B1 blogcsalád



Rogán csak addig maradhat szabadlábon, amíg Orbán Viktor megengedi

2016. július 27. - nickgrabowszki

rog_1.jpegHa feltesszük, hogy Polt Péter csak a miniszterelnök tenyeréből eszik, akkor Orbán Viktornak nem kell tartania attól, hogy Rogán propagandaminiszter szembeszáll vele, megpróbálja megpuccsolni, szövetséget köt a meggyengítésére.

Rogánt bátran ki lehet nevezni mindenféle kabinetekbe, hogy ott Orbánt képviselje, rá lehet bízni a miniszterelnöki titkárságot, ő nem fog visszaélni a vezéri bizalommal.

Rogán ugyanis csak addig van szabadlábon, amíg parírozik.

Rogán csak addig van szabadlábon, amíg Orbán Viktor azt akarja, hogy szabadlábon legyen.

Rogán megszűnt önálló politikai tényezőnek lenni. Pedig már 2000-ben deklarálta, hogy egyszer majd szeretne a Fidesz elnöke lenni. Alig 28 évesen. Ehhez képest most már nem több egy egyszerű végrehajtónál. Ő a vezéri akarat képviselője, de sajátja nincs. Már nem lehet. Ő csak a transzmissziós szíj.

Más ennyiért már börtönben ülne. Ha politikai ellenfél volna, akkor régesrég előzetesben lenne. De bárki ellen, aki nem a Fidesz belső köréhez tartozik, legalábbis nyomoznának, ha ennyi utalás (csaknem bizonyíték) volna arra, hogy bűncselekmény-sorozatot követett el.

Az ügyészség nyomozást megszüntető, a feljelentést elutasító határozatából világosan látszik, hogy politikai döntésről van szó.

  • Indítottak már nyomozást egy megosztott Facebook-poszt miatt is, ehhez képest most egy bíróság előtt elhangzó vallomás se volt nekik elég.
  • Simon Gábor őrizetbe, aztán előzetesbe került a számláján lévő tisztázatlan összegek miatt a Rogán jövedelmét meghaladó vagyonosodása és életszínvonala miatt még csak nyomozni sem akarnak.

Pedig a Portik-vallomás után után lenne nyom, amin el lehet indulni. De az ügyészség nem akar, mert a vallomással szemben ésszerű kételyek támaszthatók. Nézzük, mik ezek.

  • Tényleg nem mindegy, hogy az Aulich és a Cukor utcai Fidesz-iroda volt-e a bűncselekmény helyszíne. Viszont az ügyészek fejében meg sem fordult, hogy Portik itt is, ott is találkozott Rogánnal, esetleg mindkétszer pénzt adhatott át, de a vonatkozó 10 milliós összeg csak az egyik esetben szerepelt.
  • Komolyan gondolják az ügyészek, hogy Portiknak tudnia kellett volna, pontosan milyen címletekben szállította a pénzt és az honnan származott? Nem életszerűbb az, hogy a jogerősen is gengszterfőnöknek minősített elítélt utasította valamelyik sameszát, könyvelőjét, hogy szedjen elő pénz, majd a borítékot - amit meg se nézett, mert úgy se merik átverni - egyben odaadta Rogánnak.

A másik alvilági figura, Vizovicki emberének nyilatkozataival is összevetve, Rogán ellen már összegyűlt annyi terhelő adat, hogy

ésszerű kételyek az ártatlanságával szemben merülhetnek fel.

A Portik-vallomás igazságtartalmát akkor lehetne megkérdőjelezni, ha elképzelhetetlen volna, hogy a volt belvárosi polgármester kenőpénzeket fogadott el. És ez csak akkor lehetne elképzelhetetlen, ha a korrupciós pénzért nem látszana semmilyen ellenérték. Akkor hiába vádaskodna Portik.

De a helyzet az, hogy látszik. Nem is kevés. Az ügyészeknek elég lenne csak megvizsgálniuk az V. kerületi áron aluli ingatlanértékesítéseket, hogy lássák,

mi az, amit a Portikhoz köthető üzleti kör nyerhetett azon, ha lefizeti Rogánt.

Nem feltétlenül kellene őrizetbe venni és előzetesbe helyezni, csak akkor, ha fennáll a szökés vagy az elrejtőzés veszélye, ha bizonyítékokat semmisít meg, vagy tanúkat próbál befolyásolni.

Az ügyészségi döntés nemcsak a józan ésszel, hanem a saját szakmai érdekeikkel is szembemegy.

  • Egy ügyész akkor járna jól, ha sikerülne vádat emelnie, majd elítéltetnie egy korrupt vezető politikust. Egy jogállamban ez megalapozná, vagy hosszú távon sínre tenné a karrierjét.
  • Ha viszont nem jogállamban élünk, akkor az ügyésznek éppen ellenkezőleg kell cselekednie. Azzal biztosítja az előmenetelét, sőt, a túlélését, ha végtelenül lojálisnak mutatkozik a regnáló hatalommal, mindenekfölött engedelmeskedik a felső utasításoknak.

Itt ez történt.

Az is nyilvánvaló, hogy Orbán játszott Rogánnal. Azért indulhatott nyomozás az V. kerületi ingatlanértékesítések miatt egyáltalán, hogy meg tudja mutatni, kizárólag nála van a hatalom, csak ő dönt arról, hogy kabinetfőnöke börtönbe megy-e, vagy a Pasa parkban élvezheti tovább az életet.

Orbán egyelőre szabadlábon hagyta. Rogán ezzel időt nyert, Orbán meg egy lojális végrehajtót. Azonban azzal, hogy magához kötötte,

Orbán magára is húzta Rogánt.

Az aranyélet csak addig tart, amíg náluk van a hatalom. Mert a mostani döntéssel az is világos lett, hogy Orbán környezetében olyanok vannak, akiket köztörvényes bűncselekményekkel vádoltak meg.

Nem feltétlenül bűnözők. Erről egy jogállamban a bíróság volna hivatott dönteni. De feltétlenül olyanok, akiknek az ártatlanságával szemben ésszerű kételyek merülhetnek fel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr968917934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotty 2016.07.29. 05:50:20

Hol a narancshad? Index címlap.
Hol a Gyurcsány a hibás? Hol van birca?
Nyaralnak a nertársak?

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 07:05:00

Portikról ennyit érdemes tudni, hogy amikor még szabadlábon volt, akkor az MSZP titkosszolgálat vezetőjével egyeztetett arról, hogy Fideszeseket fog komprommittálni, és hallgat arról, hogy mSZP-seknek hordott pénzt.

Ha ez az MSZP-vel üzletelő maffiózó az egyetlen "hiteles" tanú Rogán ellen, akkor nincs az a bíróság ami elítélné:

www.origo.hu/itthon/20130423-a-laborc-sandor-es-portik-tamas-kozott-zajlo-elso-beszelgetes.html
...
Portik ezután azt mondta, hogy tud egy-két olyan dolgot, amelyet inkább majd négyszemközt beszélne meg Laborccal, aki teljesen nyitott volt erre. Portik ezután arról beszélt, hogy "ugye, a referenciámhoz kapcsolódik az, hogy nem is volt belőle nekik soha semmi problémájuk, hogy bizonyos embereknek én vittem személyesen a pénzt. MSZP-seknek, és ezt sose tudta meg senki".
...
Portik kijelentette, hogy "én jól elvagyok a baloldalon továbbra is, és mindent el fogok követni, már jogi kereteken belül, hogy ez 2010-ben is így maradjon". Portik ezután felsorolta Laborcnak, hogy az internetoldalaival is tud segíteni. Portik egy olyan oldalra hivatkozott, amelynek 2 millió regisztrált tagja van, de az oldal nevét kihúzták.
...

new_boy_on_the_block 2016.07.29. 07:36:14

@belekotty: Buta zsido vagy. Az iras meg szar, majd ha Gyurcsanyt kivegzik a 2006-os esemenyek utan, na kb akkor vehetik elo Rogant (aki amugy en is utalok, te viszont kaptal zsidozast, Gyurcsanyozast... Legyen szep napod)

Lucifer Morningstar 2016.07.29. 08:25:14

A fideSS és orbán választása egyszerű. Ha nem sikerül elcsalni a választást, akkor nem az ellenzéki padsorokba ülnek hanem a sittre.

A mostani ellenzéknek valójában nem orbánt kell támadnia, hanem az orbánizmust kiszolgáló háttéremberekben tudatosítani azt, hogy minden törvénytelen megmozdulásuk dokumentálva és rögzítve lesz és nyilvánosságra kerül.
Egy db. rogántóni még nem okoz buktát, de ha tömegével kerülnek az Internet nyilvánossága elé a fideszt kiszolgáló csalók nevei, megfelelő bizonyítékkal alátámasztva akkor bizony sokan elgondolkodnak, hogy szűk lakókörnyezetük szeme előtt is érdemes kiszolgálni üveggyöngyökért az orbán klán és a felnövekvő másodvonalas purdék folyamatos országkifosztását, vagy nem.

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 08:32:43

@Lucifer Morningstar:

Ismétlem..

Bizonyíték van róla, hogy az MSZP titkosszilgálazi minisztere, Laborcz, találkozgatott Portik nevű maffiózóval, és egyeztettek arról, hogy Fideszeseket komromittál, és nem beszél arról hogy MSZP-seknek hordott pénzt.

Erről mi a véleményed ?
Hogy ilik a prekoncepcióidba ez a tény ?

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 08:47:46

@Egéridomár:

Itt a jegyzőkönyv a találkozóról.
De van ezer más helyen is.
Google a barátod...
Persze csakha nem zavarnak túlságosan a tények.

www.origo.hu/itthon/20130423-a-laborc-sandor-es-portik-tamas-kozott-zajlo-elso-beszelgetes.html

Egéridomár 2016.07.29. 09:02:05

@Ballib cenzúrázók réme 16:

Tudod ezzel csak az a baj, hogy véletlenül épp az egyáltalán nem fideszes Magyar Nemzet szerkesztőségében landolt ez a jegyzőkönyv. És mint mindenki által ismeretes, a Magyar Nemzet soha nem volt elfogult és soha nem ragadott ki részeket az egészből, hogy ne is befolyásolhassa a közvéleményt.

Neked ez bizonyíték, de engedtessék meg számomra, hogy fenntartásokkal kezeljem ennek a médiának a közléseit.

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 09:21:10

@Egéridomár:

Értem..
Tehát a szabadlábon levő Portik nevű maffiózó jegyzőkönyvezett találkozójával kapcsolatban vannak fenntartásaid, de az ott elhangzott Laborcznak tett ígérete nyomán tett vallomása kapcsán nincs.

Azaz egy maffiózónak inkább hiszel, mint egy dokumentált hitelesített lehallgatási jegyzőkönyvnek.

Nem irigyellek. Neház a GYurcsnyisták élete manapság. :DDD

Egéridomár 2016.07.29. 09:41:28

@Ballib cenzúrázók réme 16:

Ülj vissza az iskolapadba, az értő olvasás elsajátításhoz.

Írtam én valahol, hogy hiszek a Portiknak? Másold már be légyszi… És még valami. Egy dokumentált, hitelesítet jegyzőkönyv az csak és kizárólag az igazságot tartalmazhatja ugye? Olyan tényleg lehetetlen, hogy amiről készült, esetleg nem igaz? Mert egy általad maffiózónak nevezett emberke, ha a fidesznek kedvezően dalol, akkor igazat mond, ha neki kedvezőtlenül, akkor ordas hazugságokat mond. Remek.
Amúgy nem vagyok Gyurcsányista, te viszont fideszes vagy, és mint olyan talán nem kicsit elfogult?

De milyen hülye is vagyok, már megint egy hívővel vitatkozom. Ígérem, nem fordul elő megint…

6.Lenin 2016.07.29. 09:48:15

"ha ennyi utalás (csaknem bizonyíték) volna arra, hogy bűncselekmény-sorozatot követett el."
Csaknem bizonyíték-fasza!

Nagyon szar lenne, ha ilyesmik alapján bárkit is elítélnének ebben az országban.

(mellesleg ez áll a ...nokiás doboz, fapál lászló, sb, stb, stb esetekre is?...nyilván nem, szerinted)

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2016.07.29. 09:48:35

Nehogy bedőljetek ennek az álcivil blognak, ezt Soros és a privatizációval meggazdagodott offshore ingatlan maffia pénzeli, hogy lejárassák hazánkat, Orbán Viktorunkat és Rogán Antalunkat.

A ballibák támadásai a gyerekeink, az olimpia jelképünk, a felcsúti szellemvasút és a jövő egytemünk után már Rogán Anatalt sem kímélik. De mi még jobban ellenállunk és nem hagyjuk hogy elhagyjon minket a hitünk! Ha valamelyikőtök úgy érzi, hogy a ballibák már majdnem megingatták őt a hitében, akkor mondja el becsukott szemmel legalább 12-szer a mi Hiszekegyünket, ez majd visszaadja nekünk az erőt, hogy higgyünk a minket irányítókban:

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 09:52:24

@Ballib Cenzúrázók Réme 11:

Szerencsétlen ballibeknek már cska a nickhamisítás maradt.

Nehezn viselik, hogy az MSZP-s főnökeiknek a maffiózókkal való kapcsolatról jegyzőkönyv születik.

Értehtő a pánikuk... :DDD

www.origo.hu/itthon/20130423-a-laborc-sandor-es-portik-tamas-kozott-zajlo-elso-beszelgetes.html
Kétszer biztosan találkozott egymással a titkosszolgálat egykori vezetője és az olajügyek egyik főszereplője még 2008-ban, és politikusok kompromittáló ügyeiről is beszélgettek - derül ki a felvett beszélgetések jegyzőkönyveiből. Az egyik találkozó jegyzőkönyve már hétfőn nyilvánosságra került, most itt a második, amelyből például kiderül, hogy Portik személyesen vitt pénzt MSZP-s politikusoknak. Tudja meg, miről beszélgetett egymással Laborc Sándor és Portik Tamás!

6.Lenin 2016.07.29. 09:55:50

Most jön az, hogy ...

Az én gazemberem jó gazember.

Azért az valahogy igen sántít, hogy a koronatanukat a börtönből szállítják.
Talán tényleg tele vannak a börtönök becsületes hazafiakkal.
Ma már minden elképzelhető(is lehetne)

6.Lenin 2016.07.29. 10:05:57

"ennyi utalás (csaknem bizonyíték)"-nem bizonyíték.

ez így rágalmazás, hamis vád

Gyurcsány szokta ilyenkor csendesen megjegyezni: leperelem rólad még a gatyádat is.
ellene nem is írnak ilyen posztokat.

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 10:37:28

@6.Lenin:

Gyurcsány sok mindent mondott.
Be is perelte a Magyar Nemzetet, aki nyilvánsosságra hozta a Fittelina adócsalását, és adócsalónak nevezte.
Beperelte a Magyar Nemezet azért is, mert le közokirathamisítózta őt, a Nomentana Közokirathamisítás ügyben.
Ahol leírták hogy az adócsalás, az adócsalás, a közokirathamisítás, pedig közokirathamisítás akkor is, ha Gyurcsány teszi.

Az első pert elbukta Gyurcsány, a másodikat visszavonta.

6.Lenin 2016.07.29. 10:47:01

@Ballib cenzúrázók réme 16:

Most, hogy írod. Istenem, mennyit változott a Magyar Nemzet (is).

De azok akkor nem utalások (csaknem bizonyíték) voltak.

Ilyen alapon-ahogy a poszt sugallja-bármikor, bárkit le lehet járatni.

Bizonyítani kell-cáfolhatatlan bizonyítékokkal-mehet a kóterba, bárki is legyen.

ez így ebben a formában egy kisstílű...............

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2016.07.29. 11:05:02

@Ballib cenzúrázók réme 16:

Én is ezt mondom te nagyon hülye!! Hazudnak a liberális norvég álcivilek amikor azt hazudják, hogy Rogánunk Tóninknak nem becsületes polgármesteri fizetésébő l van a s Pasa parki közepes színvonalú luxus palotája a 95 négyzetméteres tetőkerttel, Cili nagyságos asszonynak fél luxus palotája ugyanott, meg átlagos luxus óvoda, luxus iskola a gyerekeknek, Meg az Ecseriről vett 1 milliós értékre hazudott aranykaróra.

Kiderült, hogy ez mind hazgság, az egész nem Protiktól van, hiszen Portik Laborccal találkozott! A mi nemzeti kormányunkért dolgozó Rogán Antalunk tehát ártalan és pont olyan szerényen éldegélő politikusunk mint Orbán Viktor kormányzónk.

A liberális hazudozás tehát most is megbukott a becsület mintaképének tekinthető fideszes politkusaink ellenében.

McZozo 2016.07.29. 11:14:33

Orbannak mindig is ez volt a modszere hogy olyan ketes egyeneket emel maga kore, akiket van mivel sakkban tartan, szukseg eseten. Most is ugyanez tortenik, csak kicsit latvanyosabban, mint megszokhattuk. Aki hit benne, hogy Polt Peter ugyeszsege, majd ugyet indit Rogan ellen, az nagyon naiv. Az elso pillanattol tudni lehetett, hogy itt ugy akkor se less, ha Rogan fenyes nappal kiall a terre, es fejbelo valakit, 100 jarokelo szeme lattara. Szoval az egesz ugy csak vihar a biliben. Nem lennek meglepve ha fideszes korokbol indult volna meg a nagyvezir utasitasara a szelloztetes. Gondolom tulzottan kezdte kinoni magat Tony, igy meg kelett mutatni hol a helye.

Szalay Miklós 2016.07.29. 11:23:39

Apropó, itt egy írás az érdekek erejéről, arról hogy sokkal inkább azok mozgatják a világot, mint bármi más.

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid071

(A legfelső sor a kép tetején, "Érdekek". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Lásd továbbá az Állam részt többek között a hatalommal való visszaélésről.

6.Lenin 2016.07.29. 11:29:49

@Szalay Miklós:

Itt nem az az érdek, hogy ismertessük a nagyérdeművel, hogy miként működik a világ.

Itt más érdekek munkálkodnak.
Rossz helyen kopogtatsz

Itt az SI faktor a lényeg (gondolják tévesen), pedig már 6. éve semmi eredménye,
azért csak erőltetik, hátha.

Más mondanivaló nincs, hátha ez bejön. Most ez az érdek itt.

laci_52 2016.07.29. 11:55:52

"a Portik-vallomás után után lenne nyom, amin el lehet indulni"

Portik egy gengszter, sok ember vére tapad a kezéhez. Egy ilyen ember nem szavahihető, vallomásával nem kell foglalkozni. Hazudozik össze-vissza, hogy másokat befeketítsen.

Hasonló okokból nem bizonyít semmit Vizovicki emberének nyilatkozata sem.

Bűnözők hadoválásai alapján senkit sem lehet meghurcolni.

Lehet, hogy Rogán valóban sáros, de akkor ezeknél meggyőzőbb bizonyítékokat kellene találni ellene.

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2016.07.29. 12:00:39

Nagyon komoly ugy. Mindjart lemond az egesz kormany, mert az egyik mszp-s gengszter bofogott valamit a bortonben.

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2016.07.29. 12:03:02

O volt az, aki eskudozott az egyik mszp-s miniszternek, hogy O 150%-os mszp-s, es barmit megtenne a partert. Rettento hiteles tanu korrupcios ugyekeben :)))))))))))

Lucifer Morningstar 2016.07.29. 12:03:24

@Ballib cenzúrázók réme 16:

Ismétlem, nagy ívben letojom, ha a bűnözőket lecsukják. Jelenleg te próbálod mellébeszéléssel védeni a saját bűnöződet, mondjuk ez nem csoda, hiszen köztudott, hogy a jobboldali beállítottságú csekély értelmi képességű egyedek csak akkor nem szeretik a bűnt, ha azt nem a kegyeltjük követi el.
Tojok rá ha rogántoncsi mellett egy maszopos ül a sitten, te vagy kiborulva attól ha a maffiádat valaki említeni merészeli.

nem várt fordulat 2016.07.29. 12:20:50

@Ballib cenzúrázók réme 16: Mit mantrázod ezt a Gyurcsány meg MSZP dolgot???

2010-ben lett volna lehetőségük eljárást indítani nem?

De ez csak egy dolog, a másik meg, hogy ha esetleg ők is kompromitálva voltak, akkor az Rogánt felmenti?

Meg ha jól emlékszem, akkor volt valami koncepciós per Sukoró ügyében. Jah, hogy nem találtak semmit?

A Bajnai sztori vége mi lett?

Itt meg még csak vizsgálat sem indul. Nem mellesleg hivatalból most ugye akkor hamis vádért fel kéne jelenteni Portikot, hiszen vallomásban mondta amit mondott..

Szóval húzz el a rákba te senkiházi fidesz bérenc.

ob.szerver 2016.07.29. 12:21:17

Aki betartja a fideszmaffia két alapszabályát, azt nem érheti bántódás.
1. omerta
2. nem zavarja Orbán üzleti szándékait / érdekeltségeit

www.youtube.com/watch?v=hV4Zfj_R_SY

A fideszbűnözők tisztában vannak vele, hogy ha ezeket betartják, akkor bármit megtehetnek büntetlenül. Ez biztosítja maffia összetartó erejét. Ha engednék, hogy bárki bíróság elé kerüljön, senki sem lehetne biztos benne, hogy nem ő lesz a következő , és vádalkuért cserébe megeredhetne a nyelve. A rendszer persze csak addig működik, ameddig a maffia hatalmon van, ill. a rendőrség és az ügyészség is a maffia része. A jogállam és a törvényesség helyreállítása több ezer fideszbűnöző szabadságát veszélyeztetné, akárcsak az összerabolt több ezer milliárdnyi vagyonukat. Ezért nem engedhetik meg maguknak a hatalom elvesztését, és fognak minden módszerrel megakadályozni egy tisztességes és szabad választások útján bekövetkező hatalomváltást.

1ghost 2016.07.29. 12:21:52

A helyzet úgy áll, hogy a legfrissebb közvéleménykutatások szerint a a magyarok 2/3-a úgy vélekedik, a fidesz egy velejéig korrupt, tolvaj, gátlástalan banda.

Tehát immár újra 2/3-ja van a narancsos rablóknak. De ez most más. Ez valami olyasmi, amit a 2018-as kormányváltást követően börtönévekre konvertál a nép.

Tehát Rogán is legkésőbb addig húzhatja!

nem várt fordulat 2016.07.29. 12:24:36

@laci_52: nem lecsukni, lecsukni akkor, ha van bizonyíték. vizsgálatot indítani, erről van most itt szó.

morpho 2016.07.29. 12:24:37

Rogán nyilvánvalóan bűnöző. Nem Portik miatt, ki nem szarja le Portikot? Rogán az 5.kerületben iszonyú zsetonokat akasztott. Van olyan hülye, aki elhiszi, hogy valaki féláron elad valakinek egy milliárdos épületet, hogy a vevő utána piaci áron továbbadhassa? Van olyan hülye aki elhiszi, hogy Rogán nem tudja, hogy mekkora a saját lakása? Van olyan hülye, aki elhiszi, hogy a miniszteri fizujából él meg? Van olyan hülye, aki elhiszi, hogy a letelepedési államkötvénybizniszből nem lopnak ki minden fillért? Tényleg vannak ilyen hülyék? Minek ide Portik? Kit érdekel? Ugyanmár! Kubatov meg nem ismeri Vicoviczkit az óvodából, sőt Vizovicki is az mszp beépített embere. Hogyne! És akkor idejön egy buta narancskullancs és be akarja bizonyítani, hogy Rogán tiszta mint a hó, sőt Gyurcsány a hibás. Beszarok komolyan mondom. Egyébként olyan halvány a terelés, hogy a narancskullancsok is érzik, hogy nagyon döcög ez a dolog, gyenge fingfűrészelés amit művelnek.

23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2016.07.29. 12:30:55

@1ghost: ki nem szarja le, mit gondolnak az agyalagyult libsik. A lenyeg, hogy 2018-ban, egy ujabb ketharmaddal vegleg megszabaduljunk ezektol a bunozoktol, meg a terroristaiktol.

Secnir 2016.07.29. 12:33:32

@Ballib cenzúrázók réme 16:
nem az a baj, hogy hazudsz, hanem az, hogy rosszul. valóban találkozott laborc és portik, de neked körülbelül ennyi elég, és beáll az agyad arra, hogy portik mit mondott. nem mondod el, hogy a találkozókon nemcsak portik és laborc, hanem még két személy volt ott; nem mondod el, hogy gyakorlatilag portik ajánlkozott fel bármiért cserébe, csak hogy védje a seggét; nem mondod el, hogy laborc gyakorlatilag végig hümmögött, meg kérdezett, hogy minél több infót kihúzzon portikból. azt sem mondod el, hogy a leiratban ott szerepel, hogy a találka után megbeszélik, hogy portikot figyeltetni kell, meg hogy külön operatív csoportot kell felállítani, annyi infó dől belőle. és sehol nincs benne az, amiről te beszélsz, hogy laborc kéri meg portikot, hogy valljon a fideszre, ezzel helyzetbe hozva az mszp-t.
azt se felejtsd el, hogy pont emiatt a fidesz beperelte laborcot - és igaz, hogy hosszú évek után, de a bíróság kimondta (ők ugyanis látták a kitakart részeket, illetve megkapták a vágatlan hangfelvételeket is), hogy laborc nem kért ilyet portiktól. a fidesz nem tolta tovább, jött más.
ennyit rólad, és a hitelességedről. ezért cenzúráznak ki a fas*ba.

Secnir 2016.07.29. 12:36:22

@laci_52:
"Bűnözők hadoválásai alapján senkit sem lehet meghurcolni."

kérdem én, akkor miért indítottak pukli ellen eljárást, amikor zuschlag közölte, hogy együtt lopták a napot az mszp-ben? azontúl, hogy puklit amúgy nem is ismerte...

inebhedj - szerintem 2016.07.29. 12:57:55

@Lucifer Morningstar:

"minden törvénytelen megmozdulásuk dokumentálva és rögzítve lesz és nyilvánosságra kerül"

Az elmúlt 71 évben nem történt ilyesmi, hiába volt akár dokumentálva, rögzítve és nyilvánosságra hozva bármi is bárkiről.

Nem igazán érzem bizonyítottnak, hogy ez megváltozhatna, illetve, hog egy ilyen változásra bármiféle igény és akarat létezne.

morpho 2016.07.29. 13:47:05

@23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !!:

Még egy kicsit toljad ezt!! Nagyon jó!! A nickneved is zseniális amúgy. Eszembe sem jut, hogy narancskullancs vagy, aki naponta nyolc néven csapatja a mantrát. Ezért aztán oda is figyelek rád baromira!!!

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 14:36:46

@Lucifer Morningstar: @Secnir:

Bőven elég az is amit Portik mond..

Felajánlkozott Laborcnak, hogy ő baloldali, és mindhalálig az marad, és cserébe komprommitál Fideszeseket.

És mit tesz isten komprommitállt Fideszeseket ugyanaz a maffiózó, aki ígértetet tett erre az MSZP-s titokszolgálati miniszternek.

Megjegyzem hazudsz.
Laborc a jegyzőkönyv szerint igenis kérte ezt:
www.origo.hu/itthon/20130423-portik-lajos-es-laborc-sandor-beszelgetesenek-jegyzokonyve.html
Végül Laborc tért a tárgyra, azt mondta, "azt kellene kitalálni, hogy milyen formában, meg mi az a felület, ahol a mi információnkat ki tudná egészíteni. Tehát bennünket alapvetően az érdekel, az a felület, ahol politikusok, bírók, ügyészek valamilyen módon befolyásolva vannak."

Az meg fölköttébb furcsa, hogy ezt LAborcz mondja egy maffiózóról:
""ő nagyon jól tudja, hogy ha a másik oldal győz, akkor neki annyi"."
Miközben az MSZP alatt haja szálla se görbült. Egy maffiozó, aki titkosszolgákkal találkozik, és még csak eljárás sincs ellene.
Nem fura ?

1ghost 2016.07.29. 14:38:22

@23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !!:

"A lenyeg, hogy 2018-ban, egy ujabb ketharmaddal vegleg megszabaduljunk ezektol a bunozoktol,"

Reméljük igazad lesz! Ugyanis a narancsosokhoz hasonló korrupt, országdúló banda utoljára 1241-ben lepte el a hont!

A 2/3 is nagyon fontos lenne a végleges megszabaduláshoz, mert akkor secperc feláll a független ügyészség meg NAV és ezek a gázszerelős-tiborcos -rogános rablók, istentelen gazemberek a következő ezer évet a rács mögött töltik, az kurvaélet.

Mivel pedig te jó fiú vagy cellád a gazdád közelében lesz, és a narancsevolúció által néked növesztett hosszú nyelvecskéddel még a sitten is fényesre nyalhatod a főtolvaj seggét, a böcsületes és derék magyarok hahotázása közepette....

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 14:48:10

@1ghost:

Bla-bla bla...

Az államadósság csökken, 2010-hez képest 660.000-el több munkahely van, betöltetlen munkahelyek sokasága.
Reálbér nött, rezsi csökketn nincs infláció, alacsony banki kamat.

Szöges ellenkezője mint a maszopos ballib tolvaj elkúrók alatt.

Szóval a karaván halad, a kutya ugat.

morpho 2016.07.29. 14:48:43

@Ballib cenzúrázók réme 16:
Ez a poszt Rogánról szól!!! Tudom, hogy a terelés a feladatod, de ez most nagyon nem megy, te buta narancskullancs. Rogán egy bűnöző, te meg itt mentegeted. Ezt majd a bíróságon is add elő buta jobber!

morpho 2016.07.29. 14:51:57

@Ballib cenzúrázók réme 16:

KURVÁRA HALAD A KARAVÁN!

A magyar lakosság kétharmada szerint a Fidesz korrupt, és úgy érzi, a korrupció központilag irányított.

A válaszadók kétharmada szerint a jelenlegi kormányra „nagy” vagy „nagyon nagy” mértékben jellemzőek a pénzügyi visszaélések, sőt, még a kormánypárti szavazók bő egyharmada is visszaélésekkel gyanúsítja az Orbán-kormányt,

A válaszolók 60%-a szerint „a korrupció Magyarországon felülről, központilag, rendszerszerűen szervezett tevékenység,

wolves84lb 2016.07.29. 14:55:28

@Ballib cenzúrázók réme 16: batyufasz, már megint trollkodsz? takarodjál már vissza mordor sötét lyukába

Secnir 2016.07.29. 14:56:09

@Ballib cenzúrázók réme 16:
olvasó szövegértés:

Végül Laborc tért a tárgyra, azt mondta, "azt kellene kitalálni, hogy milyen formában, meg mi az a felület, ahol a mi információnkat ki tudná egészíteni. Tehát bennünket alapvetően az érdekel, az a felület, ahol politikusok, bírók, ügyészek valamilyen módon befolyásolva vannak."

még egyszer, mi érdekli a titkosszolgálatot?
az a felület, ahol politikusok, bírók, ügyészek valamilyen módon befolyásolva vannak.
az a felület, ahol politikusok, bírók, ügyészek valamilyen módon befolyásolva vannak.
az a felület, ahol politikusok, bírók, ügyészek valamilyen módon befolyásolva vannak.

nem baj, egyszer felnősz majd.

n3spr3ss0 2016.07.29. 15:08:15

Ez egy ócska,suttyó geci.Nem több.

n3spr3ss0 2016.07.29. 15:14:48

@Ballib cenzúrázók réme 16: Szerencsétlen bértollnok: Több mint 6000 milliárd forinttal több az adósság,mint 2010-ben.A közmunkásokat nem sorolnám a dolgozók közé,hisz semmi feladatuk,a statisztika miatt vannak.Betöltetlen állások meg a külföldre menekült fiatalok százezrei miatt keletkeztek.

zacipaci 2016.07.29. 16:07:53

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: Szerencsétlen kis náci fasz, jellegzetes magyar barom! szívd már ki anyádból az alvadt gecit, ezt most megszívtad!

Netuddki. 2016.07.29. 16:38:32

Ki nem szarja le mit hazudozik itt össze-vissza sok közismert tolvaj fidesztroll!
Közismertek a fidesz köztörvényes bűncselekményei, önszántukból nem akarnak az igazságszolgáltatás elé állni. Mindent megtesznek, a hatalmukkal visszaélve, hogy ne is álljanak. Ezek után mégis milyen mentegetés lenne hiteles balfasz fidesztrollok? Eh!

Netuddki. 2016.07.29. 16:44:38

@n3spr3ss0: Közmunkások azért vannak, mert ezek a tolvaj fasszopók sajátjuknak tekintik a közpénzt amit a munkanélkülieknek osztogatnak, és nehogymá' csicskáztatás nélkül kapjon bárki is ebben az országban pénzt a "semmiért"...

Gyorgy Nagy 2016.07.29. 16:48:34

A fiuk a sitten már számitanakrá hogy a gűlü szemű paraszt volt kisz titkárbol egy jó kőcsőgőt faragjanak.Cilike meg vissza huszhat a fatornyos falújába kapalni mert máshoz ugysem ért.

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.07.29. 16:56:43

@morpho: @Secnir: @n3spr3ss0:

Láthatóan nagyon szenvedtek attól a ténytől, hogy jegyzőkönyvezve van az MSZP-s titkosszolgálatának, és a Portik nevű maffiózónak a randija.

Ahol megbeszélték, hogy Portik kussol arról, hogy MSZP-seknek hordott pénzt, és Fideszeseket járat le.

Ezt hívják bizonyítéknak ugyanis.

Amit meg a Portik hazudozik, a Laborczal való egyeztetésnek megfelelően az meg rohadt messze van a bizonyíték nevű dologtól.

És ez nektek nagyon fáj..
Szerencsétlen Gyurcsány csicskák.. :DDDDDD

ember100 2016.07.29. 17:04:40

@Ballib cenzúrázók réme 16:
Helló !

Azt ugye vágod hogy a cikkíró legnagyobb kifogása baja az hogy
KI SEM VIZSGÁLJÁK AZ ÜGYET
tehát lehet hogy ártatlan lehet hogy bűnös.
Ha a tecsóban elemelsz egy csokit AZT is kivizsgálják , HA azt mondod hogy a szomszédod lövöldözik a lakásban , gyereket ver stb. kijön a rendőrség és kivizsgálja
Mit ne mondjak valaki azt mondta hogy egy nokiás dobozban átadott 70 milliók az emberünk ült érte egy rakatot előzetesben aztán kiderült hogy szinte semmi sem igaz
a dologból.
NA ehhez mit szólsz ?????

Hókirályfi 2016.07.29. 17:26:24

Picit előnytelen ez a fotó a Tóniról....

1ghost 2016.07.29. 17:29:27

@Ballib cenzúrázók réme 16:

Te nyomorult ezernickű bérnarancsos! Már megint a blogokon rohadsz állandóan, éjjel-nappal, még ebben a ragyogó nyári időben is.

DE HIÁBA

Mert tök mindegy milyen fényesre próbálod nyalni a gazdád seggét, mert mindenki tudja, hogy hazugok vagytok, Magyarország 2/3-a pedig korrupt tolvajoknak tart titeket, Tehát 2/3-dotok van megint!

Ami pedig a makroökonómiát illeti, csak röviden, hiszen neked az agyad ahhoz akkor sem lenne elég, ha nem bérnyalonc lennél.

1. Az elmúlt 6 ÉV átlagos ÉVES gazdasági növekedés (ami ugyibár, az országban keletkezett összes jövedelem növekedése) . 1,4% Azaz: EGY EGÉSZ NÉGYTIZED SZÁZALÉK.

hahaha, 1,4% hahaha, a tengernyi eu-s lóvé ellenére is csak 1,4,, hahaha, kontár banda

Az államadósságról pedig immár papírod van, hogy hazudsz. Mert az nem csökken, hanem nő.

Nemcsak korruptak vagytok, hanem még dilettáns szakbarbárok is.

Éppen ezért nyugodtan visszabújhatsz a narancsos gázszerelős, tiborcos, rogános, retkes fideszes tolvaj gazdád seggébe.

Oda, ahonnan idebújtál.

2016.07.29. 17:29:28

A végletekig birka lett ez az ország és az is marad!

Ennyi.

Hókirályfi 2016.07.29. 17:32:45

Ovi és bandája motivációját a hatalom megtartására valoszínűleg erőteljesen fokozza, hogy a bukásuk után sokuk hűvösre kerül majd...

6.Lenin 2016.07.29. 17:42:50

@Hókirályfi:

Gondolod mire lesz a valaha is valaki, aki le tudná váltani őket?
Gondolom most még valahol valakiknek a zacskójában himbálódznak vidáman.
Csak nehogy mellélőjék őket (egy szőrös kipufogóba, mondjuk a Béláéba, mert akkor lehet várni tovább a feltámadásra)

Hókirályfi 2016.07.29. 18:10:56

@6.Lenin: :))))
Nem hinném, hogy olyan sokáig kell arra várni...:)

6.Lenin 2016.07.29. 18:14:08

@Hókirályfi:

A történelemben néhány évtized,évszázad valóban nem sokat számít.

n3spr3ss0 2016.07.29. 18:47:28

@Ballib cenzúrázók réme 16: Lehet,de az biztos hogy amit Gyurcsány szarik,az is különb nálad.

Parajpuding 2016.07.29. 21:38:06

Bő lére eresztés nélkül a cikk címe is elég. Pontosan erről van szó. A maffiaszervezetek így működnek. A főnök dönt. Életről, halálról, egyik pillanatról a másikra lehet bukni, vagy magasba emelkedni. Kizárólag a főnök döntése. Mindenki bábu a sakktábláján. Rogán is. Bármikor leüthető.

Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2016.07.29. 23:45:43

Annyira gyermeteg a post. Egy elmebeteg libbant kepzelgeseit olvashattuk. Mindenki azonnal lemond, mindenkit lecsuknak, a fideszesek egymasnak esnek maffia leszamolas, a kormany megbukik.
6 eve ezt varjak ezek a nyomik, es miutan nem tortenik meg, mostmar a kepzelgeseikbol is blogot csinalnak, szanalmas.

Sötétmancs 2016.07.30. 07:19:39

@morpho: Hát akkor örüljünk, hogy ezúttal tévedtek. Portik nyilvánvalóan hazudott. Persze ez az elejétől nagyon valószínű volt, de az ügyészség tette a dolgát és bebizonyította.
Ami picit zavaros, hogy hogyan lehetett valaki ekkora alvilági figura, ha ennyire képtelen volt előre gondolkodni. Ezer más részleten elcsúszhatott volna, de könyörgöm legalább gondolja már végig, hogy egyáltalán hogyan néz ki 10 milló forint, meg nem árt olyan helyszínt hazudni, ahol már legalább járt is előtte.

Azért dicséretes, hogy megpróbáljátok a legtöbbet kihozni még az ügyből.

kolompa lole 1111 2018.02.17. 07:56:12

"Orbán környezetében olyanok vannak, akiket köztörvényes bűncselekményekkel vádoltak meg.

Nem feltétlenül bűnözők."

De, kivétel nélkül!
süti beállítások módosítása