B1 blogcsalád



Minden percben felsír egy kis rogánantal, amikor Ön nem fél

2016. október 30. - Mr Flynn Rider

A középkorban az egyház a Pokoltól való félelemmel operált, hogy a hívek elfogadják a sorsukat és kordában tudják őket tartani. Manapság erre van a terrorizmus és a terrorizmussal kapcsolatos félelempropaganda.

tek_orban.jpg

Kép: MTI / Index.hu

 

Tegnap előtt a VII. kerületi Szövetség utcában a TEK elfogott két férfit, akiknél airsoft fegyvert találtak. Mint később kiderült, valaki feljelentette a két szerencsétlent, akikre nyilván a csuklyás nindzsák rárúgták az ajtót.

Nem akarjuk a TEK-be mi is belerúgni - fekszenek ők eléggé. Megírta az Index (ők még ki is elemezték), a Hír24 is, hogy mennyire borzalmas és működésképtelen a koncepció, hogy azoknak, akik terrorfelderítéssel kellene foglalkoznia, ajtókat rugdosnak be.

Meg eltévednek odafelé. 

 

Néha még az ajtót se találják. 

 

tek_2.jpgAz egész ügynek - sőt, az utóbbi hetek, hónapok terrorizmussal foglalkozó híreinek hatására az amúgy is feljelentgetésre és félelemre hajlamos ország még jobban összehúzta magát. Azonnal mindenki a telefonhoz kap, feljelent, rendőrséget emleget - miközben a rendőrséget és az ügyészséget már rég kézivezérlésre kapcsolták Orbánék. Tehát tőlük hiába is várna az átlagember segítséget átlagügyekben. 

(Talán kevesen emlékeznek rá, de pár éve Tomcat hatástalanított AK-val mászkált a Nyugatiban, médiahack gyanánt - a rendőrök pedig rá se bagóztak. Most meg az airsoft fegyveres hobbiljátékosra hívják rá a túlbuzgó szomszédok a kommandósokat.) 

 

Az egyre erősődő félelemnek és gyűlöletnek nyilván köze van a bevándorláshoz és a terrorizmushoz. 

Látnunk kell, hogy a félelem oka azonban elsősorban nem maga a bevándorlás, hanem a kormánypropaganda. 

 

1. A második világháború előtt a zsidók ellen uszítottak és fogadtak el törvényeket. Az ellenségkeresés, a gyűlöletre uszítás eszköz arra, hogy a politikusok hatalomban maradjanak és tovább lophassanak. Aki a menekültek gyűlöli most, az korábban a zsidókat, a cigányokat, vagy a románokat gyűlölte. Esetleg a libsiket. 

2. Ezek azok az emberek, akiktől tipikusan a következő mondatokat hallhatjuk: "A népszavazás összehozhatta volna a nemzetet." Illetve: "A tévében mondták, tehát igaz."

3. A bevándorlók 0,001%-a terrorista, azaz milliók között pár ember. Ezeket kiszűrni titkosszolgálati eszközökkel lehet, nem népszavazással, gyűlöletpropagandával, vagy kerítéssel. Se nem éjjeli gyakorlatozással a metróban, mert az maximum erődemonstráció, egy megkopott ázsiójú szervezet bicepszmutogatása. 

4. A gyűlöletpropaganda, a kerítésépítés, a népszavazás mind közpénzből történik, milliárdok mennek el arra, hogy emberek embereket gyűlöljenek. Lehetne mindezt értelmesebb célokra költeni... ami egész Magyarország érdekeit szolgálná. Oktatás, egészségügy... sorolhatnánk. 

5. A világ sosem volt ennyire biztonságos, mint az utóbbi évtizedekben. Sose volt ennyire kevés háború és terrorcselekmény, mint mostanság. Mégis, mi magyarok most rettegünk a legjobban. 

6. Az Orbán Viktor mellett lakó szaudi milliárdost körözi az FBI, valahogy a TEK mégsem száll ki hozzá. Hogyhogy?

7. Orbánék több ezer embernek adtak letelepedési kötvényt, mindenféle szűrő nélkül. Vajon mennyi a terrorista köztük?

Mielőtt rettegni kezd, olvasson sok külföldi sajtót! Sajnos, a magyar egyre kevésbé megbízható...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4411845989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H3rold 2016.10.30. 13:37:08

Szerinted egy laikus hogy tudná megkülönböztetni az airsoft fegyvert a valóditól? A szomszéd nyilván azt hitte, valódiak. Ha eredetinek kinéző AK-val vagy M4-gyel látnál valakit sétálni, te is összefosnád magad.

ujpetre 2016.10.30. 14:43:05

Az airsoft fegyver egyikre sem hasonlít. Ez megint a túllihegése a dolgoknak. Ott vagyunk, tehát fontosak vagyunk.

camilló 2016.10.30. 15:51:08

@ujpetre: Nagyon élethű replikák vannak. Pár lépésről a szakértő sem mondja meg, hogy éles, vagy airsoft. Valószínű kevered a paintball fegyverekkel.

Tamás Paitz 2016.10.30. 16:36:23

@camilló: Ez nagyon jó. már látom a reklámszöveget "harci játéknak és bankrabláshoz is alkalmas" és arra is jó, hogy egy rendőr agyonlőjön.

Dániel Galsai 2016.10.30. 18:42:12

Mr Fynn Rider

"A világ sosem volt ennyire biztonságos, mint az utóbbi évtizedekben. Sose volt ennyire kevés háború és terrorcselekmény, mint mostanság. Mégis, mi magyarok most rettegünk a legjobban."
Te normális vagy ember?!?! Ja nem, csak egy szélsőséges, liberális-általános iskolai közhelyekben élő fanatikus...akkor már értem...akkor bocs!

Háború van Szíriában, Irakban, Afganisztánban, folyamatos polgárháború Ukrajnában, Izraelben, Pakisztánban, Líbiában...Észak-Korea rakétákat lövöldözget..az amerikai-mexikói határon folyamatos tűzparancs van, az USA-ban most már szinte minden hétre jut egy őrült lövöldöző vagy egy néger-rendőr párharc, utána bosszú, utcai tombolások, felgyújtott városrészek..!!!! És Törökország...és a kurdok..és akkor még csak most jutottunk el Európába...
Nem akarom felsorolni (neked úgyis hiába...), csak a NYUGATI HÍRFORRÁSOK alapján: tomboló, "Allah Akhbart" üvöltő hordák Németországban...Párizs főútvonalain sátorozó és követelőző migránsok... Párizs...Brüsszel...Köln...duplájára-triplájára nőtt nemi erőszak adatok Svédországban... folyamatos vallási alapú vegzatúra és nők elleni erőszak szerte a kontinensen...meddig soroljam még!

Mai hír: Németországban külön ingatlanos cég foglalkozik a Magyarországra áttelepülni szándékozókkal! Egy év alatt megötszöröződött (!!!) az érdeklődők száma: akkor napi 4-5 érdeklődő volt, ma 20-25! És mielőtt belekezdenél a következő liberális mantrába, hogy "persze, mert az nekik olcsó" : az iroda vezetője szerint 10 érdeklődő közül 8 az illegális migrációval magyarázza döntését!
Lassan az egész Balaton-felvidék és Sopron környéke német lesz...persze biztos Hanziék folyamatosan a magyar köztévét nézik és a Magyar Időket olvassák!

Nektek már tényleg elvette a maradék eszeteket is az Orbán-fóbia! Nektek tényleg többet kellene olvasni, de főleg tájékozódni...de amíg ez csak a DK-s szórólapokra korlátozódik, nem várható nagy változás!

u.i Az "airsoft" fegyverek amúgy szinte teljesen élethűek - ahogy "camillo" már megírta...de persze egy vérgőzös, velejéig elfogult fanatikusnál ilyen apróságok nem számítanak!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.30. 18:52:09

@Dániel Galsai: "már szinte minden hétre jut"

Azért, mert felnőttél, és elkezdted az ilyen eseteket olvasni, nem lett több, vagy borzasztóbb, mint gyerekkorodban. Én emlékszam, hogy régebben sokkal rosszabb volt a helyzet. Korea, Vietnám, Kambodzsa, IRA, Fekete Szeptember, stb, stb.

"Az Európát sokkoló, 129 halálos áldozattal járó párizsi terrortámadás az utóbbi idők legnagyobb terrorakciója volt Nyugat-Európában, előtte csak 2004-ben a madridi támadásokban haltak meg többen a Global Terrorism Database adatai szerint. A helyzet a hetvenes és nyolcvanas években egyébként még rosszabb volt: akkoriban a terrorizmus két-háromszáz halálos áldozatot szinte mindegyik évben szedett Nyugat-Európában."

index.hu/chart/2015/11/17/terrorizmus_aldozatok_aldozatok_szama_europa_nyugat_europa_tamadas/

H3rold 2016.10.30. 19:39:22

@Dániel Galsai: marhaságokat írsz, pl. Észak-Korea nem háborús övezet. Tény, hogy jelenleg van a legkevesebb háborús konfliktus a világban (nem tusom mióta, talán a II. vh óta).

H3rold 2016.10.30. 19:41:19

@ujpetre: megint egy önjelölt fegyverszakértő, akinek inkább jobb lett volna meg sem szólalni...

camilló 2016.10.30. 20:11:47

@Dániel Galsai: Valóban nem árt tájékozódni! Ahogy már előttem is leírták, volt terrorizmus, csak más! Terror szervezetnek a teljesség igénye nélkül. Vörös Hadsereg Frakció. IRA, ETA, Bader Meinhoff csoport, stb. Nem volt háború? No akkor emlékezz csak Latin Amerikára. Nicaragua, Salvador, Úgy általában a Közép Amerikai államok bármelyike. Mond neked valamit a Fényes Ösvény? FARC? Észak-Írország kvázi háborús övezet volt! 68-as diáklázadás? Nem folytatom! valóban nem árt tájékozódni, mielőtt véleményt alkotsz!

camilló 2016.10.30. 20:12:47

@Quarker: Ugye tudod, hogy a két Korea között csak fegyverszüneti egyezmény van életben?! Ha ez nem háborús övezet akkor mi az??:))

Dániel Galsai 2016.10.30. 21:58:39

@camilló: Nehezen tudlak követni...hol engem akarsz oktatni...hol az engem oktatni akaró Quarkert... Ami önmagában nem lenne baj, de ami a rám vonatkozót illeti...

Az IRA most is létezik, van politikai és katonai szárnyuk is, hol aktívabbak, hol kevésbé!
Közép-Amerikában mostanság is forr az élet, gyakoriak a politikai gyilkosságok...a kolumbiai és a környékbeli kábítószer terrorizmusról ne is beszéljünk!

Afrikában álladóak a törzsi háborúk, még ha nem is szerepel mindennap a címlapokon...Észak-Koreát helyesen jellemezted!

Itt fentebb a cica-profilú (nyilván liberális) barátunk az Indexet idézi - azt a portált, amelyik kezdetek óta a legszélsőségesebben próbálta isteníteni a "merkeli doktrinát", és még most is kényszeresen mossák a szennyest...

A valóság ezzel szemben az, hogy lehet a számokkal bűvészkedni, a halottakat számolgatni és összehasonlítani (csak éppen nagyon ízléstelen!), de ezzel csak elfedjük a lényeget! Ami most zajlik, az egy MÁS TÍPUSÚ háború, terrorizmus, hódítási kísérlet, totális bizonytalanság, erőszak-diktatúra - ahogy neked tetszik! - mint korábban volt!
Itt nem arról van szó, hogy néhány száz fanatikus összebeszél, és felrobbantanak egy buszt! Itt több millió azonosítatlan ember hordákban rohamozza Európát, áradnak szét az egész kontinensen, no-go zónák tucatjait hozzák létre - és ezek még csak nem is az öngyilkos iszlamisták! Legalábbis közülük "csak" néhány ezer-tízezer...

A többiek "csak" csapatosan vonulnak föl a városok utcáin Allah Akhbart-üvöltözve..."csak" nyilvánosan vegzálják nők százait Kölnben..."csak" nyíltan vallják, sőt nyilatkozzák, hogy a nő másodrendű állat..."csak" követelik a segélyt, mert ugye ők "vendégek"... "csak" kitörnek a menekülttáborból, ha kedvük tartja..."csak" tiltakoznak a keresztény templomok ellen..."csak" eldobálják az irataikat és röhögve a pofánkba vágják, hogy mindegyikük január 1.-én született..."csak" szó szerint háborús rohamot indítanak Calaisnál, rendőrök, katonák ellen........és amúgy az ő hátterüket felhasználva néhány ezren robbantanak, vagy arra készülnek (hivatalos német, francia rendőrségi-nemzetbiztonsági adatok szerint!)

Na ez az új háború, ez az új típusú terrorizmus, amit ez a Rider nevű beteg fanatikus ki akar dumálni!

u.i: A német kivándorlók történetére nem reagáltál! Hogy tetszik? És pont ide akarnak jönni, ötször annyian mint egy éve...pedig biztos ott nagy a biztonság és nincs rettegés...az ugyebár csak Orbánisztánban van...csak ezek a hülye németek mindig a magyar köztévét nézik...Rider biztos ír majd erről is egy hisztero-liberális remekművet!!!

sakkosfx 2016.10.30. 23:36:19

Minket meg gazdasági terrorral súlyt saját kormányunk! Akkor mi mit szóljunk?

Bicepsz Elek77 2016.10.31. 05:20:31

A tulszaporodas es mas eletterenek a lassu, fokozatos elvetele is terrorizmus lasd amerikai indianok, palesztinok, erdelyi es szlovakiai magyarok, tibetiek stb stb. sorsa

camilló 2016.10.31. 06:51:50

@Dániel Galsai: Senkit nem akarok oktatni, csak próbálok objektív lenni! ETE is van, még ha most készülnek a nyilvános fegyverletételre akkor is. Az IRA politikai szárnya a Sin Fein. Ezt is tudom, meg azt is, hogy a terrorizmus az terrorizmus, és a célja ugyan az. Megingatni az állampolgárok hitét az államnak abban a képességében, hogy képes őket megvédeni. Így zavart keltenek, ami polgárháborúba csap át, ami alkalmas a fennálló rendszer megdöntésére! remélem elég szabatosan fogalmaztam meg. Nekem tök mindegy, hogy ki a terrorista ebből a szempontból. EMBEREK! (Bár a DAESH esetében erősen megkérdőjelezhető hogy emberek lennének.) Több millió ember menekül egy jobb élet reményében, mint ahogy azt tették honfitársaink Horthy országából. Mi ebben a különös? Nyilván más a kultúrájuk így másként kellene kezelni ezeket az embereket, de mit várunk a kormányoktól (a mi kormányunk ennek szép példája) amikor teljesen elhanyagolják a kulturális antropológia tudományát. Annyira, hogy a nyugati politikusok képtelenek megérteni akár az oroszokat is. Hazánkban megszüntették a kulturális antropológia oktatását, majd látva a menekült és migrációs (igen ez különbözik egymástól és mindkettő jelen van) hullámot mégis visszaállították az tanítását. Ha nézzük a menekülőket felvetődik a kérdés, miért van az országukban háború? Csak nem azért mert az egyik nagyhatalom a saját világuralmi törekvéseinek az érdekében beavatkozott? Bizony a tőke független az ember rasszától! Afrika miért tart ott, ahol?? Talán csak nem azért mert az Európai országok először gyarmatosították, aztán előnytelen (mármint az afrikaiakra nézve előnytelen) módon kereskedtek velük, és már a függetlenné válás során is egy alapjaiban korrupt rendszert hagytak az adott országra? Felvetődik itt a Nyugat felelőssége? Igen! Mi hogy kerülünk a képbe? Rajtunk keresztül vezet az út, ahol a menekültek, migránsok egy jobb élet reményét látják. Mi volna a mi feladatunk? Először eleget tenni az alapvető emberi normáknak és emberként kezelni ezeket a menekülőket. Másodszor minden eszközzel azon munkálkodni, hogy ezek az emberek a saját hazájukban találják meg a boldogulásukat. Ezt a kormányunk kezdhetné úgy is, hogy élhetővé teszi a mi országunkat és mi sem adnánk 5-600 ezer gazdasági menekültet Európának! Világosan kell látni, hogy kormányunk a hisztériát mesterségesen kelti, hogy elfedje a saját mocskos munkáját. Most ott tartunk, hogy a saját politikai elitünk veszélyesebb hazánk jövőjére nézve, mint a menekültek!!!

camilló 2016.10.31. 06:53:09

@Dániel Galsai: A német bevándorlók kérdésére azért nem reagálok, mert nincsenek információim ebben a témában, és megvallom őszintén erős kétségeim vannak a hivatalos hírközlőszervek objektivitásával kapcsolatban!

megamedve 2016.10.31. 07:01:40

@ujpetre:
Na, ezen jót röhögtem.
süti beállítások módosítása