyugat az ellenségünk volt, és éppen mi haladtunk elöl a modernnek gondolt társadalom építése során. Ilyen volt a Horthy-rendszer.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 10:44:54

@Ballib cenzúrázók réme 21: "komcsi bírák ma is ott ülnek, és sorra mentik fel a Hagyó"

Igen. És a fideszes szabadságharcos Budaházy Györgyöt hamisan terrorizmussal vádolva 13 évre ítélték. Ez provokáció.

konrada 2017.01.12. 10:45:18

@pamut:
Hát gondoltam egyből azt, hogy nálad csak egyirányban működik a dolog, így csak addig érdekel a köz meglopása, míg az egyik oldalt lehet sározni...
...meg gondoltam azt is, hogy normálisan, értelmesen, emberi módon nem tudsz válaszolni, csak fröcsögve,

...mert nem tudsz kibújni a bőrödből.

...de én azért megpróbáltam, hátha valahol mélyen egy szíkra....

...de ha nincs, hát nincs....

pamut 2017.01.12. 10:45:27

@Ballib cenzúrázók réme 21:

"A bíróság van a szocik kezén."

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Ember, a végleg megőrült Orbán-spicli szerint 6 és fél évnyi Orbán uralom után a szociké a magyar igazságszolgáltatási rendszer!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

Totális ámokfutás, Orbán spiclijei már nem tudják mit hörögjenek, teljesen megőrültek! :DDDDDDDDDD

Dr.Démonmac1 2017.01.12. 10:46:42

@Boross Bence: Alapesetben ez az állam feladata lenne, de nálunk, sajnos nem olyan a politikai gazdasági, és nem utolsó sorban a szellemi beidegződés.
Magyarország társadalma a végtelenségig rohadt.
Apropó, az oroszok pénzelik, a kormánypártot, és az egyik "ellenzéki"pártot (jobbik) stabilitás szempontjából, elvben ez is megengedhetetlen lenne, de gyakorlatilag...

pamut 2017.01.12. 10:47:05

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
nem ez az eredeti.
tényleg megőrült.

ezt teszi az emberre a spicli-meló, hogy évek óta az a dolga hogy egész nap hazudozzon, rágalmazzon, tereljen, kész, agyára ment hogy folyamatosan hazudott.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 10:47:31

@Csa Csago:

A Norvég pénzek semmiben nem különböznek az adóforintoktól.
Ugyanis a Sakndináv államok azért adnak kevesebbet az EU-ba a közösbe, hogy civil szervezeteket támogatnak ebből az állam helyett.

Azaz ha befizetnék, akkor ezeket ugyanúgy az adott állam osztaná szét.
Soros GYuri kilobbizta, hogy maradjanak a Norvég pénzek, és ezeket egy az egyben lenyúlta a teljes Kelet Európai blokkban, és arra használja amire akarja.

pamut 2017.01.12. 10:48:05

Orbán Viktor miért nem jelent fel bárkit, vagy bármilyen szervezetet, ha úgy tudja hogy az "lop"?

Csa Csago 2017.01.12. 10:48:10

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Az MNB kávézókat nyithat a várban, milliárdokat költ el az alapítványain keresztül a mi pénzünkből herdál és lop, de neked A Soros GYuri a nagy problémád. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 10:49:58

@legális: "politikai megjelenése, mert támogatottság szinte semmi"

Neked sincs semmi támogatotságod, amilyen fasságokat beszélsz, mégis itt politizálhatsz.

Ezt hívják demokráciának. Amíg orbán végképp be nem zárja, és kezdődnek a kínvallatások.

pamut 2017.01.12. 10:49:59

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Norvégia nem tagja az EU-nak, önálló szuverén ország, ha szerinted bárki lop JELENTSD FEL, de aki itt lop az te vagy és a hazaáruló geci maffiád.

@Csa Csago:
Ez a fasz Orbán első számú netes spiclije, kifejezetten TÁMOGATJA hogy a CÖF lopja a magyarok pénzét.

pamut 2017.01.12. 10:51:04

Erre miért vagytok gyávák válaszolni fideszes hazaárulók??

Kérdéseink a civil szervezetek eltakarításáról

1. Mit jelent, hogy egy civil szervezet bele akar szólni a nagypolitikába? Hogy véleményt nyilvánít olyan ügyben, ami a kormány számára kiemeltnek számít? Hogy a véleménye nem egyezik a kormányéval?

2. Miért baj, ha egy civil szervezet bele akar szólni a nagypolitikába?

3. Miért csak az szólhat bele a politikába, akit megválasztottak?

4. Német Szilárd úgy fogalmazott, hogy az eltakarítandó civilszervezetek „az élet összes területén jelen vannak, és annak kell történnie, amit ők akarnak”. Volt olyan döntés, amit azért hozott meg a kormány, mert valamely civilszervezet ezt javasolta?

5. Honnan tudják, hogy azért hozzák létre ezeket a civil szervezeteket, hogy az adott ország politikai rendjét támadják? Titkosszolgálati jelentések utalnak erre?

6. Miért nincs az eltakarítandók körében a CÖF?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 10:53:36

@pamut: Fogadjunk az orbán farkában! Ha nyersz, te vágod le, ha én, akkor én.

Alegkisebb is számít!

Csa Csago 2017.01.12. 10:55:27

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Még ha igaz lenne is... Az adott állam szétosztási szokásait ismerve elmenne az a bizonyos kisvasút valahová. Nem köszi inkább ne a maffiózók költsék el.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 10:56:29

@Ballib cenzúrázók réme 21: "Ez Soros GYuri személyes levelezéséből derült ki:"

:)) Kurva jól tolod ma, a Batyut meg fogja ütni a guta.

2017.01.12. 10:57:07

@Ballib cenzúrázók réme 21: a daily caller ráadásul egy eléggé elfogult szélső republikánus média.
Az idézett cikkben azért támadja Sorost, mert regulációt akar a netre, hogy álhírek ne jelenhessenek meg.
Tehát önmagad rúgtad tökön...

pamut 2017.01.12. 10:57:56

Az megvan hogy 2010-ben még állami kitüntetést javasolt a TASZ-nak és a Helsinkinek a fideszesek?

Istenem de aljasok vagytok, ti Putyin kottájából a hazámat tönkretevő rohadékok....

1956-ban a fajtátok ellen kelt fel a népem.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 11:00:01

@Ballib cenzúrázók réme 21: "civil szervezeteket támogatnak ebből az állam helyett."

Most ezt elrontottad. 90%-ban az államot támogatják, csak egy töredék pénz megy a civileknek.

Jókat mondasz, de figyelj jobban!

Világít a torony 2017.01.12. 11:01:17

Igazi öröm volt olvasni a Rezsi Szilárd szintjét súroló teljesítményt egy bérkommentelőtől.
Ja, nem.....

2017.01.12. 11:01:56

@Ballib cenzúrázók réme 21: Hülyegyerek, a többezer cikked mind a daily callerre hivatkozik.
A russia today nem írta meg? Az tuti hiteles, hisz Putyin mondja.

Csa Csago 2017.01.12. 11:03:19

6. a CÖF. Ne viccelj már. Az mióta civil szervezet? :)
Ők a tavaris konyec plakátok elölről.

feribácsi 2017.01.12. 11:05:21

@Ballib cenzúrázók réme 21: Többször írtál civileknek járó pénzről. Hogy érted azt, hogy nekik jár valamilyen pénz? Kitől jár és miért?

Csa Csago 2017.01.12. 11:06:51

@pamut:
Nyugi én se ma jöttem a falvédőről. Egyből felismertem. :)

pamut 2017.01.12. 11:09:26

Még a Kádár-éra koncepciós pereiben is adtak annyira a látszatra legalább, hogy bár előre megvolt az ítélet, azt csak a kamu eljárás UTÁN olvasták fel.

Ma, a sötét Orbán-korban már annyira sem adnak a látszatra mint Kádárék: nyíltan, előre bejelenti Orbán egyik kopasz verőembere hogy kiket fognak eltakarítani, és ehhez a célhoz gyártanak valami kamu törvényt, a már kész és bejelentett ítélethez.

Azaz Orbán előre bejelentette a kopaszával, hogy bevezeti Magyarországon a putyini viszonyokat.

Orbán hazaáruló.

Csa Csago 2017.01.12. 11:09:38

Ez Szilárd tényleg iskolaigazgató volt? Úristen!

legális 2017.01.12. 11:18:29

@pamut: már megint elvesztetted a kontrollt.
Nem hazudtam, csak nem úgy gondolom, mint te.
Véleményt szabad nyilvánítani. Neked is, sőt nekem is. Ha csak a véleménynyilvánítás a célod, akkor ne civil szervezetet nézz ki magadnak, hanem pártot, vagy sajtót. Hagyd a civileket a saját dolgukkal foglalkozni.

pamut 2017.01.12. 11:21:26

@legális:
És mégis miért is ne lehetne egy civil szervezetnek politikai véleményt kifejtenie?????

Nekik nem jár szólásszabadság?

legális 2017.01.12. 11:24:28

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Én a saját pénzemből a te szórakoztatásodra írok. Nincs mögöttem tömeg, sem pénz.
Ezért nem szeretnék pártot alapítani.
Viszont annak sem érzem szükségét, hogy egy irányított norvég alapos pénzcsomag landoljon a számlámon azért, hogy minél több helyen szidjam sorost. Azt viszont gondolom, hogy ha mégis landolna és havi 2 hetet sielnék a Sziklás-hegységben, azt valakik megkérdezhetnék, hogy miből. Eddig is megkérdezhették, csak most kérik, magamtól mondjam el. Rendben van ez így.

pamut 2017.01.12. 11:25:50

@legális:
és egyébként ki mondja hogy mi a politikai vélemény, te? vagy a fideszmaffia?

amikor a TASZ még Orbánt védte 2007-ban, akkor ez nem volt gond?

és ez?:
"A civil szervezetek lényege, hogy kormányzattól függetlenül, bizonyos társadalmi célokért működnek. Van amelyik a hajléktalanoknak segít, vagy jogsegélyt ad rászorulóknak, esetleg kedves kisállatokat ment. Az, hogy munkájuk politikainak számít-e, nem tőlük, hanem a politikai környezettől függ. A mókusmentők a Németh Szilárdi definíció szerint is kedves civilek. Persze csak addig, amíg a kormány nem tervez olimpiai stadiont egy közismert mókuserdő helyére. Ha a mókusmentők felszólalnak a fák kivágása ellen, közérdekű adatigénylésben kérik ki a stadionok költségvetését, vagy kritizálják a szakértők mellőzését a döntésnél, egyszeriben politikai szervezetek lesznek a Fidesz értelmezése szerint."

a civil szerveztek egyik fő dolga a világon részint segíteni ott ahol a politika balfasz és képtelen (pl. megmenteni embereket télen megfagyástól), részint pont ezen tevékenységükkel, és ennek kimondásával igenis kritizálni a mindenkori kormányt. ez a dolguk, ez a szerepük, ezért jönnek létre, és ezzel segítenek az országnak, és nekünk, magyaroknak.

te valamit kibaszott félreértesz, és akárcsak megkérdőjelezni a civilke szólásszabadságának jogát is kurva nagy hiba, "letörölni" civileket a hatalom útjából pedig nem más mint putyini diktatúra.

pamut 2017.01.12. 11:27:52

@legális:
na ez most színtiszta hazugság volt, a norvégok nem adnak megbízást semmilyen civil szervezetnek, ők meglévő, rég létező, és egyébként is aktív szervezeteket támogatnak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 11:28:17

@legális: " Eddig is megkérdezhették, csak most kérik, magamtól mondjam el."

Valamit félreértettél. Eddig is éves beszámolási kötelezettségük volt.

Csa Csago 2017.01.12. 11:30:30

Neked picit se lóg ki az bizonyos lóláb?
Gondolod a fideszt az érdekli hol síelnek ha szépeket mondanának róluk?

legális 2017.01.12. 11:31:41

@pamut: nem mondtam hogy nem lehet. Jár a szólásszabadság.
Azt konkrétan mondom, hogy a véleménynyilvánításra, mint olyanra nem kell civil szervezetet létrehozni. Civil szervezeteket a nem kormányzati tevékenységekre és nem a kormányzati tevékenység ellen kell létrehozni. Deettől még lehet véleményük, amit el is mondhatnak.
A kormányzatellenes tevékenységre a pártok a megfelelő szervezet, azok is mondanak véleményt. Csak azzal meg az a bajotok, hogy azzal a létszámmal, ami támogatás mögöttetek van, nagyon kevés lé van benne. Mivel támogatói csapatotok nem akar szaporodni, marad a külföldi zsold. Azt meg pártként nem tudod legálisan elkönyvelni, ezért felveszed a civil gúnyát. Ezzel meg rontod az igazi civilek megitélését.

pamut 2017.01.12. 11:35:36

@legális:
"Civil szervezeteket a nem kormányzati tevékenységekre és nem a kormányzati tevékenység ellen kell létrehozni. "

Mégis milyen kormányzati tevékenységre gondolsz konkrétan?

Nyílt Társadalom Alapítványok az elmúlt három évtizedben ilyenekt csináltak:
"a kommunizmus időszaka alatt fénymásolókkal segítették információhoz jutni az embereket, az 1990-es években internet programot valósítottak meg magyar iskolákban, több mint 3 millió dollárral (882 millió forinttal) támogatták az iskolás gyerekek étkeztetését, ultrahangos készülékekkel segítették a magyar kórházakat, és több mint háromezer ösztöndíjat biztosítottak magyar diákoknak, köztük a jelenlegi kormányfőnek. 2010-ben, a vörösiszap-katasztrófát követően 1 millió dollárt adott a veszélyes anyag eltávolítására."

Mi is ezzel a baj?
Igen, a kormányoknak kellett volna ezeket a problémákat megoldani, de nem tették meg, a civilek megtették helyettük, ráadásul nem közpénzen hanem magánpénzen, önzetlenül, a magyarokért.
Mi ezzel a gond?

2017.01.12. 11:36:55

@Ballib cenzúrázók réme 21: Sorosbérenc a gazdád, elvégre ő tanult Gyuri bá pénzén Angliában! Már megint kevered a szezont a fazonnal. Ha a gazdád sorosbérenc, akkor te is az vagy! XD

xab66 2017.01.12. 11:37:58

Jönnek itt egyesek azzal, hogy a sorosgyuri ellopja a norvég pénzeket. Ha jól emlékszem, pár éve, mikor orbán először uszította a csahosait a civilek ellen, akkor a norvégok kivizsgálták a civileknek szánt minimális pénz elosztását, és rendben találták. Ezek szerint a norvégok is soros zsebében vannak?
A másik: miért is volna jó, ha a kormány osztaná el azt a 10%-nyi norvég pénzt, amit jelenleg a civilek osztanak el? Mert a kormány jó, és minden jobban tud? Ilyen már volt, ha jól emlékszem, amikor a kormány és a párt mindent jobban tudott, de mintha nem lett volna jó vége annak a történetnek.

legális 2017.01.12. 11:40:22

@pamut: szerintem te sziplán büdös paraszt vagy.
Nem azért mert másként gondolkodsz, hanem azért, mert nem tudsz normálisan válaszolni.

pamut 2017.01.12. 11:44:35

@legális:

"A kormányzatellenes tevékenységre a pártok a megfelelő szervezet, azok is mondanak véleményt. Csak azzal meg az a bajotok, hogy azzal a létszámmal, ami támogatás mögöttetek van, nagyon kevés lé van benne. Mivel támogatói csapatotok nem akar szaporodni, marad a külföldi zsold. Azt meg pártként nem tudod legálisan elkönyvelni, ezért felveszed a civil gúnyát. Ezzel meg rontod az igazi civilek megitélését."

Ennyit hazudni, rágalmazni :DDD Több hazugság és rágalom, mint ahány mondat :)
1. Minden szervezet mondhat véleményt bármiről, ez alkotmány és demokratikus alapjog. hazug sugalmazásoddal ellentétben ezek a szervezetek nem politikai, pláne nem kormányellenes céllal jöttek létre (20+ éve, sok kormánnyal ezelőtt....), és most sem ez a profiljuk. Ettől még elmondhatják politikai véleményüket, nagyon helyesen.
Aki ezt vitatja, diktatúra-párti és magyarellenes.

2. Mi az hogy "mögöttetek"? Ezzel meg azt hazudod hogy én valami civil szervezet (vagy pát?) ember ellnék. Ez nem igaz, hazudsz. Bár az is lehet, őszintén beszoptad a fideszes agymosást, hogy a világ fekete és fehér és mindeki az ellenség embere aki nem az orbánmaffiával van. ez esetben nem hazug vagy hanem szétmanipulált agyhalott idióta, akit orbán röhögve megvezet és irányít.

3. "marad a külföldi zsold." Újabb, talán legaljasabb hazugságod. talán magadból indultál ki... a zsoldos a megbízója megbízását teljesíti pénzért, a civileknek (már az igaziaknak, nem a CÖF-ös zsoldosoknak) senki nem fizet zsoldot, saját céljaik vannak, függetlenek.

4. " Ezzel meg rontod az igazi civilek megitélését." Újabb hazugság, én kifejezetten támogatom őket és javítom a megítélésüket, és küzdök értük. Aki rontja a megítélésüket az az álcivil CÖF, Orbán egyik hazugság-ágyúja, Munkásőrsége, seggnyaló-bajnoka, zombiserege, és pénzmosodája, lopási csatornája. Amivel neked semmi bajod nincs, soha nem is volt, tehát már az sem igaz hogy téged egy percig is zavarna a civil szervezetek megítélése, ez is csak egy kamu ürügy.

nem vagy olyan hörgősen agresszív mint a"cenzúrarém"-es elvtársad, de a kissé visszafogottabb stílus mögött ugyanaz van.....

monddazigazatmar 2017.01.12. 11:45:51

@pamut:
2. Miért baj, ha egy civil szervezet bele akar szólni a nagypolitikába?
Mert senki de senki nem választotta meg őket.

3. Miért csak az szólhat bele a politikába, akit megválasztottak?
Mert a mi életünkről van szó. Itt ez a helsinki bizottság nevű gittegylet. Vannak 27en, azt hiszem. Milyen jogon ugat be ez a 27 ember bármibe? Várj, joga van beleugatni - pont annyira mint nekem+26 másiknak. Csak ehhez képest kicsit mintha felül lennének reprezentálva nem? Mindenhol ott vannak, valahogy minden ballib média teret ad nekik. Az alsószarlapátfalvi falugyűlésen többen vannak, ők miért nincsenek megkérdezve mindenről.
Aztán, ezek ugye élnek valamiből. Van nekik szép irodájuk, fizetésük. Felmerül a kérdés, hogy vajon tényleg a saját kis civil agyuk és meggyőződésük alapján beszélnek marhaságokat, vagy éppen tesznek keresztbe a magyar gazdaságnak, vagy esetleg fizeti őket valaki valahonnan. Mondjuk a Négy Mancs, ugye. Ami teleszarta a világot, mert a szemét magyarok tömik a libát.
4. Volt olyan döntés, amit azért hozott meg a kormány, mert valamely civilszervezet ezt javasolta? A Négymancsos ügyben sem a kormány hozott valamit, hanem feljelentgettek. Meg ellenreklámokat csináltak. Ez nem az amit Német Szilárd is mond? Annak kell lenni amit ők mondanak. Végül is nekik nem sok vesztenivalójuk van, ugye?
Civil szervezet - nevek nélkül. Három nap alatt lehet másikat csinálni.

5. Honnan tudják, hogy azért hozzák létre ezeket a civil szervezeteket, hogy az adott ország politikai rendjét támadják? Titkosszolgálati jelentések utalnak erre?
A titkosszolgálatok nyilván nem osztják meg veled az infókat, ezért titkosak.
Az eredményekből meg működésből azért lehet következtetni dolgokra, nem gondolod?
2-3 éve valakik csináltak valami jól csengő nevet, meg valami szép honlapot és mint valami korrupcióellenes nemzetközi szervezet szutykozták orbánt. Aztán úgy el is tűntek a francba. Ennek mi értelme, azon kívül, hogy fikázza a kormányt?
Ne gyere azzal, hogy korrupt-e Orbán. Az a kurva nagy kérdés, hogy akárkik, akárki másoknak a pénzéből milyen alapon áskálódnak. Milyen alapon követelnek beleszólást bármibe.

pamut 2017.01.12. 11:46:27

@legális:
:)

szóval már parasztozol :))) mindig személyeskedésbe menekülnek a fideszesek a tények elől :)) a tényeket, na azokat utáljátok nagyon :)

sebaj, akkor ismét a tény, amit nem csak nem tudsz cáfolni, de meg sem próbáltad:

"a norvégok nem adnak megbízást semmilyen civil szervezetnek, ők meglévő, rég létező, és egyébként is aktív szervezeteket támogatnak."

hiába hazudsz, ez az igazság.

szdan 2017.01.12. 11:48:34

A valóság meg rendszeresen porig alázza a helsinki bizottságot - és vele együtt az ehhez hasonló hazug blogokat. Ennyi.
Apropó, miss helsinki megvan? na ilyen szellemi szinten vagytok ti, szerintem megtehetnék a migrisimi arcának, csak át kell keresztelni a szervezetet: hell-stinky bizottság... haha

Csa Csago 2017.01.12. 11:52:50

monddazigazatmar
De bizony az a "kurva nagy kérdés" hogy Orbán korrupt-e! Bár 'csak' korrupt lenne!
Nem az, hogy a civilek mire költenek el néhány 10 milliót.

pamut 2017.01.12. 11:56:40

@monddazigazatmar:
2. :DDDDDD
Mi van fideszes kollaboráns, időközben már formálisan is megszüntettétek a szólásszabadságot? :DDD

3. "Milyen jogon ugat be ez a 27 ember bármibe?"
:DDD
először is, aki ugat, az te vagy. ők kulturált emberek nem olyanok mint te.
másodszor a szólásszabadságuk jogán, amitől te, diktatúra-párti, meg akarod fosztani őket.
milyen "felülreprezentálás? :DDD életedben most hallottál róluk először :DD különben is milyen "ballib" média, amikor már a maffiádé a magyar sajtó 90%-a? :D inkább az a baj ezekkel hogy alul vannak reprezentálva, sokkal többet kéne róluk hallani! nem mintha neked vagy a putyinista maffiakormányodnak bármi köze lenne civilek sajtójához!

A Négy Mancs talán hazudott?
Te az állatkínzók pártján vagy?
Tudsz róla hogy az állatkínzást a törvény bünteti?
Törvényszegésre, állatkínzásra biztatsz másokat?

4. te ne kapaszkodj bazdmeg a 4mancsba, mert nem azt akarják eltakarítani, mér az is kamu terelés hogy róluk beszélsz.
Orbán hóhéra név szerint megnevezte azt a 3 szervezetet amit ki akarnak iktatni Putyin-módra, és a 4mancs nincs köztük, szóval ne hazudj bazdmeg.

5. Akkor most van infód, vagy csak rágalmazgatsz tovább?

"2-3 éve valakik csináltak valami jól csengő nevet"
:DDDDDDDDDDDDDdd
Neked aztán jól kimosták az agyadat orbán manipulátorai! :DDDD Ezek 20+ éves szervezetek, de te beszoptad hogy direkt orbán ellen alakultak, hahahahahahahaha!!!! milyen könnyű téged manipulálni! :D

6. A CÖF-ös kérdésre miért vagy gyáva válaszolni? :D
Meg az egyesre is?
AZ orbáni álcivil pénzmosást miért támogatod?

Csa Csago 2017.01.12. 11:57:11

@szdan: Ez már vízszintes. :) Azt mondja haha.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2017.01.12. 12:00:27

Németh Szilárd klasszikus példája annak, hogy mi történik, ha egy primitív bunkónak hatalmat adnak kezébe.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 12:01:58

@legális: "a vezetőkről van szó"

Azzal szerintem nincs semmi baj, ha a civil szervezetek vezetőinek vagyonbevallást kell készíteni. Csak felesleges, növeli a bürokráciát, és a fideSS tolvajlásra nem lesz semmilyen pozitív hatással. Mondjuk, ha ez együtt járna a fideSSesek rendkívóli gazdagodásának ellenőrzésével, akkor nagyon erősen támogatnám.

Csa Csago 2017.01.12. 12:03:45

Szerintem ezt leírják nekik előre.Oroszból fordítják. :)

Csa Csago 2017.01.12. 12:06:51

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Azzal van a baj, hogy nem tudod, hogy eddig is kellett, ahogy neked is nekem is.
Amúgy látod a politikusok is mennyire veszi komolyan.

legális 2017.01.12. 12:07:22

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Egyetértek. Kellenek a vagyonbevallások. A bürokratikus növekedésen kívül szerintem a kontroll lehetősége pozitívum. Ezek alapján eddig is lehetett vizsgálatot folytatni. Továbbra is lehessen. Ez igaz a fidesz vezetőkre is.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 12:24:27

A kérdés hogy miért jü a ballibeknek ha a Soros féle tolvaj banda, megfigyeli az egész társadalmat, és politikai céljait manipulálással eléri ?

Ne feledjük ez az ember már kétszer döntötte be nálunk erősebb országok valutáját nyereségvágyból, és számtalanszor bankokat, cégeket.

Aki azt hiszi ez a kapzsi Soros nevű tolvaj jótékonykodik bárhol és bármikor, az átveri magát nagyon.

n3spr3ss0 2017.01.12. 12:28:53

@Ballib cenzúrázók réme 21: Ezekről a "lopásokról" épp elég vizsgálat,nyomozás folyt,mind eredménytelenül. Akkor most is hazudtok.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 12:32:06

@n3spr3ss0:

Nincs ezen mit nyomozni.
Közismert tény, hogy Soros Gyuri a teljes Kelet-Európai blokknak járó Norvég pénzek fölött átvette a hatalmat, és csicskái osztják a valódi civileknek járó lopott pénzt:

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-behalozta-a-civileket-1249601
Nemcsak Magyarországon, hanem a többi közép- és kelet-európai országban is az Egyesült Államok, illetve Soros György spekuláns pénzelte, alapította a norvég „civil” pénzek szétosztását felügyelő szervezeteket – derítette ki lapunk.
Romániában például a Román Ökotárs Alapítvány az egyik pénzosztó, melynek a magyar Ökotársból ismert volt LMP-s politikus, Foltányi Zsuzsa is tagja. A másik pénzosztó szervezet a Civil Társadalom Fejlesztési Alapítvány, amelynek vezetője, Catalin R. Cretu,korábban a New York-i és a Columbia Egyetemen tanult, és a HSBC Bank USA-nál töltött be vezető pozíciót. Lengyelországban a Soros György által 1988-ban alapított Báthory István Alapítvány osztja a norvég „civil” pénzeket. Észtországban a Nyílt Észt Alapítvány felügyeli a támogatások megfelelő kezekbe juttatását, ezt a szervezetet is Soros hozta létre 1990-ben, és része az amerikai spekulánshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának.

pamut 2017.01.12. 12:44:34

@Ballib cenzúrázók réme 21:

Hazudsz, hazudsz, hazudsz.

Ha a civilek lopnának már rég feljelentést tettél volna, vagy te vagy a maffiádból valamelyik elvtársad. Nincs semmit csak mocsok rágalom, ti rohadt magyargyűlölők.

Azért rágalmazzátok a nagyszerű civileket, mert ők különbek nálatok, nem lopnak hanem tesznek a hazáért, és ezt a férgek soha nem bírják elviselni.

Te és a maffiád viszont folyamatosan loptok.

siriq111 2017.01.12. 12:53:04

@Dr. Trejo: Lassan mar a fel internet tudja , hogy fizetett troll de o csak nyomja es nyomja...

siriq111 2017.01.12. 12:54:30

A civilnek nem , hogy beleszolnia de csinalnia kell a politikat. Nna ez b@ssza a csoret a fidesznek. Erre huztak fel egy pr csomagot.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 13:11:16

@pamut:

Soros álciviljei nem nagyszerűek, hanem fizetett hazaáruló tetvek, akik valódi civilek elől lopják el a Norvég pénzeket.

A jobbikot egy álnéven élő meleg zsidó vezeti 2017.01.12. 13:11:45

"Porig alázta a Helsinki Bizottság Németh Szilárdot"

Es ez mar eleg is lesz a baloldal 2018-as gyozelmehez. Felesleges tovabb erolkodniuk, az Orban bukni fog ez kesz teny.

pamut 2017.01.12. 13:15:02

@Ballib cenzúrázók réme 21:

A hazaáruló rohadt tetű álcivil a TE VAGY, aki évek óta pusztítod a magyar blogszférát ahol tudod mániákus trollkodással, mert ez még azon utolsó morzsája a magyart nyilvánosságnak amit az orbánmaffia még nem vont teljesen az ellenőrzése alá.

És te, évek óta minden fideszes lopás, rablás, aljasság, hazaárulás mellé nyíltan kiálltál, ahogy most is.

Feljelentést nem tettél semmilyen lopás ügyében, ezzel te magad bizonyítottad hogy hazudtál - persze nálad ez beteges, te mocsok magyargyűlölő féreg.

Azért rágalmazzátok a nagyszerű civileket, mert ők különbek nálatok, nem lopnak hanem tesznek a hazáért, és ezt ti, a férgek nem bírják elviselni.

pamut 2017.01.12. 13:15:54

@A jobbikot egy álnéven élő meleg zsidó vezeti:

új kamunikken trollkodsz géza? :DDDDD

méltó hozzád, pont olyan hitvány mint te.

A jobbikot egy álnéven élő meleg zsidó vezeti 2017.01.12. 13:36:27

@pamut: Miaz hogy kamunikk ? Nekem mar az oviban is ez volt a jelem, kiegeszitve egy horogkereszttel.

kissiú 2017.01.12. 13:39:09

@Ballib cenzúrázók réme 21: Rendes tőled, hogy így aggódsz a Norvég Civil Alap pénzéért. De miért nem jelented a lopásokat magának az illetékes norvég minisztériumnak? Ja, hogy ők folyamatosan ellenőrzik a felhasználást, és nem találtak kivetnivalót? Szar ügy.

Mellesleg a magyar közpénz felhasználásával kapcsolatban nincsenek ilyen aggodalmaid? (ki sem nyitott tanösvények, falusi stadionok, kamuegyetemek, töredékáron adott V. ker ingatlanok, és még sorolhatnám)

bkkzol 2017.01.12. 13:42:13

@Csa Csago: Ja, mert amerikában minden tiszta és demokratikus?! Vonuljanak már ki a követséghez demonstrálni Guantanamó miatt vagy mert a mexikói határon cefetü elvertek egy határsértőt! Addig még itt van a barátnőjük.

metax 2017.01.12. 13:46:53

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "...Az is jobb, mint ha a baloldalra szavaznának, jobboldali párt híján."

Szóval inkább a cukiskodó szélsőjobb, mint egy baloldali párt. Neked elmentek otthonról.

megamedve 2017.01.12. 13:56:50

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Tudod mi a különbség a kettő között? (te rém)
Mint a Kóka (olyan vállalkozó, akinek legálisan van rá pénze), meg a Rogán (olyan politikus, aki 100x annyit költ, mint a legális bevétele) féle helikopterezés között.
Az egyik működik, a másik meg csal-lop-hazudik.
De ezt a ti agyatok nem érti meg sosem.

Egyébiránt a jobbgeciknek le kellene venni a szemellenzőt, és feldugni a seggébe, hogy rájöjjön végre: nem kell ahhoz liberlisnak (se balosnak) lenni, hogy büdösnek érezzék a mostani gecifolyamot, ami itt bugyborog már 7 éve.

Jolka40 2017.01.12. 13:56:56

"Megöl a disznófejű nagyúr
Megöl, ha hagyom"
Ady Endre

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.01.12. 14:01:06

@pamut: Husz even at csak a szadesz kamu civlilek uraltak a palyazatos pénzeket.legyen az természetvédelem környezetvédelem szocialis ügyek.kiesett a csecs a szajbol mi?
Kurvara ciki hogy manapság ciki zoldnek lenni mert az osszes fasz zold szakpolitika helyett a migransokat babusgatja.lassan szitokszo lesz a.zold kifejezés.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.01.12. 14:03:19

@pamut: Te beszel trollkodastol?
Vicces fiu/lany vagy

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.01.12. 14:08:23

@metax: Kiegyeznenek ezek barmivel.mint rákosi a kisnyilasokkal csak keruljenek mar hatalomra

pamut 2017.01.12. 14:09:30

@FILTOL:
Szóval abból a 20 évből, amiben 8 évig jobboldaliak voltak hatalmon, abban is végig az szdsz embereinek adták a pénzt? :DDD figyelj, te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetted hogy trollkodj?

ugye te támogatod ezt a hazaárulást amit orbánék művelnek?

pamut 2017.01.12. 14:10:37

hejjj! :D

olvassátok el mit művelt a kopasz hóhér épp az imént sajtótájékoztató címén, rajta röhög az egész sajtó :DDD

metax 2017.01.12. 14:10:39

@legális: "Azt konkrétan mondom, hogy a véleménynyilvánításra, mint olyanra nem kell civil szervezetet létrehozni. Civil szervezeteket a nem kormányzati tevékenységekre és nem a kormányzati tevékenység ellen kell létrehozni. De ettől még lehet véleményük, amit el is mondhatnak."

Ne is zavarjon, hogy a TASZ, Transparency, Helsinki Bizottság (újságírói kérdésre ugyebár ezeket nevezte meg Zsírszilárd) jogvédő szervezetek. Alapvető emberi-és állampolgári jogokat hivatottak védelmezni. Ez pedig nem függetleníthető a politikától, sőt. Se Amerikában, sem Ázsiában, sem Afrikában, sem Európa közepén, idehaza.

Mert ha a nemzetközi joggal, vagy az adott állam jogszabályaival szembemenve épp' a mocskos fideszbűnözők miatt szenved kárt a magyar állampolgár, akkor tetszik- nem tetszik a magyar kormánnyal fognak foglalkozni. Ez ilyen egyszerű.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.01.12. 14:21:52

@metax: Magyar állampolgár.jol mondod.Max az lehet akit ved.mert magyart.meg Sosem vedtek csak ciganyt arabot feketet románt tökmindegy.csak magyart soha

pamut 2017.01.12. 14:26:48

@FILTOL:

"magyart.meg Sosem vedtek csak ciganyt arabot feketet románt"

2007-ben Orbánt védte a TASZ. Orbán kérte fel őket erre. Meg is nyerték a pert.

A jobbikot egy álnéven élő meleg zsidó vezeti 2017.01.12. 14:28:24

@metax: "a mocskos fideszbűnözők miatt szenved kárt a magyar állampolgár, akkor tetszik- nem tetszik a magyar kormánnyal fognak foglalkozni. "

Vajon amikor Demszki Gabor 75 milliard forintot lopott el a 4-es metro koltsegvetesebol (es ezt mostmar hivatalos nemzetkozi vizsgalat tamasztja ala), akkor vajon hol voltak ezek a "civil" szervezetek. Persze mindeki tudja hol voltak, OK IS RESZESEDTEK az elopott 75 milliardbol.

pamut 2017.01.12. 14:30:09

@A jobbikot egy álnéven élő meleg zsidó vezeti:

de szarul trollkodsz a legújabb kamunikkeddel géza.

morph on deer 2017.01.12. 14:30:30

@Ballib cenzúrázók réme 21:
"Aki azt hiszi ez a kapzsi Soros nevű tolvaj jótékonykodik bárhol és bármikor, az átveri magát nagyon."

Tudjuk!
Az Orbán nevű nyomorultat is merő nyereségvágyból szponzorálta, hogy aztán fondorlatos módon megpróbálhassa "bedönteni" a szovjet rubelt is rajta keresztül!
Emlékszel, nem, mikor Viktorunk puszta kézzel tépte le a kommunizmus bilincseit és szabadította fel egész Kelet Európát...

Egy igazi "végvári hős" - ahogy ma megtudtam...!
Mondjuk követhetné Dugovics Tituszt, ha már itt tartunk...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.01.12. 14:32:55

@pamut: Nem a te politikai taborod orsozza ciganyozza orbant?

morph on deer 2017.01.12. 14:33:00

@A jobbikot egy álnéven élő meleg zsidó vezeti:
"Vajon amikor Demszki Gabor 75 milliard forintot lopott el a 4-es metro koltsegvetesebol (es ezt mostmar hivatalos nemzetkozi vizsgalat tamasztja ala)"

Bezárták a Demszkit?
Nem is tudtam..!

szil_ 2017.01.12. 14:33:51

@Boross Bence: és mit szólsz pl. a katolikus egyházhoz, amit a híveik NEM TUDNAK eltartani?

$pi$ 2017.01.12. 14:38:46

@pamut:
> "magyart.meg Sosem vedtek csak ciganyt arabot feketet románt"
> 2007-ben Orbánt védte a TASZ.

És az hol cáfolja az eredeti kijelentést? :D

morph on deer 2017.01.12. 14:38:56

@Ballib cenzúrázók réme 21:
"Norvég pénzek fölött átvette a hatalmat, és csicskái osztják a valódi civileknek járó lopott pénzt"

Ha mondanál valamit a "valódi" civilekről akiknek jár pénz, de nem kapnak, igazán leköteleznél! Ez neked nyilván nem okoz gondot, én meg nem tudom, kikről is lehet szó. Előre is köszönöm!

$pi$ 2017.01.12. 14:43:34

@kissiú: "Mellesleg a magyar közpénz felhasználásával kapcsolatban nincsenek ilyen aggodalmaid?"

Te sem tudod, hogy azok a bizonyos "norvég alap" pénzek magyar közpénznek minősülnek? Az egyik mondatodban követeled, hogy a magyar közpénzekre jobban figyeljenek oda, a másik mondatodban meg azt mondod, hogy a "norvég alapok" pénzeire nem kell odafigyelni, mert azokra odafigyelnek a norvégok.

Pedig a norvégok nemzetközi kötelezettség alapján fizetnek, nálunk azok éppen úgy közpénzek mint bármely EU-s támogatás. Szóval nekünk kell "odafigyelni" rájuk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 14:54:15

@metax: Nem, én a fideSS-t idéztem.

A gyurcsányra semmi szín alatt nem szavaznék. Két emberről tudom 100%, hogy nem alakalmas a kormányzásra: a gyurcsány és az orbán. És az MSZMP-re sem. Egy jobboldali párt kéne. Szerencsére itt a 2farkú, ami feloldja a dilemmát.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 14:58:08

@Csa Csago: "a politikusok is mennyire veszik komolyan."

Mert nincs számonkérés. Majd a civileken számonkérik keményen. Lesz kínvallatás, meg minden. :))

Pattantyúk 2017.01.12. 15:00:27

Francba.

Reménykedtem benne, hogy végre tényleg eltakaraítják a Soros féle álcivil hazaáruló bagázst, akik lenyúlják a Norvég pénzeket szerte Kelet-Európában.

Erre kiderült, hogy a reményem, mint egyben a bloggazda napi bérrettegése is alaptalan:
index.hu/belfold/2017/01/12/lazar_janos_kormanyinfo_75_tajekoztatoja_civil_szervezetek_kontra_kormany/
A civil szervezeteknek nagyobb nyilvánosságot kell vállalniuk. De a kormány nem fog dönteni senkinek az elsöpréséről, eltakarításáról.

----
Mondjuk ez is valami.
Legalább kiderül Soros bábjai mire költenek és mennyit, valamint honnan jön a lóvé.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:03:16

@morph on deer:

Valódi civileknek azokat nevezem akik hasznos társadalmi munkát végeznek, és eközben semmi közök Soros Gyurihpz, a ballibekhez, vagy a magyar kormányhoz.

Szóval cirka a jelenlegi civil szervezetek 95%áról beszélek.
Akik a civileknek járó pénzek mindössze 5%-val rendelkeznek, mert egyik felét a Soros féle álcivilek, másik felét a kormányhoz hű civilek lopják el.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 15:06:58

@FILTOL: Ez egy szimpla hazugság. Olvassgass a neten egy kicsit, ha nem akarsz hülyét csinálni magadból... A gugli a barátod.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:14:38

@Vombatus Ursinus:

Dehogy hazugság.

Soros Gyuri személyesen adta parancsba, hogy az EU-t tele kell pakolni migárnsokkal, és a nemzetállamoknak hitelt kell felvenni, hogy eltartsák őket.
idokjelei.hu/2016/04/soros-azt-javasolja-hogy-az-eu-vegyen-fel-kolcsont-a-menekultek-finanszirozasara/
Soros azt javasolja, hogy az EU vegyen fel kölcsönt a menekültek finanszírozására

----

Nyilvánvalóan álciviljei az ellopott Norvég pénzek segedelmével minden segítséget megadnak a migránsoknak a mesterterv megvalósítása okán.
Jogi és tárgyi segítséget adnak a nőket erőszakoló potenciális terroristáknak, térképeket nyomtatnak, és útbaigazítást adnak, majd megvédik a magyar határőrt kpvel dobáló, másokat megafonnal uszító terrorsita bagázst.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 15:18:10

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Filtol erre a hozzászólására írtam a választ: "Sosem vedtek csak ciganyt arabot feketet románt tökmindegy.csak magyart soha "

Te gyengeelémjű vagy egyébként?

Janossz 2017.01.12. 15:20:26

"Németh Szilárd és Hollik István nyilatkozatáról azt mondta, hogy megértést szeretne kérni a "nemzeti oldali politikusainak". Meg kell érteni, hogy "a nemzeti oldalon sokan érzékenyen reagálnak a külföldről érkező befolyásolási folyamatokra". Lázár azt mondta később újságírói kérdésre, hogy nem fog elhatárolódni Németh Szilárdtól"
Magyarra fordítva: Lehet, hogy sötét, lehet, hogy bunkó, de a miénk.
És mi nem vagyunk válogatósak az eszközökben.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 15:21:03

@$pi$: "a "norvég alapok" pénzeire nem kell odafigyelni, mert azokra odafigyelnek a norvégok."

A norvégok jobban odafigyelnek a norvég pénzekre, mint a magyar ügyészség a magyar közpénzekre. 10000000-szor jobban.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:21:55

@Vombatus Ursinus:

Igazad van. A sosem az erős túlzás.
99%-ban védenek csak cigányt, arabot, feketét, románt, kisebbségit, és valóban védenek magyart is, cirka 1%-ban.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 15:22:54

@Ballib cenzúrázók réme 21: "Soros Gyuri személyesen adta parancsba, hogy az EU-t tele kell pakolni migárnsokkal"

:)) Ma nagy formában agy!

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:24:51

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

A Norvég pénzosztók Soros zsebében vannak, nem véletlen hogy a teljes Kelet-Európai blokkban a civileknek járó pénzeket Soros lophatja el, álciviljei segedelmével a Norvégok tudtával.

Ez kb olyan, mint az EU-s támogatás volt a szoci elkúrók idején.
Megkaptuk, majd utaltuk is vissza az EU-s cégeknek, miközben Simor félék 100 millákat félretettek.

Ugyanez a recept a Norvég pénzekre.
Megkapjuk, majd Soros számláján köt ki szinte az egész, ami marad a magadfajta bérbloggerek kifizetése után.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 15:26:43

@Ballib cenzúrázók réme 21:

"99%-ban védenek csak cigányt, arabot, feketét, románt, kisebbségit, és valóban védenek magyart is, cirka 1%-ban. "

Na ugye most jön az, hogy szépen alátámasztod ezt valamilyen hiteles linkkel és nem csak handabandázol itt össze-vissza. Várom a linket. Köszi!

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:26:54

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

888.hu/article-igy-csabitja-soros-europaba-a-migransokat
A Soroshoz köthető alapítványok olyan röplapokat osztogatnak a migránsoknak, amelyek arra ösztönzik őket, hogy hazudjanak életkorukról, mivel így jóval nagyobb eséllyel maradhatnak Európában

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 15:27:20

@Ballib cenzúrázók réme 21: "magadfajta bérbloggerek kifizetése"

Hát nem bánnám, valaki kűdene pénzt. Csak ne kelljen érte elkurvulni, mint egy hazug fideSS fasszopónak.

De én szívesen oktatom a népet ingyér is.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:27:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

ripost.hu/cikk-itt-a-bizonyitek-soros-gyorgy-nyakig-benne-van-a-migrans-dologban
A milliárdos üzletember stratégiai fontosságú dolgokat is manipulált, így az Európába érkező migrációhullám kialakulásában is benne van a keze - írja az rt.com.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:29:36

@Vombatus Ursinus:

Itt van a saját blogjuk:
helsinkifigyelo.blog.hu/

Ha elolvasod látod, hogy elsősorban mindenki mást védenek, és legutolsó sorban magyarokat.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 15:32:38

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Azért nem semmi.
A forrást kritizálod, miközben elsőkézből mutatják Soros Gyurinak a saját kézzel írt levelezését, mely kiszivárgott.

Azt vártad talán, hogy a Soros kiszivárgott levelezését, a HVG, vagy 444, vagy az index egy szóval is megemlíti ?

Na ez az igazi

:)) ROTFL

kjanik 2017.01.12. 15:33:38

Most már tényleg itt az ideje egy másik vircsaftnak (még akkor is, ha nem lesz jobb).

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 15:46:25

@Ballib cenzúrázók réme 21: Soros György a legnagyobb magyar patrióta Széchenyi óta. Őnzetlenül segíti a magyarokat harmincvalahány éve. A demokráciáért dolozik, és emiatt ellensége a kádár és az orbán diktatúráknak.

www.kka.hu/_soros/kiadvany.nsf/44cfa372d3c5a279c1256e9600682640/8cbb8dfcf43ae421c1256f010032d731?OpenDocument

Janossz 2017.01.12. 15:55:35

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
888.hu, ripost.hu, azok is csak források, még ha mérgezett vizüket viszonylag kevesen isszák is.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:01:18

@Ballib cenzúrázók réme 21:

"Csak nézz szét, hogy kiket védenek, és számoljál.."

Mesélj, mit kell számolni?

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 16:06:16

Külföldről pénzelt szervezetnek semmi joga beleszólni a magyar demokráciába.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 16:09:36

A helsinki arabsimogatók a fehér magyarok legyilkoltatásában érdekeltek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 16:11:32

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: "Külföldről pénzelt szervezetnek semmi joga beleszólni a magyar demokráciába."

Pont ezt mondta Kádár János, az MSZMP KB első titkára. Igaza volt?

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:11:54

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Na, egy újabb kamunick. Hány néven tolod a baromságaidat? El tudsz még igazodni köztük, vagy csak random regelsz?

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:12:46

Halál kamionja mindenkit elgázol 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

kissiú 2017.01.12. 16:13:36

@$pi$: "Te sem tudod, hogy azok a bizonyos "norvég alap" pénzek magyar közpénznek minősülnek? "
Nem tudtam, de ha annak minősülnek is, nem változtat a dolgon: a hatalmas rendőri razzia totál értelmetlen volt, semmilyen szabálytalanságot nem találtak az NCA által támogatott alapítványoknál. Ezzel szemben 160 közérdekű bejelentésből (köztük az V. ker lakásmaffia, 50 Mrd Ft-os MET lenyúlás, 112 Mrd Ft-os offshore letelepedési kötvény lenyúlás, 266 Mrd Ft-os pallasz Athéné lenyúlás, stb)158 esetben még a nyomozást is megtagadta a rendőrség. A NAV botrányban meg kizárólag a gyanúsítottaktól kérdezte meg, nem üzérkedtek-e befolyással.

Te tényleg nem érzed a súlyos kettős mércét, vagy csak játszod az értetlent? (enyhe, PC kifejezést használtam)

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 16:13:44

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: A sorosistákkal szövetkezett kádáristák nehezen viselik hogy nem osztanak nekik lapot.

2017 nem az ő évük lesz.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 16:19:58

@Vombatus Ursinus: Halál kamionja mindenkit elgázol, akkor is megdöglesz ha a fára mászol

évezredes kulturális örökség: Jegesek - Mi vagyunk az arabok

www.youtube.com/watch?v=SVBLt0_UEZc

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:20:34

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

"A sorosistákkal szövetkezett kádáristák nehezen viselik hogy nem osztanak nekik lapot."

Ez nálad már klinikai eset, szerintem keress fel egy pszichológust.... :)))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.12. 16:20:34

Én elhiszem, hogy a Viktátor és a disznófejű nagyurai nehezen viselik a civileket, hiszen amt építeni akarnak az már legfeljebb putyini értelemben véve demokrácia. Furamód ellenzékből 2010 előtt még más volt a helyzet. Akkor a "sorosbérencek" még Gyurcsányt támadták a Kossuth téri kordon miatt.
Ronda köpönyegforgató disznók ezek a narancskomcsik.

wolves84lb 2017.01.12. 16:21:07

@Ballib cenzúrázók réme 21: nahát, milyen ügyesen tudsz másolni, batyufasz...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 16:21:21

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "sorosistákkal"

Azok kik? Lehet hogy azok a tisztességes gerinces emberek, akik tisztelik Soros Györgyöt mindazért az önzetlen segítségért, ami a hazánknak adott.

"kádáristák"

Azok meg kik? Talán a hazaáruló fideszesek, akik a kádár rendszert igyekeznek újra kiépíteni, és eddig szép haladást értek el a demokrácia leépítésében.

Na de hogy a tisztességes emberek a fideSSes hazaárulókkal szövetkezzenek, ez hülyeség.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:22:04

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Ezt most nem igazán értem, de majdcsak elmagyarázod egyszer, hogy mi a faszt akartál írni.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 16:22:35

@Vombatus Ursinus: Mi vagyunk az arabok és terroristák vagyunk,
Éles a mi fegyverünk és izom a mi agyunk,
Eszes a főnökünk a Musztafa Kebab,
Három kemény legény nagy sikereket arat.

Boing 47-es a felhők közt suhan,
De ha közbelépünk kurva nagyot zuhan.
A rep-repülőterek a specialitásunk,
A gyilkolás a halál örök útitársunk.
Nem fogyasztunk sokat csak akciót eszünk.
Nem olvasunk semmit és kemény a mi fejünk.
Ha unod már az anyóst és sok a baj vele,
Hívjál oda minket és kiömlik a bele!

Mi vagyunk az arabok és terroristák vagyunk,
Éles a mi fegyverünk és izom a mi agyunk,
Eszes a főnökünk a Musztafa Kebab,
Három kemény legény nagy sikereket arat.

A halál kamionja mindenkit elgázol,
Akkor is megdöglesz , ha a fára mászol.
Ha rajta vagy a listán a sorsodon a pecsét,
Megtalálunk bárhol vagy és leverjük a veséd.
Időben és térben mi utazunk a gépen,
Megbírkózunk bárhol minden ellenséggel.
Ha nincs meg a császár és hiányzik a cipész,
Megkeressük őket nem kell hozzá sok ész.

Mer' mi vagyunk az arabok és terroristák vagyunk,
Éles a mi fegyverünk és izom a mi agyunk,
Eszes a főnökünk a Musztafa Kebab,
Három kemény legény nagy sikereket arat.

wolves84lb 2017.01.12. 16:24:26

@Ballib cenzúrázók réme 21:
"Megkapjuk, majd Soros számláján köt ki szinte az egész, ami marad a magadfajta bérbloggerek kifizetése után."

Tudd már hol a határ, bazdmeg batyufasz...még te vádolsz valakit bérbloggerséggel, te retek?

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 16:26:48

@wolves84lb: Jövő ilyenkorra kiderül ki ugat Magyarország ellen ingyen, s ki pénzért.

''külföldi ügynökök vagyunk'' - Nagy betükkel ki kell majd irni a sorosista posztok elé és után, ez a tervezet.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 16:29:10

@Vombatus Ursinus: Ez kb. 80as évek...

Nna a soros csicskák azóta is az arab retkek behajózását segítik, pedig már akkor is tudta minden magyar: a halál kamionja mindenkit elgázol akkor is megdöglesz ha a fára mászol

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:32:45

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Ne ess kétségbe... Te tényleg ennyire hülye vagy egyébként, vagy csak tetteted, hogy fingod sincs a nyolcvanas évek alternatív zenéiről?

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 16:38:26

@Vombatus Ursinus: Az arabimportáló sorosista csőcseléket simán a dunába lehetne lőni, ahhoz is meglenne a közmegegyezés.

Nemhogy a propagandájuk berekesztésére.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 16:40:18

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Pontosan.

'Az arabimportáló sorosista csőcseléket simán a dunába lehetne lőni, ahhoz is meglenne a közmegegyezés.'

Takarodjanak Oroszországba ott pampogjanak!

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:44:53

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Szerinted ez a zeneszöveg egy arabimportáló szöveg? Bazmeg, hány éves vagy te?

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 16:51:19

@Vombatus Ursinus: Már a gyerekek is tudták a 80as években hogy minden arab terorista, s minden néger kanibál.

A soros csicskák viszont ma is azon ügyködnek, hogy ezeket integrálják a mi óvodáinkba, iskoláinkba.

2017 a leszámolás éve

morph on deer 2017.01.12. 16:52:23

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Kösz a választ!
Tényleg nem vagyok képben.
Már csak azt nem tudom, hogyha azok nem szervezettek, akkor ki, mi módon és milyen alapon tudna kifizetni valamilyen pénzt is? Most komolyan kérdem?
Vagy azt is Lázárnak kéne szétosztania?

Valamilyen megoldásra azért szükség lenne, mert a támogarásra szükség van.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 16:56:34

@morph on deer: Ha a négerimportnak külföldi támogatásra van szüksége, az azt jelenti hogy a magyaroknak nincs szükségük a szolgálataikra.

Hisz ha lenne, nem szorulnának külföldi támogatásra.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 16:57:42

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol:

"A soros csicskák viszont ma is azon ügyködnek, hogy ezeket integrálják a mi óvodáinkba, iskoláinkba."

Ezek miatta sületlenségek miatt regeltél egy (?) új nicket ma? Nem látod, hogy mennyire szánalmas, amit művelsz?

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 17:00:00

@Vombatus Ursinus: Szánalmas civilnek nevezni a külföldi ügynököt.

A külföldi ügynök propagandáját ezután csak 'külföldi ügynök vagyok, köpj rám' táblával a nyakában fejtheti ki a jövőben.

morph on deer 2017.01.12. 17:00:08

@Halál kamionja mindenkit elgázol:
"2017 nem az ő évük lesz."

Jé, egy jövendőmondó!

Tenyérből is jósolsz?
Remélem anyuka legalább a kártyavetést megtanította azért, ugye...

morph on deer 2017.01.12. 17:07:08

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol:
"2017 a leszámolás éve"

Ne már, hát számolni is tudsz?
Ráadásul lefelé is?
Azannyaaaa...!

Zsenit találtam, emberek!

$pi$ 2017.01.12. 17:07:51

@kissiú: "Ezzel szemben 160 közérdekű bejelentésből (köztük az V. ker lakásmaffia, 50 Mrd Ft-os MET lenyúlás, 112 Mrd Ft-os offshore letelepedési kötvény lenyúlás, 266 Mrd Ft-os pallasz Athéné lenyúlás, stb)158 esetben még a nyomozást is megtagadta a rendőrség. A NAV botrányban meg kizárólag a gyanúsítottaktól kérdezte meg, nem üzérkedtek-e befolyással. "

A rendőrség nyilván azért tagadta meg a nyomozást, mert baromság volt a bejelentés. A közvéleményt hergelni könnyen lehet mindenféle marhasággal, üres zöld dossziéval meg "miért nem a közoktatást támogatja a magyar nemzeti bank", meg "miért közvetítőkön keresztül adunk el államkötvényt, hiszen ők így keresnek rajta". A rendőrségről azonban ezek a bulvárdumák lepattannak.

Te fel vagy háborodva, hogy "miért nem nyomoztak", de valljuk be, te nem vagy jogi szakértő. Hallottál valami bulvárhírt és azt hiszed, hogy jajj, de nagy erkölcstelenség van itt, pedig nincs. Azaz, ahol utánajártam, ott még eddig mindig azt találtam, hogy tök baromság lenne nyomozást folytatni. A világ nem úgy megy, hogy leírsz egy számot, utánaírod, hogy "lenyúlás", aztán méltatlankodsz, miért nem noymoznak.

De mondok egy pozitív példát is: Medgyessy cége több százmillió forintért "szakértett" az Alstomnak, a cégnek, amit az mszp kormány metróépítéssel bízott meg. Az angol nyomozás szerint több mint 2 milliárd forint kenőpénzt osztott szt a cég magyarországon, hogy kedvező szerződés szülessen. A rendőrség nyomoz ebben az ügyben: pestisracok.hu/valoban-nyomoznak-medgyessy-peter-ketszazmillios-kenopenzugyeben/

Szóval igen, a rendőrség végzi a dolgát. :D

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 17:08:09

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: Te figyelj, téged nem zavar, hogy nem a kérdésemre válaszolsz, hanem valami méretes faszságot nyomatsz már megint? Miért regeltél hirtelen két nicket is? Ez volt a kérdésem.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 17:08:27

A soros propagandának a következő Agendákat köszönhetjük az elmúlt5 évben:

1. az IMF kilépés= ÁLAMcsőd
2. bankadó= elmennekabankok
3. tescoadó= elmegyatesco
4. rezsicsöki= rossz
5. kerítés= embertelen
6. kerítés= alkalmatlan

Mégis, mikor nem hazudtak ezek a pofánkba nevetgélve? Most learathatják a jutalmukat.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 17:12:14

A világ ébred.

Trumpot nem érdekli a soros duma.

Lengyelország, Oroszország leszámolt a soros csicskákkal.

A MÉRSÉKELTEBB francia elnökjelölt beutazási kvótákat, kerítéseket emleget a négerek ellen. Az őszintébb dunába lövést.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 17:12:43

@$pi$:

"A rendőrség nyilván azért tagadta meg a nyomozást, mert baromság volt a bejelentés."

Nyilván. De bazmeg, a rendőrség, vagy legkésőbb az ügyészség minden nyomozást megtagad, vagy megszüntet, amiben valamelyik fideszes potentát vagy annak valamelyik strómanja a feljelentett. Neked ez nem szúrja a szemed?

morph on deer 2017.01.12. 17:13:09

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol:
" Ha a négerimportnak külföldi támogatásra van szüksége, az azt jelenti hogy a magyaroknak nincs szükségük a szolgálataikra."

Ezzel csak az a baj, hogy nem igaz!
Épp mostanában hirdetnek Afrika szerte, hogy magyar letelepedési kötvény kapható!
És mindez bizony külföldiek segítségével történik, ha hiszed, ha nem!

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 17:13:46

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Hát ezért a faszságokért kár volt új nicket regelned.

$pi$ 2017.01.12. 17:15:45

"Rossz hírünk van Németh Szilárd számára: a politikába mindenkinek joga van beleszólni"

Gondolom a Helsinki bizottság és a liberális blogok 95%-a épp ezért tiltotta le a hozzászólást a blogjaik alatt. Mert mindenkinek joga ven beleszólni. :D

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 17:19:06

@$pi$: Erre tudnál valami korrekt kimutatást, vagy csak hülyeségeket beszélsz?

BiG74 Bodri 2017.01.12. 17:19:24

@Halál kamionja mindenkit elgázol:
A francia elnök csak ne lövessen senkit a Dunába, van saját folyójuk.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 17:21:59

@Vombatus Ursinus: @$pi$:

A soros csicskák ezután is beleszólhatnak majd a politikába Magyarországon.

Csak, ugyanúgy mint a CÖFnél, átláthatóan kell majd müködniük, azaz tábla lesz a nyakukban és a blogjaikon 'SOROS CSICSKA VAGYOK' vagy hasonló felirattal

$pi$ 2017.01.12. 17:23:00

@Vombatus Ursinus: "Nyilván. De bazmeg, a rendőrség, vagy legkésőbb az ügyészség minden nyomozást megtagad, vagy megszüntet, amiben valamelyik fideszes potentát vagy annak valamelyik strómanja a feljelentett. Neked ez nem szúrja a szemed? "

Eddig ahány ilyen ügynek utánanéztem mind marhaság volt. Látták, hogy az orbán kutyája a szomszédnál volt, meg ilyenek. Az ilyen strómanozás meg szintén tiszta marhaság: nyomoznak ellene: akkor nem stróman. Nem nyomoznak? Akkor biztos stróman.

De igen, biztos van olyan, hogy gazemberkednek és a rendőrség nem tesz semmit. Mindig van. Csak azt állítom, hogy ezeket te nem nagyon fogod az indexes cikkek alapján feltárni. Ja, mesteri módon elsikkasztottak milliárdokat, de én tudom mi történt, mert olvasom az indexet és második osztályos matekkal mindent kinyomozok.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 17:24:22

@Vombatus Ursinus: Vannak esetek amikor a soros csicskák a függetlem magyar Rendőrséget, Ügyészséget pocskondiázzák. Ilyenkor a strassbourgi bíró küldi őket a jó édesanyjukba:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fontos_dontes_szuletett_nyugdijugyben_strasbourgban.543781.html

$pi$ 2017.01.12. 17:24:57

@Vombatus Ursinus: "Erre tudnál valami korrekt kimutatást,"

Kimutatást? Ne röhögtess öregem. Olvasom az indexet, úgy egy éve mindenütt letiltották a kommentelést ahol szélsőséges pénzért vett ballib blogok mennek. Kivétel a ténytár, meg néhány újabb, feltörekvő blog.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 17:31:27

@morph on deer: A letelepedési kötvényért pénzt kapunk.

A soros néger pedig pénzünkbe kerül.

Sorosnak meg a csicskáinak mind1, mert kibicnek semmi se drága.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.12. 17:33:24

Mi vagyunk a niggerek a tudósaink tudnak,
A hosszútávfutóink hosszú távot futnak,
Lenin apánk képe fenn a falon pereg,
Alatta ott rap-el a sok nigger gyerek
TÁ TÁTÁ
Vodkát iszunk a nagy vörös hazára,
Éjjel-nappal rap-elünk, bármi is az ára
Vodkát iszunk, mer' ez a kedvenc piánk,
A vörös kommunizmus az ideológiánk
Rap zenével teli a belorusz tajga,
Seggre ül a tőkés, ha a rap-et hallja,
A sok grizzli medve rusztikusan táncol,
Össznépi barátság minket összeláncol
TÁ TÁTÁ
Mi vagyunk a niggerek a tudósaink tudnak,
A hosszútávfutóink hosszú távot futnak,
Lenin apánk képe fenn a falon pereg,
Alatta ott rap-el a sok nigger gyerek
TÁ TÁTÁ
Könnyű munkát mi soha nem végzünk,
A rap-kazettára mindig is volt pénzünk
A munkánk ilyen kemény, a gépünk csak forog,
Castro banánt eszünk, a gyomrunk meg korog
Reggelre puliszka, estére ananász,
A mi pártvezérünk ilyesmit magyaráz
Az én jó Natasám kemény kaját főz,
Beborul az agyunk, ha beindul a gőz
TÁ TÁTÁ
Mi vagyunk a niggerek a tudósaink tudnak,
A hosszútávfutóink hosszú távot futnak,
Lenin apánk képe fenn a falon pereg,
Alatta ott rap-el a sok nigger gyerek
TÁ TÁTÁ
Vígan van a nigger kolhoz-tag,
Boldogan rap-el ő, hogyha dolgozhat
6-8-ig húzzuk az igát,
8-6-ig isszuk a piát
Kalasnyikov Pityu a mi fegyverünk,
Védi a rap-et, meg az életünk,
Szíjjel vágjuk a kapitalistákat,
Este sétáltatjuk a pekingi kutyánkat
TÁ TÁTÁ
Mer' mii vagyunk a niggerek a tudósaink tudnak,
A hosszútávfutóink hosszú távot futnak,
Lenin apánk képe fenn a falon pereg,
Alatta ott rap-el a sok nigger gyerek

kissiú 2017.01.12. 17:36:23

@$pi$: Ez tényleg jó hír, ezek alapján akkor már csak 11 éves késésben vagyunk a politikusok elleni nyomozásban. Én kivárom, ha ez kell hogy Tonyót, Tolcsi bácsit, meg a többieket vezetőszáron lássam, a Kárpátok Középpályásáról nem is beszélve. Azt, hogy a MET gázkereskedésén nem a magyar állam, hanem egy cég, a letelepedési kötvényen nem a magyar állam, hanem kéttucat offshore cég, az V. ker ingatlanokon nem a kerület, hanem a friss bérlők nyernek, tények, nem véleményes esetek. De számos esetben világos a bűncselekmény (állami hatmilliárdos vagyon magáncégnél parkoltatása, majd annak csődje előtti napon az egész kp-ben való kivétele), mégsem indul nyomozás sem. Mígnem azt a nagymamát, aki kivette a kb. hárommillióját, bíróságra citálják bennfentes kereskedésért. Vagy egy futsalos 140 millióért vesz villát, és nem indul vizsgálat, de egy szegedi hölgy 700 ezres hallókészülék-vásárlás miatt berendeli a NAV. Te tényleg nem látod a kettős mércét, vagy szándékosan játszod a hülyét? (kevésbé PC voltam, de hát úgyis vége a PC korszakának is)
Szóval egyet értünk, számon kell kérni a politikusokat, de egy demokráciában nem csak az ellenzékben lévőket lehet.

monddazigazatmar 2017.01.12. 17:38:25

@pamut: Értem, hülye valag. válaszolni nem tudsz, akkor nekiállsz ugatni :D Szánalmas vén farok vagy.
Mitől felülreprezentált a helsinki bizottság? Képzeld, nem most hallok róluk először. A klubrádió folyamatosan hivatkozik rájuk. Az index is. Mindenki hallott már róluk- ha te nem akkor valami kő alatt rohadtál az utóbbi 5 évben.
27 ember. Mintha valami rohadt komoly és rettenetesen befolyásos szervezet lenne.

A négy mancs hazudott. A törvény akkor nem tiltotta a libatömést. És ki rá nem szarik, hogy hogy esik a libának. Bazmeg utána meg levágják és megesszük. A sötét fejed szerint állatkínzás a vágóhíd is, mi?

Elterelés, hogy róluk beszélek? Lófaszt. Egy rohadt civil szervezet, ami valakinek a megbízásából károkat okozott.
Mi volt benne a hazugság? Arról beszélek amiről akarok.

"Neked aztán jól kimosták az agyadat orbán manipulátorai! :DDDD Ezek 20+ éves szervezetek" furcsa, de én se előtte, se utána nem hallottam erról a korrupcióellenes ügynökségről. Most sem igen találom a neten.

Tőlem mi a kurva anyádat is kérdeztél a CÖFről, paraszt?

A jobbikot egy álnéven élő meleg zsidó vezeti 2017.01.12. 17:39:26

@morph on deer: "Bezárták a Demszkit?
Nem is tudtam..! "

Csak azert nem zartak meg be, mert jelenleg amerikaban bujtatjak azok, akik egyebbkent idejonnek korrupciot keresni, meg embereket kitiltogatni az usabol a korrupcio miatt. Gudfrend es baratai.

monddazigazatmar 2017.01.12. 17:43:20

@Vombatus Ursinus:
Te komolyan azt hiszed, hogy egyes blogokhoz, tényleg csak baloldaliak akarnak hozzászólni? HOgy az olvasók 100% egyetért a marhaságaikkal? Fel sem merül benned, hogy azokat a hozzászólásokat amik nem azt fújják amit ők, azt kicenzúrázzák?
A kettősmérce azt is megcsinálja, hogy ami nem tetszik nekik azt te úgy látod, hogy ott van, ha meg más olvassa akkor nincs ott a hozzászólás..

$pi$ 2017.01.12. 17:58:13

@kissiú: "hanem egy cég, a letelepedési kötvényen nem a magyar állam, hanem kéttucat offshore cég,"

Látod, ez egy jó példa. Miért nem a magyar állam ad el közvetlenül kötvényeket a letelepedőknek? Ezzel hergelik hónapok óta a népet: nyilván valami nagy lenyúlás, valami mocskos nagy orbáni mutyi lehet ebben, a nemzeti bank államkötvényt ad ki és azt *közvetítőkön* keresztül veszik meg a betelepülni kívánók. A *közvetítők* pedig keresnek rajta.

Nos, igen, de ha megkapargatjuk, akkor kiderül, hogy ez mindig így megy, kereskedelmi pénzintézetek, pl. bankok vesznek kötvényt és azt eladják az állampolgároknak. Így ment ez az mszp idejében is.

És miért? Hát a jegybanki függetlenség miatt b+. Azért, mert az EU ezt így írja elő. Ha nem így tennék, ha nem közvetítőkön keresztül adnák el, akkor az EU nyakonvágná őket. Tehát tulajdonképpen azért pocskondiázzák a jegybankot, mert betartja a tövényeket. Érted?

"hanem kéttucat offshore cég"

Az állam tehát nem üzletelhet az MNB-vel (persze ez bonyolultabb, most egyszerűsítettem), azt úgy hívják, hogy "tiltott jegybanki finanszírozás". Olyan pedig, hogy "offshore" cég a köznyelvben meg a politikai blogokban van. Olyan nincs, hogy "te offshore cég vagy veled nem üzletelünk", ha lenne, akkor a magyarországon üzletelő multik le is húzhatnák a rolót az élen a tecsóval. Miért?

Mert minden nagy cég ott adózik, ahol alacsony az adó. Amit lehet, azt kivisz adózatlanul és ott adózza le, ahol az adó elhanyagolható. A köznyelv ezeket a helyeket hívja "offshore" helyeknek, "offshore" cégeknek.

Gondolj bele: ha te veszel tejet a tecsótól, akik a nyereséget "offshore" cégekbe menekítik, akkor hogyan várhatod el, hogy a magyar állam ne kössön olyan céggel üzletet, amelyik hasonlóképpen alacsony adó fizetésére törekszik teljesen törvényes eszközökkel? Ha a tecsó törvényes, akkor az általad emlegetett cégek is azok.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.01.12. 18:05:12

"Az egyének és szervezetek azon szabadságát garantálják, hogy fontos közügyekben véleményt formáljanak, megnyilvánuljanak, és törvényes eszközökkel – tüntetéssel, nyílt levelekkel, pereskedéssel – megpróbálják érvényre juttatni a meggyőződésüket, azaz politizáljanak. Ezeket a jogokat biztosítja az Alaptörvény is, éppen azért, hogy a hatalom ne legyen korlátlan – írja a civil szervezet."

Hm. Nem éppen a liberálisok szoktak felhorkanni, ha katolikus papok választások vagy népszavazás előtt "tippet adnak" a híveknek a szavazáshoz? Ha a NGO-knak van joguk politizálni, akkor a katolikus egyháznak miért nincs? Vagy ha a katolikus egyháznak nincs joga politizálni, akkor az NGO-knak miért van?

F. Underwood 2017.01.12. 18:05:19

Porig alázta...:)
A probléma ezzel az egész Magyar Helsinki Bizottsággal, hogy minden körülmények között igazságot akarnak szolgáltatni, egy letűnt korszak polkorrekt eszközeit felhasználva.
Szükség lenne valóban egyfajta "fékek és egyensúlyok" rendszerére, de ez a felfogás amit az MHB képvisel már-már vállalhatatlan sok embernek!
Bárcsak ne így lenne, de 2017-re egy teljesen hiteltelen társaság. Komoly reformra lenne szükség!
Ezzel együtt érzi a fidesz, hogy a hatalmukat nem egy választáson fogják elveszíteni hanem egy új rendszerváltással ami alulról fog építkezni. Ezzel szemben pedig csak így védekezhetnek, ha a civil szervezezeket szanálják.
Teljes mértékben nem is tudom elítélni őket ezért (sokminden másért igen) mert a civil szervezetek nagy része rá is szolgált erre, teljes szerepzavar az elmúlt 20 évben...

$pi$ 2017.01.12. 18:05:41

@kissiú: "Vagy egy futsalos 140 millióért vesz villát, és nem indul vizsgálat, de egy szegedi hölgy 700 ezres hallókészülék-vásárlás miatt berendeli a NAV."

Okés, én rendszeresen költök ilyen összegeket, soha nem rendelt be a nav. Szóval a szegedi hölgyet nem azért rendelték be, mert mindenkit berendelnek, aki 700 ezer forintért vesz valami. Volt valami, ami gyanússá tette. Vagy találtak valamit, vagy nem.

Önmagában a 140 milliós villa vásárlása sem kell, hogy gyanús legyen. Kapitalizmus van, vannak gazdagok. Annak idején a Gyurcsány több mint százmilliót osztogatott el a családjában, amikor megkérdezték, hogy hogy is volt felháborodott, hogy "ugyan már". Gondolom akkor is felháborodtatok, hogy miért nem rendeli be a NAV? :D

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 18:09:27

@Halál kamionja mindenkit elgázol: A letelepedési kötvényért olyan pénzt kapunk, amiinek egy jelentős rész e az offshore cégekhez vándorol, ráadásul ez eegy kötvény, amit vissza kell fizetni az államnak, tehát nem kapunk érte lófaszt sem.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 18:10:25

@F. Underwood: A fékek és ellensúlyok nem azt jelentik hogy külföldről vesznek nekünk fékeket meg ellensúlyokat merő jóindulatból v. függetlenségből....

Az ilyenek nyakába 'külföldi ügynök vagyok' tábla dukál.

A magyar keményen dolgozó kisember majd kitermeli a féket meg az ellensúlyt magának, ha lesz rá igénye, a saját pénzén.

$pi$ 2017.01.12. 18:12:05

@F. Underwood: "hogy minden körülmények között igazságot akarnak szolgáltatni"

Az a baj, hogy naívak a végtelenségig. Ha egy bűnöző azt mondja nekik, hogy ez meg az történt, akkor azt mint megingathatatlan szent igazságot hordozzák körbe véres kardként.

Annó cikkeket írtak arról, hogy a világítás nélkül részegen bicikliző cigányokat megbüntetik a rendőrök, pedig a cigányok elmondták, hogy a magyarok is, de azokat nem bántják. Na, az egész Helsinki bizottságba egy nem volt, aki azt mondta volna, hogy "jah, elkapták, kifogásokat keres, az emberek ilyenek".

Ha a Helsinki bizottság újságíróijn múlna, akkor a börtönökből mindenkit azonnal haza kellene engedni, aki azt mondja, hogy ő bizony ártatlan.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 18:12:29

@Vombatus Ursinus: Mégse az IMFes csődhitel szúrta a soros csicska szemét, hanem a letelepedési kötvény, pedig most nem mentünk csődbe...

De ebből nem a soros csicska lop, így a magyarok támogatják ezt a megoldást.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 18:12:36

Hű, micsoda nyomulás van itt! :))) Feltűnt két vadiúj nick, meg a többi fideszes agyhalott is csatlakozott. Biztos elküldték a Lendvay utcából a riadóláncot! :) Egyszerűen szánalmas...

$pi$ 2017.01.12. 18:14:15

@Vombatus Ursinus: "A letelepedési kötvényért olyan pénzt kapunk, amiinek egy jelentős rész e az offshore cégekhez vándorol"

Fentebb leírtam, olvasd el. Olvass utána máshol is. Próbáld megérteni. Ne terjessz politikai propagandát meg butaságokat, csak magadat égeted.

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 18:15:41

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: Az IMF hitel után sem mentünk csődbe, azt az Istrenkirály császárod szórta el faszságokra és kiváltotta egy drágább hitelre. Tök király nem?

$pi$ 2017.01.12. 18:15:42

@Vombatus Ursinus: "Biztos elküldték a Lendvay utcából"

Eddig még csak az mszp bukott meg bérbloggolással. Azért te csak rágalmazz nyugodtan, semmi sem növeli olyan gyorsan a szavahihetőségedet mint a bizonyítékok nélküli vádaskodás.

Netuddki. 2017.01.12. 18:16:10

Mocskos tolvajok, lógni fogtok!

F. Underwood 2017.01.12. 18:16:11

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol:
Nem tartom egészségesnek én sem, de a nemzetközi rendszer (liberális-globalista) már csak így működik.
Attól függetlenül tartom, hogy szükség lenne civilek által tanusított ellenállásra a rendszerrel szemben ha az esedékes!
De semmiképpen sem így ahogy a MHB csinálja, nevetséges :)

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 18:19:08

@$pi$: Tehát mi nem igaz abból amit írtam a bevándorlási kötvényekkel kapcsolatban? Nem kell visszafizetni? Nem egy ellenőrizhetetlen céghálón keresztül lopják azt a pénzt, ami a magyar államot illetné?

$pi$ 2017.01.12. 18:19:11

@Vombatus Ursinus: "Az IMF hitel után sem mentünk csődbe, azt az Istrenkirály császárod szórta el faszságokra és kiváltotta egy drágább hitelre."

Ez is közismert marhaság. Az IMF hitel napi kamatozású, rövidlejáratú valutahitel volt kb. 5-6%-os kamatokkal. Kétszer kellett átváltani, egyszer valutáról forintra, utána visszafizetéskor forintról valutára.

Sokkal olcsóbb hitelekkel lett kiváltva, forinthitelekkel, hosszú lejárítú fix akamatozású kötvényekkel. Az IMF hitel bizony az állam "svájci frankos hietele" volt, nem azért vették fel mert olcsó volt, hanem azért, mert más nem adott és napokon múlott a fizetésképtelenség.

$pi$ 2017.01.12. 18:22:11

@Vombatus Ursinus: "Tehát mi nem igaz abból amit írtam a bevándorlási kötvényekkel kapcsolatban? Nem kell visszafizetni?"

Persze, hogy vissza kell fizetni, midnenütt a világon így csinálják a bevándorlási kötvényeket. Ha nem kellene visszafizetni, akkor itt hörögne egész európa, hogy állampolgárságot árulunk! Ennyit azért illene tudni.

"Nem egy ellenőrizhetetlen céghálón keresztül lopják azt a pénzt, ami a magyar államot illetné? "

Nem. Nem az államot illetné, ha az állam megkapná, akkor az tiltott jegybanki finanszírozás lenne! Megint csak ittt hörögne egész európa. Ezt is illene tudni.

Te is hörögtél a jegybanki függetlenségért? Ez ugyanaz!

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 18:22:50

@$pi$: Arany barátom, szerintem te nagyon hülye vagy. Itt van a mai nap, amikor 2 év után írok egy kommentet de, az egyik szerencsétlen hülye eltakarodik, mert nem tud válaszolni a kérdésemre, cserébe regel egy új nicket, aztán megjelenik a szokásos csahos-kommandó, hogy szétbassza a kommentszekciót. Ne nevettess már bazmeg, ez már tényleg a legalja, amit műveltek.

orbitalpiktor 2017.01.12. 18:23:47

@FILTOL:

Miért nem az...? Fónagy, dajcs stb zsidó, szájer meg a kocsistádé langyik orbán meg cigó...ÉS...??

Vombatus Ursinus 2017.01.12. 18:25:06

@$pi$: "Nem. Nem az államot illetné, ha az állam megkapná, akkor az tiltott jegybanki finanszírozás lenne! Megint csak ittt hörögne egész európa. Ezt is illene tudni."

Baromság, sehol sincs olyan, ahol egy bevándorlási kötvényt megvesz egy milliomos, aztán a pénz felét lenyúlják a közvetítők, az állam meg kifizeti a lejáratkor kamatokkal együtt.

$pi$ 2017.01.12. 18:28:12

@Vombatus Ursinus: "Arany barátom, szerintem te nagyon hülye vagy."

Ez nem érv, nem bizonyíték, csak üres sértegetés. Semmi értelme nincs.

"a szokásos csahos-kommandó, hogy szétbassza a kommentszekciót"

Én mivel tettem tönkre a kommentelést. Hol volt olyan hozzászólásom, ahol nem érveltem, hanem csak üres sértésket vágtam az emebrekhez? Hol volt, hogy nem a témáról beszéltem, hanem arról, hogy a hozzászólók biztos fel vannak bérelve, hazudnak, nem őszinték. fizetett kommentelők?

Olyan dolgokkal vádolsz, amiket te csináltál.

orbitalpiktor 2017.01.12. 18:28:34

@$pi$: Az IMF hitel napi kamatozású, rövidlejáratú valutahitel volt kb. 5-6%-os kamatokkal"

Az IMF hitelt 2,75%-os kamaton kaptuk, tájékozódj mielőtt baromságokat tálalsz...

kissiú 2017.01.12. 18:29:01

@$pi$: Mind a futsalos, mind a szegedi hölgy gyanús volt, mert a fizetésükből nem tellett volna a kiadásra. Találd ki melyik ellen indult vizsgálat.

Felőlem Gyurcsányt is vizsgálhatják (meg is tették Sukoró ügyben), de neki volt egy leadózott vagyona, amiből osztogathatott. A forrása az valóban a vadkapitalista lerablás idejéből lehet, inkább azt kellene bolygatni. Szerinted azt miért nem teszik? Csak nem tabutéma, mint az olajmilliárdok vagy az ügynöklista?

Ez a poszt a civilekről szól, akik egyelőre még hallatják a hangukat. Kíváncsi vagyok Rezsiszilárd, a demokrácia és szólásszabadság nagy védelmezője mire megy velük. (És ne legyen kétséged, ki adta ki a személyes ukázt a vegzálásukra)

$pi$ 2017.01.12. 18:30:06

@Vombatus Ursinus: "Baromság, sehol sincs olyan, ahol egy bevándorlási kötvényt megvesz egy milliomos, aztán a pénz felét lenyúlják a közvetítők, az állam meg kifizeti a lejáratkor kamatokkal együtt. "

Ilyen nálunk sincs.

Janossz 2017.01.12. 18:32:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem.
Minden jóérzésű ember felhorgad azon, ha egyházi köntösbe bújtatott politikai propagandával találkozik.
Pláne, ha azt a politika kitartottjaként működő egyház teszi.
Ami, ugyebár másfelől "civil szervezet".

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 18:32:58

@Vombatus Ursinus: "az állam meg kifizeti a lejáratkor kamatokkal együtt."

Igen. De még egy fokkal rosszabb, mert nem a bevándorlónak fizetik vissza kamatostul, hanem a lenyúlást végző ofsór cégnek. Hogy aztán a bevándorló lát-e valamit belőle, vagy az ofsőr megpattan, azt lehet találgatni. ;)

Legrosszabb esetben a felszívódott ofsór cég helyett áll jót az állam, tehát kétszer fizeti vissza. Nem ismerem a szerződéseket.

$pi$ 2017.01.12. 18:33:44

@orbitalpiktor: "Az IMF hitelt 2,75%-os kamaton kaptuk, tájékozódj mielőtt baromságokat tálalsz... "

Ez a 444, annak gondolom hiszel:

"A kormány végül október 27-ére végre megegyezett az IMF-fel. 25,1 milliárd dolláros keretet kaptunk, amit 2010 márciusáig használhattunk fel. A készenlétben álló pénzre 0,25, a lehívottra 5-6 százalék volt az éves kamat."

Ismerd el, hogy nem mondtam baromságot!

pamut 2017.01.12. 18:36:08

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

" Soros György a legnagyobb magyar patrióta Széchenyi óta. Őnzetlenül segíti a magyarokat harmincvalahány éve. A demokráciáért dolozik, és emiatt ellensége a kádár és az orbán diktatúráknak."

Ez hajszálpontosan így van.

Nincs senki (az élők közül), közel s távol aki annyit tett volna a magyarokét, Magyarországért, mint Soros. Igen: ő korunk Széchenyije, ő az élők közül a legnagyobb magyar.

Idővel sok utca lesz elnevezve róla, szobrokat is emel majd neki a hálás utókor.

És épp azért mert nagy magyar, szükségszerű, hogy a hazaárulók, a tolvajok, a férgek utálják hisz ők pont ezzel ellenkező, a magyarellenes (és antidemokrata) oldalon állnak.

Kádár is pont azért utálta Sorost amiért Orbán is utálja.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 18:37:55

@Vombatus Ursinus: És ugyan ki hiszi el a 90ben, 95ben, 2009ben is csődbe menő kommunistáknak a 3x kormányon levő, mind3x adósságot csökkentő Orbánról, hogy drágább hitelt vett fel, mint ők?

ugye ugye

nem soros propagandán kell élni, ami kiüríti a zsebedet

Janossz 2017.01.12. 18:39:37

@Vombatus Ursinus: Ezek már csak ilyenek. Falkástul.

pamut 2017.01.12. 18:40:53

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol:

Az egész jó hogy ki akarod írni a kommentjeid után hogy "külföldi ügynökök vagyunk", de kérlek fogalmazz pontosan és írd azt hogy Putyin ügynökei vagytok, hisz ez a teljes igazság.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.12. 18:41:03

@$pi$: "Önmagában a 140 milliós villa vásárlása sem kell, hogy gyanús legyen. Kapitalizmus van"

Az apja lakik egy negvenmilliós házban, de van zsebben hatvan milliója, hogy a gyerek 140 milliós kulipintyót vegyen. Na, haggyálmár!

"Gyurcsány több mint százmilliót osztogatott el a családjában"

Az akkorra többszörös milliárdos volt, nem egy tétel. Viszont vegzálni kellett volna, nem pedig pajzsnak használni a mostani tolvajlásokhoz. Akárhogy vergődsz, a fasz gyurcsány nem menti a fasz orbánt.

pamut 2017.01.12. 18:43:57

@$pi$: látom a szándékos trollkodást és blogrombolást egyszerű szólásnak tartod, noha pont az ellenkezője: mások békése beszélgetésnek és szétbarmolás. de neked az a szólásszabadság hogy egy fideszes szabadon megakadályozhatja mások szólásszabadságát.

csak nem fideszes vagy?

$pi$ 2017.01.12. 18:44:09

@kissiú: "Felőlem Gyurcsányt is vizsgálhatják (meg is tették Sukoró ügyben), de neki volt egy leadózott vagyona, amiből osztogathatott."

Nagyon naív vagy. :( Ajándékozási illeték, nézz utána. Nincs olyan, hogy van egy leadózott vagyonod és osztogathatsz belőle. Látod, nem emlékszel rá, az volt a kérdés, hogy kifizették -e az ajándékozási illetéket.

Elárulom, nem. Nem fizették ki.

pamut 2017.01.12. 18:45:55

@$pi$:

"Eddig ahány ilyen ügynek utánanéztem mind marhaság volt."

Szerinted a trafiklopás sem történt meg.
Te akkor sem hiszed el hogy orbán lop, ha anyád sírjáról lelopja a virágot az orrod előtt.

Ideális alattvaló vagy, Orbán szeret téged.

$pi$ 2017.01.12. 18:47:19

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "Akárhogy vergődsz, a fasz gyurcsány nem menti a fasz orbánt. "

Az orbán nem bukott meg azzal, hogy nem fizette ki az ajándékozási illetéket. Azzal sem, hogy másolta a szakdolit. Azzal sem, hogy leszóltak a vizsgái előtt. A pártja pénztárosa sem bukott meg bécsi számlákkal... jah, az orbán azzal sem bukott meg, hogy százmilliókért szakért állami beruházást nyerő cégnek mint a megyó... és még sorolhatnám. :(

Da ha tudsz valamit ne fogd magad vissza. Virítsd a bizonyítékokat, neked szurkolunk.

pamut 2017.01.12. 18:48:25

@monddazigazatmar:
:)))

Látom alpári, pitiáner szánalmas vergődésbe menekültél miután feltöröltem veled a padlót, orbánputyin-bérnec, mi tagadás, pontosan ezt vártam tőled :)))

vénkujon 2017.01.12. 18:50:53

a gázszerelő ma is sok csövet helyrepakolhatott amúgy. meg nem kellene annyira haragudni erre a szerencsétlen baltaarcúra. csak azt teszi, amire viktorék utasítják.
mondjuk az fájdalmas, hogy a fidesznavot vetik be a renitensek ellen

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.01.12. 18:57:54

@Janossz:

"Minden jóérzésű ember felhorgad azon, ha egyházi köntösbe bújtatott politikai propagandával találkozik.
Pláne, ha azt a politika kitartottjaként működő egyház teszi.
Ami, ugyebár másfelől "civil szervezet"."

De az "minden jóérzésű ember" szerint rendben van, ha egy másik állam - pl. Norvégia - civil köntösbe bújtatott politikai kitartottja folytat politikai propagandát. Ami ugyebár másfelől "civil szervezet".

Aha, értem. Vagy mégsem.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 19:05:15

Soros a tipikus agykárosult magyarellenes tahó.

Az ÉLETÉT köszönheti Horthynak, konkrétan a saját és a családja porbafingó életét mentette meg a magyar állam. A háború után kivándorolt, össze vissza spekulált, aztán kikötött a magyarellenesség mellet, mint a többi fajtársa.

vénkujon 2017.01.12. 19:06:18

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a norvégok mire akarják rátenni úszóhártyás kezüket Mária országában?

Chris Lamb 2017.01.12. 19:09:57

A civil szervezeteket ennyien követik a közösségi oldalon: mhb: 20740 tasz: 37158 ai m.: 16526. B.Krisztián ostoba celeb: 284478. Szóval ha egy értéktelen celebnek a közösségi oldalon több követője van mint az "értékes" munkát végző civil szervezetnek akkor nincs probléma. :) Mert ha még azon embereket se tudjátok meghülyíteni akiket a celebeknek sikerült nem kellene erőlködni. Egyes "hívők" erre gyorsan mondanák jó de a celebet sokan azért követik hogy oltogassák. Miért a civil szervezeteket nem?

vénkujon 2017.01.12. 19:12:33

@$pi$: az a szerencséd, hogy sikerült kifognod a legkirályabb csodaembert, akiért rajonghatsz. viktor tökéletes, mértéktartó szent. irigyellek bazz.

Cuhavidéki 2017.01.12. 19:12:34

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Pl. a Magyar Helsinki Bizottság a kisebbségvédelem területén hiánypótló, ugyanis a rendszerváltás óta elkelt időszakban több, a kormányzat által finanszírozott polgári ill. emberjogi intézmény (pl. obmudsmani hivatal, FRPT) kiürült, ellehetetlenült vagy működésük csökevényessé vált.
A civil szervezetek működését ennek tükrében kellene vizsgálni.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 19:12:54

Ha soros Szlovákiába vagy Csehországba születik, már rég halott lenne.

nu pagagyí 2017.01.12. 19:13:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A norvégok nyilván abban a téves tudatban vannak, hogy Magyarországon demokrácia van és jogállam. Azt is vélelmezik, hogy EU országként tiszteljük a szövetség alapító okiratait, a közösen elfogadott elveket. Az is erősítheti a tévedésüket, hogy a magyar ipados alkotmány tételesen felsorolja az emberi jogokat, amiket állítólag véd és garantál. Azt hiszem erről a tévedésről neked, mint arra felhatalmazott mindenirányú szakértő, informálnod kéne a norvég nagykövetet.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 19:16:10

@Cuhavidéki: Akkor államosítani kell.

Ki hiszi el egy átláthatatlanul külföldről fizetett szervezetnek, hogy érdekli a kisebbségvédelem vagy a demokrácia? Soros a demokráciából él? Nem véletlenül devizaspekuláns-ő?

A tőkét mióta érdekli a demokrácia vagy a kisebbség?

kissiú 2017.01.12. 19:27:11

@$pi$: "Elárulom, nem. Nem fizették ki."

Találtam erről egy 2007-es Heti Válasz cikket, ami megemlíti az esetet. Tegyük fel, hogy igaz. A 12%-os elmaradt illeték + büntetés + kamat 100 millánál több tízmilliós tétel, ha ennek valaki megtagadja a befizetését, simán leültethető. De lagalább inkasszózható, öt évig, azaz 2012-ig. Mi a búbánatért nem ültették le mégsem? Csak nem azért, mert a NER-nek esszenciális egy szabadlábon lévő, aktív GYF? Te tényleg nem veszed észre, hogy ha Tonyót, Kertész B-t, Habonyt vagy magát a főfőnit véded a civil szervezetek átláthatósági követelményeitől, azzal a fletóféléket is véded?

Janossz 2017.01.12. 19:29:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem nagyon érted te ezt, Józsefné...
No még egyszer:
"Minden jóérzésű ember felhorgad azon, ha, egyházi köntösbe bújtatott politikai propagandával találkozik.
Pláne, ha azt a politika kitartottjaként működő egyház teszi.
Ami, ugyebár másfelől "civil szervezet"."
EGYHÁZI KÖNTÖS, KITARTOTT, ezek a a kifejezések vagy elkerülték figyelmed, vagy nem jutottak el tudatod arra a szintjére, ami azokat feldolgozni képes volna.

nu pagagyí 2017.01.12. 19:30:17

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: A tőkét nem érdekli, de az embert érdekelheti, akkor is, ha gazdag. Soros pedig nem most lett hirtelen sem demokrata, sem az emberi jogokra érzékeny. Elég sok pénzt költ a saját vagyonából olyan bugris országokra, mint a miénk. Amúgy Soros magyar állampolgár is, innen nehezebb lesz "kitakarítani", mint Oroszországból. Állampolgári joga, hogy részt vegyen a magyar közéletben és támogassa azokat a dolgokat, ami neki kedves.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 19:33:15

@nu pagagyí: Szó sincs arról, hogy erre nincs joga.

Oroszországban is megteheti ezt, csak nem bújhat a civilség mögé, hanem ki kell írnia, hogy a 'fogorvosok országos szövetségének ajánlásával'.

Igy kevésbé látszik majd függetlennek a propagandája, ezért a rinya.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.12. 19:36:34

@nu pagagyí: Valamint mostantól a magyaroknak - a norvég vámunió tagság ellentételezéseként - járó norvég alap pénzeit sem lophatja el Soros civil, ez is probléma neki.

Janossz 2017.01.12. 19:37:15

@Chris Lamb: Szíveskednél idetenni, ha már annyira otthonosan mozogsz az ilyen pályákon a CÖF imádók-követők hasonló statisztikáit is ? Csak úgy miheztartás képpen.:-))

pamut 2017.01.12. 19:37:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

1. Az egyházak közpénzen, azaz az én adómon támogatják a magyarellenes diktatúrát, amely az én pénzem átutalja nekik, hogy szolgálják Orbánt, és egyben asszisztáljanak a hazám tönkrevágásában, azaz kollaboránsok. Nem csupán prostik, Orbán ribancai, de saját hitük, vallásuk, istenük elárulói.
Ez persze már a hisztérikus menekültellenes goebbelszi gyűlöletkampány idején is kiderült, hisz aki azt támogatta, vagy akár csak csendben asszisztált hozzá, az elárulta Jézust és istent. ők orbánt szolgálják, nem az urat, álkeresztény haszonlesők.

2. A civilek semmiféle propagandát nem folytatnak, azt az orbánmaffia teszi, a civilek a jó és igaz magyar ügyekért dolgoznak, gyakran a magyarellenes kormány ellenében, amely ahelyett hogy támogatná őket még üti is őket.

$pi$ 2017.01.12. 19:40:02

@kissiú: "Csak nem azért, mert a NER-nek esszenciális egy szabadlábon lévő, aktív GYF?"

Én nem tudom, veled ellentétben nem gyártok összeesküvés elméleteket erről.

"Te tényleg nem veszed észre, hogy ha Tonyót, Kertész B-t, Habonyt vagy magát a főfőnit véded a civil szervezetek átláthatósági követelményeitől, azzal a fletóféléket is véded? "

Kit védek milyen áltláthatósági marhaságoktól? Mi a fene köze van ehhez a civil szervezeteknek? Ebbe most belezavarodtál szerintem.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.01.12. 19:53:48

Ez az a helsinki bizo akinek nem lehet a blogjat kommentelni?

Igy engednek ŐK beleszólni a közügyekbe...kinyilatkoztatás szintjén

monddazigazatmar 2017.01.12. 20:05:00

@pamut: :D Örülök, hogy úgy érzed, hogy bárkivel is feltöröltél bármit.
Kérdeztél, válaszoltam. Utána már csak ugatásra telt tőled. Szánalmas vén barom vagy

$pi$ 2017.01.12. 20:09:12

@monddazigazatmar: a pamut egy molylepkkét nem tudna legyőzni barkohbában, nem valakivel feltörölni a padlót... már régóta gyanítom, hogy a pamut valami bot.

pamut 2017.01.12. 20:11:46

@monddazigazatmar: Lófaszt válaszoltál, vinnyogtál egy sort. A szánalmas kretén te vagy, és ez még a kisebbik baj, a nagyobbik hogy a magyarellenesek kollaboránsa vagy.

Janossz 2017.01.12. 20:11:50

@Chris Lamb: @Kovacs Nocraft Jozsefne:
Milyen könnyedén váltok ti semmivé, ha egy kérdésre kéne válaszolnotoK!
Ennyit értek pont. Ezek vagytok. Por és hamu.

pamut 2017.01.12. 20:12:49

@$pi$: :DDD Nekem már nem mersz válaszolni se, csak a hátam mögött hősködsz? :D
Te dumálsz aki még a trafikrablást is tagadod, te hazug?

pamut 2017.01.12. 20:16:05

@FILTOL:
Ti, fidesztrollok értétek el , mivel ők nem lopják a pénzt mint a maffiád, ezért nincs pénzük embert tartani a trollkodásaitok moderálására. De mivel magán szervezet magánpénzből, azt csinálnak egyébként is amit akarnak.

Elkezdjünk beszélgetni arról milyan aljas hazugságáradat és örök karaktergyilkosság folyik az orbánamffia mocskos hazug szennymédiájában, és azok kommentjeit milyen brutálisan cenzúrázzák (élén Orbán FB-jával), vagy inkább nem kérsz a kurva nagy pofonokból? :)

kissiú 2017.01.12. 20:16:17

@$pi$: Akkor szívesen elmagyarázom. Ez a poszt a civil szervezetek jogairól szól, nevezetesen hogy beleszólhatnak a politikába. Hogyan teszik? Úgy, hogy nyilvánosságra hoznak olyan dolgokat, amik kínosak a politikusoknak (többek közt a jelenlegi hatalom politikusainak is). Ld. az atlatszo.hu-t, vagy a KertészB-ről írt tényfeltáró cikket. Ezt "Magyarország elleni támadás"-ként állítja be a Csodacsatár és kopasz magyar hangja, ezzel próbálva utólag magyarázni az eredménytelen rendőri vegzálást, és előre legitimizálni a közeljövőben várható negatív diszkrimnatív intézkedéseiket. Kivéve, ha ez is gumicsont, mint Kocsis Máté vizeletvizsgálata, amivel ideig-óráig tematizálni lehet a médiát. Nem valószínű, ui. csak felhívják a figyelmet az Átlátszón megtalálható ügyeikre.

De korábbi hozzászólásaid alapján szerintem pontosan érted te, hogy mit miért tesz a Párt.

Chris Lamb 2017.01.12. 20:17:17

@Janossz: CÖF. Azok jobbak. ;) Miután rájöttek az Ő bohóckodásukra se sokan kíváncsiak törölték az oldalukat. Az általam említett szervezetek nem ennyire rutinosak.

Chris Lamb 2017.01.12. 20:23:56

@Janossz: Milyen könnyedén váltok ti semmivé, ha egy kérdésre kéne válaszolnotoK! Veled ellentétben én nem ülök a technikai eszközök előtt éjjel-nappal. Nekem van magán életem neked nincs? ;) Ugye nem haragszol hogy késve válaszoltam. Ennyit értek pont. Ezek vagytok. Por és hamu. Uhu napagyi csip,csip. B.meg 40 percig nem válaszolok és tombolsz?

monddazigazatmar 2017.01.12. 20:26:13

@pamut:
1. Lófasz adót nem fizetsz, nyugger vagy, élsz a nyakunkon.
2. A civilek nem csinálnak propagandát, mi? Mint a négy mancs aki telekürtölte a világot a mocskos propagandájával. Meg az a civil ami szerint a migráncsokon magyar határőrkutyák harapásai vannak. Meg az a civil amelyik hónapokig arról hazudozott, hogy ezek a retek migráncsok mind orvosmérnökök. Anyád

Janossz 2017.01.12. 20:26:42

@Chris Lamb: Aha. Akkor ezek szerint azokat is eltakarítjáK?
Ne adj'Isten el is számoltatják? Nocsak!
És ki az az Ő, akinek a bohóckodására rájöttek ezek a nagy elmék? Mesélj róla!

monddazigazatmar 2017.01.12. 20:27:16

@pamut: Még a kollaboráns szó jelentését sem vágod. De, ott a válasz. Olvasd el. Ha nem értesz valamit akkor kérdezz papó

$pi$ 2017.01.12. 20:30:36

@kissiú: "Hogyan teszik? Úgy, hogy nyilvánosságra hoznak olyan dolgokat, amik kínosak a politikusoknak"

Nem, nem igazán úgy teszik. Arra bíztatnak például, hogy ne menj el népszavazásra. Aztán megfogalmaznak állításokat mindenféle bizonyítékok nélkül. Politikai propagandát folytatnak. Hazugságokat sulykolnak.

A tevékenységeik hasznos, etikus része sajnos majdnem elhanyagolható. :(

pamut 2017.01.12. 20:35:01

@monddazigazatmar:
1. Nem nyugdíjas vagyok, de te mint fidesztroll persze ki sem bírnád légből kapott hazudozás nélkül, valszeg beteges hazugság-függő vagy. megjegyzem a nyugdíjasok (tudod így hívják őket, bár lehet te anyádat is nyuggerezed) végigdolgozták az életüket, és ma is adóznak a világ legmagasabb ÁFA után, hogy te meg a rühes, a magyarokon parazitaként élősködő maffiád még többet tudjatok lopni.

2. Igen,a civilek nem csinálnak propagandát, az állatkínzás elleni küzdelem nem propaganda, no pláne nem politikai propaganda, hanem állatkínzás elleni (egyébként: jogos, nemes, támogatandó) küzdelem.
Soha senki nem hazudta, pláne nem hónapokig hogy minden menekült orvos vagy mérnök, ezt nem is tudod linkelni. elképesztő az a primitív kocsma-szint, ahogy folyik ki a szádon a hazugság. remélem csontrészeg vagy, az kicsit mentene téged, de csak kicsit. ha józanon írsz ilyeneket akkor egy viszont még az sem, akkor a hisztérikus gyűlölködés bomlasztotta szét az agyadat és a személyiségedet.

Én értem hogy mély kisebbségi komplexusod van a nagyszerű civilek miatt akik önként, önzetlenül küzdenek nemes célokért, te erre soha nem voltál és nem is leszel képes és nem bírod elviselni hogy mások különbek nálad, de ez van.

pamut 2017.01.12. 20:35:56

@monddazigazatmar: pontosan vágom, te kollaboráns vagy.
érdemi válaszod pedig nincs, nem is volt, csak a sutyerák olcsó hisztid.

kissiú 2017.01.12. 20:41:46

@$pi$: "Arra bíztatnak például, hogy ne menj el népszavazásra. Aztán megfogalmaznak állításokat mindenféle bizonyítékok nélkül. Politikai propagandát folytatnak. Hazugságokat sulykolnak."

Az elsőt ellenzéki politikai pártok is tették. Akkor őket is tiltsuk be? A III. birodalomban egész jól bejött (egy ideig).
A második és a negyedik, ha jól értem rágalmak terjesztése. Ez olyan rutinos jogászoknak, mint akik a csúcson ülnek, nem lehet probléma. Kivéve, ha igazak a "rágalmak".
A harmadik pedig maga a politizálás. Ezt lehet 15 milliárdért csinálni, kétszeresen túlárazva kék plakátokon (és utóbb tudjuk, tök feleslegesen), és crowd-funding alapon, századannyi pénzből is. Neked nyilván az első a szimpatikusabb, sőt, azt biztos nem is tartottad propagandának.

Janossz 2017.01.12. 20:43:25

@Chris Lamb: Isten báránya, nézd már meg, hány kommentem van nekem, a tiéddel összevetve, szerencsétlen! Ha az eddig használt 42 nickedet összeadod a forgalmával, sehol se leszek. Mert nekem csak egy van, el se tudod képzelni, nyomorult? Pedig van ilyen, csak az nem a te világod, egy másik. Mert nekem se soronként, se bejegyzésekként nem fizet senki, nem úgy, mint egy egyes, lelkét 2 Ft-ért adó Senkiházyakért!
Hány lánykori neved volt, Chris?
Te voltál a kis huncut Ságvári Endre anno? :-)

Chris Lamb 2017.01.12. 20:44:04

@Janossz: Nem takarítják nem számoltatják el őket. Ez nagy fájdalom néked. :P Ugyanis a jelenlegi kormányzatnak szüksége van rájuk. Emlékszel a Vona/Gyurcsány plakátra? Na szóval amikor a kormánynak szükség lesz egy hasonló akcióra. Jönnek a CÖF-ösök. A CÖF bohóckodására. Amikor meg akarták szervezni a második béke menetet és rájöttek most már nem tudnak annyi embert összehozni mint azelőtt.

Janossz 2017.01.12. 20:52:00

@Chris Lamb: Vagy csak egyszerűen nem akarják összeveretni maguk.
Lassan az is benne van a pakilban.

Janossz 2017.01.12. 20:54:40

@Janossz: Mondom pakliban... Ehhez képest utánfutókon hordozott Vona-Gyurcsány tacepaókkal hergelni a népet, csak biztonságosabb, meg ízlésesebb dolog. Mármint nekik.

Chris Lamb 2017.01.12. 20:56:36

Nekem ez az egy nickem van. És azért van olyan kevés hozzá szólásom te nyomorult sötét barom,mert nincs IDŐM rá. Ugyanis én dolgozom. Veled ellentétben aki valószínűleg nem. Te egy sértődött senki vagy aki a nyomoráért másokat hibáztat. Questor károsult vagy? Esetleg nyakig úszol a ganéjban a bedőlt deviza hiteled miatt? Amit a putridra vettél fel? Miért nem tudod elhinni hogy aki nem ért egyet az ellenzékkel az FIDESZ-es aki pénzt kap a kommentért. Ja és mit mondtam mivel ritkán böfögök be az írásokhoz egy idő után törlődnek TE elfuserált Colombo.

Az EREDETI 2017.01.12. 21:05:30

@$pi$: Jólvan kis viktor ma is ügyes voltál. Megvédted az ügyet. pihenj le széoen, holnap is kiderül egy két dolog, nyilatkoznak a fiúk, szükség lesz rád! figyeld a denevérjelet a felhők között!

Janossz 2017.01.12. 21:14:39

@Chris Lamb: Erre emlékszel, elfuserált Droid? A sok munkád mellett, mi mindenre nem futja az idődből:

"A civil szervezeteket ennyien követik a közösségi oldalon: mhb: 20740 tasz: 37158 ai m.: 16526. B.Krisztián ostoba celeb: 284478. Szóval ha egy értéktelen celebnek a közösségi oldalon több követője van mint az "értékes" munkát végző civil szervezetnek akkor nincs probléma. :) Mert ha még azon embereket se tudjátok meghülyíteni akiket a celebeknek sikerült nem kellene erőlködni. Egyes "hívők" erre gyorsan mondanák jó de a celebet sokan azért követik hogy oltogassák. Miért a civil szervezeteket nem? "
Erre kértem tőled egy egész egyszerű kis kiegészítést a CÖF hasonló számaiból.
Most meg itt fröcsögsz nekem. Ejnye. Nem megy, hát nem. Mondd azt.
Tán a Facebook a munkaadód, te kis sztachanovista?
És arra a kis pikáns momentumra emlékszel-e még, mikor a CÖF-vonuláson az ellentüntetőknek egy roppant kedves elvtársnőd magyarul kezdett gyalázkodni? Lengyel zászló alatt.
Az nem csak ál-civil volt, ál-lengyel is. Ezek vagytok, ennyit értek. Pont ennyit.

NagyVonalakban 2017.01.12. 21:22:37

@$pi$: "..... Aztán megfogalmaznak állításokat mindenféle bizonyítékok nélkül. Politikai propagandát folytatnak. Hazugságokat sulykolnak...."

Most a Fideszre gondoltál, ugye?

kuki123 2017.01.12. 21:32:27

Utálom a fideszt és döbbenetes, hogy eltörlésről beszél egy tajtparaszt, de a helsinki bizottság csak kussoljon a picsába.

Az elmúlt 10-en év alatt ez és a társai itt még értelmeset nem tettek le az asztalra.
A társadalmi támogatottságuk a konvergál a kibaszott büdös nagy nullához.
Amit valójában az ilyen jogvédő szervezetek csinálnak:

"Egy kisfiút kiültetnek a birkanyáj mellé, hogy őrizze, és kiabáljon, amikor jön a farkas. A kisfiú annyira unatkozik, hogy elkezd kiabálni: "farkas!, farkas!", és amikor jönnek a faluból a férfiak megvédeni a nyájat, látják, hogy nincs farkas. Ezt még eljátssza a fiú párszor.
Majd amikor tényleg jön a farkas, hiába kiáltozik, mert a faluban megint azt hiszik, hogy kamuzik a fiú. Ezért a farkas gond nélkül felfalja a nyájat..."

egyébként meg soros:
index.hu/gazdasag/2017/01/12/soros_egymilliard_dollart_bukott_trump_gyozelme_utan/

csak laza egymiliárdott vesztett, mert Trump ellen fogadott...
Értsd 1 milliárdot nyert volna ha hillary clinton nyert volna!

A 2015-ös események és a kvóta népszavazás rávilágított, hogy ezeknek a szervezeteknek semmi keresni valója az országban. kapirgálgasson csak kambodzsában meg szíriában vagy valami faszom tudja 3. világbeli országban
Természetesen a CÖF és fideszközelinek sem.

NagyVonalakban 2017.01.12. 21:33:17

@$pi$: "...Az orbán nem bukott meg azzal, hogy nem fizette ki az ajándékozási illetéket. Azzal sem, hogy másolta a szakdolit. Azzal sem, hogy leszóltak a vizsgái előtt. A pártja pénztárosa sem bukott meg bécsi számlákkal... "

Ez utóbbi ugye a Simicska lenne....
Nos, ő csak egyszer fogja igazàn kiborítani a bilit, de akkor viktor gazdàd megy a süllyesztőbe.

De hová tűnt Columbo felesége? 2017.01.12. 21:33:44

@$pi$:
"Gondolom a Helsinki bizottság és a liberális blogok 95%-a épp ezért tiltotta le a hozzászólást a blogjaik alatt. Mert mindenkinek joga ven beleszólni. :D"

Hogy értsd: mindenkinek joga van blogot indítani és az általa működtetett blogon meghatározni, hogy ahhoz ki szólhat hozzá.
Lapozzunk...

$pi$ 2017.01.12. 21:34:36

@kissiú: "Az elsőt ellenzéki politikai pártok is tették. Akkor őket is tiltsuk be?"

Nem is volt népszavazás akkoriban.

"A III. birodalomban egész jól bejött (egy ideig)."

Elvesztetted a fonalat.

kissiú 2017.01.12. 22:01:41

@$pi$: A mostani népszavazáson a szocik a távolamaradásra biztattak. Előtte 6 évig valóban nem volt népszavazás. Mindegy.

A nemzetszocialisták, miután hatalomra kerültek, betiltották az összes többi politiaki pártot, nyilván hogy ne szóljanak bele a politikába. Mindegy. Úgy látom, nem fogjuk egymást meggyőzni. Én átengedem neked az utolsó szót, azzal, hogy a TASZ-ra és Védegyletre sokan fújtak a fanatikus balodaliak közül 2006 őszén illetve Sólyom megválasztásakor. Gondolom nem akarsz rájuk (te sem) hasonlítani. Erre gondolj, amikor szidod őket a blogszférában. Jó éjt.

na4 2017.01.12. 22:15:49

"Porig alázta..." Hahaha. Német Szilárd gondolom most aztán nagyon megijedt. Német Szilárdtól tejlesen függetlenül (amúgy én sem szívlelem az fickót) a Helsinki Bizottság is egy nagy rakás sz@r. Unatkozó, hülyeségeket beszélő, mások pénzén elősködő bölcsészek zavaros siserehada, ami ha eltűnne a közéletből a fenének sem hiányozna.

monddazigazatmar 2017.01.12. 22:19:09

@pamut: 1. Nem nyugdíjas vagyok. De az vagy, ezt mindenki tudja. Mellesleg gyakorlatilag reggeltől hajnalig itt baszod a rezet, szóval munkát nem végzel.
Azon vered magad, hogy fizeted az áfát abból a pénzből amit kapsz? Baszd meg magad, én tartalak el, vén szarházi, hogy itt ugathass.

2. Az állatkínzás egy dolog. Az meg egy másik, hogy hogyan nevelik a lábasjószágot. Marha érdekes, hogy a franciáknál nem számít, csak addig kellett ugatni, amíg haza nem vágták a magyar exportot.
Egy féreg brigád.
De igen, folyamatosan folyt mindenhonnan, hogy a retkek sokkal képzettebbek mint az itteniek.
www.origo.hu/gazdasag/20150609-a-bevandorlok-gazdasagi-hatasa-pozitiv-magyarorszagra-nezve.html

kettosmerce.blog.hu/2015/11/25/a_magyar_tudomanyos_akademia_szerint_nemzeti_erdek_a_menekultek_befogadasa

Tessék, linkeltem. Kérsz még, vagy tudod magad is használni a google-t?

Egyébként megsúgom, hogy te vagy az, aki a gyűlölettől nem lát. Az orbánfóbiád olyan mértékű, hogy gyakorlatilag már szerintem kezelni kellene. Nem vagy normális. Gondolom azért szarik rád mindenki, és azért baszod itt magad.

pamut 2017.01.12. 22:50:15

@monddazigazatmar:
:DDD
hogy erőlteted az ostoba blöffödet :DDD azt képzeled ugye ha ezerszer leírod hogy nyugdíjas vagyok akkor igazzá válik, ugye agyhalott? :DDD tuti ezt hiszed :DDD "mindenki tudja", mi? :DDD látom már mások nevében is hazudsz, mondjuk egy fideszesnél sosincs legalja, süllyedtek ti a pokol feneke alá is.

"Baszd meg magad"
te retardált roncs, te szánalmas szar darab akinek ez a szánalmas trágárkodás a szellemi csúcsteljesítménye: csak szánni tudom a gusztustalan őrjöngésed, ahogy alázod magad le a szarba.
téged és a maffiádat pedig én tartalak el, és a többi becsületes magyar adófizető, akiken parazita módjára élősködtök, akiket minden nap megloptok, kiraboltok, ti utolsó hazaárulók.

Az állatkínzással kapcsolatba hozott civil szervezet NEM céltáblája (egyelőre) az orbáni diktatúrának, szóval ezen hörögnöd épp olyan kamu terelés, ahogy eddig, akárhogy vered magad.
Ezzel együtt az ember ott kezdődik (mondom az "ember", ez még csak nem is politikai kérdés), hogy elhányja magát az állatkínzóktól. Állatok levágására szükség van, ahogy a felhizlalásukra is, de csak a lehetséges legkevesebb szenvedést okozó módon, nem pedig középkori barbársággal. Mondjuk eddig sem néztem ki belőled az emberség szikráját sem, szóval nem csodálkozom hogy fel sem fogod mi a baja az állatkínzással. ezt csak mi, emberek értjük.

a menekültek kapcsán linkelt cikked ismét hazugság természetesen (komolya, kibírnád csak egy percig hogy ne hazudj????), hisz sehol senki nem állítja a linkelt cikkeidben sem, és sehol máshol sem, hogy, idézlek "minden" menekült orvos vagy mérnök, és pláne nem hónapokon át. soha, egyszer sem, egy napig sem. tehát továbbra is elképesztő az a primitív kocsma-szint, ahogy folyik ki a szádon a hazugság.

és ez utóbbi egyben BIZONYÍTÉKA is annak hogy a gyűlölet elvette az eszed, és habos péppé bomlasztotta az agyadat (már ha volt valaha egyáltalán), ez egy tipikus gyűlölet-hazugság volt a részedről, annak egy extrém, bődületesen túlzó, irreális változata, amiből még annak ellenére sem bírsz kijönni, hogy nem tudod alátámasztani.

téged, az ocsmány trágárságaidat, kényszeres, gyűlölködő hazudozásaidat, ezt az egész bűzös kupacot csak szánni lehet. és megvetni.

káposzta 2017.01.12. 22:53:23

Jobb, ha feladjuk, mi, értelmes emberek. Amíg lélegeznek olyan élőlények, mint ez az okádék Ballib cenzúrázók réme, vagy az a fasz Boross Bence, addig nem nyerhetünk. De nem kell aggódni. Ha túltolja a fidesz, akkor majd kitör a forradalom (eddig mindig és mindenhol kitört, és kicsit nagyobb formátumú faszokat is elsöpört viktornál), és akkor nem lennék az ilyen némethszilárdok helyében :)

pamut 2017.01.12. 23:01:27

@káposzta: ugyanmár, pár kommenttel el lehet törölni az ostoba hazug szájukat, látod innen is hogy elmenekültek, meg ne ijedj már az ilyen gyáva szaroktól :) ne add fel. ha feladod, akkor győztek a mocskok. én biztos nem adom fel, nem hagyom hogy széthazudják a blogokat, szóval te se add fel :)

ember100 2017.01.12. 23:08:28

@monddazigazatmar:
Helló !

Te tényleg ???
Szitokszó a nyugdíjas ?
És mi az hogy nem fizet adót ?
A levegőből él ?
10-27 % áfa van mindenen ami azt jelenti hogy a nyugdíja minimum 16 % visszavándorol az államhoz.
Most tekintsünk el a hogy dohányzik , iszik , autózik ahol a jövedéki adó sokkal több.

Eszednél vagy ?????

vénkujon 2017.01.12. 23:15:10

@CSAK A dunába lőtt libsi a jó libsi !!!: kis, rózsaszín homokos vagy:) igyál egy kis mézesteát attól megnyugszó

Boross Bence 2017.01.12. 23:20:17

@káposzta: Kedves "értelmes emberek", ne alpári hangnemben nyilvánuljatok meg a blogokon!

monddazigazatmar 2017.01.12. 23:38:05

@ember100: A hangsúly ott van, hogy visszavándorol.
Ez a vén féreg semmit nem tesz hozzá semmihez, csak itt utálkozik egész nap.

pamut 2017.01.12. 23:55:45

@monddazigazatmar:

Szia troll,
na nem mintha a kínosan szánalmas vergődésed érdemelne bármiféle cáfolatot, de kíváncsiságól megnéztem, hát te 2012 januárjában regiztél és azóta van 6900 kommented, míg nekem a 2009 februári regem óta kicsit több mint 7000 :DDD

Kapisgálod már mind az egy darab agysejteddel, vagy levezessem neked hogy harmadával kevesebb idő alatt írtál lényegben ugyanannyi kommentet mint én, de még neked sír az az ocsmány és hazug pofád hogy "reggeltől hajnalig itt baszod a rezet, szóval munkát nem végzel."

Kurva nagy öngólt lőttél te szerencsétlen! :DDDD Te még többet kommenteltél az elmúlt 5 évben mint én, de még te fikázol másokat :DDD

Na, hörögj még valamit, had röhögjek még egyet ;)

monddazigazatmar 2017.01.13. 00:04:49

@pamut: Reggel 9 óta itt baszod magad papó. Csak ebben a blogban 82 baromságot szartál ide. Ne magyarázd már, hogy nem egy vén szottyadék nyugger vagy.

Ja, értelem nincs benne egy szál sem, csak böfögsz. Mesélj miből tartanál el bárkit is? Kommentelésből? Idióta.

MI az, hogy kamu elterelés, te ostoba farok? Kérdeztél valamit a civilekről. Nem azt kérdezded, hogy xy civil mit csinál, hanem általánosságban. Azért egyszerűbb egy négymancsos balfaszságot felhozni, mert annak konkrétan mérhető a gazdasági hatása.
Az olyan hazug, szemét kampányoknak mint a "határőr kutyákat uszítanak a menekültekre" sokkal nehezebb.
Tessék, hazaáruló fos, olvass:
"Végül a Hungerit Zrt. 2008-ban megszüntette a hízott baromfi vágását, és elbocsátott 200 alkalmazottat – amit a bojkottal indokoltak. Ezután elszabadultak az indulatok.
Ahogy annak idején a Magyar Narancs is utánament, az európai baromfimáj-piac második legnagyobb szereplője volt a Hungerit Zrt., és a cég 2008-as 25 milliárdos éves bevételén 2-3 milliárdos lyukat ütött a Négy Mancs akciójának következményeként életbe lépő bojkott. A Négy Mancsot azzal vádolták, hogy német gazdasági érdekeket képvisel, a Hungerit pedig azt állította, betartja az összes érvényben lévő, a gazdasági állatok védelméről szóló EU-s ajánlást"
2012-ben az EU elutasította az indítványt, amely – többek között – a libatömés betiltására irányult."

Te persze leszarod a 200 munkahelyet. Te persze leszarod a 2-3 milliárd kárt. Te persze leszarod, hogy a franciák vidáman tömik, mert náluk az ilyen négy mancs féle férgeket felhúzzák a fára.

Jaaaajjj, jön a mismásolás, mert nem azt írták, hogy minden menekült orvos. Rajtad kívül szerintem mindenki más értette, hogy mit írok.
Kurva sokra mondták. A tévében amit mutogattak az mind fogorvos volt meg mérnök.
Hazug kampányt tolnak a tetű civilek amikor arról magyaráznak, hogy milyen képzettek a menekültek? IGEN. A fele olvasni sem tud.

monddazigazatmar 2017.01.13. 00:06:37

@pamut: Ja. És? Te ráérsz egész nap itt baszni magad. Én nem.

Cuhavidéki 2017.01.13. 00:36:40

@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol:
Meglátjuk,mit tartalmaz majd az e félévre kilátásba helyezett törvénytervezet.
Az oroszországi minta szerint az alkotmánysértő szervezetek tevékenysége korlátozható az ügyészség által.
info-direkt.eu/2017/01/12/ungarn-will-soros-finanzierte-ngos-loswerden/

Pukka Pad 2017.01.13. 00:45:40

@$pi$: Asszem ebben tévedsz. Ezek nem naívak: inkább felettébb dörzsöltek. Miaz hogy, nagyonis.

Pukka Pad 2017.01.13. 00:49:09

@NagyVonalakban: Ne reménykedj, ha lenne bili, már rég kiborult volna.

Pukka Pad 2017.01.13. 00:56:46

@kissiú: Csakhogy ugye itt csúsztat egy gyönyörűt a poszt: nem en bloc a kormánykritikus civilekről van szó, hanem az idegen pénzeken felforgató, idegen érdekeket képviselő civilekről. Ezeket meg általában nem civileknek nevezik, hanem zsoldosoknak.

Pukka Pad 2017.01.13. 00:58:45

@pamut: cérnaszálam, nem unod még?

MACISAJT 2017.01.13. 03:59:12

Valójában alábbiak (a teljesség igénye nélkül) miből lettek finanszírozva/létrehozva az MSZP-SZDSZ dicsőséges 8 éve alatt.ja és 2010 óta?

1 Amnesty International
2 Athena Intézet
3 Demos Magyarország Alapítvány
4 Eötvös Károly Intézet
4.Energia Klub
5 Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI)
6 Gazdaságkutató Intézet (GKI)
7 Greenpeace Magyarország
8 Habsburg intézet
9 Hallgatói Hálózat
10 Hálózat a Tanszabadságért
11 Hayek Társaság
12 Haza és Haladás Alapítvány
13 Hetényi Kör
14 Intézet a Demokratikus Alternatíváért IDEA
15 KLUBHÁLÓ - A Közéleti Társaságok Szabad Hálózata
16 K-Monitor Közpénzfigyelő Iroda
17 KOPINT- TÁRKI Konjunktúrakutató Intézet Zrt.
18 Költségvetési Felelősség Intézet Budapest
19 Magyar Helsinki Bizottság
20 Magyar Progresszív Intézet
21 Magyartanárok Egyesülete
22 Martin Luther King Egyesület
23 Méltányosság Politikaelemző Kör
24 Mérték Médiaelemző Műhely
25 Munkáért Alapítvány
26 NANE
27 Négy Mancs állatvédő alapítvány
28 Oktatói Hálózat
29 Pallas Páholy
30 Pénzügykutató Zrt
31 Policy Agenda Kft
32 Policy Solutions
33 Political Capital
34 Political Spectrum
35 Politikatörténeti Intézet
36 Publicus Intézet
37 Republikon Intézet
38 Szabadság és Reform Intézet
39 Soteria Alapítvány
40 SZEMA
41 Szolidaritás
42 Táncsics Alapítvány
43 Társaság A Szabadságjogokért
44 Tegyünk Egészségünk Színvonaláért Alapítvány TESZ
45 Transparency International

Ezek a "civilek" bizony nem egyebek mint a háttérhatalom ötödik hadoszlopai Magyarországon...

nu pagagyí 2017.01.13. 06:40:39

@MACISAJT: Jé? Akkoriban nem úgy ment, hogy a hatalmon levők közpénzzel tömték a "civilszervezeteket", ahogy manapság? A felsorolás egyébként nem teljes, a Soros alapítványokhoz bárki pályázhatott, elég sok utóbb Fideszesnek bizonyuló csoportosulás is pénzhez jutott.

Egykor ezzel még pontosan tisztában voltak:
444.hu/2016/05/26/kozlemenyt-adott-ki-a-fidesz-soros-gyorgy-vedelmeben

nu pagagyí 2017.01.13. 06:54:09

@Pukka Pad: Ez csak a te minősítésed, amit a hatalom rágott a szádba. Én meg úgy látom, hogy orosz pénzből, orosz támogatással került egy maffiózó társaság az ország élére és politikájával tövig benyal a szponzornak. Csakis hazaárulók akarhatják, hogy az országban jogokkal rendelkező polgárok helyett alattvalók legyenek, mert így könnyebb kiszolgálni az idegen érdekeket.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.01.13. 07:14:57

@nu pagagyí:

Ez nem az ő minősítése, hanem ezt mindenki látja, hogy Soros politikai célokra használja az általa pénzelt, és a Norvég pénzekből finanszírozott alapítványokat, egyesületeket.

Ezt Soros se titkolta a napvilágra került levelezésében, és arra is kitért, hogy internetes megfigyelésre, elemzésre, és befolyásolásra is hazsnál ezek közül néhányat.

Igazából az az érthetetlen, hogy akik ilyen világosan látják, hogy a CÖF egy politikai szervezet által létrehozott, civil egyesület, hoygan nem bírják ezt észrevenni Sorosnak az egyértelműen politikai célokra használt csicskásai esetén ?

MACISAJT 2017.01.13. 07:18:56

BTK különös rész: Államellenes bűncselekmények

Hazaárulás:
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A bűncselekmény jogi tárgya a Magyar Köztársaság alkotmányos rendje, függetlensége, területi épsége. Alkotmányos rend alatt értjük az alkotmányt, az alkotmányban foglalt elveket és intézményeket, valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.

Elkövetési tárgya kettős: egyrészt kapcsolat felvétele, másrészt kapcsolat fenntartása külföldi kormánnyal vagy szervezettel. A kapcsolat felvétele feltételezi, hogy az elkövető a fent nevezett szervvel ténylegesen érintkezésbe kerül. A cselekmény ebben az esetben akkor befejezett, ha a másik fél a közeledést elfogadja. Ez történhet bármilyen módon. Kapcsolat fenntartása esetében már a két fél közti együttműködés a lényeg. A bűncselekmény elkövetéséhez külföldi kormány vagy szervezet megléte szükségeltetik.

Akkor tekinthető a bűncselekmény befejezettnek, amint az elkövető a külföldi kormány megbízottjával vagy a külföldi szervezet képviselőjével kapcsolatba kerül. Kísérlete elképzelhető.

A bűncselekmény alanya tettesként csak magyar állampolgár lehet, vagy kettős állampolgár. Hontalan állampolgár egyáltalán nem követheti el. Felbujtó vagy bűnsegéd azonban bárki lehet.

Fontos a célzat fennállása. Az elkövető azért kell, hogy létesítsen vagy tartson fenn kapcsolatot, hogy ezzel sértse a Magyar Köztársaság függetlenségét, alkotmányos rendjét vagy területi épségét. Ily módon csak egyenes szándékkal követhető el: az elkövetőnek tisztában kell lennie tettével, és annak eredményét kívánja. Motívuma sokféle lehet: bosszúvágy, sértettség, netalán a fennálló rendszerrel szembeni ellenérzet.

Minősítő körülmények:
Súlyos hátrányt okozva: itt az államnak okozott súlyos hátrányt kell érteni.
Állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával: ez lehet saját vagy más személy szolgálatának a felhasználása.
Háború idején: rendkívüli állapot, valamint az alkotmányos rend megdöntésére vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények, továbbá az élet- és vagyonbiztonságot tömeges méretekben veszélyeztető, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények miatt elrendelt szükségállapot.
Külföldi fegyveres erő: külföldi kormány fegyveres testülete, zsoldosok stb.

Lázadás:
145.§. Az a magyar állampolgár, aki állami szolgálatával vagy hivatalos megbízatásával visszaélve külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, és ezzel a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét veszélyezteti, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig, háború idején öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Eltérések a hazaáruláshoz képest
Elkövetési magatartás: az elkövető az általa jogszerűen gyakorolt állami szolgálatával vagy megbízatásával élt vissza, amikor a külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel. Ellentétben a hazaárulással, a hűtlenség egy materiális deliktum, vagyis a veszélyeztetésnek közvetlenül fennállónak kell lennie.
Alany: csak olyan magyar állampolgár, akinek állami szolgálatából vagy hivatalos megbízatásából van lehetősége külföldi kormánnyal vagy szervezettel kapcsolatot felvenni vagy fenntartani.
A bűncselekmény nem követel meg speciális célt az elkövetőtől, tehát eshetőleges szándékkal is elkövethető.

-----

MACISAJT 2017.01.13. 07:19:53

No mármost. A Lújinszki Máónika Tehetségkutató Verseny 2. helyezettét az emlékezetes e mail botrányai miatt a gonosz fasiszta/antiszemita etc. amerikai bíróság kötelezte e mailjeinek nyilvánosságra hozatalára.
Fischer hazaárulása így bukott le/ki, számára némileg váratlanul. Így működik a rendszer:

Ficher Iván karmester levele Vernon Jordan ügyvédnek, Clintonék bizalmas tanácsadójának, Hillary Clinton most bírósági döntés nyomán publikált levelezéséből, 2011-ből. A levélről a Válasz.hu számolt be először.

*

Kedves Ms. Adashek,

Kérem, továbbítsa ezt az üzenetet Vernon Jordannak (Clintonék bizalmasának - a szerk.) amilyen gyorsan, csak lehet.

Kedves Vernon,

Remélem, jól van.

Ezen a héten Hillary Clinton ellátogat Magyarországra. Azt javaslom, nagyon óvatosnak kellene lennie, hogy elkerüljön egy zavarba ejtő helyzetet. A sajtó már most tele van olyan megjegyzésekkel, hogy a látogatása olyannak fog tűnni, mintha elismerné a magyar kormányzatot és Orbán Viktor miniszterelnököt.

Legyen tisztában azzal, hogy Orbán úr kormányzata lerombolja a magyarországi demokráciát és egy olyan durva rendszert vezet be, amely nem tiszteli az emberi jogokat és a szólás szabadságát. Tájékoztatásául két cikket csatolok:

Washington Post: The Putinization of Hungary
NYBooks: Hungary Threat

Kérem, figyelmeztesse Mrs Clintont a június 30-ára tervezett magyarországi útja előtt. Mindig elérhető vagyok segítség vagy információ ügyében. Sajnos attól tartok, hogy a magyarországi amerikai nagykövet (Eleni Tsakopoulos Kounalakis – a szerk.), aki nagyon közel áll Orbán úrhoz, nem adna teljes, kiegyenlített képet a fennálló veszélyekről. Ha (Hillary Clinton – a szerk.) nem közli nyilvánosan az aggodalmait a magyarországi diktatórikus tendenciák miatt, a látogatása olyannak fog tűnni, mintha egy autokratikus rezsimet támogatna.

Legmelegebb üdvözletem Ann-nek és Önnek,

Ivan Fischer

U.I. Így működik az ötödik hadoszlop. És ezek után járultak a magyarországi állami kasszához, évente 1,2 milliárdért...Az alapítvány vezetője pedig Sorosné.,..
Jellemző, nem?

nu pagagyí 2017.01.13. 07:29:45

@káposzta: A magyar jobboldalnak nincs természetes bázisa, mert az oligarchák és nagybirtokosok száma mindig elenyésző a néphez képest. Ráadásul előbbiek kifejezetten parazita életmódot folytatnak, még a felvilágosodás előtti korszak maradványai. Képesség hiányában előjogokra tartanak igényt, a társadalmi mobilitást minden erővel fékezik. A magyar jobboldal fegyvere az erőszak és népbutítás. Addig nem lesz valódi változás és nemzetről sem beszélhetünk, amíg nem jelentkezik igény a polgárosodásra. Ezt pontosan tudja a hatalom, ezért is számolja fel a szabad vállalkozás tereit, teszi szegénnyé és kiszolgáltatottá az embereket, terjeszti a belenyugvást prédikáló ostoba vallásos hitet. A Nyugat és Kelet közti választás erről szól. A Kelet az alattvalók országa, nemzet helyett urak és szolganép, a Nyugat pedig az öntudatos polgárok országa, ahol nem okoz gondot annak megértése, hogy mi a feladata egy választott képviselőnek és a képviselő is tudja, hogy nem a pártját, hanem választóit képviseli elsősorban. Nem saját magát, nem a pártelnököt, nem valami elvont ideológiát. Nem küldetése van, hanem szolgál és elszámolással tartozik.

nu pagagyí 2017.01.13. 07:39:35

@MACISAJT: Mi a problémád? Talán nincs igaza Fischernek? Orbán nem demokrata, egy hazug szélhámos. Tegnap még Lukasenkó volt, holnap már Kadhafi lesz.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.01.13. 07:39:44

@MACISAJT: Nem tudom mitol rosszabbak az orosz mediabefolyasolasi kísérletek mint ezek.aki nem aludta at az elmúlt huszonöt évét az emlékszik.barmit tett a jobboldali politikus...politika.ezek elougrottak es SZAKÉRTŐ nyilatkozatot tettek.mindig minden témában.minden azakpolitikara volt egy ilyen bagázs.korusban ajvekoltak vagy haborodtak fel stb.
Közben meg titkosszolgálati akciokrol,politikai befolyasszerzesrol,megtevesztesrol papolnak ugyanezek az oroszokkal kapcs.?nevetséges

Voznyák Pista2 2017.01.13. 08:02:33

Az, hogy Soros a ballib szervezeteket támogatja, nagyon egyszerű okokra vezethető vissza szerintem, amelyek gazdasági érdekeken alapulnak.
Egy nyitott társadalom, könnyebben irányítható kívülről, közvetett eszközökkel persze. Egy olyan embernek, aki meghekkelte az Angol jegybankot, ez alapvető szempont. Közvetett eszköz lehet akár a sajtó, akár pénzügyi tranzakciók, befolyás a jegybankok felett ("függetlenített" jegybankok) stb.
Egy baloldali, vagy ballib kormány azért előnyös ilyen szempontból, mert hajlamosabb a monetáris lazaságra, az államadósság növelésére. A fogyasztás növekedésével felpörög a piac, és túl a növekedéssel járó előnyökön, még a banki szektor, és a kötvénypiac is erősödik. Ez így első hallásra talán jól hangzik, de sajnos ennek ára van, amit legutóbb 2008-ban tapasztaltunk meg, és amely mai napig meghatározza pl. a Mediterrán térség gazdasági életét (negativan persze).
Nagyon fontos szempont szerintem a közvetlen anyagi haszon mellett a befolyás növelése.
Sose felejtem el a távolkeleti pénzügyi válság egyik nagyon fontos momentumát, mikor a japán bankok segítségre szorultak, a segítségnyújtás egyik feltétele az volt, hogy liberalizálják a Japán bankrendszert, magyarul szerezhessen bárki (nem japán is) 50% feletti tulajdonrészt bármely japán pénzintézetben. "Liberalizálás" :)

Voznyák Pista2 2017.01.13. 08:07:57

@nu pagagyí:
"Nyugat pedig az öntudatos polgárok országa,"

Igen, egyre öntudatosabbak, hiszen erősödik a szélsőjobb, a ballib migribefogadó hisztéria nyomán.

magyarparaszt 2017.01.13. 08:35:00

Soros a saját pénzéből áldoz a ránk, míg orbán a mi pénzünkön hízlalja a siserahadat. Azt a hulladékot, amelyik itt is uszít állampolgári jogaim és gyermekeim szabadsága ellen, és amelyik örül annak, hogy már egy vetélkedő műsort is csak az nyerhet meg orbánisztánban, aki a ruszkibérenc komcsiivadék seggét nyalja.

nu pagagyí 2017.01.13. 08:45:44

@FILTOL: Teljes joggal. Orbán pont azt teszi, amitől minden normális ember féltette az országot. Lop, diktatúrát épít, félelmet gerjeszt, gátlástalan diktatúrákkal haverkodik, kockára téve az ország jövőjét. Az ország minden melldöngetés ellenére lecsúszott, itt pont úgy lesz minden egyre jobb, mint Észak-Koreában. Orbán a hatalmát nem a polgárok elégedettségére, hanem félelmére építi. És joggal félhet tőle mindenki, aki veszélyezteti a hatalmát, de az is aki aki nem éljenzi buzgón. Orbán egy gátlástalan féreg, vagy ahogy az őt jól ismerő ember megfogalmazta: egy geci. Százezer tolvaj "nemzetét" építgeti milliók rovására.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.13. 08:53:04

@magyarparaszt: A norvég alap pénzeket lopta el Soros a magyaroktól, gondolom ezt hazudod a saját pénzének.

John Doe3 2017.01.13. 08:54:48

@Ballib cenzúrázók réme 21: azért az édi, hogy egy 2014-es Pilhál György cikkre hivatkozol. Ez még bőven a G-nap előtt volt...

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.13. 08:55:02

@Voznyák Pista2: S teszi mindezt annak ellenére, hogy Horthynak köszönheti az életét. Ahogy a sok környező országokból mo-ra meneküt zsidó is.

A magyarokkal egy baj van, nem védik elég agresszívan a fajukat a mocsoktól, szennyeződéstől.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.13. 08:57:35

@nu pagagyí: Ma már úgy félnek a magyarok megint 2/3ot fognak szavazni a gecinek.

n_dy 2017.01.13. 09:08:36

@Janossz: ha a HB-nak joga van elmondania a véleményét, akkor az egyháznak is ... vagy nem?

spinat 2017.01.13. 09:12:45

@Boross Bence: Soros György magyar állampolgár. Ha a pénzéböl támogat egy szervezetet, akkor az a magyarországi támogatóiból él.

n_dy 2017.01.13. 09:14:59

@pamut: drága Gyuri bácsid egy erkölcsök nélküli, gátlástalan zug bukméker, kizárólag a pénz érdekli, amit pedig felfordulás szítására használ fel, a zavarosban halászik ... sok államot próbált már tönkretenni, ezért sok helyről ki is van tiltva ... már eleve szemét és primitív ember az, aki tőzsdézik, mások bukására játszik ... ő pedig ezt teszi, nyilván erről nem hallottál ...
mondhatnám egy utolsó gazember ...

Willkommenskultur 2017.01.13. 09:15:37

@spinat: Sorosnak az nem tetszik, hogy oda kell írnia a blogja mellé mostantól hogy Soros blog. Arról nem volt szó hogy nem propagandázhat.

A zsidó ugyanis a zavarosban szeret bujkálni, mint azt Hitler vagy Széchenyi vagy Iulius Caesar is helyesen állapította meg.

káposzta 2017.01.13. 09:35:32

@Boross Bence:
Furcsa, hogy az alpári hangnemmel van bajod, miközben az olyan emberek létezése, mint te, nem zavar.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.13. 09:54:28

@MACISAJT:

Pontosan erről van szó.

A Soros féle hazaáruló banda, nemcsakhogy ellopja a valóüdi cicilek elől a nekik járó Norvég pénzeket, hanem mindent megtesznek, hogy a ballibek győzzenek, semmilyen eszköztől nem riadnak vissza.

A hazaárulást is beleértve.

TBone 2017.01.13. 09:59:46

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Azok a valódi civilek, aki az összes forrásukat plakátkampányra fordítják?

TBone 2017.01.13. 10:05:17

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Nem az volt a gond eddig, hogy külföldről támogatja Soros az álcivileket? Most hirtelen már a Norvég alap pénzeihez is hozzájutnak?

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.13. 10:10:46

@TBone: Annyi történt hogy Obama és Klintonné Soros alkalmazottai voltak, most, hogy nincs hatalmuk, és Trump nincs neki lekötelezve, itt van Orbán esélye, hogy kifüstölje a partizánjait.

ami különben is csak annyi lesz h a blogokba ki kell mostantól írniuk SOROS CSICSKA VAGYOK

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.13. 10:10:52

@TBone:

Ezt ki állította ?

Ha a CÖF-re célzol akkor teljesen egyértelmű a hülyék számára is, hogy politikailag elkötelezett álcivilekről van szó.

Nem kevésbé teljesen nyilvánvaló, hogy Soros Gyuri álciviljei is, elsősorban politikai célok kapcsán jöttek létre, és ezeken dolgoznak.

A közös mindkettőben, hogy valódi civilek elől lopják el a forrásokat. Előbiek az állami forrásokat, utóbbiak a Norvég alap pénzeit.

Ám a Soros bagázzsal szemben nem csak az a gond, hogy elszívják a levegőt, és pénzt a valódi civilek elől, hanem az is, hogy idegen hatalmak érdekének a szervilis kiszolgálói.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.13. 10:12:19

@TBone:

Dehogy nagy hirtelen. Soros bundázta ki a Norvág pénzeket, hogy rátehesse a kezét.
Eredetileg az EU-ba befizetendő pénz lett volna.

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-behalozta-a-civileket-1249601
Nemcsak Magyarországon, hanem a többi közép- és kelet-európai országban is az Egyesült Államok, illetve Soros György spekuláns pénzelte, alapította a norvég „civil” pénzek szétosztását felügyelő szervezeteket – derítette ki lapunk.
Romániában például a Román Ökotárs Alapítvány az egyik pénzosztó, melynek a magyar Ökotársból ismert volt LMP-s politikus, Foltányi Zsuzsa is tagja. A másik pénzosztó szervezet a Civil Társadalom Fejlesztési Alapítvány, amelynek vezetője, Catalin R. Cretu,korábban a New York-i és a Columbia Egyetemen tanult, és a HSBC Bank USA-nál töltött be vezető pozíciót. Lengyelországban a Soros György által 1988-ban alapított Báthory István Alapítvány osztja a norvég „civil” pénzeket. Észtországban a Nyílt Észt Alapítvány felügyeli a támogatások megfelelő kezekbe juttatását, ezt a szervezetet is Soros hozta létre 1990-ben, és része az amerikai spekulánshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának.

MACISAJT 2017.01.13. 10:19:01

Térjünk hát sokadjára vissza soros bácsihoz és az ő Magyarországgal kapcsolatos "áldásos" tevékenységére.

Hallott még valaki az un. Kékszalag Bizottságról?

Erről 1995-ben Rabár Ferenc így számolt be a Magyar Nemzetben egy újságcikkben.

„Antall József szólt nekem 1990. februárjában, hogy lesz Londonban egy tárgyalás, melyet Soros György szervez és témája a magyar adóssághiány kezelési módja. A meghívót Soros György elküldte az akkor alakuló pártok közgazdasági szakértőinek. Tardos Márton fogta össze az utazási ügyeket, s tőle kaptam egy előkészítő anyagot, amelyet tudomásom szerint Szalkai István, az MNB korábbi elnökhelyettese készített. Az írást áttanulmányoztam, és konzultáltam róla Tardos Mártonnal. Ezután ment ki a csapat Londonba. A látogatás magánjellegű volt, noha az akkori kormány (a Németh Miklós vezette kormányról van szó) néhány szakértője is részt vett a csapatban. Az angol fővárosba Tardos Márton, Surányi György, Csillag István, Szalkai István, valamint jómagam utaztunk el, és Antall József kérésére csatlakoztak hozzánk az ő külföldi szakértői: Tar Pál és Osváth György.
Az 1990-es választások előtt esélyesnek tekintett pártok képviselőiből és a velük már kapcsolatban álló kormányzati szakértőkből tevődött ki a csoport.
A megbeszélések nemcsak az adósság kezeléséről, hanem a követendő privatizációs stratégiáról is zajlottak. A kétnapos londoni vizit keretében a Rothschild Bankházzal kizárólag a privatizációról tárgyaltunk. A második napon Soros György a Wallburg Bankház szakértőit hívta meg, és e társaságban ismertette az adósságállománnyal kapcsolatos téziseit. Az elképzelés gerince az előzetes tanulmányban is szerepelt már, lényege egy „debt equity swapping” művelet volt, azaz az adósságért a hitelkezelőknek magyar tulajdonnal fizettünk volna. Ez szorosan kapcsolódott a privatizáció kérdéséhez, hiszen a részvénytársasággá alakított magyar vállalatok papírjait kellett volna a hitelezők rendelkezésére bocsátani. Önkéntes hitel- vagy kamatelengedésre nem volt esélyünk. A velünk csak kicsit is szimpatizáló külföldi bankárok egyértelművé tették: az adósság-elengedési kérelmek csak rontanának a helyzeten.”

A Rabár interjúra ugyancsak a Magyar Nemzetben, 1995. augusztus 26-án válaszol Szakolczai György, a Budapesti Műszaki Egyetem közgazdászprofesszora. Szakolczai kijelenti, Rabárnak az a mondata, hogy „az 1990-es választások előtt esélyesnek tartott pártok képviselőiből és kormányzati szakértőkből tevődött össze a csoport” – nem felel meg a valóságnak.
„A lista, amelyet (Antall első pénzügyminisztere, Rabár Ferenc) megad, nem erősíti meg ezt az állítást. Az SZDSZ-t valóban képviselte Tardos Márton, a párt vezető gazdaságpolitikusa, ugyanakkor Osváth György és Tar Pál nem voltak az MDF tagjai, hanem Antall József későbbi miniszterelnök személyes barátai, vagy ismerősei. Hiába keressük itt a Fidesz, a kisgazdák és a kereszténydemokraták képviselőit, és jó lenne tudni, mi van Rabár úr azon mondata mögött, hogy „Soros György a meghívót elküldte az akkor alakuló pártok közgazdasági szakértőinek. Ezek mit válaszoltak? – és így tovább.”
Szakolczai megjegyzi még, hogy: „ezek a magánjellegűnek mondott beszélgetések meghatározták az ország sorsát!”
„A helyzet tehát az – folytatja Szakolczai, aki egyben a londoni látogatás végeredményét is ismerteti, hogy a Kékszalag Bizottság által megnevezett és semmiféle alkotmányos felhatalmazással nem rendelkező, és tárgyalásainak tartalmat mindeddig szigorúan homályban tartó csoport megbeszéléseinek (vagy akár hallgatólagos megállapodásainak) folytán alakultak ki a rendszerváltás utáni magyar gazdaság – sőt társadalompolitika – legfontosabb alapelvei! Ezek szerint Magyarország – és egyedül Magyarország: a.) nem kezdeményez adósságkönnyítést, b) elutasítja a reprivatizáció minden formáját, c) kizárja a széles rétegeket a nemzeti termelőtőke tulajdonából, és d) megindítja a nemzeti termelőtőke külföldiek javára való nagymennyiségű értékesítését, bevételszerzési célból.”

Hát így. Szerencsétlen antallékat úgy megzsarolták, hogy ijedtükben még a kádár-grósz elődök adósságait és kamatos kamatait is bevállalták..
Miközben a lengyelek és a bolgárok röhögve feleztek...

vttv 2017.01.13. 10:28:53

RUSZKIK HAZA ...

Lehet, hogy nem volt az a mondat befejezve 1989-ben ...

... ÉN JÖVÖK!

NBarbieReloaded 2017.01.13. 10:37:35

Jaj, mar megint ez a szanalmas balliba1 felremagyarazas. Isten ments, hogy ezt a pofatlan szilardot vedjem, de most igaza van. Es amit mondott, egyaltalan nem azt jelenti, mint amit a balliba1 bele akar magyarazni.
Igen, akarmilyen civil szervezetnek joga van beleszolni a politikaba. Es ezt ugy teheti meg, hogy vagy alakit egy partot es elindul a valasztason, vagy 4 evente elmegy szavazni a kedvenc partjara. Es ha nem ok nyernek, akkor tisztesseggel elviseli, nem kurtoli tele hazugsagokkal a haveri szelsoliberalis nemzetkozi sajtot. Tovabba tuntetgethet, ahol, amennyit es amiert csak akar, majd megunja es hazamegy (hogy egy klasszikust idezzek). Es ne csodalkozzon, ha ezt a nyertes kormanypart magas ivbol leszarja.
Merthogy mit is mondott Szilard? Hogy bele akarnak szolni a politikaba. Magyarra forditva kimegy pl. ez a szelsoliberalis szervezet 20 emberrel tuntetni valamiert, es elvarja, hogy a kormany masnapra az o szelsoliberalis felfogasuk szerint valtoztassa meg az adott temaban az allaspontjat/ a torvenyeket.
Errol szolt szilard mondandoja.
Kulon vicces ez a "porig alazta" duma. Hja, az almaitokba esetleg. :D

Es akkor indulhat a szokasos elmebeteg "te szemet fideszes" duma, 3,2,1...

GQ 2017.01.13. 10:45:39

@Boross Bence: azért egy konkrét kérdésből elég messzemenő következtetéseket vontál ám le. de ez ne zavarjon, lehet így is felfogni - kicsit torz képet kapsz, de az ízlésvilágodnak megfelelőt.

én meg úgy fogom fel, hogy Mo-n a többség idegenellenes, de ez nem jelenti azt, hogy a fideszt támogatná, csupán annyit, hogy van egy kérdés, amiben - ugyebár előre láthatóan borítékolható volt - egyetértenek. nyilván a te értelmezésed szerint ilyen csak akkor lehetséges, ha minden másban is így van, és a fideszt támogatják.

Boross Bence 2017.01.13. 10:46:40

A legmegdöbbentőbb az egész ügyben, hogy az MSZP - vagyis a harmadik legnagyobb magyar párt, úgyis mint ennek a blognak a fenntartója - egy Soros-bérencet akar köztársasági elnöknek megtenni. Úgy hívják, Majtényi László, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnöke. Az Intézetet Soros György tartja fenn, legutóbb a kvótanépszavazás kapcsán nyilvánultak meg, természetesen nem a magyar emberek pártjára álltak. Íme a propagandafilmjük:

www.youtube.com/watch?v=t122PBrI0ic

Szerencsére Majtényi nem lesz köztársasági elnök, de már az ötlet is abszurd, hogy egy külföldről fizetett, idegen érdekeket képviselő politikai aktivista legyen szerintük a legfőbb közjogi méltóság, az ország első embere.

És ezek akarják leváltani Orbán Viktort. Csak szólok, hogy így nem fog menni. Amíg Soros emberei ilyen pozíciókra számíthatnak a baloldalon, addig nincs semmi esély rá.

pamut 2017.01.13. 10:50:44

@monddazigazatmar:
LOOOOOOOOOOOOl, bazdmeg és még egyszer LOOOOL!!! :DDDD

még a számokat sem bírod felfogni, sima számokat, hát te még annál is sokkal hülyébb vagy mint hittem! :DDDDDDDDDDDD

pamut 2017.01.13. 10:58:49

@monddazigazatmar:
Agyalágyult szomorú barom, zrt hibája volt hogy nem volt képes átállni állat-kínzás mentes állattartásra pl. úgy ahogy a franciák erre képesek voltak már akkor és ma is képesek. Lehet még örültek is hogy ráfoghatják a bojkottra a csődöt mert amúgy is balfaszok voltak. Sem a magyar emberek sem a magyar libák nem alábbvalóak a francia embereknél és a francia libkánál, ha ott meg tudják csinálni, akkor itt is meg tudták volna csinálni, de nem bazdmeg, ezek épp úgy leszarták a saját dolgozóikat mint a libák kínzását és hagyták csődbe menni ahelyett hogy átálltak volna kínzásmentes állattartásra, és te még véded őket!

nem mellesleg ez továbbra is hazug kamu terelés, mert nem a 4 mancsot akarja eltakarítani a diktátor, őket le se szarja, akárhogy vered magad a földhöz te kretén, neki csak az fontos amiből politika érdeke van.

"jön a mismásolás, mert nem azt írták, hogy minden menekült orvos."
mismásolás bazdmeg te hazug? :DD HAZUDTÁL, lebuktál, így jártál. FOLYAMATOSAN HAZUDSZ.
SOHA, ismétlem: SOHA senki nem mondta hogy mind fogorvos, CSAK TE, mert hazudsz.

Ja, és a számokat se ismered, mert debil vagy :)

Komolyan bazdmeg, hogy tudtad magad ilyen nyomorult agyalágyult fasszá lezülleszteni, hogy?

Gacsaj Pisti 2017.01.13. 10:58:50

Na de miért a libsik ajvékolnak állandóan?
Miért a magukat magyarnak hazudó libsik bántják Magyarországot?
Miért libsi majdnem mindenki ezekben a mocskolódó bandákban, TI, HB, TASZ?

pamut 2017.01.13. 11:00:04

Balog Zoltán:

„Aki azt állítja, hogy az emberi jogok szóvátétele a rendőrség és a jogállam elleni támadás, az kijátssza egymás ellen azt, ami összetartozik. Ráadásul pártpolitikai érdekből"

Nyüszítsetek, férgek...

Boross Bence 2017.01.13. 11:01:30

@GQ: A Fidesz legitimitása a választásokon teremtődik meg, miként minden párté. A kvótanépszavazás eredménye (azaz az igenek és a nemek aránya) borítékolható volt, de előre lehetett tudni azt is, hogy a szavazásnak nem lesz közjogi következménye. A Fidesz legitimitása alapvetően a mozgósítás sikerében mutatkozik meg. Valójában egy politikai tömegdemonstráció zajlott október 2-án, egy kvázi-tüntetés.

Janossz 2017.01.13. 11:03:34

@n_dy: Véleményhez van joga. Politikai kampányhoz nincs.
Mikor Felcsúton abszolút törvénytelenül a templomajtóban gyűjtötték az aláírásokat a dicső népszavazáshoz, kiment a pap bácsi, megkérni az aktivistákat, hogy ugyan vonuljanak arrébb?
Ugye, nem? A hatalom szekerét tolja. Vagy csak fél. Mészáros effendi meg beleröhögött a kamerába.

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2017.01.13. 11:05:09

@Boross Bence: sárga csillag kéne Majtényira, meg Sorosra

nem most találták fel ezeket a dolgokat, meg nem is az NSDAP korában, már a rómaiak is felvarratták a foltot, hogy megtalálják a spionokat

pamut 2017.01.13. 11:36:23

@Boross Bence:
és szórol-szóra böfög fel a velejéig aljas és hazug putyinista propagandát :) még csak a látszatra sem adsz hogy nem vagy fizetett ügynöke az újkomcsiknak.

ennyit is érsz, hazaáruló féreg.

Boross Bence 2017.01.13. 12:46:46

Látjuk, milyen botrány van most abból, hogy az Amerikai Egyesült Államok megválasztott elnöke esetleg, talán kapcsolatba hozható egy idegen hatalommal (Oroszország). Nálunk Majtényi László, az MSZP köztársasági elnök-jelöltje nem esetleg, nem gyaníthatóan, nem talán, hanem biztosan és évek óta egy idegen érdek fizetési listáján szerepel és annak megfelelően cselekszik.

pamut 2017.01.13. 13:30:30

@n_dy:

látom nem mosták ki az agyadat tömény gyűlölet-koncentrátummal, á nem... :D

pamut 2017.01.13. 13:31:43

@Boross Bence: Neked Soros György egy agresszív háborúzó nagyhatalom mint Oroszország, nem pedig egy magánszemély? :DDD Na téged sem kell már hülyítenie Habonynak, te már teljesen kész vagy, már beszopsz bármit... :DD

NBarbieReloaded 2017.01.13. 13:46:37

@pamut: Na ja, mert te nem szoptad be, hogy balliba oldalon most az a meno, hogy utaljuk Oroszorszagot, mert "egy agresszív háborúzó nagyhatalom ". Ja, de :)
De ha mar "egy agresszív háborúzó nagyhatalom ", akkor Amerika miert nincs ide sorolva? Picit tobb haboruban volt aktiv reszes mostanaban, mint a csunya oroszok, megis balliba oldalon ok meg mindig a demokracia csucsa. Aranyos. :)

pamut 2017.01.13. 14:44:51

@NBarbieReloaded: :DDD szóval beszoptad még azt is hogy mindenki ballib aki kiáll Magyarország mellett és nem az orbánmaffia kollaboránsa? :DDD

Oroszország persze egy békés, jóságos, hippi ország, nem támadta meg az ukránokat sem, meg hibrid háborút sem folytat nyugat, ellen, igazad van! :DDDD

Nem tudom Amerika amúgy melyik országot támadta meg, foglalta el, és csatolta önmagához mint a ruszkik Krímet?

NBarbieReloaded 2017.01.13. 15:15:43

@pamut: Jaj, ne altasd mar magad ilyen fennkolt dumaval, hogy mindenki ballib, aki kiall MO mellett. :DD
Ebben a mondatban pontosan hol is lehet latni a MO melletti kiallast?
"Neked Soros György egy agresszív háborúzó nagyhatalom mint Oroszország, nem pedig egy magánszemély?"
Na ja, pontosan, sehol. :)
A ballibak mar megmutattak a "MO melletti kiallast" mondjuk migri ugyben, szoval erre kar is fecserelni a szot.

En nem mondtam, hogy Oroszo.-nak nincsenek akar sulyos hibai, csak arra probaltam utalni, hogy egyreszt igen nevetseges, mikor a ballibaknak kormanyon semmi bajuk veluk, de ellenzekbe mindig rajonnek, hogy ja, mi egyebkent utaljuk az oroszokat, masreszt meg, hogy Oroszo. egy csunya agressziv nagyhatalom, de a masik aki kb. ugyanazt csinalja es meg tobbszor is, az a demokracia csucsa. :) Ja, hogy Amerika nem csatolja magahoz a kokorszakba visszakuldott orszagokat, hat tenyleg, de rendesek.

monddazigazatmar 2017.01.13. 16:34:08

@pamut: Ostoba fasz vagy.
Az eu a mai napig nem tiltja a tömést. A franciák is csinálják. Milliárdos károkat okoztak a féreg mancsosok.
Ja, és az egészet egyébként még a gyurcsányék alatt.

Az egész ballib médiából az ömlött, hogy ezek a retkek orvosmérnökök. Nevezd ahogy akarod, kapaszkodj abba, hogy nem fogták rá a 18 évesekre, hogy azok is orvosok. Folyamatosan azzal kampányolt a tetves baloldal, hogy milyen képzettek. Hazudtak. Ennyi.
Pont mint amikor arról hazudozik a fajtád, hogy magyar határőrkutyák harapásai vannak a menekülteken. Pont amikor arrol hazudozol, hogy a társadalom akármekkora részét képviseli 27 ember. Lófaszt. Fizetett gecik. A gazdájuknak engedelmeskednek, és éppen amiatt rettegnek ami miatt kell.
Ha annyira tudnák, hogy mi kell a társadalomnak, akkor alapíthatnának egy pártot, és megnyernék a választásokat.

Chris Lamb 2017.01.13. 17:23:06

@Janossz: Sajnálom hogy a nyomorult proli fajtádnak nem tűnt fel,hogy az általam felsorolt szervezetek közösségi oldalainak követői számát külsőleg is le lehet lesni.(böngésző) Azaz nem kell ama oldalra fellépned hogy lsd a számokat. Na ennyit hogy az a bizonyos közösségi oldal a munkaadóm. Nem azaz még nem. Előfordulhat így +1 jövedelem forrásom lesz növelve bevételem forrásaim,míg te a segély hozó postást lesed minden hónapban. Vagy szarért húgyért gürizel egy cégnél ahol csak vegetálsz. Szóval mivel az ostoba fajtádat nem tudom meggyőzni hogy NEM VAGYOK FIDESZES mivel a gyűlölet elvette a józan eszedet a vitát lezárom veled.

Janossz 2017.01.13. 17:32:25

@Chris Lamb: Ettől én még elég jól alszom.
Nem kívánnék ilyen alakokkal sokat társalogni. Adieu, ahogy a prolik mondják!:-)

pamut 2017.01.13. 22:37:17

@NBarbieReloaded:

picinyem, olvasni nem tudsz, vagy magyar szavakat értelmezni? :DDD
na fuss neki, újra, hátha, de most koncentrálj!!! ezt írtam!:

":DDD szóval beszoptad még azt is hogy mindenki ballib aki kiáll Magyarország mellett és nem az orbánmaffia kollaboránsa? :DDD"

Na, érted már, vagy a tanár néni segítséget kéred?

"Ebben a mondatban pontosan hol is lehet latni a MO melletti kiallast?
"Neked Soros György egy agresszív háborúzó nagyhatalom mint Oroszország, nem pedig egy magánszemély?""
Ez a mondat speciel másról szól, hol akadt be a kis buta fejedben, hogy pont ebben a mondatban kell keresned MO melletti kiállást?

Teljes a káosz, nem értesz semmit?

"A ballibak mar megmutattak a "MO melletti kiallast" mondjuk migri ugyben, szoval erre kar is fecserelni a szot."
hű de gyagyás vagy, nem baj, akkor ismét, hátha felfogod, bár lehet reménytelen eset vagy:
":DDD szóval beszoptad még azt is hogy mindenki ballib aki kiáll Magyarország mellett és nem az orbánmaffia kollaboránsa? :DDD"

"En nem mondtam, hogy Oroszo.-nak nincsenek akar sulyos hibai, csak arra probaltam utalni, hogy egyreszt igen nevetseges, mikor a ballibaknak kormanyon semmi bajuk veluk, de ellenzekbe mindig rajonnek, hogy ja, mi egyebkent utaljuk az oroszokat, masreszt meg, hogy Oroszo. egy csunya agressziv nagyhatalom"
És ezt miért írod nekem, okoska?
A "súlyos hibái" alatt mit is értesz pontosan, kedves?

"Ja, hogy Amerika nem csatolja magahoz a kokorszakba visszakuldott orszagokat, hat tenyleg, de rendesek."
Igen, azok, vagy te pl. Szaddam Husszein pártján voltál, vagy mi van veled?

pamut 2017.01.13. 22:43:52

@monddazigazatmar:

Hazudsz, ki van zárva hogy szabadon lehessen állatot kínozni Franciaországban. Ha már rágalmazol, bizonyíts: mutass valami friss francia képet vagy videót az állatkínzásról, de persze nem fogsz :)
nem mellesleg az állatkínzás Mo-.n tilos, és nagyon helyes hogy az.

"Az egész ballib médiából az ömlött, hogy ezek a retkek orvosmérnökök."
hazudsz. Volt köztük az, ez tény, de te azt hazudtad, amitől annyira, de annyira szeretnél már szabadulni, hogy MIND az volt, de ez, bármennyire is terelsz erről kétségbeesetten, nem igaz. tehát: hazudtál. leírjam még párszor? szívesen beleverem a fejed a szarodba, mert megérdemled, hisz aljas és hazug fideszes vagy.

"Pont mint amikor arról hazudozik a fajtád, hogy magyar határőrkutyák harapásai vannak a menekülteken."
Mi van, te lila kretén? :DDDDDDDD Már totálisan agyadra ment a seggnyalás? :DD vagy tök részeg vagy te vadbarom? :DDD

" Pont amikor arrol hazudozol, hogy a társadalom akármekkora részét képviseli 27 ember."
Mi van te kretén hazug állat? :DDDD IDÉZD már hogy szerinted hol hazudtam én? :DDDDD

Áruld már el bazdmeg, te retkes fasz: miért vagy te ekkora geci? Miért ömlik az aljas hazugság a szádból, egyfolytában, hogy lehetsz ennyire szar?

"A gazdájuknak engedelmeskednek"
Bizonyíték? Ja az nincs,m csak a mocskos, kocsmai szintű rágalom. Ez vagy bazdmeg a kocsma mélyén hőbörgő, nagy büdös senki, ennyi vagy, erre vagy képes.

NBarbieReloaded 2017.01.16. 10:48:22

@pamut: Annyira szanalmas a nekem irt izzadtsagszagu magyarazkodasod, hogy egy percet sem erdemel a valasz ra. Amiket irtal, arra valaszoltam, felesleges kinkeservesen magyarazkodni, hogy hat azt nem is arra irtam, nem is igy nem is ugy, te nem erted blablabla.

Mas.
Elnezve a monddazigazat-nak irt valaszod, tehat akkor tagadod, hogy a migri ugy kipattanasa ota a ballib szekertolok es megmondoemberek ugy allitottak be a lusta, kepzetlen, tanulatlan migrik tomegeit, mintha azok nagy resze azonnal munkaba allithato szorgalmas, magasan kepzett lenne?
Biztos csak felreeertem, mert ha igy lenne, akkor ordas nagyot hazudnal.
Es ne kapaszkodsz ilyen szanalmas kibuvoba, hogy hat o azt mondta, hogy mind. Nem mind, de a tobbseget igenis ugy allitotta be a balliba oldal, mint kivalo szakemberek es orvosok/mernokok hada, akik megmentik a munkaerore ehes nyugati orszagok vallalatait es eloregedo tarsadalmat. Hahaha.
Ami azota szamtalan hirbol kiderult, hogy oriasi hazugsag es csak elvetve, lasszoval lehet talalni a mar tobb millio migri kozt par tucat munkara alkalmast.

Mar csak hab a tortan, mikor te kovetelsz bizonyitekot meg idezetet, mikor valamit irnak neked. :D Te, akinek csuklobol mindenki fideszes, aki nem ert veled egyet. Csak en legalabb 10x irtam neked ilyen esetekben, hogy idezd mar azt a mondatom, ahol en a fideszt vedtem volna. De persze minden esetben sunnyogas, tereles, szemelyeskedes vagy nema csend volt a valasz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 11:32:34

@NBarbieReloaded: "oriasi hazugsag es csak elvetve, lasszoval lehet talalni a mar tobb millio migri kozt par tucat munkara alkalmast."

Én nem emlékszem, hogy a baloldal ilyen agysebészes hazugságokat tolt volna, de ez lehet az én téjékozatlanságom. Esetleg pár hivatozással tudnál segíteni?

Azt viszont tudom, hogy a menekültkérelmek elbírálásánál nem lehet szempont a menekült iskolázottsága.

Ha az orosz csapatok elfoglalják Magyarországot, akkor a magyar menekültek 10%-át se fogadnák be ilyen alapon.

NBarbieReloaded 2017.01.16. 13:52:31

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Jaj, ne kelljen mar egyertelmu dolgora pazarolnom az idom. Kb, az osszes index aljan futo blogban latlak, amik donto tobbsege ballib/szellib erzelmu, el ne higyjem mar, hogy te nem lattal ilyeneket az utobbi mondjuk masfel evben.
De meg ha el is hiszem, akkor ird be a google-be: B1 Blog menekult/Kettos Merce blog menekult es a tobbi es a tobbi ballib blog nevet egymas utan es 1 perc alatt lesz 200 hivatkozasod. Ezek kozott nagyon valogatni se kell, mert az osszes cikk hangvetele ilyen volt.

Nem is arrol van szo, hogy a menekultkerelem elbiralasanal szempont legyen, habar arrol is lehetne.
A haboruval kuzdo orszag szomszedos orszagainal valoban ne lehessen ilyen szempont, fogadja be a menekultet. De onnantol, hogy oda eljutott, Ahmednek nincs semmilyen irott joga ahhoz, hogy o megvalassza, illetve helyesebben kovetelje, hogy egyreszt o Nemetorszagban vagy Svedorszagban akar ezentul elni, masreszt, hogy az oda vezeto ut osszes orszaga engedje ot atvonulni a teruleten. Ilyen egyszeruen nincs.
Kervenyezze ezt az erintett orszagtol es ha azok befogadjak (akar ezek mar nezhetik az iskolazottsagat, szivuk joga megvalogatni kit engednek be a teruletukre), akkor oruljon, ha nem, akkor meg ne verje magat, ne kovetelozzon, ne randalirozzon. A simogatoik pedig ne nacifasisztakirekesztorasszistazzanak alaptalanul.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 14:09:21

@NBarbieReloaded: "az osszes cikk hangvetele"

Hangvétel? Volt egy állításod, ami nem igaz.

"Nem is arrol van szo, hogy a menekultkerelem elbiralasanal szempont legyen, habar arrol is lehetne."

Nem szempont. Ha szeretnéd, akkor fordulj az ENSZ-hez.

"kovetelje, hogy egyreszt o Nemetorszagban vagy Svedorszagban akar ezentul elni"

Nyitott kapujkat döngetsz, nincs ilyen joga.

"Kervenyezze ezt az erintett orszagtol"

Igen. De amíg többezer kérelemből M.o. napi 30-at vesz be, addig legtöbbüknek semmi esélye kérelmezni.

"szivuk joga megvalogatni kit engednek be a teruletukre"

A menekültügyi egyezményben ilyen kitétel sincs. Ismét mondom, hogy származás vagy iskolázottség alapjén nem lehet szelektálni.

NBarbieReloaded 2017.01.16. 15:09:29

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Tessek, 10 masodperc alatt talaltam, szoval ha lehet, ne pazaroljam mar az idomet nyilvanvalo dolgokra csak azert mert neked konnyebb letagadni.
kettosmerce.blog.hu/2015/05/21/es_mi_lenne_ha_a_hasznukra_forditanank_a_bevandorlast
Ez egy, ilyenbol par perc alatt talalnek meg tucatjaval. Ahol is ugy allitjak be a menekult/illegalis betolakodo hullamot, mint oriasi esely az europai munkaero-valsag megoldasara, ami abszurd hulyeseg.
Persze, ugy konnyu, hogy azt mondod nincs olyan cikk, ami azt allitana, hogy minden migri agysebesz, igy nem igaz az allitas, azokat, meg amik ha nem is szo szerint de lenyegeben ezt mondjak, azt mar nem fogadod el. Tokmindegy.

De ha mar te kotod az ebet a karohoz, akkor en is:
"A menekültügyi egyezményben ilyen kitétel sincs"
Akkor kernem azt a menekultugyi egyezmeny reszt, ami kimondja, hogy a vilag barmely menekultje a vilag barmely orszagaba beadhatja a menekultkerelmet, es azt az adott orszagnak nincs joga merlegelni, be kell fogadnia a kerelmezot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 15:42:17

@NBarbieReloaded: "10 masodperc alatt talaltam"

Egy baj van, ez bevándorlókról beszél, nem menekültekről.

A bevándorlók közül teljes nyugalommal kiválogathatod az agysebészeket.

A menekültek között nem szelektálhatsz végzettség szerint.

De ne szomorkodj, mások is gyakran eltévesztik, sőt, a habonymédia meg direkt összemossa a kettőt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 15:44:28

@NBarbieReloaded: "a vilag barmely menekultje a vilag barmely orszagaba beadhatja"

orbánt kérdezd, miért ad menekültstátuszt afrikai négereknek. Biztos nem jókedvében csinálja, hisz a külföldieket még jobban gyűlöli, mint a magyarokat.

NBarbieReloaded 2017.01.16. 16:02:10

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Igen, a habonymedia szerint minden menekult bevandorlo,a ballib media szerint meg minden bevandorlo menekult. Ezt valahogy "kifelejtetted". Es egyik sem igaz.

"orbánt kérdezd, miért ad menekültstátuszt afrikai négereknek. Biztos nem jókedvében csinálja, hisz a külföldieket még jobban gyűlöli, mint a magyarokat. "
Ertem. Akkor, engedd meg, hogy egy bolcs oreg baratomat idezzem:
Volt egy állításod, ami nem igaz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 16:09:52

@NBarbieReloaded: "nem igaz"

Hogyne lenne igaz. Az elmúlt két év gyűlöletkampányát átaludtad?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 16:11:37

@NBarbieReloaded: "a habonymedia szerint minden menekult bevandorlo"

Ilyet nem mondtam, mert nem is igaz.

Szándékosan egybemossa, mint ahogy te is véletlenül összekeverted.

NBarbieReloaded 2017.01.16. 16:39:10

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Egyreszt mar nagyon uncsi ez a ballib szlogen, hogy aki nem nyalja ki az illegalis bevandorlok valagat, vagy csak siman nem ohajtja oket az orszagaban latni, esetleg a tomeges bevandorlas nemcsak utopisztikus, a gyakorlatban sehol meg nem valosulo pozitiv, hanem a bizony mar tobb helyen megvalosult negativ oldalairol is meg mer szolalni, az ugy nemes egyszeruseggel "gyulolkodik".
Ertem en, hogy jol hangzik meg minden, csak akkor sem igaz.

Masreszt nem ez volt a kerdes. Kertem, hogy idezd az allitasodat alatamaszto reszt a vonatkozo menekultugyi egyezmenybol. Amit nem tettel meg, igy sajat magadat idezve irtam, hogy allitottal valamit, ami nem igaz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 16:53:26

@NBarbieReloaded: "nem nyalja ki az illegalis bevandorlok valagat"

Nyilván megint tévedsz. Szerinted ilyet ki mondott?

"allitasodat alatamaszto reszt"

"3. Cikk
A megkülönböztetés tilalma
A Szerződő Államok az Egyezmény rendelkezéseit a menekültekre faji, vallási vagy származási ország szerinti megkülönböztetés nélkül alkalmazzák."

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98900015.TVR

NBarbieReloaded 2017.01.16. 17:51:04

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Ja, hogy megint ott jarunk, hogy szo szerint ki mondott ilyet. Ok. :)
Nekem annak szamit az, hogy a legnagyobb migrihullamok idejen egymast ertek a ballib megmondoemberek gyalazkodasai azok fele, akik nem allnak a hataron varva a migrikre segiteni nekik. Es ugy beallitva, hogy aki ott van, az es csakis az humanus, joerzesu, keresztenyi stb. aki meg nincs ott az gyulolkodo nacifasisztarasszista.
De gondolom ilyen se volt.

Az idezett 3. cikk nem valasz a kerdesre. Olyan reszt varok, ami kimondja, hogy a menekultnek joga barmely orszagot kijelolni maganak, hogy oda akar menni, az erintett orszag pedig nem dontheti el, hogy akarja vagy nem.
Mar csak azert, mert tudomasom szerint a szarmazasi orszaggal szomszedos orszag koteles befogadni, igy megszuntetve a kozvetlen eletveszelyet vagy uldozeset. Onnantol o kervenyezheti, hogy mondjuk Svedisztanba akar menni, csak Svedisztannak nem kotelessege fogadni ot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.16. 17:59:00

@NBarbieReloaded: "megint ott jarunk, hogy szo szerint ki mondott ilyet."

Te jössz mindig nemlétező állításokkal.

Szerintem hagyjuk ezt a vonalat, mert következetesen összemosod a menekülteket a bevándorklókkal.

"a menekultnek joga barmely orszagot kijelolni maganak"

Nemtom ki mondott volna ilyet.

Azt, hogy orbán miért fogad be afrikából jött néger menekültet, meg tőle kérdezd, ne tőlem.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.01.16. 19:13:28

@NBarbieReloaded:

El vagy maradva egy libsi brossúrával. Most már az a bajuk, hogy Orbán anno átengedte őket Ausztriába. (Korábban épp az volt a bajuk, hogy NEM engedte át őket.)
süti beállítások módosítása