B1 blogcsalád



Kósa Lajos szerint aki Orbánt kifütyüli, az az ÁVH-val ért egyet

2016. október 24. - nickgrabowszki

A Fidesz frakcióvezetője minden bizonnyal a kormánymédiából tájékozódik.kosa.jpg

Különben nem tudott volna ilyet mondani - az MTI szerint - a Parlamentben:

Az 1956-os hősökre emlékezve fejet hajtani illik, és végképp bárdolatlanság fütyürészni. Aki ilyenkor fütyürészik (...) vajon azt fejezi ki, hogy ő az ÁVH-val ért egyet? (...) Vagy nekik inkább az emberekbe lövetőkkel van eszmei rokonságuk? (...) Vagy egyszerűen csak bárdolatlanok?


Aki Orbánt kifütyüli, az az ÁVH-val ért egyet. Sőt, ÁVH-s. Hogy miért kell ÁVH-snak lenni ahhoz, hogy valaki ne szeresse Orbánt, arra Kósa nem adott magyarázatot.

Értik a logikát ugye? Azzal, hogy az ellenzékiek kifütyülnek egy általuk diktátornak, de legalábbis autokratáknak tartott politikust (a miniszterelnököt), azzal legitimáltak egy diktatúrát, egy másikat.

Aki tehát egy diktátor ellen tiltakozik, az egy diktatúrát támogat. Innen is gratulálunk a Kósa briliáns logikájához.

A vasárnapi események kellemetlenül érintik a Fideszt, ezt az is mutatja, hogy

Hát milyen új egység az, ahol az új egység vezetője alig tudja túlordítani az ellene tiltakozókat?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1911834809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NemodaBuda 2016.10.24. 17:10:03

Azt mindenképpen tudnia kell ennek a civis Cicerónak, hogy a saját találmányukat fikázza ! Ők kezdtek el fütyülni, tojást és paradicsomot dobálni ! Ez egy elég fényen dokumentált tény. A genézis csodája, hogy mára a fütyülés lett az AVO titkos jele, talán még a tojástartót sem kell elővenni. A kérdés most az, hogy kié az AVO ? Kit tartanak gúzsban vele ? És itt döl össze az egész, ébredjen már fel Cicerókám, fusson neki mégegyszer ! Ha már felköpött a levegőbe, ne mozduljon, várja meg, amíg leesik !

Krutzifix 2016.10.25. 20:41:54

Kósánál felkészültebb, intelligensebb, okosabb, rátermettebb frakcióvezetője ne is legyen soha a fidesznek!

morph on deer 2016.10.25. 22:45:25

Aki pedig Orbánt és az orbáni Putyinbatát politikát támogatja, az a KGB barátja is egyben - ergo a forradalom véres eltiprását és a forradalmárok legyilkolását helyesli...

Megy ez kérem, gyönyörűen, hála Kósa zseniális útmutatásának.
Köszönjük, Lajos!

bonebear · http://cinca.blog.hu 2016.10.25. 23:11:39

Mit szívhat? Van még belőle?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.26. 05:59:50

@bonebear: "Mit szívhat?"

Szerintem semmit. Kósa gyárilag ilyen, ha álmából felébresztik, azonnal tud oltári hülyeségeket beszélni. :))

Gál György Ferenc 2016.10.26. 09:38:38

Orbán az '56-osokra emlékezett! Nem? Tehát a fütyülők a felolvasott szöveg ellen fütyültek! Vagy az ellen,aki felolvasta? Ez így nem derül ki,vazze! Mert Így csak tényleg azt lehet értelmezni,hogy a felolvasott szöveg nem tetszik valakiknek! Mindettől és mindentől függetlenül ez így egy bunkó dolog,mármint a fütyülés,ebben a szituációban!

Gál György Ferenc 2016.10.26. 09:47:49

És úgy mellesleg: Egy diktatúrában lehetne ilyen könnyen fütyörészni,vazze? Vagy ezt még elnézi a diktatúra,meg a sok mocskolódó szövegeket az újságokban és máshol is? Vagy ez csak egy "puha " diktatúra, ahol ugyan lehet mocskolódni(aztán meg panaszkodni külföldön)?Mi a pékfasza történt például Görögországban,isszátok meg? Ott például hány lapot tiltottak be,egy Úniós tagországban? Vagy az nem számít? Mindig csak a mieinkkel van a baj?

2016.10.27. 07:32:01

Bravó 20%-os lajos !
Most megérdemled a napi banánadagodat ! Csak ne visits, hanem szépen edd meg, mert bezárnak a ketrecbe ha nem eszel szépen.
süti beállítások módosítása