B1 blogcsalád



Rogánék keményen megküzdöttek a logikával, de nagy csatában alulmaradtak

2016. április 18. - nickgrabowszki

rog.jpeg

Ennél jobb bizonyíték nem kell, hogy mennyire veszi komolyan a Fidesz a saját akcióját.

Jószerivel könyörögnek az ellenzéknek, hogy az szavazza meg Orbán számára a felhatalmazási törvényt, ti. hogy alkotmányos jogköre legyen a rendkívüli állapot kihirdetésére, amikor csak jónak látja vagy úri kedve úgy diktálja.

Amikor viszont egy másik ügyben szívességet tenne neki az ellenzék egyik pártja, akkor a Fidesz igyekszik úgy tenni, mintha meg se hallotta volna. Ha az Index nem veri ki belőlük, akkor még mindig nem reagálták volna le a Jobbik ajánlatát, amivel az alaptörvénybe lehetne emelni, hogy Magyarország sehonnan nem hajlandó befogadni menekülteket.

Mert ez teljesen okafogyottá tenné Orbán népszavazási kezdeményezését a kötelező kvótáról.

Népszavazást akkor érdemes kezdeményezni, ha az Országgyűlés többsége magától nem hajlandó támogatni, amit a nép elvárna tőle. Már maga a népszavazási törvény is ezt tartalmazza.

Ha a Fidesz népszavazása sikeres volna, akkor a parlamenti többségnek törvényt kellene alkotnia arról, hogy a kormány milyen irányvonalat kövessen az uniós testületekben.

  • Ezt a kormány saját döntésével is követhetné (eddig követte is).
  • A Fidesz-KDNP népszavazás nélkül is el tudná fogadni a törvényt.

De mégse hoznak törvényt, és nem fogadják el a Jobbik ajánlatát se az alkotmánymódosításra. A visszautasítás persze érthető, mivel Rogánnak kiemelten fontos, hogy

  • a szomszédja is tudjon élni valamiből,
  • a közbeszédet is le tudják kötni a nemlétező problémával,
  • és azt is tudják, hogy semmi értelme nincs.

Azt nyilván a Fideszben is jól tudják, még ha kifelé mást is mondanak, hogy a kvóta népszavazásnak semmilyen relevanciája nincs, ennek eredménye nem tudná fölülírni a majdani (esetleges) uniós szabályozást. És ugyanígy egy esetleges törvényi, sőt alaptörvényi passzusok se állnának az uniós jog fölött.

Innen nézve a Jobbik alkotmánymódosításának sincs sok értelme, legfeljebb annyi, hogy ezek után

nem lehetne közpénzen milliárdokból kampányolni egy olyan dologért, aminek semmilyen hatása nincs semmire.

Rogánék indoklása azonban egészen formabontó. Ez már valami új és nagyon szürreális. Új szintre emeli a magyarországi politikai élet irracionalitását:

A bevándorláspárti Brüsszel nem akarja, hogy Magyarországon népszavazás legyen az uniós kötelező betelepítési kvótáról. Úgy tűnik tehát, hogy már a Jobbik is Brüsszel megrendelését teljesíti, amikor saját korábbi nyilatkozataihoz képest pálfordulást hajt végre és a bevándorláspárti baloldalhoz hasonlóan a kvótáról szóló népszavazás ellen fordul.

Amivel azt mondják, hogy mivel a Jobbik bele akarja írni az alaptörvénybe, hogy ne legyen kvóta, tehát kvótaellenes, ezért bevándorláspárti.

Bevándorláspárti, mert ellenzi a bevándorlást.

Az Orbán-rezsim eddigi 6 évének legfontosabb hozadéka, hogy Magyarországon mára nemcsak a gazdaság, meg a politika, de a logika is unortodoxszá lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr568635488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajdasagi 2016.04.18. 11:47:24

Igen, nekem is feltűnt ez a logikátlan okfejtés. És érdekes, hogy még eleddig senki sem tette ezt szóvá. Hiszen ezen tökéletesen lehetne viccelődni. És mégsem teszi senki.

Patrick Bateman 2016.04.18. 11:53:47

Ez az egész csak habverés, mindne oldalról. A dzsobbik is pontosan tudja, hogy nemzetközi szerződésbe ütközik a kezdeményezésük.

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 12:11:47

Abban igaza van a cikkírónak, hogy hozhatna törvényt a Fidesz, mely okafogyottá tenné a népszavazást.

Viszont akkor a migráns-seggnyaló blogok folytathatnák a hazudozást csont nélkül, a megélhetési potenciális terroristák megvédésével, a Merkeli cenzúrával, és a Soros Gyuri féle alapítványok hazugságaival.

Ennek kell elejét venni !
És ezt csak úgy lehet, ha elküldjük a búsba a migránsseggnyaló ballibeket, a Merkel féle willkommenskultur-t, cenzúrázásostul, és a Soros féle hazugság cunamit népszavazás útján, a búsba !

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 12:16:13

@Ballib cenzúrázók lidérce 1:

LEgjobb példa az, hogy az index címlapos ballib blogjai között csak ma, ketten is támadják Schiffert politikai megrendelésre, mert ezt merészelte mondani:

„Ha a menekültek meghívása egyoldalú nemzetállami döntés, akkor a szétosztásuk sem lehet uniós hatáskör”

Azaz a ballibek egyként lejáratnak és mindenkit, aki migráns-seggnyalásban nem idomul hozzájuk.

Meg kell mutatni nekik, hogy Szigetvári, meg a többi agyhalott hazudik !
Meg kell nekik mutatni, hogy mi Magyarok nem kérünk az illegálsi bevándorlókból, és ők azok akik hazudnak !

Peterpapo 2016.04.18. 12:16:41

Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a Fidesz ezt belevehetné az Alaptörvénybe, mert ez baromira nem egyezne az Uniós tagságunkkal.

Netuddki. 2016.04.18. 12:24:39

Azért ha belegondolsz, "az alaptörvénybe lehetne emelni, hogy Magyarország sehonnan nem hajlandó befogadni menekülteket", elég egy gáz javaslat. Hogy úgy mondjam már a javaslat is szégyen Magyarországra nézve, hát még ha az "alaptörvénybe" lenne "emelve".

De a lobbiktól nem is várok mást. Néha azért csak kibújik a farkas farka a báránybőrből.

DR. Smit Pal 2016.04.18. 12:24:40

Nem felhatalmazasi torveny kellene, hanem a libsik szabad dunaba loveteset kellene alkotmanyba foglalni. Ez mentene csak meg, az orszagunkat.

Netuddki. 2016.04.18. 12:27:32

@DR. Smit Pal: Oszt kik a libsik te IQ huszár? A bibsik? Vagy a liberálisok? Vagy mindkettő? Vagy csak qrva anyád tolvaj fideszes!

Tudom, nicked alapján, csak egy provokátor vagy, de akkorisaqrvaanyád!

chrisred 2016.04.18. 13:04:47

@Peterpapo: Ha nem lehet bevenni az Alaptörvénybe, akkor ügydöntő népszavazást is értelmetlen kezdeményezni róla.

N. Barbie 2016.04.18. 13:19:24

@Tibi !: En se varom, hogy az egyszeru ballib megmondoember legalabb az alapokkal tisztaba legyen, mielott okoskodik.

Merthogy ez konkretan hazugsag
"Azért ha belegondolsz, "az alaptörvénybe lehetne emelni, hogy Magyarország sehonnan nem hajlandó befogadni menekülteket", elég egy gáz javaslat. Hogy úgy mondjam már a javaslat is szégyen Magyarországra nézve, hát még ha az "alaptörvénybe" lenne "emelve".
"

A fidesz nepszavazas kerdese ugyanis igy szolna:
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

Na ezt alakitotta at a Jobbik, ugy, hogy az alaptorvenybe vegyek bele, hogy az OGY hozzajarulasa nelkul az EU nem irhatja elo nem magyar allapolgarok betelepiteset.

Hol is latsz ebben olyat, hogy MO senkit sehonnan nem fogad be?
Hat igen, ilyen, amikor a ballib demagog mantra talalkozik a valosaggal. :DD

Pink Pancser 2016.04.18. 13:36:20

Múltkor azt olvastam, hogy a népszavazás felesleges és drága.... bár lehet, hogy azt a vörösök adták be és nem a narancssárgák?

Celtic 2016.04.18. 13:50:40

@Tibi !: Ironizal. Olvass tole tobbet. (viszont sajnalatos, hogy tobben komolyan is gondoljak...)

Punxsutawney Mormota 2016.04.18. 14:00:06

@Ballib cenzúrázók lidérce 1: Meg annak kellene még elejét venni, hogy a hozzád hasonló fizetett pincsiknek internethozzáférésük legyen közpénzen. :)

Punxsutawney Mormota 2016.04.18. 14:02:29

@Peterpapo: És ez mióta zavarja őket bármiben? Az elmúlt 6 évben egy sor intézkedés született, amelyet tudnivaló volt, hogy eltörölteti az EU, mert mondjuk versenyellenes, de pont leszarták.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.04.18. 14:05:26

@Ballib cenzúrázók lidérce 1: Tényleg beteg vagy. Egy darabig még szórakoztató, de mostmár kicsit uncsi. Nem lehetne, hogy ne kenjed oda a kakidat minden blogbejegyzés alá? Ez 2 éves kor felett már ciki.

Bobby Newmark 2016.04.18. 14:05:36

@DR. Smit Pal: Az biztos, hogy megmentené. A kialakuló polgárháborúban a picsába le lennétek mészárolva a gecibe. 30 százalék támogatottságotok van, az is főleg vidéken, ahová csak a közmédiás agymosásotok jut el, mire azok felérnek a kiegyenesített kaszáikkal Budapestre, addigra ti már az Andrássy két oldalán lengedeznétek a szélben.

Ballib cenzúrázók réme 1 2016.04.18. 14:29:31

Nem szabad egyetlen migránsosat se beengedni az országba. Ezek nem olyanok mint mi, ezek idegen nyelveket beszélnek, ezeknél még a nagymama is érti az okostelefont, ezek dolgozni akarnak, ezek tudnak szaporodni, így elkerülhetetlen, hogy 30 év múlva mi, tiszta fajú magyarok már csak rabszolgák leszünk a saját hazánkban.

Ezenkívül követeljük az EU-tól, hogy haladéktalanul küldje vissza Magyarországra a tőlünk elrabolt 500 ezer magyar migráns testvérünket, hogy fel tudjuk tartóztatni az 1300 betelpülő migráns invázióját.

Nem lesznek a magyar fiaink az EU gyarmata! Gyertek haza magyarok, hogy túl tudjuk szaporodni az 1300 migránsosat! Különben nemzehalál!

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 14:39:43

@Ballib cenzúrázók réme 1:

Nickhamisító ballib köcsögök blogokra szabadítása a ballibek utolsó érve a migráns seggnyalásban.

N. Barbie 2016.04.18. 14:40:00

@Ballib cenzúrázók réme 1: Nem unalmas meg mindig a ballib, tobbszor megcafolt mantrat nyomni? Igen, igen, tudjuk, ezek nagy resze orvos meg mernok, ha, persze. Az olyan, pl. nemet felmeresek, hogy a migrancsok kb. 80-90%a jelen allapotban hasznalhatatlan, mint munkaero, meg minek is zavarna, mi? :D

A szokasos, pofatlan, undorito osszehasonlitas meg mar szot sem erdemel, ahol torvenyesen az adott orszagban levo, a szabalyokat ismero es betarto magyar kivandorlokat mindenfele jottment, eroszakos, tanulatlan, illegalis hataratlepovel emlited egy napon...

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 14:42:49

@Punxsutawney Mormota: @Vasárnapi boltnyitás van lúzerek:

Marad a személyeskedés..

Pedig nem bonyolult..

Csak néhány tényt soroltam fel:

1. Merkel hívta a migránsokat az EU-ba.
2. Merkel cenzúrázza az EU-s sajtót minden erejével, amihez a ballib kormányok és seggfej hívei asszisztálnak neki.
3. A migránsok potenciális terrorsiták. Az iszlám hit nem tűri meg maga mellett, a kafírokat, azaz minket. Kihasználhatóak, meglophatóak, és Allah akarata szerint feláldozhatóak vagyunk, a Korán betűje szerint.
4. A tetves migráns seggnyalüó ballibek hazánkat is elárasztanák terrorista migránsokkal.
5. Erre az egyetlen megoldás, hogy hazugságaik elé megyünk, és megmutatjuk nem kérünk se a ballib hazaárulókból, s e amigránsokból !

Ennyi a sztori.

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 14:44:33

gazdasagtv.hu/makrogazdasag/europa/2015-09-22/a-menekultek-tobbsege-kepzetlen-munkaero-allitja-az-ifo-gazdasagkutato
Számottevő köztük az analfabetizmus, képzetlen, vagy csak részben képzettek a menekültek, akiket nagyon nehéz lesz a német munkaerőpiacnak beintegrálnia. Az Ifo gazdaságkutató elemzésében említi a minimálbér csökkentését, és ellenzik a munkanélküli-ellátás összegének emelését.
Megjelent: 2015. 09. 23. szerda 15:00
Facebook
SZAKÉRTŐ

HERMANN
GÁBOR
szerkesztő
GazdaságTV.hu
TELJES ADATLAP
KAPCSOLÓDÓ TÉMA
KÖZÉLET
Eddig 40 milliárd forintba kerültek nekünk a menekültek03:112015.10.06.
Eddig 40 milliárd forintba került Magyarországnak a menekültáradat, de ez a szám év végére felkúszhat akár 70 milliárd forintig is. Idén az összeg rendelkezésre áll, de nagy kérdés, hogy jövőre mire készüljünk, hisz napról napra több menekül érkezik az országba.
MakrogazdaságÉrdekel a makrogazdaság?INFORMÁCIÓT KÉREKVisszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Nem eléggé képzett a menekültek többsége ahhoz, hogy megállja a helyét a német munkaerőpiacon – áll a müncheni Ifo gazdaságkutató intézet elemzésében, amelyről a Frankfurter Allgemeine Zeitung című lap adott számot.

Az ifo intézet - melynek neve ismerősen csenghet az üzleti bizalmi indexről - tartani kell attól, hogy sok menekült nem tud elhelyezkedni az óránkénti bruttó 8,5 eurós minimálbér mellett, "mert egyszerűen túl alacsony a termelékenysége", nem ér fel egy átlag európai munkavállalóval. Csökkenteni kell a minimálbért – javasolja az intézet, amely szerint a menekültek miatt az államnak 10 milliárd euró plusz kiadása keletkezik. Hasonló nagyságrendről szólnak a kormányzati becslések is.

Punxsutawney Mormota 2016.04.18. 15:03:34

@Ballib cenzúrázók lidérce 1:

1.) Már Görögországban voltak. Az nem EU, idióta?

2.) Hazudsz, idióta

3.) Hazudsz, idóta. Csak a világ számos pontján a legnagyobb békében élnek egymás mellett iszlámhívők, keresztények és zsidók. A hozzád hasonlóan gondolkodó disznószerű politikusok csinálják a feszkót.

4.) Hazudsz, idióta! Csak emberi bánásmódot kértek, illetve... De mindegy, nem azért fizetnek, hogy bárki véleményét is meghallgasd.

5.) Jól van disznó! Mert ez aztán argumentum volt a javából.

Cuki kis habonypincsi... És mit szeretsz? Kockacukrot? Jól van, majd küld a gazdi estére...

Peterpapo 2016.04.18. 15:04:27

@Ballib cenzúrázók lidérce 1:

"Eddig 40 milliárd forintba került Magyarországnak a menekültáradat, de ez a szám év végére felkúszhat akár 70 milliárd forintig is."

Édes Istenem! De sok szép stadiont, meg kisvasutat építhettünk volna ennyi pénzből hazánk épülésére és szépülésére!

Arról nem is beszélve, hogy ezeknek az EU-s pénzeknek is mennyivel jobban örültek volna a haverok.

Eh...

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 15:09:59

@Punxsutawney Mormota:

1. Azért fura, hogy van képed letagadni Merkel invitációját. Mikor kijelentette, hogy minden Szíriait szeretettel vár, meghírdette a wilkommens kultur-t, és szelfizett a migránsokkal.

2. Itt már magyarázat se kell. Merkel és a cenzúra:
www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=merkel+censored+migrant
About 290,000 results

3. nézzünk a koránból idézeteket, pontos megjelelölésekkel:
www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201508/kafirok_gyaurok_ellensegek
Mit mond a saria a a kafírokról? Két idevonatkozó idézet: „A kafírokkal szemben hajthatatlannak kell lenni, keményen kell fellépni ellenük, utálni kell őket, amíg el nem fogadják a Legmagasztosabb Allah által kirótt sorsot, mivel ez Allah rendeltetése.”

Az Allahért való gyűlöletet és Allahért való szeretetet Al Walaa wal Baraa-nak hívják, mely az iszlám etika és a saria alapelve. Egy muszlimnak gyűlölnie kell, amit Allah gyűlöl, és szeretnie, amit Allah szeret. Allah gyűlöli a kafírokat, következésképp a muzulmánok is ugyanígy tesznek.

„Allah és követői gyűlölik azokat [a kafírokat], akik bármiféle felhatalmazás nélkül vitáznak Allah jelei felől [a Korán verseiről]. Így pecsételi le Allah az arrogáns, lenéző szíveket.” [Korán 40:35]

A kafírokat ezért ki lehet gúnyolni: „Azon a napon [ítélet napján] a hívők ki fogják gúnyolni a kafírokat, miközben nászágyukon ülnek, és nézik őket. Vajon megkapták-e a kafírok a fizetségüket azért, amit cselekedtek?” [Korán 83:34] A kafírokat le is lehet fejezni: „Ha a csatamezőn találkoztok a kafírokkal, vágjátok le a fejüket, míg fölényesen le nem győztétek őket, majd fogjátok a rabokat, és szorosan kötözzétek meg őket.” [Korán 47:4]

A kafírok ellen szabad összeesküvést szőni: „Összeesküdnek ellened és cselszövést terveznek ellened [Mohamed ellen], ám én is összeesküdök ellenük, és cselszövést tervezek ellenük. Ezért viselkedj higgadtan a kafírokkal, és hagyd őket békén egy ideig.” [Korán 86:15]

A kafírokban szabad félelmet kelteni: „Ekkor a te Urad az Ő angyalaihoz szólt és ezt mondta: Veletek leszek. Adjatok erőt a hívőknek. Én pedig rettegést fogok kelteni a kafírok szívében, le fogom vágni a fejüket, és az ujjuk hegyét is.” [Korán 8:12]

Egy muzulmán számára egy kafír nem lehet barát: „A hívők ne barátkozzanak kafírokkal más hívők helyett! Akik mégis ezt teszik, elveszítik Allah védelmét, egyedül maradnak önnönmaguk védőiként. Allah figyelmeztet benneteket, hogy féljétek őt, hisz mindenki hozzá fog majd visszatérni.” [Korán 3:28]

A kafírok gonoszak: „És mondd: Ó, Uram, nálad keresek menedéket a gonoszok (kafírok) sugalmazásai elől. És nálad keresek menedéket, Uram, az ő jelenlétük elől.” [Korán 23:97]

A kafírok végül átkozottak is: „Meg lesznek átkozva, és ahol rájuk lelnek, ott megfogják és megölik őket. Allah ugyanezt tette azokkal is, akik előttük jöttek. És nem fogtok változást találni Allah megszokott eljárásaiban.” [Korán 33:61]

----

Nem véletlen hogy 10-20 évente más más néven muszlim országokban üti fel feját a legkülünbözőbb terrorszervezetek bázisa, Líbiától, Irakon át, Szíriáig.

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 15:15:30

@Peterpapo:

Egy kérdésre válaszolj csupán, kérlek !

Miért akarod, hogy több százezer muszlim migráns települjön Magyarországra ?

MI a valódi ok ?

És ne papolj itt menekültekről holmi hazugságokat, hanem mond el, ez miért jó nekünk !
Miért jó nekünk magyaroknak, hogy itt is NO GO ZONE-ák alakulnak ki, mint mindenhol ahová tömegesen települtek be muszlimok.
Hogy terror sejtek bázisa lesz hazánkban ?

Miért célod ennek az elérése ?

Punxsutawney Mormota 2016.04.18. 15:16:01

@Ballib cenzúrázók lidérce 1:

Jól van gyökér, hidd csak amit akarsz... Már írtam neked, egyszer majdnem láttál arabot, de a Cofidis visszadobta a hitelkérelmedet, amelyből elutazhattál volna Tunéziába, a híres három csillagos Last Minute szállodába :D

Punxsutawney Mormota 2016.04.18. 15:19:15

@Peterpapo: Én minden stadion mellé építenék egy kisvasutat, amelyek másik pontja Felcsúton lenne. És a bakterházak helyett nemzeti dohányboltok lennének.

Peterpapo 2016.04.18. 15:22:16

@Ballib cenzúrázók lidérce 1:

Két kérdésre válaszolj kérlek.

1. Eddig hány muszlim maradt itt az országban?
2. Honnan veszed hogy több százezer jönne és mind itt is maradna?

És ne papolj nekem hazugságokat arról, hogy mindegyik potenciális terrorista és arról sem, hogy a terroristáknak nincs máshogy lehetőségük bejutni az országba és tevékenykedni, csak menekültként!

Miért célod a gyűlöletkeltés és hazudozás?

Peterpapo 2016.04.18. 15:29:54

@Punxsutawney Mormota:

A kisvasúton meg működhetne a Nemzeti Italbolt. :)

Punxsutawney Mormota 2016.04.18. 15:41:09

@Peterpapo: Igen, a fedélzeti szórakoztató eszközökből meg Semjén-összes bömbölne, illetve B opcióként még a CBA-indulót lehetne hallgatni. Szükség is volna az Nemzeti Ittasellátóra! :)

Peterpapo 2016.04.18. 15:46:09

@Punxsutawney Mormota:

Na ja. És hogy vasárnap is lehessen vásárolni, mintegy piac jelleggel őstermelők árulhatnák az otthon készített pálinkáikat. :)

Punxsutawney Mormota 2016.04.18. 15:47:31

@Peterpapo: Nem kellene ötletekkel tömni a vezetőséget :D

jágör68 2016.04.18. 15:49:54

Az NSA-báb európai vezetéssel szemben nem alkotmányozni kell, hanem népszavazni.
Ahogy a hollandok, britek, skótok, stb stb.

Maximum ezekből értenek a pedofil Kóhn-Bendzsik és szelemi- erkölcsi nulla NSA-ügynök társaik.

jágör68 2016.04.18. 15:52:04

@Peterpapo:
Tavalyi nyarat sikerült végigaludni?
Nem kell, hogy ittmaradjanak, elég, ha 400 ezren összeszemetelik, összeszarják az országot sáskajárásuk közben.

Mellesleg, az azóta elkapott illegális határátlépők szerinted hol vannak, nagyokos?
Magyarországi táborokban.

police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 15:57:38

@Peterpapo:

Én veled ellentétben válaszolok a kérdéseidre.

"1. Eddig hány muszlim maradt itt az országban?"

Ha nem idetart akkor tőlem felülhet egy vonatra, ami keresztülszalad az országon, és az ausztiáig meg sem áll.
De sajna, az osztrákok kerítést építenek, és leszedik őket a vonatokról.
Azaz aki itt haladna át, az a nyakunkon rohad.
Ezért kell megakadályoznunk nekünk is, hogy belépjen !
Vili ?

2. Honnan veszed hogy több százezer jönne és mind itt is maradna?
Hát elég sokan vannak Görögorszáőgban tudtommal ... Simán üti a számuk a százezezret pár hónap alatt is.
Ha megnyitjuk a határt, mégtöbben jönnnek, ahogyan ez történt Merkel meghívására.
Nem hiszem hogy itt maradnának. Viszont Auszria, a Csehek, Szlovákok lezárják azonnal a határt, így a 2-esben leírt okok folytán, mi változnánk nagyhirtelen Görögöországgá, ahol több százezer muszlim migráns dekkolna.

--
És akkor te is válaszolj !

Miért célod, hogy ez megtörténjen ?
Hogy Magyarországot ellepjék a képzetlen, integrációra alkalmatlan, muszlim megélhetési migránsok ?

Peterpapo 2016.04.18. 16:20:07

@jágör68:

Látom Te is megetted jól a hazugságokat. Kósa 600 ezret vizionált, de ez a 400 ezer is erős túlzás. Nem fújódtál még fel, mint tehén a lucernától? Pont te linkelted be, hogy egy hónap alatt kb 3600-at csíptek el. Mennyi idő alatt lesz abból több százezer? Kerítés is van, úgy hogy lenyugodhatsz.

Ballib cenzúrázók lidérce 1 2016.04.18. 16:22:20

@Peterpapo:

Amíg nem volt kerítés 5000-10.000 per nap volt az átlag.

Hála az általatok sokat fikázott kerításnek többek között.

McZozo 2016.04.18. 17:35:31

@Ballib cenzúrázók lidérce 1: Es mitol lesz jobb ha milliardokert megnepszavazza a nep hogy ne legyen kvota, ami aztan meg a fideszesek korabbi nyilatkozatai szerint is unios rendelkezeseket sert tehat emiatt megint megy majdaz eljaras ellenunk es fel egy ev mulva az unios birosag kimondja hogy torolni kell ezt a Magyar jogbol. de azert faszan elkoltunk ra ujabb par miliardot, igaz igy majd lehet kicsorgatni penzeket Simicska utodcegeknek a reklamkampany cimen. MAx ennyi ertelme less hogy megint ki lehet csorgatni kozpenzt fideszkozeli zsebekbe. Es ez az egesz most tok fuggetlen attol hogy balos vagy jobbos valaki illetve menekultparti vagy sem ez egyszeruen hulyeseg csak

pamut 2016.04.18. 18:00:24

haha

A Jobbiknak azt javaslom, nyújtsa be újra és újra ezt a javaslatot, országos médiakampánnyal felturbózva, had égjen csak rá a mocsok fideszmaffiára a milliomodik hazugságuk.

pamut 2016.04.18. 18:02:46

Látom ez a blog is hagyja magát szétverni a fideszközpont ügyeletes trollja által :)

Hát ha hagyja, meg is érdemli...

jágör68 2016.04.18. 18:04:47

Aki szerint nem kell kerítés meg népszavazás, az vajon kerítés nélküli családi házban lakik- és annak a területén bárki járhat kelhet, szabadon?

A népszavazásnál jelenleg nincs jobb megállítani a kötelező betelepítést.

Illetve lenne jobb ötletem, csak az az európai NSA- bábok lámpavasra húzását jelentené.

pamut 2016.04.18. 18:12:01

Amúgy asszem az LMP is támogatná ezt, akár LMP-Jobbik együtt is beadhatna egy ilyen javaslatot.
Ha legyen kénytelen a maffia újra és újra leszavazni :)

chrisred 2016.04.18. 18:39:15

@pamut: És abban mi a poén? Az ügynöklisták nyilvánossá tételét évente szavazzák le (persze az MSZP-vel karöltve). Érdekelt bárkit is?

pamut 2016.04.18. 18:46:10

@chrisred:
Csak az értelmesebbek érdekli, és mi valóban nem vagyunk sokan.

Ebből viszont népszavazást próbálnak összehozni ha minden igaz, tehát ennek óriási publicitása lesz, országos médiakampányt építettek rá, azt akarják erről szóljon az egész 2016-os év, ne az egyéb gyalázataikról az egészségügy kivéreztetésétől a rablásaikig. Szóval ilyen politikai és médiakörnyezetben ennek jóval nagyobb súlya lenne. Csak csinálni kell, nem agysebészet, csak állandóan revolverezni vele a rohadékokat.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.04.18. 19:14:46

@Ballib cenzúrázók lidérce 1: A 2. ponttól már csak fideszes hibbantság és agitprop amit írsz. Gyúrcsány lövetett fasság-kategória.

De ne nevezzük személyeskedésnek kérlek, inkább legyen ténymegállapítás: farok vagy, aki bármit elhisz, ha a megfelelő segg fingja el. Vagy fizetnek érte, hogy butítsd a népet. Nem tudom, hogy melyik rosszabb.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.04.18. 19:27:42

@Ballib cenzúrázók lidérce 1: 1. Merkel hívta a migránsokat az EU-ba.
2. Merkel cenzúrázza az EU-s sajtót minden erejével, amihez a ballib kormányok és seggfej hívei asszisztálnak neki.
3. A migránsok potenciális terrorsiták.

Neked azért jó mert te egy full kretén fidesz nyomorék vagy. Azzal nem is szivatlak, hogy idézd már be Merkelt szó szerint (nem a Heti Választ te fideszkomcsi!) hanem a szó szerinti német szavait. De majd pont egy semmilyen nyelvet nem beszélő ostoba fideszes panelproli fog itt németül idézni? Bruhaha!

Amúgy te meg a kretén fideszes családod sokkal inkább potenciális terrorista mint egy háború elől menekülő arab család. Majd amikor a széthízott Lopbán gazdid bukni fog, ti egykori ÁVÒs meg 3/3-as besúgó népek lesztek azok akik fegyverrel akarjátok majd megvédeni a gazdit. Mert ha Lopbán gazdi bukik, akkor ti MSZMP-s besúgók ios vele buktok.

Szerintem még öngyilkos merényletekre is képesek lesztek, hogy felrobbantsátok az irattárakat.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.04.18. 19:29:33

@jágör68: Illetve lenne jobb ötletem, csak az az európai NSA- bábok lámpavasra húzását jelentené.

Szerintem kezdjük Putyin bábjaival. Lopbánnal meg Vonával. Aztán jöhettek ti, a ruszki ügynökök.

ember100 2016.04.18. 19:34:02

@Ballib cenzúrázók lidérce 1:
Helló !

Te TÉNYLEG ekkora gyökér vagy ?
Mi ez az állandó migráns, migráns mantra ?
Tegnap sétáltam a kutyámmal és hallottam hogy egy bolt nyitást terveztek és a biztonsági őr azt mondta hogy azért vigyázzanak a sok külföldivel meg migránssal .
Érted ezt ? Ezt tette a király az emberek agyával megfertőzte gyűlölettel mint a te agyhelyed.mert agyad az biztosan nincs.

igazi hős 2016.04.18. 20:19:55

@Tibi !: Ugyan már! A Jobbiknak muszáj szájhősködnie egy kicsit, hiszen a Fidesz erősen ráhajtott a választóira. Ez a legjobb futóverseny, ahol úgy sem hirdetnek győztest és mindkét versenyző tudja, hogy a célszalag a hátuk mögött van, de a lényeg, hogy hangos legyen a biztatás.

igazi hős 2016.04.18. 20:28:32

@Ballib cenzúrázók lidérce 1: Gondolom a Bibliát még sosem olvastad, ezért meglepnek az ilyen kiragadott részek, de ha egyszer netán kezedbe veszed, akkor ne lepődj meg, hogy hasonlóan "kegyetlen" részek vannak benne. De ha egy XV. századi mesébe olvasol bele, abban is folyik a vér bőven, mint manapság egy rendes horrorban. O tempora, o mores!

$pi$ 2016.04.18. 21:24:58

@ember100: "Érted ezt ? Ezt tette a király az emberek agyával megfertőzte gyűlölettel mint a te agyhelyed.mert agyad az biztosan nincs. "

Ahonnan ezek az emberek jönnek, ott emberek fejét vágják le és feltöltik a videót az interntere. Nőket és férfiakat dobálnak agyon nyilvánosan mindenféle mondvacsinált dolgokért. Öngyilkos merénylők robbantják fel magukat...

De nyilván a "ha magyarországra jössz be kell tartanod a törvényeket" miatt tartanak az emberek tőlük. Persze!

És amikor azt mondják, hogy "vigyázz velük", akkor az "gyűlölet", mi más lenne!

siriq111 2016.04.18. 21:43:24

@DR. Smit Pal: Ertelmezo szotarban libsi nincs. Vannak allampolgarok es allampolgarok. Ennyi.

siriq111 2016.04.18. 21:46:27

@dr. smit pal: Ha te ugy gondolod, hogy egy masik kategoriaba tartozol hat legyen. Itt senki nem fog ebbben meggatolni.

ember100 2016.04.18. 21:54:33

@$pi$:
Helló !

Látod megfogtad a lényeget . A rendesebb emberek eljönnek onnan és eszük ágában sincs levágni a fejedet.
Nézd már meg az összes mostani terrortámadás résztvevője kitervelője itt született vagy több éve itt él európában
Látod ez z agymosás hogy minden bevándorló migráns terrorista !

Kimberly Clarck 2016.04.18. 22:01:09

@ember100: levitt a kutyád megsétáltatni?

$pi$ 2016.04.18. 22:05:35

@ember100: "Látod ez z agymosás hogy minden bevándorló migráns terrorista ! "

Ezt soha senki sem mondta. Te is tudod.

"és eszük ágában sincs levágni a fejedet"

Tessék:

www.google.hu/search?q=muslim+table+beheaded&safe=off&client=ubuntu&channel=fs&biw=1120&bih=581&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjahMvm_JjMAhVLKywKHVPrCXAQ_AUIBigB#safe=off&channel=fs&tbm=isch&q=muslim+table+behead+those+who+insult+islam

Ráírják a táblára angolul, hogy fejezni akarnak. Mit kell még ahhoz tenniük, hogy megértsd?

"Nézd már meg az összes mostani terrortámadás résztvevője kitervelője itt született vagy több éve itt él európában"

Én pedig még soha nem gázoltam halálra egyetlen gyalogost sem. Ennek ellenére ha részegen száguldozom a városban, akkor bűncselekményt követek el, a jogi magyarázat alapján szándékosan veszélyeztetem mások életét.

Persze, eddig még csak kövekkel dobáltak, csak nemi erőszakot követtek el és csak késeltek. És mi lesz tíz év múlva?

grafoguru 2016.04.18. 22:28:02

@Ballib cenzúrázók lidérce 1:

Európából kérünk?
Esetleg legyen Oroszország, Üzbegisztán, vagy Észak-Korea?

grafoguru 2016.04.18. 22:33:08

@Ballib cenzúrázók réme 1:

Ez most a saját karikatúrád?
Nagyon jó! :-)

siriq111 2016.04.18. 23:08:24

@$pi$: Olvasom par commented es egyszeruen nem tudom eldonteni , hogy most szemelyisegzarok vannak vagy nem. Pl: en dologztam tobb mint 50 kulonbozo orszagbol szarmazo allampolgarokkal de soha nem volt bajom veluk. Ennyi, van tapasztalotom veluk de neha a te commented mintha sajat magat akarna megkerdojelezni...

siriq111 2016.04.18. 23:09:04

szemelyisegzarok = szemelyisegzavarok

$pi$ 2016.04.18. 23:22:27

@siriq111: "Pl: en dologztam tobb mint 50 kulonbozo orszagbol szarmazo allampolgarokkal de soha nem volt bajom veluk."

És? Ez mit bizonyít? Semmit.

"Ennyi, van tapasztalotom veluk"

Komolyan mondod, hogy "tapasztaltnak" tartod magad a terrorista kérdésben, mert dolgoztál már külföldiekkel? Ugye nem?

"de neha a te commented mintha sajat magat akarna megkerdojelezni"

Az indexes blogokon mindenki azt bizonygatja, hogy ő mennyire rohadtul *tud* mindent, hogy mennyire rohadtul szakértő. Azokat, akik még soha semmiben sem mélyedtek el igazán onnan lehet legjobban felismerni, hogy mindig mindenben rohadtul biztosak. Soha nincsenek kétségeik, soha nincs semmi, amiben nem biztosak, mindig minden *biztos* és *nyilvánvaló*.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.04.18. 23:27:37

@$pi$:

mekkora hülyegyerek vagy te is, na de nem is csoda, hiszen fidióta szekta tag vagy. A menekültek pont azért menekülnek az olyan országokból ahol akasztanak meg megköveznek, mert nem akarják ezt a diktatúrát. Te barom, érted? Nem idehozzák azt a rendszert, hanem maguk mögött akarják hagyni!

Egyébként a Lopbán diktátorod is ezt csinálná, ha az EU nem kötné meg a kezét. Putyin gazdija az EU-n kívül mindenesetre szabadon garázdálkodik a különböző népeken.

siriq111 2016.04.18. 23:28:15

@$pi$: A valaszt meg is adtad ezzel a commentel. Koszonom.

Pop40 2016.04.18. 23:32:40

A népszavazásra kiadott összeg elbaszott pénz, bár voltaképp mindegy, hogy erre szórják el, vagy szokása szerint ellopja a fideszes maffia.

Brüsszelnek viszont valamivel valóban jelezni kell, hogy az idióta kvótája nem járható út.
Ennélfogva az alkotmánymódosítás még talán a legjobb megoldás. Semmit nem ér ugyan, Brüsszelt se kötelezi semmire, de legalább jelez nekik.
Annak az alkotmánynak csúfolt, ezerszer módosított, egypárti tákolmánynak meg már olyan mindegy, hogy eggyel több, vagy kevesebb hülyeség van e benne.

siriq111 2016.04.18. 23:34:58

@Pop40: Mar mint szog kerul bele.

$pi$ 2016.04.18. 23:40:17

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: "A menekültek pont azért menekülnek az olyan országokból ahol akasztanak meg megköveznek, mert nem akarják ezt a diktatúrát. Te barom, érted?"

Te komolyan azt hiszed, hogy az iszlám terrorszervezetek végignézik, hogy szézezerszám jönnek be európába papírok nélkül a polgáraik és nem csempésznek közéjük néhány ügynököt? Te komolyan azt hiszed, hogy *te* tudod, hogy minden egyes bevándorlónak mi jár a fejében?

Te komolyan gondolod, hogy egyetlen egy rossz szándékú, ellenséges, erőszakos, vallási fanatikus nincs köztük mert felismerték, hogy németországban jobb nekik mint mondjuk szíriában?

Elég hihetetlen...

"Nem idehozzák azt a rendszert, hanem maguk mögött akarják hagyni!"

Nagyon tájékozatlan vagy. Nézd csak ezeket:

www.google.hu/search?q=democracy+islam&safe=off&client=ubuntu&hs=0ld&channel=fs&biw=1120&bih=581&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZ-aXJkpnMAhUEkSwKHaFkBAYQ_AUIBigB

Európában élő muszlimok táblára írják, hogy nem akarnak demokráciát, iszlám törvénykezést akarnak. Megkövezéssel, halálbümtetéssel a hitehagyóknak és mindazoknak, akik megsértik az iszlámot.

Tőled is megkrédezem: ráírják angolul táblákra, hogy mit akarnak, kimennek az utcára és követelik. Mit kellene még tenniük ahhoz, hogy elhidd? Hogy ne próbáld meg bemagyarázni, hogy egyikük sem akar diktatúrát?

siriq111 2016.04.18. 23:48:02

Any chance to turn this off and fast?

siriq111 2016.04.18. 23:55:13

A mentalhigieniai allapotok radikalisan csokkennek itthon. Meg jo , hogy hamarosan elhuzok innen.

ember100 2016.04.19. 00:40:36

@$pi$:
Helló !

Egy merő adta demagógia amiket írsz !

ember100 2016.04.19. 00:44:50

@Kimberly Clarck:
Helló !

Vicces vagy :)
Ha neked jobb akkor igen a kutya vitt le sétálni de ahogy az írásod elnézem több az IQ ja esze mint Neked.
Amúgy hol a bisz-baszban olvastad hogy a kutyám vitt le és nem együtt sétáltunk és én vagyok a falkavezér ? :)

ka_TARZI_s 2016.04.19. 09:30:28

@Patrick Bateman: elvileg nem nemzetközi szerződés, hanem EU-s jog, ami más kategória (konkrétan egy harmadik)

Az EU-s jog pedig csak az alapszerződéseknél (pl. Maastricht, Lisszabon) írja felül az Alaptörvényt, tanácsi határozatok esetén nem.

McZozo 2016.04.19. 10:06:58

@$pi$: Azert azt megjegyeznem hogy a szornyu tettekrol nem maga a vallas tehet hanem az aki azt kicsavarva rosszra hasznalja.
Ha mar a keresztenyseg a nagy pelda vallas akkor megjegyeznem hogy keresztenyseg neveben kiirtottak az amerikai oslakosokat, aztan a kereszteshaborukrol mar ne is beszeljunk es ja igen meg ennek a csucsan volt par szaz ev inkvizicio. Ha ezeket osszeadom es igy nezed akkor a muzulmanok meg mindig tobb szaz ev lemaradasban vannak a vallas neveben elkovetett buncselekmenyek teren

McZozo 2016.04.19. 10:13:21

@$pi$: Azert az elmeselnem neked, hogy en par eve mar a kudos albionba elek, munkam miatt surun koltozom es volt szerencsem mar olyan helyen lakni ahol 95% angolok eltek. Na itt sikerult olyanba belefutnom hogy mikor fiammal setaltam az iskolabol hazafele a kereszteny angol reszeg feher meg akart minket verni mert hogy rohadt migrans kocsogok vagyunk merthogy nem angolul beszelunk.
Mig laktam olyan kornyeken is ahol egyetlen feherkent arbok vettek korul. Elmondom neked hogy olyan tiszteletet meg nem kaptam mar az elso nap jottek hogy a koltozesnel segithetnek e utana mindig jottek kerdezoskodni mi van hogy vagyunk. meghivtak teazni kavezni, (amit egy angol sose csinalt) es total nyugalomban laktunk kozottuk

GzsakSam 2016.04.19. 13:08:39

@$pi$: "...nemi erőszakot követtek el és csak késeltek. És mi lesz tíz év múlva?" - Csak egy tipp: Úszó szövetségi kapitány lesz belőlük?

hdnctrl 2016.04.19. 14:27:40

Na most akkor játsszuk azt, hogy a bérkommeltelők szépen eltakarodnak DOLGOZNI!
süti beállítások módosítása