B1 blogcsalád



Újabb szélsőjobbos antiszemitát sikerült kitüntetni

2016. október 26. - jdesi

schuster.jpgA halkszavú Varga Mihályt eddig megkímélte az élet attól, hogy nyakig kelljen merülnie az ideológiai mocsokban. De ahol zsarnokság van, ott mindenki szem a láncban.

Az nem megy, hogy a többiek kitüntetnek primitív nácikat, provokáló kurzus-szobrászokat, pártszolgálatos történészeket, kétkezi martalócokat. Majd még a végén ez a Varga azt mondja, hogy de barátocskáim, jaj és fúj, mi folyik itt.

Ezt megelőzendő, hát a szelíd Vargát is le kell rántani a mocsokban.

Bemelegítésként adjon egy kitüntetést a Gesarol és a P. Mobil együttes vezetőjének, Schuster Lórántnak.

Kétségtelen, már az is magyarázatra szorul, miért a gazdasági miniszter adjon ennek az embernek díjat. Ha már lúd, legyen kövér, adhattak volna Kossuth díjat. De majd ez az idő is eljő.

Mindenesetre Schuster Lóránt kitüntetésével nem az a baj, hogy milyen sikereket ért vagy nem ért el a gazdaságban. Ez tökéletesen mindegy.

Az sem érdekes, hogy Schuster semmilyen néven nevezhető művészi teljesítménnyel soha elő nem állott, hiszen nem zenélt, nem énekelt a zenekaraiban, de végülis a P- Mobil ifjúkorom messzelengő álma. Nálam mindig két forint ez a dal.

A gond az, hogy Schuster a szélsőjobb egyik durva szavú szereplője. Résztvevője például a most már rendszeres tiszaeszlári „megemlékezéseknek”, ahol a zsidók által galádul elemésztett kis Solymosi Eszterre emlékeznek, meg arra, hogy a zsidó világhatalmak (lásd korabeli Sorosok) által megfélemlített magyar bíróság fölmentette a gyilkos zsidókat.

Innen származik az a nevezetes mondása:

Régen a magyarok ácskapoccsal szegezték oda a turbánt az elfogott törökök fejéhez .El tudjátok-e ezt képzelni kipával?


Az efféle mondatok bőven idézhetőek lennének a szerzőtől, de szerintem már ezért sem kellene kitüntetni.

Varga is érezhette, hogy döntése némi magyarázatra szorul, ezért Facebook-oldalán, ahol a szélsőjobb figurával (és egy ifjú hölggyel együtt) virít a képen, a következő megjegyzést fűzte:

Csakhogy a nyomdász, autószerelő, cukrász, asztalos, stb. nem feltétlenül szélsőjobbos politikus.

Schuster ugyanis nem maradt meg a zeneiparban, nemcsak a zenekar szekerét tolta, hanem politikusként is bemutatkozott. Egy cikluson át a MIÉP fővárosi képviselője volt. A MIÉP Csurka István szélsőjobboldali pártja volt, amelyik a magyar közéletben meghonosította a rasszista, antiszemita közbeszédet.

Schuster a közgyűlésben igyekezett nem lemaradni mesterétől, s a maga egyszerű módján megmutatta, hogy, aki rasszista, az kitartóan az.

Idézzünk egy kicsit a fővárosi közgyűlés korabeli, ma már nehezen fellelhető jegyzőkönyveiből is azért:

Mi (a MIÉP -.) úgy képzeljük el a rendet, hogy a régi elvtársak újra visszakerülnek a földalatti mozgalomba, koruk előrehaladtával pedig elfoglalják helyüket a Munkásmozgalmi Panteon néhány üres rekeszében, az égen meg akkor lesz rend, amikor az SZDSZ három madara, a rot, a weiss és a grün végleg elszáll - akkor lesz majd rend itt a földön.

Vagy egyszer Demszky Gábor főpolgármesternek eképpen vágott vissza:

Bárdossy László vértanú miniszterelnökre emlékezve kijelentem: Isten óvja meg Önöktől Magyarországot!

Vagy egy későbbi előadásából egy jellemző részlet:

A szabadkőművesség fonalai ma is átszövik a világot. Ha pedig valaki figyelmeztet erre, vagy csak érdeklődik a kulisszák mögött zajló történések iránt, arra rásütik, hogy antiszemita.

 

Schuster Lóránt egyébként a Magyar Nemzet Front névre hallgató szélsőjobbos szervezetecske egyik vezetője, alapítója. Érdemes néha forgatni e szervezet lapocskáját, amelyik holokauszttagadó, szélsőségesen rasszista és antiszemita cikkeket tartalmaz nagy tételben.

És – csak nehogy Vargának ebből még baja legyen – feltűnik a lapban maga Orbán Viktor is, mint olyan, aki pénzért eladta magát, az igaz magyar ügyet a zsidóknak.

S alatta ott Schuster elnök köszöntése:

remélem a jövőben is lesz hitünk, egészségünk és kitartásunk a megkezdett munka folytatására.

Magyarország, 2016.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9611839587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gamerspy 2016.10.26. 13:25:54

Az ifjú hölgy Schuszter Lóri lánya.

vezér01 2016.10.26. 20:04:22

Nem tisztem Lórit megvédeni, Varga indoklását is korrektnek tartom. De : a MIÉP egy demokratikus választáson Parlamentbe jutott párt volt. Aki támogatta,csak annyival vádolható,mint az aki a szélsőbaloldali,internáci pártokat juttatta mandátumhoz. A sokat emlegetett " Tiszaeszlári per " teljes peranyaga olvasható ma már. Egyértelmű,hogy a "vérvád" egy budapesti sztárügyvéd zseniális találmánya volt, a vád részéről soha nem hangzott el ! Az egész egy cselédlány eltűnési ügyeként indult, és csak akkor kezdtek nyomozni,amikor a kis Schwarz gyerek játszótársainak elmesélte,hogy az Eszterke már soha nem fog előkerülni,mert a testvére a zsinagóga kulcslukán belesve látta,hogy a sakter bácsi elvágta a torkát. Szó sincs tehát veréssel kicsikart vallomásról,hisz a hatóság még nem is nyomozott az ügyben. Egy cselédlányka bánatában a Tiszának ment,béke poraira. Aztán hónapokkal később / ! / kifogtak a Tiszából egy női hullát, aki jóval idősebb volt,mint Eszterke, de az ő ruhái voltak rajta ! Na ezt kellett volna kinyomozni, és ezt hiúsította meg a "vérvád" sztori és az elképesztő sajtónyomás.

BiG74 Bodri 2016.10.27. 15:15:34

Így zsidó, úgy náci. Elmegy mindenki most már a bús picsába ezekből a kreténekből, akik saját önmeghatározásukat csak valaki ellenében képesek megtenni.

n3spr3ss0 2016.10.27. 15:18:55

Ezt a buta patkányt gazdasági tevékenységének elismeréseként tüntették ki. Jogos,hiszen 10 év alatt sikerült neki 178.000 Ft adót befizetnie. Komoly gazdasági teljesítmény lehet mögötte. A lányával meg ijesztgetni lehet.

gyurmicsek 2016.10.27. 15:21:24

Tüntessünk ki mindenkit, aki már szobatiszta, mert jobban teljesítünk.....

BiG74 Bodri 2016.10.27. 15:28:45

@n3spr3ss0:
A lányával nincs semmi gond, ne keverjük már bele ilyen alpári módon.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.27. 15:32:09

Kár hogy a szerző nem látja át, hogy Együttes füttyös csürhetagnak, vagy Gyurcsány seggnyalónak lenni jóval cikibb, és megvetendőbb, mint mondjuk MIÉP-esnek, vagy szélsőjobbosnak.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.27. 15:33:42

@Sexual Harassment Panda:

Egyesével vadásszák le a mocskos ballib firkászok a jobboldali embereket.

Céltáblára tűzik és kicsinálják.

Ezt tanulták Rákosi apjuktól.

Mindenkire rámásznak, zenészekre, írókra, újságírókra.
Tehetségtelen senkiházi ballib mitugrászok kisebbrendűségi komplexus okán magyarokat fikáznak.

Ennyit tudnak meg a nevüket.

erol 2016.10.27. 15:49:29

@Ballib cenzúrázók réme 18:
"Mindenkire rámásznak, zenészekre, írókra, újságírókra."
Milyen zenészekre, újságírókra gondolsz? Csak nem a Lóri, meg a Bayer, mert ők nem azok. (legfeljebb szintén zenész)

szekertabor · provo.blog.hu 2016.10.27. 15:51:07

"Mindenesetre Schuster Lóránt kitüntetésével nem az a baj, hogy milyen sikereket ért vagy nem ért el a gazdaságban. Ez tökéletesen mindegy... ...A gond az, hogy Schuster a szélsőjobb egyik durva szavú szereplője. "
Ezt nem értem. A gazdasági miniszter kitüntet valakit a gazdasági tevékenységéért. De te nem a gazdasági teljesítményét vitatod, hanem azt, hogy nem tetszenek a politikai nézetei. Nem méltányolod, hogy durván támadja a miniszterelnököt, és a kormány egyik tagja mégis kitünteti. Pedig ez lenne a bizonyítéka, hogy a kitüntetés ideológiafüggetlen.
Tehát neked nem mindegy, hogy valaki náci, liberális, kommunista, vagy más szélsőséges ideológiát képvisel, ha a kitüntetését ettől függetlenül kapja. Tehát te politikailag mindenben részrehajló vagy. Ezért jó, hogy nem vagy kormánytag.

erol 2016.10.27. 16:06:28

@szekertabor: "A gazdasági miniszter kitüntet valakit a gazdasági tevékenységéért"
Ne vicceljünk már, milyen " gazdasági tevékenysége" volt ennek a bohócnak?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.27. 16:07:20

@szekertabor: "Nem méltányolod, hogy durván támadja a miniszterelnököt, és a kormány egyik tagja mégis kitünteti."

A szélsőjobbos Lóri kritizálja a szélsőjobbos mini szterelnököt, mégis kitüntetést kap. Ez hírértékű, mert a talpnyalókat szokták ezek kitüntetni. De nincs más megoldás, a szélsőbaltól nem fog kapni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.27. 16:09:18

Ha minden szálsőjobbos rasszistát falhozállítanak, akkor csak azt kérem, hogy orbánt vegyék legelőre, és Lórit a legvégére. Hátha közben kegyelmet kapnak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.27. 16:11:05

Azért van önbizalma a fiúnak, nézzétek, hogy milyen patronálóan a varga vállára teszi a kezét.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.27. 16:12:54

@szekertabor: "De te nem a gazdasági teljesítményét vitatod, hanem azt, hogy nem tetszenek a politikai nézetei."

Az egész ember kapja a kitüntetést, nem csak az egyik teljesítménye. Hitler sem fog kapni posztumusz kitüntetést a festményeiért.

metal · http://electric.blog.hu 2016.10.27. 16:26:56

Gondolom nagyon dagad a melled, hogy sikerült egy olyan emberbe belerúgnod, aki letett valamit már az asztalra. Neked ez még nem sikerült, és ahogy látom nem is fog! Utolsó tehetségtelen seggnyaló vagy, és az is maradsz.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2016.10.27. 17:10:06

Mostanság nem a kitüntetéssel van baj, hanem, hogy kik adják. A mostani kormány valóban ultragáz.
Az pedig, hogy a kitüntetettnek nem jönnek be a bibik az más tészta. Most így 56 árnyékában kicsit aktuális ....
--- Rosenfeld Mátyás, Gerő Ernő, Farkas Mihály, Péter Gábor, Révai József..... stb ---
Ezek mind Moszkvát megjárt bosszúszomjas zsidó arcok voltak. Meg is lett az eredménye.
Szóval, hogy Lóri antiszemita, lehet van neki oka.... talán a múlt.....

anyadmajma 2016.10.27. 18:27:16

@metal: namost akkor a varga vagy schuster tett le valamit az asztalra?
Ezek csak elvesznek, letenni semmit se tesznek le.
Azért a schuster is csak ügynök volt ám, még ha róla nem is derült ki, mint a Vikidálról.
csak a schuster önként volt az. A vargáról meg szót sem érdemes ejteni.
A gazdasági tevékenység meg egy röhej. Ha csak ennyi adót kellett fizetnie, akkor nagyon szar gazdasági ember, ennyi munkával, ha meg csak ennyit fizetett be, akkor meg adócsaló.

metal · http://electric.blog.hu 2016.10.27. 19:05:55

@anyadmajma: Először tanulj meg alapszinten írni, majd akkor vitatkozhatunk.

anyadmajma 2016.10.27. 19:54:19

@metal: minek? az ilyen egyszámjegyű IQ-fájterek, mitn amilyen te is vagy, úgysem értik amit olvasnak, csak azt értitek, amit a pártközpontból kaptok utasítást.

dagály 2016.10.27. 20:34:53

Nincs itt gond a Lórival se ,csak a patkány bibsiknek nem tetszik.
süti beállítások módosítása