B1 blogcsalád



Rendkívüli állapot van Magyarországon is

Rendkívüli állatok

2015. november 29. - Egyenlítő blog

Bezártak az iskolák, a brüsszelieket megkérték, inkább maradjanak otthon. Nem jár a metró, kihaltak az utcák. De Párizsban már tüntettek a rendkívüli állapot ellen, mert sokan úgy gondolják, csak a terroristák akarhatják, hogy így éljünk.

sydney-siege-3_3138141k.jpgRendkívüli állapot van Magyarországon is, bár nálunk nem robbantottak, nem gyilkolták halomra a Gödörben szórakozó fiatalok százait, csak egy elmeroggyant dugódiktátor játszik velünk Napóleont, úgy érzem, időtlen idők óta.

Neki tényleg kellenének ide a terroristák,

bár egyelőre elvan a veszély belengetésével is. Háromszoros TEK-gyűrűt vont maga köré, de még így sem érzi magát teljes biztonságban. Páncélvonattal utazna falusi házától vagy az idétlen stadionjától a felcsúti arborétumig, ahol az atombunkerét építtetgeti kedvenc gázszerelőinek-disznógyárosainak legszebbikével, és hogy erre hogy volt képes európai pénzt lenyúlni, az is megérne egy nemzetközi rovancsolást.

Vannak ezek az összeesküvés-elméletek, hogy a liberálbolsevikiek, a zsidók, de mindenekelőtt a szörnypofa Soros pénzeli a migránsokat, direkt küld nekik pénzt poste restante, hogy legyen háború, mint valami szörnyfodrásznál, vágassák le a fejüket, majd induljanak útnak Európa felé, fulladjanak a tengerbe, hogy aztán mindenki, de legelőbb is Orbán Viktor pengekerítést húzhasson fel a határokon –

na ne.

Ha ez valakinek az érdekeit szolgálja, az elsősorban a mi kolbásztöltő nagyurunk, aki amúgy is herótot kap már a független sajtó gondolatától is, a szabad, egyenlő eséllyel súlyosbított választásokról vagy neadjisten kormányellenes tüntetésekről nem is beszélve.

budapest-9.jpgMár időtlen ideje nincs is olyan nálunk, hogy szabad sajtó, ha nem lenne internet, annyira bután állnánk itt, mint így is az elsöprő, már nem is csak kétharmados többség. De még mindig nyomják, még mindig nem elég. Újabb és újabb napilapot gründolnak, Vajna-tévét, bár nevezhetnénk Habony-tévének is, tök mindegy, kabaré. És eljátsszák közben, hogy annyira félnek az RTL-től, hogy még a képviselői irodaházból is kitiltják őket, amíg nem teszik le formálisan is a hűségesküt a NER-bálvány előtt. De tök mindegy, anyagilag így is, úgy is ki lesznek nyírva, mint mindenki más, aki nem ők.

Tulajdonképpen ehhez sem lenne szükség rendkívüli állapotra, legalábbis nem kéne külön kihirdetni, mert itt van az már hosszú évek óta, aki nem érzi a bőrén, rinocérosz. Vagy krokodilcsipesz. Vagy ők.

Elképzelem a busa fejüket, ahogy nagyon törik, mi is kéne még. Tankok a forgalmasabb útkereszteződésekben, hófehér címlapok, egyenruhás Jaruzelski-bemondók (na, azok talán nem bakiznának ennyit), Brezsnyev-csatornaváltók, berlini fal köröskörül, disznófej-portrék minden közintézménybe,

Bárdossy-szobrok szanaszét.

Ha mégis maradna egy vagy két ellenzéki, akit se zsarolni, se lefizetni nem lehet (ugyan már), hát hordjon hatágú sárga chipet, ne lehessen útlevele, ne mehessen kocsmába-kávéházba, szálljon rá ezredszer is az adóhatóság, internálják, vegyék el mindenét. Üsse el az autó.

Írhatunk róla, ha tetszik, úgysem olvassa senki, úgysem csinálunk semmi mást. Mi is csak túl akarjuk élni, enni akarunk, inni meg szeretni, időnként esetleg tükörbe nézni.

Ha még akkor is emberi arcunk lesz, majd Nagy László csókoltat, annyi.

Tardos János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr348118626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása