B1 blogcsalád



Mexikóba és Tenerifére jártak nyaralni a támogatásokból

2015. május 27. - Csák Gergely

gomori-deutsch.jpg

Lejárt az idejük? Deutsch Tamás (b) és Gömöri Zsolt (j) ; Fotó: estiujsag.hu

Paralimpiai sportolók pénzét elsíbolni többszörös csótányság. Azt hiszem, erről nem kell vitát nyitnunk. Hogy mi történik a Magyar Paralimpiai Szövetségnél? 

  • 1. Kiderül, hogy a vezetőség egy csomó pénzt, khm, más célokra fordított, amikor a sportolóknak nem hogy felkészülni, de gyakran ételre sincs pénze. 

Konkrétan: a Magyar Paralimpiai Szövetség elnöke, Gömöri Zsolt és a vezetés másik három tagja nem tudta volna magától kifizetni a végtörlesztést, ezért több millió forintot az MPSZ fizetett be, helyettük.

Erről korábban itt írtunk.

  • 2. Kiderül, hogy a Dajcstomi áll a háttérben: az ő ötlete volt, hogy az elnökség inkább magára költse a pénzt.
  • 3. A Bors megírja a botrányt. Általános médiavisszhang, a szarszag messzire száll. Érdemes ezt az Index-videót megnézni, hogy hogyan bánnak a saját sportolóikkal, akikért - elvileg - ez a Szövetség létezik és működik:

  • 4. Amikor a botrány már tarthatatlan, a szar nyakig ér, a Magyar Paralimpiai Szövetség válasza sokkoló: az elnök ugyan visszafizeti a pénzt a kasszába és magyarázkodik egy sort (neki joga volt kivenni ezt a pénzt, a szervezet így jobban járt), de lemondás helyett visszatámad!

"Részletesen megkonstruált, hazug lejáratókampány zajlik a Magyar Paralimpiai Bizottság ellen!”

- harsog a közlemény, amiben egy sor sincs arról, hogy ők ne másra használták volna fel a pénzt, mint amire kellett volna. 

  • 5. Kiderül a többi csótányság: milliós autóvásárlások, költségtérítések, tenerifei edzőtábor, mexikói nyaralás.

Érdemes Pásztori Dóra Facebook-oldalán elolvasni a paralimpikonok véleményét - ha nem lenne a sztori elég felháborító így is, a sportoló úgy osztja ki őket, hogy köpni-nyelni nem tudnak.

"Nem az a gond, hogy nem tudjátok "becsomagolni" a mexikói nyaralást, hanem az a gond, hogy tök hülyének néztek mindenkit. Elég nagy baj, hogy nem láttál még erőemelő versenyt és Mexikóig kell menned két kollégáddal, hogy megnézd hogy kell lebonyolítani egy ilyen eseményt"

- írta a kétszeres paralimpiai bajnok úszónő.

A mi kérdésünk is már csak az: mikor mond le a Magyar Paralimpiai Bizottság vezetése? Utána gyorsan a következő:

mikor indul ellenük eljárás?

Sikkasztás, vagy hűtlen kezelés miatt. Mert a ködösítés és a szarkavarás mögött számunkra nyilvánvaló, hogy ez a végtörlesztéses kifizetés csak a jéghegy csúcsa. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1007495942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petike57 2015.05.27. 19:59:46

Ha engem a munkahelyemről kifelé megfog a rendész 1 kg,1 liter,1 db valamivel másnap nemhogy nem kell bemennem,hanem BE SEM MEHETEK!Ki vagyok rúgva a toszba.Itt nem igy működik?

csak egy néző 2015.05.27. 21:37:12

Ráadásul mindez Deutsch Tamás ötlete volt, aki ezt el is ismerte az ügyről tartott sajtótákékoztató szerint:

"Deutsch szerint azért nem probléma az, hogy az elnöknek a Szövetség fizette a végtörlesztést, mert a Szövetség pénzében szponzori támogatás is van, ami nem állami pénz. (Hasonló érvelést szokott tolni a kormány a TAO-pénzek felhasználásakor is). Gömöri szerint a célzott támogatásokból nem történtek ilyen kifizetések."

Vajon a Magyar Atlétikai Szövetséget Gyulai Miklós, hogy tudja sikerrel vezetni társadalmi munkában, fizetés nélkül???

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.05.27. 23:24:04

Ma délután 17-18 óra között a Klubrádióba betelefonált egy arc, aki azt mondta, saját kezűleg írt fiktív számlát és adta át.

A nevét nem vállalta.

Arcade Macho 2015.05.28. 00:10:41

az a nagy kerdes, hogy a Tarsoly Szijjarto kepek megszolitasi szintjere el tud-e erni ez a retek KISZes vagyok dajcstomi

ez a Gomori tenyleg full kreten letolja a dumat hogy parizeres kenyerre se telik ott lent, amikor meg a fonokseg dozsol

ebella 2015.05.28. 04:39:26

Az erkölcsi szint mélyponton. Nemhogy lemondana akit lopáson értek, hanem még ő támad. Fideszes erkölcsök, fideszes rendszer. Nem hittem volna, hogy ide jutnak. Persze javíthatatlan optimista vagyok.

nu pagagyí 2015.05.28. 06:30:41

Ezek a vezetők már az új elit tagjai. Szabadon rendelkeznek a rájuk bízott vagyonnal, elszámolási kötelezettségük csak felfelé van, a törvények és az állam teljes támogatását élvezik. Feladatuk az önkényuralom helyi, ágazati képviselete. Az embereknek érezniük kell a legkisebb szinteken is a hatalom figyelmét és korlátlanságát.

Arcade Macho 2015.05.28. 09:33:44

ezek tenyleg full kretenen nyomjak
eppen vege lett a kvesztoros idiotizmusnak maris odaallnak a cimodalakra es teli pofaval harsogjak hogy ok meg ezt is megtehetik

velemenyem szerint meg ezt a piac kellene elintezze semmi koze politikusoknak meg az allami penzekhez ehhez

Gyorgy Nagy 2015.05.28. 10:14:14

Ennek a PATKÁNYNAK azonnal KEKELL MONDANI részrges Tomival együtt! Lehet hogy Tomi is lenyult egykis lovét ès azért van csöndben ?

csak egy néző 2015.05.28. 10:33:52

@kvadrillio:
Te baromarcú, ez most hogy kapcsolódik ehhez a bloghoz?
Ahogy látom, ezt a szöveged, még legalább 5-6 helyre is a témától teljesen függetlenül bekopiztad. Nem vagy te véletlenül egy wallenberg nevű köcsög is egy másik oldalon, mert legalább olyan barom vagy.
Miért nem takarodsz ezzel az örökös zsidózásoddal a magyar nemzet vagy a magyar hírlap, vagy a demokrata nevű szennylapokra, ott vevők az ilyen idióta, gyűlölködő fröcsögésekre.
Ja és mielőtt lezsidóznál, csak mondom, hogy nem vagyok zsidó, habár azt sem szégyelném annyira, mint a hozzád hasonló férgek "mellveregető nagymagyarkodását".

exlex 2015.05.28. 10:41:55

Micsoda antiszemita patkánykirohanások a zsidó Deutsch ellen. ..A megélhetési parások meg irigylik a mexikói kirándulást, mert ők túl lúzerek ilyemit elérni. Mi a faszomnak kell parasport és para olimpia? Holnap lesz buzisport és buziolimpia is?

exlex 2015.05.28. 10:44:00

@ebella: "Persze javíthatatlan optimista vagyok. " Nem optimista vagy, hanem javíthatatlan patkány.

kvadrillio 2015.05.28. 10:46:58

@kvadrillio: .....mert eddig csak a nyelvvizsga meglétéhez kötötték a diploma átvehetőségét, most már a holokamuhoz kötik......MI LESZ A KÖVETKEZŐ ZSIDÓ ILAN MÓRI FASZSÁG ??????????????????????????????????????? BASSZAMEG AZ ANYJJÁT AZ ILYEN FASZ "MAGYAR" KURMÁNY !!%!!!!!!!!!

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2015.05.28. 10:48:17

@ebella:

"Fidesze erkölcsök, fideszes rendszer."? :) 2005-től alelnök, 2007-től elnök ez az áldott jó ember. A fideszesek már akkor is a spájzban voltak? :) Egybites troll, te... :D

csak egy néző 2015.05.28. 10:59:29

@kvadrillio:
Mi van baromarcú, miért kiabálsz (beragadt a caps lock?) Te nem másként gondolkodó vagy, mert egy féregnek nincs agya. Egyébként pedig javaslom, hogy beszélgess anyáddal és a nagyanyáddal, mert lehet, hogy úgy jársz, mint a Csanád haverod.

csak egy néző 2015.05.28. 11:00:54

@exlex:
"Mi a faszomnak kell parasport és para olimpia? "
Olcsó áron tudok neked kerekesszéket szerezni, remélem előbb utóbb szükséged lesz rá.

kvadrillio 2015.05.28. 12:25:44

@csak egy néző: EP-BEN...orbán-vezéred asszondá: "NINCSENEK ISTENI-TÖRVÉNYEK ! .....A TÖRVÉNYEKET EMBEREK HOZZÁK !!! EZÉRT MEGVÁLTOZTATHATÓK !!!!!!!!! :)))))
NU, ILAN-MÓRI TÖRTÉNYEK SINCSENEK !!!!! NEM, IS LEHETNEK ITT MAGYARORSZÁGON !!!!!!! MAGYAR OKTATÁSÜGYBE NEM POFÁZHAT BELE IZRAELI NAGYKÖVETKE !!!!! HA MÉGIS....AKKOR VAN A....N....AGY-BAJ A "MAGYAR" PARLAMENTBEN.........DE !...AKKOR EL KELL BOCSÁTANI ŐKET A BÜDÖS PICSÁBA....ÉS MÉG KÖZMUNKÁSKÉNT SEM SZABAD SOHA TÖBBÉ VISSZAVENNI ŐKET !!! :o)))

kvadrillio 2015.05.28. 12:29:02

@csak egy néző: ..TALÁN AZÉRT IS KELL PARA OLIMPIA...MERT MAGYARORSZÁGOT SIKERESEN BEDROGOZTÁK ÉS EZEK AZ EMBERKÉK IS ELŐBB-UTÓBB ROKKANTTÁ VÁLHATNAK.........
NOMEG AZÉRT, MERT A PARA-EMBERKÉK....NEM TISZTAFAJÚ ÁRJÁK....UGYE.....

kvadrillio 2015.05.28. 12:39:03

@csak egy néző: .....és te mit itt...áll ???? PUR BALZSAMOT.......HOGY ÍGY HABZIK A SZÁD ????? HE ? :)

kvadrillio 2015.05.28. 13:20:14

@csak egy néző: Spiro György...hvg...interjú...

"""...S. Gy.: Igen, egy Újpest-meccsen hallottam. Azóta kicsit körbenéztem Kelet-Európában e témában, és azt találtam, hogy mindig, mindenütt fentről viszik be a népbe a rasszizmust. A nép magától nem gondol arra, hogy rohadt zsidó vagy rohadt cigány, elvontságokkal ritkán foglalkozik, elég gond, hogy fenntartsa magát. A rasszizmus értelmiségi találmány. Hogy városi polgárok cigányellenesek legyenek, az nem magától értetődő. Semmi okuk nincs rá, nem veszélyeztetik őket, nem is találkoznak cigányokkal. Ezt az ideológiát meg kell fogalmazni, és minden lehetséges médium révén be kell vinni a nép gondolkodásába, különben a nép magától nem találja ki. A modern propaganda arra való, hogy előítéletességet ültessen el a lakosságban. A bolsevizmust, a fasizmust és a nácizmust is felülről generálták. A modern propaganda igen nagy eredményekre, vagyis súlyosan elvetemült bűnözésre képes."""

dááájcstompika mit vitt be a para-sztoryba fölülrűűűl ??????

kvadrillio 2015.05.28. 13:24:03

@csak egy néző: ...nujahhh...!....AMIKOR 1 TÉVESZMÉS GYENGEELMÉJŰ GYÓGYÍTANI AKAR !!! :o)))))...mindig ezt csinálod minden nick-edednnnn, amikor godolattalanságot felszínre tör...DDDDDDDDDDD

kvadrillio 2015.05.28. 13:26:56

mindenütt fentről viszik be a népbe a rasszizmust. A nép magától nem gondol arra, hogy rohadt zsidó vagy rohadt cigány, elvontságokkal ritkán foglalkozik, elég gond, hogy fenntartsa magát. A rasszizmus értelmiségi találmány. Hogy városi polgárok cigányellenesek legyenek, az nem magától értetődő. Semmi okuk nincs rá, nem veszélyeztetik őket, nem is találkoznak cigányokkal. Ezt az ideológiát meg kell fogalmazni, és minden lehetséges médium révén be kell vinni a nép gondolkodásába, különben a nép magától nem találja ki. A modern propaganda arra való, hogy előítéletességet ültessen el a lakosságban. A bolsevizmust, a fasizmust és a nácizmust is felülről generálták. """""...S...EGYBKÉNT AZ IGY BEÜLTETETT RASSZIZMNUS TEREMTI MEG A TALAJÁT A TÖBB-PÁRT RENDSZERNEK IS !!! MELYNEK KERETÉN BELÜL JÓL MEGÉLNEK AZ UN. ELITEK, KORRUPCIÓ, CSALÁS, MAFFIA-MÓDSZEREK ALKALMAZÁSÁVAL...

kvadrillio 2015.05.28. 13:41:38

ITT...A MEGOLDÁS !!!!!!
Klik-trükk: kirúgják a közalkalmazottakat, majd felveszik őket közmunkásnak...

KI KELL RÚGNI AZ ÖSSZES VEZETŐT ÉS VISSZAVENNI KÖZMUNKÁSKÉNT ŐKET !!! :o)

sanyix 2015.05.28. 14:16:39

azért undorító, hogy a fütyisz nem csak az egészségeseket húzza le, de még a mozgássérülteket is. A fütyisznek semmi sem szent, mindenkit meglop.

2015.05.28. 14:22:50

@jobbdemokrata:

Mert a te "kontrád" ugye sokbites? :)

Pattaya 2015.05.28. 14:52:37

@kvadrillio: Te egy szánalmas nagymagyar vagy!

Pop40 2015.05.28. 15:27:40

Nincs ebben semmi különleges, esélyegyenlőség fideszes módra.

Ugyanúgy lopnak a fogyatékkal élőktől, mint mindenki mástól.

Pop40 2015.05.28. 15:30:33

@exlex: "Holnap lesz buzisport és buziolimpia is?"

Nem ártana.
Legalább lenne mivel lekötnie magát egy magadfajta f#szfejnek.

Paul Summers 2015.05.28. 17:59:21

@kvadrillio: Tartsd meg a családodban, ott van a legjobb helye neki. Nyasgm.
süti beállítások módosítása