B1 blogcsalád



Orbán már teljesen hülyének néz mindenkit: Vona Gábor a Sátánnal üzekedik

2016. december 07. - Mr Flynn Rider

A CÖF összehozta Gyurcsányt Vona Gáborral. De vajon az elvakult Fidesz-fanatikusok ezt is beveszik majd?

 vona_es_gyurcsay.jpg

Van az a pont, amikor egy lejárató kampány is saját maga paródiájába csap át. A Vona Gábor ellen indított lejárató kampánynak ez az a pontja. 

A Fidesz egyik legalja politikai kommunikációs eszköze a Civil Összefogás Fórum (CÖF), amit akkor vetnek be, ha valami nagy gáz van. Békemenet kell a brüsszeli elnyomás ellen, vagy ilyesmi. Nincs jobb szó, mint hogy legalja: azt a fajta trash-szintű kommunikációt, amit ezek az álcivilek visznek véghez a politikában, már a fideszes politikusok se vállalják, pedig nekik aztán igazán vastag a bőr a képükön.

Nincs jobb bizonyíték arra, hogy a Fidesz a saját szavazóit is hülyének nézi, mint a legújabb CÖF-kampány, ami Gyurcsány Ferencet és Vona Gábort próbálja egy platformra helyezni.

Az álcivil Orbán-nyaloncokat ugyanis aktivizálták: bevonták őket Vona Gábor, a Jobbik elnökének gyalázásába és összehozták a Fidesz-szavazók mumusával, Gyurcsány Ferenccel.

Vona Gábort hetek, ha nem hónapok óta nyomás alatt tartja a fideszes média. Terry Black, a transzvesztita „művész” kijelentette, hogy Vona meleg, mire a szésőjobbos párt elnöke indulatosan közölte, hogy büszke hetero. A Habony-média korábban lehozta a szeretőivel folytatott magánlevelezését is, ami igazán gusztustalan húzás volt. 

 

Úgy látszik azonban, hogy fogytán van a muníció, mert Csizmaida László, aki szereti a Fidesz politikai céljaira a közpénzt elkölteni, sajtótájékoztatót is tartott a témában. - Új szereplőt szerződtetett "a szocliberális cirkusz" Vona Gábor Jobbik-elnök személyében, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) plakátkampányt indított, hogy ezt bemutassa - mondta a CÖF alapítója.

Az Ötvenhatosok terén bemutatott plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti: "Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra".

Csizmadia László elmondta: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést.

Vona Gábor persze a HVG-nek elmondta, hogy a kép igazságtartalmát nem kívánja kommentálni, Gyurcsány Ferenc és az ő „migránspolitikája” között semmi érintkezés nincsen.

Amiben viszont Vonának kivételesen igazat kell adnunk: ez az eset is azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor fél. Fél tőle és fél a magyar emberektől.

Vona úgy látja, hogy Orbán kiégett, reszkető, korrupt politikus, aki ilyen eszközökkel igyekszik megtartani a hatalmát.

Gyurcsány Ferencet már tegnap értesítették a készülő CÖF-hirdetésről. A HVG-nek azonban azt mondta, hogy mindez nem éri el az ingerküszöbét.

Hány ilyen sztorit kell még kitalálnia a Fidesznek, hogy rájöjjenek, ezzel csak tovább adják Vona alá a lovat? Vajon a fideszes szavazók tényleg beveszik, hogy egy szélsőjobboldali párt elnöke összefogott migráncsügyben egy liberális párt elnökével? Mert ha igen, érdemes lenne holnaptól azt állítani, hogy Orbán Viktor a Nap fia, az istenkirály és örökkön-örökké uralkodni fog. Egyszerűbb lenne, mint négy évente választásokat tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5812030555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Szikora 2016.12.08. 08:14:52

Ez a vonagabi-gyuriferi összeborulás nem újkeletű.Nagyjából 2 hónapja javasoltam hogy változtassák Ballikra a párt nevét,mert Jobbik olyan viccesnek hat.

N. Barbie 2016.12.08. 13:09:39

Aki beveszi ezt a fideszes meretes ostoba hazugsagot, attol minden szivfajdalom nelkul megvonnam a szavazati jogot, mert egyszeruen agyilag nem melto ra.
Aki szerint egy platform az, hogy gyurcsiek azert nem szavaztak meg, mert ok imadjak a migriket es be akarjak oket engedni, meg az, hogy a Jobbik azert nem szavazta meg, mert a fidesz nem volt hajlando lemondani a letelepedesi kotvenyek mutyi-milliardjairol, igy gazdag migri/terrorista nyugodtan johet tovabbra is, na annak az ertelmi szintje valahol a lepke es a hangya kozott mozog.
süti beállítások módosítása