B1 blogcsalád



Géppuskázzunk menekültet!

2015. június 18. - Egyenlítő blog

Én azt szeretem, ha a Vezér mond valamit, azonnal megjelennek a bércsahosok, és máris megmegyarázzák a dolgot.

  1. Elárasztanak bennünket az idegenek.
  2. A ballibsik minden koszos jöttmentet csak úgy befogadnának.

És ekkortól, mintegy varázsütésre, sorra jönnek a hírek a kollektív agitátor és propagandistáktól, hogy Svédországban halálra erőszakolják tömegével a szőke, árja kislányokat, Magyarországon letapossák a vetést, különben is, egész Európa ezt akarja, csak gyávák, még jó, hogy

nekünk van egy fél/egész istenünk, a Kis Vezetőnk, aki ki meri mondani.

Hihetetlen összhang támad egy pillanat alatt. Megvan az eheti ellenség. Lehet gyűlölködni megint egy kicsinyt, mert az olyan jó a szívnek és a májnak. Gyűlöltük már a libsi-bolsikat, filozófusokat,  hajléktalanokat, a Gyurcsányt, a rendészeti dolgozókat, a bankárokat (felkészülnek: cigányok, zsidók, biciklisták) – és most itt vannak nekünk a bevándorlók.

kerites.jpg

Akik ugyan azzal a lendülettel ki is vándorolnak Magyarországról, de sebaj. Most már azt is tudjuk, hogy százezrével fognak visszajönni ide.

Magyarország feketélleni fog, kivéve, ha a Kis Vezető meg nem ment minket.

Az igazán nagy kedvenceim azok, akik újra és újra azzal jönnek elő, hogy csak ne védd őket addig, amíg te is be ne fogadsz pár menekülőt a lakásodba! És akkor itt gúnyosan, diadalittasan felkacagnak – azt nagyon tudnak -, hogy hahaha, mert nyilván nem fogadtál be, tehát kussolj. Micsoda remek érvet sikerült találni, de tényleg. És boldogan írják és osztják és mondják, hogy na most aztán jól megfeleltünk nekik, na erre varrjanak gombot.

Ilyenkor szinte érzik a Kis Vezető sugárzó, hálás tekintetét a tarkójukon, hogy na tessék, mi ilyen jól visszavágtunk nekik, mert mi olyan de olyan hűségesek vagyunk ami Kis Vezetőnkhöz, hogy még. Tessék adni nehezebb feladatot, hogy bizonyíthassuk hűségünket és szolgalelküségünket.

Én ezeknek a túlbuzgó strébereknek csak annyit üzenek, hogy legközelebb, akkor kérdezzék ezt meg tőlem, ha ők például a lakásukban működtetnek egy kis kórházat, ahol minimum egy vakbelet ki lehet venni. Mert akinek nincs otthon kórháza, az nehogy már orvoshoz akarjon menni. És legyen a spájzukban egy óvoda, a kisszobában egy pici népi kohó és a nappaliban egy börtön. Mert ugye a modern ember mindent otthon a lakásában old meg.

Már csak ilyen világ ez. Nem ám az adónkból közösen, hanem mindenki maga.

A kerítés is – hát ez a Viktor egy mekkora király. Tessék hangosan lelkesedni és tapsikolni, kis zsebcsahosaim.

Tényleg. De még mekkora Mondjuk, hogy annyi pénzből hány embert lehetne hosszú ideig jól tartani, mint amennyibe ez van nekünk az mindegy is. Lényeg, hogy ellenség legyen, akit legyőzhetünk.

Jó, az első napokban hülye érzés lesz, amikor kicsit

azok közé kell majd géppuskázni, akik megkerülik, átmásznak, netán lukat vágnak a kerítésen.

Nyilván pár belvárosi jogvédő majd mutogatja a kifordult belő kisgyereket, a letépett fejű anyát és a fennakadt szemű apát ábrázoló fotókat. De ezek csak kussoljanak, mert egyetlen menekültet sem fogadtak be a lakásukba, különben is, külföldől pénzelik őket a tudjukkik és a Soros.

De szerencsére akad majd jelentkező a feladatra, mert mindig akad mindenre. És akkor megint mi leszünk Nyugat Védőbástyája, és őfelsége megint hátradőlhet, hogy megy ez, csak akarni kell.

Közben persze a menekültügy a modern világ egyik legtragikusabb humanitárius válsága, de erről itt már nem lehet beszélni, mert egy gátlástalan csirkefogó és az ő haszonlesői ezt is lehetetlenné teszi.

Talán holnap vagy holnapután a Napi Gazdaság címen megjelenő Magyar Nemzet már

aknazárat fog követelni a határra, őrtornyokat és farkaskutyákat.

Szépen haladunk. De szerencsére elég sokaknak tetszik ez, van akinek csak a gyűlölködés öröméért, van – ők a  vérprofi politológusok, újságírók, pártlakájok , akiknek némi baksisért.

Arturo Ui-t egyelőre nem lehet megállítani a gonoszság és a hazaárulás útján.

(A T. fizetett és önkéntes zsidózó kommentelőket megkérdezem, nem akarnak ma egy szabadnapot tartani? Már tudjuk, hogy ki tehet mindenről, bátran pihenhetnek egy kicsit. A Vezér attól még holnap is szeretni fogja őket, nyugi.)

Dési János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr177554616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jakirte jak 2015.06.18. 15:48:41

na janikám, akkor lassan neki is állhatsz hozzászólásokat törölni...
...egy...kettő...hááárom...

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.18. 18:11:11

Miért kellene bárkit legéppuskázni? Elég a hathatós határvédelem.

Chris Lamb 2015.06.18. 21:04:40

Egyszer volt Jánosunk egymagába állt a kiszáradt mező közepén. Kezeiben egy doboz gyufa,abból kivett egy szálat azt a szálat a doboz oldalához illesztette és elhúzta az oldalán de bizony az nem gyulladt meg. Próbálta másodjára majd harmadjára de bizony megint nem sikerült. De sikerült negyedjére és büszke mosollyal az arcán leejtette az égő gyufát a száraz fűre. De bizony a büszke mosoly az arcán rémületté változott amint látta hogy az általa leejtett gyufa a kiszáradt füvet lángtengerbe borult,ami lángtengerbe csúnyán bennégett.

csak egy néző 2015.06.18. 22:23:52

A HÍR tv volt munkatársának véleménye.
""
Gajdics Ottó
20 órája · szerkesztve ·
Európa szétverői, szipolyozói, kirablói és megerőszakolói ellen fel kell venni a harcot, nem csak itthon, de a határok mentén is! Tudják mit, lehet, hogy nem volna hülyeség a határszakasz védelmére mozgósítani a lakosságot: néhányan, idősebbek még kaptunk kiképzést, tudunk a puskával bánni, a fiatalabbaknak pedig nagyszerű "buli" volna egy ilyen néhány hetes nyári tábor a déli szakaszon. Ha a magyar embereken múl

Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.06.18. 22:36:14

A nyilvánvalóan náczi faszista gyűlöletkeltő cseh kormányfő szavai kívánkoznak e kiváló poszthoz:
"Csehország támogatja azt az elképzelést, hogy menekülttáborokat létesítsenek Észak-Afrikában, valamint azt is, hogy a szervezett bűnbandák által a menekültek Európába juttatásához használt hajókat elsüllyesszék."

Tehát még egyszer: "...a menekültek Európába juttatásához használt hajókat elsüllyesszék"

Itt a forrás libsik, ne izguljatok: index.hu/belfold/2015/06/18/a_magyar_fal_miatt_a_csehek_is_szigoritanak/

De azért az sem piskóta, hogy a fele agysebész, másik fele atomtudós menekültek nem tudják, hogy a sínen vonatok szoktak közlekedni: "Februárban egy vonat 14 bevándorlót gázolt halálra, akik éjjel a síneken gyalogoltak a határ felé." A forrást lássátok fent libsik.

A libsik európai zászlóshajója, a Spiegel is mintha abban írna e cikkében, hogy az EU katonai fellépést tervez: www.spiegel.de/politik/ausland/fluechtlinge-start-der-eu-mission-gegen-schleuser-droht-zu-scheitern-a-1038550.html

Akkor most tehát ki a gyűlölködő, te fasz blogger?

2015.06.18. 23:13:22

Mi köze a géppuskának ahhoz, hogy azt engedünk be az országba akit akarunk, akit meg nem, azt nem?

E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2015.06.18. 23:55:46

Elmehet a kurvaanyaba a tetves mszp. A Magyarokat legszivesebben kitiltana az orszagbol, emlekezunk a kettos allampolgarsagrol szolo szavazasra ahol a Magyarok ellen kampanyolt. Most meg siman rankszabaditananak tobb millio TERRORISTA KANIBALT, illetve KANIBAL TERRORISTAT.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 00:25:28

A libsik le akarják cserélni az ország népét egy másikra. Ez az utolsó esélyük, hogy ne a trágyadombon végezzék, mint Kuncze ólajtaja. Persze ott fogják végezni, ez nem vitás.

Zsuzsi25 2015.06.19. 06:36:21

Na itt a kulcsszo kisfiam .....
"mennyi ideig lehet jol tartani" miert kellene oket eltartani....akkor engem is tartsanak el! En sem jarok makd dolgozni.....tartsanak el mert a letezes jogan az jar nekem.
Ez a poszt maga a magyarellenesseg....
hhogy irhatsz le ilyeneket.?
En nem vagyok fideszes nem vagyok jobbikos, de igaza van orbannak! Keritest! Remelem aram is.lesz benne. Nem erdekel ha meghalnak! Miert erdekelne? Azon az aron ne menekuljon meg egyik se ha lezullesztik europat! Nem akarok rosszabbul elni, hogy neki jo legyen....

Ortodox 2015.06.19. 06:46:54

'Talán holnap vagy holnapután a Napi Gazdaság címen megjelenő Magyar Nemzet már
aknazárat fog követelni a határra, őrtornyokat és farkaskutyákat.'

www.dailymail.co.uk/news/article-3128631/Hungary-building-13ft-high-110-mile-fence-border-Serbia-stop-flow-illegal-migrants.html#comments

abcnews.go.com/International/wireStory/hungary-border-fence-migrants-31822621

Az angolok és amerikaiak már most is azt kérnek a magyar-szerb határra, te f*sz!!

savanyujóska 2015.06.19. 07:47:27

Mint az itt, és minden más blogon olvasható kommentekből is látható, a felcsúti patkányfogó csak egy régi szép magyar tradíciót ápol, amit az idegenszívű nemzetáruló Széchenyi már 150 éve így jellemezett:

„ Gyűlölségi hajlama nem egy magyarnak koránt sincs kimerítve azon antipátia által, mellyel az arisztokrácia iránt viseltetik, de midőn előszeretettel gyűlöli ezt, nem kevésbé gyűlöli a kormányt, gyűlöli az egyházi rendet, gyűlöli a katonát, gyűlöli a németet, gyűlöli a horvátot, gyűlöli a tótot, gyűlöli a görögöt, gyűlöli a városi polgárt, gyűlöli a kereskedőt, gyűlöli egyik a másikát, stb.; szóval gyűlöl mindent, mert hiszen hasonneműjével sem él békében, paraszthoz vonzó szerelme pedig bizony nem óriási, s mégis biztos öbölben véli magát, mert hiszen mégis szeret valamit, s pedig legőszintébben s mindenekfölött, tudniillik a hazát, vagy tulajdonképp –mert ugyan mi a puszta haza a benne lakó egyesek nélkül- a hazával mindig egybekevert saját drágalátos magát!”

Conchobar 2015.06.19. 07:54:34

" Megvan az eheti ellenség. Lehet gyűlölködni megint egy kicsinyt, mert az olyan jó a szívnek és a májnak. Gyűlöltük már a libsi-bolsikat, filozófusokat, hajléktalanokat, a Gyurcsányt, a rendészeti dolgozókat, a bankárokat (felkészülnek: cigányok, zsidók, biciklisták)" - Ha egy csöpp önkritikája lenne a poszt írójának, akkor ilyeneket nem irkálna. Mert mire szolgálnak a túloldalt használt náci, antiszemita, rasszista, xenofób, stb. jelzők, ha nem a gyűlölködés szítására

2015.06.19. 08:17:47

@belepo: A kommentelők java magyar....hülye vagy!

2015.06.19. 08:23:57

@Ortodox: Ezt honnan szűrted le? Ja, a címéből? Vagy nem tudsz angolul?
Az könnyen lehet:
But the erection of such a permanent structure is likely to be seen as controversial. The Pope voiced his opposition to such measures during his general audience this morning saying governments must welcome refugees.

Read more: www.dailymail.co.uk/news/article-3128631/Hungary-building-13ft-high-110-mile-fence-border-Serbia-stop-flow-illegal-migrants.html#ixzz3dUDuDXvC
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Annak a rengeteg (mennyi? tíz?) hozzászóllónak meg egy része ha nem java magyar.
Zolee, Knorbert, lizzie....

2015.06.19. 08:31:53

@Ortodox: belepo ugyanezt linkelte be.... jött a pártközpontból? Kár, hogy angolul nem tudsz....

2015.06.19. 08:39:29

@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.: A kannibált két k-val írják. Terrorista kannibál.... hülye vagy. De azért csak rettegj! Azt tudsz. Jönnek a komcsik, és mindegyik hoz magáéval egy arab niggert, aki először felfal, aztán felrobbant! Jujjj, ez akár fájhat is!

Muad\\\'Dib 2015.06.19. 08:47:42

@savanyujóska:
Na menj a pic*ába! Pont a te balkáni fajtád az, amelyiknek ki sem ér a feje a kis magyar ugarból, ahol játszhatja a démokrata'jogvédőt és jót csatározhat az állítólagos xenofób fityesznáczifaszistacsöcselékkel.
Miközben:
- A francia határőrök visszarugdossák az olaszokhoz a menekülteket
- Az angolok még a LEGÁLIS bevándorlást is drasztikusan szigorítanák, nemhogy az illegálisat
- A dánoknál a jobboldali koalíció, melynek egy kvázi erősen bevándorlóellenes párt komoly tagja, elverte a baloldaliakat.
- Az olaszok kijelentették, hogy ők nem hajlandóak otthont adni a bevándorlóknak, a következő lépés az lesz, hogy szélnek eresztik őket schengeni vízumokkal
- A németek szörnyülködnek miközben ezerszámra próbálják visszatoloncolni a menekülteket a beérkezési országba.

Szóval a fityesz nem a gyűlöletet lovagolja meg, hanem bedobott egy egész Európában fontos kérdést, hogy gumicsontként rágcsálhassátok, meg szörnyülködhessetek, miközben a fityeszmániások meg örömködhetnek.
Jó szórakozást, egészségetekre...

♔bаtyu♔ 2015.06.19. 09:08:11

Én aztán nem gyűlölöm a ballibsiket. Amelyik vitatkozik vitatkozom, amelyik anyázik, elküldöm a jó édes anyjába.

Ha nem lenne ballibsi, kikkel vitatkoznék?

♔bаtyu♔ 2015.06.19. 09:13:30

@belepo: Ja, délután gugliztam a hírt és olyan oldalakat kerestem, ahol hozzá is lehet szólni. Az olvasókat érdekelte a hír, mert 2 órája kitette hírt volt ahol vagy 40-en kommenteltek. A hír főleg az Index által előszeretettel idézett lapokban amúgy erősen mínuszos volt, az olvasók észre is vették.

Konklúzió:
1. Nagyon dicsérnek bennünket és Orbánt
2. Nem csípik a libsiket.

♔bаtyu♔ 2015.06.19. 09:25:37

@Muad\\\'Dib: Valójában az a megdöbbentő, hogy az EU mennyire az atlantizmus csapdájában vergődik. Itt az érdek a bevándorlók elhelyezése. Ilyenek a szabályok is.

A lakosság viszont ennek nagyon ellene van, az egyes országok pedig mentik ami menthető, kurvára nem törődve a másik országgal.

A németek, osztrákok simán idenyomnának vagy húszezer bevándorlót, holott evidens, hogy a beáramlókkal együtt igen rendesen tönkrevágná azt a Magyarországot, aki legutolsó pillanatig próbálja betartani az EU szabályzást. Nem engedik át a bevándorlókat Olaszországból, ahol kezdenek felgyűlni.

Egyetlen fegyver lehet ellenük az, hogy az olasz (és magyar) hatóságok vízummal szabadulnak meg a bevándorlóktól.

Az EU meg sem kísérli a vészhelyzet drasztikus kezelését, hiszen az EU bürokráciája és az EP jelenleg csak dísz. Az egyes országok vezetői pedig épp ezért nem ülnek össze, egymás rovására próbálják megoldani a problémát.

A balliberális média pedig össze-vissza hazudozik, (pld. a csehek a mi falunk hatására szigorítanak, nem állnak meg itt a bevándorlók, stb. (Index), ami nyilván méretes baromság).
Ezeket az "érveket" az elszántabb ballibsik egyre gyengébben veszik át, hiszen annyira átlátszó.

♔bаtyu♔ 2015.06.19. 09:33:05

@belepo: Az tény, hogy ez a bevándorló hullám nagyon-nagyon rendesen betesz a balliberális pártoknak. Akik nem ismerték fel, hogy most nem a lózungjaikat kell hangoztatni és minden eszközzel akadályozni a megoldást, hanem kussolni kellett volna.

Most ha Orbán minden bevándorlót beengedne és azok ellepnék a magyar közterületeket, az Index és hasonlók követelné a bevándorlók megfelelő ellátását.

Ha pedig az is meg van és a GDP mínuszos lenne (a bevándorlók itt rekedtek és dolgoztatni sem lehet őket) fikáznák Orbánékat, hogy milyen bénák.

Erre megy ki a játék, gazdasági érdekek harca ez, politikai színtéren.
Egy kiszolgáltatott országban nagyon olcsón lehet felvásárolni a javakat, lsd. Gyurcsány kormány, amelyet ezért imádtak is az osztrákok, izraeli és egyéb "befektetők".

KUHULIN 2015.06.19. 10:21:13

Ha a Dési nem lenne náci, már egy csomó menekültet befogadott volna a lakásába és eltartaná őket. De úgy tudom, ezt nem tette meg. :(

Ortodox 2015.06.19. 10:21:58

@Könnyen elkaptuk, uram!: olvasgasd az Orbán-bérenc fasiszta bezzegeurópai kommenteket is!

nnnnnnnn 2015.06.19. 10:27:42

én azért a legjobban minden közül még mindig a balliberálisokat gyűlölöm :D

Medgar 2015.06.19. 10:27:46

Dési János: Szívesen kipróbálnám a szert amit szed.

Trackers 2015.06.19. 10:43:28

Szóval ennyi maradt...

Már érveket se hoztok, hisz nincsennek.

Világos lett számotokra is, hogy meg kell állítani az illegális bevándorlókat.

Maradt a gúnyolása, kifigurázása a tényeknek.

Trackers 2015.06.19. 10:48:40

@♔bаtyu♔:

A ballibek jelenleg a minnél szarabb az országnak annál jobb nekik játékot játszák.
Azt hiszik, hogyha az államnak százmilliárdokat kell majd költenie a több százezer bevándorlóra, akkor majd jönnek a megszorítások, és nyernek a ballibek.

Tévednek.
Nem felejtjük el, hogy ki akarta, hogy jöjjenek csak illegális bevándorlók százezrei !

egyenlítő 2015.06.19. 12:35:12

Láthattuk, mit tettünk negyvenezer éve a szegény Neandervölgyiekkel. Nem engedhetjük, hogy velünk, Magyarokkal is ugyanez történjen! Ha kell, Ferenc pápával kezdjük a veszély felszámolását!

egyenlítő 2015.06.19. 12:36:39

@♔bаtyu♔: "Az tény, hogy ez a bevándorló hullám nagyon-nagyon rendesen betesz a balliberális pártoknak."

És a keresztény pártoknak?

♔bаtyu♔ 2015.06.19. 13:11:16

@egyenlítő: Hol van már az Eu-ban kereszténypárt. Meg sem alakul, a libsik lerohanják, hogy antiszemita.

egyenlítő 2015.06.19. 13:25:30

@♔bаtyu♔: CDU? CSU? KDNP!!!

Az EU parlamentben: Európai Néppárt (Kereszténydemokraták) képviselőcsoport (benne a FIDESZ)?

savanyujóska 2015.06.19. 15:24:23

@Muad\\\'Dib: Köszönöm, nagyon szépen illusztráltad az idézetet.

egyenlítő 2015.06.19. 15:37:15

@♔bаtyu♔: Valóban! Ha tényleg keresztények lennének, karddal űznék ki a pogányokat, és az eretnek pápa sem úszná meg szárazon.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.19. 16:07:21

A nyugat örül a magyar kerítés tervének. Persze ezt polkorrekt politikusok sose fogják így kimondani. De a választók kimondják. Lásd Dánia választási eredményei. Most akkor a nyugatiak fasiszta nácista totalitárius gennyek?
A schengeni határ egy vicc ilyen jogi és technikai feltételek mellett. A schengeni határországok két dolgot tehetnek:
-drasztikusan fellépnek az illegálisok ellen (kerítés, hajók elsüllyesztése stb.)
-vízummal látják el az illegálisokat és rászabadítják őket Európára. Ez visszafordíthatatlan döntés. Utána nincs rinyálás, hogy nem kellett volna.
Ebben az esetben a britek, franciák, dánok, svédek fognak visszaállítani minden belső határt. Viszlát EU! Welcome to Eurabia!

egyenlítő 2015.06.19. 19:09:06

@Krio.Me.Tu: A keresztény Európa nem mondhat mást:

Dögöljetek éhen ott, ahová születtetek!

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.20. 03:37:36

@egyenlítő: Európa deklaráltan nem keresztény. Ez így nekem meg is felel. Európának elsősorban önmaga problémáit kellene megoldani, nem a nyakába venni még pár tízmillió illegálist.
Az USA és UK háborúzik a muszlimok ellen, de a nénet, magyar, svéd fogadja be őket. Vicceske.
Európa azt kell, hogy mondja: hozzátok rendbe a térséget, ahol születtetek. Szakítsatok a középkori, ellentéteket szító, egész társadalmat megnyomorító vallással, ahogy Európa is szakított vele. Ne szüljetek 8 gyereket, mert túlnépesedtek. Ez a ti felelősségetek. Válasszatok jó vezetőket, Európában se okolhat mást a nép a vezetői miatt. Európa emellett végre kihátrálhatna az USA háborúi mögül, amik a probléma egyik forrása.
Európa, ha a harmadik világ szakít a középkorral (iszlám), akkor befektetésekkel segíthet, plusz családtervezés.
Nem lehet megoldás, hogy az európaiak építenek jóléti társadalmat, majd illegálisok rátelepszenek. Ez parazitizmus. Bár a baloldaltól ez a gondolat sose állt távol: vegyük el a tehetségesektől, előrelátóktól, keményen dolgozóktól a pénzüket, adjuk oda a számszerűen nagyobb csoportot alkotó felelőtlen, tehetségtelen, vagy csak irigy embereknek, akik cserébe ránk szavaznak majd. Demokráciában az ilyen balos populizmus bizony nagyon kifizetődő, nehéz megállni, hogy ne ezzel szerezzenek szavazatokat.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.20. 03:46:51

@egyenlítő: "Dögöljetek éhen ott, ahová születtetek!" - fején találtad a szöget
Az illegálisok 99%-a az éhség elől menekül, jobb életet akar. De ezért otthonában nem hajlandó összefogni, változtatni. Iszlám elvetése, családtervezés stb. Tehát nem az élete van veszélyben, csak hallotta, hogy a németeknél jól lehet élni segélyből.
A magyar nép a szabad munkavállalás jogáért kollektíve keresztülment egy jogharmonizáción, privatizáción, megszorításokon. Pedig kulturálisan a némethez közel állunk, mégse engedtek be előfeltételek teljesítése nélkül. Az illegális bevándorlás az európai integráció folyamatának arcon fosása. Minek tegyük rendbe az iszlám középkori béklyójában vergődő országunkat, csak kerekedjünk fel és induljunk meg hatmillióan, csak nem lőnek ránk, hisz ők európaiak.
A magyarok végigszopták a csatlakozási folyamatot, hogy szabadon mozgó európaiak lehessenek.

egyenlítő 2015.06.20. 09:21:18

@Krio.Me.Tu: "Orbán Viktor: Európa keresztény lesz, vagy megszűnik"

egyenlítő 2015.06.20. 09:46:26

@Krio.Me.Tu: Keresztelkedjenek meg, szerezzenek diplomát, gazdagodjanak meg, vásároljanak francia hadihajókat, svéd repülőket, német tankokat, lőjék szét egyenként a muzulmánokat, azután jöhetnek!

Addig pedig, ahogy a keresztesek mondták annak idején, öljétek meg mindet, majd az Úr szétválogatja őket! Nem tehetjük fel a kezünket. Tudjuk, kik jönnek utánuk.

www.youtube.com/watch?v=SbwMnc73LlI

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.20. 13:40:33

@egyenlítő: nem kell megkeresztelkedni, elég, ha ateistâk lesznek, elvetik a Koránt
Sajnos nincs sok esély az iszlám reformjára. Eleve úgy alkotta meg Mohamed, hogy figyelembe vette az akkor már frakciózó keresztények példáját. Szóval reformáció muszliméknál nem lesz, el kell vetni a vallást úgy, ahogy van. Ki kéne lépni a sötét középkorból: nők jogai, gyerekvállalás ésszerű alapokra helyezése... Hosszú út lesz, de megéri. 600 év lemaradást kell behozniuk. A technikai civilizáció már a kezükben van, kőolaj, földgáz stb. Ilyen vagyon birtokában egy racionális, protestáns munkamorálon alapuló, de akár ateizmusig elment társadalom virágzó jólétet teremtene. A muszlimok sehol se léptek egy tisztán demokrata útra. Diktátorok, abszolút királyok, de minimum erős emberek vezetik őket. Ez az iszlám és Mohamed öröksége.

Svéd repülőt ne vegyenek, a magyaroknak se vált be.
Van annyi fegyverük (brit, amerikai ellátmány Szíriában pl. TOW rakéták), amiről a magyar honvédség is csak álmodhat. De ha az ellenségre kilövésnél mindig Allahu Akbart kiáltanak, akkor abból sose lesz szekuláris állam, demokrácia, nők jogai stb.
Én nem hiszek a kultúrák egyenrangúságában. Szerintem az a kultúra, ami olyan körülményeket teremt, az nincs az európai szintjén. Az európainál is lesz jobb a jövőben, de jelenleg ez a lehető világok legjobbika. Nem véletlenül ide menekülnek onnan, nem fordítva.

egyenlítő 2015.06.20. 13:48:17

@Krio.Me.Tu: Akkor nincs mese, indulhat az új keresztes (és ateista) háború, Jeruzsálemig, és tovább, Indonézia utolsó csücskéig. Addig kezdjük, amíg még csak Pakisztánnak van atombombája. Így legalább másfél milliárd emberrel könnyíthetünk a Föld terhelésén, ráadásul éppen a leggyorsabban szaporodó felekezettel.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.20. 14:06:28

@egyenlítő: Orbánnak nincs így igaza. Európa keresztény gyökerei tényleg rendkívül fontosak. Pont ilyen fontos a reformáció, a keresztény egyház és állam elválasztását kivívó felvilágosodás. A muszlim világban nem ment végbe ez a lépcsőzetes folyamat. A reformációig se jutottak el. Nem hisznek abban, hogy a vallás nem lehet része a jognak, hogy szekularizáció kell. Mintha egy kora középkori szemléletű szekta akarna bejönni Európába.
Európa nekem így, szekulárisan, de (meghaladott) keresztény gyökerekkel jelenti Európát. Meghaladtuk, megszelidítettük a kereszténységet, nem kellene most egy másik vallást beengedni, ami durván szembemegy mindennel, ami európai. Nem csak a kereszténységgel. A keresztények eléldegélnek dhimmiként egy muszlim országban is. Az ateista, agnosztikus, szekuláris, felvilágosult embereknek lesz nagyon szar. Az iszlám szent könyve, amiben minden muszlim hisz nagyon is szembe megy mindennel, ami európai.
Politikai program van benne. Nem túlvilági örök élet bullshit, hanem evilági program. Mint egy totalitárius ideológia tankönyve: Mein Kampf, Mao vörös könyvecskéje, Gaddhafi zöld könyvecskéje stb. De mivel vallásként terjed, az európaiak még védik is, mert vallászabadság van. Ha politikai párt mondana olyanokat, ami a Koránban van, akkor mindenki ki lenne akadva, lehetne kritizálni.
A felvilágosodás után a félreállított kereszténység helyére beereszteni egy másik vallást nem lenne szabad, se az iszlámot, se a holokausztvallást, se valami felhigított keleti maszlagot.
Aki európai akar lenni az szerintem nem lehet muszlim. A keresztények nem hirdetnek olyan dolgokat, mint az iszlám, keresztényeknél nem evilági az Isten országának megteremtésének programja. Muszlimoknál meg nagyon is evilági: iszlám alapján álló állam. Ezért ha ez Európában megvalósul, az már inkább Eurábia lesz. Lesz ott is élet, csak nem európai. Én nem vagyok olyan, aki a kultúrák egyenrangúságát matrázza, nekem ateista, felvilágosult európaiként nem tetszene ez a kultúraváltás. Lehetek ennyire egoista.

nemszólokmégegyszer 2015.06.20. 17:12:08

Dési, te barom a napigazdaság meg a magyarnemzet már két plaform. Te hüjje, az egyik ovinyaló a másik meg "ellenzéki". Hüje voltál, mindig is /véleményem szerint/, oszt úgy maradtál.

nemszólokmégegyszer 2015.06.20. 17:15:56

@Krio.Me.Tu: Ja akkor te egy keresztes lovag vagy. Húzzál telavivba és védd a kereszténység legfőbb bázisát, Jeruzsálemet. Ami három vallás központja. Aztán tépjed a szádat, te magát ateistának valló barom.

egyenlítő 2015.06.20. 17:17:42

@nemszólokmégegyszer: Nem tudtad? A Napi Gazdaság az Újmagyar Nemzet!

egyenlítő 2015.06.20. 17:19:27

@nemszólokmégegyszer: A Dési is barom, a Krio is barom, csak én vagyok okos! Nekem a segembe is fely van! :-)

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.21. 08:05:57

@nemszólokmégegyszer: gyógyszert beszedted?
Ateista vagyok. Leszarom, hogy hány vallás központja Jeruzsálem. Nem Európa, nekem ott semmi dolgom. De Irakba, Szíriába, Afganisztánba se mennék. Ők se jöjjenek. Miért nem Pakisztánba, Iránba, Jordániába, Egyiptomba, Szaúd-Arábiába mennek ezek a "menekültek", miért oda nyomulnak, ahol a legzsírosabb ellátásokat kapják? Ez benefit turizmus, nem menekültáradat.

egyenlítő 2015.06.21. 09:16:32

@Krio.Me.Tu: ...és ez igaz Borsodra, Békésre és Baranyára is! Szögesdrót kerítést Budapest köré, amíg nem késő!

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.21. 16:13:18

@egyenlítő: tipikus ballib "érvek"
Borsod az Magyarország, Európa. Része a határok nélküli térségnek, amit közös akarattal hoztunk létre.
Ahogy egy detroiti is nyugodtan mehet Seattle-be a jobb élet reményében, az teljesen oké, de egy guatemalai az nem mehet csak úgy San Diegoba.
Vágod? Az EU egy kvázi állam. Belső határok nélküli térség. De hogy fennmaradjon, kellenének áthatolhatatlan külső határok.
Ja, nem, szerintetek 23 millió románnal volt a baj, az afgán, koszovói, szomáliai kongói az meg mind nagyon keblünkre ölelendő.

Szóval egy ózdi mindegy, hogy Budapestre, Bécsbe vagy Manchesterbe költözik. Legális, joga van ehhez. A detroiti is költözhet Floridába vagy Texasba. Ez is legális.
Az illegálisokkal van a baj. De te csak játszod az értetlent.

2015.06.21. 18:40:58

Minden libsi fogadjon be minimum 10 menekültete és tartsa is el a saját pénzéből! Ha jönnek még fogadja be azokat is! Gyurcsánynak meg minimum százat kellene befogadni, de lehetőleg analfabéta írástudatlan afrikaiakat, a szép kis villájába!

Libsik nem látom hogy tolongnátok, hogy minél több menekültet befogadjatok!

2015.06.21. 18:42:38

@egyenlítő: Hagyjad szegénynek dagadt nője van, valahol ki kell élnie magát! :D

egyenlítő 2015.06.21. 18:56:09

@Krio.Me.Tu: A románok tovább mentek nyugatra. Az afgánok is tovább mennének. Az ózdinak most van joga Bécsbe költözni, ha a Szabadság párt győz, visszazavarják Magyarországra. A szaratovinak nincs joga Moszkvába költöznie. A jövő az illiberális demokráciáké, Putyinnak biztosan igaza van.

egyenlítő 2015.06.21. 18:57:10

@ariskerase: De hát én csak segítek neki, továbbvinni a gondolatait!

2015.06.21. 19:03:42

@egyenlítő: aHHOZ GONDOLATOK IS KELLENEK, NEKI MEG CSAK INDULATAI VANNAK, AZ MEG NEM UGYANAZ

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.22. 02:37:06

@egyenlítő: "A románok tovább mentek nyugatra. Az afgánok is tovább mennének." - az ózdi legálisan, az afgán meg illegálisan... Ha szerinted ez ugyanaz, akkor nem tudom minek csatlakoztunk az EU-hoz. Kívül kellett volna maradni, a magyarok meg menjenek a zöldhatáron, illegálisan, mert szerinted rendben van, ugyanúgy fogadja majd őket az joviális osztrák, mintha EU-s polgárként menne. Minek akkor EU? Kellenek törvények egyáltalán? Melyik EU-s jogszabályt tartsuk be és melyiket ne? Ami tetszik azt tartsuk be, ami nem tetszik, azt ne. Jó, akkor nem teszünk eleget a schengeni egyezménynek, mert az fasiszta, de ugyanígy jogsegély megkereséseknek se teszünk eleget, mert csak, meg az állami támogatás tilalma, kettős adóztatás tilalma se tetszik egy-két kormánynak, azok meg majd azt nem tartják be. Indul a cherry picking. Viszlát egységesülő európai jogrend!

Hozzon az EU egy rendeletet, hogy mostantól a schengeni határországokat felmenti a határőrzés kötelezettsége alól. Mindenkit be lehet engedni, nem kell hőkamerával meleg nyári éjszakákon a déli határon a susnyásban dekkolni, szívatni a szúnyogokkal a magyar rendőr vérét...
Legyen akkor tiszta a helyzet, hogy bárki jöhet. Ne legyen akkor baszakodás ezzel a külső határral. Mert az nonszensz, hogy elvárják a schengeni határok védelmét, de ha valaki jogellenesen átlépi, akkor egyenlő jogokat élvez az uniós polgárokkal, sőt, mindenféle extra benefitekkel megtámogatják.
Orbánnak az lenne egy jó húzása, ha a katonaság, rendőrség és katasztrófavédelem járműveivel a szerb határról közvetlenül Bécs alá szállítaná az illegálisokat. Ingyen és bérmentve. Akkor kibukna, hogy a magyarokat a kerítés miatt nácizó nyugatiaknál hogy fekszik a dolog. Magyarország EU tagsága ott érne véget, az osztrákok, nénetek, franciák, svédek hápognának, pedig csak jó szélsőbalosként segítettünk a "menekülteknek" a jólétbe eljutni.

"Az ózdinak most van joga Bécsbe költözni, ha a Szabadság párt győz, visszazavarják Magyarországra." - igen, ha az összes illegálist átengedik az osztrákokhoz, akkor a nagyon liberális osztrákoknál is betelik a pohár egyszer. És akármennyire nem nácik, meg fogják választani azt a pártot, amelyik a probléma megoldását vállalja.
Mellesleg a franciáknál, briteknél a baloldali pártok se mennek eszetlenül a nemzeti érdekekkel szembe. (A francia szoci kormány az EU-val szembemenve kidobott több ezer romát. Fasizmus!)

A külső határ védelme szakmai kérdés, nem bal vagy jobboldali kérdés. Józan ész kérdése.

"A jövő az illiberális demokráciáké, Putyinnak biztosan igaza van." - ahogy az EU nem képviseli a lakosai érdekeit, azok elfordulnak tőle. Putyint te itt dícséred, én ilyen messze nem mennék el. Nekem megfelelne egy belső határok nélküli Európa, ha lenne egy hermetikusan zárható külső határa, ha az európai vezető nem pusztán karrierbürokraták, hanem az európaiak szavára figyelő vezető lennének. Ha Európának lenne arca, nem az USA csatlósa lenne (haderő, információ, adatvédelem), ha lenne európai tudat. Ma minden ezzel szemben történik.
Én azt látom, hogy a magyar baloldalnak valójában tényleg tetszik Putyin stílusa, az illiberális demokrácia, szeretnék a széljobb hatalomra kerülését, az unió fragmentálódását, belső határok visszaállítását, ezért nyomnak következetesen olyan szöveget, ami nem csak Magyarországon, de mindenhol Európában erősíti a széljobbot. Dánia is mekkora fasiszta ország, megválasztottak egy kb Jobbiknak megfelelő pártot. Aztán jön Franciaország, Ausztria, Nagy-Britannia. Jól halad a terv az EU szétverésére. De legalábbis a nemzetek Európája jön majd el, belső határokkal, a keleti tagállamok munkavállalóit korlátozzák majd, nem baj ez is a csúnyagonosz fasiszta Orbán, Farage, Le Pen meg az osztrákok hibája lesz. Abba bele se gondoltok, hogy ha egy az európai emberek igazságérzetéhez közelebb álló álláspontot képviselnétek (legális, munkaerőpiaci igényeknek megfelelő bevándorlás, brain drain az oké, illegális, tömeges beáramlás az nem oké), akkor sose kerülne hatalomra a széljobb.

egyenlítő 2015.06.22. 06:46:16

@Krio.Me.Tu: Nem értem, miért fasisztázgatsz te itt. Ezek mind rendes, követendő, illiberális pártok és emberek. Az osztrák Szabadság párt például kifejezetten a magyar betolakodók ellen kampányol, akik elveszik a keményen dolgozó osztrák kisemberek munkáját. Putyin nem engedi be Moszkvába a dologtalan, henyélő "vidékieket". Az egyik szabad választásokon nyerte el a nép bizalmát, a másik is hasonlóra törekszik.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.22. 08:54:19

@egyenlítő: Akkor hát jöjjenek az illegális bevándorlók, vesszen Európa, abban a formában, ahogy ismertük. A fasizmus, a liberalizmus, az illiberalizmus is csak egy fejezet lesz száz év múlva a történelemkönyvekben. Amelyik nép, államalakulat nem tudta megvédeni magát az el is tűnt. Nekem nem fáj. Jöhet a Szabadságpárt, biztos javít majd a legálisan nyugaton élő magyarok helyzetén, ha rájuk szabadítunk pár százezer ILLEGÁLIS muszlimot. Biztos lenyugszik az osztrák választó is attól, ha látja, hogy Magyarország a schengeni kötelezettségeit megszegve elárasztja illegálisokkal. Lehet majd mondogatni, hogy ez volt a helyes lépés, ezt kellett tenni, mindegy, hogy mit ígértünk a csatlakozáskor. Lesz buksisimogatás Brüsszelből is.

Az osztrák szabadságpártnak adtok muníciót azzal, hogy támogatjátok az illegális bevándorlást. Az a stratégia, hogy ha már választást nem tudtok nyerni, akkor vesszen egész Magyarország meg Európa. Legalábbis Európa rágjon be a magyar kormányra... Elég torz, hataloméhes gondolkodásra vall ez. Ismerős a történet, a magyar szélsőbal mindig inkább a hatalomra jutás, külföldi irányítói kiszolgálását választotta, mint a magyar nép érdekeit.

Azt sose fogom megérteni, hogy a magyaroknak miért lenne érdeke elárasztani Ausztriát, Németországot, Dániát illegális bevándorlókkal, ahelyett, hogy a schengeni kötelezettségüknek eleget téve védenék a külső határt. Ettől a Szabadságpárt kevésbé lesz magyarellenes? Ha meg magyarellenes, akkor miért akarnátok erősíteni azzal, hogy odaküldtök sok tízezer illegálist. Az osztrákok a magyarok töketlenségét fogják kárhoztatni. Joggal. És akkor jön a Szabadságpárt, kormányra kerül és a baloldal bétretteghet, meg nyomhatja az antifasiszta szöveget? Meg ezért is Orbán lesz a hibás? (sok dologban ludas, de ebben helyén az esze)

Kinek jó egyáltalán az ellenőrizetlen illegális bevándorlás? Az illegálisokon kívül persze. Miért jobb ez Európának, mint egy tervezett, szakképzett munkaerőt legálisan behívó munkaerőtoborzás?
Azt remélitek, hogy a 7 gyerekes muszlim család majd kőkemény baloldali szavazó lesz és 10 év múlva mindenhol balos pártokra szavaznak majd a friss, európai útlevéllel megdobott muszlim meg afrikai fiatalok.
Orbánnak bejött a határontúli magyarok szavazataival ez a dolog. De az egy legális, törvényes húzás volt. Bár nekem nem tetszett.

A ballib logika kikezdhetetlen. Azt hiszem már kezdem érteni, hogy mit remél a magyar baloldal az illegálisoktól.

egyenlítő 2015.06.22. 10:46:05

@Krio.Me.Tu: Teljesen igazad van. Már évszázadokkal ezelőtt megjósolták, hogy a ballib Ferenc pápát az Antikrisztus követi. Lehet, hogy magyar lesz? Vajon mi lehet Gyurcsány kottafüzetében erre vonatkozólag?

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.24. 03:22:47

@egyenlítő: lehet poénkodni, csak egy égető illegális bevándorlós témában a józan ésszel, az európai emberek érdekével szembe menni nem biztos, hogy jó ötlet

Nem kaptam választ arra, hogy Európának miért is jobb az, hogy milliónyi illegálist minden szűrés nélkül beengedjenek, ahelyett, hogy inkább a képzetteket toboroznák, olyanokat látnának el vízummal, akik hasznosak, akikre szüksége van Európának. Miért jó nekünk az illegális bevándorlás? Miért jobb az illegális, mint a legális? Miért van a magyarországi ballib következetesen az illegális bevándorlás mellett?

egyenlítő 2015.06.24. 04:55:10

@Krio.Me.Tu: Mert a ballib Ferenc pápa az Antikrisztus kottájából játszik. Mi pedig tudjuk, hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér.
süti beállítások módosítása