B1 blogcsalád



Még Kocsis Máté se volt hajlandó nyilatkozni a Tényeknek, erre belevágták Iványi Gábort

2016. november 08. - nickgrabowszki

A lelkész tiltakozik ellen, hogy ilyen módon, ilyen aljas műsorhoz használják fel a nevét.ig_1.jpg

A TV2 Tények egy hajléktalangyalázó anyagot adott le, ami szerint a mocsokban élnek, isznak, nem fürdenek, büdösek, már a látványukkal is megkeserítik az ártatlan járókelők életét. Úgy néz ki, a migráncsok után a hajléktalanok lesznek az új ellenségei a kormánypropagandának.

Az Tények megkérdezte volna Kocsis Máté VIII. kerületi polgármestert, aki néhány éve szintén nem a fedél nélküliekkel való szimpátiájáról lett híres, de ehhez az anyaghoz még ő se akarta adni a nevét és az arcát.

Erreföl belevágták az anyagba az Oltalom Karitatív Egyesületet vezetőjeként nyilatkozó Iványit, de állítása szerint nem értesítették arról, hogy a Tényekben újra felhasználják az anyagot.

A metodista lelkész a Népszavának nyilatkozott:

Nem is tudom, mikori ez a nyilatkozat, de legalább egy-két éve adtam utoljára interjút a TV2-nek, az új klientúrával biztosan nem álltam szóba, s eztán sem fogok. Nem is az zavar, hogy a nevemen szeplő esik egy ilyen riport kapcsán, hanem az, hogy a műsorkészítők ennyire aljas módon rúgnak bele védekezésképtelen emberekbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9311943259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása