B1 blogcsalád



Teljes fordulat a közmédiában! Az MTI a jövőben nem tud asszisztálni ahhoz, hogy őt eszközként felhasználva megalapozatlan állításokat terítsenek a nyilvánosságban

2016. november 13. - nickgrabowszki

 

Az MTI szerint megalapozatlan állítás, hogy Rogán Antal lop, mert

ebben a pillanatban nincsen olyan bírósági ítélet, amely kimondaná, hogy (...) Rogán Antal bűnözőkkel üzletel.

Ezt a levelet küldte Kobza Miklós, a közpénzből fenntartott kormánymédia sajtófőnöke az Együttnek, indokolandó, hogy miért nem adják ki a párt közleményét vagy miért nem tudósítanak a sajtótájékoztatójukról.

A propaganda embere (róla itt emlékeztünk meg) elegánsan elfelejtkezik arról, hogy

Az mégcsak nem is vélemény, hanem pusztán kérdés, hogy Rogán egyszerű miniszteri (korábban polgármesteri, frakcióvezetői) fizetéséből

miképpen tudja finansízrozni látványos luxuséletmódját és gyarapodását?

  • Hogyan volt képes már megvenni is a folyton növekvő lakását?
  • Hogyan finanszírozza a bébiszittert, a bejárónőt, a kutyasétáltatót?
  • Hogyan költ havi többszázezret a gyerekek óvodájára?
  • Miből lakik luxusszállodákban?
  • Miből eszik homárlevest?
  • Hogyan jár lagziba helikopterrel?
  • Miből van több havi fizetésébe kerülő karórája?
  • Miből lett a Louis Vutton táskája,
  • amit azért cserélt le, hogy vegyen egy másikat, ami szintén egymillióba kerül?

Jogos kérdések. Jogosnak tűnő kérdések. A válaszokat ezekre az ügyészségnek kellene megadni. Ha nem teszi, akkor le kell váltani ezt a politikai garnitúrát, amely nem kötelezi arra, hogy keressen válaszokat, vagy inkább - ami valószínűbb - arra kötelezi, hogy ne is próbáljon válaszokat keresni.

Ameddig nincs vád, értelemszerűen ítélet sem lehet. És ha nyomozás sincs, persze vád sem lehet.

De értjük, persze értjük,

az MTI a jövőben nem tud asszisztálni, hogy őt eszközként felhasználva megalapozatlan állításokat terjesszenek a nyilvánosságban.

De akkor, tessék mondani, mi lett azokkal a migránsokkal, akikről október másodikán délután számolt be a közmédia, amikor már látszott, hogy alacsony lesz a részvétel, és nem lesz érvényes a Fidesz és Orbán népszavazása

km.jpgAkik állítólag azért indultak el Belgrádból, mert látták, hogy az eredmény nekik kedvez. Tessék mondani, ők ideértek már?

Vagy hogy is van ez az MTI eszközként való felhasználásával és a a megalapozatlan állításokkal?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7411957557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2016.11.14. 08:54:37

Kicsit is nrmális magyar ember nem tud ezeknek a szintjére lesüllyedni,van a legalja és az alatt fényévekkel ezek.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.11.15. 11:46:40

A politikusok között Rogán a kisebbsik rossz.
Kóka Gyurcsány elkúró banda ezerszer többet lopott.

Viszont a migránsok helyrehozhatatlan károkat okoznak a nemzet egészének.

Összevetni a két dolgot, felér egy hazaárulással.

Persze egy Soros bérenctól mit várhat az ember.

Six 2016.11.15. 11:50:34

@Ballib cenzúrázók réme 18: minden mondatoddal tévedsz/hazudsz

Nem leszünk gyarmat ! 2016.11.15. 12:03:37

Igaza van az MTI-nek, nem kell ostoba rágalmakat és hülye véleményeket közölniük.

Magyarországon Sajtószabadság és Szerkesztői szabadság van :)

Jakab.gipsz 2016.11.15. 12:07:31

Tessenek tudomásul venni: a cuki libsiken (Soros Gyuri kegyeltjein) kívül, bárkit bármikor meglehet feszíteni.

Nem értem miért értetlenkedtek.

Gekko 2016.11.15. 12:10:41

@Ballib cenzúrázók réme 18: Én kibékülnék azzal, ha egy cellába kerülne Gyurcsánnyal. De hát egy elvtelen bolsevik - mint te -, ezt nem értheti meg. Mert a bolsevik nem lop, csak elveszi, ami jár neki.

Netuddki. 2016.11.15. 12:12:55

@Ballib cenzúrázók réme 18: "A politikusok között Rogán a kisebbsik rossz.
Kóka Gyurcsány elkúró banda ezerszer többet lopott."

Nem bazmeg, te hazug századvéges közpénzsikkasztó tolvaj! Ha ezerszer többet loptak volna, akkor most börtönben ülnének. Az, hogy az orbán banda baszott lecsukni őket számomra azt bizonyítja, hogy nem loptak.
Teccettek volna lecsukni a tolvajokat! E nélkül erre hivatkozni ostobaság. Főleg úgy, hogy TÖBBET. Mér' bazmeg? Akkor ti is loptok? Köszönöm bíró úr, nincs is több kérdésem a tanúhoz...

Indriq 2016.11.15. 12:14:39

@Ballib cenzúrázók réme 18: gondolom te mosolyogva pucsítanál akkor be egy 10 centis kukaccal rendelkezőnek. És felháborodnál ha egy 20 centis kolbásszal csinálnák meg a segged. Elárulom, az épeszű ember MINDKETTŐ ellen tiltakozna... (nálad az épeszűn van a hangsúly :) )

Netuddki. 2016.11.15. 12:15:04

@Nem leszünk gyarmat !: Magyarországon pedig sajtszabadság van! Olyan sajtot eszel amilyet meg tudsz venni. Magyarországon még a sajtkészítők is boldogok.

chrisred 2016.11.15. 12:18:17

@Ballib cenzúrázók réme 18: Így van, minden egyes nyugaton dolgozó gazdasági migráns magyar polgár helyrehozhatatlan kárt jelent a nemzetnek, hazaárulással ér fel ennek az előidézése. Ehhez képest valóban huszadrangú kérdés, hogy egy politikus milliárdokat markol fel gazdag ázsiai bűnözők Magyarországra beengedésével.

morph on deer 2016.11.15. 12:21:43

@Ballib cenzúrázók réme 18:
"Összevetni a két dolgot, felér egy hazaárulással."

Pssssszt!
Még a végén ezt is megtudja az MTI és nem fog tudni asszisztálni hozzá!

Sir Galahad 2016.11.15. 13:08:19

Értem a cikk felhangját, és mégsem. Egyrészt lehet vitatkozni azon, hogy jól teszi-e a közmédia, hogy bírósági ítélet nélkül nem tünteti fel Rogán Antalt a felsoroltak alapján olyan színben, mint ha bűnöző lenne, de ezzel a nyilvánosságot nagy kár nem érte: mivel sajtószabadság van, az ellenzékhez húzó, egyébként jó nézettségi/olvasottsági mutatókkal rendelkező média ezt nap mint nap amúgy is megteszi. Másrészt nem értem az összevetést. Tény, hogy a pár száz fős migránscsapat elindult, aztán mielőtt a határhoz értek volna, nagyrészt feladták - az index azt írta, végül csak hatan jöttek át a zöldhatáron. És?

Danubius 2016.11.15. 13:22:06

@Sir Galahad: Nem vagyok sajtójogász de szerintem az lehet a lényeg hogy pl az M1hírstábja nem köteles Rogánról megemlékezni konkurens sajtóorgánumokra hivatkozva, VISZONT köteles napirenden lenni az MTI közleményeivel, amiből ha nem szemléz akkor ráfogható hogy részrehajló. Volt a múltkor egy ilyen hír a Híradóban pl hogy "hátterében Soros György SEJLIK", tehát a közmédia nem mindíg ragaszkodik a tényekhez, csak ha az érdekei (ami ugye a fidesz érdeke) úgy kívánják.

Ballib cenzúrázók réme 1 2016.11.15. 13:22:27

"Mert mi tudjuk, hogy Rogán lopott, lop és lopni fog"

Ti mocskos gyűlölködő liberális álmagyarok, ezt nem is Rogánról mondták, hanem Leninről! Azt se tudjátok ki az a Lenin, pedig jobb lett volna nektek is ha éltetek 20-30 évet az ő rendszerében mint mi nemzeti magyarok, ahol mindenkinek megvolt a maga közmunkája, nem volt infláció, a fizetésből meg lehetett venni a napi kenyér és vaj adagokat. De ti csak gyűlölködni tudtok, pedig jobb lenne ha megbecsülnétek a lenini utat, mert akkor tudnátok csak igazán értékelni, hogy Orbán Viktor ugyanezt a jólétet akarja nektek.
De akárhogy is tiltakoztok ellene, Orbán Viktor akkor is v´égigviszi a tervét és akkor is megkapjátok a lenini-orbáni jólétet ha nem is érdemlitk meg.

A párttal, a NER-rel egy az utunk!

BéLóg 2016.11.15. 13:25:32

Tehát ha az MTI-nél (vagy akárhol), holnap valaki azt gondolja, hogy nickgrabowszki PEDOFIL, akkor ezzel NYUGODTAN telekürtölhetik a világot, hiszen.

B+, aki nem képes a RÁGALOM és a BŰNÖSSÉG közt különbséget tenni, az egglyühes.

vagyis nyugodtan kijelenthetem, hogy nickgrabowsky ÁLLÍTÓLAGOS pedofil hajlamához nekem aztán semmi közöm!
Talán érdemes lenne ezzel megtölteni a médiát?

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2016.11.15. 13:31:55

Meg kell mondanom hogy sose szerettem Orbán Viktort, sose szavaztam rá. De most hogy ennyi Soros által irányított Rogán ellenes támadásnak álcázott Orbán ellenes támadás éri őt, csak azért mert fenntart néhány strómant meg offshore céget meg luxuslakást meg helikopterről szarja le néha a kisembert, hát engem Orbán Viktor meggyőzött, hogy ezekután még jobban kell őt szeretnem és védenem és csak úgy mint mindig, a következő 30 évben is csak rá fogok szavazni.

A librerális tamadásoknak meg üzenjük, hogy a hitünk a mi megváltó Viktorunkban csak erősödött és Imaláncon fogunk érte imádkozni. Imára térdre avagy fel minden valódi magyarnak, indítsuk az Imaláncot a nemtelenül megtámdott nemzeti vezéreinkért! Mindenki mondja fel hangosan a mi Hiszekegyünket a munkahelyén vagy az utcán vagy a BKV megállóban, akárhol is van. Menjetek át a szomszédhoz, fogjátok meg egymás kezét is imádkozzatok együtt Orbán Viktorért.
Mindeki rakja rá az imaláncot az ismerősei kezére, hogy ők is tudjanak imádkozni a mi gránátba vésett vezéreinkért.

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek és a kvóták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.15. 13:42:36

@Ballib Cenzúrázók Réme 11:

MIért nem vállalod fel az original nicked te tetű ?
Nickgrabovszki nicken ez derogál ?

Balt 2016.11.15. 13:45:52

Sikerülni fog ezúttal a Nagy Összefogás (Gyurcsány mögött), vagy marad minden, mint ez idő szerint: mentek a levesbe?

nick papagiorgo 2016.11.15. 15:04:29

Egyáltalán egyik politikus magánéletével se kellene foglalkozni, legalábbis addig, amíg nincsenek róla bizonyítékok.
Ez a "miből lett ilyen gazdag" meg ilyenek....vissza lehetne kérdezni, hogy "és maga?" Nettó vádaskodások.
(Ez ügyben megjegyzendő még, hogy Vona állítólagos buzulásával se kellene foglalkozni).

A migránsos témában ott téved a nagytiszteletű szerző, hogy arról nem csak a szemét MTI számolt be, hanem kb fél Európa, lévén egy nemzetközi ügy. Arról nem is beszélve, hogy az ügy háttere, hogy állítólagos "aktivisták" magyarázták be a szerencsétleneknek, hogy ha Magyarországon "kedvező" lesz a népszavazás eredménye (kedvező b..g! Kb mindenki tudta előre, hogy mi lesz a végeredmény max. az volt a kérdés, hogy érvényes lesz-e vagy se), akkor Magyarország megnyitja a határait.

Tehát valaki megint jól megszívatta és feltüzelte a nyomorultakat, hogy induljanak meg a határ felé. És ez biza nem Orbán volt, meg nem is az MTI.

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2016.11.15. 15:08:33

@Balt:

te gyűlölettel megtelt nihilista álliberális álmagyar, hogy mered Gyurcsány Ferencet köpködni? Hát nektek már semmi sem szent? Megmondta Orbán Viktor Kósa Lajoson keresztül, hogy Gyurcsány Ferenc a legbecsületesebb ellenzéki. Aki pedig Kósa Lajost támadja, az Orbán Viktort támadja!

Kész csoda, hogy Gyurcsány Ferenc ennyi becsület készlettel miért nem nálunk a Fideszben ül? Az ő becsületessége olyan magasfokú, hogy rögtön Orbán Viktor után lenne a helye a ranglétrán. Aki tehát Gyurcsány Ferencet támadja, az Orbán Viktort támadja!
Aki pedig Orbán Viktort támadja, az az egész magyar népet támadja!

Willkommenskultur 2016.11.15. 15:24:54

juhásznak coki, hazug ember, rogánnak is annyi

money talks, bullshit walks

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.15. 15:28:04

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: "Aki tehát Gyurcsány Ferencet támadja, az Orbán Viktort támadja!
Aki pedig Orbán Viktort támadja, az az egész magyar népet támadja! "

:)) Nyeheheh.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.15. 15:28:09

@Ballib Cenzúrázók Réme 11:

Na azért csak eljutottál nickhamisítás közben is Gyurcsány seggnyalásáig.

Épp mint az eredeti nickeddel.

Gratula.

konrada 2016.11.15. 15:28:49

@Ballib Cenzúrázók Réme 11:
...hát tudod, nem feltétlen dicséret az, ha valakiről azt mondják, hogy nála még Gyurcsány is becsületesebb. ;) (Legfeljebb a hasonlítási alapnak, de még neki se, mert őt meg a többiekhez képest viszonyítják!;))

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2016.11.15. 16:23:46

@BéLóg: de az persze oké, hogy valakiről konkrétan híreket hamisítsunk karaktergyilkolás céljából.

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2016.11.15. 16:25:03

@nick papagiorgo: akkor ezek szerint például Vona Gáboréval se, ugye? Sőt, anno Kóka János karórájával se kellett volna?

BéLóg 2016.11.15. 18:07:47

@gusthy1: Köze nincs ennek a blog témájához.
De ha már kérdezted, hát nem. Nem oké. Nem vagyok balliberális hogy ilyesmivel egyetértsek.

jágör68 2016.11.15. 19:23:19

Szívjál el még egy dzsojntot, aztán térj vissza a Matrixba
süti beállítások módosítása