B1 blogcsalád



Ellopott közpénzmilliárdok, híres sportolók és egy fideszes trollcsapat: ilyen a kampány a budapesti olimpia mellett

2016. december 29. - Mr Flynn Rider

Közpénzmilliárdokért kampányolnak híres magyar sportolók és Rogán szomszédja a 2024-es budapesti olimpia mellett, de az értelmetlen pénzszóráson túl egy igazi fideszes-putyinrajongó trollcsapat is beszállt a hazai olimpia népszerűsítésébe. Az egyfajta CÖF2-ként működő Honfoglalás 2000 egyesület korábban a paksi atomerőmű bővítéséért és Putyin Béke-nobelldíjáért is kiállt.

 szeretunk_viktor.jpg

Nem kell jobb kampány a budapesti olimpiának, mint

  • a hármas metró heti füstölése, vagy
  • a 43 milliárdnál járó Dagály-projekt.
  • De a legabszurdabb a Honfoglalás 2000 közleménye, amit lejjebb idézni is fogunk.

Számunkra nyilvánvaló, hogy a lassan egy évtizede húzódó metró felújítását kezelni képtelen főváros egy olimpiát sem lenne képes megrendezni.

(A másik gyönyörű bizonyítéka felesleges közpénzszórásnak a milliárdokkal úszó Dagály-projekt: nemrég megemelték a 2017-es budapesti vizes vb-re épülő úszókomplexum költségeit, a fővállalkozói szerződés értéke így nettó 43,36 milliárdra nőtt.

Orbán Viktor közeli üzletfele-barátja, Garancsi István építheti meg az uszodát. Nem nyilvános közbeszerzésen nyerte meg a „pályázatot”. 

Az Index szerint megnövelt költségek azért is is érdekesek, mert az elmúlt napokban a kormányközeli propaganda azt szajkózta: az úszópalota 95 százalékban kész, és már januárban át fogják adni. Ehhez képest december végén nagyjából 12 százalékkal emelték meg a projekt költségvetését.) 

De vissza az olimpiai kampányhoz: a számok itt is irgalmatlanok.

A budapesti olimpia népszerűsítésére 2016 tavaszán kezdetben 700 milliót költöttek, ami idén év végére 1,3 milliárdra duzzadt.

Zsíros megbízást kapott többek között Csetényi Csaba (Rogán pasa parki szomszédja) cége is, akinek a kormány sok-sok kampány köszönhet már, többek között a népszavazási kampány egy részét is ők intézték.

Most decemberben pedig a jövő évet alapozták meg: újabb szerződést kötött a központi költségvetési támogatásból működő, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a főváros 50-50 százalékos tulajdonában lévő Budapest 2024 Zrt. az olimpia népszerűsítésére. Kivel is kötött szerződést? Hát, a Fradi-vezér pr-cégével, a MindShare nevű céggel, amely így 3+1 milliárdból gazdálkodhat 2017-ben.

Érthetetlen, hogy híres olimpikonok és sportolók ilyen körülmények között miért adják a nevüket a kampányhoz. Ők nem olvasnak újságot?

A legabszurdabb sztori pedig a Honfoglalás 2000 egyesületé. Közleményüket szó szerint idézzük, mert már-már műalkotás szintre emeli a kádárista propagandát és a tömény hülyeséget. (Ez az egyesület követelte Juhász Péter letartóztatását, mert az ellenzéki politikus tüntetni mert Orbán ellen, illetve ők szóltak be Hosszú Katinkának is, akit árulónak és kollaboránsnak állítottak be.

"Merjünk nagyok lenni. E szavakkal biztatta a magyarokat Széchenyi István. Rendezzünk Olimpiát 2024-ben, vágjunk bele. Ez jár nekünk, s a régiónak. Dübörög a gazdaság, van rá pénzünk, jogos az igényünk. Már csaknem készen vannak a létesítmények: úszóstadion, sportcsarnokok, futballpályák, épül a központi stadion, a Balaton, a Duna, a Tisza várja a vízi sportok versenyzőit. A nemzetközi sportszövetségek vezetői rendkívül elégedettek az előkészületekkel! Épül, szépül varázslatosan szép fővárosunk, szállodák nőnek ki a földből országszerte. Követeljük a 2024. évi játékok megrendezésének jogát!

Ám az ellendrukkerek sem tétlenkednek. El akarják venni hitünket, önbizalmunkat, zavart keltenek: államcsődöt emlegetnek, támadják állami és sportvezetőinket, heccelik a versenyzőket, az embereket, alkalmatlanságunkról beszélnek. Mélyütést akarnak bevinni, sikertelen úszó VB-re játszanak, Amerikának (Los Angelesnek) akarják megszerezni a játékokat. Átlátunk a szitán. Ne engedjük, hogy Amerika elvegye álmainkat! Hazánk turisták százezreinek keresett célpontja lesz, hozzák a pénzt, viszik hírnevünket, várjuk a világ ifjúságát! A nemzetnek szüksége van újabb és újabb sikerekre!

A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri a hazaszerető, józanul gondolkodó embereket: nevezzék néven azokat, akik az ország érdekeivel nyíltan szembe fordulnak. Lépten-nyomon hangoztassuk: akarjuk az Olimpiát, merünk nagyok lenni!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9312080081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorinda41 2016.12.30. 15:41:15

Merjetek! Aztan fizessétek a cehhet, amikor felébredtek!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.30. 16:06:54

Merjünk nagyot bukni! Hogy aztán a fél világ rajtunk röhögjön, és még az unokáink is a kamatokat fizessék.

Akkor van az ilyennek értelme, ha az ország/város kiugrásra készül, a költségeket kézben tudják tartani, és megvan a hozzáértés. Nálunk egyik feltétel se teljesül.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.12.30. 16:12:46

A ballib szarháziak véleménye leszarható.

Az olimpikonjaink és a magyarok többsége egyaránt kiáll az Olimpia mellett.

Minden ami a nemezti identitástudatot erősíti, egy újabb szög a ballib hazaárulók koporsójába, ezért ágálnak ellene.

pioneer2016 2016.12.30. 17:07:07

@Legeslegalja: "magyarok többsége egyaránt kiáll az Olimpia mellett."

Te nem tudom honnan jöttél, de ez egy ordas hazugság, amit állítasz. Engem mint Budapesti nyugodtan néven nevezhetnek - Nem kell nekünk olimpia. A kommented meg jól tükrözi a használt neved.

Cuccos 2016.12.30. 17:37:28

@Legeslegalja: menj a büdös francba te fizetett szarházi gerinctelen fideszes!
Az emberek TÖBBSÉGE NEM AKARJA az olimpiát, mert nagyon jól tudja, hogy csak a pénzellopásról szól és egymás közötti szétosztásáról. TE IS EZÉRT AKAROD!

Magadtól nem lehetsz ennyire hülye, szimplán fizetett troll vagy! Phöjjj egy jó nagyot az ilyen arcába!

És ballibes a jó k*rva anyád!

nu pagagyí 2016.12.30. 17:48:21

Merni lehet, de lehetőleg a saját magánmegtakarításukból finanszírozzák ezt a reménytelen baromságot, akkor talán odafigyelnének a pénz hatékony felhasználására is. Nem lopódna szanaszét.

Trónkövetelő 2016.12.30. 18:53:16

@Legeslegalja:
Az identitástudatom jól elvan olimpia nélkül.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.12.30. 18:55:29

@Legeslegalja: ???

Mindenki ballib, aki hülyeségnek tart Magyarországon egy olimpiát, vagy miafasz?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.12.30. 18:57:23

@nu pagagyí: Úgyis mindig az a retorika, hogy a "kormány kifizeti". Pedig a kormány nem fizet ki semmit, az adófizetők fizetik ki. Pedig ha a strómanoknál és a külföldön tárolt vagyont is vesszük, akkor lassan a kormány (annak tagjai) is finanszírozhatná az országot.

Janossz 2016.12.30. 19:05:50

@nu pagagyí: Mondjuk egy 100 000-es utalással lehetne támogató státuszt szerezni ehhez a vircsafthoz, évi 10 % kamattal, ugyan hányan vállalnák?

Janossz 2016.12.30. 19:09:23

2014-ben láttuk a Szotyilimpiát. Félő, hogy a miénk valami Suttyolimpiának sikeredne.

Sir Galahad 2016.12.30. 19:53:11

Ha olimpiát csak olyan országok rendezhetnének, ahol minden probléma meg van már oldva, eddig egy sem lett volna. Ráadásul tudtommal eddig mindet állami pénzből rendezték. A kérdés tehát csak az, kell-e nekünk. Ez viszont egy bonyolult kérdés. Sok összetevője van a gazdasági rentábilitástól a nemzeti büszkeségen át. Nem lehet annyival elintézni, hogy nem és kész.

gigabursch 2016.12.30. 20:03:35

Személy szerint én szeretnék idehaza olimpiát.
S borzalmasan sajnálom, hogy nem volt se Világkiállítás és ugyanazok jöttek a 23 millió románnal, akik minden szinten adják az entellektüellt, hogy nem kell olimpia.
De! Kell!

A sok entellektüell meg inkább arra törekedjen, hogy minden legyen igényes és költséghatékony...
Úgy még esetleg a hazáját is előreviheti, bár ezt nehéz tőlük elvárni...

conchita wurst 2016.12.30. 20:08:36

A múltkor az volt a baj hogy Katinka nem kapott közpénzmilliárdokat úgy akarta az Úszószövetség szerepeltetni a reklámokban.

S hogy sportolók kampányolnak olimpia mellett, nem nyugdíjas szervezetek? Botrány.

conchita wurst 2016.12.30. 20:09:58

@gigabursch: Azt nem tudjuk hogy az országnak jó lenne-e az olimpia. Azt tudjuk, hogy a ballibnek rossz lenne, s ez önmagában is nagyon megfontolandóvá teszi a megrendezését.

conchita wurst 2016.12.30. 20:14:56

@Zsákos Dildo: 'Úgyis mindig az a retorika, hogy a "kormány kifizeti". Pedig a kormány nem fizet ki semmit, az adófizetők fizetik ki.'

Ez ált. így van, azzal, hogy ha a kormány ballib is, akkor az amit mondtál + ráhagyja a kifizetetlen számlákat a következő rezsimre

Janossz 2016.12.30. 20:16:34

@Sir Galahad: " A kérdés tehát csak az, kell-e nekünk. Ez viszont egy bonyolult kérdés. Sok összetevője van a gazdasági rentábilitástól a nemzeti büszkeségen át. Nem lehet annyival elintézni, hogy nem és kész. "
Így van! Tessenek minket, ostobákat meggyőzni róla, miért is lesz az olyan nagyon jó.
Akkor biztos támogatni fogjuk. Sokan.

conchita wurst 2016.12.30. 20:19:33

zsidólimpiát már így is rendezünk, az már fix

1. hogy a zsidóknak is lehessen érmük, csak zsidók versenyezhetnek (faji alapon), de
2. mi nem zsidók fogjuk fizetni
3. az hogy ez biztosan megrendezésre kerül Bp-en, nem gond a ballibnek, a gond az hogy talán esetleg lesz normális olimpia, nem zsidóknak

Több mint 3 milliárdunkba kerül a zsidó frusztráció azon vágya, hogy legyen egy olimpia, ahol ők is nyerhetnek érmeket
Forrás: kuruc.info/r/2/167746/

ez arra bizonyíték a ballib logika szerint hogy ők nem nemzetellenes fajták

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.12.30. 20:31:13

@conchita wurst: Nekem ne ballibezz faszkalap fideszes. Unom, hogy bármit írok, ballibezés a válasz. Értelmes mondanivelód nincs te kis fideszes köcsög?

conchita wurst 2016.12.30. 20:35:02

@Zsákos Dildo: ne vedd magadra, senki sem büszke a ballib múltjára

készek vagyunk megbocsátani, ez keresztyéni kötelesség

jolankovacs 2016.12.30. 20:40:10

Én nagyon szeretnék egy Magyar olimpiát, de csak az alábbi - törvénybe foglalt és végrehajtható feltételekkel:
- az olimpiát megszavazó és azért lobbizó politikusok
- fenti politikusok segítői
- az olimpiát reklámozó sportolók és sportvezetők
- az olimpiáért nyilvánosan hangot adók
- az olimpiáért küzdő trollok :))
- az olimpiát népszerúsitő mindennemű médiamunkások
teljes vagyonukkal, családtagjaik és cégeik vagyonával feleljenek a pénzügyi sikerért.
Ha veszteség van, azonnal kiegyenlíteni azt a fentiek vagyonából (bőven elegendő lenne, hiszen az olimpia költségeinek jelentős része az ő zsebükbe megy.
Természetesen az utolsó számlával is el kellene számolni, aki pedig csal, azonnali vagyonelkobzás az életfogyt mellé.
Természetesen ha nyereséges volna az olimpia ugyanezek a csoportok vihetik a hasznot. Én odaadom nekik.
De ha a csalás legkissebb GYANÚJA felmerül, bukjanak örökre, családostul, haverostul MINDENÜKET!!
Jöhet az olimpia!!

conchita wurst 2016.12.30. 20:47:55

@jolankovacs: A ballibek (olimpia, vár, várbazár, metró szélkállmán, stadion és kisvasút mentes) gigantikus veszteségét ki egyenlitette ki?

baldoc 2016.12.30. 21:02:21

Legutóbb, amikor Orbán azt mondta, hogy merjünk nagyok lenni, akkor mindenki rohant devizahitelt felvenni, mert ugye merjünk nagyok lenni!
Merjünk olimpiát rendezni, barátaim!
A devizahitelt is túléltük!

lobaszopiatej 2016.12.30. 21:05:03

Tisztelt Olimpiai bizottság,

Leírom a "népszerűsités" (= alias lopás, politikus nyelvről átlagemberre lefordítva) eredményét:

A egész kúrva kibaszott közpénztolvaj olimpia bizottság húzzon el a BÜDÖS GECI FRANCBA !!!
El a kezeteket az adóforintoktól!!!
Küldtem nektek levelet a reklámoldalatokról hogy hagyjátok abba a LOPÁST de basztatok válaszolni!!!

Én akkor nézek fel egy sportolóra, ha hobbiként végzi, ugyanis gyerekkortól erre kitenyésztve nem egy nagy kunszt oda jutni ahol ezek vannak (és ma a 21.században már az ész számít nem az izomerő).
Azt ha nem nyer érmet, mehet melegpornószínésznek vagy utcaseprőnek/eladónak a visszamaradott agyával.
A sok hülye aki beszopta a szlogent hogy egészséges életmódra meg "sportra" költ, meg nézi majd a TV-t sörrel a kezében (de soha nem megy le konditerembe)!

Alapvetően az a gond, hogy a magyar sport benne maradt a kommunizmusban, minden pontosan úgy működik (vezetők/politikusok lenyúlják a lovettát, ill. 1-2 gyerekkorától közpénzen kitenyésztett sportoló meg megdicsőül.)

Üdvözlettel:
Egy dühös és átvert adófizető!

conchita wurst 2016.12.30. 21:13:55

@lobaszopiatej: 'Én akkor nézek fel egy sportolóra, ha hobbiként végzi, ugyanis gyerekkortól erre kitenyésztve nem egy nagy kunszt oda jutni ahol ezek vannak (és ma a 21.században már az ész számít nem az izomerő)'

- én az ex-népszabisokkal vagyok igy. Nem értem, hogyhogy nem irnak ingyen, szeretetből, mint pl. a kurucinfósok

zolibáttyó 2016.12.30. 21:16:18

Azt nem értem a csökött agyammal, hogy mi a f@szomért nyomják a képembe, hogy együtt, és előre, és hajrá, és éljen a budapesti olimpiáért? Jelezném az illetékeseknek, hogy nekem, és a többi parasztgyereknek semmilyen beleszólása sincs a dologba!!! Nem lesz róla népszavazás, de a NOB-ban sem számítanak a szavazatainkra! Tolják ezt a sz@rt a NOB székház büféjében, a szendvicsre váró korrupt sportpolitikusoknak. Aztán számlázzák ki Rogán úr szomszédjának nyugodtan, mert ebbe sem lesz beleszólásunk.

baldoc 2016.12.30. 21:16:43

@conchita wurst: "mint pl. a kurucinfósok"
Ezt honnan tudja?
Csak nem belsős?

conchita wurst 2016.12.30. 21:19:56

@baldoc: onnan, hogy nem látok se multis, se kormányzati, se más hirdetéseket ottan

conchita wurst 2016.12.30. 21:20:49

@zolibáttyó: de lesz 2018ban választás, ahol elmondhatod a véleményedet

rovid 2016.12.30. 21:29:58

@gigabursch: "költséghatékony" Te írtad! Tudni kéne, hogy ez mit jelent !

rovid 2016.12.30. 21:39:25

imádom a sportot! a magyart is! de remélem egyelőre/ ez egy belátható időtáv!'/ nem sikerül Olimpiát rendeznünk! mert a gyerekeink jövőjét már ellopták/Paks/ evvel az agyament ötlettel unokáink is jövőtlenek lesznek! Úgy gondolom, hogy orbán és bizonyos távolságú körei már harácsoltak annyit, hogy ne fájjon a foguk az olimpiai milliókra!

baldoc 2016.12.30. 21:40:53

@conchita wurst: Akkor lehet, hogy fényevők

lobaszopiatej 2016.12.30. 21:43:36

@conchita wurst: a sportot magadért csinálod (azaz HOBBI, tehát ezért senki nem fizet), az újságírás (ha már valahogy idekeverted) pedig alapesetben egy (FIZETETT) MUNKA, ha pedig saját vagy pártod nézeteit szeretnéd terjeszteni belülről fakadó igényedből, nyithatsz te is egy blogot (INGYEN, nem közpénzen)!

Shirkan 2016.12.30. 21:59:43

@conchita wurst:
Hidd el a ballib is van olyan jó ember mint a seggnyaló fidess-es. Talán még több önálló gondolata is van, mint egy fidess trollnak.
A kereszt(y)énységre hivatkozni pedig igazán vicces. Történelmi tény, hogy a kereszt nevében több embert öltek meg, mint Hitler és Sztálin együtt véve. Tehát ilyen vallásra ne légy büszke.

Janossz 2016.12.30. 22:14:54

Olimpiát városok rendeznek. Országok meg fizetik.
Tehát a helyzet kb. olyan, mintha a bivalybaznádi polgármester meghívná a falunapra fellépni a Rolling Stones-t. Mivel sem a bivalybaznádi népet, sem az országot nem kérdezték a véleményéről, az esemény meg 2000 részeg polgár előtt lezajlott, így valakinek a költséget is állni kell.

Urancityhero 2016.12.30. 22:25:13

Honfoglalás 2000 - nevük pontosan tükrözi agykapacitásukat. A hátrafelé nyilazós, nyugati kolostorokat kifosztós, barátokat, kereskedőket lemészárlós, bajuszos tajtparaszt, nőket megerőszakolós, minden kultúrát nélkülöző honfoglaló magyar eleink agyát. Igazi hazaáruló, álszent, ájtatos, patetikus, mocskos, szemét, aljas, tetű provokáció. Egyszer remélem találkozom egy ilyen mocsokkal és "beszélgethetünk".

kodacx 2016.12.30. 22:27:28

Olimpiát, b+?!?
Hát egy szimpla, esős munkanap szerda délelőttöt próbáljunk meg először levezényelni a fővárosban, dugók, meg metrótűz nélkül!
Először tűzzük ki mondjuk azt célul, hogy teszem azt, egy munkanap délelőttjén, 8 és 12 között bármikor, Óbudáról 40, na jó, 50 percen belül el lehetne jutni tömegközlekedéssel is, meg kocsival is Csepelre, vagy Soroksárra!
Ez egy reális cél, mégis felröhögött mindenki, aki közlekedik ma Budapesten!

Hát embereeeek!
Az olimpia nem csak abból áll, hogy milyen szép a tévéből a magyar himnusz!
Ott kezdődik, hogy T. vezetőink nem lopják szét a haverokkal!
Ennél már röhögök!

Azt meg kell tervezni, meg kell szervezni...olyan ez az ország, politikailag, közigazgatásilag, gazdaságilag, hogy szerintetek ezt meg tudná szervezni?!? :D
Ha az netalán sikerül, azt meg kell építeni! És azt ki fogja b+?!?
Az építő iparból Németországba, Angliába, Dániába, Hollandiába, Franciaországba távozott hegesztőink, gépkezelőink, darukezelőink, teherautó vezetőink, lakatosaink, villanyszerelőink, gépészeink, stb.?!?
Menjetek már le egy építkezésre és kérdezzétek már meg az építésvezetőt, hogy könnyen kap mostanában SZAKEMBEREKET?! Nem alkoholista, iskolázatlan, volt sittes melósokat! Hanem szakembereket!
Sok maradt?!?

És nem csak a sportlétesítményeket kell ám felhúzni!!!
Hanem el kell tudni szállásolni, etetni, mozgatni, egészségügyileg ellátni azt a kb. ALSÓ HANGON 1-1,5 millió embert, aki az olimpiára idejönne 1-2 hétre!!!
És ha hoteleket építünk, azok nagy része utána kongani fog, csődbe megy! Nem fog teljes kihasználtsággal működni! Sehol nem működött a világon!
Vegyük az egészségügyet!
Hát baxxátok meg, a mostani magyar lakosság ellátása xarul van biztosítva!
Ide jönne 1,5 millió ember, nem elosztva, egyszerre, pluszba!
Vegyük a biztonságot!
Hát annyi rendőrünk, katonánk ÖSSZESEN nincs, amennyi ezeknek a helyszíneknek a biztosításához kellene!!!
Vegyük a közlekedést! Nincs elég vezető, karbantartó, szerelő egy ekkora forgalomnövekedés biztosítására!
De milyen szép lenne itthon egy olimpia! És milyen aranyos a Kovács Ági, meg a mittomén kisfaxom, hogy kampányol mellette...

Minden ország, aki eddig olimpiát rendezett, anyagilag egyértelműen bukott, vagy MINDEN azzal kapcsolatos bevételt beleszámolva kb. nullszaladósra hozta ki! De az infrastruktúrának mindenütt volt olyan eleme, ami utána nem lett kihasználva és elrohadt, bukta volt!
De MI, mi jurtába született, csillagszemű, kumisztizzadók, majd mi megcsináljuk úgy, hogy pozitívan jöjjünk ki belőle!
Éééédes istenkém!
Idióta pöcsömöccsei!

Jakab.gipsz 2016.12.30. 23:02:05

Nem értem miért van ez a negatív kisugárzás, "ne merjetek gondolkodni, úgy sem fog sikerülni" és ha még is akkor mi van?

conchita wurst 2016.12.30. 23:44:13

@lobaszopiatej: ellenállók esetén az újságírás nem fizetett munka, hanem lázadás

a ballib soros ügynökök esetén azonban, valóban, fizetett és eléggé hálátlan, nehéz kenyér

conchita wurst 2016.12.30. 23:45:23

@Shirkan: a ballibek nagyon jók,, semmi kétség, különösen ellenzékben - támogatom őket a posztjuk megőrzésében

Shirkan 2016.12.31. 00:05:25

@conchita wurst:
A fidess pedig a közpénzek lopásában a legjobb. A fidess bértrollok a seggnyalásban.
A felcsúti gázszerelő tényleg az utóbbi 3 évben lett ekkora üzleti zseni? Buzikám, ha ezt elhiszed, akkor nincs eszed....

conchita wurst 2016.12.31. 00:14:39

@Shirkan: Engem egyáltalán nem érdekel h ki mennyit lop.

Az érdekel h nekem mennyi kárt okoz, mert én fizetem az adót, meg az államadósságot, az pedig a ballib alatt nőtt, a fidesz alatt meg csökkent, mind3 fidesz ciklusban.

Szóval annyi stadiont épít Mészáros amennyit akar, annyiért amennyit akar, ez a ballib semmitnemépítésénél és nemlopásánál nekem sokkal olcsóbb....:)

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.12.31. 01:21:36

@conchita wurst: A maszop egy teljes évtizedet lopott el a magyar néptől, a magyar fejlődésből, ha az mszmp 40 éves lopását nem számoljuk. Őket más rombolásban meg sem közelíti.

Viszont napi szinten látni az agóniájukat, ahogy anno az eszdéeszét, ki kell mondani, azért valahol megérte.

gigabursch 2016.12.31. 09:49:32

@rovid:
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwim99_PhZ7RAhUhL8AKHc1TAAoQFggYMAA&url=http%3A%2F%2Feuropa.eu%2Frapid%2Fpress-release_ECA-12-55_hu.doc&usg=AFQjCNEKZQr8pwzroB4qspjjKUZ0ShxpXQ&sig2=nFNTfbOVOGTHMnJ7_kkVAw&bvm=bv.142059868,d.bGg

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwim99_PhZ7RAhUhL8AKHc1TAAoQFggnMAM&url=http%3A%2F%2Fmanager.n1.hu%2Fkozgaz%2F1.doc&usg=AFQjCNHP0viiUTDTWpCiyD86Z0JlHvqPIQ&sig2=4Axeh38QGnmggMKonAjeIg&bvm=bv.142059868,d.bGg

Azzal semmi gond nincs hogy valaki képzetlen, még azzal sincs, hogy valaki tudatlan. Senkitől sem várható el, hogy mindenben "büfé" legyen.
De azzal, hogy az internet világában egy nyomorult keresőt képtelen használni - nos azzal már igen..., mert ha menne, akkor legalább rákérdezhetnél arra, hogy melyik definícióra gondolt a kedves kommentelő.
Őszintén sajnállak!

Shirkan 2016.12.31. 10:14:19

@conchita wurst:
Te azt látod, hogy mennyire korlátozott a gondolkodásod? Neked ezt valaki diktálja, vagy a saját gondolataid?
Téged nem érdekel, hogy ki mennyit lop, de az érdekel, hogy ki milyen kárt okoz....
A lopás nem károkozás????????? Ha téged valaki meglop azzal neked nem okoz kárt?
Azt azért látni kellene, hogy Fletó és Vitya nem ugyanabban a gazdasági környezetben kormányozott. Ha Fletó 2006-ban lemond, és a fidess kerül hatalomra, akkor 2010-ben a fidess bukik. Azt a gazdasági válságot a kacskaszemű sem tudta volna megvarázsolni.
A másik. Mi a büdös francnak építenek stadionokat. 300 embernek???? Teljesen értelmetlen. Nincs gazdasági racionalitása. A bevételek nem termelik ki a befektetett pénzt. Ez lopás. Ezt a pénzt jobb helyre is el lehetne költeni.
A tervezett olimpiával ugyanez a helyzet. Nincs gazdasági racionalitása.

jolankovacs 2016.12.31. 18:39:37

@conchita wurst:
Mi, azaz én IS a munkánk gyümölcséből, az adóból. Pont ez volt elég! Belőletek, mert ti jobb és bal egyek vagytok!!!
süti beállítások módosítása