B1 blogcsalád



Orbán szerint Deutsch Tamás potenciális terrorista

2015. november 23. - nickgrabowszki

tényszerűen igaz, hogy minden terrorista migráns, a kérdés csak az, hogy mikor érkezett az Európai Unió területére.

Ezt maga a miniszterelnök nyilatkozta a Politicónak. És azután csak csodálkozunk, hogy az osztrák kancellár a 30-as éveket látja, egy olasz lap meg Magyarországot Európa fekete szívének nevezi. (De hát az osztrákok nácik, az olaszok meg fasiszták, ez köztudott. Mit pofáznak ezek bele? Amerikában meg verik a négereket.)

Nagyvonalúan tekintsünk most el attól, hogy Orbán állítása tényszerűen nem igaz: a Kedves Vezető hazudik vagy téved. (Vajon melyik a veszélyesebb, az inkompetencia vagy a immoralitás?)

  1. Mert nem csak az arab bevándorlók leszármazottai válnak muszlim terroristákká (erről egy tanulságos írás itt).
  2. Valamint, ha a miniszterelnök nem is, önök biztosan hallottak már a nacionalista, szélsőjobb- vagy -baloldali terrorizmusról, amit az IRA, az ETA, a Vörös Hadsereg Frakció, a Vörös Brigádok neve jelez, és akkor még csak Európáról beszéltünk.

De érdekesebb Orbán logikája: ebben az egy mondatában egyszerre két súlyos és klasszikus logikai-érvelési hibát is elkövet, amiket Arisztotelész már két és félezer éve leírt, és ami azért még Európa jövendő vezetőjétől is kivételes teljesítmény. Az egyik

a post hoc ergo propter hoc (utána, tehát miatta).

Mivel - szerinte - minden terrorista bevándorlóként kezdi, ezért eleve nem szabad beengedni őket az Unióba. Tehát a bevándorlás az oka (vagy potenciális oka) a terrorizmusnak. Ezen az alapon minden harapós kutya kölyökként kezdi, tehát a harapás oka az, hogy megszülettek, nyilván agyon kell ütni őket idejekorán. Mindet, függetlenül attól, harapott-e.

Ez ugyanaz az észjárás, mint hogy a marihuána kapudrog, mert minden drogos azzal kezdi. Pedig dehogy. Sokkal korábban isznak vizet vagy vesznek levegőt, Orbán okfejtése szerint pedig már ott meg kellene állítani a későbbi drogfogyasztást.

deutsch-orban.jpg(Kép: Népszava)

A másik ilyen hiba, amit ugyannazzal a mondatával vét, az

a kisebb halmaz jellemzőinek kiterjesztése a nagyobb halmazra.

Ha minden terrorista bevándorlóként kezdi, akkor minden bevándorló potenciális terrorista. (Mondja ezt az az ember, aki az idén csaknem 400 ezer migránst engedett az Unió területére, ebből 190 ezret saját kormánya szállított vonatokkal Horvátországból Ausztriába minden ellenőrzés nélkül.)

Orbán logikáját kiterjeszthetnénk például a fertőzésekre: minden baktérium élőlény, tehát a baj valójában az élőlényekkel van, elimináljuk az összeset. De ez talán túlzó példa. Ha valamely baktérium veszélyes károkat okoz, akkor elég lenne talán az összes baktériumot megsemmisíteni, Igaz, akkor meg az emésztést tennénk lehetetlenné. Dehát annyi baj legyen.

De ha a bevándorlók leszármazottai potenciális terroristák, akkor mit kezdjünk például Deutsch és Bayer urakkal? Vagy Guzmiccsal a naugye-válogatott védelmének közepéről?

Most elegánsan vonatkoztassunk el attól is, hogy nemcsak maguk a magyarok is, akiket ő képviselni vél, bevándorlók Európában, de mindenki más is, "függetlenül attól, mikor érkezett". Tehát mindannyian terroristák vagyunk.

Orbán persze arab bevándorlókra gondol, noha ilyenek több tízmillióan élnek Nyugat-Európában, akik nem terroristák, és még csak nem is mind bűnözők, tehát az az összefüggés nem áll meg, hogy minden bevándorlóból terrorista lenne. (Annál már az is valószínűbb, hogy világklasszis futballista lesz a leszármazottaikból, elég csak Zidane-ra, Henryra vagy Benzemára gondolni, vagy megnézni a francia válogatott összeállítását a németek elleni meccsen.)

Az iszlamista terrorizmus és a vallás közötti összefüggés már sokkal explicitebb. Hiszen az tény, hogy a

dzsihádista terroristák vallási fanatikusok,

aka. mélyen hívő teisták. Ebből következne az, hogy minden terrorista hívőként kezdi, és csak utána robbantja föl magát? Igen, következne. És az is következne, hogy akkor az istenhitet vagy a vallásosságot kell teljesen felszámolni? Orbán észjárása szerint igen. De mi lesz akkor Semjén és Harrach urakkal? Vagy magával Orbánnal?

Magyarországnak nem túl okos miniszterelnöke van - ha ezt ebből az egyetlen idézett mondatából állapítanánk meg, akkor ugyanazt a hibát követnénk el, amit ő: egy ostoba és hamis állításból következtetnénk gondolkodásának egészére. De nem csak ez az egyetlen mondata rossz, hanem szinte mind.

Tényleg nem tudjuk, mi a siralmasabb.

  1. Ha nemcsak műveletlen, hanem ostoba és elveszítette mára a józan eszét is.
  2. Vagy ha tudatosan mossa össze a dolgokat, és minket néz le, mert úgyse vesszük észre. (Meg az amerikai lapot.)

A magyar fülnek nem hangzik rosszul a populizmus. Populistának lenni azt jelenti, hogy az embereket próbálod szolgálni.

Hát, az a rossz hírünk, hogy nem, magyar fülnek is igen rosszul hangzik a populizmus. Mert az nem az emberek szolgálatát, hanem azok átverését jelenti, azok butaságára alapozva. Onnan nézve persze, hogy Orbán pártja vezeti a népszerűségi listákat, maga a miniszterelnök pedig ezeknek az élén szerepel, persze igaza van:

az emberek egy jelentős része azért elég buta, hogy ne tűnjön föl neki a csúsztatás.

Figyeljék csak meg, hogy lesz, aki még ezeket az állításait is megpróbálja védeni, sőt, megfellebbezhetetlen igazságnak tekinti.

  1. Mert ha Orbánnak igaza van, akkor igaza van, és a ballibek pofára estek.
  2. Ha meg nincs igaza, akkor igaza van, és akkor a ballibek megint pofára estek.

Akit ennyire egyszerű fából faragtak, az oda se figyel holmi logikai hibára. Mert mit nekik a logika? Az is az arabok hatására került (vissza) Európába (nagyrészt). Tehát a bevándorlók hozták, ebből következőleg valami terrorista dolog.

Ilyen egyszerű ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr428101836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papageno39 2015.11.23. 16:01:05

Orbán etikája szerint minden erkölcsös, ami az ő érdekeit szolgálja és minden erkölcstelen, ami az ellen szól. Valóban fennáll nála egy komoly műveltségi hiány is. Ugyanakkor elhiszi magáról, hogy csaknem mindenben kompetens.
Egy példa: A migrációval kapcsolatban magabiztosan állította, hogy a kereszténység és az iszlám között antagonisztikus az ellentét. Ezt alátámasztandó hivatkozott a magyar történelmi tapasztalatokra. Arról elfelejtkezett, hogy Rákóczinak, majd később a negyvennyolcasoknak, keresztény legyőzőik bosszúja elől, a törökök adtak menedéket.
Azokat a valódi szakértőket, akik ellentmondtak különböző megalapozatlan elképzeléseinek, elzavarta és helyettük dilettáns seggnyalókat, gátlástalan fejbólintókat tart maga körül.

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2015.11.23. 18:01:31

Machiavelli a következő tanácsot adta a politikusoknak: "A bölcs uralkodó tehát ne legyen szótartó...(úgyis) mindig talál rá alkalmat, hogy a csalárdságát jó színben tüntesse fel...Nagy szenteskedőnek és színlelőnek kell lennie... Kegyesnek, hűségesnek, emberségesnek, őszintének, vallásosnak kell látszani és annak lenni, de lélekben mindig elkészülni az ellenkezőjére...Amikor mások látják vagy hallják, legyen csupa könyörületesség, csupa hit, csupa őszinteség, csupa vallásosság. És semmi sincs, ami ennél az utolsó tulajdonságnál fontosabb lenne. Az emberek pedig inkább hisznek a szemüknek, mint a tapasztalásuknak."
És miért legyen ilyen egy politikus? A válasz egyszerű: "Olyan ostobák az emberek, s olyannyira csak a mának élnek, hogy aki be akarja csapni őket, mindig megtalálja köztük a maga emberét"
sefatias.blog.hu/2015/08/02/tenyleg_csak_gondolkodom_de_felek

Netuddki. 2015.11.24. 09:26:34

"Ez" egy gumicsimmás, paraszt, tolvaj bűnöző. Már régen le kellett volna csukni, és akkor nem beszélhetne butaságokat. Vagyis attól még beszélhetne, de a kutya se lenne rá kíváncsi...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2015.11.24. 09:29:47

Ezek a libbant blogok egyre zavarosabbak.

Mindenesetre a Fridi műsorban Tomi jól bemutatta, hogy normális emberek miért szavaznak inkább a Fideszre...

Azért sok sikert nektek, 2018hoz elvtársak!
Akkor megmutathatjátok... megint...
XD

Egéridomár 2015.11.24. 10:10:03

@wmiki: Nos, ne nagyon menj a világ szélére, mert még leesel.
Bár, ha jobban belegondolok, menj csak.

drover(fanyul társa) 2015.11.24. 10:11:37

Természetesen Orbán szavai igazak az Ázsiai sztyeppékről egykor idemigráló, rothasztott lófejzabáló bagázsra is..

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2015.11.24. 10:14:46

De tényszerűen igaz. Az a pár megtévesztett ős(ibb) lakos hozzájuk, a muzulmán migránsokhoz csatlakozik, tehát ez is az ő hibájuk.

Azt helyesen állapítod meg, hogy itt nyilván a muzulmánokról van szó (NEM az "arabokról", abból van keresztény és ateista is), azaz kulturális háború van. Az iszlám és a kereszténység (valamit egyébként a valódi béke-megoldás ateizmus) tényleg antagonisztikus ellentétben vannak.

"mélyen hívő teisták. Ebből következne az, hogy minden terrorista hívőként kezdi, és csak utána robbantja föl magát? Igen, következne. És az is következne, hogy akkor az istenhitet vagy a vallásosságot kell teljesen felszámolni? Orbán észjárása szerint igen."

Ez rendkívül kívánatos lenne.

Primátor 2015.11.24. 11:05:54

@bértrollbosszantó_kovi1970:

Élvezed, mi, hogy ilyen fúj de buta, primitív fasz vagy, mi?

Primátor 2015.11.24. 11:06:44

@drover(fanyul társa):

Meg a 1500 forintért mélytorkozó anyádra is.

NakedMan 2015.11.24. 11:52:40

A szinvonal a végére egyre csak emelkedik.Gratulálok-

Brix 2015.11.24. 11:57:04

Az általános igazságokat nem cáfolják a kivételek. Az európai új terrorizmus , szinte már csak a bevándorlókhoz köthető. Nem számít, hogy frissen érkezett , vagy második generációs bevándorló, ezek az emberek soha nem válnak európaivá, így potenciális veszélyforrást jelentenek az őslakosokra.
Az, hogy a ballibek mindíg pofára esnek , nem lehet kérdés, hiszen önsorsrontó politikát folytatnak. Olyan politikát nem lehet keresztülverni az embereken , amely nyilvánvalóan ellentétes az érdekeikkel. A bevándorlás kérdése tipikusan egy ilyen téma, hiszen racionális érv nincsen semmi, ami mellette szólna. Orbán csak azt teszi , amit az átlagember elvár tőle: kirekeszti azokat, akik felesleges kockázatokat jelentenének az országnak

2015.11.24. 12:45:38

Iszlám = nácik.
Korán alapján:
1. Felsőbbrendűek.
2. Világuralomra törnek.
3. Meghatározzák előre, kiket kell kiirtani.
Ezenkívül maffiózó rabszolgatartók, megszállt területen zsidó vagy keresztény életben maradhat, ha védelmi pénzt fizet, de azt már nem tudod megváltani, hogy kényük-kedvük szerint bánjanak veled vagy családod nőtagjaival. Elvégre a lényeg az iszlám terjesztése népszaporulaton keresztül, ezért erőszakolnak meg nőket annyira szivesen.

Életben maradáshoz két stratégia lehetséges:
1. Alacsonyan tartani a létszámarányukat bármi áron, ha kell erőszakkal.
2. Betiltani az iszlámot a szcientológiához hasonlóan, elvégre mindkettőnél a uralmat biztosító politikai eszköz a lényeges, a vallás másodlagos.

Exploiter 2015.11.24. 12:46:14

Az általánosítást elég könnyű visszalőni, így

1. tény: a muzulmán bevándorlók egészen kis százaléka követ el terrorcselekményeket. Ez ennyi.

A hülyeséget sem szabad ugyanakkor túltolni, mivel

2. tény: napjainkban elkövetett terrorista cselekményekért 100%-ban muzulmán bevándorlók, vagy azok leszármazottjai felelősek.

A két tény együtt igaz. Ebbe kár belekeverni mindenféle további értelmetlen analógiákat.

Az is tény, hogy a muzulmán bevándorlókon kívül más bevándorlók nem okoznak hasonló problémákat, tehát ha valahol el lehet indulni, az ott van, hogy megvizsgálod, miben különböznek a többiektől, miben kéne másképp kezelni őket.
Mert oké, hogy muzulmán bevándorlóknál a terroristák aránya csak 0,00001%, de a kínaiaknál ez a szám 0. Az indiaiknál szintén.
Tehát lesz valami ilyen gondolatmenet valaha, vagy mindenki csak a szart akarja paskolni innentől...?

kissiú 2015.11.24. 12:58:15

Az, hogy Ovi ostobaságból, vagy tudatosan csinálja-e, nem kérdés.

Krutzifix 2015.11.24. 13:33:33

@1234567890987654321: és Te írod, hogy sz iszlám = náci?

kolgét 2015.11.24. 14:02:15

nickgrabowsk! Te egy barom vagy! Ilyen egyszerű ez.

Bogyó 2 2015.11.24. 14:49:06

@Brix: A ballibek! Néha jó volna kinézni a világból és nemcsak a magyarországi félfeudálissá és a tömegtájékoztatás révén droiddá süllyedő emberek közötti viszonyokat látni. Merkel a kereszténydemokrata, szocialista kormányok fogadják be a menekülteket. Orbán társai Nyugaton a radikális és szélsőjobboldali pártok, tehát a menekültkérdésben nemcsak Orbánnak bólogatók, nem feltétlen ballibek, hanem ők a többiek. Akkor is, ha Magyarországon szinte mindenkit sikerült droiddá tenni és elhitetni velük, hogy a háborús menekültek lövik le saját magukat, de csak azért, hogy utána meg bennünket lőhessenek. Gondolkodás és emberi érzelmek? Keresztényi könyörület? Differenciált probléma-megoldás? Ezek túl bonyolult kérdések az átlag fidesz-birka számára, aki szerint minden menekültet haza kell küldeni vagy lelőni, aki nem ezt akarja, az vagy hülye, vagy romlásba akarja dönteni az országot meg Európát. Az ennél bonyolultabb elképzelések már meghaladják a képességeiket.

Bogyó 2 2015.11.24. 14:50:47

@Exploiter: És akkor mit kezdünk az echte európai, keresztény családból származó dzsihadistákkal?

csak egy néző 2015.11.24. 15:19:12

@wmiki:
Csak nem kezelésen voltál a zárt osztályon, hogy hál'Istennek régóta nem láttunk? Kiengedtek vagy kilógtál?
Megfejtetted már a szobában elpárolgó víz titkát? DDD

forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=239

@Primátor:
Seíts már a haverodnak megfejteni ezt a talányt.DDD

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.24. 15:48:38

@wmiki: És mondd miki! Párolog már a víz?

"Miért párolog el a víz?
Válasz küldése
Részletes keresés
247 hozzászólás

wmiki
Hozzászólások: 153

Miért párolog el a víz? (7780)

Idézet

HozzászólásSzerző: wmiki » 2010.11.29. 12:34
Azt már megállapították itt a fórumon, hogy a tudomány sosem téved.
És nyilván mindent tud a világról.

Engem most az érdekelne, hogy egy 20 C fokos szobában (vagy az 1-2 Co szabadban) miért párolog el a víz? a szent könyvek szerint az csak 100 Co felett lesz légnemű.
akkor hova tűnik?"

forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=239

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.24. 15:51:03

@Primátor: Mi van te barom? Csak egy mondatos röfikre futtya?

Proud Mary 2015.11.24. 15:54:20

ez most valami rejtett entellektüell zsidózásos poszt?

Brix 2015.11.24. 16:06:48

@Bogyó 2: Szerintem éppen a gondolkodás miatt nem támogatja a többség a " menekültek " befogadását. Egy más történelmi helyzetben, talán más lenne ...Most ami van, az inkább félelmet kelt mintsem szolidaritást. A mostani folymatnak 3 olyan fontos jellemzője van , amely miatt az emberek elutasítják a befogadást:
1. A migráció tömeges méretű, akár 10 milliókkal is lehet számolni, több év távlatában
2. állami kontroll felett álló, erőszakos folyamat eredményeképpen kerültek Európába, törvénytelenül
3. hatalmas kulturális különbségek választanak el tőlük, a negatív példákat mindenki látja Nyugat-Európából..
Jobb most elutasítani az egészet , és zéró toleranciát hirdetni, mint vállani a kockázatát a bizonytalan hátterű és szándékú emberek befogadásának

Exploiter 2015.11.24. 17:09:16

@Bogyó 2:

Ha mutatsz egyet, megmondom.

csak egy néző 2015.11.24. 17:10:35

@wmiki:
Ehhez mit szólsz kis köcsög?

" Deutsch Péter, az MTK ügyvezető elnöke (és Deutsch Tamás testvére) és a Mazsihisz a zsidó sportolók szervezetével, a Maccabi Vívó és Atlétikai Clubbal együtt közösen költheti el az állam 2,1 milliárd forintját a 2019-es Maccabi Európa Játékokra."

5perc 2015.11.24. 18:32:49

"Semjén és Harrach urak"
Tévedés. Ők csakis gazdaságilag keresztények.

csak egy néző 2015.11.24. 18:41:04

@5perc:
Én inkább úgy mondanám, hogy megélhetési keresztények.

5perc 2015.11.24. 18:42:57

@Exploiter:
"2. tény: napjainkban elkövetett terrorista cselekményekért 100%-ban muzulmán bevándorlók, vagy azok leszármazottjai felelősek."
Akkor kezdjük Breivikkel, korunk legtöbb embert egyedül meggyilkoló terroristájával.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.24. 19:00:55

@Exploiter: Aha, biztos igazad van.
"2. tény: napjainkban elkövetett terrorista cselekményekért 100%-ban muzulmán bevándorlók, vagy azok leszármazottjai felelősek."

És ez?

"A legvéresebb amerikai iskolai mészárlás 2007 tavaszán történt: az Egyesült Államokban letelepedett, koreai származású, 23 éves Cso Szjunghuj 32 embert ölt meg, és még több mint kétszáz lőszere volt. Néhány nappal később a fresnói állami egyetemen ölt és sebesített meg három embert egy fiatal."

dicsak buksi! 2015.11.24. 19:47:18

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:
Cso Szjunghuj a libsik álma. Nem európai, nem keresztény, fiatal férfi. Jőjjön belőle több tízezer. Vele kell megmenteni Európát!

polgarjenö 2015.11.24. 20:19:07

@5perc: top-lista élén pedig Andreas Lubitz (Germanwings 9525), aki puszta kézzel 150 embert küldött a halálba.

Exploiter 2015.11.24. 20:29:15

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: @5perc:

Én elhiszem, hogy úgy gondoljátok, nagyon okosakat tudtok írni, de nem. Nem véletlen, hogy ezeket a szakértők se tartják terrorcselekményeknek, mert ugye nem azok.

Nem, hasfelmetsző Jack se volt terrorista. Tudom, hogy nehéz egyértelműen definiálni a szó tartalmát, de a magányos őrültek nem tartoznak alá, úgyhogy pls. ilyenekkel ne fárasszatok.

polgarjenö 2015.11.24. 21:49:46

@Exploiter: Arra azért kíváncsi lennék, mennyivel csúnyább dolog terroristáskodni, mint "magányos őrült"-ként ámokfutni? Az áldozatok számát tekintve a nemterrorista elkövetők sokkal eredményesebbek.

Peterpapo 2015.11.24. 21:55:35

A háborúk többsége és a terrorizmus mind a vallásból fakadnak, ezért nagyon logikusnak tűnik. hogy a vallást úgy ahogy van be kellene tiltani. Bár akkor találnának mást, amiért erőszakot lehet alkalmazni más embereken. Például hogy ki melyik focicsapatnak szurkol. Lehet, hogy kulturált, keresztény, európai emberek vernék egymást, a debreceni nagyerdőben szórakozásból. Ja! Ilyen már van. Akkor mindegy.

anyadmajma 2015.11.24. 22:24:29

ELTÁRSAK! Addig nem kell fosni, amíg rogán elvtárs terroristáknak adhatja el az egész V: kerültet. Addig itt nem lesz robbantás, amíg adjuk nekik a lóvét.

jogalany 2015.11.24. 22:52:14

Orbán okos. Már megtervezte és kész is a menekülési út és hely. Az Adrián vett egy szigetet és hozzá 600 millióért egy yachtot is. A kissé buta Deuscht Tamást kiküldte Brüsszelbe, ne rontsa itt a levegőt, de visszajár. A káosz kedvéért meg embereit kistafingolja így nem vele fognak törödni, hanem a sok ezernyi hívével.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2015.11.25. 11:11:58

@polgarjenö:

"Arra azért kíváncsi lennék, mennyivel csúnyább dolog terroristáskodni, mint "magányos őrült"-ként ámokfutni?"

Sokkal. A terrorizmusban ugyanis rendszer és cél van. Azaz várható a megismétlés és folytatás. Valamint nyílt célja a számunkra értékes dolgok elpusztítása, és nem, nem mindegy, miért halsz meg.

"Az áldozatok számát tekintve a nemterrorista elkövetők sokkal eredményesebbek."

Per fő, talán. De minden nemmuszlim terrorista összesen se ölt meg annyit, mint az IS egy átlag délután.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.25. 14:51:53

@Proud Mary: Hát nem nyert kispofám! Természettudományokkal és informatikával foglalkozom, meg energetikával.
Most sem ment több egy mondatnál? Ilyen nehéz fogalmazni?
Fogalmazás gátlót szecc, hogy még sok* bővített mondatra se futtya?

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.25. 14:53:20

@Exploiter: Aha. Szóval valaki lelő 77 embert, az nem terrorizmus.
Csak az a lövöldözés terrorizmus, amit te annak minősítesz. Értem.

2015.11.25. 16:56:20

@Krutzifix: Igen. Én ugyanis azt mondom, hogy élni és élni hagyni. Sosem érdekelt, ki mit csinál. Cserében elvárom, hogy az én életembe se szóljon bele senki. Viszont az iszlám szerint, ha ők átveszik a hatalmat, nekem vagy meg kell térjek, vagy szolga leszek, vagy halott. Semmiképpen nem hagyják, hogy úgy éljek, ahogy eddig, ha többségbe kerülnek az általam lakott helyen. Tehát önvédelemből ezt nem engedem meg nekik. Egyszerű, mint a faék. Ha nem akarsz áldozat lenni, tegyél ellene. Vagy vállald fel, hogy áldozat vagy és halj ki. Én inkább harcolok az életemért. Ha kell szóval, ha kell tettel, ha háború lesz, fegyverrel. Ilyen kurva egyszerű. És nem, nem érdekel a PC beszéd. Néha ki kell mondani a tényeket, bármennyire is fáj a sok túlérzékeny, öntelt, életképtelen egyednek.

2015.11.25. 17:10:40

@polgarjenö: Nem tudom, én valahol azt olvastam, hogy a kedves pedofil mohamed nevű hadúr uralkodása óta kb. 200 vagy 250 millió embert öltek meg az iszlám nevében, a kaporszakállú allahuk nagyobb dicsőségére, messze meghaladva a kerszténység kaporszakállú úristenének nevében egykor elkövetett hadjáratok eredményességét, az inkvizíció és boszorkányüldözés nevű nyalánkságokat is beszámítva. Semmi szükség rájuk errefele. Ha annyira szeretnek gyilkolgatni, tegyék egymással, úgyis a legtöbb viszály közöttük törzsi alapú, szunniták, siiták, vahabiták, mind mehet a levesbe egymást pofozni. Nekünk ebbe a pofonosztásba ugyan minek kell beszállni? Ide az jöjjön, aki ezen törzsi-vallási-politikai baromkodás nevében elkövetett gyilkolászáson képes túllépni. Nyugat Európa példája nem ezt bizonyítja. Köszönöm, akkor nem leszek öngyilkos a PC nevében és kész...

2015.11.25. 17:19:33

@Peterpapo: Ha neked mindegy az, hogy egy képzelt isten nevében fejbelőnek, elrabolnak, levágják a fejed videóra véve a kivégzésed, vagy felrobbantanak olyanok, akik megtámadnak téged, miközben pld. a kedvenc éttermedben ücsörögsz... míg a másik alternatíva az, hogy elmész valahova, ahol, ha te is behergeled magad, verekedni fognak veled emberek... akkor nem tartalak értelmes embernek. Ennyi.

2015.11.25. 17:26:41

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:
Vannak elmebetegek, mint az általatok idézett magányos őrültek. Egyik sem szervezetten, mások által irányítva, egy politikai-vallási erőszakszervezet világuralmi céljainak megfelelően irtott ki embereket. Ezek "csak" szimpla gyilkosok.
Velük szemben állnak pld. a mohamedán terroristák, akik a szent küldetésük nevében irtanak ki minket.
Természetesen mindkettő eredménye egy csomó hulla.
De van egy kurva nagy különbség.
Magányos elmebeteg őrült ellen nem tudsz védekezni.
Világuralomra törő szekta tevékenységét meg tudod figyelni, be tudod tiltani őket, stb.
Állítólag értelmes ember vagy, talán látod a különbséget a két csoport és céljaik között.
Ha nem, nos én kérek elnézést.

Peterpapo 2015.11.25. 19:21:34

@1234567890987654321:

Látom nem érted a párhuzamot, így azt sem tudod megítélni, hogy én értelmes vagyok-e vagy sem? A lényeg, hogy teljesen mindegy minek a nevében tesz valaki erőszakot egy másik ellen és az is mindegy, hogy milyen mértékűt, az elítélendő és üldözendő. Jól tudjuk mindketten, hogy egy vallást nem lehet betiltani. Nincsenek rá módszerek. Ráadásul, ha tiltanád, csak a tüzet szítanád vele. Azt is jól tudjuk, hogy Orbán azért mondta, amit mondott, mert kiderült, hogy a Párizsban robbantó terroristák közül egyik sem a mostani migránsok közül került ki, de mindenképp fenn akarja tartani azt a látszatot, hogy minden migráns potenciális veszélyt jelent ránk és Európára. Értelmes ember nem általánosít, ebből is látszik, hogy Viktor egy undorító, gusztustalan, pökhendi, hazug, álszent parazita az ország és a nép testén.

Peterpapo 2015.11.25. 19:27:12

@1234567890987654321:

"Köszönöm, akkor nem leszek öngyilkos a PC nevében és kész..."

Köszönöm, akkor nem leszek besúgó és kész...

Vajon mindenki mondhatta volna ezt anno Magyarországon?

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2015.11.25. 22:34:20

@Peterpapo:

" lényeg, hogy teljesen mindegy minek a nevében tesz valaki erőszakot egy másik ellen és az is mindegy, hogy milyen mértékűt, az elítélendő és üldözendő."

Baszottul nem mindegy. A "nevében" a különbség jó és rossz között.
Pl. az is erőszak, ha valaki megvédi magát attól, hogy allahkodnia kelljen, ez mégsem rossz.

Peterpapo 2015.11.25. 22:39:22

@peetmaster:

Baszottul kevered a dolgokat. Az önvédelem az nem erőszaktétel egy másik békés ember ellen, akit csak azért bántanak, mert más a bőrszíne, a vallása, más csapatnak szurkol, stb.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2015.11.26. 11:08:04

@Peterpapo: nem keverem. Ez bizony ugyanaz. Ha engem valaki allahkodásra kényszerít, az ellen erőszakos leszek, és igazam lesz.

Mikibá3080 2015.11.27. 13:43:35

Hol húzódik a bevándorlás történelmi határa? 2015? 1960?.....896? őskor? Mai ismereteink szerint az egész emberiség afrikai bevándorlók leszármazottja! Az emberiség mindíg ilyen volt: örökké vándorolt a job, könnyebb megélhetés reményében, vagy csak a puszta túlélésért.

Mikibá3080 2015.11.27. 13:54:21

@Exploiter: A IX.század végén nagy létszámú pogány bevándorló érkezett a keresztény Európába, Szvatopluk elmulasztotta a kerítésépítést, ezeknek a bevándorlóknak az utódai még ma is vakaróznak néhány európai keresztény-polgári érték elfogadásától.

2015.12.04. 00:24:17

@Mikibá3080: Tessék mondani, az európai keresztény-polgári értékrendbe beletartozik a boszorkányüldözés, vallásháborúk, gyarmatbirodalomból való meggazdagodás, más országok műkincseinek elrablása, hódító világháborúk inditása, netán haláltáboros fajirtás, mert nevezett büszke és nagyon kultúrált európaiak ezt mind elkövették a mi butus lovasnomádjaink nagy csodálatára, szóval ezekből is vegyünk át? Csak mint pogány bevándorló amatőr kérdezem a kibaszott nagy humanista európeer

2015.12.04. 00:40:04

@Peterpapo: szóval minden erőszak elitélendő? Akkor gondolom betiltod a katonaságot, rendőrséget, mert ezek bizony erőszakot alkalmaznak egyesekkel szemben, hogy neked ne kelljen bepiszkítani a kezed álszent humanizmusodtól eltelve. Vajon azonnal verjük láncra a küzdősportolókat, harcművészeti klubokat, önvédelmet gyakorlókat? Hány év börtön illeti azt, aki az álmában rátörő rablót kezével illeti? Ha teljesen be akarod tiltani az erőszakot, akkor az egész népességet benyugtatózva mesterséges álomban kell tartanod, lásd Orchideák bolygója.

Vallásbetiltás... érdekes módon van, ahol betiltották a scientológiát, pedig vallásként határozzák meg magukat, mint az iszlám, pedig egyik sem a hitre koncentrál, hanem a hatalom erőszakos elnyerésére. Mindkettőnél kimondott cél a világ feletti teljes uralom és nácikat megszégyenítő módon törekednek-ügyeskednek rá.

2015.12.04. 00:49:26

@Mikibá3080: Pontosan. Aki pedig gyengének bizonyult, azt az erősebb habozás nélkül rabszolgává tette, kiirtotta vagy megette. Ízlés szerint. Ránk is ez vár, ha túl sokat humanizálunk és siránkozunk. Van egy életerős bevándorlóhad, aminek még az előszelét sem éreztük meg. Ha beindulnak fogtok ti még sírva menekülni előlük. Érdekes, lassan a nagy willkommenezők is kezdenek gátakat állítani. Alábecsülték a lavinát. Vagy sok zsetont kaptak érte. Vállvonó smiley. Orbán egy fasz, de általa kaptunk egy kis időt. Fene tudja mit hoz a holnap, de voltunk már iszlám uralom alatt. Értelmes ember nem igyekszik olyan körülmények ismételt elősegítésében. Fenntartásaim vannak a bevándorlók szándékaival, szavahihetőségével szemben is. A Korán értelmében hitetlennek hazudni az iszlám terjesztése végett dicsőség. Innentől game over.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2015.12.04. 08:05:35

@1234567890987654321:

" az európai keresztény-polgári értékrendbe beletartozik a boszorkányüldözés, vallásháborúk, gyarmatbirodalomból való meggazdagodás,' stb.

Nem. Ezek _eszközök_, azaz nem számítanak. Az számít, hogy _miért_ csinálod ezeket. Pontosabban hogy kinek az érdekében. Ha az iszláméban, akkor nem jó.
süti beállítások módosítása