B1 blogcsalád



Úgy kellett ez a berlini támadás a Fidesznek, mint egy falat kenyér

2016. december 20. - nickgrabowszki

Nehéz nem látni, milyen kéjes örömmel fogad a magyarországi kormánypropaganda minden egyes nyugat-európai merényletet. Hogyan játszanak rá, hogyan adják a lovat az emberek félelmei alá, történjék a támadás Nizzában, Párizsban vagy Berlinben.terr_1.jpg

Hogyan hurrogják le azokat a hangokat, amelyek azt állítják, ez nem Magyarországon történt, nem kell félni, mert lám, a németek, akikkel történt, ők sem félnek. Hogyan riogatnak egyszerre azzal, hogy ez vagy ilyesmi bármikor megtörténhet Magyarországon is, és hogyan örömködnek azon, hogy Magyarország a biztonság és a béke szigete Európában, amikor mégsem történik meg.

Hogyan nyilatkoztatják a szakártőnek nevezett kormánypropagandistát arról, hogy "ez már nyílt háború", és és eszükbe se jut összevetni, hogy a 12 áldozattal járó berlini merényletet - mondjuk - a szerencsétlen mezőkövesdi buszbalesettel (4 halott), vagy az irkutszki metilalkohol mérgezéssel (48 halott).

És ha ők nem teszik meg, akkor hogyan tennék meg a olvasóik és a nézőik, akik belőlük, tőlük tájékozódnak?

A természetes emberi félelemre játszanak rá.

A félelemnek vagy cselekvés kell legyen az vége (ha van rá ok), vagy megnyugvás (ha nincs okunk félni). Ők ezt hallgatják el: a cél a pánikkeltés, hogy maga a félelem legyen állandó.

Cselekvési terv amúgy sincs. Bármilyen népszerű volna is a szélsőjobboldalon és tájékozatlan választóknál, nem lehet az összes muszlimot deportálni Európából. De a tőlük való rettegést megfelelő elérésű médiahálózattal fenn lehet tartani.

Már le se kell nekik szólni, pláne nem kell előírni a napirendet. Mindannyian tudják, hogy addig van állásuk, ameddig a Fidesznek hatalma, és

addig van Orbán kormányon, amíg a választók pánikban.

Úgy kellett ez a berlini támadás a Fidesznek, mint egy falat kenyér.

Mióta nincsenek migránsok, nem lehet fenntartani a tőlük való félelmet; mindig kellenek új impulzusok. De mióta nincsenek migránsok, ismét a kormány korruptsága a legfőbb téma a magyar politikában, és esik a kormánypártok támogatottsága.

Tehát veszélyben a haza.

De nem a terroristák veszélyeztetik, hanem éppen az, ha nincsenek terroristák. A terroristák és a Fidesz, az Orbán-kormány és propagandistáinak érdeke tökéletesen egybeesik:

minél rosszabb, annál jobb.

Nincs mit csodálkozni tehát a kormánypropagandán.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3812059699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 22:47:24

@sírjatok: "szavazz a nemorbánra"

Ha lesz ilyen opció a szavazólapon, tuti azt ixelem be. :))

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.20. 22:48:31

@sírjatok:

te nyafogi gyerek, hát képzeld el, maga orbán gazdád akart több millió bevándorlót rányomni a magyarokra!!!

ORBÁN VIKTOR TÖBB MILLIÓ BEVÁNDORLÓT VÁR

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő tizenöt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.12.20. 22:49:42

@Weißkopf:

"ők MÁR EURÓPÁBAN SZÜLETTEK"

És az mennyivel lesz nekünk jobb, hogy nem Ahmed, hanem valamelyik hülye és integrációra képtelen fia vagy unokája robbantja majd fel magát, nem ő maga személyesen ?

Ez csak éppen azt mutatja, hogy a normálisan beilleszkedő migráns sem jó, mert bármelyik leszármozottja beveheti a dilibogyót.

sírjatok 2016.12.20. 22:50:12

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: hát ja, de nincs... csak ilyenek vannak, hogy vona, gyurcsány, stb...

ha lehetne több helyre/jelöltre szavazni (ez egy elég érdekes téma amúgy, meg lehetne oldani, csak egy állam sem lépte meg), akkor jobban lehetne ilyen "anti-érzéseket" kifejezni, egyszerűen beixelsz mindent ami nem orbán.

pamut 2016.12.20. 22:51:25

Most hogy itt nyüzsög Göbbelszviki troll-hadseregének jó része, adjunk nekik lehetőséget bebizonyítani hogy mégsem kitörő örömmel fogadják a támadást, hogy szívesen és őszintén beszélnek ők a maffiakormányuk sötét ügyeiről is.

Ha már ennyire fáj a kis lelkecskéjüknek hogy 2 évnyi totális, tömény, az egész országot vastagon befedő, történelmileg is páratlan gyűlölethadjárat után azt merészelni valaki mondani hogy ők a gyűlöletben utaznak (juj! na de ilyet! nahát!!!.... :D ), akkor íme bizonyítsanak:
Kíváncsian várom a fidesztrollok őszinte és objektív véleményét mondjuk a 27 milliárdos hűtlen kezelésről, vagy polgármestereik ingatlan-mutyiaról, vagy a béka segge alá messze mélyen lezuhanó színvonalú aljas patkány karaktergyilkos Tv-ik és médiájuk aktuális gaztetteiről, elvesztett médiapereikről, stb.

Tessék, lehet bizonyítani... :)

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.12.20. 22:51:43

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Értem hogy Soros Gyuri és tanítványai lelkesen keverik a legális munkakész bevándorlót, az illegálisan érkező, iratokat eldobáló, nőket erőszakoló potenciális terrorista muszlim hordával, csak ezt a szart már senki nem eszi, a Soros csürhén kívül, az a baj.

ulpius66 2016.12.20. 22:51:53

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Csőcselék!!!

Te kevered a szezont a faszommal!

A gazdasági, kulturális, idegenforgalmi, stb, stb kapcsolatok kellenek az arabokkal!!!

Amik nem kellenek, az hogy ez a csőcselék milliószámra, benne az arab tenoristákkal jöjjenek!!

Még egyszer mondom ne terelj!!!!

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.20. 22:52:12

@sírjatok: nem az a felelős, aki milliószámra importál muzulmánokat, de nem ám...

olvasd csak el orbán gazdid TÖBB MILLIÓS migráns meghívójat hülyegyerek, hogy ki akart itt milliós számú migránssal teletelepíteni az országot.

Azt szereti a világ bennetek analfabéta fidiótákban, ahogyan minden csak szoptok meg szoptok. Szerintem ti már nem is éreznétek jól magatokat, ha nem csinálnátok magatokból napi 24 órán át hülyét.
De hát ez a fidióta genetikai torzulás lényege.

Weißkopf 2016.12.20. 22:53:01

@ulpius66: "Írd mán le, hogy ezért is a patás a hibás!" Ez nem válasz, csak vagdalkozás, öcsisajt/zöldfülű.

Vén motoros 2016.12.20. 22:53:22

@ulpius66: Fiatal lehetsz. Amikor ez történt, akkor még ez a szó: "politikai korrektség" fel sem volt találva. Akkor még a nők puncija szőrös volt. Mindegyiké. Meg a hónuk alja is. Akkor Angela Davis néger polgárjogi harcos volt. Akkor a "mozgássérült" rokkant volt, a "kerekesszék" tolókocsi vagy rokkantkocsi, a vak az vak volt, és nem "látásában korlátozott", a nagynéném akkor a "Vakodában" (sic!) dolgozott, és nem a "Vakok és Csökkentlátók Intézeté"-ben. A süket sem hallássérült volt, hanem siket. I-vel. A cigány szó helyett a romát is csak később találták fel. Az egy ilyen világ volt.

sírjatok 2016.12.20. 22:53:56

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Semmi gondom nincs az itt dolgozó erdélyiekkel és egyéb határontúliakkal. Szintén semmi gond a dolgozó szerbekkel, ukránokkal, románokkal, vagy akár távolabbi nációk tagjaival sem. Igazából bárki maradhat, ha a törvényeket tiszteli és dolgozik vagy tanul.

Ezzel szemben mit NEM mondott az orbán: milliós nagyságú illegális, ellenőrizetlen, idegen kultúrájú, képzetlen, agresszív tömegre van szükségünk. Mondott ilyet? Én nem nagyon emlékszem.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.20. 22:54:20

@ulpius66:

na persze most jut eszembe, hogy a Pisa vizsgán ti orbán faszszopó NER idióták megkaptátok a funkcionális analfabéta címet. Kösz hogy ezt ma egész nap igazolod, hogy nem tévedéből.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.12.20. 22:54:42

A Gyurcsnyista férgek kitartóan nyalják a migráns seggeket, biztos jó pénzt fizet nekik Soros Gyurci ezért a mutatványért.

Igazán kár, hogy a migránsseggnyalók még vagy 20 évig nem fognak itt biztosan kormányt alakítani.

Jaaa nem.
Szerencse.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.12.20. 22:55:47

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Marhaság. Csak az ÁVH-s és cigány hordák hozzák a szintet.
Szerencsére a magdfajta ÁVH-sok ugyan lassan kihalnak, de a cigány gyerekek száma egyre nő.
Ami a PISA-nak erőst odabasz.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.20. 22:55:56

@sírjatok:

aztánhol nem mondta azt a szövegben az orbán gazdid te funkcionális analfabéta, hogy ki kell neki meg ki nem. Mutasd már meg, hátha kapsz érte egy piros bögrét.

Mordechaj 2016.12.20. 22:56:39

@ulpius66: Nem ringattam magam olyan kényszerképzetekben, hogy a cikkírót meghatom, bár nincs szerencsém ismerni a szerzőt. Pontosabban szerencsém van nem ismerni. Inkább azért írtam, hátha vki előítélet nélkül téved a kommentekre, hogy neki legyen egy ellenimpulzus. (bár ennek is elenyésző az esélye)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 22:57:48

@sírjatok: Figyellek! Körmönfont módon arra akarsz rávenni, hogy a gyurcsányira szavazzak.

sírjatok 2016.12.20. 22:58:19

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Annyira szánalmas, mikor ez a csiszamisza megy :D

Figyi: van a bevándorló, akit meghívnak vagy beengednek, tanulni jön vagy releváns szakmája van, és az ország épülésére, annak életébe beilleszkedve dolgozik.

Meg van a milliós agresszív csürhe, no fingerprint zöldhatáron átkúszó ali, akiket kurvára nem hívtunk, nincs releváns szakmájuk, a nyugati tapasztalatok szerint belátható időn belül nem illeszkednek be, de viszont nyomokban terroristát tartalmaznak.

Ezt a két csoportot már csak kétségbeesésedben igyekszel összemosni.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.20. 22:58:29

@Legeslegalja:

ez hanyadik tucatnyi nicked kisidiótája az orbánnak?

amúgy kurva jó nick, szó szerint megmutatja, hogy milyen szíonvonalú népség is a fideszes szektá népsége

ulpius66 2016.12.20. 22:58:33

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Csőcselék!

Most aztán fején találtad a szöget! Tényleg funkcionális an-alfa-béta vagyok!!

Megyek is aludni szégyenemben!
(meg egyébként is lejárt a munkaidőm, csak 11-ig fizetnek....)

Jó éjt mindenkinek!!

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.20. 22:59:46

@sírjatok:

mondom én hogy tio fidiótzák kompletzt funkcionális analfabéták vagytok. A betüt még ismeritek, de hogy a szavak mit jelentenek, az már túl magas nektek. Talán próbálozz a mesekönyvekkel.

sírjatok 2016.12.20. 23:00:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: mert ki másra? Reálisan neki van a legnagyobb esélye orbánt verni (0.01% helyett 0.1%), tehát rá kell hogy szavazz, ha szerinted MINDEN verzió jobb orbánnál.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 23:02:10

@Vén motoros: :)) 3,60 volt a kenyér.

Nembaj, majd most megszüntetik az udvarias beszédet, a vakok és nyomorékok ellen szabad uszítani.

sírjatok 2016.12.20. 23:02:25

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: "aztánhol nem mondta azt a szövegben az orbán gazdid te funkcionális analfabéta, hogy ki kell neki meg ki nem."

Jah, azt sem mondta, hogy nem ufókra gondol, szóval lehet, hogy ufókra gondolt :D

komolyan, nekem kínos ez :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 23:04:24

@sírjatok: Te nem vagy magadnál! A gyurcsányi 2006-ban elásta magát, politikai zombi lett. Vele nem lehet választást nyerni - ami helyes -, azért is őrzi orbán, mint legfontosabb szövetségesét.

sírjatok 2016.12.20. 23:06:22

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: Hát akkor Vonát tudom javasolni, bár meglepne, ha a mostani balos fordulat mellett kitartanának a szavazói 2018-ig. Akkor Vonára fogsz szavazni? De le is írhatod, hadd ne kelljen találgatnom.

sírjatok 2016.12.20. 23:11:16

Mi van, mindenkinek csak 11-ig tartottt a munkaideje? :D

ember100 2016.12.20. 23:14:38

@ulpius66:
Helló !

Ej ej igazad van , védd csak a vezíred !
Nem is az ö parancsára engedték tovább regisztráció nélkül a migránsokat , nem is az ö szomszédjában vett házat a pharaon , ja és persze nem is tudták hogy kőrözik :) (körözött kőrözött :) )
Még valami valamit a védelmében tudnál esetleg ?
Amúgy a kerítés meg a többi csak azért volt hogy a haveroknak megint jusson egy " kis " pénz .

Weißkopf 2016.12.20. 23:16:08

@Legeslegalja: "És az mennyivel lesz nekünk jobb, hogy nem Ahmed, hanem valamelyik hülye és integrációra képtelen fia vagy unokája robbantja majd fel magát, nem ő maga személyesen ?"
Semmivel. De Európában él már jó néhány millió mohamedán. Mindet terroristának minősíteni ugyanolyan hiba, mint minden Ausztriában (a Gorenje-turizmus idején) vásárló magyart tolvajnak nézni. És kiszűrni azt, hogy melyik 2. vagy 3. generációs muszlim fog valamikor radikalizálódni, egyszerűen lehetetlen. Jó megoldás erre (szerintem) nem létezik. A mohamedánok tömeges kitelepítése biztosan nem az, de ez amúgy is csak Magyarországon volna elképzelhető. (Ahol egyébként igen kevés muszim él, terrorcselekményt pedig még nem követtek el.)

fércnél maradandóbb 2016.12.20. 23:16:31

Ennél aljadékabb írást eddig még nem olvastam migrincsügyben, pedg sok mindent kikínlódtak már magukból a soroscsicskák. A B1 mélyrepülésben már valahol a sötét óceánnak is a legmélyén jár

elemes 2016.12.20. 23:16:52

@sírjatok:

hú, tényleg, van amikor a karikatúra nem különbözik eléggé a valóságtól...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 23:17:38

@sírjatok: "Vonára fogsz szavazni?"

Ahhoz nagy kínban kell legyek. Persze inkább, mint a hazaáruló orbánra. De szászor előbb a 2farkúra.

elemes 2016.12.20. 23:18:05

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt:

nem is közvéleménykutatás volt, hanem szimpatizánsgyűjtés, és sajnos elég jól bevált

BiG74 Bodri 2016.12.20. 23:19:00

Lehet ragozni, de a vityának igenis jól jött ez a terrortámadás. Piciny igazságára állva toronymagasan kiabálhatja: én megmondtam !

Nem tetszik, meg embertelen? Jah, akkor tessék az embereknek más módon biztonság érzetet adni!

Speciel én merkel asszonyság pálfordulását várom, mert érik az már.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 23:19:10

@ember100: Nem tudták elkapni a fáraót, mert a Lázárnak nincs ujjlenyomata. :))

pamut 2016.12.20. 23:24:16

na...

fél órája felkínáltam az őrjöngő orbántrolloknak hogy bizonyítsanak hogy nem örülnek ennek a tragédiának, hogy mutassák meg hajlandóak ők másról is beszélni, nem csak erről, pl. szívesen és őszintén beszélnek ők a maffiakormányuk sötét ügyeiről is....
fel is soroltam pár sötét és aljas fideszes gaztettet az elmúlt 1-2 hétből, ne kelljen törni a kis buksijukat hogy milyen témát válasszanak...

Na lássuk, hányan is életek a lehetőséggel... nulla, meg nulla, és még pár nulla, az annyi összesen mint pontosan: nulla :)

Köszönöm a mély kussolást, a bizonyítás hiányát, pontosan erre számítottam :)))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 23:24:58

@Weißkopf: A jövőkép hiánya, hiányos oktatás, gettósítás vezet a radikalizálódásra. Ha a cigányaink muszlimok lennének, már felrobbantották volna ezt a kurva országot.

Integrálni kell őket. Segítség nélkül, vagy gyólölet ellenére nem fognak integrálódni. Se a muszlimok, se a cigányok. És akkor lehet nekik fizetni a segélyt egy életen át. De hát ezt már Lenin is megmondta: - Integrálni, integrálni, integrálni!

fércnél maradandóbb 2016.12.20. 23:25:38

@Sir Galahad:
A határ lezárásához előbb meg kellett építeni a kerítést. Előtte csak olyan módon lehetett volna megvalósítani, ami több száz halálos áldozattal és beláthatatlan diplomáciai következményekkel járt volna

Már a drótanyag beszerzése se volt egy sima menet, hiszen pl. a gyártó német cég politikai nyomásra megtagadta a Nato drót eladását Magyarországnak. Ha áttételesen is, de ez a cég is felelős a Berlinben történtekért, meg a többiek akik elősegítették az illegális migránsok penetrációját Európa szívébe. Többek között ennek a blognak a gazdái is

fércnél maradandóbb 2016.12.20. 23:27:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt:
"már Lenin is megmondta: - Integrálni, integrálni, integrálni!"

Inkább a Gerő Ernő által megmondottakat lehetne itt haszonnal alkalmazi: "Lőni, lőni, lőni"

Weißkopf 2016.12.20. 23:30:56

@fércnél maradandóbb: Inkább a Gerő Ernő által megmondottakat lehetne itt haszonnal alkalmazi: "Lőni, lőni, lőni"
Nono, ezt Révai József mondta '56 októberében valamelyik pártházban.

Weißkopf 2016.12.20. 23:32:08

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt: Jé, én úgy tudtam, Lenin azt mondta: tanulni, tanulni, tanulni. :-)

ember100 2016.12.20. 23:34:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt:
Helló !

Ja kérem így már értem :)
Köszönöm a segítséget :)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.12.20. 23:35:39

Asszem itt nem a választók vannak pánikban....

morph on deer 2016.12.20. 23:36:54

@Legeslegalja:
"...ezt a szart már senki nem eszi, a Soros csürhén kívül..."

Na, majd azt nézd meg akkor mi lesz, ha kiderül, hogy Soros vezette azt a kamiont!
Eredetileg lengyel kamionsofőrnek öltözve, aztán pedig ravaszul lelőtte magát, hogy hiába keressék mindenhol!

Komoly(abb)ra fordítva, azért annak a sasszeműen éber "tovaris" járókelőnek a személyazonosságára is kiváncsi lennék, akinek sikerült bevinnie a rendőrséget az erdőbe, ezáltal megoldania, hogy a valódi személy(ek)nek elegendő ideje legyen eltünni.

Véletlenül pont "jókor" történt mindez, hiszen már épp kezdtek némiképp normalizálódni az európai viszonyok, az meg ugye nem mindenkinek tetszik...

Így aztán a Merkel megint kezdheti előlről a kikapaszkodást a gödörből, az összes neonáci fellélegezhet, hogy újra van mit csinálniuk. Bár az Iszlám Államnak elfelejtettek időben szólni, hogy ők csinálták, de hamar be fogják hozni a lemaradást, attól tartok.

Hál' Istennek a Viktornak sem kell tovább nyaggatnia a Habonyt, hogy találjon már ki gyorsan valamit, mielőtt végképp késő lesz... Gondolom a nyomda már meg is rendelte a kék festéket.

Lám, mire képesek a csodák így karácsony körül...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.20. 23:42:46

@fércnél maradandóbb: "Inkább a Gerő Ernő által megmondottakat lehetne itt haszonnal alkalmazi: "Lőni, lőni, lőni""

Na de ha nem találod el orbánt, rogánt, lázárt, stb. mind, akkor a megmaradtak száz évre elítélnek terrorizmusért. Viszont ha sikerül, a nép ünnepelni fog.

pamut 2016.12.20. 23:50:57

@morph on deer:
"kiderül, hogy Soros vezette azt a kamiont!"

na végre, tudtam hogy előbb-utóbb lebukik. remélem már kiadták rá a nemzetközi parancsot, illetve hivatalosan is törvényen kívülivé minősítették, azaz szabadon megölheti bárki.
szerintem egyébként ő ölte meg az orosz nagykövetet is, illetve ma a piacon átvert egy néni 20 forinttal, szerintem az is ő volt.

fércnél maradandóbb 2016.12.20. 23:51:41

@Weißkopf:
Ez a Szabad nép székház ablakában hangzott el 1956 november 23-án. Hogy Gerő Ernő vagy Révai József szájából azt nem tudom biztosan megmondani. De végül is mi a különbség a kettő között? Ha ma élnének ők is ide kommentálnának a Népszabadság "meggyilkolásáról"

fércnél maradandóbb 2016.12.20. 23:54:35

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt:
Tudtam hogy erre a srófra jár az agyad. A migrincseket világért se szabad lőni, csak a magyarokat. Ti nem sokat változtatok ideológiában '56 óta

BiG74 Bodri 2016.12.21. 00:04:08

@fércnél maradandóbb:
Miért kellene lőni a migrincseket?

fércnél maradandóbb 2016.12.21. 00:08:00

@BiG74 Bodri:
Szerinted mit kéne csinálni velük?

BiG74 Bodri 2016.12.21. 00:30:56

@fércnél maradandóbb:
Merkel néni várja őket, gyorspostával küldeni neki mindet!

pamut 2016.12.21. 00:34:03

@fércnél maradandóbb:

te lelőnéd a menekülteket a határon?

fércnél maradandóbb 2016.12.21. 00:38:34

@pamut:
Azt meg honnan tudod, hogy a határon áttörő migrincs menekült, hiszen még kapcsolatba se kerültél vele

Ti már akkor hazudtok, amikor kérdeztek

fércnél maradandóbb 2016.12.21. 00:41:05

@BiG74 Bodri:
Csak az a gáz, hogy Merkel néninél is ott vagyunk a szórásban, a lengyelekkel együtt. A tegnapi nap mérlege: 1 lengyel halott, 1 magyar sebesült

pamut 2016.12.21. 00:46:20

@fércnél maradandóbb: blabla, szóval gyáva vagy válaszolni. miért nem lepődtem meg...

BiG74 Bodri 2016.12.21. 01:19:26

@fércnél maradandóbb:
Ha az Eu legerősebb országai nem jönnek rá, hogy változtatni kell a migráns politikán, akkor itt nálunk sem kerités, sem lőfegyver nem fog számítani. Ráadásul pont a túlzott nyitott politika fogja a szélsőségeseket Európára szabadítani, mind belülről, mint kívülről.
Mi viszont mindig is feleslegesen tetszelegtünk a nyugat védelmezőjének szerepében. Hozzánk egyik sem akar jönni, csak a tejjel-mézzel folyó kánaánba vágynak, tőlünk nyugatabbra. Hát menjenek.

gigabursch 2016.12.21. 04:43:19

Szerintem sem lenne gond ha az ilyen migráncssímogató kreténeket az ilyen migrik felszámolnák...

gigabursch 2016.12.21. 04:46:03

@pamut:
Ha vizum nincs, akkor igen.
De ezt szajkótom másfél éve...
Nem is jönnének erre és nem kéne méregdrága kerítés

desw 2016.12.21. 05:03:25

@morph on deer:

"Véletlenül pont "jókor" történt mindez, hiszen már épp kezdtek némiképp normalizálódni az európai viszonyok, az meg ugye nem mindenkinek tetszik..."

:DDDD

Királylány!! Te melyik meséből pottyantál ide?? Vagy már a karácsonyi delériumban vagy??

Az olaszok, a görögök, a törökök, ... épp' sikeresen normalizálódtak, mi?

desw 2016.12.21. 05:21:47

@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt:

"A jövőkép hiánya, hiányos oktatás, gettósítás vezet a radikalizálódásra. Ha a cigányaink muszlimok lennének, már felrobbantották volna ezt a kurva országot.

Integrálni kell őket. Segítség nélkül, vagy gyólölet ellenére nem fognak integrálódni.
Se a muszlimok, se a cigányok."

Mi a redvás faszt kellene még tennie a TÖBBSÉGI társadalomnak ahhoz, hogy rejtették és egyéb füstösék sikeresen integrálódjanak??

Miért nem sikerült integrálni 60 év alatt a németeknek a törökjeiket?? A 2. és 3. generációs törökök is óriási lemaradásban vannak a német németekhez képest. Vagy 10-20 év alatt a svédeknek a szomáliai fekájaikat? Nekünk 20-30 év alatt rejtettéket??...

Bingo! Az idióta PC libsi hozzáállás miatt. Ezért tart most itt Európa!

És ha nincs sikeres tömeges integrációra példa füstösék esetében, akkor mi a büdös faszért kell mégtöbbet beengedni Európába??

És a ha cigókat sem voltunk képesek integrálni, akik évszázadok óta Európában élnek, beszélik a nyelvünket, hasonló kulturkör, vallás, ... akkor hogy a faszba akarjátok a kecskebaszó és primitív pakikat, irániakat, ... intergrálni???

Normálisak vagytok, b+++?? Vagy az Orbán-fóbiátok miatt teljesen vakok és hülyék lettetek??

morph on deer 2016.12.21. 05:48:54

@desw:
"...épp' sikeresen normalizálódtak, mi?"

És már folyékonyan olvas..!

Mondom: "... épp kezdtek némiképp normalizálódni az európai viszonyok..."
Azaz: "kezdtek némiképp"!

Akkor most szaladj neki mégegyszer - ki rudja, előbb-utóbb akár sikerülhet is..!
Én mindenesetre drukkolok a sikerhez!

totál kár 2016.12.21. 05:49:44

tényleg érdemes összehasonlítani egy merényletet egy balesettel?
hát az ilyen írások után minden rendes jobbikos is a fideszre fog szavazni,csak nehogy ilyenek kerüljenek hatalomra mint az író szellemisége.

morph on deer 2016.12.21. 06:05:53

@fércnél maradandóbb:
"A tegnapi nap mérlege: 1 lengyel halott, 1 magyar sebesült"

Idézet a magyar sebesülttől:

"Kiderült, az ijedtségtől nagyon felszökött a vérnyomásom. Infúziót kötöttek be nekem, majd szirénázva siettek velem a kórházba" – mondta, és azt is felidézte, annyira rosszul lett, hogy azt hitte, infarktust kapott.

desw 2016.12.21. 06:43:48

@morph on deer:

"épp kezdtek némiképp normalizálódni..."

Hát persze! Mind a "normalizálódás" kezdeti jelei, az olasz népszavazás és a Renzi lemondása, Erdogan fenyegetése, a görög hitelek, brexit, ...

Jaja... Mit szedsz??

metal · http://electric.blog.hu 2016.12.21. 08:31:52

Nem értem a hülyeség ezen szintjét! Van egy téma, amiben az közvélemény-kutatások szerint az emberek nagyrésze egyet ért Orbánnal, van egy csomó másik amiben meg nem. És a "komolyan vehető" győzelemre, és kormányzásra készülő ellenzék melyik témába áll bele folyamatosan? Hát persze, hogy abba, amiben épp egyetért a nép Orbánnal. NOOORMÁLIS?????

morph on deer 2016.12.21. 09:36:13

@desw:
"Jaja... Mit szedsz??"

Mikor mit. Mostanában egy kis Ibolyát, de volt már Viola, sőt, Rózsa is..!

ZX 2016.12.21. 09:38:25

Ennyit erről. Ahhoz képest, hogy tegnap már keresztre feszítették volna az összes pakisztáni menekültet, ma ennyit tudunk:

Nem tudni, hogy egy vagy több merénylő volt-e.
Ha egy merénylő volt, voltak-e a segítői?
Nem tudni, milyen állampolgárságú a merénylő vagy a merénylők.
Nem tudni, ki, hogyan és mikor kerítette hatalmába a lengyel kamiont.
Nem tudni, hol lehet a tettes vagy a tettesek.
Nem tudni, van-e fegyverük.
Nem tudni, milyen állampolgárságú illetve nemzetiségű emberek sérültek meg a támadásban.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.21. 11:03:31

@ulpius66: jaj már megint feltör a munkásőri beidegződésed "elvtárs"?

Союз (törölt) 2016.12.21. 12:09:15

@ZX:

Bizony ahogy írod, semmit sem tudunk. Már csak az a kérdés miért nem tudunk semmit az újabb iszlám terrorcselekményről?
Ugyanis ha a német titkosszolgálatban ilyen előfordul, akkor nincs min csodálkozni, hogy nem tudunk semmit.
www.atv.hu/kulfold/20161130-leleplezodott-egy-kem-beepult-egy-szelsoseges-iszlamista-a-nemet-titkosszolgalathoz

Союз (törölt) 2016.12.21. 12:15:44

Egyébként senkit nem tölt el örömmel, hogy újabb és újabb merényletek történnek európai civil emberek ellen. Az egész írás egy kalap kula.
Örömmel az töltött volna már el, ha a blogírónak a Merkel anyja és Juncker apja több, mint egy évvel ezelőtt (legyen két éve) megváltoztatta volna az álláspontját és megállította volna ezt a népvándorlást, illetve a már beszállított gazdasági bevándorlókat és terroristákat saját költségükön hajóval, katonai fegyveres kíséret mellett elindították volna vissza a kiindulási pontjukra.

Chris Lamb 2016.12.21. 13:03:05

1.Amikor Kertész Imre Nobel díjas író megírta milyen veszélyt jelent Európára a muszlim invázió a liberálisok egyből kitagadták köreikből. Csak azért nem vágták a fejéhez hogy náci mert az öreg maga is holokauszt túlélő zsidó ember volt. Bejöttek a jóslata. 2. Hazánkba látogató izraeli újságíró akivel az ATV készített riportot a migri válság előtt azt mondta Nyugat Európa a sok muszlim bevándorló miatt egy puskaporos hordón ül. Már csak az a kérdés ki vagy mi fogja berobbantani. És ha ez megtörténik akkor véres polgárháború veszi kezdetét. És ő örül annak hogy Magyarországon kevés muszlim él. És ha lehet ezt a jó szokást tartsuk is meg. Mert akkor nem fogunk óriási bajt a nyakunkba zúdítani. Azt elfelejtettem közölni mivel ennek a srácnak arabos arca volt és beszél is arabul tudott közöttük forogni Nyugat Európában. Így kiszimatolhatta az igazi arcukat. Szóval mindketten mocskos nácik? 3. Európának választani kell. Andres Breiviknek legyenek szobrai tömegével vagy mecsetek. Én inkább a szobrokra szavazok.

fehérfarkas 2016.12.21. 14:37:00

@polgári kór: "És a polgári önvédelem megszervezése. Ha arabot látsz nem rendőrt kell hívni, mondják most már a németek, hanem 'cigány, arab módra' túlerőből le kell nyomni őket. Meg kell verni azonnal az arabot, amint csúnyán nézett. Hozzá beszélni tilos, levegőnek kell nézni, és azonnal lincselni kell, nem szabad a németeknek a karhatalomra várni mert akkor elvesztek."

Ez csak az arabokra vonatkozik? A kurdokat ugye nem kell lelőnünk? A kurdokat ugye gyúgyíthatjuk a Honvéd Kórházban?
És az arabokkal kapcsolatban le kell lőni nagykörút melletti gyrosos arabokat is, meg az itt élő fogdoki arabokat, meg a szívsebész arabokat, meg a szülés-nőgyógyász arabokat is?

Tényleg, mennyivel vagy te jobb az ISIS-nél meg az al-Nuszra Frontnál? Tudtad, hogy az ISIS és al-Nuszra Front áldozatainak többsége szintén arab? Nem akarsz hozzájuk csatlakozni, mert akkor az ISIS vagy az al-Nuszra Front tagjaként szabadon gyilkolhatnád az arabokat. Ja, és az ISIS meg al-Nuszra Front tagsághoz nem kell arabnak lenni, mivel a tagjaik többsége nem arab, hanem a világ több mint 70 országából származó hozzád hasonló agyhalott csőcselék.

fehérfarkas 2016.12.21. 15:22:07

@Larry Silverstein: "De ez a mi hibánk, nem kell a politikusra, rendőrre várni. Ha arabot látsz, üsd, rúgd, és semmit se vegyél tőle (főleg gyrost ne). Legyen oka diszkriminációt kiáltani. Mindet ki kell üldözni, azt is amelyik állampolgár."

go to: @fehérfarkas:

fehérfarkas 2016.12.21. 15:36:12

@ZX: "Senki nem mondta, hogy egyetlen terrorista sem jött be velük, de azért megnézném százalékosan mekkora a terrorista:menekült arány.
Egyébként meg mindazok akik most ennek kapcsán arabellenessé váltak álljanak ki a hősök terére az IS zászlajával és üvöltözzék, hogy éljen a terrorizmus. Mert most pontosan nekik dolgoztok, azt teszitek amire számítottak."

Pontosan, ezért kellene egy jól működi titkosszolgálat és nemzetbiztonság a tesztoszteronszint-túltengéstől szenvedő TEK helyett. Mert azért az durva, hogy miközben a terrorizmusra hivatkozva gyűlöletkampányt folytatunk a terroristák elől menekültek ellen, és kerítést építünk a határainknál, aközben a valódi terroristák (aki a párizsi merényletben részt vettek) szabadon járkálhattak Magyarországon, és a magyar hatóságok és titkosszolgálatok csak 1 évvel később a francia sajtóból tudták meg ezt.
Vagyis a magyar hatóságok meg a TEK pont annyira képesek megvédeni minket a terroristáktól, mint Selmeczi Gabriella képes megvédeni a nyugdíjunkat.

Azt pedig már nem is kommentálom, hogy a TEK a nagykörúti robbantó elfogásakor annyira alapos felderítést végzett, hogy a 3 utcás kis falúban eltévedtek.
Remélem azóta legalább egy GPS-t beszereztek valamelyik fideszes oligarchától 50X-esen túlárazva, hogy legalább Pesten ne tévedjenek el. :D :D :D

desw 2016.12.22. 02:44:52

@fehérfarkas:

"Pontosan, ezért kellene egy jól működi titkosszolgálat és nemzetbiztonság a tesztoszteronszint-túltengéstől szenvedő TEK helyett. Mert azért az durva, hogy miközben a terrorizmusra hivatkozva gyűlöletkampányt folytatunk a terroristák elől menekültek ellen, és kerítést építünk a határainknál, aközben a valódi terroristák (aki a párizsi merényletben részt vettek) szabadon járkálhattak Magyarországon, és a magyar hatóságok és titkosszolgálatok csak 1 évvel később a francia sajtóból tudták meg ezt.
Vagyis a magyar hatóságok meg a TEK pont annyira képesek megvédeni minket a terroristáktól, mint Selmeczi Gabriella képes megvédeni a nyugdíjunkat."

Hányinger, haver! Süt belőletek a magyargyülölet!

Bezzeg a tökéletese és precíz német:
index.hu/kulfold/2016/12/21/egy_tuneziait_keres_a_berlini_rendorseg/

desw 2016.12.22. 02:49:56

@fehérfarkas:

"A Bild szerint a férfi testi sértés gyanúja miatt került korábban a rendőrség látókörébe. Sőt, a Süddeutsche Zeitung szerint idén augusztusban Friedrichshafenben a rendőrség őrizetbe is vette. Akkor hamis olasz igazolványt találtak nála, de
végül nem került előzetesbe, elengedték, és azóta nem találták.

A férfit azért figyelték, mert kapcsolatban állt az Iszlám Államnak nyíltan toborzást vállaló, Abu Walaa által irányított németországi szalafista-dzsihadista hálózattal. A német rendőrség ezért veszélyes elemként tartotta számon...."

" a rendőrségi akciókat a razziát elrendelő határozatban szereplő elírás miatt csak jelentős késéssel tudták megkezdeni.

"Ralf Jäger, Észak-Rajna-Vesztfália tartományi belügyminisztere szerda délutáni sajtótájékoztatóján azt mondta: a férfi "nagyon mozgékony" volt, az ország legkülönbözőbb tartományaiban és városaiban tűnt fel."

A mocskosa! Há' mért' nem várta a német terrorelhárítókat a bejelentett lakcímén?? Szegény németek meg össze-vissza zavarodnak itten má'!

"A politikus utalt arra, hogy történhettek hivatali és hatósági mulasztások a férfi ügyében. "

Orbán monnyon le!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2016.12.22. 03:06:48

@desw: "magyargyülölet"

Miköze a magyargyűlöletnek ahhoz, hogy röhökök, hogy a TIK-TAK 30 PSZH-val ment ki a robbantóért, és eltévedt egy egyutcás faluban? :))

Operettkatonák ezek, nem terrorelhárítók. Élükön a bohóc Hajdú Jánossal. Azért tette oda orbán, mert ő volt a főtestőre, és összehaverkodtak, nem azért, mert bármihez is értene. Ez a baj, hogy seggnyalással lehet csak a fideSS uralma alatt bárhova is előrejutni. A hozzáértés kizáró tényező. Nézd meg a seggagy NAV elnök tállait.

desw 2016.12.22. 03:50:08

@a gyűlölködő uszitás eredménye, egy rendőr meghalt:

Csak arra utalnék, hogy a német TEK "bénázása" is mutatja, hogy nem Orbán seggnyalonc szakemberek sem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel. Németországban ugye nincs patás Orbán, aztán mégis hibát hibára halmoznak a hatóságok ott is => nem kell ebből pártpolitikát csinálni, mert nem az

A megoldás persze egyszerű (lett volna), csak a libsiknek fájdalmas, mert kb azoknak van/volt igaza -- köztük Orbánnak is -- akik az ellenőrzött beengedés és zárt táborok mellett érveltek. Most ugye beengedtek milliónyi tök ismeretlen embert, aztán megy a hide & seek és közben hullanak a polgárok.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2016.12.22. 05:19:02

@desw: "nem Orbán seggnyalonc szakemberek sem tudnak mit kezdeni"

Tudom, gyurcsányiahibás, meg a Párhuzamos és a zsidó háttárhatalom, meg a négy évszak. Kurva unalmas, mikor orán hazaárulását relativizálással véditek. Hat év kormányzás után már kéne valamiért felelősséget vállalni.

"nem kell ebből pártpolitikát csinálni"

Pfff. orbán csinál mindenből pártpolitikát. Akkor is orbánnak kell közbeavatkoznia, ha utilaput köt a T-com a Nemzet Csalogánya talpára, mikor az orbitális fasságokat nyilatkozik a nők alsóbbrendűségéről.

desw 2016.12.22. 05:44:07

@a gyűlölködő uszitás eredménye, egy rendőr meghalt:

Te magadtól vagy ennyire idióta vagy pénzért?? Ha nem pénzért csinálod, akkor sürgősen menj el dokihoz, mert az Orbán-fóbiád miatt maradandó károsodásod lesz/van.

Itt most a német vs. magyar titkosszolgálatról beszéltem! A német is hibázott, pedig ott ugye nincs Orbán seggnyalonc és minden hiper-szuper! És ebben a kérdésben kurvára nem érdekel Orbán, Gyurcsány és Ákos sem!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2016.12.22. 05:55:24

@desw: Nah, érvek elfogytak, jöhet a személyeskedés. Szánalmas.

desw 2016.12.22. 06:14:57

@a gyűlölködő uszitás eredménye, egy rendőr meghalt:

Személyeskedés?? Ténymegállapítás!

Várnám a válaszodat, hogy milyen módon kapcsolódik az általam felvetett német vs. magyar titkosszolgálat és az általad felvetett Gyurcsány, zsidók, Ákos, T-Com vonal.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2016.12.22. 06:23:51

@desw: "Várnám a válaszodat, hogy milyen módon kapcsolódik az általam felvetett német vs. magyar titkosszolgálat"

Miért kérded újra, megválaszoltam fentebb. Semmi köze egymáshoz. Az, hogy a németek okosak/semmilyenek/hülyék, nem befolyásolja semmilyen mértékben a magyarokat, és nem is menti. Bármilyen hazaárulást csinál orbán, azzal jön a fidesz keménymag, hogy gyurcsány is lopott, gyurcsány is elbaszta, stb. Persze, ezért zavartuk el azt a faszt. De ez nem menti orbán tolvajlásait, és szánalmas gazdaságpolitikáját. Sem a TIKTAK agyalágyult bénázásait. És amíg az orbán kézivezérléssel állítgat mindent ebben a siralomvölgyben, addig az ő felelőssége is lesz. Ha a TIKTAK vagy a vezetője bohócot csinál magából, orbán tehet róla, ha ő nevezte ki.

fehérfarkas 2016.12.22. 08:58:12

@desw:

Ebben mi a magyargyűlölet? Vagy szerinted a magyar = orbánista? Magyar = Orbán hívő?
Mert, ha a magyar = Orbán hívő, akkor nem vagyok magyar!!!
Viszont a keresztény értélkrendre se merjetek ti fideszesek soha de soha hivatkozni!!!
A kereszténység ugyanis csak egyetlen egy igazi Istent ismer el. És nem az Orbán Viktor!!!
Sőt, lehet valami nagyon újat mondok, Orbán még csak nem is próféta.
Úgyhogy nem hiszek az egy Orbánban, és számomra a magyar = orbánista, az nem más mint egyrészt istenkáromlás, másrészt pedig az igazi magyarellenesség.

És, ha már belementél a magyarságomba, akkor én veled ellentétben igazi magyar vagyok. Te és a hozzád hasonló kirekesztő, szélsőséges, rasztista véglények, ti nem vagytok igazi magyarok. Ti a magyarság szégyene vagytok.
Kisajátítjátok a magyarságot saját magatok számára, csak közben azzal saját magatokról állítjátok ki a szegénységi bizonyítványt.

fehérfarkas 2016.12.22. 09:05:08

@desw:

Azt ugye tudod, hogy Orbán volt az, aki ellenőrzés nélkül busztoztatta a migránsokat a horvát határtól az osztrák határra? Aki Horvátország felöl jött, az ellenőrzés nélkül buszra került, aki meg a szerb határ felől, azt meg a kerítés várta és embertelen és megalázó bánásmód.
Valint Orbán az, aki offshore cégeken keresztül ellenörzés nélkül ad bárkinek magyar állampolgárságot, amivel szabadon mozoghat az EU-ban. köztük orosz bűnözőnek és terroristákat finanszírozó szaúdinak.

És miközben tolod itt a muszlimellenes propagandát, aközben Orbánok évek óta muszlimokkal üzletelnek, és milliárdos állami támogatásokat adnak muszlimoknak. Főleg Rogán kerülete vezet ebben, de Orbán veje is kezd feljönni Rogán mellé a muszlimokkal való üzletelésben.

desw 2016.12.22. 09:47:07

@fehérfarkas:

"Ebben mi a magyargyűlölet? "

Pusztán csak annyi, hogy a TEK-et mocskolód, mert hibáznak/hibáztak, közben meg megfeledkezel arról, hogy a német TEK és hatóságok is hibáztak/hibáznak eleget.

pl:
index.hu/kulfold/2016/12/22/berlini_terrortamadas_iszlam_allam_kapcsolat_beutazasi_tilalom/

"Ahogy arról írtunk, Amrit idén március és szeptember között megfigyelés alatt tartották a német hatóságok, azzal gyanúsították ugyanis, hogy pénzt készül lopni egy gépfegyver beszerzéséhez, hogy aztán később támadást hajtson végre több társával együtt. Elegendő bizonyíték hiányában azonban végül nem emeltek vádat ellene, sőt, úgy tűnik, a titkosszolgálat szem elől tévesztette a merénylőt. "

index.hu/kulfold/2016/12/21/egy_tuneziait_keres_a_berlini_rendorseg/

"A férfit azért figyelték, mert kapcsolatban állt az Iszlám Államnak nyíltan toborzást vállaló, Abu Walaa által irányított németországi szalafista-dzsihadista hálózattal. A német rendőrség ezért veszélyes elemként tartotta számon. A hálózat vezetőjét idén novemberben tartóztatták le. Anis Amri neve egy november végi tanácskozáson is felmerült, amelyen szövetségi és tartományi terrorelhárítók egyeztettek, értesült a német állami hírügynökség (DPA). "

"a rendőrségi akciókat a razziát elrendelő határozatban szereplő elírás miatt csak jelentős késéssel tudták megkezdeni. "

"És, ha már belementél a magyarságomba, akkor én veled ellentétben igazi magyar vagyok. Te és a hozzád hasonló kirekesztő, szélsőséges, rasztista véglények, ti nem vagytok igazi magyarok. Ti a magyarság szégyene vagytok. "

Ti talán magyarok is vagytok, de közben meg seggfejek is, akiket elvakított az Orbán-fóbia

desw 2016.12.22. 09:51:56

@fehérfarkas:

"Azt ugye tudod, hogy Orbán volt az, aki ellenőrzés nélkül busztoztatta a migránsokat a horvát határtól az osztrák határra?"

Na elmész a faszba! Ki a faszom rinyált, hogy miért nem engedik a magyar hatóságok tovább a menekülteket Németországba? Az idióta ballibsik és PC majmok, az osztrák balfaszok jöttek kocsival, ...

"És miközben tolod itt a muszlimellenes propagandát..."

Ha tudnád, hogy honnan írok...
Nem, nem tolom a muszlimellenes propagandát, mert alapvetően ez nem muszlim kérdés/probléma. Primitív kecskebaszó füstösöket akkor sem kellene beengedni Európába, ha hithű keresztény.

desw 2016.12.22. 09:54:34

@a gyűlölködő uszitás eredménye, egy rendőr meghalt:

"Miért kérded újra, megválaszoltam fentebb. Semmi köze egymáshoz. "

Egyetértünk! Semmi köze Orbán lopásainak a német vs. magyar TEK kérdéséhez.

Az, hogy ti mindig ez büfögitek fel függetlenül az aktuális témától, az a ti szellemi színvonalatokat mutatja.

fehérfarkas 2016.12.22. 10:25:57

@desw:

Nem mocskoltam a t-ek-et, csupán leírtam a véleményemet róluk.
Biztonságpolitikai és nemzetbiztonsági szakértők sokkal keményebben és tényekkel alátámasztva szoktak nyilatkozni, hogy konkrétan mi velük a baj. És miért volt hibás lépés Orbántól, hogy belenyúlt a nemzetbiztonsági szakszolgálatok működésébe, hogy a saját volt testőrének adjon egy saját szervezetet, amit vezethet.

metal · http://electric.blog.hu 2016.12.22. 10:26:12

@fehérfarkas: "Azt ugye tudod, hogy Orbán volt az, aki ellenőrzés nélkül busztoztatta a migránsokat a horvát határtól az osztrák határra? Aki Horvátország felöl jött, az ellenőrzés nélkül buszra került, aki meg a szerb határ felől, azt meg a kerítés várta és embertelen és megalázó bánásmód. "

Azt ugye tudod, hogy Horvátország az EU tagja, tehát a regisztrációt, és az ellenőrzést ott már meg kellett tennie a horvátoknak. Minden adatuknak benne kellett lennie már az Eurodac-ban.

fehérfarkas 2016.12.22. 10:28:27

@Larry Silverstein: "Larry Silverstein 2016.12.20. 14:21:22
minden fehér áldozatért 100 arabot kell leölni"

Ezzel a mentalitással az ISIS soraiban a helyed. Jelentkezz hozzájuk.
Ráadásul ők már megöltek több mint százezer arabot. Talán még jut neked is pár arab.

desw 2016.12.22. 12:06:26

@fehérfarkas:

"Nem mocskoltam a t-ek-et, csupán leírtam a véleményemet róluk. "

Ez vélemény??

"Mert azért az durva, hogy miközben a terrorizmusra hivatkozva gyűlöletkampányt folytatunk a terroristák elől menekültek ellen, és kerítést építünk a határainknál, aközben a valódi terroristák (aki a párizsi merényletben részt vettek) szabadon járkálhattak Magyarországon, és a magyar hatóságok és titkosszolgálatok csak 1 évvel később a francia sajtóból tudták meg ezt.
Vagyis a magyar hatóságok meg a TEK pont annyira képesek megvédeni minket a terroristáktól, mint Selmeczi Gabriella képes megvédeni a nyugdíjunkat."

Ebben azért benne van az Orbán-fóbiádtól kezdve a magyar kisebbrendűség is. Ezért mondtam azt, hogy bezzeg a németek milyen jól végzik a munkájukat, mi?? Gondolom a berlini eset is ezt bizonyítja, ugye?

Egyébként a biztonságpolitikai szakértők is azt mondták, hogy nem kellett volna beengedni ezt a csürhét Európába. Most mehet a hide & seek és hullanak a bennszülöttek. Biztos jó így!

Ja, és a magyarok nem regisztráltak, bezzeg a görögök, ugye?? Látod, haver!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2016.12.22. 14:56:08

@desw: ""Azt ugye tudod, hogy Orbán volt az, aki ellenőrzés nélkül busztoztatta a migránsokat a horvát határtól az osztrák határra?"

Na elmész a faszba! Ki a faszom rinyált, hogy miért nem engedik a magyar hatóságok tovább a menekülteket Németországba?"

Szerintem senki nem "rinyált", hogy ellenőrzés nélkül engedjék be a menekülteket az országba. Kevered a szezont a fazonnal. Sőt, inkább hazudozol.

2014-ben boldog boldogtalant beeengedtek ellenőrzés nélkül, mehettek, ki merre lát, csak Hegyeshalomnál kapcsoltak le néha párat.

Pont olyan hazug vagy, mint a gyáva gazdád.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP.ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2016.12.22. 15:00:37

Aki megmondja az igazat a hazaáruló orbánról, az magyargyűlölő.

Aki megmondja az igazat a hazaáruló orbán magán operetthadseregéről, az is magyargyűlölő.

Aki rühelli a fideSS fasszopóit, az is magyargyűlölő.

Aki rühelli a fideszkádéenpés szemforgató bálványimádóit, az még a vallást is gyűlöli.

A habonymédiát kell benyelni tövig, és minden fasságot elhinni, akkor nem lesz konfliktus.

desw 2016.12.22. 15:24:46

@a gyűlölködő uszitás eredménye, egy rendőr meghalt:

Garantálhatom, hogy jobban utálom Orbánt és bandáját, mint te vagy bárki más.

Viszont nekem maradt eszem az utalatom ellenére gondolkodni. Neked/nektek vagy teljesen elvette az eszeteket az Orbán-fóbia, vagy pénzért csináljátok.

fehérfarkas 2016.12.22. 19:50:52

@GallaiG:

Az iszlám és Európa kapcsolatában pár tény. London főpolgármestere muszlim, Rotterdam polgármestere muszlim, Brüsszel önkormányzatának testületében a képviselők többsége muszlim, Franciország oktatási minisztere muszlim nő,
és most meg lehet, hogy Romániakövetkező miniszterelnöke is egy muszlim nő lesz. Az új román miniszterelnökről még a Parlamentnek kell döntenie, mert az őszi választásokon győztes
Szociáldemokrata Párt (PSD) 45%-os győzelme nem elég a parlamenti többséghez (nem úgy mint nálunk, ahol 27%-kal 66% helyet lehet megszerezni). Korábban egyébként ez a muszlim nő a reginális fejlesztési miniszter volt.

Ezen kívül muszlim befektetők egyre jelentősebbek a hazai idegenforgalomban, hotelekben/szállodákban:
A Gresham palota az ománi államé. A Párizsi Udvar, a Zara hotelek és a Buddha-Bar Hotel jordán üzletembereké. A Le Méridien (most már Ritz-Carlton) és az InterContinental Hotelt egyesült emírségekbeli tulajdonosé. A Drechsler-palota a Katari Iszlám Bank elnökéé. A Klotild-palota déli része a törököké. Az egerszalóki Shiraz Hotel és a felsőtárkányi Bambara Hotel szintén arab, marokkói tuladonosé.
A hotelek mellett a repülőterünknél is ott vannak a muszlim befektetők: a Ferihegy 2, vagyis a Liszt Ferenc repülőtér földi kiszolgálója a török Celebi Ground Handling.
De az élelmiszeriparunkban is ott vannak a muszlim befektetők és tulajdonosok: a Kőröstej Kft. egy libanoni származású üzletember tulajdona. De ipari parkjainkban is befektetnek a muszlimok, a 2. legnagyobb városunkban a Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Parkban épülő Vállalkozói Inkubátorház II. üteme részben dubai pénzből épült meg. Hatvan nyitja meg jövőre a Szíriából áttelepített gyárát a Ghraoui Chocolate. És még lehetne sorolni a példákat.

index.hu/kulfold/2016/12/21/muszlim_no_lehet_romania_uj_miniszterelnoke/
"Muszlim nő lehet Románia új miniszterelnöke
RA
2016.12.21. 11:15
Sevil Shhaideh 51 éves közgazdászt, volt regionális fejlesztési minisztert javasolta a miniszterelnöki posztra Romániában a választásokon győztes Szociáldemokrata Párt (PSD) az államfővel folytatott kormányalakítási konzultáció alkalmával, írja az MTI."

fehérfarkas 2016.12.22. 21:23:26

@desw: "Ebben azért benne van az Orbán-fóbiádtól kezdve a magyar kisebbrendűség is. "

Nincs bennem kisebbrendűségi érzés. Nem én érzek állandó késztetést arra, hogy nagynak és erősnek mutassam magamat, hogy én vagyok Európa erős és okos embere.
Mivel 4 kontinens 27 országában jártam, így egy kicsit messzebb látok Záhonynál és Hegyeshalomnál.
Direkt nem Kárpát-medencét írtam, mert abba Szlovákia, Románia és Ukrajna egy része is beletartozok, de a hozzád hasonlóknák már róluk, a közvetlen szomszédainkról sincsen halvány gőzötök sem.

desw 2016.12.23. 02:05:30

@fehérfarkas:

A legelső hozzászólásodban benne van, hogy a magyarok fikák => bezzeg máshol. Erre hoztam az ellenpéldát, hogy a német TEK és hatóságok is bénáznak eleget.

Kapaszkodj meg: az év nagy részért MUSZLIM országban töltöm.
Ezért állítom azt, hogy ez a menekült téma alapvetően nem a muszlimságuk miatt veszélyes. A cigó sem azért bicskázik, mert keresztény, hanem mert egy primitív lény! A gond az, hogy ez egy primitív, tanulatlan népség, akiknek emiatt nem lesz munkájuk és esélyük beilleszkedni, így marad a bűnözés és erőszak, akiket könnyű fanatizálni, és ennek a tetejébe jön még a muszlimságuk, ami ugye nem a legtoleránsabb vallás. És nem a terrorcselekmény a legnagyobb gond, hanem a mindennapi élet megváltozása, a lopások, a rablások, az erőszak, a kosz, a mocsok...

Aki meggyőződésből imádja a menekülteket, az teljesen idióta, de elfogadom, hogy más a véleménye.

Aki viszont pénzért imádja őket, az dögöljön meg, mocskos állat. A kérdés csak az, hogy pl Merkel és a többi nagy politikus miért imádja őket??
süti beállítások módosítása