B1 blogcsalád



Kikéri-e magának a katolikus egyház, hogy a Fidesz pártközlönye gyilkosnak nevezte Ferenc pápát?

2015. december 12. - nickgrabowszki

Veszélyben vagyok. El akarnak pusztítani azért, mert keresztény fehér ember vagyok (már legalábbis abban az értelemben, hogy nem vagyok se cigány, se zsidó, és ha igaz, hogy az ateista is keresztény). És mindezt a fantaszta kormánynyaloncok apokaliptikus közlönyéből kell megtudnom.

A világ ma legveszélyeztetettebb kisebbsége a keresztény fehér ember.

Ezt írja az ötös számú párttagkönyv disznófejű tulajdonosa, aki csütörtökre különösen kemény delíriumba itta magát. És mindezt leszűri

  1. egy amerikai egyetem vitaestjén tett hozzászólásból,
  2. hogy a norvég családsegítők elvették egy magát a középkorba képzelő házaspár gyerekeit,
  3. hogy Nagy-Britanniában egyre kevesebb a keresztény,
  4. és hogy egy idióta szerint egy barokk festő műve rasszista.

Lennél te jazidi Szíriában, te hatökör, megtudnád, milyen veszélyeztetett kisebbségnek lenni.

Egészen nyilvánvaló, hogy a fehér bőrszínű emberek túlnyomó többsége a Föld népességének legjobban élő negyedébe tartozik, miközben az atlanti világban mindenhol szabadon lehet hinni bármiben (a keresztény Istenben is). Senki nem üldözi őket.

Például Bayer is szabadon hihet bármilyen korlátolt, bornírt baromságban. Pont annyira buta, mint Justin Renel Joseph (aki szerint a Mária karjában ábrázolt kisgyerek túl szőke ahhoz, hogy zsidó legyen). De amit Bayer művel, az már nem érvelési hiba vagy logikai defektus, hanem egy alternatív valóság, ami a megfigyelhetőtől olyan mértékig különbözik, hogy nyugodtan lehet nevezni

paranoid téveszmének.

fp.jpgAmi elmebetegség. Csakhogy Bayer nem egyszerűen elmebeteg: ő a Fidesz saját elmebetege. Aki ugyan nem számít, kedvesen lenézik, de aki azokat írja le, amit szélsőjobb jobbszéle a kedélyes transzilván pálinkázások alkalmával gondol hangosan. Mint például azt, hogy

Ferenc pápa küldött és megvett ember.

Csak azért, mert

vérlázító dolgokat mond a muszlimok befogadásának szükségességéről, és egy szava sincs az üldözött és bántott keresztényekről.

Persze az is lehet, hogy Jorge Mario Bergogliónak Bayerral szemben még nem sikerült teljesen elinnia az agyát, azért nem lát "bántott keresztényeket" minden bokorban. Ellenben lát a polgárháború és/vagy a kilátástalanság elől menekülő embereket.

Ezzel szemben Bayernek nem az a gyilkos, aki hagyná őket elpusztulni a kerítés tövében (noha tehetne mást is), hanem az, aki ilyeneket mond. Ferenc pápa is gyilkos, de legalábbis a gyilkosok ügynöke. És a gyilkosok ellen föl kell lázadni; leginkább a katolikus egyház vezetésével.

Ahhoz a vízióhoz vajon mit kell inni, hogy a katolikus egyház önmaga ellen lázadjon fel? Durva hallucinogén lehet.

Vajon a magyar püspökök közül lesz valaki annyira józan és önérzetes,

hogy legalább közli, nem ért egyet az egyházfő leügynöközésével, és azzal sem, ha profán (mi több, nettó náci) írásban használják fel szakrális szövegüket?

Azt már rég nem gondolom, hogy Bayer tevékenysége pusztán esztétikai merénylet volna. Hányt már le minket, tört már ki belőle a benne lakó állat máskor is, öletett volna már újságírókat. Amit művel, az már túllép a jóízlés elleni vétségen, az már köztörvényes bűncselekmény.

Korábban az volt a kérdés, hogy lesz-e bíróság, amelyik elítéli közösség elleni uszításért. Most már világos, hogy nem lesz. Nincs ő már birtokában nemcsak az ízlésnek, de az ítélőképességnek sem. Mert

ilyeneket ép elmével nem lehet írni vagy akár gondolni.

Bűncselekményeket ugyan elkövet sorozatban, jól meg is fizetik érte, de szabadon teheti, mert nem büntethető.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr438157868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása