B1 blogcsalád



Nagyot égett a köztévé szilveszter éjjel

2017. január 01. - nickgrabowszki

Problémájuk akadt: szembement velük a valóság.silvester-party-berlin.jpg

Somogyi Zoltán, aki talán a Brit Média Kft. "elnöke", korábban volt a Political Capital tulajdonosa és az ATV műsorvezetője számolt be a Facebookon arról, hogy a Migráns1-es nem zavartatja magát, ha láthatóan, sőt,

szembeszökően más történik a képernyőn, mint amiről ők beszámolnak vagy elhitetni igyekeznek.

  • Éjféli körkapcsolásukban először is azt állították, hogy ezrek mulatnak a Vörösmarty téren, "miközben a riporter körül senki nem volt, csak két arra sétáló, unatkozó ember".
  • Azután kapcsolták Berlint, ahol

csak migránsok vannak az utcán, semmi hangulat, miközben a riportert konkrétan elsodorta egy ünneplő, vidám németekből álló fiatal csoport, akiket először próbált eltolni a riporter, mert nem illett a koncepcióba, mely szerint Németországból kiveszett a vidámság, majd a rendőrökre panaszkodott, hogy ezt az egészet végignézték, és nem intézkednek. A tudósítás azzal ért véget, hogy a vidám németek miatt el kellett onnan kapcsolni.

A Migráns1 szerint az utcán szilveszterező, vidám németek akkor sem léteznek, ha éppen őket mutatja a kamera.

Nincsenek, és kész.

A valóság és a koncepció ütközése annyira nem zavarta a kormánypropaganda napszámosait.

Nappali körkapcsolásukban már arról számoltak be, hogy "észak-afrikai bevándorlók 1000-1200 fős hordákban nyomultak az utcákon", miközben a németek sötétedés után már nem mernek kimenni.

Mindezt anélkül, hogy bármivel alátámasztották volna. Pedig azért 1000-1200 embert elég könnyű felvenni kamerával, pláne, ha mint állítják, minden nagyobb városban ez történt. Mindössze ezt mondták nekik a helyi biztonsági és rendőrök. 

Állítólag.

Vagy nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5312088317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$pi$ 2017.01.02. 14:48:49

@morpho: "Szép dolog, hogy így aggódsz értük, de nagyjából semmi közöd hozzá, hogy kiket engednek be a saját országukba."

Gondolom keményen hirdettet ezt akkor is, amikor népszavazás volt arról, hog a magyarok dönthessék el kit engednek be a saját országukba, ugye? Gondoltam, hogy nem, akkor más volt a propaganda.

Amúgy hallottál már a schengeni egyezményről? Az megvan neked, hogy akit a németek úgy igazából befogadnak, az előtt a mi határaink is nyitva állnak? Nem, ezt gondolom már nem vetted figyelembe.

ZX 2017.01.02. 14:52:34

@$pi$: A terroristák már amúgyis mind vásároltak államkötvényt. Akit mi beengedtünk az is mehet bárhova. *ásít*

Gacsaj Pisti 2017.01.02. 15:08:42

SOMOGYI ÚR, HOL A BIZONYÍTÉK???

morpho 2017.01.02. 15:11:14

@$pi$:

Na még egyszer! Nagyon figyelj! A határok nyitva állnak, de a kutya nem akar Magyarországra jönni! Az ég világon senki!!! Egyetlen árva nyomoronc migráns sem akar ebben a szarkupacban megfulladni. Mivel ez így van, a népszavazásnak hazudott bohózat is értelmetlen pénzkidobás volt és kizárólag kormányzati propagandacélokat szolgált. Itten van vége a mesének.

bulista 2017.01.02. 15:15:14

@ZX: Egy skizofrénnél miért lenne ez furcsa???

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 15:24:42

@multifarkukutya: @morpho: "98% volt az, te, nem csak 97%!... "

Az a helyzet, hogy túlnyerték magukat. Egy 98% még az észak-koreai rezsimnek is gáz.

$pi$ 2017.01.02. 15:26:20

@morpho: "Az ég világon senki!!! Egyetlen árva nyomoronc migráns sem akar ebben a szarkupacban megfulladni."

Sokat emlegetett közhely, ami persze ebben a formában nem igaz. A youtube-on van egy csomó szír meg afgán meg mindenféle afrikai menekült, aki azt nyilatkozza, hogy nem akar magyarországról tovább menni, neki megfelel itt is. Sőt, pár hónappal ezelőtt a liberális politika azzal kampányolt, hogy milyen jól beilleszkedtek bevándorlók ide.

De: állambiztonsági kockázatot nem a szándék, hanem a képesség alapján döntjük el. Nem az jelent kockázatot, aki ártani akar, hanem az, aki ártani képes. Azok, akiket a német állam befogad képesek magyarországra jönni és így kockázatot jelentenek. Nem érdekes, hogy akarnak -e jönni vagy nem. Több millióan vannak, nem tudod, hogy mit akarnak, nem tudod, hogy mit fognak akarni pár év múlva.

"nyomoronc migráns sem akar ebben a szarkupacban megfulladni."

Akárhogy is gyalázkodsz pont arról szólt a baloldali propaganda, hogy ezeknek az embereknek micsoda nyomorult életük van magyarországon. Akkor pedig itt sokkal jobb nekik.

És hogy te is megértsd: arról beszélj, hogy ha nekünk közünk sincs ahhoz, hogy a németek kit fogadnak be, akkor a németeknek mi a franc köze van ahhoz, hogy mi kit fogadunk be?!

Hogy lehet, hogy annyira elfogult vagy a saját nemzeteddel szemben, hogy a németeknek követeled a jogot, hogy megmondják kit akarnak befogadni míg a magyaroktól ezt a jogot szó nélkül megvonnád?

ogli dzsí 2017.01.02. 15:33:53

@morpho: 'Na még egyszer! Nagyon figyelj! A határok nyitva állnak, de a kutya nem akar Magyarországra jönni! '

Kérdés akkor miért jönnek mégis többen, mint amennyien elmennek?

www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2112rank.html

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2017.01.02. 15:36:18

@multifarkukutya: 198% volt! 40 millió magyar az egész világból szavazott az ellen hogy a büdös migránsokat kint befogadjuk! Orbán Viktor miniszterelnök ÚR-nak megint igaza lett soros meg pofára esett!!

Csak a FIDESZ!

ZX 2017.01.02. 15:40:16

@$pi$: "Nem az jelent kockázatot, aki ártani akar, hanem az, aki ártani képes. "

Akkor legyenek kedvesek majdnem a teljes magyar lakosságot is valahova deportálni, mert még a végén meglopnak, megvernek megölnek, kerék alá tesznek, onnan is kivesznek.... :P

Janossz 2017.01.02. 15:42:43

@$pi$: " Azok, akiket a német állam befogad képesek magyarországra jönni és így kockázatot jelentenek."
Tudod, hogy te már az EU-ból kilépés mellett kampányolsz itt?

norbsta 2017.01.02. 15:57:34

Ez annyira fájdalmasan amatőr :)))

fideszes Bróker kormány 2017.01.02. 15:58:20

A fideszes propaganda hazudozók saját képükbe kapták vissza azt a szart amit ők nap mint nap kiabálnak a világra. Szegény hülyék, ők Európa legbutább népsége, megint beégtek hogy reggel-elben-este csak hazudoznak..

Ezt szeretem ebben a birka fidesz népben, hogy ezeknek az agyukig nem jut el, hogy Orbán minden nap hülyét csinál belőlük. De legalább mi jót szórakozunk rajtuk!

monddazigazatmar 2017.01.02. 16:02:17

@morpho:
Már bocs, valamit félreértesz. Ha a németek ilyen hülyék, akkor oldják meg. De akkor miért is akarnak kvóta alapján szétosztani?
Meg akkor esetleg nekünk is lehet beleszólásunk, hogy kit akarunk ide beengedni?

A "ide senki nem akar jönni" dumád elég ellentmondásos. Ugye egyszer adva van, hogy a halál torkából menekülnek, de ez itt nem felel meg nekik. Hogy is van ez? A fuldokló nem mászik fel a hajóra, mert az első osztályon már foglalt minden hely?

fideszes Bróker kormány 2017.01.02. 16:03:25

@Janossz:

Nem, ezek a fideszes $pi$ féle barmok agyilag azt se fogják fel, hogy a vezérük minden nap hülyét csinál belőlük, mert képtelenek még azt is felfogni hogy 1+1 az kettő és nem pl 234, ahogy a vezír állítja.

Gondolod, ha ezek még az alapok is ennyira hülyék majd pont azt fognák fel agyilag, hogy ők már rég kiiratkoztak az EU-ból és éppen arra készülnek,hogy a maradék országot is magukkal rántsák?

Ezzel a fidesz birka népepel nem az a baj, hogy hülyék, hanem az, hogy közveszélyes hülyék.

$pi$ 2017.01.02. 16:07:21

@fideszes Bróker kormány: "Ezzel a fidesz birka népepel "

Jah, öregem, érvelsz mint állat látom. A témához megint nem tudsz hozzászólni, ugye? :D Nyugodtan használd ám a másik nickedet, csak belezavarodsz megint. :D

monddazigazatmar 2017.01.02. 16:10:10

@ZX: Igen, a kínai terroristák megvették a sok államkötvényt. Majd robbantgatnak buddha szülinapján.
"Azért az elég vicces, hogy a "főni" egyszerre harcol az EU ellen és védi őket."
öö izé, te keménytökű világlátott seholnemfélő faszagyerek. A "harcol az EU ellen" az ugye azt jelenti, hogy nem buhúzott farokkal bólogat, hanem kiáll amellett amit jónak gondol? A védi őket pedig ugye azt jelenti, hogy nem engedi be a migriket a saját területére (aztán vagy mennek más úton, vagy megkerülnek) továbbá nem szeretné, hogy miután majd nyakig ér a szar, akkor majd ide is csorduljon.
A te kis világodban vagy az van hogy az asszonynak van igaza mindenben, te meg jó papucsként csinálod amit mond, vagy elválsz? Köztes állapot nem létezik?

1ghost 2017.01.02. 16:21:13

@$pi$: @monddazigazatmar: @ogli dzsí:

Na mi van orbán gerinctelen bérhazudozója? A tolvaj gazdád még több pénzt ígért, ha nickek tucatjain nyalod a valagát.
Mars a futószalag mellé dolgozni, te korrupt, semmirekelő, orbánbérenc! Ti még a büdös életben egy percet nem dolgoztatok, de majd nemsokára fogtok a sitten az biztos.

$pi$ 2017.01.02. 16:21:38

@Janossz: "Tudod, hogy te már az EU-ból kilépés mellett kampányolsz itt? "

Nem, csak megpróbálod kiforgatni a szavaimat. Elég amatőr módon, de mindegy.

@ZX: "Akkor legyenek kedvesek majdnem a teljes magyar lakosságot is valahova deportálni,"

Semmi értelme nincs annak, amit írsz. Az állambiztonsági kockázatnak nyilvánvaló nem az az egyetlen megoldási módja, hogy debortálunk valakit az országból. Aki magyar állampolgárként kockázatot jelent, azt megfigyelik, az ellen nyomozást, eljárást folytatnak, börtönbe zárják, meg ilyenek. Aki idegen, azt kiutasítják, megvonják a tartózkodási engedélyét, nem engedik be az országba meg ilyenek.

Mondok egy példát: Jelent -e Pista bácsi állambiztonsági kockázatot. Nincs nagy mennyiségű fegyvere, nem halmozott fel robbanóanyagot, vegyifegyvert vagy biológiai fegyvert sem rejteget, tehát *valószínűleg* nem.

Ha például nagy mennyiségű robbanóanyagot rejtegetne, akkor biztonsági kockázatot jelentene. Akkor is, ha te kijelentenéd róla, hogy Pista bácsinak *jelenleg* nem áll szándékában merényletet elkövetni vagy megdönteni a kormányt. A megfelelő hatóságok megfigyelnék, nyomoznák, eljárnának ellene. Ugyanígy van ez a külföldiekkel is, a különbség csak annyi, hogy amíg Pista bácsinak joga van itt lenni, addig a külföldinek ez a joga bármikor megvonható. Nem kell különösebben erőlködnünk, csá.

Kivéve, ha a németek adnak neki papírt. Akkor joga van itt lenni. És ne mond, hogy "nem akar idejönni, mert itt nekünk sz@r", pár hete még arra ment az acsargás, hogy mi volt, amikor nálunk jártak a terroristák.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 16:26:46

@ogli dzsí: "miért jönnek mégis többen, mint amennyien elmennek?"

Mert egy kurva statisztikát se tudsz értelmezni,

Brix 2017.01.02. 16:28:06

@morpho: Nagy tévedés, hogy nem akar Magyarorszàgra jönni senki...A több millió migràns közül mindig lesz néhàny ezer, aki itt próbál szerencsét. Ha valaki nyitott szemmel jàr làthatja, a kormàny politikàja ellenére is , egyre több a migràns...Mi lenne, ha ballib kormàny lenne...Migráns-kàosz, ahogy a Balkànon...

Janossz 2017.01.02. 16:45:11

@$pi$: " Azok, akiket a német állam befogad képesek magyarországra jönni és így kockázatot jelentenek."
Ezt értékeltem én EU-kilépési kampánynak. Nem az?
Ha másról sem szól az életünk, hogy jönnek a gonosz Jumurdzsákok, meg kell védeni magunk, meg a szegény németek már sötétedés után az utcára se mernek menni....
Schengen fényében amit iderittyentettél,+a propaganda, amit nyomattok, teljesen egyértelműsíti a szándékot. Semmiféle kiforgatás nem kell hozzá, ezt akarjátok.
Belarusz, Ukrajna, Moldávia. Tessék választani!
Melyik sorsot szánnátok nekünk?

Janossz 2017.01.02. 17:02:33

@1ghost: Ha ilyen remekül tájékozott vagy belőlük, igazán feltehetnél időnként egy Whoo's Whoo-t, gyengébbek kedvéért. Persze, időnként frissíteni kéne, sebaj.
A tököm van tele, hogy mikor valamelyik majommal besokall az ember, és befejezi vele, másnap újrakezdjem ugyanazzal a Senkyházyval, mert most más az identitása.
Vannak vagy öten összesen, de kurvára szeretnek húsznak látszani.
Kösz.

$pi$ 2017.01.02. 17:04:45

@Janossz: "Ezt értékeltem én EU-kilépési kampánynak. Nem az?"

Hogy a francba lenne az? A közlekedés jelent kockázatot? Jelent. Épeszű ember mondaná azt, hogy akkor ne menjünk sehova?

$pi$ 2017.01.02. 17:11:08

@Janossz: "Semmiféle kiforgatás nem kell hozzá, ezt akarjátok."

Jajj, de okosnak tetszik lenni. Megmondja nekem, hogy mit akarok. Az ilyen típusú érvelés mindig osztatlan sikert szokott kiváltani a művészvilágban.

Figyu: eddig egy ország lépett ki, az is azért, mert túl sok bevándorlót fogadtak be. Azzal, hogy oly sokan a bevándorlók korlátlan befogadása mellett kampányolnak éppen az eu széthullása irányába mozdítják világot.

Az a gondolat, hogy "nem akar gondolkodás nélkül mindenkit befogadni az eu-ba, tehát ki akar lépni az euból" gyerekes butaság. Nagyon-nagyon-nagyon egyszerűnek kell lenni, hogy ezt valaki érvként használja. Olyan mintha azt mondanám, hogy "nem akarsz stadionokat, biztos el akarsz költözni magyarországról".

$pi$ 2017.01.02. 17:13:22

@Janossz: "Ha ilyen remekül tájékozott vagy belőlük"

Jah, a csávó roppant tájékozott. Ehhez ért, meg az atomerőművekhez, a közoktatáshoz, a világpolitikához, nagy szakértője a határvédelemnek, a szociológiának és a közgazdaságtannak. Ó, igen, a közgazdaságtanhoz mindenkinél jobban ért.

Ja, és a jövőbelátás és a gondolatolvasás is nagyon megy neki. Bármikor elmondja, hogy orbán mit akar és mi lesz belőle évek múltán. :D

1ghost 2017.01.02. 17:14:13

@Janossz:

Pontosan! Fején kalapálod a szeget!

Ezek az ocsmány, magyarok vérét szívó narancstetvek azt hiszik, hogy ha 30 nicken hazudnak, akkor a fideszes gané mákos rétes, valójában kurvára idegesíti őket, hogy az internet nem köztévé, és nem habony tévé, na ez itt a gondjuk, hogy rohadna meg valamennyi korrupt tolvaj, hazug fideszes, de akkor meg ki maradna?

monddazigazatmar 2017.01.02. 17:27:11

@$pi$: Ért a lófaszhoz. Már egy ideje semmi mást nem lehet olvasni tőle, csak azt, hogy néha rámutat random emberekre, aztán közli, hogy ők ott egy személy.

Janossz 2017.01.02. 17:37:14

@1ghost: Te valami fasz@ gyerek lehetsz, ha ezek ennyire szeretnek Téged.
Biztos rászolgáltál... Mi a tökömért nem lehet beállítani úgy a blogmotort, hogy egy IP cím=egy tahó, mennyivel egyszerűbb lenne!

Janossz 2017.01.02. 17:40:33

@$pi$: Amit írtál, egyértelmű EU-ellenes propaganda. A csúnya németek beengednek mindenféle Ali Babát, és, jajj, ezek bármikor hozzánk is jöhetnek, nyitva a határ... Csukjuk be gyorsan!
Ez volt a mondandód lényege, nem idézem ide újra, nagyfiú vagy, megtalálod.

monddazigazatmar 2017.01.02. 17:54:41

@Janossz: Tényleg nehéz lehetett rászolgálni. Kb. minden posztba egyszer beírja, hogy x,y,z egy és ugyanaz az ember. Ja, és kussoljon, és lógni fog.

sőőtnagyonis 2017.01.02. 18:13:15

Ha migráncsilag igaza van a fatymasznak, miért kell lopni?
Ha lopásilag igaza van a fitymasznak, miért kell migráncsolni?
A kettő együtt nem elég meggyőző!

$pi$ 2017.01.02. 18:27:16

@monddazigazatmar: "Ért a lófaszhoz."

Ahhoz is! :D

morpho 2017.01.02. 18:27:24

@$pi$:
"Nem érdekes, hogy akarnak -e jönni vagy nem" Idáig olvastam. Nagyon jó!!!! :)))

morpho 2017.01.02. 18:29:48

@ogli dzsí:
"Kérdés akkor miért jönnek mégis többen, mint amennyien elmennek?"
Gyanítom, hogy Semjén Zsoltnál van a megoldás kulcsa.

morpho 2017.01.02. 18:32:57

@monddazigazatmar:
"Ugye egyszer adva van, hogy a halál torkából menekülnek, de ez itt nem felel meg nekik."
Az megvan, hogy a magyaroknak sem felel meg és százezerszám hagyják el az országot? Ezt rakta össze Orbán haverod, úgyhogy őt kérdezd!

morpho 2017.01.02. 18:38:13

@Brix:
"Nagy tévedés, hogy nem akar Magyarorszàgra jönni senki.."
Én örülnék neki ha akarnának, hidd el! De sajnos nem tévedés, hanem tény. A muszlim lakosság aránya jelenleg Magyarországon 0,1% és ez évtizedek alatt jött össze, úgyhogy, bocs de nem érdekel a problémád. Majd ha létezik ilyen probléma, akkor ránézek.

sőőtnagyonis 2017.01.02. 18:42:19

@morpho:
Valószínű, hogy a magyarok is a halál torkából menekülnek. Kell a hely a sztyeppei menekülőknek, akik Moszkvából kommentelnek, ezért a magyarok hajléktalanként gazdasági menekültként húz el innen a picsába.
Akik itt kommentelnek a fitymasz mellett feltűnően szociális analfabéták. ez a Putyin Orbán zsargonban annyit tesz hogy a hazai birkákat kilóra megveszik, majd mennek a lecsóba.

Janossz 2017.01.02. 18:46:41

@monddazigazatmar: " Ahhoz képest a remek szír fiatalokból már 54en dolgoznak is. Vagy azóta felment a szám 70re?"
Most mondd meg, mi a bánatot kezdhetne három számjegy feletti IQ-val az ember olyannal, aki ilyeneket ki tud engedni magából? Ez a rizsátok, mikor megszületett, már avas volt. Mondtam, menj, nézz, tapasztalj, aztán beszélj! Ilyen gyorsan megjártad a világot?

sutyerák 2017.01.02. 18:55:37

@sutyerák: aki feltette a videot:Fahed Khalili

multifarkukutya 2017.01.02. 19:00:16

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Pont ennyit kaptak az MSZMP és a Hazafias Népfront közös jelöltjei is...

sutyerák 2017.01.02. 19:17:18

@sutyerák: hopp! több rendőrnek ugyanaz a száma 7:23-kor.

morpho 2017.01.02. 19:20:29

@sutyerák:
"hopp! több rendőrnek ugyanaz a száma 7:23-kor." Gratulálok Watson! Szép munka! :))
Te is ott tartasz, hogy ez azonosító szám... Megzavart a 2006-os orbánista hülyeség az azonosító nélküli rendőrökről..

sutyerák 2017.01.02. 19:20:54

@sutyerák: de már megint benéztem. ez valószínűleg a csapatuk jelölése.

sutyerák 2017.01.02. 19:23:33

@morpho: tényleg így van és szégyenlem magamat. orbán sosem zavart meg egyébként,-én mindig tudtam,hogy egy szar alak.

morpho 2017.01.02. 19:26:03

@sutyerák:

Pont azért zavaró, mert egy szar alak...

sutyerák 2017.01.02. 19:30:29

@morpho: itt nincs tetszik gomb,de vedd úgy! :)

Nzoltan 2017.01.02. 19:37:21

@morpho: Nade valamiért mégis gépfegyveresek őrzik a karácsonyi vásárt. Ilyen két éve még nem volt. De még tavaly sem.

sutyerák 2017.01.02. 19:38:45

nagyjából egy szót semértek németül,-talán minden tizediket,-de ez ilyesmi nálunk is. youtu.be/WnxWtnl6We4

youtu.be/29Mg6Gfh9Co ezt sem értem,csak lelkileg.

sutyerák 2017.01.02. 19:47:38

youtu.be/hBlB8RAJEEc és jóccakát mkinek. odébbállok,kicsit túlpörögtem.

Janossz 2017.01.02. 19:53:34

@sutyerák: Ha értenél is németül, se mennél sokra vele, a beillesztett Cabaret-részlet angol nyelvű!

sutyerák 2017.01.02. 19:55:29

@Janossz: én németül hallottam. -ilye na zagyam.

Janossz 2017.01.02. 19:57:23

Bocs, a Mutti tényleg német, de a filmrészlet nem annyira:-)

sutyerák 2017.01.02. 20:05:57

@Janossz: tudom. csak humorizáltam. a németül hallottam annak szólt,hogy tökéletes pillanat a háború előtti bajor hétköznapoknak ahogy és sejtem.

monddazigazatmar 2017.01.02. 20:15:56

@morpho: "Az megvan, hogy a magyaroknak sem felel meg és százezerszám hagyják el az országot? Ezt rakta össze Orbán haverod, úgyhogy őt kérdezd!"

Ezt a szánalmas faszságot. Hülyegyerek, mutass egy magyart aki bárhol menekültstátuszt kért és kapott. (Az ilyen klinikai marhaságokat mint a kanadai cigók meg kertész hagyjuk)

Taxman 2017.01.02. 20:17:28

Én láttam élőben az ominózus kapcsolást. Vidám, önfeledt, valószínűleg többnyire kapatos jólszituált fiatalok körbevették Nagy Tündét és úgymond "megmohayzták". Ő ahelyett, hogy lazán, jókedvűn kezelte volna a helyzetet, befeszült és hisztizni kezdett. Mérgesen lökdöste őket, aztán félbeszakította az tudósítást.

monddazigazatmar 2017.01.02. 20:20:34

@morpho: "A muszlim lakosság aránya jelenleg Magyarországon 0,1% és ez évtizedek alatt jött össze, úgyhogy, bocs de nem érdekel a problémád. Majd ha létezik ilyen probléma, akkor ránézek."

:D:D:D:D Azt a bölcs kurva életet!
Hülyegyerek, akkor kell elkezdeni oltani a tüzet, amikor még csak a karácsonyfa ég. Amikor már a háztömb, akkor nem kell nagyon sietni.
Az égvilágon senki nem akarja meggátolni a drága németjeidet, hogy befogaddjanak akármennyi millió muszlimot. De akkor ne akarják szétosztani. Áldás az nekik, mi nem kérünk belőle.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 20:24:51

@monddazigazatmar: "magyart aki bárhol menekültstátuszt"

Na, te is az orbán PISA negatív terméke vagy. Magyar állampolgárnak nem kell az EU-n belül menekültstátuszt kérni, szabadon utazhat. @morpho: nem is említett ilyen baromságot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 20:28:13

@monddazigazatmar: Nagyon szeretném, ha egyszer olyan jólét lenne M.o.-on, hogy legalább a gazdasági bevándorlók ide akarjanak jönni, és ne N.o.-ba! Mert most bárhova, csak ide nem. :(

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 20:29:44

Bár az eltolcsi szerint 2018-ra 50% alá eik az államadósság, úgyhogy lehet kezdeni rettegni...

monddazigazatmar 2017.01.02. 20:36:45

@Janossz: Persze, te iq2000, dolgoznak azok mind.
Meg áldott jó lelkek. Végül is akik felgyújtották a csövest voltak heten, abból csak hatnak volt dolga a rendőrséggel.

sutyerák 2017.01.02. 20:45:33

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: meg még vmelyik dél-amarika melletti kis szigetre is elmehetnék,-mert francia gyarmat,-az EU-része. én ezen agyalok

sutyerák 2017.01.02. 20:49:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: ja. épp felvesznek 6ezer milliárdnyi hitelt. a hazaárulásról most nincs kedvem írogatni

mondanam akkor en 2017.01.02. 20:51:29

@putris72: kolni rendorseg hol es mikor mondott ilyent? kolni ismerosom ott volt a bulin tavaly is meg most is es arrol meselt hogy bekes,kedvesen mosolygo, multikulti,egyutt eneklo tomeg volt.Es a zaklatas,ha volt,valamiert mindig elkeruli ot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 20:54:03

@sutyerák: "6ezer milliárdnyi hitelt"

Nebazmeg! 1500 milliárdnyi nem volt elég? Most lassan már el kéne gondolkozni a visszafizetésen is.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 20:56:23

@mondanam akkor en: Hagyd, a habonymédia olvasóit nem zavarhatja meg a valóság.

sutyerák 2017.01.02. 20:58:45

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: szerintem simán lerabolták már nemzeti bank valuta tartalékát is.

Janossz 2017.01.02. 21:01:54

@monddazigazatmar: Csihadj, Csahos! Ez még csak a második napja a Lázadás évének.
Tartalékold energiád, csiszolgasd szürkeállományod!
Ja, meg utazz, láss, nézz, tapasztalj! De ezt már mintha mondtam volna.

5perc 2017.01.02. 21:07:44

@bkkzol:
"Az 56-os menekültek nem is dobálták meg kővel az osztrák rendőröket blablanem bombával a hadukon sétalgattak az újhazában..."
Épp csak 56-os magyar terroristák De Gaulle ellen követtek el merényletet. Jól beégtél!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.02. 21:10:03

@Janossz: "csiszolgasd szürkeállományod"

Szart reszeljen? :))

morpho 2017.01.02. 21:17:43

@monddazigazatmar:
Te folyamatosan háttal ülsz a moziban! A hülyeségeidre a saját érdekedben nem reagálnék, de volna itt egy érdekes kérdés. Vajon húsz év múlva mibű fognak Magyarországon nyugdíjat fizetni? Mert hogy Németországban mibű, azt kb már látom. Viszont kishazánkban a manyup rendszert is szátbaszták, járulélkot meg majd fizet a ... Tényleg, ki is?

putris72 2017.01.02. 21:30:25

@mondanam akkor en: www.express.de/koeln/festnahmen--uebergriffe-erste-polizei-bilanz--so-lief-die-silvesternacht-in-koeln-25396044 www.tagesschau.de/inland/silvester-koeln-131.html Gondolom akkor nem kell nagy tudás ahhoz,hogy kibogozd,hogy mit írnak a linkekben!Meg gondolom a képek is önmagukért beszélnek,és alatta a szöveg,hogy miért is akadályozta meg a szervezetten Kölnbe érkező migránsok őszekevéredését az ünneplőkel!! www.youtube.com/watch?v=_xvWVHF68qA www.youtube.com/watch?v=Es8vgqd1nMo Svédországban is hozták a formájukat!!

monddazigazatmar 2017.01.02. 22:10:13

@morpho: Ja, hát persze. Fizessen neked nyugdíjat abdul, mert azok olyanok, hogy megtermelik. Te hülye idióta.
Azon azért gondolkodjál már el, hogyha ezek annyira jól képezhető, dolgos, szorgos, a törvényeket betartó, toleráns, tanulnivágyó népek, akkor mi a kurva édesanyádért menekülnek el a putrijukból? A hangsúly a putrin van, vagy széjjellőtték egymásnak a tolerancia és multikulti nevében, vagy fel sem építették soha, mert annyira sem volt eszük. Jaa, elintézték egymásnak meg maguknak az élhetetlen szar országokat, de ha idejönnek, akkor majd felépítik a világot.
TE ostoba fasz, ha a migrik olyanok lennének mint aminek te meg a fajtád beállítjátok, akkor hitelekért könyörögnénk Afganisztánnak, meg tanulmányokat olvasgatnánk a pakisztáni csodáról. Meg a németek mennének oda precizitást meg munkafegyelmet tanulni.

monddazigazatmar 2017.01.02. 22:14:19

@Janossz: Nagyképű fasz. Az internetet neked találták ki. A való életben meg max. annyit beszélgetnénk, hogy elmondanám, hogy autómosást is kérek-e. Kis hülye szar :D

mondanam akkor en 2017.01.02. 22:16:08

@putris72: kolni rendorseg hol es mikor mondott ilyent? kolni ismerosom ott volt a bulin tavaly is meg most is es arrol meselt hogy bekes,kedvesen mosolygo, multikulti,egyutt eneklo tomeg volt.Es a zaklatas,ha volt,valamiert mindig elkeruli ot.

monddazigazatmar 2017.01.02. 22:16:46

@mondanam akkor en: Persze, kitalálták. Még Merkel is nyilatkozott a tavalyi eseményekről, dehát tudjuk, hogy ő is rég a habonymédiát olvassa. A buzi ismerősöd pedig nyilván valami ratyibárban borult össze a niggerekkel, azért nem zaklatták.

mondanam akkor en 2017.01.02. 22:23:21

@monddazigazatmar: mondjuk 56ban 180ezren ausztriaban,20ezren jugoszlaviaban kertek es kaptak menedeket, es par honap utan mehettek osztondijakkal tanulni vagy letelepedni es dolgozni barhol a vilagon.

mondanam akkor en 2017.01.02. 22:37:05

@monddazigazatmar: mindig a fasz jar a szadban, jellemzoen mindenutt csak a faszt, a buzikat, a ratyikat latod. pszichologusnal voltal mar? gyakran vertek a szuleid? csaladon beluli nemi eroszak volt? Fordulj orvoshoz, bizalommal, nem a te hibad hogy ilyenre sikerultel...nyugodtan uvoltsd bele az ejszakaba az osszes frusztraciod, meglatod konyebb lesz....szedd ossze az osszes csunya szot amit otthon tanultal es bombold bele a valaszodba...utana kisirod magad es megkonyebbulsz....

morpho 2017.01.02. 22:57:51

@monddazigazatmar:

Az anyám sajnos 2008-ban meghalt. Egyébként ilyen anyázós vakerral nálam nem sokra mész. Ez nem engem minősít. Viszont nem fog nekem járulékot fizetni abdul, mert esze ágában sincs Magyarországra jönni. Azt hittem ezt már tisztáztuk. A kérdésre valahogy elfelejtettél válaszolni a nagy kurvaanyázásban. Ki fog járulékot fizetni?

1ghost 2017.01.02. 23:05:59

@monddazigazatmar:

Na tessék! Orbán semmirekelő ezernickű bérhazudozója olyan ideges lett, hogy a gutaütés kerülgeti!

Pedig jó lenne, ha nem kapna itt agyvérzést nyilvánosan előttünk, mert ezt a gerinctelen szaralakot jövőre vasra verve szeretnénk körbevinni az országon, városról városra, hagy lássa mindenki, hogy ez a gerinctelen narancstetű próbálta fényezni a korrupt, tolvaj gazdája valagát nap mint nap.

monddazigazatmar 2017.01.02. 23:30:08

@mondanam akkor en:
56ban Orbán volt, te nagyon hülye?
@morpho: Majd a gyerek akit legyártasz bazmeg. Már ha feláll még. De nyugodj meg abdul a németeknek sem fog fizetni- de te legalább kimehetsz majd az utcára anélkül hogy robbantgatnának. Egyébként meg tessék gondoskodni önmagadról. Mondjuk kommentelés helyett dolgozzál, aztán tegyél félre. És ne Manyupozzál. A manyup arról szólt, hogy anyád nyugdíját nem anyád kapta meg, hanem félretették a bankba, közben meg hitelből adták a nyugdíjat a muterodnak.

monddazigazatmar 2017.01.02. 23:30:42

@1ghost: :D Egyre szánalmasabb vagy te nyomi

5perc 2017.01.02. 23:55:47

@monddazigazatmar:
A manyup arról szólt, hogy végre egy csomó embernek volt értelme legálisan, adózottan dolgozni. Aztán annyira rákaptak, hogy külföldre is elköltöznek érte, ha itt nem kapják meg.
Azért az jópofa volt, ahogy putin '56 60. évfordulójára ismét vérbefojtott egy forradalmat. Lehet veleünnepelni.

morpho 2017.01.03. 00:06:04

@monddazigazatmar:
Én nem léptem ki a manyupból pubi. Nem engedtem a zsarolásnak. Nekem lesz nyugdíjam, a gyerekek is jól vannak, köszi. Mielőtt felizgatnád magad, a német nyuggereknek jelenleg 4 millió török lapátolja a járulékot. Talán ebbe gondoltak bele, mikor házhoz jött még egy-két millió potenciális munkaerő. Ja és tényleg vigyázz a vérnyomásodra, mert a börtönkórház nem egy migránsálom...

putris72 2017.01.03. 08:39:10

@mondanam akkor en: A facebook azért nem mérvadó hiteles forrás!Nem is értem,hogy sok ember hogy hiheti el az a sok kamu dolgot amit a facebookon megosztanak!Amúgy meg jegyezném,hogy a videó feltöltése 17 óra 31 perc!A hozzászólok nagy többsége szerint meg képmutatás,hogy ez úgy játszottak meg,hogy 1500 rendőr védte őket!Nem véletlen állitoták a rendőrök,hogy ha nem tartoztatják,föl,és le a több mit 1000 migránst ugyan az lett volna mit tavaly!

mondanam akkor en 2017.01.03. 13:34:29

@putris72: A facebook nem hiteles forras, az M1 viszont hiteles.Gratula! A video feltoltes 17ora 31 perc januar elsejen.Mi ezzel a gond? Hol allitottak a rendorok azt amit te allitasz? Van rola hiteles forras? Ja, az M1...ok, akkor elhisszuk.

putris72 2017.01.03. 17:15:46

@mondanam akkor en: Hát,hogy mi a gond??Az,hogy az általad emlegetett videó december 31 este 17.31 perckor lett feltöltve!Amit én állítottam azt a német médiából is meg néztem,hogy igaz! www.thelocal.de/20170102/the-word-nafri-and-why-it-is-causing-such-a-stir-in-germany www.ndr.de/info/sendungen/kommentare/Silvesternacht-Koelner-Polizei-hat-richtig-gehandelt,silvesternacht138.html Gondolom a német médiának csak hiszel!Bár kétlem!

putris72 2017.01.03. 17:17:47

@mondanam akkor en: Mert az azért humoros,hogy te egy olyan videóval bizonygatod,hogy semmi sem történ szilveszter éjjel,amit aznap délután töltöttek föl!Gratulálok!!

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.03. 18:02:32

@monddazigazatmar: ezek szerint te buzi is vagy nem csak komcsi? Halmozottan hátrányos helyzetű.
süti beállítások módosítása