B1 blogcsalád



Nem engedik oda a Fideszt Göncz Árpád sírjához

2015. október 14. - nickgrabowszki

Ami lesz:

Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet.

Ami nem lesz:

  1. Nem lesz állami protokoll
  2. nem a Fiumei úton, a Nemzeti Sírkertben helyezik el,
  3. a kormány és az Országgyűlés vezetői, sőt, Göncz utóda, Áder János se mondhat beszédet.
  4. Nem lesz katonai tiszteletadás, díszsortűz (mint volt főparancsnoknak),
  5. nem gyászolnak a közintézmények,
  6. nem közvetít a kormánymédia,
  7. és magasrangú külföldi vendégek se lesznek. (Vagy ha igen, akkor magánberként, valamint a Fidesz ellenzékének szánt gesztusként.)

És nem lesz ez sem:temet.jpeg

Gönczöt nem Antall József, Szabad György és Mádl Ferenc, hanem Bibó István, Litván György és Vásárhelyi Miklós mellé (vagy közelébe) temetik. A politikai ellenfelek helyett az elvbarátok közé.

Végakaratának megfelelően. Amit annak tudatában tett, hogy neki állami temetés jár.

Tehát maga Göncz kérte, hogy hová temessék (és ezzel azt is, hová ne), és hogy ki mondjon beszédet a ravatalnál és a sírnál (és ezzel azt is, hogy ki ne.)

Hogy egy volt államfőt ne állami protokoll mellett temessenek el, az

teljes szakítás a hagyományokal.

Például a 2011-ben meghalt Mádlt egyik utóda, Schmitt Pál búcsúztatta. Idén nyáron Szabad Györgyöt pedig Áder János köztársasági elnök. A kormánytévé mindkét temetést élőben közvetítette.

Viszont, hogy ha a volt köztársasági elnöknek állami temetése lenne, akkor azt a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottságnak kellene szerveznie.

  1. Amelyet a kormányban Semjén Zsolt felügyel.
  2. Amelynek elnöke a volt kormányfő, Boross Péter.
  3. Amelynek tagjai között olyanok vannak, mint a Horthy-apologéta Szakály Sándor.

És akkor beszédet mondana Áder vagy Kövér, valamint bizonyára elmenne Orbán is. Így még az is kérdés, delegál-e a kormány valakit; ki kockáztatja meg, hogy kifütyüljék.

A Gönczhöz korábban közelálló Vásárhelyi Mária nem is titkolja, hogy politikai okai vannak az állami temetés elutasításának:

Nemcsak az élete hanem a végakarata és ennek beteljesülése is példaként szolgál az egyén méltóságának megőrzésére, arra hogy nem kell elveinket feladva a hatalmi önkény előtt meghajolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr747967660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.16. 08:46:19

@Muzslai Zsitva Ágnes:

"Magánemberként akarja hogy eltemessék"

Ahhoz magénemberként kellett volna élnie. Ám aki olyan magas áll. hivatalt választ, az többé nem lehet magánember, még a halálában sem. Ezt G.Á. is tudhatta volna - sőt szerintem tudta is.

Kíváncsi lennék, vajon akkor is ilyen temetést akart volna-e, ha most a szadesz lenne kormányon...

csak egy néző 2015.10.16. 09:16:39

@Proud Mary:
Te baromarcú, nácizó, köcsög, hogy jön ide Mao?

Proud Mary 2015.10.16. 09:23:25

@csak egy néző: 2015.10.16. 09:16:39

úgy te náci idióta, h az is egy hulla. analógia baszod, kijártad az általánost? pol pot imádó nyomorult

Proud Mary 2015.10.16. 09:27:09

@csak egy néző: szívesen írnám, h primitívebb vagy, mint gondoltam, de nem. te pont olyan buta, sötét, primitív náci vagy, mint amilyennek elképzeltelek.

csak egy néző 2015.10.16. 09:49:26

@Proud Mary:
Te sem hazudtoltad meg magad faszfejkém. Megmaradsz egy baromarcú, nácizó, köcsögnek. Kívánom, hogy majd anyád sírjánál is így beszéljenek, ahogy te beszélsz egy elhunyt emberről, ami rólad nem mondható el.Remélem téged majd a patkányok fognak kikaparni az összeszart sírodból.
Most pedig elhúzhatsz a halál f...ra, te féreg.

Proud Mary 2015.10.16. 09:56:09

@csak egy néző: igazi demokrata vagy :)) legkomolyabb érved az anyázás

idéznéd, ahogy én beszéltem Göncz Árpádról?

Proud Mary 2015.10.16. 10:02:28

@csak egy néző: "Kívánom, hogy majd anyád sírjánál is így beszéljenek, ahogy te beszélsz egy elhunyt emberről, ami rólad nem mondható el."

ez mekkora mondtad :))

te nem is ember vagy hanem egy rohadék botprogram vagy egy paranoid skizofrén szarházi

csak egy néző 2015.10.16. 10:03:22

@Proud Mary:
"kijártad az általánost?" (dícsérd, dícsérted) gratula.

"úgy te náci idióta, h az is egy hulla."
Te sem elhunyt leszel, hanem csak egy hulla.

Te aztán demokrata vagy.
"te nyomorék, náci idióta, nyomorult, sötét, primitív náci)
Na ennyi voltál kiskcsög. Csá.

Proud Mary 2015.10.16. 10:49:35

@csak egy néző: idézd te szánalom amit írtam Gönczről vagy kussolj. suttyó pribék házmester

N. Barbie 2015.10.16. 11:56:35

@pamut: A legnagyobb gyulolkodo mutogat masra szemelyeskedesben, hat ez nagyon jo :)

Ezer bocsanat, hogy valahogy nem vettem eszre a sok pocskondiazasod kozott, mire is kene valaszolni?

N. Barbie 2015.10.16. 12:02:16

@daito: Esetleg arra is tudod a valaszt, hogy arpi miert reszesitette ke. kegyelemben farkasflorit? Arra is van hiheto mentseg?

csak egy néző 2015.10.16. 12:38:20

@N. Barbie:
"Az eljárási kegyelem iránti kérvényt a miniszter javaslatával együtt az IM továbbítja Göncz Árpád hivatalához. Dr. Zentai Gyula, a hivatal kegyelmi ügyekben illetékes munkatársa szerint nem fordult még elő, hogy ne kapott volna kegyelmet az, akit az IM javasolt. Zentai Gyula egyenesen így fogalmazott: "A politikai felelősség a minisztert terheli."
És erre is tudod a választ esetleg, hogy miért van még szabadlábon?

atlatszo.hu/2015/02/27/a-vilag-legdragabb-opel-corsaja-es-a-belugyminiszteriumhoz-kozeli-irodahaz-igy-ver-hidat-a-munka-vilagaba-az-orszagos-roma-onkormanyzat/

www.atv.hu/videok/video-20150515-hadhazy-akos-eb

www.atv.hu/videok/video-20151013-hadh

N. Barbie 2015.10.16. 13:06:49

@csak egy néző: Ok, az IM es a miniszter javasolja, attol neki kotelezo alairnia? Nem merlegelheti a bizonyitekok alapjan, majd utana sajat bunos/nem bunos velemenye alapjan dont? Dehogynem.
Ha egy bizonyitottan mondjuk tobbszoros gyilkos felmenteset javasoljak neki, mert pl. haver, azt is alairja?
Masreszt, ha tenyleg nem volt bunos, o alairta a felmenteseet ezert, akkor miert is kellett 30 evre titkositani az ugyet es nem mondjuk rogton kiadni a sajtonak, alatamsztando a dontest? Nagyon erdekes...

Amugyolyan sem fordult meg elo, hogy volt ke. ilyen cirkuszt csinal a temetese korul, megis o megcsinalta. Akkor csak tud sajat elhatarozasbol donteni.

csak egy néző 2015.10.16. 13:19:10

@N. Barbie:
Én nem emlékszem, hogy azóta regnáló köztársasági elnökök olyan nagyon kitettek volna magukért, vagy szembe mentek volna az aktuális kormány döntéseivel. Sosem fogjuk megtudni, hogy az akkor IM miniszter milyen háttéralkut kötött Flórival, de amint látszik ez a bűnöző igen ügyes túlélő bajnok. Egyébként ha egy többszörös gyilkosról lett volna szó az esetében, nem hiszem, hogy aláírta volna. Apropó vajon Pintér elvtárs olajos ügyeit miért is kellett 85 évre titkosítani, pedig az ő pályafutása is megérne pár száz évet és most mégis miniszter.
Az pedig, hogy egy 15 éve visszavonult ke hogy rendelkezik végakaratában, azt hiszem ez saját magánügye és ebből egy ekkora politikai cirkuszt csinálni, ez a mai megosztott politikai állapotok tökéletes bemutatása.

N. Barbie 2015.10.16. 13:25:31

@csak egy néző: Mondtam mar parszor, attol, hogy mas is megcsinalt hasonlokat, ot magat ez meg nem menti fel.
Egyesek amugy tudni velik, hogy szemelyesen a pufajkas horn jart el goncznel flori ugyeben, mert, hogy akkor florika meg voros szinekben nyomult, azota mar koponyeget valtott, de a pofatlan lopasait folytatta, hatha most nem ussza mar meg.

csak egy néző 2015.10.16. 13:36:53

@N. Barbie:
"Mondtam mar parszor, attol, hogy mas is megcsinalt hasonlokat, ot magat ez meg nem menti fel."
Ezzel a mondatoddal mélyen egyetértek a mai fideszes lopásokkal kapcsolatban.

N. Barbie 2015.10.16. 13:49:13

@csak egy néző: Pontosan, soha nem is vedtem a fideszes tolvajokat.
Csak szeretek ravilagitani a fideszezok kettos mercejere (ettol leszek a legtobbjuk szemeben fiszesztroll, fidesz berkommentelo stb.), amikor is mikor lopasokrol van szo, mindig csak fideszes ember jut eszukbe, holott az osszes eddigi part is ugyanugy lopott, haveroknak jatszott at, max. nem ennyit es nem ilyen feltunoen.

pamut 2015.10.16. 19:33:24

@Francois77:
Na akkor csak hogy a tényeknél maradjunk: rágalmaztál, és rágalmazol most is. Az hogy az elnöknek - minden elnöknek - káró nyugdíjat elrakta abban kurvára semmi de semmi undorító nincs, a temetése pedig akkor lenne "undorító" ha megjelenne rajta a hazaáruló nemzety maffia. Minden embernek joga van eldönteni ki lehet ott a temetésén és ki nem, akár elnök volt az illető akár nem. Az hogy "undorító" jelzőt hazudod Gönczre az maga a hullagyalázás akárhogy erőlködsz kitalálni hogy nem az. Nos, ha valaki itt undorító, az te vagy, az pedig olyan szinten gyomorforgató szarrágó ocsmányság hogy egy temetés költségén kezdesz nyivákolni hogy bárki akiben a becsület szikrája van az azonnal belehalna a szégyenbe, na de neked ilyen problémád nincs... ahogy a fideszes maffia százmilliárdos lenyúlásaira sincs egy szavad se, áááááh, kurvára nem lóg ki a lóláb, meg az egész ló, áhh dehogy te kis geci :D
istenem hogy te milyen végtelenül undorító vagy....

pamut 2015.10.16. 19:34:17

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Egy nagy büdös véreres lófaszt írtál te tényt.

Te egy szánalmas, gagyi hazugságot írtál le.

pamut 2015.10.16. 19:35:05

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Mi van rohadék geci fideszmaffiózókám próbálsz engem jobbikos nácinak hazudni, hátha az beválik? :DDD

pamut 2015.10.16. 19:36:37

@N. Barbie: :DDD Erőlködsz kis bolha? :DDD

na, patkányozz még ahogy eddig tetted, ne szégyelld mekkora hullagyalázó kis rohadék vagy :)))

Esetleg toporzékolj is mellé, hátha egy másik bolhát érdekelnek az aljas hullagyalázó rágalmaid :)))))

2015.10.16. 20:06:58

@ariskerase: Háááát igazából nem tudom, mit is reagáljak...
1 hol láttad leírva, hogy baloldali vagyok?
2. talán nem tudok írni, hogy az írod hogy analfabéta vagyok?
3. milyen alapon hülyézel le valakit?
Ez a vitának a korrekt megoldása? Vagy netalán és is ilyen stílusban beszéltem Önnel,Veled?
Gratulálok a szellemi színvonalhoz...A béka feneke...

2015.10.16. 20:45:01

@csak egy néző: akkor meg mit simogatod ezt a szadesuos vén buzit, ez is csak egy azok közül, akiket el kellene küldeni a halál faszába! :D :D :D :D :D :D :D

2015.10.16. 20:47:47

@TPP: Akkor halljuk ki vagy? Tied a pálya! HALLGATLAK! :D :D

csak egy néző 2015.10.16. 21:32:06

@ariskerase:
Mondjuk téged is el lehetne küldeni a halál faszára, aki képes így beszélni egy elhunyt emberről. Te mit szólnál hozzá, ha anyád halála után simán csak lekurváznák, aki egy marék homokért szopott?
D :D :D :D

2015.10.16. 21:49:18

@csak egy néző: csakhogy az én anyám nem volt sem politikus, sem köztársasági elnök, nem kellett felelős döntést hoznia, nem tett keresztbe törvényeknek, nem védte azokat, akik állítólag lesittelték, azért ez nagy különbség, és ami a legfontosabb senki nem akar belőle szentet csinálni vagy politikai tőkére szert tenni! na ezen gondolkozz el, aztán saját magadat el is hajthatod a halál faszára! :D :D :D ez elég gyenge érvelés volt a részedről! jobb nincs?

csak egy néző 2015.10.16. 22:12:49

@ariskerase:
Mélyen megnyugtat, hogy ennyire alaposan ismered az életét és felhatalmazva érzed magad, hogy ítélkezz felette. Miért érzed úgy, hogy jogod van több millió ember kedvenc politikusát "le vén buzizni, akit el kell küldeni a halál f..ra? Mesélj már egy kicsit arról is, hogy mennyivel különb ke volt a plagista, besúgó Shit Paja aki lemondott államfői tisztségéről, megtartva a volt államfőknek járó, nagy összegű életjáradékot, szolgálati autót, titkárságát, aki lelkiismeret furdalás nélkül átvette a Nemzet Sportolója díjat. A kitüntető címmel havi nettó félmilliós juttatás jár, miközben Schmitt ezen felül jogosult az államfőknek járó tiszteletdíjra is, ami havi másfél millió forint.
Vajon mit fogsz mondani az ő halála után?
És végül, akkor is egy büdös bunkónak tartalak, aki így beszél egy 15 éve visszavonult elhunyt emberről.

pamut 2015.10.16. 22:24:42

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Dehogynem. Olyan gagyi hazugságot írtál amire még a látszat kedvéért sem tudtál felhozni semmit.

Nem tudom hogy ennyire hazug vagy, vagy ennyire felzabálta az agyad a betegséged, de úgy sejtem az előbbi.

pamut 2015.10.16. 22:26:40

@ariskerase:
Hullagyalázó utolsó féreg vagy, nem ember.

Pont azért gyűlölöd Gönczöt mert ő az volt ami te soha nem leszel: ember.

Mondhatnám hogy szánlak, de nem szánlak. Te még ennyit se érsz.

2015.10.16. 22:35:52

@csak egy néző: Na okostojás, annyira megmondó vagy, csak megint mellényúltál, látom az érvelés nem az erősséged, mivel cáfolni nem tudsz, így jön az újabb próba!
Akkor!
1. Demokráciában élünk, mindenkinek joga van a véleményéhez, nekem is neked is, az enyém ez, a tiéd az ellenkezője, nem tetszik, sajnálom nekem sem a tiéd!
2. Hol olvastál tőlem olyat, hogy schmitt palikát isteníteném? nem több egy utolsó fideszes bérencnél, szégyen, hogy köztársasági elnök lett, de egy olyan patkány mint göncz után nincs min csodálkozni!
3. a fidesz egyenlő mszp! szégyen mindkét párt erre a nemzetre nézve, de ha nektek ez kell, akkor ne síránkozzatok! Az, hogy meghalt nem menti fel őt a bűnei alól! Egy patkány volt és rohadjon meg, ahol van! Nem tetszik, menj utána!
4. Olyan ember nem érdemel tiszteletet, aki szembeköpi azokat, akikkel együtt harcolt! :D

nA VANNAK JOBB ÉRVEID VAGY CSAK SMITT PALIZÁSRA FUTJA?

2015.10.16. 22:40:20

@pamut: Tehát, aki szembeköpi magát, az ügyet amiért harcolt, a barátait, az lenne ember, aki elárulja a nemzetét ez lenne az ember? Bocs, de akkor tudod mit nem is szeretnék ember lenni a te mesevilágodban! Szégyent hozott erre az országra!

A HULLAGYALÁZÁS MEG TUDOD MI? MEGDUGTAM ÁRPI BÁCSI HULLÁJÁT? VAGY FELDARABOLTAM, ESETLEG KIÁSTAM A SÍRJÁT? A NAGYOTMONDÁS HELYETT KICSIT GONDOLKODNI KELLENE ÉS NEM BAROMSÁGOKAT BESZÉLNI! ELŐBB ENNEK KELLENE UTÁNANÉZNED,HOGY PONTOSAN MIT JELENT A HULLAGYALÁZÁS MERT PONT AZT NEM KÖVETTEM EL! DE HA MÁR ÚGY IS UTÁNA NÉZEL, AKKOR AZT IS MEGNÉZHETED, MI AZ, HOGY EMBER, NA ÁRPI BÁCSID PONT NEM AZ! :D :D :D :D :D

pamut 2015.10.16. 22:49:58

@ariskerase:

Amiket leírtál, az mind hazugság, rágalom, ráadásul a téged annyira jellemző, sunyi, alpári, mocskos hazugság, ÉS: hullagyalázás.
Minden szavad, minden sorod, minden állításod: hullagyalázás.

Mivel gyenge a felfogásod, megismétlem: te egy senki vagy. Egy utolsó senki, aki soha semmit nem ért el az életben, és soha nem is fog. Egy nulla vagy és ezt tudják a körülötted lévők is, sőt te magad is tudod. Pont ezért gyűlölsz. Mert az Elnök úr egy valaki. Emberi, politikai nagyság. És kis féreg mindig is gyűlölték és gyűlölni is fogják a náluk különbeket. Az Elnök Úr pedig nem csupán különb nálad, de sokkszorta különb.

Mi maradt neked? Akit senki nem érdekel? Ennyi. Hogy itt hörögsz, gyalázkodsz, hullagyalázol, hogy kicsit tompítsd a saját szégyened, kudarcod hogy egy senki lettél. Azt reméled hogy le tudod rántani a saját féreg-szintedre őt, hogy ne fájjon neked annyira hogy ő mennyivel különb. De az összes erőlködésed röhejes. Üvölt a bolha. Azt hiszi hallja bárki. Még a szomszédos porszem is csak röhög rajtad.

csak egy néző 2015.10.16. 22:53:36

@ariskerase:
Azt hiszem, hogy nem süllyedek le hozzád. Légy büszke magadra.
Ennyi volt, nem kell, hogy válaszolj, mert nincs tovább.

Francois77 2015.10.16. 23:26:08

@pamut: az, hogy hazudsz, nem igazol. Nem Gönczre mondtam, hogy undorító, hanem arra az eljárásra, hogy a nyugdíj stb, ami JÁR neki, azt elrakja, de az állami temetést, ami JÁR neki, azt nem kéri. a nyugdíjról is lemondhatott volna nyugodtan. Mellesleg a temetésnek is csak az állami részéről mondott le, a költségeket nem testálta a családjára, az maradt az államé. ha ezt nem érted, nincs miről beszélgetni, ne is válaszolj, mert sötét vagy mint az országút.Lehet, hogy különb, de maximum VOLT.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.17. 10:29:58

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Pamuttal nem érdemes vitatkozni, még a kommentjeit sem jó olvasni, annyira tele vannak hazugságokkal.

Én a magam részéről már jó ideje tiltom minden blogon, így szerencsére nem kell látnom a demagóg és pofátlan hazugságait.

N. Barbie 2015.10.17. 11:20:13

@pamut: Nyilván én erőlködök, aki példákat hoztam arra, hogy miért is nem volt a közelében sem egy hiteles államférfinak, te meg napok óta útszéli stílusban mocskolódsz csak mindenkivel, aki a kis mesevilágodat árpi bácsikádról meri bántani. 2-3 napja várom konkrét példákat, hogy miért is volt akkora sztár, semmit, ismétlem, semmit nem tudtál írni (nehéz is lenne, mivel nincs ilyen), csak azt ezt firtatókra öntöd az okádásaid. És akkor ki is erőlködik :D

2015.10.17. 11:58:21

@pamut: Te gondolom nagy valaki lehetsz, ha ennyire véded ezt a tetűt? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Hány általánost végeztél, 10 év alatt kettőt? Te is egy utolsó senki vagy, te is tudod, még egyszer mondom egy SENKI, én is tudom, mindenki tudja az anyád, az apád, a testvéreid akik szintén nagyobb senkik még nálam is :D :D :D a szomszédod is tudja hogy egy büdös nagy senki vagy és soha nem leszel valaki, csak itt tudod kiélni a feltűnési vágyadat, hogy beugatsz embereknek, és senki vagy a világ szemében, és jól figyelj, de még nálam is nagyobb senki vagy és az is maradsz, mert semmit nem értél el az életben :D :D :D :D :D :D nagyobb senki mint én, de én legalább nem játszom az agyamat mint te, hogy valaki lennék!

Az meg, hogy kit hogyan ítélek meg alkotmányos jogom, főleg ha közszereplő az illető, akkor a legkeményebb kritikákat is el kell viselnie, mégha ez neked a világ legnagyobb senkijénak nem is tetszik, mint ahogy nekem is, én tiszteletben tartottam a te véleményedet, pedig csak egy senki vagy még nálam is nagyobb :D :D :D :D :D :D, ha jól emlékszem neked konkrétan semmit, de semmit nem írtam! Vsizont te folyamatosan sértegetsz és személyeskedsz személyem irányában? Na de mindegy megszoktam már ezt a hülyéktől ami te is vagy, hogy egyszerűen nem lehet nekik megmagyarázni, hogy hülyék, mert akkor is védik a hülyeségüket - mint a te esetedben is - amikor mindezzel szembesítik!
Íme egy cikk, az indexről, mi a baj a hülyékkel: index.hu/tudomany/til/2015/10/13/miert_hiszik_azt_a_hulyek_hogy_ok_okosak/

indexes cikk még azt sem mondhatod, hogy valamelyik náci, fasiszta oldalról szedtem le! :D :D :D Hát ez a baj a hülyékkel, mint pl. ami te is vagy!

És ha már annyira hazudok, legyen hazudok, viszont nem látom, hogy egyetlen egy állításomat is megcáfoltad volna, bizonyítottad volna az állításaim ellenkezőjét, csak gyalázkodsz, bár az efajta érvelést megszoktam már a tefélédtől, a baloldalon az érvelés hiánycikk, mindig csak személyeskedni és sértegetni tudsz!

A hullagyalázást meg nézd meg, mert nekem kezd ciki lenni, hogy itt égeted magad a tudatlanságoddal!

2015.10.17. 11:59:50

@N. Barbie: Mit csodálkozol, ő már akkora nagy senki, hogy valakinek képzeli magát! Amúgy a fajtájától már megszoktam, hogy az érvelés és a bizonyítás nem az erőssége, csak gyalázkodni, provokálni, sértegetni és személyeskedni tud, mivel egy nagy senki ami pamutruci barátunk!

2015.10.17. 12:05:06

@csak egy néző: Elértük ezt a pontot, amikor érvelni, bizonyítani kellene az állításaidat és erre képtelen vagy, ilyenkor elmenekülsz, megszoktam már a te fajtádnál ez a szokás, előbb a sablon, majd az cáfolják, jön a személyeskedés, ha az se jön be akkor a jó öreg megfutamodás, semmi gond én értem nem tudod bizonyítani az állításodat semmi gond, az sem, hogy nincsenek érveid, de akkor ne told itt nekem a butaságaidat, az elején nem kellene írni! Na mindegy jó futást, hazáig meg sem állj!

2015.10.17. 13:06:07

@csak egy néző: csak itt kis faszfejkém pont te vagy a galamb, nem tűnt fel, hogy úgy viselkedsz, mint a galamb? Sakk-mattot kaptál és rászarsz a táblára! Legalább van önkritikád! :D :D :D :D :D

Érvelni, meg azért nem érvelsz, mert nincsenek érveid! :D :D :D Eddig egyet sem hallottunk sértegetésen kívül többre nem telik! Faszfejkém, na ez a szinted faszfejkém!

2015.10.17. 13:07:54

@csak egy néző: én néhány kommenttel ezelőtt leírtam, sok ilyennel volt dolgom, és a végén menekülni fogsz, mert nem tudsz cáfolni! És lám nem is kellett olyan sokat várni, már menekülsz, persze próbálod kimagyarázni kis galambocska a táblára szarás még nem győzelem, csak az intelligencia hiánya, mint a te esetedben! :D

csak egy néző 2015.10.17. 13:12:54

@ariskerase:
Elismerem baromarcú mélymagyar köcsög, hogy legyőztél.
"Sose vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
DDDD

N. Barbie 2015.10.17. 13:24:47

@csak egy néző: A mélymagyarozás hogy jön ide?

2015.10.17. 13:39:38

@csak egy néző: kösz a jó tanácsot, de engem nem győztél le, pont fordítva történt, te akartál lehúzni engem, de a rutinoddal sem tudtál rajtam felülkerekedni! Itt a hülye nem én vagyok, elég csak a kommentjeidet elolvasni a sületlenség, butaság, marhaság, tudatlanság ötvözete, ami mindenféle tudást, forrást, alátámasztást nélkülöz. A magánvéleményedet állítod be tényekként, pedig a tények pont nem téged, hanem engem igazolnak, javaslom ragaszkodj a tényekhez, akkor nem fogsz így felsülni mint most!

Legalább beismernéd a butaságodat, de még mindig magasan hordod az orrodat! Pedig a tudás nem elérhetetlen, információkat a mai világban a legegyszerűbb beszerezni, csak olvasni kellene a folyamatos okoskodás helyett amit te csinálsz!

na de mindegy egy újabb hülye, buta agymosott baloldalit sikerült kiütnöm! bár ez nekem már nem is igazán dicsőség!

N. Barbie 2015.10.17. 13:41:17

Ja értem, ha nem szoci, vagy libsi felfogású, akkor mélymagyar. Akkor téged lehet mélyzsidózni pont ilyen alapon?

2015.10.17. 13:44:15

@csak egy néző: @N. Barbie: úgy hogy egy idióta hülye, akinek az érvelés a gyalázkodásból áll, személyeskedni és sértegetni tud, mint a hozzá hasonló agymosott balosoknak általában, elég megnézni az eddigi teljesítményét: blog.hu/user/593489 az értelemnek még a szikrája sincs benne, folyamatosan gyalázkodik, soha egy forrást, soha egy bizonyítékot, soha egy érvet nem hoz fel az igaza alátámasztására! Érdekes, hogy pont az én oldalaimat hozza fel, azokat megnézheted, én minden esetben a tényekhez ragaszkodom, és bármikor bármelyik állításomat alá is tudom támasztani! ez mondjuk erről a nézőről nem igazán mondható el! elég elolvasni a kommentjeit! Vele olyan vitatkozni, mint galambbal sakkozni, bár ezt ő maga is elismerte! :D :D csak nem értem ha ő is tudja, hogy retardált akkor minek irogál?

2015.10.17. 13:47:58

@csak egy néző: Az én - KÖCSÖG ORBÁN!!!! - kommentjeim - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -a - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -tényeken - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -alapulnak - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -kedves - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -barátom - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -és - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -nem - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -az - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -okoskodáson - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -mint - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -a tiéd- KÖCSÖG ORBÁN!!!! -, hozhatod- KÖCSÖG ORBÁN!!!! - példának- KÖCSÖG ORBÁN!!!! -, legalább- KÖCSÖG ORBÁN!!!! - mindenki- KÖCSÖG ORBÁN!!!! - láthatja,- KÖCSÖG ORBÁN!!!! - hogy - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -ritka - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -nagy - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -agymosott - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -zsebkomcsika - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -vagy!

2015.10.17. 13:48:56

@N. Barbie: VIGYÁZZ MERT AKKOR EGYBŐL "NÁCIFASISZTANYILASHORYSTAGÁRDISTATUDOMISÉNMICSODASZÉSŐVALAMI" LESZEL EGYBŐL! :D

2015.10.17. 13:49:54

@csak egy néző: újabb - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -példa - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -az - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -érvek - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -hiányára - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -tőled- KÖCSÖG ORBÁN!!!! -!

N. Barbie 2015.10.17. 13:52:52

@csak egy néző: Ez mind válasz? Én is ásítozok már az unalmas magyargyűlöleteden, Szépen megkérdeztem, hogy neked minden nem ballib beállítottságú mélymagyar lesz? És ha igen, akkor te mondjuk lehetsz mélyzsidó? Válasz persze semmi, csak egy szánalmas link...meglepődtem...ja, nem...

2015.10.17. 13:57:40

@csak egy néző: mint - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -mondtam- KÖCSÖG ORBÁN!!!! - a végén a fajtád - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -mindig megfutamodik- KÖCSÖG ORBÁN!!!! -, de - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -legalább ne - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -nagyképűsködnél, a - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -butaságodat ezzel nem tudod- KÖCSÖG ORBÁN!!!! - palástolni! - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -elég - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -elolvasni - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -a - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -kommentjeidet - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -mindegyik tele - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -van - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -marhaságokkal!

2015.10.17. 13:58:25

@N. Barbie: tedd hozzá, hogy - KÖCSÖG ORBÁN!!!! -az a szint amiből ő ért! :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.17. 14:57:22

@ariskerase:

"Legalább beismernéd a butaságodat, de még mindig magasan hordod az orrodat!"

Ismerd el, nem ok nélkül hordja annyira fenn az orrát. Akinek olyan üres a feje, mint neki, annak a fejét szinte húzza felfelé a benne uralkodó vákuum. :)

2015.10.17. 17:22:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne: :D Ez igaz, én sem tudnám szebben megfogalmazni!

ariete 2015.10.17. 21:15:21

patkánytemetésre én se mennék el. Ennyike.

2015.10.17. 22:02:05

@ariskerase: ennyi? színvonal...elárulnád nekem, hogy a Te megítélésed szerint ki is a MAGYAR? Az aki OV-t követi, vagy az aki tényleg a hagyományokat és az értéket követi? Lehordtál engem mindennek...Elárulom neked, hogy én nem attól vagyok Magyar, hogy a Fideszt vagy a jobbikot követem...Attól vagyok Magyar, hogy a gyerekeimnek közvetítek valamit...Kövessék a nemzeti értékeinket(csak jelzem népzene tanárnak készül az egyik), hogy attól, hogy nem járunk minden nap templomba, nem gyónunk és nem áldozunk, még betartjuk a tízparancsolatot.... Nem attól leszünk nagyon nagy Magyarok, hogy verjük a mellünket...És igen, ettől sőt igazán ettől lehetünk olyan emberek, akik tisztelnek másokat, tudomásul vesszük, hogy mások más értékrend szerint élnek, hogy holtában nem gyalázunk senkit...ítélj, kedves ariskerase! Vita? Ja az nincs, csak a másik gyalázása. Ez ma a rögvaló. Mindenki elgondolkodhat, és magába nézhet...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.17. 22:47:00

"Attól vagyok Magyar, hogy a gyerekeimnek közvetítek valamit...Kövessék a nemzeti értékeinket"

Ennyi? Elárulnád nekem, hogy a te megítélésed szerint mik a nemzeti értékeink?

"attól, hogy nem járunk minden nap templomba, nem gyónunk és nem áldozunk, még betartjuk a tízparancsolatot"

Ez komoly? Ugye ezt viccnek szántad? Az első hármat is?

"Nem attól leszünk nagyon nagy Magyarok, hogy verjük a mellünket"

Szóval azt már tudjuk tőled, mitől NEM lesz valaki magyar. :D

"Mindenki elgondolkodhat, és magába nézhet..."

Including yourself. :) Csak hogy te is értsd.

2015.10.18. 10:49:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem nem szántam viccnek. Nem lopok, nem csalok, nem hazudok...és még sorolhatnám. Erre neveltem a gyerekeimet is. És arra. hogy tiszteljék a másik embert, függetlenül annak bőrszínétől, vallásától, politikai hovatartozásától. Tőlem a hozzászólásaimban nem olvastál azt hiszem egyetlen mocskolódó szót sem. És elárulom azt is, hogy mind a két gyerekem aránylag jól ismeri a magyar történelmet, a népzenét, irodalmat. És nem azért, mert az iskolában kötelező. Ha tehetjük ebben az országban járunk kirándulni, rengeteg olyan helyen jártunk, ahova sokan még csak a lábukat be sem tették, de külföldet már bejárták.
És én nem fogok visszakérdezni, hogy ugyan meséld már el, hogy szerinted mitől magyar valaki?
Továbbra is azt látom, hogy néhányatok szerint csak egyféle értékrend van, fekete, vagy fehér. Vitának helye nincs, azt nem fogadjátok el, ha más másként él, gondolkodik, nem hajlandó gondolkodás nélkül a tömeggel egy irányba menni. Vitának helye nincs. Érveket se nagyon tudsz mondani, csak megkérdőjelezed, amit írtam, de mivel is: Ja és szégyen és gyalázat,és az én bunkóságom, de nem értem, hogy mit írtál angolul. :)
Nem tudom, hogy akarok-e választ Tőled...Szomorú, hogy hova jutott az ország...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.18. 11:40:06

@TPP:

"Nem tudom, hogy akarok-e választ Tőled..."

Szerencsére nem a te akaratodtól függ, kapsz-e választ tőlem.

"Nem nem szántam viccnek."

Ha nem gyónsz és nem áldozol, akkor nem tartod be az első és a harmadik parancsolatot. Tehát nem mondasz igazat azzal, hogy betartod a tízparancsolatot. Ezzel pedig a nyolcadik parancsolatot sem tartod be.

"Érveket se nagyon tudsz mondani, csak megkérdőjelezed, amit írtam"

Nem csak megkérdőjeleztem, hanem épp most mutattam meg, hogy nem tartod be a tízparancsolatot.

"Továbbra is azt látom, hogy néhányatok szerint csak egyféle értékrend van, fekete, vagy fehér...."

Mi ez a többes szám második személy? Továbbá mely megnyilvánulásomból vontad le a fenti állításodat? - mert nyilván engem is beleértesz ebbe a többes szám 2. személybe, különben nem nekem írnád. :)

"az én bunkóságom, de nem értem, hogy mit írtál angolul."

Na, ezt már végképp nem hiszem. :) Művelt embernek tűnsz, márpedig MA az angol nyelv nem ismerete egyenlő a funkcionális analfabetizmussal.

"Szomorú, hogy hova jutott az ország..."

Szomorú, hová jutottál a tőled eltérő véleményen lévők elleni gyűlölködésben.

2015.10.18. 12:18:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne: akkor a parancsolatok:
I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
II. Isten nevét hiába ne vedd!
III. Az Úr napját szenteld meg!

IV. Atyádat és anyádat tiszteld!
V. Ne ölj!
VI. Ne paráználkodj!
VII. Ne lopj!
VIII. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!
IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!
X. Mások tulajdonát ne kívánd!

Hol is van leírva, hogy gyónnom és áldoznom kell, és templomba járni minden vasárnap? Én sem a Bibliában, sem a parancsolatok között nem olvastam ilyet.

Tételesen írd már le kérlek a hozzászólásaimból derült ki, hogy gyűlölködöm?
...és képzeld tényleg nem tudok angolul. Latint és oroszt tanultam, érettségizni is latinból érettségiztem. Az angolhoz annyiban volt szerencsém, hogy a gyerekeim ezt a nyelvez(is) tanulták az iskolában.
Ja és akkor én funkcionálisan analfabéta vagyok! :)

Az igaz cselekedetek mellett az igaz érzések, gondolatok, vágyak is az isteni akarat teljesítéséhez tartoznak.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.10.18. 12:19:38

@pamut:Valóban, te még jobbikosnak is buta és nácinak is szar vagy. Jobb lenne, ha készülnél az érettségire!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.18. 12:51:18

@TPP:

Szóval az első táblából számodra nem derül ki, miszerint gyónnod és áldoznod kellene (és persze ehhez rendszeresen misére is járnod).

Nos, ez önmagában már azt jelenti, hogy fogalmad sincs az első három parancsolat jelentéséről, és persze nem is tartod be azokat. Nem fogom neked elmagyarázni, mert ennek kb. annyi értelme lenne, mint egy születésétől fogva süketnek a zenéről magyarázni. Kérdezz meg egy papot vagy olvasd el a katekizmust. Abból talán megérted.

"én funkcionálisan analfabéta vagyok"

Sajnálhatod, de hacsak nem vagy kb. 50 év fölött, még mindig nem késő elkezdeni angolt tanulni. Így totálisan csak a magyar sajtóra vagy utalva, ami azért nem túl jó dolog, ha tisztán akarsz látni.

"Az igaz cselekedetek mellett az igaz érzések, gondolatok, vágyak is az isteni akarat teljesítéséhez tartoznak."

Definiáld, mi az "igaz". :D Ha már annyira ismerni véled az isteni akaratot. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.18. 12:51:54

@Kitalátor (másként) gondolkodó:

"Jobb lenne, ha készülnél az érettségire!"

OK, de ahhoz legalább a 8 általánost is el kellene végeznie. :D

Éhes ló 2015.10.18. 13:58:37

@csak egy néző: az ávós apádék csúf végéből ezt a következtetést vontad le, mert nehéz életed lehet a lopott vagyonban örökösükként?
Nehéz lehet ezzel a bűnnel együtt létezned, akár a patkányotoknak, de a rettegésed, a beteg vágyaid nem teszik semmissé a patkány társad árulását, a törvénysértései kapcsán hozott AB döntéseket és a mocskos emlékét sem, amit az avós szüleiddel, haverjaikkal és gyerekeikkel elkövetett a magyarok ellen az évtizedek során.
A választók ezért eltakarították őt és a magyarellenes zsidó fattyakkal telibefosott pártját is.
Kaserolhatjátok, de maga is tudta, hogy hol a helye és kik azok, akikhez tartozott.
A magyarok is tudják.
Ennyi pedig bőven elég.
kozvelemenykutatok.hu
Ehhez, vagy ennél kevesebbhez tutira. :)

Éhes ló 2015.10.18. 14:01:06

@fidesz maszop dk egykutya: nem, nem bánt.
De ettől a patkány még az aminek az 56-os társai tartották: patkány.
az pedig, hogy a hazai politikai porondon nem egyedüli, nem mentesíti és nem is kissebíti a bűneit, amiért most csermanekkel és appellelel, meg a mocskos tartótisztjeivel együtt rohad a poklok poklán.

Éhes ló 2015.10.18. 14:02:22

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: talán nem véletlen, hogy nem.
Minden esetre patkány sokat tett érte, hogy ne ismerhessük meg.

2015.10.18. 18:30:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szinte tudtam, hogy ezzel fogsz érvelni. :) Hol van leírva a Bibliában, tételesen az első három parancsolattal kapcsolatba, a templomba járás, gyónás? Pláne, ha emlékeim nem csalnak meg, akkor a parancsolatokat a zsidóknak véste a kőtáblákra Mózes a parancsolatokat, és hát úgy tudom, ők(sem) gyónnak. Nem tudom, hogy a búcsú cédulák árulása, avagy a reformáció mond-e Neked valamit.
Miért kéne nekem, definiálnom az Isteni akaratot? írtam én ilyet, hogy tudom, hogy mi az?
És még mindig nem tudom, hogy a gyűlöletet honnan olvastad ki a hozzászólásaimból. :)
Az angolról meg csak annyit, hogy nem csak az angol sajtóból lehet tájékozódni, de ha nagyon akarom, akkor azért a felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező gyerekem segít nekem.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.18. 18:58:51

@TPP:

"Miért kéne nekem, definiálnom az Isteni akaratot? írtam én ilyet, hogy tudom, hogy mi az?"

Ez esetben mi alapján állítod, hogy betartod az első három parancsolatot is? :D MIlyen felhatalmazás alapján gondolod, hogy jogod és képességed van a tízparancsolat értelmezésére? Avagy azt hiszed, hogy mindenki a saját szája íze szerint értelmezheti az isteni parancsokat?

"Nem tudom, hogy a búcsú cédulák árulása, avagy a reformáció mond-e Neked valamit."

Nem tudom, vajon az Újszövetség mond-e neked valamit.

"Az angolról meg csak annyit, hogy nem csak az angol sajtóból lehet tájékozódni"

Bizonyára gyakran olvasod a latin sajtót. :P Vagy az oroszt.

Az angol nyelv nemtudásáról: Meg ne haragudj a profanizálásért, de a gyereket is valaki más csinálta neked? :D

2015.10.18. 19:08:36

@TPP: bocs, de ezzel az értelmetlen süketeléssel miért fárasztasz? De akkor a te stílusodban!
1. Hol láttad, hogy OV követője vagyok?
2. Hol láttad, hogy Jobbikos vagyok?
3. Hol láttad, hogy az magyar aki OV vagy a Jobbik követője?
4. Hol láttad, hogy azt írtam, minden nap imádkozni kell és templomba járni?
5. Mi köze a Jobbiknak OV-hez vagy a Fideszhez, a Jobbik a Fidesz egyetlen igazi ellenfele ebben az országban és nem a Fidesz testvérpártjai az MSZP és klónjai!
6. Hol gyaláztam én bárkit is? Egy közszereplőről jogom van véleményt alkotni, tudod ezt az alkotmány biztosítja a számomra! Ha jogom van hozzá, akkor élek is ezen jogommal! Bocs, de ha neked ez nem tetszik akkor ne olvasd!
7. Éltében is ugyanez volt róla a véleményem, miért kellene, hogy más legyen?
8. Attól meg nem lesz senki magyar, hogy népzenét oktat, csak a hozzád hasonló agymosottak hiszik ezt!
9. Aki pedig gyűlölködik, pont te vagy, és nem én, te sértegetsz, személyeskedsz, félremagyarázol, mellébeszélsz, kiragadsz, összemosol dolgokat, állítasz hazugságokat és valótlanságokat, nem vagy tisztában fogalmakkal, nem tiszteled mások jogaid, másokra akarod erőszakolni a te véleményedet! Ajánlom a figyelmedbe az amerikai south parkot, nézd meg a demokrácia őshazájában miket mondanak közszereplőkről, sőt a legdurvábban kiparodizálják őket, a leggusztustalanabb módon, bocs de a kádár-rendszer 1989 óta véget ért vagyis bárki büntetlenül elmondhatja a véleményét!

És + 1 a végére Árpi bácsi éltében egy patkány volt, a holtából meg a hozzá hasonló patkányok akarnak politikai tőkét kovácsolni! :D :D

TPP (törölt) 2015.10.18. 20:26:03

@ariskerase: Hol láttad, hogy azt írtam, hogy OV, vagy a jobbik, vagy a fidesz követője vagy? Ha nem tetszik a véleményem, neked sem kell olvasnod. Ennyi. Szerinted egy halott közszereplő? Meg tudja magát védeni? Szerinted mennyire erkölcsös gyalázni egy halottat? Tőled is kérem, hogy pontosan idézd már légy szíves a bejegyzéseimből ami gyűlölködő! Nem azt mondtam, hogy csak ettől magyar valaki, hogy népzenét oktat, de ehhez talán kell valamilyen típusú kötődés és értékrend is...Kérlek még egyszer, hogy tételesen idézd a gyűlölködő, sértegető, személyeskedő, dolgokat. ÉS azt is, hogy mivel nem tiszteletem mások jogait!
Előre is köszönöm!
Egy gyűlölködő, félremagyarázó, agymosott, hazug... :)

TPP (törölt) 2015.10.18. 20:28:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha az utolsó mondatodra azt mondom, hogy undorító, megsértődsz?
DE! Amit kértem, arra továbbra sem kaptam választ...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.10.18. 20:33:33

@TPP:

"Szerinted egy halott közszereplő?"

Szerinted nem az?

"Meg tudja magát védeni? Szerinted mennyire erkölcsös gyalázni egy halottat? "

Szerinted egy közszereplőt a halála után már nem is szabad bírálni? Adott esetben durván is?

Akkor ugye Hitler, Sztálin vagy Pol Pot bácsikról is csak csupa szépet és jót szabad írni?

2015.10.18. 20:35:19

@TPP: fogyatékos, egy szóval sem mondtam, hogy a fidesz vagy a jobbik követője vagy! Te komolyan mondom nem tudsz olvasni, te ov-tál meg jobbikosztál! Vagy hogy van ez? Hol írtam én olyat idézd kérlek, hogy te a jobbik, vagy a fidesz szimpatizánsa vagy? olvasd már el mit írtam!

A másik te írtál rám, te ócsároltál engem, nem én írtam neked, én egy szót sem írtam neked, hanem a poszthoz szóltam hozzá, és te írogattad a faszságaidat!

Ami pedig a hallottakat illeti!
Akkor Adolf Hilre is egy nagyszerű ember volt!
Akkor Szálasi Ferenc is egy nagyszerű ember volt,
Akkor Joszif Sztálin is egy nagyszerű ember volt.
Akkor szaddam husszein is egy nagyszerű ember volt, csak azért írom mert ők is halottak és ők sem tudják megvédeni magukat! Gondolom akkor te is csak szépet és jót mondsz róluk? :D :D :D :D :D :D

A fentebbi kommented is tele van sértő megjegyzésekkel és a többi is olvasgassad vissza szépen! :D :D :D :D :D

de NEM CSODÁLKOZOM RAJTAD MÉG ÉRTELMEZNI SEM TUDSZ EGY SZÖVEGET!

"Egy gyűlölködő, félremagyarázó, agymosott, hazug... :)" - mert az vagy! :D :D ez a kommented is tele van félremagyarázással elég az első sort idézni, azt kérdezed tőlem, hogy hol írtad hogy fideszes vagy, miközben én ezt sehol nem írtam neked! :D :D :D ez félremagyarázás, folytassam!

2015.10.18. 20:37:18

@TPP: és még valamit én nem is olvasgatom a te véleményedet, tehát ezzel melléfogtál, mert nem érdekel, de ha valaki ír nekem, ráadásul faszságokat, akkor alap hogy válaszolok és megvédem magam! bocsánat, hogy ki merek állni az igazamért! :D te szellemi fogyatékos és ez nem sértés hanem tény, mert olvasni nem tudsz és fogalmakkal sem vagy tisztában! egy közszereplőt meg akár életében vagy holtában alkotmányos jogom szidni, akár meg tudja védeni magát akár nem, ha nem tetszik olvasgasd az alkotmányt! :D

2015.10.18. 20:38:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: látom egy rudóra jár az agyunk

TPP (törölt) 2015.10.18. 20:56:51

@ariskerase: Na akkor fussunk neki még egyszer. Idézem, amit írtam és kérdezném sértegetés nélkül, hogy az értő szövegolvasással mi a helyzet?
"Hol láttad, hogy azt írtam, hogy OV, vagy a jobbik, vagy a fidesz követője vagy? Ha nem tetszik a véleményem, neked sem kell olvasnod. Ennyi. Szerinted egy halott közszereplő? Meg tudja magát védeni? Szerinted mennyire erkölcsös gyalázni egy halottat? Tőled is kérem, hogy pontosan idézd már légy szíves a bejegyzéseimből ami gyűlölködő! Nem azt mondtam, hogy csak ettől magyar valaki, hogy népzenét oktat, de ehhez talán kell valamilyen típusú kötődés és értékrend is...Kérlek még egyszer, hogy tételesen idézd a gyűlölködő, sértegető, személyeskedő, dolgokat. ÉS azt is, hogy mivel nem tiszteletem mások jogait!
Előre is köszönöm!
Egy gyűlölködő, félremagyarázó, agymosott, hazug... :)"írtam...
Ezt írtam. Te ebből hol olvastad ki azt, hogy Te nekem az írtad, hogy a jobbik követője vagyok, stb...Nem fogok lesüllyedni arra a szintre ahol Te vagy...

2015.10.18. 22:20:34

@TPP: akkor fussunk neki még egyszer:
1. hol mondtam olyat, hol állítottam olyat, hogy te a jobbik vagy fidesz követője vagy? Kérlek idézd!
2. Én nem is olvasom a véleményed kisbarátom, te írtál nekem faszságokat, amiket cáfoltam! A véleményed nem érdekel és nem is célom meggyőzni téged, elmondtam korábban is jogod van a saját véleményedhez, mint ahogy nekem az enyémhez!
3. NE EVETESD MÁR KI MAGADAT, TE KÉRED SZÁMON RAJTAM, HOGY IDÉZZELEK - MÁR A MÁSODIK KOMMENTEDBEN - IDÉZLEK: "Hol láttad, hogy azt írtam, hogy OV, vagy a jobbik, vagy a fidesz követője vagy?" EZT NEM TE ÍRTAD? VAGY MÁR A SAJÁT SZAVAIDAT IS MEGCÁFOLOD? ÉRTELMI FOGYIKÁM? :D :D :D :D :D :D :D te ritka nagy marha lehetsz!
4. Akkor megint megkérdezem, hitlerről, husszeinről, kadafiról, sztálinról, kádárról, rákosiról sorolhatnám a sort, csak jókat lehet mondani, mert meghaltak? vagy aki meghalt, onnantól csak szépet és jót lehet róla mondani? ÉS HATÁROZOTTAN VISSZAUTASÍTOM AZT A HAZUGSÁGOT, HOGY HULLÁT GYALÁZNÉK! SOHA NEM GYALÁZTAM EGY HULLÁT! CSAK A VÉLEMÉNYEMET MONDTAM EL, EZ PEDIG CSAK TE MAGYARÁZOD BE HULLAGYALÁZÁSNAK, VÉLEMÉNYT MONDANI PEDIG MINDENKINEK NEKEM IS, NEKED IS SZUVERÉN JOGA!
És folyamatosan hullagyalázónak nevezel. amikor felhívtam a figyelmedet arra, hogy mi a hullagyalázás! És a személyes számonkéréseid, olyanokat kérsz rajtam számon, amiket nem is állítottam, csak a kérdéseimre meg nem válaszolsz!

pamut 2015.10.18. 22:41:02

@Kitalátor (másként) gondolkodó:

Nagyot mondtál Kitalátor, büszke lehetsz magadra! :DD

pamut 2015.10.18. 22:52:39

@ariskerase:
juj, de szánalmas kis primitív "érvelést" adtál elő... a falud széli kocsmában, a részegeket között fetrengve a mocskos földön, ugye ott ez menőnek számít? istenem ezt az eszetlen hisztérikus fröcsögést... :( Ezzel akartad bizonyítani hogy vagy valaki? :D Hát pont az ellenkezőjét sikerült bizonyítani... bazdmeg egy karattyoló buta szőke libában több méltóság és érvelési képesség van mint benned...

Az konkrétan TÉNY, hogy nem a jogát vitattam se neked sem másnak, azaz már hazudsz is, persze tőled ez természetes. Azt mondasz amit akarsz, olyan gennyesen és magadat megalázóan viselkedhetsz ahogy akarsz, téged minősít, megvan hozzá a jogod. csak tudod attól hogy jogod van undorítóan, rohadt kis féregként viselkedni, attól még nem kötelező, és nem is ment fel téged... De ez már olyan magasság amit te nem érthetsz...

És akkor ismét a tények kedvéért: Amiket leírtál, az mind hazugság, rágalom, ráadásul a téged annyira jellemző, sunyi, alpári, mocskos hazugság, és hullagyalázás.

És akárhogy erőlködsz, akárhogy feszülsz meg hogy a gyalázkodásod valakivé tegyen, csak saját magadat ásod el egyre jobban szarba és a szégyenbe. Azért folytasd, mi tagadás megérdemled amit magaddal művelsz :))

pamut 2015.10.18. 22:56:59

@N. Barbie:
:DDDDDD
"példákat" hoztál, mi te nyomorul barom :DDD szóval a rágalmaid az utolsó rohadt kis hullagyalázásaid azok neked "példák" :DDD

és még ÉN mocskolódok, nem is te, aki itt patkányozod az elmúlt 25 év egyik, sőt legnagyobb politikusát, akinek te a talpa nyomát nem vagy méltó megérinteni, mondjuk pont ezért is gyalázod majd agyvérzést kapva az erőlködéstől, te kis féreg, azt hiszed akkor talán leszel valaki, meg talán be tudod sározni az Elnök Urat, hát ez a hét vicce komolyan mondom, na üvölts tovább kis bolha, gyalázkodj, fröcsögj, aptkányozz, habzó szájjal kidülledt szemekkel, hátha lesz valaki a világon bárki aki meghallja :DDD

N. Barbie 2015.10.19. 13:33:43

@pamut: Ne az ures frazisaidat pufogtasd tovabb te bohoc, csak egy melyebbre merulsz a szanalmassagban vele, mar en is meg masok is kertek, hogy irj konret peldakat arra, hogy miert volt arpi "az elmúlt 25 év egyik, sőt legnagyobb politikusát, akinek te a talpa nyomát nem vagy méltó "
Konkret peldat. Sikerul felfogni mi az? Nem, nem az, hogy te gorcsosen allitod, hogy az volt. Hozz ra peldakat, hogy miert is volt az. Amit te csinalsz, hogy pocskondiazod az ezt kerdezoket, egy atlag 5 eves is tudja. Ennyi az ertelmi szinted, hogy nem tudsz par peldat irni a sajat velemenyed alatamasztasara, csak utszeli stilusban szemelyeskedni? Eleg szanalmas.

Latom a hullagyalazas szo valodi jelenteset se sikerult meg felfogni.
Csak koltoi kerdes: ha visszanezem a blog.hu-s okadasaid, ugye senkirol nem fogok talalni egy rossz szot sem toled, aki mar meghalt? Vagy megis, csak a szokasos ballibant kettos merce?
(gyorsan atfutottam par hozzaszolasod, tehat mindketten tudjuk a valaszt, ne hazudj, valld be toredelmesen, masreszt igazan nevetseges, ahogy minden hozzaszolasod a fidesz/jobbik/neha lmp habzo szaju gyalazasarol szol, de soha soha egy szot se ejtesz a ballib partokrol, kicsit kilog a lolab? Nem is kicsit :D)

2015.10.19. 15:46:07

@pamut: Na akkor te übervalaki a senkik között, halljuk mi az igazság? Ha lehet forrásokkal, érvekkel, bizonyítékokkal és adatokkal is támaszd alá, utána folytathatjuk! Mert eddig csak sértegetni tudod a másikat és ha jól emlékszem neked személyesen semmi rosszat nem írtam, de halljuk a NAGY IGAZSÁGOT, MERT TE BIZTOSAN JOBBAN TUDOD! :D :D :D :D :D :D

Amúgy miért van az, hogy személyeskedésen és sértegetésen kívül, semmilyen konkrét érvet nem tudsz mondani? De halljuk tőled, mi az igazság, nagyon kíváncsivá tettél, tiéd a pálya!

2015.10.19. 15:47:11

@pamut: Ja a személyeskedést és a sértegetést mellőzheted, azt már hallottam, csak a puszta tényeket sorold, hogy mi az igazság! Esetleg kérdezzek?

2015.10.19. 15:48:51

@pamut: Amúgy érdekes, hogy engem leférgezel, meg lehordasz mindennek, meg sértegetsz, de én meg nem tehetem ugyanezt? Hogy is van ez? Ez lenne a nagy érvelésed? Mert eddig aki kocsmai stílusban fröcsög az pont te vagy! JAJ TUDOM HAZUDOK, HA TE KURVAANYÁZOL AZ TELJESEN RENDBEN VAN, DE HA MÁS TESZI, AKKOR MICSODA FÉREG, JÓL GONDOLOM?

N. Barbie 2015.10.19. 16:50:45

@ariskerase: Felesleges ertelmes megnyilvanulast varni tole, elvakult, alpari fideszezesen, jobbikozason stb. kivul masra nem kepes. Ja, a kis kedvenc ballib partjairol viszont soha egy rossz szo sincs, de azert a fideszeseket elvakultazza, mikor o is az, csak a ballibantak irant :)
Csak meg kell nezni az elozo hozzaszolasait mas cikkekhez, remegve varja a kovetkezo cikket ezekrol, es mar nyomja is. Hogy valakinek ez legyen a legnagyobb orome az eletben, eleg szanalmas :)

2015.10.19. 21:39:55

@N. Barbie: tudom egy idióta, de imádom kicsinálni az ilyen hülyéket! Már előre várom milyen értelmetlen süketelést fog nekem tolni!

2015.10.20. 12:20:40

Hadd idézzek ide, egyfajta vitazáróul, ha sikerül, a kedves hullagyalázást vonyító mélyintelligenciájúaknak egy leghaladóbb és legszabadabb, klasszikus libsi szösszenetet, ugyanattól az igazi poétikus széplélektől, aki szerint 1992-ben már "Isten tömi Máriát":

Petri György: Leonyid Iljics Brezsnyev emlékére

Felfordult a ferdeajkú vén trotty,
az orosz-magyar monarchiának kezd vége lenni.
Jaru és Csau, a két rossz arcú temetőőr,
Kelet-Európa csődtömeggondnokai,

latolgatják, hogy lesz-e borravaló.
Szuszognak, piszmognak a koszorúkkal.
Fülelnek: tán már lövik is az üdvöt.

Mindenesetre: halott.
Nem veszi elő többé
a húgyfoltos sliccből a Nagy Októberit."

Ez ellen például lehetne a jóérzés, vagy a "de mortuis ..." nevében tiltakozni? Tudom, tudom, nem, hiszen ez "művészet", ugye. És már elég régen írták ... Szóval erről is ennyit. Egyébkét a fentebb utalt MÁSIK verséért már a petri is jól tette, hogy megmakkant, érte se morzsoltak sok könnyet akkor, asszem :)

2015.10.20. 12:23:17

Bocs, az idézett vers elejéről lemaradt az idézőjel, de gondolom így is világos, hogy idéztem ... :)

Ktinka 35 2015.10.24. 23:40:16

Göncz Árpád az 56-os forradalom résztvevője és elitéltje volt.
Ma a forradalomról jószerivel senki sem emlékezett meg - az illiberalis állam nem szereti a demokracia és a szabadság eszméjét.
Elfelejtett forradalom?

Megemlékezés a mMúzeumkertnél 23-án:

youtu.be/kPf6QM49gjM

2015.10.25. 02:15:32

@Ktinka 35:

Viszont a nem-illiberálisok a keblükre ölelik hornt, biszkut, meg a többi bolsevista-sztálinista-rákosista-kádárista rémet, és velük együtt göncöt is - akkor most hol is van az igazság, meg a forradalom? Mert szerintem valahol ott, hogy a zorbány 1994-ben valójában nem is váltott világnézetet ...

Bárdos Lilla 2015.10.25. 05:15:38

@wxvajzed:
Persze ha megnéznéd a videót, tudnád miről van szó.
Annak örülök, hogy szerinted jelenleg nem egy korrupt diktatúrában élünk.
Horváth András és Vágó Gábor segít eligazódni a korrupciós csatornákat leleplező videóban. Azóta a te fajta demokráciád kiteljesedett: közérdekű adatigénylés pénzért, Questor botrány, Tiborcz féle közbeszerzések stb.

youtu.be/8cn7huBAzh4

2015.10.25. 12:41:56

@Bárdos Lilla:

Dehogynem abban élünk. Csakhogy ez nem egyedül orbány műve, hanem a teljes felső tízezeré, együttvéve, akik nekünk - vakításul - pártosdit és világnézetesdit játszanak, hogy vaduljunk, mert érzelmeink és saját, ill. őseink élettapasztalatai értelmében erre gerjedünk. Ha ez nem egy korrupt diktatúra volna, hanem a magyarság régi, nagy alakjainak szellemisége térne ide vissza, valamiféle isteni csoda folytán, akkor ez a villanegyedekbe-lakóparkokba-káderdűlökbe fészkelt, milliárdos szoci-libsi-álnemzeti milliárdos társaság visítva és sírva rohanna, esze nélkül, szerteszét a világba.

Az "énfajta" demokrácia ugyanis ez volna, bármi meglepő. És ezzel együtt visszaadni mindent az egyszerű, becsületesen dolgozó, munkában fáradó magyar embereknek, amit 25 év alatt elvettek tőlük, beleértve a lét- és vagyonbiztonságukat is. Valamint visszavezetni Magyarországot a gyarapodás, az erősödés, és a nemzetközi politikai elismertség útjára, de nem úgy, ahogy ezt a nem-illiberálisok elképzelik. De csak szólj nyugodtan, ha neked ez nem tetszik.

Hogy ki hogy értékeli '56-ot, nem nagyon különbözik semmitől, ami a magyar történelmi sorsfordulók felett a végtelenségig felcsapó, javarészt tudományos-történészinek beállított eszmei és pártjellegű vitákat illeti. A nemzet tragédiája fölé azonban manapság nagyon durván és erőltetetten helyeznek már egy jó ideje egy másik tragédiát, ami azonban nem a magyarság, nem a népünk bűne volt, mégis minden egyebet elnyomnak vele, mert a cél az, hogy minden ma élő magyarra rátukmálják, mondván, hogy ő is felelős érte - pedig nem.

Nem nézem meg, mert letojom, melyik nyakkendős, pénzzel tömködött zsírpacni milyen alkalomból miről brekeg, a meszes-tokos, párt- és kormányszerű fejével. Nekem egy politikus szövegelése sem ér fel egyetlen, lélekből szóló, értelmével érző művész vagy gondolkodó szavával, és végső soron azzal, amit én gondolok vagy hiszek az egészről. Tojok a korrupcióra meg a mutyira addig, amíg csak azt látom, hogy gazemberek mutogatnak egymásra azzal, hogy "de az ott többet lopott" és sugallják, hogy "ezért válassz inkább (megint) engem". Addig nem is fog érdekelni, míg azokat látom a szintén hazug és tolvaj mostaniak ellen habzani és tajtékzani, akik velük együtt is bőven benne voltak az elmúlt 25 év minden országpusztító és embernyúzó szemétségében, a privatizációtól, az agyonadóztatástól, meg az olajszőkítéstől, és egyéb szépségektől kezdve, az EU-val és más kinti urainkkal megközött paktumokig.
süti beállítások módosítása