B1 blogcsalád



A bevándorlók elmennek, de a gyökér, bunkó mentalitásunk itt marad

2015. augusztus 28. - Csák Gergely

Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból. 

Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja?

Na látja, ez az. 

tomegmedia_manipulacio.jpg

Önnek fogalma sincs, hogy ezek az emberek kicsodák. Hogy mit gondolnak a világról. Ön még a szomszédját se ismeri rendesen, csak üvölt vele, ha a kutyája bepisil a lépcsőházba. 

Ön tökéletes áldozata a propagandának és médiának.

Ön - engedje meg, hogy így egyenesen a szemébe mondjam - képtelen szelektálni a híradások között, nem is gondol utána. Nem képes felismerni, hogy melyik hír a propaganda, melyik hír igaz, melyiket hazudják a szemébe. 

Az ön fogalmait a világról az határozza meg, hogy Szijjártó, Vona, vagy éppen Gyurcsány mit nyilatkozik a tévében. 

Ön nem képes végiggondolni logikusan, hogy mire megy ki a játék. Elárulom: a szavazatára. Az, hogy a menekültekkel mi van, az ön által olyan nagyon szeretett Magyarországgal mi van, senkit sem érdekel "odafent". 

Ön ugyanúgy elhiszi a szabadonébredőknek, hogy a C-vitamin megggyógyítja a rákot (hogyhogy erre még nem jöttek rá előbb, mi?! Pláne, hogy már tudjuk, a Piroska néninek se kellett volna meghalnia, elég lett volna két levél C-vitamin! Vagy zsálya! Vagy savanyú káposzta! Vagy...)

Ön újra meg újra megosztja a Putyin szájába adott jobbikos mondatokat, hogy "Oroszország az oroszoké", pedig igazán tudhatná, hogy a Jobbikot Oroszországból pénzelik, ez is csak egy mém, amit arra talált ki a propaganda, hogy önt megerősítsék sovén-nacionalista hitében.

Nem a zsidók esküdtek össze és vásárolják fel Magyarországot, hanem az oroszok által pénzelt Jobbik, vagy a Paks2-vel megvásárolt Fidesz.

Ön elhiszi a Fidesznek, hogy képes megbírkózni a menekültek problémájával, vagy akár Magyarország problémáival?

propaganda.jpg

Ön a Facebook-ról tájékozódik és mindent ész nélkül megoszt, azonnal. Elhiszi, hogy kisorsolnak Önnek egy 300 ezer forintos Apple telefont, ha megosztja, hogy ki fogják sorsolni. 

"Mé', nem?!"

Hát, nem. 

Ön elhiszi a Kurucinfónak, hogy megkéseltek egy rendőrt a menekültek. (Vagy egy rendőr egy menekültet. Mindegy.) Hogy a cigányok mind vadállatok. Hogy a zsidók irányítják a világot. Satöbbi, satöbbi, satöbbi. Ön elhiszi, hogy 4 méter lesz a kerítés, és 300 millióba fog kerülni, és ez megállítja a menekülteket. És ön fizet, gavallér módon. (Aztán csak derékmagasságig ér, de véletlenül pont ugyanannyiba kerül. És képtelen bárkit is megállítani. Hogy, hogy nem.)

Hogy a magyar termőföld a legjobb és és a gonosz zsidók el akarják rabolni. Hogy a "magyar víz" - aminek 90%-a más országokoból folyik hozzánk - ellopható. 

Ön gyakorlatilag bármit elhisz, amit az egyik oldalról olvas, hall, lát, és semmit, amit a másik oldalról.

Nem gyanús ez egy kicsit sem...? Hogy odaát azok folyton hazudnak, ideát ezek meg folyton igazat mondanak...?

Ön ujjal mutogat - a tévéjére. A Facebook-ra. "Oda van írva, hát igaz, nem Margit?!"

Hát nem, nem igaz.

Önnek folyamatosan szüksége van rá, hogy ujjal mutogathasson valakikre, akik önnél gonoszabbak, csúnyábbak, erőszakosabbak, gyalázatosabbak, hogy bizonyíthassa: Ön okosabb, erkölcsösebb, szebb. 

Ha így volna, önnek nem kellene ujjal mutogatnia. 

Önben az empátia és a szolidaritás teljesen kiveszett fogalmak. Liluló fejjel üvölti, hogy legéppuskázni mindet, nyomja a Caps Lock-ot, görcsbe álló ujjakkal. "Gázkamrát nekik!" - üvölti - "Mind lelőni, még a határon, a gyereket is! Behordja nekem az écet a koszos kezével!"

Én szégyellem magam magyar honfitársaim miatt.

Nem a bevándorlókkal van a legnagyobb baj, az ő problémájukra előbb vagy utóbb talál valaki megoldást, de a mi gyökér, bunkó, náci gondolkodásunk itt marad, velünk. Ezért tartunk itt, ahol tartunk. 

Nem csoda, hogy a menekültek 90%-a nem akar ebben az országan maradni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr997737760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 09:08:37

"A brit társadalom és a kormány aggodalommal figyeli a Csatorna Alagút franciaországi bejáratánál gyülekező migráns tömeget, de a Magyarországra behatoló közel-keleti és afrikai ezreket is, hiszen ezek szintén Angliát célozzák meg Németország és Svédország mellett. "
Ezek szerint mégsem igaz az a balliberális hazugság, miszerint a magyarok kirekesztőek, de a többi imádja a bevándorlókat?

Szvidrigajlov 2015.08.29. 09:31:04

Tisztelt Egyenlítő Blog!
Megállapítottuk, hogy Ön tökéletes áldozata a propagandának és médiának. Ön - engedje meg, hogy így egyenesen a szemébe mondjam - képtelen szelektálni a híradások között, nem is gondol utána. Nem képes felismerni, hogy melyik hír a propaganda, melyik hír igaz, melyiket hazudják a szemébe. Sőt, megállapítottuk, hogy Ön maga a propaganda. Talán nem a legsilányabb, de mindenképpen az egyik legveszélyesebb. Mármint önveszélyesebb.

Mi, szerencsétlen magyar lakosság, egyetlen szóval sem állítottuk, hogy a zsidók irányítják a világot. Önök állítják, hogy a FED esetleges kamatemelése gondokat okozhat a feltörekvő piacok devizáinak. Mi csak szerényen megjegyezzük, hogy a FED igazgatóságában egy Ben Shalom Bernanke és egy David Kohn nevű úr üldögél. A következtetés, ami ebből levonható, megengedhetetlen, hiszen özv. Weingruber Ignácné a Wesselényi utcából nyilván nem irányítja a világot. Nade akárhogy is...ha a Fed kamatemeléséről Bernanke és Kohn úr dönt, és az irányítja a világot, akkor mégis mit kellene gondolnia szegény, fideszes propagandától elbutult magyar lakosnak?

Mi szegény propagandától elbutult magyar lakosság, egy szóval sem állítottuk, hogy a cigányok vadállatok, csupán arról van halovány emlékképünk, hogy az un. ároktői banda mintha cigányokból állt volna, illetőleg mintha az úgy lett volna, hogy enyingi bodzaszedők, mercedesekkel felvonulva rendeztek késeléses szeánszot Veszprémben a kézilabdacsapat tagjainak rovására. És ezek állatok. Persze mi is tudjuk, hogy Deák Bill Gyula Táltos és Bangó Margitot is szeretjük. De hát ettől még azok a borsodi és enyingi állatok cigányok voltak. Csak ezt senki nem meri leírni, mert ugye az egyenlítő propagandája ezt rasszizmusnak minősíti. Ezzel szemben nyilvánvaló állatok voltak azok is, akik cigányokat lövöldöztek le tetszőlegesen. Amire meg persze, hogy az egyenlítő-féle véleményterroristák a "magyarokat" rasszistának bélyegezték minden gátlás nélkül.
Mi, a propagandától elbutult magyar lakosság egy szóval sem állítottuk, hogy a zsidók felvásárolták Magyarországot, hanem ezt Simon Perez állította. Aki, emlékezetem szerint izrael vezető politikusa. Mi csak annyit tapasztalunk, hogy ami a magyar lakosnak ötven évig "fűre lépni tilos" volt, az az izraeli befektetőnek kettő perc alatt lakóparki telekké lett nyilvánítva. Főleg Demszky Gábor alatt, aki szintén...zenész.

Azt hiszem, lassan el kellene jutni arra a felismerésre, hogy pusztán nevelési célzattal egy bordarepedéses és arccsonthártya sérüléses kiadós verést kellene folyósítani az egyenlítő blog szerzőjének. De tényleg, nem azért mert nem szeretjük őt, hanem hogy a későbbi életében majd visszagondol erre a verésre és mielőtt írni kezd a blogba eszébe jutnak más szempontok is, mint a szaros libsi propagandája.

Rövid G. atya 2015.08.29. 09:32:50

A nácik rögtön megszállták a posztot, ahogy az várható volt. :D

Menekülteket biztosan láttam, csak nem tudtam, hogy azok, mert nem voltak állampártilag üldözve.
Cigánnyal volt dolgom. Ismertem aljas gazembert és teljesen normálisat is. Nem cigányból kicsit több ganét ismertem/ismerek, de ennek csak az az oka, hogy a nyilvánvalóan cigány származásúak kevesebben vannak.

Rövid G. atya 2015.08.29. 09:36:25

Menekült témában ugyan lehet némi igazság, hogy ha borul a nyugati szociális háló, akkor a nyakunkba zúdítják a mostani befogadók azokat, akik itt léptek az EU területére, de ez a felhajtás... ez a szokásos terelés, hogy ezzel foglalkozzon a plebsz, addig sem piszkálják a fideSS egyéb disznóságait.

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 09:36:46

@Rövid G. atya:

"A nácik rögtön megszállták a posztot, ahogy az várható volt. :D

Menekülteket biztosan láttam, csak nem tudtam, hogy azok, mert nem voltak állampártilag üldözve. "

Mondjuk rólad elhiszem, hogy te nem fizetésért, te tényleg ennyire ostoba vagy.

Rövid G. atya 2015.08.29. 09:37:53

@♔bаtyu♔: mi van prosztó, magadra ismertél?

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 09:43:08

@Rövid G. atya: Benned? Akkor nem írtam volna ezt rólad te ostoba.

átlátó 2015.08.29. 09:46:36

"Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel?"
Nem szokásom visszakérdezni dikk tesó, de most mégis...
Mondta már neked cigányember, hogy a szemedet is kilopom magyar? Azok után, hogy megkérted. Többet már ne látogassa a muterod udvarát. Költözött már a szomszédságodba cigány család? Először csak a házaspár egy kisdeddel, aztán 8 év alatt kissé elfajultak a dolgok...minden téren, nem csupán a szaporodásukkal, meg a rokonság megjelenésével higitották a meghitt falusi (városi) társadalmat.
Tehát költözött már cigány család a szomszédságodba? Nem úgy értem, hogy kutatási meg egyéb adminisztrációs céllal te látogattad meg őket nagykövetekkel, hanem a kérdés szerint, életvitelszerűen.
Kivételekről én is tudok, . beszéljünk az általánosságokról. Ami maga az élet...és az se érdekel, hogy mindez azért van, mert a cigányság húzta a legrövidebb gyufát a rendszerváltás után...a rendszerváltás előtt is volt élet már, lett volna idejük a kulturálisan viselt éltmódon változtatni, - az identitás megőrzése mellett.
Továbbá... ha lennél szíves fölsorolni a "menekülőkkel" szembeni protokoltl akkor, ha nem a kerítést rongálják, hanem a nagykapunál csöngetnek?!
Öööö...még egy kérdés. Attól leszek európai, hogy beengedek a portára mindenféle bemondásra ellenőrizhetetlen múltú és ezzel együtt jövőjű embereket? Ja, hogy kisded is van a karján...szólok, hogy majd felnő ő is és hiányozni fog neki ez, az, ami otthon maradt...és akkor azt szeretné itt is, amit ott hagyott. A franciák tudnak erről beszélni, hogy a hivatalos álláspontok mit mondanak, ugyan már... a politikus mindenhol hintaló.
Továbbá...nekem Németország, Ausztria, Anglia is Európa...valami ilyesmiért lett az Europai Unió...ne gyere már azzal, hogy nem maradnak itt, hanem tovább állnak.
Emlékei szerint a közelmúltban a Ruhr vidéki Wuppertalban mentek végig szalafisták, ( ez is az iszlám ) hogy mit szeretnének meghonosítani...szóval csak okosan, meg ügyesen ezzel a nagy ölelkezéssel, meg azzal, hogy "jajszerencsétlenek"...életerős fiatalemberek jönnek túlnyomórészt. Trójai faló ez.

Silly 2015.08.29. 09:49:48

@♔bаtyu♔:
Bocsi, ezzel nem voltam tisztában, de így már érthető a bicskanyitogató és mindenképp célt tévesztett stílus.
Köszi, hogy szóltál, nem fogom rájuk pazarolni az időm ezután, ők meg számolgassák a 23 millió menekültet most (vicces, mert én tényleg megcsináltam az exceles becslést, és az 46 millióra jött ki :) )

átlátó 2015.08.29. 09:52:10

Csák Gergely! Előre szólok. Használsz itt jelzőket azokkal szemben, akiknek más a véleménye...folytatom akkor ezt a stílust. Nehogy térdkalácson basszalak.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.29. 09:58:47

@zrx_xzr: a szíriai keresztények hittestvérei melyik országban laknak?
guglizni is szabad, nem szégyen az.

kvadrillio 2015.08.29. 10:17:00

Tudják, hogy ki oktatja ki Brüsszelt a menekültkrízis miatt? Washington!

Megmondta az Egyesült Államok, hogy mire van szüksége Európának. Európának le kell sújtania a migránsokat kihasználó embercsempészekre és biztosítania kell a migránsok emberi jogainak védelmét - jelentette ki Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivője pénteken. Az európai migrációs válság annak jele, hogy a közel-keleti békétlenség a régión kívül is érezteti hatását - mondta a szóvivő.

...HÁÁÁÁÁT...JAHHH ! AZ EMBERI JOGOK FONTOSSÁGA.......ŐK MAJD CSINÁLJÁK A HÁBORÚKAT, FORRADALMAKAT, POLGÁRHÁBORÚKAT, ORRBA-SZÁJBA, MENEKÜLTÁRADATOKAT ELINDÍTVA EZZEL......, A TÖBBI ORSZÁG M EG OLDJA MEG A MENEKÜLTPROBLÉMÁKAT , AHOGY TUGGYA !!!......A MEGFULLADT OSZLÓ HULLÁKBÓL MEG FOLYIK A HŰSLÉ , EMBERJOGILAG !!!...UGYE......

EZT HÍVJÁK SIMÁN GYILKOS POFÁTLANSÁGNAK !.

kvadrillio 2015.08.29. 10:19:40

"Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja?" ????????????????? NECSINÁLD GERGELY ! HISZ ITT ÉLNEK KÖZÖTTÜNK !!!!! :)))))))))

zsabka 2015.08.29. 10:21:31

Ha masert nem legalabb a kornyezetet ne szennyezd hogy elektromos aramot hasznalsz vagy papirra irsz...

bkkzol 2015.08.29. 10:27:24

A nem kozremukodo. pl. ujlenyomatot nem ado bevandorlokat azonnal a kabuli, islamabadi gepre kellene rakni! Az is mulatsagos, hogy lazadnak ,mert sokaig tart a regisztracio. Hova is sietnek annyira?

Rövid G. atya 2015.08.29. 10:44:34

@♔bаtyu♔: hol a gericed? És miért van takonyból?

Andy73 2015.08.29. 10:56:29

"Nem a bevándorlókkal van a legnagyobb baj, az ő problémájukra előbb vagy utóbb talál valaki megoldást, de a mi gyökér, bunkó, náci gondolkodásunk itt marad, velünk. Ezért tartunk itt, ahol tartunk."

Elég az önmarcangolásból! Az már fél siker, ha a blogger és az egyenlítő blogcsalád felismeri és beismeri a problémáját, hogy miért tart ott, ahol tart. De ez csak fél siker, a neheze még hátravan.
Most már elkezdhettek dolgozni a megoldáson, hogy ne legyetek többé ilyenek.

2015.08.29. 11:18:30

Még szerencse, hogy az Egyenlítőn csak igazat írnak :)
Nekem amúgy a személyes kedvenceim ezek a felháborodott írások, - amikben emberek akiknek büdös fingjuk sincs arról, hogy a népesség nagy része mit él át hogy így viselkedik - megmondják a tutit. Mert igen a szegény cigány, bevándorló, zsidó az mind ártatlan csak befeketítik őket. Hiszen ezek a rohadt magyarok csak azért mondanak ilyet róluk mert születésüktől fogva gonoszak. Honnan is ismerős ez?

Csak azt nem értem, hogy ezek a szimpatizánsok miért nem akarnak befogadni menekülteket? Miért nem adják oda a fizetésüket ezeknek az ellátására? Miért csinálnak gyereket, hiszen a bevándorló már megtette helyettük, inkább adnák a pénzüket neki, hogy csökkentsék a szenvedését. De valahogy ez nem történik meg soha. Hiszen ezek az emberek írnak ez cikket, nyomnak egy likeot vagy néhanapján utalnak pár ezer forintot valamelyik segélyszervezetnek; ezzel ők, a társadalmi jog és igazságosság szószólói, az elnyomottak megmentői olyan magasságokba emelkednek, hogy ők innentől megmondhatják ki mennyit ér. Nyilván a menekült vagy a szegény tolvaj sokat, hiszen ők beszéltek már ilyennel. A magyar ember ezzel szemben ha bármit szóvá mer tenni akkor egyből egy náci akivel mit is kellene csinálni? Mert hiszen ez itt a kérdés, kérlek mondja el már valamelyik hős emberjogi aktivista, hogy mit is érdemelnek azok akik nem úgy gondolkodnak ahogy nekik tetszik?

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.08.29. 11:49:51

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Na ez az. Igaz, hogy a kuruc.info-n állandóan a bevándorlókhoz köthető negatív dolgokkal foglalkoznak.
Viszont az indexen meg egy rózsaszín állomvilgot tálalnak velük kapcsolatban. A kurucon rendszeresen fiatal férfiak csoportját mutogatják, míg az indexen gyakran gyerekeket ill. családokat.
Minkettő számítóan az olvasó vizuális befolyásolására játszik, és nem képes az objektivitásra..

2015.08.29. 11:54:42

Akinek más a véleménye, mint Neked. Netalán-tán nem hiszi el a néhány mondatos, alátámasztás nélküli megnyilatkozásokat, az tökéletes áldozata a propganadának és médiának. És ami a legfontosabb: azt sem tudja, hogy miről van szó.

Briliáns logika!

dont be such a jew 2015.08.29. 11:58:45

@A megvalósult amerikai ólom..: Tökmind1 mert a gyerekeket+asszonyokat is kidobjuk ugyanúgy. Ez a hivatalos álláspont, nagyon helyesen.

2015.08.29. 12:15:16

A poszter háborog, hogy a (szerinte) sok buta ember hall valamit, amit már készpénznek vesz. "Oda van írva, hát igaz, nem Margit?!"

Ehhez képest a poszt van tele egymondatos, mindenféle alátámasztást és bizonyítást nélkülöző üzenetekkel, mint például:

"Ön újra meg újra megosztja a Putyin szájába adott jobbikos mondatokat, hogy "Oroszország az oroszoké", pedig igazán tudhatná, hogy a Jobbikot Oroszországból pénzelik, ez is csak egy mém, amit arra talált ki a propaganda, hogy önt megerősítsék sovén-nacionalista hitében."

"Ön elhiszi a Kurucinfónak, hogy megkéseltek egy rendőrt a menekültek. (Vagy egy rendőr egy menekültet. Mindegy.) Hogy a cigányok mind vadállatok. Hogy a zsidók irányítják a világot. Satöbbi, satöbbi, satöbbi. Ön elhiszi, hogy 4 méter lesz a kerítés, és 300 millióba fog kerülni, és ez megállítja a menekülteket. És ön fizet, gavallér módon. (Aztán csak derékmagasságig ér, de véletlenül pont ugyanannyiba kerül. És képtelen bárkit is megállítani. Hogy, hogy nem.)"

VT Man 2015.08.29. 12:22:55

"Nem csoda, hogy a menekültek 90%-a nem akar ebben az országan maradni. "

Na és a maradék 10%? Azokat hogyhogy nem zavarja a náci rendszer?

Hogy is van ez?

2015.08.29. 12:23:14

És egyébkéntis miért kéni hinni nektek?

2015 február: Hazudik a Fidesz, és bolondnak néz minket
egyenlito.blog.hu/2015/02/12/hazudik_a_fidesz_es_bolondnak_nez_minket

"Ebből következik hogy Magyarország csak tranzitország. Amiből meg az, hogy

mind Rogán Antal frakcióvezető, mind Kovács Zoltán kormányszóvivő hazudik,

amikor azt állítják, hogy

égető probléma volna Magyarországon a bevándorlás
valamint, hogy Magyarország a célpontja a "megélhetési bevándorlásnak".
"

Vajon a déli határ, vagy a pályaudvarok környékét látva ma lenne olyan ember, aki azt mondja, hogy Magyarországon nem égető probléma a bevándorlás? Nem a fideszesek hazudtak...

Csatos Bambi 2015.08.29. 12:46:01

Nagyon vicces, amikor belpesti zsidó hülyegyerekek próbálják osztani a sokat látott, sokat megélt Magyarországot.

Éhes ló 2015.08.29. 12:47:53

@glad az egyetlen: nem értelek egészen.
Most akkor hazudott/tódított a zsidó führer, vagy sem?

Erről mesélj kérlek, mert nem azért idéztem ezt az alakot, mert ne tudnám, hogy a fajtájából, aki eladja neki/bárkinek a lelkét ne lenne bőséggel errefelé, hanem azért, hogy látható legyen miként hazudik, manipulál ez a népség...

kvadrillio 2015.08.29. 12:48:07

Andy Vajnáé lehet a TV2

MAJD EGÉSZ NAP A SAULFIÁT FOGJA JÁCCATNI...FASZOM !

A Népszabadság értesülései szerint heteken, de akár napokon belül is tulajdonost válthat a TV2.
A lap úgy tudja, több érdeklődő is akad, a befutó azonban Andy Vajna lehet.

A masszívan veszteséges csatornát másfél éve vásárolta meg Simon Zsolt és Yvonne Dederick a ProSiebenSat1-tól.

A Népszabadság cikke szerint Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, az állami kaszinókoncessziók legnagyobb kedvezményezettje több hónapja tárgyal a TV2 megvételéről, és hamarosan sikerrel is járhat. Ezt erősíti az is, hogy a jelenlegi tulajdonos Simon Zsolt jó kapcsolatot ápol a Fidesszel, ennek nyomán az utóbbi években több milliárd forint állami hirdetés vándorolt a céghez.

A jövőben még nagyobbat szakíthatnak, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal jövő augusztusig ugyanis 25 milliárd forint értékű állami hirdetést fog szétosztani.

Csatos Bambi 2015.08.29. 12:54:22

@A megvalósult amerikai ólom..:

"A kurucon rendszeresen fiatal férfiak csoportját mutogatják, míg az indexen gyakran gyerekeket ill. családokat."

Kit érdekel, hogy mi van a Kurucon?

A hazáját szerető, a népéért aggódó ember nem a fröcsögő kurucot olvassa, hanem a hiteles jobboldali portálokat.

Az csak a mocskolódó, hazug ballib propaganda része, hogy a jobboldali = kurucolvasó.

Lófaszt.

Csatos Bambi 2015.08.29. 13:00:14

"A bevándorlók elmennek, de a gyökér, bunkó mentalitásunk itt marad"

Elég baj az, hogy a gyökér, bunkó mentalitásotok itt marad. :D

Mehetnétek ti is a színesbőrű csürhe után, és vihetnétek magatokkal a mentalitásotokat.

glad az egyetlen 2015.08.29. 13:04:07

@Éhes ló: Hihetelen érzékkel és szemellenzővel ragadod meg a lényeget a való életben.
Szóval ha pl. valaki beszéli, hogy kikellene fosztani a házad, miközben valaki más éppen a szemed előtt rámolja ki a házad, akkor te szövegelő miatt aggódsz inkább, mint az miatt aki éppen megteszi, csak nem mondja?
Csak gratulálni tudok ehhez.

Éhes ló 2015.08.29. 13:14:25

@glad az egyetlen: képtelen vagy a magyar szót megérteni, vagy nem is áll szándékodban?
A kérdés, ami miatt ide idéztem az ominózus videót a post kapcsán az, hogy hazudott/tódított a zsidó führer, vagy sem?

Erről mesélj kérlek, mert nem azért idéztem ezt az alakot, mert ne tudnám, hogy a fajtájából, aki eladja neki/bárkinek a lelkét ne lenne bőséggel errefelé, hanem azért, hogy látható legyen miként hazudik, manipulál ez a népség...

exilis 2015.08.29. 13:15:19

Gyenge írás, kb. annyira közhelyes, mint a jelenség amit be akar mutatni. Úgy ír, mintha most a nagy igazságra derítene fényt, de ezt az igazságot mindenki ismeri, nagyjából a nap keleten kel, nyugaton nyugszik felfedezése ez. Ettől persze nagyjából igaz, csak el kell elolvasni a kommenteket, és most a tartalomra ne is figyeljünk, csak a stílusra: arrogáns, haragos, gyűlölködő, trágár váltogatják egymást.

bat4 2015.08.29. 13:30:38

Megbasztam a liberális kurva anyátokat.

fidesz maszop dk egykutya 2015.08.29. 13:38:16

@Csatos Bambi: "hanem a hiteles jobboldali portálokat." az gondolom a fidesz.hu :DDD

Rövid G. atya 2015.08.29. 13:40:07

Honnan is lenne itt náci? Azok gazemberek voltak, de gerinccel.
Ezek...

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2015.08.29. 14:06:41

@Rövid G. atya: Azért egyvalamiben te is tévedsz. Abban, ha azt hiszed, hogy ezek az ide kommentelő (a blogot azonnal megszálló) ostoba, idióta, büdüsnácik, meg fidesz-agymosottak, bármilyen szempontból is érdekesek, és értelmes dolog velük szóba állni. Majd rájössz, hogy nem...

bat4 2015.08.29. 14:11:15

@ipartelep: Bezzeg ipartelepes patkányokkal értelmes szobaállni... Aha.

bat4 2015.08.29. 14:12:33

A kurva anyátokat, büdösgeci baromarc liberálbolsevista patkányok.

fidesz maszop dk egykutya 2015.08.29. 14:26:06

@bat4: egyetértek, csak azzal egészíteném ki, hogy a fideszt alkotó és támogató kádárbolsevista hazaáruló mszmp-kisz-munkásőr hajóról menekült patkányoknak is a kurva anyját.

Gringo 2015.08.29. 14:30:23

A sok fotelnáci egyből ráugrott az írásra. :)

Well... 2015.08.29. 14:38:20

"Önnek folyamatosan szüksége van rá, hogy ujjal mutogathasson valakikre, akik önnél gonoszabbak, csúnyábbak, erőszakosabbak, gyalázatosabbak, hogy bizonyíthassa: Ön okosabb, erkölcsösebb, szebb. "

Tokeletes jellemese az USA lakosainak :o)

Proud Mary 2015.08.29. 14:46:18

az baj, h az ilyen poszt toló félék is maradnak. nélkülük szebb lenne ez az ország

KUHULIN 2015.08.29. 15:18:05

Kedves Gergely! Sajnos egy zsidót sem ismerek személyesen, mert az Ön nagyszülei legyilkolták őket. Kérem, köpje le a sírjukat helyettem is. Köszönöm.

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 15:18:09

@Proud Mary: 2018-ban megint nyernek Orbánék, így sokuk rájön, hogy itt nekik ennyi volt, ideje alijázni.

korondisz 2015.08.29. 15:47:08

Nem tudom felfogni, hogy nem látja át valaki, nem a háború elől menekül az, előtte húsz országon keresztül vándorol. Persze, annyira fél a háborútól, hogy Franciaország sem elég jó neki, inkább ott támadják egyszerre tízezren a kamionosokat meg az alagút üzemeltetőit. Hiszen a túloldalon heti 150 font zsebpénz jár...Egyszerűen bele akarnak ülni a készbe, elvárják hogy ők is nemsokára mercivel járjanak mint egy német, és ezért erős férfiak hajlandóak otthagyni az országukat az ellenségnek. Pénzéhes, lusta banda, haza kell ..szni az összeset.

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 15:52:14

@korondisz: Persze és annyira éhes, hogy hiába van a magyar szendvicseken az áthúzott disznó ábra, akkor sem eszi meg, mert nem hiszi el.

Az index pedig épp most "magyarázza" meg, miért van mindegyiknél drága okostelefon.

2015.08.29. 15:53:20

A kurva anyátok libsikutyák!!!!!

Semper Fidelis 2015.08.29. 15:54:22

@Gringo: Sziklaszilárd érvrendszered, az itt olvasható hozzászólásokban felvetett kérdésekre adott pontos, szabatos válaszaid alátámasztják, hogy tényleg tudod a tutit. Hozzászólásod kibontja az igazság minden szeletét, és mindenki választ kap a kérdéseire, felvetéseire az okostelefonoktól a nike cipőn át a szerb határon elszórt iratokon keresztül az azonosítatlanul csámborgó, ki tudja milyen emberekig. Azt is megtudtuk, hogy miért csak Németország és Anglia felel meg nekik.

Ja, nem.

Dr.Démonmac1 2015.08.29. 15:55:34

Láttam, de bár ne láttam volna. Olyan bűz van a keletiben.
"Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? "
"Zsidóval? "
Mindkettőre igen a válaszom, sőt dolgoztam és dolgozok is ilyen helyen, ahol van mindkettőből:)
De szerencsére moszlimok nincsenek. (és ne is legyenek)

kvadrillio 2015.08.29. 16:17:50

@kvadrillio: hidfo.ru 2015.08.29. 07:10 Belföld
Egyetlen irodából elérhetővé válhat a magyarországi zsidólista

Új központi nyilvántartást hozna létre a kormány, amiben tárolnák minden magyar állampolgár arcképét. Az intézkedés lehetővé teszi a hazai zsidóság listázását és egy hiteles cigány népszámlálás elvégzését is.

A Belügyminisztérium által nyilvánosságra hozott törvénytervezet szerint egy olyan központi nyilvántartás jönne létre, ami kezdetben a hivatalos igazolványképekből épülne, és ahhoz valamennyi állami szerv hozzáféréssel rendelkezne. Az intézkedés nem igényel állampolgári közreműködést: a személyi igazolványok, vezetői engedélyek, útlevelek már létező képeit vonják össze egyetlen hatalmas adatbázisba. A tervezet véleményezésére szeptember 1-ig van lehetőség, így mire a lakosság többsége tudomást szerez az új adatbázisról, annak létrehozásáról már a hozzájárulása nélkül is végleges döntés született.

A belügyminisztérium a nemzetközi okmányhamisítás elleni harccal, bűnözők felkutatásának könnyebbé tételével, ismeretlen holttestek azonosításával, politikusok, védett személyek biztonságának garantálásával indokolja az új központi nyilvántartás létrehozását. Az intézkedés indoklása elsősorban az állampolgárokkal elfogadtatás megkönnyítését célozza. Az adatbázis létrehozásával párhuzamosan épül az új térfigyelő-kamera rendszer, melyek – némi modernizáció után – arcfelismerő programmal lehetővé teszik, hogy a hatóságok a körözött bűnözők tartózkodási helyéről friss információt szerezzenek.

Gyakorlati haszna azonban állambiztonsági szempontból jelentős: az adatbázis megkönnyíti a párhuzamos személyazonosságok kiszűrését, ami így a kémelhárítást tehermentesíti. Példának okáért: ha X.Y. nevű személy másodvonalas politikusként működik egy ellenzéki pártban, de eközben egy vagy több másik neve is van, melyeken a nyilvánosság számára ismeretlen üzletemberként folytatja tevékenységét, az új központi nyilvántartás azt egy megfelelő programmal képes lesz kiszűrni. Ez a hazai titkosszolgálatok személyi állományát tehermentesíti, miközben nagyobb humánerőforrás működtetését teszi szükségessé a hazánkban működő idegen titkosszolgálatok számára.

A belügyminisztérium tervezete emellett lehetővé tenné valós időben több tízezer személy lehallgatását, amit a telefon- és internetszolgáltatókra vonatkozó új szabályozással garantálna. Eszerint minden, legalább egymillió előfizetővel rendelkező szolgáltatónak olyan csatlakozási pontokat kell kialakítania, ami lehetővé teszi az előfizetők 0,1 százalékának online lehallgatását, követését.

A baloldali liberális körökben és a jobboldali ellenzék soraiban egyaránt elhangzott ennek kapcsán az orwelli világra utalás. Tény, hogy az adatkezelés központosítása egy a társadalom teljes ellenőrzés alatt tartása felé tett újabb lépés – de azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a nyugati országokban ez ma meghatározó trend, és amennyiben a kormány nem lép ezen a téren, más országok nagyobb rálátással rendelkezhetnek a magyar társadalom folyamataira, mint a magyar kormány. Ez a mindenkori kormány milyenségétől függetlenül egy nemzetbiztonsági kockázat, amit semlegesíteni kell.

Az új központi adatbázisnak azonban vannak más, alternatív felhasználási lehetőségei is, amivel a magyar társadalom “jobbra tolódása” miatt számolni kell. Az arcfelismerő programok működésének logikája ugyanis lehetővé teszi, hogy bizonyos módosításokkal a rendszer más attribútumokat is kereshetővé tegyen. A két világháború közt, amikor a mára ideológiai okokból száműzetésbe került rasszantropológia fénykorát élte, a kutatók még nem is álmodhattak arról, hogy tízmilliós mintán, digitalizált adatbázissal dolgozhassanak. Egy adott személy rasszjegyeinek megállapításához az adott személy közvetlen, személyes vizsgálata volt szükséges – fizikai eszközökkel. Ma egy szélsőjobboldali kormány kezében a központi arckép-nyilvántartás azonban lehetővé tenné, hogy az adatbázis akár bőrszín vagy más rasszjegyek alapján kereshető legyen. Egyetlen program, ami az ismerten zsidó származású személyek arcképei közti egyezéseket megállapítja – és az új adatbázis alkalmassá válik arra, hogy a keresett attribútumok alapján

a teljes hazai zsidóság listázása akár egyetlen irodából, nem több mint tucatnyi szakértő alkalmazásával történjen meg – anélkül, hogy arról a nyilvánosság tudomást szerezne.

Mindez azonban nem feltétlen lenne szükséges egy magyarországi zsidólista elkészítéséhez. Ahogy minden más rendezvényen, a zsidó kulturális rendezvényeken és zsinagógákban is megszámlálhatatlanul sok fotó készült, melyeken egy arcfelismerő program – a központi adatbázissal összevetve – felismeri az ott jelen lévők személyazonosságát.

Vannak olyanok, akik szerint Orbán Viktor neofasiszta diktátor. Mások tisztában vannak azzal, hogy az adatbázis felhasználása nem csak kormányrészről történhet; a mai világban az adatbázisok jönnek-mennek, nagyobb országok titkosszolgálatai akkor is megszerzik, ha a magyarországi

kvadrillio 2015.08.29. 16:19:37

@kvadrillio: ...szolgálatok mindent elkövetnek az adatok biztonságban tartásáért. Amint elkészül az adatbázis, kész a magyarországi zsidólista. Annak felhasználása pedig politikai folyamatok, aktuális nagyhatalmi érdekek kérdése. Mint mindig, a politikában ma is elképzelhetőek látványos fordulatok: 25 évvel ezelőtt ki gondolta volna, hogy egy akkor még liberális politikus végül a liberalizmus és multikulturalizmus elleni harc szószólójává válik, vagy egy ellenzéki politikus a parlamentben javasolja a zsidók listázását?

Csatos Bambi 2015.08.29. 16:29:21

@♔bаtyu♔:

"Persze és annyira éhes, hogy hiába van a magyar szendvicseken az áthúzott disznó ábra, akkor sem eszi meg, mert nem hiszi el."

Azért nem eszi meg a szendvicset, mert van PÉNZE, hogy gyrost meg pizzát vegyen.

M1nd1 (törölt) 2015.08.29. 16:34:22

Kedves (vagy kedvetlen) Csák Gergely!
Te ugyan olyan buta rasszista Magyar gyalázó seggfej vagy, mint akikről itt próbálsz zagyválni, előre felteszed a saját buta fejedből kipattant kérdéseket és utána a saját agyad szerint próbálsz meg válaszolni, de ez meg is látszik a válaszodon. Szégyellem, hogy ilyen emberek próbálnak meg itthon "egyenlíteni" ezért tart ott ez az ország ahol tart. Te is ugyanolyan olcsó trükkökkel próbálod meg manipulálni az embereket, miközben azt szeretnéd te is hogy naponta háromszor zengjen az allahakbár az országban. De majd a saját butaságodból fogod megtanulni, hogy mi a különbség a "szarba csapni" és a csapba szarni között. Sok sikert hozzá ;)

lavór 2015.08.29. 16:38:40

"A bevándorlók elmennek, de a gyökér, bunkó mentalitásunk itt marad"

Pontosan.

Róth Manó unokái 2015.08.29. 16:40:55

Lám-lám. Egy zsidó blogon magyaroznak. Aztán csodálkoznak, hogy a bunkó magyarok tíz éve nem rájuk szavaznak a választásokon.

mim 2015.08.29. 17:01:31

Oké.. megpróbáltál depressziós önutálót csinálni belőlem "öreg úr"... Adios...
www.youtube.com/watch?v=tEVYsmpcbvk

tralalala 2015.08.29. 17:05:08

"Önnek folyamatosan szüksége van rá, hogy ujjal mutogathasson valakikre, akik önnél gonoszabbak, csúnyábbak, erőszakosabbak, gyalázatosabbak, hogy bizonyíthassa: Ön okosabb, erkölcsösebb, szebb. "

Ez tényleg így van, pl. ez a blog is mutogat "a nácikra", a "fideszesekre", a "jobberekre", akik ugye mind büdös maradi agresszív gecik, és még meg is bélyegeznek meg általánosítanak is.

midnight coder 2015.08.29. 17:35:38

@kvadrillio: Ugyan már. A zsidók már régen nem tényezők sem pro sem kontra. Ki a fene akarná kiirtani őket ? Hacsak a muszlimok nem...

Multikulti ? Egy iszlamistának az, hogy a csajok miniszoknyában járnak kb. olyasmi, mint nekünk ha mezelenül járnának az emberek az utcákon. A csador pedig európai szemmel nézve olyan, mint a zacskót húznának a nők fejére. És ez csak a külsőségek. Ez a két világnézet sehol nem tud tartósan együtt élni. A folyamat vége no-go negyedek, illetve ha elegen vannak, akkor polgárháború.

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 17:46:02

@tralalala: Ezt a "kerítés csak kidobott pénz" mantrát épp most nyomkodja a nem túl sok fantáziával megáldott Újhelyi.

Valójában ezért röhejesek ezek a blogok, mert pártszócsövek, közük nincs a valós helyzethez. Újhelyi kb. 3 hónappal van elkésve, nyilván ez a poszt is.

2015.08.29. 17:54:01

A zsinagóga előtt is létre kellene hozni egy tranzit állomást, lássuk meddig terjed aza kurva nagy toleranciátok retkek!!!

leponex 2015.08.29. 17:55:25

' A bevándorlók elmennek, de a gyökér, bunkó mentalitásunk itt marad
írta: Csák Gergely '
-
íg-y van kedves Gergő, ti a bunkó mentalitásotokkal itt maradtok a nyakunkon, de mi ezt türelmesen eltoleráljuk.

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 17:57:23

Macedónoknál a bevándorlók nem fogadták el az adományt, mert vöröskeresztes dobozokból osztották.

A rendőrök erre visszavitték az egészet.

♔bаtyu♔ 2015.08.29. 17:59:11

"Amennyiben újra felmerül a kötelező befogadási kvóta gondolata, Szlovákia el fogja utasítani – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök szombaton Besztercebányán, a szlovák nemzeti felkelés kitörése 71. évfordulójának ünnepségén."

Punxsutawney Mormota 2015.08.29. 18:10:46

@lawabidingcitizen: Kedves Hazaffy! Kérlek meséld el, hogy az árvízek alatt, hol és mikor rakodtál homokzsákokat, mennyi használt ruhát küldtél a nincsteleneknek, hányszor veszel újságot a hajléktalanoktól, elmész-e a közösségi hulladékszedésekre... Nem kielégítő válasz esetén csókold meg a libsi seggemet. Előre is köszi! Ja, a térdelős figurára esküszöm.

2015.08.29. 18:50:04

dinamikus.com/a-jaszberenyi-ciganyt-raboltak-ki-a-menekultek-fordult-a-kocka/

Ez már mindennek a vége! A mai napon végleg bebizonyosodott, hogy nincs jogállam. A kormány megbukott!!!!!!!!
Újabb gyalázatos rácistá támadás történt, és kormány nem tesz semmit! Ojrópa segíccssss!

Hú afranc...

Szóval hihetetlen, amit ma szerencsétlen migránsokkal művelnek! A kormány uszító politikája révbe ért, most már olyan hétköznapi dolgokért is keresztre feszíti őket a felhergelt társadalom, mint a lopás, rablás... Hát ilyenekkel foglalkozunk, amikor Orbán ebben a pillanatban rángatja ki a félholdas zsákot a süllyedő szent Borbáláról!? Európa segícccssss!!!!

Nem nem nem nem nem. Várjatok! Vissza az egész!

Ez már mindennek a vége! A mai napon végleg bebizonyosodott, hogy nincs jogállam. A kormány megbukott!!!!!!!!
Újabb gyalázatos rácistá támadás történt, és kormány nem tesz semmit! Ojrópa segíccssss!

Hú afranc...

Na jó... Feladom. Inkább megyek vissza kutatni a demokráciát... :)

Tudományos libsizmus 2015.08.29. 18:50:06

Ezért a provokációért mennyit kaptál, haver?

Tudományos libsizmus 2015.08.29. 18:55:05

@Ad Dio:
Ezt a blogot szerkesztik az MSZP-ben, jól tudod.

Skunkworks 2015.08.29. 18:55:53

@European citizen: A videó amit linkeltél a jászberényi Munkás utcában lévő (már elbontott) putriról szól, milyen körülmények voltak ott és mi lett velük a lebontás után. Semmi köze a menekültekhez.

2015.08.29. 19:00:32

@Punxsutawney Mormota: Az árvizeknél nem rémlik, hogy lettek volna olyan emberek, akik beajánlották, hogy majd a szomszédjuk, kollégájuk, akárki kimegy zsákolni.

Most viszont ez történik. Befogadunk integrálunk, segítünk, átvállalunk. Na emberek akkor fogjuk is meg, és vigyétek szaporán!

Mert az gondolom vitán felül áll, hogy a menekültek lakásai nem a Rózsadombon és nem is a Svábhegyen lesznek, ahogy a nekik adandó segélyeket sem a civil szervezetek, művészek, színházak, stb. pénzéből faragják majd le!

Tudományos libsizmus 2015.08.29. 19:00:44

"Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval?"

Mondjuk a VII. kerületben, ahol van szerencsém lakni, teljesen kizárt, mint tudjuk, hogy akár az egyikbe, akár a másikba valaha is belebotoljál, te fasz.

2015.08.29. 19:01:39

@Skunkworks: Hagy kérdezzem meg: megnézed a videót?:O

Tudományos libsizmus 2015.08.29. 19:07:46

@Csatos Bambi:
A kurucot köztudottan leginkább a libsik szokták olvasni.

Skunkworks 2015.08.29. 19:08:02

Amit linkeltél azt nem nyitottam meg, csak az a kép, amit látsz (mókár áll a zöld ház előtt szürke pulóverben) az ebben a videóban van, ami összesen 24 perc, a jelenet pedig kb: 8 percnél van.

www.youtube.com/watch?v=4GbYMxCVG7o

Azért nem nyitottam meg a linekelt videót, mert nem szimpi nekem ez a oszd meg és lejátszuk dolog.

fidesz a mutyipárt 2015.08.29. 19:09:36

@indygo:

Ez milyen bájos. Nem semmi, amikor egy valutázó mélymagyar szól be.
Téged sem az eszedért szeretnek a barnainges klubban.

esprit 2015.08.29. 19:16:18

Ez a faszkalap ugyanolyan hévvel nyomkodja a faszbúkot, de ő intellignetesenenes. Kár ezzel a nyomoronccal foglalkozni

2015.08.29. 19:32:07

@fidesz a mutyipárt: Ember! Egy plázában levő pénzváltóban pénzt váltani mióta számít "valutázás"? Soha nem utazol külföldre? Tudod: a sárga vonal túloldalán nem Forint van, hanem Euró, Korona, Zlotyi, Font, stb... Ha esetleg nem jártál még ilyen helyen, akkor elmondom, hogy a tranzakcióról bizonylat kerül kiadásra, amelyen szerepelnek az állam fele befizetett illetékek. Valamint a hely engedélyszáma, amely alapján ő ott pénzváltással foglakozhat.
Ez mióta "valutázás"?!,Mondd már el!

Egyébként a probléma igenis létezik, én Pesten, a Nyugatinál futottam bele. Érkezik az agysebész apuka 4-5 purdéval. Ha nem vagyok résen, akkor simán beelőzött volna, elvégre ő menekült, neki jogai vannak.És amikor a résen adják ki az 50-60 ezer Forint értékű valutát, akkor ott lóg az oldaladon jobbról két gyerek, és balról két gyerek. Az apukát nem láttam, csak reménykedni tudtam, hogy nem tervez semmit...

spLEEn 2015.08.29. 20:29:20

Elnézve az utóbbi időben a posztokat és a hozzászólásokat fbon, abszolút ez a helyzet, nagyon pontos az összefoglalás. De most az aktuális helyzettől, menekültektől függetlenül mondom, hogy hihetetlen, hogy mi mindent be tudnak szopni egyesek!

Sárvári Károly 2015.08.29. 20:37:41

Ez egy aljadék réteg. És ugyanúgy van a ballibnek nevezett oldalon is! Kéretik az országot nem "belőlük" megítélni!

kvadrillio 2015.08.29. 21:24:19

Iszonyat.....CIKK, AZ ISZÁKOS, DÖNTÉSKÉPTELEN JUNCKER BÁCSIRÓL, AKI AZ EB ELNÖKE JELENLEG...DE MINEK !!!
Előző cikk Következő cikk
165
Nyomtatás
szerző: Szabó Anna, forrás: Magyar Nemzet, 2015. augusztus 29., szombat 00:01

Az emberi kapzsiság, a nyomorultak sorsának gátlástalan kihasználása, és a „világ legjobban kidolgozott menekültügyi normáival rendelkező Európai Unió” (forrás: Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök) tehetetlenségével ismét szembesülhettünk a napokban. Az ausztriai A4-es autópálya leállósávjában hátrahagyott zárt hűtőautóban 71 illegális bevándorló holttestét találták meg, a bolgár és afgán embercsempészekben bízó áldozatok megszámlálását nehezítette a holttestek előrehaladott bomlása. A bűntény felderítésében részt vevő osztrák rendőröknek pszichológiai segítséget kellett biztosítani a látottak feldolgozásához. Az esetet Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke és Dimitrisz Avramopulosz migrációs ügyekért felelős biztos „őszintén megrázónak” minősítette, szerintük „eljött a közös fellépés pillanata”. Igen, eljött, de már évekkel ezelőtt. A tömeges bevándorlás évek óta tart, a Földközi-tenger hullámsírrá vált, embercsempészbandák uralják a kontinens déli részét, Európa határainak védelmére pedig már hét helyen építenek kerítéseket, falakat. Jean-Claude Juncker ijesztő nyilatkozattal sokkolta a közvéleményt csütörtökön. A menekültkérdéssel kapcsolatban kiadott értekezésének az „Együtt, bátran” címet adta, aminél cinikusabbat keresve sem találhatott volna. „Együttes” fellépésről azért nem lehet írni, mert ilyen nem létezik. 2013-tól egyetlen program, az olasz Mare Nostrum működött, melynek keretében egy év alatt 150 ezer embert mentettek ki a tengerből. A Mare Nostrumhoz az unió egy eurócentet sem adott, arra hivatkozva, hogy „olasz katonai akció” volt. A déli határokat védő uniós Frontex programra az idei költségvetésben 114 millió eurót szántak, melynek többszörösét költi évente az EU saját népszerűsítésére. A „bátorság” szóval pedig szintén nincs mit kezdeni: az uniós állásfoglalás még mindig késik, ami nem véletlen. Hosszú vita elé néznénk, ha feltennénk a kérdést: kinek milyen mértékű felelőssége van a helyzet kialakulásában, s kinek milyen haszna származik ebből. Egy biztos: Magyarországnak nincs felelőssége a menekülthullám elindulásában, előnyre pedig nem tesz szert, jelenleg a szűrő szerepét látja el az EU szempontjából.

Elkeserítő, hogy még mindig csak arról szólnak a hírek, hogy az Európai Bizottság asztalán több megoldási javaslat fekszik, miközben nem működik a közös határvédelem, nincs regisztrációs rendszer, megbukott a dublini megállapodás és a kvótarendszer. És lám, az uniós rendetlenségben a gátlástalan üzleti szellem megszervezte a saját kegyetlen rendjét, ahol az emberéleteket és a menekültkérdést pusztán üzleti szempontból nézik.

Juncker írása megdöbbentő: elolvasása után dermesztő kép rajzolódik ki arról, hogy a Nobel-békedíjas EU-nak nincs stratégiája a migránsok százezreivel kapcsolatban, és még mindig azt hiszik, hogy néhány politikailag korrekt szóvirággal kezelik a helyzetet. A bizottság vezetője havi 8,4 millió forint alapdíjazásért mindössze annyit tud, hogy „nincs egyszerű, sem egyetlen válasz a bevándorlás okozta kihívásokra”. Miközben tagállamok már a hadsereg bevetését fontolgatják, a menekülttáborokban tarthatatlan a helyzet, Juncker örömhírként tálalja, hogy „a bizottság néhány javaslata már támogatásra talált”, de csúcstalálkozót, legalábbis szerinte, a témában nem kell tartani, mert abból volt elég, talán novemberre szerveznek egyet. Nem tudni, hol él ez az ember, a luxemburgi offshore-ozáson kívül ért-e valamihez, józan állapotban írta-e az összefoglalóját a menekültügyről, de már a gondolat is riasztó, hogy 508 millió uniós állampolgár (és a menekültek) sorsa bármilyen szinten is függhet tőle

..kjó cikk...

glad az egyetlen 2015.08.29. 21:35:58

@Éhes ló: Nyilván lódított, mert ugye már az oroszoknak az Orbán, a jobbik jóváhagyásával eladott, amit lehetett. Na meg a zsíros részt egymás között osztották fel, szóval túl sok nem jutott Izraelnek, ezért túlzás, ami a videóban elhangzik.
Persze üzletelni tudnak nálunk, de ez nem újdonság. Évszázadok óta a keresztyén uralkodók többsége azért tűrte meg az izraelitákat, mert jótékony hatással voltak az üzletre. Na ez az oroszokról nem elmondható.
Amúgy külön érdekességként egy fejlett megyeszékhelyen lakok és itt a belvárost az arabok vásárolták fel még úgy jó 5 éve. Na erre varrjál gombot. Jó 70%-ban az övék az üzleti ingatlanok.

bandiras2 2015.08.29. 21:38:08

Csak annyi hozzászólni valóm lenne, hogy a bloggazda legyen szíves rákeresni a "No go zone -brittin -France", illetve a "Sharia for europe' Kifejezésekre.
Illetve még valami, mert láthatóan mindenki nagyon megfeledkezett erről a hírről:
hvg.hu/vilag/20140826_1400_gyereket_erhetett_szexualis_eroszak
Bár a HVG rasszista módon azt állítja, hogy pakisztániak voltak az elkövetők, biztosak lehetünk benne, hogy ez aljas rágalom. Moszlim bevándorló ilyet biztosan nem csinál.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.08.29. 21:56:08

Inkább aról írjatok, hogy melyiK Fidesz-KDNP-s miniszterek meg államtitkárok akartak dugni az ASHLEY MADISON-on keresztül. Ezt megérti ez a sok milliós félázsiai suttyó.
Azt viszont soha, hogy a mai napon is sok milliárd forintot sikkasztottak el a parlamenti pártok a haverjaik zsebére.

Maradjatok a 40 IQ alatti szintnél, akkor legaláb meg tudjátok szólítani a magyarok 90%-át. A fidesznácik is ezt csinálják. Az eredményt meg batyu a 18 álnickjével meg hozza is a fidesz konyhájára.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.08.29. 22:36:34

@Silly: Egy fideszes bérkommentelő figyelmeztetett téged, hogy ez egy mszp-s blog. Na ezen jót röhögtem. Éljen a propaganda. :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.08.29. 22:58:09

@Medgar: Nem az információ tartalma, hanem a közlő személye volt poén. :-)

bloglegelő 2015.08.29. 22:59:44

(nem) köszönjük az Orbán-rendszert bebetonozó újabb lilaködös blogot.

Medgar 2015.08.29. 23:03:06

Csak nem árt tudatosítani, hogy egy pár százalékos pártocska hivatalos blogját olvassuk, ami a párt érdeket tükrözi nem a valóságot. Bár bennem az is felmerül, hogy igazából a fidesz tesz alá így az mszp-nek, mert ennyire hülyék maguktól nem lehetnek.

Mindenestre itt egy hasznos link az elnökségnek, ha 2018 után be akarnak jutni a parlamentbe:
latogatokozpont.parlament.hu/nyitva-tartas

Kampfer 2015.08.30. 18:32:08

"A bevándorlók elmennek, de a gyökér, bunkó mentalitásunk itt marad." Nos, csákgergely, re tetekszar! Egyetértek veled! És meg is kérnélek itt helyben, hogy e fenti problémát elkerülendő, kapjátok össze magatokat a libbant kurva anyátokkal és a buzi haverjaitokkal együtt és a migránsokkal együtt húzzatok innen a rántot kurva anyátokba! És akkor a szar mentalitásotok sem és a migránsok sem lesznek itt! Mindenkinek jobb lesz, nektek is! Libbant, hungarofób, mocskos kis szargeci vagy, az egész tetves egyenlítős köcsögbrigáddal! Dögöljetek meg!

Medgar 2015.09.03. 10:19:29

A válaszokat még mindig várom, de bővült a kör:

www.budapest.diplo.de/

FONTOS TUDNIVALÓ
A budapesti Német Nagykövetség az aktuális események fényében szeretné a következőkre felhívni a figyelmet:
A dublini egyezmény érvényes európai jogszabály. Ennek értelmében a menekültstátuszt kérelmezőknek abban az országban kell regisztráltatniuk magukat, amelynek határán keresztül beléptek az Európai Unióba. A menekültügyi eljárást is alapvetően abban az országban kell lefolytatni.

Várom a liberális oldal reakcióit.

Medgar 2015.09.03. 10:20:42

Tegnapi kommentem:

Medgar 2015.09.02. 10:01:38
@csabakirályfi: Lófaszt fogja átvállalni, csak megkezdődött a kihátrálás. Szerintem valahogy így fog kinézni a legrosszabb forgatókönyv:

1. Minden menekültet befogadunk
2, Minden menekült beléphet, de természetesen ellenőríznünk kell a folyamatot
3, Nem tudunk mindenkit befogadni
4, Korlátozni kell a menekült inváziót
5, Meg kell állítani a menekülteket
6, Halt! .....

Thou 2015.09.06. 14:37:40

Remek bejegyzés. Tökéletes propaganda.
süti beállítások módosítása